TIETOA OSTAJALLE. Veden maagiset lahjat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOA OSTAJALLE. Veden maagiset lahjat"

Transkriptio

1 TIETOA OSTAJALLE Veden maagiset lahjat Jo sukupolvien ajan ihmiset ovat matkanneet ympäri maailmaa etsien terveyttä ja terapiaa vedestä. Ihminen on vuosisatojen ajan tiennyt, että vesiterapia voi tehdä ihmeitä keholle. Tänä päivänä osaamme käyttää erinomaisesti hyödyksemme lämpöä ja veden liikettä. Oikein suunnitellulla porealtaalla on taianomainen kyky lievittää kipua ja vauhdittaa kehon luonnollista paranemisprosessia. Catalina Spas -tuotteet takaavat Sinulle markkinoiden edistyneimmän vesiterapian, koska niissä hyödynnetään aivan erityisiä, keholle luonnollisia ominaisuuksia. Suunnittelijamme ovat yhdistäneet tieteen ja taiteen tavalla, joka voi suoda Sinulle vain parhaan mahdollisen hieromanautinnon. Catalinan täsmäsuuttimet, ergonominen muotoilu ja oikea virtauksen voima auttavat Sinua luomaan oman keitaasi omaan kotiisi tämä on veden magiaa. Paljon terapiamuotoja: Vesiterapia, valoterapia, ääniterapia ja aromaterapia; kaikki nämä terapiamuodot löydät Catalina Spas -mallistosta. Vesiterapian etuja: * Lieventää stressiä * Parantaa urheilijoiden suorituskykyä lajista riippumatta * Vähentää sairastelua * Nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen * Rentouttaa kehon raskaan työpäivän jälkeen * Vilkastuttaa verenkiertoa * Kehittää vastustuskykyä * Puhdistaa elimistöä kuona-aineista * Lievittää lihassärkyjä ja nivelkipuja * Miellyttävää hoitoa ja yhdessäoloa perheelle ja ystäville * Ihanteellinen paikka rentoutua ja palautua sekä fyysisesti että psyykkisesti * Ehkäisee sairauksia * Pitää Sinut lämpimänä kylminä talvipäivinäkin * Luo tunnelmaa

2 Viihdy ja voi hyvin! Jaa kokemuksesi perheen ja ystävien kanssa! Istuminen +40 asteen lämpöisessä kylvyssä ulkona talvipakkasella tekee hyvää sielulle ja ruumiille. Anna vesisuihkujen hieroa hiihtoretkestä väsyneitä, kivistäviä lihaksiasi ja suo tämä nautinto myös perheenjäsenille ja ystävillesi. Näin vietät laatuaikaa tärkeiden ihmisten kanssa samalla kun pidät huolta kehostasi. Väriterapia/valoterapia Suomessa ja muissa Pohjois-Euroopan maissa on tavallista, että näemme aurinkoa hädin tuskin ollenkaan puoleen vuoteen, niin sanottuna kaamosaikana. Kaamos vaikuttaa eri tavoin mieliimme. Usein meistä tulee väsyneitä, ja kaipaamme enemmän unta kuin muina vuodenaikoina jotkut saattavat masentuakin. Catalina Spas on ensimmäinen valmistaja, joka alkoi käyttää kuituoptista valoa porealtaissaan. Tämä tapahtui vuonna Myöhemmin monet valmistajat ovat seuranneet perässä toteuttaen samaa ajatusta, tai he ovat kehittäneet muita vastaavia ratkaisuja. Kuituoptisen valon käytöstä vedessä on tullut suurmenestys. Kuituoptinen valaistus tarjoaa paitsi upean elämyksen, se myös värittää arkea. Lukuisat tutkimukset kertovat, että eri väreillä on erilaisia vaikutuksia ja ne stimuloivat mieltä.

3 Alla näet luettelon eri värien positiivisista vaikutuksista meihin. Punainen stimuloi ja piristää Oranssi antaa energiaa ja tuo hyvän olon Keltainen saa iloiseksi Vaaleanvihreä virkistää kehon ja mielen Tummanvihreä tasapainottaa ja keventää mieltä Vaaleansininen antaa mielenrauhan Sininen parantaa oloa ja lievittää stressiä Violetti rentouttaa ja rauhoittaa Valkoinen puhdistaa Tee kodistasi paikka, jossa sinä, perheesi ja ystäväsi viihdytte ja voitte hyvin. Hanki Catalina-ulkoporeallas terassille tai puutarhaan. Vai haluaisitko rentoutua hierovassa kylvyssä mökilläsi? Catalina-poreallas on kodille ja terveydelle arvokas investointi. ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET Tuote on eristetty kestämään suomalaiset talviolosuhteet. Hyvä eristys paitsi takaa alhaisen sähkönkulutuksen, se myös pitää porealtaasi aina lämpimänä ja käyttövalmiina vuoden ympäri. Mitättömän sähkönkulutuksen salaisuus piilee siinä, että heti kun allas on lämmennyt haluttuun lämpötilaan, esim. 39 C, lämpö säilyy ilman erillistä lisälämmitystä aivan kuin termospullossa. Lisäksi vesipumppujen lämpöä kierrätetään. Eniten lämpöä häviää veden pinnasta (lämpö nousee aina ylöspäin). Siksi käytämme paksua eristyskantta. Eristyskannen voi myös lukita, joten asiattomat eivät pääse käyttämään poreallastasi. Kannattaa pitää yllä tasaista lämpötilaa koko ajan. Jotta eristys toimii, sen toteutuksen tulee olla oikeanlainen. Näin varmistat itsellesi vuosia kestävän kylpynautinnon. Poreallas on eristetty näin: > Altaan sisäpuolella on kaksinkertainen vaahtoeristys. Käytämme parasta mahdollista vaahtoa, jonka umpinaiset solut eivät ime itseensä kosteutta. > Allaskuori vaahdotetaan alapuolelta tiiviiksi kaikkien putkien ja suuttimien kohdalta. Näin suojataan allasta ja putkistoa ruosteelta ja tärinältä, jotka saattavat ajan myötä aiheuttaa vuotoja.

4 > Tämän jälkeen vaahdotetaan paneelin seinät. Näin saadaan eristävä ilmatila paneelin ja allaskuoren väliin. Se yhdessä kovamuovisen pohjalevyn kanssa antaa porealtaalle mainitun termosvaikutelman. > Sähkönkulutus on vähäistä, vaikka veden lämpötila olisi +40 C ympäri vuoden. VAIVATON KUNNOSSAPITO Vesi vaihdetaan 2 4 kertaa vuodessa. Integroitu otsonipuhdistin (O3) ehkäisee levän kasvua, rajoittaa bakteerien muodostumista ja vähentää kemikaalien käytön tarvetta. Valmiiksi asennettu puhdistuskierto. Suodatin on helppo puhdistaa ja vaihtaa. Kaikki tekninen varustus on helposti saatavilla. HELPPO KÄYTTÄÄ Voidaan käyttää ympäri vuoden. Lämpötilan säätö välillä +24 C +40 C. Kansi on helppo nostaa pois. Pitkälle kehitelty digitaalinäyttö ja säästöohjelma. Säädettävät suuttimet: voit säätää vesihieronnan paineen toiveesi mukaan. LUOTETTAVUUS Porealtaan rungolla ja rakenteella on jopa 10 vuoden takuu. Käyttövarma. Puuverhoilu 100 % mahonkia. Luja rakenne. Lapsiystävällinen, lukittava UL-sertifioitu eristyskansi. Kestää 75 kg:n kuormituksen per 0,1 m². Lukittava näyttö. Jäätymisenesto-ohjelma. Säästöohjelma. Ennakkoilmoitus suodattimen puhdistuksesta. Vaahtoeristys kestää jopa -50 C. Pohjalevy kovamuovia, suojaa kosteudelta ja tuholaisilta. Catalina Spa -poreallas on tehty koko perheen iloksi ja nautinnoksi moneksi vuodeksi.

5 *********************************** Mitä on otsoni? Otsoni on aktiivista happea, osa luontoa. Jokainen otsonimolekyyli koostuu kolmesta happiatomista. Otsoni on luonnollinen puhdistaja. Otsonin puhtaan raikkaan tuoksun tunnistaa usein ilmassa ukonilman jälkeen. Otsonia syntyy Maan ylemmässä ilmakehässä auringon UV-säteiden vaikutuksesta ja alemmassa ilmakehässä myrskyn tai ukonilman jälkeen. Otsonikerros suojaa elämää Maan päällä. Hengittämässämme ilmassa on pieni määrä otsonia. Tämä EI ole uusi keksintö! Otsonin on löytänyt Schönbein 1840-luvulla: Hän havaitsi ainutlaatuisen tuoksun kokeillessaan elektrolyysiä ja sähkön kipinöintiä ja totesi sen samaksi, jonka voi havaita salaman välähdettyä. Hän nimesi aineen otsoniksi kreikan kielen sanan ozein mukaisesti. Otsonia on käytetty vuosisadan vaihteesta lähtien juomaveden ja kaupunkien jäteveden puhdistamiseen. Vuonna 1906 Ranskassa sijaitseva Nizzan kaupunki rakensi ensimmäisen otsonia hyödyntävän vedenpuhdistamon. Los Angelesissa, Kaliforniassa, sijaitsee yksi maailman suurimmista kunnallisista otsonia käyttävistä vedenkäsittelylaitoksista. Otsonia on käytetty yli 65 vuotta uima- ja porealtaiden veden puhdistamiseen maailmanlaajuisesti. Vuonna 1940 otsonia käytettiin sisäuima-altaan vedenpuhdistukseen Annapoliksen merisotakoulussa, U.S. Naval Adacemyssä. Vuodesta 1984 lähtien kaikki olympiakisojen kilpa-altaat on puhdistettu otsonilla. *************************************************************************** Otsoni on terveellistä ja turvallista Otsoni on turvallista: Otsonista ei jää kemiallisia sivutuotteita veteen, vaan se muuntuu tavalliseksi hapeksi. Otsonista ei jää kemiallista makua tai hajua. Otsoni ei polta eikä ärsytä silmiä eikä aiheuta silmien punotusta. Otsoni ei ärsytä tai kuivata ihoa, nenää tai korvia. Otsonista ei jää kemiallista kalvoa tavaroiden pinnalle tai iholle. Otsoni ei värjää eikä vahingoita hiuksia tai vaatteita. Otsoni poistaa vedestä ja ilmasta tauteja aiheuttavia mikro-organismeja. Otsoni EI OLE karsinogeeni. Otsoni on turvallista ympäristölle ja tavaroille: Otsoni on turvallista ympäristölle ja uima-/porealtaiden varustuksille. Otsoni ei voi räjähtää. Syttymisvaaraa ei ole siinä määrässä otsonia, jota erinomainen vedenpuhdistus edellyttää. Otsoni ei tuota haitallisia höyryjä, mikäli sitä käytetään oikein. Uima- ja porealtaiden valmistajat suosittelevat otsonin käyttöä, koska se ei vaurioita varusteita. PULLOTETTUA VETTÄ ON PUHDISTETTU OTSONILLA VUODESTA 1982 LÄHTIEN. KÄYTTÄMÄLLÄ OTSONIA KOTIEN UIMA- JA POREALTAISSA VOIDAAN KLOORIN JA BROMIN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄ HUOMATTAVASTI. SITÄ PAITSI OTSONILLA PUHDISTETTAVA VESILAITE ON HELPOMPI PITÄÄ KUNNOSSA KUIN PERINTEISILLÄ KEMIKAALEILLA PUHDISTETTAVA.

6 Lisävarusteet Poreallas, hyvinvoinnin ja viihteen keskus Catalina Spas hyödyntää tämän päivän teknologiaa porealtaissaan. Kuituoptinen valaistus Asennetaan altaan yläreunaan. Kuituoptisen valon voi asentaa myös suuttimiin, vesiputouksiin ja kaiuttimiin. Kuituoptinen valo on yksi Catalinan monista erikoisuuksista. Catalinan muotoilu Muotoilumme on patentoitu yksinoikeudella Catalina Spas -tuotteita varten. Kukaan muu ei käytä kuituoptista valaistusta hierovassa kylvyssä paremmin kuin Catalina Spas. Tutustu muotoiluumme ja koe rahanarvoisia elämyksiä. Kuituoptinen valaistus luo tunnelmaa ja erilaisia värisävyjä veteen. Kuituoptisella valaistuksella on terapeuttinen vaikutus mieleen. Suosittelemme kuituoptista valoa, koska useimmat meistä istuvat mielellään kylvyssä juuri silloin, kun ulkona on kylmä ja pimeää. Kuituoptinen valo veden alla.

7 Nyt voit saada kuituoptisen valaistuksen myös hierontasuuttimiin asennettuna. Kuituoptisella valaistuksella varustetut vesisuihkut ovat upea ja näyttävä kokemus. Ne ovat todellinen silmänilo. Valovesisuihkuja voit saada uuteen Atlantic-malliimme. Suuttimet, kirkasta terästä: Jos pidät vähemmän silotellusta ulkonäöstä, voit valita krominväriset suuttimet. Sen lisäksi, että porealtaan kuoren väri on vapaasti valittavissasi, Sinulla on mahdollisuus yhdistellä osia makusi mukaan. Suunnittele itsesi näköinen muodikas ja tyylikäs poreallas! Kuituoptiset suuttimet: Luovat huikean vedenalaisen valaistuksen! Saatavana myös ruostumattomasta teräksestä. Master Jet: Isokokoinen ja voimakas suutin, jossa paljon pieniä pistesuihkuja. Hieroo vartaloa useista kohdista samanaikaisesti. Vesiputous: nousee altaan reunasta. Virtaavan veden ääni luo romanttista tunnelmaa, kun haluat nauttia hiljaisuudesta tähtikirkkaan taivaan alla. Kuituoptinen valo vesiputouksessa nostattaa tunnelmaa entisestään ja saa muutkin ympäröivät värit näyttämään kauniilta. Catalina Spas on ainoa uusien pop-up-vesiputouksien toimittaja. Toimitamme kahden tyyppisiä vesiputouksia: 30 cm leveää ja 60 cm leveää vesiputousta, jotka nousevat esiin porealtaan reunasta antaakseen Sinulle hyvältä tuntuvan vesiputouselämyksen.

8 Cool Mist -järjestelmä: Saa Sinut tuntemaan aivan kuin istuisit sademetsässä. Cool Mist rentouttaa ja viilentää oloa, kun tulee liian lämmin. Cool Mist tekee kylpemisestä miellyttävämpää silloin kun haluat istua altaassa pidempään ystävien ja tuttavien kanssa. Kiinteät radio ja CD-soitin: Kasettisoittimet altaan reunalla ovat historiaa turhaa vaivannäköä, ja äänikään ei kuulu niin kuin sen pitäisi. Catalina on tutkinut perusteellisesti äänen ja kylvyn yhdistämistä. Näin kertyneet taitomme ja kokemuksemme ovat suureksi hyödyksi. Catalina Spas - porealtaiden hifi-järjestelmä yhdessä ainutlaatuisen muotoilun kanssa antaa Sinulle mahdollisuuden nauttia musiikista samalla kun kylvet. Äänentoisto on ensiluokkaista jokaiseen 4 nurkkaan asennetun kiinteän kaiuttimen ansiosta. Kaiken lisäksi käytettävissäsi on myös oma kaukosäädin. Värivalikoima ja ulkoverhous Mahonki Kaikissa Catalina Spas -altaissa on vakiona 100 % mahonkinen puuverhoilu. Helppohoitoinen verhoilu: Jos haluat viettää aikasi ilman huolia kunnossapidosta tai alla olevat materiaalit miellyttävät Sinua muista syistä, voit valita kovamuovisen verhoilun. Ne sekä näyttävät että tuntuvat aidolta puulta. harmaa pronssi tammi mahonki

9 Tarjoamme useita eri värivaihtoehtoja: Caribbean Blue Dark Twilight Desert Sand Copper Ackryl Sahara Wine Bluegrass

10 Silver Pearl Sterling Silver White Pearl

Rentoudu ja nauti. Saat todellista lisäarvoa elämääsi. HotSpring-tuotteiden valmistajalta

Rentoudu ja nauti. Saat todellista lisäarvoa elämääsi. HotSpring-tuotteiden valmistajalta Rentoudu ja nauti. Saat todellista lisäarvoa elämääsi. HotSpring-tuotteiden valmistajalta 2 Hetki on koittanut Miksi juuri nyt? Koska olet päättänyt... ottaa mukavan asennon, sulkea silmäsi ja antaa lämpimän

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

TARKETT PUULATTIAT AITOA KÄSITYÖTÄ VUODESTA 1886 POHJOLAN KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ OLOIHIN INNOVATION

TARKETT PUULATTIAT AITOA KÄSITYÖTÄ VUODESTA 1886 POHJOLAN KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ OLOIHIN INNOVATION TARKETT PUULATTIAT INSPIRAATIOTA JA TIETOJA TARKETTIN PUULATTIAVALIKOIMASTA 2015 AITOA KÄSITYÖTÄ VUODESTA 1886 KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ POHJOLAN TRADITION ILMASTO- OCH INNOVATION OLOIHIN HERITAGE TAMMI BLONDE

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN

Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN Unen laatu riippuu patjan sisäosasta. Tämän vuoksi pyrimme löytämään jatkuvasti uusia ja ainutlaatuisia ratkaisuja, joiden ansiosta voit nukkua hyvin ja oikeassa

Lisätiedot

Tuotteet ja hinnat 1.2.2015. Pääesite 2015 www.velux.fi

Tuotteet ja hinnat 1.2.2015. Pääesite 2015 www.velux.fi Tuotteet ja hinnat 1.2.2015 Pääesite 2015 www.velux.fi 10% 90% Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa kotona, työssä, opinnoissa ja harrastuksissa. Makuuhuone Lastenhuone Olohuone Portaat ja käytävä Kylpyhuone

Lisätiedot

Myynnin opas. Hansgrohen valikoima kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Opas hanojen, suihkujen ja asennustekniikkojen asiantuntevaan neuvontaan

Myynnin opas. Hansgrohen valikoima kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Opas hanojen, suihkujen ja asennustekniikkojen asiantuntevaan neuvontaan Myynnin opas Hansgrohen valikoima kylpyhuoneeseen ja keittiöön Opas hanojen, suihkujen ja asennustekniikkojen asiantuntevaan neuvontaan Hansgrohe kaupallinen kumppani Kaikki kiinnostuneille asiakkaille

Lisätiedot

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

poreammeet asennus- ja käyttöohje sekä tuotetodistus Tuotetiedot: westerbergs PL 514, 00101 Helsinki

poreammeet asennus- ja käyttöohje sekä tuotetodistus Tuotetiedot: westerbergs PL 514, 00101 Helsinki poreammeet asennus- ja käyttöohje sekä tuotetodistus 2013-06-11 Olet tehnyt viisaan valinnan hankkimalla poreammeesi Westerbergsiltä. Tämän käyttöohjeen tarkoituksena on varmistaa, että nautit poreammeestasi

Lisätiedot

Liesituuletinkäsikirja. Näin valitset uuden liesituulettimesi.

Liesituuletinkäsikirja. Näin valitset uuden liesituulettimesi. Liesituuletinkäsikirja. Näin valitset uuden liesituulettimesi. siemens-home.fi Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Johdanto 05 Laaja liesituuletinvalikoima 06 Erilaiset liesituuletintyypit 07 Näin liesituuletin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAUNASPA POREALTAILLE

KÄYTTÖOHJE SAUNASPA POREALTAILLE MAIJA 4 / LETO 2+1 KÄYTTÖOHJE SAUNASPA POREALTAILLE Mallit: MAIJA 4 sekä LETO 2+1 /KL-8-3 versio 2.398 Tervetuloa käyttämään uutta poreammettanne! Oikealla huollolla ja ylläpidolla, teillä on tiedossa

Lisätiedot

TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ. DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita

TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ. DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita Sisällysluettelo Design 4 Altaat ja moduulit 10 Laatikot 12 Small-kokoiset altaat 14 Medium-kokoiset altaat

Lisätiedot

Tervetuloa Kährsin innovatiivisten ja kauniiden puulattioiden maailmaan!

Tervetuloa Kährsin innovatiivisten ja kauniiden puulattioiden maailmaan! 080 FI Tervetuloa Kährsin innovatiivisten ja kauniiden puulattioiden maailmaan! CLASSIC NOUVEAU 78 LINNEA 8 EUROPEAN RENAISSANCE 74 MARINA 70 SAND 7 WORLD NATURALS 54 8 40 EUROPEAN NATURALS AMERICAN NORDIC

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

Jälleenmyyjäsi Suomessa

Jälleenmyyjäsi Suomessa Jälleenmyyjäsi Suomessa OMA UIMA-ALLAS! Tavallisin kommentti, jonka uima-altaan toimittaja kuulee, on, että uima-altaan hankkiminen Suomessa on tuskin mielekästä, kun kesätkin ovat niin lyhyitä. Mikään

Lisätiedot

Kaapit ja varusteet. Vapaasti seisovat kaapit. Seinälle asennettavat kaapit. Kaappien varusteet. Suojaa ja turvallisuutta pienessä tilassa

Kaapit ja varusteet. Vapaasti seisovat kaapit. Seinälle asennettavat kaapit. Kaappien varusteet. Suojaa ja turvallisuutta pienessä tilassa Kaapit ja varusteet Vapaasti seisovat kaapit Seinälle asennettavat kaapit Kaappien varusteet Tietokonekeskusten jäähdytys Pientoimiston kaapit Kerromme, mitä erilaisia vaihtoehtoja on saatavana Suojaa

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family.

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family. Uusi Cabby-sukupolvi Matkailuvaunuelämä on tietenkin paljolti irtiottoa arjesta, uusien elämysten kokemista ja rentoutumista. Mutta ei sen vuoksi tarvitse astua kaiken sivistyksen ulkopuolelle. Cabbyn

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Tärkeissä asioissa sinä ja talosi olette hyvin samankaltaisia.

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi Sinun taloutesi ja ympäristömme takia IVT lämpöpumppu hyödyntää kallioon, maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, tuottaen lämpöä ja käyttövettä taloosi. Hyödyntämällä

Lisätiedot

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus Tuotekuvasto Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien tämän nautinnon lähde on ollut ylivoimainen laatumme ja luotettavuutemme. Hansgrohen suihkut ja hanat eivät kuitenkaan edusta ainoastaan

Lisätiedot

ALLASOPAS UINTINAUTINTOJA OMASSA ALTAASSA!

ALLASOPAS UINTINAUTINTOJA OMASSA ALTAASSA! ALLASOPAS UINTINAUTINTOJA OMASSA ALTAASSA! Jälleenmyyjäsi Suomessa 1 3-6 Oma uima-allas 7 Allaspaketti 8-9 Lisävarusteet 10-12 Allasmallisto 14-15 Allaskatteet 15 Vastavirtalaite, allaslaineri 16 Siivousrobotti,

Lisätiedot

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti SiivouS ja puhdas SiSäilMa

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti SiivouS ja puhdas SiSäilMa ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite Toukokuu 2008 koti ja ympäristö KoKonaiSvaltaiSta ajattelua Matalaenergiatalojen Suunnittelu SiivouS ja puhdas SiSäilMa HirSitaloSSa

Lisätiedot

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 Living Collection Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 2014 6 Sisällys 6 26 2 Sisällys...2-3 Harkitsetko hissiä?...4-5 Hissi älykäs valinta...6-7 9 Hissi helppo valinta...6-7 Hissi tyylikäs valinta... 10-11

Lisätiedot

Kylmälaitteet 2008 2009 COOLING_08_FI.indd 1 COOLING_08_FI.indd 1 08-08-22 08.41.00 08-08-22 08.41.00

Kylmälaitteet 2008 2009 COOLING_08_FI.indd 1 COOLING_08_FI.indd 1 08-08-22 08.41.00 08-08-22 08.41.00 Kylmälaitteet 008 009 COOLING_08_FI.indd 08-08- 08..00 Bosch-kylmälaitteiden valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan mallin Olemme tehneet pitkään ja kovasti töitä voidaksemme tarjota nykyään saatavilla

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

ILMALÄMPÖPUMPUT Single Split ja Multi Split

ILMALÄMPÖPUMPUT Single Split ja Multi Split ILMALÄMPÖPUMPUT Single Split ja Multi Split Elämisen mukavuutta Oletko yksi niistä, jotka kaihtavat ilmalämpöpumpun hankkimista siksi koska se vaikuttaisi liikaa sisustukseen? Tai niistä, joiden mielestä

Lisätiedot