Asianro 60/ / Valtuustoaloite: Museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi ja kustannusten ottaminen huomioon v talousarviossa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asianro 60/ / Valtuustoaloite: Museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi ja kustannusten ottaminen huomioon v talousarviossa"

Transkriptio

1 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 60/ / Valtuustoaloite: Museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi ja kustannusten ottaminen huomioon v talousarviossa Valtuuston pidetyssä kokouksessa jätti valtuutettu Kiira Lasarov valtuustolle seuraavan aloitteen: Vuodesta 2000 toiminut Museo- ja kulttuurikeskus Harkko päätettiin sulkea toukokuussa 2011 rakennuksesta löydettyjen sisäilmaongelmien vuoksi. Korjaustöistä huolimatta ongelmat ovat jatkuneet ja Harkko on edelleen toistaiseksi suljettuna. Harkon toiminta painottuu museokasvatukseen, näyttelytoimintaan ja arkeologiseen tutkimustyöhön. Tehty työ raisiolaisen museotoiminnan hyväksi palkittiin kaksi vuotta sitten, kun Harkko pääsi valtiontuen piiriin. Nyt väliaikaisesti näyttelykäyttöön annetuista kaupungintalon tiloista, uhkaa tulla pysyvä järjestely, jos tilanteen suhteen ei tehdä päätöstä. Ilman omaa rakennusta, laadukkaan museo- ja arkeologitoiminnan kehittäminen on mahdotonta. Museo- ja kulttuurikeskus Harkko on antanut myös vuosia harjoittelu- ja näyttelytilan Raision Teatterille. Nykyisin yhdistys käyttää väliaikaisina tiloina Martinsalia ja uusia tiloja on kaavailtu vapautuvan palolaitoksen tiloihin. Mitään varmuutta tilojen soveltumisesta ja kunnosta ei kuitenkaan ole. Raision Vasemmistoliitto haluaa turvata kaupungin oman museo- ja kulttuuritoiminnan. Esitämme, että vuoden 2013 budjetin valmistelussa otetaan huomioon museo- ja kulttuurikeskus Harkon peruskorjaukseen vaadittavat kustannukset. Vasemmistoliiton valtuustoryhmä Kiira Lasarov Aimo Koskela Kari Vastamäki Eija Nurmi Kari Hanka Aarre Lehtonen Leena Rihko Jyrki Yrttiaho Kaupunginhallitus päätti lähettää valtuutettu Kiira Lasarovin aloitteen museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi konsernihallinnon valmisteltavaksi. Vapaa-aikalautakunta : Kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Salo :

2 Raision kaupunki Pöytäkirja 2 (2) Raision museo Harkko on toiminut vuonna 1954 rakennetussa 1950-luvun funktionalismia edustavassa Raision entisessä kunnantalossa, joka peruskorjattiin vuonna 2000 museokäyttöön. Rakennus edustaa keskeisellä paikalla oman aikansa rakennuskantaa ja on kaupunkikuvallisesti merkittävä. Rakennuksessa ilmenneiden sisäilmaongelmien takia tiloissa on tehty laajoja korjaustöitä kosteusvaurioiden korjaamiseksi. Talossa työskennelleiden henkilöiden poikkeuksellisen voimakas oireilu ei kuitenkaan vähentynyt. Tästä syystä Raision kaupungin työsuojeluvaltuutettu ja työterveyslääkäri esittivät keväällä 2011, että tiloissa ei tule työskennellä, ennen kuin rakennuksen terveydelliset haitat tutkitaan huolellisesti. Rakennetutkimuksissa todettiin, että kaikkien sisäilmariskien poistaminen edellyttää koko rakennuksen täydellistä peruskorjaamista. Raision kaupunginhallitus päätti käsitellessään Harkon sisäilmatilannetta kokouksessaan , että Museo- ja kulttuurikeskus Harkon tilat suljetaan välittömästi ja sen toiminnoille pyritään löytämään korvaavat tilat. Teknisten palvelujen mukaan museorakennuksen korjauskustannusten kokonaisarvio on tällä hetkellä noin 2,1 M ja rakennuksen peruskorjaus voisi erittäin tiukalla aikataululla olla valmis aikaisintaan talvella Uusia, pysyviä museo- ja teatteritoiminnan tiloja ei ole voitu heti osoittaa. Kaupunginhallitus käsitteli museon tilakysymystä kokouksessaan ja päätti, että museon näyttelytoiminta jatkuu väliaikaisesti Raision kaupungintalolla. Myös muita kaupungin kiinteistöjä on tarvittaessa käytössä näyttelytiloina. Harkon museoammatillinen henkilökunta (museonjohtaja ja arkeologi) jatkavat museon perustoimintoja väliaikaisissa toimistotiloissa. Kokoelmien säilytystilat pysyvät entisissä tiloissa. Raision teatterin toiminta jatkuu väliaikaisissa tiloissa Kirjastotalossa. Samalla kaupunginhallitus päätti, että museotoiminnan sijoittumisen suunnittelua jatketaan siten, että näyttely- ja muut toiminnot ja sekä museon henkilökunta sijoittuvat jatkossa pysyvästi Raision Kirjastotaloon, nykyisen Nuorisoja liikuntapalveluiden tiloihin. Tilat vapautuvat alustavan suunnitelman mukaan loppuvuodesta 2014, jolloin nuoriso- ja liikuntapalvelut siirtyvät Nuorisokeskus Brankkariin (ent. paloasema). Kokoelmien säilytystilat pysyvät entisissä tiloissa. Brankkariin siirtyisivät myös Raision teatterin ja Raision lapsi- ja nuorisoteatterin tilat. Museotoiminnan siirto Kirjastotaloon tuo museon näyttelytoiminnan huomattavasti nykyistä laajemman yleisön ulottuville. Harkossa vieraili museon viimeisenä täytenä toimintavuonna kävijää, vastaavasti Kirjastotalossa kävi vuonna asiakasta. Vapa-aikalautakunnan päätöksellä Harkossa ei ole peritty pääsymaksua. On täysi syy otaksua, että Raision museo Harkon kävijämäärät tulisivat kasvamaan, mikäli museotoiminnot sijoittuisivat Kirjastotaloon.

3 Raision kaupunki Pöytäkirja 3 (3) Raision museo Harkon toiminnan painopisteeksi on määritelty museopedagogiikka, ja iso osa kävijöistä onkin ollut koululaisia. Koska myös kirjastopalveluilla on erittäin vakiintunutta ja organisoitua yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa, Raision museo Harkon siirtyminen Kirjastotaloon loisi myös uusia mahdollisuuksia kehittää kirjasto- ja kulttuuripalvelujen yhteistä peda-gogista toimintaa (mm. Kulttuuripolkua) yhteistyössä koulujen ja päiväkotien kanssa. Samoin Raision teatterin ja Raision lapsi- ja nuorisoteatterin toiminta Brankkarissa mahdollistaisi teattereiden entistä laajemman yhteistyön mm. koulujen ja nuorisopalvelujen kanssa. Päätösehdotus Sivistysjohtaja Matti Sivonen Vapaa-aikalautakunta päättää antaa Kiira Lasarovin ym. valtuustoaloitteesta yllä olevan vastauksen. Päätös Keskustelun kuluessa Kiira Lasarov Juha Jormanaisen kannattamana ehdotti, että vapaa-aikalautakunta esittää Harkon/vanhan kunnantalon remontoimista kulttuurihistoriallisista syistä. Raision museo Harkko on toiminut vuonna 1954 rakennetussa 1950-luvun funktionalismia edustavassa Raision entisessä kunnantalossa, joka peruskorjattiin vuonna 2000 museokäyttöön. Rakennus edustaa keskeisellä paikalla oman aikansa rakennuskantaa ja on kaupunkikuvallisesti merkittävä. Remontoidut tilat tulee ensisijaisesti osoittaa museoja kulttuuripalveluiden käyttöön, ellei korvaavia tiloja sitä ennen ole löytynyt. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi puheenjohtaja totesi, että keskustelun kuluessa oli tehty esittelijän ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, joten asiasta oli äänestettävä. Puheenjohtaja teki seuraavan hyväksytyn äänestysehdotuksen: Suoritetaan nimenhuutoäänestys, jossa esittelijän ehdotusta kannattavat äänestävät jaa ja Kiira Lasarovin tekemää ehdotusta kannattavat äänestävät ei. Äänestyksessä annettiin 3 jaa-ääntä (Matias Mäenpää, Petri Teräväinen, Karoliina Harju) ja 7 ei-ääntä (Teuvo Helenius, Juha Hellstén, Mirja Hurskanen, Anita Ruusuranta, Seija Sorsavirta, Juha Jormanainen, Kiira Lasarov), joten puheenjohtaja totesi, että Kiira Lasarovin tekemä ehdotus oli tullut lautakunnan päätökseksi. Kaupunginjohtaja Ari Korhonen: Kaupunginvaltuusto on päättänyt vuoden 2014 budjetin investointiohjelmaa käsitellessään ( ), että Harkon kiinteistön käyttötarpeesta laaditaan selvitys kaupunginhallitukselle. Kaupunginhallitukselle annettiin seuraava vastaus:

4 Raision kaupunki Pöytäkirja 4 (4) Selvitys kaupunginhallitukselle Harkon kiinteistön käyttötarpeesta ja toimenpidevaihtoehdoista Tekninen johtaja Antti Korte Kaupunginvaltuusto on päättänyt vuoden 2014 budjetin investointiohjelmaa käsitellessään ( ), että Harkon kiinteistön käyttötarpeesta laaditaan selvitys kaupunginhallitukselle. Rakennuksen käyttöhistoria Harkko on entinen Raision kunnan-, kauppalan- ja kaupungintalo. Sen on suunnitellut arkkitehti Lauri Sipilä ja se on valmistunut vuonna Harkko toimi uuden kaupungintalon valmistuttua kirjastona vuosina ja se saneerattiin museo- ja kulttuurikeskukseksi vuosina Sisääntulokerroksessa on ollut taidemuseo ja arkeologinen näyttelytila. Toisessa kerroksessa on ollut teatteritila ja toimistohuoneita. Kellarikerroksessa on ollut kerhotoiminta- ja varastotiloja sekä teknisiä tiloja. Ullakkokerroksessa on ullakkotilaan rakennettu ilmanvaihtokonehuone. Rakennus suljettiin sisäilmaongelmien vuoksi kaupunginhallituksen päätöksellä ja on ollut siitä lähtien tyhjillään. Rakennuksessa pidetään yllä peruslämpöä lisävahinkojen estämiseksi. Keväällä 2014 Harkon alakertaan, entisiin kamerakerhon tiloihin, avattiin omalla ulko-ovella varustettu pieni tila sosiaalitoimen käyttöön. Asemakaavallinen tilanne Harkon rakennus sijaitsee samalla tontilla kuin nykyinen kaupungintalo. Tontin kaavan mukainen käyttötarkoitus on Yleisten rakennusten korttelialue; autopaikkoja on rakennettava 1 autopaikka 70 kerrosala-m2 kohti (03:006 Hallintokortteli). Harkon yksityinen käyttö Harkko on ollut myytävien kiinteistöjen listalla, mutta kiinnostuneita ostajia ei ole ollut. Mikäli ostaja löytyisi, pitäisi tuleva käyttötarkoitus tietää, jotta voitaisiin varmistua toiminnan kaavanmukaisuudesta. Tarvittaessa tulisi käynnistää joko poikkeamis- tai asemakaavaprosessi. Tällöin kauppa pitää tehdä ehdollisena, sillä kaupantekohetkellä kunta ei voi sitoutua mihinkään kaavamuutokseen, vaan se on oma prosessinsa. Mikäli käyttötarkoitusta muutettaisiin esimerkiksi asumiseen, tulee asemakaavassa huomioida myös tarvittavat parkkipaikat, mikä saattaa osoittautua haasteelliseksi. Samassa yhteydessä Harkosta tulisi muodostaa oma tonttinsa.

5 Raision kaupunki Pöytäkirja 5 (5) Myyntitilanteessa tulisi pystyä määrittelemään halutaanko esimerkiksi nykyisen rakennuksen julkisivu säilyttää, vai voiko koko rakennuksen purkaa uudisrakennuksen tieltä. Paikka on kaupunkikuvallisesti haastava, joten jo varhaisessa vaiheessa tulisi myös pystyä määrittämään millainen rakennus sopii kaupungintalon ympäristöön. Kokonaisuudessaan Harkon muuttaminen yksityiseen käyttöö, vaatii tapauskohtaista suunnittelua ja kohteen voimallinen markkinointi on vaikeaa johtuen sen uniikista luonteesta. Julkinen käyttötarve Harkon rakennuksen palauttaminen kaupungin omaan käyttöön edellyttää mittavaa rakennuksen perusparannusta. Perusparannusinvestointipäätös edellyttää, että tuleva käyttötarkoitus on selvillä. Viimeisimpänä Harkossa olleet museo ja taidenäyttely toimivat nyt kaupungintalon aulatiloissa. Harkossa toimineelle Raision teatterille ollaan kunnostamassa tiloja Rasekon käytöstä vapautuvan kauppaoppilaitoksen tiloihin. Suurimmat paineet tilojen riittävyyden suhteen ovat Sosiaali- ja terveyskeskuksella. Sektorin palvelutarve ja samalla tilan tarve on kasvanut nopeasti viimeisten vuosien aikana. Mahdollisesti perusparannettaviin Harkon tiloihin voitaisiin sijoittaa joitain Soten toimintoja, esimerkiksi toimistotiloja. Toisaalta toimiala on merkittävän rakenteellisen muutoksen edessä. Tällä hetkellä emme pysty sanomaan, mitä mahdollinen laajempi soteratkaisu tarkoittaa esimerkiksi kaupungin omistamien Soten käytössä olevien kiinteistöjen osalta. Tässä tilanteessa ei ehkä ole perusteltua peruskorjata tiloja Soten tarpeisiin. Mahdollisen perusparantamishankkeen toteuttamisaikataulu sekä lopulliset kustannukset määräytyisivät tilojen tulevan käyttötarkoituksen ja toteutettavien perusparannustöiden laajuuden perusteella. Alustava rakennuskustannusarvio on 2,2-2,4 milj. euroa. Suurimmat korjaustarpeet liittyvät kellarikerroksen maanvaraisen alapohjan ja perusmuurin korjaamiseen, välipohjien purueristeiden poistamiseen sekä matalan osan yläpohjarakenteisiin. Kohde on LVIA- ja sähkötekniikan osalta osin hyvässä, osin välttävässä kunnossa. Talonrakentamisohjelmassa tullaan esittämään hankkeen suunnittelulle rahoitusta aikaisintaan vuodelle Suunnittelu kannattaa aloittaa vasta, kun tiloille on löydetty riittävän tehokas käyttötarve ja hanke on taloudellisesti järkevällä tavalla toteutettavissa. Mahdollisen korjaushankkeen alkuvaiheessa, ennen varsinaisen teknisen suunnittelun aloitusta, tulee siis ratkaista rakennuksen tuleva käyttötarkoitus, korjaustapa, korjauksen laajuus ja laatutaso. Yhtenä vaihtoehtona on myös rakennuksen purkaminen. Purkamisesta aiheutuva kustannus on noin euroa. Purkamisen jälkeen alue jäi-

6 Raision kaupunki Pöytäkirja 6 (6) si lähinnä parkkipaikkakäyttöön ja odottamaan mahdollista uudisrakennusta. Alue tulisi purkamisen jälkeen rakentaa vähintään parkkipaikaksi, koska pelkkä purkutontti ei sovi yhdelle kaupungin keskeisimmistä rakennuspaikoista. Parkkipaikan rakentamiskustannukset ovat noin euroa ja lisäparkkipaikkoja muodostuisi noin kappaletta. Tällä hetkellä Kaupungintalon ja Villiviinin ympäristössä on riittävästi paikoitustilaa nykyisten toimintojen tarpeisiin. Harkon rakennus voidaan myös pitää toistaiseksi peruslämpöisenä ja nykykuntoisena. Mikäli näin toimitaan, niin kaikki muut käyttövaihtoehdot säilyvät jatkossakin ja asiaan voidaan palata, kun järkevä käyttötarkoitus löytyy. Vuosittainen kustannus nykykuntoisena pitämisestä on noin euroa vuodessa, joka koostuu pääosin lämmityksestä. Kaupunginjohtaja Ari Korhonen: Harkolle ei ole osoitettavissa käyttötarkoitusta, johon Raision kaupungilla olisi mahdollista investoida lähivuosina. Harkon purkamisesta ei ole osoitettavissa erityistä hyötyä. Johtopäätöksenä on, että Harkko kannattaa toistaiseksi pitää nykykuntoisena paikoillaan ja asiaa tulee tarkastella myöhemmin, mikäli kiinteistölle ilmenee sopiva käyttötarkoitus. Harkko voidaan myös myydä. Nykyisen tilanteen pitäminen ennallaan ei vaadi erillispäätöksiä. Päätösehdotus Kaupunginjohtaja Ari Korhonen Kaupunginhallitus merkitsee selvityksen Harkon kiinteistön käyttötarpeesta tiedokseen ja toteaa valtuuston talousarviopäätöksessä edellytetyn selvitysvelvoitteen tulleen täytetyksi. Päätös Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Päätösehdotus Kaupunginjohtaja Ari Korhonen Kaupunginhallitus 1 merkitsee vapaa-aikalautakunnan ja kaupunginhallituksen antamat vastaukset valtuutettu Kiira Lasarov-Pernajan ym. valtuutettujen aloitteeseen tiedokseen, 2 ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää merkitä valtuutettu Kiira Lasarov-Pernajan ym. valtuutettujen aloitteeseen annetut vastaukset tiedokseen, ja 3 ehdottaa valtuustolle, että valtuusto toteaa aloitteen loppuun käsitellyksi.

7 Raision kaupunki Pöytäkirja 7 (7) Pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan heti. Päätös Keskustelun kuluessa Kiira Lasarov-Pernaja ehdotti Juha Jormanaisen kannattamana, että näyttelytoiminnalle etsitään pysyvät korvaavat tilat. Puheenjohtaja totesi, että koska keskustelun kuluessa on tehty esittelijän ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, asiasta on äänestettävä ja teki seuraavan, hyväksytyn äänestysesityksen: suoritetaan nimenhuutoäänestys, jossa ne, jotka kannattavat esittelijän tekemään ehdotusta, äänestävät jaa, ja ne, jotka kannattavat Lasarov-Pernajan tekemää ehdotusta, äänestävät ei. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 7 jaa-ääntä (Allén, Karila, Koivisto, Parantainen, Salonen, Vuorinen, Leinonen) ja 4 ei-ääntä (Jormanainen, Lasarov-Pernaja, Lehto-Laurila, Mikola), joten puheenjohtaja totesi, että kaupunginhallitus oli hyväksynyt esittelijän tekemän ehdotuksen.

8 Raision kaupunki Pöytäkirja 8 (8)

Valtuustoaloite: Museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi ja kustannusten ottaminen huomioon v talousarviossa

Valtuustoaloite: Museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi ja kustannusten ottaminen huomioon v talousarviossa Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 60/02.02.00/2012 31 Valtuustoaloite: Museo- ja kulttuuritoiminnan turvaamiseksi ja kustannusten ottaminen huomioon v. 2013 talousarviossa Päätöshistoria Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Valtuutettu Aarre Lehtosen ym. valtuutettujen aloite koskien museo- ja kulttuurikeskus Harkon remontointia

Valtuutettu Aarre Lehtosen ym. valtuutettujen aloite koskien museo- ja kulttuurikeskus Harkon remontointia Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 43 13.3.2017 Tekninen lautakunta 51 18.4.2017 Asianro 392/10.03.02.00/2017 65 Valtuutettu Aarre Lehtosen ym. valtuutettujen aloite koskien museo- ja

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen jäsenten vaali

Kaupunginhallituksen jäsenten vaali Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 5 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali Asianro 805/00.00.01/2012 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 19.1.2015 6: Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (21) Vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot. Aika tiistai klo 18:00-19:10

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (21) Vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot. Aika tiistai klo 18:00-19:10 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (21) Kokoustiedot Aika 21.08.2012 tiistai klo 18:00-19:10 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Matias Mäenpää, puheenjohtaja Kiira Lasarov, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2017

Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 328 31.10.2016 Asianro 900/02.03.01/2016 106 Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 31.10.2016 328 Talousjohtaja

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 105 10.6.2013 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 218 6.11.2013 Kaupunginhallitus 84 29.3.2016 Asianro 677/04.03.01/2013 33 Valtuutettu Mika Koiviston

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (42) Kaupunginvaltuusto Kokoustiedot. Aika maanantai klo 18:00-18:55. Valtuuston istuntosali

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (42) Kaupunginvaltuusto Kokoustiedot. Aika maanantai klo 18:00-18:55. Valtuuston istuntosali Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (42) Kokoustiedot Aika 23.03.2015 maanantai klo 18:00-18:55 Paikka Valtuuston istuntosali Saapuvilla olleet jäsenet Janne Laulumaa, puheenjohtaja Heikki Arikka, 1. varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten ja varajäsenten valinta

Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten ja varajäsenten valinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 18/00.00.01/2013 19 Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten ja varajäsenten valinta Raision kaupunginhallituksen johtosäännön 9 :n mukaan kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2015

Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2015 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 832/02.03.01/2014 93 Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2015 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 27.10.2014 331: Talousjohtaja Heli Lähteenmäki: Kuntalain 66

Lisätiedot

Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen koskien

Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen koskien Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 754/01.00.01/2016 345 Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen 5.10.2016 93 koskien Kaanaan koulun ja päiväkodin sekä Tahvion ja Tikanmaan koulujen

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot. Aika tiistai klo 17:00-17:20. Raisio-huone, Kirjastotalo

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot. Aika tiistai klo 17:00-17:20. Raisio-huone, Kirjastotalo Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kokoustiedot Aika 18.09.2012 tiistai klo 17:00-17:20 Paikka Raisio-huone, Kirjastotalo Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Matias Mäenpää, puheenjohtaja Kiira Lasarov,

Lisätiedot

Kaanaan koulun ja päiväkodin sekä Tahvion ja Tikanmaan koulujen johtaja järjestelyt

Kaanaan koulun ja päiväkodin sekä Tahvion ja Tikanmaan koulujen johtaja järjestelyt Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sivistyslautakunta 75 31.8.2016 Asianro 754/01.00.01/2016 93 Kaanaan koulun ja päiväkodin sekä Tahvion ja Tikanmaan koulujen johtaja järjestelyt Päätöshistoria Sivistyslautakunta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 459/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 459/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (1) 30 Asianro 459/10.03.02.04/2017 Eteneminen Melalahden koulun tilaratkaisussa Opetusjohtaja Leena Auvinen Perusopetus ja nuorisopalvelut sekä lukiokoulutus ja toisen

Lisätiedot

Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2015

Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2015 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 832/02.03.01/2014 331 Tuloveroprosentin määrääminen vuodelle 2015 Talousjohtaja Heli Lähteenmäki: Kuntalain 66 :n mukaan "viimeistään talousarvion hyväksymisen

Lisätiedot

Valtuutettu Jari Salosen ym. valtuutettujen aloite koulujen liikuntatilojen välineistön käytön tehostamiseksi

Valtuutettu Jari Salosen ym. valtuutettujen aloite koulujen liikuntatilojen välineistön käytön tehostamiseksi Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 110/10.03.01.01/2013 79 Valtuutettu Jari Salosen ym. valtuutettujen aloite koulujen liikuntatilojen välineistön käytön tehostamiseksi historia Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Valtuutettu Saila Rinteen ym. valtuutettujen aloite kaupunginvaltuuston kokousten lähettämiseksi netissä

Valtuutettu Saila Rinteen ym. valtuutettujen aloite kaupunginvaltuuston kokousten lähettämiseksi netissä Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 188/07.02.01/2014 32 Valtuutettu Saila Rinteen ym. valtuutettujen aloite kaupunginvaltuuston kokousten lähettämiseksi netissä historia Kaupunginvaltuusto 20.1.2014

Lisätiedot

Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma

Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 303 2.11.2015 Asianro 735/02.02.00/2015 101 Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma 2017-2018 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 2.11.2015 303 Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Anu Frosterus jätti yhdessä muiden Karkkilan vihreät valtuustoryhmän valtuutettujen kanssa seuraavan valtuustoaloitteen:

Anu Frosterus jätti yhdessä muiden Karkkilan vihreät valtuustoryhmän valtuutettujen kanssa seuraavan valtuustoaloitteen: Kaupunginvaltuusto 42 25.05.2015 Kaupunginhallitus 131 01.06.2015 Vapaa-aikalautakunta 72 10.11.2015 Vapaa-aikalautakunta 7 02.02.2016 Kaupunginhallitus 26 15.02.2016 Kaupunginvaltuusto 11 14.03.2016 Vastaus

Lisätiedot

Valtuustoaloite: omaishoitajien tuen nostaminen

Valtuustoaloite: omaishoitajien tuen nostaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 228 12.12.2012 4 7.1.2013 Asianro 718/05.12.00/2012 33 Valtuustoaloite: omaishoitajien tuen nostaminen Tiivistelmä Anne Sinilaakso

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 1138/02.05.00/2013 344 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen 1.1.2016 Päätöshistoria Sosiaali- ja terveyspalvelujen

Lisätiedot

Virkistysalueselvityksen pohjalta tehtyjen kehittämisehdotusten tilannekatsaus ja päivitys

Virkistysalueselvityksen pohjalta tehtyjen kehittämisehdotusten tilannekatsaus ja päivitys Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 359 7.10.2013 Asianro 923/10.03.01.01/2013 382 Virkistysalueselvityksen pohjalta tehtyjen kehittämisehdotusten tilannekatsaus ja päivitys Päätöshistoria

Lisätiedot

Valtuutettu Vesa Parantaisen ym. valtuutettujen aloite koskien katuvalojen sammuttamista

Valtuutettu Vesa Parantaisen ym. valtuutettujen aloite koskien katuvalojen sammuttamista Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 752/10.03.01/2014 45 Valtuutettu Vesa Parantaisen ym. valtuutettujen aloite koskien katuvalojen sammuttamista historia Kaupunginvaltuusto 1.9.2014 73 Valtuutettu

Lisätiedot

Valtuutettu Hannele Lehto-Laurilan ym. aloite työryhmän perustamiseksi nuorten yhteiskuntatakuun toteuttamiseksi

Valtuutettu Hannele Lehto-Laurilan ym. aloite työryhmän perustamiseksi nuorten yhteiskuntatakuun toteuttamiseksi Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 36 1.2.2016 Asianro 333/00.00.01/2012 6 Valtuutettu Hannele Lehto-Laurilan ym. aloite työryhmän perustamiseksi nuorten yhteiskuntatakuun toteuttamiseksi

Lisätiedot

Asianro 1023/ /

Asianro 1023/ / Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 422 18.11.2013 Tekninen lautakunta 52 29.4.2014 Kaupunginhallitus 276 15.9.2014 Kaupunginhallitus 300 6.10.2014 Asianro 1023/10.02.03/2013 82 Raision

Lisätiedot

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 104 13.6.2018 Kaupunginhallitus 236 25.6.2018 Asianro 471/05.11.00/2018 104 Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Lisätiedot

Lisäksi päätettiin tehdä katselmus kaava-alueelle. Lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Juha Suominen, p.02.4745281

Lisäksi päätettiin tehdä katselmus kaava-alueelle. Lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Juha Suominen, p.02.4745281 Ympäristölautakunta 36 23.04.2013 Ympäristölautakunta 89 24.09.2013 Kaupunginhallitus 370 02.10.2013 Ympäristölautakunta 79 23.09.2014 Kaupunginhallitus 308 01.10.2014 HANHIJOEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Valmistelija / lisätietojen antaja: tekninen johtaja Kari Setälä, puh tai sähköposti

Valmistelija / lisätietojen antaja: tekninen johtaja Kari Setälä, puh tai sähköposti Tekninen lautakunta 83 10.09.2013 Kaupunginhallitus 282 30.09.2013 Kaupunginvaltuusto 89 07.10.2013 Tekninen lautakunta 97 30.10.2013 Kaupunginhallitus 338 04.11.2013 Nyhkälän koulun pääpiirustusten hyväksyminen

Lisätiedot

Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma

Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 735/02.02.00/2015 303 Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma 2017-2018 Kaupunginjohtaja Ari Korhonen ja talousjohtaja Anna-Kristiina Järvi: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Aloite merkittiin pöytäkirjaan ja lähetettiin kaupunginhallitukselle valmisteltavaksi.

Aloite merkittiin pöytäkirjaan ja lähetettiin kaupunginhallitukselle valmisteltavaksi. Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 82 27.8.2012 Asianro 337/10.03.01.00/2012 4 Valtuustoaloite: Selvityksen laatiminen koulukeskuksen parkkipaikoista Päätöshistoria Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Valtuutettu Vesa Parantaisen ym. valtuutettujen aloite koskien katuvalojen sammuttamista

Valtuutettu Vesa Parantaisen ym. valtuutettujen aloite koskien katuvalojen sammuttamista Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 45 18.5.2015 Asianro 752/10.03.01/2014 126 Valtuutettu Vesa Parantaisen ym. valtuutettujen aloite koskien katuvalojen sammuttamista historia Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Vuoden 2015 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman hyväksyminen

Vuoden 2015 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman hyväksyminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 770/02.02.00/2014 99 Vuoden 2015 talousarvion ja vuosien 2016-2017 taloussuunnitelman hyväksyminen Päätöshistoria Kaupunginhallitus 27.10. ja 29.10.2014 346: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Tilaajan arvion tarkistus

Tilaajan arvion tarkistus Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 341 Tilaajan arvion tarkistus Asianro 709/02.02.00/2013 Kaupunginjohtaja Ari Korhonen ja talousjohtaja Heli Lähteenmäki: Kaupunginhallitus päätti 17.6.2013 259, että tilaajan

Lisätiedot

Vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma

Vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 368 30.10.2017 Asianro 850/02.02.00/2017 190 Vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma 2019-2020 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 30.10.2017 368 Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 75

Espoon kaupunki Pöytäkirja 75 10.10.2016 Sivu 1 / 1 3757/2016 10.03.02 70 5.9.2016 75 Jousenkaaren koulu (Pöydälle 5.9.2016) Valmistelijat / lisätiedot: Maija Lehtinen, puh. 046 877 3683 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus Teknisen

Lisätiedot

Valtuutettu Eija Nurmen ym. valtuutettujen aloite koskien Hulvelan palvelutalon ilmastoinnin ja tilojen parantamista

Valtuutettu Eija Nurmen ym. valtuutettujen aloite koskien Hulvelan palvelutalon ilmastoinnin ja tilojen parantamista Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 153 12.11.2018 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 64 15.5.2019 Asianro 1141/10.03.02.00/2018 198 Valtuutettu Eija Nurmen ym. valtuutettujen aloite

Lisätiedot

Kesärannan kurssi- ja leirikeskus, majoitusrakennus

Kesärannan kurssi- ja leirikeskus, majoitusrakennus Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 244/10.03.02.00/2016 21 Kesärannan kurssi- ja leirikeskus, majoitusrakennus Päätöshistoria Tekninen lautakunta 23.10.2018 156 Kiinteistöpäällikkö Ari Jalonen 16.10.2018:

Lisätiedot

Vuoden 2015 talousarvioehdotus ja vuosien taloussuunnitelmaehdotus

Vuoden 2015 talousarvioehdotus ja vuosien taloussuunnitelmaehdotus Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 770/02.02.00/2014 346 Vuoden 2015 talousarvioehdotus ja vuosien 2016-2017 taloussuunnitelmaehdotus Kaupunginjohtaja Ari Korhonen ja talousjohtaja Heli Lähteenmäki:

Lisätiedot

Vuoden 2017 talousarvio ja taloussuunnitelma

Vuoden 2017 talousarvio ja taloussuunnitelma Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 330 31.10.2016 Asianro 795/02.02.00/2016 108 Vuoden 2017 talousarvio ja taloussuunnitelma 2018-2019 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 31.10.2016 330 Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan jäsenten vaali

Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan jäsenten vaali Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 485 17.12.2012 Asianro 805/00.00.01/2012 14 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan jäsenten vaali Päätöshistoria Kaupunginhallitus 17.12.2012 485

Lisätiedot

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy Valtuusto 65 18.06.2012 Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy 299/10.00.02/2012 KAAVJAOS 39 Kaavoitusjaosto 28.03.2012 Valmistelija:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 3997/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 3997/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (1) 67 18.9.2018 75 9.10.2018 80 Asianro 3997/02.02.00/2018 Kasvun ja oppimisen palvelualueen vuoden 2019 talousarvion laadinnan valmistelutilanne historia 18.9.2018

Lisätiedot

Uudenkaupungin kaupungin toiminnan organisointi alkaen

Uudenkaupungin kaupungin toiminnan organisointi alkaen Kaupunginhallitus 333 03.10.2016 Kaupunginhallitus 365 24.10.2016 Uudenkaupungin kaupungin toiminnan organisointi 1.6.2017 alkaen 2371/00.01.01/2016 KHALL 03.10.2016 333 Eduskunta hyväksyi uuden kuntalain

Lisätiedot

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN Tekninen lautakunta 74 01.04.2008 Kaupunginhallitus 108 14.04.2008 Tekninen lautakunta 118 17.06.2008 Kaupunginhallitus 226 11.08.2008 Kaupunginhallitus 235 25.08.2008 Tekninen lautakunta 98 21.09.2010

Lisätiedot

Avustuksista on ilmoitettu Päijät-Häme lehdessä, kunnan internet sivuilla sekä kunnan ilmoitustaululla. Hakuaika on ollut

Avustuksista on ilmoitettu Päijät-Häme lehdessä, kunnan internet sivuilla sekä kunnan ilmoitustaululla. Hakuaika on ollut Vapaa-aikalautakunta 15 10.05.2017 Vapaa-aikalautakunta 26 17.05.2017 Vapaa-aikalautakunnan yleisavustukset vuodelle 2017 VAPLTK 15 Vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt voimassa olevan avustussäännön kokouksessaan

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Pääterveysasema, Vareliuksenkatu 1, sosiaalitoimiston kokoustila 2 krs.

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Pääterveysasema, Vareliuksenkatu 1, sosiaalitoimiston kokoustila 2 krs. LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 07.05.2019 kello 13:00-14:58 PAIKKA Pääterveysasema, Vareliuksenkatu 1, sosiaalitoimiston kokoustila 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Asuintonttien hinnoittelu Krookilan alueella / korttelit ja 809

Asuintonttien hinnoittelu Krookilan alueella / korttelit ja 809 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 33 1.2.2016 Kaupunginhallitus 63 7.3.2016 Asianro 204/10.00.02.00/2016 109 Asuintonttien hinnoittelu Krookilan alueella / korttelit 801-806 ja 809 Päätöshistoria

Lisätiedot

Anomus lisäajasta kauppakirjan mukaisen rakentamisvelvoitteen täyttämiselle / Kiinteistö Oy Raision Kauppapuisto (NCC Property Development Oy)

Anomus lisäajasta kauppakirjan mukaisen rakentamisvelvoitteen täyttämiselle / Kiinteistö Oy Raision Kauppapuisto (NCC Property Development Oy) Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 94 10.3.2014 Kaupunginhallitus 148 14.4.2014 Kaupunginhallitus 117 11.4.2016 Asianro 244/10.00.02.03/2014 137 Anomus lisäajasta kauppakirjan mukaisen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan vuoden 2017 talousarvioehdotuksen valmistelutilanne ja alustava talousarvioehdotus

Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan vuoden 2017 talousarvioehdotuksen valmistelutilanne ja alustava talousarvioehdotus Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 792/02.02.00/2016 157 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan vuoden 2017 talousarvioehdotuksen valmistelutilanne ja alustava talousarvioehdotus Sosiaali- ja

Lisätiedot

Uudenkaupungin kaupungin toiminnan organisointi alkaen

Uudenkaupungin kaupungin toiminnan organisointi alkaen Kaupunginhallitus 333 03.10.2016 Kaupunginhallitus 365 24.10.2016 Kaupunginvaltuusto 78 31.10.2016 Uudenkaupungin kaupungin toiminnan organisointi 1.6.2017 alkaen 2371/00.01.01/2016 KHALL 03.10.2016 333

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Valtuusto 09.06.2014 Sivu 1 / 1. 82 Valtuustoaloite Aalto Village-hankkeen edistämiseksi (Pöydälle 19.5.

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Valtuusto 09.06.2014 Sivu 1 / 1. 82 Valtuustoaloite Aalto Village-hankkeen edistämiseksi (Pöydälle 19.5. Valtuusto 09.06.2014 Sivu 1 / 1 5048/10.02.03/2013 Kaupunginhallitus 126 28.4.2014 Valtuusto 64 19.5.2014 82 Valtuustoaloite Aalto Village-hankkeen edistämiseksi (Pöydälle 19.5.2014) Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs. 10 Mikkelin kaupungin taidemuseokiinteistön ns. graniittitalon myyminen

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs. 10 Mikkelin kaupungin taidemuseokiinteistön ns. graniittitalon myyminen Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 09.03.2017, klo 16:30-17:18 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Vuoden 2014 talousarvion ja vuosien 2015-2016 taloussuunnitelman hyväksyminen

Vuoden 2014 talousarvion ja vuosien 2015-2016 taloussuunnitelman hyväksyminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 877/02.02.00/2013 392 Vuoden 2014 talousarvion ja vuosien 2015-2016 taloussuunnitelman hyväksyminen Kaupunginjohtaja Ari Korhonen ja talousjohtaja Heli Lähteenmäki:

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 51 14.4.2015 Tekninen lautakunta 97 7.6.2016 Asianro 957/10.02.03/2014 253 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) kortteleita 502 (osa), 517

Lisätiedot

Luksian Nummentien kiinteistön ja Harjun koulun vaihtokauppa

Luksian Nummentien kiinteistön ja Harjun koulun vaihtokauppa Kaupunginhallitus 133 08.05.2017 Kaupunginvaltuusto 74 17.05.2017 Luksian Nummentien kiinteistön ja Harjun koulun vaihtokauppa 509/10.03.02/2017 KH 08.05.2017 133 Kaupunginhallituksen asettama kouluverkkoryhmä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 95. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 95. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 10.06.2013 Sivu 1 / 1 5370/02.05.00/2012 Kaupunginhallitus 169 27.5.2013 95 Sopimus pääkaupunkiseudun kaupunkien osallistumisesta Suomen Kansallisoopperan käyttökustannuksiin Valmistelijat /

Lisätiedot

Asianro 1023/ /

Asianro 1023/ / Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 422 18.11.2013 Tekninen lautakunta 52 29.4.2014 Asianro 1023/10.02.03/2013 276 Raision kaupungin 2. kaupunginosan (Varppeenseutu) korttelin 201 tontteja

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus 51 08.02.2016 Kaupunginhallitus 59 22.02.2016 Kaupunginvaltuusto 21 29.02.2016 Hyvinvointipalveluiden palvelualuejohtajan viran täyttäminen 483/02.022/2015 KH 08.02.2016 51 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

YRITYSTILOJEN HANKKIMISEN JA LUOVUTTAMISEN PERIAATTEET. Kehittämispäällikkö Kyösti Honkala (puhelin 08 55 870 006):

YRITYSTILOJEN HANKKIMISEN JA LUOVUTTAMISEN PERIAATTEET. Kehittämispäällikkö Kyösti Honkala (puhelin 08 55 870 006): Tulevaisuus- ja elinkeinojaosto 9 18.03.2014 Tulevaisuus- ja elinkeinojaosto 14 24.04.2014 Kunnanhallitus 216 12.05.2014 Valtuusto 36 26.05.2014 YRITYSTILOJEN HANKKIMISEN JA LUOVUTTAMISEN PERIAATTEET 417/0/09/092/2014

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 275. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 275. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 14.09.2015 Sivu 1 / 1 1294/02.07.00/2015 275 Kuhmoisten Hahmajärven leirikeskuksen myynti tarjousten perusteella Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Valtuustoaloite Hietanen Matti ym. / Koillis-Lapin Sähkön siirtohinnat. Uusi sähkömarkkinalaki astui voimaan Sähkömarkkinalain mukaan:

Valtuustoaloite Hietanen Matti ym. / Koillis-Lapin Sähkön siirtohinnat. Uusi sähkömarkkinalaki astui voimaan Sähkömarkkinalain mukaan: Kaupunginhallitus 144 11.04.2016 Kaupunginvaltuusto 49 30.05.2016 Valtuustoaloite Hietanen Matti ym. / Koillis-Lapin Sähkön siirtohinnat 116/07.073/2016 KH 11.04.2016 144 Valtuustossa 29.2.2016 jätetty

Lisätiedot

Jätteenkuljetuksen järjestämistä koskevasta lausunnosta tehdyt oikaisuvaatimukset

Jätteenkuljetuksen järjestämistä koskevasta lausunnosta tehdyt oikaisuvaatimukset Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 467 3.12.2012 Kaupunginhallitus 505 17.12.2012 Asianro 648/11.03.02/2012 55 Jätteenkuljetuksen järjestämistä koskevasta lausunnosta tehdyt oikaisuvaatimukset

Lisätiedot

Kemijärven kaupungin organisaatio- ja päätöksentekorakenne

Kemijärven kaupungin organisaatio- ja päätöksentekorakenne Kaupunginhallitus 195 08.06.2015 Kaupunginvaltuusto 59 15.06.2015 Kaupunginhallitus 278 07.09.2015 Kaupunginvaltuusto 81 21.09.2015 Kaupunginhallitus 232 06.06.2016 Kemijärven kaupungin organisaatio- ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 5638/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 5638/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) 47 19.8.2015 59 7.10.2015 65 Asianro 5638/02.02.00/2015 Kasvun ja oppimisen palvelualueen vuoden 2016 talousarvion laadinnan tilannekatsaus historia 19.8.2015 47

Lisätiedot

KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELUN JATKAMINEN

KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELUN JATKAMINEN Sivistyslautakunta 52 27.09.2007 Joutsan kunnanhallitus 4 08.10.2007 Kunnanvaltuusto 57 22.10.2007 Sivistyslautakunta 5 19.02.2008 Joutsan kunnanhallitus 62 04.03.2008 Kunnanvaltuusto 18 10.03.2008 Joutsan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 369. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 369. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 28..206 Sivu / 3757/206 0.03.02 369 Jousenkaaren koulu Valmistelijat / lisätiedot: Maija Lehtinen, puh. 046 877 3683 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus Teknisen toimen johtaja Olli

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 64. Valtuusto 19.05.2014 Sivu 1 / 1. Valmistelijat / lisätiedot: Antti Mäkinen, puh. 050 593 1339 etunimi.sukunimi@espoo.

Espoon kaupunki Pöytäkirja 64. Valtuusto 19.05.2014 Sivu 1 / 1. Valmistelijat / lisätiedot: Antti Mäkinen, puh. 050 593 1339 etunimi.sukunimi@espoo. Valtuusto 19.05.2014 Sivu 1 / 1 5048/10.02.03/2013 Kaupunginhallitus 126 28.4.2014 64 Valtuustoaloite Aalto Village-hankkeen edistämiseksi Valmistelijat / lisätiedot: Antti Mäkinen, puh. 050 593 1339 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 8809/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 8809/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 10 23.1.2018 Kaupunginhallitus 53 12.2.2018 23 Asianro 8809/02.05.00.00/2017 Valtuustoaloite terveyskeskusmaksun poistamiseksi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 163. Valtuusto Sivu 1 / Valtuustokysymys autopaikoista ja niiden vaikutuksesta asuntojen hintoihin

Espoon kaupunki Pöytäkirja 163. Valtuusto Sivu 1 / Valtuustokysymys autopaikoista ja niiden vaikutuksesta asuntojen hintoihin Valtuusto 18.11.2013 Sivu 1 / 1 1201/10.03.00/2013 Kaupunginhallitus 173 27.5.2013 Valtuusto 101 10.6.2013 Kaupunginhallitus 215 12.8.2013 Kaupunginhallitus 290 14.10.2013 163 Valtuustokysymys autopaikoista

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh Kaupunginhallitus 234 14.08.2017 Kaupunginhallitus 382 27.11.2017 Kaupunginhallitus 30 29.01.2018 Kaupunginhallitus 65 26.02.2018 Kaupunginvaltuusto 13 05.03.2018 Loimaa-strategia 100/00.01.02/2017 Kh

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupungin kiinteistöjen sisäilmaongelmat. Kh

Kaupunginhallitus Kaupungin kiinteistöjen sisäilmaongelmat. Kh Kaupunginhallitus 197 19.06.2017 Kaupungin kiinteistöjen sisäilmaongelmat Kh 26.09.2016 255 Kaupunginjohtaja on nimennyt sisäilmatyöryhmään työsuojelupäällikön, yhden työsuojeluvaltuutetun, sosiaali- ja

Lisätiedot

Koha-Suomi Oy:n osakkeiden ostaminen Raision kaupungille

Koha-Suomi Oy:n osakkeiden ostaminen Raision kaupungille Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Vapaa-aikalautakunta 63 4.10.2016 Asianro 825/12.03.02/2016 292 Koha-Suomi Oy:n osakkeiden ostaminen Raision kaupungille Päätöshistoria Vapaa-aikalautakunta 4.10.2016

Lisätiedot

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh )

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh ) Tekninen lautakunta 78 09.08.2016 Kunnanhallitus 267 22.08.2016 Valtuusto 55 29.08.2016 Valtuusto 2 30.01.2017 MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE 494-403-155-46 429/6/63/631/2016 Teknltk 09.08.2016

Lisätiedot

Kiinteistöveroprosentit vuodelle 2018 on ilmoitettava verohallinnolle viimeistään

Kiinteistöveroprosentit vuodelle 2018 on ilmoitettava verohallinnolle viimeistään Kaupunginhallitus 519 30.10.2017 Kaupunginhallitus 524 31.10.2017 Kaupunginvaltuusto 157 13.11.2017 Kiinteistöveroprosenttien määrääminen vuodelle 2018 KH 519 Kiinteistöverolain (654/1992) 11 :n (1266/2001)

Lisätiedot

Valmistelija: tekninen johtaja Ulf Blomberg ja tilapäällikkö Antti Kinnunen

Valmistelija: tekninen johtaja Ulf Blomberg ja tilapäällikkö Antti Kinnunen Kaupunginhallitus 95 30.03.2015 Kaupunginvaltuusto 52 15.04.2015 Kaupunginhallitus 151 01.06.2015 Kaupunginhallitus 163 15.06.2015 Talokiinteistöjen ja huoneistojen myyminen 188/02.07/2015 KH 95 Valmistelija:

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 51 14.4.2015 Tekninen lautakunta 97 7.6.2016 Kaupunginhallitus 253 19.9.2016 Asianro 957/10.02.03/2014 81 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 259. Kaupunginhallitus 16.09.2013 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 259. Kaupunginhallitus 16.09.2013 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.09.2013 Sivu 1 / 1 1203/10.03.02/2013 259 Valtuustoaloite kiinteistöyhtiön muodostamisesta kaupungintaloa varten (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Carl Slätis, puh. (09) 816 84419

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 04/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3576/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 04/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3576/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 04/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 1 8.5.2017 65 Asianro 3576/00.01.01/2017 Hallintosäännön uudistaminen Päätöshistoria Kaupunginhallitus 8.5.2017 1 Kaupunginlakimies Vesa Toivanen

Lisätiedot

LAUSUNNON ANTAMINEN HALLITUKSEN LINJAUKSISTA ITSEHALLINTOALUEJAON PERUSTEIKSI JA SOTE-UUDISTUKSEN ASKELMERKEIKSI

LAUSUNNON ANTAMINEN HALLITUKSEN LINJAUKSISTA ITSEHALLINTOALUEJAON PERUSTEIKSI JA SOTE-UUDISTUKSEN ASKELMERKEIKSI LAUSUNNON ANTAMINEN HALLITUKSEN LINJAUKSISTA ITSEHALLINTOALUEJAON PERUSTEIKSI JA SOTE-UUDISTUKSEN ASKELMERKEIKSI Kh 14 18.1.2016 Pääministeri Juha Sipilän hallitus on linjannut 20.10. ja 7.11.2015 tekemillään

Lisätiedot

Hallintosäännön muuttaminen 3 luvun :n 3 kaupunginhallitus, 10 luvun 53 :n viranhaltijoiden erityinen ratkaisuvalta ja keskeiset vastuualueet

Hallintosäännön muuttaminen 3 luvun :n 3 kaupunginhallitus, 10 luvun 53 :n viranhaltijoiden erityinen ratkaisuvalta ja keskeiset vastuualueet Kaupunginhallitus 373 19.09.2016 Kaupunginhallitus 408 11.10.2016 Kaupunginvaltuusto 99 17.10.2016 Hallintosäännön muuttaminen 3 luvun :n 3 kaupunginhallitus, 10 luvun 53 :n viranhaltijoiden erityinen

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (96) Kaupunginvaltuusto Kokoustiedot. Aika maanantai klo 18:00-20:22

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (96) Kaupunginvaltuusto Kokoustiedot. Aika maanantai klo 18:00-20:22 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (96) Kokoustiedot Aika 14.01.2013 maanantai klo 18:00-20:22 Paikka Kaupunginvaltuuston istuntosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Karoliina Harju Ari Leinonen Pipsa

Lisätiedot

Valtuutettu Jonni Moislahden ym. valtuutettujen aloite koskien vierasvenesataman yhtiöittämistä

Valtuutettu Jonni Moislahden ym. valtuutettujen aloite koskien vierasvenesataman yhtiöittämistä Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 87 13.10.2014 Tekninen lautakunta 130 27.9.2016 Asianro 846/10.03.01.02/2014 284 Valtuutettu Jonni Moislahden ym. valtuutettujen aloite koskien vierasvenesataman

Lisätiedot

Liikuntapalvelujen tehtäväjärjestelyt

Liikuntapalvelujen tehtäväjärjestelyt Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Vapaa-aikalautakunta 10 12.2.2013 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 37 25.2.2013 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 49 11.3.2013 27 Liikuntapalvelujen tehtäväjärjestelyt

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 98. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 98. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 22.08.2016 Sivu 1 / 1 741/2013 02.05.06 Kaupunginhallitus 192 20.6.2016 98 Kaupungin Kiinteistö Oy Espoon sairaalan lainalle myöntämän omavelkaisen takauksen tarkistaminen Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Ote pöytäkirjasta 1. Vanhankylän alakoulun laajennus- ja peruskorjaustyön suunnitelmaluonnosten hyväksyminen

Ulvilan kaupunki Ote pöytäkirjasta 1. Vanhankylän alakoulun laajennus- ja peruskorjaustyön suunnitelmaluonnosten hyväksyminen Ulvilan kaupunki Ote pöytäkirjasta 1 Tekninen lautakunta 89 09.12.2014 Vanhankylän alakoulun laajennus- ja peruskorjaustyön suunnitelmaluonnosten hyväksyminen 42/10.03.02.00/2014 Tekninen lautakunta 89

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6246/03.00/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6246/03.00/2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 315 24.10.2016 24 Asianro 6246/03.00/2016 Lausunto sote- ja maakuntauudistusta koskevaan hallituksen esitysluonnokseen Päätöshistoria Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Uudenkaupungin pääkirjaston peruskorjaus sekä kirjaston rooli sivistys- ja hyvinvointikeskuksen suunnittelussa ja toteutuksessa

Uudenkaupungin pääkirjaston peruskorjaus sekä kirjaston rooli sivistys- ja hyvinvointikeskuksen suunnittelussa ja toteutuksessa Kaupunginhallitus 158 21.05.2018 Kaupunginvaltuusto 51 12.06.2018 Uudenkaupungin pääkirjaston peruskorjaus sekä kirjaston rooli sivistys- ja hyvinvointikeskuksen suunnittelussa ja toteutuksessa 201/10.03.02/2018

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 2138/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 2138/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta 15 22.8.2017 Kaupunginhallitus 110 25.9.2017 35 23.10.2017 57 Asianro 2138/12.00.01.00/2017 Kuopiolainen opetus - lupa innostua /

Lisätiedot

Korttelin 2023 (osa) asemakaavan muutos 754/10.02.03/2014, 341/10.03.02.00/2014

Korttelin 2023 (osa) asemakaavan muutos 754/10.02.03/2014, 341/10.03.02.00/2014 Kaupunginhallitus 328 03.11.2014 Kaupunginhallitus 344 17.11.2014 Kaupunginhallitus 7 19.01.2015 Kaupunginhallitus 49 02.03.2015 Kaupunginvaltuusto 10 09.03.2015 Korttelin 2023 (osa) asemakaavan muutos

Lisätiedot

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 390 15.12.2014 Asianro 849/10.03.01.00/2013 9 Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista historia

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (5) 102 Päiväkoti Isoniityn korvaavan uudisrakennuksen hankesuunnitelma Päätös hyväksyi Kumpulaan rakennettavan, päiväkoti Isoniityn korvaavan päiväkodin uudisrakennuksen

Lisätiedot

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista/kv

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista/kv Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 849/10.03.01.00/2013 390 Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista/kv historia Kaupunginvaltuusto 2.9.2013

Lisätiedot

Valtuutettu Mika Koiviston ym. valtuutettujen aloite seudullisen kotouttamisohjelman kustannusseurannasta

Valtuutettu Mika Koiviston ym. valtuutettujen aloite seudullisen kotouttamisohjelman kustannusseurannasta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 106 10.6.2013 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 220 6.11.2013 Kaupunginhallitus 412 18.11.2013 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 62

Lisätiedot

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi Rakennus- ja 111 09.06.015 ympäristölautakunta Kunnanhallitus 346 0.11.015 Rakennusjärjestys 5 ja 6 uusiminen ja muuttaminen (kv) 605/00.01.01/01 Rakennus- ja ympäristölautakunta 09.06.015 111 Rakennusjärjestyksen

Lisätiedot

OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÖ TOIMINTAYMPÄRISTÖVALIOKUNNAN PÄÄTÖKSEEN MUUT ASIAT

OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÖ TOIMINTAYMPÄRISTÖVALIOKUNNAN PÄÄTÖKSEEN MUUT ASIAT Kunnanhallitus 31 11.02.2019 OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÖ TOIMINTAYMPÄRISTÖVALIOKUNNAN PÄÄTÖKSEEN 24.1.2019 13 MUUT ASIAT KH 11.02.2019 31 Kunnanhallituksen puheenjohtaja on tehnyt 5.2.2019 ilmoituksen otto-oikeuden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 123 Kiinteistölautakunnan esitys kaupunginhallitukselle Lasten päiväkoti Yliskylän uudisrakennuksen tarveselvityksen ja hankesuunnitelman hyväksymiseksi HEL 2016-002292

Lisätiedot

Asianro 134/ / Kuntarakennelain mukaisen erityisen kuntajakoselvityksen tekeminen Turun seudulla

Asianro 134/ / Kuntarakennelain mukaisen erityisen kuntajakoselvityksen tekeminen Turun seudulla Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 134/00.04.00/2012 127 Kuntarakennelain mukaisen erityisen kuntajakoselvityksen tekeminen Turun seudulla Tiivistelmä 1.7.2013 voimaan tullut kuntarakennelaki edellyttää

Lisätiedot

Raision kaupungin elinkeinopoliittinen ohjelma vuosiksi

Raision kaupungin elinkeinopoliittinen ohjelma vuosiksi Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 1018/00.01.02/2014 105 Raision kaupungin elinkeinopoliittinen ohjelma vuosiksi 2016-2020 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 30.11.2015 307: Suunnittelupäällikkö

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kiinteistöveroprosentin määräminen vuodelle 2014

Kunnanvaltuusto Kiinteistöveroprosentin määräminen vuodelle 2014 Kunnanvaltuusto 101 11.11.2013 Kiinteistöveroprosentin määräminen vuodelle 2014 KVALT 101 KHALL 273 Kunnanjohtaja Kiinteistöverolain (654/1992) 11 :n mukaan kunnanvaltuusto määrää kunnan kiinteistöveroprosenttien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2338/ /2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2338/ /2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2016 1 (1) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 16 16.2.2016 67 Asianro 2338/10.03.02/2014 Kuopion museon peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman hyväksyminen Päätöshistoria

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot