Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot on esitettävä mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot on esitettävä mennessä sähköpostilla osoitteeseen:"

Transkriptio

1 1 (7) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA dno 930/ /2013 Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot on esitettävä mennessä sähköpostilla osoitteeseen: Kaikkiin kysymyksiin vastataan keskitetysti. Vastaukset ja tarjouspyyntöön mahdollisesti tehdyt tarkennukset julkaistaan Espoon kaupungin internet-sivuilla osoitteessa: viimeistään Tarjoajan on tarkistettava mahdolliset muutokset ja täsmennykset tarjouspyyntöasiakirjoihin yllämainitusta osoitteesta ennen tarjouksen jättämistä. Tarjouspyyntöön tehdyt muutokset ja täsmennykset: - Liite 3 Kelpoisuusehdot: Täsmennys: Kaikista vaatimuksista joihin on merkitty selvityksen liitenumero, tulee antaa kirjalliset selvitykset. Täsmennys kohtaan Tarjoajan tulee liittää tarjoukseensa kuvaus kaupungille tarjoamastaan verkkopalvelusta (sivu 5) lisätään seuraavat kohdat: o Tilastoinnista tulee selvitä toimeksiannot, tulokset, kustannukset ja toimenpiteet. o Seurantaa tulee voida suorittaa sekä yhteistilastoina että toimeksiannoittain ja laskulajeittain. - Liite 3 Vertailuperusteet: Täsmennys Palvelun laatu kohta 2 On-line palvelu ja Online-palvelun sisältö Vertailussa kiinnitetään huomiota mm. o valikoiden helppokäyttöisyyteen esim. pystyykö liikkumaan valikosta toiseen ilman useita/ylimääräisiä kirjautumisia tai salasanoja o eteneekö ohjelmassa kulkeminen loogisesti o näkyykö loppuasiakkaan kokonaistillanne esim. yhdellä ruudulla selkeästi o näkyvätkö loppuasiakkaalle tehdyt perintätoimet o perinnän tehokkuus esim. seuranta Täsmennys Palvelun laatu kohta 4. Referenssikohteille tehty asiakastyytyväisyyskysely o Kaupunki toteuttaa kyselyn eli lähettää tarjoajan nimeämille referenssikohteille (2 kpl) kyselyn, jossa selvitetään referenssikohteen tyytyväisyyttä tarjoajan palvelutuotantoon ja kehittämiseen. o Kyselyn arvosteluasteikko on tarjouspyynnössä kerrottu, pisteitä saa siis 1-5 ja yhteensä maksimi on 30. Referenssikohteita on kaksi kappaletta, joten saadut pisteet lasketaan yhteen ja jaetaan kahdella.

2 2 (7) Täsmennys Perintäprosessit kohta 2. Velallistietojen jalostus / analysointi o 3 p = tietoja haettu suppeasti esim. vain osoitteista ja tarjoajan rekistereistä o 9 p = tietoja haettu laajasti esim. osoitteet, asiakkaan maksukäyttäytyminen ja -historia esim. Suomen Asiakastieto Tulleet kysymykset: Liitteeseen 1 Kysymys 1: Espoon kaupunki lähettää itse 1. maksumuistutuksen, eikä siinä vaadita lainkaan asiakkaalta/kuntalaiselta maksumuistutuskulua (perintälain mukaisesti korkeintaan 5 )? Lähteekö 1. maksumuistutus Espoon kaupungin järjestelmästä vai tapahtuuko lähetys kuitenkin perintätoimiston järjestelmästä Espoon kaupungin maksumuistutuspohjalla? Lisääkö perintätoimisto tällöin 1. maksumuistutukselle kulun? Vastaus: Ensimmäinen maksumuistutus lähtee tarjoajan järjestelmästä Espoon kaupungin maksumuistutuspohjalla eikä sisällä ensimmäisen maksumuistutuksen kuluja. Espoon kaupunki vähentää velallisen kokonaiskulurasitusta jättämällä veloittamatta ensimmäistä maksumuistutuskulua. Kysymys 2: Miten Espoon kaupunki on ajatellut muistutustenlähettämisessä ja muistutuskulujen veloittamisessa toimittavan? Vastaus: Katso vastaus kysymykseen numero 1. Kysymys 3: Espoon kaupunki edellyttää, että vapaaehtoinen perintä on kaupungille maksuton Mitä tapahtuu tilanteissa, jossa perintätoimisto on tehnyt toimeksiannolle toimenpiteitä, joista on aiheutunut perintätoimistolle kustannuksia (esim. 2.maksumuistutuksen ja 1. maksuvaatimuksen lähettäminen vapaaehtoisessa perinnässä ja 1 maksusuunnitelma) ja Espoon kaupunki peruuttaa toimeksiannon ilman syytä? Vastaus: Jos kaupunki peruuttaa toimeksiannon ilman syytä, on kaupunki velvollinen vastaamaan kuluista. Kysymys 4: Kohta 5. Oheis- ja lisäpalvelut (s. 2): Viitataanko prosessikuvauksilla saman liitteen edellisellä sivulla (kohta 2. Maksumuistutus- ja perintäpalvelut) edellytettyyn palvelukuvaukseen sisältömääritelmineen? Vastaus: Kohdassa 5 tulee antaa erityispalvelujen prosessikuvaukset. Tuleeko Tarjoajan esittää prosessikuvaukset myös tässä kohdassa mainittujen perinnän erityispalveluiden osalta? Vastaus: Kyllä.

3 3 (7) Kysymys 5: Kuinka paljon lähetettiin 2. maksumuistutuksia vuonna 2012? Vastaus: Arvioita ei ole saatavilla. Vuonna 2012 oli noin maksukehotusta ja perintään siirrettiin noin saatavaa. Kysymys 6: Espoon kaupungilla on tällä hetkellä perittäviä saatavalajeja n. 60 kappaletta : Tarkoitetaanko saatavalajeilla laskulajeja? Vastaus: Kyllä Kysymys 7: Siirtyvätkö toimeksiannot kaikkien 60 saatavalajin osalta perintätoimistolle yhdestä järjestelmästä? Jos kyllä, niin mistä järjestelmästä/ohjelmasta? Jos aineistoja siirtyy useammista eri järjestelmistä, tuleeko aineisto perintätoimistolle kuitenkin yhden liittymän kautta vai tarvitaanko rajapintoja useampiin eri järjestelmiin? Jos järjestelmiä on useampia, niin mitkä nämä järjestelmät ovat ja mitä saatavalajeja niiden kautta toimitetaan? Vastaus: Kaikki aineistot siirtyvät Community-järjestelmästä. Toimittaako myös Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia toimeksiannot saman liittymän/rajapinnan kautta? Vastaus: Ei toimita. Kysymys 8: Palvelukuvaukseen on sisällytettävä puhelinperinnän järjestämistapa sekä maksusopimusten hallinnointi. Mitä asioita näiden prosessien osalta halutaan otettavan huomioon tarjouksessa? Vastaus: Palvelukuvauksessa tulee olla kuvattuna koko prosessi. Liitteeseen 2 Kysymys 9: Tarkoitetaanko kohdalla Oikeudellinen perintä per suoritustapahtuma riidattomien vaiko riitautettujen saatavien oikeudellista perintää? Mihin viitataan suoritustapahtumalla? Vastaus: Tarkoitetaan molempia. Suoritustapahtuma on yksittäinen tai useampi tapahtuma per toimeksiannon oikeudellinen perintä. Kysymys 10: Hintaliitteellä ei ole tiedusteltu lainopillisten palveluiden hintaa kaupungille. Kuitenkin tarjouspyynnöstä ilmenee, että tällaisia palveluita saatetaan edellyttää riitautuneiden saatavien osalta. Koska ko. palvelut veloitetaan tyypillisesti tuntiveloituksena, on hintatietoa vaikea esittää hintaliitteen nykymuodossa myöskään ns. ylimääräisenä rivinä. Pyydämme näin ollen

4 4 (7) täsmentämään hintaliitettä, mikäli lainopillisia palveluita edellytetään tarjottavan osana perintäpalveluita. Vastaus: Tarjoaja voi tarjota lainopillisia palveluja. Lainopillisten palvelujen hinta ilmoitetaan tuntihintana hintaliitteellä 2 kohdassa Kaupungilta veloitettavat muut kustannukset. Kysymys 11: Voiko tarjouksessa ylemmällä portaikolla oleva maksuvaatimuksen kulu olla alemmalla portaikolla olevaa maksuvaatimuksen kulua alhaisempi? Vastaus: Voi olla. Kysymys 12: Voiko tarjouksessa toisen maksuvaatimuksen kulu olla suhteessa saman saatavan ensimmäisen maksuvaatimuksen kuluun nähden suurempi? Vastaus: Ei voi olla. Liitteeseen 3 Kysymys 13: Tarjoajan edellytetään vastaavan omalla kustannuksellaan salattujen tietoliikenneyhteyksien muodostamisesta ja toimivuudesta. Mihin kaikkeen tietoliikenteeseen edellytetään käytettävän salattuja yhteyksiä? Vastaus: Kaikki tietoliikenne tarjoajan ja kaupungin välillä kulkee salattuja yhteyksiä pitkin. Kysymys 14: Ensimmäisessä, tiedonsiirtoa koskevassa, ruudukossa ei ole sanallisesti edellytetty selvityksen esittämistä. Kuitenkin reunasarakkeissa on mainittu Selvitys on tarjouksen liitteenä nro:. Pyydämme täsmentämään, halutaanko Tarjoajan antavan ko. seikoista erillisen selvityksen? Vastaus: Katso kohta tarjouspyynnön täsmennys. Kysymys 15: Sivun 4. viimeisessä ruudukossa on edellytetty selvitystä perintäpalvelun kokonaisprosessin sujuvuudesta ym. Listauksen kohdassa e. tiedustellaan, miten nopeasti saatava siirtyy ulosottoon. Pyydämme täsmentämään, tarkoitetaanko tällä julkisoikeudellisten saatavien lisäksi myös yksityisoikeudellisia saatavia, joista on käräjäoikeuden tuomio? Entä mistä ajankohdasta lähtien siirtonopeus halutaan täsmennettävän (esim. julkisoikeudellisten saatavien osalta siitä, kun kaupunki ilmoittaa Tarjoajalle päätöksensä siitä, mitkä suoraan ulosottokelpoiset saatavat siirretään ulosottoon ja yksityisoikeudellisten saatavien osalta siitä, kun Tarjoaja saa tiedon tuomion antamisesta vai jokin muu ajankohta?) Vastaus: Kyllä tarkoitetaan. Ajankohdat ja aikataulut sovitaan yhdessä sopimuskumppanin (tarjoaja, joka on tullut valituksi) kanssa.

5 5 (7) Kysymys 16: Käytetäänkö sivun 4. viimeisen ruudukon mukaista selvitystä myös saman dokumentin sivun 7. mukaiseen perintäprosessien arviointiin vai onko tarkoituksena, että perintäprosesseista esitetään erillinen selvitys (ks. myös kysymys 2.1)? Vastaus: Kyllä käytetään. Kysymys 17: Sivun 5. toisessa ruudukossa pyydetään selvitystä velallistietojen jalostuksesta/analysoinnista ja siitä, mitä tietoja ja millä laajuudella velallisasiakkaista haetaan. Tämä on sivun 8 mukaisesti myös osa perintäprosessien laadun arviointia. Pyydämme mahdollisuuksien mukaan täsmentämään, millainen tiedonhaku/tietojen jalostus katsotaan pisteytyksen arvoiseksi? Onko esimerkiksi sillä vaikutusta, haetaanko velallisen maksukäyttäytymistietoja Tarjoajan omista asiakasrekistereistä vai luottotietopalvelusta (esim. Suomen Asiakastieto)? Entä mikä on tiedonhaun ajankohdan vaikutus pisteytykseen? Onko esimerkiksi sillä vaikutusta, haetaanko tietoa perintätoimeksiannon alkuvaiheessa vaiko vasta ulosotto- ja oikeudelliseen perintään siirrettäessä? Vastaus: 3 p = tietoja haettu suppeasti esim. vain osoitteista ja tarjoajan rekistereistä 9 p = tietoja haettu laajasti esim. osoitteet, asiakkaan maksukäyttäytyminen ja -historia esim. Suomen Asiakastieto Oy Tiedonhaun ajankohdalla ei ole vaikutusta pisteytykseen. Kysymys 18: Sivun 5 viimeisessä, koulutuksia ja osaamisen varmentamista koskevassa, ruudukossa ei ole sanallisesti edellytetty selvityksen esittämistä. Kuitenkin reunasarakkeissa on mainittu Selvitys on tarjouksen liitteenä nro:. Pyydämme täsmentämään, halutaanko Tarjoajan antavan ko. seikoista erillisen selvityksen? Vastaus: Katso tarjouspyynnön täsmennys. Kysymys 19: Kohdassa 3. on esitetty kriteerit koskien muille sopimuskumppaneille toteutettuja palvelun käynnistysprojekteja. Pyydämme täsmentämään, tarkoitetaanko tässä kohtaa sellaisia viivästymisiä, jotka eivät ole aiheutuneet Tarjoajasta johtuvasta syystä? Vastaus: Ei tarkoiteta. Kysymys 20: Kohdassa 4. edellytetään referenssikohteille tehtyä asiakastyytyväisyyskyselyä. Pyydämme täsmentämään ko. kyselyn toteuttamistavan eli toteuttaako Tarjoaja sen itse ennen tarjouksen toimittamista ja laittaa tulokset Tarjouksen liitteeksi vai toteuttaako kaupunki kyselyn itse? Vastaus: Kaupunki toteuttaa kyselyn. Katso lisäksi tarjouspyynnön täsmennys. Kysymys 21: Tarjoaja varautuu esittelemään tarjoamansa palvelukokonaisuuden ml. prosessikuvaukset Kaupungille ennen päätöksentekoa. Tilaisuudessa arvioidaan tarjoajan online-järjestelmän ominaisuudet, joten tarjoajan on valmistauduttava esittelemään kyseinen järjestelmä. Tilaisuuden ajankohta ilmoitetaan tarjousten jättöajan umpeuduttua

6 6 (7) Järjestetäänkö tilaisuus Espoon kaupungin tiloissa? Millä aikavälillä tilaisuus järjestetään (esim. vkot 34-35)? Mikä on tilaisuuden kesto? Miten paljon aikaa on tarkoitus käyttää palvelukokonaisuuden ml. prosessien esittelyyn ja miten paljon aikaa käytetään online-palvelun esittelyyn? Onko tarkoituksena, että online-palvelu esitellään esim. powerpoint-esityksen avulla vai onko tarkoituksena, että Espoon kaupungin edustajilla pitäisi olla mahdollisuus itse käyttää järjestelmää? Mikä on tilaisuuden painoarvo pisteytyksessä (Online-palvelu 24p.perintäprosessit 30p eli yhteensä 54p)? Ketkä/Kuinka monta henkilöä Espoon kaupungilta on tilaisuudessa mukana? Sivuilla 5/8 ja 6-7/8 olevat vaatimukset online/verkkopalvelulle poikkeavat jonkin verran toisistaan. Lisäksi olisi hyvä saada selkeämmät ohjeet sen osalta, mitkä ovat asioita, joihin arvioinnissa kiinnitetään huomiota. Esim.sisältö, selkeys helppokäyttöisyys, asiakkaan/kuntalaisen kokokonaistilanne ja perinnäntehokkuus ovat kohtia, joiden osalta olisi hyvä avata, mitä konkreettisesti arvioidaan. Vastaus: Tarjoaja varautuu esittelemään tarjoamansa palvelukokonaisuuden ml. prosessikuvaukset Kaupungille ennen päätöksentekoa. Tilaisuudessa arvioidaan tarjoajan online-järjestelmän ominaisuudet, joten tarjoajan on valmistauduttava esittelemään kyseinen järjestelmä. Tilaisuuden ajankohta ilmoitetaan tarjousten jättöajan umpeuduttua. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota kaikkiin lueteltuihin asioihin. Katso lisäksi tarjouspyynnön täsmennys. Liitteeseen 4 Kysymys 22: Kohdassa viivästys palvelun aloittamisessa on mainittu, että Mikäli palvelujen aloitus viivästyy alun perin sovitusta, on Kaupungilla oikeus sopimussakkoon, osoittamatta että viivästyksestä on aiheutunut vahinkoa. Pyydämme täsmentämään, tarkoitetaanko tällä tilanteita, joissa viivästys on aiheutunut Toimittajasta johtuvasta syystä? Vastaus: Kyllä. Kysymys 23: Sopimuskausi: Tämän sopimuksen jatkuminen edellyttää, että kaupungille osoitetaan tarkoitusta varten määrärahat kaupungin vuosittaisessa talousarviossa Onko tämä kappale oleellinen perintäpalveluiden ollessa kyseessä? Vastaus: Kyllä. Kysymys 24: Alihankkijoiden käyttö: Alihankkijoiden ketjuttaminen on kielletty Mitä tämä perintäpalveluiden osalta/yleisesti tarkoittaa? Vastaus: Perintää ei voi esim. siirtää Intiassa sijaitsevalle tytäryhtiölle hoidettavaksi.

7 7 (7) Kysymys 25: Sanktiot: Viivästys palvelun aloittamisessa: Mikäli palvelujen aloitus viivästyy alun perin sovitusta, on Kaupungilla oikeus sopimussakkoon, osoittamatta että viivästyksestä on aiheutunut vahinkoa. Tarkoittaako tämä, että myös tilanteissa, joissa toimitus viivästyy tarjoajasta johtumattomista syistä (esim. Kaupungin käyttämä tietojärjestelmätoimittaja ei pysty Kaupungin ja tarjoajan välillä sovitun aikataulun puitteissa tekemään tarvittavia toimenpiteitä vaikkapa perintäliittymän rakentamisen osalta), olisi Kaupungilla oikeus vaatia sopimussakkoa tarjoajalta? Vastaus: Ei tarkoita. Kysymys 26: Sopimuksen siirtäminen: Sopijapuolet sitoutuvat tiedottamaan toiselle sopijaosapuolelle hyvissä ajoin mahdollisista sulautumis- ja jakautumissuunnitelmistaan. Mitä tarkoittaa hyvissä ajoin? Yleensä omistussuhteiden muutokset kuuluvat yrityssalaisuuden piiriin siihen asti, kunnes tieto julkaistaan. Vastaus: Välittömästi kun tieto on julkistettavissa.

Espoon kaupunki edellyttää, että vapaaehtoinen perintä on kaupungille maksuton.

Espoon kaupunki edellyttää, että vapaaehtoinen perintä on kaupungille maksuton. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (5) Tarjouspyynnön kohteena on Espoon kaupungin muistutus- ja perintäpalvelujen hoitaminen. Perintäpalvelut hoidetaan hyvää perintätapaa noudattaen, asiallisesti ja tahdikkaasti.

Lisätiedot

Vantaan kaupungin perintäpalveluiden hankinta HA 2484/2013

Vantaan kaupungin perintäpalveluiden hankinta HA 2484/2013 Vantaan kaupungin perintäpalveluiden hankinta HA 2484/2013 HUOM! Hilmassa julkaistaan korjausilmoitus viikolla 47. Korjausilmoituksessa on päivitetty Liite 3. Hinnoittelu- ja volyymitaulukko. Myös Tarjouspyyntöä

Lisätiedot

Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo 12.

Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo 12. 1 (5) Perustietotekniikkapalvelujen hankinta Asianumero 4911/02.08.00/2012 Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään 14.12.2012 klo 12.00

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin.

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO 1.6.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää

Lisätiedot

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään 10.11.2010 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 10.11.2010 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖISESTÄ TILAUSJÄRJESTELMÄSTÄ KYSYMYS 1 Mikäli ette saa hyväksyttäviä tarjouksia niin keskeytättekö hankinnan vai jatkatteko

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (9) Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Tässä sopimuksessa käytetään seuraavia termejä:

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Palvelukuvaus Pikaperintä. Luottamuksellinen

Palvelukuvaus Pikaperintä. Luottamuksellinen Palvelukuvaus Pikaperintä Luottamuksellinen Sivu 2/7 Pikaperintä... 3 1. Pikaperinnän prosessikuvaus...4 2. Perittävän laskun siirto Intrum Justitialle...4 3. Maksusta muistuttaminen...4 4. Vapaaehtoinen

Lisätiedot

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA Lisäkysymykset Kysymys 1. Kohta Toimialan rekisteri: Kopio rekisteröintipäätöksestä/hakemuksesta: Mikäli tarjoamme toimintaa usean

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Tilitysjärjestys: o velkojan korko o velkojan pääoma perintätoimiston palkkio (ei tilitetä kaupungille, näkyy vain raporteissa)

Tilitysjärjestys: o velkojan korko o velkojan pääoma perintätoimiston palkkio (ei tilitetä kaupungille, näkyy vain raporteissa) Palvelun kuvaus 1(6) PALVELUN KUVAUS 1. Tietoliikenneyhteydet Tilaajalta lähtee konekieliset toimeksiannot palvelun tarjoajalle (palvelun tuottajalle) viikoittain. Palvelun tarjoaja toimittaa tilaajalle

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

5. raportointi ja tilitykset.

5. raportointi ja tilitykset. PALVELUKUVAUS HEL 2014-007060 1/20 PERINTÄPALVELUT HELSINGIN KAUPUNGILLE 1. Yleiskuvaus palvelusta Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitoksen (jäljempänä Taloushallintopalvelu) tällä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle Sosiaali- ja terveyslautakunta 43 24.06.2015 Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle 1.8.2016 31.7.2019 Sosiaali-

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

Cobro24 Powered by Digna

Cobro24 Powered by Digna Cobro24 Powered by Digna Jukka Partanen 6.6.2012 Digna IT Oy lyhyesti Ohjelmistoyritys, Crédito Cobro Oy:n 100 % tytäryhtiö Perustettu 2010 Avainhenkilöillä kymmenien vuosien kokemus perintäjärjestelmien

Lisätiedot

Taitoa Kuntaperintä Oy. Kuntatoimijoiden oma perintätoimisto.

Taitoa Kuntaperintä Oy. Kuntatoimijoiden oma perintätoimisto. Taitoa Kuntaperintä Oy Kuntatoimijoiden oma perintätoimisto. Mistä on Taitoa Kuntaperintä tehty? Taitoa Kuntaperintä Oy on arvoiltaan, juuriltaan ja omistukseltaan 100% kuntatoimijoiden oma perintätoimisto.

Lisätiedot

Maksuhuomautus. Huomautuksiin liittyvät kustannukset peritään velalliselta.

Maksuhuomautus. Huomautuksiin liittyvät kustannukset peritään velalliselta. Maksuhuomautus Huomautuksiin liittyvät kustannukset peritään velalliselta. Maksuhuomautuksen kulu yritykselle on 10 eurosta 40 euroon pääomasta riippuen. Maksuhuomautukseen lisätään korkolain mukainen

Lisätiedot

Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä 29.3.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hankinta.sotet@espoo.fi.

Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä 29.3.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hankinta.sotet@espoo.fi. 1 (6) KOTIIN TUOTETTAVIEN PALVELUJEN SEKÄ PÄIVÄTOIMINNAN HANKINTA DNO 899/02.08.00/2012 Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä 29.3.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Visma Duetto Oy. Parannamme luottokaupan tulosta. Luottokaupan riskienhallintaa yli 20 vuoden kokemuksella

Visma Duetto Oy. Parannamme luottokaupan tulosta. Luottokaupan riskienhallintaa yli 20 vuoden kokemuksella Visma Duetto Oy Parannamme luottokaupan tulosta Luottokaupan riskienhallintaa yli 20 vuoden kokemuksella Asiat Visma Dueton esittely Huomautus- ja perintäpalvelut Duetto -asiakasliittymä Perinnästä yleisesti

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Kustannusselvitys 1 (9) 20.1.2012. Elina Tirkkonen päivitetty 26.3.2013 PERINNÄN HOITAMINEN KAUPUNGIN TOIMESTA VERRATTUNA PERINTÄTOIMISTON KÄYTTÖÖN

Kustannusselvitys 1 (9) 20.1.2012. Elina Tirkkonen päivitetty 26.3.2013 PERINNÄN HOITAMINEN KAUPUNGIN TOIMESTA VERRATTUNA PERINTÄTOIMISTON KÄYTTÖÖN Kustannusselvitys 1 (9) PERINNÄN HOITAMINEN KAUPUNGIN TOIMESTA VERRATTUNA PERINTÄTOIMISTON KÄYTTÖÖN Taloushallintopalvelu liikelaitokselta on pyydetty laskelma, mitä kustannusvaikutuksia seuraisi perintätoimisto

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet:

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: 1/ LIITE 2 Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: Tarjouskilpailu ratkaistaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen tarjoajan eduksi. Tarjousten kokonaistaloudellista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt Tarjouspyyntö Julkisen hallinnon paikkatietoalusta -digihankkeen tuki- ja koulutuspalveluja koskevan osahankkeen konsultointipalveluista - vastaukset esitettyihin kysymyksiin, 29.3.2017 1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Lajitteleva palautusautomaatti Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KIRJASTOAUTON HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. PERINTÄPALVELUIDEN HANKINTA Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos (jäljempänä myös Taloushallintopalvelu tai hankintayksikkö) järjestää tarjouskilpailun perintäpalveluista. Pyydämme tarjoustanne

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

HEL T

HEL T Lausunto valtuutettu Lilli Autin tekemästä valtuustoaloitteesta pääkaupunkiseudun kuntien yhteisen organisaation perustamisesta kunnallisten maksujen perimiseen HEL 2011-001097 T 00 01 06 Valtuutettu Lilli

Lisätiedot

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1/9 64014 Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1. : Markku Auvinen Suomi puh. +358 206323190 fax markku.auvinen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö "Microsoft School Agreement ja Select sopimukset

Tarjouspyyntö Microsoft School Agreement ja Select sopimukset Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Tarjouspyyntö "Microsoft School Agreement ja Select sopimukset Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta Atk-palvelukeskus Osoite PL 20 002401 KIRKKONUMMI Yhteyshenkilö

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan Syväsataman ja Kantasataman raiteiden kunnostustöistä.

Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan Syväsataman ja Kantasataman raiteiden kunnostustöistä. 07.05.2015 TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman raiteiden kunnostustyöt 2015 Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan Syväsataman ja Kantasataman raiteiden kunnostustöistä. Toimituksen sisältö Toimitus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Sisältö Mikä on Tarjouspalvelu-toimittajaportaali? Mitä hyötyä ja etuja toimittajalle? Miten Tarjouspalvelua käytetään? Tarjouspalveluun pääseminen

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. TARJOUSPYYNTÖ 1(6) IKKUNOIDEN PESUPALVELUIDEN HANKINTA 2012 Hankinnan kohde ja kuvaus Muut ikkunanpesut Ympäristö Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. Pesukohteet on eritelty

Lisätiedot

Joukahaisenkatu 6 +358 10 2700 00 20520 TURKU +358 10 2700 100

Joukahaisenkatu 6 +358 10 2700 00 20520 TURKU +358 10 2700 100 LUOTTAMUKSELLINEN 1/11 16. 9. 2011 ASIAKAS Nimi Y-tunnus tai henkilötunnus Osoite IBAN-numero Postinumero ja postitoimipaikka Puhelin Sähköposti PALVELUN- Nimi Y-tunnus TARJOAJA Lindorff Oy 0140351-4 Osoite

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS HelMet - kirjaston aineiston perintäpalvelut

HANKINTASOPIMUS HelMet - kirjaston aineiston perintäpalvelut Hankintapalvelut Keskeiset sopimusehdot 1 (10) HANKINTASOPIMUS HelMet - kirjaston aineiston perintäpalvelut 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Helsingin kaupunki osoite Espoon kaupunki osoite Vantaan kirjasto- ja

Lisätiedot

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Tarjouspyyntö 1(5) Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Pyydämme tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kunnan tytäryhteisöjen

Lisätiedot

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot.

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. 1 (5) SÄHKÖISEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELUN HANKINTA Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. VERTAILUPERUSTEET 1.

Lisätiedot

5 vinkkiä perintäkumppanin valintaan

5 vinkkiä perintäkumppanin valintaan 5 vinkkiä perintäkumppanin valintaan Sisällys Johdanto I Henkilökohtainen palvelu II Osallistava perintäprosessi III Asiakaslähtöinen perintätapa IV Parempi perintätulos V Kattava raportointi Löytyisikö

Lisätiedot

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaihe on tarjoajien kelpoisuuden arviointi. Arviointi suoritetaan tämän lomakkeen ja sen liitteiden

Lisätiedot

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1.

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin kolmeen eri uimahalliin (Tapiola, Espoonlahti ja Leppävaara)

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta toimistotyön ergonomiatuotteista. Tuotteiden tulee olla ammatilliseen toimistokäyttöön tarkoitettuja. Toimistotyön

Lisätiedot

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena?

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena? Tarjouspyyntö UUDELY/5434/2015 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TARJOUSPYYNTÖ UUSIMAA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liitteellä 1 on tarkemmat kohteiden kuvaukset.

Tarjouspyynnön liitteellä 1 on tarkemmat kohteiden kuvaukset. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kolme lajittelevaa palautusautomaattia Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta kolmesta lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Saunalahden,

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Suomen Perimistoistojen Liitto ry:n kommentit Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksesta Asiamieskielto ja perintäkulut

Suomen Perimistoistojen Liitto ry:n kommentit Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksesta Asiamieskielto ja perintäkulut 1 (11) Suomen Perimistoistojen Liitto ry:n kommentit Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksesta Asiamieskielto ja perintäkulut Sisällys: Suomen Perimistoimistojen Liitto ry:n (SPL) lausunto Oikeuspoliittisen

Lisätiedot

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut.

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut. Liite 1 TARJOAJAA JA PALVELUA KOSKEVAT EHDOT Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot Palveluntarjoajan tulee merkitä rastilla yksiselitteinen vastaus täyttyvätkö kelpoisuusehdot. Joissain kohdissa edellytetään

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LIITE 1 3.6.2008 1

KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LIITE 1 3.6.2008 1 3.6.2008 1 VERKKOLASKUJEN VÄLITYSPALVELUT HANKINNAN YKSILÖINTI 1 Hankinnan tausta 1.1 Ostolaskut 1.2 Myyntilaskut Kirkkonummen kunnalla on käytössä ostolaskujen käsittelyssä Rondojärjestelmä. Kunnalla

Lisätiedot

28.10.2014 PERINTÄPALVELUT 100 % TARJOAJIEN KELPOISUUS

28.10.2014 PERINTÄPALVELUT 100 % TARJOAJIEN KELPOISUUS 8.0.0 PERINTÄPALVELUT 00 % TARJOAJIEN KELPOISUUS Gredit Agency Finland Oy Intrum Justitia Oy Lindorff Oy SVEA Perintä Oy Trust Kapital Group TGK Oy.Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen Tarjoaja on merkitty

Lisätiedot

Opas tehokkaaseen perintään PK-yritykselle. Seitsemän vaihetta, joilla tehostat yrityksesi erääntyneiden saatavien perintää

Opas tehokkaaseen perintään PK-yritykselle. Seitsemän vaihetta, joilla tehostat yrityksesi erääntyneiden saatavien perintää Opas tehokkaaseen perintään PK-yritykselle Seitsemän vaihetta, joilla tehostat yrityksesi erääntyneiden saatavien perintää Johdanto Tämä perinnän pikaopas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät

Lisätiedot

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka?

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka? HUOM! TARJOUSPYYNTÖÄ ON KORJATTU 28.11.2012. Lisätieto 28.11.2012 Hammaslääkäripalvelut TRE: 7514//02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN

YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta terveysasema-hankkeeseen. Espoon kaupunki

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 5420-2017 / Turvapuhelinpalvelut 1.1.2019 (tavoite) 31.12.2021 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3

Lisätiedot

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste 2018 :n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Sivu 2 (5) Sisältö: Rekisterinpitäjä 3 Rekisterin nimi 3 Tietojen käsittelyn tarkoitus 3 Rekisterin tietosisältö

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali Tarjouspalvelu.fi Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti Käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO Esittely... Tekniset vaatimukset... Rekisteröityminen... Sisäänkirjautuminen... Tarjouspyyntöjen

Lisätiedot

HelMet - kirjaston aineiston perintäpalvelut

HelMet - kirjaston aineiston perintäpalvelut 1 (11) HelMet - kirjaston aineiston perintäpalvelut 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Helsingin kaupunki (erillinen, samansisältöinen sopimus) osoite Espoon kaupunki osoite Vantaan kirjasto- ja tietopalvelut osoite

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa.

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa. Talous- ja konsernijaosto 42 26.08.2015 SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISEN ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA 248/00/04/00/2012 TAKO 42 Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Hankinnan

Lisätiedot

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA SAATAVIEN LASKUTUS- JA PERINTÄOHJEET

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA SAATAVIEN LASKUTUS- JA PERINTÄOHJEET KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA SAATAVIEN LASKUTUS- JA PERINTÄOHJEET Nakkilan kunta Voimaantulo 7.6.2002 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleisperiaatteet...2 2. Soveltamisala...2 3. Laskutuksen suorittaja...2 4. Laskut...2

Lisätiedot

NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE

NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE Tämä on Hyvinkään kaupungin hankintapalveluiden suuntaa-antava ohje tarjouksen tekemisestä kaupungille Palaute tätä ohjetta koskien: hankintapalvelut@hyvinkaa.fi

Lisätiedot

Nopeat kokeilut kaupunkialueen opastamisen tehostamiseen, tarjousten pisteytys

Nopeat kokeilut kaupunkialueen opastamisen tehostamiseen, tarjousten pisteytys Nopeat kokeilut kaupunkialueen opastamisen tehostamiseen, tarjousten pisteytys Turun kaupunki etsii nopeita kokeiluja Kaupunkialueen opastamisen tehostamiseen. Kokeilut kilpailutetaan avoimella tarjouspyynnöllä.

Lisätiedot

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018.

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018. TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä

Lisätiedot

TULOSPALKKIOJÄRJESTELMÄN VALMISTELUN KONSULTOINTIPALVELUIDEN HANKINTA

TULOSPALKKIOJÄRJESTELMÄN VALMISTELUN KONSULTOINTIPALVELUIDEN HANKINTA TULOSPALKKIOJÄRJESTELMÄN VALMISTELUN KONSULTOINTIPALVELUIDEN HANKINTA Asia Vs. henkilöstöpäällikkö Tuomas Erkkilä ja erityisasiantuntija Terttu Haataja: Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Lisätiedot

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

1/5. A&E Oy. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. A&E Oy

1/5. A&E Oy. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. A&E Oy 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) : 4 : 4 Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Max pisteet Annettu tieto

Lisätiedot

KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA

KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelut / KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA Kaarinan kaupungin sivistyspalvelut pyytää tarjouksia Kaarinan kaupungissa järjestettävästä ruotsinkielisestä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1982/ / PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1982/ / PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuksen voimassaolo Espoon kaupunki pyytää tarjousta pitkäaikaisasunnottomien keskitetystä tuetusta

Lisätiedot

PERINTÄPROSESSI HEKASSA. Asumisen ongelmatilanteiden hoito -koulutus

PERINTÄPROSESSI HEKASSA. Asumisen ongelmatilanteiden hoito -koulutus PERINTÄPROSESSI HEKASSA Asumisen ongelmatilanteiden hoito -koulutus 17.11.2016 MIKSI YHTENÄINEN PERINTÄPROSESSI? Perintäkirjeet ovat sisällöltään samanlaisia kaikilla alueyhtiöillä Perintäprosessin eri

Lisätiedot