Kahviotilat Uimahallin tiloissa toimivalla kahviolla (86,5 m,) on oma kalustettu keittio (26,5 m,), sosiaalitila (3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kahviotilat Uimahallin tiloissa toimivalla kahviolla (86,5 m,) on oma kalustettu keittio (26,5 m,), sosiaalitila (3"

Transkriptio

1

2 I Kulttuuriosasto Liikuntapalvelut TARJOUSPYYNTO Sivistyspalvelukeskus KEMIN UIMAHALLIN KAHVIOTILOJEN VUOKRAAMINEN ajalle: I Kemin kaupunki pyytaa tarjousta Kemin uimahallin kahvion vuokraamisesta kahviopalveluiden tuottamista varten. Yleistd Kemin kaupungin liikuntapalveluiden yksikko, Kemin uimahalli on kaupungin suurin sisiiliikuntalaitos. Uimahallin kavijamaara on kavijaa vuodessa. Kemin uimahalli palvelee asiakkaita koko ihmisen elinkaaren ajalta kolmen kuukauden ikaisista vauvoista alkaen. Allasosaston lisaksi hallissa on laadukas kuntosali. Kemin uimahallin kahvio on tunnettu lahes 5o-vuotisen uimahallihistorian ajalta. Kahviossa asioi myos leheisten oppilaitosten opiskelijoita ja muita ohikulkijoita uimahallin hyvan saavutettavuuden ansiosta. Kahviotilat Uimahallin tiloissa toimivalla kahviolla (86,5 m,) on oma kalustettu keittio (26,5 m,), sosiaalitila (3 m'?) ja huoltosisaankaynti (9 m,). Kahviossa on valmiiksi kalustettu 60 asiakaspaikkaa, joista 12 on markakahviossa (40 m'z). Kahvio ja aulatilat ovat erillisilmastoitu, joista on hyva niikyvyys altaille ja edelleen merelle. Kahvion pohjakuva on erillisene liitteena. Kahvion valineistoon kuuluvat kylmasailytys- ja ruoanvalmistuslaitteet seka vitriini ja tarjoilulinjasto. Tarjoiluastiasto ja keittiovalineet seka mahdolliset juoma-automaatit ymv. valineet jaevat palveluntuottajan hankintavastuulle. Tarjoajaa suositellaan tutustumaan kahvion tiloihin ennen tarjouksen jattamist6. Ks.tarkemmin kohta: tiloihin tutustuminen. Sopimuskausi ja sopimus Sopimuskausi on ' Sopimuksen irtisanomisaika tilaajan/vuokranantajan toimesta on kolme (3) kuukautta ja palveluntuottajan/vuokralaisen osalta kolme (3) kuukautta. Tarjouskilpailun voittajan kanssa tehdaan erikseen sopimus, jossa maaritellaan tarkemmista kahvion kayttooikeuteen ja kahviopalvelun tuottamiseen liittyviste asioista. Sopimuksessa noudatetaan JYSE 2014 palvelut ehtoja soveltuvin osin ja lakia liikehuoneiston vuokrauksesta , ellei varsinaisessa sopimuksessa muuta mainita. Lisaksi sopimuksen noudatettavana osana on Kemin uimahallin jarjestyssaento. Sopimusluonnos on erillisend liitteene. Tiloihin tutustuminen Tarjoajaa suositellaan tutustumaan uimahallin kahvion tiloihin ennen tarjouksen jattamista. Tutustumisajankohta on keskiviikko klo alkaen (kesto n.45 min). Tiloihin tutustumiseen on ilmoittauduttava etukateen sehk0postitse osoitteeseen: janne.jylkka@kemi.fi Kemin uimahalli sijaitsee osoitteessa Meripuistokatu 28, Kemi. Tarjouksessa huomioitavia asioita Tarjoukseen tulee liittea palveluntuottajan toimintasuunnitelma kahviopalvelujen tuottamisesta ja sisallosta sopimuskauden ajan. Alkoholituotteiden ja tupakkatuotteiden myyminen ei ole sallittua kahviossa. Toimintasuunnitelman ohieistus on erillisend liitteena.

3

4

5 Muut ehdot Kemin kaupungin liikuntapalvelut pidattae oikeuden olla hyvaksymatta mitaan tehdyista tarjouksista. Ta rjousas iakirjojen j u I kis u us Tarjousasiakirjojen julkisuutta seatelee laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta (621/1999). Tarjousasiakirjat tulevat julkisiksi asianosaisille, kun kilpailutusta koskeva paet6s on tehty. Tarjoajan on merkittave toimittamaansa aineistoon selkeasti, mitkai tiedot se katsoo kuuluvan liiketai ammattisalaisuuden piiriin ja erotettava nama tiedot selvasti muusta aineistosta tarjouksessaan. Kokonaishinta ei kuitenkaan voi olla liike- tai ammattisalaisuus. Liitteet: Toimintasuunnitelma Vuokrasopimusluonnos ja vuokraehtoluonnos JYSE 2014 palvelut Laki liikehuoneiston vuokrauksesta Sl 482 Kahvion pohlapiirros Uimahallin jarjestyssaann0t Uimahallin aukioloajat Kahvion kaluste- ja laiteluettelo Kemi O1 5 Matti Molander Nuoriso- ja liikuntajohtaja

6 UIMAHATLIN KAHVION TOIMINTASUUNNITELMAN SISALTO Toimintasuunnitelmassa tulee kuvata alla olevat asiat mahdollisimman selke5sti. Tarjousten vertailussa arvioidaan, antaako toimintasuunnitelma realistisen kuvan kahviopalveluiden tuottamisesta hyvaksytty/hyletty -periaatteella. Esimerkiksi, ovatko henkil6stdresurssit riittdvet kahviopalvelun tuottamiseen uimahallin aukioloaikoina. Toimintasuunnitelman pituus on maksimissaan nelje (4) A4-liuskaa. 1. Tarioajan yhteystiedot, Y-tunnus seki vastuuhenkilii yhteystietoineen 2. Kahviopalvelun tuottamisen osaamisen: (Millaisella osaamisella kahviopalveluja tuotetaan?) 3. Tuotteet, palvelut ia asiakkaat: (Millaisia tuotteet/palvelut ovat? Kenelle palvelut/tuotteet on suunnattu?) 3. lmago eli mielikuva: (Millainen kuva kahviosta ja sen tuotteista halutaan luoda ja antaa?) 4, Kaytannain leriestelyt: (lrtaimisto, tyiintekijet ja alkurahoitus, lakisaeteisten velvoitteiden ja vastuiden tdytteminen, noudatettava tydehtosopimus, kirjanpidon isr,est5minen, ymv.) 5. Resurssit: (Taloudelliset- ja henkil6stdresurssit. Miten kahviopalvelun tuottaminen varmistetaan vaadittuina uimahallin aukioloaikoina, esimerkiksi sairaustapauksissa tai muissa poikkeustapauksissa. ) 6. Tulevaisuuden tavoitteet:

7 1. Keyttdtarkoitus Vuokralainen sitoutuu noudattamaan vuokrasopimu ksessa mainittua tilo.ien keytttitarkoitusta eika siite saa poiketa ilman vuokranantajan kirjallista suostumusta. 2. Vuokralaisen tuottamat palvelut Vuokralainen vastaa Kemin kaupungin uimahallin kahvion toiminnasta ja kahviopalvelujen tuottamisesta. Kahviopalvelut tulee tuottaa uimahallin aukioloaikoina. Poikkeavista tarpeista palvelulle tiedotetaan kahvilan operaattoria ajoissa. Asiakkaiden sisddnkiiynti kahvioon tapahtuu uimahallin pdasisaiinkeynniste. 3, Vuokrauskohteen kunto ja kunnossapito 3.l Vuokralainen on todennut huoneiston laitteineen olevan siind kunnossa, kuin paikalliset olosuhteet huomioon ottaen kohtuudella voi vaatia ja hyvtiksyy sen siin; kunnossa kuin se vuokraushetkellii on, jollei huoneiston kunnosta ja/tai kunnossapidosta seka muutostaiiste ole sovittu erikseen liitteesse. 3.2 Vuokralainen ja huoneiston kayttajat sitoutuvat noudattamaan uimahallissa kdytdsse olevia ohjeita ja siiiintdjii seka mite muutoin terveyden, siisteyden ja jiirjestyksen sailymiseksi on seedetty tai mearatty. Jos vuokralainen rikkoo tate velvoitettaan olennaisesti, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasopimus LHVL 48 5:n mukaan. 3.3 Vuokralainen vastaa vuokrakauden aikana oman toimintansa huoneistolle asettamien vaatimusten teyttemisesta ja taman toimintansa vuokrah uoneistolle aiheuttamasta kulutuksesta, rasituksesta ja korjaustarpeesta. 3.4 Vuokralaisella on oikeus kustannuksellaan suorittaa kiinteistdsse lisa- ja muutostdite hankittuaan niille ensin vuokranantajan kirjallisen hyviiksymisen. Mikeli lisa- ja muutostdihin vaaditaan viranomaisen lupa, vuokralainen hankkii sen omalla kustannuksellaan. Lisd- ja muutostydt jaavet kiinteiltd osiltaan vuokranantajan omaisuudeksi ilman eri korvausta vuokrakauden peetyttye. Muutosttiihin liittyve dokumentointi (piirustukset yms.) on toimitettava vuokrana ntaja lle. 3.5 Vuokralainen ei saa ilman vuokranantajan lupaa kiinnlttiie valomainoksia, kilpid yms. Mainosten ja kylttien kiinnitys tulee suorittaa siten, ettei olemassa olevia rakenteita vahingoiteta. 3.5 Vuokranantaja vastaa vuokralaisen vuokraamien tilojen ulkopuolisesta kunnossapidosta, kuitenkin siten, ettii vuokralainen vastaa hallinnassaan olevien tilojen ulkopuolellakin sellaisten rakennelmien, jdrjestelmien, laitteiden yms. vastaavien kunnossa pidosta, jos ne palvelevat ainoastaan vuokralaisen toimintaa. Kahvion huolto- ja hdtepoistumisreitin lumit6iste ja siisteydeste vastaa vuokralainen. 3.7 Vuokraan sisdltyy miirkiikahvion lattioiden siivous. Vuokralainen huolehtii muiden kahviotilojen yllepitosiivouksesta.

8 3.8 Vuokrasuhteen paettyessa tulee tilat luovuttaa vuokranantaja lle siine kunnossa kuin ne olivat vuokrakauden alkaessa ottaen huomioon normaalin kulumisen ja vuokranantajan luvalla suoritetuista muutost6iste aiheutuneet muutokset. 3.9 Vuokra-ajan paetyttye suoritetaan vuokratiloissa katselmus, jonka edellyttemet korjaustydt tulee tehdii valittdmasti vuokralaisen toimesta. Vuokralaisen laiminlycidessii korjaustdiden tekemisen teettae vuokranantaja ne vuokralaisen kustannuksella. 4. Kalusteet, laitteet ia astiasto Sopimuksen alkaessa tiloissa olevat kalusteet ja laitteet luovutetaan vuokralaisen keytt66n (Ks. liite). Vuokranantaja vastaa luovutettujen koneiden, laitteiden ja kalusteiden huollosta lukuun ottamatta kylmelaitteiden lauhduttimien puhdistuksesta ja koneiden tai laitteiden kalkin poistosta. Astioiden uusimisesta vastaa vuokralainen. 5. Toimintahiiriiit 5.1 Tilapeiset hiiiricit seks kiinteiston hoidon kannalta tarpeelliset katkot ja rajoitukset vesi-, viemeri-, lempd- ja sehkdlaitteissa tai muut naihin verrattavat tapaukset eivat oikeuta vuokralaista vaatimaan vuokranalennusta eike korvausta. 5.2 Vuokranantaja ei ole velvollinen korvaamaan vuokralaisen omaisuudelle aiheutuneesta vahingosta, ellei vahinko ole aiheutunut vuokranantajan tuottamuksesta. 5.3 Vuokralainen on velvollinen viipymdttd ilmoittamaan vuokrananta.ialle havaitsemistaan vioista. Vuokranantaia koriauttaa nemd viat mahdollisimman nopeasti saatuaan vuokralaiselta ilmoituksen. Jos vika tai hairiti on aiheutunut vuokralaisen tuottamuksesta, on vuokranantajalla oikeus peris korjauskustannukset vuokralaiselta. 5.4 Koneet ja laitteet, joita vuokralainen asentaa tai tuo tiloihin, eivet saa heirite kiinteistdn muita keyttdjie eika aiheuttaa haittaa kiinteistdn rakenteille tai jerjestelmille. ATK- ja telelaitteet, joita vuokralainen liittaa talon verkostoon, eivat saa hiiirita taloverkon muita kayttiijiii. 6. Vuokraoikeuden siirto Vuokralainen ei saa ilman vuokranantajan kirjallista lupaa siirtee vuokraoikeuttaan tai muulla tavoin luovuttaa tai vuokrata edelleen tiloja toiselle osapuolelle. Tdmd koskee myiis kahviopalvelutoiminnan luovutusta. Mikali luvattomasta vuokraoikeuden luovuttamisesta aiheutuu veroseu raamu ksia tai muita kustannuksia, on vuokranantaja lla oikeus peria aiheutuneet kustannukset vuokralaiselta. 7, Avaimet Vuokralaiselle luovutetaan kiinteistcin ja huoneiston avaimet kuittausta vastaan, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vakuus luovutettu. Vuokralainen vastaa siitii, ette avaimia sailytetean henen ja hdnen henkilcikuntansa taholta huolellisesti. Mikiili avaimia katoaa tai varastetaan, vastaa vuokralainen teman aiheuttamista kustannuksista mukaan lukien lukkojen sarjoituksen.

9 8. Vuokranmaksu 8.1 Vuokra on maksettava viimeisteen 10. piiivind vuokranmaksukuukauden alusta lukien vuokranantajan laskuttamalla laskulla. Vuokranmaksukuu kautena pidetean kuluvaa kuukautta. Vuokranmaksun viivastyessa suoritetaan maksamattomalle vuokralle viivdstyskorkoa erdpdiviistii lukien korkolain ja vuotuisen korkokannan mukaisesti. 8.2 Jos vuokraustoiminnalle mearetean julkisen viranomaisen toimesta uusi vero tai maksu, lisataen vero tai maksu sopimuksen mukaiseen vuokraan. 9. Vuokrasopimuksen irtisanominen ja purkaminen 9.1. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on molemmilla sopijaosapuolilla kolme (3) kuukautta Vuokrasopimu ksen purkaminen tapahtuu kuten LHVL:ssa on seedetty. Lisaksi vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus velittdmasti, mikdli vuokralainen on toiminut erittein moitittavalla tavalla ja jattanyt noudattamatta sopimusehtoja tai uimahallin jdrjestyssaantdja. 10. Muut ehdot 10.1 Ellei tasse sopimuksessa ole muuta sovittu, noudatetaan voimassaolevaa lakia liikehuoneiston vuokrauksesta ja soveltuvin osin JYSE 2014 palvelut ehtoja Tiista sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet kasitelleen Kemi-Tornion kdrijdoikeudessa.

10 Koti laupunliesa 1. Vuokranantaja Nimi Osoite 2. Vuokralainen Nimi Y-tunnus Puhelin Y-lhenkilotunnus Osoite Yhteyshenkilo 3. Vuokrauskohde Osoite Vuokrattavat tilat 4. Vuokra-aika 5. Vuokra Puhelin Pinta-ala m2 K5yttotarkoitus Hallintaoikeuden siirtymispdivd I Toistaiseksi voimassa oleva Alkamispdivd f lrtisanomisaika lain mukainen I lrtisanomisaika muu, irtisanomisaika I Mddrdaikainen AlkamispiivS PeettymispaivS Sopimus jatkuu nyt sovitun vuokrakauden paatyftya, ellei sen p5attymisestii - ilmofteta kuukautta LJ ennenvuokrakaudenpiiiittymist5. n Sopimus jatkuu kunkin vuokrakauden piiiityttyii _ kuukautta kerrallaan. tr Sopimus jatkuu toistaiseksi. lrtisanomisaika kuukautta.! Vuokra ja erilliskorvaukset ovat arvonlisdverollisia. I Veroton vuokra 9vuokrajako Vuokran alv Vuokra yhteensd Tiimii sopimus ei kuulu arvonlisdveron piiriin. Korvaukset /vuokrajakso Korvausten alv Korvaukset yhteenss! Viiviistyskorko korkolain mukainen. I Viivestyskorko muu,_ o/o. Vuokranmaksujakso tr Eriipilivd lain mukainen I Eriipdivd muu, mikii Maksukuukaudet f Tdmiin sopimuksen velvoitteiden tdyttdmiseksi toimitetaan vakuus: 6. Vuokraerittely Vuokraan sisiiltyy tr Ldmpo n Sahkd! Vesi/jitevesi tr Jdtehuolto n Ulkoaluehoito I Tekn. huolto tr Siivous tr Vartiointi! Vuosikorjaus n Vakuutus tr Muu 7. Vuokrantarkistus n Vuokrasidotaan elinkustannusindeksiin. Perusindeksijapisteluku: lndeksin muutoksesta otetaan huomioon 100 o/o. Tarkistusindeksi on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksijulkaistu pisteluku. Mikili indeksin pisteluku on alempi, ei vuokraa kuitenkaan alenneta. tr Muuvuokrantarkistus: Tarkistus suoritetaan kertaa vuodessa. Tarkistettua vuokraa maksetaan alusta. 8. Allekirjoitukset Vakuutamme tutustuneemme sopimukseen ja sen liitteisiin sekd sitoudumme noudattamaan niitd. Tdtd sopimusta ja sen liitteit i on laadittu kaksi yhtiipitivdd kappaletta. Paikka ja aika: Vuokranantaja: Vuokralainen:

11 :.!$ : 5!!O i

12 KEMIN UIMAHALLIN AUKIOLOAJAT Uimahallin aukioloaika yleisdlle Kemin uimahallin kayttoaika on n keytt,otuntia vuodessa, josta normaali yleisouintiaika muodostuu seuraavasti: Uimahallin aukiolopaivet Kahvion aukiolovelvoite. Arkisin klo Lauantaisin '17.00 Vauva- ja tenavauimarit, uimaseurat ja kuntosaliasiakkaat klo , jolloinei yleisouintia.. Sunnuntaisin Syyskuusta huhtikuun loppuun 7. paivana viikossa.. Toukokuussa 6. peivana viikossa (sunnuntait suljettuna aitienpaivasta alkaen).. Kesa- ja elokuussa 5. paivane viikossa (viikonloppuisin suljettuna).. Arkipyhien aatot yleensa enintaan klo asti. Loppiainen, Paasiaisen pyhat ja Pyheinpaiva klo I - '17. Kahvion aukiolovelvoite on uimahallin aukiolopaivine arkisin klo '1.00 ja viikonloppuisin klo viilisinii aikoina. Kahviota ei ole mahdollista pitaa auki uimahallin ollessa suljettuna. Uimahallin kiinniolopaivat Yleisimmin juhlapyhat: uudenvuodenpaiva, pitkaperjantai, helatorstai, vappu, juhannusaatto, itseneisyyspeiva ja jouluaatto seka joulunpyhat. Toukokuun sunnuntait aitienpaivasta, koulujen paatdsviikonloppu toukoikesakuu, kesei- ja elokuun viikonloput seka kesa-heinakuun vaihteesta 6. viikkoa kestava vuosihuolto. Lisaksi vuodessa on 8-10 paivaa, jolloin halli on kiinni osan paivaa 2 tuntia klo valisena aikana, yleisimmin keskiviikkoisin kerran kuukaudessa.

13 KAHVION KONEET JA KALUSTO 2 kpl Jaakaappi Metos C 500 I 'l kpl Pakastekaappi Metos F 500 I 'l kpl Kiertoilmauuni Chef 1 kpl Astianpesukone Metos Master 1 kpl Kylmalasikko Metox Luxus KL kpl Kahvinkeitin Metos Excelso x V1 1 kpl Mikroaaltouuni RME2060E Rosenlew

14 XEUIN KAUPUNGIN UITAHALLIN KAYTTOSAAiITO 1. Maksttuaan uirnahallin kayfiornaksun asiakas saa grkukapin analrpn. Asialdcaan tulee huolehtia k4pirusa lukitemisesila seka wnastaan avairn da. Uimahallisb poigutaessa avain selci uimddli$a vr.ploatut pyyhke ilja uinea*rt luorutetan kffisdle. 2. Pukukaafin avairpn lqddtanedtatai avaintafunndhdtaai&dta perita*r pin tukituksen uusimisen aiheuttanat ktr*armdcet 3. lgmin kaupunld ei va*aa asakloalleta! h6nen omaisuudelleen uimahallisea aiheuhrrpis. ta vahired# dlei vdtirgon kaeda aiheutuneen h nhl0kunnan trottanrukse& 4. Uirnhdlin lqflftlaika ptkeutumisineeri on kalci funt&a. Asiald<aalta, folta pitaa anainta hallussaan kansnmin larin kdcsi tunta, periledntoin n fagomat<su 5. Eruren uirnaal&amen nrenoa Ja samassa kflnti5 on peeyq/frava hmhllisadi ja k4f tdv0 suihkussa 6. Sannornist ja peseytymisen ajak$ tulee uireaut jeftea peafiuneeseen. Uftna:axrun pukedutraan vasila peseytynrisn!a sdhkun iflkcen. UiOessa on Fkelsen uimahallin dakkaan kaytettdvl ulma-asua. 7. Uirna.asuna d sa k4/fiea muuhtm k{/fron ffidtetrula a*r Uirr+s.rt tulee lderee kuiv iksi pesuhuoneissa. 8. Altdsiin saa tqtpttd vain altdden p6haia vain silkin kun se on lrylteln osoitdhr.. 9. Ponrdlduslatilojen ja tryppytasante[den k6ttt0on sallittu vain tenkilolarnnan lwdlatai fun sti[hf,tdn o06it ftu. PonnaMtslaudoilb gaa menn!vdn y,la$ he*il6lcrrallail. 10. KiipeilyseinSi saa k{/fraa vdn lrenkilokunnm lwdfta tai lam s on hdtein Goltefiu Liukur6<c0 sa keyee6 vdn vihre*r vabn Pehesea ia yksl h$kilo kerdhan. 12. lgilenlaisten s&rkyvisr esineiden ssiinerla'ksi ladshn ppinepullofei viafi pesr Ja alldilolhln on klelletty..' 13. Tupakointl ja alkolrdin ka/ft0 seka juopuneena a{irtymien on uinrdrdtissajyrkei klell try. 14. Purukumin kfffro uimahaltin pesrjadldikcissaon kidleffiy. 15. Kuntoaalin k{ffioikeus siseryy uinrdrallin kilfiomaksrrun yleisdlle varattuina aikclina. Kuntooalissa fulee ex$anhtr kuivassa alrlssa. 16. Uimdrallissatulee kd1fttayhfa hiiliq/di seke nodffia niist ytte. 17. Henkil0kunnsr antamia ot{etta on efrddtorndi nqdate*taya. 18. Tapaturman sattuessa erniagr on satavissa dladasolla sljafharda uinninvdvojan tila$a. 19. Jarje qfsril*ornulcen perustedla vct' uinddlin henkittlkunta es{td acakkaa}ta p6esyn uimahdliin. T6rkei$e riklomukdsta vci uimahallin vumn vadaeva anta asiakkadle mddriaikalsen kfl fitokiellon.

KEMIN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT

KEMIN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT 0 KEMIN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2015 1 Kulttuuriosasto Liikuntapalvelut KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelukeskus 29.04.2015 KEMIN UIMAHALLIN KAHVIOTILOJEN VUOKRAAMINEN

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRAN- ANTAJA LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 2167217-2 2. VUOKRA- LAINEN 3. VUOKRA- KOHDE 4. VUOKRA- AIKA Osoite Yhteyshenkilö C/O KIINTEISTÖ- OY, PL 3 02010 Toistaiseksi voimassa oleva Alkamispäivä

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

Kemin uimahalli Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2018

Kemin uimahalli Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2018 Kemin uimahalli Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2018 2 KEMIN UIMAHALLIN KAHVIOTILOJEN VUOKRAAMINEN ajalle: 1.8.2018-31.7 2021. Tämän jälkeen tilaaja voi tarjota valitulle palveluntuottajalle option jatkaa

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Helsingin Teerikukonkuja 3-nimisessä varastorakennuksessa, osoitteessa Teerikukonkuja 3, Helsinki.

Kiinteistö Oy Helsingin Teerikukonkuja 3-nimisessä varastorakennuksessa, osoitteessa Teerikukonkuja 3, Helsinki. VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja PL 327 (Uudenmaankatu 16 A) 00121 Helsinki. Matti Jokinen 010633990 matti.jokinen@merimieselakekassa.fi Vuokralainen arto.hiltunen@hel.fi Vuokralaisen yhteyshenkilö Jarmo Lehto

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 2. Vuokralainen Orimattilan kaupunki Ly: 0129920-0 3. Vuokrauskohde Osoitteessa Koulutie 19,

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. Käyttötarkoitus (_) Huoneiston käytöstä, kunnosta, kunnossapidosta ja/tai muutostöistä on sovittu liitteessä.

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. Käyttötarkoitus (_) Huoneiston käytöstä, kunnosta, kunnossapidosta ja/tai muutostöistä on sovittu liitteessä. 1. VUOKRANANTAJA 2. VUOKRALAINEN Nimi/Organisaatio Organisaation edustaja/yhteyshenkilö ja asema organisaatiossa Puhelin/Fax Y-tunnus Lähiosoite Pankkiyhteys Luottamuksellisuus (_) Sopimus on luottamuksellinen

Lisätiedot

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9)

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) 1 (4) ESIVUOKRASOPIMUS Sopimusosapuolet 1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) Kihlakangas 13, 96800 Rovaniemi (jäljempänä vuokranantaja ) 2. Lapin pelastuslaitos (Y: 0937073-7) (jäljempänä

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060 LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRAN- ANTAJA 2. VUOKRA- LAINEN 3. VUOKRAUS- KOHDE ESPOON KAUPUNKI / TILAKESKUS -LIIKELAITOS Virastopiha 2B, 5.krs 02070 Yhteyshenkilö Pankki ja tilinumero Y-tunnus Puhelin

Lisätiedot

Vuokraukseen ei sisälly parkkipaikkoja.

Vuokraukseen ei sisälly parkkipaikkoja. LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN KOHDE Nousiaisten kunta y-tunnus 0135821-5 Hallintokuja 2 21270 Nousiainen Arkea Oy y-tunnus 2443151-8 Linnankatu 55 L 20100 Turku Vuokrakohteena

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 1 TUOTANNOLLISEN TILAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Vuokralainen: Sopimuksen tarkoitus: Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 Siparila Oy (jäljempänä

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS Toimitila LHVL Nro: S002917

VUOKRASOPIMUS Toimitila LHVL Nro: S002917 VUOKRASOPIMUS Toimitila LHVL Nro: S002917 A. VUOKRANANTAJA B. VUOKRALAINEN Kuopion kaupunki / Tilakeskus Vapaa tila Suokatu 42 70110 KUOPIO 00000 Kuopio Yhteyshenkilö Jouni Tiihonen Yhteyshenkilö Puhelin/fax

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016 MAANVUOKRASOPIMUS Allekirjoittaneet ovat tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen, joka korvaa sopimusosapuolten 28.10.2013 allekirjoittaman maanvuokrasopimuksen. Vuokranantaja Ulvilan kaupunki (0204910-7)

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Mauri Laakso, puh

Yhteyshenkilö: Mauri Laakso, puh VUOKRASOPIMUSLUONNOS VUOKRANANTAJA Helsingin yliopiston rahastot PL 33 00014 HELSINGIN YLIOPISTO Y-tunnus 0246242-8 Yhteyshenkilö: Mauri Laakso, puh. 050 592 6740 VUOKRALAINEN Helsingin kaupunki Kiinteistövirasto/Tilakeskus

Lisätiedot

Vuokranantaja TVT Asunnot Oy Y-tunnus 0872109-9 Käsityöläiskatu 3 20100 TURKU puh. (02) 330 000

Vuokranantaja TVT Asunnot Oy Y-tunnus 0872109-9 Käsityöläiskatu 3 20100 TURKU puh. (02) 330 000 VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja TVT Asunnot Oy Y-tunnus 0872109-9 Käsityöläiskatu 3 20100 TURKU puh. (02) 330 000 Vuokralainen Turun Kaupunki Y- tunnus 0204819-8 Kiinteistöliikelaitos, tilapalvelut Yliopistonkatu

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310 8771 Ly-tunnus 0201256-6

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310 8771 Ly-tunnus 0201256-6 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) HIETARANNAN UIMARANNAN UUDEN KAHVILA/RAVINTOLAN VUOKRAAMINEN. LLE Vuokranantaja Helsingin kaupunki Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx.

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx. 5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Levanto/ VPK) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus xx.xx.2014

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: Jämsän Vesi liikelaitos Y-0175622-1-300 Teollisuuskatu 10 42100 Jämsä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

PL 193, 40101 JYVÄSKYLÄ Y-tunnus: 0514515-3 Yhteyshenkilö: Juha-Pekka Manninen

PL 193, 40101 JYVÄSKYLÄ Y-tunnus: 0514515-3 Yhteyshenkilö: Juha-Pekka Manninen LUONNOS 1(5) ESIVUOKRASOPIMUS Esivuokrasopimus on voimassa, kunnes varsinainen vuokrasopimus tehdään investointihankkeen taloudellisen loppuselvityksen perusteella. Tässä esisopimuksessa esitetään varsinaisen

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue)

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) 1 V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) Tällä vuokrasopimuksella uudelleen vuokrataan ja uudistetaan 8.11.1991 allekirjoitettua vuokrasopimusta seuraavin ehdoin jäljempänä kohdassa 3 mainit tuun

Lisätiedot

1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja/vuokranantajat. Nimi. - Osoite. Puhelinnumero Sähköpostisoite Yhteyshenkilö.

1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja/vuokranantajat. Nimi. - Osoite. Puhelinnumero Sähköpostisoite Yhteyshenkilö. 1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja/vuokranantajat Nimi Henkilötunnus tai Y-tunnus / _ Puhelinnumero Nimi Henkilötunnus tai Y-tunnus / Puhelinnumero 2. Vuokralainen/vuokralaiset Nimi Henkilötunnus

Lisätiedot

TOIMISTOHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS

TOIMISTOHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS TOIMISTOHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet Vuokranantaja Vuokralainen 2. Vuokrakohde 3. Käyttötarkoitus Imatran Seudun Yritystilat Oy (Y-tunnus 1561501-6) p. 05-235 2800 Esterinkatu 10 55100

Lisätiedot

ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1(5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRANANTAJA Nimi: Nuorten kuntoutuspalvelut tosimielellä Oy Henkilötunnus / Y-tunnus: 1909446-5 Osoite: Torikatu 24 C 48, 80100 Joensuu Puhelin: Toimitusjohtaja

Lisätiedot

1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja/vuokranantajat

1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja/vuokranantajat 1 (5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja/vuokranantajat - - 2. Vuokralainen/vuokralaiset - - 2 (5) 3. Vuokrauskohde Osoite Postinumero Toimipaikka Huoneiden lukumäärä Pinta-ala noin m². Vuokratun

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu 1 (5) Vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Helsingin seudun kauppakamari Y-tunnus: 0201253-1 Hattulantie 2 00550 HELSINKI (jäljempänä Vuokranantaja ) Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 Luonnos 15.10.2014. 2 Merimaskun Rantamakasiini -rakennus ja siihen kuuluva piha-alue.

Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 Luonnos 15.10.2014. 2 Merimaskun Rantamakasiini -rakennus ja siihen kuuluva piha-alue. Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen T:mi Marita Lamberg, y-tunnus 1979727-5 2 Vuokrauskohde

Lisätiedot

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17)

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17) - 1 - VUOKRASOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja Ii-instituutti liikelaitos, Y-tunnus: 2054621-1 PL 24, 91101 Ii (Kiinteistöt omistaa Iin kunta) 1.2. Vuokralainen Irja ja Kari Kiuttu yrityksen tiedot

Lisätiedot

PELLON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja Vuokralainen Raision kaupunki y 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Tilatunnus 680 036 583 xxx Vuokrauksen kohde Kylä Tila RN.o pinta-ala xxx xxx xxx xxx Vuokra-alueen ja mahdollisten

Lisätiedot

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Kiinteistö Oy Ukkohallan Palvelut CIO Til- Tekno Oulu Oy Kauppurienkatu 12 4 kerros

Lisätiedot

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki (y-tunnus 0135457-2) Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 0204427-7) Purokatu 1, 21200 Raisio

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti.

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti. 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Haukantupa Oy, y-tunnus 2296247-0 Haukka, 21195 Velkua. puh. 045 635 2800 2 Vuokra-alue 2.1 Vuokrakohde Naantalin

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 KIINTEISTÖYHTYMÄ SAMMONPUISTO VUOKRASOPIMUS LUONNOS 2.10.2013

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 KIINTEISTÖYHTYMÄ SAMMONPUISTO VUOKRASOPIMUS LUONNOS 2.10.2013 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Lappeenrannan kaupunki Teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi Pl 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Kiinteistöyhtymä

Lisätiedot

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun seurakunta (Y-tunnus 02083946) Kippavuorentie 11 42700 Keuruu Yhteyshenkilö: talouspäällikkö Heikki Kangas heikki.kangas@evl.fi

Lisätiedot

ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1(5) ASUINHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRANANTAJA Nimi Puhelin Sähköposti 2. VUOKRALAINEN Nimi Henkilötunnus Puhelin Sposti 3. VUOKRAUSKOHDE Huoneiden lukumäärä Pinta-ala noin Huoneisto vuokrataan asuinkäyttöön

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali.

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali. NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2,

Lisätiedot

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53 Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 VUOKRASOPIMUKSEN ESISOPIMUS LUONNOS 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tausta 3. Esisopimuksen kohde VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET

Lisätiedot

Y-tunnus: 2129215-3 c/o Genesta Property Nordic Finland Oy Merimiehenkatu 36 D 00150 Helsinki

Y-tunnus: 2129215-3 c/o Genesta Property Nordic Finland Oy Merimiehenkatu 36 D 00150 Helsinki VUOKRASOPIMUS 1 VUOKRANANTAJA GNBFIN Vilhonvuori Oy Y-tunnus: 2129215-3 Osoite: c/o Genesta Property Nordic Finland Oy Merimiehenkatu 36 D 00150 Helsinki Fax: +358 9 611 281 Puhelin: +358 9 611 280 Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä.

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä. LUONNOS..07 / VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Sastamalan kaupunki, yt. 0-3 PL 3 0 Sastamala VUOKRALAINEN Lahdenperän Kyläyhdistys ry, rekn.nro 83.69 c/o Seija Kallio Maajärventie 0 Sastamala puh. 00 06 90

Lisätiedot

Joutsan kunta Y-tunnus Länsitie 5, PL 20, JOUTSA

Joutsan kunta Y-tunnus Länsitie 5, PL 20, JOUTSA 1(6) VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1 VUOKRANANTAJA: Joutsan kunta Y-tunnus 0174108-9 Länsitie 5, PL 20, 19651 JOUTSA 1.2 VUOKRALAINEN Grundfos Environment Finland Oy Y-tunnus: 1599796-6 PL 1036 00101 HELSINKI

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet Vuokranantaja Imatran Seudun Yritystilat Oy (Y-tunnus 1561501-6) p. 05-235 2800, toimisto@imatran-yh.fi Esterinkatu 10 55100 Imatra Vuokralainen Etelä-Karjalan

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 XX.XX.2014. Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa (1311)liitekartalla osoitetut tilat.

NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 XX.XX.2014. Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa (1311)liitekartalla osoitetut tilat. NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja 1.2 Vuokralainen 2 VUOKRAUSKOHDE 2.1 Kohde Naantalin kaupunki, Tilalaitos. XXXXX Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos) 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B 90440

Lisätiedot

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä.

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä. MAANVUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Suonenjoen kaupunki PL 13 Y-tunnus: 0208061-4 77601 Suonenjoki 2. Vuokralainen Elisa Oyj PL 40 Y-tunnus 0116510-6 00061 ELISA 3. Vuokrakohde Sopimuksen liitteenä (liite

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S

V U O K R A S O P I M U S V U O K R A S O P I M U S Kuninkaanlähteenkatu 4 38700 Kankaanpää y-tunnus 2110898-5 Yhteyshenkilö: Raimo Suominen, isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy, puh. 010 228 7463, raimo.suominen@realia.fi Yrityspalvelut

Lisätiedot

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI VUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Tmi Kalatalouspalvelu Piilola/Juha Piilola Y-tunnus: 2286975-1 Puromäentie

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

Turun kaupunki, Tilalaitos (Y-tunnus 0204819-8) Yliopistonkatu 27 a, 20100 Turku yhteyshenkilö: vuokrauspäällikkö Tiina Aaltonen, puh.

Turun kaupunki, Tilalaitos (Y-tunnus 0204819-8) Yliopistonkatu 27 a, 20100 Turku yhteyshenkilö: vuokrauspäällikkö Tiina Aaltonen, puh. 1 VUOKRASOPIMUSLUONNOS 26.10.2011 1. Vuokranantaja 2. Vuokralainen 3. Vuokrakohde Heikki Vaiste (y-tunnus 1314210-4) PL 844, 20101 Turku yhteyshenkilö: Matti Vaiste, puh 040 522 6453 Turun kaupunki, Tilalaitos

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON ESIVUOKRASOPIMUS

LIIKEHUONEISTON ESIVUOKRASOPIMUS LIIKEHUONEISTON ESIVUOKRASOPIMUS Rakennustoimisto K Tervo Oy (jäljempänä yhtiö) ja Joensuun kaupunki/joensuun Tilakeskus (jäljempänä kaupunki) ovat sopineet tässä sopimuksessa ja sen liitteessä määritellyn

Lisätiedot

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI 1 VUOKRASOPIMUS 1.1 Sopijapuolet 1.2 Sopimuksen kohde Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS luonnos

VUOKRASOPIMUS luonnos 1(6) VUOKRASOPIMUS luonnos 26.04.2017 1. Vuokranantaja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma PL 4, 00098 VARMA y-tunnus: 0533297-9 Kotipaikka: Helsinki 2. Vuokralainen Kiinteistöviraston tilakeskus PL

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 1. JOHDANTO Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan Raahen kaupungin ja Posiber Oy:n välillä tonttia 678-21-2193-23 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-21-2193-18-L1. 1.1 Sopijapuolet

Lisätiedot

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918.

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 2 Vuokran kohde 2.1 Vuokra-alue Naantalin kaupungin

Lisätiedot

Vuokrasopimus Kannaksentie 4

Vuokrasopimus Kannaksentie 4 Parikkalan kunta Kunnanhallitus Keskushallinto Vuokrasopimus Kannaksentie 4 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Harjukuja 6, 59100 PARIKKALA 2. Vuokralainen Imatran kaupunki Imatran seudun ympäristötoimi

Lisätiedot

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla.

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla. MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 VUOKRALAINEN VUOKRA-ALUE KUNNAN PÄÄTÖS 1. VUOKRA Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Kiinteistöt 257-476-4-7

Lisätiedot

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa xx.xx.20xx ja päättyy xx.xx.20xx.

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa xx.xx.20xx ja päättyy xx.xx.20xx. VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Pyhäjoen kunta, Y-tunnus 0189127-1 Kuntatie 1, 86101 PYHÄJOKI 2. Vuokralainen xxxxxxxxxxxxxxx Oy, Y-tunnus xxxxxxx-x xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx 3. Vuokra-alue Kiinteistötunnus:

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014. Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi

MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014. Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi Vuokralainen Siilinjärven Teatteri ry, Y-tunnus 0803895-1 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y-175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1.2 Vuokra-alue Vuokralainen: xxxxxx Oy Y-xxxxxxxx-x xxxxxx 42100 Jämsä

Lisätiedot

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa 14.8.2015 ja päättyy 13.8.2025.

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa 14.8.2015 ja päättyy 13.8.2025. VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Pyhäjoen kunta, Y-tunnus 019127-1 Kuntatie 1, 6101 PYHÄJOKI 2. Vuokralainen Suomen Maastorakentajat Oy Kalajoentie 6, 5100 KALAJOKI Y-tunnus: 0655477-6 3. Vuokra-alue Pyhäjoen

Lisätiedot

xxxxxxxxxx Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

xxxxxxxxxx Yhteyshenkilön sähköpostiosoite Sivu: 1 Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpos iosoite Vuokranantaja Vuokralainen Nimi Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen Y-tunnus 0107638-1 Osoite Vuokranmaksutili Porkkalankatu 1 00018 ILMARINEN Pohjola

Lisätiedot

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro:

Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro: VASTAANOTTOTILOJA KOSKEVA VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro: VUOKRALAINEN Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y-tunnus/kaupparekisteri nro: VUOKRAUKSEN KOHDE VUOKRASOPIMUKSEN

Lisätiedot

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa 1.4.2015 ja päättyy 30.3.2025

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa 1.4.2015 ja päättyy 30.3.2025 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Pyhäjoen kunta, Y 0189127-1 Kuntatie 1, 86101 PYHÄJOKI 2. Vuokralainen Mano Luoto ML Auto ja Laitehuolto, Y-tunnus 2453459-2 Tiirontie 6, 86100 PYHÄJOKI 3. Vuokra-alue Pyhäjoen

Lisätiedot

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo Vuokrasopimus Vuokranantaja Espoon kaupunki 0101263-6 vuokrauspäätös: Tonttipäällikkö 22.8.2012 252 vuokranantajan edustaja: Tonttiyksikkö osoite: Virastopiha 2 C/PL 49, 02070 Espoon kaupunki valmistelija:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Vuokralainen: Kiinteistö Oy Kemijärven Vuokratalot Oy perustettavan Asunto Oy Kemijärven Kallaanvaaran lukuun

Vuokralainen: Kiinteistö Oy Kemijärven Vuokratalot Oy perustettavan Asunto Oy Kemijärven Kallaanvaaran lukuun M A A N V U O K R A S O P I M U S 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Kemijärven kaupunki Vuokralainen: Kiinteistö Oy Kemijärven Vuokratalot Oy perustettavan Asunto Oy Kemijärven Kallaanvaaran

Lisätiedot

määräala yhteensä 961 m 2. Alue on osoitettu sopimuksen liitekartassa.

määräala yhteensä 961 m 2. Alue on osoitettu sopimuksen liitekartassa. Maanvuokrasopimus : Keuruun kaupunki / Keurusjumppa ry 1 / 7 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun kaupunki (Y-tunnus 0208388-2) Multiantie 5 42700 Keuruu

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa

VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa Vuokranantaja Vuokralainen Savonlinnan kaupunki y 0166906-4 jäljempänä kaupunki Olavinkatu 27 57130 Savonlinna BG-liikekiinteistöt Oy y 2191695-8

Lisätiedot

Tämä vuokrasopimus korvaa osapuolten välillä 1.1.2005 Sammakkokankaan perustamisvaiheessa solmitun tilapäisen vuokrasopimuksen.

Tämä vuokrasopimus korvaa osapuolten välillä 1.1.2005 Sammakkokankaan perustamisvaiheessa solmitun tilapäisen vuokrasopimuksen. MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (Y-tunnus 0176975-1) Sivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI 1.2 Sopimus 1.3 Vuokra-alue Vuokralainen: Sammakkokangas Oy (Y-tunnus

Lisätiedot

Kiinteistöasiamies..2016 297-

Kiinteistöasiamies..2016 297- Kiinteistöasiamies..2016 297- V U O K R A S O P I M U S (luonnos 7.1.2016) Kuopion kaupunki vuokraa kenelle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion kaupungissa sijaitsevan kiinteistön

Lisätiedot

1.2 Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali.

1.2 Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali. 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali. 2 VUOKRA-ALUE

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 2 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Asunto-osakeyhtiö Raahen Anna Mustosen Puisto Y-tunnus 269 7186-8

Lisätiedot

Vuokranantaja Punkalaitumen kunta, jäljempänä Kunta 0138037-5

Vuokranantaja Punkalaitumen kunta, jäljempänä Kunta 0138037-5 VUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijaosapuolet Vuokranantaja Punkalaitumen kunta, jäljempänä Kunta 0138037-5 Vuokralainen Jukka Ojainmaa Oy ja 1761586-1 A. Peltomäki Oy 2207236-3 jäljempänä Yritykset A.2Sopimuksen

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS PASILANRAITIO 9 00240 HELSINKI LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS... 1. Vuokranantaja NAPF Finland (2017552-9) C/o Valad Finland Oy Pasilanraitio 9, 00240 Helsinki Puh: 010 387 6000 Yhteyshenkilö: Risto Vuorenrinne

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVAHALLIN VALVONNASTA 2.1.-18.6.2015. Kemin kaupungin liikuntapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ TERVAHALLIN VALVONNASTA 2.1.-18.6.2015. Kemin kaupungin liikuntapalvelut TARJOUSPYYNTÖ TERVAHALLIN VALVONNASTA 2.1.-18.6.2015 Kemin kaupungin liikuntapalvelut KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 6.11.2014 1 (4) Liikuntapalvelut 1. TERVAHALLIN VALVONTA AJALLE 2.1.-18.6.2015 Kemin kaupungin

Lisätiedot

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Mäntsälän portin yritysalue) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus..2016,

Lisätiedot

2. ESISOPIMUKSEN LÄHTÖKOHDAT, VOIMASSAOLO JA VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN

2. ESISOPIMUKSEN LÄHTÖKOHDAT, VOIMASSAOLO JA VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN tekninen lautakunta 18.10.2016 Vesialueen vuokraamista koskeva ESISOPIMUS 1. SOPIMUSOSAPUOLET Tuleva vuokranantaja: Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4 Olavinkatu 27 57130 Savonlinna (jäljempänä KAUPUNKI)

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (Y-tunnus 0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Sergey Shumilin ( - ) Linjatie 6 54120

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki MAANVUOKRASOPIMUS 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Servico Oy y-tunnus 0307172-8 Varastotie t 86710 Kärsämäki 2. Vuokra-alue Kärsämäen

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV). 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, Vuokralainen: Asunto Oy Merimaskun Särkänranta, y-tunnus 0663726-4,

Lisätiedot

VUOKRA-AIKA Vuokrasopimus on määräaikainen 5 vuotta. Vuokra-aika alkaa viimeistään

VUOKRA-AIKA Vuokrasopimus on määräaikainen 5 vuotta. Vuokra-aika alkaa viimeistään 1 LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS LUONNOS VUOKRANANTAJA Turun kaupunki / Vapaa-aikatoimiala Kaupunginorkesteri Aninkaistenkatu 9 20100 TURKU puh. 262 0800 Y - 0204819-8 VUOKRALAINEN XX KOHDE Vuokrakohteena

Lisätiedot

Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen.

Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen. 1(7) Liite 1 MAANVUOKRASOPIMUS Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen. 1. Osapuolet Vuokranantaja Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Rantasalmen kunta, jäljempänä kunta Y-tunnus Poikkitie RANTASALMI

1.1 Sopijapuolet Rantasalmen kunta, jäljempänä kunta Y-tunnus Poikkitie RANTASALMI SOPIMUS TEOLLISUUSTILAN VUOKRAAMISESTA 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET JA KOHDE 1.1 Sopijapuolet Rantasalmen kunta, jäljempänä kunta Y-tunnus 0166507-1 Poikkitie 2 58900 RANTASALMI Sawoboat Engineering Oy, jäljempänä

Lisätiedot

Toimitilan vuokrasopimus

Toimitilan vuokrasopimus Sopimusnumero: 33364 Sivu 1 (4) LUONNOS 1.2.2016 Toimitilan vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Nimi: SENAATTI-KIINTEISTÖT / Itä-Suomen alue Osoite: PL 1054 70101 KUOPIO Y-tunnus: 1503388-4 Yhteyshenkilö: Antti

Lisätiedot

Vuokrasopimus 1 (5) Vuokranantaja, Vuokralainen ja Naantalin kaupunki kaikki yhdessä jäljempänä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli.

Vuokrasopimus 1 (5) Vuokranantaja, Vuokralainen ja Naantalin kaupunki kaikki yhdessä jäljempänä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli. Vuokrasopimus 1 (5) VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET 1.1. Vesialueen omistaja / Vuokranantaja Nimi: Antti Tammelin, ym. (jäljempänä Vesialueen omistaja tai Vuokranantaja ) Y-tunnus: 1336232-6 Osoite: Tamsaarentie

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / VUOKRASOPIMUS 1 LAPPEENRANNAN URHEILUAUTOILIJAT RY

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / VUOKRASOPIMUS 1 LAPPEENRANNAN URHEILUAUTOILIJAT RY LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / VUOKRASOPIMUS 1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Lappeenrannan kaupunki Teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi Pl 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Lappeenrannan

Lisätiedot

Vuokrasopimus. 1. Osapuolet. Vuokranantaja: Perustettava yhtiö omistajina Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki

Vuokrasopimus. 1. Osapuolet. Vuokranantaja: Perustettava yhtiö omistajina Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki 1 Vuokrasopimus 1. Osapuolet Vuokranantaja: Perustettava yhtiö omistajina Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki Vuokralainen: 2. Vuokrattava kohde 3. Vuokra-aika Etelä-Savon

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot