mulle ei kelepaa mikään muuu! TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSRAKENTEISET HALLIT JA RAKENNUSPAKETIT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "mulle ei kelepaa mikään muuu! TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSRAKENTEISET HALLIT JA RAKENNUSPAKETIT"

Transkriptio

1 mulle ei kelepaa mikään muuu! TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSRAKENTEISET HALLIT JA RAKENNUSPAKETIT

2 2 CONEXX GROUP Conexx Group on eurooppalainen teräsrakenteiden tuotantoon keskittynyt yritysryhmä. Toimim me koko Euroopan alueella sekä Venäjän kasvavilla markkinoilla. Toimintamme sai alkunsa vuonna 1957 Hollannissa. Conexx Group:n omistus sekä kaiken suunnittelun ja toiminnan ohjaus tapahtuu pääkonttorilta hollannista edelleenkin. Suomessa Conexx-rakennuksia on rakennettu vuodesta Tällä hetkellä Suomessa on yli 350 Conexx -teräsrakennehallia. TUOTTEET JA PALVELUT Perustus Betonielementit Teräsrakenteet Orret Vesikatto Seinäverhous Valoharja Sadevesijärjestelmä Nosto- ja käyntiovet Ikkunat ja viimeistelylistat Ilmanvaihto Huolto ja varaosat

3 3 CONEXX RAKENNUSPAKETTI ON RAKENTAJALLE HELPPO Toimitus pitää sisällään kokonaisuuden, jollaista ei muualta löydy. Toimitukseen kuuluu rakennuk sen, piirustusten ja rakennelaskelmien lisäksi rakennuksen viimeistelyssä tarvittavat tarvikkeet rahteineen. Conexx ottaa vastuun eri rakennus komponenttien yhteensovittamisesta ja soveltumisesta, jolloin taloudellisesti iso riskitekijä jää asiakkaalta pois. Ohessa on esitelty Conexx -rakennuspaketti osa-alueittain. Conexx -tarjous tehdään aina kyseisten osa-alueiden hinnat eritellen, jolloin kykenet suorittamaan aitoa hintavertailua. Rakennuksissamme ei ole mitään vakiokokoja, vaan ne suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

4 4 PERUSTUS Rakennus perustetaan anturalaatoille tai pilarianturoille. Toimitukseen sisältyy kaikki anturalaatan/pilarianturan raudoitukseen tarvittavat esikatkaistut ja taivutetut raudat, sidelangat sekä pultit teräsrungon asennusta varten. Perustukset on mahdollista toimittaa myös valmiina elementteinä, jolloin rakennuspaikalla tehtävä työ helpottuu myös talvirakentamisen osalta. Rakennuksen perustukset mitoitetaan kyseisen rakennuspaikan vaatimuksia vastaavaksi. BETONIELEMENTIT Lämpöeristävällä sandwich-rakenteella varustetut betonielementit asennetaan lähtemään pulttipilarin tasolta. Elementtejä on rakenteeltaan kolmea erilaista: 1. Maatilarakennuksiin tarkoitettuja eriste-elementtejä, joissa eriste on suljettuna kuoren sisään joka puolelta. 2. Lämpöisiin tuotantorakennuksiin tarkoitettuja lisäeristettyjä elementtejä, joissa eriste tulee kuoren läpi sivuilta sekä yläpuolelta. 3. Varastoihin ja kylmiin maatilarakennuksiin tarkoitettuja elementtejä joissa käyttötarkoituksen mukaan valitaan rakenteellinen lujuus. Elementteihin ei kohdistu kantavien rakenteiden kuormitusta. Ovi ja muut mahdolliset aukotukset tehdään elementteihin jo tehtaalla.

5 5 TERÄSRAKENNE Tarjouksia vertaillessanne pyydämme ottamaan huomioon rakenteessamme käytettävän ainoastaan kuumavalssattua IPE / HEA teräspalkkia. Näin varmistamme teille turvallisen ja pitkäikäisen rakennuksen. Teräsrakenne, joka on IPE / HEA palkkeja, toimitetaan maalattuna tai kuumasinkittynä. Maalaukselle myönnetään 5 vuoden takuu. Rakenteellinen takuu Suomen rakentamissäädösten mukainen 10 vuotta, mutta käyttöikäolettamana 50 vuotta. Rakenteiden materiaalivahvuudet riippuvat tuulija lumikuormavyöhykkeestä sekä käytettävien tukipilarien määrästä. Teräskehien kehäväli sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Conexx:n kehittämä uutta teknologiaa edustava FSC-palkki on teräsrakenteiden viimeisin läpimurto. Sillä saavutetaan kaikki perinteisen teräsrunkorakenteen edut, mutta se on valmistuksen osalta kustannustehokkaampi vaihtoehto. FSC-palkissa yhdistyy materiaalinkäytön optimointi ja korkea rakenteellinen jäykkyys. ORRET Teräsorsia käytetään aina kun runkorakenteen kehäväli on yli 5 m. Orsien määrään, vahvuuteen ja asennusväliin vaikuttavat tuuli- ja lumikuorma, kattokaltevuus sekä vesikaton materiaali. Mahdolliset puuorret ovat painekyllästettyjä ja niitä käytetään seinämateriaalin lisätuentaan sekä ovien yhteydessä. Puuorsien määrä yli viiden metrin kehäväliä käytettäessä on vähäinen. VESIKATTO Vesikaton katemateriaaliksi valitaan rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan joko (PIR) IPN-sandwich paneeli, eristetty/eristämätön teräspeltikate tai eristämätön kondensoimaton Eurofala kuituaaltolevy. (PIR) IPN-eristelevyt ovat paloluokiteltuja ja niiden avulla teet P2-paloluokkaisen rakennuksen turvallisesti. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

6 6 SEINÄVERHOUS Seinäverhouksen materiaali valitaan niin ikään rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan. Materiaalivaihtoehtoina ovat (PIR) IPN-sandwich-paneeli tai teräsprofiilipelti. Rakennuksen valoisuutta voidaan lisätä käyttämällä valoa läpäiseviä valolevyjä. Eristetyssä rakennuksessa voidaan käyttää myös lämpöelementti ikkunoita eristyksen saavuttamiseksi. Toimitamme asiakkaan tarpeen mukaan myös nämä ikkunat. (PIR) IPN-eristelevyt ovat paloluokiteltuja (EI30/ RE60) ja niiden avulla teet P2-paloluokkaisen rakennuksen turvallisesti. Värivaihtoehtoja on runsaasti. VALOHARJA Valoharja tuo valoa ja huolehtii ilman vaihtuvuudesta sekä savunpoistosta rakennuksen sisällä. Conexx :in käyttämät valoharjat on suunniteltu siten, että rakennuksen sisälle saadaan aikaan luonnollinen veto, jolla varmistetaan raittiin ilman määrä sekä rakenteiden pysyminen kuivana. Harjailmanvaihto toteutetaan joko koko rakennuksen pituisella avoharjatyypillä tai hormeilla. Kummassakin tyyppivaihtoehdossa toimitukseen sisältyy säädettävissä olevat läpät joko manuaali- tai sähkösäädöllä. SADEVESIJÄRJESTELMÄ Sadevesijärjestelmän materiaali on maalattu, galvanoitu teräslevy. Sadevesijärjestelmän toimitus sisältää kaikki osat, kiinnitystarvikkeet kouruista syöksyputkiin ja kiinnitystarpeineen rakennuksen osalle.

7 hyvä ilima ja pehemoonen peti. kyllä sonnin kelepaa! 7 NOSTO- JA KÄYNTIOVET Conexx-rakennuksen viimeistelevät laadukkaat nosto- ja käyntiovet, jotka on valmistettu galvanoidusta ja maalatusta teräslevystä. Lisävarusteet nosto-oviin: sähköinen nostin, kauko-ohjaus, käyntiovet, ikkunat. Käyntiovet: 1- ja 2-lehteä ovat ruostumattomalla kynnyksellä olevia laadukkaita Doordecovia, joiden galvanoitu teräspinta on maalattu. Oviin on mahdollisuus saada ikkunoita, ja ne on mahdollista saada paloluokiteltuna aina EI60-luokkaan saakka. Käyntiovien kokoja on useita, mutta yleisimmin käytössämme ovat 1100x2300 sekä 2100x2300. IKKUNAT JA VIIMEISTELYLISTAT Muovipintaiset lämpöelementti-ikkunat ovat saatavissa 1 4-ruutuisina. Ikkunat ovat joko kiinteitä tai avattavia. Rakennuspaketti sisältää oheisten osa-alueiden listat ja tarvikkeet viimeistelyä varten. Kun viimeistelylistat ja tarvikkeet tulevat samassa paketissa niin ne kyetään suunnittelemaan ennalta ja niiden sopivuus on varmaa. Rakennuspaketti sisältää kaikki viimeistelyyn tarvittavat materiaalit, nurkka- ja räystäskoteloinnit, ikkunalistat jne. Rakennuksissa on myös mahdollista käyttää pvcja monikennolevyä, jotka ovat hinnaltaan edullisempia kuin lämpöelementti-ikkunat ja niillä voidaan luoda valon lisäksi myös ulkonäköä.

8 8 ILMANVAIHTO Westmoor Oy / Conexx toimivat yhteistyössä myös kanadalaisen Secco International Inc:n kanssa. Secco-tuotteet ovat maailmalla arvostettuja ja niiden laadukkuuden takana on vuosikymmenten kokemus luonnollisen ilmanvaihdon käytöstä sekä laajamittaisesta tuotekehitystyöstä, joka jatkuu edelleen. Secco:n mottona on huolenpito, joka heijastaa tuotteiden laatua ja sitä, että Secco pitää huolta asiakkaistamme heidän arjessaan. Aina voi kaiken tehdä vielä hieman paremmin pitää vielä paremmin huolta! Myynnissämme ovat mm.: ISOCELL-ilmapatjat (kolmiopussi), jossa kondensoituminen, ilmanvaihdon tarkka säädettävyys sekä pitkäikäisyys ovat markkinoiden ehdotonta kärkeä verhot ylös- tai alaspäin aukeavina liukuikkunat monikennolevystä hormit valoharjalla tai ilman tuulettimet, ilmastoinnit jne. Ilmanvaihtotuotteet on saatavissa myös erikseen ilman Conexx -rakennuspakettia.

9 9 MUUT BETONITUOTTEET Olemme siirtyneet kotimaisen valmistajan betonielementteihin, mikä takaa myynnillemme laajan tuotevalikoiman sekä vertailukelpoisen hinnan. Kauttamme on saatavana kilpailukykyiseen hintaan myös muun muassa: parsien päätyelementit SOLO ja DUO ruokintaeste-elementti RP karsinaelementit BOX väliseinäelementit VS lantalaelementit kuiluelementit laakasiiloelementit (myös ilman maavallia ja tukianturaa asennettavat HEVI-elementit) väliseinäelementit, robottikopit jne. LIETESÄILIÖT Westmoor Oy / Conexx toimivat yhteistyössä myös AS E-betoonelement / Acontank kanssa, jonka laadukkaat lietesäiliöt toimitetaan aina asennettuina sekä saumattuina. Lietesäiliöt kokoluokassa m 3. Acontank -vesivarasto- ja lietetankkeja voidaan helposti rakentaa maan päälle tai upotettuna. Acontank -säiliö ei tarvitse seinän ulkopuolelta maanpinnan tukea, jolla karsitaan kaivutöiden määrää ja säiliön hintaa, samoin ei tarvita lainkaan suoja-aitausta. Tällä säästetään suojaaitauksen kustannukset. Acontank -betonielementtisäiliöllä on Suomen Maa- ja Metsätalousministeriön hyväksyntä. Lietesäiliöt on saatavissa myös erikseen ilman rakennuspakettia. Betonituotteet on saatavissa myös erikseen ilman rakennuspakettia.

10 10 YHTEENVETO Paljon kuvia löytyy myös Huom! Runko on täysin IPE- ja HEA-rakenteinen ja ylös asti avoin. Rakenne tarvittaessa täysin ilman välitolppia. Tarjotut kokonaisuudet sisältävät siis KAIKKI asentamiseen tarvittavat tarvikkeet, listat ja viimeistelypellit sekä ovien ja ikkunoiden kehykset ym. Osa-alueet sisältävät rahdit. Tarjoukseen sisältyy kaikki rakennuksen rakennelaskelmat, rakenne-, lujuus-, detalji- sekä yleiskuvat. -merkki PROSESSIN ETENEMINEN 1. Asiakas hyväksyy tarjouksemme. 2. Teemme rakennuksesta arkkitehtikuvat, joissa yhdessä sovimme yksityiskohdista kuten väreistä, ovien tarkoista paikoista ym. Samalla voit vielä lisätä ja muuttaa suunnitelmia vaikkapa rakennuksen koon, mallin tai ovimäärien suhteen. 3. Kun meillä on yhteinen käsitys siitä, että arkkitehtikuva vastaa tulevia tarpeita, teemme tilausvahvistuksen, jossa kaikki sovitut asiat on huomioitu kuvissa, hinnassa ja toimituksissa. Tilausvahvistuksen mukana on lopullinen kauppasopimus, viivästyssakkosopimus, pankkitakaus ennakkomaksulle sekä toimitusaikataulu, johon sitoudutaan. VASTA TILAUSVAHVISTUKSEN HYVÄKSYMÄLLÄ alkaa ns. rauta katketa ja toimitukset alkavat. Rakennus on tarvittaessa P2-paloluokiteltu.

11 11 Helppoa ja turvallista! Mitäs Muuta!

12 TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSNAVETOOS ASUU ONNELLISIA ITIKOOTA CONEXX PL84, Seinäjoki Jarkko Kivelä, puh Eija Lähdesmäki, puh Turkka Kivelä, puh /ConexxGroup Korkein luottoluokitus Bisnode 2014

DeLaval luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut

DeLaval luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut DeLaval luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut Ilmanvaihtopaneelit, harjailmanvaihto ja poistohormit Navetan ilmanvaihdon toteuttaminen luonnollisella ilmanvaihdolla Olipa kyseessä vasikka tai lypsylehmä,

Lisätiedot

TIMBECON ELEMENTTITALOT

TIMBECON ELEMENTTITALOT Timbecon elementtitalot golfkeskuksessa Ruotsissa TIMBECON ELEMENTTITALOT Parhain mahdollinen täydellisyys elementtitalojen puuelementeille Timbecon päätoimialoihin sisältyvät puurakennusten suunnittelu,

Lisätiedot

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet TERVEELLINEN SISÄILMASTO! Hyvinkään seudun

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet TERVEELLINEN SISÄILMASTO! Hyvinkään seudun Hyvinkään seudun Rakentajan Tieto RAKENTAJAN TIETO 1 UUTTA GRILLAAMISESSA! 1 3 UUTTA GRILLAAMISESSA! UUTTA GRILLAAMISESSA! 1 3 Heinäkuu 3/2013 12.7.-11.8.2013 asuntomessut hyvinkää www.lotusgrill.fi Koska

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

Pientalorakentajan perustieto

Pientalorakentajan perustieto Pientalorakentajan perustieto SISÄLLYS ALKUSANAT... 2 1.0 HANKKEEN VAIHEET... 3 2.0 SUUNNITTELU... 4 2.1 TARPEIDEN KARTOITTAMINEN... 4 2.2 TONTTI... 5 2.3 KUSTANNUKSET... 6 2.4 SUUNNITTELUN OHJAAMINEN...

Lisätiedot

Vain paras laatu on tarpeeksi hyvää suomalaisille katoille

Vain paras laatu on tarpeeksi hyvää suomalaisille katoille Vain paras laatu on tarpeeksi hyvää suomalaisille katoille Sisällysluettelo Kattokeskus Kattokeskus Tietoa yrityksestä......................... 4 Sinua palvelevat.......................... 5 Tapamme toimia,

Lisätiedot

ME PIDÄMME PINTAMME. KATTOTUOTTEET

ME PIDÄMME PINTAMME. KATTOTUOTTEET ME PIDÄMME PINTAMME. KATTOTUOTTEET TUNNEMME TUOTTEEMME PINTAA SYVEMMÄLTÄ. Toiminnassamme yhdistyy korkea laatu, järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Tämän mahdollistaa tehokas kotimainen tuotanto,

Lisätiedot

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet LAMECO. Ota yhteyttä! LEPPOISAA ASUMISTA IDYLLISESSÄ MAALAISMAISEMASSA

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet LAMECO. Ota yhteyttä! LEPPOISAA ASUMISTA IDYLLISESSÄ MAALAISMAISEMASSA RAKENTAJAN TIETO Rakentajan 1 1 3 Tieto UUTTA GRILLAAMISESSA! Asuntomessut Tampereella 13.7.-12.8.2012 Heinäkuu 2/2012 Olemme mukana myös mökkimessuilla Lappeenrannassa Rauhan alueella 25.6. 8.7.2012.

Lisätiedot

THERMIA. 40 VUOTTA PUMPPUJA. MAALÄMPÖ- www.kotisun.fi. www.kotisun.fi. Tampereen seudun. Luonnonmukaiset maalit ja pintakäsittelyaineet 1/2014

THERMIA. 40 VUOTTA PUMPPUJA. MAALÄMPÖ- www.kotisun.fi. www.kotisun.fi. Tampereen seudun. Luonnonmukaiset maalit ja pintakäsittelyaineet 1/2014 Tampereen seudun RAKENNUSMAAILMA 1 1/2014 Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit www.kotisun.fi www.kotisun.fi 0207 669 940 0207 669 940 Luonnonmukaiset maalit ja pintakäsittelyaineet Maalauskauden messutarjoukset!

Lisätiedot

JA METSÄTALOUSMAAILMA. sen ohella käytettävän äänenvaimenninta ja Markku Sivonen on

JA METSÄTALOUSMAAILMA. sen ohella käytettävän äänenvaimenninta ja Markku Sivonen on MAA- YRITYSMAAILMA JA METSÄTALOUSMAAILMA 311 Asesepänliike BR-Tuote Oy Huippuunsa hiottua laatua Asesepänliike BR-Tuote Oy on Markku Sivosen omistama täysin kotimaisista tarkkuuskiikarinjaloistaan ja refleksivaimentimistaan

Lisätiedot

T R I O T E C - T I E D O T E

T R I O T E C - T I E D O T E Numero 5 T R I O T E C - T I E D O T E Joulu 2010 Työntäyteinen vuosi takana, uusi edessä Myyntihenkilöstö Triotecin vuosi 2010 alkoi edellisen vuoden lopun viitoittamalla tiellä: syksy 2009 oli erittäin

Lisätiedot

Ulkomaalaus. Puun pintakäsittely. on tarkoitettu seinille, seuraava vuorilaudoille

Ulkomaalaus. Puun pintakäsittely. on tarkoitettu seinille, seuraava vuorilaudoille Ulkomaalaus Puun pintakäsittely Puun pintakäsittelyn tarkoituksena on suojata puuta ympäristörasituksilta: kosteudelta, auringonvalolta, sinistäjä-, home- ja lahottajasieniltä. Suojaamisen ohella yhtäläisen

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex.

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex. Helsingin RAKENNUSMAAILMA 1 HENGITÄ PUHDASTA RAIKASTA SISÄILMAA Marraskuu 7/2013 Köysikuja 1 B 01640 Vantaa puh. 050 353 4465 fax (09) 852 3307 pk.ilmastointi@suomi24.fi www.pk-ilmastointi.fi Formex Oy

Lisätiedot

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. Plannjan

Lisätiedot

Nro 1. Uima- & porealtaat Tuotekuvasto 2014. uima-allaslämpöpumppujen. ja -katteiden alalla Pohjoismaissa.

Nro 1. Uima- & porealtaat Tuotekuvasto 2014. uima-allaslämpöpumppujen. ja -katteiden alalla Pohjoismaissa. Uima- & porealtaat Tuotekuvasto 2014 Laaja valikoima edullisia, huolellisesti suunniteltuja ja laadukkaita uima- ja poreallastuotteita Nro 1 uima-allaslämpöpumppujen ja -katteiden alalla Pohjoismaissa.

Lisätiedot

tukiseinäratkaisu kaikkiin olosuhteisiin

tukiseinäratkaisu kaikkiin olosuhteisiin www.ruukki.fi tukiseinäratkaisu kaikkiin olosuhteisiin RUUKKI RD -PAALUSEINÄ 2 Ruukki RD -paaluseinä Toiminnassamme yhdistyvät teräs- ja pohjarakentamisen osaaminen Ruukki on yksi Euroopan merkittävimpiä

Lisätiedot

Liesituuletinkäsikirja. Näin valitset uuden liesituulettimesi.

Liesituuletinkäsikirja. Näin valitset uuden liesituulettimesi. Liesituuletinkäsikirja. Näin valitset uuden liesituulettimesi. siemens-home.fi Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Johdanto 05 Laaja liesituuletinvalikoima 06 Erilaiset liesituuletintyypit 07 Näin liesituuletin

Lisätiedot

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. 2 Sisältö

Lisätiedot

Kodin MUKAVUUDEKSI. Uponorin asiakaslehti. www.uponor.fi

Kodin MUKAVUUDEKSI. Uponorin asiakaslehti. www.uponor.fi Uponorin asiakaslehti 1/2008 www.uponor.fi Kodin MUKAVUUDEKSI Marcus Grönholm vaatii parasta laitteilta myös ralliuran jälkeen Putkiremontti voi olla pelättyä helpompi Piha on kodin laajennus Lapsiperheen

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Vantaan-Espoon. Elysator-vedenkäsittelylaitteet

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Vantaan-Espoon. Elysator-vedenkäsittelylaitteet Vantaan-Espoon Lokakuu 6/2013 Pohjoisväylä Elysator-vedenkäsittelylaitteet Korroosiosuoja taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Soveltuu kaikkiin suljettuihin kiertoihin Kemikaaliton ja helppohoitoinen

Lisätiedot

KAIKKI TIILIKATOSTA. Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF

KAIKKI TIILIKATOSTA. Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF KAIKKI TIILIKATOSTA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF TALOSI ON UUDEN KATON ARVOINEN Uusi katto on aina viisas investointi. Jokainen kattoon investoitu

Lisätiedot

Helpoin tie uuteen kattoon. Betoni- ja savitiilikatot, aluskatteet ja tarvikkeet 2013

Helpoin tie uuteen kattoon. Betoni- ja savitiilikatot, aluskatteet ja tarvikkeet 2013 Helpoin tie uuteen kattoon Betoni- ja savitiilikatot, aluskatteet ja tarvikkeet 2013 2 SISÄLTÖ 07 45 10 31 Monier Helpoin tie uuteen kattoon 5 Globaali verkosto, paikallinen hankinta 6 Kauniit, kestävät

Lisätiedot

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. Plannjan

Lisätiedot

talotekniset järjestelmät Rakentajan LVI-opas

talotekniset järjestelmät Rakentajan LVI-opas talotekniset järjestelmät Rakentajan LVI-opas 01 2011 1002 Sisältö Uponor-pientaloratkaisu Turvalliset LVI-järjestelmät, tarjouspalvelu ja järjestelmätodistukset...6 Lattialämmitys Paras ratkaisu kaikille

Lisätiedot

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja.

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja. Rakentajan RAKENTAJAN TIETO Tieto Savon 2/2010 Messujakelu: Asuntomessut Kuopiossa 16.7.-15.8.2010 KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu

Lisätiedot

Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012

Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 Kaikki TIILIKATOSTA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF TALOSI ON UUDEN KATON ARVOINEN Uusi katto on aina viisas investointi. Jokainen kattoon investoitu

Lisätiedot

Moderni logistiikka ja älykkäät ohjausjärjestelmät. Kuormaustekniikka Kokonaisratkaisut tehokkuuden parantamiseksi

Moderni logistiikka ja älykkäät ohjausjärjestelmät. Kuormaustekniikka Kokonaisratkaisut tehokkuuden parantamiseksi Moderni logistiikka ja älykkäät ohjausjärjestelmät Kuormaustekniikka Kokonaisratkaisut tehokkuuden parantamiseksi 2 Hörmann-merkkilaatua 4 Suunnitteluperiaatteet 6 Oikeat perusajatukset 6 Oikeat tuotteet

Lisätiedot

THE ART OF INSULATION. Eristä oikein PERUSTUSTEN JA ALAPOHJIEN ERISTYSOPAS. Oppaan avulla eristät uusien energia tehokkuusvaatimusten mukaisesti.

THE ART OF INSULATION. Eristä oikein PERUSTUSTEN JA ALAPOHJIEN ERISTYSOPAS. Oppaan avulla eristät uusien energia tehokkuusvaatimusten mukaisesti. THE ART OF INSULATION Eristä oikein PERUSTUSTEN JA ALAPOHJIEN ERISTYSOPAS Oppaan avulla eristät uusien energia tehokkuusvaatimusten mukaisesti. Mitä EPS on? matala energia eriste EPS eli paisutettu polystyreeni

Lisätiedot

KYLPYHUONE-ELEMENTTIEN KÄYTTÖ RAKENNUSTUOTANNOSSA

KYLPYHUONE-ELEMENTTIEN KÄYTTÖ RAKENNUSTUOTANNOSSA KUVAILULEHTI KYLPYHUONE-ELEMENTTIEN KÄYTTÖ RAKENNUSTUOTANNOSSA Jyväskylän Ratapihan opiskelija-asuntojen kylpyhuone-elementtirakentaminen Elmeri Sorsa Opinnäytetyö Toukokuu 2012 Rakennustekniikan koulutusohjelma

Lisätiedot

N O V R E L Talosi sydän

N O V R E L Talosi sydän N O V R E L Talosi sydän Novrel jakaa lämmön, sinä nautit huolettomasta asumisesta Novrel kokoaa huippuluokan säätötekniikan ja johtavien putkivalmistajien huippuluokan metalliset lattialämmitysputket

Lisätiedot