Pudasjärven kaupungin kehittämis- ja toimintatuet vuodelle 2015 / 2. hakukierros

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pudasjärven kaupungin kehittämis- ja toimintatuet vuodelle 2015 / 2. hakukierros"

Transkriptio

1 Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Pudasjärven kaupungin kehittämis- ja toimintatuet vuodelle 2015 / 2. hakukierros 621/02.45/2015, 731/02.45/2015 KH Kaupunginhallitus on hyväksynyt uudet kehittämis- ja toimintatukien myöntämisperusteet. Samassa yhteydessä avustuksien jakaminen keskitettiin kehittämistoimeen. Pudasjärven kaupungin kehittämis- ja toimintatuet ovat olleet haettavana välisenä aikana. Avustuksiin liittyvä kuulutus on ollut Pudasjärvi kaupungin nettisivulla lähtien ja Pudasjärvi lehdessä ja Iijokiseutulehdessä Määräaikaan klo 12 mennessä saapui kehittämistukihakemuksia 20 kpl (15 kpl / 2014), toimintatukihakemuksia 54 kpl (53 kpl / 2014) ja yksittäisen toimijan tai toimintaryhmän hakemuksia 25 kpl (25 kpl / 2014). Yksi yksittäisen toimijan hakemus saapui myöhästyneenä sähköpostilla Kehittämistuen myöntämisperiaatteet: Kehittämistukea voivat hakea Pudasjärven kaupungin alueella toimivat rekisteröidyt asukas-, kylä- ja muut yhdistykset ja seurat. Kehittämistukea myönnetään elinvoimaisten, viihtyisien ja turvallisten asuinalueiden kehittämiseen, kylien ja taajaman yhdessä tekemiseen sekä toimintatapojen uudistamiseen, alueen asukkaiden yhteisessä käytössä oleviin kylätaloihin ja tiloihin sekä kyläläisten yhteisen laajakaistan käyttöpisteen perustamiseen (mm. kylätalolla tms. sellaisessa tilassa oleva kyläläisten käytössä oleva nettiasiointipiste). Toimintatuen myöntämisperiaatteet: 1. Toimintatukea voivat hakea Pudasjärven kaupungin alueella toimivat rekisteröidyt asukas-, kylä- ja muut yhdistykset ja seurat. Toimintatukea myönnetään alueen asukkaiden yhteisessä käytössä olevien kylätalojen / -tilojen ylläpitoon ja vuokraukseen, laajakaistan hyödyntämiseen tarvittavien laitteiden hankintaan ja kuukausimaksuun, liikunnan järjestämiseen ja liikuntapaikkojen kunnossa ja ylläpitoon, kulttuuritoimintaan ja erilaisiin tapahtumiin sekä eri ikäryhmien viriketoimintaan. Harkinnan mukaan toimintatukea voidaan myöntää muuhunkin kuin edellä mainittuun toimintaan. 2. Yksittäinen toimija tai toiminta- tai harrasteryhmä. Lisäksi toimintatukea voi hakea yksittäinen toimija tai toiminta- ja harrasteryhmä. Avustusta voidaan myöntää mm. työnäytökseen, taidetoimintaan ja stipendeihin (mm. urheilusaavutus, vuoden kylä, tunnustus- ja kannustusstipendit)

2 Lisäksi vuoden 2015 avustuksien osalta kehittämistoimi toivoi kyläläisiltä, yhdistyksiltä ja muilta toimijoilta uusia toimintamalleja mm. perheiden tukemiseen, työpaikkojen ja työmahdollisuuksien lisäämiseen sekä nuorten toimintaan osallistuminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa tai omillaan ovat seikkoja, joita huomioidaan avustusta myönnettäessä. Kehittämistoimen vuoden 2015 talousarviossa on varattu avustuksiin yhteensä euroa. Avustushakemukset on valmisteltu työryhmässä, johon on kuulunut kulttuuriohjaaja Birgit Tolonen, vapaa-aikaohjaaja Sampo Laakkonen, kehittämisasiantuntija Virpi Harilahti-Juola, vapaa-aikaohjaaja Tarja Väisänen, palvelusuunnittelija Ritva Kinnula ja yksikkösihteeri Sinikka Mosorin. Myönnetyt avustukset maksetaan etukäteen ja tuen saaja voi käyttää myönnetyn avustuksen harkitsemallaan tavalla hakemuksessa esitettyihin toimenpiteisiin. Mikäli tuen käyttötarkoitus muuttuu oleellisesti tulee muutokselle hakea lupaa kaupungilta. Tuen saajan tulee antaa selvitys pyydetyllä lomakkeella tuen käytöstä vuoden 2015 loppuun mennessä tai pyytää kirjallisesti lupaa käyttöoikeuden siirtoon kaupungilta avustuksen myöntämisvuoden marraskuun loppuun mennessä. Hakija sitoutuu vastaamaan kaupungin avustuksella hankittujen laitteiden, rakenteiden ja varusteiden turvallisuudesta ja kunnossapidosta. Hakija sitoutuu myös vastaamaan kaupungin tuella järjestettyjen tapahtumien turvallisuudesta ja laillisuudesta. Mikäli hanke ei toteudu, kehittämis- tai toimintatuki palautetaan. Kehittämistukihakemuksista on käyty keskustelu maaseuturahaston avustusmahdollisuuksista Oulun Seudun Leaderin toiminnan johtaja Pirjo Hongiston kanssa. Melkein kaikkiin kehittämistukihakemuksissa esitettyihin toimenpiteisiin rahoitusta voidaan hakea Oulun Seudun Leaderistä, joten kehittämistukea esitetään tässä vaiheessa myönnettäväksi kolmelle (3) hakijalle yhteensä euroa. Toimintatukia esitetään myönnettäväksi 51 hakijalle ja 25:lle yksittäiselle toimijalle ja toimintaryhmällä Jaettavien avustusten määrä on yhteensä euroa. Kaupunginhallituksen vuonna 2013 tekemän periaatepäätöksen mukaisesti toiminta-avusta ei ole myönnetty hakuajan jälkeen tulleille hakemuksille, joten myöhässä saapunut hakemus jätetään huomioimatta tässä vaiheessa. Uuden hakemuksen voi tarvittaessa lähettää tämän vuoden toisen hakukierroksen aikana. Myöhemmin jaettavaksi jää vielä noin euroa. Tarkemmat esitykset avustuksista jaetaan kaupunginhallituksen jäsenille esityslistan liitteenä. Asian ovat valmistelleet Birgit Tolonen, Sampo Laakkonen, Tarja Väisänen, Virpi Harilahti-Juola, Ritva Kinnula ja Sinikka Mosorin.

3 Kaupunginjohtajan esitys: Kaupunginhallitus päättää: 1) jakaa kehittämistukia 3 hakijalle yhteensä ) jakaa toimintatukia 51 hakijalle yhteensä ja 3) jakaa toimintatukia 25 yksittäiselle toimijalle tai toimintaryhmälle yhteensä ) jättää huomioimatta myöhässä saapunut hakemus 5) kehittämis- ja toimintatuet maksetaan etukäteen ja 6) tuen saajan tulee antaa selvitys pyydetyllä lomakkeella tuen käytöstä vuoden 2015 loppuun mennessä tai pyytää kirjallisesti lupaa käyttöoikeuden siirtoon kaupungilta avustuken myöntämisvuoden marraskuun loppuun mennessä 7) mikäli hanke ei toteudu kehittämis- tai toimintatuki tulee palauttaa kaupungille 8) maaseuturahaston avustuksien selvittyä loppuosa jakamattomasta avustusmäärärahasta laitetaan uudestaan haettavaksi kesäkuussa. Päätös: Kaupunginhallitus hyväksyi esityksen yksimielisesti. -- Merkitään pöytäkirjaan, että asiaa olivat esittelemässä palvelusuunnittelija Ritva Kinnula, kehittämisasiantuntija Virpi Harilahti-Juola, kulttuuriohjaaja Birgit Tolonen, vapaa-aikaohjaaja Sampo Laakkonen, yksikkösihteeri Sinikka Mosorin ja vapaa-aikaohjaaja Tarja Väisänen. 1) kohdan osalta estellisyytensä Hallintolain 28 :n 5 Yhteisöjäävi perusteella ilmoittivat Marja Lantto, Onerva Ronkainen, Tuula Kuukasjärvi, Marja-Leena Törrö ja Sointu Veivo ja he poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. 2) kohdan osalta estellisyytensä Hallintolain 28 :n 5 Yhteisöjäävi perusteella ilmoittivat Marja Lantto, Onerva Ronkainen, Tuula Kuukasjärvi, Marja-Leena Törrö, Sointu Veivo, Paavo Tihinen ja Alpo Turpeinen ja he poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. KH Pudasjärven kaupunki on järjestänyt kehittämis- ja toimintatukien 2. hakukierroksen kesä- heinäkuun aikana Toisella hakukierroksella toimintatukea saattoivat hakea ne yhditykset ja seurat, jotka eivät olleet mukana ensimmäisellä hakukierroksella. Kehittämistukea saattoi hakea alkuvuoden aikana esille tulleisiin uusiin kohteisiien sekä kohteisiin, joihin ei ole mahdollista saada Oulun seudun leaderin rahoitusta. 2. hakukierroksella kehittämistoimi toivoi kyläläisiltä, yhdistyksiltä ja muilta toimijoilta uusia toimintamalleja mm. perheiden tukemiseen, työpaikkojen ja työmahdollisuuksien lisäämiseen sekä nuorten toimintaan osallistuminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa tai omillaan ovat seikkoja, joita huomioidaan avustusta myönnettäessä. Muutoin sovellettiin samoja myöntämisperusteita kuin ensimmäisellä hakukerralla.

4 Kaupunginjohtajan esitys: 2. kierroksen hakemukset tuli toimittaa kirjallisena klo 12:00 mennessä Pudasjärven kaupungin kirjaamoon. Määräaikaan mennessä saapui kahdeksan 8 uuttaa hakemusta, joista 2 oli toimintatukihakemusta ja 6 kehittämistukihakemusta. Lisäksi tässä yhteydessä otettiin käsiteltäväksi 1. hakukieroksella tulleita kehittämistukihakemuksia, joihin ei selvityksen jälkeen ollut mahdollisuutta saada leaderrahoitusta. Näitä hakemuksia oli nyt mukana yhteensä 9 kappaletta. Loppuihin ensimmäisellä kieroksella tulleisiin kehittämistukihakemuksiin haetaan leaderrahoitusta ja osa hakemuksista siirtyy haettavaksi vuonna Pudasjärven kaupungin talousarviossa oli vuodelle 2015 varattu kaikkiaan euroa, joista ensimmäisellä hakukieroksella jaettiin euroa. 2. kierroksella jaettavaksi jäi euroa. Avustushakemukset on valmisteltu työryhmässä, johon kesälomien vuoksi osallistui Sinikka Mosorin, Elina Wachira (Sampo Laakkosen viransijainen) ja Ritva Kinnula. Edellä mainittujen hakemusten perusteella esitetään jaettavaksi yhteensä 16 yhdistykselle yhteensä euroa. Ervastin vesiosuukunnan hakemus varavoiman hankintaan liittyen esitetään sisällytettäväksi Oulun Seudun Leaderin teemahankkeeseen kyläyhteisön yhteisenä hankintana, koska yksistään vesiosuuskunnan käyttöön hankittuna leaderirahoitusta ei voi saada. Avustusmäärärahoja jää jäljelle vielä euroa tarvittaessa myöhemmin käytettävksi. Myönnetyt avustukset maksetaan etukäteen ja tuen saaja voi käyttää myönnetyn avustuksen harkitsemallaan tavalla hakemuksessa esitettyihin toimenpiteisiin. Mikäli tuen käyttötarkoitus muuttuu oleellisesti tulee muutokselle hakea lupaa kaupungilta. Tuen saajan tulee antaa selvitys pyydetyllä lomakkeella tuen käytöstä vuoden 2015 loppuun mennessä tai pyytää kirjallisesti lupaa käyttöoikeuden siirtoon kaupungilta avustuksen myöntämisvuoden marraskuun loppuun mennessä. Hakija sitoutuu vastaamaan kaupungin avustuksella hankittujen laitteiden, rakenteiden ja varusteiden turvallisuudesta ja kunnossapidosta. Hakija sitoutuu myös vastaamaan kaupungin tuella järjestettyjen tapahtumien turvallisuudesta ja laillisuudesta. Mikäli hanke ei toteudu, kehittämis- tai toimintatuki palautetaan. Tarkemmat esitykset avustuksista jaetaan kaupunginhallituksen jäsenille oheismateriaalina. Asiaa ovat valmistelleet Sinikka Mosorin, Elina Wachira ja Ritva Kinnula. Kaupunginhallitus päättää: 1) jakaa kehittämis- ja toimintatukia 16 hakijalle yhteensä euroa esityksen mukaisesti 2) esittää Ervastin vesiosuuskunnalle haettavaksi kyläyhteisön kanssa yhdessä yhteiskäyttöön tulevan varavoimakoneen

5 hankintaan leaderin teemahankkeesta syksyllä ) myönnetyt kehittämis- ja toimintatuet maksetaan etukäteen ja 4) tuen saaja tulee antaa selvitys pyydetyllä lomakkeella tuen käytöstä vuoden 2015 loppuun mennessä tai pyytää kirjallisesti lupaa käyttöoikeuden siirtoon kaupungilta avustuksen myöntämisvuoden marraskuun loppuun mennessä 5) mikäli hanke ei toteudu kehittämis- tai toimintatuki tulee palauttaa kaupungille. Päätös: Kaupunginhallitus hyväksyi esityksen yksimielisesti. -- Merkitään pöytäkirjaan, että palvelusuunnittelija Ritva Kinnula esitteli asiaa kokouksessa. Kehittämisjohtaja Jorma Pietiläinen oli läsnä kokouksessa asian esittelyn ajan. Alpo Turpeinen, Sointu Veivo, Marja Lantto ja Timo Vähäkuopus ilmoittivat esteellisyytensä Hallintolain 28 :n 5 yhteisöjäävi perusteella ja poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

TOIMINTATUKIHAKEMUS 2018

TOIMINTATUKIHAKEMUS 2018 Hakijan tiedot (Täytä kaikki kohdat. Muutoin tukea ei voida maksaa.) Hakija Rekisteröity Kyllä Ei Jäsenmäärä, joista alle 29 vuotiaita ja yli 65 vuotiaita Toiminta-alue (kylä) Toiminta-alueella asukkaita/harrastajia

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 19.02.2014 AIKA 19.02.2014 klo 09:00-11:42 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 23 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 09.04.2014 AIKA 09.04.2014 klo 10:00-12:13 PAIKKA Neuvotteluhuone Kotka, Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2015 444 Kaupunginhallitus 08.09.2015 AIKA 08.09.2015 klo 16:00-18:19 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Otava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 236 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 179

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 179 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 179 Kaupunginhallitus 14.04.2015 AIKA 14.04.2015 klo 16:00-19:00 PAIKKA Pohjantähden yläkerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 99 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Anomus koskien ikäihmisten päivätoiminnan toteuttamista 2015/Livokas ry.

Anomus koskien ikäihmisten päivätoiminnan toteuttamista 2015/Livokas ry. Kaupunginhallitus 151 16.04.2013 Kaupunginhallitus 289 05.08.2014 Kaupunginhallitus 68 10.03.2015 Anomus koskien ikäihmisten päivätoiminnan toteuttamista 2015/Livokas ry. 71/02.45/2013, 348/02.45/2014,

Lisätiedot

Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt

Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/922/00.02.10/2018 Esittelijä: Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialajohtaja

Lisätiedot

Pudasjärven kaupungin maaseutuelinkeinojen kehittämistuen myöntämisperusteet

Pudasjärven kaupungin maaseutuelinkeinojen kehittämistuen myöntämisperusteet Kaupunginhallitus 110 18.03.2014 Kaupunginhallitus 271 17.06.2014 Pudasjärven kaupungin maaseutuelinkeinojen kehittämistuen myöntämisperusteet KH 18.03.2014 110 Alueyhteystyön ja elinvoimavaliokunta on

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015. puheenjohtaja

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015. puheenjohtaja Elinvoimavaliokunta AIKA 16.12.2015 klo 09:30-11:45 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 9:30-11:45 puheenjohtaja Manninen Paula 9:30-11:45 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristöja lupajaosto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristöja lupajaosto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 (5) 33 Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja n avustukset vuodelle 2019 HEL 2019-000706 T 02 05 01 00 Päätös Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja päätti

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNNÖT

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNNÖT VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNNÖT Karkkilan kaupungin vapaa-aikalautakunta 27.9.2016 2 Yleistä Karkkilan kaupunki varaa vuosittain talousarviossaan määrärahaa kohdeavustusten (myöh. avustus) jakamiseen.

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016 Elinvoimavaliokunta AIKA 20.04.2016 klo 10:05-14:10 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:05-14:10 puheenjohtaja Manninen Paula 10:05-12:30 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

Uusi Ennakkoluuloton Elinvoimainen PUDASJÄRVI Palvelusuunnittelija Ritva Kinnula 14.10.2015

Uusi Ennakkoluuloton Elinvoimainen PUDASJÄRVI Palvelusuunnittelija Ritva Kinnula 14.10.2015 Uusi Ennakkoluuloton Elinvoimainen PUDASJÄRVI Palvelusuunnittelija Ritva Kinnula 14.10.2015 Sijainti Pudasjärvi sijaitsee Pohjois - Pohjanmaan koillisosassa, Iijoen keskijuoksulla. Ouluun on matkaa 87

Lisätiedot

Kulttuurilautakunnan päätös

Kulttuurilautakunnan päätös IISALMEN KAUPUNGIN KULTTUURITOIMEN AVUSTUSSÄÄNTÖ Kulttuurilautakunnan päätös 20.1.2011 7 1. YLEISPERIAATTEET Kulttuurilautakunta esittää vuosittain kaupungin talousarvioon määrärahan käytettäväksi paikallisten

Lisätiedot

Tukemassa Leppävirta. Yhdistysfoorumi / Karvinen

Tukemassa Leppävirta. Yhdistysfoorumi / Karvinen Tukemassa Leppävirta Kulttuuri- ja vapaaaikalautakunnan avustukset 2018 Yhdistysfoorumi 13.2.2018 / Karvinen HUOM: käytä logoa Avustusten saajilta on edellytetty jo 2016 alkaen Tukemassa Leppävirta -logon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Suomenkielisen työväenopiston jk reh/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Suomenkielisen työväenopiston jk reh/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (5) 6 Avustusten myöntäminen vuodelle 2014 HEL 2013-015342 T 02 05 01 00 Päätös Johtokunta päätti jakaa opiston vuoden 2014 talousarvioon sisältyvät järjestöjen avustukset,

Lisätiedot

Kulttuuriavustusten myöntäminen 2015

Kulttuuriavustusten myöntäminen 2015 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 21 Kulttuuriavustusten myöntäminen 2015 Asianro 295/02.05.01/2015 Kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Salon valmistelu 4.5.2015: Kulttuuripalveluiden talousarviossa

Lisätiedot

OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ

OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ Yhteisöllisyyslautakunta jakaa vuosittain seuraavia avustuksia (Hallintosääntö 33): 1. KULTTUURI-, LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN VUOSIAVUSTUKSET

Lisätiedot

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset TOIMIALOJEN AVUSTUSTEN YHTEISET JAKOPERUSTEET Kouvolan kaupunki

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Kokouskutsu / Esityslista 3/ Markku Nevala Vapaa-aikakoordinaattori

Ulvilan kaupunki Kokouskutsu / Esityslista 3/ Markku Nevala Vapaa-aikakoordinaattori Ulvilan kaupunki Kokouskutsu / Esityslista 3/2017 1 Kokousaika 31.05.2017 klo 18:00 Kokouspaikka Laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Kokoonkutsuja Kylmälahti Todetaan kokouksen

Lisätiedot

Järjestöilta 3.2.2015 kauppalantalolla klo 18.30 alkaen. 4.2.2015 Avustustiimi 2

Järjestöilta 3.2.2015 kauppalantalolla klo 18.30 alkaen. 4.2.2015 Avustustiimi 2 Järjestöilta 3.2.2015 kauppalantalolla klo 18.30 alkaen 4.2.2015 Avustustiimi 2 Ohjelma Kahvitarjoilu Esittäytyminen Järjestöavustusten haku 2015 Hakuohjeet ja periaatteet Vuosiavustukset, lomake Kohdeavustukset,

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ AVUSTUKSEN MÄÄRITTELY

NURMIJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ AVUSTUKSEN MÄÄRITTELY NURMIJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ AVUSTUKSEN MÄÄRITTELY 1 Nurmijärven kunnan liikuntalautakunta jakaa vuosittain lautakunnan johtosäännön 4 :n 2. kohdan mukaisesti avustuksia paikallisen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 22.08.2014 AIKA 22.08.2014 klo 10:02-12:01 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 53 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JA MYÖNTÄMISMENETTELY

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JA MYÖNTÄMISMENETTELY VIRTAIN KAUPUNKI Liikunta- ja nuorisotoimi 15.02.2012 LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JA MYÖNTÄMISMENETTELY Virtain kaupungin liikunta- ja nuorisotoimi myöntää vuosittain liikuntatoimintaan

Lisätiedot

NASTOLAN ALUEJOHTOKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ

NASTOLAN ALUEJOHTOKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ Kaupunginhallituksen toimiala NASTOLAN ALUEJOHTOKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ Nastolan aluejohtokunta 23.02.2016 12 1 NASTOLAN ALUEJOHTOKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ Sisällysluettelo Sivu 1. Avustuksen saajat... 2 2. Avustuksen

Lisätiedot

Näitä avustuksia myönnetään kylä- tai asukasyhdistyksille ja muille yleishyödyllistä vapaaehtoistyötä tekeville yhdistyksille

Näitä avustuksia myönnetään kylä- tai asukasyhdistyksille ja muille yleishyödyllistä vapaaehtoistyötä tekeville yhdistyksille 10.11.2015 1 Karstulan kunnanvaltuusto varaa vuotuiseen talousarvioon määrärahan harkinnanvaraisia avustuksia varten, joilla tuetaan ja luodaan edellytyksiä paikalliselle kansalais-, liikunta-, nuoriso-,

Lisätiedot

Suonenjoen kaupungin avustustoiminnan yleiset periaatteet

Suonenjoen kaupungin avustustoiminnan yleiset periaatteet Suonenjoen kaupungin avustustoiminnan yleiset periaatteet KH 26.3.2018 1 Kaupunki voi myöntää yhdistyksille ja järjestöille yleishyödyllisiä toiminta-avustuksia. Toiminta-avustus voi olla joko kohdennettua,

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 23/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 23/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 23/2016 882 Kaupunginhallitus 20.12.2016 AIKA 20.12.2016 klo 16:00-19:05 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Otava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 406 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi.

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi. Kaupunginhallitus 255 29.08.2017 Kaupunginhallitus 319 09.10.2017 Kaupunginhallitus 341 24.10.2017 Teknisen johtajan virka 1405/03.05/2017, 1029/03.05/2016 KH 29.08.2017 255 Kaupunginhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Oheismateriaali Kult

Oheismateriaali Kult KANGASALAN KUNTA Avustustoiminnan yleiset periaatteet 1. Johdanto Tähän Kangasalan kunnan avustustoiminnan yleiset periaatteetasiakirjaan on koottu Kangasalan kunnan avustusten myöntämiseen liittyviä ohjeita,

Lisätiedot

Lapuan kaupunki. Lapuan kaupungin avustusperiaatteet yhteisöille. Säännöt ja ohjeet nro 368. Hyväksytty: Kh

Lapuan kaupunki. Lapuan kaupungin avustusperiaatteet yhteisöille. Säännöt ja ohjeet nro 368. Hyväksytty: Kh Säännöt ja ohjeet nro 368 Lapuan kaupungin avustusperiaatteet yhteisöille Hyväksytty: Kh 3.12.2018 11 Voimaantulo: 1.1.2019 1 Sisällys 1 Yleiset periaatteet... 2 2 Avustusmuodot ja hakeminen... 2 3 Avustettava

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Valtuusto Alueyhteistyön ja elinvoiman Alueyhteistyön ja elinvoiman.

Kaupunginhallitus Valtuusto Alueyhteistyön ja elinvoiman Alueyhteistyön ja elinvoiman. Kaupunginhallitus 421 02.12.2014 Valtuusto 54 18.12.2014 Alueyhteistyön ja elinvoiman 5 21.01.2015 Alueyhteistyön ja elinvoiman 4 18.02.2015 Alueyhteistyön ja elinvoiman 5 15.04.2015 Laajan hyvinvointikertomuksen

Lisätiedot

Hakemukset ja niiden arviointi

Hakemukset ja niiden arviointi Sivistyslautakunta 80 28.10.2015 Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2015, kohdeavustukset, hakuaika 30.9.2015 mennessä 983/02.05.01.01/2014 Sivistyslautakunta 80 Kirkkonummen kunnan hallintosäännön

Lisätiedot

YLEISAVUSTUS. 1 Avustuksen hakeminen

YLEISAVUSTUS. 1 Avustuksen hakeminen AVUSTUSOHJESÄÄNNÖT 1 (6) YLEISAVUSTUS 1 Avustuksen hakeminen Yleisavustusta voidaan myöntää Jyväskylän ammattikorkeakoulussa koulutusalajärjestöinä tai vastaavassa asemassa toimiville rekisteröidyille

Lisätiedot

Mistä muualta rahoitusta? Säätiöiden rahoitus yhtenä vaihtoehtona

Mistä muualta rahoitusta? Säätiöiden rahoitus yhtenä vaihtoehtona Mistä muualta rahoitusta? Säätiöiden rahoitus yhtenä vaihtoehtona Merja Kaija, projektipäällikkö ja kyläasiamies Pohjois-Savon Kylät ry / Kehittyvät Kylät hanke Ensin idea, sitten mistä tukea! Säätiöiden

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN AVUSTUSSÄÄNTÖ

VAPAA-AIKATOIMEN AVUSTUSSÄÄNTÖ VAPAA-AIKATOIMEN AVUSTUSSÄÄNTÖ Sivistyslautakunta 14.2.2011 17 SISÄLLYSLUETTELO Vapaa-aikatoimen avustusten muodot 1 Hakukelpoisuus avustukseen ja avustuksen määrä 1 Avustuksen haettavaksi julistaminen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2017 Elinvoimavaliokunta AIKA 20.03.2017 klo 10:05-12:25 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:05-12:25 puheenjohtaja Manninen Paula 10:05-12:25 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

OHJE NUORISOLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA. Nuorisopalvelut Vanha Suurtori 7, 20500 Turku Puh. (02) 2623 112 PL1000, 20501 Turku www.turku.

OHJE NUORISOLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA. Nuorisopalvelut Vanha Suurtori 7, 20500 Turku Puh. (02) 2623 112 PL1000, 20501 Turku www.turku. 1 OHJE NUORISOLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA Nuorisopalvelut Vanha Suurtori 7, 20500 Turku Puh. (02) 2623 112 PL1000, 20501 Turku www.turku.fi/nuoriso 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä avustuksista 2. Mihin tarkoituksiin

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET 2019

UUDENKAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET 2019 1 (7) UUDENKAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET 2019 Uudenkaupungin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta hyväksynyt 27.2.2018. Ohje voimassa 15.3.2018 alkaen 2 (7) Sisällysluettelo 1. Yleistietoa

Lisätiedot

Khall / 136

Khall / 136 Karstulan kunnanvaltuusto varaa vuotuiseen talousarvioon määrärahan harkinnanvaraisia avustuksia varten, joilla tuetaan ja luodaan edellytyksiä paikalliselle kansalais-, liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuritoiminnalle.

Lisätiedot

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet Nastolan aluejohtokunta 11.12.2018 62 Osallisuuden ja hyvinvoinnin jaosto 12.12.2018 48 toimintaperiaatteet ja hakuohjeet 2

Lisätiedot

Edellytykset avustuksen saamiselle:

Edellytykset avustuksen saamiselle: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 30 20.04.2017 Liikunta- ja nuorisojärjestöjen harkinnanvaraiset avustukset 2017 836/02.03.01/2017 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 20.04.2017 30 Iitin kunta on julistanut

Lisätiedot

Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2017, avustusmäärärahan jako eri avustusmuotoihin ja avustusten käsittely

Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2017, avustusmäärärahan jako eri avustusmuotoihin ja avustusten käsittely Sivistyslautakunta 7 25.01.2017 Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2017, avustusmäärärahan jako eri avustusmuotoihin ja avustusten käsittely 966/02.05.01.01/2016 Sivistyslautakunta 25.01.2017

Lisätiedot

VAPAA-AIKA- JA KULTTUURITOIMEN AVUS- TUSSÄÄNTÖ

VAPAA-AIKA- JA KULTTUURITOIMEN AVUS- TUSSÄÄNTÖ VAPAA-AIKA- JA KULTTUURITOIMEN AVUS- TUSSÄÄNTÖ Sivistyslautakunta 29.9.2011 37 SISÄLLYSLUETTELO Vapaa-aika- ja kulttuuritoimen avustusten muodot 1 Hakukelpoisuus avustukseen ja avustuksen määrä 1 Avustuksen

Lisätiedot

NUORISOAVUSTUSHAKEMUS

NUORISOAVUSTUSHAKEMUS NUORISOAVUSTUSHAKEMUS Opetus- ja kasvatuslautakunta Vuosiavustus Kohdeavustus Hakija Seura / Yhdistys / Ryhmä Kotipaikka Rekisteröintivuosi Maksaneita jäseniä 31.12. Pankki ja tilin numero Asiaa hoitaa

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE Jämijärven kunnan uusi kuntastrategia pohjautuun kuntalaisten hyvinvointiin ja liikunnan lisäämiseen. Tämä sama ohjenuora on myös pohjalla avustuksia jaettaessa. VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN

Lisätiedot

Sähköisen avustushakemuksen tekeminen miunpalvelut.fi -palvelussa päivitetty 4/2019

Sähköisen avustushakemuksen tekeminen miunpalvelut.fi -palvelussa päivitetty 4/2019 Sähköisen avustushakemuksen tekeminen miunpalvelut.fi -palvelussa päivitetty 4/2019 www.nurmes.fi 28.11.2013 Nurmeksen kaupunki tukee yhdistyksiä toiminta-avustuksella, joka on tarkoitettu järjestöjen

Lisätiedot

Kulttuuritoimintaan tarkoitettujen avustusten myöntämisperiaatteet

Kulttuuritoimintaan tarkoitettujen avustusten myöntämisperiaatteet Kulttuuritoimintaan tarkoitettujen avustusten myöntämisperiaatteet SISÄLLYSLUETTELO KULTTUURITOIMINTAAN TARKOITETTUJEN AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISPERIAATTEET... 3 YLEISTÄ KULTTUURITOIMINTAAN TARKOITETUISTA AVUSTUKSISTA...

Lisätiedot

Nastolan aluejohtokunnan avustussääntö

Nastolan aluejohtokunnan avustussääntö Nastolan aluejohtokunnan avustussääntö Nastolan aluejohtokunta 22.8.2017 41 Osallisuuden ja hyvinvoinnin jaosto 24.8.2017 11 Kaupunginhallitus 4.9.2017 280 avustussääntö 2 (6) Sisällys 1. Avustuksen saajat...

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 25 23.04.2015 43 08.10.2015 Kulttuurijärjestöjen toiminta- ja kohdeavustukset 480/02.03.01/2014 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Kehittämistoimikunta 02.03.2016 AIKA 02.03.2016 klo 18:00-19:30 PAIKKA Pöytyän kunnanvirasto, Riihikosken toimipiste ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Kulttuurijärjestöjen avustukset

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Kulttuurijärjestöjen avustukset HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Kulttuurijärjestöjen avustukset TOIMIALOJEN AVUSTUSTEN YHTEISET JAKOPERUSTEET Kouvolan kaupunki

Lisätiedot

26 23.04.2015. Edellytykset avustuksen saamiselle:

26 23.04.2015. Edellytykset avustuksen saamiselle: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 26 23.04.2015 Liikunta- ja nuorisojärjestöjen toiminta- ja kohdeavustukset 480/02.03.01/2014 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 26 Iitin kunta on julistanut haettavaksi

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNNÖT

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNNÖT VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNNÖT Karkkilan kaupungin vapaa-aikalautakunta 8.12.2015 2 1. Yleistä Karkkilan kaupunki varaa vuosittain talousarviossaan määrärahaa avustusten jakamiseen. Avustusten määrä

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKOPERUSTEET

ORIMATTILAN KAUPUNKI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKOPERUSTEET LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKOPERUSTEET Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 18.11.2014 146 Kaupunginhallitus 24.11.2014 404 AVUSTUSMUODOT 1. Toiminta-avustus 2. Koulutusavustus 3. Tilavuokra-avustus

Lisätiedot

PORNAISTEN NUORISOVALTUUSTON MYÖNTÄMÄ TUKI NUORTEN ITSENSÄ TOTEUTTAMIIN TAPAHTUMIIN, RETKIIN JA MUUHUN UUTEEN TOIMINTAAN

PORNAISTEN NUORISOVALTUUSTON MYÖNTÄMÄ TUKI NUORTEN ITSENSÄ TOTEUTTAMIIN TAPAHTUMIIN, RETKIIN JA MUUHUN UUTEEN TOIMINTAAN PORNAISTEN NUORISOVALTUUSTON MYÖNTÄMÄ TUKI NUORTEN ITSENSÄ TOTEUTTAMIIN TAPAHTUMIIN, RETKIIN JA MUUHUN UUTEEN TOIMINTAAN SÄÄNNÖT JA HAKUKRITEERIT Sivistyslautakunta on hyväksynyt (Sivltk 26.5.2016, 49,

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNNAN LIIKUNNAN SEKÄ NUORISO- JA KULTTUURITYÖN AVUSTUSTEN JALKOPERUSTEET

SIIKAISTEN KUNNAN LIIKUNNAN SEKÄ NUORISO- JA KULTTUURITYÖN AVUSTUSTEN JALKOPERUSTEET Liite 3/ Siv.ltk 14.3.2017/ 23 SIIKAISTEN KUNNAN LIIKUNNAN SEKÄ NUORISO- JA KULTTUURITYÖN AVUSTUSTEN JALKOPERUSTEET Liikunnan ja urheilun toiminta-avustus Nuorisotoiminnan avustus Kulttuuritoiminnan avustus

Lisätiedot

Kulttuuriavustussääntö Nurmijärven kunta/hyvinvointilautakunta/

Kulttuuriavustussääntö Nurmijärven kunta/hyvinvointilautakunta/ Kulttuuriavustussääntö 2019 Nurmijärven kunta/hyvinvointilautakunta/22.1.2019 0 1. Avustustoiminnan tavoitteet Hyvinvointilautakunta myöntää harkinnanvaraista kulttuuriavustusta, jolla tuetaan -taiteen

Lisätiedot

Tuula Mikkonen sihteeri

Tuula Mikkonen sihteeri TAMPEREEN KAUPUNKI Lahjoitus- ja tukirahaston toimikunta PÖYTÄKIRJA LAHJOITUS- JA TUKIRAHASTON TOIMIKUNNAN KOKOUS Aika Torstai 16.8.2018 klo 14.08-15.55 Paikka Keskusvirastotalo, ryhmähuone 4, 5. krs Osallistujat

Lisätiedot

Avustushakemus Kaupungin avustus seuralle/yhdistykselle. Vuosi. Yleishallinto. Seura/Yhdistys/Ryhmä. Osoite. Pankki ja tilin n:o.

Avustushakemus Kaupungin avustus seuralle/yhdistykselle. Vuosi. Yleishallinto. Seura/Yhdistys/Ryhmä. Osoite. Pankki ja tilin n:o. Avustushakemus Kaupungin avustus seuralle/yhdistykselle Vuosi Yleishallinto Hakija Seura/Yhdistys/Ryhmä Osoite Pankki ja tilin n:o Y-tunnus Kotipaikka Rekisteröitymisvuosi Toimihenkilöt Puheenjohtaja Puh.nro

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (14) Jukka Savolainen, puheenjohtaja. Jaakko Leskinen, varapuheenjohtaja

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (14) Jukka Savolainen, puheenjohtaja. Jaakko Leskinen, varapuheenjohtaja Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (14) Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-17:00 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja Jaakko

Lisätiedot

-- Merkitään pöytäkirjaan, että vs. tekninen johtaja Eero Talala esitteli asiaa kokouksessa.

-- Merkitään pöytäkirjaan, että vs. tekninen johtaja Eero Talala esitteli asiaa kokouksessa. Kaupunginhallitus 455 17.12.2013 Kaupunginhallitus 108 18.03.2014 Kaupunginhallitus 163 16.04.2014 Kaupunginhallitus 201 06.05.2014 Kaupunginhallitus 248 04.06.2014 Ruokapalvelupäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

Avustus asukaslähtöiseen asuntoosuuskuntakokeiluhankkeeseen

Avustus asukaslähtöiseen asuntoosuuskuntakokeiluhankkeeseen Avustus asukaslähtöiseen asuntoosuuskuntakokeiluhankkeeseen 2019 Sisällys 1 Avustuksen tausta... 3 2 Avustuksen hakemiseen oikeutetut... 3 3 Avustuksen kohdentaminen... 3 4 Avustuksen hakeminen vuonna

Lisätiedot

2016 LIIKUNTA-, NUORISO-

2016 LIIKUNTA-, NUORISO- Julistetaan haettavaksi vuodelle 2016 LIIKUNTA-, NUORISO- ja KULTTUURITOIMINNAN TOIMINTA-AVUSTUKSET - liikuntajärjestöille - nuorisojärjestöille ja nuorten toimintaryhmille - kulttuurijärjestöille Järjestöjen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (5) Kaupunginhallitus Asianro 8026/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (5) Kaupunginhallitus Asianro 8026/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/2016 1 (5) 369 Asianro 8026/02.05.01.00/2016 Valtuustoryhmien toiminnan tukemisen periaatteet ja toimintamalli asetti kokouksessaan 6.6.2016 valtuustoryhmistä ja kunnallisjärjestöjen

Lisätiedot

Avustukset liikuntatoimintaan 2017

Avustukset liikuntatoimintaan 2017 Ohje 1 (5) Avustukset liikuntatoimintaan 2017 Yleiset ehdot ja arviointikriteerit: Sipoolaisen liikuntatoiminnan tukemiseen myönnetään vuosittain avustuksia ja stipendejä. Avustusta myönnetään ensisijaisesti

Lisätiedot

Avustus asumisneuvontatoimintaan

Avustus asumisneuvontatoimintaan Avustus asumisneuvontatoimintaan 2019 Sisällys 1 Asumisneuvontatoimintaan tarkoitettujen avustusten hakeminen vuonna 2019... 3 2 Avustuksen kohdentaminen... 3 3 Avustuksen edellytykset... 3 4 Avustuksen

Lisätiedot

Avustusten hakeminen vuodelle 2019 Turku

Avustusten hakeminen vuodelle 2019 Turku 26.9.2018 Avustusten hakeminen vuodelle 2019 Turku Strateginen linjaus ja painopiste v. 2019 Strategian linjaus: Asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen Vuoden 2019 painopiste: syrjäytymisen ehkäiseminen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Nilsiän pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Nilsiän pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:15 Paikka Ukko-Tahko, Nilsiä-Tahko Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Outi Väätäinen, puheenjohtaja Jukka Parviainen,

Lisätiedot

Www-osoitteen saa julkaista kaupungin www-sivuilla Kyllä Ei Yhdistyksen liikuntalajit

Www-osoitteen saa julkaista kaupungin www-sivuilla Kyllä Ei Yhdistyksen liikuntalajit Liikuntaseurojen toiminta-avustus 1 (5) Yhdistyksen perustiedot Yhdistyksen nimi Yhdistyksen osoite Pankkitili (IBAN) Rekisteröimisvuosi Y-tunnus Keskusjärjestö/-liitto Www-osoite Www-osoitteen saa julkaista

Lisätiedot

Karstulan kunta. Toiminta- ja kohdeavustusten jako

Karstulan kunta. Toiminta- ja kohdeavustusten jako Sivistyslautakunta 31.10.2018 Kunnanhallitus 05.11.2018 HARKINNANVARAISTEN AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN TARKOITUS Karstulan kunnanvaltuusto varaa vuotuiseen talousarvioon määrärahan harkinnanvaraisia avustuksia

Lisätiedot

AVUSTUSSÄÄNTÖ YLEISOHJEET KH

AVUSTUSSÄÄNTÖ YLEISOHJEET KH AVUSTUSSÄÄNTÖ YLEISOHJEET KH 4.9.2017 345 1 OHJEIDEN SOVELTAMISALA Myönnettäessä avustuksia Kemin kaupungin varoista on noudatettava näitä ja asianomaisia avustuksia myöntävien palvelualueiden antamia

Lisätiedot

Kaupunginhallitus. Yleiset avustusperiaatteet Avustukset yhdistyksille ja muille toimijoille. Ohjeet ovat voimassa alkaen

Kaupunginhallitus. Yleiset avustusperiaatteet Avustukset yhdistyksille ja muille toimijoille. Ohjeet ovat voimassa alkaen Kaupunginhallitus Yleiset avustusperiaatteet Avustukset yhdistyksille ja muille toimijoille Ohjeet ovat voimassa 1.1.2017 alkaen Sisällys 1 Yleiset periaatteet... 3 2 Avustusmuodot ja hakeminen... 3 2.1.

Lisätiedot

Nurmijärven kunnan kulttuuriavustussääntö

Nurmijärven kunnan kulttuuriavustussääntö Nurmijärven kunnan kulttuuriavustussääntö www.nurmijarvi.fi 2 NURMIJÄRVEN KUNNAN KULTTUURIAVUSTUSSÄÄNTÖ 1.YLEISET PERIAATTEET 2. AVUSTUKSET 2.1 Tuotantotuki 2.2 Yhdistyksen vuokra-avustus 2.3 Työskentelyapuraha

Lisätiedot

Avustusten ja apurahojen yleiset myöntämisperiaatteet

Avustusten ja apurahojen yleiset myöntämisperiaatteet Avustusten ja apurahojen yleiset Voimassa 1.1.2018 alkaen Hyväksytty Kaupunginhallitus 11.12.2017 VD/10147/02.03.01.03/2017 2/8 SISÄLLYS KAUPUNGIN MYÖNTÄMIEN AVUSTUSTEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET...

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 354 08.12.2015 Valtuusto 62 10.12.2015

Kaupunginhallitus 354 08.12.2015 Valtuusto 62 10.12.2015 Kaupunginhallitus 354 08.12.2015 Valtuusto 62 10.12.2015 Pudasjärven kaupungin omavelkaisten takausten muuttaminen Danske Bank Oyj:n Pudasjärven kaupungin laajakaista -hanketta varten myöntämien lainojen

Lisätiedot

Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Jäsenmäärä 1) Yhdistys tai järjestö, johon kuuluu

Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Jäsenmäärä 1) Yhdistys tai järjestö, johon kuuluu HAKEMUS Kunnan avustus seuralle / yhdistykselle / ryhmälle / yksityishenkilölle Vuosi Hakija Seuran / yhdistyksen / ryhmän / henkilön nimi Pankki ja tilinumero Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Jäsenmäärä

Lisätiedot

Hyvinvointilautakunnan avustusperiaatteet koskevat seuraavia avustuskokonaisuuksia:

Hyvinvointilautakunnan avustusperiaatteet koskevat seuraavia avustuskokonaisuuksia: Hyväksytty: hyvinvointilautakunta 30.1.2019 12 HYVINVOINTILAUTAKUNNAN AVUSTUSPERUSTEET Hyvinvointilautakunnan avustustoiminnassa noudatetaan kunnanhallituksen antamia avustustoiminnan yleisperiaatteita

Lisätiedot

Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Kyläyhdistysten vuosiavustukset 110/ /2015, 178/02.05.

Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Kyläyhdistysten vuosiavustukset 110/ /2015, 178/02.05. Maaseutulautakunta 11 18.02.2015 Maaseutulautakunta 18 15.04.2015 Kyläyhdistysten vuosiavustukset 110/02.05.01/2015, 178/02.05.01/2015 MAALTK 18.02.2015 11 Hallintosäännön 9 :n 4. momentin 8. kohdan mukaan

Lisätiedot

Espoon kulttuurilautakunnan myöntämien avustusten yleiset ehdot ja periaatteet

Espoon kulttuurilautakunnan myöntämien avustusten yleiset ehdot ja periaatteet Espoon kulttuurilautakunnan myöntämien avustusten yleiset ehdot ja periaatteet Liite: Espoon kulttuurilautakunnan avustusperiaatteet 1.1.2015 alkaen KULA 20.5.2014 Kulttuurilautakunnan myöntämillä avustuksilla

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 11/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 11/2016 Elinvoimavaliokunta AIKA 16.03.2016 klo 10:00-12:28 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-12:28 puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-12:28 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

1 (17) Iisalmen kaupunki Lähiosoite PL 10/ Pohjolankatu 14 Kotisivu:

1 (17) Iisalmen kaupunki Lähiosoite PL 10/ Pohjolankatu 14 Kotisivu: 1 (17) Iisalmen kaupungin avustusten myöntämisperusteet KH 19.1.2015 3 (17) 1 Yleistä myöntää vuosittain avustuksia Iisalmelaisille rekisteröityneille yhdistyksille/yhteisöille. Tässä ohjeessa on kuvattu

Lisätiedot

JYYn liikunta-avustukset

JYYn liikunta-avustukset JYYn liikunta-avustukset Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta myöntää hakemuksesta liikunta-avustuksia. Liikuntaavustusten tarkoitus on tukea tasapuolisesti JYYn piirissä toimivien järjestöjen ja muiden

Lisätiedot

Nuorisoleader rahoitusvälineenä

Nuorisoleader rahoitusvälineenä Nuorisoleader rahoitusvälineenä Nuorisoleader Oulun Seudun Leader ry:n rahoitusväline nuorten omiin projekteihin Nuorisoleader tukea myönnetään projektille, jossa nuorten rooli on aktiivinen Tukea voi

Lisätiedot

Tuen tarkoitus. ULKOMINISTERIÖ Viestintäosasto VIE-20/Eurooppatiedotus Marraskuu 2018

Tuen tarkoitus. ULKOMINISTERIÖ Viestintäosasto VIE-20/Eurooppatiedotus Marraskuu 2018 ULKOMINISTERIÖ Viestintäosasto VIE-20/Eurooppatiedotus Marraskuu 2018 VALTIONAVUSTUKSET KANSALAISJÄRJESTÖJEN EUROOPPA- TIEDOTTAMISEEN VUONNA 2019 HAKUOHJEET Valtion vuoden 2019 talousarvioesitykseen on

Lisätiedot

KH 04.02.2014 54 Kaupunginjohtaja Kaarina Daavittila on 28.1.2014 lähettänyt Pudasjärven kaupuginhallitukselle seuraavan kirjeen:

KH 04.02.2014 54 Kaupunginjohtaja Kaarina Daavittila on 28.1.2014 lähettänyt Pudasjärven kaupuginhallitukselle seuraavan kirjeen: Kaupunginhallitus 54 04.02.2014 Kaupunginhallitus 83 25.02.2014 Kaupunginhallitus 150 08.04.2014 Kaupunginhallitus 177 16.04.2014 Kaupunginhallitus 189 28.04.2014 Valtuusto 17 12.05.2014 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

JUVAN KUNNAN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUSTEN JA STIPENDIEN MYÖNTÄMISOHJE

JUVAN KUNNAN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUSTEN JA STIPENDIEN MYÖNTÄMISOHJE 1 JUVAN KUNNAN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUSTEN JA STIPENDIEN MYÖNTÄMISOHJE 1.1.2018 ALKAEN 2 KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET JA STIPENDIT YLEISTÄ Hyvinvointilautakunta on hyväksynyt nämä avustussäännöt

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSAIKA 26.4.2011 KELLO 17.00-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Väliaikaiset nuorisotilat, Poikkitie, Tuusniemi Juha Pitkänen,

Lisätiedot

LIIKUNTA JA KULTTUURI AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset

LIIKUNTA JA KULTTUURI AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset LIIKUNTA JA KULTTUURI AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset TOIMIALOJEN AVUSTUSTEN YHTEISET JAKOPERUSTEET Kouvolan kaupunki

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (7) 29 Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan uusi harrastus/liikkuminen -avustushaku (900 000 euroa) HEL 2018-001341 T 02 02 02 Päätös päätti hyväksyä kulttuurin ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (7) Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Kupo/Kultj/5 14.05.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (7) Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Kupo/Kultj/5 14.05.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (7) 77 Kohdeavustusten myöntäminen, 4. jako HEL 2013-006399 T 02 05 01 00 Päätös päätti myöntää kohdeavustuksia seuraavasti: Näyttämötaide: Suomen Komediateatteri

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.2 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA -KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

ELY-keskukselta viime vuonna 11,2 miljoonaa euroa yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen

ELY-keskukselta viime vuonna 11,2 miljoonaa euroa yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen 10.1.2014 RAHOITUKSEN VUOSIKATSAUS 1.1. - 31.12.2013 ELY-keskukselta viime vuonna 11,2 miljoonaa euroa yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen Satakunnan ELY-keskus rahoitti viime vuonna yrityksiä noin

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN AVUSTUSOHJEET

LIIKUNTAPALVELUJEN AVUSTUSOHJEET 1 LIIKUNTAPALVELUJEN AVUSTUSOHJEET Hyvinvointilautakunta 29.3.2017 2 Sisällys 1 AVUSTUSTEN MYÖNTÄMINEN... 3 2 KUKA VOI HAKEA?... 3 3 AVUSTUSTEN HAKEMINEN... 4 4 AVUSTUSHAKEMUKSEEN LIITETTÄVÄT ASIAKIRJAT...

Lisätiedot

Päivämäärä Työllisyyttä edistävien ESR- ja työllisyyshankkeiden kuntarahoituksen myöntämisperusteet

Päivämäärä Työllisyyttä edistävien ESR- ja työllisyyshankkeiden kuntarahoituksen myöntämisperusteet Sivu 1 74 Dno Työllisyyttä edistävien ESR- ja työllisyyshankkeiden kuntarahoituksen myöntämisperusteet OUKA/351/02.05.01.03/2014 Päätöshistoria Kaupunginhallituksen kehittämisjaosto kokous 28.01.2014 10

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Osayhteisvaltuusto Asianro 8026/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Osayhteisvaltuusto Asianro 8026/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (7) Kaupunginhallitus 369 28.11.2016 43 Asianro 8026/02.05.01.00/2016 Valtuustoryhmien toiminnan tukemisen periaatteet ja toimintamalli Päätöshistoria Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Ii-instituutti Avustukset PL 24

Ii-instituutti Avustukset PL 24 Avustukset PL 24 Lähineuvoston 91101 Ii nimi: Yleisavustus kulttuuri (yhdistys) Yleisavustus liikunta Yleisavustus nuoriso Kohdeavustus kulttuuri (yksityinen henkilö) Kohdeavustus liikunta Kohdeavustus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Liikuntalautakunta HALL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Liikuntalautakunta HALL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 76 Liikuntalautakunnan myöntämät muiden liikuntaa edistävien yhdistysten toiminta-avustukset 2017 HEL 2017-003005 T 02 05 01 00 Päätös päätti myöntää muiden liikuntaa

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö

Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö Kurikan vapaa-aikalautakunnan 16.3.2016 hyväksymä Voimaantulo, kun vapaa-aikalautakunnan päätös on lainvoimainen. Vuoden 2016 haettavat avustukset käsitellään hyväksytyn

Lisätiedot