Sosiaalisestirajoittuneet.biz-sivuston käyttäjien

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sosiaalisestirajoittuneet.biz-sivuston käyttäjien"

Transkriptio

1 Sosiaalisestirajoittuneet.biz-sivuston käyttäjien vastaukset avoimeen kysymykseen Mitä hyvää / huonoa kyseisessä sivustossa on? Miten haluaisit sivustoa kehitettävän? 15/30 Research Hyvää kaikki / huonoa ei nyt tule mieleen :) k-16 galleriaan, ei jaksa kuunnella 10 vuotiaiden änkytystä. Sarjakuva on loistava, mutta kommenteissä eräiden peelous heikentää arvosanaa. Sarjakuva on hyvä. Ei loistava eikä huono, vaan hyvä. Sivuilla ei pahemmin ole muuta... tai no on, mutta ei mitään mistä pitäisin. Sivuston sarjakuvien laatu on viimeaikoina huonontunut harmittavan paljon. Ennen olivat paljon hauskempia. mutta aihepiiri on paras mahdollinen sarjakuvalle, erittäin kiinnostava Hyvä sarjakuva, ei juuri muuta Kaikki on hyvää. ja minusta mikään ei ole huonoa ^^ HYvää huumoria, mutta sarjakuvia pitäisi voida selata useamman kerralla se vaan on hyvä. huonoa ei niinkään ole Stripit on usein aika osuvia. Yhtymäkohtia omaan elämään on enemmän kuin olisi tarviskaan ja irc-kaverinikin usein pasteavat linkkejä osuviin strippeihin. Edellämainitut on hauskimpia strippejä, mutta myös tyttöenergiaa tarvitaan ja onhan heitä (erit. flaksi) kiva katsella. +Sivustolla on hauskoja, tietokoneisiin & tietotekniikkaan liittyviä sarjakuvia. -se ilmestyy vain 6 kertaa viikossasarjakuva voisi ilmestyä joka päivä, ja sunnuntaisin pidempi jakso. Sarjakuva on todella hauska :) en juuri muuta sivustolla tee kuin luen sarjiksen ja siitä saa yleensä hyvät naurut Hyvää: Mahtava sarjakuvahuonoa: öö... Kehitettävää: umm... Sivusto on selkeä, kaikki tarvittava löytyy loogisesti ja nopeasti. Älkää ainakaan lisätkö mitään turhaa kilkettä liikaa, ettei sitten mene puuroksi. Sarjakuvahan täällä pääasia on. Joskin tietovisa on myös hauska työtehontappaja. Huumori on kuivahkoa, mutta kolahtaa omalle kohdalleni.(olen tietoteekkari, en kuitenkaan sosiaalisesti rajoittunut.) ajankuluksi. Hauskaa sarjakuvaa. Huumorihetki Sisältö on voittamatonta, tulee aina kertaheitolla lukaistua koko tuotanto läpi... Hieno sarjakuva. Käsittelee mukavasti kaikkea nykyajan tapahtumia samalla, kun pakertaa omassa sarjassaan. Juppisarjis. Hyvä suomalainen nettisarjis. Parantamisen varaa ei oikein ole. Sivusto on täydellinen :)

2 Muuten hyvä, mutta sivuston pitäisi muistaa se sivu jolla vierailin edellis kerran. Niin pääsisi aina siihen sarjakuvaan, jonka myös viimeksi luki. Haluaisin sivuille lisää pelejä ja viihdettä. Sarjakuvat ovat oikein hyviä Sivusto on yksinkertainen vailla turhaa krumeluuria, jonka ansiosta käyttäjä löytää tarvitsemansa helposti. Erittäin hyvä nettisarjakuva ja päivittäin vaihtuu. Aivan mahtavaa huumoria. Loistavia sarjiksia.. ihan hyvä tällaisenaan Melko hitaat latausajat. Hyvä foorumi. Paljon hyvääkin musiikkia Hyvä ja hauska sisältö. Nätti ja yksinkertainen ulkoasu. Ei tule enää hyviä sarjakuvia sinne :( hyvää on sisältö, johon koko sivusto pohjautuu. Enpäs perustelekkaan. Sarjakuva on mahtava ja sivusto on rakennettu hyvin sen ympärille. Sarjakuva on aivan mainio. Kommentointi systeemi on sinänsä mennyt piloille, kun tulee näitä "EKA" kommentteja liikaa... Auttaisikohan rekisteröityminen tms.? Hyvä sarjakuva, kevyt sivusto ja selkeä käyttää. Tietokisaa voisi parantaa. Sarjakuvat on parhaita. C++ lisää tätä Hyvää sisältö ja helppokäyttöisyys. Harmi ettei tule uutta sarjista myös sunnuntaisin, mutta kai tekijät tarttevat pienen luovan tauon kerran viikossa. Kommentointia voisi kehittää. Muilta osin aivan loistava sivusto! Hyvää sarjiksen ideat.huonoa vanhanpalvelimen lagaus. paras netti sarjis ikinä sarjis ja trivia on aivan jees muuhun ei oo ollut vielä aikaa tutustua Päivittäin uusiutuva materiaali + muitakin sisältöpalveluja Plussaa siitä että vaalea ulkoasu.ulkoasua tosin voisi kohentaa jotenkin, vaikkakin on jo selkeä ja yksinkertainen. Plussaa siitä että vaalea ulkoasu.ulkoasua tosin voisi kohentaa jotenkin, vaikkakin on jo selkeä ja yksinkertainen. Toimiva ja yksinkertainen kokonaisuus. Homma toimii juuri niinkuin pitääkin! Kyseiseltä sivustolta löytyvä sarjakuva on usein hauska, mutta parantamisenkin varaa on. Itse sivusto on ankea ja mitäänsanomaton, eikä sen lähdekoodi ole validia, mutta millään tällä ei ole oikeastaan mitään merkitystä johtuen sen luonteesta, ja siitä oletuksesta, että sivuston arvosana annettiin sisällön, ei toteutuksen perusteella. Hauskahan tää on mut syventää vain sosiaalisestirajoittuneiden elämää

3 Sosiaalisesti Rajoittuneet on mielestäni erittäin loistava nettisarjakuva, joka kaikenlisäksi kertoo nörteistä (koskettaa siis omaa elämää hiukan ;).Eipä minulla ole oikeastaan mitään kehitykseen liittyvää kommenttia (paitsi se, että sunnuntaisin olisi mukava kanssa lukea uusi sarjakuva :). Sarjakuvat on hyvät, eipä tuossa muuta tule katottua :) Sivujen grafiikka ja ulkonäkö on mielyttävä, ei mitään valittamisen aihetta :) Sarjakuva on aivan mahtavaa nörttihuumoria ja sivujen/sarjakuvien selaus on toteutettu hyvin. Sarjakuvien takia sinne mennään. Sarjiksen kun on lukenu niin eipä siellä muuta. Mainokset ovat suuri miinus, mutta adblockilla niistä pääsee eroon. Ei millään pahalla, mutta ne ovat häiritsevän isoja ja vilkkuvia ja minua tosin kiinnostaa vain sarjakuva. Sarjakuvat ovat mahtavia, huonoa en keksi mitään erikoista. Mutta todellakin kommentit saisivat olla uusimmasta vanhimpaan. Eli uusin kommentti ylimpänä. sivustossa on kaikki muu hyvää, paitsi että sarjakuvien taso on mennyt välillä alaspäin. tänään tosin (14.3) oli hyvä sarjakuva. Sarjakuvat ovat älyttömän hyviä. Sivustorakennekin on mukava. Aivan loistavaa it-alan huumoria, tulee kotoisa olo.. Usein päivittyvä hyvä sarjakuva Hyvä sarjakuva joka päivittyy mukavan usein Ei maailman hauskin sarjakuva, mutta varsin viihdyttävä kuitenkin. Sivuston muut palvelut eivät kiinnosta yhtään. Stripit ovat erittäin hauskoja. Sivusto ajaa asiansa hyvin, ei paljoa tarvitse kehitystä. Sarjakuvat ovat hauskoja, joskus kylläkin hiukan teennäisiä. sivusto itsessään ajaa tarkoituksensa, ts. päivän sarjakuva ensimmäisenä ja linkit selkeät. ainoa syy miksei tule kymppiä, niin flash-pelin koodissa olisi parannettavan varaa - peli toisinaan resetoi itsensä takaisin alkuruutuun kesken kierroksen. Sarjakuvat hyviä, mutta ne loppuu innostuessa muutamassa päivässä kesken. ;)Käyttäjille voisi perustaa oman osion, johon voisi lähettää omia sarjakuvia sarjakuvien henkilöistä. Sarjakuvan kerronta on kyllä varsin omaperäistä, mutta laatu vaihtelee turhan paljon. Stripit on hauskoja ja sivut on selkeät Parasta suomalaista nettisarjakuvaa. Hyvää sivustossa on selkeä ulkoasu ja käyttöliittymä, oikeaan kohderyhmään osoitettu mainonta ja lukijoiden mahdollisuus antaa palautetta päivän sarjakuvasta.jotain ylimääräisiä päivittäisiä koukkuja voisi sivustolla olla, koska pelkän sarjakuvan tsekkaamiseksi sivulla ei tule käytettyä kovin paljon aikaa. paras

4 Erinomainen sarjakuva, vähän kuivahko muu sivusto. Uusi laatusarjis joka paiva! hyvää itse sarjiskaikkien kommenttien ei tarvitsisi näkyä kerralla, jonkinlainen scrollaus olis jees Arvostan hyviä nettisarjakuvia, ja kun on vielä suomenkielinen strippi vaihtuu päivittäin Juttujen laatu vaihtelee, mutta sehän on ymmärrettävää, koska jokaiselle pitää olla jotakin. Päivän kysymys olis piristävä. En näe sivuissa juuri mitään huonoa. Ehkä enemmän ajanvietettä, tosin tuo trivialisti rajoittuneethan sitä jo on Aina yhtä siisti ja toimiva..ainakin tänne näin, muista en tiedä.. huonoa..??..ööh... liian vähän Sos.Rajoittuneita sarjista per päivä??? =D hyvä sarjis, ei siihen muuta tarvita Hauskat sarjakuvat ja triviaalisesti rajoittuneet huippuja, vaikka trivian käyttöliittymää voisikin vielä hieman viilata. sarjakuva on ykkönen! Itse asia, sarjakuva, on helposti tavoitettavissa. Mainokset ovat näkyvissä mutta eivät häiritse. Valikko hierarkia on yksinkertainen ja grafiikka selkeätä. Hyviä sarjakuvia :) Hauska sivu. Hyvä sarjakuva. koukussa Sosiaalisestirajoittuneisiin. simppeli layout, sivustolla navigointi helppoa ja suoraviivaista.ulkoasu voisi tietysti olla tyylitellympi, kunhan a) sivut latautuvat nopeasti eli ei sorruta mihinkään yyber-graafiseen kikkailuun ja b) sisältö pysyy selkeästi pääasiana ja sivuilla liikkuminen on helppoa.kommentit ovat pääosin turhia, jos olisi mahdollista valita "selaa sarjista ilman kommentteja" niin käyttäisin sitä. en näe mitään järkeä noissa "eka!" kommenteissa, joskus tietysti saattaa joukkoon osua hyviäkin heittoja tai vaikka täsmennyksiä sarjikseen jotka syventävät taustoja tai muuta mukavaa. kokonaisuutena kuitenkin ärsyttävät, moderointi olisi tietysti hyvä konsti mutta vaatinee käsin seulontaa -> kuka jaksaa päivystää moisia? Sarjakuva on hauska. Eipä tätä sivustoa tarvitse paljon parannella. Sivusto on pelkistetty pääasiaan eli itse sarjakuvaan, joka tarjoaa taattua huumoria päivästä päivään. Sarjakuva-arkisto on valtava! Tietokilpailu on mukava bonus. Lloistavia strippeja, kiitos siitä. Loistava sarjakuva, selkeä sisältö Piristää päivää kummasti. Vitsit ovat näin nötittären kohdallakin hyvin huvittavia =) Sivut ovat selkeät ja kaikki oleellinen löytyy! Pääpaino on sisällöllä, ei niinkään kelloilla ja pilleillä, jotka yleensä hidastavat ja tylsistyttävät sivustoa. Mainoksiakaan ei ole liikaa.

5 Ajankohtaista hyvää nörttihuumoria. Sarjakuva on hyvä ja se ilmestyy usein. Eli sivulla on kiinnostavaa sisältöä. hyvä sisältö, sarjakuva tärkein tietenki Hyvää sarjis huonoa ei mikään Osuvasti ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. hyvää: sarjakuvat Arkistolista kommenttien yläpuolelle Sarjakuvat ovat monesti omaan elämään sopivia ja hauskoja. Hauska sarjakuva Hyvää: ei liikaa mainoksia, kohtuu kevyet sivuthuonoa: kommenttiosasto ei niin kiinnosta Aivan loistavia sarjakuvia, nokkelia vitsejä juuri tälläiselle sosiaalisesti rajoittuneelle",d" Päivän huvitus irtoaa helposti. Yksinkertaisesti erinomaiset sarjikset :). Ja Trivia rox :) Loistavia sarjakuvastrippejä Ei valituksen sanaa. Helvetin hyvä web-comic. Melko selkeä, mutta adblockille tulee käyttöä. Kyseinen sivusto sisältää juuri sen mitä surffailija sieltä hakee: sosiaalisesti rajoittuneet -sarjakuvan. Ei mitään turhia krumeluureja häiritsemässä itse asiaa. Sivulla on päivittäin päivittyvä sarjakuva, joka on yleensä kohtalaisen hauska ja hyvin piirretty. Sarjakuvat ovat aina loistavia. Sivut ovat hienot ja selkeät. Loistava sarjakuva, muusta oheiskrääsästä en niinkään perusta. hauska Kyseisellä sivustolla ei ole liikaa tavaraa, mutta silti he onnistuvat hankkimaan mainostuloja = sivusto tarpeeksi kevyt jotta sen latautuminen ei kestä liian kauan.sekä sen ulkoasu on hyvän näköinen.sekä sarjakuva on hyvä. Koska se on hyvin hauska sarjakuva Hyvä sarjis, hyvä kisa (triviaalisti rajoittuneet) loistava sivu omg xiit lol Hienoja sarjakuvia, joiden merkityksen pähkäileminen on välilä oikesti hauskaa (jos ei lue spoilaavia kommentteja). No huumori on vähintäänkin kohtalaista, layout hyvä. Kommentit alapuolella tosin ovat puoliksi turhia, tosin välillä auttavat näkemään punaisen langan, ja myös hyviä viitteitä. Mutta kommentit ovat olleet välillä aivan turhia ja idioottimaisia. Ehkä joku karsinta olisi hyvä (tosin lisää aika paljon työtaakkaa ylläpitäjille, joten en tiedä onko sen arvosta). No välillä on ollut noita "eka"-buumeja mutta nykyisellään ovat tainneet ylläpitäjät ottaa asian paremmin haltuun.

6 Ainiin missään ei ole selkeästi tekijöiden yhteystietoja, ainoastaan mediakohdassa on ossin jotain. Huumori on mainiota. huonoa: samanlaisuus alkaa näkyä jokaisessa sketsissä.hyvää: tietokoneaihe Sarjis ei saisi hyppiä niin paljon ja sivusto kaipaisin enemmän esim vaikka pelejä tai kilpailuja. koska se on Sosiaalisesti Rajoittuneet! Hyvä sarjakuva... eihän itse sivustossa mitään muuta ole, eikä kyllä tarvikaan olla. Ehkä sen olisin parempi antaa olla nykyisellään... ettei vaan mene pilalle, niin kuin monet muut sivut, kun niitä on ruvettu "kehittämään" :) Loistava sarjakuvasivu - lisäsisältö ei tarpeen Levotonta huumoria, sopii kahviatuolle tai aamupalaksi. Selkeä ja toimiva sivuston rakenne. Vanhojen strippien hakua voisi tosin kehittää. Esimerkiksi vaikkapa jaotella sarjakuvat niissä esiintyvien hahmojen mukaan, jolloin voisi lukea vain niitä missä esiintyy C, tai niitä missä esiintyy Blondisihteeri jne. Sarjakuvat ovat hyviä ja henkilöhahmot erinomaisia! jatkakaa samaan malliin... Jatko kertomuksia voisi olla enemmän niin säilyy uteliaisuus. Ajanvietettä siinä missä muukin. Viihdyttävä sarjakuva, kommentointimahdollisuus Kommenttijärjestelmä on suhteellisen turha - ne vievät kaistaa turhaan eikä niitä ilmeisesti moderoida tarpeeksi. Asiattomia kommentteja on turhankin paljon. Foorumit ehkäpä hyödyllisemmät? Kommenttien piilotus/näyttä (asetukset tallennettaisiin cookieen?) olisi ainakin ihan hyödyllinen, sekä joku tai jotkut moderoimaan kommentteja.muuten ihan hyvät sivut, loistava sarjakuva joka kuuluu ainakin meikäläisen päivärutiiniin. Kiitokset tekijöille. Huonoa, kommentit, lähinnä niiden taso. Sarjakuva on kuitenkin loistava ja hienon idearikas. eipä juuri muutosta entiseen, strippien huumori laskee koko ajan. itse pidän enemmän pitkistä sarjoista kuin puujalkavitseistä tai, yhen stripin jutuista. hyvät värit. hyvä hyvä! hyvää on sarjiksetja huonoo se et pääse triviassa kauheen pitkälle:( Pystyy nauraamaa helposti vitseille, ku pystyn tunnistamaa itteni monista tilanteista... Sarjakuva on erittäin arjen läheinen. Huonoa on huonosti valvottu kommentointi. Hyvä sarjakuva. Hieman huono kommentointijärjestelmä. Ulkoasu vaikuttaa hieman alkeelliselta. hyvin addiktoiva sarjakuva. aiheuttaa hilpeyttä. ei mitään huonoa mutta enemmän sarjakuvia.

7 Hauska! Lisää huumoria. Selkeä sivu ei täynnä flasheja, mutta ehkä liiankin yksinkertainen. Ulkoasu erinomainen, sarjakuvat suurelta osin hauskoja ja päivittyvät usein. Ylläpidon vastaamista lukijoiden kommentointiin voisi parantaa, he kun eivät kovin usein vastaile. Mainio webbisarjakuva, joskus vitsit ovat vähän Wanhoja mutta kukapas sitä nyt jaksaa joka päivä olla hauska. Nörttiaiheiset sarjakuvat kiinnostavat. + hyviä ja toisinaan jopa ajankohtaisia sarjakuvia+ yli-nörtit jutut on hauskoja- "eka" ym. peelot vituttaa rankasti, eikö niille vois tehdä jotain? Ihan ok, ei mitään ihmeellistä teknisesti, sarjakuva on ihan ok. Välillä loistava, tyypillisesti ihan ok. Hauska sarjis, kuin omasta elämästä. Ei muuta kuin lisää tämmöstä. EKA!-kommentoijat häiritsevät. Kommentointi-mahdollisuus vaikkapa vasta rekisteröityneille, niin pääsisi turhan huutelijoista ehkä eroon. Hyvä sarjakuva Hyvää ovat sarjakuvat.kommentointi on taas täysin typerää ja turhaa. En todellakaan jaksa lukea sitä, kun joku ei ole tajunnut sarjakuvan ideaa ja joku toinen vääntää rautalankaa seuraavassa kommentissa. Hauska, päivittäin vaihtuva sarjakuva oman ammatin aihepiiristä.asiattomat kommentit pitäisi suodataa pois. Hyvin piirretty hauska sarjis, joka ottaa joskus jopa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Ajaa asiansanettisarjakuvien joukossa. Plussaa säännöllisyys ja frekvenssiin nähden laadukas jälki. Eipä tässä paljon sanomista ole mihinkään suuntaan. Päivittäisestä käynnistä on vain tullut tapa. Toimivan oloinen konsepti (myös muilla selaimilla kuin IE), ainakin aikaisemmin kommentteihin floodaajat ärsyttävät. W3C stantardejen mukaista koodia lie turha kysyä? =) hyvä sarjis todella oivalliset sarjakuvat tuovat piristystä päivään. sunnuntaisin on aina pettymys ku ei olekkaan sarjakuvaa, mutta tämä lepopäivä piirtäjille (kenties) suodaan :) hyvät sarjikset... ehkä vähän enemmän jotain lisätoimintaa. Trivia on loistava Sarjakuva on pakko katsoa joka päivä, se on vaan niin hyvä! Sivun sarjakuva on loistava joka todellakin pelastaa päivän. Jatkakaa samaan malliin. Hahmokuvauksen voisi tietty päivittää ;) ehdottomasti paras nettisarjakuva Sisältö on ensisijainen, mutta sivusto on myös erittäin selkeä rakenteeltaan. Sivuston yleisarvosanaa laskee huolimattomasti tehty

8 sivustolla olevien sarjakuvien kommentointi, jossa kuka tahansa voi toteuttaa itseään mitä idiooteimmalla tavalla, eikä ylläpito jaksa/kykene välittämään asiasta. Silloin tällöin hauska sarjakuva. Kehitettävää olisi ulkoasussa, joka on aika epämääräinen. sivusto on tähän tarkoitukseen oiken hyvä, ellei jopa helvetin hyvä. Esim, strippien kommentointi on loistava idea! Hyvää: sarjakuva johon voi samaistua.huonoa: tyhmät kommentit, joita on paljon.parannus: moderointi kommentteihin. Hauskoja strippejä ja päivittäin uusia :) Yksinkenrtainen ja selkeä sivu, ei ole välkkyviä mainoksia eikä muutenkaan mitään turhaa. Musta tausta ei mielestäni ole kovin hyvä, mutta ei se kovin huonokaan ole. Sivusto on loistava tällä tavalla. Sarjakuvat ovat hyviä ja laadukkaita, niihin jää suorastaan koukkuun. Sivut ovat yksinkertaiset ja selkeät, silti sisältävät kaiken oleellisen tiedon. Saisi olla vähän kekseliäämpiä strippejä nykyään :P IHan huippu sarjis ja visailu!!!!! Lisää tollasia Aineisto on mahtavaa. Oikea syy nousta maanantaina ylös. Tämä sivusto on verkon suolaa. Kritiikkinä voitaisiin päivitysnopeutta kasvattaa ja sisältöä muokata hieman itselleni sopivaksi, mutta kaikkeahan ei voi saada. Sisältö (sarjis) hyvä.käyttäjäkommentit voisi pistää rekisteröitymisen taakse, niin taso voisi nousta. just kewl!mainiota sarjakuvaa useasti viikossa :) osuvia ja ajoittain ajankohtaisiakin humoristisia strippejä Kaupallisuusaspektit on taas viety vähän liian pitkälle.. Informaatioteknistä itseironiaa ja nöttihuumoria - iskee humanistiin. viikonloppupäivitykset olisivat kivoja. Muuten mahtava sivu! hyvää: sarjakuvat ja monipuolisuus huonoa\paranneltavaa: värilogogot olis hyviä Hauska tietokoneaiheinen sarjakuvasivu, joka päivittyy todella aktiivisesti. Sen takia sivustolla voi käydä lähes joka päivä.. Hauskoja sivustoja on yllättävän vähän. Hauska sarjis, muttei paras mahdollinen. Mitäs sitä kehittelemään, kun hyvin toimii. sarjakuva on yksinkertaisesti paras ja sivu on tarpeeksi yksinkertainen. huonoa on mainokset No kysymyshän on päivittäin päivitettävästä nettisivustosta, joten uusin sarjakuva on mukava käydä lukemassa!sivut ovat selkeät ja tarkoituksenmukaiset. hyvin selkeä sivusto... Liikaa typerää keskustelua kävijöiden kommenteissa Triviaalisti rajoittuneisiin stargate kysymyksiä. :)

9 Kaikki on kohillaan. Enää ei tarvitse kuin lisää sosiaalisesti rajoittuneita tulla. Sivu on hyvin tehty, en näe yhtään ns. ''virhettä'' ja nuo sarjakuvat ovat ihan hauskoja :) Hauskat sarjakuvat. Hyvät stripit. Ilmainen. "Eka" kommentit pois automaagisesti palautteista. Toinen suomalainen loistava netti-sarjakuva nörtteistä ja nörttien ajatuksista. Erittäin hieno ja hyvä sarjis, mutta muuten sisältö on aikast kyöhää eli lisää jotain matskua sivuil. Sarjis Sivusto on ihan ok, mutta vanhojen sarjakuvien hakeminen voisi olla helpompaakin, esimerkiksi jos stripit eri vuosilta laitettaisiin erillisten linkkien taakse ne olisivat paremmin löydettävissä. Loistava suomalainen nettisarjis. Yksi harvoja joita tulee seurattua säännöllisesti. Okej, sivut ovat sinänsä "täydelliset", mutta kovimmat fanit (=minä) kaipaamme ja hamuamme kaikkea vain aina yhä enemmän ja enemmän.. Kaikkea fanipalvelu -roinaa. Kuten tekijöiden haastattelua tms. Hyvää:selkeä, sarjakuva etusivulla, voi katsella edellisiä sarjakuvia, sarjakuvien kommentit, tiedot sarjakuvan henkilöistä Huonoa: vanhojen sarjakuvien selaustapa Sosiaalisesti rajoittuneet omistaa, itekkin olen Sivuston toimintaan vaikuttavat kuvalinkit vasemmalla voisi nostaa ensimmäiseksi ja mainosbannerin tiputtaa näiden alle. Siirry sarjakuvaan -valinta voisi olla ennen kommentteja jolloin ei tarvitsisi scrollata sivun loppuun, jos haluaa lukea uudelleen aiempia juttuja. Näillä muutoksilla mahtuisi kaikki oleellinen näytölle yhtäaikaa ja scrollaamisen tarve vähenisi tai loppuisi käyttäjästä riippuen. foorumi ois kiva. katso itse.. se on vaan hyvä. Sarja on aivan mahtava ja sitä tehdään aktiivisesti. Noin 5-7% jaksoista ei kuitenkaan minusta ole, niin kauhean hyviä, mutta ymmärrettävää taseen se on. Etenkin kun tätä ilmestyy, niin tiuhaan tahtiin joten jutun vääntäminen voi olla välillä vähän hankalaa etenkin, kun on jo yli 1000 jaksoa takana. Sama tahti kuitenkin pitää olla ja jotta on hyviä jaksoja, niin joidenkin pitää olla sitten huonoja. Ei ole sen kummoisempaa kehitettävää, paitsi joitakin pakettaja voisi tehdä sivustoille joista voisi ladata aina sarjoja koneelle. Laittaisi vaikka 20 stripin paketteja tjsp. Ok. Stripeistä voisi olla jonkinlainen index.

10 Idea on suorastaan mainio ja sarjikset hyviä. Sivun muuhun sisältöön en ole kovin paljoa tutustunut joten siitä en sen enempää osaa kertoa... Aivan Loistava sarjis musta... Tämmössii kaivattaisiin lissää... Sopivan yksikertainen ja onnistuu samalla olla olematta liian karu. Hyviä strippejä yleensä. eipä tuossa mitn valittamisen aihetta ole. No aina on jotain pientä parannettavaa itse tosin en keksi mitään parantamista nykyiseen sivustoon. Toimiva ja käytännöllinen, peelot kuriin keskustelusta. Loistavat sarjakuvat ja niiden vitsit. HUonoa en tähän hätään löydä. Selkeät sivut Nopeampaa julkaisua sarjakuvissa. Ulkoasussa myös hieman toivomisen varaa. Loistavat hahmot. Kommentointi on hyvä juttu.stripit voisivat enemmän peilailla ajankohtaisia uutisia. Huumori on usein erittäin hulvatonta ja iskevää. Kiitos siitä. Nettisarjakuvana ja sen palvelijana sivusto on ok, selaus toimii tarpeeksi hyvin ja strippien luku on helppoa ja vaivatonta. Mutta strippien kommentointiin soisi tulevan rekisteröitymispakko ja moderointi tyhjäsanaisten ja asiaa sisältämättömien (lue esim. "eka", "kolmas", "hahaa peelot ei kerenny") kommenttien siivoiluihin. Loistavia sarjakuvia. Kiitos niiden tekojöille :) Yksinkertaisesti paras nettisarjakuva. Hidasteli joskus, ilmeisesti ei enää. Nörttilogo mainokset häiritsee, muuten sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen. RSS-feedi viimeisimmistä sarjakuvista olisi kätevä. ihan hyvä ja toimiva sivusto, mutta ei mitään ihmeellistä, joten hyvä jotkut vitseistä menevät vähän yli.. Hyvää: Sarjis Vaivalla tehty loistava sarjakuva sekä ilmainen, josta ei voi kyllä mitään huonoa sanoa. paras suomalainen nettisarjakuva Aikaisemmalla palvelimella joskus kun katsoi sarjakuvia edellisiltä päiviltä, latautuminen kesti tosi kauan. Hauska nettisarjakuva!! Luen vain päivän sarjiksen, loistokamaa. :D Hyvät Sarjakuvat ja kävijöiden kommentit. 6 kertaa viikossa ilmestyy uusi sarjakuva. Sivut ovat kylläkin hyvin tehdyt, mutta se viimeinen silaus jää uupumaan. Ilmainen ja joskus myös hauska. Hauska sarjakuva ja mielenkiintoiset persoonat.uusia persoonia, rohkeampia sarjakuvia. Sarjakuva joka päivälle!

11 Sivustolla on sarjakuvat juuri niin mahtavia kuin olla ja voi. Parannettavaa ei oikein ole, mutta ei sitä kymppiäkään voi antaa. Sarjis vois ilmestyä sunnuntaisinkin :) hauskin nettisarjakuva ikinä. Sarjakuva on päivän piristys, vaikka huumori joskus harvoin meneekin yli hilseen. Eipä tässä juurikaan kehitystä voisi olla, kuva voisi tietysti latautua nopeamminkin, mutta syy hitauteen saattaa olla täälläkin päässä. En ole tutustunutkaan muihin sivuston osioihin kuin pelkkiin sarjakuviin. Ja näistä siis arvosana. Selkeä, hyvin jäsennelty, toimiva. Sivuilla on hyvä sarjakuva, jonka takia siellä käynkin.mitään huonoa ei kyllä tule mieleen.kuhan tekevät lisää sarjakuvia, niin olen iloinen. :) Nettisarjakuvia on aina kiva lukea, varsinkin kun aihe on niin läheinen. Tosin läheskään jokainen strippi ei naurata. Trivia on hauskaa ajanvietettä vaikkakin kysymykset ovat sellaisia, että ne vain täytyy tietää. Sosiaalisesti Rajoittuneet ovat kyllä ainakin tähän mennessä paras löytämäni suomalainen nettisarjakuva. Hyvää työtä tekijät! hyvät piirrokset Vähän liikaa pervoja vitsejä, nörttikerrointa voisi nostaa. Hyvää on julkaisutiheys ja sarjakuvan toimivuus. Huonoa... joskus voisi aikaansaada pidemmän stripin viikollakin. Hyvää on se että tämä päivittyy varmasti säännönmukaisesti, joten jokainen arkipäivä ja lauantai on varmasti uutta luettavaa.ainut huono puoli mikä tulee mieleen on noi eka-peelot, mutta niiden toimantaa lienee aika vaikea rajoittaa ilman käyttäjien rekisteröitymispakkoa... Sopivan yksinkertainen layout ja hyvä käytettävyys Aivan loistava sarjakuva :).. Hyvää työtä tekijöiltä. Loistokas suomalainen sarjakuva verkossa. Loistava sarjakuva sekä hyvien ja huonojen kommenttien lukeminen. Kunhan sarjakuvien julkaisutahti pysyy samana niin hyvä. Jotain sosiaalisestirajoittuneet -paitoja vois kyllä laittaa myyntiin :D Ei oikeastaan mitään erityisen huonoa, mutta jotta ylpeys hyvästä sivustosta ei nostaisi ylpeyttä liian korkeaksi, päädyin kasiin. Hyvää: Itse sarjakuva ja sopivat kommentit.huonoa: Kommentointimahdollisuuden "väärinkäyttö", eka-ilmoittelut, "hähä ette olleekkaan ekoja"-ilmoittelut ja muu täysin aiheeseen liittymätön kommentointi. Sarjakuva on lähes täydellinen, sivut ihan hyvät muuten. Hauskaa sarjakuvaa. Hyvä UI, loistavat sarjakuvat, oheistavara (trivia etc.) on kohdillaan. Kyseinen sarjakuva on todella hyvä

12 Mahtava sarjakuva, kehitettävää ei löydy. Lisää vain tämmöistä rentoa meininkiä! Parasta netti sarjakuvaa ikinä, vaikka taisteleekin sexylosers:in kanssa siitä :P Omaan nörttihuumoriin osuvat sarjakuvat. Sarjakuva on mainio edenkin kun kuulun sellaisen käyttäjäryhmään joka ymmärtää vitsit. Hyvää sivustossa on tietenkin itse sarjakuva. Huonoja puolia en ole huomannut, koska yleensä käyn vain katsomassa päivän stripin enkä selaa sivuilla sen enempää. Hyvä pääsisältö eli sarjakuvat Sarjakuva on vallan mainio, ylimääräistä ei tule hirveänä käytettyä Hyvä sarjakuva, ei merkittävää kehitettävää. Erinomaista suomalaista nörttisarjakuvaa :) hyvät sarjakuvat :) Sarjakuvat ovat niin loistavia, että ei malta pysyä poissa. hyvää: sarjakuvat Hauska sarjakuva! Sarjakuvat hyvää. Kommentoinni sijaan näkisin parempana että sivu omaisi paremman foorumin... Tyyliin userfriendly.org Sarjakuva stripit ovat pääasiassa hyviä, ainut joka oikeastaan puottaa sivujen arvosanaa on " idiootit "peelot, ekat" yms. jutut" vapaassa kommentointi osuudessa. mutta sehän johtuu nuijista käyttäjistä eikä sivujen ylläpitäjistä Tartteis ehkä enemmän sisältöä Yleensä toimivaa huumoria Ulkoasun teossa tableja, hyi hyi Pelkkää hyvvee Aivan mahtava nettisarjis. Yksi netin parhaista viihdesivuista. Siellä on sarjakuvat kännykkään linkki, mutta sisältö toimi vain vuonna 2004, saisi poistaa.. kommentointeihin eka-fillteri tai ip-banni turhille kommenteille. Tietokoneiden parissa työn ja harrasteen puolesta ja vitsit osuu yllättävän usein kohdalleen, pakko käydä... dfhölzdk jee"!!"! Hauska ja asianytimessä.kehitettävää: Suodatusta komentoiteihin "eka" viestit rasittaa. Loistavia strippejä, joten pitääkää lippu korkealla, käyttäjien kommentit voisivat aueta linkin takaa, eikä suoraan.. Hyvää:- Ei pop-uppeja- Mainosbannereita ei ole liikaa- Selkeä ulkoasu (ei liikaa krumeluureja)huonoa:- Uusi strippi tulee VAIN kuusi kertaa viikossa ;) Välillä tylsiä/vaikeaselkoisia strippejä. Sarjis on loistava.

13 ihan hauska, selkeät sivut, ei tietenkään täydellinen Aiheisto tietotekniikka läheinen, välillä ehkä liiankin.kommentoinneissa turhia peeloilijoita. Sarjakuvastripeissä on usein loistavia oivalluksia, jotka piristävät päivää. empä siellä yleensä tee muuta kuin luen päivän sarjakuvan, sivusto toimii mutta ei se mitään häppihäppijoijoi -muistoja jätä sopivan simppelit, ei turhaa tavaraa, selkeät ja hyviä strippejä :) On mukava lukea sarjakuvia nörttien elämästä. Vanhoja hahmoja olisi mukava nähdä uusissa sarjakuvissa. No se sarjakuva tietenkin. Se on hyvä. Sivusto on selkeä ja nopea. Ehkä sivuilla voisi olla enemmän "asiaa" mutta ei ainakaan itselleni tule mieleen että mitä sinne pitäisi lisätä Se on hyvä näin ensiellä muuten kävis Sarjakuva on hyvä. Sarjakuvan kommentointi-ominaisuudessa ottaa päähän "EKA!!!!1"-viestit ja muut käyttäjien idiotismit. Muuten ihan viihdyttävä sivusto. Sivusto on ulkoasultaan yksinkertainen ja toimiva. Mainosbannerit on sijoitettu fiksusti siten, että sivuston pääasia (sarjakuva) on luettavissa yleisimmillä näyttöresoluutioilla ilman scrollausta. Sarjakuvan hahmoista tehty käyttöliittymä vasemmassa reunassa on toteutettu varsin oivasti. Pahaa sanottavaa en löydä. Yksi parhaista nettisarjakuvista koko internetissa. Kommentit ois kiva saada piiloon jos niita ei tahdo nahda. Erinomainen sarjakuva. Sarjakuva on yleensä hyvä. Jotkut idikset eivät.liian monet kommentit täyttä roskaa. Jatkakaa. Sivusto on viihdyttävä. Sivuston kommentoinnilla pitäisi olla tosin jonkinlainenmoderointi täysin älyttömien kommenttien poistamiseksi. En tee sivustolla muuta kuin luen etusivun sarjakuvan, joten kehitysideoita ei valitettavasti ole. Hauska, sivulla oleva sarjakuva osuu IT-alan mielettömyyksiin hyvin. Stripit on hyvin tehty. Hauskoja lähes päivittäin ilmestyviä strippejä. Sarjakuvien kommentointi huonoa. Hauska sarjakuva Huonoa: Alati kasvava määrä ylimääräistä tilpehööriä.hyvää: Yksinkertainen ja toimiva kokonaisuus Tietokilpailu on ihan ok. Sarjakuva on välillä loistava, välillä taas aika keskinkertainen. Sivusto teknisesti ihan ok. Risut ensiksi:- mainokset- kommentointi (suurin syy nämä eka peelot)ja sitten positiiviset+ selkeät sivut+ ei liian raskaat Hyvä sisältö, käyttäjien kommentit sarjakuvasta (lukuunottamatta Eka-vekaroita)

14 Tyhmä kysymys. Sisältö, elikkäs itse sarjakuva on loistava! Kommentoitisysteemiä voisi hieman kehittää, suurin osa kommenteista on nykyisellään tuubaa. Sarjakuva on loistava, kymppi on lähellä Eka yms kommentit pitäisi suodattaa pois sivusto on loistavasti suunniteltu ja sarjakuvat ovat hyviä Kaikki tarvittava löytyy helposti ilman ylimääräistä sälää. Toimivat sivut, selkeä fontti ja hyvä yleisilme. Asiat löytyvät selkeästi ja helposti. Käyttäjät ja heidän kommenttinsa laskevat sivun tasoa. Itse sarjakuva on kerrassaan loistava. hyvää: sarjakuva, ei mainoksiahuonoa: teinix-lukijoiden "EKA"- kommentit omaa alaa liippaava sarjakuva sarjakuvan tuun aina kattoon, silloin kun löysin nää sivut katoin kaikki sarjikset läpi. Huh, lisää vaan vähän härskimpää sarjista kehiin. Sarjakuva on erinomainen! Lukijoiden kommentointimahdollisuudessa harmittaalähinnä se, että jotkut haluavat välttämättä saada eka-kommenttinsa kaikenkansan luettavaksi. Sarjakuvan ja sitä sivuavien aiheiden kommentointi on jäänytvalitettavan vähäiseksi, kun turhanpäiväinen kinastelu valtaa alaa. Ehkäkommentteja voisi moderoida tai jotain? Sarjakuva mahtava vaikka jotkut vitsit eivät niin hyviä, niin kaikkia ei voi aina miellyttää, mikä on ymmärrettävää... mutta kommentointien rajoittaminen "Eka" ja muista peeloviesteistä pois... Navigointinappuloiden paikka ei ole kiinteä, jonka vuoksi jokaisen sivulatauksen jälkeen pitää erikseen etsiä eteen- tai taakse-painike. Lisäksi sivun yläosassa on liikaa rojua, koska varsinaista sisältöä joutuu joskus skrollaamaan alaspäin. Loistava sarjakuva. Pitäkää sama tahti. Sivusto on hyvä ja sarjakuvat hauskoja. Hyvällä mallilla, kunhan strippejä vaan saadaan niin homma roksor. Hyvää on se kun saa joka aamu lukea uuden lukea uuden hauskan sarjakuvan, tuosta on tullut arkirutiinia. Menneistä sarjakuvista voisi muodostaa jonkinlaisen "arkiston", jolloin muistojen verestäminen ja tietyn sarjakuvan etsiminen olisi helpompaa. Kommentointimahdollisuus pitää poistaa. Pilaa hyvän sivuston. Kommentointijärjestelmä pitäisi muuttaa aikajärjestyksessä päinvastaiseksi jolloin uusimmat kommentit olisivat ylimpänä. Sivustosta ei löydy kehitettävää. Aika ajoin älykkäitä oivalluksia sarjakuvat ovat kehittäviä, hauskoja ja kuvaavat omaa "elämää" Selkeä rakenne, pääasia löytyy helposti

15 Ihan hauska sarjakuva, mukava kun kommentteja kuunellaan (tämän maanantaina sarjakuva...) Sarjakuva-arkiston selaaminen voisi olla helpompaa. Todella hauskoja, ajankohtaisia, omaan alaani liittyviä ja laadukkaita sarjakuvia. Piristävät mukavasti työpäivää.sivustolle voisi päivittää hahmojen esittelyä ja listata kaikki mahd. hahmot jotka sarjakuvassa esiintyvät esim. yli 5 kertaa. Hauska sarjakuva Se sarjakuva on hauska. Yksinkertaisesti täydellinen nettisarjakuva! Sivusto on erittäin siisti ja yksinkertainen. Käyttö on vaivatonta ja selkeää. Nautin siitä, ettei silmille pompi popup- ikkunoita ja välkkyviä mainoksia. jokapäivä nörttihuumoria jolle on pakko nauraa. Loistava sarjakuva... Sivut ovat erittäin selkeät, mutta jokseenkin koomiset, mutta se taas sopii aiheeseen. 9/10 pisteitä, ei aivan 10 suoritus, mutta lähellä mennään jo ;) 'Triviaalisti Rajoittuneet' ei toimi ihan niin ketterästi kuin yksinkertaisen tietovisan toivoisi, siitä lähtee yksi piste. Kymppiä (eli se yksi piste vähennetään ysistä) ei tule siksi, kun Sosiaalisesti Rajoittuneet on "vain" hyvä sivusto. Ulkoasu on erittäin hyvä. Ei liian monimutkainen. Huonoa ei ole, mutta ei mitään niin hyvää, että yltäisi numero kymppiin asti. Sarjakuva on kyllä aivan loistava! Siinä ei ole mitään huonoa, siksi kyseinen arvosana. Hyvä sarjakuva Yksinkertaisen karu, joka hyvästä. Silti jotain jää kaipaamaan. Sarjakuva on suoraan sanottuna laadukasta ja jaksaa naurattaa :) Loistavat vitsit. Usein loistavaa satiiria jokaiselle päivälle. Käyttäjien kommentoinnit voisi siirtää jonkun linkin taakse, etteivät näkyisi itse sarjakuvasivulla... Loistava sarjakuva. Kommenttejakin on välillä hauska lukea. Huonoa en nyt oikeastaan keksi. Ainoa millä voisi parantaa, olisi päivittää sarjakuva useammin :-) Ei vaiskaan... se päivittyy ihan tarpeeksi usein. Esim. 1-2 kertaa viikossa olis aivan liian vähän, mutta nyt on joka aamu uusi sarjakuva vastassa. Kiitos siitä. Hyvää sivustossa on loistavat tietotekniikka-aiheiset stripit. Huonoa ainoastaan kommentointimahdollisuus joka päästää teinit valloilleen. Pirun hyviä sarjakuva-strippejä. En haluiasi mainoksia sivuille. huonoa on "eka"-kommentit ja niiden kommentointi sarjakuva on hauska,mutta menee välillä ohi,mikä johtunee omasta tiedottomuudestani tietokoneasioita kohtaan.. Yksinkertaisuus

16 Hyvää: Laadukas sarjakuva, jota on mukava lukea päivittäin. ihan ok... Helppo ja selkeä layout; ei mainoksia, vilkkuvaloja, flashiä jne; toimii selaimella kuin selaimella Hyvää on yleinen ammattimaisuuden tunne, huonona puolena on että kommentoinnit ovat samalla sivulla strippien kanssa, ne voisi siirtää linkkien taakse tai erikseen avattaviksi Tietysti haluaisin että jokainen sarjakuva kolahtaa, mutta ei siihen oikein voi päästä. 9 siksi että tyyli on ehkä ihan vähän lipsunut alkuajoista. Päivittäinen lyhyt hupi, muutama klikkaus sivulle on hymyn arvoinen. Ymmärrän toki,että sivustoa rahoitetaan mainonnalla, mutta jos olisi mahdollista niin näkisin mainokset ennenmin tuon päävalikon alapuolella kuin yläpuolella. hyvää: mainio sisältö Uskomatonta huumoria ja kyllähän tuota triviaakin tulee joskus pelailtua. Loistavia sarjakuvia, olen katsonut kaikki alusta asti. Keep up the good work! Kiitettävää nörtti huumoria. Sivut yksinkertaisuudessaan loistavat, mutta silti kaipaisi ehkä jotain. no se on sarjakuva saatana, saan sen lukemisesta oraalista nautintoa Päivittäinen hauska sarjakuva-annos. Käyttöliittymä yksinkertainen ja toimiva ja hauskana lisänä lukijoiden kommentointimahdollisuus. Triviaalisti rajoittuneet on myös hauska idea. Ei kait sitä toimivaa konseptia tarvitse kehittää. Sivuston varsinainen sisältö, eli sarjakuva on hyvä. Kommentointi taas on todella huonolaatuista ja saa harkitsemaan ennen seuraavaa vierailukertaa, jos on vaikka vahingossa muutaman kommentin lukenut. Olisi mukavaa, jos julkaisitte sarjakuvia hiukan useammin ja ne voisivat olla pitempiä. Hyvää on että tulee joka päivä uutta sarjista, (paitsi sunnuntaina, mutta sehän on lepopäivä muutenkin :P) eipä tässä oikeestaan mitään huonoa satu olemaan tai en sitä ole vielä huomannut :P kerrankin joku tekee jostakin kiinnostavasta aiheesta sarjakuvia ;) Sivusto on riittävän nopea ja selkeä. Ja sarjakuva on hyvä:) Kivoja sarjakuvia, vaikka ovatkin välillä vähän arveluttavia. Yksinkertainen ja konstailematon ulkoasu, joka toimii hyvin. Sarjakuvat hienosti ideoituja ja toteutettuja. Kommentointi vähän turha niiden spämmääjien takia. Sivut itsessään ovat teemansa sisällä monipuoliset. hyvää on, muttei huonoa.

17 Vitsit loistavia eikä nuo piirroksetkaan huonoja ole,ainut haittapuoli on nuo eka peelot... Loistavaa tietotekniikka-aiheista huumoria, ehkä parasta. hyvä sarjakuva Yksinkertaisesti paras netti-sarjakuva koko maailmassa. liian iso aihe piiri. yritetään miellyttää kaikkia. Sarjakuva on loistava. Se riittää minulle. Sarjakuvat erinomaisia, käyttöliittymä hyvä. Nuo kaksi miinuspistettä täysistä tulee, siitä että sivuille on lisätty mainoksia. Tämä on kyllä täysin ymmärrettävää sivujen ilmaisuudesta johtuen, mutta valitettavasti minun arvostelussani tiputtaa arvosanan kahdeksaan. Pan cake Hyvää siinä on sarjakuva, mitään muuta siitä ei oikeastaan tule luettuakaan. Välillä tulee kyllä muiden kommentteja luettua, mutten itse kommentoi siihen. Sosiaalisesti rajoittuneet ovat ihan hauska. Henkilöiden persoonat ovat kiinnostavia ja tapahtumatkin lähes aina hyviä. sosiaalisestirajoittuneet on parasta sarjakuva viihdettä ikinä. hauska sarjakuva Hauska ja huvittava kuten kuuluukin. Ja löytyy myös hyödyllistä tavaraa. Sarjakuva kuvaa myös minun työelämää kriittisen huvittavalla tavalla. the people demand more naked ladies Loistava jokapäiväinen sarjakuva mitä tulee luettua päivittäinhuonoa on hieman tökerö ulkoasu kun itse pidän kovin grafiikasta mut eipä se kovin huono puoli ole koska kaikki toimii. Mielipidekysymys siis. Sivustossa itsessään ei ole sinällään mitään vikaa, "eka"- kommentoijat ja niiden aiheuttama muu keskustelu kommenteissa ei kiinnosta sarjakuvasta kiinnostuneita. Joko kommentointi kokonaan pois tai sitten userfriendlyn tyyliin. Hyvä sarjakuva. Vaik en tietokoneista hirveesti ymmärräkkään. Yksinkertaiset hyvät sivut maukkaalla sarjakuvalla. Sarjakuvia ei ole koskaan liikaa. Ja vielä 5-6 kertaa viikossa päivittyvä nettisarjakuva, joka piikittelee kunnolla IT-maailmaa, niin enempää ei oikein voi edes vaatia. loistavaa huumoria hauska sarjakuva, selkea, latautuu nopeasti Sivusto tarjoaa loistavaa, aitoa ja kotimaista viihdettä sekä toisinaan myös viitteitä toisten käyttäjiensä aatoksista. Selkeä, ydinasia suoraan etusivulla, ajankohtainen.p33lojen kommentit pois sarjakuvan yhteydestä. Se sarjakuva on IHQ! Tää on hyvä just näin. Erittäin hyvä sarjakuva, jatkakaa samaan malliin.

18 siellä on vain se mitä sieltä haluaa ja selkeästi sekin. sarjakuvat ovat mainioita :D päivän sarjakuva heti nähtävissä, minimaalisesti muuta roskaa Hyvää huumoria it-elämästä Uusia sarjakuvia jatkuvalla syötöllä. Kaikki tarpeellinen on näkyvillä, ei muuta ylimääräistä. Sarjakuvan laatu itsessään on syy miksi tänne tulla aina. Loistava sarjakuva Itse sarjakuvassa ja sivustossa ei ole mitään valitettavaa, mutta peelot kommentoijat ärsyttävät sitäkin enemmän. Ajaa asiansa. sisältö on ihan jees, sivusto on kuitenkin vähän bloatti eikä vähiten "Siirry sarjakuvaan..."-valikon takia. Kaikin puolin toimiva sivusto. Hauska sarjakuva, jonka uusia jaksoja odottaa jännityksellä. Yleisön kommeintteihin voisi tulla sensuuria. mielenkiintoinen kiva sarjakuva. huonoa: ei mitään. hyvää: kiva sarjakuva, paljon ylimääräistä kivaa (trivia, taustatiedot). Netin parhaimpia sarjakuvia, ilmestyy n. 6 kertaa viikossa. Huumori on osuvaa ja piirrostyyli miellyttävää. Huonoksi en koe sivustosta muuta, kuin että se ilmestyy vain 6 kertaa viikossa, joka on näin loistavalle sarjakuvalle aivan liian vähän. Kehittämistä en keksi muuta, kuin helpomman tavan selata vanhoja sarjakuvia, pudotusvalikko on liian alhalla. Sarjakuva on mainio. toimiva sivusto, ainoataan kylläkin luen sarjakuvan, ja samalla selailen vanhoja strippejä. Sivusto toimii hyvin ja sarjakuvat ovat hauskoja. Hyvä sarjakuva. Sarjakuva itsessään 10, mutta esim. kommentointiosuus on ihan turha ja aiheuttaa ärtyneisyyttä. Mainio nettisarjakuva josta saa hyvät naurut. kurq Vatsa on kipeänä, ku nauraa liikaa yhden sarjakuvan lukemiseen ei mene pitkää aika joten sivustolla ei pitkään vietä aikaa. Mutta näinhän sen pitää ollakin. Sarjakuva on kaikinpuolin hyvä ja vaihteleva. Kehittämis tarvetta en näe. no se sarjakuva... onko se sitten huono vai hyvä, mutta luen kuitenkin joka päivä :) Tärkeintä on, että sivusto on yksinkertainen ja latausajat minimaaliset. Vasemman laidan kuvalinkit ovat kyllä liian samannäköiset. hyvää: Sarjakuvahuonoa: sivu välillä hidas Loistava sarjakuva, hyvää huumoria. Toivottavasti sarjakuva ilmestyisi jatkossa myös Sunnuntaisin.

19 Kommentointinappula on sivun alareunassa, joutuu selaamaan sivua Olisi hyvä että sarjakuvia voisi zoomata kun isomalla resolla kuvat on jo kohtuu pieniä, joka takia tekstit ja pienet yksityiskohdat jää huomaamatta. Sivuston tasoa nostavat loistavat sarjakuvat ja hauska trivia. Ulkoasu on valitettavasti melko tylsä vaikka toimiva onkin. Sarjakuva on loistava \m/ Huonoa ei ole mikään :> loistavaa!enemmän wowii!!(tai no toikin on hyvä) hyvä sisältö Päivän piristys. Ei kovin monipuolista tosin. mukavan ajankohtainen ja sopivan itseironinen atk-alan kuvaaja.lisää vähäpukeisia naishahmoja. Sarjakuva on hyvä, sen ympärille on kehitetty paljon aiheeseen sopivaa oheiskrääsää eikä ulkoasussa ole moittimista. sarjakuva on varsinkin ajoittain oikein hauska. Yksinkertainen ja selkeä, keskittyy olennaiseen. Hyvää: harvoja ilmaisia nettisarjiksia suomeksi, osa jutuista ihan hyviä, suurinosa ok, muutama heikohko. Kommentointi mahdollisuus on hyvä, vaikka jotkut sitä väärinkäyttääkin (ekat).kiitos! Selkeät sivut, ei liikaa ylimääräistä mainos/banneri roinaa ja sarjisten kommentointi on pelkkää plussaa(joskin jonkinlainen eka! ja muiden turhien sanontojen filtteröinti kommenteista olisi paikallaan, pelkkien sarjakuvien kommentointi riittäisi.) Kyllähän noita ihan mielellään työpäivän ohessa käy lukasemassa, löytää kyll hyviä yhtenäisyyksiä omaan it-alan työpaikkaan. Välillä helvetin hyviä strippejä Päivän strippi on ihan ehdoton päivän avaus aina... Maino sarjakuva Sarjakuva on hyvä. Kommentit voisi laittaa toiselle sivulle, sillä aina tulee 'vahingossa' katsottua, vaikka kommenttien taso on yleensä ala-arvoista. Sarjakuva on hyvä, mutta osa vitseistä menee ohi. Myös käyttäjien kommentit ovat mitä ovat. hyvä sarjis. toivoisin noiden strippien olevan vähäsen pidempiä, mutta hyvä näinkin. Kyseessä on loistava nettisarjakuva, joka riittää perusteluksi kymppiin. Sarjakuvat ovat parasta mitä sivu tarjoaa. Vähän mainoksia eikä lainkaan pop-uppeja. Aivan mahtava nettisarjis! Ei mitään n00b muutoksia! (paitsi että sarjojen laatua sopii entisestään parantaa...) Sarjis voisi ilmestyä esim. myös sunnuntaisin ja vaikkapa kerran tunnissa... :P Sarjakuva tietenki mahottoman iso plussa. (itse asiassa ainoa syy sivulla käyntiin edes)

20 Sarjakuvat lähinnä luen. Ystäväni on isomman luokan nörtti, joten jutut huvittavat - yleensä. Hauska sarjakuva omalta alalta Loistavaa viihdettä. Sarjiksen taso on valitettavasti hiipunut alkumetreiltä. Sivustossa ja sisällössä ei mitään moitittavaa, mutta kun on jo kaiken lukenut, niin 1 strippi/päivä kovinkovin vähän Hyvä sarjakuva.trivia voisi olla parempi niin että se ei katkea yhdestä virheestä vaan jatkuu ja kerää pisteitä ja virheet antavat miinuspisteitä, peli ei katkea kuin vasta esim viiden virheen jälkeen. Päivän pelastavat sarjakuvat. sivu hoitaa hommansa, näyttää sarjakuvan Hyvä nettisarjakuva, that's it. Kommenttiosio on ihan kiva. Sarjakuva on kuin suoraan työpaikaltani! =D Luen vain sarjakuvan, muuta sisältöä en kaipaa. Loistavaa nörttihuumoria. Kehityksenä vois olla thumbnail arkisto, tms. Rulettaa. niin monesti tulee hyvää nörttihuumoria :) Loistavia sarjiksia -- muuta ei kaipaakaan!arkiston selailtavuus voisi tietysti olla parempi (esim. haku avainsanojen perusteella tai kalenterinäyttö) mutta periaatteessa eteenpäin/taaksepäin -nuolilla pärjää jo melko pitkälle. Loistava sarjakuva mahtava sarjakuva, ne voisivat kyllä olla pitempiä Sivuilla oleva sarjakuva on todella hauska ja addiktoiva. emt... osa nörtimmeistä stripeistä menee vähän yli mutta muuten on kyllä hyvin usein aamun pelastaja :) Helposti navigoitavissa, sisältää kaikki tiedot mitä uusi sarjakuvan seuraaja tarvitsee. Sekä ennenkaikkea sisältää loistavan sarjakuvan! Sarjis hyvä. Käyttäjien lähettämät kommentit usein "mä ensin"- mentaliteettia. Hakutoiminto olisi hieno (vrt Userfriendly.org). Ja RSS-feedi. Ihan paras nörttisarjakuva! Ei tarvi kehittää, kunhan pitää saman tason. Hyvää: Hauska sarjakuva ja eka-kommentit Naurattaa ohjelmistoammattilaista ihan riittävän usein. Rentouttavaa nettiviihdettä. Suurimmalta osalta hauskoja juttuja, mutta välissä kyllä niin surkeita ettei mitään rajaa. Sarjakuva OK, muuta en katsokaan. C00L sarjis.. Kertoo juuri minun elämästäni... ;-) Hauskaa sisältöä. Hidas siirtyminen sarjakuvien välillä (netti tai serveri lagaa) mahtava ideat ja toteutus

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen Kiipulan ammattiopisto Liiketalous ja tietojenkäsittely Erja Saarinen 2 Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Hyvät internetsivut... 3 3. Kuvien koko... 4 4. Sivujen lataus... 4 5. Sivukartta... 5 6. Sisältö...

Lisätiedot

Vasteaika. Vasteaikaa koskeva ohje ei ole juuri muuttunut Robert B. Millerin vuonna 1968 pitämästä esityksestä:

Vasteaika. Vasteaikaa koskeva ohje ei ole juuri muuttunut Robert B. Millerin vuonna 1968 pitämästä esityksestä: Nielsen: "Olen tutkinut Webin käytettävyyttä vuodesta 1994, ja jokaisessa tutkimuksessa esiin on noussut sama asia: käyttäjät haluaisivat sivujen latautuvan nopeammin. Aluksi olin sitä mieltä, että käyttäjät

Lisätiedot

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu OPISKELIJAN NÄKÖKULMA Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu 2 EXAM-konsortion käyttäjäkysely opiskelijoille 2017 Vastauksia 2119 kpl 15 eri yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista : 36,5% tehnyt

Lisätiedot

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 25 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 16% 28% 36% 20% Ei sovi. 5 20% Sopii melko hyvin. 9 36% Sopii hyvin.

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

Graafiset käyttöliittymät Sivunparantelu

Graafiset käyttöliittymät Sivunparantelu Graafiset käyttöliittymät Sivunparantelu Johdanto Tarkoituksenamme on parantaa Konebox.fi-verkkokaupan nettisivuja. Ensivaikutelman perusteella sivusto tuntuu todella kömpelöltä ja ahdistavalta. Sivu on

Lisätiedot

Palautteen antajat oppilaitoksittain. Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo

Palautteen antajat oppilaitoksittain. Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo Rajattoman koululaiskonsertin palautteet 23.3.2009 2(47) Palautteen antajat oppilaitoksittain 134 136 68 Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo yhteensä 338 oppilasta 8,2 % 10,3 % Rajattoman koululaiskonsertin palautteet

Lisätiedot

Silmänliike kertoo totuuden. Otavamedian asiakastilaisuuden esitys Musiikkitalossa 29.10.2013 Tiivistelmä Mikko Puosi

Silmänliike kertoo totuuden. Otavamedian asiakastilaisuuden esitys Musiikkitalossa 29.10.2013 Tiivistelmä Mikko Puosi Silmänliike kertoo totuuden Otavamedian asiakastilaisuuden esitys Musiikkitalossa 29.10.2013 Tiivistelmä Mikko Puosi Silmänliiketutkimus Ruudulla, lukulaitteella tai älypuhelimella näytetään tutkittava

Lisätiedot

Savonian opiskelijaintra Reppu. Viestintäpäällikkö Petteri Alanko 25.3.2014

Savonian opiskelijaintra Reppu. Viestintäpäällikkö Petteri Alanko 25.3.2014 Savonian opiskelijaintra Reppu Viestintäpäällikkö Petteri Alanko 25.3.2014 Sisältö: - mistä lähdettiin - Reppu nyt - Ajatuksia tulevaisuudesta Savonia pähkinänkuoressa Yksi Suomen suurimmista ja monialaisimmista

Lisätiedot

VERKKOSIVUANALYYSI Suomalaisen musiikin tiedotuskeskus FIMIC

VERKKOSIVUANALYYSI Suomalaisen musiikin tiedotuskeskus FIMIC Markus Lappalainen KT11/P721KNrB VERKKOSIVUANALYYSI Suomalaisen musiikin tiedotuskeskus FIMIC Oppimistehtävä Kulttuurituotannon ko. Toukokuu 2011 SISÄLTÖ 1 FIMIC... 1 2 VISUAALISET NÄKYMÄT... 1 3 AKTIIVISUUS

Lisätiedot

Wordpress- ohje nettisivujen laadintaan

Wordpress- ohje nettisivujen laadintaan Wordpress- ohje nettisivujen laadintaan Leo Suomela 2 / 13 Sisältö 1 Johdanto... 3 2 Aloitusnäkymä... 3 3 Ohjausnäkymä... 4 4 Sivujen lisäys... 6 5 Etusivun määritys... 9 6 Teeman muokkaus... 13 3 / 13

Lisätiedot

HENKISTÄ TASAPAINOILUA

HENKISTÄ TASAPAINOILUA HENKISTÄ TASAPAINOILUA www.tasapainoa.fi TASAPAINOA! Kaiken ei tarvitse olla täydellisesti, itse asiassa kaikki ei koskaan ole täydellisesti. Tässä diasarjassa käydään läpi asioita, jotka vaikuttavat siihen,

Lisätiedot

Sami Hirvonen. Ulkoasut Media Works sivustolle

Sami Hirvonen. Ulkoasut Media Works sivustolle Metropolia ammattikorkeakoulu Mediatekniikan koulutusohjelma VBP07S Sami Hirvonen Ulkoasut Media Works sivustolle Loppuraportti 14.10.2010 Visuaalinen suunnittelu 2 Sisällys 1 Johdanto 3 2 Oppimisteknologiat

Lisätiedot

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Riikka Niemi, projektipäällikkö ja Pauliina Hytönen, projektityöntekijä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekanikka fem tutorials > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekanikka fem tutorials > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekanikka fem tutorials > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue

Lisätiedot

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä:

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä: TypingMaster Online asiakaskyselyn tulokset Järjestimme toukokuussa asiakkaillemme asiakaskyselyn. Vastauksia tuli yhteensä 12 kappaletta, ja saimme paljon arvokasta lisätietoa ohjelman käytöstä. Kiitämme

Lisätiedot

Liite 2 Keuruun nuorisopalveluiden kysely nuorille

Liite 2 Keuruun nuorisopalveluiden kysely nuorille Liite 2 Keuruun nuorisopalveluiden kysely nuorille 1. Sukupuoli Vastaajien määrä: 113 2. Syntymävuosi Vastaajien määrä: 113 Vastaukset s.1999-2003 3. Oletko ollut mukana nuorisopalveluiden toiminnassa?

Lisätiedot

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kysely

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kysely Aamu- ja iltapäivätoiminnan kysely Ryhmän ehdot: : Ehdot: Vastausvaihtoehdot: (Kysymys: Missä aamu- ja iltapäivätoiminnan ryhmässä lapsenne on mukana) : Ehdot: Vastausvaihtoehdot: (Kysymys: Missä aamu-

Lisätiedot

Oulun seudun ammattikorkeakoulu Aineistojen polku kirjastoon > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Oulun seudun ammattikorkeakoulu Aineistojen polku kirjastoon > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Oulun seudun ammattikorkeakoulu Aineistojen polku kirjastoon > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien

Lisätiedot

portfolion ohjeet ja arviointi

portfolion ohjeet ja arviointi 2015 portfolion ohjeet ja arviointi EIJA ARVOLA (5.10.2015) 2 Sisällysluettelo 1. TYÖPORTFOLIO (ei palauteta opettajalle)... 3 2. NÄYTEPORTFOLIO (palautetaan opettajalle)... 3 3. NÄYTEPORTFOLION SISÄLLÖN

Lisätiedot

Savonia ammattikorkeakoulu Miten tilintarkastajan tulee toimia? v. 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Savonia ammattikorkeakoulu Miten tilintarkastajan tulee toimia? v. 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Savonia ammattikorkeakoulu Miten tilintarkastajan tulee toimia? v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue

Lisätiedot

Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä.

Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä. Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä. 3. Kuinka monta sivua tämän päivän lehdessä on? 2. Kumpaan suuntaan sanomalehti repeää paremmin, alhaalta ylös vai sivulta sivulle? Laita rasti oikean

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Boolen operaattorit v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Boolen operaattorit v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Boolen operaattorit v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei

Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei Tavallinen tyttö Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei minulla ei ollut edes mitään. - Noh katsotaanpa

Lisätiedot

Kuluttajien luottamusmaailma

Kuluttajien luottamusmaailma Kuluttajien luottamusmaailma Minna-Kristiina Paakki Tutkimusyliopettaja, T&K ICT ja Tietoturva Rovaniemen Ammattikorkeakoulu 12.12.06 minna.paakki@ramk.fi 1 Tausta eeste projekti, 2003 Alustava kehikko

Lisätiedot

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. Kurssipalaute HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5.

Lisätiedot

Oppilaan opas. Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy. Versio 0.2 (2008-01-21)

Oppilaan opas. Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy. Versio 0.2 (2008-01-21) Oppilaan opas Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy Versio 0.2 (2008-01-21) Versio Päivämäärä Kuvaus 0.1 2005-01-16 Ensimmäinen versio. 0.2 2008-01-21 Korjattu kuvatiedostojen maksimiresoluutio ja muutamia

Lisätiedot

TUTKIMUSMATKA-PALVELUMALLIN KIRJALLISET OHJEET: Slogan: Äärettömyydestä maapallon ytimeen

TUTKIMUSMATKA-PALVELUMALLIN KIRJALLISET OHJEET: Slogan: Äärettömyydestä maapallon ytimeen TUTKIMUSMATKA-PALVELUMALLIN KIRJALLISET OHJEET: Slogan: Äärettömyydestä maapallon ytimeen Esittelyteksti (mainostyylinen): Koskaan ihminen ei ole tiennyt niin paljon kuin nyt. Mutta huomenna tiedämme taas

Lisätiedot

Suvi Junes Tietohallinto / Opetusteknologiapalvelut 2012

Suvi Junes Tietohallinto / Opetusteknologiapalvelut 2012 Tiedostot Uudet ominaisuudet: - Ei Tiedostot-kohtaa alueen sisällä, vaan tiedostonvalitsin, jolla tiedostot tuodaan alueelle siihen kohtaan missä ne näytetään - Firefox-selaimella voi työpöydältä raahata

Lisätiedot

Kuukauden kuvat kerhon galleriaan 1.4.2016 lähtien kuukaudenkuvaajan kuvagalleria on siirretty uudelle palvelimelle osoitteeseen:

Kuukauden kuvat kerhon galleriaan 1.4.2016 lähtien kuukaudenkuvaajan kuvagalleria on siirretty uudelle palvelimelle osoitteeseen: Kuukauden kuvat kerhon galleriaan 1.4.2016 lähtien kuukaudenkuvaajan kuvagalleria on siirretty uudelle palvelimelle osoitteeseen: http://www.kamera73.fi/kuukaudenkuvaaja Kukin seuran jäsen voi laittaa

Lisätiedot

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! - Elikkä tässä ohjeessa näet kuinka voit tehdä peda.net palveluun koti/etätehtäviä tai vaikka kokeitten tekoa, tapoja on rajattomasti.

Lisätiedot

ividays BLOG Design Elina / Tomi / Timo / Otso / 23.9.2013

ividays BLOG Design Elina / Tomi / Timo / Otso / 23.9.2013 ividays BLOG Design Elina / Tomi / Timo / Otso / 23.9.2013 1. Suunnitelma Konsepti 1. Yksinkertainen ja rento tapa välittää konkreettisempaa ja epämuodollisempaa tietoa digiviestinnän opiskelun arjesta

Lisätiedot

MOODLE TUTUKSI. Pirkko Vänttilä Oulun aikuiskoulutuskeskus 4.8.2008

MOODLE TUTUKSI. Pirkko Vänttilä Oulun aikuiskoulutuskeskus 4.8.2008 2008 MOODLE TUTUKSI Pirkko Vänttilä Oulun aikuiskoulutuskeskus 4.8.2008 SISÄLLYSLUETTELO 1. ALOITUSNÄKYMÄ... 4 2. TUTUSTUMINEN... 5 3. KESKUSTELUT... 8 4. VIESTIT... 10 5. CHATIT... 10 6. TIEDOSTOJA OMALTA

Lisätiedot

opiskelijan ohje - kirjautuminen

opiskelijan ohje - kirjautuminen opiskelijan ohje - kirjautuminen estudio on Edupolin kehittämä e-oppimisympäristö koulutusryhmän verkkoalustana perinteisen luokkaopetuksen tukena. etäopiskelussa ja -opetuksessa kotoa tai työpaikalta.

Lisätiedot

Kyselyn yhteenveto Yritys-Suomi brändin lanseeraus kampanja 20.3.2012

Kyselyn yhteenveto Yritys-Suomi brändin lanseeraus kampanja 20.3.2012 Kyselyn yhteenveto Yritys-Suomi brändin lanseeraus kampanja 20.3.2012 Yritys-Suomi brändin lanseeraus kampanja Tammikuussa 2012 toteutettiin valtakunnallinen Yritys- Suomi lanseerauskampanja. Mikkelin

Lisätiedot

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland puhelin 02 919 333 20 fax 09 3481 2095 office@stll.fi www.stll.fi www.facebook.com/taitoluistelu Tehtävä: Lämmittely

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

WORDPRESS KOTISIVUT JA BLOGI

WORDPRESS KOTISIVUT JA BLOGI WORDPRESS KOTISIVUT JA BLOGI Mikä on sinun unelmasi? Kuka sinä olet? Mitä haluat tehdä? Blogin, kotisivun tai jotain muuta? Millaista sisältöä aiot tehdä? Mistä aihepiiristä? Millä kielellä? Osaatko käyttää

Lisätiedot

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät!

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! OPPILAS 1 Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! Kurssi oli superhyvä, juuri sellainen mitä halusin, jopa parempi! Tietokoneohjelma oli loistava opiskeluapuri

Lisätiedot

Arcada yrkeshögskola Hållbar utveckling v 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Arcada yrkeshögskola Hållbar utveckling v 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Arcada yrkeshögskola Hållbar utveckling v 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien Arviointialue

Lisätiedot

Kaikkia uutisia ei todellakaan tule luettua, mutta jos otsikko antaa kipinää vaikkapa autopuolen sopimuksista, niin luen silloin koko uutisen...

Kaikkia uutisia ei todellakaan tule luettua, mutta jos otsikko antaa kipinää vaikkapa autopuolen sopimuksista, niin luen silloin koko uutisen... 1) Luetko uutiskirjettä? 1. aina 66,3 % 2. useimmiten 28,2 % 3. joskus 3,9 % 4. harvemmin 1 % 5. en juuri koskaan 0,6% 2) Miten tarkoin luet läpi uutiskirjeen artikkelit? 1. Luen aina kaikki uutiset 19,4

Lisätiedot

Lahden, Pohjois Karjalan ja Kemi Tornion AMK Effective Reading > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Lahden, Pohjois Karjalan ja Kemi Tornion AMK Effective Reading > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Lahden, Pohjois Karjalan ja Kemi Tornion AMK Effective Reading > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien

Lisätiedot

Hanna Airikka P721KNrB/B5222. Verkkosivuanalyysi. raportti Kulttuurituotannon ko.

Hanna Airikka P721KNrB/B5222. Verkkosivuanalyysi. raportti Kulttuurituotannon ko. Hanna Airikka P721KNrB/B5222 Verkkosivuanalyysi raportti Kulttuurituotannon ko. Toukokuu 2011 SISÄLTÖ 1 VERKKOSIVU... 2 1.1 Verkkosivun viesti ja kohderyhmä... 2 1.2 Ulkoasu... 2 1.3 Päivitys... 3 2 POHDINTA...

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekaniikka templateaihio > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekaniikka templateaihio > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekaniikka templateaihio > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue

Lisätiedot

E-kirjan kirjoittaminen

E-kirjan kirjoittaminen 1 E-kirjan kirjoittaminen Ohjeet e-kirjan kirjoittamiseen Tämän ohjeistuksen tavoitteena on auttaa sinua luomaan yksinkertainen e-kirja (pdftiedosto) asiakkaallesi. Kirja näyttää hänelle kuinka hyvin ymmärrät

Lisätiedot

PROJEKTISIVUJEN PAÄ IVITTAÄ MISEN OHJEET

PROJEKTISIVUJEN PAÄ IVITTAÄ MISEN OHJEET PROJEKTISIVUJEN PAÄ IVITTAÄ MISEN OHJEET Suomen partiolaiset Finlands scouter ry 04/2013, muokattu 02/2015 Tämä ohje on tarkoitettu Suomen Partiolaisten hallinnoimien projektisivustojen sisällöntuottajille

Lisätiedot

Taustatiedot - Kaikki -

Taustatiedot - Kaikki - Lapin yleisten kirjastojen asiakastyytyväisyyskysely 2014 RTF Report - luotu 01.12.2014 12:54 Nimi Vastaaja Vastaamassa Vastanneet Vastaajat 2014 52 52 47 Yhteensä 52 52 47 Vastausprosentti 100 Lopettaneet

Lisätiedot

Kengurupalaute 2011. Palautekyselyn vastaukset kokonaisuudessaan

Kengurupalaute 2011. Palautekyselyn vastaukset kokonaisuudessaan Kengurupalaute 2011 Palautekyselyn vastaukset kokonaisuudessaan Kilpailusarjat (Kaikki) 1. Kilpailusarjat? (78) (EOS: 0) Mihin sarjoihin koulu osallistui? Kilpailusarjat? Kilpailu jäi tällä kertaa pitämättä,

Lisätiedot

Seija Kivelä ja Sinikka Ahonen / Tampereen ammattikorkeakoulu

Seija Kivelä ja Sinikka Ahonen / Tampereen ammattikorkeakoulu Kurssikirjat verkkoon: oppia e- muodossa Seija Kivelä ja Sinikka Ahonen / Tampereen ammattikorkeakoulu E-kirjaprojekti 2008 kokoelmapolitiikan peruslinjaus: kaikessa aineistohankinnassa suositaan e-aineistoja,

Lisätiedot

Ohjeita peda.net palvelun Luo uusi osioon

Ohjeita peda.net palvelun Luo uusi osioon Ohjeita peda.net palvelun Luo uusi osioon - Elikkä tuo kyseinen kohta löytyy omalta sivultasi oikeasta ylä-laidasta, kuten alla näkyvästä kuvasta näkyy. Sekä tuo kyseinen kohta näkyy luokkien sivuilla

Lisätiedot

VARHAINEN PUUTTUMINEN

VARHAINEN PUUTTUMINEN VARHAINEN PUUTTUMINEN www.tasapainoa.fi MITÄ VARHAINEN PUUTTUMINEN ON? Varhaisella puuttumisella tarkoitetaan yksinkertaisesti sitä, että autetaan kaveria tai ystävää jo silloin kun mitään vakavaa ei vielä

Lisätiedot

Verkkokirjoittaminen. Anna Perttilä Tarja Chydenius

Verkkokirjoittaminen. Anna Perttilä Tarja Chydenius Verkkokirjoittaminen Anna Perttilä Tarja Chydenius 1 Suosi lyhyttä tekstiä 2 Kenelle kirjoitat 3 Helpota lukijan työtä; lajittele tekstisi 3.1 Otsikot 3.2 Johdanto 3.3 Väliotsikot 3.4 Pääteksti 4 Linkit:

Lisätiedot

Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä. Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012

Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä. Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012 Uusien kanavien haasteet ja mahdollisuudet mediaviestinnässä Kasper Stenbäck Johtaja, verkko ja teknologiat Cocomms Oy 30.5.2012 Cocomms lyhyesti Vahvuuksiamme ovat yritys-, talous-, terveys- ja lääke-

Lisätiedot

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1 (8) Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1. Kuinka usein käyt kaupunkimme www-sivuilla? 2. Mitä kautta päädyit verkkosivuillemme? 2 (8) Avoimet vastaukset: Toisella sivulla sijaitsevan

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikoulu Kaasutustekniikka v. 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikoulu Kaasutustekniikka v. 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikoulu Kaasutustekniikka v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien

Lisätiedot

Yleisiä kommentteja kokeesta.

Yleisiä kommentteja kokeesta. Lukuvuoden fysiikan valtakunnallisen kokeen palaute.6. Palautteita yhteensä 454 oppilaan tuloksesta. Pistekeskiarvo 7,6 joka vastaa arvosanaa 6,5. Oppilaita per pistemäärä 5 5 5 5 4 6 8 4 6 8 4 6 8 4 6

Lisätiedot

Yliopistojen erilliset palautteet. Webropol kyselyn tulokset. RAPORTTI 2 Uudet värit portaaliin Testipäivä: 26.9.2011 sekä kysely Webropolissa

Yliopistojen erilliset palautteet. Webropol kyselyn tulokset. RAPORTTI 2 Uudet värit portaaliin Testipäivä: 26.9.2011 sekä kysely Webropolissa Palvelukonsortion johtoryhmän kokous 3-2011- 3.10.2011 RAPORTTI 2 Uudet värit portaaliin Testipäivä: 26.9.2011 sekä kysely Webropolissa Yliopistojen erilliset palautteet Helsingin yliopisto LIITE R1 Turun

Lisätiedot

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 1 Yleensä kyselystä Kyselyssä selvitettiin vastaajien mielipiteitä hankerekisterin käytöstä sekä siihen liitetyistä visualisoinneista Se oli auki 3.12.-18.12.2015 Vastaajia

Lisätiedot

Suomen virtuaalikylä Virtuaalikylä v. 0.9 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaalikylä Virtuaalikylä v. 0.9 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaalikylä Virtuaalikylä v. 0.9 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien Arviointialue

Lisätiedot

Opetusmateriaalin visuaalinen suunnittelu. Kirsi Nousiainen 27.5.2005

Opetusmateriaalin visuaalinen suunnittelu. Kirsi Nousiainen 27.5.2005 Opetusmateriaalin visuaalinen suunnittelu Kirsi Nousiainen 27.5.2005 Visuaalinen suunnittelu Ei ole koristelua Visuaalinen ilme vaikuttaa vastaanottokykyyn rauhallista jaksaa katsoa pitempään ja keskittyä

Lisätiedot

Puhelimen ostaminen Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä

Puhelimen ostaminen Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Puhelimen ostaminen Moi! Mä tarvisin uuden kännykän. Jaahas. Mitähän hintaluokkaa se saisi olla? No ei mikään ihan kauhean kallis, mutta siinä saisi olla hyvä akku, riittävästi muistia ja sellainen toimiva

Lisätiedot

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN PUHUMISEN HARJOITUSTESTI Tehtävä 1 KERTOMINEN Kerro, mitä teet, kun sinua jännittää. Sinulla on kaksi minuuttia aikaa miettiä, mitä sanot ja 1,5 minuuttia aikaa puhua. Aloita puhuminen, kun kuulet kehotuksen

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Vedenpuhdistus > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Vedenpuhdistus > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Vedenpuhdistus > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien

Lisätiedot

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita.

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita ovat: ilo, suru, pelko, viha, inho ja häpeä. Niitä on kaikilla ihmisillä. Ilo Ilon tunne on hyvä tunne.

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2.

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2. Kuka on arvokas? Jotta voisimme ymmärtää muiden arvon, on meidän ymmärrettävä myös oma arvomme. Jos ei pidä itseään arvokkaana on vaikea myös oppia arvostamaan muita ihmisiä, lähellä tai kaukana olevia.

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Villan keritseminen, karstaus ja kehrääminen v.0.5 > 80 % % % < 50 %

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Villan keritseminen, karstaus ja kehrääminen v.0.5 > 80 % % % < 50 % Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Villan keritseminen, karstaus ja kehrääminen v.0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 %

Lisätiedot

Unelmoitu Suomessa. 17. tammikuuta 14

Unelmoitu Suomessa. 17. tammikuuta 14 Unelmoitu Suomessa Sisällys ä ä ä ö ö ö ö ö ö ä ö ö ä 2 1 Perustiedot ö ä ä ä ä ö ä ä ä ä ä ä ä ö ä ää ö ä ä ä ä ö ä öö ö ä ä ä ö ä ä ö ä ää ä ä ä ö ä ä ä ä ä ä ö ä ä ää ö ä ä ä ää ö ä ä ö ä ä ö ä ä ä

Lisätiedot

Gepa Käpälä Jännittävä valinta

Gepa Käpälä Jännittävä valinta Gepa Käpälä Jännittävä valinta Moikka! Mä oon Gepa Käpälä. Oon 7-vuotias ja käyn eskaria. Siili Iikelkotti ja oravakaksoset on siellä kanssa. Mutta mä oon niitä nopeampi. Oon koko Aparaattisaaren nopein.

Lisätiedot

Käyttäjälähtöinen sairaalatila - HospiTool

Käyttäjälähtöinen sairaalatila - HospiTool Käyttäjälähtöinen sairaalatila - HospiTool Käyttäjäpalautetta virtuaali- ja reaalimaailmasta Stakes, Auditorio 14.12.2007 Helinä Kotilainen Helina.Kotilainen@stakes.fi Miten virtuaaliympäristöä voidaan

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekaniikka monivalinta aihio > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekaniikka monivalinta aihio > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Teknillinen mekaniikka monivalinta aihio > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

Objektiharjoituksia. Harjoitus 2 Tässä on lyhyitä dialogeja. Pane objektit oikeaan muotoon. 1) - Vien... TÄMÄ KIRJE postiin.

Objektiharjoituksia. Harjoitus 2 Tässä on lyhyitä dialogeja. Pane objektit oikeaan muotoon. 1) - Vien... TÄMÄ KIRJE postiin. Objektiharjoituksia Harjoitus 1 Pane objekti oikeaan muotoon. 1. Ensin te kirjoitatte... TÄMÄ TESTI ja sitten annatte... PAPERI minulle. 2. Haluan... KUPPI - KAHVI. 3. Ostan... TUO MUSTA KENKÄ (mon.).

Lisätiedot

Kundit Kuntoon terveyden edistämisen päivä

Kundit Kuntoon terveyden edistämisen päivä Kundit Kuntoon terveyden edistämisen päivä 6.9.2016 Ammattiopisto Lappian Tornion toimipisteen juhlasalissa tekniikan alan 1. ja 2. vuoden opiskelijoille. Palautteeseen vastanneita oli 155. 1. Sukupuoli

Lisätiedot

KESKUSTANUORTEN NETTISIVUT- OHJEITA PIIRIYLLÄPITÄJÄLLE 1. KIRJAUTUMINEN

KESKUSTANUORTEN NETTISIVUT- OHJEITA PIIRIYLLÄPITÄJÄLLE 1. KIRJAUTUMINEN KESKUSTANUORTEN NETTISIVUT- OHJEITA PIIRIYLLÄPITÄJÄLLE 1. KIRJAUTUMINEN -Mene osoitteeseen keskustanuoret.fi/user - Kirjoita saamasi käyttäjätunnus ja salasana - Klikkaa yllä olevaa piirisi logoa niin

Lisätiedot

Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia Verkkosivujen silmäiltävyys ja selailtavuus v. 0.9 > 80 % % % < 50 %

Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia Verkkosivujen silmäiltävyys ja selailtavuus v. 0.9 > 80 % % % < 50 % Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia Verkkosivujen silmäiltävyys ja selailtavuus v. 0.9 > 80 % 80 60 % 60 50 %

Lisätiedot

PIHALLA (WORKING TITLE) by Tom Norrgrann & Nils-Erik Ekblom. Mikun koekuvausmateriaali

PIHALLA (WORKING TITLE) by Tom Norrgrann & Nils-Erik Ekblom. Mikun koekuvausmateriaali PIHALLA (WORKING TITLE) by Tom Norrgrann & Nils-Erik Ekblom Mikun koekuvausmateriaali MUSTA RUUTU. Kuulemme musiikkia. Ruudun oikeaan ala-laitaan ilmestyy grafiikkaa: SANNA on POKEttanut sinua. S0 INT.

Lisätiedot

www.kotisivukone.fi Pikaopas kotisivujen tekoon

www.kotisivukone.fi Pikaopas kotisivujen tekoon Kotisivut helposti! www.kotisivukone.fi Pikaopas kotisivujen tekoon Näin Kotisivukone toimii Kun olet avannut kotisivut Kotisivukoneella, tulet helppokäyttöiseen ylläpitotilaan ja voit heti aloittaa kotisivujen

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu VPN peli > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu VPN peli > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu VPN peli > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien Arviointialue

Lisätiedot

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä.

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tule mukaan! Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tämän helppokäyttöisen netin kohtaamis- ja keskustelupaikan

Lisätiedot

SeaMonkey pikaopas - 1

SeaMonkey pikaopas - 1 SeaMonkey pikaopas SeaMonkey on ilmainen ja yksinkertainen www-sivujen teko-ohjelma. Sillä on kätevää koostaa yksinkertaisia sivuja ilman, että täytyy tietää jotain HTML-koodista. Tämä opas esittelee sivuston

Lisätiedot

Nuorten mediankäyttötapoja

Nuorten mediankäyttötapoja Mediakritiikkiprojekti Nuorten mediankäyttötapoja Sinituuli Suominen Haluan mediakritiikkiprojektini avulla lisää tietoa nuorten lehdenlukutottumuksista. Kiinnostavatko lehdet edelleen Internetistä huolimatta?

Lisätiedot

Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2014-2015

Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2014-2015 Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2014-2015 1. TAUSTATIEDOT Kuinka vanha olet? 10 8 6 4 2 58,6 % 31,0 % 10,3 % alle 19 v 19-25 v 26-45 v 45-60 v yli 61 v Kaikki (KA:3.79, Hajonta:0.61)

Lisätiedot

tervetuloa internetiin:

tervetuloa internetiin: Tässä osassa opit rakentamaan omat kotisivut lisäämään tekstiä ja kuvia valitsemaan teeman liittämään taustan kotisivuille Toinen osa antaa apua kotisivujen rakentamisessa yhdistyksen tai kerhon käyttöön.

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

Ammattijärjestäjä Aulasvuori Www-projektin kuvaus

Ammattijärjestäjä Aulasvuori Www-projektin kuvaus Ammattijärjestäjä Aulasvuori Www-projektin kuvaus Minne Seppälä Avat 2014 Dokumentaatio 1 PROJEKTIN KUVAUS... 3 1.1 Projektin aloitus... 3 1.2 Aikataulu... 4 1.3 Kustannusarvio... 4 2 ULKOASU... 5 2.1

Lisätiedot

Kysely Lukkarin ylläpitäjille

Kysely Lukkarin ylläpitäjille Kysely Lukkarin ylläpitäjille 1. Miten tyytyväinen olet Lukkariin? Anna Lukkarille yleisarvosana. Vastaajien määrä: 285 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Yhteensä Huono 4 7 17 17 19 32 78 76 32 3 Erinomaine 285 6,65

Lisätiedot

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Metso hyökkää Miksi? v. 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Metso hyökkää Miksi? v. 0.5 > 80 % % % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Suomen virtuaaliammattikorkeakoulu Metso hyökkää Miksi? v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Arviointialue Ominaisuuksien

Lisätiedot

Oulun ja Pohjois Karjalan ammattikorkeakoulu Virtuaalivasikan kasvatuspeli v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%)

Oulun ja Pohjois Karjalan ammattikorkeakoulu Virtuaalivasikan kasvatuspeli v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50 % Suhteellinen osuus maksimiarvosta (%) Oppimisaihion arviointi / Arvioinnin tulos 9 Aineiston arvioinnin tulos arviointialueittain Oulun ja Pohjois Karjalan ammattikorkeakoulu Virtuaalivasikan kasvatuspeli v. 0.5 > 80 % 80 60 % 60 50 % < 50

Lisätiedot

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA Tapani Takalo Lapin korkeakoulukirjasto, yliopisto, taide 17.11.2011 1. Johdanto Lapin yliopiston taidekirjastossa on selvitetty taidekirjaston kokoelmiin

Lisätiedot

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole.

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole. 1 Unelma-asiakas Ohjeet tehtävän tekemiseen 1. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Varaa

Lisätiedot

Galactor and the Codebreakers: - oppimispeli online maailman sudenkuopista

Galactor and the Codebreakers: - oppimispeli online maailman sudenkuopista Galactor and the Codebreakers: - oppimispeli online maailman sudenkuopista Eija Kuoppa-aho Opettaja Alajärven kaupunki Taina Mäntylä Ylitarkastaja Kuluttajavirasto Millainen peli on kyseessä? Kuluttajaviranomaisten

Lisätiedot

Lukijatutkimus 2017 KOTITALON LUKIJAT

Lukijatutkimus 2017 KOTITALON LUKIJAT Lukijatutkimus 2017 KOTITALON LUKIJAT Toteutus Tiedonkeruu 15.12.2017 9.1.2017 Vastaajia 405 (2015: 196) Uutiskirjerekisteri + tilaajarekisteri Suosittelu Kotitalo-lehden jokaisessa numerossa on paljon

Lisätiedot

ARVO - verkkomateriaalien arviointiin

ARVO - verkkomateriaalien arviointiin ARVO - verkkomateriaalien arviointiin Arvioitava kohde: Jenni Rikala: Aloittavan yrityksen suunnittelu, Arvioija: Heli Viinikainen, Arviointipäivämäärä: 12.3.2010 Osa-alue 1/8: Informaation esitystapa

Lisätiedot

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry Taitajaa taitavammin Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry 6. Miten hyvin kilpailulajisi järjestelyt mielestäsi sujuivat? 1=erittäin huonosti 2=huonosti 3=kohtalaisesti 4=hyvin 5=erittäin

Lisätiedot

Kysely Välkky-projektissa syksyllä 2011 toteutetuista MUUTOS! -koulutuksista

Kysely Välkky-projektissa syksyllä 2011 toteutetuista MUUTOS! -koulutuksista Kysely Välkky-projektissa syksyllä 2011 toteutetuista MUUTOS! -koulutuksista 1. Osallistuin MUUTOS 16! - Viesti ymmärrettävästi! Selkokieli oman työn apuvälineenä - koulutukseen: Vastaajien määrä: 24 Kyllä

Lisätiedot

Näin teet oman tilin!

Näin teet oman tilin! Twitter Näin teet oman tilin! Mene osoitteeseen https://twitter.com/, missä uuden tilin luominen alkaa syöttämällä oma nimi, sähköpostiosoite (Tili pitää vahvistaa eli olemassa oleva osoite) sekä salasana.

Lisätiedot

NETTISIVUOHJE. MUITA OHJEITA käyttäjän lisääminen, mediakirjasto, sähköpostien lisääminen

NETTISIVUOHJE. MUITA OHJEITA käyttäjän lisääminen, mediakirjasto, sähköpostien lisääminen NETTISIVUOHJE SISÄLTÖ 2 JULKAISUJÄRJESTELMÄ tietoa WordPress julkaisujärjestelmästä perustoiminnot (kirjautuminen, asetukset) 6 MUITA OHJEITA käyttäjän lisääminen, mediakirjasto, sähköpostien lisääminen

Lisätiedot