KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2013 Kirkkoneuvosto Ala-Käkelä Liisa. Koski-Säntti Aarne. Rintanen Eliisa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2013 Kirkkoneuvosto 12.2.2013. Ala-Käkelä Liisa. Koski-Säntti Aarne. Rintanen Eliisa"

Transkriptio

1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2013 Kokousaika klo Kokouspaikka Seurakuntakeskus, pieni sali Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto Korpi Juhani Koski-Säntti Aarne Liukku Esko Marttila Eija Rinta-Kiikka Leena Rintanen Eliisa Alakoski Sirpa Lepistä Aila Rätti Ritva puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa jäsen jäsen, poissa jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen, poissa jäsen varajäsen varajäsen varajäsen Ala-Luopa Jukka Pättikangas Raimo Siekkinen Jarkko Nisula Markku kirkkovaltuuston puheenjohtaja, poissa kirkkovaltuuston varapuh.johtaja, poissa kappeliseurakunnan kappalainen, poissa talouspäällikkö, sihteeri Asiat 1 21

2 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 1 Kokouksen avaus, alkuhartaus ja nimenhuuto Puheenjohtaja avasi kokouksen, jonka jälkeen hän piti alkuhartauden. Nimenhuudossa todettiin olevan paikalla 11 jäsentä/varajäsentä. Kn 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi yhdeksän jäsentä. Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7 luku 4 ). Oikeus olla (kirkkoneuvoston) kokouksessa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen on 1) kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla sekä kappeliseurakunnan kappalaisella (KJ 9 luku 3 ). Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava sen jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta (Kn 6 / 2001). Tämän kokouksen kutsu/esityslista on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille, kirkkovaltuuston puheenjohtajille, kappeliseurakunnan kappalaiselle ja tilintarkastusyhteisölle Päätös: Puheenjohtaja totesi kutsumenettelyn ja sen jälkeen kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kn 3 Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi Kirkkoneuvosto hyväksyi kokouksen esityslistan työjärjestykseksi siten, että lähetetyn esityslistan lisäksi käsitellään Kn 18 Kanttorin sijainen sekä Kn 19 Suntion sijainen. Kn 4 Pöytäkirjan tarkastus, nähtävillä pitäminen ja siitä ilmoittaminen Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7 luku 6 ). Kirkkoneuvoston ohjesäännön 2 luvun 9 :n mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. Pöytäkirjantarkastajina ovat käytetyn vuorojärjestyksen mukaan Ala- Käkelä ja Kallio. Pöytäkirja tarkastetaan taloustoimistossa torstaina

3 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kirkkolain 25 luvun 3 :n mukaan kirkkoneuvoston pöytäkirja pidetään tarkastamisen jälkeen yleisesti nähtävänä siten, kuin siitä on seurakunnan ilmoitustaululla ennakolta ilmoitettu. Pöytäkirja on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan. Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana Tämä kutsu pidetään nähtävänä seurakunnan virallisella ilmoitustaululla Päätös: Kirkkoneuvosto valitsi yksimielisesti puheenjohtajan ehdottamana pöytäkirjantarkastajiksi Liisa Ala-Käkelän ja Risto Karlstedtin.

4 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 5 Sisäisen valvonnan ohjeet Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kirkkohallitus on hyväksynyt seurakunnille lähetettävän tietopaketin hyvien johtamis- ja hallintotapojen sekä sisäisen valvonnan kehittämisestä. Sisäisen valvonnan tehtävänä on varmistaa kohtuullisella varmuudella, että seurakunnan toiminta ja hallinto hoidetaan asiallisesti, laadukkaasti ja lainmukaisesti. Tavoitteena on joustava, avoin ja tuloksellinen toiminta. Sisäinen valvonta on osa seurakunnan operatiivista johtamista. Se tarkoittaa mm. tehtävien, valtuuksien ja vastuiden jakamista, päätöksien tekemistä raportointi- ja valvontatavoista, tietojen ja tietojärjestelmien suojaamista, omaisuuden turvaamista ja riskien hallintaa hyväksyttävällä tasolla. Kirkkojärjestyksen mukaan tilintarkastajien on tarkastettava, onko seurakunnan sisäinen valvonta järjestetty asianmukaisesti. Havaitsemistaan epäkohdista tilintarkastajien on ilmoitettava viipymättä kirkkoneuvostolle. Taloussäännön mukaan seurakunnan hallinnon ja talouden valvonta järjestetään niin, että ulkoinen valvonta (tilintarkastus) ja sisäinen valvonta yhdessä muodostavat kattavan valvontajärjestelmän. Sisäinen valvonta on suunnittelun ja johtamisen apuväline. Kirkkoneuvosto vastaa sisäisen valvonnan järjestämisestä ja siitä, että järjestelmä käytännössä toimii annettujen sääntöjen ja ohjeiden mukaan. Kirkkoherralla, talouspäälliköllä ja muilla johtavassa asemassa olevilla viranhaltijoilla on keskeinen asema seurakunnan toiminnan ja talouden valvonnassa. Omalta osaltaan valvontaa hoitavat myös koko henkilökunta, luottamushenkilöt ja seurakuntalaiset. Julkisuusperiaate ja muutoksenhakuoikeus lisäävät valvontaa pelkällä olemassaolollaan. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy esityslistan liitteenä nro 1olevan sisäisen valvonnan ohjeet sekä sitä täydentävät taloushallinnon ohjeita ja taloushallinnon ohjeiden liiteosan. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi talouspäällikön esityksen yksimielisesti. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

5 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 6 Edustajan nimeäminen Kurikan Palvelutalosäätiön hallitukseen vuosiksi Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kurikan Palvelutalosäätiön sääntöjen 5 :n mukaan säätiön asioita hoitaa ja sitä edustaa kalenterivuodeksi kerrallaan valittu hallitus, johon kuuluu yhdeksän jäsentä. Hallitus valitaan siten, että Kurikan kaupunki nimeää siihen viisi edustajaa ja muut perustajayhteisöt kukin yhden edustajan. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Seurakunnalla on näin ollen oikeus valita säätiön hallitukseen yksi edustaja. Kirkkoneuvoston ohjesäännön 7 :n 5 kohdan mukaan kirkkoneuvoston tehtävänä on valvoa seurakunnan etua ja edustaa seurakuntaa. Seurakunnan nimeämänä edustajana Kurikan Palvelutalosäätiön hallituksessa on ollut Laila Kallio. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto valitsee seurakunnan edustajan Kurikan Palvelutalosäätiön hallitukseen vuosiksi Päätös: Kirkkoneuvosto valitsi Laila Kallion seurakunnan edustajaksi Kurikan Palvelutalosäätiön hallitukseen vuosiksi Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

6 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 7 Edustajan nimeäminen Koskenkorvan Pato Oy:n kokouksiin vuosiksi Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kurikan seurakunta omistaa Koskenkorvan Pato Oy:n osakkeita 25 kappaletta. Koskenkorvan Pato Oy:n yhtiökokous pidetään vuosittain. Siinä käsitellään yhtiöjärjestyksen 12 :n mukaiset asiat, joihin kuuluu mm. tilinpäätöksen käsittely ja vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle sekä hallituksen jäsenten valinta. Seurakunnalla on perinteisesti ollut yksi paikka hallituksessa. Seurakunnan nimeämänä edustajana Koskenkorvan Pato Oy:n yhtiökokouksessa on ollut kirkkoherra Heikki Sariola ja hallituksen jäsenenä Raimo Pättikangas. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto nimeää seurakunnan edustajan vuosiksi Koskenkorvan Pato Oy:n 1. yhtiökokoukseen 2. hallitukseen tarvittaessa Päätös: Kirkkoneuvosto nimesi vuosiksi Koskenkorvan Pato Oy:n 1. yhtiökokoukseen kirkkoherra Heikki Sariolan 2. hallitukseen Raimo Pättikankaan. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

7 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 8 Edustajan nimeäminen asunto-osakeyhtiöiden ja yksityisteiden kokouksiin vuosiksi Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kurikan seurakunta omistaa osakkeet Asunto Oy Kurikan Säästöpuisto 3:sta, jotka oikeuttavat huoneistojen 6 ja 7 hallintaan sekä osakkeet As. Oy. Jurva Kirkkotie 4:stä, jotka oikeuttavat huoneiston 1 hallintaan. Asuntoyhtiöt pitävät sääntömääräiset yhtiökokouksensa vuosittain tavallisesti keväällä ja muut kokoukset tarpeen mukaan. Seurakunnalla on yksiköitä seuraavissa yksityisteissä: Kurikan alueella Lehtivuoren metsätiestö, Saukkotie, Tuiskunmäen metsätie ja Pitkämö Pirttimaan yksityistie ja Jurvan alueella Luhtaantie, Luodontie ja Pappilankankaantie. Seurakunnan nimeämänä edustajana asunto-osakeyhtiö Kurikan Säästöpuisto 3:n kokouksissa on ollut Raija Hakola ja As. Oy Jurva Kirkkotie 4:n kokouksissa Esko Liukku sekä yksityisteiden kokouksissa Kurikan alueella Aarne Koski-Säntti ja Jurvan alueella Matti Kangas. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto valitsee seurakunnan edustajan vuosiksi Asunto Oy Kurikan Säästöpuisto 3 kokouksiin 2. As. Oy. Jurva Kirkkotie 4 kokouksiin 3. niiden Kurikan alueella olevien yksityisteiden kokouksiin, joissa seurakunnalla on osuuksia tai yksiköitä 4. niiden Jurvan alueella olevien yksityisteiden kokouksiin, joissa seurakunnalla on osuuksia tai yksiköitä. Päätös: Kirkkoneuvosto valitsi seurakunnan edustajaksi 1. Asunto Oy Kurikan Säästöpuisto 3 kokouksiin Risto Karlstedtin 2. As. Oy. Jurva Kirkkotie 4 kokouksiin Esko Liukun 3. Kurikan alueella olevien yksityisteiden kokouksiin Aarne Koski- Säntin 4. Jurvan alueella olevien yksityisteiden kokouksiin Matti Syrjälän. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

8 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 9 Edustajan nimeäminen Kauhajoen evankelisen opiston kannatusyhdistyksen kokouksiin vuosiksi Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kurikan seurakunta on Kauhajoen evankelisen opiston kannatusyhdistys r.y:n yhteisöjäsen. Yhteisöjäsenen on valittava keskuudestaan edustajan, joka äänestää kokouksissa yhteisön puolesta valtakirjalla. Normaaliin tapaan edustajalle valitaan myös varaedustaja. Seurakunnan nimeämänä edustajana Kauhajoen evankelisen opiston kannatusyhdistyksen kokouksissa on ollut Aarne Koski-Säntti ja varaedustajana Laila Kallio. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto nimeää edustajan ja varaedustajan kannatusyhdistyksen kokouksiin vuosiksi Päätös: Kirkkoneuvosto valitsi seurakunnan edustajaksi Aarne Koski- Säntin ja varaedustajaksi Laila Kallion. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

9 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 10 Panttilan seurakuntakodin myyntitoimeksianto Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kurikan seurakunta omistaa Panttilassa Haavisto ja Haavisto nimisen tilan, jonka kiinteistötunnus on B. Kaavatiedon mukaan sillä on asemakaava. Tilan pinta-ala on m2 ja sillä sijaitsee v valmistunut pientalo, jonka tilavuus on 409 m 3 ja kokonaisala 127 m 2. Talo on puurunkoinen ja siinä on öljylämmitys. Talo on toiminut aikaisemmin omakotitalona, jonka seurakunta on ostanut käytettynä. Kirkkovaltuusto hyväksyi Kurikan seurakunnan strategian Siihen sisältyvässä kiinteistöstrategiassa todetaan mm., että sivupisteistä (Luopa, Jyrä, Panttila ja Mieto) luovutaan 2020 mennessä. Luopumisen tarkempi aikataulu kytketään toiminnan suunnitteluun. Hyväksyessään vuoden 2013 talousarvion investointiosan kirkkovaltuusto päätti, että Panttilan seurakuntakoti myydään vuoden 2013 aikana. Seurakuntakodilla on seurakunnan järjestämää toimintaa toukokuun loppuun saakka. Talousarvion valmisteluaikaan kohteeseen kävi tutustumassa Kiinteistökeskus Max / Matti Isoniemi isännöitsijän ja talouspäällikön kanssa. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto päättää, että Panttilan seurakuntakodin myynti annetaan Kiinteistökeskus Max:n tehtäväksi. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi talouspäällikön esityksen yksimielisesti. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

10 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 11 Työryhmän perustaminen kiinteistöjen käyttöasteen nostamiseksi Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kirkkovaltuusto hyväksyi Kurikan seurakunnan strategian Siihen sisältyvässä kiinteistöstrategiassa todetaan mm., että kiinteistöjen käyttöastetta pyritään nostamaan. Tämä koskee erityisesti Jurvan pappilaa ja Saukkorantaa. Jurvan pappilassa kokoontuu säännöllisesti arkipäivinä päiväaikaan päiväkerho ja perhekerho. Illat ja viikonloput ovat vapaita käytettäväksi mm. perhejuhlien järjestämiseen. Saukkorannassa kesä on kiireisintä aikaa seurakunnan oman toiminnan kannalta. Myös muina vuodenaikoina on toimintaa joka kuitenkin on tiedossa hyvissä ajoin ennen ko. tapahtumaa. Edelliset huomioon ottaen Saukkoranta voisi toimia niin ikään perhejuhlien pitopaikkana. Myös majoitustoiminta onnistuu Saukkorannassa. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto nimeää työryhmän, jonka tehtävänä on valmistella toimenpiteitä ed. mainittujen tilojen käyttöasteen nostamiseksi, jotka sitten tulevat kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi. Päätös: Kirkkoneuvosto nimesi työryhmään seuraavat henkilöt: Aila Lepistö (varalla Eliisa Rintanen), Esko Liukku (varalla Matti Syrjälä), Tarja Honkakoski, Sirpa Joutsenlahti, Juha Lähdesmäki ja Markku Nisula. Työryhmän kokoonkutsujaksi nimettiin Sirpa Joutsenlahti. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

11 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 12 Jurvan seurakuntatalon alakerran tilojen korjaaminen Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Jurvan seurakuntatalon alakerrassa ns. partiokolossa huomattiin viime keväänä hometta ja kosteutta ulkoseinän vieressä. Aluetekniikka Oy selvitti alapohjan kosteuden syyn. Kartoitusten perusteella voitiin todeta, että salaojitus ei kuivata alapohjaa, koska salaojitus on liian korkealla alapohjaan nähden. Aluetekniikka Oy:n suosituksen mukaisesti salaojitus on korjattu viime syksynä oikeaan korkeuteen. Seurakunta on pyytänyt arkkitehti Mikko Rannolta suunnitelmaa sisäpuolisten tilojen korjaamiseksi. Suunnitelmassa tuli ottaa käyttäjien näkemykset huomioon. Suunnitelma saatiin joulukuussa Työ on tarkoitus tehdä tuntiveloitus-periaatteella. Jurvassa ja Kurikassa olevilta rakennusliikkeiltä on pyydetty tarjous tuntihinnasta. Saadut tarjoukset esitellään kokouksessa. Käsittely: Talouspäällikkö esittelee saadut tarjoukset. Saaduista tarjouksista on laadittu avauspöytäkirja. Tarjous pyydettiin kuudelta eri urakoitsijalta. Tarjouspyynnössä pyydettiin ilmoittamaan työntekijän / erityisammattimiehen tuntihinta. Lisäksi pyydettiin kohteen suuntaa-antava hinta-arvio, joka ei kuitenkaan sido urakoitsijaa. Erillisinä liitteinä pyydettiin toimittamaan selvitykset työnantajavelvollisuuksien täyttämisestä. Määräaikaan mennessä saatiin seuraavat tarjoukset: Juveliini Oy Perän Timpurit Oy Rakennusliike PR Botnia-Rakennus Oy Rakennus & Maalaus á la Hakala Oy KRK Oy Kurikan Rakennuskorjaus Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy Rakennus & Maalaus á la Hakala Oy:n tarjouksen, koska se on hinnaltaan alhaisin. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi talouspäällikön esityksen yksimielisesti. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

12 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 13 Vartiointipalvelut Kurikan seurakunnassa (hankinta-asia) Valmistelija talouspäällikkö Markku Nisula Kurikan seurakunta on hankkinut viime vuosina vartiointipalvelut valtakunnalliselta Turvatiimi Oyj:ltä. Piirivartioinnin piiriin ovat kuuluneet keskustassa sijaitsevat siltojen väliin jäävät kiinteistöt. Hälytysvalvonnan piiriin on kuulunut edellä mainittujen lisäksi Saukkorannan leirikeskus. Kurikan alueella on hiljakkoin aloittanut vartiointipalveluja tuottava yritys NY Quality Service Oy. Yritys on perustettu Seinäjoella v Yhtiön hälytyskeskus toimii maaliskuulle 2013 saakka Seinäjoella, jonka jälkeen keskus siirtyy Ilmajoelle. Edellä mainituilta yrityksiltä on pyydetty tarjous piirivartioinnista ja hälytysvalvonnasta edellä luetelluista kiinteistöistä. Saadut tarjoukset esitellään kokouksessa. Käsittely: Talouspäällikkö esittelee saadut tarjoukset. Sekä Turvatiimi Oyj että NY Quality Service Oy antoivat määräaikaan mennessä tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen. Talouspäällikön esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy NY Quality Service Oy:n tarjouksen, koska se hinnaltaan edullisempi. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi talouspäällikön esityksen yksimielisesti. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Markku Nisula, puh. (06)

13 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 14 Kirkkovaltuuston jäsenen vaihtuminen Valmistelija kirkkoherra Heikki Sariola Kirkkovaltuuston jäsen Karita Tikka on muuttanut pois Kurikasta Samalla hän on menettänyt vaalikelpoisuutensa kirkkovaltuuston jäseneksi. Kirkkovaltuuston tulee KJ 7:2,1 :n perusteella todeta hänen luottamustoimensa lakanneeksi ja kutsua hänen tilalleen varajäsen. Hänet oli valittu Keskiryhmän ja sitoutumattoman seurakuntaväen listalta. Kirkkoherran esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän seuraavaa: kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1. se toteaa Karita Tikan menettäneen vaalikelpoisuutensa poismuuton takia ja 2. kutsuu hänen tilalleen jäseneksi saman valitsijayhdistyksen ensimmäisen varajäsenen Vuokko Syrjälän. Kirkkoneuvoston päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi kirkkoherran esityksen yksimielisesti. Lisätietoja antaa kirkkoherra Heikki Sariola, puh

14 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 15 Vastuuryhmät Valmistelija kirkkoherra Heikki Sariola Kirkkoneuvosto valitsi talvella 2011 vuosiksi koko seurakuntaa varten tiedotustyön vastuuryhmän ja alueseurakuntaa varten lapsityön, nuorisotyön, diakoniatyön, lähetystyön, aikuistyön sekä jumalanpalvelus- ja musiikkityön vastuuryhmän. Samaan aikaan kappelineuvosto valitsi kappeliseurakunnan vastuuryhmät vuosiksi Kaksi vuotta on niin lyhyt aika, että on tarkoituksenmukaista ensi sijassa valita samat henkilöt jatkamaan vastuuryhmissä seuraavat kaksi vuotta. Esityslistan liite nro 2 vastuuryhmien jäsenistä. Vastuuryhmien työskentelyyn osallistuvat myös vastuuryhmän toimintaan liittyvät työntekijät. Yksi työntekijöistä toimii sihteerinä. Kirkkoherran esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto valitsee puheenjohtajan ja jäsenet seuraaviin vastuuryhmiin: 1. koko seurakunta: tiedotustyön vastuuryhmä 2. alueseurakunta: lapsityön, nuorisotyön, diakoniatyön, lähetystyön, aikuistyön sekä jumalanpalvelus- ja musiikkityön vastuuryhmä Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksi kirkkoherran esityksen kohdat 1-2 yksimielisesti. Vastuuryhmiin valitut henkilöt on lueteltu liitteessä. Lisätietoja antaa kirkkoherra Heikki Sariola, puh

15 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 16 Hietamäki-toimikunta Valmistelija kirkkoherra Heikki Sariola Seinäjoen seudun Hietamäki-toimikunnan puheenjohtaja Markku Ylinen on pyytänyt Kurikan seurakuntaa valitsemaan toimikuntaan edustajan vuosiksi Inkerin kirkon Hietamäen seurakuntaa tukee alueseurakunta. Kirkkoherran esitys: Edellä olevaan valmisteluun viitaten esitän, että kirkkoneuvosto valitsee edustajan Seinäjoen seudun Hietamäkitoimikuntaan. Päätös: Kirkkoneuvosto valitsi Kurikan seurakunnan edustajaksi yksimielisesti Pekka Tammelinin. Lisätietoja antaa kirkkoherra Heikki Sariola, puh

16 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 17 Vuosiloma (henkilöstöasia) Kn 18 Kanttorinviran sijainen (henkilöstöasia) Kn 19 Suntion sijainen (henkilöstöasia) Kn 20 Tiedotusasiat 1) Siirtyminen Kirkon palvelukeskuksen asiakkaaksi. Kirkon palvelukeskuksen tiedotteen mukaan Kurikan seurakunta siirtyy palvelukeskuksen asiakkaaksi ) Tuulivoima Megatuuli Oy järjesti Kurikassa tiedotustilaisuuden Viiatin tuulivoimahankkeesta. Tilaisuudessa kerrottiin mm., että tuulimittaukset alkavat alkuvuodesta 2013 ja kestävät n. vuoden ajan. 3) Kirkonmetsähoitokunta Kurikan kaupunki on nimennyt vuosiksi Kirkonmetsähoitokuntaan jäseniksi Esko Liukun ja Jorma Hiipakan.

17 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ Kn 21 Kokouksen päätös sekä oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Puheenjohtaja päätti kokouksen kello ja antoi samalla oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, joka on tämän pöytäkirjan sivulla KIRKKONEUVOSTON PUOLESTA Heikki Sariola Markku Nisula PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU JA HYVÄKSYTTY Kurikassa / 2013 Kurikassa / 2013 Liisa Ala-Käkelä Risto Karlstedt Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa ja sen nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu seurakunnan virallisella ilmoitustaululla osoitteessa Kurikantie 21, Kurikka. Viran puolesta todistetaan, että näin on menetelty Ilmoitustaulunhoitaja

18

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kokousaika 4.6.2013 klo 17.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Kirkkoneuvosto 18.2.2014. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Kirkkoneuvosto 18.2.2014. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Kokousaika 18.2.2014 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2013 Kirkkoneuvosto 7.5.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2013 Kirkkoneuvosto 7.5.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2013 Kokousaika 7.5.2013 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Kirkkoneuvosto

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Kirkkoneuvosto KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Kokousaika 17.1.2017 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki puheenjohtaja Välkkilä Aila varapuheenjohtaja Alkula Martti

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Kirkkovaltuusto 8.10.2013. Pättikangas Raimo varapuheenjohtaja. Huhtala Mikko valtuutettu, 27 30

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Kirkkovaltuusto 8.10.2013. Pättikangas Raimo varapuheenjohtaja. Huhtala Mikko valtuutettu, 27 30 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Kokousaika 8.10.2013 klo 18.00 18.40 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, pieni sali Osanottajat Ala-Lupa Jukka puheenjohtaja Pättikangas Raimo varapuheenjohtaja Hahto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina kello alkaen.

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina kello alkaen. KOKOUSKUTSU Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina 31.1.2017 kello 19.00 alkaen. Asiat 1. Kokouksen avaus, alkuhartaus ja nimenhuuto 2. Kokouksen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6 /2013 Kirkkoneuvosto 29.10.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6 /2013 Kirkkoneuvosto 29.10.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6 /2013 Kokousaika 29.10.2013 klo 17.00 20.45 Kokouspaikka Virastotalo, Pyhäkkö Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2014 Kirkkoneuvosto 28.1.2014. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. Rintanen Eliisa

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2014 Kirkkoneuvosto 28.1.2014. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. Rintanen Eliisa KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2014 Kokousaika 28.1.2014 klo 17.00 19.00 Kokouspaikka Saukkoranta, takkahuone Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5 /2013 Kirkkoneuvosto 10.9.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5 /2013 Kirkkoneuvosto 10.9.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5 /2013 Kokousaika 10.9.2013 klo 17.00 19.30 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8 /2013 Kirkkoneuvosto 17.12.2013. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. Rintanen Eliisa

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8 /2013 Kirkkoneuvosto 17.12.2013. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. Rintanen Eliisa KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8 /2013 Kokousaika 17.12.2013 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Jurvan pappila Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto Korpi

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA: 28.11.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.58 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ansamaa Arja

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 1.6.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2019 3.4.2019 Kokousaika: 03.04.2019 klo 18.08-19.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17.15-18.40 Paikka: Kirkkoherranviraston kokoushuone Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite)

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.10.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Pihkatie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 AIKA 12.6.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Neulastie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (8) KIRKKONEUVOSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (8) KIRKKONEUVOSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 25.04.2017 kello 18.00 19.25 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 1.6.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Koski-Säntti Aarne. Rinta-Kiikka Leena

Koski-Säntti Aarne. Rinta-Kiikka Leena KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.00 19.40 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Harri Marketta Jaskari Liisa Koski-Säntti

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 13.9.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.9.2017 klo 17.30 19.10 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 AIKA keskiviikkona 23.1.2019 klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Timo Aaltonen Enni Alakoski Ilkka Ali-Rontti Soile Anttila Ville Arkkila

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas Kirkkoneuvosto 15.2.2018 18 Kokousaika torstaina 15.2.2018 klo 17.30 17.40 Kokouspaikka virastotalon neuvotteluhuone Saapuvilla Lisäksi läsnä kokouksessa: Arja Aitto-oja kirkkovaltuuston pj. sihteerinä:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite)

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.10.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Pihkatie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Kirkkoneuvosto 8.12.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 8.12.2016 klo 16.30 16:41 Paikka Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot