Sukumanni / 11. Kasper Gröhnin sukuseuran jäsenviesti Toukokuu 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sukumanni / 11. Kasper Gröhnin sukuseuran jäsenviesti Toukokuu 2011"

Transkriptio

1 Sukumanni / 11 Kasper Gröhnin sukuseuran jäsenviesti Toukokuu 2011

2 Hyvät sukuseuran jäsenet Viime vuosikokouksen jälkeen sukuseuran hallitus valitsi minut puheenjohtajaksi. Kyse ei ollut palatsivallankumouksesta, vaan Mauri Lamminsalon ajan riittämättömyydestä. Kiitoksia Maurille vielä tekemästään työstä. Samoin saatiin hallitukseen uusi jäsen, Merja Immonen, kun Anja Liukku ei enää jatkanut hallituksessa. Merja on hyvä valinta monessa mielessä. Kotoisin Kiteen Juurikasta ja on innokas tekemään työtä hallituksessa. Minulla aikaa riittää; eläkeläisenä koen tehtävän mielekkäänä ja koko sukuasia on saanut mielessäni uudenlaisen ulottuvuuden. Samoin sukuseuran hallituksen jäsenten sitoutuminen on vahvaa. Syksystä lähtien on tullut runsaasti yhteydenottoja sukuseuran nettisivujen kautta ja muutenkin. Uusia jäseniä on liittynyt jopa yllättävä määrä. Tässä lehdessä Sukutietoa-osassa on paljon sukuun liittyvien ihmisten antamaa tietoa, jota sitten myöhempi sukututkimus voi käyttää hyväksi. Vuoden vaihteen jälkeen lähetettiin kirjeet jäsenmaksunsa unohtaneille. Pyytäisin vielä tarkastamaan, onko asia kohdaltanne kunnossa. Jos karhukirjettä ei ole tullut, asia on ok. Sukuseuran sääntöjen mukaan kahden vuoden jälkeen, jos maksua ei ole tullut, nimi poistetaan jäsenluettelosta. Jäsenmaksu kootaan vuotiailta. Sitä ei kerätä myöskään ainaisjäseniltä. Jo Sirkka Gröhnin aikaan oli tullut tutkimustietoa Kasper Gröhniä edeltävältä ajalta. Tämän tiimoiltahan Sirkka järjesti matkan Sleesiaan, jonne juuret johtavat. Hän itse ei enää sille matkalle päässyt. Olen saanut kontakteja Gröhnien sukuun liittyviltä ihmisiltä, joiden sukupuuhun Kasper Gröhn 1600-luvulla kuuluu. Ainakin viisi tutkijaa tekee parhaillaan jonkinasteista tutkimusta Gröhnien, meistä katsoen, toisista sukupuun oksista. Varsin laajalle on suku levinnyt jo 1700-luvulla Kasperin perillisten jälkeen. Poikiahan ja pojanpoikia suuntasi Keski-Karjalaan. Tämä haara on meidän sukututkimuksen tulosta. Suomessa suuntaus Käkisalmesta on johtanut myös Varsinais-Suomeen ja länsirannikolle. Sukuseuran hallitus pohtii jatkossa mahdollisuutta ja tarvetta Kasperia edeltävään aikaan tehtävälle tutkimukselle. Joka tapauksessa sukuamme on ollut jo 1500-luvulla Ruotsin kuninkaan virkamiehinä. Juuan Gröhneiltä on tullut tiedusteluja mahdollisesta sukulaisuudesta. Olen vastannut, ettei sukututkimus tue sukulaisuutta. Tietysti voi olettaa, että jotain kautta yhteys löytyisi. Kesällä tehtävä Itä-Viron kierros sai hyvän joukon sukulaisia innostumaan matkaan. Kaikkiaan 56 ilmoittautui lähtijöiksi. Varmaan onnistunut Kuressaaren matka oli vaikuttamassa lähtöhalukkuuteen. Toivotaan onnistunutta retkeä. Tulevana kesänä on kokoontuminen Kiteelle, Juurikan Neulaniemeen klo Tästä löytyy kesällä tietoa ositteesta: ja sieltä ajankohtaista otsakkeesta. Omaa ohjelmaa saa tuoda mukanaan, ei pitkiä puheita

3 kuitenkaan. Yritämme hallituksen toimesta myös keksiä jotain. Alue on varattu meille koko iltapäivän ajan. Muita sinne ei tule. Sukuseuran jäsenmaksun tiedote on tässä Sukumannissa myös. Jatkossakaan ei lähetetä enää pankkisiirtolomakkeita. Viitenumeroinen lomake työllistää tarkastettaessa, kun jäseniä kuitenkin on noin 300. Merkitkää vain vuosi ja nimi/nimet, keitä suoritus koskee. Hyvää alkavaa kesää! Toivottavasti tavataan. Jorma Gröhn KOKOONTUMINEN JUURIKAN NEULANIEMEEN KLO Pyydän kaikkia halukkaita ilmoittamaan tulostaan minulle nettisivujen, sähköpostin tai puhelimen kautta. Juurikan kylätoimikunnalta on tilattu muikkukeittoa, jota voi heiltä ostaa. Samoin kahvia ja muita virvokkeita. Ennakkoilmoittautuminen niiden osalta, jotka haluavat kalakeittoa. Tarvittaessa lämmitetään sauna (ilmainen). Tarkoituksena on yleinen hauskanpito ilman puheita. Ohjelmaa/musiikkia järjestetään. Mahdollisesti aittarakennuksessa tanssiakin. Tulkaa viihtymään ja viihdyttämään! Nuoret erityisesti. Tapahtumasta kerätään 5 :n sisäänpääsymaksu/aikuinen. (paikan vuokra on 300 ) Ilmoittautumiset mennessä. Jorma Gröhn SUKUSEURAN JÄSENMAKSU VUODELLE 2011 Sukuseuran jäsenmaksu vuodelle 2011 tulee maksaa mennessä. Maksu on 10 /v vuotiailta, jotka eivät ole ns. ainaisjäseniä. Emme lähetä tilinsiirtolomakkeita nyt emmekä jatkossakaan. Merkitkää maksusuoritukseen nimi/nimet, keitä maksu koskee. Tilin numero on (Kiteen Seudun OP). Tilin nimi on Kasper Gröhnin sukuseura.

4 Merja Immonen Synnyin kesäkuun puolenvälin tietämissä Tauno ja Sirkka Immosen esikoiseksi Kiteen Juurikkajärven kylän Kossoli-nimisten tilan peräkamariin vuonna Isäni suku oli asunut näillä mailla jo ennen vuonna luvulla toteutettua isojakoa ja isäni äiti oli lähtöisin Närsäkkälän Hyvösiä. Äitini vanhemmat, Juho *) ja Saimi Gröhn, asuivat samalla kylällä, Honkahuhdassa. Ukkini isoisä muutti Säyneenkylästä Honkahuhtaan nuorena perheellisenä miehenä. Äidinäitini oli syntyisin hämäläisiä torppareita ja nähnyt päivänvalon Kiteen Taipaleella, Alhaisessa. Myöhemmin sain vielä sisaruksia, Riitan, Vesan ja Tarjan. Agrologiksi valmistumiseni jälkeen, vuonna 1977, työpaikka löytyi Etelä- Pohjanmaalta. Toimin siellä piiri- ja suunnitteluagrologina reilut yhdeksän vuotta. Kotiseutu alkoi kangastella mielessä ja niinpä katselin uutta työpaikkaa hieman lähempää Kiteetä. Aloitin työt syksyllä 1986 Kerimäen kunnassa maaseutusihteerinä ja siinä työssä olen edelleenkin. Tehtävät ovat muuttuneet radikaalisti vuosien saatossa, mutta edelleen työ on mielenkiintoista. Ainakin, kun välillä on päässyt oikeisiin töihin mm. kotitilalle Juurikkaan. Ensi kosketuksen sukututkimukseen sain Kuortaneella, kun kansalaisopistossa aloitti sukututkimuspiiri 1980-luvun alussa ja sieltä löysin itsenikin. Vapaapäivinä oli aikaa istua tunti toisensa jälkeen Kiteen kirkonkirjoista tehtyjen mikrofilmien parissa kirjaston hiljaisissa tiloissa. Piirin vetäjä, itsekin sukututkimusta tehneenä, osasi vedellä meitä oikeista naruista ja niinpä meidät oli vihitty sukututkimuksen piiriin. Filmeiltä löydettyjen esi-isien mukana palautuivat muistot tarinoista mieleen, joita oli lapsuudestaan asti kuullut, mm. isomummoni Alviinan päätymisestä Paavon vaimoksi kotitilalle tai Honkahuhdan ihmisistä. Mikrofilmeille tallennetut tiedot syvenivät ja lihoja luiden ympärille kertyi. Sukututkimus on yksi harrastuksistani ja kulkee matkassani kausiluonteisesti. Tietotekniikan ja arkistojen digitointien myötä sukututkimuksen harrastaminen on paljon helpompaa kuin aloittaessani 1980 luvulla. Tietoa saa nettiyhteyksien kautta suoraan kotiin ja virastoissa käynnit harvenevat. Harrastus vie mennessään ja tunnit menettävät merkityksensä! *) Keski-Karjalan Gröhnit, taulu 2127.

5 Sinä olet se yks perkkele ja minä se toinen Ukko-mittari kävi komentelemassa Karl Achteta nimitettiin Tohmajärvellä Vanha-Kalleksi tai Ukko-mittariksi. Torppari Pekka Gröhn oli kerran taksvärkkiä tehdessään ollut aitassa kylvösiemeniä mittaamassa, kun Ukko-mittari oli tullut humalassa häntä sinne turhan takia komentelemaan. Gröhn oli suuttunut ja viskannut tyhjän jyvämitan isäntää kohti. Tämä oli horjahtanut ja kaatunut aitan rappusille, mutta mennyt sitten kotiin. Vähän ajan kuluttua renki oli tullut sanomaan Gröhnille, että isäntä käski luokseen. Gröhn säikähti pahan kerran, mutta tuumi sitten, että käydä käsketyn pitää. Kaiken varalta hän riisui sukkansa, pani sen sisään kiven, ja lähti Achten luo. Mutta vastaanotto ei ollut hullumpi: Sinä olet se yks perkkele ja minä se toinen perkkele! Taksvärkki on täysi, mutta kotiin nyt et pääse. Sinun on tultava juomaan kanssani! Niin oli sopu palautunut. Tohmajärveläisen hallituksen jäsenen, Matti Gröhnin, ansiosta tämä sukumme edustaja tulee suurempaan tietouteen. Tämä tarina Tohmajärvelläkin vaikuttaneista Achte-suvun vaiheista löytyy Eeva- Maija Achten sukukirjasta Agthe-Achte-suku Saksassa, Baltiassa, Venäjällä ja Suomessa. Kirja on laaja, 432-sivuinen vuodelta 2008 (mm.oopperalaulaja Aino Ackte, professori Kalle Achte). Sanomalehti Karjalaisessa toimittaja Ritva Väisäsen tekemä juttu kirjoittajasta ja kirjasta v Eemil Uuksulainen Kiteen pitäjän Varmonniemen kylässä kuoli 1876 Matts Uuksulainen. Hänen leskensä Anna Stina Auvin muutti 1877 Pyhäjärven pohjoispuolelle Närsäkkälän kylään kymmenen lapsensa kanssa. Hän asettui asumaan taloon numero 9 (uusi numero 15). Anna Stina kuoli v Lapsista Juho, joka oli toiseksi vanhin otti puolisokseen Kontiolan Haapalasta Elisabet Gröhnin. Juhon veli Nikodemus taas toi vaimokseen samaisesta talosta nuoremman sisaren Tiina Gröhnin. Juho ja Elisabet asettuivat jatkamaan talon pitoa samaan taloon numero 9 (15), jota nykyisin asuttaa tämän kertomuksen kirjoittaja. Yksi Anna Stinan lapsista Kustaa, s. 1863, vältti Gröhn-kohtalon, ja sai vaimokseen Anna Maria Tiaisen. Tuosta liitosta syntyi otsikon henkilö Eemil Uuksulainen. Eemil ei siis suoraan ole Gröhnejä, mutta niin lähisukua kuitenkin, että muutoinkin mielenkiintoisen henkilön pieni elämäkerta lienee paikallaan.

6 Eemil Uuksulainen, Kustaa-sedän Eemeli, s.1900, eli ikänsä Kiteellä Närsäkkälän kylässä, Honkasillassa, sisarensa Hilman ja veljensä Taunon kanssa. Elannon antoi pieni tila, hehtaari peltoa muutama hehtaari metsää ja pari-kolme lehmää. Eemil oli ammattitaitoinen puutarhuri. Hän oli käynyt Kurkijoella puutarhakoulun ja kierteli lähiseudun taloissa tekemässä puutarhasuunnitelmia, sekä antamassa apua ja ohjeita puutarha-asioissa. Toinen ammatti, joka toi vähän lisätienestiä oli suutarin ammatti; kenkien korjausta ja uusien tekemistä lähiseudun asukkaille. Eemil tunnetaan kuitenkin laajemmin valokuvausharrastuksestaan. Tuohon aikaan kylillä oli ammattitaitoisia harrastajavalokuvaajia, jotka hoitivat kylän tapahtumien ja ihmisten tallentamisen jälkipolville. Häät, hautajaiset, ristiäiset, kihlaukset, äitienpäivät ja muut merkittävät tapahtumat ovat olleet Eemilinkin työsarkaa. Tai ehkä ei työtä ollenkaan, sillä muistan lapsuudesta Eemilin Kuva 20-luvun loppupuolelta ilmestyneen jonakin kesäsunnuntaina ja kuvaus hoidettiin siinä kyläilyn lomassa. Ainakin kerran kesässä tuo vierailu tapahtui. Ilmeisesti kuvauspalkkiotkaan eivät kummoisia olleet. Kiire ei kuulunut hänen elämäänsä ollenkaan, kuten ei Hilman ja Taunonkaan. Eihän tuo kyllä muutoinkaan tuon ajan suurimpia vitsauksia ollut, mutta erityisen rauhallisena tuo sisaruskolmikko muistetaan. Aluksi Eemil teki matkansa polkupyörällä tai jalan ja myöhemmin mopolla. Eemil oli edistyksellinen valokuvaaja. Ensin kalustona oli kamera, jossa valotuksen aikana kuvaaja oli mustan kankaan alla kameransa takana. Tuo ilmestys tahtoi pelottaa pienempiä kuvattavia, mutta Eemilillä oli taito kääntää heidän mielenkiintonsa muihin asioihin, jolloin kuvaaminen onnistui hienosti. Salamavalona toimi aluksi fosforivalo ja kuva valottui lasilevylle. Myöhemmin kamera muuttui asetaattifilmille kuvaavaksi malliksi ja salamavalonkin malli uudistui. Mukaan tuli paljekamera, jolla polttoväliä voitiin säädellä helpommin. Eemil ei tarvinnut muiden apua, vaan niin filmin kehitys, kuin paperille vedostaminenkin tapahtuivat kotona sekä lasi-, että asetaattifilmistä. Pienimuotoiset retusoinnitkin onnistuivat. Mikäli valokuvaan oli vaara jäädä jotain ei-toivottavaa, pystyi Eemil jollain ihmeellisellä tavalla korjaaman kuvaa taidokkaasti. Eemilin tuotteliaisuudesta kertoo vieläkin tallella olevien filmien määrä. Nykyisin hänen filmikokoelman omistaa Kitee-seura. Lähes kaikki negatiivit on digitoitu ja luetteloitu. Lasinegatiiveja on seuran hallussa yli 2000 kappaletta ja niistä on järjestetty näyttely Kiteen kotiseutumuseoon kesällä Aika paljon on tuon näyttelyn aikana saatu tunnistettua kuvissa olevia henkilöitä. Naapuri Matti

7 Hirvonen, joka Kitee-seuralle on filmilahjoituksen tehnyt, on vedostanut lasinegatiiveja jonkin verran. On sovittu Kitee-seuran edustajan kanssa, että digitoitu aineisto on myös sukuseuramme käytössä. Onhan varma, että aika monta sukumme jäsentä niistä kuvista löytyy. Henkilöiden tunnistajia vaan alkaa joukossamme olla vähenevästi. Jos asia kiinnostaa, niin hallituksen jäsenet kertovat asiasta lisää. Veli-Taunon kuoltua 70-luvun alkupuolella ja Hilma-sisaren siirryttyä tuonilmaisiin saman vuosikymmenen loppupuolella, alkoi Eemil aavistaa omankin loppunsa lähestyvän. Lapsettomana hän halusi, etteivät jälkipolvet hänen omaisuudellaan kahinoisi. Siksi hän hakkasi muutaman hehtaarin metsäpalstansa ja lahjoitti saadut varat hyväntekeväisyyteen. Niin kiitollinen tuo rahat saanut järjestö oli, etteivät he edes kukkapuskaa hautajaisiin viitsineet lähettää, hautajaisvieraasta nyt puhumattakaan. Kiittämättömyys on Eemil kuoli v. 1984, mutta yhä voi aution kotitalon nurkilla liikkuessa aistia hyvän puutarhurin kädenjäljen. Mutta jos suutarilla itsellään olikin kengät jalassa, niin valokuvaajasta itsestään on vaikea löytää henkilöpotrettia. Eemil viihtyi kameran mukavammalla puolella. Valokuvaajan autio talo v Kari Uuksulainen lähdehaastattelut: Antti Tuhkanen Hepomäeltä Mirja Vauhkonen Puhossalosta Heikki Pirinen (Kitee-seura) Tuomo Flinkman (Kitee-seura) Sukupalsta Sukutietoa, syntyneitä, uusia jäseniä Taulu 2671 syntymäkunta VIII Martta, os.gröhn IX Timo Rajala, KTM Hämeenkyrö s Kitee, Närsäkkälä p.sabina Pikulinsky p.väinö Rajala X lapset: s Jyväskylä mlk Noah Benjam Helsinki Noel William Helsinki IX Tuomo Rajala, DI p.tarja Saari, Fil.maist Hämeenkyrö Kokkola

8 X lapset: Nelli Katariina Otto Tobias Jyväskylä Darmastadt, Saksa IX Marjo-Reetta Rajala, KTM Hämeenkyrö p. Juho Pajari, varatuomari Helsinki Taulu 71 Äiti XI Sirkka Liisa Väkeväinen s Kitee XII Tapani Ilmari Marttinen, , Helsingin mlk, vaununasentaja p. Päivi Hellevi Marttinen, os.jyrkkärinne, Hyvinkää XIII lapset: Niko Matias Marttinen, Helsinki Järvenpää sähköasentaja Nina Hannele Marttinen, Helsinki Vantaa lähihoitaja XII Terhi Tuulikki Marttinen, Helsinki Espoo lähihoitaja p. Tommi Pekka Hämäläinen, Espoo automaatioinsinööri XIII lapset: Vilma Maria Hämäläinen, Emmi Sofia Hämäläinen, Espoo Espoo Taulu 2474 X Korjaus Raimo Veikko Johannes Helenius s , Lappee Korjaus Lasse Veikko Lehtinen , Elimäki Korjaus Petri Ilari Lehtinen, , Kuusankoski (taulu 2476) XI lapsi Markku Johannes Helenius, , rikoskomisario, p.hele Kaarina Viljanmaa, erityisopettaja Lappeenranta Kajaani

9 XII lapset Elise Ella Aurora, , Rasmus Max Johannes, , Ellen Alissa Aurora, , Nurmijärvi Nurmijärvi Nurmijärvi Taulu 2477 X Korjaus Pentti Olavi Ovaskainen s Kuusijärvi Taulu 648 XI Irma Leena Anneli Mutanen (os.lamminsalo) s , Rääkkylä p. Antero Mutanen , Kontiolahti XII lapset Teija Tuulikki Mutanen, , Kontiolahti Jukka Ensio Mutanen, , Kontiolahti Taulu 762 XI Tarja Annikki Malinen, , yksityispankkiiri, Helsinki XI Satu Irmeli Heikkilä os. Malinen s , henkilöassistentti, Helsinki XII lapset Tanja Inkeri, , Vantaa Inka Maria, , Vantaa Susanna Aino Annika, , Vantaa Taulu 1103 X Pia Maria Gröhn, , Isä Uuno Gabriel Gröhn, sukuseuran perustajajäsen, Äiti Mary Ann os. Österberg, Helsinki Suojärvi Mustasaari Taulu 654 XI Jouko Tapio Lamminsalo, , elektroniikkainsinööri Rääkkylä p. Elisa Karin Helena Lind, eronneet, Espoo Lapset XII Minna Johanna, , Kirkkonummi Sanna Tuulikki, , Kirkkonummi Taulu 656 XII Taija Elina Kotilainen , Lapset XIII Veikka Juhani Kröger , Taulu X Kari Juhani Istermaa , Markku Jaakko Istermaa , Rääkkylä Ylöjärvi Pudasjärvi Pudasjärvi

10 Taulu 288 / IX Isä Olavi Gröhn s , Kurkijoki X Tapio Gröhn , Helsinki p. Pirkko Sinikka Mustala, ent. Lintukangas, , Helsinki Kuolleita Taulu 2667 VIII Benjam Gröhn s , Kitee, Närsäkkälä k Lahti Taulu 2503 IX Maire Levonen, os. Gröhn s , Kitee, Juurikka k Taulu 2367 X Pentti Kalevi Heikkinen s , Muuruvesi k Kitee Taulu 2477 XI Niina Marjatta Ovaskainen s , Pornainen k Taulu 2606 IX Reijo Kalevi Kuusinen s , Helsinki k , Helsinki Taulu 762 X Anja Sinikka Malinen os. Lamminsalo s , Rääkkylä k , Joensuu Taulu1502 IX Eero Sakari Kortekangas s , Pusula k , Joensuu

11 MUUTA Kohti Kirkkoa (Mauri Päivinen, Leevi Launonen) Kirja arkkitehti Veikko Gröhnistä, taulu 2672 MMM Juha Gröhnin (taulu 2118) nimitys Atria Oyj:n toimitusjohtajaksi KTM Hanna Kuittinen (taulu 2118), väitöstilaisuus Analysis on Firm Innovations Bourdaries, Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto STANDAARIT Standaareja on edelleen saatavissa hintaan 18 + postituskulut HALLITUKSEN YHTEYSTIEDOT Jorma Gröhn (pj) Olkontie 7A KITEE jormag@suomi24.fi Mauri Lamminsalo (j) Haapasalmentie RASIVAARA mauri.lamminsalo@pp.inet. fi Kari Uuksulainen (vpj) Hakolahdenniementie NÄRSÄKKÄLÄ kari.uuksulainen@edu.kitee.fi Matti Gröhn (j) Tohmarivintie 5 B TOHMAJÄRVI grohn.matti@gmail.com Riitta Väistö (siht) Kyntäjäntie KITEE rvaisto@netti.fi Merja Immonen (j) Alhontie B KERIMÄKI merja.immonen@gmail.co m

Antti Laakkosen jälkeläisiä TAULU 1

Antti Laakkosen jälkeläisiä TAULU 1 Antti Laakkosen jälkeläisiä 14.6.2011 TAULU 1 I Antti Laakkonen, s. noin 1690, k. 26.4.1758 Liperi, Tutjunniemi. Tutjunniemen kylän N:o 4 eli Laakkolan isäntänä oli vuoteen 1758 saakka Antti Laakkonen.

Lisätiedot

Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat

Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat 1 (5) Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat Myönnetyt luvat 18.12.2015 Lappeenrannan 5. apteekki apteekkari, farmasian tohtori Hannu Tapani Taipale Loviisan apteekki apteekkari,

Lisätiedot

Lista 1 ( 10 ) 2011-11-11. Oulu toimitukset

Lista 1 ( 10 ) 2011-11-11. Oulu toimitukset 1 ( 10 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) K1 AchrØn Raija Maria AchrØn Eero Tapani K2 Ahonperä Jukka Mauri Ahonperä Tuuli Katariina K3 Ahonperä Jukka Mauri K4 Ahosola

Lisätiedot

Puutiojärvi 16.1.2014

Puutiojärvi 16.1.2014 Puutiojärvi 16.1.2014 TAULU 1 I Lars Laakkonen, Drg. Torp., s. 1798, k. 17.4.1838 Kuopio Ryönä. Puoliso: 29.7.1827 Riistavesi Hedvig Hämäläinen, s. 1802. Brita Caisa Laakkonen, s. 20.3.1824 Kuopio Ristavesi.

Lisätiedot

Saunavaaran Halosia 1 (6)

Saunavaaran Halosia 1 (6) Saunavaaran Halosia 1 (6) 1. Entbacka, Anna Magdalena, * Esse 5.2.1805 oo Petter Skutnabba 1 child of No. 1 Entbacka, Anna 2. Skutnabb, Maria Lovisa, * Juva (Kangais 4) 19.10.1832, + Kontiolahti 1.9.1882

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro 1(9) TK1 Ylikorkala 748-411-115-1 Ylikorkala Ylikorkala Erkki Juhani Metsä MeL 6,8 7 0,7 33 33 TK2 Myllyoja 748-411-134-2 Myllyoja Harjapää Anne-Maria Harjapää Eero Sakari Erityisliikenne EL 5 25 1,27

Lisätiedot

Liperi_0 24.10.2014. Liperi - Kontiolahdella asuneet Laakkoset etsii sukupuutansa / sukuhaaraansa TAULU 1

Liperi_0 24.10.2014. Liperi - Kontiolahdella asuneet Laakkoset etsii sukupuutansa / sukuhaaraansa TAULU 1 Liperi_0 24.10.2014 Liperi - Kontiolahdella asuneet Laakkoset etsii sukupuutansa / sukuhaaraansa TAULU 1 Tiina Laakkonen. Tauluun 2. Anna Koskelo, s. 1792 Kontiolahti. Tauluun 3. Pertti Laakkonen, s. 16.5.1798.

Lisätiedot

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä)

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) 1(6) Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) Sukuseuran hallitus Hallituksen jäsenet ovat edellisestä sukukokouksesta 30.07.2005 alkaen:

Lisätiedot

edellisestä kuukaudesta

edellisestä kuukaudesta Päivitetty 31.10.2008 A-osake Muutos edellisestä kuukaudesta B-osake Muutos edellisestä kuukaudesta B-uudet Muutos edellisestä kuukaudesta Osakkeiden määrä Osuus Osuus äänistä 1 Koskenkorva Matti Olavi

Lisätiedot

MARIA MARGARETHA JA EVA STINA KATAINEN

MARIA MARGARETHA JA EVA STINA KATAINEN MARIA MARGARETHA JA EVA STINA KATAINEN Tämä tarina on kertomus kahdesta sisaresta. Sisarukset syntyivät Savossa, Pielaveden Heinämäellä. Heidän isänsä nimi oli Lars Katainen ja äitinsä etunimi oli Gretha.

Lisätiedot

SUVUN TILALLISET KULKKILA

SUVUN TILALLISET KULKKILA SUVUN TILALLISET KULKKILA Heikki Hermanni Myllylän äidin Greta Liisan äidin Margareetan äiti Anna antintytär on Vähä-Kulkkilan ensimmäisen isännän Antti Simonpojan tytär. Kullkilan tila jaettiin vuonna

Lisätiedot

Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139.

Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139. Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan 24.3.2013. Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139. NU12 NU15 NU18 1. Issakainen Iida PKUK 656 g 2. Lintunen Riku PP 246 g 1. Väistö Jalmari

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Rakentamiskustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Rakentamiskustannusten osittelu. Toimitusnro 1(20) TK1 Rantala 614-407-12-10 Rantala Kynsijärvi Jari Vesa Rainer Kynsijärvi Jaakko Matti Metsä MeL 21,6 4 86 86 TK2 Kunnari 614-407-12-17 Kunnari Kynsijärvi Ossi Henrik Metsä MeL 13,4 4 54 54 TK3 Keskitalo

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

Lista: Ehdokas: Äänimäärä: Sijoitus Vertausluku: 87 Yliperttula Marjo (Harju Kirsi) Sippola Elisa (Huttunen

Lista: Ehdokas: Äänimäärä: Sijoitus Vertausluku: 87 Yliperttula Marjo (Harju Kirsi) Sippola Elisa (Huttunen Helsingin yliopisto 27.11.2006 FARMASIAN TIEDEKUNTA FARMASIAN TIEDEKUNNAN tiedekuntaneuvosto Valittavien lukumäärä: 3 (ainakin yhden jäsenen ja varajäsenen tulee olla opettaja ja ainakin yhden jäsenen

Lisätiedot

Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016

Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016 Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016 Vaalin tulos vertailuluvun mukaan järjestettynä Valittujen nimet lihavoitu Lista ehdokas vertailuluku IV 46 Korolainen, Katri Inkeri 214,390 III 20 Halonen, Reino Matias

Lisätiedot

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry Kansallinen 25 + 125 tikkaa 27.1.2018 Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry päivitetty 28.1.2018 klo 17 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 42 41 40 40 40 203 2. Vaarala Simo PaavT 38 43 36 39 45 201 (4x10,

Lisätiedot

Kirkolliskokous maallikot 2016

Kirkolliskokous maallikot 2016 Kirkolliskokous maallikot 2016 VAALIN TULOS VERTAILULUVUN MUKAAN JÄRJESTETTYNÄ Valittujen nimet lihavoitu Lista ehdokas vertailuluku IV 136 Ojala, Sami Juhani 210,433 III 110 Jääskeläinen, Jouko Tapani

Lisätiedot

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V Tulokset / El Pilkit Kuusamo 08.04.2016 N Alle 70 V 1. Heiskanen Aila Pohj Pohjanmaa 4164 G 2. Nuora Maila Pohj Pohjanmaa 4060 G 3. Aalto Eila Pirkanmaa 3608 G 4. Kurvinen Vuokko Pohj Pohjanmaa 3214 G

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

25. MÄMMENNIEMEN KAUTON SUKU VI, HARJULAN TALO (1998)

25. MÄMMENNIEMEN KAUTON SUKU VI, HARJULAN TALO (1998) 111 25. MÄMMENNIEMEN KAUTON SUKU VI, HARJULAN TALO (1998) 112 MÄMMENNIEMEN KAUTON SUKU VI, HARJULAN TALO (1998) Taulu 1. I. Eerik Eerikinpoika Kautto. Harjulan isäntä. Syntynyt 8.9.1773 Laukaassa. Kuollut

Lisätiedot

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt EL Pm 2017 ei rekisteröidyt Naiset kilpailija yhdistys tulos Kaadot viim.srj 1. Helena Saarimaa Lapua 676 2. Eila A Rajamäki Kauhava 668 3. Kaarina Tuuri Lapua 642 4. Pirkko Rissa Lapua 617 5. Sirkka Kangas

Lisätiedot

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 LOPPUTULOKSET 13.9.2017 1(5) NAISET Pistebogey 1 Latvala Päivi 280 36 36 36 35 35 34 34 34 2 Lyytikäinen Saila 265 38 36 35 34 32 30 30 30 3 Koikkalainen

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 50,2 Johanna Forsström / 88 65,0 70,0 72,5 72,5 Rauma 15.4.2017 N 63 61,70 Anne Heikkilä / 78 65,0 72,5 80,0 72,5

Lisätiedot

IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot Juva

IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot Juva IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot 7.1.2017 Juva MIEHET 10 V 2 KM V 1 1 Veikka Huuskonen Rantasalmen Urh 140654 08:11,6 2 2 Nuutti Seppänen Sulkavan Urh-41 345398 08:55,9 0:44,3 3 4 Johannes Kääriö Sulkavan

Lisätiedot

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset Lista 1 ( 6 ) Oulu toimitukset 2012-10-19 1) K1 Alatalo Pertti Antero 2) K2 Alatalo Pertti Antero Alatalo Arto Tapio 3) K3 Teerinkoski Ritva Leena Teerinkoski Raimo Ilmari Ahonen Minna Maria Ahonen Marko

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

SAVO-KARJALA CUP 2013

SAVO-KARJALA CUP 2013 4 Partanen Joona Parikkala 35 24 29 5 35 128 1 3 Muhonen Tuomo Kirjavala 31 27 5 15 44 122 2 5 Timonen Osmo Uukuniemi 23 23 25 5 41 117 3 10 Seppänen Raimo Savonlinna 15 5 31 29 33,5 113,5 4 24 Bäck Kari

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

Piirin rannaltaonginta 2015

Piirin rannaltaonginta 2015 Piirin rannaltaonginta 2015 30.6.2015 30.6. 2015 Saimaan kanava Naiset yli 80 1 Huuskonen, Martta 153 gr Ruokolahden Eläkkeensaajat 2 Rui, Helka 7 gr Lauritsalan Eläkkeensaajat Naiset yli 70 v. 1 Peltola,

Lisätiedot

1. Martti Silvennoinen Kiteen Eläkkeensaajat ry 2. Juhani Merjanen Haminanseudun Oloneuvokset ry 3. Voitto Voutilainen Polvijärven Eläkkeensaajat ry

1. Martti Silvennoinen Kiteen Eläkkeensaajat ry 2. Juhani Merjanen Haminanseudun Oloneuvokset ry 3. Voitto Voutilainen Polvijärven Eläkkeensaajat ry Sija Nimi Seura 1. Martti Silvennoinen Kiteen Eläkkeensaajat ry 2. Juhani Merjanen Haminanseudun Oloneuvokset ry 3. Voitto Voutilainen Polvijärven Eläkkeensaajat ry 4. Vesa Puotanen Suur-Lappeenrannan

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Sami Päiväniemi Veljmiehet 742 (3) + 732 (3) 1474 (6) 2. Samuli Haverinen Veljmiehet 750 (54) + 681 (54) 1431 (108) 3. Joonas Jehkinen Mainarit 719 (0) + 702 (0) 1421 (0) 4. Tomas Käyhkö Mainarit

Lisätiedot

EKL Kymenpiirin rannaltaonginta 30.6.2015

EKL Kymenpiirin rannaltaonginta 30.6.2015 1 EKL Kymenpiirin rannaltaonginta 30.6.2015 Saimaan kanava Naiset yli 80 1 Huuskonen, Martta 153 gr Ruokolahden Eläkkeensaajat 2 Rui, Helka 7 gr Lauritsalan Eläkkeensaajat Naiset yli 70 v. 1 Peltola, Kaarina

Lisätiedot

PÖYTÄKI RJA LIPERIN KUNTA 6/2015

PÖYTÄKI RJA LIPERIN KUNTA 6/2015 LIPERIN KUNTA PÖYTÄKI RJA 6/2015 2 Saapuvilla olleet et Nimi Reijonen Eero Tikka Tiina Parkkinen Sanna Hakulinen Pauli Hartikainen Mikko Hoppa Helinä Huikuri Pekka Huohvanainen Kauko Jetsonen Anne Karjalainen

Lisätiedot

Liperi_4 29.8.2014 TAULU 1 I Maria Laakkonen, s. 1694 Liperin Heinoniemi, k. 29.4.1765 Liperi. Puoliso: 8.8.1736 Liperi Petter Mustonen, s.

Liperi_4 29.8.2014 TAULU 1 I Maria Laakkonen, s. 1694 Liperin Heinoniemi, k. 29.4.1765 Liperi. Puoliso: 8.8.1736 Liperi Petter Mustonen, s. Liperi_4 29.8.2014 TAULU 1 I Maria Laakkonen, s. 1694 Liperin Heinoniemi, k. 29.4.1765 Liperi. Puoliso: 8.8.1736 Liperi Petter Mustonen, s. 1711 Liperin Vaivio, Mustola, k. 29.3.1781 Liperi. Pehr peri

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

1 ( 7 ) Lista 2015-02-04. TJ Pohjoinen Suomi

1 ( 7 ) Lista 2015-02-04. TJ Pohjoinen Suomi 1 ( 7 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) K1 Ala-antti Maria-liisa Ala-antti Seppo Juhani K2 Tarkkonen Aune Matilda Karttunen Mauno Olavi Karttunen Pentti Samuli Käki Elli Heleena Hankonen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailut

Hämeen aluemestaruuskilpailut Orimattila 04. - 17:51:29 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Noora Etula LAS 96 99 94 98 387 2. Katariina Laine HlAS 95 97 92 99 383 19x 3. Saana Tattari HlAS 95 98 95 95 383 17x 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

VEIKKO HOKKANEN: SUURPORKUN PAAKKISIA

VEIKKO HOKKANEN: SUURPORKUN PAAKKISIA VEIKKO HOKKANEN: SUURPORKUN PAAKKISIA Taulu 1 I. Simo Paakkinen. Syntynyt 26.10.1785 Raudussa (Porkku). Talollinen. Kuollut 01.04.1824 Raudussa (Porkku). Puoliso Maria Miina. Syntynyt 31.01.1783 Raudussa.

Lisätiedot

Saappaanheitto 2018 Naiset. Saappaanheitto 2018 Miehet

Saappaanheitto 2018 Naiset. Saappaanheitto 2018 Miehet Saappaanheitto 2018 Naiset 1 Heidi Korkalainen Savon Saapas 38,13 30.3.2018 Kuopio 2 Pirjo Saukkonen LepU 37,28 30.3.2018 Kuopio 3 Asta Kankaala LepU 33,00 30.3.2018 Kuopio 4 Jenna Korhonen HeTa13 32,75

Lisätiedot

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa Suunta-Jurva 1(5) E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa 17.2.2013 Lopputulokset H21 (2+2+2+2+2+2) 1) Pohjankyrön Rasti 1 52:47 (Saari Petri 8:18/2., Heiska Samu 9:25/1., Saari Petri 8:59/2., Heiska

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Hirvenjuoksun PM-kilpailut IISALMI 21.7.2013 Sarja M Paras aika 21.00 1. Väätäinen Kari URMAS 287 254 594 1135 2. Lemmetty Timo Haapamäen HS 300 272 534 1106

Lisätiedot

SAUL SM -rullahiihdot /Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat

SAUL SM -rullahiihdot /Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat SAUL SM -rullahiihdot 11.9.2016/Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat (Kaikissa sarjoissa ensiksi sprinttimatka, sitten pitkä matka ja joukkuekilpailu: Sija Nimi Seura Loppuaika Ero) M30H Miehet 30 vuotta 7.2 km

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Taikinan kylän asukkaat

Taikinan kylän asukkaat Taikinan kylän asukkaat 197 Turtiainen Eino ja Liisa (kanttiini) 198 Turtiainen Mikko ja Väinö (veljekset, poikamiehiä) 199 (Vanha tupa) Turtiainen Salomon (Sakkeus) ja Ulla, Juho, Anton, Onni, jatoivo

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) 06.05.2006 (HK) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 11 7 15 20 13 20 2 Tanninen Jukka n Kyykkä 73 13 9 13 7 13 5 10 15 12 3 Juvonen Jyrki n Kyykkä 67 15 11 11 0 9 12

Lisätiedot

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola. TULOS Etelä-Savo

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola. TULOS Etelä-Savo 1 MIEHET ALLE 70 VUOTTA 1 1786 Neuvonen Mikko Juvan yhd. 2 1154 Kuitunen Heimo Hirvensalmen yhd. 3 1129 Luhanko Mauri Haukivuoren yhd. 4 1120 Liukkonen Aarre Hirvensalmen yhd. 5 1118 Simonen Matti Pieksämäen

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

PÄÄTÖSLUETTELO Päätösluettelo. Päätöspvmväli Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös.

PÄÄTÖSLUETTELO Päätösluettelo. Päätöspvmväli Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös. 1/5 Hakuehto Käyttäjä luettelo Arvo Saarela Eija pvmväli 20.11.2015-08.01.2016 Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös Järjestys Viranhaltija/päätöstyyppi, pykälänumero Viranhaltijan päätöstyypit

Lisätiedot

Valtuuskunnan vaali 1.-28.10.2013 vaalitulos. Valtuuskunnan jäsenet 2014 2016

Valtuuskunnan vaali 1.-28.10.2013 vaalitulos. Valtuuskunnan jäsenet 2014 2016 Valtuuskunnan vaali 1.-28.10.2013 vaalitulos. Valtuuskunnan jäsenet 2014 2016 Hakala Kalle, Sijaisuuksia Hartikainen Kaisa Karoliina, Siilinjärven kunta, valvontaeläinlääkäri Haukipuro Martta Elisabeth,

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011 sijoitus Miehet Tulos Tulos Tulos Tulos Tulos osakisat tulos g osakilpailun sijoitus 1. Heikki Matikainen PKUK 9 2900 8 1710 4 325 2,5 565 9 3014 32,5 8514 30 1. 2. Juuso Piiroinen PKUK 7 2820 10 2262

Lisätiedot

Kustaa ja Ulriika Tuomolan suvun kolmen polven 170 vuotta 1840-2010

Kustaa ja Ulriika Tuomolan suvun kolmen polven 170 vuotta 1840-2010 Kustaa ja Ulriika Tuomolan suvun kolmen polven 170 vuotta 1840-2010 Vuosi 1840 Venäjän keisarina ja Suomen Suuriruhtinaana on Nikolai I Kantaäitimme Ulriika syntyi Liedossa Vuosi 1842 Kantaisämme Kustaa

Lisätiedot

1 ( 6 ) Lista 2010-09-24. Ylivieska toimitukset

1 ( 6 ) Lista 2010-09-24. Ylivieska toimitukset 1 ( 6 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) K1 Ainassaari Mika Juhani K2 Alahäivälä Jussi Petteri Alahäivälä Ville Johannes K3 Elo Pauli Armas Elo Helena

Lisätiedot

Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista:

Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista: Kunnanhallitus 186 04.08.2014 Etuosto-oikeus kiinteistökaupoissa 2288/44.441/2010 KHALL 186 Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista: Kiinteistö:

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Etelä - Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Etelä - Pohjanmaa 164, 4) Veijo

Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Etelä - Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Etelä - Pohjanmaa 164, 4) Veijo Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Pohjanmaa 164, 4) Veijo Pakkanen Kymenlaakso 154, 5) Ari Hämäläinen Kymenlaakso 152, 6) Jouko

Lisätiedot

Perhe 1. 1. Erik Utriainen s. 1655 Pielisjärvi, Lieksa. Lapset: Hemming s. 1689. Perhe 2. Perhe 2. 2. Hemming Utriainen, (perheestä1) s. 1689.

Perhe 1. 1. Erik Utriainen s. 1655 Pielisjärvi, Lieksa. Lapset: Hemming s. 1689. Perhe 2. Perhe 2. 2. Hemming Utriainen, (perheestä1) s. 1689. Sivu 1/11 Paluu 1. Erik Utriainen s. 1655 Pielisjärvi, Lieksa. Perhe 1 Hemming s. 1689. Perhe 2 2. Hemming Utriainen, (perheestä1) s. 1689. Perhe 2 Puoliso: Anna Jugoin s. 1690. Paavo s. 1722. Perhe 3

Lisätiedot

Kansallinen 25 tikkaa tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry

Kansallinen 25 tikkaa tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry Kansallinen 25 tikkaa + 125 tikkaa 21.1.2017 Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry päivitetty 24.1.2017 klo 10 25 tikkaa MM 1. Reijonen Markku SavTi 39 40 45 44 32 200 2. Rantanen Asko MU 38 41 41 38 41 199

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 47 46,90 Andreea Vasilescu/ 1991 42,5 47,5 47,5 42,5 Hämeenlinna 10.9.2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 51,50 Hanna Rantala/ 1982 85,0 90,0

Lisätiedot

Eila Väänänen Eila Marjatta Väänänen, o.s. Tahvola

Eila Väänänen Eila Marjatta Väänänen, o.s. Tahvola Eila Väänänen Eila Marjatta Väänänen, o.s. Tahvola, syntyi 22.1.1922 Lappeella ja kävi kansakoulun 1928 1934 Lappeen Simolassa ja lyseon pääosin Viipurissa 1934 1939. Eila 13-vuotiaana Eila ja äiti Irene

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

Seniori Cup 2018 Seniori 2 vakiot

Seniori Cup 2018 Seniori 2 vakiot Seniori 2 vakiot 1 Henry Hatakka - Terhi Virkki-Hatakka Tanssiurheilijat 15 15 2 Rene Öunväärt - Anneli Nommik Vakita 13 13 3 Marko Mäntyniemi - Tiina Kivelä Botafogo Seinäjoki 12 12 4 Hannu Heiskanen

Lisätiedot

Helsingin Uimareiden ennätykset 2017

Helsingin Uimareiden ennätykset 2017 M 50 m pu 00:27.28 2016 Jari Mäkäläinen 22.10. M 100 m pu 01:01.36 1997 Pasi Salonen Kuopio 50m M 200 m pu 02:10.50 1997 Pasi Salonen M 50 m su 00:29.26 2006 Mikael Koponen M 100 m su 01:04.05 2007 Mikael

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan AM-Sprintti Ylivieskan Kuula

Keski-Pohjanmaan AM-Sprintti Ylivieskan Kuula Keski-Pohjanmaan AM-Sprintti 2.8.2017 Ylivieskan Kuula H21 : 2,8 km Lähti: 9, Keskeytti: 0, Hylätty: 1 1. 3 Koirikivi Anssi RasTiimi 11:37 +0 2. 5 Ketonen Miikka Kokkolan Suunnistajat 11:54 +17 3. 9 Poutanen

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

Sukumanni / 13. Kasper Gröhnin sukuseuran jäsenviesti Maaliskuu 2013

Sukumanni / 13. Kasper Gröhnin sukuseuran jäsenviesti Maaliskuu 2013 Sukumanni / 13 Kasper Gröhnin sukuseuran jäsenviesti Maaliskuu 2013 Hyvät sukuseuran jäsenet Sukuseuran hallitus on viime päivinä askaroinut kokouksissaan viime vuoden tilien tarkkailussa ja tulevan kesän

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101 Vaikkojoen Erä 3. Räisänen Heikki (epäv.) 103 Piiri

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Nuoret alle 12 1 Karvanen Eino Pansion Peto 534. Nuoret alle15 1 Hurttila Juho Pilkki

Nuoret alle 12 1 Karvanen Eino Pansion Peto 534. Nuoret alle15 1 Hurttila Juho Pilkki L-S Vapaa-ajankalastajien PM-pilkki 2015 Säkylä / Kristalliranta 15.2.2015. Järjesti NSUK Henkilökohtaiset tulokset Naiset joukk saalis 1 Leino Leena Kankaanp KS 1814 2 Karvanen Maarit Pansion Peto 1772

Lisätiedot

Pori Lapua

Pori Lapua 18.3.2017 Pori 72 62,9 Piritta Lång / 82 70 72,5 75 72,5 1. 120 112,50 Janne Hakala / 79 130,0 140,0 155,0 155,0 1. 120M50 106,45 Tero Kiiskilä / 63 130,0 135,0 145,0 145,0 1. 120+ 134,40 Markus Jalonen/89

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 2 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 3 Asta Kankaala LepU 23,33 10.6.2018 Juankoski 4 Piia Aaltokoski

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9. Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.2014 Nimi Helanterä Antero Laine Jukka Nuuttila Marja-Leena

Lisätiedot

Ennätykset Linkopallo

Ennätykset Linkopallo Ennätykset Linkopallo Miehet yleinen Jukka Vesterinen LepU 78,50 21.6.2015 Leppävirta Naiset yleinen Milla Koski-Vähälä Lumijoki 58,74 20.8.2017 Oravikoski M17 Aku Korhonen HeTa13 64,01 14.10.2018 Tervo

Lisätiedot

SAUL SM KP Tampere

SAUL SM KP Tampere SAUL SM 2015 - KP Tampere Tampereen Pyrintö L Ä H T Ö L I S T A Kilpailun sarjat: N30; N35; N40; N45; N50; N55; M30; M35; M40; M45; M50; M55; M60; M65; M70; M75; N60; N65; N70; M80; M85; N30 Naiset 30

Lisätiedot

Personec F Vaaliluettelo profe 2 Jyväskylän yliopisto

Personec F Vaaliluettelo profe 2 Jyväskylän yliopisto Personec F Vaaliluettelo profe 2 t laitoksittain Hakala, Ismo Jari Hakala, Juha Tapani Ilmonen, Kari Einar Kalevi Matthies, Aila Leena Anneli Personec F Vaaliluettelo muu h 22 Aarnos, Eila Virpi Kyllikki

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 21.5.2017 päivitetty 21.5.2017 klo 22.15 MM 1. Lehtonen Seppo JST 45 36 41 44 44 210 2. Immonen Hannu KuTi 40 38 42 46 43 209 3. Fischer Jussi ATi 43 39 40 41

Lisätiedot

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Valtiontilintarkastajat t ja varapuheenjohtajat valtiopäivittäin 1991 1991 Mattila, Kalevi /kesk 1992 Mattila,

Lisätiedot

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29 Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Kirkkovene miehet 10 km Joukkue ================================== 1. Kuopion Soutajat

Lisätiedot

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA EKL:n ulkoboccian henkilökohtaisista mestaruuksista kilpaili ennätysmäärä osallistujia 5.-6.8.2012 Virtain urheilukeskuksessa, kun 27 naista ja 42 miestä

Lisätiedot

Hirvikävelyn SM-kilpailut

Hirvikävelyn SM-kilpailut Hirvikävelyn SM-kilpailut Vesanto, 03.08.2018 Joukkuekilpailu - Kävely-joukkuekilpailu Joukkue Pisteet Juoksu Arviointi Ammunta Sarja 1. Pohjois-Savo 11122 Pekkarinen Erkki 1138-568 (-7m/0m/-7m/+2m) 570

Lisätiedot

Sukunimi /yhteisö Etunimet /Edust. Osoite Asuinpaikka Synt. aika Lehtiniemi Tapio Johannes Kotitontuntie 24 A 4 02200 Espoo 29.04.

Sukunimi /yhteisö Etunimet /Edust. Osoite Asuinpaikka Synt. aika Lehtiniemi Tapio Johannes Kotitontuntie 24 A 4 02200 Espoo 29.04. YHTEISMETSÄN PERUSTAMISSOPIMUS 1. Sopimuksen tarkoitus Sopimuksen tarkoituksena on perustaa yhteismetsä jäljempänä mainittuihin kiinteistöihin kuuluvista, tässä sopimuksessa määritellyistä alueista. Lisäksi

Lisätiedot

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP 1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET 17.9.2014 Lyöntipeli HCP # Pelaaja Seura OUT IN TOT Slope Tulos CBA +/- 1 Laahanen Reino VG 49 45 94 23 71-0.8 2 Aalto Timo VG 48 39 87 15 72-0.9 3 Martin Tuomo VG 45

Lisätiedot

Ennätykset Linkopallo

Ennätykset Linkopallo Ennätykset Linkopallo Miehet yleinen Jukka Vesterinen LepU 78,50 21.6.2015 Leppävirta Naiset yleinen Milla Koski-Vähälä Lumijoki 51,98 8.6.2014 Leppävirta M17 Aku Korhonen HeTa13 63,42 10.6.2017 Tervo

Lisätiedot