SAMPO ROSENLEW -PUIMURIT JO VUODESTA 1957

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAMPO ROSENLEW -PUIMURIT JO VUODESTA 1957"

Transkriptio

1 MALLISTO

2 SAMPO ROSENLEW -PUIMURIT JO VUODESTA 1957 Sampo Rosenlew Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys. Yritys toimii monella eri toimialalla mm. hydrauliikkakomponenttien, metsäkoneiden ja teollisuuspesukoneiden valmistajana. Maatalouskoneita ja puimureita on kuitenkin tehty tehtaan tiloissa jo kauan ennen sitä. Vuodesta 1957 on Porissa valmistettu maineikkaita Sampo-puimureita. Jatkuvan ja innovatiivisen tuotekehityksen johdolla on valmistettu jo yli suomalaista leikkuupuimuria. Pitkän historiansa aikana Sampo Rosenlew on oppinut tuntemaan paikalliset vaativat puintiolosuhteet ja maanviljelijöiden tarpeet sarja on palvellut maanviljelijöitä kiitettävästi jo reilun vuosikymmenen. Mallistoa on myyty ympäri maailmaa ja puimureilla on puitu mitä eksoottisimpia lajikkeita. Palautteella, jota olemme saaneet maailmalta, olemme voineet kehittää puimuria monipuolisemmaksi ja luotettavammaksi. Tänä päivänä Sampo Rosenlewin mallistoon kuuluu kaksi puimurimallisarjaa, 2000-sarja ja 3000-sarja. Mallisarjat täydentävät toisiaan hyvin ja kummatkin ovat jatkuvan tuotekehityksen kohteena.

3 Sampo Rosenlew 2045 Classic ja Ventus SR2045 mallissa yhdistyvät monet arvokkaat ominaisuudet: leveä puintikoneisto ja leikkuupöytä sekä suuri viljasäiliö. Malli on jaettu kahteen varustelupakettiin, Classic ja Ventus. Classic -varustelupaketissa korostuvat peruspuimurin ominaisuudet. Ventus edustaa vaativammalle käyttäjälle tärkeitä ominaisuuksia, kuten tehokkaampaa moottoria ja leveää leikkuupöytää. Perustekniikka Classic: Perustana on SR2045 mallin leveä puintikoneisto, 7-varstainen hitsattu puintikela ja neljä kohlinta. Koneessa on 3300 l:n viljasäiliö ja vakiovoimanlähteenä 120 hv:n moottori. Ajomukavuuden tarjoaa hydrostaattinen ajovoimansiirto jota, ohjataan mukavasta SR -vakio ohjaamosta. Ohjaamon eroavaisuudet löytyvät varustelun puolelta. Niitä ovat muun muassa. mekaaniset säädöt lietsolle, laonnostokelan edestakainen liike ja pöydän takaisinpyöristys. Ventus: Mallin koneisto sama on kuin Classic-mallissa. Vakiona öljynavat ja 3700 litran viljasäiliö. Voimanlähteenä on 150 hv:n nelosmoottori ja leikkuupöydän leveys on 3,9 m. SR- vakio ohjaamosta on helppo hallita kaikkia puimurin toimintoja. Valinnaisvarusteet SR2045-malliin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, kuten kaikkiin 2000-sarjan puimureihin. Voit valita puimuriin SR- Deluxe-ohjaamon, öljykylpyiset vetonavat, ilmastoinnin, kulmavälityskäyttöisen rajaisruuvin, puintitappiomittarin jne. Voit varustaa puimurin myös 150 hv:n nelisylinterisellä moottorilla.

4 Sampo Rosenlew 2065 Sama runko, kolme eri teholuokkaa SR2065 on 2000-sarjan suosituin malli. Suosion syy on selvä, sillä SR2065-mallissa yhdistyviä ominaisuuksia on totuttu näkemään vain luokkaa suuremissa puimureissa. Mallista on saatavilla kolme eri varustelutasoa, HT130, HT155 ja CSP sylinterillä varustettu Tornado malli. Vertaile myyjäsi kanssa teknisiä tietoja koneiden välillä ja huomaat eron.

5 Perustekniikka SR2065HT130 Puintikela on 7-varstainen ja puimurissa on 130 hv:n kuusisylinterinen moottori. Viljasäiliön tilavuus on 3700 l. Koneen ketteryydestä huolehtii hydrostaattinen ajovoimansiirto ja vakiona ovat öljynavat. SR-vakio-ohjaamosta hallitset joka puintitilanteen. SR2065HT155 SR2065HT155-mallissa on 8-varstainen HD-puintikela ja viisi kohlinta. Puimurissa on 155 hv:n kuusisylinterinen moottori. Viljasäiliönä on suuri, 4200 l:n säiliö. Vedosta huolehtii hydrostaattinen ajovoimansiirto. Öljynavat kuuluvat tähänkin järjestelmään. Ohjaamona on SR-vakio-ohjaamo. Tornado Tornado mallissa on sama perustekniikka kuin HT155 mallissa. Erona on CSP sylinteri kohlimien päällä. Tehokas 185 hevosvoiman moottori kruunaa kokonaisuuden. Lisää tietoa CSP sylinteristä esitteen sivulla 13. Viisi kohlinta ja 8-varstainen puintikela tekevät SR2065HT155 -mallista sopivan suurillekin pelloille. Valinnaisvarusteet Totuttuun Sampo-Rosenlewin tapaan puimuriin on saatavissa runsaasti lisävarusteita. Puimurin voi varustaa upealla SR-Deluxe-ohjaamolla, ilmastoinnilla, puintimonitorilla, ruumentenlevittimellä, nelivedolla jne. Malliin on valittavissa vakion lisäksi kaksi erilaista moottorivaihtoehtoa; 150 hv:n nelisylinterinen moottori tai todella vahva 185 hv:n kuusisylinterinen moottori. Korkeakierroksinen silppuri, joka on osoittautunut todella suosituksi suorakylvöä harjoittavilla viljelijöillä, on oivallinen lisälaite SR2065-malliin. Kuvien puimurit ovat varustettu SR-Deluxeohjaamolla ja korkeakierrossilppurilla. Korkeakierroksinen, todella tehokas silppuri on osoittautunut todella suosituksi suorakylvöä harjoittavilla viljelijöillä.

6 Sampo Rosenlew 2085 Etukelalla enemmän puintitehoa mallin tehokkuus perustuu kahden puintikelan voimaan. Pitkällä varstasillalla voidaan vähentää kohlimien kuormaa ja samalla puimurin kokonaisteho kasvaa. TS-järjestelmä on suunniteltu niin, että helposti irtoavat jyvät, joita saattaa olla jopa 40 %, puidaan esipuintikelalla ja sen varstasillalla. TS-Systeemi

7 Tilava, hiljainen ja SR-Deluxe-ohjaamo on vakiona. Leveä leikkuupöytä tehostaa puintia. Perustekniikka SR2085 -mallissa yhdistyvät suurtehopuimurin ominaisuudet. Vahva 185 hv:n 6-sylinterinen moottori pyörittää kahta puintikelaa. Viisi tehokasta kohlinta ja iso 5200 l:n viljasäiliö täydentävät kokonaisuuden. Suuret renkaat pyörivät öljynavoilla ja voimansiirto tapahtuu hydrostaattisesti. Puimurin kruunaa uusinta muotoilua edustava SR-Deluxeohjaamo. CSP-sylinteri on vakiona, katso sivu 13. Valinnaisvarusteet SR2085 -malli on vakiovarustukseltaan todella hyvä; SR-Deluxe-ohjaamo, leveä pöytä, suuret renkaat, suurin viljasäiliö ja tehokas moottori. Hyödyllisiä lisävarusteita ovat ilmastointi, puintitehomittari, ruumentenlevitin, neliveto ja suurtehosilppuri. Varusteita on toki muitakin, asiantuntevat myyjät antavat lisätietoja. Suuri 5200 l:n vetoinen viljasäiliö.

8 Sampo Rosenlew 2095 Myrskyvaroitus Tehokkain puimuri luokassaan, SR2095 Hurricane malli on kuin valjastettu hirmumyrsky sarjan suurimman puimurin tehokkuus perustuu kahteen puintikelaan ja tehokkaaseen CSP sylinteriin kohlimien päällä. Pitkällä varstasillalla voidaan vähentää kohlimien kuormaa ja samalla puimurin kokonaisteho kasvaa. CSP- sylinteri lisää kohlimien tehoa 20% nostamatta polttoaineen kulutusta. Hirmumyrskyn voimana on todella tehokas 210 hv:n moottori.

9 Perustekniikka SR2095 -mallissa yhdistyvät suurtehopuimurin ominaisuudet. Vahva 210 hv:n 6-sylinterinen moottori pyörittää kahta puintikelaa. Viisi tehokasta kohlinta, jonka päällä CSP-pöyhintäsylinteri ja iso 5200 l:n viljasäiliö täydentävät kokonaisuuden. Suuret renkaat pyörivät öljynavoilla ja voimansiirto tapahtuu hydrostaattisesti. Puimurin kruunaa uusinta muotoilua edustava SR-Deluxe-ohjaamo. Kohlimet on varustettu kuulalaakereilla. Ohjaamo on varustettu ilmastoinnilla ja puintitappiomittarilla. Valinnaisvarusteet SR2095 -malli on vakiovarustukseltaan todella hyvä; SR-Deluxe-ohjaamo, ilmastointi, puintitehomittari, suuret renkaat, suurin viljasäiliö ja tehokas moottori. Hyödyllisiä lisävarusteita ovat ruumentenlevitin, neliveto ja suurtehosilppuri. Varusteita on toki muitakin, asiantuntevat myyjät antavat lisätietoja.

10 TOIMINTAVARMA LEIKKUUPÖYTÄ KORJAA VILJAN TEHOKKAASTI

11 Sampo Rosenlew -puimurit ovat tunnettuja erinomaisesti toimivista leikkuupöydistään. Etäisyys terästä syöttöruuville on tarpeeksi pitkä rukiille ja toisaalta, laonnostokelan ison läpimitan ansiosta, riittävän lyhyt ohran puintiin. Säädöt ovat tarkoituksenmukaiset ja helposti hallittavissa suoraan ohjaamosta. Pikakiinnitteisen leikkuupöydän voi irrottaa helposti ilman työkaluja ja kuljettaa omassa vaunussaan nopeasti ja turvallisesti. Leikkuupöydän korkeutta voidaan säätää tarkasti. Leveä leikkuupöytä Puimurin ensimmäinen tehtävä puintitapahtumassa on korren katkaisu. Tämä käy kapeammissa 3,1 ja 3,45 metrin pöydissä laadukkaalla työntötankokäyttöisellä terällä. Leveämmissä leikkuupöydissä vakiovarusteisiin kuuluu luja ja kestävä WB-terän käyttö. Terä leikkaa puhtaasti ja varaterä kulkee kätevästi mukana. Terälaput ovat ruuvikiinnitteiset. Pöytäleveyksiä on useita, 3,1 metristä aina 4,8 metriin. Pöytäleveyden voi valita puintinopeuden tai tilarajoitusten mukaan. Asiantuntevat myyjät opastavat oikean ratkaisun löytämisessä. Tehokas laonnostokela Suuri laonnostokela syöttää viljan tehokkaasti leikkuupöydälle. Halkaisijaltaan suuri syöttöruuvi hoitaa kätevästi syötön sisälle puimuriin. Työtä helpottavat vahvat syöttösormet, joita on koko pöydän leveydeltä 3,9 m:ä leveämmissä pöydissä. Laonnostokelan korkeutta säädetään hydraulisesti, ja sen nopeudensäätöä sekä pituussuuntaista liikettä sähköisesti. Poikkeuksena on SR2045 Classic-malli, jossa pituussuuntaista liikettä säädetään mekaanisesti pöydässä olevilla vanttiruuveilla. Leveämmissä pöydissä laonnostokelan oikealla ulkokehällä on piikkejä ehkäisemässä tukkeutumien syntymistä, etenkin vaikeissa olosuhteissa. Lisäksi laonnostokelassa olevien sormien kulmaa voidaan muuttaa kätevästi pöytämallista riippuen joko muutaman ruuvin aukaisulla tai erillisellä pikasäätömekanismilla. WB-teränkäyttö on vakiona 3,9 metriä ja sitä leveämmissä pöydissä.

12 Tärkeintä puinnissa on saada jyvä irti tähkästä tarkasti ja nopeasti. Sampo Rosenlew puimureiden puintikela ja varstasilta on suunniteltu tekemään tämä työ tehokkaasti ja luotettavasti Suomen vaativissa puintiolosuhteissa. PUIMURIN SYDÄN KELA JA SILTA Puimurin tärkeimmät osat ovat puintikela ja varstasilta. Sampo Rosenlewillä on mallistossaan kaksi eri mallista, 500 mm:ä halkaisijaltaan olevaa puintikelaa, perinteinen 7-varstainen ja 8-varstainen HD-puintikela. 7-varstainen kela on valmistettu hitsaamalla. Varstojen takaosa on hitsattu umpeen, millä saadaan aikaan todella kestävä rakenne. Näin paino on kelan ulkokehällä, eivätkä kuormitushuiput ole tunnistettavissa. Kelavarstojen rakenteen etuna on myös se, ettei varstojen sisäpuolelle keräänny roskaa ja kela on täten aina tasapainossa. Alun perin maissipellolle suunniteltu HDkela on vakiovarusteena malliston suuremmissa puimureissa, alkaen SR2065HT155 -mallista. Kelassa on kahdeksan valurautaisiin keskiölevyihin pultattua varstaa. Kela on huomattavasti painavampi kuin vastaava 7-varstainen kela, joten kuormitushuiput eivät ole juurikaan huomattavissa. Varstat ovat tarvittaessa vaihdettavissa. Varstasilta on samanlainen kaikissa sarjan puimureissa. Ohuet pianolangat päästävät hyvin lävitse ja pitävät varstasillan puhtaana vaikeissakin olosuhteissa. Pianolankojen läpivientireiät ovat halkaisijaltaan huomattavasti lankoja suuremmat, joten langat pääsevät koko ajan hieman tärisemään tehostaen varstasillan läpäisykykyä.

13 Puhtaasti tehokkaampaa erottelua Kasvaneen olkimäärän johdosta Sampo Rosenlew on kehittänyt uudenlaiset neliportaiset kohlimet, joissa on puhdistusta helpottavat ulosvedettävät pohjat. Erotteluportaat ovat jyrkät ja sivulevyt voimakkaasti hammastetut. Kohlimien määrä on sama kuin ennenkin - malleissa SR2045 Classic ja SR2045 Ventus neljä kohlinta ja suuremmissa malleissa SR2065, SR2085 ja SR2095 viisi kohlinta. Jyvät talteen pellosta kuin pellosta Kaikissa 2000-sarjan puimureissa on säädettävä ruumenseula. Seulaston jatkeen voi valita olosuhteiden mukaan, vakiojatke on kaikkien mallien mukana. Valittavina vaihtoehtoina on rinnemaihin hyvin soveltuva rinnejatke ja rypsipelloille sopiva rypsijatke. Rinnejatke eroaa tavallisesta jatkeesta siten, että siinä sivukaistaritilät ovat huomattavasti avoimemmat ja ne keräävät viimeisimmätkin jyvät talteen. Alaseulana toimii hyväksi todettu reikäseula. Puimuria tilatessa voi valita myös säädettävän alaseulan. Lisää tehoa jälkipuinnilla Rajaiskierto on Sampo-puimureissa ratkaistu yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Ruuvi siirtää materiaalin jälkipuintilaitteeseen, joka pui rajaiset tehokkaasti ja puhaltaa ne takaisin seuloille. Kun rajaiset kiertävät omaa kiertoaan seuloilla, ei muu koneisto, kuten viettopinta ja kohlimet, kuormitu tarpeettomasti. Suuremmissa 2000-sarjan puimureissa, SR2065, SR2085 ja SR2095, on vakiona tehokas kulmavälityskäyttöinen rajaisruuvi, isommalla pinta-alalla varustettu jälkipuintilaite. SR2045-malleissa on vakiona perinteinen jälkipuintilaite. Rajaisruuvin yläpäässä on jälkipuintilaite. Se pui rajaiset tehokkaasti ja puhaltaa materiaalin seulaston alkuosaan. CSP sylinteri Tornado- mallit ja SR2095 Hurricane malli on varustettu tehokkaalla CSP pöyhintä sylinterillä. Sylinteri tuo 20% lisää kohlintehoa. Teho korostuu sitä enemmän mitä kosteammissa olosuhteissa puit, koska kohlimet ovat perinteisesti olleet puimurin tehorajoittaja. Sylinterissä on säädettävät sormet, joilla voi säätää sitä, kuinka paljon sylinteri pöyhii. Ruumentenlevitin on saatavissa kaikkiin Sampo-puimureihin.

14 TASAINEN TÄYTTÖ JA TOIMINTAVARMA TYHJENNYS Viljasäiliön pohja on kaikissa puimurimalleissa W-muotoinen. Tällainen muotoilu sekä keskelle sijoitettu täyttöruuvi ovat osoittautuneet todella tehokkaiksi menetelmiksi jakamaan viljan tasaisesti säiliöön. Suora tyhjennysruuvi lisää toimintavarmuutta ja parantaa puhdistettavuutta. Vauhdista tyhjentäminen käy kätevästi ja nopeasti, koska tyhjennysputki näkyy hyvin kuljettajan näkökentässä. Myös korkeutta on riittävästi, sillä mallista riippuen vakioputki kohoaa 3,3 tai 3,4 metrin korkeuteen. Lisävarusteena on saatavilla jopa 4 metrin korkeuteen nouseva putki. Puimuriin voi valita säiliövarustuksen tarpeen mukaan. Kannen korkeus määrittää viljasäiliön tilavuuden. Pienimmän säiliön tilavuus on 3300, seuraavan 3700 ja suurimman 4200 litraa. Nämä kolme kokoa voidaan asentaa SR2045 ja SR2065 -malleihin. Suurin, 5200 l:n säiliö on SR2085 ja SR2095 -malleissa.

15 VOIMANLÄHTEENÄ SUOMALAINEN SISU Kaikki Sampo Rosenlew -puimurit on varustettu taloudellisella ja varmalla SisuPower-moottorilla, jota on saatavana eri tehoisina. Kaikissa moottoreissa on tietokoneohjattu polttoaineen ruiskutus, joka täyttää vaativimmatkin päästönormit. Tehokasta jäähdytystä Tehokas imuilman verkolle sijoitettu imuri huolehtii siitä, että suuret jäähdytyskennot saavat jatkuvasti puhdasta ilmaa. Kun puimuri on varustettu 120 hv:n moottorilla tai isommalla, on siinä vakiona pyörivä imuilman verkko. Hihnavetoinen, jäähdyttäjän ulkopuolella sijaitseva puhaltava siivikko, huolehtii tehokkaasta jäähdytysviimasta. Varmaa etenemistä Sampo Rosenlew 2000-sarjan puimureita on helppo käsitellä. Kaikissa malleissa on vakiona hydrostaattinen ajovoimansiirto, mikä helpottaa ajo- ja puintityötä huomattavasti. Voima siirtyy renkaille SR2045 Classicmallissa valurautanapojen kautta. Suuremmissa malleissa SR2045 Ventus, SR2065 ja etukelamalleissa on vakiona öljynavat. Neliveto on hyvä lisävaruste, jonka voi asentaa myös jälkeenpäin niihin puimureihin, joissa on hydrostaattinen ajovoimansiirto. Säiliökoot: 3300, 3700 ja 4200 litraa litran säiliö on 2085 ja SR2095 -malleissa.

16 OHJAAMO PUIMURIN KOMENTOKESKUS

17 SAMA NÄYTTÖ KAKSI ERI MALLIA LH 500 on Sampo Rosenlew -puimureissa käytettävä näyttöpaneeli. Se on porrastettu kahteen eri malliin asiakkaan toiveen mukaan. LH 500 Plus on perusmalli joka on saatavana lisävarusteena kaikkiin malleihin. LH 500 Plus Tilavassa ohjaamossa on apumiehen istuin vakiona (SR2035-mallissa lisävaruste). on perusmalli, joka näyttää puimurin ajonopeuden sekä seulastolta ja kohlimilta tulevat puintitappiot sekä puidun pinta-alan. Puintitappioille voidaan määrittää myös hälytysrajat. LH 500 Maximum Sampo Rosenlew -puimurien ohjaamot on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ajatellen. Ajoergonomia ja näkyvyys ovat huippuluokkaa. Ohjaamon istuin on sijoitettu optimaaliselle paikalle suurista ikkunoista on hyvä näkyvyys terälle, syöttöruuville ja pöydän kulmiin sekä eteen. Lämmityslaite on vakiona joka ohjaamossa. Perusmallin lisäksi LH 500 maximum -näyttöpaneelista voi valvoa useiden akselien pyörimisnopeutta ja haluttaessa se antaa niistä hälytyksen. Edellisten ominaisuuksien lisäksi LH 500 Maximum -näyttöpaneelissa on rajaiskierron kuormituksen mittaus. Haluttaessa laonnostokelan nopeus voidaan asettaa säätymään suhteessa ajonopeuteen sarjan puimurit on varustettu SR-vakio-ohjaamolla, paitsi SR2085 ja SR2095 -malleissa, jossa on vakiona SR-Deluxeohjaamo. Ohjaamosta on helppo säätää pöydän ja puimurin kaikki toiminnot. Perinteisellä hydrokahvalla ohjataan pöydän ja laonnostokelan liikettä sekä ajonopeutta. Hydrokahvan voi säätää kuljettajalle sopivaan asentoon. Jos kone on varustettu mekaanisella ajovoimansiirrolla, on koneessa neljä hydrauliikkakahvaa mallista riippumatta. SR-vakio-ohjaamossa on vakiona neljä työvaloa valopanelissa. SR-Deluxe-ohjaamo edustaa nykyaikaista muotoilua. Sen kaarevasta panoraamalasista on hyvä tarkkailla pöydän tapahtumia. SR-Deluxe-ohjaamo on myös tilava ja hiljainen, ja se on saatavana valinnais-varusteena SR2045- tai SR2065-malleihin. Ohjaamo on vakiona etukelamalleissa.

18 PUHTAALLA PUIMURILLA ON MUKAVA ALOITTAA PUINTIPÄIVÄ Sampo Rosenlew -puimurit ovat aina olleet helpommin puhdistettavia puimureita kuin muut markkinoilla olevat puimurit. Helppo puhdistettavuus on erityisen tärkeää Pohjolan vaikeissa olosuhteissa. Suunnittelun perusajatuksena on ollut puhdistuksen sujumisen helppous pellolla ja lajiketta vaihdettaessa. Viljasäiliön puhdistus Viljasäiliön pohjalla olevat ruuvit ovat irrotettavissa helposti ilman työkaluja. Myös viljasäiliön tyhjennysruuvin voi poistaa helposti. Kun nämä kolme ruuvia on poistettu viljasäiliöstä ja kolmioluukku avattu säiliön pohjasta, on viljasäiliö todella helppo puhdistaa esimerkiksi harjaamalla. Puintikoneisto Runsas määrä luukkuja puimurin vaipassa helpottaa huomattavasti pääsyä vaikeisiinkin paikkoihin. Pohjaruuvien luukut on helppo avata puimurin vasemmalta sivulta ja kivikouru puimurin sivulta tarvitsematta mennä puimurin alle. Viettopinnat ovat Sampo Rosenlew -puimurissa kasettimaiset. Ne voidaan helposti irrottaa yksitellen puhdistusta varten puimurin mukana tulevalla työkalulla. Seulojen irrotus käy yhtä kätevästi. Ruumenseulan ja siemenseulan voi irrottaa ilman työkaluja. Vielä kun poistaa kohlimien pohjakaistat, koko puintikoneisto on todella helppo puhaltaa puhtaaksi.

19 Huolto ja varaosapalvelu aina lähellä Sampo Rosenlew -puimureiden huollosta vastaa koko maan kattava Agrihuolto-ketju. Tehtaalla erikoiskoulutuksen saanut huoltomies on palvelualtis yksityisyrittäjä, joka tulee puimurin luokse tarvittaessa hyvin varustetulla huoltoautollaan. Hänellä on alan uusin tieto sekä ajanmukaiset erikoistyökalut ja mittalaitteet. Kaikkien määräaikaishuoltojen sekä puintikauden jälkeisen huollon tekemistä suosittelemme Agrihuollon asentajalla teetettäväksi. Käytä alkuperäisosia Sampo Rosenlew -puimureiden alkuperäisosat täyttävät tehtaan tiukat laatuvaatimukset. Niitä käyttämällä varmistat puimurisi parhaan mahdollisen kunnon ja kestävyyden. Myös Agrihuollon yrittäjät käyttävät alkuperäisosia. Puimurikurssit tehtaalla Uuden Sampo Rosenlew -puimurin hankkineelle asiakkaalle järjestetään tehtaalla ilmainen koulutustilaisuus ennen seuraavan puintikauden alkua. Opettajina ovat tehtaan asiantuntijat. Samalla viljelijöillä on mahdollisuus kertoa omakohtaisista käyttökokemuksista sekä esittää kysymyksiä suoraan tehtaan edustajille. Näin perusteellisen tuotekoulutuksen voi tarjota vain suomalainen Sampo-Rosenlew Oy. Kivikourun puhdistus on helppoa. Kasettiheittokuljettimen kaistat voidaan vetää yksitellen ulos puhdistusta varten.

20 SAMPO ROSENLEW 2065 Kuvan puimuri on varustettu lisävarusteilla.

21

22 TEKNISET TIEDOT SR2045 Classic SR2045 Ventus SR2065 HT130 SR2065 HT155 SR2065 Tornado SR2085 Tornado SR2095 Hurricane LEIKKUUPÖYTÄ Leikkuuleveys,vakio m 3,45 3,90 3,90 4,20 4,20 4,50 4,50 Valinnaisena m 3,10 3,45 3,45/4,20 3,90/4,50 3,90/4,50 4,20/4,80 4,20/4,80 Terän iskuluku iskua/min 1020 Pöydän takaisinpyöristys mek. sähk. sähk. sähk. sähk. sähk. sähk. LAONNOSTOKELA Läpimitta m 1,05 Kierroslukualue r/min Kierrosluvun säätötapa sähköinen Etäisyyden säätotapa mek. sähk. sähk. sähk. sähk. sähk. sähk. TS-PUINTIKELA Leveys/läpimitta m 1,11 / 0,40 1,11 / 0,40 Nopeus r/min (kehänopeus 80% puintikelan kehänopeudesta) Varstasillan pinta-ala m2 0,34 0,34 PUINTIKELA Leveys/läpimitta m 1,11 / 0,50 HD-puintikela lisävar. lisävar. lisävar. vakio vakio vakio vakio Varstojen lukumäärä kpl Varstatyyppi kiinteä kiinteä kiinteä vaihd. vaihd. vaihd. vaihd. Kierroslukualue r/min Kierrosluvun säätötapa sähköinen VARSTASILTA Pinta-ala m2 0,51 Peittokulma 105 Varstojen lukumäärä kpl 12 Puintivälin säätöalue mm 6 42 KOHLIMET Lukumäärä kpl Erottelupinta-ala m2 4,80 SEULASTO Ruumenseula m2 1,74 + 0,33 Siemenseula m2 1,33 Kokonaispinta-ala m2 3,40 Lietson kierrosluvun säätö mek. sähk. sähk. sähk. sähk. sähk. sähk. SILPPURI Heiluriteräinen silppuri vakio Korkeakierroksinen silppuri lisävar. lisävar. lisävar. lisävar. lisävar. lisävar. VILJASÄILIÖ Tilavuus m3 3,3 3,7 3,7 4,2 4,2 5,2 5,2 Tyhjennyskorkeus m 3,30 3,30 3,40 3,40 3,40 3,40 3,40 Valinnaisena m 3,40 3,40 4,00 4,00 4,00 4,00 4,00 Viljasäiliön täyttöhälytin sähköinen

23 SR2045 Classic SR2045 Ventus SR2065 HT130 SR2065 HT155 SR2065 Tornado SR2085 Tornado SR2095 Hurricane MOOTTORI Teho kw / hv 88 / / / / / / / 210 Valinnaisena kw / hv 110 / /185 Kierrosluku/sylinterit r/min/kpl 2200/4T 2200/4T 2200/4T/6T 2200/6T 2200/6T 2200/6T 2200/6T Kaksielementtinen ilmansuodatin vakio Suodattimen pakop. ejektoripuhd. vakio Polttoainesäiliön tilavuus litraa AJOVOIMANSIIRTO Hydro Nopeudet 1-vaihde km/h # 0 6,4 2-vaihde km/h # 0 9,5 3-vaihde km/h # 0 25 Hammaskehätyyppiset vetonavat vakio Suljetut öljykylpyiset vetonavat lisävar. vakio vakio vakio vakio vakio vakio RENKAAT Edessä 18.4 R /70R34 520/70R34 600/65 R34 600/65 R34 750/65 R26 750/65 R26 Takana 360/70 R20 360/70 R20 360/70 R20 420/65 R20 420/65 R20 420/65 R20 420/65 R20 OHJAAMO SR-vakio SR-vakio SR-vakio SR-vakio SR-vakio SR-Deluxe SR-Deluxe Istuin vakio deluxe deluxe deluxe deluxe deluxe deluxe Lisäistuin lisävar. vakio vakio vakio vakio vakio vakio 3-portainen raitisilmapuhallin vakio Lämmityslaite vakio Ilmastointilaite lisävar. lisävar. lisävar. lisävar. lisävar. lisävar. vakio Radio/CD lisävar. vakio vakio vakio vakio vakio vakio MITAT Pituus pöydällä ilman jakajia m 8,68 8,68 8,68 8,68 8,68 9,10 9,10 Kuljetuskorkeus m 3,50 3,65 3,65 3,65 3,65 3,65 3,65 Kuljetusleveys vakiopöydällä m 3,85 4,30 4,30 4,60 4,60 4,90 4,90 Kulj.lev ilman pöytää vakiorenkailla m 2,83 3,04 3,04 3,12 3,12 3,30 3,30 Maavara m 0,43 PAINO Vakio pöytä ja silppuri kg LISÄVARUSTEET 4-veto ilmastointi pystyterä kuraveitsisarja tasauspyörästön lukko tappio-/puintimonitori kivikynnys pöytävaunu seulaston rinnejatke hankalevysarja ruumentenlevitin # Nopeudet voivat vaihdella rengaskoosta riipuen. Sampo Rosenlew -puimureiden tuotekehitys on jatkuvaa ja aktiivista. Siksi tehdas pidättää oikeuden tehdä muutoksia tuotteisiin ennakolta ilmoittamatta ja ilman velvoitetta tehdä vastaavia muutoksia jo valmistettuihin puimureihin. Jotkut tämän esitteen kuvista ovat kansainväliseen käyttöön tarkoitetusta aineistosta, mistä johtuen joissain yksityiskohdissa saattaa olla alueellisia tai maakohtaisia eroavaisuuksia. Tarkista tiedot myyjältäsi.

24 SAMPO ROSENLEW OY Konepajanranta 2, PL PORI Puh Fax SATAGRAFIA / 91122

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT Mallit 5088 (294 hv) 17 20 pöytä 6088 20-24 pöytä (335 hv) 7088 (366 hv) 24-30 pöytä Alusta Vankkarakenteinen voimansiirto 3,8 m akselinväli tekee ajosta vakaata Painonjakauma

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

TKS Kuhn FeedMixerissä pystyruuvit synnyttävät hienojakoisen ja kevyen massan, jossa rehun rakenne säilyy ennallaan. Alhaisen kuivaainepitoisuuden

TKS Kuhn FeedMixerissä pystyruuvit synnyttävät hienojakoisen ja kevyen massan, jossa rehun rakenne säilyy ennallaan. Alhaisen kuivaainepitoisuuden kaikki edellytykset www.tks-as.no TKS ja Kuhn ovat yhteistyössä kehittäneet vahvan ja toimintavarman sekoitusratkaisun. on kehitetty tarjoamaan paras sekoitustulos mahdollisimman lyhyessä ajassa ja mahdollisimman

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

AGRO. Tuoteluettelo.

AGRO. Tuoteluettelo. Tuoteluettelo www.jema.as Kaatosuppilokuljettimet T44 / T45 Kaatosuppilokuljettimet T44/T45 kaatosuppilokuljettimet rakennetaan vakio-osista, joita yhdistämällä voidaan koota kuljetin kaikkiin kuljetustarpeisiin

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

HR46x METSÄHARVESTERI. Ylivoimaa harvennukseen

HR46x METSÄHARVESTERI. Ylivoimaa harvennukseen HR46x METSÄHARVESTERI Ylivoimaa harvennukseen Vain taloudellisesti kannattavalla yritystoiminnalla on tulevaisuutta tämä pätee myös metsässä. Metsä Kun metsässä kasvatetaan puuta, pyritään sen tuotanto

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Postiosoite Kaarela 1949 Puh. Helsinki 89279 Rautat. as. Pitäjänmäki Koetusselostus 7 VASARAMYLLY PIKKU-TURVA. Ilmoittaja ja valmistaja: Keskitys 0 y, Helsinki

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6 Yhdistelmäkoneet 6 Enemmän tuottavuutta, parempi puhdistustulos ja luotettavuus. 6 on uuden sukupolven yhdistelmäkone, jossa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, ergonomiaan ja luotettavuuteen. Saatavana

Lisätiedot

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri : Niille, jotka haluavat erinomaisen siivoustuloksen. Haluatko imurin, jossa on tehokas 2000 W -moottori, HEPA-suodatin helpottamaan allergioita, erittäin matala

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-sarja tarjoaa erinomaisen kuivaustehon ja käytännöllisyyden yhdessä toiminnallisessa paketissa. S-sarjassa on panostettu varmatoimisuuteen

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

Puukattilat Puhdasta lämpöä

Puukattilat Puhdasta lämpöä www.jäspi.fi Puukattilat Puhdasta lämpöä Jäspi Econature 40 Jäspi YPV 40 Jäspi Stoker 40 Jäspi Ecopuu 25 Puukattila lämmitysjärjestelmänä Puulämmityksessä käytettävä puu (halko,klapi) on kotimainen, edullinen,

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Postios. Helsinki Rukkila Puh. Helsinki 847812 Rautatieas. Pitäjänmäki Koetusselostus 112 1952 JO-BU-SENIOR polttomoottorisaha Ilmoittaja: Oy Seanpor t A b, Helsinki.

Lisätiedot

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Käyttöohjekirja Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Sisällysluettelo sivu Sisällysluettelo ja alkusanat 1 Käyttö- ja huolto-ohje 2 Turvallisuusohjeita

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

VAKOLA Koetusselostus 195

VAKOLA Koetusselostus 195 VAKOLA Postios. Helsinki Rukkila Puhelin Helsinki 84 78 12 Rautatieas. Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKON E I DEN TUTKIMUSLAITOS 1955 Koetusselostus 195 TEIJON HEINÄLIETSO Ihnoittaja ja valmistaja: Teijon

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

YLIVIRTAUSVENTTIILI Tyyppi 44-6B. Kuva 1 Tyyppi 44-6B. Asennusja käyttöohje EB 2626-2 FI

YLIVIRTAUSVENTTIILI Tyyppi 44-6B. Kuva 1 Tyyppi 44-6B. Asennusja käyttöohje EB 2626-2 FI YLIVIRTAUSVENTTIILI Tyyppi 44-6B Kuva 1 Tyyppi 44-6B Asennusja käyttöohje EB 2626-2 FI Painos huhtikuu 2003 SISÄLLYS SISÄLLYS Sivu 1 Rakenne ja toiminta.......................... 4 2 Asennus................................

Lisätiedot

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan.

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan. Ympäristöystävällinen hävittäminen Hoito ja puhdistus Hoito ja puhdistus Huoltopalvelu Hävitä pakkaus ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti. Tämän laitteen merkintä perustuu käytettyjä sähkö- ja elektroniikkalaitteita

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 Installation instructions, accessories Ohje nro 31338960 Versio 1.1 Osa nro 31359732, 30791000 Vetokoukku, kiinteä Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 31338960 - V1.1 Sivu 1 / 22 Erikoistyökalut

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Maatalouskoneiden energiankulutus Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Kasvinviljelyn energiankulutus Valtaosa kasvinviljelyn käyttämästä energiasta (~ 50 % tai yli) kuluu lannoitteiden

Lisätiedot

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN

MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN MEPU-SIILOT MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN Mepun pyöreät viljasiilot ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset.

Lisätiedot

Käyttöohje Eurovac Blue Line 1000 sarjan imuri

Käyttöohje Eurovac Blue Line 1000 sarjan imuri Käyttöohje Eurovac Blue Line 1000 sarjan imuri Tämä ohjekirja sisältää kaikki tiedot joita tarvitset laitteen asianmukaiseen käyttöön. Lue ohjekirja huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöä ja huomioi

Lisätiedot

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena OVENSYSTEMS TAKKAPAKETIT Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA Innovatiivistä teknologiaa - Huippuluokan designia 1 www.schiedel.fi MODERNIT

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohjeet HEATEX lämmöntalteenottokaivolle

Asennus- ja huolto-ohjeet HEATEX lämmöntalteenottokaivolle 1 Asennus- ja huolto-ohjeet HEATEX lämmöntalteenottokaivolle 1. Asennus a. Kaivon asennus betoni lattiaan : a.1 Kaivon asennus - Kaivo on kiinnitettävä tukevasti ennen valua. Kaivo kiinnitetään ympärillä

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Side decor -sarja, kynnyslista

Side decor -sarja, kynnyslista Installation instructions, accessories Ohje nro Versio 31399038 1.6 Osa nro 39836725, 39836730, 39836755, 39836775, 39836780, 39836785, 31439073, 39836735, 39836740, 39836745, 39836750, 39836765, 39836770

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 Gjerstad Oy on vuodesta 1977 toiminut Suomalainen maarakennuskoneiden työlaitevalmistaja. Tuotteemme tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta laadustaan kaikkialla ammattilaisten

Lisätiedot

- kaasutin tarjoaa täysin mitoin. Mitä kaasuttimelta ollaan oikeutettuja vaatimaan... Teille, mitä hyvältä kaasuttimelta voidaan vaatia!

- kaasutin tarjoaa täysin mitoin. Mitä kaasuttimelta ollaan oikeutettuja vaatimaan... Teille, mitä hyvältä kaasuttimelta voidaan vaatia! PUUHIILI- KAASUTIN Mitä kaasuttimelta ollaan oikeutettuja vaatimaan... "Metsissä on Suomen turva. Sieltä lähtee voima autoihimmekin. Mutta tavassa, millä tuo voima synnytetään, on paljon eroavaisuuksia.

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Akkulaturi. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 48 IMG

Installation instructions, accessories. Akkulaturi. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 48 IMG Installation instructions, accessories Ohje nro 31373736 Versio 1.0 Osa nro 31373734 Akkulaturi IMG-279201 Volvo Car Corporation Akkulaturi- 31373736 - V1.0 Sivu 1 / 48 Erikoistyökalut 951 2782 Niittimutterityökalut

Lisätiedot

2 tankkiset - sähkö - HD

2 tankkiset - sähkö - HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Takeina turvallisuus ja. järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA. Nostetta korkeuksiin. Nostamisen ammattilaiset

Takeina turvallisuus ja. järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA. Nostetta korkeuksiin. Nostamisen ammattilaiset Takeina turvallisuus ja järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA 1982 Nostetta korkeuksiin Nostamisen ammattilaiset 1 Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Takeina turvallisuus ja järkkymätön

Lisätiedot

Pyörivä lämmönsiirrin EURA, 20 53

Pyörivä lämmönsiirrin EURA, 20 53 Pyörivä lämmönsiirrin EURA, 0 5 Kuva Perussäätö Vakionopeusroottori: Tarkista, että roottori pyörii oikeaan suuntaan. Pyörimissuunta on merkitty vaippaan. Jos käytetään puhtaaksipuhallussektoria, sen asetuskulma

Lisätiedot

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Ulosvedettävä suksen-/lumilaudanpitimet Accessories Part No. Date Instruction

Lisätiedot

Kaasupurkausvalojen säätö - muiden maiden mallit

Kaasupurkausvalojen säätö - muiden maiden mallit Sivu 1/7 Kaasupurkausvalojen säätö - muiden maiden mallit Tarkastus- ja säätöedellytykset Rengaspaineet ohjeenmukaiset Ajovalojen lasit puhtaat ja kuivat. Ajovalojen lasit eivät saa olla vioittuneet. Ajovalojen

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohje HEATEX lämmöntalteenottokaivolle

Asennus- ja huolto-ohje HEATEX lämmöntalteenottokaivolle Asennus- ja huolto-ohje HEATEX lämmöntalteenottokaivolle 1. Asennus a. Kaivon asennus betoni lattiaan : a.1 Kaivon asennus - Kaivo on kiinnitettävä tukevasti ennen valua. Kaivo kiinnitetään ympärillä olevaan

Lisätiedot

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS P20X FINN-POWER P20X JA P32X PURISTIMET HUOLTOKÄYTTÖÖN P20X & P32X ERINOMAINEN HANKALISSA OLOSUHTEISSA Vankkarakenteiset Finn-Power

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -leikkurit Myyjän opas JD_leikkuriesite_A5.indd 1 29.4.2014 14.15 Sisällys John Deere JM36... 4 John Deere RUN46... 5 John Deere RUN51... 6 John Deere R43... 7 John

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

ARITERM ÖLJYLÄMMITYS. Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS

ARITERM ÖLJYLÄMMITYS. Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS ARITERM ÖLJYLÄMMITYS Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS ÖLJYLÄMMITYS ON LUOTETTAVA JA VAIVATON LÄMMITYSTAPA! Lämmityksen hyötysuhde on vanhoissa kattiloissa yleensä nykyaikaisia

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja.

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja. Rolba MEDIUM COMBI Medium Combi Täydellinen laite lietesäiliöiden tyhjentämiseen ja teolliseen puhdistukseen alipaineella ja korkeapainehuuhtelulla. Esim. öljy-, rasva- tai bensiinierottimien puhdistus

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

CCO kit. Compact Change Over - 6-tievaihtoventtiili toimilaitteineen LYHYESTI

CCO kit. Compact Change Over - 6-tievaihtoventtiili toimilaitteineen LYHYESTI kit Compact Change Over - 6-tievaihtoventtiili toimilaitteineen LYHYESTI Mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen tuotteille, joissa on vain yksi patteripiiri Tarkka virtaussäätö Jäähdytys/lämmitys 4-putkijärjestelmiin

Lisätiedot

Pistehitsauskoneet ja pistehitsauspihdit. liitäntäjännite 230 V, sulake 10 A hidas tai liitäntäjännite 400 V, sulake 16 A hidas

Pistehitsauskoneet ja pistehitsauspihdit. liitäntäjännite 230 V, sulake 10 A hidas tai liitäntäjännite 400 V, sulake 16 A hidas koneet ja pistehitsauspihdit pihti 8415 liitäntäjännite 230 V, sulake 10 A hidas tai liitäntäjännite 400 V, sulake 16 A hidas teho 2,5 kva varret L=125 mm, teho 2+2 hitsausaika ja teho säädettävissä paino

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakioasennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

rakennustyömaalle www.machinery.fi Turvakaiteet Askelmat Kulkutiet Tavaransiirto ja varastointi

rakennustyömaalle www.machinery.fi Turvakaiteet Askelmat Kulkutiet Tavaransiirto ja varastointi Kotimaista laatua rakennustyömaalle www.machinery.fi Turvakaiteet Askelmat Kulkutiet Tavaransiirto ja varastointi Machinery ja Vepe ovat solmineet yhteistyösopimuksen Vepe-tuotteiden myynnistä. Machinery

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

HYDRAULINEN KAIVUKONE Malli: ZX29U-3 Moottorin nimellisteho: 19,7 kw (26,4 hv) Koneen paino: 3 060-3 230 kg Kuokkakauha: 0,08 m 3

HYDRAULINEN KAIVUKONE Malli: ZX29U-3 Moottorin nimellisteho: 19,7 kw (26,4 hv) Koneen paino: 3 060-3 230 kg Kuokkakauha: 0,08 m 3 ZAXIS-3 -sarja Lyhytperäinen kaivukone HYDRAULINEN KAIVUKONE Malli: ZX29U-3 Moottorin nimellisteho: 19,7 kw (26,4 hv) Koneen paino: 3 060-3 230 kg Kuokkakauha: 0,08 m 3 Hitachi tarjoaa uusia edistysakselia

Lisätiedot

BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA

BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT SISÄLTÖ Black Bruin -rotaattori on ammattilaisen valinta tuottavaan harvesterikäyttöön. Rotaattorin

Lisätiedot

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS

YLEINEN TURVALLISUUS KÄYTTÖTURVALLISUUS KÄYTTÖOHJE PVK-26 TÄRKEÄÄ! Lue tämä käyttöohje ennen asennusta ja käyttöä. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta tai laitteen rikkoutumiselta. Tämän ohjeen asennustyöt saa suorittaa vain ammattitaitoinen

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg

TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg SÄHKÖVINTTURIT Sähkövintturisarjat TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg TRBoxter 250-500 kg Saatavana suoraohjauksella (DC) tai kontaktoriohjauksella (1 nopeuksinen BT tai portaattomalla nopeudella VV)

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t www.toyota-forklifts.fi Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-1,75 t Tekniset tiedot 02-8FGF15 02-8FDF15 02-8FGF18 02-8FDF18 1.1 Valmistaja TOYOTA

Lisätiedot

HePon ryhmäajokoulutus Ajomuodostelmat

HePon ryhmäajokoulutus Ajomuodostelmat HePon ryhmäajokoulutus 9.4.2011 Ajomuodostelmat Peesaus Edellä ajavaan etäisyys 30 cm Kovissa nopeuksissa parikin metriä jo auttaa Älä aja renkaat limittäin Pidä veto koko ajan päällä Älä kiihdytä ja rullaa

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

Käyttöohje CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250, CK 315 SUOMI VERSIO

Käyttöohje CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250, CK 315 SUOMI VERSIO Käyttöohje CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250, CK 315 SUOMI VERSIO SUOMI Tämä käyttöohje käsittää seuraavat tuotteet: CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250 ja CK 315 KÄYTTÖ Puhallinta

Lisätiedot

kaivinkoneet u volvo ec18

kaivinkoneet u volvo ec18 Let s solve it 3 3 OSA 3, SIVUT 72-81 maarakennuskoneet 3 maarakennuskoneet kaivinkoneet u volvo ec18 1760 kg 2,64 m 4,05 m Tela-alustainen minikaivinkone pieniin kaivuutöihin ja ahtaisiin tiloihin. Voidaan

Lisätiedot

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri Metallilevysarja Z Master Commercial 000 -sarjan ajoleikkuri Mallinro: 5-4790 Form No. 78-59 Rev A Asennusohjeet Huomaa: Pidä leikkuupöydän hihna asennettuna tämän sarjan asennuksen aikana. Sarjan asennus

Lisätiedot

Hälytin, Volvo Guard Alarm System, sireeni

Hälytin, Volvo Guard Alarm System, sireeni Installation instructions, accessories Ohje nro 31316253 Versio 1.2 Osa nro 31316217, 31316219, 31414750, 31428180 Hälytin, Volvo Guard Alarm System, sireeni Volvo Car Corporation Hälytin, Volvo Guard

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä kaikkiin kylvömenetelmiin

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä kaikkiin kylvömenetelmiin Tuottavuutta ja kustannussäästöjä kaikkiin kylvömenetelmiin Varmatoimiset kylvökoneet kaikkiin olosuhteisiin Sängelle Muokatulle Nurmelle DS-MALLISTO Erinomainen kylvötarkkuus muokatulla ja suorakylvössä.

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot