Haukivuoren aluejohtokunta Liite 1 52

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Haukivuoren aluejohtokunta Liite 1 52"

Transkriptio

1 Haukivuoren aluejohtokunta Liite 1 52 Haukivuoren valmistelutyöryhmän pöytäkirja Aika; klo Paikka; Haukivuoritalo Läsnä; Leo Laukkanen aluejohtokunnan puheenjohtaja, Asko Kohvakka, Minna Saloviin, Liisa Pulliainen ja Olli Lahti sihteeri Asiat; 1. Kokouksen avaus ja osanottajat Puheenjohtaja avaa kokouksen ja toteaa läsnäolijat. Päätös; Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi läsnäolijat. 2. Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus Puheenjohtaja esitti lisättäväksi kohtaan 4 seuraavat muistiot; Aluejohtokuntien puheenjohtajien ja teknisen johtajan välinen tapaaminen ja Haukivuoren aluejohtokunnan talousarvioehdotus 2017 tekniselle lautakunnalle. Päätös; Hyväksyttiin 3. Vuoden 2017 talousarvion kohdentaminen Mikkelin kaupungin valtuusto vahvistaa vuoden 2017 talousarvion , jonka jälkeen on tiedossa aluejohtokunnille osoitettu käyttömääräraha. Samalla valtuusto vahvistaa kaupungin hallintosäännön, johon on kirjattu aluejohtokuntien toimintavaltuudet mm. määrärahan käytöstä. Aluejohtokunnalla ei ole tässä vaiheessa mahdollista kohdentaa vuoden 2017 määrärahaa. Ehdotus; Saatetaan aluejohtokunnalle tiedoksi. 4. Muistiot 1. Kehtaa kehua Mikkeliä Lausunto Etelä-Savon vaihemaakuntakaavaan Kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttisen vierailu Katselmus Asemankylän taajamassa Kaupunginhallitukselle lausunto v 2017 ehdotuksesta Aluejohtokuntien puheenjohtajien ja teknisen johtajan tapaaminen Aluejohtokunnan talousarvioesitys 2017 tekniselle lautakunnalle. Ehdotus; Saatetaan muistiokohtaisesti aluejohtokunnalle tiedoksi. 6. Haukivuoren markkinointi Mikkelin ammattikorkeakoulun ( XMARK) opinnäytetyönä Mikkelin ammattikorkeakoulu tekee Haukivuoren markkinointi- viestintäsuunnitelman 10/2016 4/30217 välisenä aikana. Työn suorittavat tradenomiopiskelijat Nina Suontakanen ja Roosa Aalto. Työn ohjaajana on yliopettaja Heli Aaltonen. Opiskelijat ovat läsnä joulun avauksessa suorittamalla työhön liittyvän taustahaastattelun yleisön joukossa.

2 Ehdotus; Saatetaan aluejohtokunnalle tiedoksi Kehtaakehua Mikkeliä lahjakortin käyttö Mikkelin kaupungin Solmu-projekti järjestää #kehtaakehua Mikkelliä kampanjan. Ensimmäinen kilpailu oli lokakuussa, jossa haastettiin kaikki leikkimieliseen kylien ja kaupunginosien väliseen kisaan. Eniten kehuja kerännyt kaupunginosa tai kylä voittaa 500 :n lahjakortin haluamaansa paikkaan. Tämän kisan voitti Haukivuori. Palkinto luovutetaan joulun avauksessa Lahjakortin vastaanottavat aluejohtokunnan puheenjohtaja ja Haukivuorelaiset ry:n puheenjohtaja. Ehdotus; Lahjakortti kohdennetaan Haukivuoren perinteiseen vuositapahtumaan. 8. Toiminta Haukivuorelaiset ry:n kanssa Keskustellaan Haukivuorelaisten ry:n hankesuunnitelmasta ja siihen liittyvistä tarpeista sekä yhteistyöstä aluejohtokunnan ja yhdistyksen välillä. Liitteenä hankesuunnitelma. Ehdotus; Aluejohtokunta ja Haukivuorelaiset ry:n välille on lisättävä koordinaatiota ja yhteistyötä leader-rahan Haukivuoren toimenpiteiden hyödyntämiseksi sekä päällekkäistoimintojen vähentämiseksi. Voisi olla tarpeellista, että aluejohtokunnan edustaja olisi Haukivuorelaisten kokouksessa asiantuntijajäsenenä. Haukivuorelaiset ry:n pitäisi keskittyä paremmin vastaamaan alkuperäisen ajatuksen mukaisiin tapahtumien lisäämiseen, toteuttamisen laatuun ja pitäjän alueen tapahtumien koordinaatioon sekä kehittämiseen. Myös syksy, talvi- ja kevätajan tapahtumia ei esimerkiksi Asemankylällä ei juuri ole. Kalvitsan mukana olo lisää kokonaisuudessaan tapahtuman laajuutta ja laatua. 9. Yrjö Takkisen huomioita linja-autojen aikataulujen informaation saamisesta Mikkelissä Yrjö Takkisen kokemus paikallisliikenteen linja-autojen aikataulutietojen saanti ongelmasta. Paikallisliikenteen aikatauluja ei ole saatavissa Mikkelin Matkahuollosta vaan ne pitää noutaa Mikkelin kaupungin palvelupisteestä (Kaupungin virastotalolta). Matkaa liikennekeskuksesta on n. kilometri. Matkahuolto ei ole suostunut jakamaan edes aikatauluvihkosta. Yrjö Takkinen esittää, että olemassa oleva ongelma tulisi saada ratkaistua ja hän tiedustelee myös mahdollisuudesta matkustajajunien pysähtymisestä Haukivuorella. Liitteenä on Yrjö Takkisen kirje. Ehdotus; Asian ratkaisemiseksi ollaan yhteydessä Mikkelin kaupungin liikenneinsinööri Liisa Heikkiseen. Aluejohtokunnan puheenjohtaja on lähettänyt kirjeen ministeri Bernerille ja saattanut sen suullisesti tiedoksi kaupunginjohtajalla ja tekniselle johtajalle. Puheenjohtaja ottaa esille liikenne- ja viestintäministeriön valtiosihteerin tapaamisen yhteydessä tapaamisessa Ongelmat liittyvät valtakunnalliseen Valttikortti-järjestelmiin, jotka esitetään korjattavaksi liikenneministerin kirjeen ja valtiosihteerin kautta.

3 Päätös; Hyväksyttiin ja saatetaan aluejohtokunnalle tiedoksi Aluejohtokunnan osallistuminen joulumessuille ja aluejohtokunnan rooli tapahtumassa Asia oli esillä aluejohtokunnan kokouksessa ( ), perinteiset joulumessut pidetään tänä vuonna Haukihallilla. Tapahtuman järjestelijänä on Haukivuorelaiset ry ja tapahtuman nimi on Joulun avaus. Mikkelin kaupunki esittelee joulun avauksessa asuntomessutapahtumaa aluejohtokunnan yhteisellä osastolla. Aluejohtokunnan jäseniä on paikalla tapahtuman aikana. Ehdotus; Saatetaan tiedoksi ja aluejohtokunnan jäsenet ovat lukuisasti paikalla. Päätös; Hyväksyttiin ja tapahtumasta muistutetaan aluejohtokunnan jäseniä. 11. Metsän maisemoinnin jatkaminen 2017 Haukivuoren asemankylän edustalla on käynnissä metsänmaisemointi Kyyveden näkyvyyden lisäämiseksi kantatie 72 tielle ja asemankylälle. Hanke on puolivälissä ja siksi on tärkeää, että siihen saadaan resurssit maisemoinnin loppuun saattamiseksi. Oleellista on myös se, että maisemointityön jälkeen vuosittain suoritetaan pienvesaikon poistaminen samoin kuin pieneltä osin nurmikkojen kuntoon saattaminen, jolloin isoimmat metsänhoitoprojektit jäävät tulevaisuudessa pois. Ulkopuolisten taholta on myös aktivoiduttu ympäristön kunnostamisessa. Ehdotus; Asemankylän maisemointia jatketaan edelleen kaupungin ja metsänhoitoyhdistyksen kanssa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Haukivuoren satamaan saakka, heti keväällä lumitilanteen niin salliessa. Olli Lahti on yhteydessä yksityisiin maanomistajiin suunnitelman toteuttamiseksi. 12. Kalvitsan koulun jatkomahdollisuudet kyläntalona Haukivuoren aluejohtokunta päätti esittää kaupunginvaltuustolle Kalvitsan alueen/toiminnan yhdistämistä Haukivuoren alueeseen/toimintaan. Alueelle kohdistuvista toimenpiteistä ja määräraha-asioista päätetään erikseen, kun aluejohtokunnan vuoden 2017 määräraha on vahvistettu. Kalvitsan entinen koulu toimii kylätalona ja se vaatii kunnostusta. Kaupunki on esittänyt, että viimeistään mennessä tehdään ratkaisu vanhan koulun osalta. Mikäli Kalvitsan kylätoimikunta tai kalvisalalaiset eivät halua ostaa koulua omaan käyttöönsä. Kaupunki tulee myymään kiinteistön. Kaupungin eräänä vaihtoehtona on se, että ostaja taho olisi sellainen, joka itse rupeaisi jalostamaan kiinteistöä ja mahdollisesti myös vuokraisi siitä tiloja kyläyhdistyksen käyttöön jatkossa. Rakennusta esitetään Leader-rahoituksen piiriin ja organisoijana toimisi Kalvitsan kylätoimikunta. Aluejohtokunnan puheenjohtaja on neuvottelut Veen`jakaja organisaation edustajan kanssa ja Jouko Piikkikankaan kanssa Leader-rahan käytöstä. Sitä on saatavilla, jos kiinteistö on kyläyhdistyksen hallinnassa mutta tukiraha ei koske vuokrakompensaatiota vaan kiinteistön kunnostamista ja jalostamista.

4 4. Ehdotus; Näillä taustatiedoilla aluejohtokunta ehdottaa, että Kalvitsan kyläyhdistys selvittää itse toimintavaihtoehdot helmikuun loppuun mennessä 2017 mennessä ja ottaa suoraan yhteyden kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttiseen ja Veen jakaja organisaatioon. 13. Asemankylän taajamassa kantatie 72 viherkuntoluokan nostaminen Pohjois-Savon Elyn kunnossapitoluokituksessa Haukivuoren aluejohtokunta tekee yhdessä Mikkelin kaupungin kanssa esityksen, että Haukivuoren asemankylä ja sen ympäristö siirrettäisiin Pohjois-Savon Elyn kunnossapitoluokituksessa P2 viherluokkaan. P2 viherluokka kantatie 72:lla ulottuisi Porsaskosken risteyksestä Kapeaselän risteykseen saakka. Tarkoitta sitä, että viheralueiden hoito nousisi laadullisesti paremmaksi mm. ruohonleikkausta tapahtuisi useamman kerran kesässä. Ehdotus; Aluejohtokunta hyväksyy esityksen ja aluejohtokunta laatii kirjelmän Mikkelin kaupungille ja edelleen Pohjois-Savon Elylle luokituksen muuttamiseksi. 14. Aluejohtokunnan seuraava kokous Aluejohtokunnan seuraava kokous pidetään tammikuussa 2017 Ehdotus; Aluejohtokunnan seuraava kokous pidetään klo Muut asiat Aluejohtokunta ottaa käsiteltäväksi myös muut asiat, mikäli jäsenet sen yksimielisesti hyväksyvät. Ehdotus; Esitetään tarvittaessa. 16. Tiedoksi 1. Niina Kuvan Paikkaperusteinen tieto hyvinvoinnin edistämisessä hankkeen ensimmäinen kuulemistilaisuus pidettiin klo Haukivuoren yhtenäiskoululla. 2. Talousarvion toteutuminen Tilannekatsaus aluejohtokunnan rakenteeseen ja toimintatapaan liittyvistä asioista. Liite 5. Aluejohtokunta ehdotta kaupungille että se hankkii/toimittaa penkkejä 2 kappaletta torin suunnitelma yhteydessä 2017 Keskustien varteen Haukivuoren torin ja Terveysaseman välille. 6. Mikkelin kaupungin ikärakenne v Kalvitsan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jouko Piikkikangas on valittu Haukivuorelaiset ry:n hallitukseen. 8. Aluejohtokuntien puheenjohtajisto kokoontuu Anttolassa Ollinmäen viinitilalla. 9. Puheenjohtaja on selvittänyt hallituksen lausuntopyyntöä laajakaistalain muuttamisesta ja ollut yhteydessä maakuntaliittoon, kauppakamariin ja Mikkelin seudun vapaa-ajanasumisen valtuuskuntaan varmistamalla niiden lausunnon antamisen.

5 5. Kysymyksessä on ongelmana edelleen se, että toimenpiteessä ei LVM-tasolla ole otettu huomioon vapaa-ajanasukkaita. Lausunto on annettava mennessä. Aluejohtokunnan nimissä lähetetään lausunto, elleivät yllä olevat tahot tee sitä. 10. Hallitus on esittämässä kivihiilen asteettaista poistamista Suomessa. Tilalle korvaavaksi lähteeksi on nousemassa biotalouden aineet. Tämä merkitsee sitä, että mm. turpeiden käyttöä lisätään seuraavan vuoden aikana. Tämä merkitsee sitä, että Kyyveden valuma-alueilla on turveteollisuuden lupa- ja ongelmakysymyksiin kiinnitettävä entistä suurempaa huomiota. Uutena mahdollisuutena hallituksen esitys ympäristösuojelulain 89 mukaan voidaan paikallisten yhdistysten (kalastusalue, aluejohtokunta) toimesta vaatia ELYÄ tarkistamaan vanhat turveluvat. Vastaavatko niiden toiminta nykyisten lakien, asetusten ja lupamääräysten ehtoja. 11. Itsenäisyyspäivän seppeleen Haukivuoren sankarihaudalle, laskevat Liisa Pulliainen seurakunnan edustajana Leo Laukkanen aluejohtokunnan edustajana. Ehdotus; Saatetaan aluejohtokunnalle tiedoksi.

50 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 51 Haukivuoren aluejohtokunta, muistiot

50 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 51 Haukivuoren aluejohtokunta, muistiot Mikkeli Pöytäkirja 5/2016 1 (20) Aika 08.12.2016, klo 17:30-18:55 Paikka Haukivuoritalo, Keskustie 49, Haukivuori Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan tarkastus 50

Lisätiedot

29 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 32 Kuva- ja videokilpailu Haukivuoren kesäkalenterin 2016 karttakohteista

29 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 32 Kuva- ja videokilpailu Haukivuoren kesäkalenterin 2016 karttakohteista Mikkeli Pöytäkirja 3/2016 1 (14) Aika 19.05.2016, klo 17:00-18:42 Paikka Haukivuoritalo, Keskustie 49, 51600 Haukivuori Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

V TOIMINNAN KESKEISIÄ HAUKIVUOREN ALUEJOHTOKUNNAN ASIOITA. Kauppaneuvos Leo Laukkanen, Aluejohtokunnan puheenjohtaja

V TOIMINNAN KESKEISIÄ HAUKIVUOREN ALUEJOHTOKUNNAN ASIOITA. Kauppaneuvos Leo Laukkanen, Aluejohtokunnan puheenjohtaja HAUKIVUOREN ALUEJOHTOKUNNAN Kauppaneuvos Leo Laukkanen, Aluejohtokunnan puheenjohtaja 1. MAAKUNTALIITON VAIHEMAAKUNTAKAAVA 2 LAUSUNNOT YHTEYDENPITO JA VAIKUTTAMINEN YHTEISTYÖSSÄ KALASTUSALUEEN KANSSA 2.

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 4 Haukivuoren aluejohtokunnan käyttötaloussuunnitelma 2017

3 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 4 Haukivuoren aluejohtokunnan käyttötaloussuunnitelma 2017 Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (25) Aika 23.02.2017, klo 18:00-20:55 Paikka Haukivuoritalo, Keskustie 49, Haukivuori Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Anttolan aluejohtokunta 16.09.2014 Kokoustiedot Aika 16.09.2014 tiistai klo 18.00-19.28 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, luokka 1 Lisätietoja Kokouksen alussa

Lisätiedot

Haukivuoren aluejohtokunta Liite 4 51

Haukivuoren aluejohtokunta Liite 4 51 Haukivuoren aluejohtokunta 8.12.2016 Liite 4 51 20.10.2016 Katselmus Asemankylän taajamassa Aika; 20.10.2016 klo 13.00-15.00 Paikka; Haukivuoritalo Läsnä; Aluejohtokunnan puheenjohtaja Leo Laukkanen, kaupunginpuutarhuri

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 15.9.2017 klo 13 14.35 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Paikalla:

Lisätiedot

Mikkeli Kokouskutsu 1 (9) Suomenniemen aluejohtokunta 03.12.2015. Aika 08.12.2015, klo 18:00. kahvila-ravintola Salmenranta. Käsiteltävät asiat

Mikkeli Kokouskutsu 1 (9) Suomenniemen aluejohtokunta 03.12.2015. Aika 08.12.2015, klo 18:00. kahvila-ravintola Salmenranta. Käsiteltävät asiat Mikkeli Kokouskutsu 1 (9) Aika 08.12.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Suomenniemen kärkihankkeet

Lisätiedot

Ristiinan aluejohtokunta Liite Alustava esitys aluejohtokunnista Hallintorakenneuudistuksen ohjausryhmän kokous 22.8.

Ristiinan aluejohtokunta Liite Alustava esitys aluejohtokunnista Hallintorakenneuudistuksen ohjausryhmän kokous 22.8. Ristiinan aluejohtokunta 14.9.2016 Liite 1 71 Alustava esitys aluejohtokunnista Hallintorakenneuudistuksen ohjausryhmän kokous 22.8.2016 Aluejohtokuntien määrä ja rakenne Mikkelissä on 4 aluejohtokuntaa

Lisätiedot

18 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus

18 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (19) Aika 04.05.2017, klo 18:00-19:50 Paikka Haukivuoritalo, Keskustie 49, Haukivuori Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

45 Anttolan aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2016

45 Anttolan aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2016 Mikkeli Pöytäkirja 6/2015 1 (12) Aika 18.08.2015, klo 18:00-19:28 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Käsitellyt asiat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastus 44 Eläkeliiton

Lisätiedot

37 Haukivuoren aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2016

37 Haukivuoren aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2016 Mikkeli Pöytäkirja 3/2015 1 (12) Aika 27.08.2015, klo 18:00-20:48 Paikka Haukivuoritalo Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36 Rinneprojektin tilanne ja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika, klo 17:00-19:02 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 35 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle Mikkeli Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 04.04.2018, klo 18:09-18:56 Paikka Otavan Opiston ruokala, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 3997/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 3997/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (1) 67 18.9.2018 75 9.10.2018 80 Asianro 3997/02.02.00/2018 Kasvun ja oppimisen palvelualueen vuoden 2019 talousarvion laadinnan valmistelutilanne historia 18.9.2018

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 21.10.2014 tiistai klo 18.00-20.10 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, luokka 1 Saapuvilla olleet jäsenet Harmoinen Jorma, esittelijä / puheenjohtaja

Lisätiedot

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (12) Aika 14.02.2017, klo 19:00-20:00 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Mikkelin kaupungin

Lisätiedot

51 Kesäkauden tapahtumat Anttolassa vuonna 2016 ja niiden järjestelyt

51 Kesäkauden tapahtumat Anttolassa vuonna 2016 ja niiden järjestelyt Mikkeli Pöytäkirja 7/2015 1 (11) Aika 22.09.2015, klo 18:00-19:35 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

3 Kasvupalvelujen tilanne valtakunnallisesti ja alueellisesti

3 Kasvupalvelujen tilanne valtakunnallisesti ja alueellisesti 1 Kasvupalvelut - Maakuntauudistuksen valmistelutyöryhmän Kokousaika 11.12.2018 kello 10:00 12:00 Kokouspaikka Kenkävero, Rantapaviljonki Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli www.kenkavero.fi Asialista 1 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/ Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/ Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/2017 1 Kokousaika kello 10:00 13:33 Kokouspaikka Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015 Mikkeli Pöytäkirja 3/2015 1 (13) Aika 15.04.2015, klo 18:00-19:20 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Mikkelin

Lisätiedot

13 Kansainvälinen hanke maaseudulla asuvien, yli 55- vuotiaiden, erityisesti miesten, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

13 Kansainvälinen hanke maaseudulla asuvien, yli 55- vuotiaiden, erityisesti miesten, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Mikkeli Pöytäkirja 1/2015 1 (19) Aika 26.03.2015, klo 18:02-20:58 Paikka Haukivuori-talo Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus 12 Haukivuoren sataman huvimaja

Lisätiedot

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu Mikkeli Kokouskutsu 1 (13) Aika 11.08.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjan tarkastus 39 Kohdeavustus, Kauriansalmen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 n kokous Kokousaika kello 14:00 16.15 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Haukivuoren aluejohtokunta Liite 1 30

Haukivuoren aluejohtokunta Liite 1 30 Haukivuoren aluejohtokunta 24.5.2018 Liite 1 30 Liite Haukivuoren aluejohtokunta Tilannekatsaus valmistelutyöryhmän 20.3.2018 käsittelemiin asioihin Kohta 11) Haukivuori talon talkoot Aluejohtokunnan järjestämällä

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 19.1.2018 klo 13.00 Paikka: Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Paikalla: Kangasniemi: Mikkeli: Mäntyharju: Puumala: Saukko Ari,

Lisätiedot

6 Edellisen pöytäkirjan ( ) läpikäynti ja päätösten tarkistaminen. 7 Haukivuori-talon purkutilanne ja mahdolliset lisätoimet

6 Edellisen pöytäkirjan ( ) läpikäynti ja päätösten tarkistaminen. 7 Haukivuori-talon purkutilanne ja mahdolliset lisätoimet Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (32) Aika 28.06.2017, klo 17:00-19:40 Paikka Haukivuoritalo, Keskustie 49, Haukivuori Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja osanottajien lyhyt esittely 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48 kappelineuvosto 9.11.2015 Sivu 48 Kokousaika: Maanantai 9.11.2015 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Loikkanen Toivo, puheenjohtaja

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:00 11:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/ Pöytäkirja 2/2019 14 Tekninen lautakunta Aika Paikka 02.05.2019 klo 18:00-19:30 Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen valmistelun

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän kevätkokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3220/ /2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3220/ /2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (1) 178 Asianro 3220/00.00.01.00/2014 Maaninka-neuvottelukunnan jäsenet Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus 5.5.2014 11: Maaningan kunnanvaltuusto päätös 14.4.2014

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1744/ /2014. Kaupunkirakennelautakunta 19.3.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1744/ /2014. Kaupunkirakennelautakunta 19.3. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (1) 125 Asianro 1744/10.00.00/2014 Maanhankinnan määrärahat 2014 Kaupunkirakennelautakunta 19.3.2014 62: Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ (10) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:10-18:59. kahvila-ravintola Salmenranta

Mikkeli Pöytäkirja 1/ (10) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:10-18:59. kahvila-ravintola Salmenranta Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 12.01.2016, klo 18:10-18:59 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 4/2014 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 19.12.2014

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 4/2014 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 19.12.2014 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 4/2014 sivu 1 Kokoustiedot Aika: 19.12.2014 klo 12.10 14.30 Paikka: Ravintola Talli / Tallin vintti kokoustila, Patteristonkatu 2, Mikkeli Paikalla: Hirvensalmi: Lönnqvist Jouko,

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

Mikkeli, Kenkäveron Rantapaviljonki

Mikkeli, Kenkäveron Rantapaviljonki 1 Maakuntauudistus - Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 06.06.2018 kello 15:00 19:00 Kokouspaikka Mikkeli, Kenkäveron Rantapaviljonki Muistio 4/2018 1. Kokouksen avaus... 3 2. Edellisen muistion

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika 20.12.2017 kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2.6.2015, 195. "Savonrannan aluejohtokunta on 28.5.2015 68 tehnyt seuraavan päätöksen:

Tekninen lautakunta 2.6.2015, 195. Savonrannan aluejohtokunta on 28.5.2015 68 tehnyt seuraavan päätöksen: Kaupunginhallitus 315 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 70 15.06.2015 Savonrannan terveysaseman sisäilmaongelmat, väistötilat 325/61/613/2015 KH 315 Selostus: Kaupunginhallituksen puheenjohtaja on (päätös

Lisätiedot

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015 Mikkeli Kokouskutsu 1 (10) Aika 14.04.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Lähidemokratiajaosto. Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu 31

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Lähidemokratiajaosto. Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu 31 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-17:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu 31 Lisätietoja Kokouksen alussa projektipäällikkö

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs. 10 Mikkelin kaupungin taidemuseokiinteistön ns. graniittitalon myyminen

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs. 10 Mikkelin kaupungin taidemuseokiinteistön ns. graniittitalon myyminen Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 09.03.2017, klo 16:30-17:18 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1 n kokous Kokousaika kello 9-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista 1. Kokouksen avaus... 3 2. Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (17) Aika 18.10.2017, klo 17:32-18:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

4 Asemankylän Luhtitien peruskorjauksen tilanneselvitys ja toimenpiteet. 5 Etelä-Savon 2.vaihemaakuntakaavan lausunnon valmistelu

4 Asemankylän Luhtitien peruskorjauksen tilanneselvitys ja toimenpiteet. 5 Etelä-Savon 2.vaihemaakuntakaavan lausunnon valmistelu Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (19) Aika 28.01.2016, klo 18:54-20:32 Paikka Haukivuoritalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vuoden 2016 käyttömäärärahan

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 10:00-11:57 Kokouspaikka Maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) NEUVOSTO 21.06.2011

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) NEUVOSTO 21.06.2011 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 14.6.2011 klo 18.00-20.15 Paikka: Arpelan nuorisoseurantalo Läsnä: Osmo Huhta Arpela Arto Kanto Arpela Jari Kauppila Arpela Kirsti

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 Kokousaika Perjantai 19.8.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2, klo 8.30-9.00 Jyväskylä, Sakupe Oy, 9.20 10.30 Kinkomaa,

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Pöytäkirja -1 Pöytäkirjan kansilehti (läsnäolijat)... 1 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala Kaupunginhallitus 341 19.12.2016 Kaupunginhallitus 50 20.02.2017 Kaupunginhallitus 70 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 13 13.03.2017 Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1.6.2017 alkaen Kh 19.12.2016

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (6) Kaupunginhallitus

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (6) Kaupunginhallitus Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (6) Juankosken pitäjäraati 9 15.8.2017 Lähidemokratiajaosto 14 28.8.2017 Kaupunginjohtajan johtoryhmä 22 26.9.2017 122 Asianro 5348/02.05.01.00/2017 Juankosken Ruukki

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 104 13.6.2018 Kaupunginhallitus 236 25.6.2018 Asianro 471/05.11.00/2018 104 Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

HAUKIVUORI. Kyyveden kupeessa. Keskellä kauneinta etelä-savolaista luontoa. Raiteet rullalle -teos.

HAUKIVUORI. Kyyveden kupeessa. Keskellä kauneinta etelä-savolaista luontoa.   Raiteet rullalle -teos. www.haukivuori.fi Keskellä kauneinta etelä-savolaista luontoa HAUKIVUORI Kyyveden kupeessa Raiteet rullalle -teos. Kuva Eva Häkkinen Kuva Leo Laukkanen Kapustasalmi. Taustalla Kyyvesi. Torimme esiintymislava.

Lisätiedot

120 Lausuntopyyntö alueellisen jätehuoltoviranomaisen talousarvioesityksestä

120 Lausuntopyyntö alueellisen jätehuoltoviranomaisen talousarvioesityksestä IKAALISTEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Kaupunginhallitus 14.8.2017 Dnro YLE 61/2017 120 Lausuntopyyntö alueellisen jätehuoltoviranomaisen talousarvioesityksestä vuodelle 2018 Valmistelu / kaupunginsihteeri

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 459/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 459/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (1) 30 Asianro 459/10.03.02.04/2017 Eteneminen Melalahden koulun tilaratkaisussa Opetusjohtaja Leena Auvinen Perusopetus ja nuorisopalvelut sekä lukiokoulutus ja toisen

Lisätiedot

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 15.10.2014 99 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 7 / 2014 Kokousaika 15.10.2014 klo 16.00 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100 2. 66 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1 Anttolan aluejohtokunta 19.08.2014 Kokoustiedot Aika 19.08.2014 tiistai klo 18.36-20.03 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, auditorio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

3 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Vanhan koulun kutojat / Auri Ahvenainen

3 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Vanhan koulun kutojat / Auri Ahvenainen Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 19.01.2016, klo 18:00-19:44 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (11) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00 Paikka Porin kaupunginvaltuuston istuntosali Läsnäolijat Vasama Juha Lehtonen Harri Heino Oili Jokinen-Anttila

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät.

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät. Käsikirjoitus Yhdistyksen kokouksen -video -esitykseen. Kaupunginosayhdistyksen perustamiskokouksen asialista: Kop, kop, kop 1. Kokouksen avaus Avaaja Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat.

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ (11) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:00-19:45. kahvila-ravintola Salmenranta

Mikkeli Pöytäkirja 10/ (11) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:00-19:45. kahvila-ravintola Salmenranta Mikkeli Pöytäkirja 10/2015 1 (11) Aika 08.12.2015, klo 18:00-19:45 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Suomenniemen

Lisätiedot

Luettelo vuonna 2016 kunnan asukkaiden tekemien aloitteiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä

Luettelo vuonna 2016 kunnan asukkaiden tekemien aloitteiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä Kaupunginhallitus 91 13.03.2017 Kaupunginvaltuusto 37 20.03.2017 Luettelo vuonna 2016 kunnan asukkaiden tekemien aloitteiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä 22/00.02.00/2017 Kaupunginhallitus 13.03.2017

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2018 1

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2018 1 Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2018 1 Talousryhmä - Kokousaika 13.02.2018 kello 10:00 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, nh Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen

Lisätiedot

67 Haukivuoren kulttuuri- ja Kirkonkylän historian tietojen kerääminen

67 Haukivuoren kulttuuri- ja Kirkonkylän historian tietojen kerääminen Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (17) Aika 14.12.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Haukivuoritalo, Keskuskatu 49, Haukivuori Käsitellyt asiat 62 Kokouksen avaus ja sihteerin valinta 63 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Kokousaika kello 12:30 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, nh Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion hyväksyminen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:00 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No4/ Itä-Suomen aluehallintovirasto (Kuvernööri), Maaherrankatu 16, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No4/ Itä-Suomen aluehallintovirasto (Kuvernööri), Maaherrankatu 16, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No4/2017 1 Kokousaika kello 10:00 Kokouspaikka Itä-Suomen aluehallintovirasto (Kuvernööri), Maaherrankatu 16, Mikkeli Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Valtiovarainministeriön

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 Saaristotoimikunta 19.11.2013 PÖYTÄKIRJA 3/2013 26 Kokouksen avaus 27 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 28 29 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 30 Paraisten kaupungin vesihuollon haasteet.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Lähidemokratiajaosto Asianro 5348/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Lähidemokratiajaosto Asianro 5348/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Juankosken pitäjäraati 9 15.8.2017 14 Asianro 5348/02.05.01.00/2017 Juankosken Ruukki ry:n yhdistymisavustuksen käytöstä tehdyn esityksen käsitteleminen Päätöshistoria

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2

Lisätiedot