mulle ei kelepaa mikään muuu! TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSRAKENTEISET HALLIT JA RAKENNUSPAKETIT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "mulle ei kelepaa mikään muuu! TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSRAKENTEISET HALLIT JA RAKENNUSPAKETIT"

Transkriptio

1 mulle ei kelepaa mikään muuu! TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSRAKENTEISET HALLIT JA RAKENNUSPAKETIT

2 2 CONEXX GROUP Conexx Group on eurooppalainen teräsrakenteiden tuotantoon keskittynyt yritysryhmä. Toimim me koko Euroopan alueella sekä Venäjän kasvavilla markkinoilla. Toimintamme sai alkunsa vuonna 1957 Hollannissa. Conexx Group:n omistus sekä kaiken suunnittelun ja toiminnan ohjaus tapahtuu pääkonttorilta hollannista edelleenkin. Suomessa Conexx-rakennuksia on rakennettu vuodesta Tällä hetkellä Suomessa on yli 350 Conexx -teräsrakennehallia. TUOTTEET JA PALVELUT Perustus Betonielementit Teräsrakenteet Orret Vesikatto Seinäverhous Valoharja Sadevesijärjestelmä Nosto- ja käyntiovet Ikkunat ja viimeistelylistat Ilmanvaihto Huolto ja varaosat

3 3 CONEXX RAKENNUSPAKETTI ON RAKENTAJALLE HELPPO Toimitus pitää sisällään kokonaisuuden, jollaista ei muualta löydy. Toimitukseen kuuluu rakennuk sen, piirustusten ja rakennelaskelmien lisäksi rakennuksen viimeistelyssä tarvittavat tarvikkeet rahteineen. Conexx ottaa vastuun eri rakennus komponenttien yhteensovittamisesta ja soveltumisesta, jolloin taloudellisesti iso riskitekijä jää asiakkaalta pois. Ohessa on esitelty Conexx -rakennuspaketti osa-alueittain. Conexx -tarjous tehdään aina kyseisten osa-alueiden hinnat eritellen, jolloin kykenet suorittamaan aitoa hintavertailua. Rakennuksissamme ei ole mitään vakiokokoja, vaan ne suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

4 4 PERUSTUS Rakennus perustetaan anturalaatoille tai pilarianturoille. Toimitukseen sisältyy kaikki anturalaatan/pilarianturan raudoitukseen tarvittavat esikatkaistut ja taivutetut raudat, sidelangat sekä pultit teräsrungon asennusta varten. Perustukset on mahdollista toimittaa myös valmiina elementteinä, jolloin rakennuspaikalla tehtävä työ helpottuu myös talvirakentamisen osalta. Rakennuksen perustukset mitoitetaan kyseisen rakennuspaikan vaatimuksia vastaavaksi. BETONIELEMENTIT Lämpöeristävällä sandwich-rakenteella varustetut betonielementit asennetaan lähtemään pulttipilarin tasolta. Elementtejä on rakenteeltaan kolmea erilaista: 1. Maatilarakennuksiin tarkoitettuja eriste-elementtejä, joissa eriste on suljettuna kuoren sisään joka puolelta. 2. Lämpöisiin tuotantorakennuksiin tarkoitettuja lisäeristettyjä elementtejä, joissa eriste tulee kuoren läpi sivuilta sekä yläpuolelta. 3. Varastoihin ja kylmiin maatilarakennuksiin tarkoitettuja elementtejä joissa käyttötarkoituksen mukaan valitaan rakenteellinen lujuus. Elementteihin ei kohdistu kantavien rakenteiden kuormitusta. Ovi ja muut mahdolliset aukotukset tehdään elementteihin jo tehtaalla.

5 5 TERÄSRAKENNE Tarjouksia vertaillessanne pyydämme ottamaan huomioon rakenteessamme käytettävän ainoastaan kuumavalssattua IPE / HEA teräspalkkia. Näin varmistamme teille turvallisen ja pitkäikäisen rakennuksen. Teräsrakenne, joka on IPE / HEA palkkeja, toimitetaan maalattuna tai kuumasinkittynä. Maalaukselle myönnetään 5 vuoden takuu. Rakenteellinen takuu Suomen rakentamissäädösten mukainen 10 vuotta, mutta käyttöikäolettamana 50 vuotta. Rakenteiden materiaalivahvuudet riippuvat tuulija lumikuormavyöhykkeestä sekä käytettävien tukipilarien määrästä. Teräskehien kehäväli sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Conexx:n kehittämä uutta teknologiaa edustava FSC-palkki on teräsrakenteiden viimeisin läpimurto. Sillä saavutetaan kaikki perinteisen teräsrunkorakenteen edut, mutta se on valmistuksen osalta kustannustehokkaampi vaihtoehto. FSC-palkissa yhdistyy materiaalinkäytön optimointi ja korkea rakenteellinen jäykkyys. ORRET Teräsorsia käytetään aina kun runkorakenteen kehäväli on yli 5 m. Orsien määrään, vahvuuteen ja asennusväliin vaikuttavat tuuli- ja lumikuorma, kattokaltevuus sekä vesikaton materiaali. Mahdolliset puuorret ovat painekyllästettyjä ja niitä käytetään seinämateriaalin lisätuentaan sekä ovien yhteydessä. Puuorsien määrä yli viiden metrin kehäväliä käytettäessä on vähäinen. VESIKATTO Vesikaton katemateriaaliksi valitaan rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan joko (PIR) IPN-sandwich paneeli, eristetty/eristämätön teräspeltikate tai eristämätön kondensoimaton Eurofala kuituaaltolevy. (PIR) IPN-eristelevyt ovat paloluokiteltuja ja niiden avulla teet P2-paloluokkaisen rakennuksen turvallisesti. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

6 6 SEINÄVERHOUS Seinäverhouksen materiaali valitaan niin ikään rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan. Materiaalivaihtoehtoina ovat (PIR) IPN-sandwich-paneeli tai teräsprofiilipelti. Rakennuksen valoisuutta voidaan lisätä käyttämällä valoa läpäiseviä valolevyjä. Eristetyssä rakennuksessa voidaan käyttää myös lämpöelementti ikkunoita eristyksen saavuttamiseksi. Toimitamme asiakkaan tarpeen mukaan myös nämä ikkunat. (PIR) IPN-eristelevyt ovat paloluokiteltuja (EI30/ RE60) ja niiden avulla teet P2-paloluokkaisen rakennuksen turvallisesti. Värivaihtoehtoja on runsaasti. VALOHARJA Valoharja tuo valoa ja huolehtii ilman vaihtuvuudesta sekä savunpoistosta rakennuksen sisällä. Conexx :in käyttämät valoharjat on suunniteltu siten, että rakennuksen sisälle saadaan aikaan luonnollinen veto, jolla varmistetaan raittiin ilman määrä sekä rakenteiden pysyminen kuivana. Harjailmanvaihto toteutetaan joko koko rakennuksen pituisella avoharjatyypillä tai hormeilla. Kummassakin tyyppivaihtoehdossa toimitukseen sisältyy säädettävissä olevat läpät joko manuaali- tai sähkösäädöllä. SADEVESIJÄRJESTELMÄ Sadevesijärjestelmän materiaali on maalattu, galvanoitu teräslevy. Sadevesijärjestelmän toimitus sisältää kaikki osat, kiinnitystarvikkeet kouruista syöksyputkiin ja kiinnitystarpeineen rakennuksen osalle.

7 hyvä ilima ja pehemoonen peti. kyllä sonnin kelepaa! 7 NOSTO- JA KÄYNTIOVET Conexx-rakennuksen viimeistelevät laadukkaat nosto- ja käyntiovet, jotka on valmistettu galvanoidusta ja maalatusta teräslevystä. Lisävarusteet nosto-oviin: sähköinen nostin, kauko-ohjaus, käyntiovet, ikkunat. Käyntiovet: 1- ja 2-lehteä ovat ruostumattomalla kynnyksellä olevia laadukkaita Doordecovia, joiden galvanoitu teräspinta on maalattu. Oviin on mahdollisuus saada ikkunoita, ja ne on mahdollista saada paloluokiteltuna aina EI60-luokkaan saakka. Käyntiovien kokoja on useita, mutta yleisimmin käytössämme ovat 1100x2300 sekä 2100x2300. IKKUNAT JA VIIMEISTELYLISTAT Muovipintaiset lämpöelementti-ikkunat ovat saatavissa 1 4-ruutuisina. Ikkunat ovat joko kiinteitä tai avattavia. Rakennuspaketti sisältää oheisten osa-alueiden listat ja tarvikkeet viimeistelyä varten. Kun viimeistelylistat ja tarvikkeet tulevat samassa paketissa niin ne kyetään suunnittelemaan ennalta ja niiden sopivuus on varmaa. Rakennuspaketti sisältää kaikki viimeistelyyn tarvittavat materiaalit, nurkka- ja räystäskoteloinnit, ikkunalistat jne. Rakennuksissa on myös mahdollista käyttää pvcja monikennolevyä, jotka ovat hinnaltaan edullisempia kuin lämpöelementti-ikkunat ja niillä voidaan luoda valon lisäksi myös ulkonäköä.

8 8 ILMANVAIHTO Westmoor Oy / Conexx toimivat yhteistyössä myös kanadalaisen Secco International Inc:n kanssa. Secco-tuotteet ovat maailmalla arvostettuja ja niiden laadukkuuden takana on vuosikymmenten kokemus luonnollisen ilmanvaihdon käytöstä sekä laajamittaisesta tuotekehitystyöstä, joka jatkuu edelleen. Secco:n mottona on huolenpito, joka heijastaa tuotteiden laatua ja sitä, että Secco pitää huolta asiakkaistamme heidän arjessaan. Aina voi kaiken tehdä vielä hieman paremmin pitää vielä paremmin huolta! Myynnissämme ovat mm.: ISOCELL-ilmapatjat (kolmiopussi), jossa kondensoituminen, ilmanvaihdon tarkka säädettävyys sekä pitkäikäisyys ovat markkinoiden ehdotonta kärkeä verhot ylös- tai alaspäin aukeavina liukuikkunat monikennolevystä hormit valoharjalla tai ilman tuulettimet, ilmastoinnit jne. Ilmanvaihtotuotteet on saatavissa myös erikseen ilman Conexx -rakennuspakettia.

9 9 MUUT BETONITUOTTEET Olemme siirtyneet kotimaisen valmistajan betonielementteihin, mikä takaa myynnillemme laajan tuotevalikoiman sekä vertailukelpoisen hinnan. Kauttamme on saatavana kilpailukykyiseen hintaan myös muun muassa: parsien päätyelementit SOLO ja DUO ruokintaeste-elementti RP karsinaelementit BOX väliseinäelementit VS lantalaelementit kuiluelementit laakasiiloelementit (myös ilman maavallia ja tukianturaa asennettavat HEVI-elementit) väliseinäelementit, robottikopit jne. LIETESÄILIÖT Westmoor Oy / Conexx toimivat yhteistyössä myös AS E-betoonelement / Acontank kanssa, jonka laadukkaat lietesäiliöt toimitetaan aina asennettuina sekä saumattuina. Lietesäiliöt kokoluokassa m 3. Acontank -vesivarasto- ja lietetankkeja voidaan helposti rakentaa maan päälle tai upotettuna. Acontank -säiliö ei tarvitse seinän ulkopuolelta maanpinnan tukea, jolla karsitaan kaivutöiden määrää ja säiliön hintaa, samoin ei tarvita lainkaan suoja-aitausta. Tällä säästetään suojaaitauksen kustannukset. Acontank -betonielementtisäiliöllä on Suomen Maa- ja Metsätalousministeriön hyväksyntä. Lietesäiliöt on saatavissa myös erikseen ilman rakennuspakettia. Betonituotteet on saatavissa myös erikseen ilman rakennuspakettia.

10 10 YHTEENVETO Paljon kuvia löytyy myös Huom! Runko on täysin IPE- ja HEA-rakenteinen ja ylös asti avoin. Rakenne tarvittaessa täysin ilman välitolppia. Tarjotut kokonaisuudet sisältävät siis KAIKKI asentamiseen tarvittavat tarvikkeet, listat ja viimeistelypellit sekä ovien ja ikkunoiden kehykset ym. Osa-alueet sisältävät rahdit. Tarjoukseen sisältyy kaikki rakennuksen rakennelaskelmat, rakenne-, lujuus-, detalji- sekä yleiskuvat. -merkki PROSESSIN ETENEMINEN 1. Asiakas hyväksyy tarjouksemme. 2. Teemme rakennuksesta arkkitehtikuvat, joissa yhdessä sovimme yksityiskohdista kuten väreistä, ovien tarkoista paikoista ym. Samalla voit vielä lisätä ja muuttaa suunnitelmia vaikkapa rakennuksen koon, mallin tai ovimäärien suhteen. 3. Kun meillä on yhteinen käsitys siitä, että arkkitehtikuva vastaa tulevia tarpeita, teemme tilausvahvistuksen, jossa kaikki sovitut asiat on huomioitu kuvissa, hinnassa ja toimituksissa. Tilausvahvistuksen mukana on lopullinen kauppasopimus, viivästyssakkosopimus, pankkitakaus ennakkomaksulle sekä toimitusaikataulu, johon sitoudutaan. VASTA TILAUSVAHVISTUKSEN HYVÄKSYMÄLLÄ alkaa ns. rauta katketa ja toimitukset alkavat. Rakennus on tarvittaessa P2-paloluokiteltu.

11 11 Helppoa ja turvallista! Mitäs Muuta!

12 TUTKITTU TESTATTU TURVALLINEN TERÄSNAVETOOS ASUU ONNELLISIA ITIKOOTA CONEXX PL84, Seinäjoki Jarkko Kivelä, puh Eija Lähdesmäki, puh Turkka Kivelä, puh /ConexxGroup Korkein luottoluokitus Bisnode 2014

VIESKAHALLI. Tilaratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla vuodesta 1968 VAKIOMALLIT

VIESKAHALLI. Tilaratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla vuodesta 1968 VAKIOMALLIT VIESKAHALLI Tilaratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla vuodesta 1968 VAKIOMALLIT TILARATKAISUT TILANTARPEESEESI VASTAUS ON VIESKAHALLI-PUUELEMENTTIHALLI. VOIT RAKENTAA ESIMERKIKSI MAASEUDULLE TUOTANTO-,

Lisätiedot

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Maalauskammio opetuskäyttöön Pakolliset vaatimukset jotka on täytyttävä: kyllä ei 1-osainen maalauskammio tyyppiä

Lisätiedot

Toimitussisällöt. Hietakulma Oy Koskenojankatu 11 38700 KANKAANPÄÄ

Toimitussisällöt. Hietakulma Oy Koskenojankatu 11 38700 KANKAANPÄÄ Toimitussisällöt Hietakulma Oy Runkotoimitus Säältä Suojaan Vesikattovalmis Verhouspaketti + maalaus Väliseinäpaketti Sivu 2/5 Runkotoimitus - välipohjaelementin runko rakennesuunnitelman - ei vesikattorakenteita

Lisätiedot

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Sahakatu Kuopio Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Sahakatu Kuopio Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Sahakatu Kuopio Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Maalauskammio opetuskäyttöön Pakolliset vaatimukset jotka on täytyttävä: kyllä ei 1-osainen

Lisätiedot

PRODOOR.FI. ProDoor TAITTO-OVET. p Toimimme kautta Suomen. y

PRODOOR.FI. ProDoor TAITTO-OVET. p Toimimme kautta Suomen. y PRODOOR.FI ProDoor TAITTO-OVET Toimimme kautta Suomen. myynti@prodoor.fi p. 010 318 3105 y. 2811518-4 2 ProDoor KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISET TAITTO-OVET Yksilöllisesti valmistetut ja käyttäjäystävälliset ProDoor-ovet

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TUOTANTOHALLI JA HUOLTORAKENNUS JUUAN REHU OY LUIKONLAHDENTIE 506 A JA B 83900 JUUKA

RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TUOTANTOHALLI JA HUOLTORAKENNUS JUUAN REHU OY LUIKONLAHDENTIE 506 A JA B 83900 JUUKA RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TUOTANTOHALLI JA HUOLTORAKENNUS JUUAN REHU OY LUIKONLAHDENTIE 506 A JA B 83900 JUUKA 25.03.2013 Rakennus A Rakennus B Sisällys Esipuhe... 1 Yleistä kiinteistöstä... 2 Asiakirjat...

Lisätiedot

ASENNUSOHJE 2. AMU-YLITYSPALKKI ja BISTÅL-TIKASRAUDOITE. sivu MATERIAALITIETO 1 TOIMITUSSISÄLTÖ 1 TÄRKEÄÄ 2

ASENNUSOHJE 2. AMU-YLITYSPALKKI ja BISTÅL-TIKASRAUDOITE. sivu MATERIAALITIETO 1 TOIMITUSSISÄLTÖ 1 TÄRKEÄÄ 2 2009 ASENNUSOHJE 2 AMU-YLITYSPALKKI ja BISTÅL-TIKASRAUDOITE sivu MATERIAALITIETO 1 TOIMITUSSISÄLTÖ 1 TÄRKEÄÄ 2 AMU-YLITYSPALKKI 1. Perustietoa 3 2. Älä pätki! 3 3. Asennus 4 1. kaksi tapaa 4 2. palkin

Lisätiedot

LÄMPÖPERUSTUS. Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa

LÄMPÖPERUSTUS. Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa LÄMPÖPERUSTUS Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa Legalett -perustus ja lattialämmitys samassa toimituksessa Perustus sekä lämmitysjärjestelmä ovat molemmat asioita, jotka vaikuttavat tulevaisuudessa koko

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

2.2 VALMISOSASUUNNITELUN LÄHTÖTIEDOT (TOIMISTO- JA LIIKERAKENNUKSET)

2.2 VALMISOSASUUNNITELUN LÄHTÖTIEDOT (TOIMISTO- JA LIIKERAKENNUKSET) 2.2 VALMISOSASUUNNITELUN LÄHTÖTIEDOT (TOIMISTO- JA LIIKERAKENNUKSET) Kohde Valmisosasuunnittelun lähtötiedot arkkitehdilta Tarve 1.1 Mitoitetut työpiirustukset - Rakennuksen päämitat - Tasojen +korkeudet

Lisätiedot

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketit Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti pystyyn. ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti. Se rakennetaan tilaajan suunnittelemille ja tekemille perustuksille.

Lisätiedot

BENDERS seinäelementit. Seinäelementit ja perustukset. Lisää Bendersistä: www.benders.fi

BENDERS seinäelementit. Seinäelementit ja perustukset. Lisää Bendersistä: www.benders.fi BENDERS seinäelementit Seinäelementit ja perustukset Lisää Bendersistä: www.benders.fi 2 Sisältö Seinäelementit 4-10 Seinäelementtien tarvikkeet 11 Perustukset 12-15 Perustustarvikkeet 15 3 Seinäelementti

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

1.1.2T S1 00.1 UMPIPALO-OVI TIIVISTEELLINEN J-KARMI

1.1.2T S1 00.1 UMPIPALO-OVI TIIVISTEELLINEN J-KARMI 1.1.2T S1 1. Kansilevy 2. Pohjalevy 3. Paloluokiteltu eriste 4. Paloluokiteltu eriste (ei vakiotoimituksessa) 5. Sarana 6. Suljinvahvike 7. Lukkosovite 8. Karmi UMPIPALO-PARIOVI 1.1.2T S2 1. Kansilevy

Lisätiedot

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketit Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti pystyyn. Listat viimeistelevät hallin ulkoasun. ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti. Se rakennetaan tilaajan

Lisätiedot

"SÄÄLTÄ SUOJAAN" - TOIMITUSSISÄLTÖ

SÄÄLTÄ SUOJAAN - TOIMITUSSISÄLTÖ 5.1.2015 "SÄÄLTÄ SUOJAAN" - TOIMITUSSISÄLTÖ "SÄÄLTÄ SUOJAAN" -TOIMITUS SISÄLTÄÄ: -Ulkoseinäelementit: - sisäpuolen EK-kipsilevy 13 mm -ulkovuori pääosin asennettuna -ikkunavuorilaudat pääosin asennettuna

Lisätiedot

M&T Farm s pressuhallit

M&T Farm s pressuhallit M&T Farm s pressuhallit Lasketaan M&T Farm s pressukaarihallin lujuudet. Laskenta tehdään EN standardia käyttäen. Rakenne: Kaarihallit on esitetty alla olevissa kuvissa. Kaarissa käytettävä materiaali

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Satulinna 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO

HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO Hinnasto voimassa toistaiseksi. HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO EDULLISET JA ENERGIATEHOKKAAT TYYPPITALOT HB toimitussisältö

Lisätiedot

SSAB suojakaiteet. Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut. www.ssab.fi/infra

SSAB suojakaiteet. Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut. www.ssab.fi/infra SSAB suojakaiteet Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut www.ssab.fi/infra SSAB:N SUOJAKAITEET Käyttökohteet Maantiet Sillat Pysäköintialueet ja -talot Satamat Teollisuushallit ja -varastot Testatusti turvallinen

Lisätiedot

Palo-ovet ja teräsovet

Palo-ovet ja teräsovet Palo-ovet ja teräsovet Metal Elite+ -teräsovet Novoferm tarjoaa täydellisen valikoiman teräsovia yritysten, vähittäiskaupan, teollisuuden ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Ovia voidaan käyttää rakennusten,

Lisätiedot

UMPIPALO-OVI P-KARMI 1.1.3 S1 00.1. 1. Kansilevy 2. Pohjalevy 3. Paloluokiteltu eriste 4. Sarana 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 7. Karmi 8.

UMPIPALO-OVI P-KARMI 1.1.3 S1 00.1. 1. Kansilevy 2. Pohjalevy 3. Paloluokiteltu eriste 4. Sarana 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 7. Karmi 8. 1.1.3 S1 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 7. Karmi 8. Jälkivalu VSS-OVEEN EI30,EI60,EI90,EI120 1.1.3 S1a 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 2590 7. Karmi 8. Tilkevilla 9. Pielilistat Huom! Ovi avautuu väestönsuojaan

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

2. Perustukset ja kellarit 1/3. Kuva 2: Maanvarainen perustus 2

2. Perustukset ja kellarit 1/3. Kuva 2: Maanvarainen perustus 2 Jämerä detaljit 2. Perustukset ja kellarit 1/3 Kuva 1: Maanvarainen perustus 1 Kuva 2: Maanvarainen perustus 2 2. Perustukset ja kellarit 2/3 Maanvaraisen/tuulettuvan alapohjan perustuksen anturat tarjotaan

Lisätiedot

Takuu Myönnämme tekemällemme työlle sekä toimittamillemme materiaaleille kahden (2) vuoden takuun.

Takuu Myönnämme tekemällemme työlle sekä toimittamillemme materiaaleille kahden (2) vuoden takuun. Sivu 1/6 Asiakkaan nimi Katuosoite Paikkakunta CityGreen122 - Maakotka Rakennuspaikkakunta: Saarijärvi Yleiset sopimusehdot GREENBUILD-toimitukseen sovelletaan RAKENNUSTUOTETEOLLISUUDEN TALOPAKETTIEN JA

Lisätiedot

Rakentaa luovasti, viimeistelee tarkasti

Rakentaa luovasti, viimeistelee tarkasti Rakentaa luovasti, viimeistelee tarkasti Pientalorakentajan luotettava kumppani 2 Paljetie 10, 90140 OULU Puh. 010 3202 300 www.sisustustalo.net Sisustussuunnittelu Pintamateriaalit Rakennuspalvelu Kokon

Lisätiedot

EXCELLENCE IN INSULATION. Puurunkoseinien palonkestävyys. Puurunkoseinien palonkestävyys

EXCELLENCE IN INSULATION. Puurunkoseinien palonkestävyys. Puurunkoseinien palonkestävyys Pu europe EXCELLENCE IN INSULATION Puurunkoseinien palonkestävyys Puurunkoseinien palonkestävyys 1 2 Puurunkoseinien palonkestävyys Sisällysluettelo Tiivistelmä 4 Projektin tausta 5 Projektin kulku 6 Tulokset

Lisätiedot

Takuu Myönnämme tekemällemme työlle sekä toimittamillemme materiaaleille kahden (2) vuoden takuun.

Takuu Myönnämme tekemällemme työlle sekä toimittamillemme materiaaleille kahden (2) vuoden takuun. Sivu 1/6 Asiakkaan nimi Katuosoite Paikkakunta CityGreen106 - Tuulihaukka Rakennuspaikkakunta: Saarijärvi Yleiset sopimusehdot GREENBUILD-toimitukseen sovelletaan RAKENNUSTUOTETEOLLISUUDEN TALOPAKETTIEN

Lisätiedot

Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti

Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti Kaikkiin käyttötarkoituksiin Maisemaan suunniteltu Omaisuuden suoja Tulvan kestävä Paineenkestävä HUBER Ovet ruostumattomasta teräksestä Oikea ratkaisu kaikki käyttötarkoituksiin

Lisätiedot

Ovielementtejä on kaksi erilaista: 1. Perusovielementti 2. Pariovielementti, lisätilauksesta.

Ovielementtejä on kaksi erilaista: 1. Perusovielementti 2. Pariovielementti, lisätilauksesta. Asennusohjeet Asennustyön voi suorittaa yksi henkilö mutta työskentely pareittain on suositeltavaa. Elementit toimitetaan muovilla päällystetyllä paketilla, paketti on varastoitava ilmavasti maasta irti

Lisätiedot

DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut

DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut Tuuliverhoseinät - vaihtoehto ilmanvaihtoon lypsy-ja lihakarjatiloilla DeLaval laskostuva tuuliverho CTD DeLaval ylhäältä avautuva tuuliverho

Lisätiedot

Ongelmajätevarastot. Ongelmajätevarasto IKA 8M. IKA 8M ISO Lämpöeristetty. Eppos Oy, 040-5152777

Ongelmajätevarastot. Ongelmajätevarasto IKA 8M. IKA 8M ISO Lämpöeristetty. Eppos Oy, 040-5152777 Ongelmajätevarastot Ongelmajätevaraston avulla voit kerätä tuotantolaitoksesta pienerät yhteen paikkaan ja yhdistämällä poiskuljetuksen säästät huomattavasti jätekustannuksissa. Varastojen kaikki runkorakenteet

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC. Valmistaja: EDI Mobile Systems

TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC. Valmistaja: EDI Mobile Systems TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC Valmistaja: EDI Mobile Systems 1.11.2011 1 Sisällys Sisällys... 2 1. Keskeiset tiedot... 3 Käyttöominaisuudet... 3 2. Mitat ja painot... 3 3. Suunnitteluvaatimukset...

Lisätiedot

TERÄSRUNKOISTEN LASIPALO-OVIEN ASENNUSOHJE. TUOTETYYPPI TPU705 ja TPU706

TERÄSRUNKOISTEN LASIPALO-OVIEN ASENNUSOHJE. TUOTETYYPPI TPU705 ja TPU706 TERÄSRUNKOISTEN LASIPALO-OVIEN ASENNUSOHJE 1. TUOTETYYPPI TUOTETYYPPI TPU705 ja TPU706 Tässä asennusohjeessa on käsitelty osastoivia tuotteita, tyyppi TPU705 ja TPU706, valmistaja T-Tammer OÜ, Peterburi

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut TEHOKKAAN MAATALOUDEN OVIRATKAISUT Champion Door tarjoaa maatalouteen laajan tuoteperheen kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys ja

Lisätiedot

Saga (Passiivitalo) TOIMITUSSISÄLTÖ

Saga (Passiivitalo) TOIMITUSSISÄLTÖ 17.02.2010 TALO Saga (Passiivitalo) TOIMITUSSISÄLTÖ Kerrosala 132 м2 Huoneistoala 120 м2 Julkisivut Saga 120 1 Pohjakuvat Saga 120 2 OMAKOTITALO Asennus valmiin perustuksen päältä Saga 120 Passiivitalo

Lisätiedot

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Festivo 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Ammattitaitoista palvelua ja valmistusta jo vuodesta 1952 Oy Pameto Ab on suomalainen kiinnitystarvikkeisiin erikoistunut perheyritys, joka on saavuttanut

Lisätiedot

Nostin- ja kuljetinkettingit

Nostin- ja kuljetinkettingit Nostin- ja kuljetinkettingit 212 WWW.ERLATEK.FI RUD Nostinkettingit RUD on EN818-7 mukaisten nostinkettinkien suurin valmistaja maailmassa. Kettingit sopivat niin moottoroituihin nostimiin kuin käsitaljoihinkin.

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Jämerä opas 2. Jämerän suunnitteluohjeistus

Jämerä opas 2. Jämerän suunnitteluohjeistus Jämerä opas 2 Jämerän suunnitteluohjeistus Perustiedot Dokumentin kohderyhmä: Jämerän arkkitehtisuunnittelijat Dokumentin ylläpitäjä: Tarjouslaskennan koordinaattori Dokumentin hyväksyjä: Myyntijohtaja

Lisätiedot

UMPIPALO-OVI P-KARMI S Kansilevy. 3. Paloluokiteltu 4. Sarana 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 7. Karmi 8.

UMPIPALO-OVI P-KARMI S Kansilevy. 3. Paloluokiteltu 4. Sarana 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 7. Karmi 8. 1.1.3 S1 1. Kansilevy 2. Pohjalevy eriste 3. Paloluokiteltu 4. Sarana 5. Suljinvahvike 6. Lukkosovite 7. Karmi 8. Jälkivalu VSS-OVEEN EI30,EI60,EI90,EI120 1.1.3 S1a 1. Kansilevy 2. Pohjalevy 3. Paloluokiteltu

Lisätiedot

Takuu Myönnämme tekemällemme työlle sekä toimittamillemme materiaaleille kahden (2) vuoden takuun.

Takuu Myönnämme tekemällemme työlle sekä toimittamillemme materiaaleille kahden (2) vuoden takuun. Sivu 1/6 Asiakkaan nimi Postiosoite Paikkakunta GreenBuild89 - Muuttohaukka Rakennuspaikkakunta: Saarijärvi Yleiset sopimusehdot GREENBUILD-toimitukseen sovelletaan RAKENNUSTUOTETEOLLISUUDEN TALOPAKETTIEN

Lisätiedot

Villa-mallit hinnasto

Villa-mallit hinnasto Villa-mallit hinnasto Mammuttipaketti Malli Villa-64 43 000 Villa-70 48 540 Villa-63 39 940 Villa-86 53 870 Villa-80 65 850 Villa-76 53 100 Villa-81 56 800 Villa-79 55 910 Villa-88 67 840 Villa-130 71

Lisätiedot

Kingspan-ohjekortti nro 106

Kingspan-ohjekortti nro 106 Toukokuu 2016 Kingspan-ohjekortti nro 106 HÖYRYNSULKURATKAISUOHJE Kingspan Therma -eristeet höyrynsulkuratkaisuna Kingspan Therma -eristeet alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkean vesihöyrynvastuksen ansiosta

Lisätiedot

Teräsosien CE merkintä

Teräsosien CE merkintä 1.0 SOVELTAMISALA Tässä teknisessä tiedotteessa käsitellään puurakenteiden liitoksissa käytettävien liitososien CE-merkintätarvetta. Erityisesti käsitellään ns. tilausteräsosia, jotka terästoimittaja valmistaa

Lisätiedot

TURBOWENT - vedonparantaja

TURBOWENT - vedonparantaja KUVA TOIMINTAPERIAATE KUVAUS Hormex Turbowent vedonparantaja on laite, joka käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Turbiini pyörii aina samaan suuntaan riippumatta tuulen voimakkuudesta

Lisätiedot

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään käyttövesi- ja lämpöjärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa.

Lisätiedot

www.ruukki.fi/infra kotimaiset RUUKIN SUOJAKAITEET

www.ruukki.fi/infra kotimaiset RUUKIN SUOJAKAITEET www.ruukki.fi/infra Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut RUUKIN SUOJAKAITEET Ruukin suojakaiteet Käyttökohteet Maantiet Sillat Pysäköintialueet ja -talot Satamat Teollisuushallit ja -varastot Testatusti

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Elementtirakennukset. Roskakatokset - Huvimajat - Leikkimökki Puucee - Saunat - Varastot - Katokset ja tallit

Elementtirakennukset. Roskakatokset - Huvimajat - Leikkimökki Puucee - Saunat - Varastot - Katokset ja tallit Elementtirakennukset Roskakatokset - Huvimajat - Leikkimökki Puucee - Saunat - Varastot - Katokset ja tallit ROSKAKATOKSET elementtitoimitus paketti ei sisällä ovielementtiä, katemateriaalia, ruuveja eikä

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

1.1.1 S1.1 2013.12 UMPIPALO-OVI R-KARMI

1.1.1 S1.1 2013.12 UMPIPALO-OVI R-KARMI 1.1.1 S1.1 1. Kansilevy 8. Karmi 2. Pohjalevy 9. Pielilistat 3. Paloluokiteltu eriste 4. Paloluokiteltu eriste (ei vakiotoimituksessa) 5. Sarana 6. Suljinvahvike 7. Lukkosovite UMPIPALO-PARIOVI 1.1.1 S2.1

Lisätiedot

Lihanautojen loppukasvatus 4x 184 (208) paikkaa 59200

Lihanautojen loppukasvatus 4x 184 (208) paikkaa 59200 Lihanautojen loppukasvatus 4x 184 (208) paikkaa 59200 Teuraslastaus hoitokarsina hoitokarsina KASVATTAMO A 1083.4 m² Karsinat 6x13,5 = 81 m² 23 lihanautaa > 6 kk = 3,5 m²/kpl (26 kpl = 3,1 m²/kpl) 8 karsinaa

Lisätiedot

AK-kiukaat Tuotemallisto 2013

AK-kiukaat Tuotemallisto 2013 Kertalämmitteiset AK-kiukaat Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Legendaarinen & jäljittelemätön Legendaarisen Aito AK-kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen

Lisätiedot

Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS

Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS Rakenne LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS LK Sekoitusryhmäkaappia LL VS käytetään, kun halutaan peittää LK Jakotukki RF ja LK Jakajasekoitusryhmä

Lisätiedot

Piharakennukset. Varastot, käymälät ja saunat. Kestää sukupolvelta toiselle

Piharakennukset. Varastot, käymälät ja saunat. Kestää sukupolvelta toiselle Piharakennukset Varastot, käymälät ja saunat Kestää sukupolvelta toiselle Laadukasta puurakentamista 30 vuoden kokemuksella Kortesniemi on vuonna 985 perustettu eteläpohjalainen perheyritys. Yli 30 vuoden

Lisätiedot

RAKENTEELLINEN SUOJAUS. Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää vahingontorjuntaa, joka toteutetaan valitsemalla tarkoituksenmukaiset rakenteet

RAKENTEELLINEN SUOJAUS. Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää vahingontorjuntaa, joka toteutetaan valitsemalla tarkoituksenmukaiset rakenteet SUOJAUKSET T-110.5610 Henkilöstö- ja toimitilaturvallisuus - Kuorisuojaus Harri Koskenranta 19.3.2007 UHKAT VAHINGOT T-110.5610/Koskenranta 2 RAKENTEELLINEN SUOJAUS Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää

Lisätiedot

T-110.5610 Henkilöstö- ja toimitilaturvallisuus - Kuorisuojaus. Harri Koskenranta 19.3.2007

T-110.5610 Henkilöstö- ja toimitilaturvallisuus - Kuorisuojaus. Harri Koskenranta 19.3.2007 T-110.5610 Henkilöstö- ja toimitilaturvallisuus - Kuorisuojaus Harri Koskenranta 19.3.2007 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT T-110.5610/Koskenranta 2 RAKENTEELLINEN SUOJAUS Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää

Lisätiedot

RAKENTEELLINEN SUOJAUS. Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää vahingontorjuntaa, joka toteutetaan valitsemalla tarkoituksenmukaiset rakenteet

RAKENTEELLINEN SUOJAUS. Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää vahingontorjuntaa, joka toteutetaan valitsemalla tarkoituksenmukaiset rakenteet SUOJAUKSET T-110.5610 Henkilöstö- ja toimitilaturvallisuus - Kuorisuojaus Harri Koskenranta 14.3.2006 UHKAT VAHINGOT T-110.5610/Koskenranta 2 RAKENTEELLINEN SUOJAUS Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää

Lisätiedot

No Sweat. SIGMA KOJACOOL OY. SIGMA - sarjan mallit. KOJACOOL-SIGMA - suoritusarvot (nelirivinen puhallinpatteri)

No Sweat. SIGMA KOJACOOL OY. SIGMA - sarjan mallit. KOJACOOL-SIGMA - suoritusarvot (nelirivinen puhallinpatteri) Sigm KOJACOOL-SIGMA - suoritusarvot (nelirivinen puhallinpatteri) MALLIT Kokonaisjäähdytysteho kw Ilma C 0 % Vesi /7 C Tuntuva jäähdytysteho kw Ilma C 0 % Vesi /7 C Vesivirta l/h Painehäviö kpa Ilmamäärä

Lisätiedot

LIITE 5 VIKARHOLMENIN ASEMAKAAVAN LAAJENNUKSEN VANHAN HUVILARAKENNUSKANNAN RAKENNUSINVENTOINTI

LIITE 5 VIKARHOLMENIN ASEMAKAAVAN LAAJENNUKSEN VANHAN HUVILARAKENNUSKANNAN RAKENNUSINVENTOINTI LIITE 5 VIKARHOLMENIN ASEMAKAAVAN LAAJENNUKSEN VANHAN HUVILARAKENNUSKANNAN RAKENNUSINVENTOINTI RANTATIE 68 (RNr 7:116) Hirsirunkoinen kesämökki on rakennettu 1930-luvun lopulla, todennäköisesti vuonna

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Tietoverkkotuotteet 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

SAVUHATTU SPPIT, kattomalli

SAVUHATTU SPPIT, kattomalli 1 Säästöjä ja turvallisuutta savunpoistoon Savunpoistopuhallin Puhallin on Novenco:n ACN puhallin, joka on CE merkitty ja hyväksytty standardin EN 12101-3 mukaisesti toimimaan 400 C/2 tuntia. Puhallin

Lisätiedot

BENDERS SOKKELIELEMENTIT SOKKELIELEMENTIT. Kunnon perustus. Lisätietoja Bendersistä www.benders.fi

BENDERS SOKKELIELEMENTIT SOKKELIELEMENTIT. Kunnon perustus. Lisätietoja Bendersistä www.benders.fi BENDERS SOKKELIELEMENTIT SOKKELIELEMENTIT Kunnon perustus Lisätietoja Bendersistä www.benders.fi 2 SISÄLLYSLUETTELO INFO 2 TAUSTATIETOA SOKKELIELEMENTTI 4 BENDER L-SOKKELIELEMENTTI 7 BENDER I-SOKKELIELEMENTTI

Lisätiedot

Eristetyt putkistot. Uponor -eristetyt putkistojärjestelmät

Eristetyt putkistot. Uponor -eristetyt putkistojärjestelmät 1.3.2012 Eristetyt putkistot Uponorin eristetyt putkistojärjestelmät on tarkoitettu kylmän ja lämpimän käyttöveden ja lämmön siirtoon. Putkistot voidaan asentaa suoraan kiepiltä kaivantoon jopa 200 metrin

Lisätiedot

2010 U U L L E- P:n Elementtirakenne Oy

2010 U U L L E- P:n Elementtirakenne Oy 2010 P Etevä Elementtirakenteiset hallit toimitetaan täydellisinä puuelementti toimituksena joka sisältää oimitussisällön mukaiset tarvikkeet, kattomateriaalit lumiesteineen ja sadevesi kourut sekä syöksytorvet.

Lisätiedot

AUTOTALLIT. päädyt: runko 48x98 mm ilmarakokoolaus 22x100 mm päätyjen ja ristikonkanan ulkoverhous: hirsipaneeli 20x170 195 mm

AUTOTALLIT. päädyt: runko 48x98 mm ilmarakokoolaus 22x100 mm päätyjen ja ristikonkanan ulkoverhous: hirsipaneeli 20x170 195 mm 1 (5) AUTOTALLIT TOIMITUSSISÄLTÖ PIIRUSTUKSET JA MUUT ASIAKIRJAT pääpiirustukset mittakaavassa 1:100 tai 1:50 (3 sarjaa): pohja-, poikkileikkaus- ja julkisivupiirustukset (ei sis asemapiirustusta) perustuksen

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut Tehokkaan maatalouden oviratkaisut Champion Doorilta löydät laajan valikoiman maatalouteen sopivia kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

AURINKOSÄHKÖN YHTEISTILAUKSEN TARJOUSPYYNTÖ

AURINKOSÄHKÖN YHTEISTILAUKSEN TARJOUSPYYNTÖ AURINKOSÄHKÖN YHTEISTILAUKSEN TARJOUSPYYNTÖ 30.10.2014 Yleistä: Olemme keräämässä yhteistilausta johon osallistuu yksityisiä omakotitalon omistajia ja yrityksiä Iistä ja sen ympäristökunnista, sekä myös

Lisätiedot

LATTIA- JA KATTOPALKIT

LATTIA- JA KATTOPALKIT LATTIA- JA KATTOPALKIT LATTIA- JA KATTOPALKIT Kerto -palkit soveltuvat kantaviksi palkeiksi niin puurunkoisiin kuin kiviainesrunkoisiin rakennuksiin. Kerto-palkkeja käytetään mm. alapohja-, välipohja-,

Lisätiedot

Katariina 8K. Asennusohjeet Huvimajalle. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Pohja

Katariina 8K. Asennusohjeet Huvimajalle. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Pohja Asennusohjeet Huvimajalle Katariina 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä 4

Lisätiedot

Huom! Kaikki puuosat ovat käsittelemättömiä ja näin ollen tarvitsevat puunsuojakäsittelyn ulko- ja sisäpuolelta ennen asennusta.

Huom! Kaikki puuosat ovat käsittelemättömiä ja näin ollen tarvitsevat puunsuojakäsittelyn ulko- ja sisäpuolelta ennen asennusta. Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Saga (matalaenergiatalo) TOIMITUSSISÄLTÖ ISO

Saga (matalaenergiatalo) TOIMITUSSISÄLTÖ ISO 17.02.2010 TALO Saga (matalaenergiatalo) TOIMITUSSISÄLTÖ ISO Kerrosala 132 м2 Huoneistoala 120 м2 Julkisivut Saga 120 1 Pohjakuvat Saga 120 2 OMAKOTITALO Asennus valmiin perustuksen päältä Saga 120 Päämitat

Lisätiedot

A U T O T A L L I T. tai asiakas suorittaa tämän itse. Asiakas hankkii perustuksen ja vastaa sen tarkkuudesta joten pystytys on nopeaa ja edullista

A U T O T A L L I T. tai asiakas suorittaa tämän itse. Asiakas hankkii perustuksen ja vastaa sen tarkkuudesta joten pystytys on nopeaa ja edullista Etevä autotallit toimitetaan täydellisenä elementtitoimituksena joka sisältää 120x235 cm Elementit paneloituina ja esiasennetuilla ikkunoilla sekä ovilla. isäksi kattoristikot ja tarvike- oimituksena tarvittava

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Sandwich-paneelit (PIR)

Sandwich-paneelit (PIR) Sandwich-paneelit (PIR) Gór-Stal tarjoaa laajan valikoiman seinä-, katto- tai jäähdytyskerrostettuja levyjä, joiden ydin on valmistettu polyuretaanivaahdosta (PIR). Nämä levyt koostuvat kahdesta molemmilta

Lisätiedot

SMU-TYYPIN METALLIOVIEN JA SMU-LUUKUN YLEINEN ASENNUSOHJE

SMU-TYYPIN METALLIOVIEN JA SMU-LUUKUN YLEINEN ASENNUSOHJE -TYYPIN METALLIOVIEN JA -LUUKUN YLEINEN ASENNUSOHJE 1 ASENNUS -tyypin metallioven ja -luukun (jäljempänä oven/luukun ) karmilista kiinnitetään tiiviisti ja lujasti rakenteen valmiiseen aukkoon ja valmiiseen

Lisätiedot

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kestävä seinärakenne PAROC-elementit ovat laadukkaita, teräspintaisia sandwichelementtejä, joiden ydin on kivivillaa. Niiden tärkeimpiä käyttökohteita ovat

Lisätiedot

TOIMITUSSISÄLTÖ. Rakennuslupakuvat. Laatukriteerit. Peruspaketti. Kaikki autotalli/katos toimitukset sisältävät seuraavat suunnitelmat:

TOIMITUSSISÄLTÖ. Rakennuslupakuvat. Laatukriteerit. Peruspaketti. Kaikki autotalli/katos toimitukset sisältävät seuraavat suunnitelmat: TOIMITUSSISÄLTÖ Rakennuslupakuvat Kaikki autotalli/katos toimitukset sisältävät seuraavat suunnitelmat: Rakennuslupakuvat eli pääpiirustukset: julkisivu-, pohja- ja leikkauspiirustus. Asemapiirros ja energialaskelma

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin 2 Schüco Aurinkosähköä Schücon kanssa Aurinkosähköä Schüco kanssa verkkoon kytketyille ja verkosta riippumattomille järjestelmille Verkkoon

Lisätiedot

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET EXIMUS Mx 180 EXIMUS Jr 140 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

JAKOKAAPIT JA JALUSTAT K-SARJA 1P SFS 2533, 2534

JAKOKAAPIT JA JALUSTAT K-SARJA 1P SFS 2533, 2534 JAKOKAAPIT JA JALUSTAT K-SARJA 1P SFS 2533, 2534 5472002 LT5020 JAKOKAAPPI K00 1P K850, saranaovella. Laiteasennukseen kaapin sisälle tilattava erikseen: - kannatinkiskot LT23008, 2 kpl tai - asennuslevy

Lisätiedot

TIIVISTEKYNNYKSET. Tuotekortti. Haluatko luoda kynnyksettömän, helppokulkuisen ja esteettömän kulkuväylän kahden huoneen välille?

TIIVISTEKYNNYKSET. Tuotekortti. Haluatko luoda kynnyksettömän, helppokulkuisen ja esteettömän kulkuväylän kahden huoneen välille? TIIVISTEKYNNYKSET Tuotekortti Haluatko luoda kynnyksettömän, helppokulkuisen ja esteettömän kulkuväylän kahden huoneen välille? ATHMER-TIIVISTEKYNNYKSELLÄ onnistut sen toiminta perustuu oven sulkeutuessa

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Uusimpia kokemuksia verhoseinistä

Uusimpia kokemuksia verhoseinistä Uusimpia kokemuksia verhoseinistä Alapohjan lämmityskapasiteetti VENE Verkostot karjatalouden edistäjinä OULU - EDEN 7.2. 212 Tapani Kivinen, MTT Jorma Heikkinen VTT Ismo Heimonen VTT Uusimpia kokemuksia

Lisätiedot

Nelikerroksisen CLTpuukerrostalon. betonielementtitaloon. CLT-rakenteiden kilpailukykytekijät puukerrostalorakentamisessa Olli Teriö 23.2.

Nelikerroksisen CLTpuukerrostalon. betonielementtitaloon. CLT-rakenteiden kilpailukykytekijät puukerrostalorakentamisessa Olli Teriö 23.2. 1 -rakenteiden kilpailukykytekijät puukerrostalorakentamisessa Olli Teriö 23.2.2012 Nelikerroksisen puukerrostalon vertailu betonielementtitaloon Olli Teriö 28.2.2012 2 Laskentaesimerkit Fiktiivinen kohde

Lisätiedot

TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET

TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET IV-KONEET TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET Korkealaatuiset ja moniin eri käyttökohteisiin soveltuvat ilmakäsittelykoneet. Käyttökohteina mm. teollisuus, toimistotilat, sairaalat, hotellit, päiväkodit,

Lisätiedot

TOIMINTAOHJE. Selluvilla A-A I-PALKKI. leikkaus A. www.webon.fi. 45 mm. 6 mm. 350 mm. 70 mm. I-palkki 350 mm PRT-Lami 70 x45 mm / 6 mm

TOIMINTAOHJE. Selluvilla A-A I-PALKKI. leikkaus A. www.webon.fi. 45 mm. 6 mm. 350 mm. 70 mm. I-palkki 350 mm PRT-Lami 70 x45 mm / 6 mm 45 mm A-A I-PALKKI 6 mm 350 mm leikkaus A A 5 6 7 70 mm 4 3 www.webon.fi SISÄLLYSLUETTELO SIVU YLÄPOHJA NORMAALIRISTIKKO 3 YLÄKERTA ONTELOASENNUS 4 YLÄPOHJA LISÄERISTYS 5 YLÄPOHJA NORMAALIRISTIKKO/SAKSIRISTIKKO

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot