151 Seurakuntaneuvoston edustajien nimeäminen lähetyksen ajatushautomoon.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "151 Seurakuntaneuvoston edustajien nimeäminen lähetyksen ajatushautomoon."

Transkriptio

1 149/ Seurakuntaneuvoston edustajien nimeäminen lähetyksen ajatushautomoon. Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää nimetä keskuudestaan kaksi edustajaa seurakunnan Lähetyksen ajatushautomoon. Päätös Seurakuntaneuvosto päätti nimetä keskuudestaan kolme edustajaa, Anki Arpiainen, Pekka Salomaa ja Veronica Saarela, seurakunnan Lähetyksen hautomoon. Selostus Seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan hyväksyä Suomen Lähetysseuran tarjouksen seurakunnan lähetystyön kehittämisestä siten, että kehittämispäiviin osallistuvat seurakuntapiirien ja nuorisotyön lähetystyön yhdyshenkilöt sekä halutessaan lähetyksen yhteistyöryhmän jäsenet seurakuntaneuvoston keskuudestaan myöhemmin nimeämän edustajat. Kehittämistapahtuma on nimetty Lähetyksen ajatushautomoksi. Ajatushautomosta on järjestetty yksi valmisteleva kokous, johon osallistuivat kirkkoherra, kansainvälisen työn sihteeri, lähetyspappi, piirikappalaiset, piirien lähetystyön yhdyshenkilöt ja lähetyksen yhteistyöryhmän jäsenet. Yhteistyöryhmään kuuluu jokaisen seurakuntapiirin nimeämä edustaja sekä edustajat nuoriso- ja varhaisnuorisotyöstä. Ajatushautomo toteutetaan kahden illan kokoontumisessa 4.2. ja klo Malmin kirkolla. Työskentelyssä pyritään etsimään seurakunnan lähetystyön tahtotila ja tavoitteet Seurakunnan rajojen ulkopuolella Missä, miten ja millä tavoitteilla seurakunta tekee ulkomailla lähetystyötään? Seurakunnan rajojen sisällä Millä toimenpiteillä seurakunta varmistaa lähetystyönsä toteutumisen? Millaista yhteistyötä seurakunta ja Lähetysseura & muut lähetysjärjestöt tekevät tämän toteutumiseksi?

2 Ajatushautomo on herättänyt siinä määrin kiinnostusta, että siihen on pyytänyt päästä osallistumaan hiippakunnan kansainvälisen työn sihteeri ja seurakuntayhtymän kansainvälisen työn sihteeri.

3 149/ Yhteisen kirkkoneuvoston suositus rekrytointikiellosta. Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää 1) noudattaa yhteisen kirkkoneuvoston suosittamaa rekrytointikieltoa ja sen periaatteita vuonna 2016 lukuun ottamatta päätöksen kohdassa 1.2. mainittua yhteiseltä kirkkoneuvostolta pyydettävää rekrytointilupaa; 2) että rekrytointikiellosta huolimatta kirkkoherra voi päätöksellään ottaa tehtävien hoidon kannalta välttämättömän sijaisen enintään kuuden kuukauden ajaksi. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Selostus Yhteinen kirkkoneuvosto on asettanut seurakuntayhtymän yksiköille rekrytointikiellon vuodelle 2016, liite. Kiellon perusteena on seurakuntayhtymän talouden tilanne. Rekrytointikiellon periaatteet on määritelty seuraavasti: 1.1. avoimeksi tulevia palvelussuhteita ja sijaisuuksia ei pääsääntöisesti täytetä, 1.2. mikäli tehtävä on strategian mukaisen toiminnan kannalta oleellinen, täytyy kyseisen palvelussuhteen täyttämiseen saada yhteisen kirkkoneuvoston myöntämä rekrytointilupa, 1.3. palvelussuhteet täytetään ensisijaisesti sisäisellä haulla. Ulkoinen rekrytointi tulee kyseeseen silloin kun sisäisellä haulla tehtävään ei saada sopivaa työntekijää, 1.4. rekrytointikielto ei koske välttämättömiä kausityöntekijöitä, diakoniaprojeteihin varatulla määrärahalla palkattavia määräaikaisia työntekijöitä eikä vuorotteluvapaan sijaisia. Periaatteen mukainen rekrytointiprosessi on kuvattu liitteessä. Yhteinen kirkkoneuvosto suosittelee seurakuntaneuvostoille rekrytointikiellon noudattamista kaikissa seurakunnissa vuonna 2016.

4 Malmin seurakunnan käytössä oleva palkka- ja toimintamääräraha vähenee suunnittelukaudella noin miljoona euroa. Ilman rekrytointikieltoakin jokaisen viran ja tehtävän täyttämistä joudutaan tarkasti harkitsemaan. Tässä mielessä rekrytointikielto on seurakunnan näkökulmasta tarpeeton. Seurakunta voinee kuitenkin sitoutua yhteisen kirkkoneuvoston periaatteiden mukaiseen rekrytointikieltoon, koska se korostaa suurta taloudellista harkintaa, jota on rekrytointeja arvioitaessa käytettävä. Seurakunnan kannalta ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista, että toiminnan kannalta välttämättömän palvelussuhteen täyttämiseen haettaisiin lupa yhteiseltä kirkkoneuvostolta. Tätä ei ehkä ole tarkoitettukaan seurakuntien noudatettavaksi. Vastaavan luvan seurakunnassa antaa seurakuntaneuvosto. Varmuuden vuoksi päätöksessä kuitenkin mainitaan, että kohta 1.2. ei Malmilla noudateta. Rekrytointikiellon periaatteisiin sisältyy periaate palvelusuhteiden täyttämisestä ensi sijaisesti yhtymän sisäisellä haulla. Kirkkolain mukaan virka tulee täyttää julkisella haulla (KL 6:10). Kirkkolaki tuntee kuitenkin poikkeuksia, jotka antavat mahdollisuuden täyttää virka myös ilman hakumenettelyä. Yksi näistä on erityisen painava syy (KL 6:11 kohta 7). Seurakuntayhtymän taloustilannetta voitaneen pitää tällaisena erityisen painavana syynä. Sisäinen hakkumenettely saattaa hidastaa rekrytointia, jos sisäisellä haulla ei löydy sopivaa hakijaa ja joudutaan järjestämään normaali ulkoinen haku. Rekrytointikieltoon on syytä tehdä kaksi poikkeusta. Toinen koskee kesätyöntekijöitä, joita välttämättä tarvitaan kesän rippikoululeirien hoitamiseen. Tämä on todettu myös yhteisen kirkkoneuvoston asettamissa periaatteissa. Toinen poikkeus koskee lyhytaikaisia sijaisia. Yllättävissä tilanteissa voi olla tarpeen se, että kirkkoherra voi ottaa päätöksellään enintään kuuden kuukauden ajaksi sijaisen. Päätös tulee joka tapauksessa tiedoksi seurakuntaneuvostolle, joka voi arvioida päätöksen tarkoituksenmukaisuuden. Liitteet 11 Päätös Yhteinen kirkkoneuvosto rekrytointikielto 12 Rekrytointiprosessi seurakunnissa

5 149/ Seurakuntaneuvoston kokousten puheenjohtaja Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että seurakuntaneuvoston kokousten puheenjohtajana toimii varapuheenjohtaja Tuula Pontela Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Selostus Seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan , että varapuheenjohtaja Tuula Pontela toimii seurakuntaneuvoston kokousten puheenjohtajan vuonna Kirkkoneuvoston puheenjohtajuudesta säädetään kirkkojärjestyksen 9 luvun 1 pykälässä: Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajana kirkkoneuvoston kokouksessa 1) kirkkoherran ollessa estynyt tai esteellinen; sekä 2) muutoinkin kirkkoherran ja kirkkoneuvoston yhteisellä päätöksellä varapuheenjohtajan annettua siihen suostumuksensa. Päätös voidaan tehdä myös määräajaksi, kuitenkin enintään kirkkoneuvoston toimikaudeksi tai siihen saakka, kun kirkkoherra taikka varapuheenjohtaja vaihtuu. Säädöstä voidaan soveltaa myös seurakuntaneuvostoon. Kirkkoherra esittää, että Malmin seurakunnan seurakuntaneuvoston kokousten puheenjohtajana jatkaa varapuheenjohtaja Tuula Pontela syyskuun 2016 loppuun. Sen pidemmälle päätöstä ei voi tehdä, koska kirkkoherran virkasuhde päättyy alkaen. Kokouskutsut lähettää edelleen kirkkojärjestyksen säädöksen mukaan kirkkoherra.

6 149/ Kirkkoherran vaalin valmistelu Päätösehdotus Käsittely Seurakuntaneuvosto päättää 1) pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta, että Malmin seurakunnan kirkkoherran vaali toimitetaan välillisenä vaalina; 2) antaa liitteen mukaisen lausunnon viran erityisistä tarpeista; 3) asettaa vaalia varten valmisteluryhmän, jonka puheenjohtajana on Tuula Pontela sekä jäseninä Laura Leipakka, Pekka Salomaa ja Tuulikki Vuorinen. Keskustelun aikana Raija Lehtonen ehdotti, että kirkkoherran vaali suoritetaan välittömänä vaalina. Esitystä kannatti Ahti Kuorikoski. Puheenjohtaja teki esityksen, että ne jotka kannattavat päätösehdotusta äänestävät jaa, ja ne jotka kannattavat Raija Lehtosen esitystä äänestävät ei. Puheenjohtaja totesin äänet; 14 jaa, 3 ei. Päätettiin pyytää Helsingin tuomiokapitulilta välilliset vaalit Malmin seurakunnan kirkkoherran vaalina toimitettavaksi. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Selostus Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on notaarin lähettämällä sähköpostilla pyytänyt Malmin seurakuntaa antamaan lausunnon viran erityisistä tarpeista viran auki julistamista varten. Seurakuntaneuvoston on tarpeen ottaa myös kantaa kirkkoherran vaalitapaan. Vaalitapoja on kaksi (KL 23:11). Välitön vaali, jolloin kirkkoherran valitsevat seurakunnan äänioikeutetut jäsenet ja välillinen vaali, jolloin vaalin toimittaa seurakuntaneuvosto. Välillinen vaali edellyttää, että seurakuntaneuvosto pyytää tuomiokapitulilta päätöstä vaalin toimittamisesta välillisenä. Tuomiokapituli päättää vaalitavan. Välittömässä vaalissa tuomiokapituli asettaa hakijoista ehdolle kolme ansioituneinta, joista seurakuntalaiset valitsevat kirkkoherran. Ennen vaaliehdotuksen tekemistä tuomiokapituli voi pyytää seurakuntaneuvostolta lausunnon virkaa hakeneista kelpoisista hakijoista.

7 Välillisessä vaalissa tuomiokapituli toteaa hakijoiden kelpoisuuden ja antaa heistä lausunnon. Sen jälkeen seurakuntaneuvosto toimittaa vaalin ja voi käyttää apunaan kaikkia normaaleja rekrytoinnin menetelmiä: haastatteluja, soveltuvuusarviota jne. Välittömään vaaliin sovelletaan myös kaikkia normaalia viran täyttöön liittyvää lainsäädäntöä. Välitöntä vaalia varten tuomiokapituli määrää vaalin valmistelijan, joka tukee vaalin valmistelua seurakunnassa. Seurakuntaneuvosto kävi edellisessä kokouksessaan lähetekeskustelun vaalitavasta ja suoritti koeäänestyksen, jossa enemmistä asettui välillisen vaalin kannalle. Tältä pohjalta esitetään, että seurakuntaneuvosto pyytää vaalin toimittamista välillisenä vaalina. Perusteluna on se, että välillinen vaali antaa välitöntä vaalia paremmat ja monipuolisemmat mahdollisuuden arvioida hakijoiden kykyä ja taitoa kirkkoherran viran hoidossa ja valmiuksia seurakuntaneuvoston määrittelemien viran erityisten tarpeiden täyttämiseen. Seurakuntaneuvosto asetti edellisessä kokouksessaan työryhmän valmistelemaan lausuntoa viran erityisistä tarpeista. Työryhmän puheenjohtajan on toiminut Tuula Pontela ja jäseninä Laura Leipakka, Pekka Salomaa ja Tuulikki Vuorinen. Työryhmä on valmistelun aikana kuullut kirkkoherra Pertti Simolaa. Työryhmän lausuntoehdotus on liitteenä. Lausunnossa on nostettu erityistarpeiksi seuraavat asiat: Etsimme kirkkoherraa, joka pystyy johtamaan innostavalla ja ennakkoluulottomalla otteella seurakuntaa muuttuvassa ja monimuotoisessa kaupunkiympäristössä. Mitä tämä edellyttää hyvää suuren seurakunnan työn ja hallinnon tuntemusta sekä kaupunkikulttuurin ymmärtämistä johtamistaitoja muuttuvassa toimintaympäristössä sekä hyviä henkilöstö- ja talousjohtamisen taitoja muutosvalmiutta sekä kykyä johtaa ja luotsata muutoksia vahvaa teologista osaamista sekä hengellistä ja yhteiskunnallista avarakatseisuutta ja tasapuolisuutta taitoja monikulttuurisuuden ja katsomusten kohtaamiseen verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja vuorovaikutteisia ja monipuolisia viestintätaitoja myötäelävää ja inhimillistä asennetta sekä työtovereihin että seurakuntalaisiin päin Tämän lisäksi lausuntoehdotuksessa on hakuilmoitusta varten kuvaus seurakunnasta Mikäli vaali toimitetaan välillisenä vaalina ja seurakuntaneuvosto antaa lausuntonsa tässä kokouksessa, vaalin aikataulua on kaavailtu seuraavasti. Virka julistetaan haettavaksi tammikuun alussa. Tuomiokapituli

8 antaa lausuntonsa viran hakijoista istunnossaan Sen jälkeen valintaprosessi siirtyy seurakunnalle. Prosessia tukee tuomiokapitulin asettama vaalin valmistelija. Tavoitteena on se, että vaali voitaisiin toimittaa seurakuntaneuvoston kokouksessa Tästä syystä on vaaliprosessi aikataulutettava hyvin. Tarvittaessa voidaan kuitenkin pitää erikseen seurakuntaneuvoston kokous huhtikuun loppupuolella. Vaalin valmistelua varten on tärkeä asettaa valmisteluryhmä, joka haastattelee hakijat tai osan hakijoista ja tekee seurakuntaneuvostolle perustellun esityksen valittavasta kirkkoherrasta. Vaaliprosessiin olisi hyvä sisällyttää haastattelu, soveltuvuusarvio ja ansioituneimpien hakijoiden tapaaminen koko seurakuntaneuvoston kanssa. Valmisteluryhmäksi esitetään seurakuntaneuvoston asettamaa henkilöstötoimikuntaa kuitenkin niin, että toimikunnan puheenjohtajan toimii kirkkoherran sijasta varapuheenjohtajan Tuula Pontela. Jäseninä olisivat Laura Leipakka, Pekka Salomaa ja Tuulikki Vuorinen. Kirkkoherra katsoo, että hänen ei ole tarkoituksenmukaista osallistua seuraajansa valintaan. Kirkkoherra joutunee nykysäädösten perusteella laatimaan asiasta lopullisen esityksen. Toiveena on kuitenkin se, että vaalin valmistelija ja valmisteluryhmä laativat hyvän, perustellun pohjaehdotuksen, jonka pohjalta esittely on mahdollista tehdä. Liitteet 13 Seurakuntaneuvoston lausunto viran erityisistä tarpeista

9

Seurakuntaneuvosto päättää valita Malmin seurakunnan kirkkoherraksi pastori Heikki Arikan alkaen.

Seurakuntaneuvosto päättää valita Malmin seurakunnan kirkkoherraksi pastori Heikki Arikan alkaen. 99/2016 45 Kirkkoherran vaali Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää valita Malmin seurakunnan kirkkoherraksi pastori Heikki Arikan 1.10.2016 alkaen. Käsittely Keskustelun aikana jäsen Veronica Saarela

Lisätiedot

Kirkkoherran välillisen vaalin prosessi

Kirkkoherran välillisen vaalin prosessi Kirkkoherran välillisen vaalin prosessi Ohjeet Tampereen hiippakunnan seurakunnille Toimenpide Toimenpiteen toteuttaja Sisältö Ajankohta Virka vapautuu Kirkkoherran viranhaltija tai seurakunta - irtisanoutumisilmoitus

Lisätiedot

KIRKKOHERRAN VIRAN TÄYTTÖ KUOPION HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄ PIEKSÄMÄKI

KIRKKOHERRAN VIRAN TÄYTTÖ KUOPION HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄ PIEKSÄMÄKI KIRKKOHERRAN VIRAN TÄYTTÖ KUOPION HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄ 30.9.2017 PIEKSÄMÄKI KIRKKOHERRA VAIHTUU Kirkkoherran virkasuhde päättyy irtisanomiseen, joka on ilmoitus tuomiokapitulille,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:30-20:20 Paikka Pukinmäen seurakuntakoti, Säterinportti 3

PÖYTÄKIRJA. Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:30-20:20 Paikka Pukinmäen seurakuntakoti, Säterinportti 3 Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 08.12.2015 klo 18:30-20:20 Paikka Pukinmäen seurakuntakoti, Säterinportti 3 Saapuvilla olleet jäsenet Pertti Simola, puheenjohtaja Tuula Pontela Eeva-Maria

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 6/2017

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 6/2017 SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika torstai 7.12.2017 klo 15.00 Paikka Ämmänsaaren srk-keskus, Kirkkokuja 1 KÄSITELTÄVÄT ASIAT n:o sivu n:o 80 4 LAUSUNTO SUOMUSSALMEN SEURAKUNNAN KIRKKOHERRAN VIRAN

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 4/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 27.6.2017 klo 18 18.20 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Aika 7. toukokuuta 2018 klo 18 Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 7. toukokuuta 2018 klo 18 Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki ESITYSLISTA 1 (8) ESITYSLISTA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 7. toukokuuta 2018 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 Aika 8.4.2014 klo 18.30-20.01 Paikka Jakomäen kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina VUORINEN Tuulikki vara KOSKELAINEN Laura vara VESAMÄKI Aarne

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

210/ Kirkkoherran katsaus

210/ Kirkkoherran katsaus 210/2019 58 Kirkkoherran katsaus Käsittely Kirkkoherra käsitteli katsauksessaan seuraavia asioita: - kuluvan kevään aikana seurakuntayhtymän teettämän henkilöstökyselyn tuloksia ja prosessin käsittelyä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 3/2017 ESITYSLISTA

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 3/2017 ESITYSLISTA SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 04.04.2017 16:30 3/2017 ESITYSLISTA Esityslistan kansilehti... 1 1 Tapiolan seurakunta, lausunto Tapiolan seurakunnan seurakuntapastorin viran täyttämisestä...

Lisätiedot

Aika 15. tammikuuta 2018 klo Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, Helsinki

Aika 15. tammikuuta 2018 klo Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (10) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 15. tammikuuta 2018 klo 18 19.21 Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, 00120 Helsinki Läsnä

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto valitsee Kallion seurakunnan kirkkoherran virkaan Riikka Reinan.

Seurakuntaneuvosto valitsee Kallion seurakunnan kirkkoherran virkaan Riikka Reinan. 101/2018 60 Kallion seurakunnan kirkkoherran vaali Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto valitsee Kallion seurakunnan kirkkoherran virkaan Riikka Reinan. Käsittely Vt. kirkkoherra esitteli valmistelutyöryhmän

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

Aika 4. joulukuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 4. joulukuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (14) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 4. joulukuuta 2017 klo 18 19.20 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sivu 1 / 9 Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisältö Kokouksen osallistujat... 2 KN 175 Kokouksen avaaminen... 3 KN 176 Kokouksen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 3/15 Aika Maanantai kello ja kokous klo

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 3/15 Aika Maanantai kello ja kokous klo VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika Maanantai 9.11.2015 kello 16.45 ja kokous klo 17.00 19.37. Paikka Pieni seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Läsnä Bisi Eeva puheenjohtaja Haapavirta Katri Kalliokoski

Lisätiedot

187 Rovasti Pentti Miettisen irtisanoutumisilmoitus yhteisen. yhteisen seurakuntatyön johtajan virasta vanhuuseläkkeelle siirtymisen

187 Rovasti Pentti Miettisen irtisanoutumisilmoitus yhteisen. yhteisen seurakuntatyön johtajan virasta vanhuuseläkkeelle siirtymisen 574/2018 187 Rovasti Pentti Miettisen irtisanoutumisilmoitus yhteisen seurakuntatyön johtajan virasta vanhuuseläkkeelle siirtymisen takia 1.1.2019 alkaen ja sen aiheuttamat toimenpiteet Päätösehdotus Seurakuntayhtymän

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 46 Aika Maanantaina 16.10.2017 klo 16.30-18.32 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO ESITYSLISTA 5/2014

SEURAKUNTANEUVOSTO ESITYSLISTA 5/2014 SEURAKUNTANEUVOSTO ESITYSLISTA 5/2014 Aika 27.5.2014 klo 18.30- Paikka Malmin kirkko Läsnä 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Esityslistan

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa)

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 Aika Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) Paikka Läsnä Kirkko ja Maria Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Kokouspäivämäärä

Kirkkovaltuusto Kokouspäivämäärä Sivu 1 KOKOUSKUTSU/ASIALUETTELO KOKOUS Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Torstai 26.1.2017 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Vesitornin toimitila KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus 2 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo. MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo. MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2013 Aika 10.9.2013 klo 18.30-19.30 Paikka Viikin kirkko, Agronominkatu 5 Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo VESAMÄKI Aarne vara MARJAMÄKI

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 100/2013 vp. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely.

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 100/2013 vp. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely. EDUSKUNNAN VASTAUS 100/2013 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta Asia Hallitus on antanut eduskunnalle esityksensä laiksi kirkkolain muuttamisesta (HE 47/2013 vp). Valiokuntakäsittely

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 41 - Kokouksen avaus 42 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 Aika Torstaina 17.3.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Suvannon kappeli Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla Antero Saulio Jukka Hautala,

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Aika 8.11.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 3 84 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 21.02.2018 1/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.02.2018 1 Aika 21.02.2018 klo 18.00 18.55 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2019 Kirkkovaltuusto 27.2.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.2.2019 klo 18.00 19.02 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 143 Kirkkovaltuusto Aika: 28.2.2017 klo 18.00 18.35 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Fonsell Tarja vara Haho Eevi vara Hakamäki

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Keskiviikko 20.2.2018 klo 18 18.27 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 18.1.2018 klo 17.15, kahvit klo 16.45 Paikka: Kaarinan kirkko Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

Aika klo 18:00-20:25 Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, Helsinki

Aika klo 18:00-20:25 Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, Helsinki Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 08.01.2019 klo 18:00-20:25 Paikka Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, 00550 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Juha Valkeapää, puheenjohtaja

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: ti 13.2.2018 klo 16 18.24 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari poistui 12 käsittelyn alkaessa

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto päättää asettaa toiminta- ja taloussuunnittelutoimikunnan

Seurakuntaneuvosto päättää asettaa toiminta- ja taloussuunnittelutoimikunnan 263/2019 57 Toiminta- ja taloussuunnittelutoimikunta Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää asettaa toiminta- ja taloussuunnittelutoimikunnan vuosille 2019-2022 ja 1) nimetä puheenjohtajaksi kirkkoherran

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

52 Helsingin seurakuntayhtymän hallinnon johtosäännön hyväksyminen ja johtavien viranhaltijoiden johtosäännön kumoaminen

52 Helsingin seurakuntayhtymän hallinnon johtosäännön hyväksyminen ja johtavien viranhaltijoiden johtosäännön kumoaminen 743/2015 52 Helsingin seurakuntayhtymän hallinnon johtosäännön hyväksyminen ja johtavien viranhaltijoiden johtosäännön kumoaminen Päätösehdotus Yhteinen kirkkovaltuusto päättää 1) hyväksyä liitteenä olevan

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: ti 28.2.2017 klo 18 19.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Heino Mirva

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta Kirkkolakia ehdotetaan muutettavaksi siten, että kirkkoneuvoston, seurakuntaneuvoston ja yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan oikeudesta

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkoneuvosto Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Veisattiin virsi 484:1.

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkoneuvosto Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Veisattiin virsi 484:1. Kirkkoneuvosto 11.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.12. Veisattiin virsi 484:1. Kirkkoneuvosto 11.1.2017 2 4 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

79 Helsingin seurakuntayhtymän johtajan valinta kaudelle

79 Helsingin seurakuntayhtymän johtajan valinta kaudelle 79 Helsingin seurakuntayhtymän johtajan valinta kaudelle 2017-2018 575/2016 Päätösehdotus Yhteinen kirkkovaltuusto päättää 1) valita kirkkoherra Teemu Laajasalon virkasuhteiseen, oman viran ohella virkaa

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 12.01.2017 aika torstaina 19.01.2017 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

K U U L U T U S. Suomussalmella 23 päivänä marraskuuta 2017

K U U L U T U S. Suomussalmella 23 päivänä marraskuuta 2017 K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksessa torstaina 7.12.2017 klo 17.00 Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2018 Aika: ti 30.10.2018 klo 16.36 17.34 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Tomperi Hannu puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 1/2019

KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 1. Kirkkovaltuuston toiminnan sisäistä järjestelyä koskevien asioiden valmistelun johtaminen... 2 2. Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 7/2016 Seurakuntaneuvosto 22.9.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 22.9.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, kerhohuone 1 Kustaantie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

HE 115/1995 vp PERUSTELUT

HE 115/1995 vp PERUSTELUT HE 115/1995 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Kirkolliskokous ehdottaa kirkkolakia muutettavaksi papinvaalin osalta. Ehdotuksen mukaan kappalaista

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 3.5.2018 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2018 Aika: Torstai 3.5.2018 klo 19.30-20.20 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot