KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Sivu 180 (214) Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Sivu 180 (214) Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Sivu 180 (214) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone JÄSENET VARAJÄSENET Mehto Antti, pj. x Varis Antti - Laaksonen Vappu, 1. vpj. - Hänninen Seija x Poikolainen Virpi, 2. vpj. x Mäkäräinen Ritva - Hytölä Matti - Huhtanen Sara - Kytölä Pentti x Kakko Matti - Minkkinen Mirja - Valkonen Olavi x Väisänen Simo x Manninen Timo - Valtuuston pj. Karhunen Pekka x Valtuuston I vpj. Oittinen Heikki - Valtuuston II vpj. Hämäläinen Mauri x MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Levänen Kari, kunnanjohtaja, esittelijä Lahti Eija, va. kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Antti Mehto Eija Lahti LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Kunnanhallitus totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi kunnanhallitus valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Seija Hännisen ja Virpi Poikolaisen. Tarkastusaika Konnevedellä Seija Hänninen Virpi Poikolainen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEI- SESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Va. kunnansihteeri Eija Lahti

2 Kunnanhallitus IKÄIHMISTEN HYVINVOINTISUUNNITELMA Sosiaali- ja terveysltk Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista (980/2012) astui voimaan lain tarkoituksen on edistää ikääntyneiden hyvinvointia ja kaventaa terveyseroja, tukea ikääntyneiden osallisuutta ja voimavaroja, edistää ikääntyneiden itsenäistä suoriutumista puuttumalla ajoissa toimintakyvyn heikkenemiseen ja sen riskitekijöihin sekä turvata ikääntyneiden palvelutarpeen arviointiin pääsy ja määrältään sekä laadultaan riittävät palvelut. Vanhuspalvelulain mukaan jokaisessa kunnassa tulee olla ajantasainen ikääntyneen väestön tukemissuunnitelma, joka laaditaan yhteistyössä eri toimijoiden ja vanhusneuvoston kanssa. Ikäihmisten hyvinvointisuunnitelma liitteenä Osastopäällikön ehdotus: Sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyy hyvinvointisuunnitelman ja esittää sen kunnanhallituksen ja valtuuston hyväksyttäväksi. : Lautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Kh. 101 Esityslistan liite 4 Esityslistan liitteenä on ikäihmisten hyvinvointisuunnitelma vuosille Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan suunnitelman ohjeellisena noudatettavaksi. Kunta päättää resursseja vaativista muutoksista taloudellisten voimavarojensa puitteissa.

3 Kunnanhallitus TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE Kh. 102 Esityslistan liitteet 1-3 Taloussuunnitelmaehdotus vuosille on esityslistan liitteenä. Suunnitelmakauden ensimmäinen vuosi on vuoden 2015 talousarvio. Vuoden 2015 talousarvion toimintakulut ovat ,00 euroa ja tuotot ,00 euroa eli toimintakate on ,00 euroa. Investointimenot ovat ,00 euroa ja investointitulot ,00 euroa eli nettoinvestointimenot ovat ,00 euroa. Tuloslaskelman vuosikate on ,00 euroa, suunnitelman mukaiset poistot ,00 euroa ja tilikauden tulos ,00 euroa. Esityslistan liitteenä ovat myös Konneveden kotihoidon henkilöstöä edustavien luottamusmiesten kirje kunnanhallitukselle ja valtuustolle sekä Konneveden vanhusneuvoston vetoomus. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan taloussuunnitelman vuosille Lisäksi kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto merkitsee liitteenä olevan kirjeen ja vetoomuksen tietoonsa saatetuiksi.

4 Kunnanhallitus VALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI TOIMI- KAUDEKSI Kh Kuntalain 12 :n mukaan valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Valtuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan valtuustossa on kaksi varapuheenjohtajaa. Valtuuston toimikauden ensimmäisen kokouksen kutsuu koolle kunnanhallituksen puheenjohtaja, ja kokouksen avaa iältään vanhin läsnä oleva valtuutettu, joka johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat on valittu. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee keskuudestaan toimikaudekseen puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan toimikaudeksi Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan toimikaudeksi Valtuusto valitsi yksimielisesti valtuuston puheenjohtajaksi Pekka Karhusen, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Heikki Oittisen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Mauri Hämäläisen Puheenjohtajana tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajan toimi Mauri Hämäläinen.

5 Kunnanhallitus Kh. 103 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan toimikaudeksi

6 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunta, jossa on seitsemän jäsentä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti ympäristölautakuntaan seuraavat henkilöt: Jäsen Matti Kakko Olavi Valkonen Jouko Leskinen Piia Kauppinen Mirja Hytönen Matti Huuskonen Sara Huhtanen Henkilökohtainen varajäsen Timo Iivonen Miia Minkkinen Tapio Hytönen Heidi Autio Margit Varis Mauri Korhonen Jorma Oittinen. Valtuusto valitsi yksimielisesti lautakunnan puheenjohtajaksi Matti Kakon ja varapuheenjohtajaksi Olavi Valkosen. Kh. 104 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

8 Kunnanhallitus

9 Kunnanhallitus SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on sosiaali- ja terveyslautakunta, jossa on seitsemän jäsentä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

10 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti sosiaali- ja terveyslautakuntaan seuraavat henkilöt: Jäsen Teemu Pakarinen Seija Hänninen Nina Jäntti Ritva Mäkäräinen Mauri Hänninen Veli-Pekka Poikolainen Jouni Hänninen Henkilökohtainen varajäsen Tarja Kytölä Esa Vihtonen Aino Savolainen Arvo Leppänen Raija Häyrinen Esko Viinikainen Jorma Oittinen. Valtuusto valitsi yksimielisesti lautakunnan puheenjohtajaksi Teemu Pakarisen ja varapuheenjohtajaksi Seija Hännisen. Kh. 105 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

11 Kunnanhallitus

12 Kunnanhallitus SIVISTYSLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on sivistyslautakunta, jossa on seitsemän jäsentä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

13 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti sivistyslautakuntaan seuraavat henkilöt: Jäsen Timo Manninen Henri Hedman Antti Varis (Kyönölä) Jussi Hintikka (Kupari) Inkeri Hytönen Johanna Liimatainen Miia Minkkinen Henkilökohtainen varajäsen Matti Ritvanen Esa Vihtonen Margit Varis Marja Liimatainen Reijo Jämsen Merja Vainio Veli-Pekka Poikolainen. Valtuusto valitsi yksimielisesti lautakunnan puheenjohtajaksi Timo Mannisen ja varapuheenjohtajaksi Henri Hedmanin. Kh. 106 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

14 Kunnanhallitus

15 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN TIEJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunnan tiejaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

16 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti ympäristölautakunnan tiejaostoon seuraavat henkilöt: Jäsen Timo Iivonen Eeva-Liisa Korhonen Antti Kallio Henkilökohtainen varajäsen Mauri Hänninen Mauri Korhonen Heidi Autio. Valtuusto valitsi yksimielisesti jaoston puheenjohtajaksi Timo Iivosen ja varapuheenjohtajaksi Eeva-Liisa Korhosen. Kh. 107 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

17 Kunnanhallitus SIVISTYSLAUTAKUNNAN VAPAA-AIKAJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on sivistyslautakunnan vapaaaikajaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1)asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3)henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon seuraavat henkilöt: Jäsen Esa Vihtonen Marko Sasinsalmi Arja Jalkanen-Kangas Henkilökohtainen varajäsen Sara Huhtanen Antti Varis Mari Pynnönen. Valtuusto valitsi yksimielisesti jaoston puheenjohtajaksi Esa Vihtosen ja varapuheenjohtajaksi Marko Sasinsalmen. Kh. 108 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

19 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunnan lupajaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1)asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2)henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3)henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

20 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti ympäristölautakunnan lupajaostoon seuraavat henkilöt: Jäsen Tapio Hytönen Piia Kauppinen Matti Rossi Henkilökohtainen varajäsen Mirja Hytönen Henri Jäntti Miia Minkkinen. Valtuusto valitsi yksimielisesti jaoston puheenjohtajaksi Tapio Hytösen ja varapuheenjohtajaksi Piia Kauppisen. Kh. 109 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

21 Kunnanhallitus TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUSOPIMUS Kh. 110 Esityslistan liite 5 Esityslistan liitteenä on Keski-Suomen kuntien ja Jyväskylän kaupungin välinen sopimusluonnos talous- ja velkaneuvontapalveluista. Kunnanhallitus hyväksyy liitteenä olevan sopimusluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen sopimuksen Konneveden kunnan puolesta.

22 Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Lupajaosto Valmistelija Birgitta Matilainen ajalla hoitaessaan Liite 1 rakennustarkastajan sijaisuutta: Konneveden kunnan voimassa oleva rakennusjärjestys on vahvistettu , minkä vuoksi se ei ole enää ajantasainen (MRL 14 Rakennusjärjestys). Kunnanhallitus on asettanut toimikunnan (22 ) valmistelemaan uutta rakennusjärjestystä. Ehdotus uudeksi rakennusjärjestykseksi on liitteenä. Rakennusjärjestysehdotus tulee kuuluttaa ja laittaa yleisesti nähtäville, jotta kuntalaisilla on mahdollisuus mielipiteiden antamiseen. Lisäksi ehdotuksesta pyydetään lausunnot. Nähtävillä olon jälkeen rakennusjärjestyksen valmistelu jatkuu saadun palautteen pohjalta. Rakennusjärjestys on tarkoitus saada kunnanvaltuuston käsittelyyn loppuvuoden 2014 aikana. Rakennustarkastajan päätösehdotus: Lupajaosto ja rakennusjärjestystoimikunta hyväksyvät laaditun rakennusjärjestysehdotuksen. Päätetään asettaa rakennusjärjestysehdotus julkisesti nähtäville kunnan tekniselle osastolle sekä kunnan nettisivuille. Lupajaosto ja rakennusjärjestystoimikunta pyytävät lausunnot laaditusta ehdotuksesta seuraavasti: Konneveden kunta; Sosiaali- ja Terveyslautakunta Konneveden kunta; Ympäristölautakunta Konneveden kunta: Sivistyslautakunta Hankasalmen kunta Laukaan kunta Laukaan ympäristöterveydenhuolto Rautalammin kunta Vesannon kunta Äänekosken kaupunki Keski-Suomen Elykeskus; ympäristö ja luonnonvarat vastuualue Keski-Suomen Elykeskus; liikenne infrastrukstuuri vastuualue Keski-Suomen liitto Keski-Suomen pelastuslaitos : esitys hyväksyttiin.

23 Kunnanhallitus Lupajaosto Rakennusjärjestysehdotus on ollut nähtävillä Liite 1,2 Rakennusjärjestysehdotukseen saadut lausunnot on käsitelty rakennusjärjestystoimikunnassa. Lausunnon antoivat Keski-Suomen ely-keskus, Keski-Suomen pelastuslaitos ja Jouko Leskinen. Keski-Suomen liitto, Äänekosken kaupunki, Konneveden sosiaali- ja terveyslautakunta, Konneveden ympäristölautakunta ja Konneveden sivistyslautakunta ilmoittivat, että heillä ei ole lausuttavaa. Muilta lausuntopyynnön saaneilta ei tullut mitään vastausta. Lisäksi Länsi-Suomen Sotilasläänin Esikunnasta tuli ilmoitus, joka on otettu huomioon. Rakennusjärjestysehdotus on laadittu Konneveden kunnalle sopivaksi. Rakennustarkastajan päätösehdotus: Ympäristölautakunnan lupajaosto hyväksyy rakennusjärjestysehdotuksen huomioiden käsitellyt lausunnot ja esittää edelleen rakennusjärjestysehdotusta kunnanhallituksen hyväksyttäväksi. : Ympäristölautakunnan lupajaosto päätti hyväksyä rakennusjärjestysehdotuksen seuraavin muutoksin: Kohta 2.5. Ensimmäisen kappaleen toisella rivillä korvataan sanat maa- ja metsätalouden harjoittamisen sanoilla yritystoiminnan harjoittamisen. Kohta 3. Neljännen kappaleen viimeisestä lauseesta korvataan sanat ympäristö- ja kaupunkikuvaltaan sanoilla ympäristökuvaltaan. Kohta 8. Kolmas kappale: Maa- ja metsätalousalueelle (M) saa rakentaa ainoastaan maanviljelystä, karjanhoitoa tai metsätaloutta palvelevia rakennuksia. poistetaan kokonaan. Kh. 111 Esityslistan liite 6 Esityslistan liitteenä on ehdotus Konneveden kunnan rakennusjärjestykseksi. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan ehdotuksen Konneveden kunnan rakennusjärjestykseksi.

24 Kunnanhallitus SAVO-PIELISEN JÄTELAUTAKUNNAN JÄSENEN NIMEÄMINEN TOIMIKAUDEKSI Kh. 112 Savo-Pielisen jätelautakunta on 17 kunnan yhteinen jätehuoltoviranomainen. Lautakunnan sopimuksen ja johtosäännön mukaan useamman kuin yhden kunnan muodostamilla seuduilla lautakuntapaikka vuorottelee kuntien kesken kahden vuoden välein siten, että kukin kunta nimeää jäsenen ja varajäsenen vuorollaan. Muutos jäsenen toimikaudessa tapahtuu parittomien vuosien alusta lukien. Konnevesi kuuluu seutuun, jonka muut kunnat ovat Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto. Konneveden vuoro on nimetä lautakuntaan jäsen vuosiksi Lautakunnan kokoonpanon tulee täyttää naisten ja miesten tasa-arvosta annetun lain (609/1986) 4a :n (232/2005) vaatimukset. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto nimeää Savo- Pielisen jätelautakuntaan jäsenen toimikaudeksi

25 Kunnanhallitus TIEDUSTELU MITÄ KUNNANHALLITUS ON TEHNYT VUODEN 2013 ARVIOINTIKERTOMUS KÄSITTELYSSÄ PYYDETYISTÄ TOIMENPITEISTÄ Tark.ltk Tiedustelu kunnanhallitukselle mitä ko. asioille on tehty. 1. Henkilöstön työhyvinvoinnin ja työilmapiirin kehittämistoimien käynnistäminen 2. Kunnan toimintaan ja talouteen sekä omaisuuteen liittyvien riskien kartoittaminen ja riskienhallinnan tehostaminen 3. Edellä todettujen päätöksentekoon ja valmisteluun liittyvien ongelmien korjaaminen. Puheenjohtajan ehdotus: Pyydetään kunnanhallituksen selvitys asiasta. : Ehdotus hyväksyttiin. Kh. 113 Kunnanhallitus päättää antaa valtuustolle seuraavan selvityksen: 1. Henkilöstön työhyvinvoinnin ja työilmapiirin kehittämistoimet on käynnistetty. Työilmapiirikartoitus on tehty ja tammikuussa on Roihuleiri, jossa esimiehet pohtivat korjaavia toimenpiteitä. 2. Kunnan toimintaan ja talouteen sekä omaisuuteen liittyvät merkittävimmät riskit on kartoitettu. 3. Kunta ohjeistaa esimiehiä noudattamaan päätöksentekoon ja päätösten valmisteluun liittyviä säännöksiä.

26 Kunnanhallitus SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN TEHTÄVIEN HOITO Kh Konneveden kunnan sivistystoimenjohtajan tehtävät hoitaa tällä hetkellä Hankasalmen sivistystoimenjohtaja. Hankasalmen kunta on irtisanonut sivistystoimenjohtajan tehtävien hoitamista koskevan sopimuksen siten, että sopimuksen voimassaolo päättyy Kunta on hakenut sivistystoimenjohtajan tehtävien hoitajaa sisäisellä haulla. Tehtävään on tullut yksi hakemus. Tehtävää on hakenut erityisopettaja Maija Sundvall. Tehtävä on tarkoitus täyttää määräaikaisesti, koska kuntaliitos- ja kuntayhteistyöselvitys Laukaan kunnan kanssa on kesken. Tehtävän laskennallinen työaika tällä hetkellä on kaksi päivää viikossa. Kunnanhallitus päättää valita Maija Sundvallin hoitamaan sivistystoimenjohtajan tehtävät ajalla Määräaikaisuuden perusteena on kuntaliitos- ja kuntayhteistyöselvitys Laukaan kunnan kanssa. Tehtävän laskennallinen työaika on kaksi päivää viikossa. Kh Kunnanhallitus päättää valita Maija Sundvallin hoitamaan sivistystoimenjohtajan tehtävät ajalla Tehtävän laskennallinen työaika on kaksi ja puoli päivää viikossa. Sundvallin palkka sivistystoimenjohtajan tehtävien osalta määräytyy euron tehtäväkohtaisen kuukausipalkan mukaan.

27 Kunnanhallitus Kh Kunnanhallitus päättää määrätä Maija Sundvallin hoitamaan sivistystoimenjohtajan tehtävät ajalla Tehtävän laskennallinen työaika on kaksi ja puoli päivää viikossa. Kh. 114 Kunnanhallitus päättää määrätä Maija Sundvallin hoitamaan sivistystoimenjohtajan tehtävät täysiaikaisena ajalla

28 Kunnanhallitus KIVISALMEN RANTA-ASEMAKAAVA Kh Esityslistan liite 2 Kivisalmen levähdysalue on Liikenneviraston omistuksessa, ja sitä hallinnoi Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Alue olisi nykyistä tehokkaammin hyödynnettävissä vesistömatkailuun ja muuhun elinkeinotoimintaan, mikäli se olisi kunnan omistuksessa. Paikka on maantieteellisesti tärkeä muun muassa juuri perustetun kansallispuiston vuoksi. Käytännössä levähdysalueen saaminen kunnan omistukseen onnistuu vain kaavoituksen kautta, koska levähdysalue on tiealuetta. Tästä syystä kunnan tulisi käynnistää ranta-asemakaavan laadinta alueelle. Va. kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää käynnistää Kivisalmen ranta-asemakaavan laadinnan. Keulatniemen ranta-asemakaava on ristiriidassa Etelä-Konneveden rantaosayleiskaavan kanssa. Ristiriidan korjaus olisi järkevää tehdä Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Anitta ja Mikko Etula ovat jättäneet kuntaan hakemuksen rantarakennuspaikan siirtämiseksi Savolaisniemi-nimisella tilalla (1:38). Myös tämä muutos olisi järkevää tehdä Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Kh. 115 Kunnanhallitus päättää, että esittelyosassa mainitut muutokset tehdään Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Etulat maksavat rantarakennuspaikan siirtämisestä aiheutuvat kustannukset suoraan kaavoittajalle. Kunta laskuttaa heiltä muut siirtämisestä aiheutuvat kustannukset.

29 Kunnanhallitus ERON MYÖNTÄMINEN KARI LEVÄSELLE KUNNANJOHTAJAN VIRASTA Kh. 116 Kunnanjohtaja Kari Levänen pyytää, että valtuusto myöntää hänelle eron Konneveden kunnanjohtajan virasta lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Va. kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää Kari Leväselle eron kunnanjohtajan virasta lukien. Samalla valtuusto päättää julistaa kunnanjohtajan viran haettavaksi. Kunnanjohtaja Kari Levänen poistui kokoushuoneesta asian käsittelyn ajaksi esteellisenä.

30 Kunnanhallitus NUORISOSIHTEERIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN Kh. 117 Sivistyslautakunta on päätöksellään myöntänyt Riitta Karhuselle eron nuorisosihteerin virasta lukien. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto lakkauttaa nuorisosihteerin viran lukien.

31 Kunnanhallitus LUOTTAMUSTOIMIEN PÄÄTTYMISEN TOTEAMINEN, SARA HUHTANEN Kh. 118 Sara Huhtanen valittiin vuoden 2012 kunnallisvaaleissa valtuutetuksi valtuuston toimikaudeksi Valtuusto valitsi pitämässään kokouksessa Huhtasen kunnanhallituksen varajäseneksi, suhteellisten vaalien lautakunnan varajäseneksi, ympäristölautakunnan jäseneksi, sivistyslautakunnan vapaaaikajaoston varajäseneksi, sekä Hankasalmen kunnan sivistyslautakunnan jäseneksi. Sara Huhtasen kotikunta vaihtuu , jonka jälkeen hän ei enää ole vaalikelpoinen Konneveden kunnan luottamustoimiin. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto toteaa Sara Huhtasen esittelyosassa mainitut luottamustoimet päättyneiksi lukien.

32 Kunnanhallitus JOUNI HÄNNISEN KUTSUMINEN VARSINAISEKSI VALTUUTETUKSI Kh. 119 Sara Huhtasen kotikunta vaihtuu , jonka jälkeen hän ei enää ole vaalikelpoinen Konneveden valtuustoon. Perussuomalaisten ensimmäinen varavaltuutettu on Jouni Hänninen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuuston puheenjohtajalle, että hän kutsuu perussuomalaisten ensimmäisen varavaltuutetun Jouni Hännisen Sara Huhtasen tilalle varsinaiseksi valtuutetuksi.

33 Kunnanhallitus SUHTEELLISTEN VAALIEN LAUTAKUNNAN VARAJÄSENEN VAALI Kh. 120 Sara Huhtasen kotikunta vaihtuu , jonka jälkeen hän ei enää ole vaalikelpoinen Konneveden suhteellisten vaalien lautakunnan varajäseneksi. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee Sara Huhtasen tilalle uuden varajäsenen suhteellisten vaalien lautakuntaan toimikauden loppuun saakka.

34 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN VARAJÄSENEN VAALI Kh. 121 Sara Huhtasen kotikunta vaihtuu , jonka jälkeen hän ei enää ole vaalikelpoinen Konneveden kunnanhallituksen varajäseneksi. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee Sara Huhtasen tilalle uuden varajäsenen kunnanhallitukseen toimikauden loppuun saakka.

35 Kunnanhallitus HANKASALMEN SIVISTYSLAUTAKUNNAN JÄSENEN VAALI Kh. 122 Sara Huhtasen kotikunta vaihtuu , jonka jälkeen hän ei enää ole vaalikelpoinen Hankasalmen sivistyslautakunnan jäseneksi. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee Sara Huhtasen tilalle uuden jäsenen Hankasalmen sivistyslautakuntaan toimikauden loppuun saakka.

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Sivu 54 (68) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Sivu 54 (68) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Sivu 54 (68) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 20.4.2015 kello 18.00-18.32 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko 24.4.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 (26) Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00-18.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai 20.8.2018 kello 17.00 17.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 - KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai 21.1.2019 kello 17.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai 24.4.2017 kello 18.45 19.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 5/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 52. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 5/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 52. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 5/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 52 KOKOUSAIKA 6.10.2014 klo 18-19.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai 30.3.2017 kello 18.00 20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo < KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.1.2017 klo 8.00 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

Lisätiedot

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ ESITYSLISTA No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KOKOUSAIKA 12.12.2013 klo 18.30-19.25 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kirkonkylän koulu, Lapunmäentie

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 18.11.2013 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00-19.23 KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 5.11.2012 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 18 valtuutettua LIITE A 3 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 18 valtuutettua LIITE A 3 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 8.11.2018 kello 19.00 19.17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Konneveden kunnantalo, Konnevesisali 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27 KOKOUSAIKA 16.5.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44. Lautakuntien huone, kunnantalo. Inkeri Hytönen x Reijo Jämsen

No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44. Lautakuntien huone, kunnantalo. Inkeri Hytönen x Reijo Jämsen KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44 KOKOUSAIKA 13.11.2014 klo 18.05 19.27 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien huone,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.6.2015 kello 18.00 18.54 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00-18.25 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.9.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21 KOKOUSAIKA 12.4.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.45-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20 KOKOUSAIKA 14.06.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA\ESITYSLISTA No2/2013 YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTO Sivu 17. kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA\ESITYSLISTA No2/2013 YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTO Sivu 17. kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA\ESITYSLISTA No2/2013 YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTO Sivu 17 KOKOUSAIKA 27.2.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 18.35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Sivu 130 (134) Kunnanhallitus Maanantai 3.9.2018 kello 20.05-20.15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 117 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 19.12.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.6.2014 kello 18.00 18.16 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 (48) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 (48) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Sivu 37 (48) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 30.9.2014 kello 17.00-17.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.6.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38 Konneveden

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.11.2016 kello 18.00 19.29 tauko 19.53 20.02 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 33 KOKOUSAIKA 27.8.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi Hintikka

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (1) Kaupunginvaltuusto 70 17.06.2013. 70 Asianro 152/00.00.05/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (1) Kaupunginvaltuusto 70 17.06.2013. 70 Asianro 152/00.00.05/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (1) 70 Asianro 152/00.00.05/2013 Alueellisen jätelautakunnan (Savo-Pielisen jätelautakunta) valitseminen vuosiksi 2013-2016 Kaupunginhallitus 3.6.2013 213 Alueellisen

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 53 19.02.2018 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 53 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 163 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko 27.3.2019 kello 14.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Jyväskylän

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 6/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 87. Kunnantalo, hallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 6/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 87. Kunnantalo, hallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 6/2015 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 87 KOKOUSAIKA 12.11.2015 klo 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, hallituksen kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN:

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko 12.4.2017 kello 18.00 20.40 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 19 (25) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 11.6.2018 kello 18.00-18.34 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 21 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen -

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18-18.46 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 277 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003138 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Kaupunginhallitus 373 17.12.2018 Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali 287/00.00.01/2017

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 61 19.02.2018 Asukaslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 61 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 168 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 58 19.02.2018 Ympäristölautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 58 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 164 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2018 Sivu 145 (152) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2018 Sivu 145 (152) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2018 Sivu 145 (152) Kunnanhallitus Maanantai 1.10.2018 kello 17.00 18.24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Tiistaina 23.2.2016 klo 8.00 8.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.5.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot