JÄSEN LEHTI 2009 Tekemässä Motocross & Enduro kilpaurheilua vuodesta 2001 lähtien

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.botniadirtriders.com JÄSEN LEHTI 2009 Tekemässä Motocross & Enduro kilpaurheilua vuodesta 2001 lähtien"

Transkriptio

1 1 Tekemässä Motocross & Enduro kilpaurheilua vuodesta 2001 lähtien

2 2 BOTNIA DIRT RIDERS ry / rf JÄSENTIEDOTE 2009 Kesän vauhdikkaat motocross / enduro ajelut on vähitellen ajettu ja syysytalvi alkaa hidastaa motocrossareiden, isojen sekä pienten vauhtia. On tullut aika huoltaa ja kunnostaa kalusto talviajoja silmälläpitäen, vaikka talvi antaakin vielä odottaa itseään. Paljon asioita on tapahtunut kesän 2009 aikana ja pääosin toimintamme on pyörinyt motocrossin ja enduron sekä ATV-crossimönkijöiden ympärillä. Edellisen lisäksi ratojen kunnostukseen Sulvalla on panostettu tänä ajokautena ja edelleenkin olisi tarkoitus panostaa ja kehittää ratoja entisestään, vastaamaan käyttäjien toiveita. Tämä kuitenkin vaatii kaikilta jäseniltä lisäponnistuksia, jotta talkoot onnistuvat ja pääsemme ajamaan turvallisille ja mielenkiintoisille Sulvan radoille. Myös avustusasioissa tapahtuu ja johtokunnan tehtävänä on talven aikana jättää kunnalle ja moottoriliitolle raha-anomukset että voimme sitten jotenkin turvata että kerhon talous on kunnossa myös tulevina ajovuosina. Painotan kuitenkin jäsenmaksujen tärkeyttä toiminnan varmistamiseksi sekä talkootyön tärkeyttä. Syksyn ja talven tärkeät tapahtumat on joka keskiviikkoisin klo järjestettävä liikuntailta Botnia hallissa, jonne kaikki kerhon jäsenet ovat tervetulleita saamaan ohjattua liikuntaa sekä yhdistyksen vuosikokous alkuvuodesta 2010 josta lähetetään erillinen kutsu jäsenistölle. Myös Wasa Race Park järjestää näyttelyn Lauantaina Myllärinkatu 12 (vanhan Delta Auton hallit) jossa kerhomme kilpailulisenssin omaavat jäsenet esittelevät kerhoa sekä kilpakalustoaan. Edelleen painotan että, nyt olisi myös todella tärkeätä saada nuoria, uusia voimia pyörittämään toimintaa, sillä vain innokkaalla ja määrätietoisella toiminnalla saamme pidettyä vanhat ja uudet jäsenemme. Siis jos sinulla on hiukankaan halua tulla mukaan järjestämään virikkeellistä ja mukavaa moottoriurheilutoimintaa, ota yhteys hallitukseen ja tule mukaan. Tärkeätä olisi saada toimintaan myös henkilöitä, joiden omat lapset ajavat ja harrastavat motocrossia, enduroa tai ATV-mönkkäreitä aktiivisesti.

3 3 Niin, ja muistathan kerhon internetsivun osoitteen: ja kerhomme sähköpostiosoite on : botniadirtriders@hotmail.com SARJACROSSI 2009 Tänä kesänä pohjanmaalla ajettiin perinteinen sarjacrossi kilpailusarja, jonka järjestivät Alavuden seudun MK, Jalasjärven MK, Kurikan Enducross, Seinäjoen MK sekä Botnia Dirt Riders. Vastaavana seurana toimi Alavuden seudun MK jonka vetämänä sarja toteutettiin. Sarjaan sai osallistua kaikki kyseisten kerhojen jäsenet. Kilpailuissa nähtiinkin harrastajia sekä jo kokeneempaakin kilpa-ajajaa mutta kaikki saivat kokea yhdessä oikean kilpailun huuman tunnun. Kalusto oli monipuolista ja sääntöjen väljyys mahdollisti sen, että isossa luokassa saa ajaa yli 125cc 2-tahti / 250cc 4-tahti pyörillä ja juniorit on luokiteltu alle 85cc 2-Taht / 150cc 4-Tahti pyöräkokoihin. Kaikissa osakilpailuissa oli hyvin osallistujia niin isoissa että junioriluokissa ja jokaisessa kilpailussa sää suosi kuskeja hienolla auringonpaisteella ja sateelta vältyttiin joka kerta vaikka koko muussa Suomessa satoikin vettä. Kilpailuissa ajettiin aluksi harjoitukset ja tämän jälkeen junioriluokka sekä isot ajoivat vuorotellen kaksi erää kumpikin luokka, eli kun klo aloitettiin, niin viimeinen erä tuli maaliin noin klo aikoihin. Sulvalla myös ajettiin kilpailujen alussa 65cc näytösluontoiset kilpaerät ja tätä käytäntöä tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa Sulvan osakilpailuissa. Junioriluokka 65cc saa ajaa kilpaa myös muilla radoilla yhdessä junioriluokan <85cc kanssa. Kilpailuissa kerhoamme edustaneet ajajat pärjäsivät yleisesti ottaen erittäin hyvin ja joka suhteessa kilpailut olivat erittäin onnistuneita.

4 4 Ensikesää odotellessa tässä vielä kaikkien pisteitä keränneiden tulokset isossa luokassa (>125cc 2-Tahti & >250cc 4-Tahti) 1 Yli-Villamo Harri Westeråker Christian Sundström Rasmus Latvala Miika Meriläinen Toni Piikkilä Jani Osmo Mikko Hietikko Ari Hattar Christer Ansio Panu Koivunen Henri Åhman Eric Mäkinen Esko Herten Fredrik Herten Viktor Lähde Lasse Ouni Antti Holmström Robin Puura Jan Heikkilä Henri Westeråker Bruno Salo Rami Uurinmäki Jesse Havimäki Janne Kokko Joonas Nyberg Mikael Sparf Mikael Kujala Sami Kontola Jaakko Laine Jari Makkonen Juha Lahti Antero Finne Simon Ikkala Juha Aspfors Sami Hakola Olli Jukola Aleksi Jykylä Petri Seppälä Jukka Taisto Arto Latvala Sebastian Huhtakangas Toni Vuorinen Jarmo Bertill Viktor Ritala Kari Sepponen Antti Karhu Samuli Ahonen Matti Rajalampi Jouni Pihlajamäki Joni Vaissi Ville Ahopelto Jarno Asunta Juha 9 54 Koskela Olli 9 55 Taira Waltteri 8 56 Enges Kim 2 Kuva yllä, avoimen luokan palkintojen jako seremoniasta.

5 5 Tässä alla junioriluokan lopulliset tulokset ja kaikki pisteille ajaneiden sijoitukset (<85cc 2-Tahti & <150cc 4-Tahti) 1 Latvala Jesse Finne Simon Kuru Jere Koski-Lammi Heikki Klemets Oliver Latvala Matias Latvala Joel Taira Waltteri Havimäki Tomi Pitkänen Emma Haavisto Jesse Riitakorpi Juho Kontola Juho Jåfs Robert Harju Riku Tapio Alex Koskiranta Jani Thoden Emil Latvala Waltteri Sahala Julius Pajuluoma Juuso Ylijoki Antti Lönnroos Elias Kujala Mathias Puhto Tero Keskinen Joona Mäki Maiju Salomäki Markus Fodge Robert Huhta Alexandra 7 31 Rintamäki Jani 4 32 Enges Conny 3 33 Koski-Lammi Juho 1 34 Strandberg August 1 35 Ragnell Kevin 1 Botnia Dirt Riders järjesti Sarjacrossi gaalan Vaasassa, josta ko. kuvat on palkintojen jako seremoniasta.

6 6 Toivottavasti saamme ensiajokaudelle vielä enemmän sekä junioreita että myös vanhempia harrastajia mukaan hyvän moottoriurheilun pariin. Tämä on mitä parasta kuntourheilua ja jos olet mekaanikko / avustaja tai kaverisi ei ole vielä kokeillut Crossia / Enduroa, niin nyt olisi hyvä aika aloittaa myös ajoharrastus. Ne jotka ovat mukana aktiivisesti, niin ottakaapa kavereita hihasta kiinni ja antakaa heille mahdollisuus kokeilla lajia, oli kaveri sitten tyttö tai poika moottoriurheilu sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. KERHON NETTISIVUT Kerhollamme on nettisivut joita pyritään päivittämään aktiivisesti. Sitä kautta voimme välittää ajankohtaista tietoa sekä kuvia erilaisista kerhon tapahtumista. Kerhotavaraa on myynnissä ja sivuilla on oma osionsa missä kerhotuotteet hintoineen on esillä. Jotta saisimme tiedottamista jäsenille vielä nopeutettua ja tehostettua pyydämmekin jäseniä lähettämään omat sähköpostiosoitteensa sekä puhelin numerot kerhon jäsenrekisterin hoitajalle. ILMOITUSTAULU Kerhon ilmoitustaulu radalla on aina se paikka mistä saat viimeiset tiedot kerhon toiminnasta. Kaikki jäsenet voivat käyttää ilmoitustaulua omien ilmoitustensa esilletuomiseen. Esim. pyörän / kaluston / varusteiden myynti- tai ostoilmoituksia ym. ym. Hhhdhdhhdhfhjjgkkgkgkgkgkgkgkgkg Khhkkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhkhh Khkhkhkgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjg Llflfjffydgddb BDR Tiedottaa Dldfkf kkkf kf k llflflfllflflflflfl Crossikoulu alkaa leirillä!!!!!!!!!!!!! Ostetaan Myydään

7 7 MUISTA KANNATTAA KERHOAMME Ostamalla kerhotuotteita tuet ja tuot tunnetuksi kerhoamme pitämällä kerhotuotteita esillä. Muista myös tukea paikallisista moottoripyöräliikkeitä ostamalla tarvittavat osat sekä varusteet heiltä ja näin toimien varmistamme eri merkkien, varaosienosien / ajovarusteiden saannin paikkakunnalta myös tulevaisuudessakin. Muista aina kysyä, jos jollakin olisi halua mainostaa näissä jäsentiedotteessa tai sponsoroida kerhoa jollain muulla tavoin. KESÄN AJOHARJOITTELU Kesän aikana järjestettiin perinteinen Crossikoulu toukokuusta aina syyskuun puoleenväliin saakka, josta heinäkuu oli lomakuukausi myös crossikoululaisille sekä valmentajille. Crossikoululaisia oli yhteensä kesän aikana koulutuksessa 60 kpl. Tämä on Crossikoulun osanottajamäärä ennätys ja joka antaa hyvän kuvan, kuinka moottoriurheilu elää huimaa nousukautta myös täällä Pohjanmaalla. Jussi Vehviläinen kävi myös kouluttamassa meitä kokopäivän kestävällä MX-koululla ja osanottajia koulutukseen mahtui 20 henkilöä ja kaikki ennakkoon ilmoittautuneet pääsi mukaan koulutukseen. Tätä olisi tarkoitus jatkaa ja toivotimme Jussin taas tervetulleeksi Sulvalle, jos hän ensikesänä tekee samanlaisen MX-koulutuskiertueen. Torstaisin ajoimme normaali treenit Sulvalla ja tähän päivään toivotaan että olisi valmentaja paikalla myös kilpakuljettajia avustamassa. Jos olet ammattitaitoinen kouluttaja ja olet kiinnostunut valmentamisesta niin ota yhteyttä johtokuntaan niin keskustellaan enemmän asiasta.

8 8 65cc KERHOKISA Junioriluokalle <65cc järjestettiin oma kerhokisa (jäsentenvälinen kilpailu) joka sai iloisen ja kiinostavan vastaanoton sekä vanhemmissa että kuljettajissa. Paikallinen sanomalehti kirjoitti kilpailusta oikein mielenkiintoisen artikkelin ja lehtileikkeet alla on kyseisestä kilpailusta.

9 9 EHDOTUKSIA KERHON TOIMINTAAN Mikäli jäsenistöllä on mielenkiintoisia ehdotuksia esim. teema- tai kerhoiltojen aiheiksi niin ilmoittakaa niistä johtokunnalle, jotta se voi ottaa ideat huomioon ohjelmia laatiessaan. Seuraava Hallituksen kokous on klo 18,30 ja ennen kokousta on oikea aika tuoda hallituksen tietoon jäsenistöä kiinnostavia asioita. Hallitus ottaa mielellään vastaan kaikki mahdolliset ehdotukset kerhon toiminnan kehittämiseksi. Yhdessä me olemme Botnia Dirt Riders ry / rf JÄSENREKISTERIASIAA Taas näin vuoden vaihtuessa jäsenrekisteri päivitetään ajan tasalle. Mutta siellä on monta epäselvyyttä ja niinpä jäsenluettelo laitetaan radan ilmoitustaululle nähtäväksi ja jokaisen tulisi tarkistaa omat ja oman perheensä tiedot ajan tasalle. Nimi Osoite Puhelinnumerot Syntymävuosi Sähköpostiosoite Huom! Jos perheessä ajaa useampi henkilö tai toimii mekaanikkona niin heidän nimet pitää lähettää myös ylläpitoon. Lähetä nämä tiedot jäsenluettelon ylläpitoon, jotta voidaan tarkistaa julkaistu jäsenluettelo oikeaksi. Luettelo on järjestetty aakkos-järjestyksessä sukunimen mukaan, jolloin samaan perheeseen kuuluvat ovat peräkkäin listassa. Tiedot voit lähettää suoraan boris.ahman@netikka.fi

10 10 Seuran Lisenssikuljettajat 2009 Kuljettaja ASPFORS SAMI FOGDE ROBERT HIETIKKO ARI HOLMSTRÖM ROBIN HUHTA ALEXANDRA HUHTAKANGAS TONI KUJALA MATHIAS LAHTI ANTERO LAINE JARI LATVALA VALTTERI LÄHDE LASSE LÖNNROOS ELIAS MERILÄINEN TONI NYBERG MIKAEL OUNI ANTTI PITKÄNEN EMMA POHJANNIEMI SEPPO RAGNELL KEVIN SAHALA JULIUS SJÖGREN PETTERI SPARF MIKAEL TAPIO ALEX VAISSI VILLE WESTERÅKER BRUNO WESTERÅKER CHRISTIAN ÅHMAN ERIK Lisenssi tyyppi Kaikki lajit lisenssi Toivottavasti saamme listaa jatkettua myös vuonna 2010 jolloin ennätysmäärä kerhon jäseniä kilpailee myös kansallisella tasolla. Etenkin toivoisin junioripuolelle enemmän lisenssin omistajia ja näin turvattaisiin hyvä jälkikasvu seuran kilpaurheiluun. Tytöt myös aktivoitukaa ja tulkaa joukolla mukaan harrastamaan. Ajotaidon kehittäminen nuoruusiässä antaa hyvät valmiudet pärjätä liikenteessä myös vanhemmalla iällä.

11 11 Seuran kuljettajat SM ja MX-liigassa 2009 Nimi Luokka Sijoitus Christian Westeråker SM A MX1 38 Christian Westeråker SM A MX2 37 Erik Åhman Suomen Cup MXJ 47 Ari Hietikko Suomen Cup MXV Bruno Westeråker Suomen Cup MXV Toni Meriläinen MX-Liiga MXB 23 Alexandra Huhta MX-Liiga MXD 18 Emma Pitkänen MX-Liiga MXD 9 Petteri Sjögren ATV-Motocross 10 Tavoitteemme on että joku BDR:nen voittaa luokkansa mestaruuden!

12 12 Alustava Tapahtumakalenteri WRP Moottoriurheilunäyttely (vanhan Delta auton tiloissa) Enduro harjoituskisa Sulvalla klo Motocross talviharjoituskisa klo Motocross talviharjoituskisa klo Motocross talviharjoituskisa klo Enduro harjoituskisa Sulvalla klo Kevät talkoot radalla 3.5 Talkoot radalla Crossikoululeiriä varten Crossikoulu alkaa leirillä! 12.5 Crossikoulu 17.5 Talkoot radalla 18.5 Sarjacrossi Sulvalla 19.5 Crossikoulu 26.5 Crossikoulu 2.6 Crossikoulu 9.6 Crossikoulu 13.6 Avoimet ovet radalla 14.6 Talkoot radalla 15.6 Sarjacrossi Sulvalla 16.6 Crossikoulu 23.6 Crossikoulu 30.6 Crossikoulu Heinäkuun BDR lomailee ja lepää laakereilla (Pohjoiseen ) 4.8 Crossikoulu 9.8 Talkoot radalla 10.8 Sarjacrossi Sulvalla 11.8 Crossikoulu 18.8 Crossikoulu Syksyn Crossileiri / kesäkauden päättäjäisleiri 1.9 Crossikoulu (varapäivä) 6.9 Talkoot radalla 7.9 Sarjacrossi Sulvalla 8.9 Crossikoulu (varapäivä) 12.9 Sarjaenduro 2 tunnin kestävyysajona

13 13 Ratamaksujen suorittaminen puhelimella. Vuodesta 2009 on ratamaksut (ei seuran jäsenet) voinut maksaa radalla omalla puhelimella ja tämä palvelu on otettu kiitettävästi myös vastaan. Ohjeistus maksamisesta on radalla kaikkien luettavissa, jos huomaatte radalla ulkopuolisia, niin opastakaa heitä maksamaan ratamaksut radalla olevien ohjeiden mukaan (ohje maksamiseen alla). Näin tilaat ratamaksun kännykällä: RATAMAKSUT / BANAVGIFTER Päivämaksu: A BDR syntymäaika (muodossa ddmmyyyy) Lähetä tekstiviesti numeroon viestin hinta 10 Viikonloppu La-Su: D BDR syntymäaika (muodossa ddmmyyyy) lähetä tekstiviesti numeroon viestin hinta 20 Så här beställer du banavgift med mobiltelefon: Dagsavgift: A BDR födelsetid (i formatet ddmmyyyy). Skicka sms till numret priset är 10 Veckoslut Lö-Sö: D BDR födelsetid (i formatet ddmmyyyy). Skicka sms till numret priset är 20 Operaattorit / Operatörerna: DNA, Elisa, GSM, Suomi, Kolumbus, Saunalahti, Sonera,Tele Finland TAI / ELLER Ratamaksu: 10,-, Maksetaan suoraan tilille Banavgift: 10,-, Betalas direkt till konto

14 14 Hallituksen kokoonpano 2009 Tarmo Pitkänen Puheenjohtaja Boris Åhman Rahaston hoitaja Christian Westeråker Sihteeri Jarmo Latvala Rata mestari Ville Vaissi Enduro Ari Hietikko Motocross Mikael Sparf WRP Hallitus Hyvää Joulun odotusta kaikille pienille ja isoille Crossareille toivoo BDR!

Jalasjärven IX motocross Kierrosajat

Jalasjärven IX motocross Kierrosajat Luokka MX B Aaltonen Janne Nro 28 Erä AIKA-AJO 1 1:47,51 0:00,00 2 1:48,01 0:00,50 3 4:51,59 3:04,08 1 1:42,61 0:00,00 2 1:54,05 0:11,44 3 1:44,29 0:01,68 4 5:18,65 3:36,04 1 2:44,01 0:54,95 2 1:49,25

Lisätiedot

Jalasjärven IX motocross Erien tulokset

Jalasjärven IX motocross Erien tulokset Luokka MX B Erä 1 1 105 Hörkkö Olli-Pekka 11 KTM TMK 18:46,06 0:00,00 25 2 153 Piikkilä Jani 11 Yamaha E-PMMK 19:04,09 0:18,03 22 3 504 Fagerholm Aku-Pekka 11 Kawasaki SaMK 19:05,11 0:19,05 20 4 41 Anttila

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015. Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014

JÄSENTIEDOTE 1/2015. Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014 l JÄSENTIEDOTE 1/2015 Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014 Vuosikokous Tuusulan Moottorikerhon sääntömääräinen vuosikokous pidetään

Lisätiedot

Sorted on Laps. Finnish Superbike Motopark. MiniGP. Motopark 3,516 km. MiniGP Race :00. Race (6 Laps) started at 14:45:51

Sorted on Laps. Finnish Superbike Motopark. MiniGP. Motopark 3,516 km. MiniGP Race :00. Race (6 Laps) started at 14:45:51 Race..0 :00 Race ( ) started at :: 0 Hugo-Brent Freimann Alexandr (alex) Kyriakou Luukas Klemetti Andre Köster Maria Saluste Elias Matikainen Nooa Mälkiä Antti Laine Antti Tolvanen Sulo Kallio 0..0. 0.

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

Sorted on Laps. Finnish Superbike Motopark. MiniGP. Motopark 3,516 km. MiniGP Race :00. Race (6 Laps) started at 13:01:00

Sorted on Laps. Finnish Superbike Motopark. MiniGP. Motopark 3,516 km. MiniGP Race :00. Race (6 Laps) started at 13:01:00 Race..0 :00 Race ( ) started at :0:00 0 Hugo-Brent Freimann Alexandr (alex) Kyriakou Luukas Klemetti Andre Köster Nooa Mälkiä Maria Saluste Elias Matikainen Antti Laine Antti Tolvanen Sulo Kallio....0.0.

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi Suomen Cup - - 23..203 3:7:00 28346 Martti Jylhä 3:57.00 Finaali 2 3 22733274 Ville Nousiainen 3:59.23 Finaali 3 6 2752649 Juho Mikkonen Kuhmo-Ski 4:04.6 Finaali 4 2 27538885 Anssi Pentsinen 3:58.99 Finaali

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

Best Tm. Diff. Club : : : : : : : : : :40.532

Best Tm. Diff. Club : : : : : : : : : :40.532 Aika..0 0:00 Qualifying started at 0:00:00 0 Alexandr (alex) Kyriakou Hugo-Brent Freimann Luukas Klemetti Nooa Mälkiä Andre Köster Elias Matikainen Maria Saluste Antti Laine Antti Tolvanen Sulo Kallio

Lisätiedot

Suomen Cup - Vöyri Miehet 30 km (P) yhteislähtö

Suomen Cup - Vöyri Miehet 30 km (P) yhteislähtö Apulais- 1 2 22471565 Ari Luusua 13:54.0 (2) 28:16.4 (8) 42:43.9 (4) Ski Team Mäenpää 57:08.2 (3) 1:11:44.7 (3) 1:25:32.5 2 9 275649 Juho Mikkonen 13:54.5 (3) 28:14.0 (4) 42:46.9 (9) 57:09.1 (5) 1:11:46.1

Lisätiedot

Finnish Superbike Kemora

Finnish Superbike Kemora Race Race ( ) started at :00: 0..0 :00 Hugo-Brent Freiman Luukas Klemetti Alexandr (alex) Kyriakou Nooa Mälkiä Maria Saluste Antti Laine 0.... :0.0 :. :0.0 :. :.00 :.0 :. :. :. :. :. :. :. Eesti Eesti

Lisätiedot

Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag. Kotziadimos Thomas. Waldén Jari- Pekka. Leppänen Kim Lindström Tuomo.

Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag. Kotziadimos Thomas. Waldén Jari- Pekka. Leppänen Kim Lindström Tuomo. Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag 1 100,0000 939,2404 124 Nousiainen Lauri 2 97,6396 917,0707 127 Nurmi Seppo Karjala A 3 95,4658 896,6531 104 Manni Matti

Lisätiedot

Finnish Superbike Kemora

Finnish Superbike Kemora Race Race ( ) started at :0:0..0 :00 Hugo-Brent Freiman Luukas Klemetti Nooa Mälkiä Alexandr (alex) Kyriakou Elias Matikainen Maria Saluste Antti Laine..0.0.0 :0.0 :0. :0. :. :. :.0 :. :0. :0. :.0 :.0

Lisätiedot

Kouvola Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar

Kouvola Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar 2 Aki Karttunen Honda Civic Type R 3 00:43.038 5 Ari Perkiömäki Ford Fiesta 3 00:43.370 11 Jere Kalliokoski Skoda Fabia 3 00:43.432 3 Atro Määttä Ford Fiesta 2 00:43.729

Lisätiedot

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 6/-osakilpailu, Assen, Hollanti, su 30.8.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

Kauhajoki Vapaa harjoitus - Lauantai - SuperCar

Kauhajoki Vapaa harjoitus - Lauantai - SuperCar Vapaa harjoitus - Lauantai - SuperCar 68 Niclas Grönholm Ford Fiesta 2 00:31.742 4 Ari Perkiömäki Ford Fiesta 2 00:31.879 5 Mika Liinamaa Skoda Fabia 3 00:32.163 14 Teemu Pätsi Ford Fiesta RS 3 00:32.169

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

Pojat 17 v. aluemest. Meldeliste. Mannin Matsit, Suomi Cup osak. ja L-S:n aluemest. Nimi Seura Alue. Paulus Tuomisto. Seinäjoen Paini-Miehet

Pojat 17 v. aluemest. Meldeliste. Mannin Matsit, Suomi Cup osak. ja L-S:n aluemest. Nimi Seura Alue. Paulus Tuomisto. Seinäjoen Paini-Miehet 29 kg Paulus Tuomisto Aaron Tuomisto Oliver Pada Vallu Mäntymäki Riku Koski Hugo Lehtimäki Aapo Hakala Lauri Perkka Akseli Perkka Topi Kujala Aatu Karjalainen Eetu Lamberg Ylistaron Kilpa-Veljet Kauhajoen

Lisätiedot

SM-Hiihdot - Jämi. Jämi Miehet Sprintti (P) Viralliset Tulokset. 1,7 km Sprintti TD: Apulais-TD Kilpailun johtaja:

SM-Hiihdot - Jämi. Jämi Miehet Sprintti (P) Viralliset Tulokset. 1,7 km Sprintti TD: Apulais-TD Kilpailun johtaja: SM-Hiihdot -,7 km Sprintti - 30..205 3:30:00 4:45:00,7 km Sprintti 670 m 23328468 Matias Strandvall 3:54.69 Finaali 2 2 27538885 Anssi Pentsinen 3:56.90 Finaali 3 4 249843 Ristomatti Hakola n Jänne 4:07.2

Lisätiedot

Motocrossin Suomenmestarit

Motocrossin Suomenmestarit Motocrossin Suomenmestarit 125 250 500 1954 1. Rein Raimo 2. Carl-Gustaf Wendelin 3. Olle Helander 1955 1. Rein Raimo 2. 3. 1956 1. Kiviranta Olli-Kalevi Honkala Tarkko 2. 3. 1957 1. Kiukkonen Osmo Rein

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Kaanaa Center Vapaa harjoitus - perjantai - SuperCar

Kaanaa Center Vapaa harjoitus - perjantai - SuperCar Vapaa harjoitus - perjantai - SuperCar 2 Aki Karttunen Honda Civic Type R 3 00:36.858 11 Jere Kalliokoski Skoda Fabia 6 00:36.926 87 Toni Lukander Mitsubishi Lancer E6 6 00:36.958 76 Jussi-Petteri Leppihalme

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund Kansainvälisten lajien SM-kilpailut 2019 Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Eurooppalainen metsästysammunta 8.6.2019 Yhdistelmäkilpailu N Sija Nro Nimi Sarja Piiri

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi ,0 km - 11.0.00,0 km 1 m 000 m 119 120 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 14 15 16 17 18 2149841 Ristomatti Hakola 11:29:0 27505122 Esa Mursu 11:0:00 0979240 Elmeri Toivanen 11:0:0 28958422 Jani Sarkkinen 11:1:00

Lisätiedot

Luotu: :14 Jokamiehen 7-ottelun tuloksia Sivu 1(5)

Luotu: :14 Jokamiehen 7-ottelun tuloksia Sivu 1(5) Luotu: 29.9.2015 0:14 Jokamiehen 7-ottelun tuloksia 1992-2015 Sivu 1(5) (1) Heinonen Risto 1997 M35 PB 5821 14,3 903 (1) 180 978 (1) 15,12 869 (3) 26.0 776 (13) 603 859 (2) 48,58 833 (11) 2,37,4 603 (57)

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

Kaanaa Center Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar

Kaanaa Center Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar 2 Aki Karttunen Honda Civic Type R 3 00:37.812 1 Niclas Grönholm * Ford Fiesta 3 00:38.120 5 Ari Perkiömäki Ford Fiesta 3 00:39.292 8 Kari Irri Peugeot 206 3 00:39.523

Lisätiedot

CLASSIC -- Overall Match Results PoP Action 2014 Printed toukokuu 25, 2014 at 17:06

CLASSIC -- Overall Match Results PoP Action 2014 Printed toukokuu 25, 2014 at 17:06 CLASSIC -- Overall Match Results 1 100,00 813,6041 55 Lento, Mika FIN 2 92,26 750,6043 56 Parviainen, Pasi FIN 3 90,54 736,6376 47 Koski, Mikko FIN PC2 4 83,94 682,9043 59 Asikainen, Mikko FIN 5 82,32

Lisätiedot

SEINÄJOKI, Ylistaron Kilpa-Veljet

SEINÄJOKI, Ylistaron Kilpa-Veljet 9.5.2015 SEINÄJOKI, Ylistaron Kilpa-Veljet 1. Jani Haapamäki Kauhajoen Karhu 2. Ville Pasanen Kuortaneen Kunto 3. Lauri Mähönen Lapin Veikot 4. Juho Huttunen Haukiputaan Heitto 5. Lauri Karjalainen Perhon

Lisätiedot

Suomen Cup - Vantaa Miehet 20 km (V)

Suomen Cup - Vantaa Miehet 20 km (V) - Apulais-,5 km 1,5 km Aika Ero 1 1 2124371 Matti Heikkinen 1:18. (4) 41:54.1 (1) 50:18. 0.0 2 5 22733274 Ville Nousiainen 1:17.1 (1) 41:54. (2) 50:35.1 +1.5 3 2 2745314 Sami Jauhojärvi 1:18.3 (3) 42:10.9

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Honkajoki Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar

Honkajoki Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar 76 Jussi-Petteri Leppihalme Mitsubishi Mirage 3 00:39.619 1 Niclas Grönholm * Ford Fiesta 3 00:39.676 3 Atro Määttä Ford Fiesta 2 00:41.503 84 Ville Mikkola Ford Escort

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

Kaanaa Vapaa harjoitus - Autokrossi

Kaanaa Vapaa harjoitus - Autokrossi 4 Joni-Pekka RAJALA Datsun Finn 9 00:40.274 47 Jesse KALLIO Opel Corsa 6 00:40.331 5 Toni KUHANEN Toyota Starlet 6 00:40.366 33 Tero TUKIAINEN Toyota MR2 9 00:40.446 3 Jori SEPPÄLÄ Toyota MR2 9 00:40.686

Lisätiedot

41. Kievarin Kierros SM/CUP TAUK

41. Kievarin Kierros SM/CUP TAUK . Kievarin Kierros SM/CUP TAUK 6..08 tulostusaika: 7.0.08 00.:9 LUOKITTAIN ASEMAKOHTAISET TULOKSET luokka: C tulokset Sij Nro Kuljettaja Kartanlukija 6 7 8 MAALI -yht RTp Muut Tulos 8 Alitalo Mikko Erämaja

Lisätiedot

Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi)

Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi) Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi) 1. Jami Torjama Karkkilan Urheilijat 2. Joona Talvitie Vaasan Toverit 3. Joni Toppinen Ylä-Tikkurilan Kipinä 4. Jimi Haapaniemi

Lisätiedot

Seinäjoen Moottorikerho. SM-Jäärata Kyrkösjärvi

Seinäjoen Moottorikerho. SM-Jäärata Kyrkösjärvi Seinäjoen Moottorikerho SM-Jäärata Kyrkösjärvi 2018 SM-Jäärata Seinäjoki 10.02.2018 Niclas Pöytälaakso, SeMK Puheenjohtaja Kilpailijat C80 7 Roni Niemelä SeMK Honda 146 Ossi Rantala SeMK Honda 400 Arthon

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi 9..206,4 km Sprintti - 0:7:00,4 km Sprintti Apulais- 2 249843 Ristomatti Hakola 2:50.44 0.00 2 4 23328468 Matias Strandvall 2:50.48 +0.04 3 5 2752649 Juho Mikkonen Kuhmo-Ski 2:5.65 +.2 4 0 2247565 Ari

Lisätiedot

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue Sairaalaturnaus 16.4.2011 Turku Impivaaran jäähalli OTTELUT LOHKOITTAIN 16.4.2011 Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO 1 Impivaara 1 Tulos 6 16.4.2011 08:00 Jyväskylä - Etelä-Karjala 4-4

Lisätiedot

Hyvinkää Vapaa harjoitus - perjantai - SuperCar

Hyvinkää Vapaa harjoitus - perjantai - SuperCar Vapaa harjoitus - perjantai - SuperCar 11 Jere Kalliokoski Skoda Fabia 4 00:53.770 76 Jussi-Petteri Leppihalme Mitsubishi Mirage 4 00:54.001 8 Kari Irri Peugeot 206 4 00:54.075 87 Toni Lukander Mitsubishi

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi Suomen Cup -,4 km Sprintti - 9..206 3:08:00,4 km Sprintti 400 m 249843 Ristomatti Hakola 2:50.44 Finaali 2 7 28346 Martti Jylhä 2:54.23 Finaali 3 2 23328468 Matias Strandvall 2:50.48 Finaali 4 2532926

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Lajit Sija Aika Nimi SV Seura pvm Paikka Miehet 25 m VU ( uimakoulut ) Miehet 50 m VU 1 18,18

Lisätiedot

Kouvola Rataan tutustuminen - SuperCar

Kouvola Rataan tutustuminen - SuperCar Rataan tutustuminen - SuperCar 4 Ari Perkiömäki Ford Fiesta 9 00:43.342 68 Niclas Grönholm Ford Fiesta 5 00:43.627 11 Atro Määttä Ford Fiesta 8 00:43.866 11 Atro Määttä Ford Fiesta 5 00:43.870 2 Aki Karttunen

Lisätiedot

Eurooppalainen metsästysammunta Yhdistelmäkilpailu

Eurooppalainen metsästysammunta Yhdistelmäkilpailu Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund Kansainvälisten lajien SM-kilpailut 2016 Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Hirvihaarantie 725 HIRVIHAARA Eurooppalainen metsästysammunta 29.5.2016 Yhdistelmäkilpailu

Lisätiedot

Honkajoki Tulokset - Autokrossi - Alkuerä 1

Honkajoki Tulokset - Autokrossi - Alkuerä 1 Tulokset - Autokrossi - Alkuerä 1 Sija Nro Nimi Kierrokset Aika Pisteet 1 1 Vesa Puuskamäki 3 02:15.122 1 2 9 Tero Tukiainen 3 02:15.660 2 3 7 Henri Mäkelä 3 02:16.397 3 4 80 Tomi Rakkolainen 3 02:17.016

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20 5.3.2016 Lapua 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua 5.3.2016 1976 Avoin 65,80 67,5 1,70 20 1 80 Tero Keisala Lapua 5.3.2016 1985 Avoin 71,30 72,5 1,20 43 2 80 Atte Ojala Lapua 5.3.2016 1991 Avoin 71,40 72,5 1,10

Lisätiedot

Cup final results Kalakukko SRA 2017 (Cup is completed)

Cup final results Kalakukko SRA 2017 (Cup is completed) Cup final results Kalakukko SRA 2017 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoCup 1/17 Siilinjärvi 2. KalakukkoSRA 3/2017 Rautalampi Open results #. Name Points DIV CAT CLS REG SRA 1 Jorma

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi Miehet 16,5 km (P)

Suomen Cup - Rovaniemi Miehet 16,5 km (P) 22.11.201 Miehet 16, km (P) - 13:9:00 1 94 2743614 Sami Jauhojärvi 8:46.9 (2) 17:.7 (2) 24:24.7 (2) 33:40.0 (1) 38:6.2 0.0 2 96 271846 Iivo Niskanen 8:46.6 (1) 17:49.4 (1) 24:18.9 (1) 33:46.1 (2) 39:1.0

Lisätiedot

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 5/6-osakilpailu, Lommel, su 2.7.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

Sija nro Kippari Miehistö Saalis Pisteet. Hauki 6530 g pist: Markku EUK Ahven 8350 g pist: pc: 55 Evijärvi opm: 73,55

Sija nro Kippari Miehistö Saalis Pisteet. Hauki 6530 g pist: Markku EUK Ahven 8350 g pist: pc: 55 Evijärvi opm: 73,55 Evijärvi 07.06.2014 Kisassa 62 venekuntaa Suurin kala hauki 9215 g, Mika Mäenpään venekunta Sija nro Kippari Miehistö Saalis Pisteet Hauki 6530 g pist: 6530 24 Palomäki Tomi Pohjo Pertti ja Markku 48280

Lisätiedot

Kauhajoki Vapaa harjoitus - Perjantai - SuperCar

Kauhajoki Vapaa harjoitus - Perjantai - SuperCar Vapaa harjoitus - Perjantai - SuperCar 11 Atro Määttä Ford Fiesta 3 00:31.588 11 Atro Määttä Ford Fiesta 5 00:31.694 4 Ari Perkiömäki Ford Fiesta 8 00:31.709 68 Niclas Grönholm Ford Fiesta 7 00:31.787

Lisätiedot

Aluetoimiston päällikkö on ylentänyt seuraavat reservin aliupseeristoon ja miehistöön kuuluvat 06.12.2015

Aluetoimiston päällikkö on ylentänyt seuraavat reservin aliupseeristoon ja miehistöön kuuluvat 06.12.2015 1(5) YLIVÄÄPELI Hokkanen Kari Pekka Laukaa Hämäläinen Juha Pekka Pihtipudas Löfman Sami Markus Närhi Timo Tapani Laukaa Pentikäinen Martti Olavi VÄÄPELI Heikkinen Panu Jarkko Laukaa Junka Janne Sakari

Lisätiedot

SUPER 2000 Alastaro Race XVIII Kilpailun tulos

SUPER 2000 Alastaro Race XVIII Kilpailun tulos Avoin luokka Lähtö 1 40 Jukka Inkiläinen 1:36.988 1:30.018 1:29.397 1:29.359 1:29.967 1:29.470 1:29.570 1:29.846 1:30.027 1:30.478 41 Mika Lipsanen 1:35.524 1:30.404 1:30.119 1:29.682 1:30.260 1:29.934

Lisätiedot

Sarjan paras tulos:

Sarjan paras tulos: Eurooppalainen yhdistelmä 2016 1. Katsastus: Ylistaro_1 15.5.2016 4. Katsastus: Vaasa_21.5.2016 2. Katsastus: Ylistaro_2 15.5.2016 5. Katsastus: Mäntsälä SM_29.5.2016 3. Katsastus: Vaasa 21.5.2016 M Sarjan

Lisätiedot

POLIISIN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT 2012

POLIISIN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT 2012 Turku - Salo 07. - 10m Ilmakivääri 60 ls, sarja Y 1. Jari Kallio SAT PL 97 97 97 98 98 96 583 2. Joni Röman HKI PL 94 98 98 97 98 95 580 3. Tapio Kajan P-S PL 92 98 94 93 96 94 567 4. Lasse Voutilainen

Lisätiedot

, Ylistaro, Kilpa-Veljet

, Ylistaro, Kilpa-Veljet 19-20.11.2005, Ylistaro, Kilpa-Veljet 1. Niko Kettunen Espoon Urheilijat 2. Veli-Karri Suominen Helsingin Paini-Miehet 3. Jussi Ojala Seinäjoen Paini-Miehet 4. Otto Lahtinen Helsingin Paini-Miehet 5. Samu

Lisätiedot

Kädenväännön SM 2015, Härmä, Power Park

Kädenväännön SM 2015, Härmä, Power Park Kädenväännön SM 2015, Härmä, Power Park 25.4.2015 JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. DTF 3. HALKOSAARI, LASSI. POWER BULL RY 4. HIRVIMÄKI, ANTERO. JURVAN URHEILIJAT

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA.

SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. DTF 3. HALKOSAARI, LASSI. POWER BULL RY 4. HIRVIMÄKI, ANTERO. JURVAN

Lisätiedot

SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017

SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017 SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Luomala Arto 88 91 179 2 Autio Mikko 86 87 173 3 Peltola Jarkko 88 83 171 4 Ristimäki Juha 83 87 170 5 Parkkamäki

Lisätiedot

EK 1, OVERAL RESULTS F-rallisarja B-juniorit

EK 1, OVERAL RESULTS F-rallisarja B-juniorit 3. Toivakka-Ralli 17.6.2017 EK 1, OVERAL RESULTS F-rallisarja B-juniorit Toivakan UA Ruuhimäki EK1, 10km, nopein: 105.7km/h 1 96 Tulla Jaakko ($) 12 5:40,5 2 125 Mäkinen Santeri 11 5:40,6 0,1 3 110 Hannula

Lisätiedot

Laihia Ralli 19.9 B juniorit 3 Keskinen Joni Al -Härmä/ Siekkinen Jarmo Kvan UA

Laihia Ralli 19.9 B juniorit 3 Keskinen Joni Al -Härmä/ Siekkinen Jarmo Kvan UA Vuoden 2015 tuloksia Seloy SM-Sprintti Huittinen 11.10 Juniorit yleiskilpailu 43 Nahkala Eero 106 Salo Mikko Luokka 10, 8 Nahkala Eero 23 Salo Mikko JM-Asfaltti mestari Jurva 3-4.10 Etuveto 4 Ahonen Jyri

Lisätiedot

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUARA 2/2013 Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi PIKKUJOULUT Kuopion Urheiluautoilijoiden pikkujoulut vietetään lauantaina 23.11.2013 Hotelli Savoniassa,

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 29 Koski Mika (ATV)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 29 Koski Mika (ATV) 21 (250) 29 Koski Mika (ATV) 1 18:55,15 1:07,46 2 20:32,52 2:44,83 3 20:31,08 2:43,39 4 24:11,63 6:23,94 5 18:43,97 0:56,28 6 17:47,69 0:00,00 22 (250) 60 Rissanen Veli-Pekka (ATV) 1 18:39,21 0:44,45 2

Lisätiedot

Oulu Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar

Oulu Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar Vapaa harjoitus - lauantai - SuperCar 2 Aki Karttunen Honda Civic Type R 2 00:43.227 2 Aki Karttunen Honda Civic Type R 3 00:43.753 95 Jannu Ligur * Ford Fiesta 3 00:43.897 76 Jussi-Petteri Leppihalme

Lisätiedot

8. kesäkuuta 2010 Aluetour 2: Pohjoinen TASOITUSMUUTOKSET

8. kesäkuuta 2010 Aluetour 2: Pohjoinen TASOITUSMUUTOKSET P Brutto Pisteet Uusi Ville Alenius: Arctic Golf Finland (426) 8.6.2010 Botnia Golf Päivitetty 4.6.2010 72 Valkoinen 73,5 134 9,8 13 98 26 9,9 Timo Hirvisalo: Arctic Golf Finland (2-929) 8.6.2010 Botnia

Lisätiedot

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A)

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 (188) 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 15:25,20 2 16:02,35 0:00,00 3 16:21,51 0:19,16 4 16:21,62 0:19,27 5 17:55,03 1:52,68 6 16:37,86 0:35,51 7 16:36,13 0:33,78 8 16:44,08 0:41,73 2 (188) 20 Lehto Miro (A) 1

Lisätiedot

Tuusulan Moottorikerho Jäsentiedote 1/2016

Tuusulan Moottorikerho Jäsentiedote 1/2016 Tuusulan Moottorikerho Jäsentiedote 1/2016 Ohkolan rata Ohkolan uusittu rata on avattu 14.4.2016. Ratatalkoot pidettiin sunnuntaina 10.4.2016. Ohjelmassa oli kivien heittelyä, risujen polttoa ja paikkojen

Lisätiedot

Kierros Joukkue 1 2 3 4 5 6 1 1 3 5 7 L 2 1 4 6 L 9 3 2 4 L 7 10 4 2 L 5 8 9 5 L 3 6 8 10

Kierros Joukkue 1 2 3 4 5 6 1 1 3 5 7 L 2 1 4 6 L 9 3 2 4 L 7 10 4 2 L 5 8 9 5 L 3 6 8 10 Kierros Joukkue 1 2 3 4 5 6 1 1 3 5 7 L 2 1 4 6 L 9 3 2 4 L 7 10 4 2 L 5 8 9 5 L 3 6 8 10 J/J 1 2 3 4 5 6 1-1 2 3 4 2 * - 5 6 7 3 * * - 8 9 4 * * * - 10 5 * * * * - 6 * * * * * - Kierros Ottelu Pun Sin

Lisätiedot

Lopputulokset. HÄTILÄ 13 Hätilä SRA Etelä-Häme Luokka: Joukkuekilpailu. Tulostettu: lauantai 6.7.2013 17:18:18

Lopputulokset. HÄTILÄ 13 Hätilä SRA Etelä-Häme Luokka: Joukkuekilpailu. Tulostettu: lauantai 6.7.2013 17:18:18 Luokka: Joukkuekilpailu Tulostettu: lauantai 6.7.2013 17:18:18 Sijoitus JoukkueID JoukkueNimi Yhteispisteet Kilpailu % Jäsenet Pisteet 1 3 VAU 1324,7205 100,0000 Heino Kari 686,1939 Lee Kenny 638,5266

Lisätiedot

SM-Hiihdot - Ruka. Miehet 50 km (V) LÄHTÖLISTA. 10 km. Mattias Skog Eero Sandgren. TD: Apulais-TD:

SM-Hiihdot - Ruka. Miehet 50 km (V) LÄHTÖLISTA. 10 km. Mattias Skog Eero Sandgren. TD: Apulais-TD: Miehet 0 km (V) - 6 m m 140 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1 16 17 18 19 27033487 Niko Nättinen Finlandia Hiihto-Team 22763833 Santtu Nyman 13:00:30 273060 Jani-Pekka Pantti Sotkamon Jymy 13:01:00 33714826

Lisätiedot

Hyvinkää Rataan tutustuminen - SuperCar

Hyvinkää Rataan tutustuminen - SuperCar Rataan tutustuminen - SuperCar 11 Atro Määttä Ford Fiesta 4 00:53.334 68 Niclas Grönholm Ford Fiesta 4 00:53.524 3 Janne Kanerva Citroën C4 WRC 2 00:54.392 11 Atro Määttä Ford Fiesta 2 00:54.701 4 Ari

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus S20 1 56 Ville Koskinen S20 VS 78 100 88 92 358 2 10 Viktor Holmlund S20 SÖ 76 88 100 84 348 3 46 Ville Määttänen S20 VS 77 94 96 80 347 4 37 Joonas Vainio S20 VS 72 75 92 92 331 N 1 45 Liina Laine N VS

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA. Pvm Klo KENTTÄ KOTIJOUKKUE VIERASJOUKKUE TULOS. To ELSA MASU 4-7. Ti ELSA Hifk-B90

OTTELUOHJELMA. Pvm Klo KENTTÄ KOTIJOUKKUE VIERASJOUKKUE TULOS. To ELSA MASU 4-7. Ti ELSA Hifk-B90 OTTELUOHJELMA Joukkueet: ELSA MASU Pvm Klo KENTTÄ KOTIJOUKKUE VIERASJOUKKUE TULOS To 1.6. 1730 1 MASU 10-6 To 1.6. 1830 1 ELSA 3-6 To 1.6. 1930 1 6-8 Ti 6.6. 1730 1 4-12 Ti 6.6. 1830 1 MASU 5-9 Ti 6.6.

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi Miehet 9,0 km (P)

Suomen Cup - Rovaniemi Miehet 9,0 km (P) ,0 km - Korjattu klo 1:10 11.29.0,0 km Apulais- 1 97 27518546 Iivo Niskanen 6:58.7 (1) 14:17. (1) () 21:40.2 0.0 2 119 2149841 Ristomatti Hakola 7:12.8 (4) 14:40.0 () () 22:07.7 +27.5 75 2529216 Lauri

Lisätiedot

VAASAN SULKIS RY POHJANMAAN ALUEEN KAUDEN PÄÄTÖSTURNAUS

VAASAN SULKIS RY POHJANMAAN ALUEEN KAUDEN PÄÄTÖSTURNAUS VAASAN SULKIS RY POHJANMAAN ALUEEN KAUDEN 009-00 PÄÄTÖSTURNAUS 7.4.00 SEURATILASTO Seura Pelaajia Alavuden Sulkapalloilijat Jalasjärven Jalas Jeppis badminton 9 Kauhavan Wisa 4 Kurikan Ryhti Lapuan Sulkis

Lisätiedot

MK-avoin Pooli 1 Ottelunro Klo Pisteet Erät Lopputulos:

MK-avoin Pooli 1 Ottelunro Klo Pisteet Erät Lopputulos: MKavoin a Kivimäki Janne ab 21 10:20 217, 2110 20 WO b Mäkelä Tero cd 22 10:20 1221, 1021 02 c Karjalainen Jesse ac 42 11:40 218, 215 20 d Viljakainen Matias bd 43 11:40 WO ad 65 13:00 1521, 2116, 1421

Lisätiedot

Kouvola Vapaa harjoitus - SuperCar

Kouvola Vapaa harjoitus - SuperCar Vapaa harjoitus - SuperCar 68 Niclas Grönholm Ford Fiesta 3 00:43.430 11 Atro Määttä Ford Fiesta 2 00:44.250 2 Aki Karttunen Honda Civic Type R 2 00:44.871 4 Ari Perkiömäki Ford Fiesta 3 00:45.112 3 Janne

Lisätiedot

Tuusulan Moottorikerho ry

Tuusulan Moottorikerho ry Tuusulan Moottorikerho ry 2013 TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2013-31.12.2013 TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2014-31.12.2014 Vuosikokous 27.2.2013 klo 18.00 Järvenpää-talo ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Jere

Lisätiedot

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk)

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk) TUA:n Ruskeekiven Ampumarata, Akaa 02. - 25m Pienoispistooli 60 ls, sarja M50 1. Petri Viljanen K-64 92 97 96 285 95 91 91 277 562 2. Raine Järvinen K-64 81 85 84 250 91 90 90 271 521 3. Petri Sorsa LAS

Lisätiedot

Jehumalja 2013 Karanteeni Karting

Jehumalja 2013 Karanteeni Karting 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 8 0103 5 XX 5 0106 11 0105 11 2401 10 2902 2 0603 8 XX 6 XX 8 3303 3 XX 6 1506 2 XX 9 2802 3 0501 3 0801 5 3003 11 0502

Lisätiedot

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 TALVEN 2015 TULOKSIA 1. Kerhon omat kilpailut Sarjakilpailut: Miehet: 1. Tomi Ojanperä 56 pistettä 2. Arto Männistö 50 pistettä 3. Mikko Väänänen 49 pistettä Naiset:

Lisätiedot

SSL / SM-kilpailut

SSL / SM-kilpailut SSL / SM-kilpailut 2016-2017 12.03.2017 Kierros 11 Aatos - JyS 2-0 EtVaS - OSS 5-0 Garde - Velhot 1-5 KS-58 - TuTS 0-5 SalSK - TammerSh 2-5 MatSK - KarjUra 5-2 Moiseenko Vadim - Syvälahti Timo 1-0 Ebeling

Lisätiedot

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64 Putoavat taulut SM-kilpailu Nilsiä 16.-17.2.2013 etunimi sukunimi seura tulos 1 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 A 16 Hannu Niemelä K-64 0 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 1 A-H Jari Taskinen NUMA 0 2 Krister Holmberg

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Tenuskebat Kotipojat Porski Kone MP Rohellus Kone MP Porski Kotipojat Rohellus Tenuskebat Kone MP Porski Yhteensä 19 pelaajaa Semi Finaali O M S Y J Hassinen Mikko AMIGOS

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty MIEHET lajin 20 parasta aikaa ajalta

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty MIEHET lajin 20 parasta aikaa ajalta Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 31.03.12 MIEHET lajin 20 parasta aikaa ajalta 01.01.2003-31.03.2012 Miehet 25 m VU ( kilpauintikoulut ) 1 18,18 Saku Holkko 99 SeUI 061111 Seinäjoki 2 19,80 Joakim Säilä

Lisätiedot

MTB Tulokset: Yleinen: 6 kier. n. 30 km. M kier. n. 25 km. M kier. n. 15 km. M kier. n.20 km. Naiset 3 kier. n.

MTB Tulokset: Yleinen: 6 kier. n. 30 km. M kier. n. 25 km. M kier. n. 15 km. M kier. n.20 km. Naiset 3 kier. n. MTB 13.09.1998 Maastoajon Satakunnan mestaruuskilpailut MTB - pyörillä ajettiin 13.09 Säkylän Yrityksen isännöimänä Huovinrinteen maastossa n. 5 km mittaisella lenkillä jonka yleinen sarja ajoi kuusi kertaa

Lisätiedot

LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013

LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013 LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013 M I E H E T 60 m 7,12 +1,5 Joonas Makkonen -88 2008 hallissa 6,67 Nnamdi Anusim -72 2005 100m 10,46 +1,1 Nnamdi Anusim -72 2007 150 m 17,15-0,3 Joonas Makkonen

Lisätiedot

Aliranta Mikko (MV) Arffmann Iiro (MV)

Aliranta Mikko (MV) Arffmann Iiro (MV) Nimi Kausi Ottelut Maalit Syötöt Pisteet Jäähyt Aaltonen Matias (P/H) 14-15 16 3 4 7 6 15-16 9 1 1 2 4 16-17 4 0 1 1 0 II-div. kars 0 0 0 0 0 29 4 6 10 10 Ahola/Möller Antti (P) 01-02 18 1 0 1 0 02-03

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

Lap Tm. Diff : :

Lap Tm. Diff : : kaikki vapaa harjoitus Kouvola Tykkimaki,00 Km 7.6.0 09:0 Practice started at 9:09:7 Tm Tm Tm () Määttä Atro (7) Kanerva Janne () Perkiömäki Ari () Rajala Joni-Pekka () Rajala Joni-Pekka () Kukkola Jarno

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

YU-kilpailut lk pojat. 2. lk tytöt. 2.lk pojat. 3. lk tytöt

YU-kilpailut lk pojat. 2. lk tytöt. 2.lk pojat. 3. lk tytöt YU-kilpailut 2014 1. lk tytöt 60 m Sija Pituus Sija Pallo Sija SIJAPIST. 1 Koivumäki Janica 13,9 2 185 2 11,44 1 5 2 Lehtonen Elsa 13,6 1 194 1 6,56 5 7 3 Kuru Milja 15,1 4 185 2 10,20 2 8 4 Koivisto Aliisa

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 RASTI 1 Suomenmestaruuskilpailu 1999 Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 Kilpailijat Pisteet Rangaistukset Aika Ls Tulokset No Nimi Lk. Joukkue PP

Lisätiedot