Agrimarket-ketjun uutuuksia Kone-Forumissa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Agrimarket-ketjun uutuuksia Kone-Forumissa 30.10.-1.11."

Transkriptio

1 Agrimarket-ketjun uutuuksia Kone-Forumissa Sampo-Rosenlew 2000 sarjan puimurit Neljä täysin uutta puimurimallia. Uudet ohjaamot (3000-sarjan ohjaamo). Uudet leikkuupöydät. Uudet moottorit. Uusittu jälkipuintilaite. Uusittu moottorin ilmanottojärjestelmä. Uusittu hydrauliikka. John Deere ajosilppurit, 7000 sarja Ainutlaatuinen, portaaton silpun pituuden säätö = korkealaatuinen rehu: o suoraan ohjaamosta säätönuppia kiertäen o aina oikea silpun pituus kasvista riippumatta, HUOM! Yhteiskoneet ja urakointi o silpun pituus 6 26 mm o toteutustapa: syöttöteloilla ja silppurikelalla oma portaaton vaihteisto. Täysin uusi ohjaamo: o hiljainen, 72 db(a), ohjaamo kumityynyillä rungossa o tilava, myös apumiehen istuin o hyvä näkyvyys; suuret, kaarevat lasipinnat o tärkeimmät käyttövivut ja säätimet istuimen käsinojassa. Maatalouskäyttöön suunnitellut, tehokkaat moottorit. Vahvistettu voimansiirto. Monipuolinen noukin- ja leikkuupäävalikoima. Yksinkertainen päivittäinen huolto. John Deere 5010 sarjan traktorit Kevyt, ketterä ja tehokas jokaisen tilan traktori. Kolme uutta mallia (vakiomallit), lisäksi erikoismallisto (kapeat ja korkeat). Tehot hv. Uudet vaihteistot (myös Hi-Lo pikavaihdeversio). Uusi moottori 5510-mallissa (4,5 l turbo). Uusittu ohjaamo. Parantunut hydrauliikan suorituskyky 5510 mallissa. John Deere 8020 sarjan traktorit Voimaa, suorituskykyä ja ajomukavuutta. Viisi uutta mallia hv. Uudet Common Rail moottorit: o TIER II normien mukaiset o parantunut polttoainetalous o parantuntu suorituskyky. Uusi erillisjousitettu ILS-etuakseli. Uusittu AutoPowershift voimansiirto. Parantuneet nostotehot +20%, max kg ( ). Uusi Aktiivijousitettu-istuin. Monipuolisemmat rengasvaihtoehdot, mm. 710/65R /70R30. Uusi HyTraction tela (Telaversiot). Parantuneet kantavuusarvot.

2 John Deere kiinteäkammioiset pyöröpaalaimet Uudet kiinteäkammioiset pyöröpaalaimet. 578 (ja 568). Uusi Maxicut sulloja- / silppurilaite: o tasainen silpun pituus o entistä tiiviimpi paali Väderstad Carrier Carrier on uudentyyppinen muokkauskone, jota voidaan käyttää sekä perusmuokkaukseen sängelle että kynnetyn maan tasaamiseen ja muokkaukseen. Peruskone koostuu järeästä rungosta ja halkaisijaltaan 550 mm jyräpyörästöstä. Jyräpyörästön eteen voidaan valita useita pikakiinnitteisiä muokkausvarusteita käyttötarpeen mukaan: o System Disc: Vankkarakenteinen kahdesta kiekkomuokkainrivistä koostuva muokkauslaite tehokkaaseen sänkimuokkaukseen o Crossboard: Järeä Crossboard-lata toimii tehokkaasti kynnöksen tasaajana o Crossboard + Agrilla-Xtra: Crossboard-lata yhdessä jäykkien Agrilla-Xtra piikkien kanssa on monipuolinen kynnöksen muokkaaja ja tasaaja. Jyräpyörästöön voi valita joko valurautaisen CI-kiekon tai karkaistusta teräksestä valmistetun STkiekon. Uuden ST-kiekon kulutuskestävyys on suurempi ja lisäksi se toimii vaikeissa ja kosteissa olosuhteissa paremmin kuin perinteinen valurauta-kiekko. Bio Drill Carrier kylvökoneena: Carrier voidaan nyt varustaa myös piensiementen kylvölaitteella. Siementen syöttö tapahtuu Väderstadin omalla, ilma-avusteisella Fenix-järjestelmällä. Siemensuuttimet sijoittavat siemenet jyräpyörästön eteen tarkasti ja tasaiseen kylvösyvyyteen. Valikoimassa neljä eri mallia: 4,25 m, 5,0 m, 6,5 m ja 8,2 m. Väderstad Quickchange-järjestelmä Kaikkiin Väderstadin tuotteisiin, jotka on varustettu järeällä Crossboard-ladalla, on saatavissa pikakiinnitteiset muokkausterät. Teriä on kahta mallia, suora veitsiterä ladan muokkaustehon parantamiseksi ja kaksihaarainen terä kuorettumien rikkomiseen. Rexius-jyrissä on vakiovarusteena veitsiterät. NZ-Aggressive äkeeseen, Rollex-jyrään, Carrier-muokkauskoneeseen ja Front tiller etumuokkaimeen ko. terät on saatavissa lisävarusteena Väderstad Super Rapid XL Rapid suorakylvökoneen suuret kannatuspyörät ovat mahdollistaneet säiliötilavuuden kasvattamisen 15 %:lla. Näin saadaan tehokas käyttöaika pellolla lisääntymään ja työtehoa parannettua kiireisenä kylvöaikana. Rapidiin voi valita entistä monipuolisemmin erilaisia muokkausvarusteita. Uutuutena esitellään Crossboard-ladalla varustettu Disc System. Muokkauslaite on erittäin monipuolinen, koska se sopii hyvin sekä suoraan sänkeen kylvettäessä että muokatulle maalle kylvettäessä. Disc-järjestelmä on varustettu hydrauliikalla, joten se nousee maasta samalla kun konetta nostetaan päisteellä. Crossboard-ladalle on erillinen hydraulinen säätö. Kylvövantaan kulutuskärjen kokoa on kasvatettu 23 %. Tämä lisää koneen käyttöikää ja samalla vähentää huoltokustannuksia. Kverneland BIO paalainkäärin Markkinoiden ainoa kone, joka paalaa ja käärii paalin paalikammiossa. Erittäin selkeä ja yksinkertainen rakenne. Leveä 210 cm noukin, 14 vastaterää ja kiinteäkammioinen rullapaalain. Markkinoiden nopein käärintä.

3 Erittäin ketterä ja kevyt kone, BIO painaa vain 300 kg enemmän kuin pelkkä pyöröpaalain. Kverneland 7120, 7420 ja 7640 paalinkäärimet 7120 nostolaitekiinnitteinen pyörivällä käärintäpöydällä varustettu malli hinattava pyörivällä käärintäpöydällä varustettu malli hinattava 1 tai 2 käärintävarrella varustettu malli. Kaikkia malleja saa M tai C versiona. M on mekaaninen kaapeliohjauksella varustettu malli. C on tietokoneohjattu malli. Krone Easy Cut niittomurskainmallisto Etunostolaiteniittomurskaimet 28 CV ja 32 CV, työleveydet 2,8 ja 3,2 m. Takanostolaiteniittomurskaimet 280 CV ja 320 CV, tl. 2,8 ja 3,2 m. Hinattavat niittomurskaimet 2800 CV, 3200 CV, 3210 CV ja 6210 CV, tl. 2,8 6,2 m. Markkinoiden järein teräpalkki Easy Cut (suurimmat hammaspyörät). Terien kehänopeus entisestään kasvanut. Ainutlaatuinen runko- ja ripustusratkaisu, teräpalkki ja murskain kiinnitetty runkoon tasapainopisteestä, jolloin palkkia on kevyempi vetää, se ei riko nurmen pintaa, palkkiin ei kohdistu sivuttaisvääntöjä ja polttoaineenkulutus on vähäisempää. Uusiin hinattaviin Easy Cut malleihin on saatavana karhonyhdistäjä. Easy Cut 8200 CV uusi nostolaitekiinnitteinen kolmen koneen yhdistelmä, tl. 8,2 m Agronic 1020 sarjan paalinkäärimet Uusi suomenkielinen ohjausyksikkö, CAN väylä. Parempi ketteryys, pienemmät ulkomitat yksi käärintävarsi, mekaaninen hallinta yksi käärintävarsi, automaattinen kaksi käärintävartta, automaattinen, maks. paalin halk. 140 cm ja 1400 kg kaksi käärintävartta, automaattinen, maks. paalin halk. 155 cm ja 1600 kg. Agronic minipyöröpaalain, minikäärin ja minicombi Heinän, tuorerehun ja oljen paalaukseen ja käärintään. Paalikoko 60 x 68 cm. Paalaimessa vakiona verkkosidonta, mekaaninen portin lukitus ja paaliramppi. Valikoimassa on minipyöröpaalain, paalinkäärin sekä paalainkäärin yhdistelmä. Patu-kourakuormaimet ja metsäperävaunut Patun isäntälinjan metsäkuormain- ja vaunumallisto on uudistunut. Uudesta 200-sarjan maatilakuormain-mallistosta löytyy uusia entistäkin tehokkaampia ominaisuuksia: o uusittu luja puomisto ja jalusta o voimakkaampi kääntölaite o suurempi nostokyky o ulottuvampi puomisto o pidemmät tukijalat. Avant 300-sarja Avantin uudistuneessa liukuohjatussa 300-sarjassa on pystytty kasvattamaan sekä työntö- että nostovoimaa. Hydraulinen suoraveto mahdollistaa koneen helpon käsiteltävyyden ja pidentynyt akseliväli takaa vakaan ja tasapainoisen ajon suurienkin kuormien kanssa.

4 Uutena lisälaitteena mm. hydraulikäyttöinen, elevaattoripohjainen tuorerehun jakokauha. Juko HT 4000 S jyräpyöräkylvölannoitin Uusi tilavuudeltaan säädettävä säiliö, säädettävä väliseinä. Uusi helppokäyttöinen kiertokoejärjestelmä sekä lannoite- että siemenpuolelle. Patentoitu, vertailujen paras jyräpyörästö. Vahva erillisrunko. Tarkka Optiseed syötönsäätö. Uusi muotoilu ja väritys. Juko Kivikarhu Täysin uudistunut kivenkeruukone. Vetokoukkukiinnitys. Nostosylinteri suojattu. Uusi 20 % suurempi säiliö. Uusi voimansiirto. Vahvempi kammion rakenne. Valot paremmin suojassa. Antti E-mallin elevaattorit E-mallin elevaattorien runkoputki on neliskanttinen. Tehot 120, 100, 80 ja 60 t/h. Suoravetoiset tappivaihdemoottorit 5,5 15 kw. Korkeudet 11,2 24,7 m. Saatavana kaatosuppilo- ja kierrätysmallit. Sami täyttöruuvi Sami täyttöruuvi on tarkoitettu viljan ja lannoitteen siirtoon perävaunusta kylvölannoittimeen. Kiinnitetään traktorin perävaunun takalaitaan, pituus 3 m. Käyttö hydraulimoottorilla, vipukäyttöinen kaksisuuntainen ohjausventtiili. Runko ja putkimateriaali ruostumatonta terästä. Laakeroitu molemmista päistä. Sami pellettisiilo Sami siilo on suunniteltu rehu- ja polttopuristeille. Tukeva ja tyylikäs rakenne. Tiivis katto - voidaan sijoittaa myös ulos ja haluttaessa vuorata puupaneelilla. Siilo koostuu sektoreista ja jokaisessa sektorissa on oma suppilo, purkuaukko ja suljin. Erillinen siilon alapuolella kulkeva spiraalikuljetin. Täyttö paineilmalla, sisältää suodattimen. Reck -lietekuilusekoittimet Kaksi mallia: Reck Torro KR navetoihin ja Reck Porco sikaloihin. Reck Torro KR: o ritilän raon pituus vähintään 25 cm ja leveys 2,6 cm o sekoitinakselin pituudet 70, 100 ja 130 cm o moottorikoot 5,5-7,5-11 kw. Reck Porco: o ritilän raon pituus vähintään 15 cm ja leveys 1,7 cm

5 o sekoitinakselin pituudet 70, 100 ja 130 cm o moottorikoot 4,0-5,5-7,5 kw Lisävarusteena mm. kaksoiskääntölaite, jolloin sekoitinta voidaan liikuttaa sekä kuilun pituussuunnassa että poikittaisesti. Agronic letkulevitin Sinkityn puomiston leveys 12 m. Puomiston kiinnitys hissiin on keinuva ja puomit ovat niveltyvät: antavat periksi esteeseen ajettaessa. Tehokas silppuava jakolaite on valmistettu haponkestävästä teräksestä, letkukoko 50 mm. Jakolaitteen kapasiteetti jopa 4,5 m 3 /min. Agronic kiekkomultain Agronic kiekkomultaimella liete saadaan suoraan kasvien juurien ulottuville, jolloin myös hajuhaitat ovat vähäiset. Työleveys on 8m, multaimessa on 40 kpl erillisjousitettuja kiekkoja, multaussyvyys on mm. Jakolaite on sama kuin Agronic letkulevittimessä. Agronic pumppupuomi lietevaunuun Pumppupuomi mahdollistaa vaunun täyttämisen ohjaamosta poistumatta. Puomi on keskikiinnitteinen ja kätisyys valitaan yksinkertaisesti siirtämällä kääntösylinteri halutulle puolelle. Pumpussa on repijäterät ja pumppupuomi on kuumasinkitty. Agronic pumppupuomi on erittäin ulottuva, mutta ei ylitä kuitenkaan vaunun pituutta. Skiold FlexMix rehunvalmistuslaitteiston tietokoneohjaus Optimaalinen mylly- ja sekoituslaitteistojen ohjaustietokone, eli on vain yksi peruskone, jota voidaan laajentaa joustavasti tarpeen mukaan. Suuri kapasiteetti: o 50 raaka-ainekomponenttia o 50 reseptiä o jokaiselle raaka-aineelle voidaan antaa 10 analyysitietoa o rehuseos voidaan toimittaa 40 eri paikkaan (siiloon) o useamman myllyn käyttö on mahdollista samoin kolmen punnituslaitteiston käyttö. Voidaan käyttää osastoruokinnassa ruokintasuunnitelman mukaisesti. Laitteistoon voidaan liittää kirjoitin, samoin PC-yhteys on mahdollinen. Bauer Ecostar 4200 sadetustietokone Matkapuhelimella hallittava sadetuskoneen ohjaustietokone. Sadetuskone voidaan käynnistää ja pysäyttää kännykällä. Kännykkään saadaan viesti koneen toimintatilasta. Lähettää SMS -viestin kun sadetuskone pysähtyy. Varustettu omalla aurinkopaneelilla ja akulla. Lisätietoja: Huoltopäällikkö Jukka Hjelm, puh , (09) TEMPO maansiirtovaunut Kolme kokoa, kantavuudet 12, 14 ja 15 tonnia. Tiiviit yhtenäiset sivulaidat. Hydraulisesti toimiva takalaita, jossa automaattisesti toimiva mekaaninen lukitus. Lavapohjan ainevahvuus 6 mm ja laitojen 4 mm. Hydrauliset rumpujarrut, pysäköintijarru on mekaaninen. Teliakselisto, renkaat 16,5/10x18.

6 Valmistaja LMR Azene Latvia. Japa 242 vasara-/laikkahakkuri Japa 242 hakkuri on varustettu sekä vasara- että laikkahakkurilla. Laikkahakkurilla voi hakettaa halkaisijaltaan max. 12 cm puita. Vasarahakkuri on tarkoitettu risujen ja oksien hakettamiseen. Japa 242 hakkuri on saatavana joko omalla 13 hv:n moottorilla varustettuna, traktorikäyttöisenä tai 4 kw:n sähkömoottorilla varustettuna. Sami-takalanat Edullisesta Sami-takalanamallistosta löytyy sopivat mallit eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisille traktoreille: o Sami takalana on varustettu kiinteällä rungolla ja mekaanisella terän käännöllä. Lisävarusteena hydraulinen teränkääntö ja tukipyörät. o Sami malli on varustettu mekaanisella rungon ja terän käännöllä. Lisävarusteena hydraulinen teränkääntö ja tukipyörät. o Sami H ja H takalanat on kehitetty erityisesti vaativimpiin töihin. Molemmissa malleissa on hydraulinen teränkääntö ja mekaaninen rungon kääntö. Lisävarusteena hydraulinen rungon kääntö ja tukipyörät. Parma Betonila lantakäytäväelementti elementtiin sopivat DeLaval-lantalaitteet elementin pinnassa olevat urat ohjaavat virtsan keskiuraan Lisätietoja: Tuotepäällikkö Petri Siira, p. (09) , Uusia viljalajikkeita Kruunu, erittäin satoisa kevätvehnä. Anniina, aikainen ja satoisia laatuvehnä. Urho, satoisa ja talvenkestävä syysvehnä. Elvi, satoisin syysruis. Fiia, erittäin lujakortinen aikainen kaura. Lisätietoja. Tuotantopäällikkö Martti Yli-Kleemola, puh John Deere ympäristökoneet: John Deere 4010 sarjan kiinteistötraktorit Täysin uudistunut kiinteistötraktorimallisto. 3 eri runkokokoa. Moottoritehot 18,5-48 hv. Pienimmässä runkokoossa kahden nopeusalueen hydrovaihteisto. Kahdessa isommassa kolmen nopeusalueeen ehydrovaihteisto: o LoadMatch sopeuttaa traktorin nopuden kuormitukseen o SpeedMatch maksiminopeuden rajoitin o Cruise Control vakionopeussäädin o MotionMatch reagointiherkkyyden säätö. Varustettavissa taka-,keski- ja etuvoimanotoilla.

7 John Deere X495 -minitraktori Tehokas 24 hv kolmesylinterinen diesel. Click n Go järjestelmässä valitset tarvitsemasi pikakiinnitteiset varusteet heti tai täydennät varustevalikoimaasi myöhemmin. Hydrostaattinen vaihteisto. Varustettavissa taka-, keski- ja etuvoimanotoilla. Varustettavissa etu- ja takanostolaitteella. Kaksi ulkopuolista hydraulilohkoa vakiona. Saatavana 4-vetoinen sisarmalli X595. John Deere Golfkoneet JD 2500Triplex viheriöleikkuri JD 3235B väyläleikkuri JD 1200A bunkkerikone John Deere 1600turbo -puistoleikkuri Moottori 4-sylinterinen 64 hv turbodiesel. Iskutilavuus 1995 ccm. Kolme leikkuuyksikköä yhteensä 7 terää. Leikkuuleveys 3,3 m. Sivulohkojen kellunta 45 astetta ylös ja 20 astetta alas. Paino n kg. John Deere 1400/1500-sarjan suurteholeikkurit Kolme uutta järeää dieselleikkuria. Moottoritehot 23,7 36 hv. JD1565 siirtonopeus 25,4 km/h. Vahvat 4,5 mm paksut syvävedetyt (14 mm) leikkuupöydät. John Deere ruohonleikkurit Mukana kaksi tämän vuoden ajoleikkuriuutuutta, puutarhatraktorit LTR180 ja pyörähdysohjattava SST16. Mukana myös kolme tasoleikkuriuutuutta, joista R47VK:ssa portaaton voimansiirto. Lisätietoja: Tuoteryhmäpäällikkö Arto Anttila, puh , (09)

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59 KONEET 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo Traktorit ja etukuormaajat John Deere -kiinteistötraktorit... 4 5G... 7 5M... 8 5R... 9 5E... 10 John Deere 6030... 11 Käyttäjäjuttu: Lentävää rehunkorjuuta...

Lisätiedot

KEVÄT- KONERALLI 6 105 R

KEVÄT- KONERALLI 6 105 R KEVÄT- KONERALLI Yhden tankkauksen taktiikalla taloudellisuutta ja käytön helppoutta! Kaikki tämä suoran kaupan hintaan 79 999 alv 0 % 6 105 R PREMIUM-LUOKAN TRAKTORI Rajallinen erä huippuvarusteltuja

Lisätiedot

KONEKUVASTO 2014. K-maatalouden työkoneet. Tehokkaat ja luotettavat koneet Toimiva huolto- ja varaosapalveluverkosto Ammattitaitoiset myyjät

KONEKUVASTO 2014. K-maatalouden työkoneet. Tehokkaat ja luotettavat koneet Toimiva huolto- ja varaosapalveluverkosto Ammattitaitoiset myyjät KONEKUVASTO 2014 Maanmuokkaus 4-19 Kylvö, lannoitus 20-29 Kasvinsuojelu 30-35 Rehunkorjuu 36-61 Lannankäsittely 62-69 Viljankäsittely 70-78 Kuljetus, lastaus 79-89 Tienhoito 90-101 Metsäkoneet 102-107

Lisätiedot

TERVETULOA KONEAGRIAAN Jyväskylän Paviljonkiin 19.-22.10.2011

TERVETULOA KONEAGRIAAN Jyväskylän Paviljonkiin 19.-22.10.2011 puh. 0400 958 900 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi TERVETULOA KONEAGRIAAN Jyväskylän Paviljonkiin 19.-22.10.2011 Osastollamme B200 esittelemme tämän kuvaston tuotteita sekä uutuuksista

Lisätiedot

Uutta tuotevalikoimassa

Uutta tuotevalikoimassa puh. 020 7459 700 puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi Uutta tuotevalikoimassa Schäffer 2034 pienkuormaajat Sami metsäyhdistelmät VM kylvökoneet ja takalanat Snowek lumityölaitteet PÖTTINGER TÄYDELLISTÄ NIITTOJÄLKEÄ

Lisätiedot

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi AMMATTILAISEN KONEET Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille www.agrimarket.fi www.deere.fi Sisällysluettelo Myyjäverkosto palveluksessanne...3 John Deere -kiinteistötraktorit...4

Lisätiedot

Nyt kovat rahoitustarjoukset, kts. takakansi! VAIHTOKONEPÖRSSI Katso ajankohtaiset vaihtokoneet s. 30-31. KEVÄÄN TYÖKONEeT

Nyt kovat rahoitustarjoukset, kts. takakansi! VAIHTOKONEPÖRSSI Katso ajankohtaiset vaihtokoneet s. 30-31. KEVÄÄN TYÖKONEeT puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi KEVÄÄN TYÖKONEeT VM kylvökoneet Unia Ares lautasmuokkaimet Seko seosrehuvaunut Junkkari metsäyhdistelmät SCHÄFFER-KUORMAAJAT MONIPUOLISIIN

Lisätiedot

ENNAKKOON EDULLISEMMIN

ENNAKKOON EDULLISEMMIN puh. 0400 958 900 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi ENNAKKOON EDULLISEMMIN Huippulaatua ja uusinta tekniikkaa Tämän lehden yli 3.500 (sis. alv. 23 %) vaihtokoneet rahtivapaasti koko

Lisätiedot

SNOWEK-LUMITYÖLAITTEET OVAT AMMATTILAISTEN TYÖKALUJA AJANKOHTAISET TYÖKONEET TALVEN KUNNOSSAPITOON. puh. 042 490 011 www.konefarmi.

SNOWEK-LUMITYÖLAITTEET OVAT AMMATTILAISTEN TYÖKALUJA AJANKOHTAISET TYÖKONEET TALVEN KUNNOSSAPITOON. puh. 042 490 011 www.konefarmi. puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi AJANKOHTAISET TYÖKONEET TALVEN KUNNOSSAPITOON Schäffer 2034 pienkuormaajat Tokvam lumilingot Rysky perävaunut Junkkari metsäyhdistelmät

Lisätiedot

LAADUKAS VALIKOIMA VAIHTOKONEITA

LAADUKAS VALIKOIMA VAIHTOKONEITA puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi KL 3 10 kpl 117 / kpl alv 0 % 5.450,- alv 0 % 6.550,- alv 0 % STEEL 80 5.900,- alv 0 % Viherlinjan aitaelementit Pöttinger Novadisc

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla

S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla 2 John Deere -leikkuupuimurit Esittely John Deere tulee koko rintaman leveydellä John Deere tekee puhdasta jälkeä ja tehokkaasti. Mallistostamme

Lisätiedot

TERVETULOA KONEAGRIAAN

TERVETULOA KONEAGRIAAN puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi Osastollamme B220 uutuusesittelyssä PIENTUULIVOIMALAT TERVETULOA KONEAGRIAAN Jyväskylän Paviljonkiin 9. - 12.10.2013 Ennakkohinnat

Lisätiedot

Tässä numerossa mm: OKRA 2014-messut NHK-Keskus vahvasti mukana messuilla. JCB Agri-maatalouskoneet Sopiva kone jokaisen tilan tarpeisiin

Tässä numerossa mm: OKRA 2014-messut NHK-Keskus vahvasti mukana messuilla. JCB Agri-maatalouskoneet Sopiva kone jokaisen tilan tarpeisiin NHK-Keskus Oy:n asiakaslehti Numero 2/2014 Tässä numerossa mm: OKRA 2014-messut NHK-Keskus vahvasti mukana messuilla JCB Agri-maatalouskoneet Sopiva kone jokaisen tilan tarpeisiin Yksilöllistä automaatiota

Lisätiedot

kesän maatalouskoneet Inofama vesivaunut Optimal ketjumurskaimet

kesän maatalouskoneet Inofama vesivaunut Optimal ketjumurskaimet puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi kesän maatalouskoneet Rysky yleisvaunut Pöttinger noukinvaunut Inofama vesivaunut Bergmann täsmälevittimet FUSION VARIO -MUUTTUVAKAMMIOINEN

Lisätiedot

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Karhottimet 9000 Sarja Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Täysi mallisto Kverneland Taarup Duo piikit Kaikki Kverneland Taarup karhottimet on varustettu Duo piikeillä, jotka karhottavat tehokkaasti ja

Lisätiedot

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet www.lely.com innovators in agriculture On aina ilo avata uusi paali Maksimaalinen teho leveän noukkimen avulla 2,25 mm:n kiinteäpiikkinen noukin kerää helposti

Lisätiedot

Tekniikkaa: Valmistus AGRONIC OY 86600 Haapavesi puh. 08 454 9600 www.agronic.fi

Tekniikkaa: Valmistus AGRONIC OY 86600 Haapavesi puh. 08 454 9600 www.agronic.fi Tekniikkaa: 3 3 3 Tilavuus 11 m 14m 17m 2 akselia 3 akselia Korkeus säiliön yläpintaan 253 cm 278 287 300 300 300 Pituus 670 806 848 866 920 1000 Leveys 279 288 299 308 313 313 Paino 3850 4150 6150 6550

Lisätiedot

97+003.15.0812. MAGAZIN 2013 Tuotesarja nurmi-, maanmuokkaus- ja kylvötöihin

97+003.15.0812. MAGAZIN 2013 Tuotesarja nurmi-, maanmuokkaus- ja kylvötöihin 97+003.15.0812 MAGAZIN 2013 Tuotesarja nurmi-, maanmuokkaus- ja kylvötöihin YHTIÖN HISTORIA Perinteinen ja silti edistyksellinen yhtiö. 1871 Rehuleikkuri kehitetään. 1909 Murskaimien, paalaimien ja puimakoneiden

Lisätiedot

6R-sarjan traktorit. 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien

6R-sarjan traktorit. 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien 6R-sarjan traktorit 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien 2 6R-sarjan traktorit Esittely Suunnannäyttäjä John Deeren suosittu keskikokoluokan 6000-sarjan mallisto on nyt uusiutunut perusteellisesti.

Lisätiedot

Käärivä pyöröpaalain. John Deere 678. JOHN DEERE PAALAA JA KÄÄRII. KERTA-AJOLLA. Käärivä paalain

Käärivä pyöröpaalain. John Deere 678. JOHN DEERE PAALAA JA KÄÄRII. KERTA-AJOLLA. Käärivä paalain Käärivä pyöröpaalain. John Deere 678. JOHN DEERE PAALAA JA KÄÄRII. KERTA-AJOLLA. Käärivä paalain KÄÄRIVÄ PAALAIN Karhosta muovitettuun John Deere on maailman johtava pyöröpaalaimien valmistaja. Koneita

Lisätiedot

UUSI. Jyväskylän Paviljonkiin 24. - 27.10.2012. Rahoitusvaihtoehdot käytössäsi - vuokra tai osamaksurahoituksella

UUSI. Jyväskylän Paviljonkiin 24. - 27.10.2012. Rahoitusvaihtoehdot käytössäsi - vuokra tai osamaksurahoituksella puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi Jyväskylän Paviljonkiin 24. - 27.10.2012 Juhlavuoden kunniaksi esittelemme runsaasti uutuuksia Ennakkohinnat voimassa! UUSI Rahoitusvaihtoehdot

Lisätiedot

John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit.

John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit. John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit. JD-niittomurskainmallisto John Deerellä on markkinoiden näyttävin, laadukkain ja laajin niittomurskainmallisto.

Lisätiedot

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet Kiinteäkammioiset paalaimet www.lely.com innovators in agriculture n ilo avata uusi paali Luotettava suoritusteho Tila, joka rehulla on virrata koneeseen, määrittää tuotoksen suuruuden. Tukoksilta vältytään

Lisätiedot

TERVETULOA OKRA-NÄYTTELYYN

TERVETULOA OKRA-NÄYTTELYYN puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi TERVETULOA OKRA-NÄYTTELYYN Oripään lentokentälle 4. - 7.7.2012 5000 neliön tontillamme yli 100 koneen valikoima UUTUUS 5.900 alv

Lisätiedot

PÖTTINGER EUROTOP Karhotin

PÖTTINGER EUROTOP Karhotin PÖTTINGER EUROTOP Karhotin 97+022.15.0112 EUROTOP Menestys syntyy pienistä asioista Täydellisyyden tavoittelun ja vankan kokemuksen yhdistelmä niin voidaan parhaiten kuvailla EUROTOP-sarjan karhottimia.

Lisätiedot

Paalisilppurit/rehuvaunut 852-853-856. Kuivitus ja ruokinta joustavuutta kulujen vähentämiseksi

Paalisilppurit/rehuvaunut 852-853-856. Kuivitus ja ruokinta joustavuutta kulujen vähentämiseksi Paalisilppurit/rehuvaunut 852-853-856 Kuivitus ja ruokinta joustavuutta kulujen vähentämiseksi Mahdollisuuksien maailma! Joustavuutta vähentääksesi kuivitus-, ruokinta- ja työvoimakustannuksia Kverneland

Lisätiedot

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli.

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. 2 Se on erilainen. Se on parempi. Niitä löytyy joka lähtöön. John Deere Gator -lava-ajoneuvo on työkalu. Jotkut hankkivat sen viedäkseen

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot