ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016"

Transkriptio

1 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: Torstaina kello Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala - Varapuheenjohtaja Matti Tausa x Jäsenet Leena Aarikka x Terhi Pettersson x Erja Salminen x kunnanhallituksen edustaja, kunnanjohtaja Jari Kesäniemi kunnanhallituksen pj. Heikki Tuominen Esittelijänä kunnanjohtaja Jari Kesäniemi. Pöytäkirjanpitäjänä kunnanjohtaja Jari Kesäniemi. Laillisuus: Todetaan kokous laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Ehdotus: Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan lautakunnan jäsenet Matti Tausa ja Leena Aarikka. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Leena Aarikka ja Erja Salminen.

2 2 Lämpökeskuksen alueen asemakaavan lausunto Kh Isokuovintien eteläosaan sen itäpuolelle on M- alueelle toteutettu jokin verran teollisuusrakentamista ja kunnan lämpökeskus varastorakennuksineen. Tavoitteena on saada kaava vastaamaan toteutunutta tilannetta ja mahdollisimman luonteva lisärakentamismahdollisuus. Alue (M) on osin rakennettua entistä peltoaluetta. Länsireunalla alue rajoittuu Isokuovintiehen, jonka länsipuoli on alueen kohdalla kaavoittamatonta maatalousmaata (virkistyskäyttöön soveltuvaa talousmetsää). Eteläreunalla alue rajautuu Urheilupuiston alueeseen (VU). Itäreunalla alue rajautuu asemakaavassa maatalousalueeksi (M) osoitettuun alueeseen (viljelykäytössä olevaa peltoa). Pohjoisreunalla alue rajautuu asemakaavassa teollisuusalueeksi osoitettuun alueeseen (T-1). Muutettavan alueen maapinta-ala on noin 1 ha. Alueelle on vuosien aikana laadittu asemakaava, joka hyväksyttiin kunnanvaltuustossa ( 3). Kaavasta valitettiin. Turun hallinto-oikeus on päätöksellään 14/0292/ kumonnut kunnanvaltuuston päätöksen, koska päätös on esteellisyydestä johtuen syntynyt virheellisessä järjestyksessä. ELY-keskus on mm. kunnan ja ELY-keskuksen välisessä kehittämiskeskustelussa kehottanut kuntaa käsittelemään asemakaavan uudestaan ja saattamaan näin pienen, mutta tärkeän kaavan lainvoimaiseksi. Aiemmin hyväksyttyä kaavaaineistoa on tarkoitus käyttää hyvin paljon pohja-aineistona uuden kaavan valmistelussa. Aloite alueen kaavoittamiseen tulee Kosken Tl kunnasta. Esityslistan liitteenä ovat asemakaavaluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma Päätösehdotus: 1. Kunnanhallitus päättää aloittaa Talolan kylän lämpökeskuksen alueen Rek 4:106 asemakaavan laadinnan ja kuuluttaa hankkeen vireilletulosta maankäyttöja rakennuslain edellyttämällä tavalla. 2. Kunnanhallitus hyväksyy osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä päivätyn asemakaavaluonnoksen. Kaavahankkeen valmisteluaineisto asetetaan yleisesti nähtäville 14 päivän ajaksi. Kaava-asiakirjat lähetetään tiedoksi ja mahdollista lausuntoa varten osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaisesti.

3 Lausuntopyynnöt toimitetaan seuraaville tahoille: - Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus - Liedon ympäristöterveyslautakunta - Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos - Kosken Tl ympäristönsuojelulautakunta - Kosken Tl rakennus- ja tekninen lautakunta - Kosken Tl sosiaalilautakunta - Kosken Tl vapaa-ajanlautakunta - Kosken Tl elinkeinolautakunta - Kosken Tl sivistyslautakunta - Varsinais-Suomen liitto - Turun maakuntamuseo - Fortum - Kosken Aluelämpö Oy - Härkätien Puhelin Oy Päätös: Hyväksyttiin. Merkittiin pöytäkirjaan, että kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Tuominen, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Heikki Vaparanta ja kunnanhallituksen jäsen Martti Mäkitalo poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi Ehdotus: Kunnanhallitus valitsi pykälän käsittelyn ajaksi puheenjohtajaksi Petteri Urmaksen ja toiseksi pöytäkirjantarkastajaksi Marja Mattilan. Elinkeinolautakunnalla ei ole huomautettavaa lämpökeskuksen alueen Rek 4:106 asemakaavaluonnoksesta.

4 3 Pienyritystoiminnan avustukset 2016 Lautakunta päättää vuoden 2016 pienyritystoiminnan avustusten jakamisesta. Myönnettävä tuki on vähämerkityksellistä eli ns. de minimistukea. Tuen myöntämisessä noudatetaan Komission asetusta (EU) N:o 1407/2013. Avustuksia voidaan myöntää 1. Osallistuminen messuille, näyttelyihin ym. - Myyntinäyttelyiden, markkinoiden ja messujen myyntipaikkavuokrat ja kustannukset eivät ole avustukseen oikeuttavia hyväksyttäviä kustannuksia. Muita omien tuotteiden tunnetuksi tekemiseen ja markkinointiin liittyviä kustannuksia voidaan kuitenkin hyväksyä. 2. Osallistuminen yrittäjäkoulutukseen tai alan jatkokoulutukseen 3. Uuden yrityksen tai tuotteen tunnetuksi tekeminen. 4. Muu yrityksen kehittämistoimenpide. Hakemukset tulee toimittaa kunnanvirastosta saatavalla hakemuslomakkeella osoitteeseen: Kosken Tl Elinkeinolautakunta, Kunnanvirasto, Härkätie 5, Koski Tl. Lisätietoja kunnanjohtajalta; , Ehdotus: Kosken Tl kunnan elinkeinolautakunta päättää, että vuoden 2016 pienyritystoiminnan kehittämisavustukset ovat haettavana kello asti.

5 4 Kuntamarkkinointi Kosken Tl kunta osallistui viikolla 7 järjestettyyn Rakennus- ja sisustusmessulle Turun Messukeskuksessa. Seutukunnan kunnilla Koski Tl, Aura, Marttila ja Pöytyä oli yhteisosasto. Ehdotus: Elinkeinolautakunta keskustelee kuntamarkkinoinnista ja päättää; 1. Kunnasta tontin ostaneet uudet asukkaat saavat 10- vuoden ilmaisen kuntosalikortin kunnan ylläpitämälle kuntosalille. 2. Kunnasta tontin ostaneet uudet asukkaat saavat tervetuliasialahjaksi Auranmaan Viikkolehden 6 kuukauden tilauksen.

6 5 Vuoden 2016 talousarvion perustuva käyttösuunnitelma Elinkeinolautakunta : Lautakunnan toimintamuotona ovat kunnan ja elinkeinoelämän yhdyselimenä toimiminen; tavoitteena kunnan työpaikkaomavaraisuuden parantaminen; keinoina hyvin hoidettu tonttipolitiikka, yritysneuvonta ja - koulutus. Hallinto: 4 kokousta/vuosi. Kirjallisuusmääräraha ( ) varataan Kunta-lehden tilausmaksuun jäsenille, 3 vuosikertaa, 200. Markkinointi: Mainosilmoitukset yms. markkinointi Osallistuminen Kosken Kohauksen järjestämiseen, Kehittämistoiminta (005103), Kaksi kunnan ja paikallisen yritystoiminnan yhteistapaamista Osuudet kunnan ja paikallisen elinkeinotoiminnan tai järjestöjen ja yritysten elinkeinotoimen yhteishankkeisiin, Pienyritystoiminnan kehittämisavustukset, kuntakohtaisten yritystoimintaa palvelevien hankkeiden tukeminen, Lautakunnan Kehittämistoiminnan :n määrärahalla voidaan toteuttaa kuntakohtaisia kehittämistoimia ja hankkeita. Sisältö täsmennetään käyttösuunnitelmassa v Ehdotus vuoden 2016 talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi: Vastuualue Hallinto (005101) Markkinointi (005102) Kehittämistoiminta (005103) Päätös:

7 Ehdotus: Elinkeinolautakunta hyväksyy vuoden 2016 käyttösuunnitelman ehdotuksen mukaisesti. Lautakunta pidättää itsellään mahdollisuuden tehdä sisäisiä siirtoja käyttösuunnitelman sisällä.

8 6 Toimintakertomus 2015 Lautakuntien on annettava kunnanhallitukselle kertomus edellisen vuoden toiminnastaan. Toimintakertomuksessa esitetään osallistuminen kokouksiin, määrärahojen käyttö ja vertailu talousarvioon sekä vertailu asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Ehdotus: Elinkeinolautakunta hyväksyy liitteenä olevan toimintakertomuksen.

9 7 Muut asiat ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEN Tl KUNNAN KOULUKESKUKSEN PYSÄ- KÖINTIALUE Kh Kaavoituksen tavoitteena on sujuvoittaa ja selkeyttää koulukeskuksen ja urheilukentän liikennejärjestelyjä ja lisätä pysäköintipaikkoja keskeisellä alueella kunnan keskustaajamassa. Pohjoisosalle suunnitellaan uutta tieyhteyttä Koskentielle koulubussien käyttöön. Samalla pyritään takaamaan viereisten viheralueiden yhtenäinen liittyminen toisiinsa ja kevyen liikenteen yhteyksien jatkuvuus alueella. Aloite alueen kaavoittamiseen tulee Kosken Tl kunnasta. Kunnan tarkoituksena on tehdä alueesta turvallisempi ja toimivampi. Alue on voimassaolevassa kaavassa osoitettu puistoalueeksi (VP). Alue on pääosin rakennettua puistoa, mutta alueen länsireunalla on suurehko pysäköintialue. Länsireunalla alue rajautuu opetustoimintaa palvelevien rakennustenkorttelialueeseen (YO). Eteläreunalla alue rajautuu asuinpientaloalueisiin (AP) ja itäreunalla alue rajautuu Koskentiehen. Sen itäpuolella olevat alueet on osoitettu puistoalueeksi (VP), jonka keskellä on kirkkojen ja muiden seurakunnallisten rakennusten korttelialue (YK), jolla sijaitsee Kosken Tl kirkko. Pohjoisreunalla alue rajautuu jalankululle ja polkupyöräilylle varattuun tiehen (pp). Sen pohjoispuolella alueet on osoitettu erillispientalojen alueeksi (AO) ja huvi- ja viihdetarkoituksia palvelevien rakennusten korttelialueeksi (YV), jolla sijaitsee vanha työväentalo. Esityslistan liitteenä ovat asemakaavaluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma Päätösehdotus: 1. Kunnanhallitus päättää aloittaa Kirkonseudun asemakaavan muutoksen koulukeskuksen pysäköintialue Kaunisvaara Rek 2:238 asemakaavan laadinnan ja kuuluttaa hankkeen vireilletulosta maankäyttö- ja rakennuslain edellyttämällä tavalla. 2. Kunnanhallitus hyväksyy osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä päivätyn asemakaavaluonnoksen. Kaavahankkeen valmisteluaineisto asetetaan yleisesti nähtäville 14 päivän ajaksi. Kaava-asiakirjat lähetetään tiedoksi ja mahdollista lausuntoa varten osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaisesti. Lausuntopyynnöt toimitetaan seuraaville tahoille:

10 - Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskukselta - Liedon ympäristöterveyslautakunta - Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos - Kosken Tl ympäristönsuojelulautakunta - Kosken Tl rakennus- ja tekninen lautakunta - Kosken Tl sosiaalilautakunta - Kosken Tl sivistyslautakunta - Kosken Tl vapaa-ajanlautakunta - Kosken Tl kulttuurilautakunta - Varsinais-Suomen liitto - Turun maakuntamuseo - Fortum - Kosken Aluelämpö Oy - Härkätien Puhelin Oy Päätös: Hyväksyttiin. Kh Kunnanhallitus hyväksyi päivätyn asemakaavaluonnoksen Kaavaluonnos oli julkisesti nähtävillä välisen ajan. Kaavaluonnoksesta saatiin seuraavat lausunnot: - ELY Lieto, Ympäristöterveyspalvelut Varsinais-Suomen maakuntamuseo Kosken Tl ympäristösuojelulautakunta Varsinais-Suomen liitto Pertti Kujala Timo Hacklin ja Pasi Heino Nuorisovaltuusto Vapaa-aikalautakunta Kaavoittajan laatima yhteenveto lausunnoista jatkotoimineen löytyvät päivätystä asemakaavan muutoksen selostuksesta. Päätösehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy päivätyn osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja asemakaavan muutoksen selostuksen sekä päivätyn asemakaavaehdotuksen. Kaavahankkeen valmisteluaineisto asetetaan yleisesti nähtäville neljäntoista päivän ajaksi. Kaava-asiakirjat lähetetään tiedoksi ja mahdollista lausuntoa varten osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaisesti. Lausunnot pyydetään: - Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskukselta - Liedon ympäristöterveyslautakunta - Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos - Kosken Tl ympäristönsuojelulautakunta

11 - Kosken Tl rakennus- ja tekninen lautakunta - Kosken Tl sosiaalilautakunta - Varsinais-Suomen liitto - Turun maakuntamuseo - Fortum - Kosken Aluelämpö Oy - Härkätien Puhelin Oy - Kosken Tl sivistyslautakunta - Kosken Tl elinkeinolautakunta - Kosken Tl vapaa-ajanlautakunta Päätös: Hyväksyttiin Ehdotus: Elinkeinolautakunnalla ei ole huomautettavaa päivättyyn osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan ja asemakaavan muutokseen selostukseen sekä päivättyyn asemakaavaehdotukseen.

12 Pöytäkirjan nähtävänäpito: Kosken Tl kunnantalo Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimus Kuntalain 89, 92 ja 93 :ien mukaisesti. Puheenjohtaja Matti Tausa Pöytäkirjanpitäjä Jari Kesäniemi Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2014 Aika: Maanantaina 25.8.2014 kello 18.00 18.30 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Torstaina 20.3.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Maanantaina 11.3.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: torstaina 23.2.2012 kello 18.00 19.20 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2012 Aika: Torstaina 27.9.2012 kello 18.00 19.30 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2011

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2011 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2011 Aika: torstaina 3.3.2011 kello 18.00-19.15 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2011

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2011 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2011 Aika: keskiviikko 24.8.2011 kello 18.00-19.35 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS LÄMPÖKESKUS

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS LÄMPÖKESKUS KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS LÄMPÖKESKUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 11.1.2016 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutoksen / Lämpökeskus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1/2017 Kunnanvaltuusto

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1/2017 Kunnanvaltuusto 1 1/2017 Kokousaika Maanantai 27.02.2017 kello 19.00 - Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi Hallinto-

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 Aika: Torstaina 30.10.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1/2017 Kunnanvaltuusto

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 1/2017 Kunnanvaltuusto 1 1/2017 Kokousaika Maanantai 27.02.2017 kello 19.00 19.36 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi Hallinto-

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE LUONNOSVAIHE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 8.6.2018 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutos / Paloaseman alue OAS 8.6.2018 sivu

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 5/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 5/ Kunnanhallitus Nro 5/2016 115 Kunnanhallitus 18.4.2016 Kokousaika Maanantai 18.4.2016 kello 18.00 19.52 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki

Lisätiedot

Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa

Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa KOSKEN TL RAKENNUSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1-2014 Aika: 24. helmikuuta 2014 klo. 18.00-18.40 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja Matti Laakso pj 6

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS LÄMPÖKESKUS UUSI

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS LÄMPÖKESKUS UUSI KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS LÄMPÖKESKUS UUSI EHDOTUSVAIHE ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 19.2.2016 (täydennetty 12.4.2016 ja 27.4.2016) Selostus koskee 19.2.2016 päivättyä kaavakarttaa

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS HAKAPOLKU

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS HAKAPOLKU KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS HAKAPOLKU LUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutoksen / Hakapolku osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.2.2013

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 14/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 14/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Nro 14/2015 252 Kokousaika Maanantai 19.10.2015 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki

Lisätiedot

Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa. Jutta Kivikallio Pekka Raitanen

Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa. Jutta Kivikallio Pekka Raitanen KOSKEN TL RAKENNUSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 1-2014 Aika: 24. helmikuuta 2014 klo. 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet Pekka Kulmanen Matti Laakso Virpi

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 60 TEHTAANTIE

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 60 TEHTAANTIE KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 60 TEHTAANTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 24.11.2016 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutoksen / Kortteli 60 Tehtaantie

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 18 JA 19

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 18 JA 19 KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 18 JA 19 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 24.11.2016 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutos / Korttelit 18 ja 19 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Kunnanvaltuusto

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Kunnanvaltuusto Nro 1/2014 1 Kokousaika Maanantai 17.3.2014 kello 19.00 19.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS MUSEOKAAREN ALUE

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS MUSEOKAAREN ALUE KOSKI TL KUNTA LIITE 1 KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS MUSEOKAAREN ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 21.6.2018 TÄYDENNETTY 16.10.2018 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutos / Museokaaren alue

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2013

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2013 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2013 Aika: Keskiviikkona 28.8.2013 kello 18.30 19.40 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti

Lisätiedot

KOSKI TL KUNTA VINARIN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS "VINARINTIE 15

KOSKI TL KUNTA VINARIN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS VINARINTIE 15 KOSKI TL KUNTA VINARIN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS "VINARINTIE 15 LUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kosken Tl Vinarin alueen asemakaavan muutoksen Vinarintie 15 osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Kunnanhallitus Nro 1/2017 1 Kunnanhallitus 9.1.2017 Kokousaika Maanantai 9.1.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti Minna

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA MYLLYVAINION ALUEEN ASEMAKAAVA MYLLYVAINION ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MARTTILAN KUNTA MYLLYVAINION ALUEEN ASEMAKAAVA MYLLYVAINION ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MARTTILAN KUNTA Kh 18.9.2017 Liite 1 ( 201) LIITE 1 MYLLYVAINION ALUEEN ASEMAKAAVA MYLLYVAINION ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 30.8.2017 Marttilan Myllyvainion alueen asemakaava / Myllyvainion

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00- Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus Nro 10/2018 181 Kunnanhallitus 20.8.2018 Kokousaika Maanantai 20.8.2018 kello 18:00 18:50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Tekninen lautakunta Kokousaika: 11.04.2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka: Kunnantalo, kh:n huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huovari Tomi Puheenjohtaja

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 2.1.2017 KUNTA Konnevesi 275 KYLÄ Kärkkäiskylä 404 KORTTELI Kortteli 33 tontti 4 KIINTEISTÖ 275-404-23-217

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 14/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 14/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Nro 14/2015 266 Kokousaika Maanantai 19.10.2015 kello 18:00 19:55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta

Lisätiedot

Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden 61, 65, 67, 68 ja 255 asemakaavan muutos.

Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden 61, 65, 67, 68 ja 255 asemakaavan muutos. Tekninen lautakunta 20 03.04.2014 Tekninen lautakunta 33 27.05.2014 Tekninen lautakunta 47 11.09.2014 Tekninen lautakunta 7 29.01.2015 Tekninen lautakunta 26 16.06.2015 Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MYRSKYLÄ Päiväys 15.6.2015 KOSKENKYLÄNTIEN YRITYSALUE ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 2. helmikuuta 2012 kello 19.00 20.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2013. Saapuvilla: läsnä poissa. Varapuheenjohtaja Matti Tausa. Terhi Pettersson Erja Salminen

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2013. Saapuvilla: läsnä poissa. Varapuheenjohtaja Matti Tausa. Terhi Pettersson Erja Salminen ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2013 Aika: Torstaina 16.5.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN kunta Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 12.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi 12112015.doc Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

17 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4/2017 Kunnanvaltuusto

17 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4/2017 Kunnanvaltuusto 17 4/2017 Kokousaika Maanantai 19.06.2017 kello 19.00 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jukka Matilainen Laillisuus

Lisätiedot

Kausalan asemakaavan Aholanpellon, Holstilan ja Teilimäen alueiden osittainen kumoaminen (läntinen alue), kaavaehdotus

Kausalan asemakaavan Aholanpellon, Holstilan ja Teilimäen alueiden osittainen kumoaminen (läntinen alue), kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 40 24.09.2015 Kaavoitustoimikunta 55 09.11.2015 Kaavoitustoimikunta 3 13.01.2016 Kunnanhallitus 19 01.02.2016 Kunnanhallitus 58 21.03.2016 Kausalan asemakaavan Aholanpellon, Holstilan

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 10.2.2011 klo 19.00-21.20 Paikka: Eino-Ollin tupa, kirjaston yläkerta Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 3/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 3/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 3/2015 18 Kokousaika 20.4.2015 kello 18.00 18.10 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala-Nuutila,

Lisätiedot

SAHATIEN ALUEEN ASEMAKAAVA SAHATIEN ALUE

SAHATIEN ALUEEN ASEMAKAAVA SAHATIEN ALUE KOSKI TL KUNTA SAHATIEN ALUEEN ASEMAKAAVA SAHATIEN ALUE ALUSTAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 30.8.2017 Kosken Tl Sahatien alueen asemakaava / Sahatien alue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA MYLLYRANNAN ALUEEN ASEMAKAAVA MYLLYRANNAN ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MARTTILAN KUNTA MYLLYRANNAN ALUEEN ASEMAKAAVA MYLLYRANNAN ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LIITE 1 MARTTILAN KUNTA MYLLYRANNAN ALUEEN ASEMAKAAVA MYLLYRANNAN ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.10.2018 Marttilan Myllyrannan alueen asemakaava / Myllyrannan alue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 3. helmikuuta 2011 kello 19.00 21.30 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä Poissa Puheenjohtaja Martti Mäkitalo x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KÄRKÖLÄ JÄRVELÄ JAAKONSAARI ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 31.10.2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2012

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2012 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantaina 28.5.2012 klo 19.30-21.22 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo Anttila

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Kinnunen Rauno Vasalampi Maija Kinnunen Raimo *) Linna Pirjo Rekonen Jarkko Ripatti Anneli Urpilainen Kari- Pekka

Henkilökohtaiset varajäsenet: Kinnunen Rauno Vasalampi Maija Kinnunen Raimo *) Linna Pirjo Rekonen Jarkko Ripatti Anneli Urpilainen Kari- Pekka KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 15.3.2017 15 Kokousaika 15.3.2017 klo 19.00-20.36 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS.

RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS. sivu 1 (6) RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 27.09.2013 RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS Aloite Aloitteen asemakaavan muuttamisesta on tehnyt Ruskon kunta. Suunnittelualue

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA Aika: Torstaina 24. helmikuuta 2011 kello 10.00 11.18 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla: Paikalla / poissa Puheenjohtaja Timo Vähätalo x

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6/2012 73 Kokousaika Keskiviikko 31.10.2012 klo 18-19.37 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 VETELIN KUNTA Harmaakiven asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön

Lisätiedot

ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.9.2014 RUSKO, PÄÄLLISTÖNMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN LAATIMINEN KORTTELISSA 509 Aloite Aloitteen kaavamuutoksen laatimisesta on tehnyt Ruskon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 4/2017 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 4/2017 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 4/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.9.2017 klo 18:02 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus (x) olleet jäsenet: Laakso Matias (x) Pietilä Elsa

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 16.3.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 29.3.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2016

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2016 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikkona 8.6.2015 klo 19.06-20.16 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. syyskuuta 2014 kello 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/2017 80 Kokousaika 13.11.2017 kello 18.00 18.18 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 60 TEHTAANTIE

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 60 TEHTAANTIE KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 60 TEHTAANTIE LUONNOSVAIHE ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 24.11.2016 Selostus koskee 24.11.2016 päivättyä kaavakarttaa 1.4 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2012

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2012 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 23.2.2012 klo 19.00-21.03 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo Anttila x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

RITARIN ALUEEN ASEMAKAAVA RITARIN ALUE

RITARIN ALUEEN ASEMAKAAVA RITARIN ALUE KOSKI TL KUNTA RITARIN ALUEEN ASEMAKAAVA RITARIN ALUE Näkymä 10-tieltä itään ALUSTAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.2017 Kosken Tl Ritarin alueen asemakaava / Ritarin alue Osallistumis- ja

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2018 1 Ympäristölautakunta Aika 19.12.2018 16:00-17:37 Paikka Sivistystoimen pommisuoja Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 3

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 1. kunnanosa, Kittilä Kirkonkylän asemakaavamuutos (Ylä-Kittilän niitty) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 8.12.2014 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2013 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot