Sipilä Mika Toimitusmiehiä avustivat hankevastaava Matti Mäensivu ja toimitusvalmistelija Merja Vaajakari Maanmittauslaitokselta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sipilä Mika Toimitusmiehiä avustivat hankevastaava Matti Mäensivu ja toimitusvalmistelija Merja Vaajakari Maanmittauslaitokselta."

Transkriptio

1 Toimitusnumero (11) Uusjako Kohde: Panelian tilusjärjestelyn toimitusalue Aika: kello Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Panelian seuratalo Timo Laitinen Paavola Tuija Sipilä Mika Toimitusmiehiä avustivat hankevastaava Matti Mäensivu ja toimitusvalmistelija Merja Vaajakari Maanmittauslaitokselta. Läsnäololista 1. Kokouksen tiedottaminen ja kokouksen laillisuus Kokouksesta on tiedotettu lähetetyillä kutsukirjeillä Maanmittauslaitoksen diaarista ilmeneville asianosaisille, sekä sanomalehti Alasatakunnassa julkaistulla kokouskutsulla. Asianosaiset eivät kysyttäessä esittäneet huomautuksia toimituksen tiedottamisesta, toimitusmiehistä eikä estettä toimituksen jatkamista vastaan. Toimituskokouksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusmiehet ovat esteettömät ja kokous on laillinen. Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kokouksen asialista Toimitusinsinööri esitteli kokouksen asialistaa. Kokouksessa on tarkoitus käsitellä seuraavat asiat: Tieoikeuksien perustamiset: - Tieoikeuden (5 m) perustaminen käyttöyksikön K92 hyväksi kiinteistön Tommila alueelle. - Tieoikeuden (5 m) perustaminen Keltamäentielle. Toimituksen yhteydessä tehtyjen ja ajantasaistettujen tieyksiköintien vahvistaminen. Rajankäynti (K66, K68, K69 ja Metsola). Perusparannushankkeiden (tie, valtaojitus-, putkitus-, salaojitus) luovuttaminen osakkaille. Kustannusosittelut -Tie -, valtaojitus-, putkitus-, salaojitushankkeet. -Arvonlisäverojen osittelu tie ja ojitushankkeissa. Mahdolliset korvausvaatimukset haitasta / vahingosta. Toimituskustannusten ositteluperusteet ja osittelu. Muut asiat Toimituksen lopettaminen. Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki 4, Tieoikeudet Tieoikeuden perustaminen käyttöyksikön K92 hyväksi kiinteistön Tommila alueelle.

2 Toimitusnumero (11) Käyttöyksikön K92 omistaja Heikki Jaakkola on pyytänyt toimitusinsinööriltä tieoikeuden perustamista kiinteistön Tommila alueelle, jotta Jaakkolan omistamalle peltolohkolle olisi kulkuyhteys Suosaaren yksityistieltä. Jaakkolan mukaan kyseistä tieuraaon käytetty Jaakolan tilan liikennöintiin vuosia. Tieoikeuden perustaminen Keltamäentiehen. Tieoikeuden perustamista Keltamäen tielle ovat pyytäneet pidetyssä tien yksiköintipalaverissa tien vaikutusalueen maanomistajat. Tiealueen leveys 5 metriä. Tieoikeuslistauksen tie nro 49. Mikko Raitanen ja Ulla Aitavaara ovat sopineet tieoikeuden muuttamisesta päivätyllä sopimuksella. Sopimuksessa on sovittu tieoikeuden muuttamisesta 3 metrin levyiseksi talvitieoikeudeksi. Toimituksen yhteydessä laaditut ja ajantasaistetut tieyksiköinnit - Lammin yksityitie (yksiköinnin päivittäminen). Hankevastaava Matti Mäensivu kertoi Metsähallituksen ilmoittaneen, että Kakkerinsuon soidensuojelualueen käytönmukainen yksiköiden määrä on 20 yksikköä aikaisemman 40 yksikön sijaan. Tämä muutos on tehty tieyksikkölaskelmaan. - Keltamäentie (tieyksiköinti). Tieoikeuden perustaminen käyttöyksikön K92 hyväksi kiinteistön Tommila alueelle. Perustetaan 4 m. leveä tieoikeus K92 (Jaakkola) hyväksi käyttöyksikön Tommila alueelle toimituskartan osoittamalla tavalla. Keltamäentie Perustetaan 5 m. leveä tieoikeus hyväksi kiinteistöjen Iso-Jaakkola, Pekkala, Ollila, Honkaranta I, Pekkala, Keltakangas, Sinikangas, Kontio, Kauliomäki, Kuturinmäki, K252, Kuusimetsä, K10206, K2027, K26027 ja K23027 alueelle toimituskartan osittamalla tavalla. Oikeutetut ovat toimituksen yhteydessä laaditussa tieyksiköinnissä tieyksiköitä saaneet kiinteistöt. Tieoikeuslistauksen tie nro 49. Tieoikeuden nro 49 osa Mikko Raitasen omistaman käyttöyksikön K113 peltolohkon nro 1100 alueella muutetaan 3 m. leveäksi talvitieoikeudeksi. Toimituksen yhteydessä laaditut ja ajantasaistetut tieyksiköinnit Lammin yksityistien ja Keltamäentien tieyksiköinnit vahvistetaan laadittujen tieyksiköintien mukaisena. 4. Kiinteistöjen yhdistämiset, käyttöyksiköiden purkamiset ja niistä johtuvat tilikorvaukset Tilusjärjestelytoimituksessa on yhdistetty ne yhdistämiskelpoiset tilat ja tilaosuudet, joista on tehty tehdään kirjallinen hakemus tai suullinen pyyntö. Yhdistettävien kiinteistöjen kiinnitysten haltijat ovat tarvittaessa tehneet sopimukset kiinnitysten etusijajärjestyksestä. Loput käyttöyksiköt, joiden tiloja ei ole haettu yhdistettäviksi, ja joilla on tapahtunut muutoksia tiluksissa, on muodostettu omiksi kiinteistöikseen. Kaikissa näissä tapauksissa purettujen käyttöyksiköiden omistajat ovat samoja, eikä käyttöyksikön sisällä minkään tilan arvo ole vähentynyt yli KML 77 :n mukaisen 20 % osittelusta poikkeamisen rajan.

3 Toimitusnumero (11) 5. Rajankäynti Jakosuunnitelmaa täydennetään edellä esitetyn mukaisesti toimitusasiakirjoista ilmenevällä tavalla. Käyttöyksiköiden sisäisiä tilikorvauksia ei ole tarpeen määrätä. Toimitusalueen ulkorajalla on suoritettu pyynnöstä seuraava rajankäynti seuraavien käyttöyksikköjen K66, K68, K69 ja kiinteistön Metsola välillä. Rajankäynti vahvistetaan rajankäyntiselitelmän mukaisesti. Rajankäyntiselitelmä liitetään pöytäkirjan liitteeksi numero Tilikorvauspäätöksen täydennys Tilikorvauspäätöksen täydennys koskee käyttöyksikköjä: K179 ja K kokouksessa päätettyyn tilikorvauspäätöksen täydennyskohtaan oli käyttöyksikön K189 sijasta mennyt kirjoitusvirheen seurauksena käyttöyksikön K179 tunnus. Käyttöyksikölle K189 on maksettu ylimääräistä 179. Käyttöyksikölle K189 on maksettu ylimääräistä tilikorvausta 179, joka käyttöyksikön omistajan on palautettava mennessä tilikorvaustilille FI Jollei tilikorvausta makseta määräajassa, on korvaukselle suoritettava korkolain 4 :n 1. momentissa tarkoitettu korkokannan mukainen korko. 7. Perusparannushankkeiden valtion osuuden määrääminen Maa- ja metsätalousministeriö on antanut päätöksen valtion osallistumisesta Euran Panelian tilusjärjestelyyn dnro 2834/411/2007. tä on täydennetty Maa- ja metsätalousministeriön antamalla päätöksellä Dnro 1589/427/2010. Toimitusmiehet päättivät vahvistaa seuraavat toimituksessa tehtyjen perusparannushankkeiden valtion avustusprosentit: Valtaojien peruskuivatus / perkaushankkeet, 60 %: Kauruunoja, Raakkuunoja, Retkioja, Taanonkulmanoja, Väiviönoja, ja Uusioja, sekä pienemmät valtaojat. Salaojitushankkeet 40 % Tiehankkeet, 60%: Lammin yksityistien kunnostushanke. 8. Perusparannushankkeet ja rahoituspäätökset Tilusjärjestelyhankkeessa tehdyt rahoituspäätökset ovat kokonaisuudessaan kattaneet eri hankkeiden kustannukset. Toimituksessa on tehty korjaukset eri hankkeiden kustannuksiin niiden todellisen arvon mukaisesti. 9. Perusparannushankkeiden kustannusosittelut ja päätös kustannuksista Valtaojitushankkeiden ja tiehankkeiden käyttöyksikkökohtaiset kustannuslaskelmat on lähetetty maanomistajille Mahdolliset vaatimukset/huomautukset valtaojitushankkeiden ja tiehankkeiden käyttöyksikkökohtaisista kustannuslaskelmista tuli esittää kirjallisena, perustellen sekä karttaliitteineen. Vaatimukset/huomautukset tuli lähettää viimeistään mennessä.

4 Toimitusnumero (11) Salaojitushankkeiden käyttöyksikkökohtainen kustannuslaskelma on lähetetty maanomistajille Mahdolliset vaatimukset/huomautukset salaojitushankkeiden käyttöyksikkökohtaisistakustannuslaskelmista tuli esittää kirjallisena, perustellen sekä karttaliitteineen. Vaatimukset/huomautukset tuli lähettää viimeistään mennessä. Tientekokustannusten tili Toimituksessa on kunnostettu seuraava tiehanke, Lammintien yksityistien parantaminen / mutkien oikaisu Toimitusmiehet päättivät käyttää tärkeän tien rakentamiskustannusten osittelun lähtökohtana tieosakkaiden tienkäytön mukaan laskettuja tieyksiköitä. Tieyksiköinti on päivitetty Maanmittauslaitoksen julkaisu nro 92, Käsikirja yksityisteiden tienpidon osittelusta mukaisesti. Lammintien yksityistien osalta kustannukset on määrätty maksettavaksi tien osakkaille tieyksiköiden suhteessa. Asianosaisilla ei kokouksessa ollut huomautettavaa edellä esitettyihin ositteluperusteisiin. Peruskuivatuskustannusten tili Toimitusmiehet päättivät, että peruskuivatuskustannusten ositteluperusteena on ojituksesta jako-osakkaille aiheutunut hyöty. Ojituksen hyötylaskelman on tehnyt hankevastaava- Matti Mäensivu. Ojituksen hyötylaskelmassa on käytetty aikaisempien perkausten hyötyaluetta ja kustannukset on ositeltu ojastoittain hyötyalueen sisällä. Laskentaperusteena on ollut maanomistajan omistaman pinta-alan osuus tietyn ojaston vaikutusalueen pinta-alaan verrattuna. Käyttöyksikön K51 alueelle suunnitellun ns. Virtasen tien rummun suunnittelukustannus 383,52 (Alv 0), alv 92,17 jaetaan tilusjärjestelyn jakosuunnittelussa hyötyä saaneiden kesken. Lammintien alittavan Kauruunojan / Uusiojan rummun kustannuksista 40 % on ositeltu tiekunnalle. Kysyttäessä maanomistajilla ei ollut huomautettavaa edellä esitettyyn ositteluperusteeseen. Salaojituskustannusten tili Toimitusmiehet päättivät, että salaojituskustannusten ositteluperusteena on ojituksesta ja sen suunnitelusta jako-osakkaille aiheutunut hyöty. Hyödyksi katsotaan myös valmistunut salaojitussuunnitelma, vaikkei sen mukaista salaojitusta maanomistaja ole toimituksen yhteydessä toteuttanutkaan. Ositteluperusteena ovat toteutuneet kustannukset suunnittelusta ja salaojitustyöstä maanomistajalle. Ositteluperusteet käyttöyksiköittäin on laskenut hankevastaava Matti Mäensivu. Vaatimukset salaojitusten kustannusosittelusta K83 / Rauli Lehtinen ja Vesa Vahala Salaojitusten kustannustenositteluista tuli yksi kirjallinen vaatimus / huomautus Rauli Lehtiseltä ja Vesa Vahalalta. Vaatimus liitetään pöytäkirjan liitteeksi 2. Toimitusinsinööri luki saapuneen vaatimuksen / huomautuksen.

5 Toimitusnumero (11) Irma Lehtinen käytti puheenvuoron ja ilmoitti, että salaojitussuunnitelmaa on odotettu vuosia, mutta sitä ei ole heille toimitettu. Toimitusinsinööri kertoi, että suunnitelmat kustannusarvioineen on toimitettu maanomistajille aina ennen toimituskokousta missä suunnitelmien toteuttamisesta on päätetty. Ennen kokousta on vielä selvitetty maanomistajan halukkuus suunnitelman mukaisen ojituksen toteuttamiseen. Lisäksi toimitusinsinööri totesi, että kyllä normaalisti ollaan aktiivisia ja otetaan yhteyttä hyvissä ajoin mikäli jotakin luvattua / pyydettyä asiaa ei ole toimitettu asianosaiselle. Toimitusmiesten päätöksen perustelu Rauli Lehtisen ja Vesa Vahalan vaatimukseen: Käyttöyksikölle K83 on maanomistajien pyynnöstä laadittu salaojitussuunnitelmat 8,35 hehtaarille, joten poistettavaksi vaadittu kustannus muodostuu salaojitusten suunnittelukustannuksista. Suunnitelmien valmistuttua käyttöyksikön omistajat ilmoittivat toimitusinsinöörille suullisesti etteivät toteuta suunnitelmien mukaista salaojitusta kustannusten takia. Toimitusinsinöörin muistin mukaan ilmoituksen antoi suullisena Vesa Vahala. Maanomistajat vastaavat omistamalleen alueelle laadittujen salaojitussuunnitelmien kustannuksista. Kysyttäessä muilla asianosaisilla ei ollut huomautettavaa edellä esitettyyn ositteluperusteeseen. K83 / Rauli Lehtinen ja Vesa Vahala Kustannusosittelua ei muuteta käyttöyksikön K83 osalta. Toimitusmiehet päättivät tientekokustannusten, peruskuivatuskustannusten ja salaojitushankkeiden rakentamiskustannusten osittelut kustannuslaskelmien mukaisesti. KML 93 ja KML Perusparannushankkeiden luovutus ja vastaanotto Toimitusmiehet päättivät, että tilusjärjestelyssä toteutettujen perusparannushankkeiden luovutusajankohta tilusjärjestelyn osakkaille on toimituksen päättymisajankohta eli Teiden ja ojien kunnossapitovastuu siirtyy osakkaille toimituksen päätyttyä. 11. Salaojien kunnossapito Toimitusmiehet päättivät, että kukin jako-osakas vastaa tilusjärjestelyn yhteydessä tehdyistä salaojituksista omistamallaan alueella ja että jako-osakkaalla on oikeus pitää salaojat kunnossa toisen omistamalla maalla, mikäli peltojen kuivatus ja ojituksen kunnossapito sitä vaativat. Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki 188, Kiinteistönmuodostamisasetus Valtaojitushankkeiden hankkeiden kunnossapito Toimitusmiehet päättivät, että jako-osakkaat / ojitusyhtiöt vastaavat tilusjärjestelyn yhteydessä perusparannetuista valtaojista. Toimituksen yhteydessä ei ole perustettu ojitusyhtiöitä 13. Uusjakojen tukemislain mukaisten kustannusten takaisin maksaminen Toimitusinsinööri selosti tukemisvarojen perintämenettelyä sekä maksun lykkäämistä. Takaisinperintä alkaa viidentenä vuotena siitä, kun takaisinperintää koskeva päätös on tehty.

6 Toimitusnumero (11) Korko (4 %) lainapääomalle alkaa ensimmäisenä takaisinperintävuonna. Toimitusinsinööri ilmoitti, että mikäli valitusten johdosta jaon yhteydessä päätettyjen hankkeiden kustannukset muuttuvat, laskelmat muutetaan laillistuneen päätöksen mukaisiksi. Arvonlisävero-osuus perusparannushankkeissa: Perusparannushankkeisiin sisältyvä arvonlisävero-osuus on eritelty hankkeiden laskuissa, minkä perusteella perusparannusten ositteluperusteiden mukaan on laskettu tiloittain hankkeisiin sisältyvä arvonlisävero. Toimitusmiehet päättivät, että perusparannushankkeiden kustannukset siltä osin, kuin ne eivät jää valtion lopulliseksi menoksi Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen dnro 2834/411/2007 perusteella, peritään tilusjärjestelyn osakkailta siten, kuin kustannukset ovat hankkeiden lopullisessa kustannuslaskelmassa. 14. Toimitsijoiden tehtävän päättyminen ja jakokunnan tilien lakkauttaminen Tilusjärjestelyä varten valittujen toimitsijoiden tehtävä katsotaan päättyneeksi kun tilusjärjestelyyn liittyvät tehtävät on saatettu loppuun. Toimitusinsinööri kiitti toimitsijoista Panelian tilusjärjestelyn eteen tehdystä työstä. Toimitusinsinööri kysyi läsnä olleilta asianosasilta mihin jakokunnan tilille jäljelle jäävät rahavarat tulisi käyttää. Sirpa Mattila ehdotti, että jäljelle jääneet rahavarat käytettäisiin Panelian rukoushuoneen hyväksi. Mattila kertoi, että Panelian kirkon omistaa Panelian rukoushuoneyhdistys. Irma Lehtinen ilmoitti kannattavansa tehtyä ehdotusta. Toimitusinsinööri kysyi onko paikalla joku joka vastustaa tehtyä ehdotusta. Kukaan ei ilmoittanut vastustavansa Sirpa Mattilan tekemää ehdotusta. Toimitsijoiden tehtävät päättyvät tähän toimituskokoukseen. Jakokunnan tilit lopetetaan tämän toimituskokouksen päätöksien saatua lainvoiman. Jakokunnan tilille FI jäljelle jäävät varat siirretään Panelian Rukoushuoneyhdistyksen käytettäväksi. 15. Korvaukset haitasta ja vahingosta Kokouskutsussa oli maininta, että kokouksessa päätetään mahdolliset korvausvaatimukset haitasta / vahingosta. Toimitusmiehet korostavat, että tilusjärjestelytoimituksessa tehdyt korvausvaatimukset kohdistuvat jaon osakkaisiin, eli kun korvausta määrätään haitasta / vahingosta maksettavaksi, niin korvauksen maksajia ovat jaosta hyötyneet osakkaat. Haitasta ja vahingosta ovat tehneet vaatimuksen seuraavat maanomistajat: K146 Hanna ja Taisto Rantanen (pöytäkirjan liite 3) K122, Suonperä Tapani (pöytäkirjan liite 4) K27, Kalle Saarinen (pöytäkirjan liite 5) Toimitusinsinööri kysyi ennen korvausvaatimusten käsittelyä haluaako joku esittää suullisesti korvausvaatimuksen tilusjärjestelytoimituksesta aiheutuneesta haitasta / vahingosta.

7 Toimitusnumero (11) Kukaan ei läsnä olleista asianosaisista ei ilmoittanut haluavansa jättää suullista korvausvaatimusta. Toimitusinsinööri luki ääneen saapuneet korvausvaatimukset. K146 Hanna ja Taisto Rantanen Hanna ja Taisto Rantasen kiinteistölle Riihimetsä on tieoikeus koillisesta Simulantieltä. Tila on pinta-alaltaan noin 7 ha. Tilan jakaa Koskelanoja, siten että ojan taakse jää noin 1,2 hehtaaria metsälöä. Tämä noin 1,2 ha kappale rajoittuu etelässä Rauman rataan ja lännessä kiinteistöön Sekä tilusjärjestelyn käyttöyksikköön K151 / Nordberg. Tilan Riihimetsä ojan lounaanpuoleiselle metsälölle on kuljettu ennen tilusjärjestelyä jakosuunnitelmassa käyttöyksikköön K151 / Nordberg Hanna ja Taisto Rantaselta siirtynyttä peltoaluetta pitkin. Tilussiirto tehtiin, jotta käyttöyksikön K151 / Nordbergin Kohnan yksityistien varressa sijainnut noin peltolohko 1,8 hehtaarin saatiin siirrettyä Nordbergien kotipaikan viereen ja tällä ratkaisulla saatiin myös Kohnantien ja Kahalansuo rajaaman peltoalueen kiinteistörakennetta parannettua tarkoituksenmukaiseksi ja näin jakosuunnittelusta koko hyötyä jakoalueelle. Mitä tulee vaatimukseen aiheutuneista kustannuksista, niin vaatimuksen liitteenä oleva Varsinais-Suomen käräjäoikeuden / Maaoikeuden päätös DN:o M 10/11959 koskee toimitusinsinöörin esitystä jatkaa toimituksen eteenpäinvientiä pidetyn toimituskokouksen (jakosuunnitelmapäätös) päätöksin tehdyistä valituksista huolimatta. "Kokonaistaloudellisesti edullisin ratkaisu on sallia toimituskäsittelyn jatkaminen. Muutoksenhakijoille ei tästä syystä aiheuteta ylimääräisiä kustannuksia". Peltolohkojen arvoerot on huomioitu toimitusarvioinnissa ja salaojitukset on toteutettu niitä halunneiden maanomistajien saamille vaihdossa tulleille peltolohkoille. Kenellekään maanomistajista ei ole salaojitusta toteutettu ilman maanomistajan ilmoittamaa halukkuutta asiaan. Toimitusalueen tieoikeudet käsiteltiin pidetyssä toimituskokouksessa. Tieoikeuksia käsiteltäessä maanomistajille varattiin mahdollisuus tehdä vaatimus/huomautus rajankäynneistä ja esitetyistä tieoikeuksista ennen toimituskokousta. Mahdolliset vaatimukset/huomautukset tuli esittää kirjallisena, perustellen sekä karttaliitteineen ja ne tuli lähettää viimeistään mennessä toimitusinsinöörille". Hanna ja Taisto Rantanen ei ole toimitusalueen tieoikeuksia käsiteltäessä jättänyt vaatimusta nyt vaatimansa tieyhteyden osalta annettuun määräaikaan mennessä. K122, Suonperä Tapani K27, Kalle Saarinen Molemmat vaatimukset kohdistuvat Uudenojan kesällä 2009 kaivettuun oikaisuun. Toimitusinsinööri on käsitellyt asiaa toimitsijoiden kokouksessa , jolloin paikalla olivat myös käyttöyksikköjen K27 omistaja Esko Saarinen ja K122 omistaja Tapani Suonperä. Toimitsijakokouksessa haettiin ratkaisua Uusiojan oikaisusta aiheutuneen maapankan kohtaloon. Tällöin pelkona oli, että ojan oikaisusta aiheutunut maapankka jää pysyvästi Esko Saarisen ja Tapani Suonperän maalle.

8 Toimitusnumero (11) Maapankka oli ollut Saarisen Eskon ja Tapani Suonperän maalla kesästä 2009 lähtien. Tuolloin toimitusinsinööri esitteli vaihtoehtoiset laskelmat maapankan alle jääneen ja viljelykäytöstä poistuvan maa-alueen korvaamisesta maanomistajille tai maapankan poisajamisesta urakoitsijan toimesta. Maapankan alle jääneen maa-alan pinta-ala oli 6270 neliömetriä., josta Saarisen maalla 1642 neliömetriä ja Suonperän maalla 5327 neliömetriä ha hinnalla kokonaiskorvaus maapankan alle jääneestä alueesta olsi ollut Arvioitu maapankan poisajaminen urakoitsijan toimesta Toimitsijapalaverissa toimitsijat päättivät yksimielisesti, että maksetaan pankan alle menetetystä peltoalasta maapohjakorvaus Saariselle ja Suonperälle, pankan alle jääneiden pinta-alojen mukaan ja tarjotaan alueen maanomistajille vielä mahdollisuutta ajaa maapankkaa omiin tarpeisiin. Tässä vaihtoehdossa oli tarkoituksena jättää suurin osa maapankasta pysyvästi paikoilleen ja korvata viljelykäytöstä poistuva alue. Tämän jälkeen maapankka ajettiin kokonaisuudessaan pois maanomistajien toimesta, tilusjärjestelyhankkeen kustantaessa paikalle lastauksessa käytetyn kaivinkoneen. Toimitusinsinööri kysyi Tapani Suonperältä onko tällä lisättävää korvausvaatimukseen. Tapani Suonperä ilmoitti ettei hänellä ole lisättävää korvausvaatimukseensa. Toimitusmiehet toteavat, että Uusiojan maapankasta aiheutuneen haitan ja vahingon vuoksi Tapani Suonperän ja Kalle Saarisen korvausvaatimukset ovat aiheelliset. Koska toimitsijoiden kokouksessa käsiteltiin korvauksia maapankan viemän pinta-alan mukaisena, pitävät toimitusmiehet kohtuullisena, että tässäkin korvauskäsittelyssä käytetään korvausperusteena maapankan pinta-alaa. K146, Hanna ja Taisto Rantanen Toimitusmiehet hylkäävät Hanna ja Taisto Rantasen esittämät vaatimukset kohdassa 15. Korvaukset haitasta ja vahingosta / selvitykset ja vaatimukset esitetyillä perusteluilla. K122, Suonperä Tapani Uusiojan pankasta aiheutuneesta haitasta ja vahingosta toimitusmiehet määräsivät korvausvaatimuksen mukaisen korvauksen maksettavaksi Tapani Suonperälle. Korvauksen maksavat uusiojan hyötyalueen maanomistajat hyötyalalla olevan pinta-alan suhteessa. Kohdassa 15. Korvaukset haitasta ja vahingosta / selvitykset ja vaatimukset esitetyillä perusteluilla. K27, Kalle Saarinen Uusiojan pankasta aiheutuneesta haitasta ja vahingosta toimitusmiehet määräsivät Tapani Suonperän korvausvaatimuksesta johdetun 7 00 korvauksen maksettavaksi Kalle Saariselle. Korvauksen maksavat uusiojan hyötyalueen maanomistajat hyötyalalla olevan pinta-alan suhteessa. Kohdassa 15. Korvaukset haitasta ja vahingosta / selvitykset ja vaatimukset esitetyillä perusteluilla. Listaus korvaussumman jakaantumisesta liitetään pöytäkirjan liitteeksi 6. Korvaus on Uusiojan hyötyalueen maanomistajien maksettava mennessä tilikorvaustilille FI , mistä korvaukset maksetaan Tapani Suonperälle ja Kalle Saariselle.

9 Toimitusnumero (11) Maanmittauslaitokselta lähetetään listaus korvaussumman jakaantumisesta ja maksuohje korvauksen maksajille. Jollei korvausta makseta määräajassa, on korvaukselle suoritettava korkolain 4 :n 1. momentissa tarkoitettu korkokannan mukainen korko. 16. Toimituskartta Toimitusalueesta laaditaan toimituskartta. Kartan mittausluokka Toimituskustannusten ositteluperusteet ja osittelu Toimitusinsinööri esitteli alustavan laskelman toimituskustannusten osittelusta ja muistutti, että laskelmassa on marraskuun 2014 tilanne. Maanomistajilta laskutettavia toimituskustannuksia syntyy vielä toimituksen lopettamisen jälkeen, koska toimituksen rekisteröinnin valmistelu ja rekisteröinti vie työaikaa. Tästä johtuen nyt esitetyt alustavat toimituskustannukset kasvavat käytetyn työajan perusteella %- osuuksien suhteessa. Toimituskustannusten osittelu perustuu arvioidun hyödyn perusteella määräytyviin luokkiin. Toimituskustannusten ositteluasiakirja pöytäkirjan liitteenä 7. KML 209 Maa- ja metsätalousministeriö on antanut päätöksen dnro 3124/411/2007, honka mukaan valtio maksaa lopullisena menonaan 80 % kiinteistötoimitusmaksusta (maanmittausmaksusta). Toimitusmiehet päättivät em. päätöksen ja kiinteistötoimitusmaksulain 7 :n nojalla, että toimituksen kiinteistötoimitusmaksusta jätetään valtion menoksi 80 % ja maanomistajien maksuosuudeksi 20 %. Toimitusmiehet päättivät toimituskustannusten osittelun kustannuslaskelman %-osuuksien mukaisena. Kiinteistöt, joiden osalta kiinteistötoimitusmaksu on määrätty suoritettavaksi, ovat panttina kiinteistötoimitusmaksusta ja sille suoritettavasta korosta niin kuin maakaaren (540/95) 20 luvussa säädetään (kiinteistötoimitusmaksu 8 ). 18. Asiakirjojen lähettäminen Asiakirjat lähetetään asianosaisille rekisteröinnin jälkeen. Asiakirjojen saajat ilmenevät Maanmittauslaitoksen diaarijärjestelmästä. Lainkohdat Kiinteistönmuodostamisasetus Lopettaminen Toimitusinsinööri selosti muutoksenhakumenettelyn, toimituksen ja myös toimituskustannusten osittelun osalta sekä antoi valitusosoituksen. Toimitukseen voi hakea valittamalla muutosta 30 päivän kuluessa toimituksen lopettamisesta lukien. Oheisesta valitusosoituksesta ilmenee sekä toimituksen lopettamispäivä, että valitusajan päättymispäivä. Toimitus saavuttaa lainvoiman valitusajan päätyttyä tai kun mahdollinen muutoksenhaku on lopullisesti ratkaistu. Koska kaikki toimituksen asiat oli käsitelty, toimitusinsinööri lopetti toimituksen.

10 Toimitusnumero (11) Timo Laitinen Toimitusinsinööri Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki 190

11 Toimitusnumero (11) Valitusosoitus Tämä valitusosoitus koskee toimitusta , lopettamispäivä Uusjako Panelian tilusjärjestelyn toimitusalue Toimitukseen tai siinä annettuun ratkaisuun saa hakea muutosta kirjallisella valituksella maaoikeudelta. Määräaika valituksen tekemiseen on kolmekymmentä (30) päivää siitä päivästä, jona toimitus lopetettiin tai päätös annettiin. Muutoksenhakuasiakirjat on toimitettava puhevallan menettämisen uhalla maaoikeuteen viimeistään maanantaina viraston aukioloaikana. Tässä asiassa toimivaltainen maaoikeus toimii Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa, joka on avoinna virka-aikana klo 8-16:15. käyntiosoite: Sairashuoneenkatu 2-4, Turku postiosoite: PL 376, Turku sähköpostiosoite: varsinais-suomi.ko(at)oikeus.fi Muutoksenhakuasiakirjat voi toimittaa henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä taikka lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköpostina maaoikeuteen. Muutoksenhakuasiakirjat lähetetään lähettäjän vastuulla. Muutoksenhakukirjelmässä on mainittava kaikki seuraavat asiat: toimitus tai muu päätös, jota muutoksenhakemus koskee miltä kohdin toimitukseen tai siinä tehtyyn ratkaisuun haetaan muutosta muutokset, jotka vaaditaan tehtäväksi perusteet, joilla muutosta vaaditaan todisteet, jotka aiotaan esittää ja asiat, jotka todisteilla aiotaan näyttää toteen vaatimus oikeudenkäyntikulujen korvaamisesta, jos valittaja pitää sitä aiheellisena mahdollinen pyyntö perusteluineen asian ratkaisemisesta ilman suullista pääkäsittelyä Muutoksenhakukirjelmässä on ilmoitettava muutoksenhakijan nimi ja hänen laillisen edustajansa, asiamiehensä tai avustajansa yhteystiedot sekä postiosoite, johon kutsut, kehotukset ja ilmoitukset voidaan lähettää. Myös todistajan tai muun kuultavan yhteystiedot on ilmoitettava. Jos postiosoite muuttuu, uusi osoite on ilmoitettava maaoikeudelle. Valittajan tai kirjelmän laatijan (jollei valittaja ole laatinut sitä itse) on allekirjoitettava muutoksenhakukirjelmä. Muutoksenhakukirjelmään on liitettävä tämä valitusosoitus tai sen jäljennös ja lisäksi asiakirjat, joihin muutoksenhakukirjelmässä vedotaan ja jotka eivät sisälly muutoksenhaun alaisen toimituksen tai ratkaisun käsittelyn asiakirjoihin. Jos asianosainen laillisen esteen vuoksi tai muusta hyväksyttävästä syystä ei voi määräajassa hakea muutosta, maaoikeus voi asettaa hakemuksesta uuden määräajan muutoksenhaun tekemistä varten. Uutta määräaikaa on pyydettävä kirjallisella hakemuksella, joka on osoitettava maaoikeudelle ja toimitettava ennen muutoksenhakuajan päättymistä maaoikeuteen. Hakemukseen on liitettävä selvitys hakemuksen perusteesta. Tällöin on noudatettava muutoksenhakukirjelmän laatimisohjeita. Maaoikeus voi kehottaa toimituksen asianosaista antamaan vastauksen muutoksenhakemukseen, jos hakemus koskee asianosaisen oikeutta. Vastaus ja siihen liitetyt asiakirjat annetaan tiedoksi muutoksenhakijalle. Maaoikeus voi kehottaa toimitusinsinööriä antamaan kirjallisen lausuntonsa. Lausunto annetaan tiedoksi pääkäsittelyyn kutsuttavalle asianosaiselle. Jollei asiaa ratkaista ilman pääkäsittelyä, maaoikeuden istunnosta ilmoitetaan kirjeellä, joka annetaan postin kuljetettavaksi tai muulla tavoin toimitetaan asianosaiselle vähintään 14 päivää ennen istuntoa. Jos muutoksenhakija jää pois istunnosta, muutoksenhakemus jätetään sillensä. Muun asianosaisen poissaolo ei estä asian ratkaisemista. Maaoikeus voi suorittaa paikalla katselmuksen. Valitusasian käsittelystä maaoikeudessa peritään yleensä 196 euron oikeudenkäyntimaksu. Asianosaisten oikeudenkäyntikuluihin maaoikeudessa sovelletaan riita-asioiden oikeudenkäyntikuluja koskevia oikeudenkäymiskaaren 21 luvun säännöksiä. Toimitusinsinööri: Timo Laitinen

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen.

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen. Toimitusnumero 2007-228546 1(5) Uusjako Kohde: Aika: 7.8.2014 kello 10.00 Alhonkulma-Laihian tilusjärjestelyn toimitusalue Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-559156 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 30.11.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen Toimitusnumero 2016-531015 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Aura (19); Useita yksiköitä... Aika: 5.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Auran kunnanvirasto valtuustosali

Lisätiedot

4. Osuudet yhteisiin alueisiin Lohkokiinteistö ei saa osuutta yhteisiin alueisiin, koska emäkiinteistöllä ei niitä ole.

4. Osuudet yhteisiin alueisiin Lohkokiinteistö ei saa osuutta yhteisiin alueisiin, koska emäkiinteistöllä ei niitä ole. Pöytäkirja Toimitusnumero 2018-595976 2(3) Toimituksessa käydään seuraavat rajat: Rajamerkki 15 ja 14 ovat hävinnet kaivauksissa. Rajaa käydään pyykistä 29-15-70-14 kartan osoittamalla tavalla Mäntylä

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-515042 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen yksityistietoimitus/ Hausjärven (086) lounaisosa Aika: 13.10.2016 kello 10:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-532005 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 18.1.2017 kello 09:00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-521684 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 7.4.2016 kello 09.00 Paikka: Koski Tl:n kunnan valtuussali Koski Tl Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-533025 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 29.11.2016 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste Toimitusinsinööri: Pekka

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2016-527036 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 8.5.2017 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575478 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 26.10.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Käsityöläiskatu 2 Naantali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-544424 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 7.3.2017 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

-Harri Korkeamäki, erikoissuunnittelija, Luontopalvelut

-Harri Korkeamäki, erikoissuunnittelija, Luontopalvelut Toimitusnumero 2016-546193 1(6) Suojelualuekiinteistön muodostaminen, loppukokous Kohde: VASKIJÄRVEN LUONNONPUISTO: 503-431-1-127 Ruissaarensuo, 503-457-1-33 Korpi, 503-457-2-43 Kaukosuo II, 503-457-3-31

Lisätiedot

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583526 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 19.2.2019 kello 12.00 Paikka: Taivassalon nuorisokoti Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat: - Toimitusvalmistelija

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-573644 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta1 Aika: 28.6.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-596212 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.5.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-543441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 3.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanvirasto

Lisätiedot

Tammisaaren luontokeskus, Rantapuistikko, Tammisaari (Raasepori) Metsähallitus Harri Korkeamäki Hans-Erik Nyman

Tammisaaren luontokeskus, Rantapuistikko, Tammisaari (Raasepori) Metsähallitus Harri Korkeamäki Hans-Erik Nyman Toimitusnumero 2016-532655 1(5) Hankeuusjako Kohde: Aika: 29.3.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: 710-413-1-14 Stor-Jussarö, 710-413-1-25 Gaddarna, 710-413-1-30 Valtionalue,

Lisätiedot

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Toimitusnumero 2017-552779 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 13.00 Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Paikka: Kauppakeskus Tuulonen,

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-549857 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 28.9.2017 kello 09.00 Paikka:

Lisätiedot

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere)

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere) Toimitusnumero 2016-521757 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Aika: 29.3.2017 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-585519 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 30.1.2019 kello 12:00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557569 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Liitekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 1.11.2017

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-587547 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.1.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-521836 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen tietoimitus Hausjärvi, Rutajärven ympäristö Aika: 19.4.2016 kello 11:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali (Keskustie

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-581139 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 12.00 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusinsinööri päätti suorittaa pyydetyn toimituksen.

Toimitusinsinööri päätti suorittaa pyydetyn toimituksen. Toimitusnumero 2018-580160 1(5) Kiinteistönmääritys (KML 283 ) Kohde: Yhteinen vesi-alue 753-876-14-0 Kunta: Sipoo Aika: 29.11.2018 kello 10:00 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone (Iso kylätie 18, 04131

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-543570 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.4.2017 kello 09.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, os. Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-529683 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta : Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 16.11.2016 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Marttila Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-546760 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 13.6.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-531269 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Salo (734); Useita yksiköitä... Aika: 9.12.2016 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-549376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Rautasuo, Luutasuo, Komionvuori Aika: 6.11.2017 kello 10:00 Paikka: Lopen kunta, valtuustosali (Yhdystie 5, 12700 Loppi) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574854 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita kiinteistöjä... Aika: 12.11.2018 kello 9:30 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2 Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset:

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset: Toimitusnumero 2015-499612 1(7) Yksityistietoimitus Kohde: Aika: 9.6.2015 kello 11.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Saukonniemen yksityistie Kunta: Heinävesi Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-584615 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 30.1.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-552818 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 28.8.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanviraston

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-589376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-539671 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä Aika: 20.3.2017 kello 09.00 Toimitusinsinööri: Pekka Heino Läsnäolijat: Toimitusvalmistelijana

Lisätiedot

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa.

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa. Toimitusnumero 2015-495738 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Akaa (20), Useita yksiköitä Aika: 24.4.2015 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste,

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2016-533827 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Humppila (103); useita yksiköitä... Aika: 24.11.2016 kello 09.30 Paikka: Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen.

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen. Toimitusnumero 2016-527023 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Iskolansaaren mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa Aika: 7.10.2016 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalon valtuustosali,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo.

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo. Toimitusnumero 2016-540749 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 2.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungintalo

Lisätiedot

Helvetinjärven kansallispuisto / Kunta: Ruovesi. Ruoveden kunnan valtuustosali, Ruovedentie 30, Ruovesi

Helvetinjärven kansallispuisto / Kunta: Ruovesi. Ruoveden kunnan valtuustosali, Ruovedentie 30, Ruovesi Toimitusnumero 2016-524765 1(6) Hankeuusjako Kohde: Aika: 13.4.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: 702-891-1-1 Helvetinjärven kansallispuisto / Kunta: Ruovesi Ruoveden

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-539737 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 19.1.2017 kello 09:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575011 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 27.9.2018 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-571143 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43 Toimitusnumero 2018-574885 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Forssa (061); useita yksiköitä Aika: 10.10.2018 kello 09.30 Paikka: Forssan kaupungintalon valtuustosali, osoite Turuntie 18,

Lisätiedot

K11856 Syvälahden yksityistie, Kunta: Savonlinna. Savonlinnan kaupungin valtuustosali. Olavinkatu 27, Savonlinna.

K11856 Syvälahden yksityistie, Kunta: Savonlinna. Savonlinnan kaupungin valtuustosali. Olavinkatu 27, Savonlinna. Toimitusnumero 2017-559400 1(6) Yksityistietoimitus Kohde: Aika: 14.11.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: 000-2007-K11856 Syvälahden yksityistie, Kunta: Savonlinna Savonlinnan kaupungin

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-548869 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 30.5.2017 kello 10.00 Paikka: Hausjärven

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-534096 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo, Masku Pekka

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-533939 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 1.12.2016 kello 10.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa Teppo

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574573 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta2 Aika: 12.9.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Alhonkulma-Laihian tilusjärjestely, Eura Aika: 3.12.2015 kello 09.00 Kiukaisten seurojentalo Asemankuja 6 27400 Kiukainen

Alhonkulma-Laihian tilusjärjestely, Eura Aika: 3.12.2015 kello 09.00 Kiukaisten seurojentalo Asemankuja 6 27400 Kiukainen Toimitusnumero 2007-228546 1(15) Uusjako Kohde: Alhonkulma-Laihian tilusjärjestely, Eura Aika: 3.12.2015 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Kiukaisten seurojentalo Asemankuja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 Rasitetoimitus Tunnukset 91-91- Asemakaava: Tonttijako: Aika: Paikka: Toimitusinsinööri: Toimitusmääräys: Hakijat: Läsnä olleet: XXXXX / pp.kk.vvvv XXXXX / pp.kk.vvvv pp.kk.20vv

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-554661 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 28.9.2017 kello 12.00 Paikka: Pöytyän

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583313 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 15.11.2018 kello 14:00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 23950 Pyhäranta Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Liesjärven kansallispuisto, useita kiinteistöjä / Kunta: Karkkila, Somero, Tammela. Hämeen luontokeskuksen auditorio, Härkätie 818, Letku

Liesjärven kansallispuisto, useita kiinteistöjä / Kunta: Karkkila, Somero, Tammela. Hämeen luontokeskuksen auditorio, Härkätie 818, Letku Toimitusnumero 2016-524761 1(5) Hankeuusjako Kohde: Aika: 21.4.2016 kello 14.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Liesjärven kansallispuisto, useita kiinteistöjä / Kunta: Karkkila,

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-538645 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 6.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-531865 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 2.12.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Seppo Rekola kiinteistöltä Vähäniiitty. Ari Saarinen kiinteistöltä Iso-Rukka.

Seppo Rekola kiinteistöltä Vähäniiitty. Ari Saarinen kiinteistöltä Iso-Rukka. Toimitusnumero 2016-527902 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.), Uudelleen käsittely. Kohde: Kunta: Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 26.1.2017 kello 09:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat:

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus Kukaan ei ole pitänyt toimitusmiehiä esteellisinä eikä ole esittänyt estettä toimitusta vastaan.

2. Kokouksen laillisuus Kukaan ei ole pitänyt toimitusmiehiä esteellisinä eikä ole esittänyt estettä toimitusta vastaan. Toimitusnumero 2013-446201 1(6) Uusjako Aika: 1.9.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Pylvään kylätalo, Lentokentäntie 339, Ylivieska Hannu Oja Ahti Hannula ja Eero

Lisätiedot

Pylvään ja Jylhän tilusjärjestelyalueen sekä Männistönrämeen peruskuivatushankeen kiinteistöt

Pylvään ja Jylhän tilusjärjestelyalueen sekä Männistönrämeen peruskuivatushankeen kiinteistöt Toimitusnumero 2013-446201 1(6) Uusjako Kohde: Aika: 6.4.2016 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Pylvään ja Jylhän tilusjärjestelyalueen sekä Männistönrämeen peruskuivatushankeen

Lisätiedot

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo Toimitusnumero 2016-522275 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.8.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue rajoittuu etelässä Ryttyläntiehen, lännessä Helsinki-Tampere

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-524946 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä... Aika: 10.11.2016 kello 09.00 Paikka: Liedon kunnantalon valtuustosalissa Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala Toimitusnumero 2016-530336 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 10.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-545404 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 7.6.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalo os. Kauppalankatu 3 Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Muut asianosaiset ilmenevät pöytäkirjan liitteestä. Lisäksi oli läsnä kartoittaja Juhani Salonen Maanmittauslaitoksesta.

Muut asianosaiset ilmenevät pöytäkirjan liitteestä. Lisäksi oli läsnä kartoittaja Juhani Salonen Maanmittauslaitoksesta. Toimitusnumero 2016-546182 1(7) Suojelualuekiinteistön muodostaminen, loppukokous Kohde: Aika: 8.11.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Kotisten ja Sudenpesänkankaan luonnonsuojelualueiden

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-524660 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 20.9.2016 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungin Alastaron toimipiste valtuustosali

Lisätiedot

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella.

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella. Toimitusnumero 2016-523029 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 20.6.2016 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja

Lisätiedot

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio Toimitusnumero 2017-547599 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 14.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-547508 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284): Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta Toimitusnumero 2017-546724 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 7.9.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nummenkylä ja Ylimmäinen / Kunta: Hämeenlinna Rengon Pitopalvelu

Lisätiedot

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-540178 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 28.2.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Toimitusnumero (9) Alueellinen tietoimitus (budj.)

Toimitusnumero (9) Alueellinen tietoimitus (budj.) Toimitusnumero 2016-522196 1(9) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita rekisteriyksiköitä Aika: 21.3.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Ravintola Liisanpuiston auditorio, Liisankatu

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557775 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 15.11.2017 kello 10.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

SAARISTONMEREN KANSALLISPUISTO, KEMIÖ JA PARAINEN. Niinistösali, Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2 Turku

SAARISTONMEREN KANSALLISPUISTO, KEMIÖ JA PARAINEN. Niinistösali, Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2 Turku Toimitusnumero 2016-532654 1(5) Hankeuusjako Kohde: Aika: 22.2.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: SAARISTONMEREN KANSALLISPUISTO, KEMIÖ JA PARAINEN Niinistösali, Valtion

Lisätiedot

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto / Kunta: Huittinen, Kokemäki, Sastamala

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto / Kunta: Huittinen, Kokemäki, Sastamala Toimitusnumero 2016-524759 1(6) Hankeuusjako Kohde: Aika: 21.4.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto / Kunta: Huittinen, Kokemäki, Sastamala

Lisätiedot

4/ jakosuunnitelmaehdotuksen esittely jakosuunnitelman vahvistaminen kuivatussuunnittelutarpeiden kuuleminen

4/ jakosuunnitelmaehdotuksen esittely jakosuunnitelman vahvistaminen kuivatussuunnittelutarpeiden kuuleminen Toimitusnumero 2013-446201 1(6) Uusjako Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 6.2.2018 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Pylvään kylätalo, Lentokentäntie 339, Ylivieska Hannu

Lisätiedot

Aika: kello Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen Kymmenen virran sali, Veteraanikatu 1, Oulu

Aika: kello Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen Kymmenen virran sali, Veteraanikatu 1, Oulu Toimitusnumero 2009-311358 1(5) Uusjako Aika: 30.12.2016 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen Kymmenen virran sali, Veteraanikatu 1, Oulu

Lisätiedot

Asianosaiset eivät kysyttäessä esittäneet huomautuksia toimituksen tiedottamisesta.

Asianosaiset eivät kysyttäessä esittäneet huomautuksia toimituksen tiedottamisesta. Toimitusnumero 2016-539955 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: 109 Hämeenlinna, Kalvola useita yksiköitä... Aika: 29.11.2017 kello 10:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Iittalan Palotalo, Hämeenlinna

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-553090 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 27.11.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo os. Seurantalontie

Lisätiedot

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko Toimitusnumero 2017-549626 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: 9.11.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Rengon

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-543291 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä. Aika: 25.4.2017 kello 9:00 Paikka: Pöytyän Kyrön toimipisteen valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-544930 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä, 433-895-2-14 Yleinen tie Kunta: Loppi Aika: 8.2.2018 kello 10:00 Paikka: Lopen kunnantalo, valtuustosali (Yhdystie

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2017-559114 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 21.11.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Hakijan, Väyläviraston puolesta rataisännöitsijä Kai Grönqvist. Paikalla olevat asianosaiset on esitetty pöytäkirjan liitteessä.

Hakijan, Väyläviraston puolesta rataisännöitsijä Kai Grönqvist. Paikalla olevat asianosaiset on esitetty pöytäkirjan liitteessä. Toimitusnumero 2017-548517 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Kerava-Porvoo rautatie, rataosa Olli - Porvoo, Järnvägsområde 638-871-1-5, Porvoo Aika: 18.2.2019 kello 10.00 Paikka: Seuratalo Högbacka

Lisätiedot