Kehitysvammaisten päivätoiminnan, työtoiminnan sekä avotyön ja tuetun työn järjestäminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kehitysvammaisten päivätoiminnan, työtoiminnan sekä avotyön ja tuetun työn järjestäminen"

Transkriptio

1 1/16 TARJOUSPYYNTÖ Kehitysvammaisten päivätoiminnan, työtoiminnan sekä avotyön ja tuetun työn järjestäminen 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Kotkan kaupunki ja Pyhtään kunta Kilpailuttava yksikkö: Suomi puh Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n kautta Hankintayksikön luonne: Kunta tai kuntayhtymä Mukana olevat muut yhteisöt: Kotkan kaupunki Pyhtään kunta Hankintayksikön esittely: Kilpailuttava yksikkö: on Etelä-Kymenlaaksossa toimiva yhteishankintayksikkö. Sen asiakkaita ovat Haminan ja Kotkan kaupungit, Pyhtään, Miehikkälän ja Virolahden kunnat, Carea - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä sekä niiden liikelaitokset ja yhtiöt, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kotka-Kymin seurakuntayhtymä, Pyhtään seurakunta ja Haminan seurakunta. 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Kehitysvammaisten päivätoiminnan, työtoiminnan sekä avotyön ja tuetun työn järjestäminen Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Hankinnan kuvaus: Tarjouspyyntö koskee kehitysvammaisten päivätoiminnan, työtoiminnan sekä avotyön ja tuetun työn järjestämistä Kotkan kaupungin ja Pyhtään kunnan tarpeisiin. Hankinnan ennakoitu arvo (ilman ALV): Hankinta ylittää hankintalain 15 :n kynnysarvon Päänimikkeistö: (Terveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut)

2 2/16 Hankinnan voimassaoloaika: Sopimukseen liittyy lisähankintamahdollisuuksia: Lisähankintamahdollisuuksien kuvaus: Sopimusta voidaan jatkaa kahden (2) vuoden optiokaudella ajalle Optiokauden mahdollisesta käytöstä päätetään viimeistään kahdeksan (8) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden päättymistä. 3. Hankinnan taustaa KEHITYSVAMMAISTEN PÄIVÄ- JA TYÖTOIMINNAN LAINSÄÄDÄNNÖLLINEN TAUSTA Kehitysvammaisten erityshuollosta annetun lain (519/1977, kehitysvammalaki) ja asetuksen (988/1977, kehitysvamma-asetus) mukaan kehitysvammaisille henkilöille järjestetään osana erityishuoltoa työtoimintaa, jonka tarkoituksena on edistää kehitysvammaisten henkilöiden yhteiskunnallista sopeutumista. Lisäksi järjestetään päivätoimintaa lähinnä vaikeimmin vammaisille. Kehitysvammalain säädökset ovat toissijaisia sosiaalihuoltolakiin. Mikäli henkilö on niin vaikeasti kehitysvammainen, ettei sosiaalihuoltolain mukaan järjestetty työtoiminta hänelle sovi ja esimerkiksi erityshuoltosuunnitelmaan on kirjattu työtoiminta, on toimintaa pidettävä kehitysvammalain mukaisena. Päivä- tai työtoimintaan osallistuvien kehitysvammaisten henkilöiden pääasiallinen tulo on Kansaneläkelaitoksen maksama työkyvyttömyyseläke. Kehitysvamma-asetuksen 24 :n mukaan työtoimintaan osallistuville kehitysvammaisille henkilöille voidaan eläkkeen lisäksi maksaa työosuusrahaa. Kuljetukset työ- ja päivätoimintaan ovat kehitysvammaisille asiakkaille maksuttomia. TARJOUSPYYNNÖN OSA-ALUEET Tarjouspyyntö on jaettu kolmeen osa-alueeseen: 1.Päivätoiminta 2.Työtoiminta 3. Avotyö ja tuettutyö 3.1 Avotyö 3.2 Tuettu työ Tarjoaja voi tarjota päivätoimintaa, työtoimintaa tai avotyötä (sis. tuetun työn) tai vain jotain näistä. Avotyö ja tuettu työ hinnoitellaan erikseen, mutta käsitellään yhtenä kokonaisuutena. Päivätoiminta on hinnoiteltu vaatimustasoittain kahteen eri hintaluokkaan. ASIAKASMÄÄRÄT Suuruusluokka henkilömääristä v ovat suuntaa antavia, emme sitoudu ko. määriin. KOTKAN KAUPUNKI: asiakkaita/päiviä (suoritteet) 1. Päivätoiminta - autettava päivätoiminta: 57/ avustettava päivätoiminta: 11/ Työtoiminta (sis.työhönvalmennus 27): 92/ Avotyö ja tuettutyö

3 3/16 - avotyö: 43/ tuettu työ: 0 PYHTÄÄN KUNTA: asiakkaita/päiviä (suoritteet) 1. Päivätoiminta - autettava päivätoiminta: 4/924 - avustettava päivätoiminta: 2/ Työtoiminta:2/ Avotyö ja tuettu työ - avotyö:2/500 - tuettu työ: 0 PALVELUJEN KUVAUKSET JA EHDOTTOMAT VAATIMUKSET PALVELULLE OSA-ALUE 1: PÄIVÄTOIMINTA Päivätoimintaa järjestetään kehitysvammaisille henkilöille (asiakas), jotka tarvitsevat kuntoutuksellista ja hoidollista työotetta ja joille toimintakyvyn alentumisen myötä työtoiminta ei ole tarkoituksenmukaista. Päivätoiminnan tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaan toimintakykyä tarjoamalla virikkeellistä toimintaa sekä sosiaalisia vuorovaikutussuhteita. Toimintatapa: - Tilaaja osoittaa asiakkaat palvelujen piiriin. - Päivätoiminta perustuu asiakaskohtaiseen yhteistyössä asiakkaan, hänen omaistensa/edunvalvojansa ja tilaajan edustajan kanssa laadittuun, määräajoin tarkistettavaan palvelusuunnitelmaan. - Palveluntuottaja laatii asiakkaan yksilöllisen suunnitelman, joka tarkistetaan määräajoin. - Palveluntuottaja kartoittaa asiakkaan työ- ja toimintakyvyn. - Palveluntuottaja ei voi lopettaa asiakkaan päivätoimintaa yksipuolisella päätöksellä. - Päivätoiminta järjestetään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan arkisin klo 7-17 välisenä aikana. - Palveluntuottaja järjestää asiakkaan kuljetukset päivätoimintaan, kuljetuskustannukset sisältyvät palvelusta perittävään hintaan. - Asiakas saa tarvitsemansa tuen ja avun suoriutuakseen päivittäisistä toiminnoista. Asiakkaalle nimetään oma lähityöntekijä. - Asiakkaan kommunikaatiota edesautetaan tarvittavilla kommunikointimenetelmillä. - Asiakkaalla on mahdollisuus tarvitsemaansa lepoon päivän aikana. - Asiakkaalle tulee järjestää päivän aikana omakustanteinen ruokailu, vähintään lounas ja iltapäiväkahvi. - Palveluntuottaja maksaa työosuusrahan tehdyn työn määrän ja laadun mukaan. Työosuus raha vähintään 0,60 /päivä. - Palveluntuottaja vastaa asiakkaiden vakuuttamisesta päivätoiminnassa. - Palveluntuottaja tiedottaa toiminnasta ja palveluista yhteisesti tilaajan kanssa sovittuja periaatteita noudattaen.

4 4/16 Henkilöstö: - Henkilöstömitoitus on vähintään 0,25. Vähimmäismitoitukseen lasketaan vakituinen päivätoimintaan osallistuva henkilökunta sekä puolet esimiehen työpanoksesta (vapaaehtoistyöntekijöitä, siviilipalveluhenkilöitä, harjoittelijoita tms. ei lasketa). - Sosiaali- ja /tai terveysalan ammattitutkinnon suorittaneita vakituisesta henkilökunnasta on oltava vähintään 60 % ja muulla henkilökunnalla on tehtävään soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus tai muu soveltuva koulutus. - Päivätoiminnasta vastaavalla lähiesimiehellä on vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan opisto tai AMK-tason tutkinto sekä yhteensä vähintään yhden (1) vuoden työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. - Päivätoimintayksiköllä on päivitetty lista henkilökunnasta ja tämä lista ja työvuorolistat ovat tarvittaessa tilaajan saatavilla. - Päivätoimintayksiköllä on saatavilla tarvittaessa haastavaan käyttäytymiseen, kommunikaatioon, autismin ja mielenterveyden hoitamiseen liittyvää erityisosaamista. - Päivätoimintayksikön henkilökunnalla on mahdollisuus työnohjaukseen. - Päivätoimintayksikössä on henkilökuntaa joka hallitsee tukiviittomat ja vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät. - Yksiköstä vastaava lähiesimies käy kehityskeskustelun jokaisen työntekijän kanssa vähintään kerran vuodessa. Toimintatilat: - Toimintatilojen tulee olla esteettömät ja turvalliset. - Toimintatilojen tulee olla hyvien liikenneyhteyksien päässä. - Toimintatiloissa on huomioitu erilaisten ryhmien toimintaan tarvittavat tilat, ruokailu-, pesu- ja sosiaaliset tilat sekä lepotilat. - Toimintatilojen ympäristön tulee olla esteetön ja turvalliseen ulkoiluun soveltuva. - Toimintatilojen tulee olla viihtyisät, siistit ja hygieeniset. Laadun hallinta: - Yksikön henkilökunnalla on yhteispalaveri vähintään kerran viikossa ja palaveri dokumentoidaan. - Uusien työntekijöiden ja sijaisten perehdyttämiseen on käytössä perehdytysohjeet ja perehdytykseen on nimetty vastuuhenkilö. - Palveluntuottajalla on henkilökunnan työkykyä ylläpitävän toiminnan suunnitelma. - Päivätoimintayksiköllä on kirjallinen lääkehuoltosuunnitelma ja nimetty lääkehuollosta vastaava henkilö. - Päivätoimintayksiköllä on kirjallinen suunnitelma laadun hallitsemiseksi ja jatkuvaksi kehittämiseksi. - Palveluntuottajalla on arvot ja toimintaperiaatteet sekä johtamisen vastuut ja valtuudet kirjallisesti määritelty.

5 5/16 Turvallisuus: - Palveluntuottajalla on kirjalliset turvallisuusohjeet sisäisen ja ulkoisen uhan varalle,jotka ovat osa henkilökunnan perehdytystä. - Palveluntuottaja tekee riskikartoitukset säännöllisesti ja korjaavat toimenpiteet dokumentoidaan. - Päivätoimintayksikön henkilökunta osallistuu pelastus- ja työturvallisuuslain edellyttämiin ohjaus- ja koulutustilaisuuksiin. OSA-ALUE 2: TYÖTOIMINTA Työtoiminnan tavoitteena on tarjota kehitysvammaisille henkilöille mielekästä tekemistä ja mahdollisuuksia työtaitojen ja työelämään kuuluvien sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Erilaisia työtoimintavaihtoehtoja on järjestettävä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Työtoiminta on sisällöltään yrityksille alihankintana tehtävää erilaista kokoonpano- ja pakkaustyötä, kudontaa, keittiö- ja siivoustyötä, ulkotöitä, metalli- ja puutöitä, kahvila- tai muuta kaupallista toimintaa, kädentaitojen kehittämistä jne. Tämän lisäksi harjoitetaan asiakkaiden sosiaalisia taitoja, ohjataan asiakkaita fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisessä sekä järjestetään heille aikuiskoulutusta, retkiä ja muuta virkistystoimintaa. Toimintatapa: - Tilaaja osoittaa asiakkaat palvelujen piiriin. - Työtoiminta perustuu asiakaskohtaiseen, yhteistyössä asiakkaan, hänen omaistensa/edunvalvojansa ja tilaajan edustajan kanssa laadittuun, määräajoin tarkistettavaan palvelusuunnitelmaan. - Palveluntuottaja kartoittaa asiakkaan työ- ja toimintakyvyn. - Palveluntuottaja ei voi lopettaa asiakkaan työtoimintaa yksipuolisella päätöksellä. - Työtoimintaa tulee järjestää toiminta- tai työkeskuksissa arkisin 8-16 (6 h) asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. - Asiakas saa työtoimintaansa tarvitsemansa ohjauksen ja tuen ja asiakkaalle nimetään oma ohjaaja. - Palveluntuottaja järjestää asiakkaan kuljetukset työtoimintaan, kuljetuskustannukset sisältyvät palvelusta perittävään hintaan. - Asiakkaalle tulee järjestää työtoimintapäivän aikana omakustanteinen ruokailu, vähintään lounas ja iltapäiväkahvi. - Palveluntuottaja maksaa työosuusrahan tehdyn työn määrän ja laadun mukaan. Työosuusraha vähintään 2 /päivä. - Palveluntuottaja vastaa asiakkaiden vakuuttamisesta työtoiminnassa. - Palveluntuottaja tiedottaa toiminnasta ja palveluista yhteisesti tilaajan kanssa sovittuja periaatteita noudattaen.

6 6/16 Henkilöstö: - Henkilöstömitoituksen on oltava riittävä asianmukaisen työtoiminnan toteuttamiseksi ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. - Sosiaali- tai terveysalan ammattitutkinnon suorittaneita vakituisesta henkilöstöstä on oltava vähintään 30% ja muulla henkilökunnalla on muu tehtävään soveltuva koulutus. - Työtoiminnan lähiesimiehellä on vähintään sosiaali- ja /tai terveysalan opisto tai AMK-tason tutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä yhteensä vähintään kahden (2) vuoden työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. - Työtoimintayksiköllä on kirjallinen suunnitelma sijaisten käytöstä. - Työtoimintayksiköllä on päivitetty lista henkilökunnasta ja tämä lista ja työvuorolistat tarvittaessa tilaajan saatavilla. - Työtoimintayksiköllä on saatavilla tarvittaessa haastavaan käyttäytymiseen, kommunikaatioon, autismin ja mielenterveyden hoitamiseen liittyvää erityisosaamista. - Työtoimintayksikön henkilökunnalla on mahdollisuus työnohjaukseen. - Työtoimintayksikössä on henkilökuntaa jotka hallitsevat tukiviittomat ja vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät. - Työtoimintayksiköstä vastaava lähiesimies käy kehityskeskustelun jokaisen työntekijän kanssa vähintään kerran vuodessa. Toimintatilat: - Toimintatilojen tulee olla esteettömät ja turvalliset. - Toimintatilojen tulee olla hyvien liikenneyhteyksien päässä. - Toimintatiloissa on huomioitu erilasten ryhmien toimintaan tarvittavat tilat, riittävät ruokailu- ja sosiaaliset tilat. - Toimintatilojen ympäristön tulee olla esteetön ja turvallinen. - Toimintatilojen riskitekijät on kartoitettu ja minimoitu. Laadun hallinta: - Toimintayksikön henkilökunnalla on yhteispalaveri vähintään kerran viikossa ja palaveri dokumentoidaan. - Uusien työntekijöiden ja sijaisten perehdyttämiseen on käytössä perehdytysohjeet ja perehdytykseen on nimetty vastuuhenkilö. - Palveluntuottajalla on henkilökunnan työkykyä ylläpitävän toiminnan suunnitelma. - Työtoimintayksiköllä on kirjallinen lääkehuoltosuunnitelma ja nimetty lääkehuollosta vastaava henkilö. - Työtoimintayksiköllä on kirjallinen suunnitelma laadun hallitsemiseksi ja jatkuvaksi kehittämiseksi. - Palveluntuottajalla on arvot ja toimintaperiaatteet sekä johtamisen vastuut ja valtuudet kirjallisesti määritelty.

7 7/16 Turvallisuus: - Palveluntuottajalla on kirjalliset turvallisuusohjeet sisäisen ja ulkoisen uhan varalle, jotka ovat osa henkilökunnan perehdytystä. - Palveluntuottaja tekee riskikartoitukset säännöllisesti ja korjaavat toimenpiteet dokumentoidaan. -Työtoimintayksikön henkilökunta osallistuu pelastus- ja työturvallisuuslain edellyttämiin ohjausja koulutustilaisuuksiin. OSA-ALUE 3: AVOTYÖ JA TUETTU TYÖ Avotyö ja tuettu työ ovat samantyyppistä toimintaa, joissa ohjaajana/ työhön valmentajana on sama henkilö. Tarjouspyynnöllä haetaan avotyöhön ja tuettuun työhön yhtä palveluntuottajaa. 3.1 AVOTYÖ Avotyöllä tarkoitetaan työtä, joka tehdään tavallisella työpaikalla. Avotyöstä ei makseta palkkaa vaan työosuusrahaa. Avotyössä asiakkaalla on ohjaajan/työhön valmentajan sekä työpaikkaohjaajan tuki. Asiakas voi olla osan viikosta töissä avotyöpaikalla ja osan esim. toimintakeskuksessa. Toimintatapa: - Tilaaja osoittaa asiakkaat palvelujen piiriin. - Avotyö perustuu asiakaskohtaiseen yhteistyössä asiakkaan, hänen omaistensa/edunvalvojansa ja tilaajan edustajan kanssa laadittuun, määräajoin tarkistettavaan palvelusuunnitelmaan. - Palveluntuottaja laati yhdessä asiakkaan kanssa työllistymistä koskevan yksilöllisen suunnitelman, joka tarkistetaan määräajoin. - Palveluntuottaja kartoittaa asiakkaan koulutusta ja työllistymistä koskevat toiveet sekä hänen työ- ja toimintakykynsä arvioidaan sopivan koulutus- tai työllistymisratkaisun löytämiseksi, arvioinnin perusteella asiakkaalle laaditaan koulutusta/työllistymistä koskeva yksilöllinen suunnitelma, joka tarkistetaan määräajoin. - Palveluntuottaja etsii parhaan mahdollisen asiakkaan työ- ja toimintakykyä ja hänen toiveitaan vastaavan avotyöpaikan. - Avotyö tulee järjestää tavallisella työpaikalla, arkisin työnantajan kanssa sovittujen työvuorojen mukaan. - Asiakkaalle nimetään henkilökohtainen työhön valmentaja ja työpaikkaohjaaja. - Työhön valmentaja rakentaa yhdessä työpaikkaohjaajan ja kehitysvammaisen työntekijän kanssa sekä kehitysvammaisen työntekijän että työnantajan tarpeita ja toiveita vastaavan työnkuvan. - Asiakas saa tarvitsemansa tuen ja ohjauksen työhön valmentajalta ja työpaikkaohjaajalta. - Työhön valmentaja huolehtii työpaikkaohjaajan ja työpaikan henkilöstön ohjauksesta. - Palveluntuottaja maksaa työosuusrahan tehdyn työn määrän ja laadun mukaan vähintään 5 /päivä. - Palveluntuottaja järjestää asiakkaan kuljetukset työtoimintaan, kuljetuskustannukset sisältyvät palvelusta perittävään hintaan.

8 8/16 - Asiakkaalle tulee järjestää mahdollisuus avotyöpäivän aikana omakustanteiseen ruokailuun, vähintään lounaaseen ja iltapäivä-kahviin. - Palveluntuottaja vastaa asiakkaiden vakuuttamisesta avotyötoiminnassa. - Palveluntuottaja tiedottaa toiminnasta ja palveluista yhteisesti tilaajan kanssa sovittuja periaatteita noudattaen. 3.2 TUETTU TYÖ Tuetulla työllä tarkoitetaan työtä, jota tehdään tavallisella työpaikalla. Tuetussa työssä asiakkaalla on ohjaajan/työhön valmentajan sekä työpaikkaohjaajan tuki. Asiakas voi olla osan viikosta työssä työpaikalla ja osan esim. toimintakeskuksessa. * Palveluntuottajan tulee järjestää tuettua työtä vähintään kahdelle uudelle asiakkaalle/vuosi. Toimintatapa: - Tilaaja osoittaa asiakkaat palvelujen piiriin. - Asiakas on työsuhteessa työnantajaan ja työstä maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. - Tuettu työ perustuu asiakaskohtaiseen yhteistyössä asiakkaan, hänen omaistensa/edunvalvojansa ja tilaajan edustajan kanssa laadittuun, määräajoin tarkistettavaan palvelusuunnitelmaan. - Palveluntuottaja kartoittaa asiakkaan koulutusta ja työllistymistä koskevat toiveet sekä hänen työ- ja toimintakykynsä arvioidaan sopivan koulutus- tai työllistymisratkaisun löytämiseksi, arvioinnin perusteella asiakkaalle laaditaan koulutusta/työllistymistä koskeva yksilöllinen suunnitelma, joka tarkistetaan määräajoin. - Palveluntuottaja etsii parhaan mahdollisen asiakkaan työ- ja toimintakykyä ja hänen toiveitaan vastaavan työpaikan. - Työhön valmentaja rakentaa yhdessä työpaikkaohjaajan ja kehitysvammaisen työntekijän kanssa sekä kehitysvammaisen työntekijän että työnantajan tarpeita ja toiveita vastaavan työnkuvan. - Asiakkaalle nimetään henkilökohtainen työhön valmentaja ja työpaikkaohjaaja. - Asiakas saa tarvitsemansa tuen ja ohjauksen työhön valmentajalta ja työpaikkaohjaajalta. - Työhön valmentaja huolehtii työpaikkaohjaajan ja työpaikan henkilöstön ohjauksesta. - Kehitysvammaisen työntekijän vakuuttamisvelvollisuudesta vastaa palveluntuottaja työsopimuksen allekirjoittamiseen saakka. - Työmatkat korvataan asiakkaalle tarvittaessa vammaispalvelulain mukaan. - Työnantaja järjestää työterveyshuollon. - Työnantaja järjestää työpaikkaruokailun tai palveluntuottaja huolehtii mahdollisuudesta ateriointiin. Asiakas maksaa omakustanteisesti. - Palveluntuottaja tiedottaa toiminnasta ja palveluista yhteisesti tilaajan kanssa sovittuja periaatteita noudattaen. Avotyö ja tuettu työ:

9 9/16 Henkilöstö: - Avotyön ja tuetun työn lähiesimiehellä on vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan opisto tai AMKtason tutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä yhteensä vähintään kahden (2) vuoden työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. - Henkilökunnalla on tehtävään soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan koulutus tai muu soveltuva koulutus. - Henkilökunnalla on mahdollisuus työnohjaukseen. - Henkilökunnalla on hyvä suomen kielen taito. - Vastaava lähiesimies käy kehityskeskustelun jokaisen työntekijän kanssa vähintään kerran vuodessa. Laadun hallinta: - Uusien työntekijöiden ja sijaisten perehdyttämiseen on käytössä perehdytysohjeet ja perehdytykseen on nimetty vastuuhenkilö. - Palveluntuottajalla on henkilökunnan työkykyä ylläpitävän toiminnan suunnitelma. - Palveluntuottajalla on kirjallinen suunnitelma laadun hallitsemiseksi ja jatkuvaksi kehittämiseksi. - Palveluntuottajalla on arvot ja toimintaperiaatteet sekä johtamisen vastuut ja valtuudet kirjallisesti määritelty. MUUT ASIAT PALVELUNKUVAUS JA HENKILÖSTÖLOMAKE 1. Tarjoukseen on liitettävä palvelunkuvaus tarjoajan toiminnasta. 2. Tarjoukseen on liitettävä selvitys/suunnitelma henkilökunnasta, sen määrästä, työtehtävistä ja heidän koulutuksestaan (Tarjouspyynnön liite 1: Henkilöstölomake). 4. Hankintalaji ja -menettely Hankintalaji: Terveydenhoito- ja sosiaalipalvelut (Hankintalain liite B, ryhmä 25) Hankintamenettely: Avoin menettely Osatarjoukset hyväksytään: Vaihtoehtoiset tarjoukset hyväksytään: Ei

10 10/16 Käytetään kahden kuoren menettelyä: Ei Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset: Katso kohta Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Hankintamenettelyä koskevat lisätiedot: Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007), hankinta-asetusta (Valtioneuvoston asetus julkisista hankinnoista 614/2007), lakia viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999) ja lakia julkisista hankinnoista annetun lain muuttamisesta (321/2010). Tarjous on laadittava suomen kielellä. Vertailuperusteiden määrittely järjestelmässä: Pisteytys kohderyhmittäin Tarjouksen valintaperuste: Halvin hinta Sähköistä huutokauppaa käytetään: Ei 5. Hankinnan kohteen kriteerit Osa-alue 1: Päivätoiminta (Osatarjoukset kohderyhmän sisällä ei sallittu) Hintaluokka 1: Päivätoiminta, autettava / päivä/ hlö Kohderyhmän yhteishinnan maksimipisteet pienin annettu arvo * maksimipisteet tarjottu arvo Pisteiden laskentatapa Hintaluokka 2: Päivätoiminta, avustettava / päivä/ hlö Pisteiden laskentatapa Osa-alue 2: Työtoiminta (Osatarjoukset kohderyhmän sisällä ei sallittu) Työtoiminta Kohderyhmän pisteet yhteensä / päivä/ hlö Kohderyhmän yhteishinnan maksimipisteet pienin annettu arvo * maksimipisteet tarjottu arvo Minimivaatimus Maksimivaatimus Maksimipisteet Minimivaatimus Maksimivaatimus Maksimipisteet Minimivaatimus Maksimivaatimus Maksimipisteet Pisteiden laskentatapa Kohderyhmän pisteet yhteensä

11 11/16 Osa-alue 3: Avotyö ja tuettu työ (Osatarjoukset kohderyhmän sisällä ei sallittu) Avotyö / päivä/ hlö Kohderyhmän yhteishinnan maksimipisteet pienin annettu arvo * maksimipisteet tarjottu arvo Pisteiden laskentatapa Tuettu työ / päivä/ hlö Minimivaatimus Maksimivaatimus Maksimipisteet Minimivaatimus Maksimivaatimus Maksimipisteet Pisteiden laskentatapa Kohderyhmän pisteet yhteensä Hinta ja kaupalliset ehdot Hinnat on ilmoitettava /päivä/henkilö, alv 0 %, sisältäen kaikki palvelun tuottamiseen liittyvät kustannukset. Tarjouksessa esitettyjen hintojen on oltava kiinteät asti. Palveluntuottajalla on sen jälkeen oikeus esittää hinnanmuutosta neuvoteltuaan siitä tilaajan kanssa. Palveluntuottajan on osoitettava hintojen muutosperusteet. Hintaa voidaan muuttaa vain, jos muutos kustannuskehityksessä on olennainen. Mahdolliset hinnanmuutokset tulevat voimaan tilaajan kirjallisen hyväksymisen jälkeen. 7. Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset Tarjouspyynnön tässä kohdassa/tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalin sähköisen tarjouksen välilehdellä Kelpoisuusvaatimukset ladattavaksi pyydetyt esitteet, selvitykset tai todistukset eivät saa sisältää liikesalaisuuksia tai luottamuksellista tietoa, eikä niitä saa merkitä tarjoukseenliikesalaisuuksiksi. Ladatuissa asiakirjoissa ei saa olla Liikesalaisuus, Luottamuksellinen tms. tulostettua leimausta/tekstiä. Ladattavaksi pyydetyistä esitteistä, selvityksistä ja todistuksista tulee käydä yksiselitteisesti ilmi kyseisessä kohdassa pyydetyt tiedot ja liitteiden ei tule sisältää muuta tietoa kuin mitä asianomaisessa kohdassa pyydetään. Edellytämme tarjoajalta sitoutumista kaikkiin tarjouspyynnössä esitettyihin vaatimuksiin. Pyydettävien tietojen ja selvitysten perusteella arvioidaan tarjoajan kykyä suoriutua tarjouspyynnön mukaisen palvelun tuottamisesta Tarjoajan kelpoisuus Minimivaatimus Maksimivaatimus Lisätietoa

12 12/16 Taloudellisen suorituskyvyn varmistamiseksi edellytämme, että tarjoajan Rating Alfa luokitus on vähintään A. Tarjoukseen on liitettävä Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -raportti yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Uuden alkavan yrityksen tai muun tarjoajan, jolta ei ole saatavana Rating Alfa - luokitusta, tulee toimittaa jokin muu luotettava selvitys, josta voidaan todeta taloudellisten edellytysten täyttyminen. Raportti/selvitys ei saa olla kolmea kuukautta vanhempi tarjouksen jättöpäivästä lukien Tilaajavastuulaki Tilaaja noudattaa tilaajavastuulakia. Tarjouksen mukana on toimitettava seuraavat tilaajavastuulain edellyttämät tiedot, todistukset ja selvitykset, jotka eivät saa olla kolmea kuukautta vanhempia tarjouksen jättöpäivästä lukien: Mikäli toimintansa aloittavalla yrityksellä ei vielä tarjouksentekohetkellä ole saatavissa kaikkia tässä mainittuja asiakirjoja, on sopimuskumppaniksi valitun palveluntuottajan toimitettava ne an viimeistään ennen sopimuksen allekirjoittamista - selvitys merkinnästä ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisen rekisteriin ( - kaupparekisteriote tai muu vastaava rekisteriote ( - todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus ja selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty ja sitä noudatetaan ( - todistus eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys erääntyneiden eläkevakuutusmaksujen maksusopimuksesta ja sen noudattamisesta - selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista

13 13/16 Sopimuskumppaniksi valitun palveluntuottajan on sopimusaikana esitettävä vastaavat verojen maksamiseen ja eläkevakuutusmaksujen suorittamiseen liittyvät todistukset/selvitykset Seutuhankinnalle 12 kuukauden välein - ensimmäisen kerran 12 kuukauden kuluttua sopimusajan alkamisesta Palvelun toimipaikat Asiakkaan kohtuullisen matkaajan turvaamiseksi palvelu on tuotettava siten, että Kotkan - Pyhtään alueelta matkaa ei tule yli 50 kilometriä. Toimintatilat Päivä- ja työtoiminnan osalta palveluntuottajan tulee hyväksyttää toimintatilat tilaajalla ennen sopimuskauden alkua. Palveluntuottaja hankkii toimintatilat kustannuksellaan. Terveydenhuolto Asiakkaat käyttävät pääsääntöisesti terveyskeskuksen palveluja. Tuetussa työssä työterveyshuollon järjestää työnantaja. Vakuutukset Palveluntuottajalla on sopimusajan alkaessa oltava voimassa oleva vastuuvakuutus ja muut toiminnan jatkuvuutta turvaavat vakuutukset. Mikäli edellä mainitut todistukset ovat olemassa tarjousta tehtäessä, voi ne liittää tarjoukseen. Sopimusehdot JYSE Palvelut 2009 ( ) Raportointi Palveluntuottajan on raportoitava palvelun tilaajalle kuukausittain käyntien määrät asiakkaittain sekä mahdolliset poissaolopäivät syineen (sairaus/muu poissaolo). Seuranta - Palvelun tilaajalla on oikeus asioida asiakkaan luona ja saada tarvittaessa palveluntuottajalta asiakasta koskevia dokumentteja, jollei asiakastietoihin liittyvistä salassapitosäännöksistä muuta johdu. Tarjoaja sitoutuu esittämään todistukset vakuutuksista Kotkan kaupungin vammaistyön johtajalle viimeistään sopimuskauden alkaessa.

14 14/16 - Palveluntuottajan on toimitettava palvelun tilaajalle vuosittain tammikuun loppuun mennessä toimintaluvut ja huhtikuun loppuun mennessä toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot edelliseltä vuodelta. - Palvelun tilaaja järjestää vähintään kerran vuodessa seurantapalaverin, jossa käsitellään toiminnan nykytilaa, mahdollisia poikkeamia ja sopijapuolten yhteisiä kehityssuunnitelmia. Palaverista laaditaan seurantamuistio, mihin päätetyt kehitys- ja parannustoimenpiteet kirjataan ja aikataulutetaan. - Palvelun tilaajalla on oikeus teettää asiakastyytyväisyyskyselyjä asiakkaille ja näiden omaisille ja ylläpitää muita vastaavia palvelun laadullisia mittareita Asiakasmaksu Asiakkaan ollessa sairauden tai muun syyn vuoksi poissa, sitoutuu tilaaja maksamaan asiakasmaksua enintään 5 päivän ajalta. Asiakkaan kanssa palvelusuunnitelmassa sovittujen lomien ajalta ei makseta asiakasmaksua. (Koskee osa-aluieita1,2 ja 3.1.) Hinnat Hinnat on ilmoitettu /päivä/henkilö, alv 0 %, sisältäen kaikki palvelun tuottamiseen liittyvät kustannukset. Tarjouksessa esitettyjen hintojen on oltava kiinteät asti. Palveluntuottajalla on sen jälkeen oikeus esittää hinnanmuutosta neuvoteltuaan siitä tilaajan kanssa. Palveluntuottajan on osoitettava hintojen muutosperusteet. Hintaa voidaan muuttaa vain, jos muutos kustannuskehityksessä on olennainen. Mahdolliset hinnanmuutokset tulevat voimaan tilaajan kirjallisen hyväksymisen jälkeen. Laskutus Palveluntuottaja laskuttaa kuukausittain jälkikäteen. Laskutuksen tulee tapahtua ensisijaisesti verkkolaskutuksena. Maksuehto ja viivästyskorko 21 pv netto, viivästyskorko korkolain mukainen.

15 15/16 Tarjoukseen on liitetty seuraavat liitteet ja asiakirjat, (kts. tarjouspyynnön kohta: "Hankinnan taustaa/muut asiat". - Henkilöstölomake: Liite 1 Ladattava - Palvelunkuvaus tarjoajan toiminnasta Ladattava 8. Salassapito, vaitiolovelvollisuus ja sopimussakko Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa siitä, että tämän sopimuksen piiriin kuuluvat asiakastiedot ovat erillään palveluntuottajan muusta rekisteristä ja että tietoja käyttävät vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat niitä palvelujen toteuttamiseksi. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa siitä, että palveluja annettaessa ja toiminnassa muutenkin noudatetaan salassapidosta, vaitiolovelvollisuudesta, tietosuojasta ja tietoturvasta sekä salassa pidettävien tietojenluovuttamisesta annettuja voimassa olevia säädöksiä. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa siitä, että palveluntuottajan tietoliikenneyhteydet ovat ulkopuolisilta suojatut. Palveluntuottaja on toimeksiantosuhteessa tilaajaan, joka vastaa asiakasrekisteristä. Palveluntuottaja sitoutuu siihen, että sopimuksen päättyessä tai purkautuessa arkistoitavat asiakastiedot siirretään veloituksetta tilaajan käyttöön. Palveluntuottaja huolehtii omien tiedostojensa ja saamiensa kopiokappaleiden tuhoamisesta. Kuolleiden asiakkaiden asiakirjat tulee siirtää tilaajan käyttöön viimeistään kuolinvuoden lopussa. 9. Tarjouksen voimassaoloaika Tarjouksen on oltava voimassa 60 päivää tarjousten viimeisestä vastaanottopäivästä. 10. Päätöksenteon perusteet Päätöksenteon perusteena on edullisin hinta. Katso tarkat hankinnan kohteen kriteerit kohdasta Hankinnan kohteen kriteerit. 11. Hylkäämisperusteet Tarjoajan kelpoisuutta arvioitaessa otetaan huomioon hankintalain mukaiset soveltuvuuden vaatimukset, jotka todetaan hankintalain :ssä. Tarjouskilpailusta voidaan sulkea pois sellainen tarjoaja, jolla ei voida katsoa olevan teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi tai joka on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen. Tarjouksen tekijän on pyydettäessä esitettävä luotettava selvitys teknisistä ja taloudellisista edellytyksistä. Tarjousten tulee vastata tarjouspyynnössä mainittuja vaatimuksia. Julkisissa hankinnoissa tarjous hylätään, jos se ei vastaa tarjouspyyntöä. Myöhästynyttä tarjousta ei käsitellä. Ehdolliset tarjoukset hylätään. 12. Sopimusmenettely Hankinnasta tehdään kirjallinen sopimus, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman.

16 16/16 Hankintasopimus syntyy ja tulee sitovaksi vasta, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Sopimusasiakirjojen pätemisjärjestys: 1. Hankintasopimus 2. Tarjouspyyntö 3. JYSE 2009 PALVELUT 4. Tarjous SOPIMUSEHDOT Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2009 PALVELUT siltä osin kuin tarjouspyyntöasiakirjoissa ei ole muuta mainittu. 13. Tarjousasiakirjojen julkisuus Tarjouksen tiedot ovat hankintapäätöksen jälkeen asianosaisjulkisia tarjouskilpailuun osallistuneille ja hankintasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen julkisia lukuun ottamatta liikesalaisuuksia. Jos jokin osa tarjousta sisältää liikesalaisuuksia, tulee nämä esittää erillisellä liitteellä ja varustaa "liikesalaisuus" -merkinnällä. Tuotteen hinta ei ole liikesalaisuus. 14. Erimielisyyksien ratkaiseminen Tätä sopimusta koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten keskinäisillä neuvotteluilla. Mikäli yhteisymmärrystä ei saavuteta, riitaisuudet jätetään Kymenlaakson käräjäoikeuden ratkaistaviksi. 15. Lisätiedot Lisätietokysymykset on lähetettävä klo 12:00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu-toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. 16. Liikesalaisuuksien ehdottaminen Liikesalaisuustietojen ehdottaminen estetty hankintayksikön toimesta 17. Tarjouksen lähettäminen Tarjoukset tai osallistumishakemukset on toimitettava viimeistään: klo 12:00 Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteessa Allekirjoittajat Timo Leppälahti, Hankintajohtaja 19. Liitteet ja linkit Liite1 henkilöstölomake.doc JYSE_2009_palvelut.pdf

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 415/10.03.02/2014 Lieksan Kuhmonkadun tekniikkatalon rakentaminen, RAU-työt, sivu-urakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 132442288 merja.kautto@pkky.fi

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 114/10.03.02/2015 Päiväys 24.04.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 114/10.03.02/2015 Päiväys 24.04.2015 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 114/10.03.02/2015 Peltolan E-rakennus, 1. vaihe, konehuoneen rakentaminen 3. kerrokseen ja LVISA-työt, Rakennustekniset työt, pääurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö:

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 30057 Päiväys 01.04.2015

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 30057 Päiväys 01.04.2015 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 30057 Palvelutalo Kummelin korjaus- ja laajennustyöt, kokonaisurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pekka Alm Suomi puh. pekka.alm@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 139/10.03.02/2015 Päiväys 01.04.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 139/10.03.02/2015 Päiväys 01.04.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 139/10.03.02/2015 KORJAUSILMOITUS: Metalli- ja autohallin vesikaton korjaus, Rakennustekniset työt, pääurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Esko Tahvanainen Suomi puh.

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 13297 Päiväys 16.01.2014

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 13297 Päiväys 16.01.2014 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 13297 VARTIJAPALVELUN HANKINTA 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Timo Jyväkorpi Suomi puh. timo.jyvakorpi@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07444 Päiväys 07.02.2013

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07444 Päiväys 07.02.2013 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 07444 Pesulapalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Eeva-Sirkku Pöyhönen Turuntie 639 21870 Riihikoski Suomi puh. fax eeva-sirkku.poyhonen@poytya.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta. Tarjouspyyntö PT23978 Päiväys 20.11.2014

Kirkkonummen kunta. Tarjouspyyntö PT23978 Päiväys 20.11.2014 1/6 TARJOUSPYYNTÖ PT23978 Suun terveydenhuollon henkilöstön vuokraus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Esa Lindell Suomi puh. +358 504137461 fax esa.lindell@kirkkonummi.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja

TARJOUSPYYNTÖ Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 139897 Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja Infrapalvelut

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit

Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit 1/6 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2013-005356 Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 24448 Päiväys 20.11.2014

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 24448 Päiväys 20.11.2014 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 24448 Röntgen-lausuntojen ja UÄ-tutkimusten kilpailutus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Naantalin sosiaali- ja terveysvirasto Airi Laurila Suomi puh. +358 447334589 airi.laurila@naantali.fi

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07171 Päiväys 28.01.2013

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07171 Päiväys 28.01.2013 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 07171 KORJAUSILMOITUS: Kyrön päiväkoti, uudisrakennus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pöytyän kunnan tekninen toimiala Jani Koskinen Yläneentie 11 B 21870 Riihikoski Suomi

Lisätiedot

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1/9 64014 Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1. : Markku Auvinen Suomi puh. +358 206323190 fax markku.auvinen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H / HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H / HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H111-15 / HEL 2015-007373 Kivikon hiihtohallin asiakaspalvelu ja lipunmyynti sekä kahvilatoiminta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H053-13 HEL 2013-005903 Päiväys 16.01.2014

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H053-13 HEL 2013-005903 Päiväys 16.01.2014 1/7 TARJOUSPYYNTÖ H053-13 HEL 2013-005903 Yksityisen tehostetun palveluasumisen lääkäripalvelut Helsingissä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi puh. +358

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 55168 Karvetin päiväkodin peruskorjaus ja laajennus / Putkiurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pekka Alm Suomi puh. pekka.alm@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä: Tarjous

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Liite 2 10

Tekninen lautakunta Liite 2 10 Tekninen lautakunta 31.1.2017 Liite 2 10 04.01.2017 1/11 89432 Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Mikkeli Postinumero 50100 Maa Suomi Carita Hakkarainen +358 447942667

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Vihdin kunnan matkapuhelinten ja niihin liittyvien palvelujen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ Vihdin kunnan matkapuhelinten ja niihin liittyvien palvelujen hankinta 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 145043 Vihdin kunnan matkapuhelinten ja niihin liittyvien palvelujen hankinta Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015 1/9 TARJOUSPYYNTÖ H063-15HEL2015-007348 Pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaiden parturikampaamopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H054-15, HEL 2015-002671 Päiväys 02.04.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H054-15, HEL 2015-002671 Päiväys 02.04.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H054-15, HEL 2015-002671 KORJAUSILMOITUS: Rastilan leirintäalueen turvallisuuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Raili Alanko PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia 53820 26.02.2016 1/9 53820 1. : Hankintapalvelut Rantakatu 50 Suomi puh. +358 444394306 maire.ylisirnio@raahe.fi : : : hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys

Mikkelin kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 132399 Metsämaan kaivinkonemuokkauspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. carita.hakkarainen@mikkeli.fi Hankintayksikön esittely: Mikkelin kaupungin hankintapalvelut

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupunki. https://tarjouspalvelu.fi/lprhankintapalvelut?id=116908&tpk=9c61c5dd d8-bb7b- 3b32b4ea8d51

Lappeenrannan kaupunki. https://tarjouspalvelu.fi/lprhankintapalvelut?id=116908&tpk=9c61c5dd d8-bb7b- 3b32b4ea8d51 02.03.2017 1/8 262/02.08.00.02/2017 Virallinen nimi Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai Liikuntatoimi hankintapalvelut Postiosoite / Villimiehenkatu 1 Postitoimipaikka Postinumero 53101 Maa Lappeenranta

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki. Kajaanin Vesi -liikelaitos, joka toimii Kajaanin kaupungin liikelaitoksena.

Kajaanin kaupunki. Kajaanin Vesi -liikelaitos, joka toimii Kajaanin kaupungin liikelaitoksena. 1/13 84291 1. : Kajaanin Vesi-liikelaitos Markku Piirainen Onnelantie 10 87100 Kajaani Suomi puh. +358 447100276 markku.piirainen@kajaani.fi www.kajaannvesii.fi : : : Kajaanin Vesi -liikelaitos, joka toimii

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta 1/11 hankintasopimukset - 1786/02.08.00.00.00/2016 (71986) I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Salo Postinumero 24101

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H065-14HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H065-14HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H065-14HEL2014-007659 Kotihoidon saunotuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786 fax riitta.hintikka@hel.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Huittisten kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys

Huittisten kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 188945 1. Hankintayksikkö ja yhteystiedot Hankintayksikkö Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite Postitoimipaikka Huittinen Postinumero 32700 Maa Yhteyshenkilö

Lisätiedot

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. 04.10.2016 1/8 71346 D 779/02.07.00/2016 1. : Virtanen Pauliina 44100 Suomi puh. fax pauliina.virtanen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen kokoinen

Lisätiedot

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax  Internet 1/7 Toti 61266 1. : Pekka Nirhamo Suomi puh. pekka.nirhamo@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Toti 61266 Hankinnan kuvaus: Hankesuunnitelman tulee olla

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

palveluntuottajan kanssa. Palveluntuottajalla tulee olla voimassa oleva sopimus diabeetikon Puhelin Telefax Internet

palveluntuottajan kanssa. Palveluntuottajalla tulee olla voimassa oleva sopimus diabeetikon Puhelin Telefax  Internet 31.08.2016 1/13 63479 Diabeetikoiden jalkojenhoitopalveluiden hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Diabeetikoiden jalkojenhoitopalveluiden hankinta

Lisätiedot

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa 1/6 TOTI60172 Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu 1. : Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H142-13 Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Maritta Jääskeläinen puh. fax

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 29797 Päiväys 15.06.2015

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 29797 Päiväys 15.06.2015 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 29797 Varhaiskasvatuksen sekä kerhotoiminnan ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut lelut ja pelit 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Tapani Tapiola Suomi puh. +358 447674923

Lisätiedot

H / HEL

H / HEL 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H098-15 / HEL 2015-007732 KORJAUSILMOITUS: Liikuntaviraston tila- ja kurssivarausjärjestelmä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Kostio Harri Suomi puh. fax harri.kostio@hel.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H100-16/HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H100-16/HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H100-16/HEL 2016-006199 Lastenhoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Hankinnan kuvaus: Naantalin kaupungin terveyskeskus ostaa jalkojenhoitopalveluita alueensa diabeetikoille ja

Naantalin kaupunki. Hankinnan kuvaus: Naantalin kaupungin terveyskeskus ostaa jalkojenhoitopalveluita alueensa diabeetikoille ja 22.09.2016 1/7 23805 Jalkojenhoitopalvelut 1. : Naantalin sosiaali- ja terveysvirasto Hannele Nikander-Tuominen 2 Suomi puh. +358 447819056 hannele.nikander-tuominen@naantali.fi : : 2. Hankinnan kohde

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupungin rakennusvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/7 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2014-011461 KORJAUSILMOITUS: Vaalimainostelineet 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Porvoon sotainvalidien kotisiivouspalvelu

Porvoon sotainvalidien kotisiivouspalvelu 5.12.2012 1(6) Porvoon sotainvalidien kotisiivouspalvelu Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne sotainvalidien kotisiivouspalvelusta. Hankintamenettely Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta,

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. https://tarjouspalvelu.fi/naantali?id=121660&tpk=0bb15d1b-2d d5- d8030b073db3. Puhelin Telefax Internet

Naantalin kaupunki. https://tarjouspalvelu.fi/naantali?id=121660&tpk=0bb15d1b-2d d5- d8030b073db3. Puhelin Telefax  Internet 1/7 121660 Tulkkauspalvelut Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Naantali Postinumero 21100 Maa Suomi +358 444171465 NUTS-koodi riikka.soderlund@naantali.fi Suomi FI http://

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

hankinnoista. Joensuun seudun hankintatoimi perustettiin alkaen. Yhteishankintoina

hankinnoista. Joensuun seudun hankintatoimi perustettiin alkaen. Yhteishankintoina 16.08.2016 1/9 53356 1. : Janne Varonen 15, rak. 4A 2. krs, PL 11 Suomi puh. +358 133370431 www.joensuu.fi/hankintatoimi : : : Kiteen kaupunki : hankinnoista. perustettiin 1.1.2007 alkaen. Yhteishankintoina

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H067-16/HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H067-16/HEL Päiväys 1/7 TARJOUSPYYNTÖ H067-16/HEL 2016- Lastensuojelun avohuollon ja jälkihuollon ohjaus ja tuettu asuminen 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax

Lisätiedot

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax  Internet 59983 1/7 KaVi 59983 1. : Katja Jaranne Suomi puh. +358 923536993 katja.jaranne@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: KaVi 59983 Hankinnan kuvaus: Kaupalliset

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

Kauppakassit Naantalin kaupungin alueelle

Kauppakassit Naantalin kaupungin alueelle 1/7 103687 Kauppakassit Naantalin kaupungin alueelle Virallinen nimi Postiosoite Postitoimipaikka Naantali Postinumero 21100 Maa Suomi Hannele Saarinen +358 0503302453 NUTS-koodi hannele.saarinen@naantali.fi

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMI KYEKSLATT TARJOUSPYYNTÖ 30.03.2015 ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen syyslukukauden alkuun 2018 Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne tarjouspyynnön

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus

KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus 1/8 DIPAL 16.6.2015 LIITE 5 TARJOUSPYYNTÖ 26455 KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 441 (Uutistie 5) Suomi Vastaanottaja: Pipsa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö TPK/PORI 2160/10.03.01/2015 Päiväys 15.10.2015

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö TPK/PORI 2160/10.03.01/2015 Päiväys 15.10.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ TPK/PORI 2160/10.03.01/2015 Kiviaines 2016-2017 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi puh. +358 447011222 Osoite, josta saa lisätietoja: Ks. edellä hankintayksikön yhteystiedot

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H013-14/HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H013-14/HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H013-14/HEL 2014-000679 Toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

Palveluntuottajahaku: Lahden kaupungin myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteli

Palveluntuottajahaku: Lahden kaupungin myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteli SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Palveluntuottajahaku: Lahden kaupungin myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteli 1. Hankintayksikkö Nimi Lahden kaupunki/elinvoima- ja kilpailukykypalvelut Y-tunnus Kilpailutuksen

Lisätiedot

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä:

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä: 1 Keuruun kaupunki 2.6.2015 Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Maatalouslomituspalveluiden hankinta Huittisten lomituspalveluille

2. Hankinnan kohde Maatalouslomituspalveluiden hankinta Huittisten lomituspalveluille KH/14.03.01/1109/2013 TARJOUSPYYNTÖ Maatalouslomituspalveluiden hankinta Huittisten lomituspalveluille 1. Hankintayksikkö Huittisten kaupunki 0203762-4 Lomituspalvelut Risto Rytin katu 36 32700 Huittinen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Puustellinmetsän kaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen, Tuusula Hankintayksikön yhteystiedot

TARJOUSPYYNTÖ Puustellinmetsän kaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen, Tuusula Hankintayksikön yhteystiedot 1/9 TARJOUSPYYNTÖ 130182 Puustellinmetsän kaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen, Tuusula Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Sauvosaarenkatu 11 Kemin kaupunki pyytää tarjoustanne: a) yhdestä lähiliikuntapaikan tekonurmesta asennettuna b) yhdestä

Lisätiedot

Tuusulan kunta. Tarjouspyyntö Päiväys Kuntakehitys ja tekniikka / yhdyskuntatekniikka / Jyrki Sjöblom.

Tuusulan kunta. Tarjouspyyntö Päiväys Kuntakehitys ja tekniikka / yhdyskuntatekniikka / Jyrki Sjöblom. 1/8 TARJOUSPYYNTÖ TUUDno-2017-190 Lahelanpelto II esirakentaminen Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön

Lisätiedot

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax Internet

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax  Internet 1/7 55515 Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus 3.vaihe 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

Laitilan kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys

Laitilan kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 140056 Kansallinen hankintailmoitus_ Homeettomaksi siivousurakka Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 203507 Oikomishoidon kojeet 1. Hankintayksikkö ja yhteystiedot Hankintayksikkö Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite Postitoimipaikka Naantali Postinumero 21100

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoito

Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoito 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H159-16 / HEL 2016-011499 Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoito 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 931043121 Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot