TIETOA OSTAJALLE. Veden maagiset lahjat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOA OSTAJALLE. Veden maagiset lahjat"

Transkriptio

1 TIETOA OSTAJALLE Veden maagiset lahjat Jo sukupolvien ajan ihmiset ovat matkanneet ympäri maailmaa etsien terveyttä ja terapiaa vedestä. Ihminen on vuosisatojen ajan tiennyt, että vesiterapia voi tehdä ihmeitä keholle. Tänä päivänä osaamme käyttää erinomaisesti hyödyksemme lämpöä ja veden liikettä. Oikein suunnitellulla porealtaalla on taianomainen kyky lievittää kipua ja vauhdittaa kehon luonnollista paranemisprosessia. Catalina Spas -tuotteet takaavat Sinulle markkinoiden edistyneimmän vesiterapian, koska niissä hyödynnetään aivan erityisiä, keholle luonnollisia ominaisuuksia. Suunnittelijamme ovat yhdistäneet tieteen ja taiteen tavalla, joka voi suoda Sinulle vain parhaan mahdollisen hieromanautinnon. Catalinan täsmäsuuttimet, ergonominen muotoilu ja oikea virtauksen voima auttavat Sinua luomaan oman keitaasi omaan kotiisi tämä on veden magiaa. Paljon terapiamuotoja: Vesiterapia, valoterapia, ääniterapia ja aromaterapia; kaikki nämä terapiamuodot löydät Catalina Spas -mallistosta. Vesiterapian etuja: * Lieventää stressiä * Parantaa urheilijoiden suorituskykyä lajista riippumatta * Vähentää sairastelua * Nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen * Rentouttaa kehon raskaan työpäivän jälkeen * Vilkastuttaa verenkiertoa * Kehittää vastustuskykyä * Puhdistaa elimistöä kuona-aineista * Lievittää lihassärkyjä ja nivelkipuja * Miellyttävää hoitoa ja yhdessäoloa perheelle ja ystäville * Ihanteellinen paikka rentoutua ja palautua sekä fyysisesti että psyykkisesti * Ehkäisee sairauksia * Pitää Sinut lämpimänä kylminä talvipäivinäkin * Luo tunnelmaa

2 Viihdy ja voi hyvin! Jaa kokemuksesi perheen ja ystävien kanssa! Istuminen +40 asteen lämpöisessä kylvyssä ulkona talvipakkasella tekee hyvää sielulle ja ruumiille. Anna vesisuihkujen hieroa hiihtoretkestä väsyneitä, kivistäviä lihaksiasi ja suo tämä nautinto myös perheenjäsenille ja ystävillesi. Näin vietät laatuaikaa tärkeiden ihmisten kanssa samalla kun pidät huolta kehostasi. Väriterapia/valoterapia Suomessa ja muissa Pohjois-Euroopan maissa on tavallista, että näemme aurinkoa hädin tuskin ollenkaan puoleen vuoteen, niin sanottuna kaamosaikana. Kaamos vaikuttaa eri tavoin mieliimme. Usein meistä tulee väsyneitä, ja kaipaamme enemmän unta kuin muina vuodenaikoina jotkut saattavat masentuakin. Catalina Spas on ensimmäinen valmistaja, joka alkoi käyttää kuituoptista valoa porealtaissaan. Tämä tapahtui vuonna Myöhemmin monet valmistajat ovat seuranneet perässä toteuttaen samaa ajatusta, tai he ovat kehittäneet muita vastaavia ratkaisuja. Kuituoptisen valon käytöstä vedessä on tullut suurmenestys. Kuituoptinen valaistus tarjoaa paitsi upean elämyksen, se myös värittää arkea. Lukuisat tutkimukset kertovat, että eri väreillä on erilaisia vaikutuksia ja ne stimuloivat mieltä.

3 Alla näet luettelon eri värien positiivisista vaikutuksista meihin. Punainen stimuloi ja piristää Oranssi antaa energiaa ja tuo hyvän olon Keltainen saa iloiseksi Vaaleanvihreä virkistää kehon ja mielen Tummanvihreä tasapainottaa ja keventää mieltä Vaaleansininen antaa mielenrauhan Sininen parantaa oloa ja lievittää stressiä Violetti rentouttaa ja rauhoittaa Valkoinen puhdistaa Tee kodistasi paikka, jossa sinä, perheesi ja ystäväsi viihdytte ja voitte hyvin. Hanki Catalina-ulkoporeallas terassille tai puutarhaan. Vai haluaisitko rentoutua hierovassa kylvyssä mökilläsi? Catalina-poreallas on kodille ja terveydelle arvokas investointi. ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET Tuote on eristetty kestämään suomalaiset talviolosuhteet. Hyvä eristys paitsi takaa alhaisen sähkönkulutuksen, se myös pitää porealtaasi aina lämpimänä ja käyttövalmiina vuoden ympäri. Mitättömän sähkönkulutuksen salaisuus piilee siinä, että heti kun allas on lämmennyt haluttuun lämpötilaan, esim. 39 C, lämpö säilyy ilman erillistä lisälämmitystä aivan kuin termospullossa. Lisäksi vesipumppujen lämpöä kierrätetään. Eniten lämpöä häviää veden pinnasta (lämpö nousee aina ylöspäin). Siksi käytämme paksua eristyskantta. Eristyskannen voi myös lukita, joten asiattomat eivät pääse käyttämään poreallastasi. Kannattaa pitää yllä tasaista lämpötilaa koko ajan. Jotta eristys toimii, sen toteutuksen tulee olla oikeanlainen. Näin varmistat itsellesi vuosia kestävän kylpynautinnon. Poreallas on eristetty näin: > Altaan sisäpuolella on kaksinkertainen vaahtoeristys. Käytämme parasta mahdollista vaahtoa, jonka umpinaiset solut eivät ime itseensä kosteutta. > Allaskuori vaahdotetaan alapuolelta tiiviiksi kaikkien putkien ja suuttimien kohdalta. Näin suojataan allasta ja putkistoa ruosteelta ja tärinältä, jotka saattavat ajan myötä aiheuttaa vuotoja.

4 > Tämän jälkeen vaahdotetaan paneelin seinät. Näin saadaan eristävä ilmatila paneelin ja allaskuoren väliin. Se yhdessä kovamuovisen pohjalevyn kanssa antaa porealtaalle mainitun termosvaikutelman. > Sähkönkulutus on vähäistä, vaikka veden lämpötila olisi +40 C ympäri vuoden. VAIVATON KUNNOSSAPITO Vesi vaihdetaan 2 4 kertaa vuodessa. Integroitu otsonipuhdistin (O3) ehkäisee levän kasvua, rajoittaa bakteerien muodostumista ja vähentää kemikaalien käytön tarvetta. Valmiiksi asennettu puhdistuskierto. Suodatin on helppo puhdistaa ja vaihtaa. Kaikki tekninen varustus on helposti saatavilla. HELPPO KÄYTTÄÄ Voidaan käyttää ympäri vuoden. Lämpötilan säätö välillä +24 C +40 C. Kansi on helppo nostaa pois. Pitkälle kehitelty digitaalinäyttö ja säästöohjelma. Säädettävät suuttimet: voit säätää vesihieronnan paineen toiveesi mukaan. LUOTETTAVUUS Porealtaan rungolla ja rakenteella on jopa 10 vuoden takuu. Käyttövarma. Puuverhoilu 100 % mahonkia. Luja rakenne. Lapsiystävällinen, lukittava UL-sertifioitu eristyskansi. Kestää 75 kg:n kuormituksen per 0,1 m². Lukittava näyttö. Jäätymisenesto-ohjelma. Säästöohjelma. Ennakkoilmoitus suodattimen puhdistuksesta. Vaahtoeristys kestää jopa -50 C. Pohjalevy kovamuovia, suojaa kosteudelta ja tuholaisilta. Catalina Spa -poreallas on tehty koko perheen iloksi ja nautinnoksi moneksi vuodeksi.

5 *********************************** Mitä on otsoni? Otsoni on aktiivista happea, osa luontoa. Jokainen otsonimolekyyli koostuu kolmesta happiatomista. Otsoni on luonnollinen puhdistaja. Otsonin puhtaan raikkaan tuoksun tunnistaa usein ilmassa ukonilman jälkeen. Otsonia syntyy Maan ylemmässä ilmakehässä auringon UV-säteiden vaikutuksesta ja alemmassa ilmakehässä myrskyn tai ukonilman jälkeen. Otsonikerros suojaa elämää Maan päällä. Hengittämässämme ilmassa on pieni määrä otsonia. Tämä EI ole uusi keksintö! Otsonin on löytänyt Schönbein 1840-luvulla: Hän havaitsi ainutlaatuisen tuoksun kokeillessaan elektrolyysiä ja sähkön kipinöintiä ja totesi sen samaksi, jonka voi havaita salaman välähdettyä. Hän nimesi aineen otsoniksi kreikan kielen sanan ozein mukaisesti. Otsonia on käytetty vuosisadan vaihteesta lähtien juomaveden ja kaupunkien jäteveden puhdistamiseen. Vuonna 1906 Ranskassa sijaitseva Nizzan kaupunki rakensi ensimmäisen otsonia hyödyntävän vedenpuhdistamon. Los Angelesissa, Kaliforniassa, sijaitsee yksi maailman suurimmista kunnallisista otsonia käyttävistä vedenkäsittelylaitoksista. Otsonia on käytetty yli 65 vuotta uima- ja porealtaiden veden puhdistamiseen maailmanlaajuisesti. Vuonna 1940 otsonia käytettiin sisäuima-altaan vedenpuhdistukseen Annapoliksen merisotakoulussa, U.S. Naval Adacemyssä. Vuodesta 1984 lähtien kaikki olympiakisojen kilpa-altaat on puhdistettu otsonilla. *************************************************************************** Otsoni on terveellistä ja turvallista Otsoni on turvallista: Otsonista ei jää kemiallisia sivutuotteita veteen, vaan se muuntuu tavalliseksi hapeksi. Otsonista ei jää kemiallista makua tai hajua. Otsoni ei polta eikä ärsytä silmiä eikä aiheuta silmien punotusta. Otsoni ei ärsytä tai kuivata ihoa, nenää tai korvia. Otsonista ei jää kemiallista kalvoa tavaroiden pinnalle tai iholle. Otsoni ei värjää eikä vahingoita hiuksia tai vaatteita. Otsoni poistaa vedestä ja ilmasta tauteja aiheuttavia mikro-organismeja. Otsoni EI OLE karsinogeeni. Otsoni on turvallista ympäristölle ja tavaroille: Otsoni on turvallista ympäristölle ja uima-/porealtaiden varustuksille. Otsoni ei voi räjähtää. Syttymisvaaraa ei ole siinä määrässä otsonia, jota erinomainen vedenpuhdistus edellyttää. Otsoni ei tuota haitallisia höyryjä, mikäli sitä käytetään oikein. Uima- ja porealtaiden valmistajat suosittelevat otsonin käyttöä, koska se ei vaurioita varusteita. PULLOTETTUA VETTÄ ON PUHDISTETTU OTSONILLA VUODESTA 1982 LÄHTIEN. KÄYTTÄMÄLLÄ OTSONIA KOTIEN UIMA- JA POREALTAISSA VOIDAAN KLOORIN JA BROMIN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄ HUOMATTAVASTI. SITÄ PAITSI OTSONILLA PUHDISTETTAVA VESILAITE ON HELPOMPI PITÄÄ KUNNOSSA KUIN PERINTEISILLÄ KEMIKAALEILLA PUHDISTETTAVA.

6 Lisävarusteet Poreallas, hyvinvoinnin ja viihteen keskus Catalina Spas hyödyntää tämän päivän teknologiaa porealtaissaan. Kuituoptinen valaistus Asennetaan altaan yläreunaan. Kuituoptisen valon voi asentaa myös suuttimiin, vesiputouksiin ja kaiuttimiin. Kuituoptinen valo on yksi Catalinan monista erikoisuuksista. Catalinan muotoilu Muotoilumme on patentoitu yksinoikeudella Catalina Spas -tuotteita varten. Kukaan muu ei käytä kuituoptista valaistusta hierovassa kylvyssä paremmin kuin Catalina Spas. Tutustu muotoiluumme ja koe rahanarvoisia elämyksiä. Kuituoptinen valaistus luo tunnelmaa ja erilaisia värisävyjä veteen. Kuituoptisella valaistuksella on terapeuttinen vaikutus mieleen. Suosittelemme kuituoptista valoa, koska useimmat meistä istuvat mielellään kylvyssä juuri silloin, kun ulkona on kylmä ja pimeää. Kuituoptinen valo veden alla.

7 Nyt voit saada kuituoptisen valaistuksen myös hierontasuuttimiin asennettuna. Kuituoptisella valaistuksella varustetut vesisuihkut ovat upea ja näyttävä kokemus. Ne ovat todellinen silmänilo. Valovesisuihkuja voit saada uuteen Atlantic-malliimme. Suuttimet, kirkasta terästä: Jos pidät vähemmän silotellusta ulkonäöstä, voit valita krominväriset suuttimet. Sen lisäksi, että porealtaan kuoren väri on vapaasti valittavissasi, Sinulla on mahdollisuus yhdistellä osia makusi mukaan. Suunnittele itsesi näköinen muodikas ja tyylikäs poreallas! Kuituoptiset suuttimet: Luovat huikean vedenalaisen valaistuksen! Saatavana myös ruostumattomasta teräksestä. Master Jet: Isokokoinen ja voimakas suutin, jossa paljon pieniä pistesuihkuja. Hieroo vartaloa useista kohdista samanaikaisesti. Vesiputous: nousee altaan reunasta. Virtaavan veden ääni luo romanttista tunnelmaa, kun haluat nauttia hiljaisuudesta tähtikirkkaan taivaan alla. Kuituoptinen valo vesiputouksessa nostattaa tunnelmaa entisestään ja saa muutkin ympäröivät värit näyttämään kauniilta. Catalina Spas on ainoa uusien pop-up-vesiputouksien toimittaja. Toimitamme kahden tyyppisiä vesiputouksia: 30 cm leveää ja 60 cm leveää vesiputousta, jotka nousevat esiin porealtaan reunasta antaakseen Sinulle hyvältä tuntuvan vesiputouselämyksen.

8 Cool Mist -järjestelmä: Saa Sinut tuntemaan aivan kuin istuisit sademetsässä. Cool Mist rentouttaa ja viilentää oloa, kun tulee liian lämmin. Cool Mist tekee kylpemisestä miellyttävämpää silloin kun haluat istua altaassa pidempään ystävien ja tuttavien kanssa. Kiinteät radio ja CD-soitin: Kasettisoittimet altaan reunalla ovat historiaa turhaa vaivannäköä, ja äänikään ei kuulu niin kuin sen pitäisi. Catalina on tutkinut perusteellisesti äänen ja kylvyn yhdistämistä. Näin kertyneet taitomme ja kokemuksemme ovat suureksi hyödyksi. Catalina Spas - porealtaiden hifi-järjestelmä yhdessä ainutlaatuisen muotoilun kanssa antaa Sinulle mahdollisuuden nauttia musiikista samalla kun kylvet. Äänentoisto on ensiluokkaista jokaiseen 4 nurkkaan asennetun kiinteän kaiuttimen ansiosta. Kaiken lisäksi käytettävissäsi on myös oma kaukosäädin. Värivalikoima ja ulkoverhous Mahonki Kaikissa Catalina Spas -altaissa on vakiona 100 % mahonkinen puuverhoilu. Helppohoitoinen verhoilu: Jos haluat viettää aikasi ilman huolia kunnossapidosta tai alla olevat materiaalit miellyttävät Sinua muista syistä, voit valita kovamuovisen verhoilun. Ne sekä näyttävät että tuntuvat aidolta puulta. harmaa pronssi tammi mahonki

9 Tarjoamme useita eri värivaihtoehtoja: Caribbean Blue Dark Twilight Desert Sand Copper Ackryl Sahara Wine Bluegrass

10 Silver Pearl Sterling Silver White Pearl

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

SAWO on ISO 14001:2015(ympäristöjärjestelmä) ja ISO 9001:2015(laatujärjestelmä) sertifioitu yritys.

SAWO on ISO 14001:2015(ympäristöjärjestelmä) ja ISO 9001:2015(laatujärjestelmä) sertifioitu yritys. SAWO on ISO 14001:2015(ympäristöjärjestelmä) ja ISO 9001:2015(laatujärjestelmä) sertifioitu yritys. Mitä on infrapuna? Infrapunasäteily on lämpösäteilyä, jota saamme lähestulkoon päivittäin. Esimerkiksi

Lisätiedot

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen 3M Ikkunakalvot Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot Kirkkaasti Ensiluokkainen Uuden sukupolven 3M Ikkunakalvo Uutta toimivuutta Useat lämpöä torjuvat ikkunakalvot ovat sävyltään tummia, sisältävät metallia

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta!

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta! UUTUUSTUOTTEET Upeaa Uudeltamaalta! Uusi, SINUN TÄHTESI -syysmallistomme odottaa jo Sinua. Sen herkulliset kudonnaiset ja kurssit tarjoavat tekemistä moneen makuun ja luovat hyvää oloa ja onnistumisen

Lisätiedot

SUIHKUPUHDISTUSLAITE

SUIHKUPUHDISTUSLAITE SUIHKUPUHDISTUSLAITE J1000 ja J2000 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä materiaalista IS66998 issc ECN 6884 () 4197240, 4197248 SISÄLLYSLUETTELO Turvallisuus...3 Asennusstandardit...3

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

BioBox XL n asennus, hoito, huolto

BioBox XL n asennus, hoito, huolto 650 BioBox XL n asennus, hoito, huolto Kiitos, että valitsit Biobox XL puhdistamon puhdistamaan harmaata jätevettä. Vaikka BioBox XL on helppo asentaa ja ylläpitää, se tarvitsee muutamia toimenpiteitä

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

hierovat kylpyammeet Asennusohje malli 08- Edition 1-10

hierovat kylpyammeet Asennusohje malli 08- Edition 1-10 hierovat kylpyammeet malli 08- Asennusohje Edition 1-10 Kerromme tässä käyttöohjeessa vaihe vaiheelta oikean asennustavan Hafan poreammeelle, niin että voit nauttia sen käytöstä turvallisesti. Käyttöohjeessa

Lisätiedot

Näe luonnon värit. Akutex FT värivalikoima

Näe luonnon värit. Akutex FT värivalikoima Näe luonnon värit Akutex FT värivalikoima Näe luonnon värit Akutex FT värivalikoima Uusia värejä hakiessamme olimme yhteydessä laajaan joukkoon eurooppalaisia arkkitehtejä sekä sisustusja tekstiilisuunnittelijoita.

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

KYLPEMISEN IHANUUTTA skandinaaviseen ilmastoon

KYLPEMISEN IHANUUTTA skandinaaviseen ilmastoon KYLPEMISEN IHANUUTTA skandinaaviseen ilmastoon Ajatuksemme on aika yksinkertainen...mielestämme kaikilla tulee olla mahdollisuus investoida porealtaaseen luopumatta kuitenkaan korkeasta laadusta. Nordpool-altaat

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

Toimitusajankohta saatiin sovittua joustavasti ja lähetyksen kulkua saattoi seurata lähetystunnuksen avulla netistä. Toimitus tuli pihalle.

Toimitusajankohta saatiin sovittua joustavasti ja lähetyksen kulkua saattoi seurata lähetystunnuksen avulla netistä. Toimitus tuli pihalle. Tuote: TopSpa XS Poly, eristetty poreallas, hiekkasuodatin Koska olemme vanhoja asiakkaita SpaDealersin kanssa, oli luontevaa kääntyä heidän puoleensa uuden kylpytynnyrin hankinnan tullessa ajankohtaiseksi.

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT .. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT INFUSER VENTILATION.. KEITTIO RATKAISU RASVAN POISTAMISEKSI JA HAJUN VÄHENTÄMISEKSI KEITTIÖN ILMANVAIHTOKANAVISSA JATKUVA RASVANPOISTO JATKUVA HAJUN VÄHENNYS

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

ILMANRAIKASTIN KÄYTTÖOHJE

ILMANRAIKASTIN KÄYTTÖOHJE ILMANRAIKASTIN KÄYTTÖOHJE Turvallisuusohjeet o Tämän laitteen käyttö on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. o Lue tarkasti tämän esitteen käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöönottoa. Laitteen väärä

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES.

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES. SURF IDEA BOOK 2013 Arkkitehti: Ota yhteyttä saat 15 itunes App Store -lahjakortin käytettäväksi iphone ja ipad -applikaatioihin! Linkki sisällä 1 2 Vapaus keskittyä arkkitehtuurin suunnitteluun Puucomp

Lisätiedot

Oras Esteta. Veden virkistävä voima

Oras Esteta. Veden virkistävä voima Oras Esteta Veden virkistävä voima Täydelliseen suihkuhetkeen Nykypäivän nopeatempoisessa arjessa töissä, jokapäiväisessä elämässä ja urheilussa on yhä haastavampaa ylläpitää keho, mieli ja sielu terveessä

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Mitä suodatin tekee?

Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Mitä suodatin tekee? Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Kalkkipitoisen veden käyttäjille niin yksityistalouksissa kuin yrityksissä, suurkeittiöissä, ravintoloissa jne. 66,7x57,3x41,8

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

MIETITKÖ KORVIEN TAI NENÄN REI'ITTÄMISTÄ?

MIETITKÖ KORVIEN TAI NENÄN REI'ITTÄMISTÄ? MIETITKÖ KORVIEN TAI NENÄN REI'ITTÄMISTÄ? SAATAT MIETISKELLÄ MUUTAMAA ASIAA Onko se turvallista? Sattuuko se? Miten pitää toimia rei'ittämisen jälkeen? Tässä lehtisessä yritämme vastata sinua mahdollisesti

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

koe. näe. turvaa. viihdy. helposti.

koe. näe. turvaa. viihdy. helposti. koe. näe. turvaa. viihdy. helposti. viihtyisä koti on toimiva kokonaisuus Juuri sinulle sopivalla järjestelmällä saat viihtyisän ja helposti hallittavan kodin. Kun suunnittelet uutta tai kunnostat vanhaa,

Lisätiedot

JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin.

JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin. JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin. suodattaa sedimenttia 20 Mittaa veden virtausta 54,6x29,2x47

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla.

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. hansgrohe Raindance Select S PowderRain-suihkulla UUSI Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. 2 hansgrohe Tarina hansgrohe

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN!

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! www.imagokoulu.fi VÄRIANALYYSI & VÄRIKARTAT 10/21/15 Värianalyysi - Syksy Värianalyysi - Kevät Värianalyysi - Talvi Värianalyysi - Kesä Sopimattomat värit voivat: Tehdä väsyneen

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

ArmourBite Performance Hammassuojat

ArmourBite Performance Hammassuojat ArmourBite Performance Hammassuojat ArmourBite Performance Hammassuoja (mukana patentoitu Power Wedges teknologia). Hammassuoja joka vapauttaa leukanivelen hermo-lihasliitoksista voiman, jotta voit olla

Lisätiedot

Huoletonta asumista talvipakkasilla

Huoletonta asumista talvipakkasilla J Ä ÄT Y M ÄTÖ N V E S I J O H TO J Ä ÄT Y M ÄTÖ N S U OJA P U T K I Huoletonta asumista talvipakkasilla 12 2010 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty

Lisätiedot

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella Pukeutumisvalmentaja Päivi Kokkonen Life & Beauty Training Silkbel www.silkbel.com Päivi Kokkonen PUKEUTUMISVALMENTAJA

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Duette Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Uutuus! Kauneutta ja toiminnallisuutta Muutama hetki ajassa taaksepäin auringonsuojaus tarkoitti lähinnä perinteisiä sälekaihtimia, mutta nyt ne ajat

Lisätiedot

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista 5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista VILMA HEISKANEN 26.11.2014 Lähde: http://powerofpositivity.com/5-things-must-know-mind/ Puhu parin kanssa Lue parin kanssa aivoista Mitä ajattelet? Oletko

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Alasinkatu 1 3, 40320 Jyväskylä Vaihde 020 720 9292 www.suomenallaslaite.fi Y tunnus 0522611 3

Alasinkatu 1 3, 40320 Jyväskylä Vaihde 020 720 9292 www.suomenallaslaite.fi Y tunnus 0522611 3 CARIBIAN MYRSKY #14105 Ohjelma 1 Trooppinen sade ja hajuste Ohjelman käynnistyttyä alkaa suihkussa lämmin trooppinen sade isoine ja pehmeine pisaroineen. Valaistus vaihtelee valkoisesta ja punaiseen. Hedelmäinen

Lisätiedot

NOVITEK OY NORDIC SPA LTD.

NOVITEK OY NORDIC SPA LTD. NOVITEK OY NORDIC SPA LTD. Pitkään toiminut perheyhtiö. Työntekijöitä tällä hetkellä 25 henkilöä (kesäisin jopa 40 hlöä). Myynyt ennen sisäporealtaita, suihkukaappeja, infrasaunoja jne. Tällä hetkellä

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti!

Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti! Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti! Mitä otsoni on? Otsoni koostuu kolmesta happiatomista ja se on luonnollinen kaasu, jota on hengittämässämme ilmassa. Se toimii luonnon omana puhdistusmenetelmänä

Lisätiedot

PITKÄN IÄN SALAISUUS. Suunnittele se itse

PITKÄN IÄN SALAISUUS. Suunnittele se itse PITKÄN IÄN SALAISUUS Suunnittele se itse MÜNCHEN, SAKSA Green Good Design -palkinnon myöntävät The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ja The European Centre for Architecture Art Design

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT FESTIVO UFFET PRO TRJOILUVUNUT TEKNISET TIEOT: PRO LH-45-H, PRO LH-45-39946 Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille () ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin kuuluvat

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ VERHOILUKIVET RAKENNUSKIVET KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ PIHAKIVET SISUSTUSKIVET Sisustuskivet ovat luonnonkivisiä ratkaisuja rakennuksen sisäpintojen verhoiluun. KIVI JOKA KODIN SISUSTAMISEEN Majakiven

Lisätiedot

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä 2018 Suomessa valmistettu Vieser Line on uuden ajan lattiakaivojärjestelmä, jossa korkea laatu yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun sekä erinomaiseen käytettävyyteen.

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN

KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN Vesi tärkein elintarvikkeemme SMA Mineral on Pohjoismaiden suurimpia kalkkituotteiden valmistajia. Meillä on pitkä kokemus kalkista ja kalkin käsittelystä. Luonnontuotteena kalkki

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Hoito Kohdalleen! KYLMÄ- JA KUUMAKÄÄREET. Ergonomisesti muotoillut. hoitoa ja helpotusta arkipäivään. Hoitoa ja kivunlievitystä ilman lääkkeitä.

Hoito Kohdalleen! KYLMÄ- JA KUUMAKÄÄREET. Ergonomisesti muotoillut. hoitoa ja helpotusta arkipäivään. Hoitoa ja kivunlievitystä ilman lääkkeitä. Hoito Kohdalleen! Ergonomisesti muotoillut KYLMÄ- JA KUUMAKÄÄREET hoitoa ja helpotusta arkipäivään. Hoitoa ja kivunlievitystä ilman lääkkeitä. www.invapuoti.fi Kuuma/kylmähoito - kestävä ja lääkkeetön

Lisätiedot

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon.

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon. Tetratec In 300 plus / In 400 plus / In 600 plus / In 800 plus / In 1000 plus Hyvä asiakas, onnittelemme teitä uuden ja tehokkaan Tetratec akvaariosuodattimen valinnasta. Tetratect IN plus sisäsuodatin

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL Rev. 108A FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Restoratiivisen ympäristön suunnittelu

Restoratiivisen ympäristön suunnittelu Restoratiivisen ympäristön suunnittelu Marjut Nousiainen Sisustusarkkitehti ja Kalustemuotoilija Design Studio Marjut Nousiainen Meritullinkatu 7, 00170 Helsinki www.marjutnousiainen.com 1 Restoratiivinen

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen www.lapetek.fi Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Allas: BLANCO ADON XL 6 S, SILGRANIT PuraDur, valkoinen Hana: BLANCO ALTA-S

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

Uusi suunta. Juurien tunteminen tekee vahvaksi

Uusi suunta. Juurien tunteminen tekee vahvaksi Uusi suunta Juurien tunteminen tekee vahvaksi Arja Saijonmaa Arja Saijonmaa on suomalaisen saunan lähettiläs ja suuren suosion saavuttaneen Sauna kirjan kirjoittaja. Voimansa hän ammentaa kuulaasta järvimaisemasta

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi Helposti levittyvää designia weber.floor CASA Designlattia www.e-weber.fi WEBER.FLOOR CASA Uusi mineraalipohjainen ja saumaton Suomessa kehitetty ja valmistettu Designlattia HELPOSTI LEVITTYVÄÄ DESIGNIA

Lisätiedot

Käyttäjän ehdoilla. Fiksut ratkaisut - helppokäyttöiset uudet Rehband selkäortoosit

Käyttäjän ehdoilla. Fiksut ratkaisut - helppokäyttöiset uudet Rehband selkäortoosit Käyttäjän ehdoilla Fiksut ratkaisut - helppokäyttöiset uudet Rehband selkäortoosit Uudet selkäortoosit: yksi tuoteperhe kattaa kaikki indikaatiot Otto Bock kuuluu Saksan innovatiivisimpiin Healthcare-yrityksiin

Lisätiedot

Itsensä tuntemisen ja johtamisen -kurssi Liikunta, istuminen ja ergonomia Vastaava fysioterapeutti Kati Kauppala

Itsensä tuntemisen ja johtamisen -kurssi Liikunta, istuminen ja ergonomia Vastaava fysioterapeutti Kati Kauppala Itsensä tuntemisen ja johtamisen -kurssi Liikunta, istuminen ja ergonomia 9.3.2017 Vastaava fysioterapeutti Kati Kauppala Sisältö: 1) Liikunnan vaikutus hyvinvointiin 2) Istumisen haitallisuus 3) Hyvä

Lisätiedot

Iloitse pihasta. HB-pihapäällystevalikoima tarjoaa. mielikuvituksellesi monimuotoisia ja. värikkäitä virikkeitä! Yhdistele muotoja,

Iloitse pihasta. HB-pihapäällystevalikoima tarjoaa. mielikuvituksellesi monimuotoisia ja. värikkäitä virikkeitä! Yhdistele muotoja, HB-Pihapäällysteet HB-pihapäällystevalikoima tarjoaa mielikuvituksellesi monimuotoisia ja värikkäitä virikkeitä! Yhdistele muotoja, Iloitse pihasta. värejä ja kuviointeja, löydä pihasi luonne ja tee tyylikäs

Lisätiedot

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA 11. TAVARANkÄSITTELY TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen

Lisätiedot