Tilintarkastajat: tilintarkastajat Elisa Putti ja Kata Sivunen, varatilintarkastajat Marjatta Sinisalo ja Marianne Jokinen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tilintarkastajat: tilintarkastajat Elisa Putti ja Kata Sivunen, varatilintarkastajat Marjatta Sinisalo ja Marianne Jokinen"

Transkriptio

1 Kameraseura Mielikuva ry Vuosikertomus vuodelta 2009 Vuosi 2009 oli seuran toinen toimintavuosi. Kameraseura perustettiin Vuosi 2009 oli seuran ensimmäinen kokonainen toimintavuosi. Seuran rekisterinumero on Vuoden 2009 hallitus: puheenjohtaja Leena-Maija Lindqvist, varapuheenjohtaja Harri Laitinen, sihteeri Riitta Sauramo, rahastonhoitaja ja jäsensihteeri Kirsi-Marja Nieminen sekä muut jäsenet Tuire Jalaskoski, Ari Kovalainen, Seppo Lahtinen, Anu Lehtisalo, Veijo Rio, Marjatta Turkia, Tarja Tuurala, Jari Vuolle ja Theresa Öhman- Kesseli. Tilintarkastajat: tilintarkastajat Elisa Putti ja Kata Sivunen, varatilintarkastajat Marjatta Sinisalo ja Marianne Jokinen Hallitus kokoontui viisi kertaa, (12 PAIKALLA), (10 PAIKALLA), (11 PAIKALLA), (9 PAIKALLA) ja (9 PAIKALLA) Kevätkokous pidettiin Keihäsniemen palvelutalossa (13 OSANOTTAJAA) ja syyskokous Vuorentaustan koululla (13 OSANOTTAJAA). KUUKAUSIKOKOONTUMISET: 7.1. (18 osanottajaa) ja (19 osanottajaa) vierailu Timo Peltomaan valokuvausliikkeessä kuukausikokous Siivikkalan koululla (26 osanottajaa) 4.3. kuukausikokous Siivikkalan koululla (kaamoskilpailu aiheena, kutsuttuna tuomarina kulttuurisihteeri Minna Wallin) (23 osanottajaa) 1.4. kuukausikokous (nuorten kuvakisan palkintojenjako) (43 osanottajaa) 6.5. kuukausikokous (15 osanottajaa) kuukausikokous (19 osanottajaa) 2.9. kuukausikokus (seuracup-kuvien valinta ja Saimaan kameraseuran kuvien arvostelu) (20 osanottajaa) kuukausikokous (Riemu-kuvakilpailu, kutsuttuna tuomarina valokuvaaja Antero Tenhunen + West Cubria Photo Groupin kuvien arvostelu) (22 osanottajaa) kuukausikokous (22 osanottajaa) kuukausikokous (Tuomas Rio alustajana aiheesta extreme-kuvaus) (21 osanottajaa)

2 OPINTOPIIRITOIMINTA: Opintopiirityöryhmä: Jari Vuolle, Ari Kovalainen, Harri Laitinen, Anu Lehtisalo, Kata Sivunen, Tuire Jalaskoski, Veijo Rio, Tarja Tuurala; syyskaudella myös Eero Jurvelin Kameraseura Mielikuva ry opintopiirien ohjelma kevät 2009 Kokoontuminen Siivikkalan koululla. Ota opintopiiriin mukaan kamera ja muistitikulle muutamia kuvia. Ti klo (12 osanottajaa) Jari Vuolle : kameran hankintaa suunnittelevalle ja aloittelevalle kuvaajalle tutustuminen digikameroihin, - kennot,- objektiivi,- aukko,-suljin, kameran valikot. Maanantaina klo Leena-Maija Lindqvist Keihäsniemen palvelutalossa (huom. paikka) näyttelytoiminnan kerhoilta (kansainväliset näyttelyt ja kameraseurojen liiton näyttelyt) Ma kansainvälisen näyttelytoiminnan opintopiiri Keihäsniemen palvelutalossa, vetäjänä Leena-Maija LIndqvist (19 osanottajaa) Ti klo (25 osanottajaa) Veijo Rio : maisemakuvaus; historia, kirjallisuus, suomen maisematyypit, tekniikka,valmistellaan tehtäviä. Ti klo (18 osanottajaa) Veijo Rio : maisema- ja työkuvaus; pirkanmaan maisemat, käsivarren lappi, kuvakertomuksen valmistaminen, työnkuvaaja. Ti klo (16 osanottajaa) Tuire Jalaskoski ja : retkikuvaus ; retkien suunnittelua, kohteita esimerkein, varusteet, Theresa Öhman-Kesseli kuvaus eri vuodenaikoina. Ti klo (18 osanottajaa) Kata Sivunen: kuvan siirto kamerasta, muistikortilta tai muistitikusta tietokoneeseen, Ari Kovalainen kuvankäsittely, arkistointi, kuvausvinkkejä, Ti klo (24 osanottajaa) Harri Laitinen : webbisivut, domainit, palvelimet, ominaisuudet, toiminta,

3 kuvaus. Anu Lehtisalo rakenne, ylläpito. Adobe Lightroom esittely, raw- : Nokian puhelimet ja PcSuite ; tiedostojen siirto ym. Ti klo (16 osanottajaa) Harri Laitinen ja : kuinka saada moderneja muotikuvamaisia potretteja helposti. Anu Lehtisalo Studiovalaisun alkeita, välineet toiminta, vaihtoehtoja. Ti klo (12 osanottajaa) EI VARSINAINEN OPINTOPIIRI Leena Maija Lindqvist : Triedenberg-ilta (eli kuvien vastaanotto Triedenbergin näyttelyyn Itävaltaan) (kuvia Itävaltaan lähetti yhteensä 17 jäsentä, jotka kaikki saivat hyväksyntöjä) Ti klo (14 osanottajaa) Kata Sivunen: jatkoa ti opintopiirille: Ari Kovalainen kuvan siirto kamerasta,muistikortilta tai muistitikusta tietokoneeseen kuvankäsittely, arkistointi, kuvausvinkkejä Mielikuva ry:n opintopiirit syksyllä 2009: SYKSYN 2009 OPINTOPIIRIT 1. Kuvankäsittelyn alkeet, Eero Jurvelin Kokoontuminen: (23.9 PERUTTU). ja klo 18:00-20:30 Vuorentaustan koululla. Ilmoittautumiset etukäteen Eerolle eerojur (at) gmail.com (osanottajia 16) Kenelle: Aloittelijoille tarkoitettu opintopiiri. Harjoitustyökaluna käytetään Adobe Elements 7.0:aa. Luokassa on koneet ohjelmistoineen valmiina, mutta voi ottaa myös oman kannettavan mukaan, jos vastaava ohjelmaversio löytyy. Sisältö:* Ohjelman käyttöliittymä ja perustyökalut * Kuvan perusmuokkaus: horisontti suoraan, rajaus, sävyjen ja kontrastin säätö * Kuvan tallentaminen eri käyttötarkoituksia varten * Valintojen tekeminen * Tasojen hallinta Jatko (11 osanottajaa) Jatko (10 osanottajaa) 2. Kameran asetukset ja käsittely kuvaustilanteessa, Ari Kovalainen Kokoontuminen: klo 18:00-20:30 Vuorentaustan koululla (20 osanottajaa) Kenelle:Kaikille, jotka jo tuntevat jonkin verran kameransa ominaisuuksia ja siinä olevia säätöjä, mutta haluavat perehtyä niiden vaikutukseen ja käyttötarkoitukseen, sekä hyödyntää niitä erilaisissa olosuhteissa. Tilanteita harjoitellaan ja neuvotaan paikan päällä, joten omat kamerat mukaan. Myös pokkari käy, mikäli se on varustettu käsisäädöillä. Sisältö:Harjoitellaan kuvausta ja kameran käsittelyä erilaisissa valaistusolosuhteissa, liikkuvan kohteen kuvaamista, jne.

4 3. 3.Muoto/henkilökuvaus ja sommittelu, Veijo Rio (17 osanottajaa) Kokoontuminen: klo 18:00-20:30 Vuorentaustan koululla Kenelle: Kaikille muoto- ja henkilökuvauksesta kiinnostuneille. Katsellaan paljon esimerkkikuvia asioiden havainnollistamiseksi. Sisältö: * Muotokuvaus studiovalaistuksessa ja henkilökuvaus erilaisissa valaistusolosuhteissa * Kuvan sommittelu, mitä tulee huomioida * Kuvauspaikan valinta ja miten toimit kuvattavan henkilön kanssa 4. Kansainvälinen näyttelytoiminta ja arvonimisääntömuutokset, Leena-Maija Lindqvist (15 osanottajaa) Kokoontuminen:9.12. klo 19:00-20:00 Vuorentaustan koululla Kenelle:Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kansainvälisestä näyttelytoiminnasta kiinnostuneille. Perustietoa ja vinkkejä näyttelytoimintaan. NÄYTTELYTOIMINTA: Näyttelytyöryhmä: Riitta Sauramo ja Theresa Öhman-Kesseli Vuonna 2009 järjestettiin kaksi jäsenten valokuvanäyttelyä kirjasto Leijassa. Ensinmäinen ns. kameraseuran esittäytymisnäyttely oli Näyttelyn aihe oli vapaa ja valokuvia oli esillä 44 kuvaajalta. Toinen näyttely oli Näyttelyn aiheena oli Työ ja valokuvia oli 20 kuvaajalta. Leijan näyttelyissä kävi vieraskirjan mukaan tammikuussa 285 ja marraskuussa 98 henkilöä. Kävijämäärä on oletettavasti ollut paljon suurempi, koska läheskään kaikki eivät kirjoita nimeään vieraskirjaan. Mielikuvan jäsenten voimin toteutettiin myös kaksi näyttelyä Elon kauppakeskuksessa. Ensimmäinen näyttely oli esillä Elon avauspäivästä alkaen ja toinen näyttely Ensimmäisessä näyttelyssä oli kuvia Elon rakennusprojektin vaiheista ja toisessa Elon avajaiskuvia. Elon projektiin osallistui 9 kuvaajaa. Veijo Riolla oli maisemakuvia ja Madeiran kukat teemalla näyttelyt Keihäsniemen palvelutalossa kevättalvesta 2009 ja kesä-heinäkuussa 2009 Iltaruskossa maisemakuvanäyttely. Sari Leimu ja Kari Nyman olivat mukana Ursan Näsinneulan näyttelyssä alkukesästä 2009 ja kauppahallissa.

5 RETKITOIMINTA: Tammikuu Vuosi alkoi vilkkaasti kahdella retkellä Valokuvaamo Peltomaalle. Pääsimme tutustumaan digikuvien tulostamisen saloihin. Saimme tärkeää tietoa kuvatiedostojen muodosta ja koosta ryhmässä oli 18, ja toisessa, oli 19 osallistujaa Maaliskuu 2.3. Pääsimme tutustumaan Tampereen Ursaan. Kaupin tähtitornilla järjestettiin tutustumisilta taivaankohteiden havainnoimiseen ja valokuvaamiseen, sekä tutustuttiin tähtikaukoputkeen. Katseltiin aiheeseen liittyviä kuva-esityksiä ja ylätasanteelta oli mahdollisuus myös kuvata Tampereen keskustaa iltavalaistuksessa (13 osanottajaa) 8.3. Teimme retken Vuoden lehtikuvat-näyttelyyn TR1:seen Tampereelle. Retkelle osallistui 10 Mielikuvalaista. Ensin katsoimme näyttelyn ja sen jälkeen kiertelimme kuvaamassa Tampereen keskustaa, lähinnä kosken rantaa ja Mustalahden satamaa. Oli kylmä keli! (7 osanottajaa) Huhtikuu toteutettiin kevätretki Taivaan taidetta näyttelyyn Särkänniemeen. Näyttelyssä oli esillä yli 70 isoa kuvaa 40x60-80x100cm kokoisena erilaisista taivaanilmiöistä Pirkanmaalla revontulista aina galakseihin asti.. Kuvaajina on ollut 17 pirkanmaalaista tähtiharrastaja /amatöörikuvaajaa. (18 osanottajaa) Näyttely oli pystytetty Tampereen Ursan ja paikallisten valokuvausharrastajien voimin tähtitieteen juhlavuoden kunniaksi. Mukana näyttelyssä on myös TTY:n avaruustekniikan harrastuskerho Castor. Näyttelyn jälkeen oli mahdollisuus päästä Näsinneulan ulkotasanteelle kuvaamaan. Ilma ei ollut paras mahdollinen maisemakuvaukseen, tuulikin riepotti kuvaajia. Myös akvaarion kaloja kuvasimme. Vesi, valaistus ja liikkuvat kalat olivatkin yllättävän haasteellinen kohde. Toukokuu Kamera-lehden retki Liivinmaalle (2 mielikuvalaista osanottajaa) Helatorstaina suunnistimme Seitsemisen kansallispuistoon. Meitä oli pieni, mutta sitäkin innokkaampi porukka matkassa. Kuljimme Soljosten lampien ympäri kulkevan luontopolun läpi. Kennolle tarttui kauniita suomaisemia ja metsän satumaisia tunnelmia. Makkarat paistuivat nuotiolla, ja kahvikin maistui. (10 osanottajaa + yksi mäyräkoira) MIELIKUVALAISTA oli helatorstaiviikonloppuna kuvausretkellä Virossa ja Latviassa.

6 Heinäkuu 4.7. saimme vieraaksemme Tony Potterin ja Christine Hodgsonin englantilaisesta ystävyysseurasta (West Cumbria Photo Group). Leena-Maija Lindqvist ja Theresa Öhman-Kesseli olivat vastassa rautatieasemalla ja kiertelimme heidän kanssaan Tampereen keskustaa ihaillen ja mustamakkaraakin tarjosimme... Lounastimme Plevnassa, minkä jälkeen Valkilan Ilkka liittyi seuraamme ja suunnistimme Pyynikin näkötornille kuvaamaan ja kahvittelemaan. Päivä päättyi saunoen ja uiden Ylöjärvellä Veittijärvellä. Päivän aikana sovittiin, että molemmat seurat lähettävät jäsenten kuvia toiselle seuralle arvioitavaksi ja näyttelyyn. Syyskuu Laajasalon valokuvaajat ry:n vierailu. Aamiainen Amurin Helmessä, jossa myös valokuvanäyttely. Tutustuminen Amurin työläiskortteli-museoon. Tutustuminen museokeskus Vapriikkiin, ja kuvausta kaupungilla. Laajasalon Valokuvaajat, puheenjohtaja Pirkko Heiniö, Matti Kinnunen, Paula Lehtimäki ja Antti Pulliainen, reissusivat Tampereelle ylöjärveläisen Kameraseura Mielikuva ry:n vieraaksi. Mielikuvasta Tampere-retkelle osallistuivat Veijo Rio, Jari Läylönen, Theresa Öhman-Kesseli, Riitta Sauramo, Joni Salmi, Tuire Jalaskoski, Kaisa Erkkilä ja Leena-Maija Lindqvist. Vieraiden kuvailu päivän tapahtumista: Isäntäseuramme kestitsi meitä kahvein ja suussasulavin leivonnaisin ihanan kodikkaassa Amurin Helmi -kahvilassa, jota emme olleet löytää Satakunnankatu 49:n syksyisten puitten takaa. Kahvilassa katsoimme Vapriikin kuva-arkiston kokoelmista koottua näyttelyä Liplatusta ja loiskintaa - Kuvia veden ääreltä Tampereelta, ja juttelimme mistäpä muusta kuin valokuvauksesta. Isäntäseuramme puheenjohtaja Leena-Maija Lindqvist on Suomen kameraseurojen liiton kansainvälisten asioiden vastaava ja FIAP-yhteyshenkilö. Hän lupasi tulla lähiaikoina kertomaan meille kansainvälisestä valokuvanäyttelytoiminnasta. Mielikuvasta olivat mukana myös Veijo Rio, Jari Läylönen, Theresa Öhman-Kesseli, Riitta Sauramo, Joni Salmi, Tuire Jalaskoski ja Kaisa Erkkilä Kameralehden Islannin retkelle osallistui 4 henkilöä Nopealla varoitusajalla toteutimme maisemakuvausretken Hämeenkyrön maisemiin. Pääsimme käytännössä toteuttamaan Veijo Rion antamia kuvausvinkkejä. Vaikka saimme tiedon jäsenille viimetipassa, oli Leijan parkkipaikalla odottamassa monta innokasta kuvaajaa. Autoletkamme varmasti huomattiin Sarkkilan lintutornin ja Maisemakahvilan reiteillä. Ruska oli kauneimmillaan, mutta valitettavasti säätietojen lupaamaa aurinkoa ei juuri näkynyt. (15 osanottajaa) Retkityöryhmään kuuluivat Tuire Jalaskoski, Veijo Rio, Jari Vuolle, Theresa Öhman- Kesseli ja Sari Leimu. KANSAINVÄLINEN TOIMINTA: Kansainvälinen työryhmä: Leena-Maija Lindqvist, Elisa Putti, Kata Sivunen Mielikuva ry oli järjestämässä Suomen Kameraseurojen liiton ja neljän muun seuran

7 kanssa ensimmäistä Finland International Digital Circuitia. Näyttelyn avajaiset olivat Leijassa lauantaina ja Sampolassa Tampereella Non-stop-esitys oli Leijassa Mielikuva ry:n puheenjohtaja Leena-Maija Lindqvist on liiton hallituksen jäsen ja sen kansainvälisien yhteyksien vastuuhenkilö, ns. FIAP-yhteyshenkilö. Mielikuva ry kokosi 20 digikuvan kokoelman neljänteen FIAP Clubs World Cupiin. Kokoelman kuvien valinta suoritettiin syyskuun 2009 kuukausikokouksessa äänestäen. Kokoelma keräsi 177 pistettä ja sijoittui 104 seuran joukossa 53. tilalle. Hyväksynnän näyttelyyn saivat Ilkka Valkila, Ari Kovalainen, Jari Vuolle, Riitta Sauramo, Rita Marttunen ja Leena-Maija Lindqvist. Kansainvälisiin näyttelyihin osallistuminen oli vilkasta ja seura on noussut vuoden 2009 aikana Suomen johtavaksi seuraksi kansainvälisessä toiminnassa. Näyttelyhyväksynnöistä erillinen liite. Kameraseura solmi ystävyysseurasuhteen englantilaiseen West Cumbria Photo Groupiin, josta Tony Potter ja Christine Hodgson vierailivat heinäkuussa myös Tampereella ja Ylöjärvellä kameraseuran vieraana. Syyskuussa seurat vaihtoivat 45 kuvan näyttelyjä, joista Mielikuva arvosteli englantilaisten kuvat ja West Cumbria Photo Group ylöjärveläisten kuvat. Englannissa annettiin kultamitali Kaisa Erkkilälle kuvalla A pearl of the autumn morning, hopeamitali Alex Marttuselle kuvalla Fighting, pronssimitali Tuomas Oikkoselle kuvalla No more bananas sekä kunniamaininnat Harri Laitiselle kuvalla Strawberry fields forever, Kata Sivuselle kuvalla Preying sekä Eeva-Reetta Erkkilälle kuvalla Heart-lady bird. (Englantiin lähetetyn kuva-arvostelu liitteenä; näyttelytyöryhmä ryhtyi valmistelemaan kaikista näistä kuvista näyttelyä Leijaan seuraavan vuoden tammikuulle.) - Kameraseura oli yhteistoiminnassa myös Berks Photographic Societyn, The Chalfonts & Gerrards Cross Camera Clubin ja Fotoclub 59 Delft kanssa; Leena-Maija Lindqvist tuomaroi englantilaisen Michael Dayn pyynnöstä näiden kolmen seuran kokoelmakilpailun, yhteensä 45 kuvaa. Tuomarointipalkkio maksettiin Kameraseura Mielikuvalle. Tämänkin kisan johdosta solmittiin pysyvämpi yhteistyö eli sovittiin, että seuraavana vuonna Kameraseura Mielikuva on neljäs osanottaja tässä pienimuotoisessa kansainvälisessä seuracupissa. Leena-Maija Lindqvist sai AFIAP arvonimen 2009 (ennestään seurassa on AFIAP arvonimi Elisa Putilla) YRITYSTYÖRYHMÄ: Yritystyöryhmän muodostivat Seppo Lahtinen, Marjatta Turkia ja Kirsi-Marja Nieminen. Ryhmä täydentyi, kun se ryhtyi hoitamaan kauppakeskus Elon kuvausprojektia: käytännön kuvaustoimista vastasi Veijo Rio, näyttelyiden pystytyksestä näyttelytyöryhmä. Kuvauksissa olivat mukana Veijo Rio, Ari Kovalainen, Jari Vuolle, Theresa Öhman-Kesseli, Riitta Sauramo, Kirsi-Marja Nieminen, Seppo Lahtinen ja Anu Lehtisalo. Kohdetta kuvattiin ensin rakennusaikana, ja näistä kuvista oli näyttely avajaisten yhteydessä ja sen jälkeen. Avajaistilaisuudessa kuvaajina olivat kameraseuralaiset ja näistä kuvista oli vielä uusi näyttely. Kaikki kuvat myytiin kauppakeskus Elolle.

8 MUUTA TOIMINTAA: Mielipidetiedustelu jäsenten toiveista tulevaa toimintaa ajatellen järjestettiin syyskuussa NUORISOTOIMINTA: Kevättalvesta 2009 järjestettiin valokuvakilpailu nuorille yhteistyössä Ylöjärven Uutisten ja Ylöjärven kulttuuritoimiston kanssa. Palkituista erillinen liite TIEDOTUSTOIMINTA: Kameraseuralla on ollut omat nettisivut osoitteeseen ja sivustoa on päivitetty ahkerasti. Nettivastaavina ovat toimineet Harri Laitinen ja Anu Lehtisalo. Sivuja on päivitetty enemmän tai vähemmän aina kun uutta tiedotettavaa on ollut. Lisäksi netissä on järjestetty seuran valokuvakilpailuja sekä näihin liittyneitä nettiäänestyksiä. Sivut ovat fyysisesti olleet Nettihotelli Oy:n servereillä ja palvelupakettiin liittyvä liikennöintitaso ja levytila ovat riittäneet hyvin toistaiseksi. Loppuvuodesta 2009 selviteltiin Optinet Oy:n tarjoaman yhdistysavain palvelupaketin soveltuvuutta kerhomme kotisivujen pohjaksi. Kyseinen ratkaisu tarjoaisi tiettyjä parannuksia nykyiseen malliin, sivujen päivitysten hajauttaminen etunenässä. Kuitenkin todettiin että uusi malli tulee melkolailla kallimmaksi kuin nykyinen, joten toistaiseksi pitäydymme vanhassa järjestelmässä. Asiaan voidaan palata myöhemmin, mikäli tilanne muuttuu tai uusia tarpeita esiintyy. Jäsenkirjeitä on lähetetty vähintään kerran kuukaudessa. Ylöjärven Uutisten seurapalstailmoittelua, minkä lisäksi Ylöjärven Uutiset on tehnyt useampiakin juttuja liittyen kameraseuratoimintaan. JÄSENMÄÄRÄ: jäsenmäärä oli 80, joista yksi yhteisöjäsen. TOIMINTA LIITOSSA: Kameraseura hyväksyttiin Suomen Kameraseurojen liiton jäseneksi. Mielikuva ry:n puheenjohtaja Leena-Maija Lindqvist on liiton hallituksen jäsen ja

9 sen kansainvälisien yhteyksien vastuuhenkilö, ns. FIAP-yhteyshenkilö. Liiton syyskokouksessa ja kevätkokouksessa kameraseuraa edusti Leena-Maija Lindqvist. Seuralla oli kevätkokouksessa 3 ääntä ja syyskokouksessa 4 ääntä.

Toimintakertomus vuodelta 2009

Toimintakertomus vuodelta 2009 TAMPEREEN KAMERASEURA RY PL 218 33101 TAMPERE Toimintakertomus vuodelta 2009 1 JOHDANTO Seuran tavoitteena on ollut valokuvausta, valokuvausharrastusta ja valokuvailmaisua edistävän toiminnan järjestäminen

Lisätiedot

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Soukan Kamerat ry. 2014 1 Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sisältö Johtokunta... 2 Tilintarkastajat... 2 Jäsenistö... 2 Jäsenmaksut... 2 Talous... 3 Projektit... 3 Koulutus... 3 Näyttelytoiminta...

Lisätiedot

JOENSUUN KAMERASEURA RY

JOENSUUN KAMERASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 Kesäkuukausia lukuun ottamatta kokoonnuttiin kuukausikokouksiin Seura järjesti perinteiset vuosi-, ja fotomartonkilpailut.kilpailuun osallistujille kirjataan pisteitä sekä

Lisätiedot

Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja

Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja Kehittyy itse valokuvaajana Opettaa kestämään vastoinkäymisiä Opettaa asettamaan pitkäjänteisiä tavoitteita Mahdollisuus voittaa palkintoja ja kunniamainintoja Mahdollisuus hakea arvonimiä Saa vuosin saatossa

Lisätiedot

KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016

KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016 KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Kameraseura ry edistää valokuvaharrastusta monipuolisesti ja laadukkaasti ja tarjoaa yhteisöllisen tavan harrastaa valokuvausta sekä kehittää luovuutta. Kameraseura

Lisätiedot

Pohjoismainen yhteistyö

Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismainen yhteistyö Pohjoismainen valokuvausliitto / Nordiska Förbundet för fotografin NFFF Nordic Society of Photography Nordiska Förbundet för Fotografi Nordisk Forbund for Fotografi Pohjoismainen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

A-p-c-kamera ry. Toimintakertomus 2000. Saanko luvan? (Kuva: Heikki Jokinen)

A-p-c-kamera ry. Toimintakertomus 2000. Saanko luvan? (Kuva: Heikki Jokinen) A-p-c-kamera ry. Toimintakertomus 2000 Saanko luvan? (Kuva: Heikki Jokinen) A-p-c-kamera ry. kaikille avoin nurmijärveläinen kameraseura Puheenjohtajalta A-p-c-kameran viides toimintavuosi sujui tutuissa

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY.

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 HALLITUS Hallituksen varsinaiset jäsenet: Ville Porthan Kari Puranen Meeri Juusola Ulla Henriksson Varajäsenet: Lotta Seppinen Katja Huurinainen

Lisätiedot

Meilivälähdys1/2010. Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf. Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten

Meilivälähdys1/2010. Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf. Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten Meilivälähdys1/2010 Loviisan Kameraseura ry Lovisa Kameraklubb rf Kuvakilpailuiden aiheet vuoden kuvailtoja varten Elokuu (29.8): Hetki (projisoitavat), Meren äärellä (mustavalkokuvat) Syyskuu (26.9):

Lisätiedot

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012 Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 TAMPEREEN KAMERASEURA RY PL 218 33101 TAMPERE Toimintakertomus vuodelta 2010 1 JOHDANTO Seuran tavoitteena on ollut valokuvausta, valokuvausharrastusta ja valokuvailmaisua edistävän toiminnan järjestäminen

Lisätiedot

STUDIO KUUTIO. Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa

STUDIO KUUTIO. Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa STUDIO KUUTIO RY KURSSIT TYÖPAJAT SYYSKAUSI 2009 Elokuu - Joulukuu STUDIO KUUTIO Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa Studio Kuutio on oululaisten ammatti- ja harrastajavalokuvaajien yhdessä

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Suomen Kameraseurojen Liiton koulutukset syksyn 2014 aikana

Suomen Kameraseurojen Liiton koulutukset syksyn 2014 aikana Suomen Kameraseurojen Liiton koulutukset syksyn 2014 aikana VALOKUVAUS Valokuvauksen opettajana toimii pitkän linjan valokuvaaja ja kouluttaja Timo Ripatti. Kursseilla on mallit ja heidän kustannuksensa

Lisätiedot

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011. Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011. Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2011-31.12.2011 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Raportti Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien toiminnasta Itämeri haasteessa:

Raportti Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien toiminnasta Itämeri haasteessa: Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat r.y. Raportti Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien toiminnasta Itämeri haasteessa: Helsingin ja Turun kaupunkien esittämä haaste toimiin Itämeren tilan parantamiseksi: Tietoisuuden

Lisätiedot

Toimintakertomus 2016

Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Naivistien Ystävät ry Puh. 050 3132207 (pj.) c/o Naivistit Iittalassa Hollajantie 2 14500 Iittala www.naivistienystavat.fi naivistienystavat@gmail.com rek 14.5.2012. No: 207.968.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 I YLEISTÄ Vuoden päätavoitteena on kasvavalle jäsenmäärälle kohdistettavan palvelutarjonnan kehittäminen. Panostetaan monipuoliseen koulutustarjontaan, nuorisotoimintaan sekä seurojen

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Tapahtui vuonna 2015 12.1. Johtokunnan kokous Salmissa 15.1. Pirkanmaan aluetoimiston tiedotustilaisuus Tampereella - Jari Jännetyinen yhdistyksen edustajana 2.2. Kevätkokouskutsu tekstiviestinä 9.2. Vanhankirjallisuuden

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Pokkarista kaikki irti

Pokkarista kaikki irti Pokkarista kaikki irti Parempia kuvia pinnan alta kompaktikameralla Sisältö Miksi sukelluskuvaus on vaikeaa? Pokkariko mukaan pinnan alle? Miten onnistua pokkarilla? Miten kuva rakennetaan? Miten kehittyä

Lisätiedot

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011 Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry Vuosikertomus 2010 Yleistä Toiminnan tarkoitus Tukea yhdessä Lihastautiliiton kanssa neuromuskulaarisia tauteja sairastavien ja

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

TURUN KAMERAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

TURUN KAMERAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 TURUN KAMERAT RY 17.2.2011 TURUN KAMERAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Yleistä Kokoukset Tiedotus Vuosi oli yhdistyksen 84. toimintavuosi. Toiminta noudatti perinteistä linjaa kokouksineen ja muine toimintoineen.

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2007 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2007 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 165. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 34 henkilöä. Jäsenmäärän suuri kasvu on seurausta monipuolisesta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4)

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) KOLHON KYLÄYHDISTYS RY KOKOUSKUTSU Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) SYYSKOKOUS Aika 24.11. klo 18.00 19.30 Paikka Läsnä Kolhon koulu Kokoukseen otti osaa 19 henkilöä, joiden nimilista on pöytäkirjan

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot

Sivu 1 / 11 08.01.2013 Viikin kirjasto / Roni Rauramo

Sivu 1 / 11 08.01.2013 Viikin kirjasto / Roni Rauramo Sivu 1 / 11 Kuvien siirto kamerasta Lyhyesti Tämän oppaan avulla voit: - käyttää tietokoneen omaa automaattista kopiointiin tai siirtoon tarkoitettua toimintaa kuvien siirtoon kamerasta tai muistikortista

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Yhteystiedot: www.ursa.fi/yhd/planeetta Sähköposti: kajaanin.planeetta@gmail.com

Yhteystiedot: www.ursa.fi/yhd/planeetta Sähköposti: kajaanin.planeetta@gmail.com Julkaisija: Kajaanin Planeetta ry Päätoimittaja: Jari Heikkinen Teksti ja kuvat: Jari Heikkinen, jos ei muuta mainita Ilmestyminen: Kolme numeroa vuodessa (huhtikuu, elokuu, joulukuu) Yhteystiedot: www.ursa.fi/yhd/planeetta

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 4 / 2005 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Hämeenkyrössä 30.10.2005 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 30.10.2005

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi 1 SISÄLTÖ JOHDANTO. 3 RATSASTUSSEURAN VISIO... 4 RATSASTUSSEURAN ARVOT... 4 RATSASTUSSEURATOIMINNAN TAVOITTEET... 5 KÄYTÄNNÖN TOIMINTA JA PERIAATTEET... 5 Vakiintunut vuosittainen toiminta... 5 Seuran

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS

VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.20-31.12.20 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 47. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana viisi kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2009: Teemu Mykkänen,

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

PIMIÖPUUHAT. Vuosikilpailuprojisoitava 1. sija: Kalevi Koskela Huoneen taulut. Vuosikilpailuvedos 1. sija: Ari Laine Sastamala

PIMIÖPUUHAT. Vuosikilpailuprojisoitava 1. sija: Kalevi Koskela Huoneen taulut. Vuosikilpailuvedos 1. sija: Ari Laine Sastamala PIMIÖPUUHAT 2010 Vuosikilpailuprojisoitava 1. sija: Kalevi Koskela Huoneen taulut Vuosikilpailuvedos 1. sija: Ari Laine Sastamala Keravan Kameraseura ry Perustettu 1951, SKsL:n jäsen Puheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Jäsenkirje 3 2015 7.7.2015

Jäsenkirje 3 2015 7.7.2015 Jäsenkirje 3 2015 7.7.2015 Aloitteet liittovaltuuston syyskokoukselle Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät Kajaanissa Mielenterveysmessut 17.-18.11.2015 Toimiston kesän poikkeusaukioloajat Järjestö- ja ansiomerkkitoimikunta

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2007 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Valkeakoskella 11.11.2007 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 11.11.2007

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013

Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013 PÖYTÄKIRJA 18/2013 Hallituksen sähköpostikokous Aika: 2.-4.11.2013 Osallistujat: Puheenjohtaja Soili Niskanen Eeva Mattila varajäsen Asia 1 Sopimuksen tekeminen Nettihotellin

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pekkola. Kokouksen sihteeriksi valittiin Jan Ameri

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pekkola. Kokouksen sihteeriksi valittiin Jan Ameri F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 Kaunisharju 17 K, 01230 VANTAA FINLAND www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2009 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 (6) KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antti Salmi Antti Virtanen Kristiina Lanki puheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Lasinkeräilijän Blogi

Lasinkeräilijän Blogi Sivu 1/8 Jaa muille Ilmoita väärinkäytöstä Seuraava blogi» Luo blogi Kirjaudu sisään Lasinkeräilijän Blogi Etusivu Lasinkeräilijän linkit Avainsanat INFO Lasinkeräilijän kalenteri SUNNUNTAI, 22. HUHTIKUUTA

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 3 / 2009 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Teemanäyttely Aika Naantalissa Suomen kameraseurojen liiton teemanäyttely järjestetään 28.11.- 31.12. Naantalissa. Näyttelyn järjestävät Raisiosta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/?

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/? 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa Suomen Sinfoniaorkesterit ry 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa 22.-24.4.2016 Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, puh (02) 337 3800

Lisätiedot

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA TOIMINTAKERTOMUS 201 Paikallistoimikunta Paikallistoimikunnan kokouksia oli vuonna 201 kaksi: kevätkokous (11.2.) ja syyskokous (13.11.).

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu VEHMAAN KUNTA Vehmaan kirjasto-kulttuurilautakunta

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu VEHMAAN KUNTA Vehmaan kirjasto-kulttuurilautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirj-kulttltk 17 KunL:n 58 :n 2 mom. mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä ja kokouskutsu on saapunut

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote 4 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Vuosinäyttely 2009 Lemillä Keväisen vuosinäyttelyn järjestelyistä vastaa Saimaan kameraseura ry. Aihe on vapaa, kuten vuosinäyttelyissä aina. Näyttelykuvat

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! KOKOUSKUTSU 16.9.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! 30 vuotta täyttävä Keski-Uudenmaan Sukeltajat isännöi tänä vuonna Liiton syyskokousta. Ohjelmaa on luvassa koko viikonlopulle juhlaseminaarin,

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ry Toimintakertomus vuodelta 2011 YLEISTÄ PANA ry:n tarkoitus on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita ja sitä harrastavia ihmisiä ja järjestää

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

Vuosi Nro Kpl KansiotVarakpl Yht. Sivua Huomioita. Pentti Kemppinen, versio 1 ja 2 Lauri Hirvonen, versio 3. 1947 Kameraseura edustaa Suomea UNICA:ssa

Vuosi Nro Kpl KansiotVarakpl Yht. Sivua Huomioita. Pentti Kemppinen, versio 1 ja 2 Lauri Hirvonen, versio 3. 1947 Kameraseura edustaa Suomea UNICA:ssa Vuosi Nro Kpl KansiotVarakpl Yht. Sivua Huomioita Pentti Kemppinen, versio 1 ja 2 Lauri Hirvonen, versio 3 1947 Kameraseura edustaa Suomea UNICA:ssa 1952 Helsingin Kameraseurassa toimi ns. "kengänauhakerho",

Lisätiedot

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan.

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan. Järvenpään vihreät ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Järvenpään Vihreät ry:n hallitukseen kuuluivat vuonna 2014 Tiia Lintula (puheenjohtaja), Salla Hänninen (varapuheenjohtaja), Katri Kakko, Seija Kareinen (taloudenhoitaja),

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

NAANTALIN VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNTA 1/2014 VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS /MUISTIO

NAANTALIN VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNTA 1/2014 VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS /MUISTIO NAANTALIN VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNTA 1/2014 VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS /MUISTIO AIKA tiistai 4.2.2014 klo 14.00-15.10 PAIKKA Naantalin kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

STUDIO KUUTIO RY KURSSIT TYÖPAJAT. SYYSKAUSI 2009 Elokuu - Joulukuu STUDIO KUUTION KURSSIT JA TYÖPAJAT. SYYSKAUSI 2009 Elokuu Joulukuu

STUDIO KUUTIO RY KURSSIT TYÖPAJAT. SYYSKAUSI 2009 Elokuu - Joulukuu STUDIO KUUTION KURSSIT JA TYÖPAJAT. SYYSKAUSI 2009 Elokuu Joulukuu STUDIO KUUTIO RY KURSSIT TYÖPAJAT SYYSKAUSI 2009 Elokuu - Joulukuu STUDIO KUUTION KURSSIT JA TYÖPAJAT SYYSKAUSI 2009 Elokuu Joulukuu KUUTIOKLUBI Studiovalokuvauksen perustaidot hallitseville harrastajille

Lisätiedot

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY

Jäsentiedote. ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY Jäsentiedote ja kokouskutsu 3 / 2008 SUOMEN KAMERASEUROJEN LIITTO RY KUTSU Syyskokous Helsingissä 12.10.2008 Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 12.10.2008

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

Rauman Kameraseuran toimintakertomus vuodelta 2012

Rauman Kameraseuran toimintakertomus vuodelta 2012 Rauman Kameraseuran toimintakertomus vuodelta 2012 Yleistä: Vuosi 2012 oli Rauman Kameraseuran 74. toimintavuosi. Yhdistyksen hallituksen kokoonpano oli: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Jäsenvastaava

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot