Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla."

Transkriptio

1 Haka päätti taistellen SM-sarjapelit Haka A päätti SM-sarjataipaleensa kunniakkaasti. Isäntäjoukkue HJK sai tehdä Talin hallissa täyden päivätyön kukistaakseen vieraat ja varmistaakseen SM-hopean. SM-sarjan päätöskierroksen ottelusta olisi voinut tulla mitaleista taistelevan isäntäjoukkueen ja saunailtaa odottavien vieraiden epätasainen kohtaaminen. Pitkä ja raskas kausi ei kuitenkaan näkynyt Hakan otteissa, vaan joukkue jatkoi samalla tempolla ja itseluottamuksella, jolla Ilves kaatui kauden toiseksi viimeisessä ottelussa. Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla. HJK juoksutti tärkeään päätösotteluun Klubi 04:ssä Kakkosta

2 vääntäneitä pelimiehiä. Haka-pelaajat pystyivät vastaamaan kovuuteen, ja isännät alkoivat tuskastua toisella jaksolla jopa väsyä, kun Hakan yli ei juostukaan niin helposti kuin kotijoukkueen pukukopissa etukäteen uskottiin lopputuloksesta on suoritettu Mikko Ananin -vähennys. Kun tukalissa tilanteissa tarvittiin pitkästä aikaa huippupelastuksia, veskari muisti valmentajan ohjeet: maalivahdin tehtävänä on ottaa pallot kiinni. Hakan ainokainen kimpoili verkkoon HJK-pelaajista. Vierailla oli toisen jakson lopulla tilaisuus myös tasoitukseen, mutta kotijoukkueen kenttäpelaaja tuurasi veskaria maaliviivalla. Hakan vaihtopenkin hämmästykseksi hanskatonta varamaalivahtia ei palkittu punakortilla ja vieraita pilkulla. Haka sijoittui SM-sarjassa kuudenneksi. Niukan tappion vuoksi Klubi-ottelu ei tarjonnut aivan täydellistä kruunua junnuvuotensa päättäneille -95 pelureille. Joukkue voi olla kuitenkin kauteensa tyytyväinen. Haka laittoi sarjan kovimmatkin joukkueet tiukoille, ja juniorit huomasivat

3 pärjäävänsä jopa liigapelaajien kanssa. SM-sarjan kuudetta sijaakaan ei tarvitse häpeillä, sillä sarjataulukossa taakse jäi monta kovaa joukkuetta. Nuoremmalle ikäluokalle jää kaudesta paras mahdollinen perintö: paikka SM-karsintasarjassa ja liuta kovien pelien rutinoimia pelimiehiä, jotka eivät hätkähdä mistään. Haka lähti kovaan sarjaan pienellä pelaajaringillä. Syyskaudella pelikiellot ja loukkaantumiset teettivät valmentaja Ismo Oksaselle pitkiä iltoja puhelimessa. Tuuraajia haalinut valmentaja vietti välillä enemmän aikaa luuri korvilla kuin pilli kaulassa. Oksanen jakaa onnistuneesta kaudesta kiitosta joukkueen pelaajien ja taustojen lisäksi edustusjoukkueen Asko Jussilalle ja Pallo-Seppojen Teijo Ritoselle, joiden kanssa yhteistyö toimi saumattomasti. Huutavinta pelaajapulaa podettiin puolustuksessa, sillä loukkaantumiset ja siirrot veivät syyskierroksella kaikki topparit. Ongelmat kertaantuivat, kun puolustuslinjaa paikattiin keskikenttäpelaajilla. Tiukassa paikassa esiin astui uusia vastuunkantajia, muun muassa loppukauden yllättäjä Akseli Tiensuu. Taistelija pelasi upean syyskauden ja kaivoi kerta toisensa jälkeen tarvittavat lisäpykälät. Joukkueen maalikuninkuuden nappasi Erkka Helminen. Hän oli kymmenellä maalillaan sarjan neljänneksi tehokkain pelaaja. Keskikenttäpelaajan kyvyt huomattiin myös Valkeakosken ulkopuolella, sillä Helminen nimettiin varamieheksi U19maajoukkueeseen. Sen puolustuslinjassa paikkansa vakiinnuttanut Juho Pirttijoki huilasi HJK-pelin tiistaina alkavien EM-karsintojen vuoksi.

4 Pitkään -95 ikäluokan kanssa töitä tehneen Ismo Oksasen lisäksi Haka A:n pelissä näkyi Valeri Popovitchin kädenjälki. Tsaari pystyi istuttamaan joukkueeseen taitopallo-osaamistaan, koska riittävän moni pelaaja on kesyttänyt pallon nappulavuosinaan. Parhaimmillaan Haka A pelasi koskin parasta palloa. Tämä näkyi sekä tulostaululla että kentän laidalla: kesän kotiottelut vetivät paria sataa katsojaa eli selvästi enemmän kuin isommilla SM-sarjapaikkakunnilla. Pienen paikkakunnan rajat alkavat kuitenkin tulla pelaajamäärissä vastaan. Lisenssien määrällä mitattuna Haka on piirin 22. suurin junnuseura. Edellä ovat muun muassa Janakkalan Pallo, Tervakosken Pato, Nokian Pyry, FC Nokia, Parkunmäen Apassit, Parolan Visa, Mäntän Valo ja FC Vapsi. Pelaajamäärät ovat laskussa, ja tasaisen vauhdin taulukolla viimeinenkin Haka-juniori lopettaa kaudella SM-sarjaa tahkonnut A-poikien ikäluokka on saanut apuja Pälkäneeltä, Toijalasta ja Lempäälästä. Tulevalla kaudella yhteistyötä rakennetaan myös Hämeenlinnan suuntaan. Osa Haka A:n pelaajista jatkaa syksyn pelejään futsalin parissa, kunnes tulevan kauden kuviot ovat selvillä. Haka HJK-ottelussa Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Ossi Lindeman, Akseli Tiensuu, Kim Lingman, Anton Popovitch, Erkka Helminen, Jesse Oksanen, Matti Jussila, Elias Tolvanen, Eric Bullock. Vaihtopelaajat: Antti Kekkonen, Eemi Räsänen, Ali Al-Zubeidi, Abdulla Al-Barkat ja Eeli Arola.

5 Haka B1 FC Espoo Rauhalassa sunnuntaina 1:s divariottelu FC Haka FC Espoo pelataan 5.10 klo 14:00 alkaen Rauhalan nurmella. Otteluun nimetty seuraavat pojat; Ville, Aku, Lauri, Aleksi, Antti, Samuli, Akseli, Markus, Ertürk, Teeemu, Robert, Joni, Juuso Y, Alex, Roope, Waltteri ja Adrian. Kokoontuminen otteluun klo. 12:45 B-tytöt: Kerttu SubWay-pelaaja Valmentajien valinta: syyskuun Kepa Kerttu on ahkera harjoittelija, joka antaa aina kaikkensa treeneissä, ja kannustaa ja tukee muita pelaajia. Kunnioittaa muita pelaajia ja valmentajia. Esimerkillinen joukkuepelaaja.

6 Mersukisa päättyi tasapeliin Sekä Erkka Helminen (vasemmalla) että Mikko Ananin pääsevät

7 kruisailemaan mersulla, kun Veho Lielahti tuplasi tähtikisan autopalkinnon. Hakan A-junioreiden perinteinen tähtikisa päättyi ensimmäistä kertaa tasapisteisiin, kun SM-sarjan viimeisen kotipelin tähtiraati Ville Viki Kauppinen palkitsi Ilves-ottelun päätteeksi Erkka Helmisen yhdellä tähdellä. Se nosti keskikentän taiturin tasapisteisiin maalivahti Mikko Ananinin kanssa. A-junioreiden taustat tulkitsivat tähtikisan kirjoittamattomia sääntöjä niin, että tasatilanteessa palkintomersun saa viikoksi se, joka on pelannut enemmän täysiä kolmen pisteen otteluita. Sääntösaivarteluihin ei kuitenkaan tarvinnut turvautua, kun tähtikisan sponsori Veho Lielahti lupasi auton molemmille pelaajille vajaaksi viikoksi. Haka A päättää kautensa lauantaina, kun se kohtaa SM-sarjan päätöskierroksella HJK:n Helsingissä. Uutuuttaan hohtava Mersu ilmestyy katukuvaan syyslomien palkittavat ovat maisemissa. jälkeen, kun molemmat Mersukisa tuo lisäkipinää Haka A:n kotiotteluihin. Katsomosta valittava yhden hengen tähtiraati palkitsee kotijoukkueen kolme parasta pelaajaa, ja kauden päätteeksi myyntijohtaja Marko Sillanpää luovuttaa auton avaimet eniten tähtiä keränneelle pelaajalle. Tänä vuonna mersusta kilpailtiin poikkeuksellisesti kahteen kertaan, sillä Ossi Lindeman pääsi auton rattiin jo keväällä SM-karsintojen päätteeksi. Marko Sillanpää lupasi autopalkinnon myös kesän SM-sarjaan, ja tasapelin vuoksi vielä tuplasi palkinnon.

8 Tähtikisa 2014 Mikko Ananin 9 Erkka Helminen 9 Elias Tolvanen 7 Jesse Oksanen 5 Eric Bullock 5 Aki Sihvonen 4 Kim Lingman 3 Juho Pirttijoki 3 Eemi Räsänen 2 Joonas Ritonen 2 Ossi Lindeman 2 Matti Jussila 2 Anton Popovitch 1 D12 (2003) vanhempainilta -poikien Vanhempainilta uudelle ikäluokalle pidetään jalkapallomuseolla torstaina kello 18:00 alkaen. Tervetuloa! Tiedustelut Mikko Hatakka

9 Tervetuloa!

10 Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen iltavalot eivät sokaisseet kotijoukkuetta, vaan valkopaidat korjasivat pistepotin tasapainoisella esityksellä. Ilves pysyy sarjataulukossa Hakan edellä, koska vieraat ovat onnistuneet kääntämään sarjan tiukat kamppailut hyvällä prosentilla edukseen. Haka sen sijaan on poistunut pukukoppiin reilut puolen tusinaa kertaa maalin tappio niskassaan. Maaliero kertoo, että joukkueen pitäisi taistella mitalisijoista. Ratkaisevilla hetkillä on kuitenkin puuttunut kovuutta ja rutiinia, joilla tasaväkiset ottelut hoituvat. Ilves-ottelu tarjosi balsamia haavoihin, sillä kotijoukkue puristi sarjapisteet vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen. Hyvätasoinen peli oli SM-sarjan arvoinen, eivätkä tunteetkaan kuohahdelleet derbyssä. Oikeudenjakaja Marko Lindberg piti pelin hallussa muutamalla puhuttelulla, joten päätöskierrokselle ei jaettu varoitustilin täyttymisestä johtuvia pelikieltoja.

11 Voiton ratkaisi kotijoukkueen tähtipelaajana palkittu Juho Pirttijoki. Ilmatilaa hallinnut puolustaja puski ottelun ainokaisen neljän minuutin jälkeen. Namupallon tarjoili kulmalipulta Matti Jussila. Pirttijoen panos oli vielä tärkeämpi puolustuspäässä. Päällikkö otti kovuudellaan Ilves-hyökkääjiltä luulot pois. Myös tamperelaisten keskitysinto laantui, kun Pirttijoki vei kaikki pääpallot. Tärkeää taustatukea hän sai topparin tontille kotiutuneelta yleispelaaja Aki Sihvoselta. SM-sarjan viimeisessä kotipelissä tarjottiin erityisherkkua Jesse Oksaselle. Kapteenin nauhaa lyhennettiin sen verran, että se pysyi hyvän kauden pelanneen hyökkääjän hihassa. Hauiksensa vapaaksi saanut Haka-veskari Mikko Ananin ei ollut asemastaan huolissaan, vaan oli jälleen itse varmuus. Nollapeliin tarvittiin myös hieman tuuria: kerran kaukolaukaus kolisi ylähirteen ja loppukirivaiheessa Ilves-hyökkääjät pääsivät haaskalle maalinedustan hässäkässä. Ilvekseltä löytyy puoli kentällistä miesten Ykkösessä kokemusta hankkineita A-junioreita. Hakassa junnut ovat kelvanneet korkeintaan vaihtopenkin lämmittäjiksi. Pirkanmaan derbyt ovat kuitenkin osoittaneet, että Valkeakoskellakin kasvaa pelimiehiä: Haka vei joukkueiden kaikki kolme kohtaamista yhteismaalein Maajoukkue- ja liigavalmentajat ovat panneet merkille Hakajunioreiden osaamisen. Sen sijaan edustuksen taustoja ei ole juurikaan junnupeleissä näkynyt. Tehtiksen katsomon mielestä Haka-lupaukset kestävät hyvin vertailun Ilveksen edustuspelureihin. Esimerkiksi Juho Pirttijoki vei Tehtiksen taistossa pidemmän korren Ilveksen puolustuslinjaan noussutta Tatu Miettusta vastaan. Myös seuraavien ikäluokkien pelaajat ovat ottaneet kesän

12 aikana isoja kehitysharppauksia. Ilves-ottelussa oikean laidan B-junnukaksikko Akseli Tiensuu ja Matti Jussila osoitti, ettei A-poikien SM-sarjakausi välttämättä jää viimeiseksi. Tiensuu ja Jussila pitivät aisoissa muun muassa Henri Malundaman, joka on juoksuttanut Hakan edustusmiehistöä Ykkösen peleissä. Vieraat pommittivat Tiensuun tonttia ensimmäisen puolituntisen, kunnes huomasivat, että terrieri kurottaa aina jostain jalkansa väliin ja ravaa seuraavassa tilanteessa jakelemaan keskityksiä toiseen päähän. Kahdella tähdellä palkittu Jussila puolestaan rakenteli hyviä tilanteita Ilvesmaalille ja karkasi pariin kertaan itsekin testaamaan Ilvesvahti Miska Jurvan refleksejä. Keskikentän raataja Kim Lingmanin rooli korostui avausjaksolla, kun pelin moottori Anton Popovitch haki vielä kierroksia. Erkka Helminen jatkoi vakuuttavia esityksiään ja kuittasi yhden tähden, jolla hän nousi SM-sarjan mersupisteissä tasapisteisiin Mikko Ananinin kanssa. Niinpä ottelun jälkeen ryhdyttiin selvittämään, voisivatko molemmat saada palkintoauton viikoksi vai ratkaiseeko mersun kohtalon se, kumpi on pelannut enemmän kolmen pisteen pelejä. A-poikien kausi päättyy lauantaina isolla kirkolla. Haka kohtaa päätösottelussa mitalitaistelussa vielä mukana olevan HJK:n. Lue Ilves-raportti ottelusta. Haka Ilves-ottelussa Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Juho Pirttijoki, Ossi Lindeman, Akseli Tiensuu, Kim Lingman (82. Antti Kekkonen), Anton Popovitch, Erkka Helminen, Jesse Oksanen, Matti Jussila (75. Joonas Ritonen), Eric Bullock

13 Tähtiraati: Ville Viki Kauppinen Maali 4. Juho Pirttijoki (Matti Jussila) SM-sarjan päätösottelu la klo 15 HJK Haka, Talin halli, Helsinki Kotijoukkueen tähtipelaajat Juho Pirttijoki Matti Jussila Erkka Helminen

14

15 Järjestyksessään Päivisfutis 17.

16 Valkeakosken Hakan ja päiväkotien päivätapahtuma järjestettiin tänä vuonna jo 17. kerran Tehtaan Kentällä. Tehtikselle saapui päivän aikana yhteensä noin 240 päiväkotilaista sekä 30 päiväkodinopettajaa. Hakan pelaajien vetämä päivätapahtuma oli jaettu kahteen ryhmään, jonne ensimmäinen ryhmä saapui jo kello Toinen ryhmä saapui Tehtikselle Hakan pelaajat vetivät molemmille ryhmille tunnin harjoitukset, jossa päiväkotilaisilla oli erilaisia rasteja kierrettävänään. Päivän valmentajina toimi Chido Ugwunna, Carlos Lopéz, Juuso Salonen, Jarno Mattila, Kalle Multanen, Eetu Kaipio, Niko Markkula, Patrik Poutiainen, Mikko Ananin, Eetu Muinonen, Ville Kauppinen, Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Sakari Saarinen ja Ville Luokkala. Pelaajat olivat erittäin hyvällä ja innostuneella asenteella ohjaamassa nuoria pallotaitureita. Tehtikselle oli tehty kuusi eri rastia, jossa päiväkotilaiset pääsivät esittelemään taitojansa. Nämä rastit olivat polttopallo, pujottelu, peli, maalinteko, koordinaatio ja

17 erilainen leikkikenttä. Leikkikentällä oli erilaisia pelejä, kuten esimerkiksi littoja. Koordinaatiossa lapset pääsivät ryömimään ja pomppimaan. Maalinteossa nähtiin oikein hienoja maaleja ja pujottelussa oli varsinaisia pallotaitureita. Polttopallossa löytyi ketteriä lapsia, jotka väistelivät lähes kaikki heitot. Peliosuudella nähtiin monta pelimiestä, joista tulee olemaan vielä iloa Tehtaan Kentällä. Päivä oli erittäin onnistunut ja kaikilla oli erittäin kivaa, niin pelaajilla kuin päiväkotilaisilla sekä heidän opettajilleen. Toivottavasti Tehtaan Kentällä nähdään jatkossakin vastaavanlaisia tapahtumia vuosittain. Iso kiitos tapahtumasta Mikko Hatakalle ja Mervi Riikoselle, jotka ovat järjestäneet tapahtuman joka vuosi, niin kuin tekivät tänäkin vuonna.

18 B-tytöt: peli Kauden viimeiden Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu oli muutamalle pelaajalle viimeinen peli tässä joukkueessa. Ensimmäisellä puoliajalla pelattiin tarkkaa peliä molemmin puolin. Huippupaikat olivat kortilla. YJ sai kuitenkin pelin mukavasti haltuun, ja pallo liikkui hieman kuoppaisella nurmella näppärästi. Valitettavasti viimeiset syötöt karkailivat vastustajan jalkoihin tai maalivahdin haltuun. Ottelussa esiin tuli myös joukkueen kauden suurin ongelma:

19 suurin osa hyökkäyspään pelaajista kärsivät loukkaantumisista ja hyökkääjinä jouduttiin peluuttamaan mm. toista maalivahtia. Ottelun ensimmäisen maalin teki kotijoukkue unelmalaukauksella 16-rajan ulkopuolelta. Tähän vetoon ei maalivahdilla ollut paljon saumaa, pallo olisi pitänyt jo aikaisemmin saada purettua kauas pois omalta alueelta. Toiselle puoliajalle saimme jatkettua hyvää fiilistä ja pelikin kulki ihan mallikkaasti. Suurta hätää ei omassa päässä juuri ollut, mutta hyökkäyksemme olivat vaisuja. Erikoistilanteen jälkitaistelusta saimme kuitenkin ihan ansaitun tasoituksen. Maalin pamautti verkkoon voimalla Pake, joka oli hyvällä hengellä ja taisteluilmeella pelissä mukana. Toinen onnistuja oli Oona, jonka nousut laitapakin paikalta aiheutti paljon päänvaivaa vastustajalle. Harmillisesti kotijoukkue kuitenkin sai vastahyökkäyksen jälkeen monen pompun kautta sen ratkaisevan 2-1 maalin ja YJ koki kauden viimeisessä pelissä harmittavan tappion. Valmentajana haluan kiittää kaudesta pelaajia, olette aivan mahtavia tyyppejä ja toivottavasti jatkatte harrastusta hienon lajin parissa tulevaisuudessakin. Suuri kiitos muille valmentajille, huoltajille ja joukkueen johtajille. Myös kiitokset kaikille vanhemmille, kun veitte tyttöjä kahden kaupungin väliä harjoituksiin ja kannustitte peleissä. (Janne Vierimaa) Kymmenen maalin kimara

20 Lauri Tapiola puskemassa Alin keskitystä maaliin. Hakan B-pojat tarjosivat sunnuntaina katsojille kunnon maalijuhlat. Valmennusporras ei välttämättä ollut avoimien ovien tapahtumaan niin tyytyväinen. Riihimäen Palloseura on juuttunut ykkösen peräpäähän, ja janosi kunniansa vuoksi pisteitä varmaankin yhtä kipeästi kuin Haka. Tämä näkyi joukkueiden hyökkäysvoittoisena pelaamisena, jossa oli enemmän vauhtia kuin kontrollia. Vaikka taidot olisivat riittäneet, Haka ei saanut selkeää hallintaa RiPS:n prässätessä suurimman osan ottelusta kovaa ja korkealta. Haka aloitti maalikarkelot, kun Lauri Tapiola hyödynsi pituusylivoimansa ja puski kulmatilanteessa Ali Al-Zubeidin keskityksen verkkoihin. Eipä aikaakaan, kun tuomari katsoi Laten vastaavasti rikkoneen omalla puolustusalueella rankkarin arvoisesti. Pilkut saatiin kuitenkin ottelussa tasan, kun vastustaja joutui niittaamaan boxiin ajaneen Matti Jussilan nurmen pintaan ja Antti Kekkonen onnistui rangaistuspotkussaan.

21 Akseli Tiensuu ja Matti Jussila juonimassa tilannetta RiPS:n maalille. Sama kaksikko onnistui toisen puoliajan alkupuolella kulmatilanteessa. RiPS ei luovuttanut, vaan pääsi nousemaan rinnalle, kun Hakan puolustuspäässä lipsahdeltiin. Piina helpotti, kun keskikentän dynamo Akseli Tiensuu nousunsa päätteeksi harhautti maalivahdin ja sijoitti pallon verkkoon. Heti perään Markus Salonen jatkoi maalitehtailua upottanalla vasurikutinsa vastustajan molarin ohi. Viimeisellä kymmenminuuttisella nähtiin vielä kaksi osumaa. Hakan maalin ja loppunumerot 6-4 laukoi Waltteri Hopia, kun palloa päästiin liikuttelemaan hyvin sivusuunnassa vastustajan boxissa.

22 Erkki jaksoi taas vääntää loukkaantumiseensa saakka. Aku Piispanen seuraa. Vaikka hyökkäyspäässä onnistuttiinkin riittävän hyvin toisella jaksolla, valmennukselle aiheuttivat turhan monen päästetyn maalin lisäksi harmaita hiuksia Alin ja Ertük Sarginin kolhut, jotka veivät kaverit vaihtoon ottelun puolivälissä. Toivon mukaan paikat ovat kunnossa viikon päästä, kun FC Espoo saapuu Sääksmäen samettiselle viheriölle.

23 Robert Mattila pelasi avauskokoonpanossa laitapakkina ja taisteli ensimmäisellä puoliajalla komeasti isompiaan vastaan. Haka RiPS-ottelussa Teemu Miekka, Aku Piispanen, Antti Kekkonen, Lauri Tapiola, Robert Mattila (Juuso Ylinen 51 min), Markus Salonen, Ertürk Sargin (Samuli Mikkola 45 min), Akseli Tiensuu, Ali Al-Zubeidi (Aleksi Pirttijoki 41 min), Matti Jussila, Alex Hård (Waltteri Hopia 72 min) Maalit min min min min min min Lauri Tapiola (Ali Al-Zubeidi) 1-0 RiPS 1-1 (RP) Antti Kekkonen 2-1 (RP) Antti Kekkonen (Matti Jussila) 3-1 RiPS 3-2 RiPS 3-3

24 min min min min Akseli Tiensuu (Alex Hård) 4-3 Markus Salonen (Matti Jussila) 5-3 RiPS 5-4 Waltteri Hopia (Matti Jussila) 6-4 Hakan varoitukset 66 min Antti Kekkonen 78 min Matti Jussila Haka HJS-ottelussa Vierasottelussa HJS:aa vastaan tappionumerot olivat selkeät 5-0. Pallonhallinnasta ja muutamista huippupaikoista huolimatta maalinteossa ei onnistuttu, kun taas vastustaja oli viimeistelyssään terävä. Ville Karirinne, Aku Piispanen, lauri Tapiola, Jussi Tuominen (Robert Mattila 41 min), Antti Kekkonen, Samuli Mikkola (Joni Laurila 78 min), Markus Salonen, Ertürk Sargin (Roope Jokela 78 min), Ali Al-Zubeidi, Alex Hård (Waltteri Hopia 65 min) Hakan varoitukset 37 min Lauri Tapiola 60 min Ertürk Sargin

25 C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen kymppi oli täynnä tunnetta. Vierasjoukkueen fanit lienevät lopulta olleet tulokseen tyytyväisempiä, sillä Anni Konttisen viimeistelemä tasoitusmaali syntyi juuri ennen täyttä aikaa.

26 Inka Molin 1-0; ; 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 2-1; ; 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta. Ilves hallitsi ensimmäistä nelikymppistä tosi selvästi. Tulos oli meidän kannalta silti hyvä. Puolustus- ja maalivahtipelaaminen onnistuivat hienosti, joten olimme tauolla vielä pelissä mukana, valkopaitojen valmennus kertasi. Toiselle puoliajalle lähdimme pelaamaan karun suoraviivaista peliä. Tiedä sitten auttoiko se, mutta jokusen tilanteen saimme luotua, ja niistä Anni ja Ella (Huovinen) laittoivat säkkiin kovalla prosentilla. Molempia maaleja edelsi upeat alustukset. 1-1 maaliin Vilma Mahlio keskitti täydellisen pallon parhaaseen maalitekopaikkaan, mistä Lelle Huovinen puski tarkasti etunurkkaan. Toinen maali tuli Inka Molinin uroteon jälkeen. Hän kuljetti pallon päättäväisesti boxiin ja toimitti pallon Anni Konttiselle. Konttisen vasuri puhui tylyä kieltä ja pallo

27 löysi tiensä aivan tolpan juureen. Valmennus oli tyytyväinen hyökkääjien onnistumisiin. Meidän joukkueessa hyökkääjien onnistumiset mitataan ainoastaan maalien ja syöttöjen määrällä. Tämä on tehty pelaajille varsin selväksi. Anni ja Lelle ovat vaatimukset ymmärtäneet ja tämä näkyy henkilökohtaisissa tilastoissa, valmennus mietti. Valkopaidat päättävät kauden viikon päästä lauantaina Turussa. Vastassa on TPS Parkin kentällä kello 13:00 alkavassa pelissä. Ella Huovinen Aloituskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Enkkilä H Korhonen A Konttinen Huovinen Vaihdot: 41. Sonja Korhonen in, Heljä Korhonen out

28 41. Satu Seppänen in, Noora Salo out 52. Lotta Tolvanen in, Emmi Mäkinen out

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen

Lisätiedot

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen

Lisätiedot

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla. Haka päätti taistellen SM-sarjapelit Haka A päätti SM-sarjataipaleensa kunniakkaasti. Isäntäjoukkue HJK sai tehdä Talin hallissa täyden päivätyön kukistaakseen vieraat ja varmistaakseen SM-hopean. SM-sarjan

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

Tunnelmakuvia päättäjäisistä

Tunnelmakuvia päättäjäisistä Tunnelmakuvia päättäjäisistä Marko Sillanpää VEHOSTA luovutti A-sarjan Mersun A-poikien tähtikisan voittajille Mikko Ananinille ja Erkka Helmiselle Viisi vuotta seurassa toimineet Marko Hopia, Ismo Laurila,

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

FC HAKA ILVES C14 Alueliiga, Pirkanmaan Derby 2-2

FC HAKA ILVES C14 Alueliiga, Pirkanmaan Derby 2-2 FC HAKA ILVES C14 Alueliiga, Pirkanmaan Derby 2-2 If you re attacking, you don t get as tired as when you re chasing. Kyle Rote, Jr. (*1950: retired American soccer striker) Aina tunteikas, joskus kiihkeä

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa ykkösdivariottelu Haka B1 RiPS, pelataan sunnuntaina 28.9 klo 14:00 Rauhalan nurmella. Peliin nimetty seuraavat pojat; Ville, Aku, Lauri, Aleksi, Antti, Samuli, Akseli,

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun Tappioputki ilotteluun päättyi maali- Haka päätti viiden ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa sunnuntaina, kun KäPa kaatui kesäisellä ja huippukuntoisella Apian nurmella 7 1. Kotijoukkueen hahmoja

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

Sarjakärki vahvempi Apialla

Sarjakärki vahvempi Apialla Sarjakärki vahvempi Apialla Niukan 0 1 voiton Valkeakoskelta sunnuntaina hakenut KuPS piti paikkansa A-poikien SM-sarjan kärjessä. Kaksi maalin tappiota viikon aikana Apialla kärsinyt kotijoukkue sen sijaan

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta. Haka Apialla Inter tiistaina Haka aloittaa A-poikien SM-sarjan syyskierroksen kotiottelut tiistaina, kun Inter vierailee Apialla. Kevätkierroksen ottelussa SM-sarjapaikasta vielä nautiskellut Haka ei ollut

Lisätiedot

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta. C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu Hakan tappioputki neljään otteluun venyi Haka kärsi A-poikien SM-sarjassa neljännen peräkkäisen pistemenetyksen. Seinäjoella perjantaina kärsitty niukka 1 2 tappio noudatti edellisotteluista tuttua kaavaa:

Lisätiedot

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää Tähtikisan tilanne Neljän pelatun SM-karsintaottelun jälkeen Tähtikisaa johtaa Matias Caven. Matias on koonnut jo 7 tähteä kasaan. Tähtikisan voittaja saa palkintona Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento. A-poikien päätökseen! tähtikisa A-pojat ovat kauden aikana kisanneet, kuka tienaa SM-sarjan kotiotteluissa eniten tähtiä. Raatina on ollut jalkapallon ystäviä ja asiantuntijoita. Kriteereinä puolestaan

Lisätiedot

lauantaina 24.5 taitokilpailua

lauantaina 24.5 taitokilpailua Haka B1 ja B3 lauantaina 24.5 pelaavat 1:s divisioonapeli TPV Haka B1 alkaa klo. 14:00 Kaukajärven tekonurmella. Lähtö saharasta klo. 12:00. Kokoontuminen peliin klo. 12:45. Otteluun nimetty; Miekka Teemu,

Lisätiedot

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Kapteenisto lopputurnauksen paketoi Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Tyytyväisyys oli päällimmäinen kommenteista nousi pintaan.

Lisätiedot

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

Pumpuli Cup kotijoukkueelle Pumpuli Cup kotijoukkueelle C-tytöt voittivat kaikki viisi peliään Pumpuli Cupissa. Pullerin tekonurmella valkopaidat venyttivät vastustajan verkkoa 28 kertaa, kun vastustajat saivat pallon kertaalleen

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

C-tytöt voittoon Helsingissä

C-tytöt voittoon Helsingissä C-tytöt voittoon Helsingissä FC Haka YJ pelasi jälleen erittäin viihdyttävää fudista Helsingin vieraspelireissulla. Valkopaidat voittivat PK-35:n jännittävien vaiheiden päätteeksi 3-4 (2-3). Tuuli Enkkilä

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä D12 Etelä-Länsi-Liigaan D12 pojat varmistivat eilen paikkansa syksyksi Etelä-LänsiLiigaan. Vaikean pelin jälkeen pojat ottivat tarvittavan voiton YIlveksestä numeroin 2-1. Vesa Tuomi tuikkaisi 1-0 heti

Lisätiedot

C-tytöt voittoon Tehtiksellä

C-tytöt voittoon Tehtiksellä C-tytöt voittoon Tehtiksellä Valkopaidat palasivat neljä pelin voitottoman (kaksi tappiota, kaksi tasapeliä) putken jälkeen ELL:ssa voiton makuun. C-tytöt selvästi arvostivat Tehtaan kentän tunnelmaan

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

Peli-idea Hyökkäyspeli

Peli-idea Hyökkäyspeli Peli-idea Hyökkäyspeli Pelijärjestelmä 1-4-4-2 Niin paljon kuin mahdollista avataan peliä puolustuslinjasta-pelirohkeus! Nopealla pallonhallintapelillä yritetään löytää hyökkäyssuuntaan kääntynyt keskikenttäpelaaja

Lisätiedot

Iloisin ilmein eteenpäin!

Iloisin ilmein eteenpäin! Iloisin ilmein eteenpäin! Näin iloisiin tunnelmiin päättyi tapahtuma Tehtaan kentällä 6.8.. Kuvan ilmeistä päätellen meillä kaikilla oli niin mukavaa ja niinhän meillä oli! D12 pojat aloittivat syyssarjan

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla FC Haka j/hjs YJ pelasi karsintasarjan avausottelunsa lauantaina 31.1. TPV:tä vastaan. Pullerin kenttä oli loistokunnossa, lämmityksen tehoa oli nostettu, eikä jäästä

Lisätiedot

Piiricup valkopaidoille

Piiricup valkopaidoille Piiricup valkopaidoille Ratinan mahtipontiset puitteet olivat elokuun viimeisenä sunnuntaina näyttämönä, kun Piiricupin finaaleissa haettiin voittajia. C-tyttöjen Ilves ja FC Haka YJ astuivat ensimmäisenä

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi. Kuukauden Subway-pelaaja: Satu Seppänen C-tyttöjen kuukauden Subway-pelaajaksi valittiin Satu Seppänen. Valinnan suoritti lauantaina Tehtaan kentällä FC Haka YJ HJK peliä seurannut legendaarinen koskilainen

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

terveisinä kolme pistettä

terveisinä kolme pistettä A-pojat: Mikkelistä terveisinä kolme pistettä Mikkelissä on hyvänä tapana kuuluttaa ottelut ja esitellä joukkueet yleisölle. FC Haka j/hjs yj kävi keskiviikkona 4.3. hakemassa Mikkelistä SM-karsintasarjan

Lisätiedot

Pienpelit. Peruspienpeli

Pienpelit. Peruspienpeli Pienpelit 1 Pienpelit Peruspeli on usein kaikkein toimivin ja motivoivin pelimuoto. Pienpeleillä harjoituksiin voidaan kuitenkin tuoda tervetullutta vaihtelua. Pienpelejä pelataan yleensä 2 4 hengen joukkueissa

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle Kentän osia Maalivahdinalue Rangaistusalue Meillä tätä ei vielä erotella Maalipotku annetaan laatikon sisäpuolelta Kulmapotkut annetaan kulmista Keskipiste Peli alkaa

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 FC HAKA YJ1 lopetti alkukauden sarjan komeasti Tehtiksellä. Vastaan tuli Tampereen TKT. Ja lopulta TKT oli se vastaantulija

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto) Peli-idea puolustuspeli Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto). - Jätä hieman vapaaksi vastustajan puolustuslinjan pelaajia, houkuttele syöttämään, prässää nopeasti ja samanaikaisesti! Peli-idea puolustuspeli.

Lisätiedot

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET 1-DIVISIOONA 1. Epispallo Matikainen Sami Puh. 0415061066 2. Koppikotkat Kekäläinen Mikko Puh. 0407525847 3. Mr. Padel Club Nikkinen Aki Puh. 0500494220 4. Musta

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja on Vesa Tuomi. Meidän heinäkuun Subway-pelaaja on Valkoisten joukkueen Vesa Leo Tuomi. Vesa on aina iloinen pelimies. Pienestä koostaan huolimatta hän ei hätkähdä isompiakaan

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Haka B-pojat Kausi 2015 Vaikeuksien kautta voittoon Kevätkierros FC Haka junioreiden B-pojat pelasivat kuluneella

Lisätiedot

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! Haka j. D13 tytöt kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, tehtaan kentällä. Peli alkoi tasaisesti pienessä vesisateessa, mutta se ei peliä haitannut. Molemmat

Lisätiedot

Pamaus - LPK. LPK - JIlves LPK - PaRi. Kevät

Pamaus - LPK. LPK - JIlves LPK - PaRi. Kevät Peliminuutit 2005 Jilves-LPK PaRi - LPK LPK - BET JJK II - LPK JPS - LPK LPK - Huki Huima II - LPK LPK - KeuPa Pamaus - LPK Kevät LPK - JIlves LPK - PaRi BET - LPK LPK - JPS LPK - JJK II Huki - LPK LPK

Lisätiedot

Uudet säännöt ANNIKA LAAKSONEN

Uudet säännöt ANNIKA LAAKSONEN Uudet säännöt ANNIKA LAAKSONEN 3.9.2016 UUDET SÄÄNNÖT 1.7.2016 1. Passiivinen peli 2. 7 ken0äpelaajaa 3. Sininen kor7 4. Viimeisen 30 sekunnin sääntö 5. Loukkaantunut pelaaja PASSIIVINEN PELI Tuomarit

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura A-pojat Pullerilla kupsahtivat FC Haka j/hjs yj koki lauantaina 14.3. ensimmäisen tappionsa SM-karsintasarjassa. Pisteet riisti numeroin 1-3 Kuopion Palloseura, joka tuli askeleen verran paremmalla jalalla

Lisätiedot

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min Tulospalvelu sarjoittain Valitse katsottava sarja IKU CUP TULOSPALVELUN alta. Muista myös Pallotutka ja Ponnautusskaba! Rasti auki molempina päivinä klo 11-16 kentän '4 LVI-Talo Kannosto' järven puoleisessa

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking MIESTEN YKKÖSPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Imatran Pallo-Veikot 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12 2. Haminan Palloilijat 2 2 2 2 2 3 3 3 4 4 4 31 3. Ulvilan Pesä-Veikot 2 2 2 2 3 3 3 3 4 6 6 36 4.

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot