Helsingin kaupunki 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin kaupunki 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto"

Transkriptio

1 Helsingin kaupunki 1 (7) Haku yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnusjärjestelmään HEL T Hakumenettelyn kohde Helsingin kaupunki ottaa käyttöön yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnuksen. Tunnuksella voi pysäköidä kantakaupungin kaikkien vyöhykkeiden asukas- ja yrityspysäköintipaikoilla. Vyöhykkeet on esitetty liitteessä 3 olevassa kartassa. Tunnuksen hinta on kulloinkin voimassa olevan asukaspysäköintitunnuksen hinnan suuruinen. Tunnuksen käyttöönoton tavoitteena on parantaa yhteiskäyttöautoyritysten toimintaedellytyksiä sekä kohdella alalla olevia ja sinne tulevia yrityksiä tasapuolisesti. n liikennesuunnitteluosasto pyytää kiinnostuneita yhteiskäyttöautopalveluita tarjoavia toimijoita jättämään hakemuksen tämän hakuohjeen mukaisesti. Kaikki halukkaat yritykset, jotka täyttävät tässä hakuilmoituksessa ja liitteissä esitetyt kelpoisuusvaatimukset sekä ovat valmiita sitoutumaan pysäköintitunnuksen myöntämisehtoihin voivat jättää hakemuksen. Ilmoitus julkisesta hausta on lähetetty julkaistavaksi HILMApalvelussa osoitteessa sekä kaupunkisuunnitteluviraston internet-sivuilla. Yhteyshenkilö: Juha Hietanen, puhelin Pysäköintitunnukset yhteiskäyttöautoyritykselle Kuvaus: Yhteiskäyttöautoyrityksiä koskeva pysäköintitunnusjärjestelmä. Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnusjärjestelmässä pysäköintitunnus oikeuttaa pysäköimään kantakaupungin kaikkien vyöhykkeiden asukas- ja yrityspysäköintipaikoilla. Lupia myönnetään enintään 600 ajoneuvolle kuitenkin enintään 120 tunnusta palvelukokonaisuutta tai yritystä kohden.

2 Helsingin kaupunki 2 (7) Hakumenettely Hakumenettelyn tarkemmat ehdot Hakijan on liitettävä hakemukseensa selvitys seuraavien edellytysten täyttymisestä. 1 Tunnuksensaajaa koskevat ehdot 1.1 Tunnuksen saajan liiketoimintaan tulee kuulua yhteiskäyttöautojen vuokraus pysäköintitunnusta haettaessa tai vaihtoehtoisesti tunnuksen saajan on esitettävä uskottava liiketoimintasuunnitelma, josta ilmenee muun muassa millä aikataululla ja missä laajuudessa toiminta aiotaan käynnistää. 1.2 Hakijan tulee tarjota yhteiskäyttöautopalvelua Helsingin kaupungin alueella. Palvelua on tarjottava avoimesti kaikille. Selvityksiksi kohtiin 1.1 ja 1.2 hakijan tulee toimittaa kaupungille hakemuksensa yhteydessä kaupparekisteriote sekä yhtiöjärjestys. Hakemukseen tulee myös liittää lyhyt enintään kahden A4-sivun mittainen kuvaus hakijan yhteiskäyttöautojen vuokrauksen toimintamallista sekä selvitys, millä alueilla palvelua tarjotaan Helsingissä ja Helsingin ulkopuolella. 1.3 Toimija on huolehtinut yhteiskunnallisista velvoitteistaan. Hakijan on tullut rekisteröityä yritys- ja yhteisötietojärjestelmään, kaupparekisteriin sekä ennakkoperintä-, työnantaja- ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin tai vastaaviin rekistereihin ennen hankintapäätöksen tekemistä, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. tarkistaa rekisteröitymisen. Jos hakija ei ole rekisteröitynyt edellä mainittuihin rekistereihin, hakijan on viraston pyynnöstä toimitettava selvitys rekisteröimättömyyden perusteista. Hakija suljetaan hakumenettelyn ulkopuolelle, jos hakijaa ei ole merkitty edellä mainittuihin rekistereihin, jos laki edellyttää tällaista rekisteröitymistä, tai jos hakijana on elinkeinonharjoittaja tai yritys, jonka yhtiömies taikka hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja taikka muussa siihen rinnastettavassa asemassa oleva henkilö on määrätty liiketoimintakieltoon. Tarjoajan on tullut huolehtia verojen, sosiaaliturvamaksujen ja lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen maksamisesta. Hakijan tulee toimittaa hakemuksensa liitteeksi seuraavat selvitykset: veroviranomaiselta saatava selvitys verojen suorittamisesta,

3 Helsingin kaupunki 3 (7) vakuutusyhtiöltä saatava selvitys lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta sekä selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista tai vastaavat tarjoajan sijoittautumismaan lainsäädännön mukaiset selvitykset. Hakijan tulee hankkia vastaava selvitys myös alihankkijoista ja esittää se kaupungille. Mikäli hakija on liittynyt Tilaajavastuu.fi/Luotettava Kumppani - palveluun, kaupunki tarkistaa tiedot -palvelusta. Selvitykset eivät saa olla kolme kuukautta vanhempia laskettuna päivästä, jona ne on jätetty kaupungille. Selvitykset tulee toimittaa suomen kielellä. Jollei elinkeinonharjoittajan sijoittautumismaassa anneta edellä tarkoitettuja otteita tai todistuksia, niiden sijasta näytöksi hyväksytään elinkeinonharjoittajan edustajan sijoittautumismaan lainsäädännön mukainen valaehtoinen tai vakuutuksella vahvistettu ilmoitus, joka on käännetty suomen kielelle. 2 Yhteiskäyttöautopalvelun järjestämistä koskevat vaatimukset 2.1 Palvelun tulee perustua internetissä ylläpidettävään palveluun, jossa ajoneuvon tulee olla asiakkaiden varattavissa ja käyttöönotettavissa 24 tuntia vuorokaudessa. Selvitykseksi kohtaan 2.1. hakijan tulee toimittaa kaupungille nykyisen jo käytössä olevan palvelun internetosoite, josta ilmenee, kuinka hakijan varausjärjestelmä toimii, miltä se käyttäjälle näyttää sekä miten auto otetaan käyttöön. Vaihtoehtoisesti hakija voi toimittaa suunnitteilla olevan internetpohjaisen varauspalvelun demoversion tai toiminnallisen kuvauksen, josta edellä mainitut asiat ilmenevät. Selvitykseksi kohtaan 2.1 hakijan tulee hakemuksen liitteenä olevassa vastauslomakkeessa vakuuttaa täyttävänsä kohdan 2.1 ehdot. 2.2 Ajoneuvot on sijoitettava asiakkaiden saataville useaan noutopisteeseen, jotka on pyrittävä sijoittamaan eri puolelle kaupunkia. Selvitys kohtaan 2.2 sisältyy kohdissa 1.1 ja 1.2 toimitettavaan selvitykseen. 2.3 Asiakkaan tulee voida ottaa ajoneuvo omatoimisesti käyttöön.

4 Helsingin kaupunki 4 (7) Kohdan 2.1 selvitykseen sisällytetään selvitys ajoneuvon omatoimisesta käyttöönotosta. 2.4 Jos ajoneuvon käytölle asetetaan vähimmäiskäyttöaika, se voi olla enintään kaksi tuntia / käyttökerta. Muuta ajoaikaan eikä ajokilometreihin liittyvää palvelun käytön vähimmäismäärää koskevia ehtoja ei saa asettaa koskien käytön vähimmäismäärää. Selvitykseksi kohtaan 2.4 hakijan tulee hakemuksen liitteenä olevassa vastauslomakkeessa vakuuttaa täyttävänsä kohdan 2.4 ehdot. 2.5 Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnus myönnetään vain määritellylle yhteiskäyttöautopalvelulle palveluita tuottavan yrityksen omistamalle tai hallinnassa olevalle autolle. Ajoneuvon tulee lisäksi olla kyseisen palvelun asiakkaiden käytettävissä. Selvitykseksi kohtaan 2.5 ajoneuvojen, joihin lupaa haetaan, tulee olla hakijan omistamia tai hallinnoimia ajoneuvoja. Jos ajoneuvot ovat hakijalle palveluita tuottavan yrityksen omistamia tai hallinnoimia, hakijan tulee esittää hakemuksessaan luettelo näistä yrittäjistä ja vakuuttaa, että ajoneuvot ovat yhteiskäytössä. Hakijan tai hänen alihankkijansa tulee olla auton omistaja tai 1. haltija. Hakemuspyynnön liitteenä olevassa vastauslomakkeessa on kuvattu yhteiskäytössä olevan ajoneuvon vaatimukset. Ajoneuvon omistamista ja hallinnointia koskevat vaatimukset tarkistetaan rakennusvirastossa lupia lunastettaessa. 3 Yhteiskäyttöautopalvelusta perittävät maksut 3.1 Palvelusta asiakkaalta perittävän käyttömaksun tulee perustua auton käyttöön, kuten esimerkiksi kullakin käyttökerralla ajettuihin kilometreihin ja käytettyyn aikaan. Käyttömaksun tulee olla kohtuullinen. 3.2 Hinnoittelun on tuettava lyhytaikaista vuokrausta. 3.3 Asiakkaalle voidaan asettaa kuukausimaksu, jolla katetaan palvelun järjestämisestä aiheutuvia kiinteitä kuluja. Selvityksiksi kohtiin 3.1, 3.2. ja 3.3 hakijan tulee esittää hakemuksessaan yhteiskäyttöautopalveluidensa käyttömaksuperusteet sisältäen vähintään kilometrihinnan, tuntiveloituksen sekä palvelun kiinteän kuukausimaksun.

5 Helsingin kaupunki 5 (7) 4 Hakumenettelyä koskevat tiedot: pyytää niitä, jotka ovat halukkaita hakemaan yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnuksia jättämään hakemuksen. Hakemukseen tulee liittää tieto, kuinka montaa tunnusta hakija hakee. Ajoneuvojen omistaja tai ensimmäinen haltija tulee ilmoittaa. Ajoneuvojen kelpoisuus tarkistetaan rakennusvirastossa lupia lunastettaessa. Ajoneuvon, jolle yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnusta haetaan, tulee olla rekisteröity henkilöautoksi. Hakijalla tulee tunnuksia lunastaessaan olla mukana rekisteriotteen tekninen osa ajoneuvoista, joille tunnuksia lunastetaan sekä luettelo, josta ilmenee, mille ajoneuvoille tunnuksia on aikaisemmin myönnetty. Hakijan velvollisuus on siten ylläpitää ajantasaista luetteloa ajoneuvoista, joille tunnuksia on myönnetty. Hakijan tulee sopia etukäteen rakennusviraston asiakaspalvelun kanssa, milloin saapuu lunastamaan tunnuksia. Tunnukset tulee lunastaa rakennusviraston asiakaspalvelusta 3 kuukauden kuluessa niiden myöntämisestä kaupunkisuunnitteluvirastosta. Tunnukset tulee maksaa haettaessa. Hakijaa noutaa ja lunastaa alihankkijoidensa tai hakijalle palveluita tuottavan yrityksen tunnukset. Hakija toimittaa tunnukset jälkikäteen alihankkijoilleen ja muille palveluntuottajilleen. Hakijan tulee täyttää hakemuksensa liitteeksi tämän hakemuspyynnön liitteenä oleva vastauslomake sekä sitoutua liitteenä oleviin pysäköintitunnuksen myöntämisehtoihin. 5 Pysäköintitunnuksen käyttöön ottoa koskevat tiedot Yhteiskäyttöautojen pysäköintitunnus on tavoitteena ottaa käyttöön kesäkuussa Päätös pysäköintitunnusten myöntämiseksi ja sen liitteet ovat lähtökohtaisesti julkisia julkisuuslain mukaisesti. Jos hakijan mielestä jokin osa hakemusta sisältää liikesalaisuuksia, hakijan on ilmoitettava nämä tiedot erillisellä liitteellä. Kaupunki harkitsee, ovatko liikesalaisuuksiksi esitetyt asiat lain mukaan salassa pidettäviä. Jos hakija ei ilmoita liikesalaisuuksiaan edellä vaaditulla tavalla, kaupungilla on oikeus pitää osallistumishakemusta kokonaisuudessaan julkisena. Sovellettava laki on Suomen laki. Mahdolliset erimielisyydet, joita ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

6 Helsingin kaupunki 6 (7) 6 Hakemuksen jättäminen Hakemus tulee tehdä suomen kielellä ja kirjallisena. Hakemukseen tulee sisällyttää tämän hakuilmoituksen kohdissa 1, 2, 3 ja 4 vaaditut tiedot ja selvitykset. Hakemuksen liitteeksi tulee täyttää tämän hakuilmoituksen liitteenä oleva vastauslomake. Jättämällä hakemuksen hakija alihankkijoineen ja palveluntuottajineen sitoutuu noudattamaan liitteenä olevia yhteiskäyttöautoyrityksen pysäköintitunnuksen myöntämisehtoja. Hakemuksen on oltava kokonaisuudessaan perillä Helsingin kaupungin kirjaamossa maanantaina klo mennessä. Hakemus toimitetaan sähköpostitse osoitteella: helsinki.kirjaamo@hel.fi tai faksilla numeroon (09) Sähköpostin otsikkokenttään ja hakemuksen yläkulmaan on merkittävä tunnus "Hakemus HEL Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnus" Vaihtoehtoisesti tarjouksen voi toimittaa suljetussa kirjekuoressa, johon on merkitty tunnus "Tarjous HEL Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnus " osoitteeseen: Helsingin kaupunki Kirjaamo PL HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13, Helsinki 1. 7 Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan sellainen hakijan sähköpostiosoite tai faksinumero, jota hakija seuraa jatkuvasti. lähettää päätöksen hakemuksen hyväksymisestä ensisijaisesti sähköpostitse. Hakijat voivat esittää hakemukseen liittyviä tarkentavia kysymyksiä torstaihin kello saakka ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen ksv.liikenne@hel.fi tai postitse osoitteeseen:,, PL 2100, Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Kansakoulukatu 3). Kysymyksiin on liitettävä viite " YHTEISKÄYTTÖAUTOJEN PYSÄKÖINTITUNNUS". Kysymykset tulee esittää suomen kielellä. Vastaukset julkaistaan kaupunkisuunnitteluviraston internetsivuilla maanantaina

7 Helsingin kaupunki 7 (7) Lisätiedot Juha Hietanen, liikenneinsinööri, puhelin: juha.hietanen(a)hel.fi Ville Lehmuskoski liikennesuunnittelupäällikkö Liitteet 1 Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnuksen myöntämisehdot 2 Vastauslomake 3 Asukaspysäköintivyöhykkeet

Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintioikeus ja hakumenettely

Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintioikeus ja hakumenettely OHJEISTUS 1 (6) Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintioikeus ja hakumenettely Kuvaus Espoon kaupunki on vuonna 2017 ottanut käyttöönsä yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintioikeuden. Pysäköintioikeudella voi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/ Helsingin kaupunki Esityslista 9/2014 1 (5) 1 Yhteiskäyttöautoyritysten pysäköintitunnus (a-asia) Pöydälle 25.03.2014 HEL 2013-010765 T 08 03 01 01 Päätösehdotus päättää: ottaa käyttöön yhteiskäyttöautoyrityksiä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä vuonna 2014 HEL 2014-001693 T 02 08 02 00 1. Hankinnan kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014 Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin uuden yleiskaavan taloudellisten vaikutusten arvioinnista HEL 2014-014253 T 02 08 02 00 Ksv 4309_1 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/Ksv

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/Ksv Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin kasvuun liittyvän viestinnän suunnittelusta HEL 2014-005875 T 02 08 02 00 n hallinto-osasto pyytää sitovaa tarjoustanne liitteenä olevan työohjelman mukaisesta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto

Helsingin kaupunki 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto Helsingin kaupunki 1 (7) Tarjouspyyntö Hanasaaren B-voimalaitoksen rakennushistoriallisesta selvityksestä ja vaihtoehtoisten käyttösuunnitelmien laatimisesta HEL 2014-009804 T 02 08 02 00 Ksv 0942_1 n

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Korjattu tarjouspyyntö älyliikenteen asiantuntijapalvelusta vuonna 2014 sekä optiosta vuodelle 2015 HEL 2013-014353 T 02 08 02 00 Hankinnan kohde Hankinta on avoimen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (7) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (7) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 (7) 119 Yhteiskäyttöautoyrityksiä koskevan pysäköintitunnusjärjestelmän kokemukset HEL 2013-010765 T 08 03 01 01 Hankenumero 0902_28 Päätös päätti merkitä tiedoksi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (9) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (9) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (9) Tarjouspyyntö jalankulun ja pyöräilyn automaattisten laskentalaitteiden hankinnasta, asennuksesta, testauksesta, kalibroinnista ja ylläpidosta HEL 2014-008130 T 02

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Tarjouspyyntö Helsingin linnoitusvyöhykkeen inventointiselvityksen tarkistamisesta HEL 2014-002376 T 02 08 02 00 Ksv 3621_5 n yleissuunnittelu osasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Liikennevalojen LED-yksiköiden hankinta vuonna 2014 HEL 2014-001694 T 02 08 01 00 1. Hankinnan kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn mukainen. Kaikki halukkaat voivat jättää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö kaupunkibulevardien tavoitelähtöisestä vaikutusten arvioinnista HEL 2013-015350 T 02 08 02 00 Ksv 3803_11 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa tarjoustanne

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö raideliikenteen verkkoselvityksestä HEL 2014-005650 T 02 08 02 00 Hankinnan kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn mukainen. Kaikki halukkaat voivat jättää

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö Raide-Jokerin ja Laajasalon raitiotieyhteyden kaupunkitaloudellisesta arvioinnista HEL 2014-006585 T 02 08 02 00 Hankenro 0917 n liikennesuunnitteluosasto pyytää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto

Helsingin kaupunki 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Asemakaavaosasto Helsingin kaupunki 1 (8) Tarjouspyyntö Vartiosaaren huvila- ja ranta-alueen kehittämissuunnitelmasta HEL 2014-002317 T 02 08 02 00 Ksv 1001 n asemakaavaosasto pyytää sitovaa tarjoustanne oheisen työohjelman

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/ Helsingin kaupunki Esityslista 11/2016 1 (5) 1 Yhteiskäyttöautoyrityksiä koskevan pysäköintitunnusjärjestelmän kokemukset (a-asia) Pöydälle 22.03.2016 HEL 2013-010765 T 08 03 01 01 Hankenumero 0902_28

Lisätiedot

Matalajänniteopastimien kaikki lamput Normaalijänniteopastimien kaikki lamput Opastimien rikkoutuneet tai puuttuvat osat, mm. lipat puhdistetaan

Matalajänniteopastimien kaikki lamput Normaalijänniteopastimien kaikki lamput Opastimien rikkoutuneet tai puuttuvat osat, mm. lipat puhdistetaan Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö liikennevalojen ryhmähuollosta vuonna 2014 sekä optio vuodelle 2015 HEL 2014-001697 T 02 08 02 00 1. Tarjouksen kohde Hankinta on avoimen hankintamenettelyn

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja.

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja. , Liite 3 Versio 2.3.2015 Dnro 21/07.71.710/2015 TARJOAJAN TIEDOT Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk kilön nimi Yhteyshenk kilön puhelin ja sähköposti Ehdokkaan virallinen sähköpostiosoite,

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 (6) TARJOUSPYYNNÖN H026-12-1 VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 TARJOAJAN TIEDOT Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite, johon posti lähetetään. Tarjouksen yhteyshenkilö Yhteyshenkilön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2016-003071 Tarjouspyyntö Pohjois-Pasilan Maaliikennekeskuksen alueen ATT:lle varattujen kortteleiden viitesuunnitelmasta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Kävelykeskustan periaatesuunnitelman yritysvaikutusten arviointi (yrityskysely)

Kävelykeskustan periaatesuunnitelman yritysvaikutusten arviointi (yrityskysely) 1/9 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2017-001244 Kävelykeskustan periaatesuunnitelman yritysvaikutusten arviointi (yrityskysely) Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

Sähköisesti osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/helsinkiksv?id=104188&tpk=3d5f2d10-7e0a-4fd4-bda8-01ad4799a128

Sähköisesti osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/helsinkiksv?id=104188&tpk=3d5f2d10-7e0a-4fd4-bda8-01ad4799a128 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2017-001579 Raitioliikenteen kehittämisohjelma: Liikenneviiveselvitys Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Postiosoite PL 2100 Postitoimipaikka Postinumero 00099 Maa Helsingin

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Helsingin kaupunki kirjaamo PL 10. 00099 Helsingin kaupunki

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Helsingin kaupunki kirjaamo PL 10. 00099 Helsingin kaupunki HEL 2015-005866 1 (7) 1. Avoimen haun perustiedot Vuokrauksen kohde lla sijaitseva tilakokonaisuus (124 m²) Työpajankatu 2a R1s, Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Sopimusehdot

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/7 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-003184 KORJAUSILMOITUS: Tarjouspyyntö Pukinmäen aseman seudun viitesuunnitelmasta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus

Lisätiedot

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset.

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset. HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT LIITE 3 1 Tarjoaja: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköposti: Sähköpostiosoite hankintapäätöksen tiedoksiantoa varten: 4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Brax Allekirjoitetun asiakirjan sähköinen versio. Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen.

Brax Allekirjoitetun asiakirjan sähköinen versio. Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen. Tarjouspyyntö H049-11-1 1 (8) SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet 1.2 Hankintamenettely 1.3 Hankintailmoitus Hankinnan kohde on määritelty

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Koulujen teknisen työn työkalujen ja tarvikkeiden hankinta ajalle 1.8.2015 31.12.2016 HEL 2015-003990 T 02 08 01 00 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin opetusvirasto

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2016-000847 Tarjouspyyntö Malmin lentokentän ympäristöhistoriallisesta selvityksestä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen.

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen. 1 TARJOUSPYYNTÖ AULAPALVELUISTA 1. Hankinnan perustiedot Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on toimitilan aulapalvelut. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa kohteen

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana.

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana. TARJOUSPYYNTÖ 20.1.2011 MAL-VERKOSTON VERKKOSIVUSTON TOTEUTTAMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne hallinnoimansa kansallisen MAL-verkoston verkkosivuston toteuttamisesta. Pyydämme

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hanke rahoitetaan Euroopan Unionin aluekehitysrahaston, Sastamalan koulutuskuntayhtymän, kuntien ja yritysten toimesta.

TARJOUSPYYNTÖ. Hanke rahoitetaan Euroopan Unionin aluekehitysrahaston, Sastamalan koulutuskuntayhtymän, kuntien ja yritysten toimesta. TARJOUSPYYNTÖ 3.10.2013 Pyydämme teitä tarjoamaan seuraavaa: Märkärainausprosessin vesisäiliön lämpöeristys. 1 Yleistä taustaa 1.2 Hankkeen toteuttaja 1.3 Hankkeen rahoittaja 2 Hankinta 2.1 Lähtötiedot

Lisätiedot

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset SOPIMUS ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset 1 Liitteen tarkoitus Tämän liitteen tarkoituksena on kuvata ne soveltuvuusvaatimukset, joita Asiakas

Lisätiedot

Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä

Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyyntö liikennevalojen ilmaisinsilmukoiden asennustöistä Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö Tarjoukset lähetettävä Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS 1 MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS TARJOUS 2 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Asiakirjassa

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

PL 800. Käyntiosoite Olympiaranta 3. Kirjekuoreen on merkittävä TARJOUS HEL 2012-005894. Hankintayksikkö Helsingin Satama, Viestintä

PL 800. Käyntiosoite Olympiaranta 3. Kirjekuoreen on merkittävä TARJOUS HEL 2012-005894. Hankintayksikkö Helsingin Satama, Viestintä 1. Tarjouspyynnön perustiedot Vuokrauksen kohde Lyypekinlaiturilla ruoan valmistus- ja myyntipaikat 1-10 ajalla 7.- 13.10.2012. Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat tehdä tarjouksen.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (10) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/ Hennariikka Andersson: Pyydän asian viikoksi pöydälle.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (10) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/ Hennariikka Andersson: Pyydän asian viikoksi pöydälle. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2014 1 (10) 139 Yhteiskäyttöautoyrityksiä koskeva pysäköintitunnusjärjestelmä ja kantakaupungin yhteiskäyttöautojen pysäköintipaikkojen käyttö HEL 2013-010765 T 08 03 01

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle Urjalan kunta TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille 2016 2017 + 2017 2018 + 2018 2019 sekä optiotalvikaudelle 2019 2020 TARJOUS Tarjoan/tarjoamme Urjalan

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskipaikkoja hakijan kioskista (vaunu, auto tms.) tapahtuvaan kioskitoimintaan.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskipaikkoja hakijan kioskista (vaunu, auto tms.) tapahtuvaan kioskitoimintaan. Vuokralle tarjotaan kioskipaikkoja vuokraa määräajaksi kioskipaikkoja hakijan kioskista (vaunu, auto tms.) tapahtuvaan kioskitoimintaan. Yksi hakija voi vuokrata korkeintaan kaksi vuokrakohdetta. Vuokranantaja

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku Teräskatu 8, 20520 Turku Y-tunnus 0863729-2 0780510-0 Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut.

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut. Liite 1 TARJOAJAA JA PALVELUA KOSKEVAT EHDOT Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot Palveluntarjoajan tulee merkitä rastilla yksiselitteinen vastaus täyttyvätkö kelpoisuusehdot. Joissain kohdissa edellytetään

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

OSALLISTUMISPYYNTÖ. 1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde

OSALLISTUMISPYYNTÖ. 1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde 1 OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupunki myy Jätkäsaaresta tontin Bunkkeri -nimisine rakennuksineen. Ostaja rakentaa tontille kaupungin antaman tilaohjelman mukaiset

Lisätiedot

ESITETYT LISÄTIETOKYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET LIITTYEN HANKINTAAN: VARTIOINTIPALVELUT , OPTIOVUODET

ESITETYT LISÄTIETOKYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET LIITTYEN HANKINTAAN: VARTIOINTIPALVELUT , OPTIOVUODET Lisätietokysymykset ja vastaukset Vartiointipalvelut 2018 2019, optiovuodet 2020 2021 ESITETYT LISÄTIETOKYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET LIITTYEN HANKINTAAN: VARTIOINTIPALVELUT 2018 2019, OPTIOVUODET

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

Hyväksymisen voimassaoloaika Merkintä tuottajarekisteriin tehdään toistaiseksi sääntökirjan mukaisesti.

Hyväksymisen voimassaoloaika Merkintä tuottajarekisteriin tehdään toistaiseksi sääntökirjan mukaisesti. Varhaiskasvatuspalvelut 19.3.2014 HAKU VARHAISKASVATUSPALVELUIDEN PALVELUTUOTTAJAKSI Pöytyän kunnan koulutuslautakunta on kokouksessaan 19.3.2014 19 päättänyt, että ostopalvelujärjestelmä muutetaan palvelusetelijärjestelmäksi

Lisätiedot

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2014-014568 / Tallinnanaukion tori- ja tapahtuma-alueen ympäristön puhtaanapito ja talvikunnossapito (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2016-004295 Tarjouspyyntö Malmin lentokentän kaavarunkoalueen kaupallisesta selvityksestä ja tarkastelusta ympäröivien lähialueiden kanssa 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ XX 1 (8) HALLINTOKESKUS. Khs , Rajaton metropoli

HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ XX 1 (8) HALLINTOKESKUS. Khs , Rajaton metropoli HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ XX 1 (8) Arvoisa vastaanottaja TARJOUSPYYNTÖ HELSINGIN SEUDUN 14 KUNNAN YHTEISEN KEHITYSKUVAN "RAJATON METROPOLI" LAATIMISESTA Hankintamenettely ja hankintailmoitus Helsingin

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT. Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot:

MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT. Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus Yhteyshenkilön nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite Allekirjoitus

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2015-001951 Päiväys 18.02.2015

Helsingin kaupunki, kaupunkisuunnitteluvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2015-001951 Päiväys 18.02.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-001951 Helsingin pyöräilykatsauksen konseptin suunnittelu, toimittaminen ja taitto 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Hallinto-osasto / Kansliapalvelut Khadraoui (7) Karttaliitteessä 2 on määritelty vuokrattavat kohteet.

Hallinto-osasto / Kansliapalvelut Khadraoui (7) Karttaliitteessä 2 on määritelty vuokrattavat kohteet. Khadraoui 10.2.2012 1 (7) Vuokralle tarjotaan elintarvikkeiden myyntipaikkoja Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi Helsingin keskustassa myyntipaikkoja tarjoajan kioskista tapahtuvaan

Lisätiedot

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaihe on tarjoajien kelpoisuuden arviointi. Arviointi suoritetaan tämän lomakkeen ja sen liitteiden

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot