KEHITYSVAMMAISTEN HENKILÖIDEN ASUMISPALVELUT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEHITYSVAMMAISTEN HENKILÖIDEN ASUMISPALVELUT"

Transkriptio

1 1 (10) KEHITYSVAMMAISTEN HENKILÖIDEN ASUMISPALVELUT SOPIJAOSAPUOLET 1) Jämsän kaupunki (jäljempänä kaupunki) Sosiaali- ja terveyslautakunta 2) Palveluntuottaja (jäljempänä palvelutuottaja) Hoivakymppi Oy Olavinkatu 42 A, Savonlinna Y-tunnus Sopijaosapuolten yhteyshenkilöt: Kaupungin yhteyshenkilö: Vammaispalvelupäällikkö Armi Lehtinen Puh S-posti: Palveluntuottajan yhteyshenkilö: Palvelupäällikkö Sari Kärpänen Puh S-posti: Yhteyshenkilöiden tehtävänä on seurata ja valvoa sopimuksen toteutumista ja tiedottaa siitä oman organisaation sisällä ja toiselle sopijaosapuolelle. Yhteyshenkilön vaihtumisesta on heti ilmoitettava toisen sopijaosapuolen yhteyshenkilölle. 1. SOPIMUKSEN KOHDE Tämä sopimus perustuu Jämsän kaupungin julkaisemaan kehitysvammaisten henkilöiden asumispalvelun tarjouspyyntöön, palveluntuottajan päivättyyn tarjoukseen sekä Jämsän kaupungin Sosiaali- ja terveyslautakunnan tekemään päätökseen.

2 2 (10) Sopimus koskee palvelutuottajan tuottamia kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain 2 :n 4. kohdan ja 35 :n sekä sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa ja 23 :ssä tarkoitettua asumispalvelua, kehitysvammaisten henkilöiden ympärivuorokautisen asumispalveluja (ns. autettu asuminen) Jämsän kaupungin osoittamassa, v valmistuvassa 15 asukkaan ryhmäkodissa, osoite Linnamäentie 21, Jämsänkoski. Sopimus ei sisällä kaupungin määräostovelvoitetta. Muissa asiakirjoissa mahdollisesti kuvatut volyymiarviot ovat kaupunkia sitomattomia arvioita. Mikäli palvelukodin kaikki paikat eivät ole täynnä, voidaan palveluntuottajan ja kaupungin välillä neuvotella siitä, että vapaana olevaa paikkaa voidaan tarjota myös toisen paikkakunnan asiakkaalle. Sopimus ei tuota palveluntuottajalle yksinoikeutta palveluiden tuottamiseen. 2. SOVELLETTAVAT YLEISET EHDOT Sopimukseen sovelletaan Julkisten palveluhankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2009 PALVELUT), jollei tässä sopimuksessa tai tarjouspyynnössä ole toisin sovittu. 3. KAUSI JA IRTISANOMISAIKA Sopimus syntyy, kun molemmat osapuolet ovat sen allekirjoittaneet ja päättyy määräaikaisena ilman erillistä irtisanomista Palveluiden tuottaminen on suunniteltu alkavaksi Palvelutuotannon alkamisesta sovitaan tarkemmin sitten, kun tiedetään ryhmäkodin tarkka valmistumisajankohta. Sopimusta voidaan jatkaa 2 optiovuodella saakka. Palveluntuottaja sitoutuu siihen, että hankintasopimusta voidaan jatkaa tilaajan päätöksellä ilman uutta hankintamenettelyä ja solmitun hankintasopimuksen mukaisin ehdoin edellä mainitun ajan. Tilaaja päättää optiokauden käytöstä ja ilmoittaa siitä palveluntuottajalle kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Palveluntuottaja sitoutuu siihen, että nyt kilpailutettu asumispalvelu jatkuu myös sopimusajan umpeuduttua siihen saakka, kunnes uusi palveluntuottaja on ottanut toiminnasta vastuun, siinäkin tapauksessa, että seuraavassa kilpailutuksessa valitaan eri palveluntuottaja. Hinnoittelu on tältä ajalta viimeisimmän, voimassa olevan hinnoittelun mukainen.

3 3 (10) Lisäksi palveluntuottaja sitoutuu tarvittaessa tuottamaan palveluita myös sopimuskauden päätyttyä (riippumatta siitä kenen kanssa seuraava sopimus solmitaan), mikäli kyseeseen tulee hankinnan väliaikainen järjestäminen. Hankinnan väliaikainen järjestäminen voi tulla kyseeseen esimerkiksi tilanteessa, jossa uudesta hankintapäätöksestä on valitettu markkinaoikeuteen. Mikäli hankinta järjestetään väliaikaisesti, sopivat kaupunki ja palveluntuottaja erikseen palvelun tuottamisen sopimusehdoista. Sopimusehtojen tulee tällöin olla kuitenkin molempien osapuolten kannalta kohtuulliset. Jos jompikumpi osapuolista haluaa irtisanoa sopimuksen kesken sopimuskauden, on irtisanominen tehtävä kirjallisesti viimeistään seitsemän (7) kuukautta ennen haluttua päättymisajankohtaa. Irtisanominen ei aiheuta osapuolille maksuseuraamuksia. 4. ASIAKIRJAT JA NIIDEN KESKINÄINEN ETUSIJAJÄRJESTYS Sopimusasiakirjojen keskinäinen etusijajärjestys on seuraava: Tämä sopimus Liite 1: Hankintapäätös Liite 2: Tarjouspyyntö liitteineen Liite 3: Julkisten palveluhankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2009 PALVELUT) Liite 4: Tarjous liitteineen 5. HANKITTAVAN PALVELUN SISÄLTÖ JA VAATIMUKSET Hankittavan palvelun sisältö ja vähimmäisvaatimukset on kuvattu tämän sopimuksen liitteessä 2. Alihankkijoiden käyttö on sallittua vain tukipalveluissa kuten ruokahuolto, siivous, kiinteistönhuolto jne. Mikäli palveluntuottaja käyttää alihankkijoita, on tarjouksessa annettu tieto siitä, miltä osin heitä käytetään. Alihankkijaksi voidaan hyväksyä vain tilaajavastuulain ja muut tarjouspyyntöasiakirjoissa asetetut yhteiskunnalliset vaatimukset täyttävä alihankintayritys. Lisäksi kaupungilla on oikeus perustellusta syystä kieltäytyä hyväksymästä esitettyä alihankkijaa palvelun tuottamisessa. Palveluntuottaja vastaa alihankkijoittensa toiminnasta kuten omastaan. 6. PALVELUNTUOTTAJAN VASTUU Palveluntuottaja huolehtii riittävän vastuuvakuutuksen ja muiden alalla tavanomaisten vakuutusten voimassapitämisestä. Mikäli vastuuvakuutus ei kata

4 4 (10) täysimääräisesti aiheutuneita vahinkoja, vastaa palveluntuottaja vahingoista täyteen määrään asti. Palveluntuottaja antaa pyydettäessä kaupungille tutustuttavaksi ko. vakuutuskirjat. Palveluntuottaja varmistaa tilaajalle, että lasten ja nuorten kanssa työskentelevät työntekijät ovat esittäneet rikosrekisteriotteet ennen palvelusuhteen alkua. Esitettävä rikosrekisteriote ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi. Palveluntuottaja vastaa katkeamattoman palvelun turvaamisesta myös poikkeustilanteissa. Palveluntuottaja vastaa tuottamansa palvelun sekä asiakkaalle että kolmannelle osapuolelle mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta. Palveluntuottajan vahingonkorvausvastuuseen sovelletaan lisäksi JYSE 2009 Palvelut -ehtoja. Palveluntuottaja on itsenäinen yrittäjä, joka vastaa itse veroistaan ja muista julkisoikeudellisista maksuistaan ja vakuutuksistaan. 7. HINNAT JA HINTOJEN TARKISTUS Sovittu palvelun hinta on kiinteä arvonlisäveroton bruttohinta 128 euroa/asukas/ vuorokausi. Muuttovalmennuksen kiinteä arvonlisäveroton bruttohinta 29 euroa/tunti. Muuttovalmennuksen aloituksesta, sisällöstä ja kestosta sovitaan erikseen. Hinnan on oltava kaupungin määrittelyn mukainen ja sen tulee sisältää tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt hankinnan kohteen ja vähimmäisvaatimusten mukaiset palvelut ja kaikki palvelun tuottamisesta aiheutuvat kustannukset. Hintaan ei ole lupa lisätä lasku-, toimitus- tai muita lisiä. Hyväksytyn tarjouksen ja allekirjoitetun sopimuksen mukainen hinta on voimassa saakka. Tämän jälkeen voidaan sopimuksen mukaista vuorokausihintaa tarkistaa vuosittain enintään Terveys- ja sosiaalipalvelujen ansiotasoindeksin / Palkansaajien ansiotasoindeksi 2010 = 100 toimialoittain (TOL 2008) muutoksen verran. Mahdollisessa hinnantarkistuksessa sopimuksessa voidaan sovittua vuorokausihintaa muuttaa enintään vertailukohtien III/2015 ja III/2016 välisen indeksimuutoksen verran. Muina hinnantarkistushetkinä annettua tarjoushintaa voidaan muuttaa enintään vertailukohtien III/2015 ja tarkistushetken mukaisen indeksin indeksimuutoksen verran.

5 5 (10) Hintaa voidaan tarkistaa enintään kerran vuodessa. Mikäli alakohtainen lainsäädäntö tai viranomaisohjeet edellyttävät palvelun sisällössä olennaisia muutoksia, voidaan hintaa tarkistaa muutosta vastaavasti. Ateriapalvelun hinnan (sisältyy vuorokausihintaan) tulee olla paikkakunnan markkinahintaan verrattuna kohtuullinen. 8. LASKUTUS, MAKSUEHTO JA VIIVÄSTYSKORKO Kaupunki suorittaa hankkimistaan palveluista korvauksen laskun mukaan kuukausittain jälkikäteen. Laskussa tulee ilmetä erillisellä liitteellä laskutetut palvelut asukaskohtaisesti; asiakkaiden hoitopäivät ja -päivämäärät sekä poissaolopäivät, -päivämäärät ja poissaolon syy. Laskutuskausi alkaa ensimmäisestä varsinaisesta asiakkaan hoitopäivästä. Asukkaan kokonaisista poissaolopäivistä hinta määräytyy seuraavasti: Jos asukas on yhtäjaksoisesti sairaalassa, kuntoutuslaitoksessa tai vastaavassa, palveluntuottaja on oikeutettu laskuttamaan tilaajaa vain asukkaan 14 vuorokauden poissaolon ajalta. Sairaalaan tai muuhun hoitoon lähtöpäivää ei lasketa tämän sopimuksen tarkoittamaksi hoitovuorokaudeksi, mutta tulopäivä lasketaan. 14 vuorokautta pidemmästä laskutusajasta on neuvoteltava erikseen tilaajan kanssa. Mikäli paikka on voitu käyttää toisen asukkaan lyhytaikaiseen asumiseen, laskutusta ei voida suorittaa. Jos poissaolon syy on asukkaan oma loma/omaehtoinen poissaolo, palveluntuottaja on oikeutettu laskuttamaan tilaajaa vain asukkaan 7 vuorokauden poissaolon ajalta. Omalle lomalle lähtöpäivää ei lasketa tämän sopimuksen tarkoittamaksi hoitovuorokaudeksi, mutta tulopäivä lasketaan. 7 vuorokautta pidemmästä laskutusajasta on neuvoteltava erikseen tilaajan kanssa. Mikäli paikka on voitu käyttää toisen asukkaan lyhytaikaiseen asumiseen, laskutusta ei voida suorittaa. Tilapäisistä asumispalveluista korvaus maksetaan asiakaskohtaisesti erikseen sovituilta toteutuneilta läsnäolovuorokausilta. Läsnäolovuorokaudella tarkoitetaan yhtäjaksoista 24 tunnin jaksoa, vaikka tunnit ajoittuisivat kahdelle eri kalenterivuorokaudelle. Kuolemantapauksessa tai asukkaan muuton vuoksi laskutus keskeytetään tapahtumaa seuraavana päivänä.

6 6 (10) Palveluntuottajan tulee ilmoittaa asukkaan poissaolosta tilaajan yhdyshenkilölle tai asukkaan palvelusuunnittelun vastuuhenkilölle välittömästi. Maksu suoritetaan Palveluntuottajan eritellyn laskun perusteella. Maksuaika on vähintään 30 pv netto laskun päiväyksestä. Viivästyskorko on korkolain 4 1 mom. mukainen. Kaupungin tilikausi on kalenterivuosi ja laskutuskauden tulee päättyä vuodenvaihteeseen. Palveluntuottajan omaan käyttöön tulevista tiloista kaupunki perii Palveluntuottajalta sopimusajalta erikseen määräytyvän omakustannusvuokran kuukausittain (toimistotilat, henkilökunnan sosiaalitilat). Vuokra määrittyy KSP Asunnot Oy:n päättämän kaupungilta perittävän vuokran mukaisesti. 9. ASIAKASMAKSUN MÄÄRÄÄMINEN JA PERIMINEN Kaupunki määrää osoittamiltaan asiakkailta perittävät asiakasmaksut ja perii ne asiakkailta. Palveluntuottaja ei voi periä mitään asiakasmaksuja. 10. YHTEISTYÖ AIKANA SEURANTA Kaupungin tai palveluntuottajan aloitteesta pidetään tarvittaessa yhteistyökokouksia tilaajan ja palveluntuottajan kesken. Palveluntuottaja sitoutuu osallistumaan kokouksiin ja niihin käytettyä aikaa ei korvata palveluntuottajalle. Palveluntuottaja antaa kaupungille säännöllisesti laskun mukana selvitykset tuotetuista palveluista, toimittaa vuosittaisen toimintakertomuksen ja tilinpäätöstiedot ja muut kaupungin tarvitsemat tiedot. Sopijapuolet sitoutuvat siihen, että sopimuskauden aikana tapahtuvista toiminnan olennaisista muutoksista ilmoitetaan sopijaosapuolille. Kaupungilla on oikeus erityisestä syystä tutustua Palveluntuottajan kirjanpitoon. Palveluntuottaja noudattaa yhdessä kaupungin kanssa asetettuja asumispalvelujen laatua koskevia vaatimuksia. Palveluntuottaja arvioi ja kuvaa toimintaansa säännöllisesti ja sitoutuu käymään kaupungin kanssa säännölliset, vuotuiset kehityskokoukset toiminnan sisällöstä kaupungin ilmoittamana ajankohtana. Kaupungilla on mahdollisuus tehdä haluamallaan tavalla arviointi- ja

7 7 (10) auditointikäyntejä, joiden kertomuksen runkona käytetään Valviran Ohjaus- ja valvontakäynnin sekä tarkastuskäynnin kertomuslomaketta. Jatkuvan sopimusseurannan yhteydessä tarkistetaan Palveluntuottajan tarjouksen pohjalta sovitun palvelun sisältö. Kaupunki valvoo sopimuksen täyttymistä yksityisten sosiaalipalvelujen valvonnasta annetun lain mukaan VIRHEET PALVELUN SISÄLLÖSSÄ JA REKLAMAATIOT Palvelussa on virhe, mikäli palvelu tai palveluntuotantoon tarkoitetut tilat eivät täytä tässä sopimuksessa kuvattuja ehdottomia edellytyksiä, tai palveluntuottajan henkilökunta ei määrältään tai ammatilliselta tasoltaan vastaa sopimuksessa sovittua tasoa. Reklamaatio on tehtävä todisteellisesti heti kun sopimuspoikkeama havaitaan. Sen jälkeen on neuvoteltava, jos toinen osapuoli sitä vaatii. Reklamaatio toimitetaan kirjallisesti palveluntuottajan yhteyshenkilölle, mikäli kyse on sopimuspoikkeamasta palvelutuottajan toiminnassa. Mikäli vastaavasti on kysymys sopimuspoikkeamasta kaupungin toiminnassa, toimitetaan reklamaatio kaupungin yhteyshenkilölle. Jos palvelu on ollut virheellinen, kaupungilla on oikeus vaatia palveluntuottajalta hinnanalennusta Sopimusosapuolilla on oikeus purkaa sopimus, jos toinen osapuoli rikkoo olennaisesti sopimusvelvoitteittaan eikä kohtuullisessa ajassa (14 vrk) korjaa laiminlyöntiään kirjallisesta huomautuksesta huolimatta. Olennaisena sopimusrikkomuksena pidetään esimerkiksi reklamaatioista huolimatta toistuvia viivästys- ja virhetilanteita. Kummallakin sopimusosapuolella on oikeus purkaa sopimus, jos sopimuksen täyttyminen ylivoimaisen esteen jatkumisen vuoksi tulee mahdottomaksi tai viivästyy oleellisesti tai yli kolme (3) kuukautta. Sopimuksen purkautuessa Palveluntuottaja on velvollinen palauttamaan liikaa maksetut korvaukset kaupungille ja kaupunki on velvollinen maksamaan puuttuvat korvaukset Palveluntuottajalle. 11. ASIAKASTIETOJEN KÄSITTELY JA SALASSAPITO Henkilötietolain lain tarkoittamana rekisterinpitäjänä toimii kaupunki. Palveluntuottaja huolehtii rekisterinpidosta tietyin osin kaupungin lukuun. Kaupunki vastaa rekisteriselosteen laatimisesta ja palveluntuottaja sen saatavilla pidosta

8 8 (10) toimintayksikössään. Toiminnassa syntyneet asiakirjat ovat luonteeltaan viranomaisen asiakirjoja. Palveluntuottaja vastaa siitä, että tämän sopimuksen piiriin kuuluvat asiakastiedot ovat erillään palveluntuottajan muusta rekisteristä ja että tietoja käyttävät vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat niitä palvelujen toteuttamiseksi ja jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa siitä, että palveluntuottajan tietoliikenneyhteydet ovat ulkopuolisilta suojatut. Tiedon käsittelyssä noudatetaan hyvää tiedonhallintatapaa. Henkilötietolain 26 ja 29 :n perusteella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu, sekä mahdollisuus vaatia tiedon korjaamista. Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 11 :n perusteella asianosaisella on oikeus saada tieto muunkin kuin julkisen asiakirjan sisällöstä. Edellä mainittujen lainkohtien perusteella esitetyt vaatimukset ratkaisee kaupunki, myös siltä osin kuin asiakirjat ovat palveluntuottajan hallussa. Jollei asiakirjan tai tiedon antaminen tiedon pyytäjälle edellytä kirjallisen päätöksen tekemistä, tiedon antaa palveluntuottaja tiedusteltuaan asiaa kaupungilta. Palveluntuottaja sitoutuu hankintasopimuksen päättyessä siirtämään arkistoivat asiakastiedot viipymättä kaupungin käyttöön. Päättyneiden asiakkuuksien asiakirjat tulee siirtää kaupungin käyttöön pyydettäessä tai viimeistään asiakkuuden päättymisvuoden lopussa. Asiakastietojen kirjaamisessa ja asiakirjojen käsittelyssä, säilytyksessä, hävittämisessä ja luovuttamisessa noudatetaan voimassa olevia lakeja ja alemmanasteisia säädöksiä. Sovellettavaksi tulevat potilaslain säännökset ja sitä täydentävänä laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista. Lisäksi noudatetaan potilasasiakirjojen laatimisesta ja säilyttämisestä annettua asetusta, julkisuuslakia, henkilötietolakia, ja soveltuvin osin Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen ohjetta Yksityisen terveydenhuollon potilasasiakirjat, sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä annettua lakia sekä kaupungin antamia ohjeita. Salassapito Palveluntuottaja huolehtii siitä, että sen henkilökunta ja sen tukipalveluja mahdollisesti tuottavat alihankkijat noudattavat hankintasopimuksen piiriin kuuluvissa asioissa voimassaolevia salassapitoa ja vaitiolovelvollisuutta koskevia säännöksiä ja määräyksiä. Salassapito velvoite säilyy koko sopimusajan ja sopimusajan päättymisen jälkeen aina siihen asti kun salassapidon perusteet ovat olemassa.

9 9 (10) 12. ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN JA SOVELLETTAVA LAKI Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen jätetään, asia Keski- Suomen käräjäoikeuden ratkaistavaksi. 13. MUUT EHDOT Ylivoimainen este Ylivoimaisesta esteestä on ilmoitettava toiselle sopimusosapuolelle mahdollisimman pian sen ilmaannuttua. Ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan sellaista sopimusosapuolista riippumatonta ja ennalta arvaamatonta seikkaa, joka on sopimusosapuolten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka vaikutuksia sopimusosapuoli ei voi välttää eikä voittaa Sopimuksen siirtäminen Sopimusta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman toiselta osapuolelta etukäteen saatua kirjallista lupaa. Sopijaosapuolten mahdollinen sulautuminen kolmannen osapuolen kanssa ei vaikuta sopimuksen voimassaoloon, vaan sopimus siirtyy sulautumistilanteessa sellaisenaan vastaanottavalle yritykselle. Sopijaosapuolia koskeva osakeyhtiölain mukainen jakautuminen ei vaikuta sopimuksen voimassaoloon, vaan sopimus siirtyy sellaisenaan uuden yhtiön vastattavaksi. Sopimusosapuolet sitoutuvat tiedottamaan toiselle sopijaosapuolelle hyvissä ajoin mahdollisista sulautumis- ja jakautumissuunnitelmistaan Sopimuksen muuttaminen Sopimusosapuolet voivat muuttaa tätä sopimusta vain kirjallisesti, muut muutokset ovat mitättömiä. Muutokset tulevat voimaan, kun molemmat osapuolet ovat ne asianmukaisesti hyväksyneet ja allekirjoittaneet sopimusosapuolten toimivaltaisten edustajien toimesta.

10 10 (10) Sopimuksen päättyminen Tämän sopimuksen päättymisellä, purkamisella tai irtisanomisella ei ole sellaisenaan vaikutuksia ennen irtisanomista tehtyihin tilauksiin, toimituksiin, mahdollisiin toimitussopimuksiin tai palvelua koskeviin sopimuksiin. 14. ALLEKIRJOITUKSET JA KAPPALEET Tämä sopimus on tehty kahtena yhtäpitävänä kappaleena, yksi kummallekin sopijaosapuolelle. Jämsässä Jämsän kaupunki: Heikki Oksanen Vs. sosiaali- ja terveysjohtaja Armi Lehtinen Vammaispalvelupäällikkö Hoivakymppi Oy: Aila Pärnänen Toimitusjohtaja SOPIMUKSEN LIITTEET: Liite 1: Hankintapäätös Liite 2: Tarjouspyyntö liitteineen Liite 3: Julkisten palveluhankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2009 PALVELUT) Liite 4: Tarjous liitteineen

Sopijaosapuolten vastuut Palveluntuottaja vastaa siitä, että tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja kriteerit täyttyvät.

Sopijaosapuolten vastuut Palveluntuottaja vastaa siitä, että tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja kriteerit täyttyvät. 1 (5) LUONNOS SOPIMUS KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUISTA Sopijaosapuolet Mikkelin kaupunki, jäljempänä kaupunki Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi Maaherrankatu 9 11 50100 Mikkeli Y-tunnus 0165116-3 Kaupungin

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX JANAKKALAN KUNTA METSÄOMAISUUDEN HOITO SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Janakkalan kunta, (jäljempänä Tilaaja) Y-tunnus: 0147510-4 Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (8) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopijaosapuolten vastuut Espoon kaupunki jäljempänä

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (7) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 Y-tunnus 0101263-6 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö Sopimusluonnos 1 (6) Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite PL 23

Lisätiedot

Kaupungin yhteyshenkilö: palvelupäällikkö Niina Helminen, puh. 044 794 4002, sähköposti: niina.helminen@mikkeli.fi

Kaupungin yhteyshenkilö: palvelupäällikkö Niina Helminen, puh. 044 794 4002, sähköposti: niina.helminen@mikkeli.fi 1 (5) PUITESOPIMUSLUONNOS: Kotihoidon palvelut kaikille asiakasryhmille: ikäihmiset, pitkäaikaissairaat, vaikeavammaiset, kehitysvammaiset, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat sekä lapsiperheet Sopijaosapuolet

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (7) Sopimus rajamerkkien hankinnasta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja

Lisätiedot

SOPIMUS VANHUSTEN AVOHOIDON ERÄIDEN PALVELUJEN PUITEJÄRJESTELYSTÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU

SOPIMUS VANHUSTEN AVOHOIDON ERÄIDEN PALVELUJEN PUITEJÄRJESTELYSTÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU SOPIMUS 1 (3) SOPIMUS VANHUSTEN AVOHOIDON ERÄIDEN PALVELUJEN PUITEJÄRJESTELYSTÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. SOPIJAOSAPUOLET Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi = Tilaaja, Y-tunnus: 0175622-1,

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus 1 ( 6) SOPIMUSLUONNOS Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite

Lisätiedot

Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus:

Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (7) Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA 1. OSAPUOLET Palvelun tilaaja Kirkkonummen kunta / Perusturva Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto Kirkkonummen perusturva Ervastintie

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus 1 (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Sopimuksen kohde ja tavoitteet ja Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot:

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot: 1 (6) Uimahallikuljetusten hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja

Lisätiedot

Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4

Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4 KESKEISET SOPIMUSEHDOT sivu 1 (7) XX.XX.XXXX 1 Polttopuiden hankinta Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4 ja Yritys

Lisätiedot

4070/ /2012 ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA

4070/ /2012 ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (8) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA 1. Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (8) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopimusta käyttävät konserniyhteisöt Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki jäljempänä kaupunki. Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Mikkelin kaupunki jäljempänä kaupunki. Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus. Sopimuksen yhteyshenkilöt: LUONNOS Hankintasopimus Sähköinen ovenavausjärjestelmä Sopijaosapuolet Mikkelin kaupunki jäljempänä kaupunki ja Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Kaupungin yhteyshenkilö:

Lisätiedot

METSURIPALVELUT

METSURIPALVELUT HANKINTASOPIMUS 1 (5) METSURIPALVELUT 2014-2015 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä 4 02070 ESPOON KAUPUNKI Yhteyshlö etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 6 1 (9) Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille Sopijaosapuolet Sopimuksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset.

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (9) Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Haavanhoito-, ensiapu-/ensihoitotarvikkeiden hankinta Espoon kaupungille Sopijaosapuolet Espoon

Lisätiedot

SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA

SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA 1. Sopimuksen osapuolet Palvelun tilaaja Kinnulan kunta/perusturva Keskustie 45 43900 Kinnula Y-tunnus: 0242816-6 Yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kuopion kaupunki 1 (6) SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Sopimuksen osapuolet Kuopion kaupunki Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet PL 227 70101 Kuopio Juankosken

Lisätiedot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot KAUPPAPALVELU Liite4/Keskeiset sopimusehdot Sopimuksen osapuolet Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva Y-tunnus 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 MÄNTSÄLÄ Yhteyshenkilö: Minna Koivumäki Vanhustyön päällikkö

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (7) Tilausajojen hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAISTEN HENKILÖIDEN ASUMISPALVELUT

KEHITYSVAMMAISTEN HENKILÖIDEN ASUMISPALVELUT 1 (11) KEHITYSVAMMAISTEN HENKILÖIDEN ASUMISPALVELUT Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun kehitysvammaisten henkilöiden asumispalvelujen tuottamisesta. 1. Hankinnasta ilmoittaminen

Lisätiedot

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS Tampereen liikenteen tilannekuva Puitesopimus LUONNOS 29.6.2015 1 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo ja sopimuskausi... 3 4 Sopimuksen irtisanominen...

Lisätiedot

Hankintasopimusluonnos

Hankintasopimusluonnos Tarjouspyyntö 1(5) Hankintasopimusluonnos SOPIMUS [x]palveluiden TUOTTAMISESTA 1. OSAPUOLET TILAAJA Oulun kaupunki / [x] (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0187690-1 PL 1 90015 Oulun kaupunki Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (10) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Lisätiedot

RUOKA- JA ATERIAPALVELUIDEN HANKINTA

RUOKA- JA ATERIAPALVELUIDEN HANKINTA RUOKA- JA ATERIAPALVELUIDEN HANKINTA Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Taivassalon kunta jäljempänä Asiakas Sopimuksen yhteyshenkilöt Yhteyshenkilöiden tehtävänä on seurata

Lisätiedot

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5. SOPIMUS 1(7) SOPIMUS Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.2020 Sisällysluettelo 1 SOPIJAPUOLET... 2

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (7) Sopimus suurtehoväestöhälyttimien hankinnasta 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus 3. Sovellettavat yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

SOPIMUS RAPORTOINTIPALVELUN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUS RAPORTOINTIPALVELUN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet Liite 2, Keskeiset sopimusehdot 796/02.08.00/2013 27.02.2013 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: SOPIMUS RAPORTOINTIPALVELUN HANKINNASTA Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6

Lisätiedot

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Tilaajan yhteyshenkilön yhteystiedot. Toimittajan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Tilaajan yhteyshenkilön yhteystiedot. Toimittajan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (9) Sopimus apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinnasta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Tilaaja PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: 0101263-6 ja Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (9) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Lisätiedot

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS LIITE 4 PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Sipoon kunta PL 7, 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Yhteyshenkilö: Palveluntuottaja:? Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Perheryhmäkoti

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS Sopijapuolet. 2. Sopimuksen kohde. 3. Sopimuskausi. 4. Hankintapäätös. 5. Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet

HANKINTASOPIMUS Sopijapuolet. 2. Sopimuksen kohde. 3. Sopimuskausi. 4. Hankintapäätös. 5. Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet .,:flr.lii. tj 1IIfl MikkeHn kaupunki 1/6 Hankintasopimus Päiväys 01.03.2016 Kaupunginhallitus 26.9.2016 Liite 1 350 HANKINTASOPIMUS 45493 1. Sopijapuolet Asiakasltilaaja Mikkelin kaupunki 50100 Mikkeli

Lisätiedot

VD/9119/02.08.00.00/2014

VD/9119/02.08.00.00/2014 VD/9119/02.08.00.00/2014 Vaarallisia kemikaaleja käsittelevien ja/tai varastoivien laitosten onnettomuuksien vaikutuksien arviointi kaavoituksen näkökulmasta Veromiehen ja Pakkalan alueella selvitystyön

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (9) Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Tässä sopimuksessa käytetään seuraavia termejä:

Lisätiedot

Sopimuksen kohteena Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajo.

Sopimuksen kohteena Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajo. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1(7) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA SOPIJAOSAPUOLET Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus.

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus. Tarkastuslautakunta 19.6.2018 Liite 1 32 1 (5) Tilintarkastuspalveluja koskeva sopimus / 2017.39.1 Sopimuskausi 01.01.2018-31.12.2021 Optiokaudet 01.01.2022-31.12.2022 01.01.2023-31.12.2023 1. Sopimuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 Keskeiset sopimusehdot 4033/02.08.00/20113. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 Keskeiset sopimusehdot 4033/02.08.00/20113. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6 TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 Keskeiset sopimusehdot 4033/02.08.00/20113 1 (9) SOPIMUS AVUSTAVIEN TEHTÄVIEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas )

Lisätiedot

KESKEISET SOPIMUSEHDOT / LIITE 4 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalvelujen hankinta. Sopijaosapuolet

KESKEISET SOPIMUSEHDOT / LIITE 4 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalvelujen hankinta. Sopijaosapuolet 1 (6) Työnohjauspalvelujen hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas PL 1 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus 0101263-6 ja Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Asiakkaan

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1 (6)

HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1 (6) HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1 (6) SOPIMUS 2368/02.08.00/2013 VAIHTOLAVOJEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki Espoon kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

SOPIMUS LIIKUNTA- JA KULTTUURIPALVELUIDEN SÄHKÖISESTÄ MAKSUJÄRJESTELMÄSTÄ Imatran kaupunki

SOPIMUS LIIKUNTA- JA KULTTUURIPALVELUIDEN SÄHKÖISESTÄ MAKSUJÄRJESTELMÄSTÄ Imatran kaupunki Sopimusluonnos Liite 4 LUONNOS SOPIMUS LIIKUNTA- JA KULTTUURIPALVELUIDEN SÄHKÖISESTÄ MAKSUJÄRJESTELMÄSTÄ Imatran kaupunki Sisällysluettelo 1. Sopijaosapuolet... 2 2. Vastuu- ja yhteyshenkilöt... 2 3. Sopimuksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: Yritys jäljempänä, Toimittaja Osoite Y-tunnus: Kaupungin yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: Yritys jäljempänä, Toimittaja Osoite Y-tunnus: Kaupungin yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (10) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä, Toimittaja

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

SOPIMUS LASTENSUOJELULAIN MUKAISESTA LAITOSHOIDOSTA

SOPIMUS LASTENSUOJELULAIN MUKAISESTA LAITOSHOIDOSTA 1 (5) SOPIMUS LASTENSUOJELULAIN MUKAISESTA LAITOSHOIDOSTA SOPIJAOSAPUOLET PALVELUN OSTAJA: Liperin kunta Sosiaali- ja terveyslautakunta Lasten ja perheiden palvelut PALVELUN TUOTTAJA: Joensuun kaupunki.

Lisätiedot

Valokuvauspalveluiden hankinta

Valokuvauspalveluiden hankinta KESKEISET SOPIMUSEHDOT 1/8 Valokuvauspalveluiden hankinta Sopijaosapuolet Yritys Oy, jäljempänä Toimittaja osoite Y -tunnus ja Espoon kaupunki PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos

Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos 1 2 Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos SISÄLLYS 1. Sopijaosapuolet

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Asiakkaan yhteyshenkilö: Antti Asiakas, p. (09) 816 xxxxx, antti.asiakas@kirkkonummi.

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Asiakkaan yhteyshenkilö: Antti Asiakas, p. (09) 816 xxxxx, antti.asiakas@kirkkonummi. Sopimusluonnos Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja /Suun terveydenhuolto jäljempänä Asiakas Osoite Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Asiakkaan yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilö:

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilö: 1 (8) Pesulapalveluiden hankinta Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y

Lisätiedot

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA Liite 3 Sopimusmalli SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Juupajoen kunta (jäljempänä myös Tilaaja ) Y-tunnus: Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) PL ESPOON KAUPUNKI Y

Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) PL ESPOON KAUPUNKI Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1/7 SOPIJAOSAPUOLET Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) osoite Y -tunnus ja Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015 SOPIMUS luonnos 1 (5) Turku Touring Oy:n opastetut kiertoajelut Koiramäen lasten kaupunkikerros ja Turku sightseeing 1. Sopijapuolet Palveluntuottaja: Osoite Y-tunnus: Yhteyshenkilö: ja Tilaaja: Turku

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA PUITETARJOUSPYYNTÖ/Liite 5. Keskeiset sopimusehdot KYRKSLÄTTS KOMMUN 627/531/2010

KIRKKONUMMEN KUNTA PUITETARJOUSPYYNTÖ/Liite 5. Keskeiset sopimusehdot KYRKSLÄTTS KOMMUN 627/531/2010 SOPIJAOSAPUOLET jäljempänä Asiakas PL 20 024001 Kirkkonummi Y-tunnus: ja XXX jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen yhteyshenkilöt Asiakkaan yhteyshenkilö: puh Palveluntuottajan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2015 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY

TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2015 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY TEHORESERVISOPIMUS XXXX / 2015 ASIAKAS OY JA FINEXTRA OY 2 (5) Sisällys 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 TEHORESERVIMAKSU JA SEN MÄÄRÄYTYMINEN... 3 3.1 Tehoreservimaksu... 3

Lisätiedot

1. Itä-Savon sairaanhoitopiiri ky (jäljempänä Tilaaja) Keskussairaalantie 6 57120 Savonlinna

1. Itä-Savon sairaanhoitopiiri ky (jäljempänä Tilaaja) Keskussairaalantie 6 57120 Savonlinna 1 SOPIMUS 1. Osapuolet 1. Itä-Savon sairaanhoitopiiri ky (jäljempänä Tilaaja) Keskussairaalantie 6 57120 Savonlinna 2. Palvelukoti Koivula Oy (jäljempänä Palveluntuottaja) Säimenentie 654 58360 Säimen

Lisätiedot

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUONNOS 2.12.2015 PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Kemijärven kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio 2017.1 1. Toiminnassa noudatettavat ehdot Toiminnassa noudatetaan seuraavia asiakirjoja pätevyysjärjestyksessä:

Lisätiedot

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa:

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: 1 OSTOPALVELUSOPIMUS Sopimuksen osapuolet Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: Asukas: xxxxxxxxxxxxxxxxx Henkilötunnus: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lisätiedot

Kaupunki valitsee asukkaat asumisyksikköön kilpailutusprosessissa esitetyllä tavalla, liite 1.

Kaupunki valitsee asukkaat asumisyksikköön kilpailutusprosessissa esitetyllä tavalla, liite 1. 1 (6) LUONNOS, PUITESOPIMUS PALVELUASUMISEN OSALTA Sopijaosapuolet Mikkelin kaupunki, jäljempänä kaupunki Maaherrankatu 9 11 50100 Mikkeli Y tunnus 0165116 3 Kaupungin yhteyshenkilö: nimi, yhteystiedot

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

Sopimus vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palveluiden hankinnasta

Sopimus vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palveluiden hankinnasta 1 LIITE 5 SOPIMUSLUONNOS Sopimus vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palveluiden hankinnasta Osapuolet Kunnan nimi Osoite Y-tunnus: Sopimusyhteyshenkilö/t: Nimike Etunimi Sukunimi puh. xxx

Lisätiedot

Sopimus Avainkumppanin kanssa toteutettavasta johtamisen kehittämisen projektista. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus:

Sopimus Avainkumppanin kanssa toteutettavasta johtamisen kehittämisen projektista. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (9) Sopimus Avainkumppanin kanssa toteutettavasta johtamisen kehittämisen projektista 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/5 SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Hausjärven kunta Keskustie 2 4

Lisätiedot

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi/ Varhaiskasvatus, jäljempänä kaupunki PL 214 53101 LAPPEENRANTA Palveluntuottaja

Lisätiedot

1. Sopimuksen osapuolet

1. Sopimuksen osapuolet SOPIMUS MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISESTA 1. Sopimuksen osapuolet Palvelun tilaaja Kinnulan kunta/perusturva Keskustie 45 43900 Kinnula Y-tunnus: 0242816-6 Yhteyshenkilö sopimusasioissa: sosiaalijohtaja

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNANA HANKINTA ESPOON KAUPUNGILLE. Espoon kaupunki jäljempänä kaupunki Osoite Y ja

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNANA HANKINTA ESPOON KAUPUNGILLE. Espoon kaupunki jäljempänä kaupunki Osoite Y ja TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (11) KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNANA HANKINTA ESPOON KAUPUNGILLE Sopijaosapuolet Määritelmät Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki jäljempänä kaupunki

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

SOPIMUSEHDOT ESPOON KAUPUNGIN KUNTOJUMPPIEN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y

SOPIMUSEHDOT ESPOON KAUPUNGIN KUNTOJUMPPIEN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (10) SOPIMUSEHDOT ESPOON KAUPUNGIN KUNTOJUMPPIEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6 ja Yritys

Lisätiedot

ESPOON/ KAUNIAISTEN/ VANTAAN KAUPUNGIN LASTEN SIJAISHUOLLON PUITESOPIMUS

ESPOON/ KAUNIAISTEN/ VANTAAN KAUPUNGIN LASTEN SIJAISHUOLLON PUITESOPIMUS TARJOUSPYYNTÖ/LIITE 8 1 (8) LUONNOS ESPOON/ KAUNIAISTEN/ VANTAAN KAUPUNGIN LASTEN SIJAISHUOLLON PUITESOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET 1 Kaupunki, jäljempänä tilaaja 2 Palveluntuottaja, jäljempänä palveluntuottaja

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja osoite Y-tunnus. Suupohjan seudun hankintarenkaan kunta jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus

Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja osoite Y-tunnus. Suupohjan seudun hankintarenkaan kunta jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ/LIITE 5 1 (9) Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja osoite Y-tunnus ja Suupohjan seudun hankintarenkaan kunta jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Yhteyshenkilöiden

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1 (6) Liite 3 Sopimusluonnos HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Nurmijärven kunta (tilaaja/kunta) Keskustie 2 B 01901 Nurmijärvi y-tunnus 9014643-2

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (8) kalsium- ja natriumkloridin hankinnasta 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö SOPIMUS IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) 1. SOPIMUSOSAPUOLET TILAAJA Kiteen kaupunki Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus HELLI-liikelaitos (jäljempänä Helli-liikelaitos)

Lisätiedot

4212/ /

4212/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (9) HENKILÖKOHTAISTEN SUOJAVARUSTEIDEN HANKINTA PELASTUSLAITOSKÄYTTÖÖN SOPIJAOSAPUOLET Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas (tai

Lisätiedot

Hangon kaupunki/perusturva. Bulevardi Hanko

Hangon kaupunki/perusturva. Bulevardi Hanko Sopimus palveluntuottamisesta Palvelutalo Novaan Sopijapuolet Tilaaja Hangon kaupunki/perusturva Bulevardi 6 10900 Hanko Y-tunnus 0103166-9 Yhteyshenkilö: Palvelun Tuottaja Elisabeth Kajander, Leena Hytti

Lisätiedot

Sopimusyhteyshenkilö: Palvelupäällikkö Kaisa Kuusela, puh , kaisa.kuusela(a)rovaniemi.fi

Sopimusyhteyshenkilö: Palvelupäällikkö Kaisa Kuusela, puh ,   kaisa.kuusela(a)rovaniemi.fi SOPIMUS OIKOMISHOIDON KONSULTAATION HANKINNASTA Luonnos, ROIDno-2017-2408 1. Sopijaosapuolet: Tilaaja: Rovaniemen kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveydenhuollon palvelut, Suun terveydenhuolto 96101 Rovaniemi

Lisätiedot

LIITE 5 KESKEISET SOPIMUSEHDOT

LIITE 5 KESKEISET SOPIMUSEHDOT KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD 1 Sairaalatekstiilien ja henkilökunnan suojavaatteiden pesula- ja vuokrauspalvelun hankinta (181/337/2010) LIITE 5 KESKEISET SOPIMUSEHDOT PALVELUHANKINTASOPIMUS / HENKILÖKUNNAN

Lisätiedot

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys 28.11.2013 FCG KONSULTOINTI OY 26.11.2013 P23155 Kuntarakenneselvitys 2 Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT

SUUN TERVEYDENHUOLLON HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT PUITESOPIMUSLUONNOS 1/13 SUUN TERVEYDENHUOLLON HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: 02400 KIRKKONUMMI Sopimuksesta vastaava yhteyshenkilö: Taina Remes-Lyly, p. Virkatie 1, 02400 KIRKKONUMMI

Lisätiedot

SOPIMUS ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUSTA

SOPIMUS ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUSTA 1 (5) SOPIMUS ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUSTA 1. SOPIJAPUOLET Palvelun ostaja: Äänekosken kaupunki (jäljempänä kaupunki) Pl 24 44101 Äänekoski Y 2045520-5 Yhteyshenkilö: Liisa Kautto p. 040 537 5623

Lisätiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot SOPIMUSEHDOT/LIITE 5 1 (9) Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 2. Sopimuksen

Lisätiedot