luova kirjoittaminen, kirjojen tekeminen, harrastuskustantaminen, kirjamyynti aforismit ajatelmat mietelmät

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "luova kirjoittaminen, kirjojen tekeminen, harrastuskustantaminen, kirjamyynti aforismit ajatelmat mietelmät"

Transkriptio

1 SANA JA KUVA aforismit ajatelmat mietelmät Raija Hyötyläinen luova kirjoittaminen, kirjojen tekeminen, harrastuskustantaminen, kirjamyynti sähköposti: puhelin: ( 019) , ( ) työhuone Tapiolassa (Espoo) SANA JA KUVA aforismit ajatelmat mietelmät Harrastuksena kirjoittaminen, kirjojen tekeminen ja pienimuotoinen kustannustoiminta. Luovassa kirjoittamisessa vaikutteita ja inspiraation lähteitä niin tieteistä, taiteista kuin uskonnoista (tieto, taito, usko). Kirjojen peruskaavana on SANAN ja KUVAN yhdistäminen. Kirjoissa yhdistyvät omat aforismini ja ajatelmani mm. akvarelleihin tai valokuviin. Kirjojen kuvittajina pääasiassa Espoon Tapiolan Taidetalon kuvataiteilijoita ja esperannon kielisiä ystäviä (esperanto amikoj) eri puolilta maailmaa, mm. Nepalista, Meksikosta, Burundista (Afrikka) ja Irlannista. Työhuone Espoon Tapiolan Taidetalolla vuosina yhdessä n. 30 eri alojen taiteen tekijöiden kanssa (kuvataiteilijoita, kirjailijoita, sisutusarkkitehti). Taidenäyttelyitä yhdessä taiteilijoiden kanssa mm. kirjastoissa ja Gallerioissa. Omat näyttelyni kirjojeni pohjalta: taiteilijoiden alkuperäiset teokset (=akvarellit, valokuvat) yhdistettyinä aforismeihini. Kirjani ovat lainattavissa yliopistojen vapaakappalekirjastoista, useimmat kirjani myös lainattavissa mm.pääkaupunkiseudun kaupungin kirjastoista (Helmet-järjestelmä) ja muutamia myös mm. Tuusulan, Järvenpään, Lohjan, Kuopion, Mikkelin ja Pieksämäen kaupungin kirjastoista.

2 JULKAISTUJA KIRJOJA v kirjojen tekijä ja kustantaja Raija Hyötyläinen KIRJOJEN TILAUS Kirjoja voi tilata minulta sähköpostitse tai puhelimella tai www-sivujen yhteydenottolomakkeella. sähköposti: puhelin: ( 019) isommat kirjat, koko:21x21cm HINTA 29,00 tai 25 -pienet kirjat, koko:15x21cm HINTA 25,00 Hintoihin lisätään mahdolliset postikulut: esimerkiksi isommat kirjat 4,00 (1 kirja) ja 6,00 (2 kirjaa) jne. Hinnat 4/2015. Muutamia kirjojani on myös tilattavissa nettikirjakaupoista, mutta suoraan minulta tilattaessa kirjat saa huomattavasti edullisemmin.

3 UUTUUDET! Raija Hyötyläinen: MAAILMAN NUKET. Maailman Nukkenäyttely Julkaistu Maailman Nukkenäyttely 2014 The World Dolls Exhibition 2014 世 界 の 人 形 展 2014 La Monda Pupekspozicio 2014 kirjan valokuvat: Atilio Orellana Rojas, Alankomaat ISBN HINTA 29 Maailman nuket - kirja on esillä vuoden 2015 nukkenäyttelyssä Ranskassa lokakuussa 2015 Japanilainen Etsuo Miyoshi on käynnistänyt erittäin onnistuneesti Maailman Nukkekokoelmien keräilyn, jonka pohjalta on jo vuodesta 2011 järjestetty joka vuoden lokakuussa Maailman Nukkenäyttely (World Dolls Exhibition) Japanissa Hiketan kaupungissa. Nukkekokoelmia ovat kartuttaneet esperannonkieliset ihmiset ympäri maailmaa. He ovat lähettäneet näyttelyyn oman alueensa nukkeja, jotka ilmentävät myös paikallista kulttuuria. Näyttely on hieno kokoelma maailman kulttuuriperintöä ja samalla osoitus esperantoystävien toimivasta yhteistyöstä. Tässä kirjassa saamme ihastella Maailman Nukkenäyttelyn 2014 nukkeja ja nukkekokoelmia, joita on saatu 61 eri maasta. Kirjan tekstit suomeksi, englanniksi, japaniksi ja esperannoksi. Tervetuloa nukke- ja kulttuurimatkalle ympäri maailmaa! UUTUUS! JÄÄKUKKIA. Aforismeja ja valokuvataidetta aforismit: Raija Hyötyläinen, valokuvat: Maija Ylä-Sahra ISBN koko:15x21cm HINTA: 25 -Herkkyys on neroutta. Itke kunnolla. -Hymyllä on iloiset jäljet.

4 TAIDEKIRJOJA ONNI KÄÄNTYI ONNEKSI. Aforismeja ja akvarelleja aforismit: Raija Hyötyläinen, akvarellit: Riitta Kukkasniemi ISBN koko: 21x21cm HINTA 29 Kirjassa SANA ja KUVA yhdistyvät taiteelliseksi kokonaisuudeksi. Sisustusarkkitehti Riitta Kukkasniemen abstraktisti kauniit, värikkäät akvarellimaalaukset täydentävät Raija Hyötyläisen ajattoman selkeästi tiivistettyjä aforismeja. - Hiljennä mutkissa ja nauti taiteesta. Mutkissa on luovuutta. - Älä mene virran mukana. Kengät voi kastua Kirja on ollut mukana useissa näyttelyissä. NYT. Aforismeja ja akvarelleja aforismit: Raija Hyötyläinen, akvarellit: Riitta Kukkasniemi ISBN koko:21x21cm HINTA 25 Lyhyet tiivistetyt mietelmät NYT-hetken ihmeessä ja ihmeestä. Kauniit abstraktit akvarellit. Tyylikkäästi. Luovasti. Oivallinen syntymäpäiväkirja. - NYT-hetki on elämän kallisarvoisin hetki. Tärkein aikamme. - Mitään kaikesta ei omisteta. Kiirekin on lainassa.

5 VAIKUTELMAT OVAT TAIDETTA. Aforismeja ja akvarelleja aforismit: Raija Hyötyläinen, akvarellit: Riitta Kukkasniemi ISBN koko:21x21cm HINTA 29 Nokkelasti tiivistettyjä aforismeja. - Valhe on totta? - Kumpi on tärkeämpi: kysymys vai vastaus? Tiivistetyn sanan rinnalla kulkee kuva: kuinka kauniita voivatkaan abstraktit akvarellimaalaukset olla? Tyylikäs kokonaisuus. RASTI RUUTUUN. Aforismeja ja akvarelleja aforismit: Raija Hyötyläinen, akvarellit: Riitta Kukkasniemi ISBN koko:21x21cm HINTA 29 Aforismeja muokattuina mm. kielikuvista. - Katsomalla pitkin nenänvartta, perspektiivi vinoutuu. - Ratkiriemukasta elämää ei tarvitse paikata. Aforismien rinnalla sisustusarkkitehti Riitta Kukkasniemen abstraktit kuvat: värikkäät akvarellimaalaukset.

6 NOSTALGIA. Aforismeja ja valokuvataidetta aforismit: Raija Hyötyläinen, valokuvat: Maija Ylä-Sahra ISBN kook:21x21cm HINTA 29 Kirjassa Sana ja Kuva yhdistyvät herkäksi, kauniiksi kokonaisuudeksi. Raija Hyötyläisen lyhyet, pelkistetyt ajatelmat vievät elämän, tunnekeskuksen ja moraalin(kin) ytimeen. Aforismeja koristavat taiteilija Maija Ylä-Sahran herkät, kauniit taidevalokuvat. - Omantunnon lautasmalli: Totuus, kauneus ja hyvyys. - Kun koskettaa tunnekeskusta, muuttuu. - Pelko estää avaamasta aarre-arkkua. Kirja ollut esillä näyttelyissä. KILOVOIMAA-Aforismeja ja valokuvataidetta aforismit: Raija Hyötyläinen. valokuvat: Maija Ylä-Sahra ISBN koko:15x21cm HINTA 25 Pieni kirjanen täynnä (K)ILOVOIMAA! Sivujen mustalta taustalta kohoavat elinvoimaiset aforismit, joita taidevalokuvat elävöittävät ja selkeyttävät. Positiivinen ote. - Käännä oksat pois - ja etene!

7 TAIDETTA SAVON MURTEELLA NOSTALGIA Savon murteella. Aforismeja ja valokuvataidetta aforismit: Raija Hyötyläinen, valokuvat. Maija Ylä-Sahra ISBN HINTA 25 Alkuperäinen Nostalgia-kirja kääntyy Savon murteelle. Raija Hyötyläinen on "kääntänyt" hauskasti ja elävästi Nostalgia-kirjasta tutut ajatelmansa "Savon kielelle". Huumorilla ja täydellä vakavuudella! Kirjassa jo aiemmin julkaistusta Nostalgia-kirjasta tutut taiteilija Maija Ylä-Sahran taidevalokuvat. - Kun piäsöö aijosti hipasemmaan syväntä, se liikaottaa koko immeistä. Voep ves ihan herahtoo silimistä. Kirja ollut mukana monissa näyttelyissä.

8 AJATELMA KIRJASIA, JOISSA KUVIA MAAILMALTA ÄÄRETÖN NOLLA. Omaehtoista kristillistä filosofiaa. Ajatelmia teksti: Raija Hyötyläinen, valokuvat: Anil Ratna Tuladhar, Nepal ISBN koko.21x21cm HINTA 29 Omaehtoista filosofiaa ajatelmien muodossa. Kristillinen pohjavire. Persoonallinen ote. Kirjan kuvat Nepalista, Kathmandulaisen lentoyhtiö yrittäjän Anil Ratna Tuladharin kuvaamina. Kirja ollut mukana mm. Galleria Espoonsilllan näyttelyssä keväällä Kirjasta kappaleet myös Nepalin Suomen suurlähetystössä. - On kaksi maailmaa. Toisessa Jumala on ja toisessa Jumalaa ei ole. - Ääretön on läsnä kaikkialla, joko Äärettömänä Monena tai Äärettömänä Nollana. Ääretön Yksi (teol.paratiisi) on kadotettu. - Äärettömän Monen tie: Mikään ei ole mitään ja kaikki on kaikkea. Äärettömän Nollan tie: Armo on ihme. APINAENKELI. Aforismeja ja valokuvia Meksikosta aforismit: Raija Hyötyläinen, valokuvat: Guillermo Macias Diaz Infante ISBN koko:21x21cm HINTA 29 Eläväinen sanan säilä sivaltaa ihmiskunnan moraalin, materialismin, arvovallan ajan hengen ydintä havahduttaen. Reippaasti tuulettavia, herättäviä aforismeja. Eksoottisia valokuvia Meksikosta: luontoa ja historiaa. - Näetkö apinassa myös enkelin? Kumpaa vahvistat? - Löytyihän se kompromissi. Jumala loi naisen. Mies alkuräjähti.

9 KRISTILLIS-HENGELLISET KIRJAT DIOS ES AMOR. Hengellisiä ajatelmia teksti: Raija Hyötyläinen, valokuvat: Ruta Vaiciunaite, Irlanti ISBN HINTA 29 Raija Hyötyläisen kauniit ajatelmat vievät lukijan hengellisyyden sydämen lähteelle. Kirjan kauniit eläin- ja luontokuvat kuvannut irlantilainen luonnontieteilijä Ruta Vaiciunaite. Kaunis kokonaisuus. - Jumalan sydän on sielumme koti. Saamme elää Jumalan sydämellä. Ytimessä. - Kun istut Jumalan sydämellä oikeassa asennossa, huomaat kuinka tärkeää yksinäisyyskin on. - Käsikirjoitus on Jumalalla. Olet elämäsi pääroolissa. - Kasva pituutta Jumalan kunniaksi. TAIVASTIELLÄ. Ebba Sinikka Hyötyläisen hengellisiä lauluja luvuilta teksti (laulut): Ebba Sinikka Hyötyläinen (s k.1997) kuvat (akvarellit): Riitta Kukkasniemi kokoaminen ja taitto: Raija Hyötyläinen ISBN koko:21x21cm HINTA 29

10 ELLIPSILLÄ. Kristillis-filosofisia ajatelmia ajatelmat: Raija Hyötyläinen, valokuvat: Ruta Vaiciunaite, Irlanti. ISBN HINTA 29 Kristillinen totuus on armoton ja selkeä osoittaessaan synnin ja sen seuraukset. Herätyssaarnansa pidettyään tarjotaan ikuisen armon ihmettä. Läpitunkevia ajatelmia perimmäisten kysymysten äärilaidoilla ja itse ytimessä. Kauniit luontokuvat kuvannut Irlantilainen biologi Ruta Vaiciunaite. -Usko ristiin vapauttaa ihmisen evoluution orjuudesta. Synnille on toinen osoite kuin armahdetulle syntiselle. Synti polttaa alas. Pimeyteen. Armo nostaa ylös. Valoon. KIRJA KAIKILLE LEIKKIMIELISILLE ELÄMÄ VALLATON. Kirja kaikille leikkimielisille teksti (lorut/runot): Raija Hyötyläinen kuvat (värikynäpiirustukset): Silja-Sinikka Hyötyläinen ISBN koko:21x21cm HINTA 29 Kirja ollut mukana mm. Lastenkirja instituutin (LKI) näyttelyssä Tampereella v Kirja lainattavissa LKI:n kirjastosta. Elämä vallaton valloittaa Raija Hyötyläisen reippailla, elävöittävän iloisilla, välillä opettavaisillakin loruilla. Silja-Sinikka Hyötyläisen ilmeikkäät, eloisan hurmaavat värikynäpiirustukset saavat kirjan sivut visuaalisesti elämään. Hauskan hurmaava, positiivisesti opettava lorukirja. Kätköistä hilpeidenkin lorujen, voi löytää piilevän arjen, elämän ytimen.

11 NÄYTE kirjasta Elämä vallaton: SAKU-SAMMAKON PALOPUHE Saku-Sammakko reippaana poikana piti puheen Eduskuntatalon takana. Siihen kerääntyi väkeä kuulemaan, näin Saku ennätti puhelemaan: Ihmiset hyvät ajatelkaa, niin paljon on puutetta päällä maan, on köyhyyttä, kurjuutta, hurjuutta, anteeksiantamattomuutta, pärjäämättömyyttä, välinpitämättömyyttä ihan syyttä! Ei kaikilla työtä, ei sopivaa vyötä, ei hyvin nukuttua yötä, ei rukousta myötä, ei sydämen rauhaa, ei kestävää iloa, ei ystävää jaloa, ei sydämen paloa, ei edes valoa. Huolta niin tästä kaikesta kannan, nyt vaativan pallon teille annan, kun ministerit ja edustajat kansan, eivät pelasta puutteista ollenkaan, eivät ehdi, eivät tohdi, ovat kontallaan. Tosin paljon on kaunistakin päällä maan, sitä usein ennätän ihastelemaan. On aitoa sydämen hyvää, onnen ja kauneuden jyvää. Luoja sen asetti teihin ja meihin. Katso tarkasti viheliäisintäkin akanaa ja pinttyneintäkin pakanaa. Hyvän kukkia löydät sä roskiksen alta. Ja kaikkialta. Kerätkää laariinne totuuden jyvät ja kasvattakaa taidolla, tiedolla, uskolla arvokkaimmat jyvät, esiin vaalien hyvät. Kiitos, sanottua tulikin tärkein tässä. Näin puhetta piti Saku-Sammakko arjesta, elämästä. Kuvassa Saku-Sammakko. värikyväpiirustus: Silja-Sinikka Hyötyläinen

12 KIRJOJEN TILAUS Kirjoja voi tilata minulta sähköpostitse tai puhelimella tai www- sivujen yhteydenottolomakkeella. sähköposti: puhelin: ( 019) isommat kirjat, koko:21x21cm HINTA 29,00 tai 25 -pienet kirjat, koko:15x21cm HINTA 25,00 Hintoihin lisätään mahdolliset postikulut: esimerkiksi isommat kirjat 4,00 (1 kirja) ja 6,00 (2 kirjaa) jne. Hinnat 2/2015. Muutamia kirjojani on myös tilattavissa nettikirjakaupoista, mutta suoraan minulta tilattaessa kirjat saa huomattavasti edullisemmin.

13 Päivitetty

Kiikari. Häivähdys pyhää. 2010 S y k s y. Lehti alueen ihmisistä ja uskon salaisuudesta. R o i h u v u o r e n s e u r a k u n n a n l e h t i

Kiikari. Häivähdys pyhää. 2010 S y k s y. Lehti alueen ihmisistä ja uskon salaisuudesta. R o i h u v u o r e n s e u r a k u n n a n l e h t i R o i h u v u o r e n s e u r a k u n n a n l e h t i Kiikari 2010 S y k s y Häivähdys pyhää Lehti alueen ihmisistä ja uskon salaisuudesta Kiikari Kiikarissa Elämä on paikallista Olen saanut viime aikoina

Lisätiedot

Minerva Kustannus Oy. Viitaniementie 13 40720 Jyväskylä. Puistokatu 3 B 18 00140 Helsinki. puh. (014) 3386 845. faksi (014) 3386 812

Minerva Kustannus Oy. Viitaniementie 13 40720 Jyväskylä. Puistokatu 3 B 18 00140 Helsinki. puh. (014) 3386 845. faksi (014) 3386 812 Minervan kevät 2007 Minerva Kustannus Oy Puistokatu 3 B 18 00140 Helsinki Viitaniementie 13 40720 Jyväskylä puh. (014) 3386 845 faksi (014) 3386 812 www.minervakustannus.fi etunimi.sukunimi@minervakustannus.fi

Lisätiedot

Uusi Elämä. Järvenpää - Kerava extra. Järvenpään Vapaaseurakunnan ARKKI. Entinen rock-laulaja Dave Jumalan pappina

Uusi Elämä. Järvenpää - Kerava extra. Järvenpään Vapaaseurakunnan ARKKI. Entinen rock-laulaja Dave Jumalan pappina Järvenpää - Kerava extra JOUKKOKIRJE/MASSBREV Uusi Elämä Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net - Nro 2/2005 Pauli Kemi: MIKÄ ON IHMINEN? sivu

Lisätiedot

William Marrion Branham päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu Ilm. 10:7

William Marrion Branham päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu Ilm. 10:7 Finnish Marriage And Divorce 65-0221M William Marrion Branham päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu Ilm. 10:7 Avioliitto ja avioero Jeffersonville, Indiana, USA 21.2.1965, aamukokous Esittely

Lisätiedot

24/7. L. Gordon. www.divinemissions.com. Version 1.00 Kesäkuu 2012. Vastuunrajoitus ja vastuunrajoitukset

24/7. L. Gordon. www.divinemissions.com. Version 1.00 Kesäkuu 2012. Vastuunrajoitus ja vastuunrajoitukset 24/7 Becoming Best Friends Jeesuksen kanssa Kent L. Gordon www.divinemissions.com Version 1.00 Kesäkuu 2012 Vastuunrajoitus ja vastuunrajoitukset Kirjailija ja julkaisija ebook ja niihin liittyvät materiaalit

Lisätiedot

Sisällysluettelo 1. Sisällysluettelo

Sisällysluettelo 1. Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Johdanto... 3 Korkeimman Mestari Ching Hain lyhyt elämäkerta... 9 Tuonpuoleisen maailman mysteeri... 12 Korkeimman Mestari Ching Hain luento 26. kesäkuuta, 1992, Yhdistyneissä

Lisätiedot

Christian Artists Finland CAF 3/09

Christian Artists Finland CAF 3/09 Christian Artists Finland CAF 3/09 SISÄLTÖ 2 Sisällysluettelo, infolaatikko 3 Pääkirjoitus 4-5 Puheenjohtajalta 6-7 Imagine 2010 8-11 Artikkelisarja 3/3 - Profeetallinen maalaus 12-13 Valokeilassa - Elena

Lisätiedot

EVANKELIUMIN VÄRIT. Evankeliumin värit. Teema: Jeesus on ystäväni! Kaarina Harju

EVANKELIUMIN VÄRIT. Evankeliumin värit. Teema: Jeesus on ystäväni! Kaarina Harju Evankeliumin värit Teema: Jeesus on ystäväni! Kaarina Harju 1 LEIRIN OPETTAJALLE, Evankeliumin värit opettajanopas sisältää neljä raamattutuntia havainnollistamisineen, näytelmäkäsikirjoituksia ja leiriläisen

Lisätiedot

VOI HYVIN - KÄYTÄ SYDÄNTÄSI

VOI HYVIN - KÄYTÄ SYDÄNTÄSI -HEARTFULNESS- VOI HYVIN - KÄYTÄ SYDÄNTÄSI Opas parempaan elämään Petri Huitti 1 VOI HYVIN KÄYTÄ SYDÄNTÄSI (Opas parempaan elämään) (Englanniksi: BE WELL - USE YOUR HEART, Guide for better life) ISBN 978-952-68229-0-7

Lisätiedot

TAIVAS TOIVOSSA VALMIINA LÄHTÖÖN

TAIVAS TOIVOSSA VALMIINA LÄHTÖÖN TAIVAS TOIVOSSA VALMIINA LÄHTÖÖN Merja-Riitta Savolainen Merja-Riitta Savolainen J O H D A N T O Pohdiskelen elämää, tässä ajassa, Raamatun valossa. Ajatukset, tunteet ja päivät vaihtuvat kirjanteon aikana.

Lisätiedot

Opetusta hepreaksi kristinuskon juurilla Israelissa s. 8

Opetusta hepreaksi kristinuskon juurilla Israelissa s. 8 6 T O U K O K U U 2 0 0 6 R A D I O L Ä H E T Y S T Y Ö N L E H T I Opetusta hepreaksi kristinuskon juurilla Israelissa s. 8 Rukous on jokaiselle annettu lahja ja tehtävä s. 6 Eritrean luterilaiset yhdistyvät

Lisätiedot

Sanansaattajien radiotyö Intiassa

Sanansaattajien radiotyö Intiassa 1 / 7 Sanansaattajien radiotyö Intiassa (Tv-työstä on erillinen esitys.) PowerPoint-esitys, johon sisältyy video Kolme kuuntelijakertomusta Intiasta (4:50) Ohjeeksi: Kopioi powerpoint-esitys ja video tikulta

Lisätiedot

2 Kirkonpalwelija 2012

2 Kirkonpalwelija 2012 2 2012 Nauttikaamme kesästä Kaunis ja lämmin kesä antaa meille voimia ja hyvää mieltä. Keskikesä onkin meille pohjoismaalaisille sitä aikaa jolloin kaikki ympärillämme kukkii ja tuoksuu, kasvaa ja kukoistaa.

Lisätiedot

Ensimmäinen Mitä voittoon tarvitaan? Rich Froning, Dave Castro & David Thomas (300s.) Veriliitto Michael Franzese (400s.)

Ensimmäinen Mitä voittoon tarvitaan? Rich Froning, Dave Castro & David Thomas (300s.) Veriliitto Michael Franzese (400s.) Elämän Evästä 2015 32 Englanninkielinen mallikansi 9 7 8 9 5 2 7 0 5 8 1 9 0 Veriliitto Michael Franzese (400s.) Michael Franzesen tarina kertoo suuresta elämänmuutoksesta. Vuonna 1986 aikakauslehti Fortune

Lisätiedot

SEURAKUNTALEHTI. Joulu tammikuu 2011/12 Tampereen metodistiseurakunta

SEURAKUNTALEHTI. Joulu tammikuu 2011/12 Tampereen metodistiseurakunta SEURAKUNTALEHTI Joulu tammikuu 2011/12 Tampereen metodistiseurakunta Jumalan valtakunta lähelle ihmisiä Joulun aika antaa meille mahdollisuuden kertoa suuresta Jumalan rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan.

Lisätiedot

ROMANILÄHETYSLEHTI N:O

ROMANILÄHETYSLEHTI N:O ROMANILÄHETYSLEHTI N:O 1/2005 3,50 euroa www.elamajavalo.fi ERITYISAVUSTAJA MARCO ROTH Voidaanko ihmisarvoa turvata sopimuksilla? Katulapsille uusi koti Kolumbiaan MITÄ SEINÄJOELLA TAPAHTUU? Pääkirjoitus

Lisätiedot

Systeemiäly! Helsinki University of Technology Systems Analysis Laboratory Research Reports B23, April 2003. Ville Brummer Terhi Kling Paula Siitonen

Systeemiäly! Helsinki University of Technology Systems Analysis Laboratory Research Reports B23, April 2003. Ville Brummer Terhi Kling Paula Siitonen Helsinki University of Technology Systems Analysis Laboratory Research Reports B23, April 2003 Systeemiäly! Toimittanut Tom Bäckström Ville Brummer Terhi Kling Paula Siitonen Helsinki University of Technology

Lisätiedot

Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net. Tohmajärveläinen Tanja Jääskeläinen:

Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net. Tohmajärveläinen Tanja Jääskeläinen: Tohmajärvi Extra sivut 3-10 Uusi Elämä Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net Numero 5/2012 Huutavan ääni erämaassa sivu 12 Leena Kataja: Mitä

Lisätiedot

OPETUSLAPSEUDEN ASKELEET

OPETUSLAPSEUDEN ASKELEET OPETUSLAPSEUDEN ASKELEET sisältää opetuslapseuttajan oppaan Jerry ja Nancy Reed versio 3.5 OPETUSLAPSEUDEN ASKELEET (sisältää opetuslapseuttajan oppaan) Jerry ja Nancy Reed Opetuslapseuden Askeleet - Versio

Lisätiedot

rakkaaksi Alussa oli Sana. - Joh. 1:1 RADIO DEIN TAAJUUDET Ui pintaa syvemmälle!

rakkaaksi Alussa oli Sana. - Joh. 1:1 RADIO DEIN TAAJUUDET Ui pintaa syvemmälle! RADIO DEIN JA KRISTITYT YHDESSÄ RY:N UUTISLEHTI/ Helmikuu 2007 Julkaisija: Kristityt Yhdessä ry, Ilmalankuja 2 i, 00240 Helsinki, 10. vuosikerta Joukkokirje Alussa oli Sana. - Joh. 1:1 RADIO DEIN TAAJUUDET

Lisätiedot

Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku, - www.uusielama.net. Millainen Jumala sinulla on?

Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku, - www.uusielama.net. Millainen Jumala sinulla on? Ja niin joulu joutui... sivut 3 ja 5 Uusi Elämä Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku, - www.uusielama.net Numero 11-12/2009 Rauno Helppi: Jeesus Kristus vapautti

Lisätiedot

Vanhaa ja uutta armon valtakunnasta nykyajan ihmiselle. 9. vsk

Vanhaa ja uutta armon valtakunnasta nykyajan ihmiselle. 9. vsk Armo riittää Vanhaa ja uutta armon valtakunnasta nykyajan ihmiselle Numero 1 9. vsk 28.2.2012 2 Armo riittää Numero 1/2011 Meerin mietteitä Sanan voima ja sen lohdutus Kuulin äskettäin tutkimustuloksesta,

Lisätiedot

ELÄMÄ JA VALO Palvellaan yhdessä

ELÄMÄ JA VALO Palvellaan yhdessä EV ELÄMÄ JA VALO Romanilähetyslehti 7,50 1-2013 Itä-Euroopan romanilähetystyölle koordinaattori Voiko Raamattu olla elämäni ilon lähde? 20 12 Meidän täytyy muuttaa vääriä ihanteita 8 Ennakkoluulot ja asenteet

Lisätiedot

Rakkaudentähden nettilehti Ihan oma asiakaslehti =)

Rakkaudentähden nettilehti Ihan oma asiakaslehti =) 1/08 Rakkaudentähden nettilehti Ihan oma asiakaslehti =) HYVÄNTEKEÄVÄISYYTTÄ AIVAN PIENILLE JOHDATUS JOULUUN! AARREKARTASTA ASIAA UUTUUSKIRJASTA ESITTELY! 1/2008 Rakkaudentähti 29.11.2008 Sisällysluettelo

Lisätiedot

4/2011 28.11.2011 27. vuosikerta Irtonumero 4,00

4/2011 28.11.2011 27. vuosikerta Irtonumero 4,00 HEIJASTE 4/2011 1 4/2011 28.11.2011 27. vuosikerta Irtonumero 4,00 Turvallisesti satamassa Tapio Talvitie Puheenjohtajan kynästä... 3 Pertti Leinonen Päätoimittajalta... 6 Eija Seppänen-Bolotinski Jeesuksen

Lisätiedot

Riihimäen Idäntyö ry MARRASKUU 2008

Riihimäen Idäntyö ry MARRASKUU 2008 LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA Vera Riihimäen Idäntyö ry MARRASKUU 2008 PUHEENJOHTAJAN PALSTA POHJOISEN POJAT Terveisiä pohjoisesta, Murmanskin alueen vankiloista! Sain tilaisuuden käydä Kerttu

Lisätiedot

Tuomas ei häpeile ilosanomaa. Isabel löysi todellisen vapauden. Asuisin vieläkin Sevettijärvellä

Tuomas ei häpeile ilosanomaa. Isabel löysi todellisen vapauden. Asuisin vieläkin Sevettijärvellä Lapin alueen helluntaiseurakuntien lehti NUMERO 2 18. huhtikuuta 2012 3 4 6 Isabel löysi todellisen vapauden Suomalais-espanjalainen Isabel Fernandez Garcia tuli uskoon 15-vuotiaana Asuisin vieläkin Sevettijärvellä

Lisätiedot

LAHETYSVIESTI. nro 4, joulukuu 2008 4. SANAT JA TEOT - evankeliumin asialla!

LAHETYSVIESTI. nro 4, joulukuu 2008 4. SANAT JA TEOT - evankeliumin asialla! LAHETYSVIESTI nro 4, joulukuu 2008 4 SANAT JA TEOT - evankeliumin asialla! Tässä lehdessä: Ihmeellisesti tehty naisfoorumi s. 2 Sinikka Pohjalainen Pääkirjoitus s. 3 Martti Ahvenlampi Impact Madrid vei

Lisätiedot

CAF. CAF:n taidenäyttely 2009 teemalla Rakkaus on suurin! Joseph Bangura: Elämäni on Jumalan ihme! Christian Artists Finland 4/08

CAF. CAF:n taidenäyttely 2009 teemalla Rakkaus on suurin! Joseph Bangura: Elämäni on Jumalan ihme! Christian Artists Finland 4/08 Christian Artists Finland CAF 4/08 CAF:n taidenäyttely 2009 teemalla Rakkaus on suurin! Joseph Bangura: Elämäni on Jumalan ihme! Jäsenmaksut 2009 s. 3 ja 15 SISÄLTÖ 2 Sisällysluettelo, infolaatikko 3 Pääkirjoitus

Lisätiedot

Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n jäsenlehti

Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n jäsenlehti 3 2012 Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n jäsenlehti Plari Juhani Palmun teoksia Knuuttilanraitilla. Leila Palmu. juhani palmu GALLERIA JUHANI PALMU KNUUTTILANRAITTI 295, ALAHÄRMÄ PUH/FAX 06 48 44 008, GSM

Lisätiedot