Yleistä DIN-kiskoasenteisista PULS teholähteistä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yleistä DIN-kiskoasenteisista PULS teholähteistä"

Transkriptio

1 Keskus Teho Yleistä DIN-kiskoasenteisista PULS teholähteistä Yleistä PULS Puls on saksalainen yritys joka on erikoistunut DIN-kiskoasenteisten hakkuriteholähteiden valmistukseen. Innovatiivisuus ja jatk panostus tuotekehitykseen ovat pitäneet Pulsin DIN-kiskohakkuriteholähteiden terävimmässä kärjessä. Tavoitteena Pulsilla on t kompakteja, pienihäviöisiä, erittäin korkealaatuisia ja pitkäikäisiä hakkuriteholähteitä vaativiinkin olosuhteisiin. Kaikissa PUL on kolmen vuoden takuu. Puls teholähdesarjat Dimension on Pulsin uusin teholähdesarja, jossa käytetään uusinta teknologiaa. Useat mallit ovat noin pu pienempiä verrattuna moneen kilpailijaan ja Pulsin vanhempaan Silverline-sarjaan. Dimension tuoteperhe jakautuu neljään eri sarjaan. Q-sarja on Best in class premium-sarja, johon on koottu Pulsin huippuominaisuudet ja -osaaminen. C-sarja on laadukas perussarja, jolle Puls takaa Q-sarjan tavoin yli tunnin eliniän +40 ºC:ssa täydellä kuormalla. Pulsin tutkimusten mukaan se on noin puolet enemmän kuin parhaimmilla kilpailijoilla tällä hetkellä. U-sarja muodostuu BACK-UP tuotteista, joihin kuuluu elektrolyyttikondensaattoreilla toteutettu puskuriyksikkö ja DC-UPS-malleja. X-sarjaan kuuluu erittäin kompakteja 960 W semi-reguloituja teholähteitä. Dimension teholähteet ovat aina tukevassa metall Dimension teholähteissä on kattavat hyväksynnät ja useimmissa malleissa on myös GL- ja ABS-laivaluokitukset.

2 -sarja Q-sarja on Pulsin uusi huippusarja. Hyötysuhde on jopa 95 % ja tehokerroin lähes 1. Sekä AC- että DC-syöttöjännitealueet ovat laajat, käyttölämpötila nimellisteholla 25 ºC ºC. Q-sarjassa on jousivoimaliittimet, kattavat hyväksynnät, GL- ja ABS -laivaluokitukset, 50 % tehoreservi 4 s vielä +60 ºC:ssa, aktiivinen PFC vakiona, aktiivinen transienttisuodin tulopuolella ja pieni syöksyvirta. Vakiona on DC-OK LED ja ylikuormitus LED, DC-OK -rele 5 A mallista lähtien. Teholähteet sopivat sarja- ja rinnankytkentään ja niillä on 3 vuoden takuu. Puls takaa Dimension-sarjalle vähintään h eliniän täydellä kuormalla +40 ºC:ssa. U-sarja U-sarjaan kuuluu BACK-UP tuotteita. Elektrolyyttikondensaattoreilla toteutetulla puskuriyksiköllä saadaan 200 ms/20 A tai 4 s/1 A puskurointi. DC-UPS malleissa on joko integroitu 5 Ah akku tai ulkoinen 3,9 27 Ah suljettu huoltovapaa akku. PULSin 3 vuoden takuu ei koske akkuja. -sarja C-sarja on Pulsin uusi laadukas ja pitkäikäinen p Hyötysuhde lähes yhtä hyvä kuin Q-sarjassa, 1-va automaattinen jännitealuevalinta 115/230 V AC, 20 % tehoreservijatkuvasti vielä +45 ºC:ssa, ruuviliittimet, kattavat hyväksynnät, GL- ja ABS-laiv Käyttölämpötila nimellisteholla 25 ºC ºC, D 3 vuoden takuu. Puls takaa Dimension-sarjalle vä h eliniän täydellä kuormalla +40 ºC:ssa. C-sarjaan kuuluu myös 120 W DC/DC-muuntimia X-sarja Dimension X-sarja on kokonaan uuden tyyppinen semireguloitu teholähdesarja. Sen etuja ovat keve pieni koko, jopa 96 % hyötysuhde sekä edullinen Se soveltuu esimerkiksi moottorikuormille. Teho on 960 W ja lähtöjännitevaihtoehdot ovat 24 V DC, 36 V DC, 48 V DC ja 72 V DC. Silverline -sarja Miniline-sarja Silverline-sarjaan kuuluu 1- ja 3-vaiheiset, metallikuoriset, DIN-kiskoasenteiset hakkuriteholähteet teholtaan W. Silverline-sarja kattaa jännitealueen V DC. Sarjassa on tukevat ruuviliittimet ja mm. lähtöliittimet on kahdennettu asennuksen helpottamiseksi. Silverline-sarjan ominaisuuksiin kuuluu ylikuormitusmallin lisäksi noin 20 % tehoreservi vielä C lämpötilassa. Sarjaan kuuluu myös redundanttimalleja varmennettuihin syöttöihin. Miniline-sarjaan kuuluu 1-vaiheiset, muovikuoriset, DIN-kiskoasenteiset hakkuriteholähteetteholtaan Uusimmat 15 W -mallit ovat 22 mm leveitä ja niissä on r W -mallit ovat 45 mm leveitä ja niissä on jousivoim 100 W -mallit ovat 73 mm leveitä ja niissä on myös jousivoimaliittimet. Miniline-sarja kattaa jännitealueen 5-56 V DC. Miniline-sarjaan kuuluu myös 2-vaiheinen 100 W teholä Myös Miniline-sarjassa on kattavat hyväksynnät ja useimmissa malleissa laivaluokitus. Frost & Sullivan Technology Leadership Award Maailman arvostetuimpiin konsulttiyrityksiin kuuluva Frost & Sullivan valitsi Pulsin teholähdevalmistajana Technology Leadershi saajaksi vuonna Perusteina palkinnolle oli, että Puls on innovatiivisuudellaan ja laadullaan ollut jo pitkään DIN-kiskoasent

3 hakkuriteholähteiden tekninen edelläkävijä. Pulsin useilla uusilla teknisillä ratkaisulla on ollut merkitystä koko teholähdemarkkin tuotteitaan jatkuvasti ja vastaa näin markkinoiden haasteisiin. Uudet tekniset ratkaisut, laadukkuus, asiakaslähtöisyys ja tuotteid tekevät Pulsin teholähteistä Frost & Sullivanin yhteenvedon mukaan erittäin suositeltavia moniin sovelluksiin. Hyötysuhde & elinikä Pulsin kaikilla hakkuriteholähteillä on erittäin korkea hyötysuhde. Jopa 95 % hyötysuhde tarkoittaa markkinoiden pienimpiä tehohäviöitä. Tehohäviöiden pysyessä mahdollisimman pienenä pitenee hakkuriteholähteen elinikä. Hyötysuhteeltaan 95 % teholähteessä on puolet vähemmän lämpöhäviöitä kuin teholähteessä, jonka hyötysuhde on 90 %. Tehohäviöt lämmittävät teholähteen elektrolyyttikondensaattoreita, joiden elinikä puolittuu, kun lämpötila nousee 10 C. Elektrolyyttikondensaattoreiden elinikään vaikuttaa myös niiden koko. Puls ei käytä aivan pieniä elektrolyyttikondensaattoreita, koska niiden elinikä on lyhyt. Halkaisijaltaan alle 10 mm:n elektrolyyttikondensaattoreissa myös vikaantumisherkkyys on suuri. Puls takaa uuden Dimension-sarjan teholähteiden elektrolyyttikondensaattoreiden eliniäksi nimelliskuormalla vielä +40 C:ssa yli h. Pulsin laskelmien mukaan 5 A:n ja 10 A:n malleissa Pulsin hakkuriteholähteet ovat selvästi pitkäikäisimpiä. Erot eri valmistajien välillä ovat suuret. Myös Miniline-teholähteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Hyötysuhde/syöttöjännite 10 A hakkuriteholähteiden elektrolyyttikondensaattoreiden elinikävertailu Vertailu: 24 V/10 A teholähde, 230 V AC, +40 C (ympäristö). Elektrolyyttikondensaattoreiden mitattu lämpötila (+40 C + lämpötilan nousu) verrattuna valmistajienspekseihin (esim h/+105 C).

4 Tehoreservi Pulsin eri tuotesarjoissa on erilaisia tehoreservejä. Niistä on apua hetkellisissä tai jatkuvissa suurissa kuormituksissa tai esimerkiksi silloin, kun täytyy saada ylikuormitussuoja (sulake) toimimaan. Bonuspower Powerboost Dimension Q-sarjassa on tehoreservinä ns. Bonuspower. Se antaa 150 % 4 s täydellä jännitteellä vielä +60 C:ssa. Tämän jälkeen teholähde antaa nimellisvirtaa. Oikosulkutilanteessa Q-sarjasta saadaan 250 % virta alemmalla jännitteellä 4 s ajan. Tästä on apua, kun oikosulkutilanteessa täytyy saada ylikuormitussuoja toimimaan. Kaikista Puls teholähteistä saadaan nimellisteho vielä +60 C:ssa. Silverline-sarjassa ja Dimension C-sarjassa on tehoreservinä ns. Powerboost. Se tarkoittaa, että teholähteistä saa ottaa % nimellistehosta jatkuvasti, kun lämpötila on maksimissaan +40 C C. Oikosulkuvirta on noin 180 % nimellisvirrasta. (Katso tuotekohtaiset speksit).

5 Transienttisuoja & PFC Monissa Puls hakkuriteholähteissä on passiivinen transienttisuojaus tulopuolella. Pulsin teholähteet kestävät suuria tulopuolen jännitetransientteja. Ne täyttävät vaativan VDE0160/W2 (750V/1,3ms) normin vaatimukset. Dimension Q-sarjassa on aktiivinen transienttisuodatin, jota suositellaan, kun teholähde on häiriöiden suhteen erityisen vaativissa olosuhteissa. Syöttövirta Vuoden 2001 alusta lähtien CE-merkintä laitteelle on edellyttänyt ns. Yliaaltonormin EN täyttämistä. Normia sovelletaan, kun laitteiston ottoteho on W, laitetta käytetään Euroopassa, nimellinen syöttöjännite on V AC ja laite on kytketty suoraan verkkoon ilman esimerkiksi suuren teollisuuslaitoksen jakelumuuntajaa välissä. Pulsilta löytyy kaikissa teholuokissa normin täyttävä teholähde. Dimension Q-sarjassa on aktiivinen PFC-suodatin vakiona (paitsi QS3-mallissa), jonka ansiosta tulovirta on lähes sinimuotoista. Aktiivisen PFC-suodattimen ansiosta Q-sarjan teholähteet täyttävät EN normin ja tehokerroin on 0,91-0,99. Käyttölämpötila Dimension-sarjan käyttölämpötila-alue on -25 C C täydellä kuormalla. Maksimi lämpötila on +70 C alemmalla teholla. Silverline- ja Miniline-sarjojen lämpötila-alue on -10 C (0 C) C täydellä kuormalla. Hyväksynnät Puls teholähteiden kansainväliset hyväksynnät, monipuoliset standardit ja useiden mallien laivaluokitukset helpottavat käyttöä mitä erilaisimmissa kohteissa.

6 Testaus Jokainen teholähde testataan ja koekuormitetaan 8 tuntia tehtaalla. Näin eliminoidaan mahdolliset komponenttiviat ja taataan, että laite vastaa annettuja speksejä. Hakkuriteholähteen toiminnasta Hakkuriteholähde poikkeaa perinteisestä 50 Hz muuntajalla varustetusta reguloidusta teholähteestä monella tavalla. Painavan 50 Hz muuntajan sijaan hakkuriteholähteessä on huomattavasti pienempi ja kevyempi khz muuntaja, joka lataa diodin kautta lähdön elektrolyyttikondensaattoreita. Muuntajaa ohjataan kuormituksen mukaan pulssinleveysmodulaatiolla (PWM). Hakkuriteholähteen etuja ovat keveys, pieni koko, noin 90 % hyötysuhteen ansiosta pienet lämpöhäviöt ja lisäksi laaja syöttöjännitealue.

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Standalone UPS system PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Energiatehokas UPS skaalattavalla varakäyntiajalla Kriittisten laitteiden ja järjestelmien, kuten esim. talo- ja

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

Hinnasto. Invertterit, laturit, erotinreleet

Hinnasto. Invertterit, laturit, erotinreleet Hinnasto Invertterit, laturit, erotinreleet 26.9.2015 Hinnat sisältävät alv 24% Hinnat voimassa toistaiseksi, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään Invertterit, laturit, erotinreleet Tästä hinnastosta löydät

Lisätiedot

Hinnasto Invertterit, laturit, erotinreleet

Hinnasto Invertterit, laturit, erotinreleet Hinnasto Invertterit, laturit, erotinreleet 9 / 2015 Hinnat sisältävät alv 24% Hinnat voimassa toistaiseksi, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään Invertterit, laturit, erotinreleet Tästä hinnastosta löydät

Lisätiedot

FFEKTA. ower Supplies. Aurinkosähköinvertteri AX -sarja EFFEKTA. 1-5 kva Hybridi-invertteri

FFEKTA. ower Supplies. Aurinkosähköinvertteri AX -sarja EFFEKTA. 1-5 kva Hybridi-invertteri FFEKTA Aurinkosähköinvertteri AX -sarja EFFEKTA Power Supplies - 5 kva Hybridi-invertteri UUTUUS ower Supplies - PV invertteri - -portainen PV -akkulaturi - UPS - Siniaaltoinvertteri laturilla - -vaihevalmius

Lisätiedot

TEHOLÄHTEET JA MUUNTAJAT

TEHOLÄHTEET JA MUUNTAJAT TEHOLÄHTEET JA MUUNTAJAT TABILOIDUT TEHOLÄHTEET Galvaanisesti erotettu verkosta, elektronisella sulakkeella. Ohjaus ja automaatiojärjestelmien syöttöön, versiot 12 ja 24V. TABILOIDUT ÄÄDETTÄVÄT TEHOLÄHTEET

Lisätiedot

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Pehmokäynnistimet Tyyppi PSR Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Uusi ABB-pehmokäynnistimet Yleistä Vasemmalla: yhdistelmä, jossa on PSR ja moottorinsuojakytkin MS116 Yllä: PSR16, PSR30 ja PSR 45 *) Moottorin

Lisätiedot

38-sarja - Relesovitinmoduulit 0, A Ominaisuudet

38-sarja - Relesovitinmoduulit 0, A Ominaisuudet Ominaisuudet 1-napaiset - 6 A sähkömekaaniset relesovitin-moduulit, leveys 6,2 mm. Ihanteellinen PLC- ja elektroniikkajärjestelmiin - Herkkäkelainen DC tai AC/DC-kelamallit - Integroitu ilmaisin- ja suojauspiiri

Lisätiedot

mm porausrasteri 2 napaa 8 A. 1 napa 16 A. Piirilevylle tai piirilevykantaan A = Näkymä juotospuolelta

mm porausrasteri 2 napaa 8 A. 1 napa 16 A. Piirilevylle tai piirilevykantaan A = Näkymä juotospuolelta .3 =.7.3 =.7.3 =.7 4-sarja - Matalat piirilevyreleet 8 - - 6 A Ominaisuudet - ja -napaiset - matalat, korkeus 5,7 mm 4.3 - napa A, rasteri 3,5 mm 4.5 - napaa 8 A, rasteri 5 mm 4.6 - napa 6 A, rasteri 5

Lisätiedot

5 mm porausrasteri. 1 napa 10 A Piirilevylle/95-sarjan kantaan A1 A2 7.5 =

5 mm porausrasteri. 1 napa 10 A Piirilevylle/95-sarjan kantaan A1 A2 7.5 = .... 40-sarja - Pienikokoiset piirilevyreleet 8-0 - A Ominaisuudet - ja 2-napaiset releet 40.3 - napa 0 A (rasteri 3, mm) 40. - napa 0 A (rasteri mm) 40.2-2 napaa 8 A (rasteri mm) Kiinnitys piirilevylle

Lisätiedot

Energian hallinta Energiamittari Tyyppi EM110

Energian hallinta Energiamittari Tyyppi EM110 Energian hallinta Energiamittari Tyyppi EM110 Yksivaihe energiamittari Luokka 1 (kwh) EN62053-21 mukaan Luokka B (kwh) EN50470-3 mukaan Sähkömekaaninen näyttö Energialukema näytössä: 6+1 numeroa Mittaukset

Lisätiedot

Superkondensaattorit lyhyiden varakäyntiaikojen ratkaisuna

Superkondensaattorit lyhyiden varakäyntiaikojen ratkaisuna Superkondensaattorit lyhyiden varakäyntiaikojen ratkaisuna - Sovelluksena huipputehon rajoitus kuvantamislaitekäytössä Teemu Paakkunainen Senior Application Engineer Eaton Power Quality Oy Superkondensaattorit

Lisätiedot

PowerValue 11T G2 Kustannustehokas ratkaisu kuormien sähkönsyöttöön

PowerValue 11T G2 Kustannustehokas ratkaisu kuormien sähkönsyöttöön ARTICLE OR CHAPTER TITLE PowerValue 11T G Kustannustehokas ratkaisu kuormien sähkönsyöttöön 1 kva B / kva B 1 kva S / kva S 10 kva B 10 kva S ABB:n PowerValue 11T G on kaksoismuunnostekniikan online UPS-laite,

Lisätiedot

Teholähteet. AC/DC-dinkiskoteholähteet. Chinfa DRA-tuoteperhe.

Teholähteet. AC/DC-dinkiskoteholähteet. Chinfa DRA-tuoteperhe. A/D-dinkiskoteholähteet hinfa DRA-tuoteperhe 1. Dinkiskoteholähdesarja teollisuussovelluksiin. 2. Käyttölämpötila-alue; -10 +61 (+71) astetta elsius, varastointi 25 +85 ast.. 3. Universaali sisäänsyöttöjännite;

Lisätiedot

Kolmivaiheiset online UPS-järjestelmät. PowerWave kw Verratonta tehoa

Kolmivaiheiset online UPS-järjestelmät. PowerWave kw Verratonta tehoa Kolmivaiheiset online UPS-järjestelmät PowerWave 33 60 500 kw Verratonta tehoa PowerWave 33 tehopesä ABB on keskeytymättömän sähkönsyötön ratkaisujen edelläkävijä. Uusin PowerWave 33 -sukupolvi on osa

Lisätiedot

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon!

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Tämän päivän vaatimuksiin... Verkkokatkot Sähkökatkokset aiheuttavat koneisiin ja laitteisiin

Lisätiedot

ACS 400 Tekniset tiedot Sivu 1/5. Pienitehoisten ACS 400 -vaihtovirtakäyttöjen tekniset tiedot ==================================================

ACS 400 Tekniset tiedot Sivu 1/5. Pienitehoisten ACS 400 -vaihtovirtakäyttöjen tekniset tiedot ================================================== ACS 400 Tekniset tiedot Sivu 1/5 Pienitehoisten ACS 400 -vaihtovirtakäyttöjen tekniset tiedot ================================================== Yleistä ------------ ACS 400 on mikroprosessoripohjainen,

Lisätiedot

TIETOISKU SUUNNITTELUHARJOITUKSEN DOKUMENTAATIOSTA

TIETOISKU SUUNNITTELUHARJOITUKSEN DOKUMENTAATIOSTA LUENTO 10 TIETOISKU SUUNNITTELUHARJOITUKSEN DOKUMENTAATIOSTA KYTKENTÄKAAVIO OSASIJOITTELU OSA- LUETTELO JOHDOTUSKAAVIO TIETOISKU PIIRILEVYN SUUNNITTELUSTA OSASIJOTTELUSTA MIKÄ ON TAVOITE : PIENI KOKO VAI

Lisätiedot

PRO + SERIES X URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS

PRO + SERIES X URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS PRO + SERIES X URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS Standardiavautumiskulmat 12 PRO+ Series X -valaisinten tekniset tiedot Kotelointi Optiikka Flicker Free Suojausluokitus Käyttölämpötila Automaattinen

Lisätiedot

KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET. MinarcTig Evo 200MLP KANNETTAVA VOIMANPESÄ LAADUKKAASEEN HITSAUKSEEN

KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET. MinarcTig Evo 200MLP KANNETTAVA VOIMANPESÄ LAADUKKAASEEN HITSAUKSEEN KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET MinarcTig Evo 200MLP KANNETTAVA VOIMANPESÄ LAADUKKAASEEN HITSAUKSEEN 19.10.2017 MinarcTig Evo 200MLP MONIPUOLINEN KAKSITOIMINEN HITSAUSLAITE TIG- JA PUIKKOHITSAUKSEEN MinarcTig

Lisätiedot

AI: vetohidastus DI: vetohipaisu SW: symmetrinen vilkku: alkaa pulssilla. johdotuskaavio ilman signaaliohjausta

AI: vetohidastus DI: vetohipaisu SW: symmetrinen vilkku: alkaa pulssilla. johdotuskaavio ilman signaaliohjausta 86-sarja - jastinmoduulit Ominaisuudet jastinmoduulit rele + kanta - yhdistelmiin. 86.00 - Monitoiminen & monen jännitteen ajastinmoduuli 86.00 jastinmoduulit 90- ja 9-sarjan kantoihin Laaja syöttöjännitealue

Lisätiedot

I-Vinssi LM.60i 24V / I/O-net / 60NM. Sisältö Sovellukset 1 Ominaisuudet 1 Mitoitus 3 Varavirtalähde 3 Varusteet 4 Johdotus 5 Tekninen erittely 5

I-Vinssi LM.60i 24V / I/O-net / 60NM. Sisältö Sovellukset 1 Ominaisuudet 1 Mitoitus 3 Varavirtalähde 3 Varusteet 4 Johdotus 5 Tekninen erittely 5 I-Vinssi LM.60i 24V / I/O-net / 60NM A5332020 Sisältö Sovellukset 1 Ominaisuudet 1 Mitoitus 3 Varavirtalähde 3 Varusteet 4 Johdotus 5 Tekninen erittely 5 Sovellukset Käyttölaite ohjaa ilman sisääntuloluukkuja.

Lisätiedot

Kontaktorit ja releet

Kontaktorit ja releet Tekniset tiedot Normit IEC/EN 61095 Välireleet Kontaktorit Välireleet Kontaktorit Apukosketin Moduulien 1 2 3 1/2 Terminen kuormitusvirta lth (40 C) 16 A 25 A 16 A 25 A 40 A 63 A 6 A Taajuus 50/60 Hz Eristysjännite

Lisätiedot

C-Lynx pinnanvalvontareleet HNM ja HNE

C-Lynx pinnanvalvontareleet HNM ja HNE Keskus Releet Valvontareleet Pinnanvalvontareleet C-Lynx pinnanvalvontareleet HNM ja HNE Automaattinen säätö yhdelle tai kahdelle pinnalle Tyhjennys tai täyttö HNM - mittaus johtavilla elektrodeilla HNE

Lisätiedot

EV011 EV012 EV002 EV004 EV100 EV102 1 mod. 1 mod. 4 mod. 4 mod. 5 mod. 5 mod. 230 V AC (+10%/-15%), 50 HZ 6 W 6 W 6 W 6 W 15 W 15 W

EV011 EV012 EV002 EV004 EV100 EV102 1 mod. 1 mod. 4 mod. 4 mod. 5 mod. 5 mod. 230 V AC (+10%/-15%), 50 HZ 6 W 6 W 6 W 6 W 15 W 15 W himmentimet Mitta moduleina imellisjännite Tehohäviö nimelliskuormalla Himmennysperiaate Kuorman tyyppi hehkulamput 3 V halogeenilamput pienj. halog.lamput muuntajalla pienj. halog.lamput el. muuntajalla

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja.

Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Tilausnro.: 2383 00 Käyttöohje 1 Turvallisuusohjeet Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Vaikeat loukkaantumiset, tulipalo tai aineelliset vahingot ovat mahdollisia. Tutustu huolellisesti

Lisätiedot

System pro M compact -kuormankytkimet SD200-sarja

System pro M compact -kuormankytkimet SD200-sarja PIENJÄNNITETUOTTEET System pro M compact -kuormankytkimet SD200-sarja Johdonsuojakatkaisijoiden ja muiden System pro M compact -tuotteiden kanssa muodoltaan yhtenäiset kuormankytkimet tekevät asennuksesta

Lisätiedot

PRO + SERIES URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS

PRO + SERIES URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS PRO + SERIES URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS PRO + SERIES Suomessa valmistettua huippulaatua PRO -malliston tuttu ja testattu rakenne & ulkonäkö Mukautuva ja huoltovapaa PRO+ Series X -valaisinten

Lisätiedot

OSRAM DULUX INTELLIGENT FACILITY

OSRAM DULUX INTELLIGENT FACILITY OSRAM DULUX INTELLIGENT FACILITY Compact fluorescent integrated with very high switching capability, stick shape Ssovellusalueet Paikkoihin, joissa lamppujen pitää kestää pitkään tai sietää usein toistuvaa

Lisätiedot

Leveys 5 mm Pieni tehonkulutus kelalle Piirilevylle/93-sarjan kantaan A2 A Näkymä juotospuolelta 1.9

Leveys 5 mm Pieni tehonkulutus kelalle Piirilevylle/93-sarjan kantaan A2 A Näkymä juotospuolelta 1.9 34-sarja - Kapeat sähkömekaaniset piirilevyreleet 6 A Ominaisuudet Erittäin kapeat -napaiset - 6 A releet Kiinnitys piirilevylle - suoraan tai piirilevykantaan Kiinnitys 3 mm kiskolle - ruuvi- tai jousiliitinkannalla

Lisätiedot

T8 Sanpek-LED PUTKET

T8 Sanpek-LED PUTKET 50000H Takuu CE RoHS T8 Sanpek-LED PUTKET 45026 T8 9W 950LM 450mm 60026 T8 10W 1100LM 600mm 90026 T8 15W 1650LM 900mm 120026 T8 20W 2200LM 1200mm 150026 T8 26W 2850LM 1500mm 150026 T8 35W 3900LM 1500mm

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

PRO + SERIES URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS

PRO + SERIES URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS PRO + SERIES URHEILU TEOLLISUUS KAUPPA VAPAA-AIKA MAATALOUS PRO + SERIES Suomessa valmistettua huippulaatua PRO -malliston tuttu ja testattu rakenne & ulkonäkö Mukautuva ja huoltovapaa PRO+ Series X -valaisinten

Lisätiedot

TUOTEPERHEEN TEKNISET TIEDOT DRAGONeye

TUOTEPERHEEN TEKNISET TIEDOT DRAGONeye DRAGONeye Pyöreät LED-moduulit SSOVELLUSALUEET Korostus-, suunta- tai reittivalaistukseen Hylly- ja kalustevalaistus Sopii ulkokäyttöön TUOTE-EDUT Metallipakkaus ihanteellista lämmönpoistoa varten Yhdysrakenteinen

Lisätiedot

ESMART202 Teholähde ja akkulaturi

ESMART202 Teholähde ja akkulaturi 7.5 ALARMS SYSTEM CERTIFICATIO SYSTEM CERTIFICATIO KÄYTTÖOHJE BRUKSAVISIG OPERATIG ISTRUCTIO BEDIEUGSALEITUG RAK 48 27.12.2004 L IPUT ESMART 202 AC O OUTPUT COMMO BAT LOW AC FAIL TEMP COMP BAT OK O CUTOFF

Lisätiedot

EQ-mittarit B-sarja Suorituskykyiset ja luotettavat 3-vaiheiset suorat 65 A ja epäsuorat 6 A sähkömittarit

EQ-mittarit B-sarja Suorituskykyiset ja luotettavat 3-vaiheiset suorat 65 A ja epäsuorat 6 A sähkömittarit 10/2018 EQ-mittarit B-sarja Suorituskykyiset ja luotettavat 3-vaiheiset suorat 65 A ja epäsuorat 6 A sähkömittarit DIN-kiskoon asennettavat B-sarjan mittarit soveltuvat sekä erillismittaukseen että mittausjärjestelmiin

Lisätiedot

VÄLI- JA PISTOKANTARELEET

VÄLI- JA PISTOKANTARELEET VÄLI- JA PISTOKANTARELEET Moduulireleet Ohjattavien piirien erotukseen tai kuormituksen parantamiseksi Koskettimien suojaus tariffiohjauksilta, boilerien kytkennältä, elektronisilta lampuilta Tilanilmaisu

Lisätiedot

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Esite ODIN 1 FI 02_01 1SCC480001C1801 ODIN-mittari Sisältö Yleiskuvaus...3 OD4165,suoraan kytketty 3-vaihemittari(enintään 65 A)...4 OD4110,virtamuuntajaan kytketty 3-vaihemittari...5

Lisätiedot

LOISTAVA VALO SUURI SÄÄSTÖ

LOISTAVA VALO SUURI SÄÄSTÖ KORKEALAATUISET LED 180 SULJETUT CORN LAMPUT LOISTAVA VALO SUURI SÄÄSTÖ Sanpek-LED korkealaatuiset 180 CORN LED- lamput on kehitetty korvaamaan elohopea- ja natriumlamput myös ahtaissa lusikka valaisimissa.

Lisätiedot

Huonesäädin STRA-04. Sovellusesimerkki

Huonesäädin STRA-04. Sovellusesimerkki Huonesäädin STRA-04 STRA-04 on valmiiksi ohjelmoitu kommunikoiva huonesäädin lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaukseen jälkikäsittelyjärjestelmissä. Se soveltuu toimistoihin, kouluihin, sairaaloihin, hotelleihin,

Lisätiedot

turvavalopuomi SG4-BIG REFLECTOR Base

turvavalopuomi SG4-BIG REFLECTOR Base Turva Optiset turvalaitteet Turvavalopuomit, kehontunnistus turvavalopuomi SG4-BIG REFLECTOR Base Kehontunnistus, Tyyppi 4, PL e Peiliversio, etäisyys 0,5-8 m Valvontakorkeudet 500-800-900-1200 mm Toiminta

Lisätiedot

Releco teollisuusreleiden sovellusopas

Releco teollisuusreleiden sovellusopas Keskus Releet Teollisuusreleet Yleistä Releco teollisuusreleiden sovellusopas Sovellusopas Vakiorele Releco vakiorelettä voidaan käyttää useimmissa sovelluksissa esim. automaatio, pneumatiikka, lämpötilansäätö,

Lisätiedot

System pro M compact Kuormankytkimet SD200-sarja

System pro M compact Kuormankytkimet SD200-sarja Pienjännitetuotteet SD200_FI_15_02 System pro M compact Kuormankytkimet SD200-sarja 2CDC051001S0013 2CDC051003S0013 SD200-sarjan kuormankytkimet ovat täysin yhteensopivia kaikkien ABB:n System pro M compact

Lisätiedot

Virran- ja jännitteenvalvonta 1-vaihe TRMS AC/DC yli- tai alivirran valvontarele Mallit DIB01, PIB01

Virran- ja jännitteenvalvonta 1-vaihe TRMS AC/DC yli- tai alivirran valvontarele Mallit DIB01, PIB01 Virran- ja jännitteenvalvonta 1-vaihe TRMS AC/DC yli- alivirran valvontarele Mallit DB01, PB01 DB01 PB01 TRMS AC/DC yli- alivirran valvontarele Virran mittaus sisäisellä sivuvirtavastuksella Mittausalueen

Lisätiedot

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin Lighting ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin ClearAccent ClearAccent on edullinen upotettava spottivalovalikoima, joka on suunniteltu korvaamaan halogeenivalaisimet. Hinnan edullisuus ja

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-YLEISVALAISIN TEOLLISUUDEN KOHTEISIIN DORA & DORA+ PARHAIMMILLAAN 145 lm/w Valonlähde MID-Power LED I-VALO TAKAA Vaihdettava LED-moduuli Kyllä (I-Valon valtuuttaman tahon

Lisätiedot

Ylivirtasuojaus. Monta asiaa yhdessä

Ylivirtasuojaus. Monta asiaa yhdessä Ylivirtasuojaus Pekka Rantala Kevät 2015 Monta asiaa yhdessä Suojalaitteiden valinta ja johtojen mitoitus on käsiteltävä yhtenä kokonaisuutena. Mitoituksessa käsiteltäviä asioita: Kuormituksen teho Johdon

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Torkel TM 900 -sarja Akustonkuormitustesteri

Torkel TM 900 -sarja Akustonkuormitustesteri Torkel TM 900 -sarja Akustonkuormitustesteri käytössä olevien akkujen testaus dynaaminen purkaus sama teho eri jännitteillä reaaliaikainen monitorointi nopea raportin luominen yksinkertainen käyttö BWM-moduulien

Lisätiedot

TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT 3X18 DIM

TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT 3X18 DIM 3X18 DIM QUICKTRONIC INTELLIGENT DIM T8 Elektroninen liitäntälaite him. 1 10 V loistelampuille (26 mm) SSOVELLUSALUEET Sopii käytettäväksi normin EN 50172/DIN VDE 0108-100 mukaisissa turvavalojärjestelmissä

Lisätiedot

Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP

Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP TAATTUA LAATUA Laajennettu tuotetakuu maksimaaliseen turvaan Nova-paneeleille myönnetään laajennettu täystakuu. Takuu suojaa järjestelmääsi

Lisätiedot

napaiset vaihtokoskettimet Pistoliitin/Faston (2,5x0,5 mm) A2 A (0,8...1,1)U N DC (0,73...

napaiset vaihtokoskettimet Pistoliitin/Faston (2,5x0,5 mm) A2 A (0,8...1,1)U N DC (0,73... -sarja - Pienikokoiset teollisuusreleet - A Ominaisuudet - ja -napaiset releet. - napaa A. - napa A.. Kiinnitys kantaan tai suora liitäntä Fastonlattaliittimillä AC- ja DC-kelat Saatavana: lukittava koestuspainike,

Lisätiedot

L-sarjan mittamuuntimet

L-sarjan mittamuuntimet Keskus Signaalimuuntimet Signaalimuuntimet standardisignaalille L-sarjan mittamuuntimet Sisäänmenoviesti (virta, jännite, lämpötila, vastus) sekä vakioidut sisäänmenoviestialueet Ulostuloviesti 4-20 ma,

Lisätiedot

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen Lighting LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen LumiStreet Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin

Lisätiedot

VAISALA GMD20 Manual(1) http://www.manuallib.com/file/2539132. From ManualLib.com

VAISALA GMD20 Manual(1) http://www.manuallib.com/file/2539132. From ManualLib.com VAISALA GMD20 Manual(1) http://www.manuallib.com/file/2539132 From ManualLib.com ManualLib.com collects and classifies the global product instrunction manuals to help users access anytime and anywhere,

Lisätiedot

Ultraäänivirtausmittari Sharky BR473. Asennusohje

Ultraäänivirtausmittari Sharky BR473. Asennusohje Ultraäänivirtausmittari Sharky BR473 Sisältö: 2 Tärkeää Huomioita Virtausmittarin asennus 3 Syöttöjännite Pulssilähtö Lämpötilat 4 Asennus 5 Kytkennät 6 Mittapiirrokset 7 Mittataulukko 8 Muita huomioita

Lisätiedot

7 VUODEN. valtavalo VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET TAKUU G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT

7 VUODEN. valtavalo VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET TAKUU G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT VALTAVALO G4 LED-VALOPUTKET G4 LED-VALOPUTKEN TEKNISET LISÄTIEDOT 7 VUODEN TAKUU Nopea, helppo ja turvallinen tapa päivittää olemassa oleva valaistus LED-tekniikkaan 125 000 tunnin käyttöikä 7 vuoden takuu

Lisätiedot

Muut painikkeet. Yleiset tiedot. Sisältö. Erilaiset painikkeet asennusreikiin halkaisijalla 9,1 mm... 30,3 mm

Muut painikkeet. Yleiset tiedot. Sisältö. Erilaiset painikkeet asennusreikiin halkaisijalla 9,1 mm... 30,3 mm Ylset tiedot Erilaiset painikkeet asennusrkiin halkaisijalla 9,1 mm... 30,3 mm Sisältö, pttävä painin, 9,1 mm, ilman valaisua, 24 V/100 ma, pttävä painin, 9,1 mm, ilman valaisua, 24 V/0.1 A Valaistut painikkeet,

Lisätiedot

www.finnwind.fi Päivitetty 3.10.2011 Tuule 200 -tuoteperheen tuotteet

www.finnwind.fi Päivitetty 3.10.2011 Tuule 200 -tuoteperheen tuotteet Tuule C200 tuulivoimalan yleiskuvaus...2 Tekniikan yleiskuvaus...3 Tuule H200 tuulivoimalan tuottokäyrä...4 Mittapiirros...5 Potkuri ja napa...6 Generaattori...6 Sähkölaitteet...8 Tekninen dokumentaatio...9

Lisätiedot

MICO. Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun. Valvonta. Katkaisu. Tunnistus

MICO. Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun. Valvonta. Katkaisu. Tunnistus MICO Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun Valvonta Katkaisu Tunnistus 02 MICO 03 RATKAISUT ÄLYKKÄÄSEEN TEHONJAKELUUN Monimuotoiset useita komponentteja sisältävät tehonsyöttöjärjestelmät vaativat luotettavan

Lisätiedot

Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja.

Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Tilausnro.: 2688.. Käyttöohje 1 Turvallisuusohjeet Sähkölaitteet saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Vaikeat loukkaantumiset, tulipalo tai aineelliset vahingot ovat mahdollisia. Tutustu huolellisesti

Lisätiedot

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa VERSA monipuolinen hälytinkeskus VERSA on nykyaikainen hälytinkeskus. Edullinen VERSA soveltuu suurenkin kohteen järjestelmäksi. Keskukseen sopii laaja valikoiman langattomia ilmaisimia. Hälytyksensiirto

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Käynnistä ja pysäytä hallitusti Solcon pehmeäkäynnistimillä

Käynnistä ja pysäytä hallitusti Solcon pehmeäkäynnistimillä Pehmeäkäynnistimet Käynnistä ja pysäytä hallitusti Solcon pehmeäkäynnistimillä Solcon Industries Ltd. on valmistanut pehmeäkäynnistimiä jo yli 25 vuotta. Pitkäaikainen kokemus pehmeäkäynnistimien tuotekehityksestä,

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Tehovahti Effekt 103RX

ASENNUSOHJE. Tehovahti Effekt 103RX ASENNUSOHJE Tehovahti Effekt 103RX YLEISTÄ Toiminta: Tehovahti mittaa yksittäisten vaiheiden virrankulutusta virtamuuntimien avulla ja kytkee tarvittaessa päälle / pois päältä osan kuormasta, ettei säädetty

Lisätiedot

Releco teollisuusreleiden sovellusopas

Releco teollisuusreleiden sovellusopas Keskus Releet Teollisuu Releco teollisuusreleiden sovellusopas Sovellusopas Vakiorele Releco vakiorelettä voidaan käyttää useimmissa sovelluksissa esim. automaatio, pneumatiikka, lämpötilansäätö, ohjausten

Lisätiedot

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Lighting Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Coreline tempo large CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena,

Lisätiedot

OHJAUSKESKUKSET ESMART 310 JA ESMART 320

OHJAUSKESKUKSET ESMART 310 JA ESMART 320 KÄYTTÖOHJE PEM 248 20.02.2006 OHJAUSKESKUKSET ESMART 310 JA ESMART 320 Ohjauskeskukset ESMART 310 ja ESMART 320 Ohjauskeskuksia ESMART 310 ja 320 käytetään ohjauslaitteen ESMART 100 laajennusyksikkönä.

Lisätiedot

Tasavirtajarrut. Tasavirtajarrujen käyttö parantaa sekä turvallisuutta. Dold tasavirtajarruja

Tasavirtajarrut. Tasavirtajarrujen käyttö parantaa sekä turvallisuutta. Dold tasavirtajarruja Tehoelektroniikka Tehoelektroniikka DOLD tehoelektroniikka Doldilla on yli 70 vuoden kokemus sähköteknisten laitteiden valmistuksesta. Dold on yksi Euroopan johtavia relevalmistajia. Toiminta on sertifioitu

Lisätiedot

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit Digitaaliset Fluke 170 -sarjan yleismittarit ovat alan ammattilaisten luottolaitteet sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien vianhakuun

Lisätiedot

ULTRAÄÄNIVIRTAUSMITTARI SHARKY 474 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ULTRAÄÄNIVIRTAUSMITTARI SHARKY 474 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ULTRAÄÄNIVIRTAUSMITTARI SHARKY 474 Saint-Gobain Pipe Systems Oy Merstolantie 16 29200 Harjavalta Finland Tel. +358 (0) 207 424 600 Fax +358 (0) 207 424 601 www.sgps.fi Nuijamiestentie 3 A 00400 Helsinki

Lisätiedot

HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI

HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ! Hyödylliset sovellukset Kannettavat, radiot, pienet televisiot, VCR-nauhurit, DVD-soittimet,

Lisätiedot

Pieni ja tehokas sekä energiaa säästävä valonlähde, joka tarjoaa korkealaatuista valoa ja kompaktia muotoilua

Pieni ja tehokas sekä energiaa säästävä valonlähde, joka tarjoaa korkealaatuista valoa ja kompaktia muotoilua Lighting Pieni ja tehokas sekä energiaa säästävä valonlähde, joka tarjoaa korkealaatuista valoa ja kompaktia muotoilua Käytännöllinen kuvuton energiansäästölamppu, joka tarjoaa korkealaatuista ja kustannuksia

Lisätiedot

T8 Sanpek-LED PUTKET

T8 Sanpek-LED PUTKET 50000H Takuu T8 Sanpek-LED PUTKET 45026 T8 9W 950LM 450mm 60026 T8 10W 1200LM 600mm 90026 T8 15W 1800LM 900mm 120026 T8 18W 2200LM 1200mm 150026 T8 26W 2850LM 1500mm 150026 T8 25W 3150LM 1500mm 150026

Lisätiedot

Maks. takaisinsyöttövirta 4) 32 A (RMS) 5) Lähtötiedot Nimellislähtöteho (P nom ) W 3700 W 4500 W Maks. lähtöteho W 3700 W 4500 W

Maks. takaisinsyöttövirta 4) 32 A (RMS) 5) Lähtötiedot Nimellislähtöteho (P nom ) W 3700 W 4500 W Maks. lähtöteho W 3700 W 4500 W Tekniset tiedot Fronius Symo 3.0-3-S 3.7-3-S 4.5-3-S Maksimitehopisteen jännitealue 200 800 V DC 250 800 V DC 300 800 V DC Maks. tulovirta 16,0 A 24,0 A PV ) Maks. takaisinsyöttövirta 4) 32 A (RMS) 5)

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

62.22 / ja 3-napaiset vaihtokoskettimet

62.22 / ja 3-napaiset vaihtokoskettimet Ominaisuudet Kiinnitys piirilevylle A Tehorele - tai 3-napaiset vaihtokoskettimet tai NO ( 3 mm kosketinväli) AC- ja DC-kelat Vahvistettu eristys kelan ja koskettimien välillä, standardi EN 335-, mm ilmaväli

Lisätiedot

Infokortti. Kapasitiiviset anturit

Infokortti. Kapasitiiviset anturit Infokortti Kapasitiiviset anturit i Tämä infokortti täydentää paikannusantureiden pääluetteloa ja erillisiä datalehtiä. Lisätietoja ja yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.ifm.com. Kapasitiivisen

Lisätiedot

ERISTETTY IPO-kanavapuhallin Omakoti-, rivi- ja kerrostalot, teollisuus Hiljainen Helppo huoltaa Portaattomasti säädettävä Paloeristetty Hyvä hyötysuhde Laaja valikoima www.ilto.fi Kanavapuhaltimien uusi

Lisätiedot

Jännitelähteet ja regulaattorit

Jännitelähteet ja regulaattorit Jännitelähteet ja regulaattorit Timo Dönsberg ELEC-C5070 Elektroniikkapaja 5.10.2015 Teholähteen valinta Akku vs. verkkosähkö Vaadittu jännite Lähes aina tasasähköä, esim. mikrokontrolleri +5V, OP-vahvistin

Lisätiedot

VLT HVAC Drive FC-102 Pikaohje ulkopuoliselle ohjaukselle

VLT HVAC Drive FC-102 Pikaohje ulkopuoliselle ohjaukselle HVAC Drive - Pikaohjeita VLT HVAC Drive FC-102 Pikaohje ulkopuoliselle ohjaukselle 1 HVAC Drive ohjaus ulkopuolisella säätimellä... 2 1.1 Parametrit Quick Menun alta (02 quick set-up)... 3 1.2 Parametrit

Lisätiedot

DULUX L 36 W/840 2G11

DULUX L 36 W/840 2G11 DULUX L 36 W/840 2G11 OSRAM DULUX L LUMILUX Yksikantaloistelamput ELL/KUR käyttöön, nelipiikkinen 2G11- kanta Ssovellusalueet Toimistot, julkiset rakennukset Myymälät Supermarketit ja tavaratalot Hotellit,

Lisätiedot

PowerWave 33 Tehokasta sähkönvarmistusta IT- ja prosessikäyttöön

PowerWave 33 Tehokasta sähkönvarmistusta IT- ja prosessikäyttöön ARTICLE OR CHAPTER TITLE PowerWave 33 Tehokasta sähkönvarmistusta IT- ja prosessikäyttöön Jäähdytyspuhallin UPS-käyttöpaneeli Mekaaninen ohituskytkin Tulokytkin SNMP-korttipaikka Ohitusyötön kytkin RS-232!/O

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

KORKEALAATUISET LED 360 SULJETUT CORN LAMPUT

KORKEALAATUISET LED 360 SULJETUT CORN LAMPUT KORKEALAATUISET LED 360 SULJETUT CORN LAMPUT www.sanpek.fi Sanpek-LED korkealaatuiset 360 CORN LED- lamput edustavat LEDvalaistustekniikan viimeisintä kehitysaskelta. Nämä CORN LED-lamput on kehitetty

Lisätiedot

DULUX L 24 W/840 2G11

DULUX L 24 W/840 2G11 DULUX L 24 W/840 2G11 OSRAM DULUX L LUMILUX Yksikantaloistelamput ELL/KUR käyttöön, nelipiikkinen 2G11- kanta Ssovellusalueet Toimistot, julkiset rakennukset Myymälät Supermarketit ja tavaratalot Hotellit,

Lisätiedot

Pienjännitekojeet Teollisuuskäyttöjen kojevalinnat

Pienjännitekojeet Teollisuuskäyttöjen kojevalinnat Pienjännitekojeet Teollisuuskäyttöjen kojevalinnat Esite A30 FI 03_11 1SCC011004C1802 Kolminapaiset A-kontaktorit Nimellisteho AC-3, 400 V Lajimerkki Nimellisvirta AC-3, 400 V 500 V Nimellisvirta AC-1,

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

Pienjännitetuotteet, CP1FI11_01 Hakkuriteholähteet CP-sarja

Pienjännitetuotteet, CP1FI11_01 Hakkuriteholähteet CP-sarja Pienjännitetuotteet, CP1FI11_01 Hakkuriteholähteet CP-sarja ABB:n teholähteet: CP-sarja Modernit teholähteet ovat keskeisiä laitteita useimmilla energianhallinnan ja automaatiotekniikan alueilla. ABB kiinnittää

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II)

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) MultiPlus-II 48/3000/35-32 230V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) Vertailu MultiGrid 48/3000/35-50 230V -malliin ja asennusohjeita 28-05-2018 1. Tekniset tiedot MultiPlus-II 48/3000/35 230V MultiGrid 48/3000/35-50

Lisätiedot

9. LOISTEHON KOMPENSOINTI JA YLIAALTOSUOJAUS

9. LOISTEHON KOMPENSOINTI JA YLIAALTOSUOJAUS 9. LOISTEHON KOMPENSOINTI J YLILTOSUOJUS 9.1. Loistehon kompensointitarpeen määrittäminen Tietyt sähköverkkoon liitettävät kuormitukset tarvitsevat toimiakseen pätötehon P ohella myös loistehoa Q. Näitä

Lisätiedot

ECS 24V Turvavalokeskukset AUTROSAFE OY

ECS 24V Turvavalokeskukset AUTROSAFE OY 24V OY rev. 2/18 PLANSAFE Logiikkaohjattu Plansafe tuoteperhe sisältää kaikki turvavalokeskuksilta vaadittavat perusominaisuudet. Tämän lisäksi keskukset sisältävät järjestelmän kunnossapitoa helpottavia

Lisätiedot

Tekniset tiedot. Kontaktorit ja moottorikäynnistimet CI-TI TM Aikareleet ATI, BTI, MTI 520B11309

Tekniset tiedot. Kontaktorit ja moottorikäynnistimet CI-TI TM Aikareleet ATI, BTI, MTI 520B11309 Kontaktorit ja moottorikäynnistimet CI-TI TM Elokuu 2002 DKACT.PD.Coo.J2.20 520B11309 Johdanto MTI: - päästöhidastus - vetohidastus - Pulssitoiminnot - Tähti/kolmio vaihtokytkentä Toimintojen valinta AV

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä GentleSpace GreenWarehouse Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan

Lisätiedot

PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä

PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä Lighting PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä PowerBalance gen2 PowerBalance 2 on Philipsin energiatehokkain toimistostandardien mukainen ledivalaisin. Valaisin puolittaa energiakustannukset T5-ratkaisuun

Lisätiedot