Me välitämme. Olemme tavoitettavissa sosiaalisessa mediassa.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Me välitämme. Olemme tavoitettavissa sosiaalisessa mediassa."

Transkriptio

1 Workwear since 1954

2 2 Me välitämme. Välitämme ihmisistä, jotka välittävät muista. Tämä periaate on ollut ohjenuoramme jo yli 60 vuotta aina Hejcon alkutaipaleelta asti. Me välitämme muista välittävistä ihmisistä kehittämällä heille laadukkaita ja toimivia työvaatteita. Työtämme leimaavat antaumus, ylpeys, tarkkuus ja pitkä kokemus. TUTUSTU HEJCON SANKAREIHIN Asiakkaamme ovat sankareita. Meidän ja monen muun mielestä he ovat arjen ja työn sankareita pitäessään huolta muista. Sankarimme työskentelevät esimerkiksi kotipalvelussa, vanhainkodissa, hammashoitolassa, eläinlääkäriasemalla tai siivousyrityksessä. Tänä vuonna haluamme tuoda enemmän esille vaatteitamme kantavia ihmisiä ja heidän arkeaan. Tämän kuvaston sivuilla saat mahdollisuuden pääset tutustumaan Hejcon sankareihin. UUSI KUVASTO JA VERKKOKAUPPA Vuodesta 2017 tulee jännittävä hejcolaisille! Julkaisemme uuden kuvaston ja avaamme vuoden aikana myös uudistetun verkkokauppamme osoitteessa hejco.com. Verkkokauppa saa uuden ulkoasun, jolloin siitä tulee entistä helppokäyttöisempi ja ostokokemuksesta inspiroiva. Verkosta löydät helposti hakemasi sekä uusia ideoita ja saat tehtyä ostokset kätevästi. Kaikilla tuotteillamme on nyt myös oma nimi, joten voit käyttää tuotenumeroiden sijasta tuotteiden nimiä, mikä tekee ostokokemuksesta toivon mukaan entistä miellyttävämmän ja helpomman. Tämän vuoden uutuuksista voin myös mainita hoitoalan työntekijöille suunnitellut joustoosilla varustetut valkoiset housut joiden liikkuvuus ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa! Emad-housut on suunniteltu miehille ja Vanja-housut naisille. Jos haluat lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai toivot vain uusia ideoita työvaatteiden hankintaan, ota yhteyttä joko minuun tai osaaviin Hejco-kollegoihini. Tutustu vuoden 2017 kuvastoomme ja työvaatteidemme maailmaan! Johan Lekman, Commercial manager Hejco Olemme tavoitettavissa sosiaalisessa mediassa. facebook.com/hejcosuomi instagram/hejcosuomi

3 3 Sisältö SCR HOITOALA, HAMMASHUOLTO JA TERVEYS 06 Tutustu vuoden mallistoihin Hejcon sankarit Step in Step out 17 Svenljungaveterinärerna 34 SIIVOUS JA PALVELU HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA YLÄOSAT HOUSUT KENGÄT JA SUKAT RÄÄTÄLÖITYJÄ RATKAISUJA MUU INFO Kokojen selitykset & Mittataulukko Tuotetietoa 112 Ostotietoa 113 Tuotehakemisto Olemme tavoitettavissa verkossa.

4 4 VASTUU IHMISISTÄ JA LUONNOSTA TUOTANNON KAIKISSA VAIHEISSA SCR Emme välitä ainoastaan vaatteitamme käyttävistä ihmisistä, vaan panostamme myös vaatteitamme valmistavien työntekijöiden työoloihin. Vuoden 2015 aikana laajensimme yrityksemme yhteiskuntavastuuta (Corporate Social Responsibility, CSR) siten, että se kattaa yhteiskuntavastuun lisäksi myös kestävyysnäkökulman (Sustainability and Corporate Responsibility, SCR). Uuden työtapamme ansiosta voimme tarjota entistä puhtaammilla menetelmillä valmistettuja vaatteita. SCR on uuden työtapamme perusta kohti oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää maailmaa. Sen myötä olemme sitoutuneet noudattamaan kansainvälistä työoikeutta, ihmisoikeuksia ja ympäristömääräyksiä. Hejco on erittäin sitoutunut näihin periaatteisiin ja toiveenamme on olla yritys, jota arvostetaan sen arvojen, vision ja vastuullisen kestävyystyön ansiosta. Haluamme toimia koko vaatetusalan esikuvana. AVOINTA TOIMINTAA TOIMITTAJISTA TEHTAASEEN Huolehdimme ympäristöstä ja työympäristöstä asettamalla toimittajillemme tiukkoja vaatimuksia: heidän täytyy julkaista tiedot kaikista Hejcon tuotteita valmistavista tehtaista ja tehdä niissä sosiaali- ja ympäristövaikutuksia koskevat tarkastukset ennen kuin he saavat meiltä tilauksia. Tarkastusprosessimme osana olemme vuonna 2016 laatineet luettelon ympäristölle haitallisista kemikaaleista, joiden käyttöä haluamme rajoittaa. Sen seurauksena noudatamme viimeisintä EU-pohjaista lainsäädäntöä, johon sisältyvät: REACH-asetus POP-asetus biosidiasetus tuoteturvallisuusasetus SVHC-aineiden ehdokasluettelo. Tuotteillamme on myös ÖKO-TEX-sertifiointi, ja markkinajohtajana olemme päättäneet mennä vielä askeleen pidemmälle. Vuonna 2016 käynnistimme kemikaalien seurantaohjelman, jonka myötä voimme laatia testipaketin, joka voidaan pyydettäessä antaa asiakkaan käyttöön. Olemme hyvin ylpeitä voidessamme tarjota tiedostaville asiakkaillemme tällaista avoimuutta ja haluamme kovasti kehittää sitä entisestään.

5 HEJCON MUITA KEINOJA PAREMMAN TYÖELÄMÄN EDISTÄMISEKSI MAAILMANLAAJUISESTI Olemme myös allekirjoittaneet YK:n Global Compact -aloitteen ja noudatamme sen kymmentä ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruptionvastaiseen toimintaan liittyvää yritysvastuun periaatetta. Laadukkaiden menettelysääntöjen varmistamiseksi työnormimme pohjautuvat ILOn (International Labour Organisation) suuntaviivoihin ja YK:n ihmisoikeusjulistukseen pakkotyön, lapsityön, yhdistymisvapauden, korvausten, työaikojen, työhön liittyvän terveyden ja turvallisuuden sekä juridisesti sitovien työsuhteiden osalta. 5

6 HOITOALA, HAMMASHUOLTO JA TERVEYS Istuvaa mukavuutta ja käytännöllisiä yksityiskohtia Hoitoalalla suositaan yleensä lyhyitä hihoja ja mahdollisuutta työvaatteiden pesuun korkeassa lämpötilassa. Olemme luoneet tyylikkään malliston, jossa nämä asiat on otettu huomioon. Lisäksi vaatteiden materiaalit ovat huolellisesti valittuja ja vaatteissa on paljon käytännöllisiä yksityiskohtia.

7

8

9

10 10 Tutustu vuoden mallistoihin! HEJCO STRIPE Hejco Stripe on ajaton mallisto, jonka suosio säilyy vuodesta toiseen. Ajattomat vaatteet vain kaunistuvat ajan myötä ja malliston kaikki vaatteet ovat erittäin hyvin istuvia. CHARADE Värikäs Charade-mallistomme on monipuolinen ja vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä. Materiaalissa on kudottu raitakuosi. Vaatteet ovat mukavia, helppohoitoisia ja kestäviä, mikä takaa niiden suosion. CRINKLE Crinkle-mallisto valmistetaan 100-prosenttisesta ryppykäsitellystä puuvillasta. Vaatteet ovat helppohoitoisia, mukavia ja uskomattoman pehmeitä ihoa vasten. Lisäksi näissä ajattomissa vaatteissa on toiminnallisia yksityiskohtia. SOFT DENIM Soft Denim-malllistomme koostuu farkkukankaisista vaatteista. Ne ovat, hyvin istuvia ja miellyttävän tuntuisia ihoa vasten. Farkkukangas pehmenee entisestään pesu pesulta. Pesussa vaatteen ilme myös muuttuu kauniisti ajan myötä. SWEATSHIRT Sweatshirt on helppohoitoinen mallisto, jonka vaatteet ovat todella mukavia. Malliston kestävissä collegeissa on paljon kauniita värivaihtoehtoja, joten valinnanvaraa ja muuntelumahdollisuuksia on runsaasti.

11 11 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

12 12 Hejcon sankarit Vastaanottoaulassa vallitsee lämminhenkinen tunnelma, joka luo turvallisuuden tunnetta. Tänne tulee paljon hammaslääkäriä pelkääviä potilaita. Tuntuu mukavalta voida auttaa heitä, hammashoitaja Karin Larsson sanoo. Karin on työskennellyt hammashoitajana vuodesta 2003 oltuaan ensin 20 vuotta lähihoitajana Boråsin sairaalassa hän päätti jatkokouluttautua eikä ole katunut päätöstään päivääkään. Näin sattumalta lehdessä ilmoituksen ennen kuin olin edes ehtinyt miettiä asiaa tarkemmin, hän kertoo. Hän pitää ihmisten kanssa työskentelystä. Tapaan paljon eri lähtökohdista tulevia ihmisiä, joita saan auttaa erilaisissa tilanteissa. KAIKKI LANGAT KÄSISSÄ Hammashoitajana saa olla varsinainen monitoiminainen. Hammaslääkäriasemalla on kaksi hammaslääkäriä ja lisäksi kaksi suuhygienistiä ja hammashoitajaa. Hammashoitajat vastaavat puhelimeen, hoitavat ajanvaraukset, paperityöt ja tiskit, hoitavat puhtaat tiskit paikoilleen ja huolehtivat siitä, että vaatteet ovat puhtaita ja ehjiä. Me huolehdimme siitä, että kaikki toimii, Karin toteaa ja kertoo, että suuri osa hänen päivästään menee taustatyöhön. KIIREETÖN LÄHESTYMISTAPA Hammaslääkäriasemalla on paljon potilaita ja monet heistä pelkäävät hammaslääkäriä. Heistä pidetäänkin erityistä huolta. Otamme heidät ensin vastaan ja menemme huoneeseen juttelemaan. Sitten paikalle saapuu hammaslääkäri, joka tekee tilannearvion. Emme kuitenkaan ryhdy toimenpiteisiin ennen kuin potilas on itse valmis. Etenemme täysin potilaan toiveiden mukaan. Meidän on mietittävä jokaisen potilaan omia tarpeita. Joidenkin kanssa voi esimerkiksi vitsailla, mutta toisten kanssa on parempi pysyä vain rauhallisena. On hienoa nähdä, kun joku vuosikausia hammaslääkäriä karttanut saa hampaansa taas kuntoon.

13 13 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

14 14 SOFT DENIM Uutuus! Uutuus! Uutuus! LEONORA MEKKO Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. Edessä viisto painonappikiinnitys. 3/4 mittaiset raglanhihat. Rintatasku vasemmalla. Etutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki ja puhelintasku. Kaikissa taskuissa painonappikiinnitys. Vyötärön säätö tampeilla ja painonapeilla. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 98 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: ALINA NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. Edessä painonappikiinnitys puoliväliin tunikaa, jotta vaate on helppoa pukea päälle. 3/4 hihat. Rintatasku. Kaksi sivutaskua, oikeassa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Kaikissa taskuissa painonappikiinnitys. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 72 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: ABIGAIL NAISTEN PAITAPUSERO Hieman vartalonmukainen malli. Edessä ja hihansuissa painonappikiinnitys. Kaulukset. Kaksi rintataskua. Muotolaskokset edessä ja takana. Pitkät hihat. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 69 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! Uutuus! Uutuus! CALVIN MIESTEN KAULUSPAITA Hieman vartalonmukainen malli. Kaulukset. Edessä ja hihansuissa painonappikiinnitys. Kaksi rintataskua. Muotolaskokset takana. Pitkät hihat. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: JEAN UNISEX PUSERO Väljä malli. V-pääntie. Edessä painonappikiinnitys. Lyhyet hihat. Rintatasku vasemmalla. Etutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Kaikissa taskuissa painonappikiinnitys. Vyötärön säätö tampeilla ja painonapeilla. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: RILEY HOUSUT UNISEX Vyötäröllä takana kuminauharesori. Vyölenkit ja avainlenkki. Edessä vetoketjuhalkio. Etu- ja takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa puhelintasku ja kynätaskut. Lahkeet voidaan lyhentää 3/4 mittaisiksi napeilla. Lahkeensuissa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen ympärys 39 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO:

15

16 16

17 17 Uutuus! Step in Step out Hejcon Step in Step out -vaatteita ei tarvitse vetää pään yli työvuoron jälkeen. Tiedämme, että vaatteisiin voi tarttua työvuoron aikana erilaista likaa. Työvuorosi päätteeksi voit vain avata työvaatteen napit, vetää vaatteen alas lattialle ja astua siitä pois. Step in Step out -vaatteiden pukeminen on yhtä helppoa vain päinvastaisessa järjestyksessä. TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

18 18 Uutuus! SELMA NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus. Edessä vetoketju. Lyhyet hihat. Rintatasku. Sivutaskut, oikeassa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Sivuhalkiot. Takana laskos helpottamaan liikkumista. Keskiselän pituus 75 cm koko C38. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: JESSICA NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. Kaksivärinen. V-pääntie. Lyhyet hihat. Kynätasku vasemmassa hihassa. Kaksi sivutaskua, avainlenkki oikeassa ja puhelintasku vasemmassa. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 72 cm koko C38. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 333/punainen/viininpunainen, 622/ petrooli/tumma petrooli, 965/valkoinen/harmaa KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: LUNA NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen malli. Kaksivärinen. Pystykaulus. 3/4 hihat. Edessä napitus. Rintatasku. Kaksi sivutaskua, oikeassa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 75 cm koko C38. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 333/punainen/viininpunainen, 622/ petrooli/tumma petrooli, 965/valkoinen/harmaa KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! SABINA NAISTEN HOUSUT Vyötärönauha. Vyötäröllä sivuilla joustavat resorit. Vyölenkit. Edessä vetoketju halkiolla. Sivutaskut, oikeassa sisällä kolikkotasku. Avainlenkki. Haarakorkeus edessä sisältäen vyötärönauhan 22 cm ja lahkeen ympärys 35 cm koko C38. Lahkeensuussa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen sisäpituus 80 cm kaikki koot. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: LEVI MIESTEN PUSERO Suora malli. Kaksivärinen. V-pääntiellä kolme nappia. Lyhyet hihat. Ripustinlenkki niskassa. Rintatasku oikealla. Kaksi sivutaskua, oikeassa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 79 cm koko C50. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 622/petrooli/tumma petrooli, 965/ valkoinen/harmaa KOKO: C44-58 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: JOHN MIESTEN TAKKI Suora malli, napitus edessä. Pikeekaulus. Lyhyet hihat. Rintatasku oikealla. Kaksi sivutaskua, oikeassa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Keskiselän pituus 77 cm koko C50. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 622/tumma petrooli, 931/harmaa, 965/ valkoinen/harmaa KOKO: C44-58 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO:

19 HOITOALA, HAMMASHUOLTO JA TERVEYS 19 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

20 20 MARIA NAISTEN TUNIKA Vartalonmukainen malli, stretchiä. V-pääntie. Lyhyet hihat. Rintatasku oikealla kaarrokesaumassa. Sivutaskut. Sivussa vetoketju. Keskiselän pituus 70 cm koko C38. MATERIAALI: 57/40/3% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 331/syklaami, 520/turkoosi, 940/musta KOKO: C34-48 VÄRI: 969/valkoinen/musta KOKO: C34-50 PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! ESTELLE NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus. Epäsymmetrinen napitus. Takana laskos antaen tilaa liikkeelle. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 75 cm koko C38. MATERIAALI: 50/50% lyocell/polyesteri VÄRI: 440/violetti, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO: NOVA NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus. Edessä painonapit. Lyhyet hihat. Kaksi sivutaskua, kynätasku oikean taskun päällä ja kolikkotasku vasemman taskun päällä. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 72 cm koko C38. MATERIAALI: 50/50% lyocell/polyesteri VÄRI: 440/violetti KOKO: C34-48 PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO: JENNY MEKKO Hieman vartalonmukainen malli. Pyöreä pääntie. Muotolaskokset ja laskokset edessä. Takana vetoketju. Tasku lantiolla vasemmalla. Keskiselän pituus 93 cm koko C38. MATE- RIAALI: 50/50% lyocell/polyesteri VÄRI: 940/ musta KOKO: C34-48 PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO:

21 HOITOALA, HAMMASHUOLTO JA TERVEYS 21 ELLIE NAISTEN JAKKU ERIC MIESTEN TAKKI ERIKA HIJAB HUIVI Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus. Kiinnitys sivulla painonapeilla. Lyhyet hihat. Rintatasku. Oikealla tasku saumassa, taskun sisällä avainlenkki. Takana halkio helpottamaan liikkumista. Keskiselän pituus 75 cm koko C38. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: C34-48 PAINO: 210 gr/m² Väljä malli. Pystykaulus. Takana kaarroke, jossa laskokset. Lyhyet hihat. Rintatasku. Kiinnitys sivulla painonapeilla. Keskiselän pituus 75 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: C44-56 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Koko 95 x 95 cm. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 900/ valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 64 gr/m² TUOTENUMERO: TUOTENUMERO: KIM UNISEX LÄÄKÄRINTAKKI Väljä malli. Kaulukset. Pitkät hihat, hihansuut säädettävissä painonapeilla. Rintatasku ja kaksi vahvistettua sivutaskua, oikeassa taskussa avainlenkki. Takakaarrokkeessa laskokset. Takana halkio. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 99 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: XS-2XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: ELI UNISEX LÄÄKÄRINTAKKI Väljä malli. Kaulukset. Pitkät hihat, hihansuut säädettävissä painonapeilla. Rintatasku ja kaksi vahvistettua sivutaskua, oikeassa taskussa avainlenkki. Takakaarrokkeessa laskokset. Takana halkio. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 99 cm koko M. MATERIAALI: 100% puuvillatwill VÄRI: 900/valkoinen KOKO: XS-XL PAINO: 240 gr/m² TUOTENUMERO: Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa Niin pysyt aina ajan tasalla Hejcon viimeisimmistä uutisista! facebook.com/hejcosuomi instagram/hejcosuomi #hejcosuomi TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

22 22 CHARADE LEE UNISEX PUSERO Väljä malli. V-pääntie. Lyhyet hihat. Rintatasku vasemmalla puolella. Kaksi vahvistettua sivutaskua, avainlenkki oikeassa taskussa. Etukaarroke. Sivuhalkiot. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/polyesteri VÄRI: 324/koralli, 332/kirsikka, 340/vadelmanpunainen, 440/violetti, 512/vaaleansininen, 520/turkoosi, 711/vihreä KOKO: 2XS-2XL VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-4XL PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: LEX UNISEX PUSERO Väljä malli. Kaulus. V-pääntie. Lyhyet hihat. Rintatasku vasemmalla puolella. Kaksi vahvistettua sivutaskua, oikeassa avainlenkki. Etuja takakaarroke. Sivuhalkiot. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 78 cm koko M. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 520/turkoosi, 541/tummansininen KOKO: 2XS-3XL PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: LAILA NAISTEN JAKKUPAITA Väljä malli. Kaulukset. Lyhyet hihat. Kaksi kestävää vahvistettua rinta- ja sivutaskua. Puhelintasku ja avainlenkki oikeassa sivutaskussa. Etukaarroke, takakaarrokkeessa laskokset. Pyöristetty helma. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 77 cm koko C38/40. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 340/vadelmanpunainen, 440/violetti, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 VÄRI: 324/koralli KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: RONJA NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen, kauluksellinen malli. Painonapit edessä. Käärittävät 3/4-hihat tamppi- ja painonappikiinnityksellä. Etukaarrokkeessa hiuslaskokset. Rintatasku vasemmalla kaarrokesaumassa. Kaksi sivutaskua, oikeanpuoleisessa avainlenkki ja puhelintasku. Keskiselän pituus 71cm koko C38. MATERIAALI: Charade - 50/50% polyesteri/ puuvilla VÄRI: 332/kirsikka, 520/turkoosi, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: KARIN NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus, 3/4-hihat. Rintatasku kynätaskulla saumassa. Kaksi vahvistettua sivutaskua, avainlenkki oikeassa taskussa. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 71 cm koko C38. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 340/vadelmanpunainen, 440/violetti, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-48 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO:

23

24

25 CHARADE 25 Uutuus! JULIA NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. Lyhyet hihat. Rintatasku vasemmalla. Kaksi vahvistettua sivutaskua, avainlenkki ja puhelintasku oikeassa taskussa. Sivuhalkiot. Takana laskos helpottamaan liikkumista. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 71cm koko C38. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 324/koralli, 332/kirsikka, 340/vadelmanpunainen, 520/turkoosi, 541/tummansininen KOKO: C34-52 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: LOTTA NAISTEN 3/4 TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. Rintatasku. Kaksi vahvistettua sivutaskua, oikeassa avainlenkki ja puhelintasku. Sivuhalkiot. Takana laskos helpottamaan liikkumista. Keskiselän pituus 83 cm koko C38. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 340/vadelmanpunainen, 520/turkoosi, 541/tummansininen KOKO: C34-48 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: LISA MEKKO Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. 3/4 hihat. Rintatasku, jossa lenkki henkilökortille. Kaksi etutaskua, vasemmassa sisällä puhelintasku. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 98 cm koko C38. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 340/vadelmanpunainen, 520/turkoosi, 541/tummansininen KOKO: C34-54 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: OLIVIA NAISTEN LIIVI Hieman vartalonmukainen malli. Kaksi napillista rintataskua. Sivutaskut edessä ja takana, avainlenkki ja puhelintasku oikeassa etutaskussa. Vyötärönympäryksen säätö takana tampilla ja napilla. Pitkät sivuhalkiot. Keskiselän pituus 74 cm koko C38/40. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 340/vadelmanpunainen, 541/tummansininen, 940/musta KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: EBBA SUOJAESILIINA Rintatasku vasemmalla puolella. Kaksi vahvistettua sivutaskua, avainlenkki ja puhelintasku oikeassa taskussa. Kiinnitys ja vyötärönympäryksen säätö sivutampeilla. Keskiselän pituus 80 cm koko M. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/polyesteri VÄRI: 340/vadelmanpunainen, 440/violetti, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 940/musta KOKO: XS-2XL PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

26 26 CRINKLE RIO UNISEX PUSERO Väljä malli. V-pääntie. Ripustinlenkki niskassa. Edessä kaarroke. Rintatasku. Kolme vahvistettua etutaskua, oikeassa avainlenkki. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 77cm koko M. MATERIAALI: Crinkle - 100% bomull VÄRI: 324/koralli, 342/luumu, 440/violetti, 512/vaaleansininen, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 711/vihreä, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: XS-2XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: WHITE COLOUR Uutuus! Uutuus! KRISTIN NAISTEN JAKKU Hieman vartalonmukainen, kauluksellinen malli. Painonapit edessä. 3/4-hihat. Rintatasku vasemmalla kaarrokesaumassa. Sivutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki. Hieman pyöristetty helma. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 71 cm koko C38. MATERIAALI: Crinkle - 100% puuvilla VÄRI: 440/violetti, 520/turkoosi, 541/tummansininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: STELLA NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. 3/4-hihat. Rintatasku vasemmalla kaarrokesaumassa. Vahvistetut sivutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki. Hieman pyöristetty helma. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 70 cm koko C38. MATERIAALI: Crinkle - 100% puuvilla VÄRI: 324/koralli, 440/violetti, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 711/vihreä, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: LENA MEKKO Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. 3/4-hihat. Rintatasku vasemmalla kaarrokesaumassa. Sivutaskut, avainlenkki oikeassa taskussa. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 96 cm koko C38. MATERIAALI: Crinkle - 100% puuvilla VÄRI: 440/violetti, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO:

27

28

29 HEJCO STRIPE 29 Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa Niin pysyt aina ajan tasalla Hejcon viimeisimmistä uutisista! HENRY MIESTEN PUSERO Suora malli. Kaksivärinen. V-pääntie, pääntiellä kolme nappia. Lyhyet hihat. Ripustinlenkki niskassa. Oikealla rintatasku. Kaksi sivutaskua, avainlenkki oikeassa ja puhelintasku vasemmassa. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 79 cm koko C50. MATERIAALI: Hejco Stripe - 60/40% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 550/tummansininen/valkoinen KOKO: C44-58 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: HELEN NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. Kaksivärinen. V-pääntie. Lyhyet hihat. Kynätasku vasemmassa hihassa. Kaksi sivutaskua, avainlenkki oikeassa ja puhelintasku vasemmassa taskussa. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 72 cm koko 38. MATERIAALI: Hejco Stripe - 60/40% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 550/tummansininen/valkoinen KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: facebook.com/hejcosuomi instagram/hejcosuomi #hejcosuomi MAX UNISEX PUSERO Väljä malli. Pystykaulus, lyhyt nappilista edessä. Lyhyet hihat. Rintatasku oikealla puolella. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Hejco Stripe - 100% puuvilla VÄRI: 551/sininen/valkoinen KOKO: XS-XL PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: TONY UNISEX PUSERO Väljä malli. V-pääntie. Lyhyet hihat. Rintatasku oikealla puolella. Kaksi vahvistettua sivutaskua, avainlenkki oikeassa taskussa. Etukaarroke. Ripustinlenkki niskassa. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 78 cm koko M. MATERIAALI: Hejco Stripe - 100% puuvilla VÄRI: 551/sininen/valkoinen KOKO: XS-XL PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: HANNA NAISTEN PAITAPU- SERO Hieman vartalonmukainen malli. Edessä napit. Lyhyet hihat. Rintatasku vasemmalla puolella. Etukaarroke. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 68 cm koko C38. MATERIAALI: Hejco Stripe - 100% puuvilla VÄRI: 551/sininen/valkoinen KOKO: C34-46 PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

30 30 SWEATSHIRT JOHAN MIESTEN PUSERO Suora malli, collegeneulosta. Pyöreä pääntie. Lyhyet hihat. Kengurutasku edessä, avainlenkki ja puhelintasku oikealla. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 75 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% puuvilla/polyesteri VÄRI: 534/sininen, 920/meleerattu harmaa KOKO: XS-2XL PAINO: 225 gr/m² TUOTENUMERO: JULIE NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli, collegeneulosta. V-pääntie. Lyhyet hihat. Iso kengurutasku edessä. Avainlenkki ja puhelintasku oikealla. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 71 cm koko C38/40. MATERIAALI: 65/35% puuvilla/polyesteri VÄRI: 334/cayenne, 534/sininen, 920/meleerattu harmaa KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 225 gr/m² TUOTENUMERO: JAMES UNISEX LIIVI Liivi collegeneulosta, vuori single jersey neulosta. Edessä vetoketju. V-pääntie. Resorineulos kauluksessa, kädenteillä, taskun suissa sekä sivuilla. Rintatasku. Vetoketjulliset sivutaskut. Keskiselän pituus 63 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 920/meleerattu harmaa KOKO: XS-3XL PAINO: 300 gr/m² TUOTENUMERO: JAMIE UNISEX COLLEGE- TAKKI Takki collegeneuloksesta, sivuilla resorineulos. Edessä vetoketju. Rintatasku. Edessä kaksi vetoketjullista taskua. Keskiselän pituus 67 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 920/meleerattu harmaa KOKO: XS-3XL PAINO: 300 gr/m² TUOTENUMERO: ISA MEKKO Hieman vartalonmukainen malli, jerseyneulosta. Pyöreä pääntie, edessä molemmin puolin napitus. Lyhyet hihat. Sivutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 92 cm koko C38/40. MATERIAALI: 73/24/3% viskoosi/polyesteri/ elastaani VÄRI: 334/cayenne, 940/musta KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 250 gr/m² TUOTENUMERO:

31

32 32 LUCY NAISTEN LIIVI V-pääntie. Edessä vetoketju. Kaksi etutaskua, vasemmassa sisäpuolella puhelintasku sekä D-lenkki, oikeassa lisätasku vetoketjulla. Rintatasku vasemmalla. Sivuhalkiot. Leveyden säätö sivuilla. Keskiselän pituus 75 cm koko C38/40. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 342/luumu, 541/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C34/36-C50/52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: GABY UNISEX LIIVI V-pääntie. Painonapit edessä. Kaksi etutaskua, oikeassa lisätasku vetoketjulla ja D-lenkki, vasemmassa sisäpuolella puhelintasku. Kaksi rintataskua, vasemmassa kynätasku. Sivuhalkiot. Leveyden säätö sivuilla. Keskiselän pituus 66 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 342/luumu, 541/tummansininen, 930/harmaa, 940/ musta KOKO: XS-2XL VÄRI: 940/musta KOKO: XS-4XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: DANA UNISEX FLEECELIIVI Korkea kaulus. Edessä vetoketju. Synteettistä materiaalia, joka ei ime kosteutta, vaan säilyttää lämpöominaisuutensa myös sateisissa ja kosteissa olosuhteissa. Rintatasku ja sivutaskut vetoketjulla. Helmassa kiristysnauha. Keskiselän pituus 70 cm koko M. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 940/ musta KOKO: XS-2XL PAINO: 240 gr/m² TUOTENUMERO:

33 Tyylivinkkejä Naisten suositussa Estelle-jakussa ja Sabina-housuissa on käytännöllisiä yksityiskohtia ja niiden värit sopivat täydellisesti toisiinsa. Pitkän käyttöikänsä ansiosta ne kestävät myös vaativissa työoloissa. ESTELLE NAISTEN JAKKU Sivu 20 TUOTENUMERO: SABINA NAISTEN HOUSUT Sivu 18 TUOTENUMERO: BLAIR KENGÄT UNISEX Sivu 102 TUOTENUMERO:

34 34 He auttavat eläimiä hädässä Svenljungaveterinärerna-eläinlääkäriaseman toiminnan perustana on aito kiinnostus eläimiä kohtaan. Eläimet eivät osaa kertoa, mihin niitä sattuu, ja se tekee tästä työstä entistä haastavampaa, Ionel Barbos sanoo. Newforestinponin lihaskaan ei värähdä, kun Ionel antaa sille nopeasti mutta helläkätisesti rokotuksen. Ionel on työskennellyt samassa paikassa vuodesta 1999 lähtien läänineläinlääkärinä ja kesästä 2015 lähtien yrittäjänä. PÄIVYSTYS VUOROKAUDEN YMPÄRI Työssämme on kyse ennen kaikkea hyvästä kommunikoinnista eläinten kanssa. Parasta tässä työssä on auttaa hädässä olevia eläimiä, Ionel sanoo. Eläinlääkäriasemalla työskentelee kuusi eläinlääkäriä ja neljä eläintenhoitajaa, jotka huolehtivat lähialueen eläinten tarvitsemasta hoidosta. Meillä kaikilla on omat erikoisalamme, mutta hoidamme kaikenlaisia eläimiä, ja monipuolisuus on toimintamme vahvuus. Päivystämme vuorokauden ympäri, Ionelin kollega Linnéa Ros kertoo. Tänään hän tekee aamun alkajaisiksi terveystarkastuksen kuusivuotiaalle koiralle, joka on cockerspanielin ja puudelin sekoitus. Koira saa lopuksi vielä viimeiset rapsutukset ennen kuin Linnéa siirtyy hoitamaan seuraavaa potilasta. VAATTEITA SEKÄ ULKO- ETTÄ SISÄKÄYTTÖÖN Svenljungaveterinärerna-aseman eläinlääkärit hoitavat sekä pieniä että isoja eläimiä. Sen vuoksi tarvitsemme ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvia vaatteita. Kaikki vaatetoimittajat eivät pysty tarjoamaan molempia. Hejco kävi esittelemässä vaatteitaan ja saimme sovittaa niitä, jotta kaikille löydettiin oma sopiva malli, Linnéa kertoo ja esittelee stretch-housujaan.

35 35 Ensiluokkaista palvelua Seinäjoen Pika-Pesu on jo 50 vuotta toiminut pieni perheyritys. Appivanhempani perustivat yrityksen pesulana, mutta nykyään 70 prosenttia liikevaihdosta tulee työvaatteiden ja -kenkien myynnistä, yrityksen markkinointivastaava Auli Toivonen sanoo. Seinäjoen Pika-Pesun suurimpiin asiakkaisiin kuuluu Seinäjoen kaupunki, joka ostaa hoito- ja hoiva-alan työvaatteita noin 400 henkilölle, pääasiassa naisille. Kaupungin henkilökunta saa valita Hejcon ja toisen merkin välillä. Luulen, että monet valitsevat meidän kauttamme Hejcon vaatteita, koska ne ovat värikkäitä ja hyvin istuvia. Lisäksi asiakaspalvelumme on ensiluokkaista, Auli sanoo nauraen, miten muuten yrityksemme olisi pysynyt pystyssä 50 vuoden ajan? Työssä viihtyminen tärkeää Tanskassa Tårnbyn kunnassa Ugandavejllä sijaitsevan 32-paikkaisen sairaskodin arvopyramidiin on kirjoitettu muun muassa sanat inhimillisyys, ilo, vastuu, rehellisyys ja arvostus. Helene Fisker on esimieskoulutuksen suorittanut sairaanhoitaja, joka on johtanut sairaskotia sen alkutaipaleesta lähtien yhteensä 19 vuoden ajan. Työni on uskomattoman palkitsevaa ja antoisaa ja pääsen käyttämään siinä omia taitojani, hän sanoo. Monet potilaista ovat dementikkoja, ja sen vuoksi on tärkeää, että henkilökunnan tunnistaa helposti vaatteista. Lisäksi on tärkeää, että vaatteet kestävät korkeita pesulämpötiloja tartuntojen torjumiseksi ja että ne pysyvät siisteinä pesusta toiseen.

36 SIIVOUS JA PALVELU Siistejä, käytännöllisiä ja kestäviä vaatteita Siivous- ja palvelualan työvaatteemme ovat toimivia ja ne on suunniteltu kestämään vaativissakin oloissa. Hyvin istuvissa vaatteissa on pukevat leikkaukset ja käytännöllisiä säilytystaskuja.

37

38

39

40 40 SOFT DENIM Uutuus! Uutuus! Uutuus! ABIGAIL NAISTEN PAITAPUSERO Hieman vartalonmukainen malli. Kaulukset. Edessä ja hihansuissa painonappikiinnitys. Kaulukset. Kaksi rintataskua. Muotolaskokset edessä ja takana. Pitkät hihat. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 69 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: CALVIN MIESTEN KAULUSPAITA Hieman vartalonmukainen malli. Kaulukset. Edessä ja hihansuissa painonappikiinnitys. Kaksi rintataskua. Muotolaskokset takana. Pitkät hihat. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: LEONORA MEKKO Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. Edessä viisto painonappikiinnitys. 3/4 mittaiset raglanhihat. Rintatasku vasemmalla. Etutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki ja puhelintasku. Kaikissa taskuissa painonappikiinnitys. Vyötärön säätö tampeilla ja painonapeilla. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 98 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! Uutuus! Uutuus! ALINA NAISTEN TUNIKA Hieman vartalonmukainen malli. V-pääntie. Edessä painonappikiinnitys puoliväliin tunikaa, jotta vaate on helppoa pukea päälle. 3/4 hihat. Rintatasku. Kaksi sivutaskua, oikeassa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Kaikissa taskuissa painonappikiinnitys. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 72 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: JEAN UNISEX PUSERO Väljä malli. V-pääntie. Edessä painonappikiinnitys. Lyhyet hihat. Rintatasku vasemmalla. Etutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki, vasemmassa puhelintasku. Kaikissa taskuissa painonappikiinnitys. Vyötärön säätö tampeilla ja painonapeilla. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: RILEY HOUSUT UNISEX Vyötäröllä takana kuminauharesori. Vyölenkit ja avainlenkki. Edessä vetoketjuhalkio. Etu- ja takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa puhelintasku ja kynätaskut. Lahkeet voidaan lyhentää 3/4 mittaisiksi napeilla. Lahkeensuissa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen ympärys 39 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO:

41

42 42 BENT UNISEX LIIVI Farkkuliivi. V-pääntie, edessä painonapit. Keltaiset kontrastitikkaukset. Kaksi etutaskua, vetoketjullinen lisätasku oikealla, vasemmalla puhelintasku sisäpuolella. Kaksi rintataskua, vasemmassa kynätasku. Sivuhalkiot. Leveyden säätö sivuilla. Keskiselän pituus 66 cm koko M. MATERIAALI: 75/23/2% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 531/denimsininen KOKO: 2XS-3XL PAINO: 311 gr/m² TUOTENUMERO: STINA NAISTEN LIIVI Edessä painonapit. Rintataskut, oikeassa taskussa tarranauhakiinnitys ja D-rengas. Paljesivutaskut, vasemmassa taskussa erillinen puhelintasku, oikeassa tuplatasku ja avainlenkki. Neljä pientä takataskua. Takana sivuilla tampit painonapeilla väljyyden säätöön. Ripustinlenkki takakaarrokkeessa. Keskiselän pituus 60 cm koko C36/38. MATERIAALI: Cargo - 100% puuvilla VÄRI: 901/kitti, 940/musta KOKO: C32/34-52/54 PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO: GABY UNISEX LIIVI V-pääntie. Painonapit edessä. Kaksi etutaskua, oikeassa lisätasku vetoketjulla ja D-lenkki, vasemmassa sisäpuolella puhelintasku. Kaksi rintataskua, vasemmassa kynätasku. Sivuhalkiot. Leveyden säätö sivuilla. Keskiselän pituus 66 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 342/luumu, 541/tummansininen, 930/ harmaa, 940/musta KOKO: XS-2XL VÄRI: 940/musta KOKO: XS-4XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: LUCY NAISTEN LIIVI V-pääntie. Edessä vetoketju. Kaksi etutaskua, vasemmassa sisäpuolella puhelintasku sekä D-lenkki, oikeassa lisätasku vetoketjulla. Rintatasku vasemmalla. Sivuhalkiot. Leveyden säätö sivuilla. Keskiselän pituus 75 cm koko C38/40. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 342/luumu, 541/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C34/36-C50/52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: DANA UNISEX FLEECELIIVI Korkea kaulus. Edessä vetoketju. Synteettistä materiaalia, joka ei ime kosteutta, vaan säilyttää lämpöominaisuutensa myös sateisissa ja kosteissa olosuhteissa. Rintatasku ja sivutaskut vetoketjulla. Helmassa kiristysnauha. Keskiselän pituus 70 cm koko M. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 940/ musta KOKO: XS-2XL PAINO: 240 gr/m² TUOTENUMERO:

43 SWEATSHIRT 43 JAMES UNISEX LIIVI Liivi collegeneulosta, vuori single jersey neulosta. Edessä vetoketju. V-pääntie. Resorineulos kauluksessa, kädenteillä, taskun suissa sekä sivuilla. Rintatasku. Vetoketjulliset sivutaskut. Keskiselän pituus 63 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 920/meleerattu harmaa KOKO: XS-3XL PAINO: 300 gr/m² TUOTENUMERO: JAMIE UNISEX COLLEGETAKKI Takki collegeneuloksesta, sivuilla resorineulos. Edessä vetoketju. Rintatasku. Edessä kaksi vetoketjullista taskua. Keskiselän pituus 67 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 920/meleerattu harmaa KOKO: XS-3XL PAINO: 300 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

44 44 Sophie naisten t-paita s. 75 Minna kietaisuesiliina s. 45

45 SIIVOUS JA PALVELU 45 DONNA SUOJAESILIINA Rintatasku vasemmalla puolella. Kaksi sivutaskua, avainlenkki ja puhelintasku oikeassa taskussa. Kiinnitys ja vyötärönympäryksen säätö sivutampeilla. Keskiselän pituus 85 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 940/musta KOKO: S-XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: NOOR VYÖTÄRÖESILIINA Isossa taskussa vedenpitävä sisätasku. Kolikko- ja kynätasku. Ripustinlenkki. D-lenkki avaimille. Sivuilla soljet vyölenkkeihin kiinnittämistä tai säädettävää nauhaa varten. Leveys n. 45 cm, pituus nauhan kanssa n. 29 cm. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: en storlek PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: MINNA KIETAISUESILIINA/ HAME Kietaisuesiliina, jota voidaan käyttää myös hameena. Leveys säädettävissä napilla ja tarrakiinnityksellä. Yksi tasku. Takapituus 58 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: ERIKA HIJAB HUIVI Koko 95 x 95 cm. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 900/ valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 64 gr/m² TUOTENUMERO: CASKO LIPPALAKKI Unisex malli. Punainen tere lipan reunassa. Säädettävä koko. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 940/ musta KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

46 Tyylivinkkejä Työvaatteet kestävät vaativissakin oloissa ja niillä on pitkä käyttöikä. CASKO LIPPALAKKI S.45 TUOTENUMERO: DANA UNISEX FLEECELIIVI S.42 TUOTENUMERO: VANJA NAISTEN HOUSUT S.87 TUOTENUMERO: ELSA NAISTEN T-PAITA S.102 TUOTENUMERO: BLAIR KENGÄT UNISEX S.102 TUOTENUMERO:

47 SIIVOUS JA PALVELU 47 Yhdistele Olemme valinneet tähän täydellisesti toisiaan täydentäviä vaatteita, jotka sopivat erinomaisesti siivous- ja palvelualalla työskenteleville. MAJA PIKEEPAITA NAISTEN S. 78 TUOTENUMERO: CALVIN MIESTEN KAULUSPAITA S TUOTENUMERO: JAMIE UNISEX COLLEGETAKKI S. 43 TUOTENUMERO: FREYA NAISTEN FARKUT S. 86 TUOTENUMERO: HARRY MIESTEN CHINOS S. 95 TUOTENUMERO: JONA HOUSUT UNISEX S. 99 TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

48

49 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA Luotettavia vaatteita kiireisiin päiviin Korkeiden laatuvaatimusten aloilla on erityisen tärkeää, että työvaatteet tuntuvat mukavilta myös stressaavina ja kiireisinä päivinä. Meillä on tyylikkäitä mallistoja, joista löytyy jokaiselle jotakin ja joiden yhteisinä nimittäjinä ovat mukavuus, luotettavuus ja toimivuus.

50

51

52 52 KEVIN KOKKITAKKI MIEHET Klassinen malli. Normaali istuvuus. Lyhyet hihat. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Mustat, irroitettavat napit. Keskiselän pituus 76 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: ROBIN KOKKITAKKI MIEHET Klassinen malli. Normaali istuvuus. Pitkät hihat, halkiot hihansuissa, helppo kääriä ylös. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Mustat, irroitettavat napit. Keskiselän pituus 76 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 437/tumma luumu, 541/tummansininen, 900/valkoinen, 938/harmaa, 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: LEO KOKKITAKKI MIEHET Klassinen malli. Normaali istuvuus. Pitkät hihat, halkiot hihansuissa, hihat helppo kääriä ylös. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Mustat, irroitettavat napit. Voidaan värjätä, minimimäärä 20kpl/ väri. Keskiselän pituus 76 cm koko C50. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 900/ valkoinen KOKO: C44-66 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: SASHA KOKKITAKKI UNISEX Klassinen, väljä malli. Lyhyet hihat. Vasemmassa hihassa kynätasku. Niskassa ripustinlenkki. Irroitettavat mustat napit. Keskiselän pituus n. 72 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-4XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: SANDY KOKKITAKKI UNISEX Klassinen, väljä malli. 3/4 hihat. Vasemmassa hihassa kynätasku. Niskassa ripustinlenkki. Irroitettavat mustat napit. Keskiselän pituus n. 72 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: 2XS-4XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: PAVIE KOKKITAKKI UNISEX Klassinen, väljä malli. Pitkät hihat, hihansuissa halkiot, hihat helppo kääriä ylös. Irroitettavat mustat napit. Vasemmassa hihassa kynätasku. Niskassa ripustinlenkki. Keskiselän pituus n. 72 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-4XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO:

53 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 53 YLVA KOKKITAKKI NAISET Klassinen malli. Normaali istuvuus. Lyhyet hihat. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Irroitettavat, mustat napit. Keskiselän pituus 70 cm koko C38. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: INGA KOKKITAKKI NAISET Klassinen malli. Normaali istuvuus. 3/4 hihat. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Irroitettavat, mustat napit. Keskiselän pituus 70 cm koko C38. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: SUN KOKKINAPIT 12 kpl pakkaus. MATERIAALI: 100% muovi VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: FIONA KOKKITAKKI NAISET Klassinen malli. Normaali istuvuus. Pitkät hihat, hihansuissa halkiot, helppo kääriä ylös. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Irroitettavat mustat napit. Keskiselän pituus 70 cm koko C38. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 437/tumma luumu, 541/tummansininen, 900/ valkoinen, 938/harmaa, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: EMILIA KOKKITAKKI NAISET Klassinen malli. Normaali mitoitus. Pitkät hihat, hihansuissa halkiot, jotka helpottavat hihojen käärimistä ylös. Kynätasku vasemmassa hihassa. Ripustinlenkki niskassa. Mustat, irroitettavat napit. Keskiselän pituus 70 cm koko C38. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 900/ valkoinen KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

54 54

55 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 55 QUARTO KOKKITAKKI UNISEX Klassinen malli, stretchiä. Edessä painonapit. 3/4-hihat, helposti käärittävät hihansuut. Rintatasku vasemmalla. Ripustinlenkki niskassa. Keskiselän pituus 72 cm koko M. MATERIAALI: 48/47/5% polyesteri/puuvilla/elastaani VÄRI: 338/punainen, 900/ valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-2XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: DISTRICT KOKKITAKKI MIEHET Denimiä. Painonappikiinnitys. Pitkät hihat rannekkeilla ja painonappikiinnityksellä. Takana laskokset antamassa väljyyttä sekä ilma-aukot. Keskiselän pituus 76 cm koko C48/50. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 542/denimsininen KOKO: 44/46-60/62 PAINO: 180 gr/m² TUOTENUMERO: Inspiroidu työvaatteista Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa Niin pysyt aina ajan tasalla Hejcon viimeisimmistä uutisista! facebook.com/hejcosuomi instagram/hejcosuomi #hejcosuomi TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

56 1 OLIVER RINTALAPPUESILIINA Niskanauhan säätö painonapeilla. Solmiamisnauhat vyötäröllä. Yksi etutasku, tasku jaettu kahteen osaan. Leveys 70 cm, pituus 89 cm. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 437/tumma luumu, 541/tummansininen, 717/ vihreä, 938/harmaa, 940/musta, 981/pepitaruutu KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Ominaisuudet: 1. Niskanauhan pituus on kätevästi säädeltävissä. 2. Tilava etutasku on jaettu kahteen osaan. 3. Ajatonta esiliinaa on saatavilla useissa eri väreissä

57 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 57 RALF RINTALAPPUESILIINA Niskanauha säädettävissä painonapeilla. Solmiamisnauhat vyötäröllä. Yksi etutasku, jaettu kahteen osaan. Voidaan värjätä, minimi värjäyserä 30 kpl/väri. Leveys 70 cm, pituus 89 cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: Yksi koko PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: BRINDISI RINTALAPPUESI- LIINA Viistot sivutaskut, rintatasku erillisellä kynätaskulla. Säädettävä niskanauha, ripustuslenkki. Edessä halkio helpottamaan liikkumista. Leveys n. 85 cm, pituus n. 118 cm. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: GRAFF RINTALAPPUESILIINA Denimiä. Unisex malli. Soljella säädettävä niskanauha, solmiamisnauhat. Rintatasku, iso etutasku, puhelintasku ja kynätaskut. Pituus n. 90 cm, leveys n. 71 cm. MATERIAALI: 55/45% puuvilla/polyesteri VÄRI: 546/denimsininen KOKO: Yksi koko PAINO: 350 gr/m² TUOTENUMERO: GRAFF RINTALAPPUESILIINA Denimiä. Unisex malli. Soljella säädettävä niskanauha, solmiamisnauhat. Rintatasku, iso etutasku, puhelintasku ja kynätaskut. Pituus n. 90 cm, leveys n. 71 cm. MATERIAALI: 50/45/5% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 549/meleerattu harmaa KOKO: Yksi koko PAINO: 275 gr/m² TUOTENUMERO: ARIEL MUOVIESILIINA Niskanauha säädettävissä napeilla. Solmimisnauhat vyötäröllä. Pituus 100 cm, leveys 73 cm. MATERIAALI: 75/25% PVC/polyesteri VÄRI: 540/sininen, 900/valkoinen KOKO: Yksi koko PAINO: 240 gr/m² TUOTENUMERO: DONNA SUOJAESILIINA Rintatasku vasemmalla puolella. Kaksi sivutaskua, avainlenkki ja puhelintasku oikeassa taskussa. Kiinnitys ja vyötärönympäryksen säätö sivutampeilla. Keskiselän pituus 85 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 940/musta KOKO: S-XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

58 MINNA KIETAISUESILIINA/ HAME Kietaisuesiliina, jota voidaan käyttää myös hameena. Leveys säädettävissä napilla ja tarrakiinnityksellä. Yksi tasku. Takapituus 58 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/ puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Ominaisuudet: Kietaisuhametta voidaan käyttää myös esiliinana. Yksi tasku. Vyötärön leveys säädeltävissä.

59 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 59 LEIA BISTROESILIINA APRILIA VYÖTÄRÖESILIINA NOOR VYÖTÄRÖESILIINA Solmiamisnauhat ja muotolaskokset vyötäröllä. Edessä halkio. Yksi tasku. Leveys 99 cm, pituus 88 cm. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 437/tumma luumu, 541/tummansininen, 938/harmaa, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Solmiamisnauhat. Kengurutasku. Leveys n. 70 cm, pituus n. 57 cm. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 437/tumma luumu, 548/tummansininen, 900/valkoinen, 938/harmaa, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Isossa taskussa vedenpitävä sisätasku. Kolikko- ja kynätasku. Ripustinlenkki. D-lenkki avaimille. Sivuilla soljet vyölenkkeihin kiinnittämistä tai säädettävää nauhaa varten. Leveys n. 45 cm, pituus nauhan kanssa n. 29 cm. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: VALLY VYÖTÄRÖESILIINA Solmiamisnauhat. Leveys n. 110 cm. Pituus n. 68 cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: Yksi koko PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: DARA VYÖTÄRÖESILIINA Solmimisnauhat. Kengurutasku. Leveys 69 cm, pituus 58 cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: EDDY VYÖTÄRÖESILIINA Solmiamisnauhat. Kengurutasku. Leveys n. 82 cm. Pituus n. 45 cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

60 60 EMMIE NAISTEN TARJOILIJAN TAKKI Normaali istuvuus. Kolme etutaskua. Yksi rintatasku. Napit ja olkapoletit myydään erikseen, katso tuotteet ja Keskiselän pituus 58 cm koko C38. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: VIGGO MIESTEN TARJOILIJAN TAKKI Normaali istuvuus. Kolme etutaskua. Yksi rintatasku. Napit ja olkapoletit myydään erikseen, katso tuotteet ja Keskiselän pituus 74 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C46-60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: TORY NAPIT TARJOILIJAN TAKIT Napit ja kiinnittimet tarjoilijan takkeihin ja Myydään kuuden kappaleen pakkauksessa. MATERIAALI: 100% metalli VÄRI: 101/kulta, 106/hopea KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: NILO OLKAPOLETIT Punottu malli. Myydään pareittain. VÄRI: 106/hopea, 940/kulta KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO:

61 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 61 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

62 62 REESE PÄÄHINE Joustava takaosa. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 437/ tumma luumu, 541/tummansininen, 717/vihreä, 900/ valkoinen, 938/harmaa, 940/musta, 981/pepitaruutu KOKO: 55/57, 58/60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: KING KOKKIHATTU 25 mm pliseeraus. Korkeus 30 cm. Säädettävä koko 55-62cm. 25 kpl pakkaus. MATERIAALI: 100% kuitukangas VÄRI: 900/valkoinen KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: SARIA PYÖREÄ PÄÄHINE Unisex verkkopäähine, verkko päälaella. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 55/56, 57/58, 59/60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: SUNNY VERKKOPÄÄHINE Unisex verkkolippalakki, verkko päälaella ja resori takana. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: BLAZE PÄÄHINE Sopii lyhyille ja pitkille hiuksille. Hiuspussi ja päällysosa verkkomateriaalia. Koko säädettävissä tarralla. MATERIAALI: 55/45% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 115 gr/m² TUOTENUMERO: PARIS BANDANA Takana kangaspussi pitkille hiuksille. Yksi koko, säätö takaa nauhalla. MATERIAALI: 55/45% polyesteri/puuvilla (ohut materiaali) VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 115 gr/m² TUOTENUMERO: MIMAS BANDANA Yksi koko, säätö takaa nauhalla. MATERIAALI: 55/45% polyesteri/puuvilla (ohut materiaali) VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 115 gr/m² TUOTENUMERO:

63 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 63 ERIKA HIJAB HUIVI Koko 95 x 95 cm. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 64 gr/m² TUOTENUMERO: KIMBERLY HUIVIPÄÄHINE Kokoa voidaan säätää napilla ja kuminauhalla takaa. MATERIAALI: 55/45% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 115 gr/m² TUOTENUMERO: SYROS KOKKIHATTU Säätö takaa tarranauhalla. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: SIKINOS LIPPALAKKI Unisex armylippis, taivutettu lippa, säätö takaa metallisoljella. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: CASKO LIPPALAKKI Unisex malli. Punainen tere lipan reunassa. Säädettävä koko. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: TOBY KAULAHUIVI Koko 118 x 84 cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko PAINO: 140 gr/m² TUOTENUMERO: TOBY KAULAHUIVI Koko 118 x 84 cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: Yksi koko PAINO: 145 gr/m² TUOTENUMERO: LITHO KOKKILIINA Koko 55 x 77cm. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 900/valkoinen KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

64 64 MAUD NAISTEN JAKKU Lyhyt malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Joustava vuori. Rintatasku. Läpälliset sivutaskut. Yksi povitasku. Edessä kaksi nappia. Niskassa ripustinlenkki. Keskiselän pituus n. 61 cm koko C38. Kemiallinen pesu. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C32-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: IRIS NAISTEN JAKKU Klassinen malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Joustava vuori. Rintatasku. Läpälliset sivutaskut. Yksi povitasku. Edessä kaksi nappia. Niskassa ripustinlenkki. Keskiselän pituus n. 67 cm koko C38. Kemiallinen pesu. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C32-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: IDA NAISTEN LIIVI Hieman vartalonmukainen malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Napitus edessä. Antistaattinen polyesterivuori. Takana tamppi metallisoljella vyötärön leveyden säätöön. Rintatasku, sivutaskut, korkkiruuvitasku ja sisätasku. Sivuilla ja takana lyhyet halkiot. Keskiselän pituus n. 49 cm koko C38. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C32-48 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: KLARA NAISTEN LIIVI Hieman vartalonmukainen malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Napitus edessä. Antistaattinen polyesterivuori. Takana tamppi soljella vyötärön leveyden säätöön. Kynätasku vasemmalla edessä. Sivutaskut alhaalla edessä. Korkkiruuvitasku. Suora helma, lyhyet halkiot edessä ja takana. Keskiselän pituus n. 59 cm koko C38. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 940/musta KOKO: C32-48 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO:

65 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 65 FRANS MIESTEN TAKKI Klassinen malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Joustava vuori. Rintatasku listalla. Läpälliset sivutaskut. Kolme povitaskua, yksi niistä puhelintasku. Edessä kaksi nappia. Hihansuissa halkiot ja neljä nappia. Ripustinlenkki niskassa. Takana kaksi halkiota. Keskiselän pituus n. 73 cm koko C50. Kemialllinen pesu. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C44-62, C , D PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: Bionic finish Eco ympäristöä säästävä LEON MIESTEN LIIVI Hieman vartalonmukainen malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Napitus edessä. Antistaattinen polyesterivuori. Takana tamppi metallisoljella vyötärön leveyden säätöön. Rintatasku, sivutaskut, korkkiruuvitasku ja sisätasku. Sivuilla ja takana lyhyet halkiot. Keskiselän pituus n. 61 cm koko C50. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C44-58 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: KALAMOS MIESTEN LIIVI Hieman vartalonmukainen malli, stretchiä ja Bionic viimeistely. Napitus edessä. Antistaattinen polyesterivuori. Takana tamppi soljella vyötärön leveyden säätöön. Rintatasku, sivutaskut ja korkkiruuvitasku. Suora helma, lyhyet halkiot edessä ja takana. Keskiselän pituus n. 67 cm koko C50. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/ elastaani VÄRI: 940/musta KOKO: C44-58 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: kosteuskäsittely Bionic finish Eco on ympäristöä säästävä vaatteen pinnalle levitetty kosteuskäsittely, joka ei sisällä fluorikarboneja ja joka saa vaatteen hylkimään kosteutta niin, etteivät vesipisarat imeydy sen pintaan. Vettä hylkivät ominaisuudet ovat täysin korvaamattomia ammateissa, joissa altistuu usein roiskeille ja kosteudelle. TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

66 66 JENNY MEKKO Hieman vartalonmukainen malli. Pyöreä pääntie. Muotolaskokset ja laskokset edessä. Takana vetoketju. Tasku lantiolla vasemmalla. Keskiselän pituus 93 cm koko C38. MATERIAALI: 50/50% lyocell/polyesteri VÄRI: 940/musta KOKO: C34-48 PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO: ISA MEKKO Hieman vartalonmukainen malli, jerseyneulosta. Pyöreä pääntie, edessä molemmin puolin napitus. Lyhyet hihat. Sivutaskut, oikeassa taskussa avainlenkki. Sivuhalkiot. Keskiselän pituus 92 cm koko C38/40. MATERIAALI: 73/24/3% viskoosi/polyesteri/ elastaani VÄRI: 334/cayenne, 940/musta KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 250 gr/m² TUOTENUMERO: RIVER UNISEX VYÖ Pituus 125 cm. Leveys 3 cm. Säädettävä pituus. MATERIAALI: Nahka VÄRI: 940/musta KOKO: Yksi koko TUOTENUMERO: ADAM MIESTEN HOUSUT Edestä sileä malli. Stretchiä ja Bionic viimeistely. Vyölenkit. Sivu- ja takataskut. Puolivuori edessä lahkeissa. Haarakorkeus edessä mukaan lukien vyötärönauha 28 cm, lahkeen ympärys 42 cm ja lahkeen sisäpituus n. 82 cm koko C50, lahkeen sisäpituus n. 87 cm koko C150 ja n. 78 cm koko D100. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/ musta KOKO: C44-C62, C146-C158, D96-D116 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: ELLA NAISTEN HOUSUT Edestä sileä malli. Stretch ja Bionic viimeistely. Vyötärönauha vyölenkeillä. Viistot sivutaskut. Vetoketju etuhalkiossa. Haarakorkeus edessä, mukaan lukien vyötärönauha 25 cm, lahkeen ympärys n. 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus n. 80 cm koko C38 ja n. 84 cm koko L38. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 940/musta KOKO: C32-54, L32-52 VÄRI: 930/harmaa KOKO: C32-52, L32-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: INGRID HAME Suora malli ilman vyötärönauhaa, lantiomalli. Stretchiä ja Bionic viimeistely. Antistaattinen polyesterivuori. Tasku oikealla edessä. Keskellä takana vetoketju ja nappi sekä helmassa halkio. Keskitaka pituus n. 56 cm koko C38. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C32-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO:

67 HOTELLI, RAVINTOLA JA KAHVILA 67 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

68 YLÄOSAT Kestäviä, istuvia vaatteita Valmistamamme yläosat on suunniteltu eri aloilla toimivien asiakkaidemme tarpeisiin. Kaikille on yhteistä tyylikkyys, kestävyys ja käytännölliset yksityiskohdat.

69

70 70

71 YLÄOSAT 71 Uutuus! SOFT DENIM ABIGAIL NAISTEN PAITAPUSERO Hieman vartalonmukainen malli. Kaulukset. Edessä ja hihansuissa painonappikiinnitys. Kaulukset. Kaksi rintataskua. Muotolaskokset edessä ja takana. Pitkät hihat. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 69 cm koko C38. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: C34-52 PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: SOFT DENIM Uutuus! CALVIN MIESTEN KAULUSPAITA Hieman vartalonmukainen malli. Kaulukset. Edessä ja hihansuissa painonappikiinnitys. Kaksi rintataskua. Muotolaskokset takana. Pitkät hihat. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/ polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: MARTA NAISTEN NEULETAKKI Normaali istuvuus, klassinen malli. V-pääntie. Napit sävy sävyyn. Keskiselän pituus n. 62 cm koko C36/38. MATERIAALI: 80/17/3% puuvilla/polyamidi/ elastaani VÄRI: 940/musta KOKO: C32/34-48/50 PAINO: 220 gr/m² TUOTENUMERO: ALI MIESTEN NEULEPUSERO Normaali istuvuus. Klassinen malli, V-pääntie. Keskiselän pituus n. 70 cm koko M. MATERIAALI: 80/17/3% puuvilla/polyamidi/ elastaani VÄRI: 940/musta KOKO: S-2XL PAINO: 220 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

72 72

73 YLÄOSAT 73 ELTON MIESTEN KAULUSPAITA Pitkät hihat. Button-down kaulus. Rintatasku. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko 39/40. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 347/punainen, 519/sininen KOKO: 37/38-45/46 PAINO: 101 gr/m² TUOTENUMERO: ROSE NAISTEN PAITAPUSERO Pitkät hihat. Rintatasku. Muotolaskokset edessä ja takana. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 68 cm koko C38. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 347/punainen, 519/sininen KOKO: C34-48 PAINO: 101 gr/m² TUOTENUMERO: EWA NAISTEN PAITAPUSERO Pitkät hihat. Rintatasku. Muotolaskokset edessä ja takana. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 68 cm koko C38. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 537/sininen KOKO: C34-48 PAINO: 101 gr/m² TUOTENUMERO: NILS MIESTEN KAULUSPAITA Pitkät hihat. Rintatasku. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko 39/40. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 537/sininen KOKO: 37/38-45/46 PAINO: 101 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

74 74 JENS MIESTEN KAULUSPAITA Lyhyet hihat. Rintatasku. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko 39/40. MATERIAALI: 60/38/2% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 900/valkoinen KOKO: 35/36-47/48 VÄRI: 940/musta KOKO: 37/38-45/46 PAINO: 134 gr/m² TUOTENUMERO: HENRIK MIESTEN KAULUSPAITA Pitkät hihat. Rintatasku. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 77 cm koko 39/40. MATERIAALI: 60/38/2% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 506/vaaleansininen, 940/musta KOKO: 37/38-45/46 VÄRI: 900/valkoinenKOKO: 35/36-47/48 PAINO: 134 gr/m² TUOTENUMERO: MARY ÄITIYSPAITA Väljä malli. Kaulukset. Kevyt materiaali. Käärittävät hihat, kiinnitys tampilla ja napilla. Napillinen rintatasku vasemmalla puolella. Solmintanauha takana leveyden säätöön. Keskiselän pituus 77 cm koko C36/38. MATERIAALI: 55/45% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen KOKO: C32/34-48/50 PAINO: 115 gr/m² TUOTENUMERO: LISE NAISTEN PAITAPUSERO Lyhyet hihat. Rintatasku. Edessä ja takana muotolaskokset. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 68 cm koko C38. MATERIAALI: 60/38/2% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 134 gr/m² TUOTENUMERO: ESTER NAISTEN PAITAPUSERO Pitkät hihat. Rintatasku. Edessä ja takana muotolaskokset. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 68 cm koko C38. MATERIAALI: 60/38/2% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 506/vaaleansininen, 900/ valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 134 gr/m² TUOTENUMERO: NORAH NAISTEN PAITAPUSERO Hieman vartalonmukainen malli, muotolaskokset edessä ja takana. 3/4 hihat halkioilla. Pyöristetty helma. Keskiselän pituus 65 cm koko C38. MATERIAALI: 60/38/2% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 506/vaaleansininen KOKO: C34-52 VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-56 PAINO: 134 gr/m² TUOTENUMERO:

75 YLÄOSAT 75 HOLLY NAISTEN T-PAITA ELSA NAISTEN T-PAITA SOPHIE NAISTEN T-PAITA Normaali istuvuus. V-pääntie ja lyhyt nappilista edessä. 3/4-hihat. Keskiselän pituus 64 cm koko C38/40. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 331/punainen, 621/petrooli, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 180 gr/m² TUOTENUMERO: Hieman vartalonmukainen malli. 3/4-hihat. Keskiselän pituus 70 cm koko M. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 958/valkoinen/roosa, 959/valkoinen/ sininen, 963/valkoinen/vihreä KOKO: S-XL PAINO: 180 gr/m² TUOTENUMERO: Väljä malli. V-pääntie. Lyhyet hihat. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 541/ tummansininen, 900/valkoinen, 921/harmaa KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: ALEX UNISEX T-PAITA Väljä malli. Materiaali korkeita pesu- ja kuivauslämpötiloja kestävä singlejersey. Pyöreä pääntie. Lyhyet hihat. Keskiselän pituus 74 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: XS-2XL PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO: CHARLIE UNISEX T-PAITA Väljä malli. Pyöreä pääntie. Lyhyet hihat. Singlejersey, pyöröneule. Keskiselän pituus 74 cm koko M. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: XS-4XL VÄRI: 331/punainen, 512/vaaleansininen KOKO: S-2XL PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: ANDY UNISEX T-PAITA Kapea malli. Pyöreä pääntie. Pitkät hihat. Keskiselän pituus 64 cm koko M. MATERIAALI: 92/8% puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: XS-2XL PAINO: 240 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

76 76 Uutuus! KAJSA HIHATON TOPPI Normaali istuvuus. Pyöreä pääntie edessä ja takana. Pituus takana olkapäältä helmaan 72 cm koko C38/40. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 185 gr/m² TUOTENUMERO: MOLLY NAISTEN T-PAITA Normaali istuvuus. Pyöreä pääntie. Lyhyet hihat. Hieman etuosaa pidempi takaosa, pyöristetty helma. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 342/luumu, 520/turkoosi, 711/vihreä, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 185 gr/m² TUOTENUMERO: LAURA NAISTEN T-PAITA Normaali istuvuus. Materiaali korkeita pesuja kuivauslämpötiloja kestävä singlejersey. Pyöreä pääntie. Lyhyet hihat. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 180 gr/m² TUOTENUMERO: ALICE NAISTEN T-PAITA Normaali istuvuus. V-pääntie. Lyhyet hihat. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 324/koralli, 331/punainen, 342/luumu, 512/vaaleansininen, 520/turkoosi, 711/vihreä, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 185 gr/m² TUOTENUMERO: WILMA NAISTEN T-PAITA Normaali istuvuus. V-pääntie. 3/4-hihat. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 331/punainen, 342/luumu, 512/vaaleansininen, 520/turkoosi, 711/vihreä, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 185 gr/m² TUOTENUMERO: TILDA NAISTEN T-PAITA Normaali istuvuus. Pyöreä pääntie. Pitkät hihat. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 95/5% puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 185 gr/m² TUOTENUMERO:

77 YLÄOSAT 77 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

78 SAM PIKEEPAITA UNISEX Klassinen malli. Pikeekaulus. Napit sävy sävyyn. Lyhyet hihat. Keskiselän pituus 72 cm koko M. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 331/punainen, 342/luumu, 512/vaaleansininen, 520/turkoosi, 711/vihreä KOKO: S-3XL VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-4XL PAINO: 220 gr/m² TUOTENUMERO: MAJA PIKEEPAITA NAISTEN Hieman vartalonmukainen malli. Pikeekaulus. Kapea nappilista, napit sävy sävyyn. Lyhyet hihat. Keskiselän pituus 69 cm koko C38/40. MATERIAALI: 96/4% puuvilla/elastaani VÄRI: 331/punainen, 342/luumu, 512/vaaleansininen, 520/turkoosi, 541/tummansininen, 711/vihreä, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34/36-46/48 PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO:

79 DANA UNISEX FLEECELIIVI Korkea kaulus. Edessä vetoketju. Synteettistä materiaalia, joka ei ime kosteutta, vaan säilyttää lämpöominaisuutensa myös sateisissa ja kosteissa olosuhteissa. Rintatasku ja sivutaskut vetoketjulla. Helmassa kiristysnauha. Keskiselän pituus 70 cm koko M. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 940/musta KOKO: XS-2XL PAINO: 240 gr/m² TUOTENUMERO: LIVIA NAISTEN KOLMITOIMIPARKA Edessä vetoketju. Napeilla suljettavat etutaskut. Heijastava tere etu- ja takakaarrokkeessa sekä kyynärpäissä. Irroitettava (nappikiinnitys) ja säädettävä huppu. Irroitettava (vetoketjukiinnitys) sisätakki, topattua polyesterimateriaalia. Sisätakissa kaksi etutaskua vetoketjukiinnityksellä ja povitasku. Resorineulos hihansuissa MVP. MATERIAALI: 100% polyesteri VÄRI: 940/musta KOKO: C30/32-50/52 PAINO: 145 gr/m² TUOTENUMERO:

80 HOUSUT Kestävät, hyvin istuvat housut Housumme sopivat hyvin kaikille vartalotyypeille ja ne on suunniteltu eri ammattiryhmien vaatimusten mukaisesti. Kaikki housut on valmistettu ympäristöä säästävistä ja kestävistä materiaaleista.

81

82 82 HOUSUT Kaikille vartalotyypeille sopivat mukavat housut Kapea Kapeahko, tyköistuva stretch-malli on miellyttävän joustava. Napakasti reisistä ja pohkeista istuvasta mallista pitävälle. Normaali Useimmille vartalotyypeille sopivassa mallissa on normaali istuvuus ja suorat lahkeet. Ajaton malli, joka on monen suosikki. Väljä Väljä malli on tilavissa ja huolettomissa vaatteissa viihtyvän valinta. Se on leveä ja reilu malli, joka ei kiristä mistään.

83

84 84 Naisten housut Pehmeät ja mukavat Pehmeissä ja kauniissa housuissamme on miellyttävä, joustava materiaali. Malli sopii kaikille vartalotyypeille. CAROL NAISTEN 3/4 JERSEY- HOUSUT Väljä malli. Housut joustavaa jerseyneulosta, 3/4 lahkeen pituus.. Leveä vyötärönauha, vyötärönauhassa takana kuminauha. Sivutaskut. Edessä laskokset. Lahkeensuussa käänne. Haarakorkeus edessä, mukaan lukien vyötärönauha 41 cm koko C38/40. Lahkeen sisäpituus 50 cm kaikki koot. MATERIAALI: 73/24/3% viskoosi/polyesteri/ elastaani VÄRI: 940/musta KOKO: C30/32-54/56 PAINO: 250 gr/m² TUOTENUMERO:

85 NAISTEN HOUSUT 85 JILL NAISTEN JERSEYHOUSUT Stretch. Joustava vyötärö, sileä etumus. Haarakorkeus edessä 24 cm ja lahkeen ympärys 41 cm koko C36/38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 92/8% puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C32/34-48/50 PAINO: 250 gr/m² TUOTENUMERO: ASTRID LEGGINGSIT Joustava vyötärö. Haarakorkeus edessä 18 cm koko C38/40. Lahkeen sisäpituus 74 cm kaikki koot. MATERIAALI: 90/10% puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34/36-46/48 PAINO: 180 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

86 86 Naisten housut Kapea malli Kapeissa housuissamme on mukava vartalonmukainen malli. Housut imartelevat vartalonmuotoja ja usein malleissa on stretchmateriaalia lisäten näin käyttömukavuutta. Uutuus! FREYA NAISTEN FARKUT Klassinen viisitaskumalli. Stretch. Vyötärönauha ja vyölenkit. Edessä vetoketjuhalkio. Etu- ja takataskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 18 cm ja lahkeen ympärys 32 cm koko C38. Lahkeensuussa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen sisäpituus 80 cm kaikki koot. MATERIAALI: 97/3% puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 280 gr/m² TUOTENUMERO:

87 NAISTEN HOUSUT/ KAPEA MALLI 87 Uutuus! KATE NAISTEN HOUSUT Kapeat viisitaskuhousut, stretchiä. Kaksoistikkaukset sävy sävyyn. Vyötärönauha ja vyölenkit, avainlenkki. Kaksi nappia ja vetoketju etuhalkiossa. Sivu- ja takataskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 25 cm ja lahkeen ympärys 41 cm koko C38. MATERIAALI: 64/34/2% polyesteri/puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 245 gr/m² TUOTENUMERO: VANJA NAISTEN HOUSUT Vyötäröllä edessä avainlenkki. Vyölenkit. Vyötäröllä, takana sekä polvissa edessä joustavaa neulosta. Etuhalkiossa vetoketju. Sivutaskut. Takataskut, toinen vetoketjulla, toinen tarrakiinnityksellä. Tilava puhelintasku vasemmassa lahkeessa. Muotoillut polvet. Lahkeensuussa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen ympärys 32 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 80 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla, joustavat yksityiskohdat 91/9% polyamidi/elastaani VÄRI: 599/tummansininen/musta, 896/harmaa/musta, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! SABINA NAISTEN HOUSUT Vyötärönauha. Vyötäröllä sivuilla joustavat resorit. Vyölenkit. Edessä vetoketju halkiolla. Sivutaskut, oikeassa sisällä kolikkotasku. Avainlenkki. Haarakorkeus edessä sisältäen vyötärönauhan 22 cm ja lahkeen ympärys 35 cm koko C38. Lahkeensuussa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen sisäpituus 80 cm kaikki koot. MATERIAALI: 60/40% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen KOKO: C34-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: LIV NAISTEN FARKUT Äitiyshousut kasvunvaralla. Kapea viisitaskumalli, stretch. Elastaanijersey vatsan ja selän ympäri. Matala vyötärö, vyölenkit. Lahkeensuun ympärys 36 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 83 cm kaikki koot. MATERIAALI: 64/34/2% polyesteri/puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-50 PAINO: 245 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

88 88 NAISTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI Naisten housut Normaali malli Klassinen suoralahkeinen malli, joka sopii useimmille vartalotyypeille. SOFIA NAISTEN FARKUT Klassinen viisitaskumalli, stretchiä. Keltaiset tikkaukset. Vyötärönauha, vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivu- ja takataskut. Reisitasku puhelintaskulla oikeassa lahkeessa. Esitaivutetut polvet. Haarakorkeus edessä mukaan lukien vyötärönauha 24 cm, lahkeen ympärys 40 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. Esipesty tuote. MATERIAALI: 75/23/2% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 531/sininen KOKO: C34-52 PAINO: 311 gr/m² TUOTENUMERO: ILSE NAISTEN FARKUT Klassinen viisitaskumalli, stretch. Keltaiset tikkaukset. Vyötärönauha, vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivutaskut ja takataskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 24 cm ja lahkeen ympärys 40 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. Esipesty tuote. MATERIAALI: 75/23/2% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 531/sininen KOKO: C34-60 PAINO: 306 gr/m² TUOTENUMERO: RIKKE NAISTEN 3/4 FARKUT Stretchiä. Keltaiset tikkaukset. Vetoketju etuhalkiossa. Sivu- ja takataskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 24 cm, lahkeen ympärys 38 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 55 cm kaikki koot. Esipesty tuote. MATERIAALI: 75/23/2% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 531/sininen KOKO: C34-52 PAINO: 306 gr/m² TUOTENUMERO:

89 NAISTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI 89 EMMA NAISTEN HOUSUT Vyötärönauhassa vyölenkit ja D-rengas esim. avaimille. Vetoketju etuhalkiossa. Kolme sivutaskua, yksi vetoketjullinen oikealla puolella. Päälle ommellut takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa paikka puhelimelle. Kolme lahjepituutta, joista kaksi säädettävissä tampeilla. Haarakorkeus edessä, mukaan lukien vyötärönauha 25 cm, lahkeen ympärys 45 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: Cargo - 100% puuvilla VÄRI: 901/kitti, 940/musta KOKO: C32-52 PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO: AGNES NAISTEN HOUSUT Leveä vyötärönauha, vyölenkit ja avainlenkki. Vyötärönympärys säädettävissä tampeilla ja sisäpuolelta kuminauhalla. Napit ja vetoketju etuhalkiossa. Sivutaskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 25 cm, lahkeen ympärys 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: CHARADE ANNA NAISTEN HOUSUT Leveä vyötärönauha, vyölenkit ja avainlenkki. Vyötärönympärys säädettävissä sisäpuolen tampeilla ja resorilla. Napit ja vetoketju etuhalkiossa. Sivutaskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku puhelintaskulla. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 25 cm, lahkeen ympärys 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/polyesteri VÄRI: 541/tummansininen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! NELLY NAISTEN HOUSUT Normaali istuvuus. Kaksoistikkaukset sävy sävyyn. Vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivuilla tampit vyötärönympäryksen säätöön. Etutaskut, päälle ommellut takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa paikka puhelimelle. Haarakorkeus edessä, vyötärönauha mukaan lukien 25 cm, lahkeen ympärys 40 cm koko C38. 5 cm saumanvara lahkeensuussa, jotta lahjetta helppo pidentää. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

90 90 NAISTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI VIOLA KOKKIHOUSUT NAISET Vyötärö säädettävissä takaa kuminauhalla. Kaksi etu- ja takataskua. Atulatasku oikeassa lahkeessa. Nappi ja vetoketjuhalkio. Lahkeen ympärys 41cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 981/pepitaruutu KOKO: C32-52 PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO: ALMADA KOKKIHOUSUT NAISET Normaali istuvuus. Vyötärönauha, vyölenkit. Vyötärönympärys säädettävissä sivutampeilla. Vetoketju ja nappi etuhalkiossa. Viistot sivutaskut. Takataskut. Atulatasku. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 27 cm, lahkeen ympärys 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 981/pepitaruutu KOKO: C32-52 PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: VERA NAISTEN 3/4 HOUSUT Normaali istuvuus. Kaksoistikkaukset sävy sävyyn. Vyötärönauha, vyölenkit. Sivuilla tampit vyötärönympäryksen säätöön. Päälle ommellut etu- ja takataskut. Esitaivutetut polvitaipeet. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa paikka puhelimelle. Haarakorkeus edessä, vyötärönauha mukaan lukien 25 cm, lahkeen ympärys 43 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 61 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-48 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO:

91 NAISTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI 91 TILDE NAISTEN CHINOS Klassiset chinot. Kapea malli. Kaksi etutaskua. Kaksi takataskua. Kolikkotasku. Etulistassa napitus. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 22 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 210/khaki, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 245 gr/m² TUOTENUMERO: ALVA NAISTEN HOUSUT Vyötärönauha, sileä etumus. Stretch. Vyötärö säädettävissä tampeilla ja resorilla sisäpuolelta. Napit ja vetoketju etuhalkiossa. Avainkorttitasku takana, ei etutaskuja. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 24 cm ja lahkeensuun ympärys 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 57/40/3% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-48 PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO: ELLA NAISTEN HOUSUT Edestä sileä malli. Stretch ja Bionic viimeistely. Vyötärönauha vyölenkeillä. Viistot sivutaskut. Vetoketju etuhalkiossa. Haarakorkeus edessä, mukaan lukien vyötärönauha 25 cm, lahkeen ympärys n. 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus n. 80 cm koko C38 ja n. 84 cm koko L38. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 940/musta KOKO: C32-54, L32-52 VÄRI: 930/harmaa KOKO: C32-52, L32-52 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

92 92 Naisten housut Väljä malli Väljät housumme ovat mukavat ja väljät. Niissä on rentoa työskennellä hektisenäkin työpäivänä. ELIN NAISTEN HOUSUT Väljä malli. Vyötärönauhassa joustavat resorit sivuilla. Vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivu- ja takataskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 29 cm ja lahkeen ympärys 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO:

93 NAISTEN HOUSUT / VÄLJÄ MALLI 93 CHARADE MONICA NAISTEN HOUSUT Väljä malli. Resorivyötärö ja nauhakuja. Vyölenkit. Sivutaskut. Reisitasku oikeassa lahkeessa. Haarakorkeus edessä vyötäröresori mukaan lukien 32 cm ja lahkeensuun ympärys 40 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 85 cm kaikki koot. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/polyesteri VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C34-50 PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: MIRA NAISTEN HOUSUT Väljä malli. Vyötärönauhassa joustavat resorit sivuilla. Vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivu- ja takataskut. Reisitasku oikeassa lahkeessa. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 29 cm, lahkeen ympärys 41 cm koko C38. Lahkeen sisäpituus 84 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: C34-52 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Tervetuloa Hejco-verkkokauppaan! Verkkokaupasta löydät koko mallistomme, saat tuotetietoa, näet varastotilanteen sekä tarjouksemme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

94 94 MIESTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI Miesten housut Normaali malli Klassinen suoralahkeinen malli, joka sopii useimmille vartalotyypeille. ISAC MIESTEN FARKUT Klassinen viisitaskumalli, stretch. Normaali istuvuus. Keltaiset tikkaukset. Vyötärönauha, vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivu- ja takataskut. Reisitasku puhelintaskulla oikeassa lahkeessa. Esitaivutetut polvet. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 27 cm, lahkeen ympärys 42 cm koko C50. Lahkeen sisäpituus 86 cm kaikki koot. Esipesty tuote. MATERIAALI: 75/23/2% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 531/sininen KOKO: C46-60 PAINO: 311 gr/m² TUOTENUMERO: Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa Niin pysyt aina ajan tasalla Hejcon viimeisimmistä uutisista! facebook.com/hejcosuomi instagram/hejcosuomi #hejcosuomi MADS MIESTEN FARKUT Klassinen viisitaskumalli, stretch. Keltaiset tikkaukset. Vyötärönauha, vyölenkit. Vetoketju etuhalkiossa. Sivutaskut ja takataskut. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 27 cm ja lahkeen ympärysmitta 42 cm koko C50. Lahkeen sisäpituus 86 cm kaikki koot. Esipesty tuote. MATERIAALI: 78/19/3% puuvilla/polyesteri/elastaani VÄRI: 531/sininen KOKO: C46-60 PAINO: 306 gr/m² TUOTENUMERO:

95 MIESTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI 95 ADAM MIESTEN HOUSUT Edestä sileä malli. Stretchiä ja Bionic viimeistely. Vyölenkit. Sivu- ja takataskut. Puolivuori edessä lahkeissa. Haarakorkeus edessä mukaan lukien vyötärönauha 28 cm, lahkeen ympärys 42 cm ja lahkeen sisäpituus n. 82 cm koko C50, lahkeen sisäpituus n. 87 cm koko C150 ja n. 78 cm koko D100. MATERIAALI: 54/44/2% polyesteri/villa/elastaani VÄRI: 540/tummansininen, 930/harmaa, 940/musta KOKO: C44-C62, C146-C158, D96-D116 PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO: DAVID MIESTEN HOUSUT Normaali istuvuus, stretchiä. Kaksoistikkaukset sävy sävyyn. Vyötärönauha, vyölenkit. Nappi ja vetoketju etuhalkiossa. Sivutaskut. Takataskut, oikeassa taskussa nappi ja lenkki. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 25 cm, lahkeen ympärys 45 cm ja lahkeen sisäpituus 87 cm koko C50. MATERIAALI: 64/34/2% polyesteri/puuvilla/elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 245 gr/m² TUOTENUMERO: HARRY MIESTEN CHINOS Klassiset chinot. Kapea malli. Kaksi etutaskua. Kaksi takataskua. Kolikkotasku. Napitus etuhalkiossa. Lahkeen ympärys 38 cm, lahkeen sisäpituus 84 cm koko C50. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 210/khaki, 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 245 gr/m² TUOTENUMERO: ELIAS MIESTEN HOUSUT Vyötärönauhassa vyölenkit ja D-rengas esim. avaimille. Vetoketju etuhalkiossa. Sivutaskut ja päälle ommellut takataskut. Reisitaskut, joissa kynä- ja puhelintasku. Kolme lahjepituutta, joista kaksi säädettävissä tampeilla ja napeilla. Haarakorkeus edessä, vyötärönauha mukaan lukien, 26 cm, lahkeen ympärys 44 cm ja lahkeen sisäpituus 87 cm koko C50. MATERIAALI: Cargo - 100% puuvilla VÄRI: 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

96 96 MIESTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI AVILIA KOKKIHOUSUT MIEHET Normaali istuvuus. Vyötärönauha, vyölenkit. Vyötärönympärys säädettävissä sivutampeilla. Vetoketju ja nappi etuhalkiossa. Viistot sivutaskut. Päälle ommellut takataskut. Atulatasku. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 27 cm, lahkeen ympärys 43 cm ja lahkeen sisäpituus 87 cm koko C50. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 981/pepitaruutu KOKO: C44-64, D PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: ANDERS KOKKIHOUSUT MIEHET Vyötärön säätö takaa kuminauhalla. Kaksi etuja takataskua. Atulatasku oikeassa lahkeessa. Nappi ja vetoketjuhalkio. Lahkeen ympärys 43 cm, lahkeen sisäpituus 87 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 981/pepitaruutu KOKO: C44-64, D PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO:

97 MIESTEN HOUSUT / NORMAALI MALLI 97 PAUL MIESTEN HOUSUT Normaali istuvuus. Kaksoistikkaus sävy sävyyn. Vyötärönauha, vyölenkit. Vyötärönympärys säädettävissä sivutampeilla. Nappi ja vetoketju etuhalkiossa. Viistot sivutaskut. Päälle ommellut takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa paikka puhelimelle. 5 cm saumanvara lahkeensuussa, jotta lahkeen pituutta on helppo jatkaa. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien, 27 cm, lahkeen ympärys 42 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: EMAD MIESTEN HOUSUT Vyötäröllä edessä avainlenkki. Vyölenkit. Vyötäröllä, takana sekä polvissa edessä joustavaa neulosta. Etuhalkiossa vetoketju. Sivutaskut. Takataskut, toinen vetoketjulla, toinen tarrakiinnityksellä. Tilava puhelintasku oikeassa lahkeessa. Muotoillut polvet. Lahkeensuussa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen ympärys 42 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko C50. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla, joustavat yksityiskohdat 91/9% polyamidi/elastaani VÄRI: 599/tummansininen/musta, 896/harmaa/ musta, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: C44-60 PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

98 98 Unisex-housut Normaali malli Unisex-housut sopivat sekä naisille että miehille. Uusi väri! RICKY HOUSUT UNISEX Joustava kangas, kankaassa elastaania. Vyötärönauhassa takana kuminauha. Sileä etumus. Sivutaskut. Takataskut. Reisitasku ja puhelintasku oikeassa lahkeessa. Avainlenkki. Resorineulos lahkeensuissa. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 28 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko M. MATERIAALI: 49/49/2% polyesteri/puuvilla/elastaani VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-3XL PAINO: 200 gr/m² TUOTENUMERO:

99 UNISEX-HOUSUT / NORMAALI MALLI 99 Lämpöhousut KIT HOUSUT UNISEX Väljä malli, puettavissa housujen päälle. Tuulenja vedenpitävää, hengittävää materiaalia. Resorivyötärössä kiristysnauha. Sivutaskuissa vetoketju. Lahkeensuissa kiristysnauha ja vetoketju. Heijastintereet edessä ja takana. Lahkeen sisäpituus n. 80 cm koko M. MATERIAALI: Päällyskangas 100% polyamidi, vuorikangas 100% polyesteri VÄRI: 940/musta KOKO: 2XS-2XL PAINO: 125 gr/m² TUOTENUMERO: Uutuus! SOFT DENIM JONA HOUSUT UNISEX Vyötäröllä vyölenkit ja avainlenkki. Kuminauha vyötärönauhan sisällä takana, kuminauhan avulla voidaan säätää vyötärön leveyttä. Vetoketju etuhalkiossa. Etutaskut. Takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa puhelintasku ja kynätaskut. Muotoillut polvet. Lahkeet voidaan lyhentää 3/4 pituuteen napeilla.lahkeensuussa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen ympärys 42 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko M. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 938/harmaa, 940/musta KOKO: 2XS-3XL PAINO: 210 gr/m² TUOTENUMERO: RILEY HOUSUT UNISEX Vyötäröllä takana kuminauharesori. Vyölenkit ja avainlenkki. Edessä vetoketjuhalkio. Etu- ja takataskut. Oikeassa lahkeessa reisitasku, jossa puhelintasku ja kynätaskut. Lahkeet voidaan lyhentää 3/4 mittaisiksi napeilla. Lahkeensuissa 5 cm saumanvara, jotta lahkeenpituutta helppo jatkaa. Lahkeen ympärys 39 cm ja lahkeen sisäpituus 82 cm koko M. MATERIAALI: Soft denim - 70/30% puuvilla/polyesteri VÄRI: 545/denimsininen KOKO: XS-3XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

100 100 UNISEX-HOUSUT / VÄLJÄ MALLI DENVER KOKKIHOUSUT UNISEX Väljä malli. Resori ja kiristysnyöri vyötäröllä. Kaksi etutaskua. Atulatasku oikeassa lahkeessa. Lahkeensuut säädettävissä painonapeilla. Lahkeen ympärys 45 cm koko M. Lahkeen sisäpituus 87 cm kaikki koot. MATERIAALI: 65/35% polyesteri/puuvilla VÄRI: 981/pepitaruutu KOKO: 2XS-2XL PAINO: 190 gr/m² TUOTENUMERO: DAY KOKKIHOUSUT UNISEX Väljä malli. Resori ja kiristysnyöri vyötäröllä. Kaksi etutaskua. Atulatasku oikeassa lahkeessa. Lahkeensuut säädettävissä painonapeilla. Lahkeen ympärys 45 cm koko M. Lahkeen sisäpituus 87 cm kaikki koot. MATERIAALI: 100% puuvilla VÄRI: 981/pepitaruutu KOKO: 2XS-2XL PAINO: 160 gr/m² TUOTENUMERO: HERO HOUSUT UNISEX Väljä malli, stretchiä. Resorivyötärö ja nauhakuja. Sivutaskut ja yksi takatasku. Esitaivutetut polvitaipeet. Lahkeensuussa nauhakuja ja kiristin. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 25 cm, lahkeen ympärys 46 cm ja lahkeen sisäpituus 87 cm koko M. MATERIAALI: 57/40/3% puuvilla/polyesteri/ elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-2XL PAINO: 215 gr/m² TUOTENUMERO:

101 UNISEX-HOUSUT / VÄLJÄ MALLI 101 CHARADE MIO HOUSUT UNISEX Väljä malli. Resorivyötärö ja nauhakuja. Vyölenkit. Sivutaskut. Reisitasku oikeassa lahkeessa. Haarakorkeus edessä vyötäröresori mukaan lukien 27 cm ja lahkeen leveys 48 cm koko M. Painonapeilla säädettävät lahkeensuut. Lahkeen sisäpituus 86 cm kaikki koot. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/polyesteri VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 2XS-2XL PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: PAX HOUSUT UNISEX Väljä malli. Resorivyötärö ja nauhakuja. Vyölenkit. Sivutaskut. Reisitasku oikeassa lahkeessa. Painonapit lahkeensuissa lahkeen leveyden ja pituuden säätämiseen. Haarakorkeus edessä vyötäröresori mukaan lukien 27 cm ja lahkeen ympärys 45 cm koko M. Lahkeen sisäpituus 75 cm kaikki koot. MATERIAALI: Charade - 50/50% puuvilla/polyesteri VÄRI: 900/valkoinen KOKO: 2XS-2XL PAINO: 176 gr/m² TUOTENUMERO: CRINKLE JOY HOUSUT UNISEX Väljä malli. Resorivyötärö ja nauhakuja. Sivutaskut. Lahkeen pituus säädettävissä tampilla ja napilla. Painonapeilla säädettävä lahkeensuun leveys. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 29 cm, lahkeensuun ympärys 47 cm ja lahkeen sisäpituus 87 cm koko M. MATERIAALI: Crinkle - 100% puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: XS-2XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: WHITE COLOUR KAJ 3/4 HOUSUT UNISEX Väljä malli. Resorivyötärö ja nauhakuja. Vyölenkit. Päälle ommellut sivutaskut ja takatasku. Esitaivutetut polvitaipeet. Lahkeensuussa nauhakuja ja kiristin. Haarakorkeus edessä vyötärönauha mukaan lukien 28 cm, lahkeensuun ympärys 46 cm koko M. Lahkeen sisäpituus 54 cm kaikki koot. MATERIAALI: Crinkle - 100% puuvilla VÄRI: 541/tummansininen, 900/valkoinen, 940/musta KOKO: XS-XL PAINO: 165 gr/m² TUOTENUMERO: WHITE COLOUR TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

102 102 KENGÄT JA SUKAT Uutuus! BLAIR KENGÄT UNISEX Lenkkitossut. Hyvin suunniteltu ulkopohja on erittäin pitävä ja ilmakuplat sisäpohjassa takaavat jaloille pehmeyden ja mukavuuden koko työpäivän ajan. Pohjallinen on hengittävä, kosteutta haihduttava, vaimentaa iskuja ja säilyttää muotonsa työkengiltä vaadittavassa kovassa käytössä. Mukana lisäpari kengännauhoja. MATERIAALI: Pestävä materiaali, hengittävä ja joustava EVA/kumi VÄRI: 900/valkoinen, 981/musta/valkoinen KOKO: TUOTENUMERO: HALE KENGÄT UNISEX Kevyet, mukavantuntuiset ja pitävät kengät, jotka on valmistettu hengittävästä ja kestävästä Permair nahasta. Liukastumaton ja iskuvaimennettu ulkopohja. Jalkineen rungon kevyt, joustava ja tukeva suunnittelu vähentää jalan nyrjähtämistä. Iskuvaimennettu ja hengittävä Optimax sisäpohja on valmistettu kevyestä ja antibakteerisesta materiaalista. Kosteutta poistava, hengittävä ja kestävä vuori. MATERIAALI: Nahka VÄRI: 900/valkoinen, 940/ musta KOKO: TUOTENUMERO: DARIN KENGÄT UNISEX Liukastumisen estävä kävelykenkä. Öljynkestävä ulkopohja. DMX ride -vaimennus. VÄRI: 940/musta KOKO: TUOTENUMERO: RENE PISTOKKAAT Miellyttävä ja joustava pistokas, kantaremmi. Leveä lesti ja hyvä iskunvaimennus. Pehmeä ja miellyttävä LBS sisäpohja, nahkaa ja vaahtomuovia. MATERIAALI: Nahka VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: TUOTENUMERO: NAVID PISTOKKAAT UNISEX Päällinen pehmeää rei itettyä nahkaa. Nahkapintainen sisäpohja. Säädettävä kantahihna. PU-liukuestepohja. Valkoisena antistaattinen. Voidaan autoklaavata 120 asteessa. MATERIAALI: Nahka VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: TUOTENUMERO:

103 KENGÄT JA SUKAT 103 MALOTT UNISEX SANDAALIT Kevyet, pehmeät ja joustavat sandaalit, erittäin hyvä pitävyys ja iskunvaimennus. Hyvin pehmustettu sisäpohja, joka suojaa jalkapohjaa ja on miellyttävä käyttää työssä. Monessa kohdassa olevat säätömahdollisuudet saavat sandaalin istumaan erittäin hyvin jalassa. Irroitettava kantahihna. MATERIAALI: Nupukki/lycra VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: TUOTENUMERO: DAISY NAISTEN SANDAALIT Kevyet, pehmeät ja joustavat sandaalit, erittäin hyvä pitävyys ja iskunvaimennus. Hyvin pehmustettu sisäpohja, joka suojaa jalkapohjaa ja on miellyttävä käyttää työssä. Monessa kohdassa olevat säätömahdollisuudet saavat sandaalin istumaan erittäin hyvin jalassa. MATERIAALI: Nupukki/lycra VÄRI: 440/ violetti, 542/sininen KOKO: TUOTENUMERO: LYKKE TUKISUKAT Tukisukat auttavat parantamaan verenkiertoa sekä laskemaan jalkojen turvotusta. MATERIAALI: 60/30/10% puuvilla/polyamidi/ elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 36/37-44/45 TUOTENUMERO: LIOR SUKAT 3 parin pakkaus. MATERIAALI: 80/17/3% puuvilla/polyamidi/ elastaani VÄRI: 900/valkoinen, 940/musta KOKO: 35-38, 39-42, TUOTENUMERO: LEXIE NAISTEN POLVISUKAT MATERIAALI: 80/17/3% puuvilla/polyamidi/ elastaani VÄRI: 109/monivärinen KOKO: 35-38, TUOTENUMERO: PIM NAISTEN SUKAT Kahden parin pakkaus, yksi pari musta, yksi pari raidallinen. MATERIAALI: 80/17/3% puuvilla/polyamidi/ elastaani VÄRI: 109/monivärinen KOKO: 35-38, TUOTENUMERO: TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

104 Räätälöityjä ratkaisuja Voit muokata työvaatteidesi ulkonäköä valitsemalla niihin esimerkiksi logon, painatuksen tai brodeerauksen.

105

106 106 Merkintä ja yksilöinti Vaatteitamme voidaan yksilöidä monella eri tavalla. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja yksinkertaisista brodeerauksista aina räätälöityihin kokonaisratkaisuihin. Kysy lisätietoja asiakaspalvelun numerosta Logon sijoittaminen Esimerkkejä tavallisimmista logon sijoituspaikoista: Alaselkä Selkä Vasen rinta Oikea rinta Vasen olkavarsi Oikea olkavarsi Vasen takatasku Oikea takatasku Vasen reisitasku Oikea reisitasku Vasen reisi Oikea reisi Rintatasku Kauluksen takaosa Rinnan keskellä Edessä kauluksen alla Rintataskun yläpuolella Pohje (ylhäältä alas) Pohje (alhaalta ylös Framsida T-shirt Saknas/ ingen info om vilken

107 ANPASSADE LÖSNINGAR 107 Painatus Painatuksella saat vaatteeseesi teräväpiirteisen, monia yksityiskohtia sisältävän kirkasvärisen kuvan. Vaatteeseen voidaan myös lisätä yrityksesi logo. Pienin painatuserä on 50 kpl. Mahdolliset käyttämättömät merkit voidaan varastoida seuraavaa tilausta varten. Brodeeraus Suoraan vaatteeseen tehtävä brodeeraus antaa ylellisen yleisilmeen. Voimme brodeerata myös yrityksenne logon suoraan vaatteeseen. Teemme myös brodeerauksia vaatteeseen ommeltaviin tai tarranauhalla kiinnitettäviin merkkeihin. Nimikyltit Nimibrodeeraukset Painetut nimet Kaiverramme henkilön tai yrityksen nimen joko muoviseen, hopean- tai messinginväriseen nimikylttiin. Halutessanne voimme painaa siihen myös yrityksen logon. Valitse joko suorakaiteen muotoinen tai soikea kyltti ja tekstityyppinä tekstaus tai kaunokirjoitus. Valkoisten kylttien tekstin värivaihtoehdot ovat sininen, punainen, musta ja vihreä. Hopean- ja messinginväristen kylttien teksti on musta. Messinkikyltit voidaan valmistaa myös mustina niin, että niiden teksti on messinginvärinen. Enintään kaksi tekstiriviä. Hakaneula- tai magneettikiinnitys takana. Brodeeratun nimen avulla teet vaatteesta tyylikkään yksilöllisen. Tekstin peruskorkeus on 10 mm. Valitse yllä näkyvän vapaavalintaisen värisen tekstauksen tai kaunokirjoituksen välillä. Tekstauksessa voi myös käyttää isoja kirjaimia. Saat merkittyä vaatteesi selvästi omalla nimelläsi. Enimmäisleveys on 10 cm. Tittelit ja pitkät nimet voidaan kirjoittaa kahdelle riville. Valitse itsellesi sopiva tyyli tavallisimmissa väreissä. Nimen voi luonnollisesti kirjoittaa.

108 MUUTA TIETOA Tervetuloa turvalliseen kauppaan Seuraavilta sivuilta löydät kaikki tarvitsemasi tuote- ja ostostiedot.

109

110 110 Kokojen selitykset LÖYDÄ OIKEA KOKOSI UNISEX-KOOT katso kokojen selitys. Valitse unisex-koko, joka vastaa normaalia naisten/miesten kokoasi. HUOM! Muista, että liikkumavara on laskettu mukaan vaatteeseen ja vaihtelee malleittain. OIKEA MITTA, OIKEA KOKO Alla olevan taulukon mitat ovat vartalonmittoja senttimetreinä (lukuun ottamatta housujen lahkeen sisämittoja). Muista, että liikkumavara on laskettu mukaan vaatteeseen ja vaihtelee malleittain. MIKÄ VARTALONMITTA ON TÄRKEIN? Housut ja hameet - valitse koko lantionmitan mukaan. Takit, puserot ja liivit - valitse koko rintakehän ja lantionmitan mukaan. A A KOKOJEN SELITYS Unisex: Miehet: Naiset: Naiset: C Miehet: C Kaulanympärys: 2XS 2XS XS 30/32 33/34 XS XS S 34/36 35/36 S S M 38/40 44/46 37/38 M M L 42/44 48/50 39/40 L L XL 46/48 52/54 41/42 XL XL 2XL 50/52 56/58 43/44 2XL 2XL 3XL 54/56 60/62 45/46 3XL 3XL 4XL 58/60 64/66 47/48 4XL 4XL 5XL 62/64 68/70 49/50 B C D B C D Mittataulukko MITAT CM Naiset C32 C34 C36 C38 C40 C42 C44 C46 C48 C50 C52 C54 C56 C58 A - Rintakehä B - Vyötärö C - Lantio Miehet C44 C46 C48 C50 C52 C54 C56 C58 C60 C62 C64 A - Rintakehä B - Vyötärö C - Lantio Pituus n. 175 cm D92 D96 D100 D104 D108 D112 D116 D120 D124 A - Rintakehä B - Vyötärö C - Lantio Pituus n cm C146 C148 C150 C152 C154 C156 C158 A - Rintakehä B - Vyötärö C - Lantio

111 MUUTA TIETOA 111 Kenkien kokotaulukko LÖYDÄ OIKEA KENGÄN KOKO Alla olevasta kenkätaulukosta näet jalkaterän pituuteen sopivan jalkineen sisämitan ja sitä vastaavan kengännumeron. Mittaa jalkaterä asettamalla paperiarkki lattialle. Aseta sen jälkeen kantapää paperin reunan kohdalle (ei reunan yli) ja vedä viiva isovarpaan eteen. JALKINEKOOT JA JALKATERÄN PITUUS CM Kengännumero Kengän sisäpituus 22,8 23,4 22,9 23,6 23,6 24,3 24,3 24,9 24,9 25,6 25,6 26,3 Jalkaterän pituus 21,3 21,9 21,9 22,6 22,6 23,3 23,3 23,9 23,9 24,6 24,6 25,3 Kengännumero Kengän sisäpituus 26,3 27,0 27,0 27,7 27,7 28,3 28,3 28,9 28,9 29,6 29,6 30, Jalkaterän pituus 25,3 26,0 26,0 26,7 26,7 27,3 27,3 28,4 28,4 29,1 29,1 29, Tervetuloa Hejcon verkkokauppaan! Verkkokaupasta näet koko mallistomme lisäksi tuotetietoja, varastotilanteen ja ajankohtaisia tarjouksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

112 112 Tuotetietoa KANKAAN KOOSTUMUS Kestävyys, helppohoitoisuus, muodonpitävyys: kaikki riippuvat kuituvalinnasta ja kuitujen sekoituksesta. 100 % POLYESTERI. Synteettinen materiaali, joka on helppohoitoisin kaikista. 100 % polyesteristä valmistettu kangas kuivuu nopeasti pesun jälkeen eikä sitä tarvitse silittää. Erittäin kulutuksenkestävä, helppohoitoinen ja muodonpitävä materiaali, jonka värinkestävyys on myös erinomainen. Lähimpänä ihoa kannattaa kuitenkin käyttää luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita, koska polyesterin kosteudenimukyky ja lämmöneristyskyky ovat huonoja. 65/35 % POLYESTERI/PUUVILLA. Suuren polyesteripitoisuuden ansiosta materiaali on helppohoitoinen, kulutuksenkestävä ja muodonpitävä ja sen värinkestävyys on hyvä. Puuvilla tekee kankaasta pehmeämmän, ja se imee ja päästää läpi jonkin verran lämpöä ja kosteutta. 50/50 % POLYESTERI/PUUVILLA. Sekoitekangas, jossa puuvillan ja polyesterin edut yhdistyvät. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että materiaali on kevyttä ja kestävää ja siinä on mukava puuvillan tuntu. Polyesterin ansiosta kankaan värinkestävyys, siliävyys ja helppohoitoisuus ovat parempia kuin puhtaan puuvillan. 50/50 % LYOCELL/POLYESTER. Kuitusekoitus, jossa yhdistyvät lyocellin ja polyesterin parhaat puolet. Polyesterin ansiosta materiaali on kevyt ja kestävä ja lyocell saa sen tuntumaan miellyttävältä ja ylelliseltä ihoa vasten. Lyocell antaa kankaalle lisäksi kiiltävän pinnan ja saa sen laskeutumaan kauniisti. Polyester puolestaan pitää vaatteen muodossaan ja säilyttää sen värit sekä estää rypistymistä. 60/40 % PUUVILLA/POLYESTERI. Kangas, joka ominaisuuksiltaan on hyvin lähellä puhdasta puuvillaa. Mukava ja pehmeä kangas, joka päästää läpi suurimman osan ylimääräistä lämpöä. Tärkeitä erojakin on. Polyesterin ansiosta kankaan helppohoitoisuus, kulutuksenkestävyys ja siliävyys ovat parempia kuin puuvillan. Myös värinkestävyys on puhdasta puuvillaa parempi. 100 % PUUVILLA. Mukavampaa kangasta ei ole. Puhdas puuvilla on ihoa vasten erittäin miellyttävä materiaali. Se imee hyvin ja päästää läpi ylimääräistä lämpöä. Näin olo tuntuu raikkaalta pidempään. Kuiva puuvilla eristää lämpöä ja on siksi miellyttävä materiaali niin kylmässä kuin lämpimässäkin. Kaikki puuvillakankaamme on käsitelty niin, että ne ovat mahdollisimman helppohoitoisia. Useimmat vaatteet kaipaavat kuitenkin jonkin verran silittämistä. Muista, että puuvillakangas voi kutistua 2 6 %. PESE JA HOIDA OIKEIN Oikea hoito pidentää tekstiilien käyttöikää ja säilyttää tuotteen ominaisuudet. Joustava pysyy joustavana, valkoinen valkoisena ja värit kirkkaina. Hoito-ohjesymbolien selitykset löytyvät tämän sivun alalaidasta. Tarkista aina vaatteen hoito-ja pesuohjeet ja käytä suositeltua pesuohjelmaa. Hoito-ohjeessa olevaa pesulämpötilaa tulee noudattaa, sillä vaatteen ominaisuudet on testattu sen mukaan. Pese täysiä koneellisia. Täyden koneellisen mittana voidaan pitää sitä, että pesupallo mahtuu hyvin pyykin päälle. Säästät energiaa ja ympäristöä. Käännä vaatteet nurinpäin ennen pesua. Nurinpäin kääntäminen estää vaatteen kulumista, sillä vaatteet hankautuvat toisiaan vasten pesussa. Värit, painatukset ja brodeeraukset säilyvät näin kirkkaampina. Tyhjennä taskut ja sulje vetoketjut, tarrat yms. osat, jotta vaatteen kiinnitystä tai käyttöä helpottavat osat eivät riko pestävää vaatetta. Pese samansävyiset värit yhtä aikaa. Näin estät tummista kuiduista mahdollisesti irtoavan nukan tai värin, joka saattaa värjätä vaaleammat vaatteet. Pese pyyhkeet erikseen, sillä esim. froteesta irtoaa nukkaa, joka tarttuu muihin vaatteisiin. Älä täytä pesukonetta liian täyteen. Liian täysi kone huonontaa pesutulosta ja haalistaa värillisten vaatteiden kirkkaita värejä. Mittaa pesuaine tarkasti. Yhä useammin suositellaan, että pesuaine annostellaan mittapallossa. Palloannostelu säästää ihoa ja vaatetta. Lähes kaikilla paikkakunnilla Suomessa on pehmeä vesi, joka ei vaadi yhtä paljon pesuainetta kuin kova vesi. Värilliset vaatteet kannattaa pestä nestemäisellä pesuaineella ns. color pesuaineella. Vaatteeseen ei jää näkyviä pesuainejäämiä ja värit säilyvät kirkkaampina. Valkaisuaineellinen pesuaine saattaa haalistaa värejä. Poista ja laita pyykki kuivumaan välittömästi pesuohjelman loputtua. Näin vältät tuotteen rypistymistä. Käytä puisia tai muovisia vaateripustimia. TAHROJEN POISTAMINEN Käsittele tahrat tahranpoistoaineella ennen pesua. Pyri poistamaan tahra välittömästi, sillä tuore tahra irtoaa helpommin. Raaputa, jos mahdollista. Testaa tahranpoistoaineen vaikutus värilliseen tuotteeseen ennen varsinaista käyttöä saumanvaraan tai muuhun huomaamattomaan kohtaan. Näin voit varmistua siitä, että tahranpoistoaine ei haalista materiaalia. Älä kuivaa tai silitä vaatetta ennen kuin tahra on poistettu. Rasva - poista heti puhdistusbensiinillä, asetonilla tai denaturoidulla spriillä, käytä mahdollisimman vähän nestettä (haalistumisvaara). Veri - poista heti tuoreeltaan kylmällä vedellä. Käytä sen jälkeen kuumaa vettä ja perboraattipitoista entsyymipuhdistusainetta. Kahvi - poista heti kuumalla vedellä ja perboraattipitoisella entsyymipuhdistusaineella. Kuulakärkikynä - metanoli tai denaturoitu sprii vanutupossa. Huuhtele vedellä. HUUHTELUAINEET Emme suosittele huuhteluaineiden käyttöä. Huuhteluaine haperruttaa elastaania sisältävät vaatteet eli jousto ei enää toimi. Huuhteluaine pehmentää polyesteriä sisältävät vaatteet ja aiheuttaa nyppyyntymistä. KÄSIEN DESINFIOINTIAINEEN AIHEUTTAMAT VALKOISET LAIKUT Tavalliset alkaliset pesuaineet eivät irrota sakeutusaineyhdisteitä. Vaatetta tulee siksi liottaa happamassa liuoksessa ennen pesua. Normaali ohjelma enintään 40 C Kirjopesu Valkaisu sallittu Silitys enintään 200 C Varovainen ohjelma enintään 40 C Valkopesu Valkaisu kielletty Silitys enintään 150 C Vain käsipesu sallittu, enintään 30 C WOOL WASH Erittäin varovainen ohjelma / villapesu enintään 40 C Rumpukuivaus Varovainen rumpukuivaus Normaali rumpukuivaus Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä Kemiallinen pesu kielletty Silitys enintään 100 C Silitys kielletty Vesipesu kielletty Rumpukuivaus kielletty

113 MUUTA TIETOA 113 Ostotietoa TILAAMINEN Asiakaspalvelumme vastaa numerossa arkisin klo Voitte tehdä tilauksenne myös sähköpostilla osoitteeseen tai verkkokaupassamme osoitteessa hejco.com. SUORAMYYNTI Aluemyyntimme yhteystiedot löytyvät osoitteesta Näyttelymme sijaitsee osoitteessa Elimäenkatu 9 A 7. krs, Helsinki. Näyttelymme on avoinna ajanvarauksella, sovittehan tapaamisajan etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. JÄLLEENMYYJÄT Löydät sinua lähimmän paikallisen Hejco-tuotteiden jälleenmyyjän osoitteesta hejco.com. TILAUS- JA TOIMITUSMENETTELY Muistattehan kirjoittaa tilaukseen yrityksenne nimen, toimitus- ja laskutusosoitteen, omat yhteystietonne sekä tilausviitteen. Jos saamamme laskutusosoite on virheellinen ja lasku pitää kirjoittaa uudelleen, veloitamme siitä laskunkorjauskulun. Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Jos jokin tilaamanne tuote on tilapäisesti loppu tai loppuunmyyty varastostamme ilmoitamme uuden toimitusajan tilausvahvistuksella. MAKSUEHDOT Toimitamme tilauksenne laskua vastaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeudella. Hinnastoon on merkitty tuotteiden yhteyteen verottomat ja verolliset hinnat (ALV 24 %). Perimme toimitusmaksun. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. LAATU & YMPÄRISTÖ Panostamme määrätietoisesti korkeaan laatuun ja pieneen ympäristövaikutukseen. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa, jotta tuotantomme tapahtuisi mahdollisimman pienellä ympäristökuormituksella. Käytössämme ovat ISO laatujärjestelmä sekä ISO ympäristösertifiointi. Suurin osa tuotteistamme täyttää Öko-Tex Standard 100 -standardin vaatimukset. Öko-Tex-merkintä on takuu sille, ettei vaate sisällä vahingollisia aineita eikä jäämiä. Öko-Tex-standardi koskee kaikkia vaatteen osia kankaasta ja langoista lähtien aina nappeihin ja vetoketjuihin saakka. Haluamme vaalia ympäristöä ja laatua juuri niin kuin sinäkin. TIETOJEN KÄSITTELY Tilatessasi Hejcolta luodaan asiakassuhdetta varten rekisteriin tilauksen onnistumisen kannalta olennaiset merkinnät. Rekisterin käyttötarkoitus on Hejcon asiakas- ja markkinointirekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen ja parantaminen. Rekisteriä käytetään myös tilausten seurantaan. Asiakkaana sinulla on oikeus kerran vuodessa saada ilmainen rekisteriseloste kaikesta tallentamastamme tiedosta, joka koskee asiakassuhdettamme. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa mikäli haluat tarkistaa omia tietojasi tai poistaa asiakassuhdettamme koskevat merkinnät. Lisätietoja osoitteessa hejco.com. KÄSITTELY- JA KULJETUSMAKSUT Tilatessasi sähköpostilla tai puhelimitse asiakaspalvelumme kautta lisätään tilauksen loppusummaan 8 euron käsittelymaksu. Lisäksi kaikkiin tilauksiin lisätään 7 euron suuruinen kuljetusmaksu. HEJCO-TUOTTEIDEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS Vaihto- ja palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta tavaran vastaanottamisesta. Edellytämme, että tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen. Lähettäkää palautus aina tavallisena postipakettina ja liittäkää mukaan pakkauslista tai laskukopio. Merkitkää palautuslomakkeeseen mihin tuotteeseen haluatte vaihtaa. Postiennakolla tai ilman postimaksua palautettuja lähetyksiä emme lunasta. Palautuksen perilletulon varmistamiseksi muistattehan säilyttää paketin lähetystiedot. Palautetusta tuotteesta lähetämme hyvityslaskun. REKLAMAATIO Reklamaatiotapauksissa ottakaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme (puh ), niin hoidamme palautuskulut puolestanne. Huomioittehan, että emme lunasta postiennakolla tai ilman postimaksua palautettuja reklamaatiolähetyksiä. Liittäkää reklamaatiopalautuksen mukaan laskukopio tai pakkauslista sekä kuvaus virheestä, jotta asian käsittely onnistuisi sujuvasti. TUOTEMUUTOKSET Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. Emme vastaa mahdollisista painovirheistä ja painojäljen auheuttamista värien poikkeamista. Varaamme oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta. OMA TUOTANTOMME Tuotantomme on nykyaikainen ja pyrkimyksemme on jatkuvasti olla alamme teknisen kehityksen kärjessä. Otamme ammattilaisen vastuun jokaisesta valmistamastamme asusta. Tiedämme millaisia vaatimuksia voitte asettaa toimivalle työasulle ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme vastaamaan muuttuvia tarpeita. Kun valitsette asumme, voitte olla varma vaatteen korkeasta laadusta, pitkäikäisyydestä ja hyvästä ulkonäöstä. TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

114 114 Tuotehakemisto Puserot Lee unisex pusero Sivu: Rio unisex pusero Sivu: Lex unisex pusero Sivu: Max unisex pusero Sivu: Tony unisex pusero Sivu: Levi miesten pusero Sivu: Johan miesten pusero Sivu: Henry miesten pusero Sivu: Jean unisex pusero Sivu: 14, 40 Tunikat Stella naisten tunika Sivu: Maria naisten tunika Sivu: Julia naisten tunika Sivu: Lotta ¾ naisten tunika Sivu: 25

115 MUUTA TIETOA Jessica naisten tunika Sivu: Julie naisten tunika Sivu: Helen naisten tunika Sivu: Sivu: 14, 40 Alina naisten tunika Jakut ja takit Karin naisten jakku Sivu: Sivu: 21 Kim unisex lääkärintakki Sivu: 21 Eli unisex lääkärintakki Ronja naisten jakku Sivu: Kristin naisten jakku Sivu: Sivu: 60 Emmie naisten tarjoilijantakki Nova naisten jakku Sivu: Sivu: 60 Viggo miesten tarjoilijantakki Ellie naisten jakku Sivu: Sivu: 79 Livia naisten kolmitoimiparka Eric miesten takki Luna naisten jakku Sivu: 21 Sivu: Estelle naisten jakku Selma naisten jakku Sivu: 20 Sivu: 18 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

116 116 Paidat ja puserot Sivu: 22 Laila naisten jakkupaita Mary äitiyspaita Sivu: Sivu: 29 Hanna naisten paitapusero Sivu: 73 Nils miesten kauluspaita Sivu: 73 Rose naisten paitapusero Sivu: 73 Elton miesten kauluspaita Sivu: 73 Ewa naisten paitapusero Sivu: 18 John miesten kauluspaita Sivu: 74 Ester naisten paitapusero Sivu: 74 Lise naisten paitapusero Sivu: 74 Norah naisten paitapusero Sivu: 74 Henrik miesten kauluspaita Sivu: 74 Jens miesten kauluspaita Sivu: 14, 40, 71 Abigail naisten paitapusero Sivu: 14, 40, 71 Calvin miesten kauluspaita

117 MUUTA TIETOA 117 Liivit Olivia naisten liivi Sivu: Stina naisten liivi Sivu: Sivu: 32, 42, 79 Dana unisex fleeceliivi Kalamos miesten liivi Sivu: Klara naisten liivi Sivu: Ida naisten liivi Sivu: Leon miesten liivi Sivu: Lucy naisten liivi Sivu: 32, Gaby unisex liivi Sivu: 32, Bent unisex liivi Takit Sivu: James unisex liivi Maud naisten jakku Sivu: 30, 43 Sivu: Iris naisten jakku Sivu: Frans miesten takki Sivu: 65 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

118 118 Mekot Lena mekko Sivu: Jenny mekko Sivu: 20, Lisa mekko Sivu: Isa mekko Sivu: 30, Leonora mekko Sivu: 14, 40 Pikeepaidat, topit ja t-paidat Elsa naisten t-paita Sivu: Alice naisten t-paita Sivu: Sivu: 78 Sam pikeepaita unisex Sivu: 78 Maja pikeepaita naisten Wilma naisten t-paita Sivu: Holly naisten t-paita Sivu: Charlie unisex t-paita Sivu: Tilda naisten t-paita Sivu: Andy unisex t-paita Sivu: 75

119 MUUTA TIETOA Laura naisten t-paita Sivu: Alex unisex t-paita Sivu: Molly naisten t-paita Sivu: Kajsa hihaton toppi Sivu: Sophie naisten t-paita Sivu: 75 Neuleet Sivu: Sivu: Sivu: 30, 43 Marta naisten neuletakki Ali miesten neulepusero Jamie unisex collegetakki Kokkitakit Sivu: 52 Kevin kokkitakki miehet Sivu: 55 Quarto kokkitakki unisex Sivu: 53 Fiona kokkitakki naiset Sivu: 52 Pavie kokkitakki unisex Leo kokkitakki miehet Sivu: Sivu: 55 District kokkitakki miehet Sivu: 52 Sandy kokkitakki unisex Sivu: 52 Robin kokkitakki miehet Sivu: 53 Emilia kokkitakki naiset TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

120 Sivu: 52 Sasha kokkitakki unisex Inga kokkitakki naiset Sivu: Ylva kokkitakki naiset Sivu: 53 Esiliinat Ebba suojaesiliina Sivu: Sivu: 45, 57 Donna suojaesiliina Aprilia vyötäröesiliina Sivu: Sivu: 57 Brindisi rintalappuesiliina Dara vyötäröesiliina Sivu: Eddy vyötäröesiliina Sivu: Sivu: 45, 59 Noor vyötäröesiliina Sivu: 57 Graff rintalappuesiliina Sivu: 57 Graff rintalappuesiliina Sivu: 56 Oliver rintalappuesiliina Leia vyötäröesiliina Sivu: Ariel rintalappuesiliina Sivu: Ralf rintalappuesiliina Sivu: Vally vyötäröesiliina Sivu: 59

121 MUUTA TIETOA 121 Housut Mio housut unisex Sivu: Sivu: Sivu: Jill naisten jerseyhousut Monica naisten housut Alva naisten housut Sivu: Hero housut unisex Sivu: Kate naisten housut Sivu: Sivu: Sivu: Elin naisten housut Vera naisten 3/4 housut Paul miesten housut Sivu: David miesten housut Joy housut unisex Sivu: Sivu: Sivu: Sivu: 89 Astrid leggingsit Nelly naisten housut Emma naisten housut Sivu: Kaj ¾ housut unisex Elias miesten housut Sivu: Sivu: Sivu: Ilse naisten farkut Mads miesten farkut Kit housut unisex Sivu: 95 Sivu: 99 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

122 Sivu: 66, 91 Ella naisten housut Sivu: 66, 95 Adam miesten housut Isac miesten farkut Sivu: Sofia naisten farkut Sivu: Liv naisten farkut Sivu: Anna naisten housut Sivu: Agnes naisten housut Sivu: Sivu: Rikke naisten 3/4 farkut Mira naisten housut Sivu: Sivu: 90 Almada kokkihousut naiset Sivu: 96 Avilia Kokkihousut miehet Harry Herrchinos Sivu: Sivu: 96 Anders Kokkihousut miehet Sivu: 90 Viola kokkihousut naiset Sivu: 100 Denver kockhousut unisex Sivu: 100 Day kockhousut unisex Tilde naisten chinos Sivu: Sivu: 84 Carol naisten 3/4 jerseyhousut Emad miesten housut Sivu: Vanja naisten housut Sivu: 87

123 MUUTA TIETOA Jona housut unisex Sivu: Ricky housut unisex Sivu: Pax housut unisex Sivu: Sivu: 18, 87 Sabina naisten housut Sivu: 14, 40, 99 Riley housut unisex Freya naisten farkut Sivu: 86 Hameet Asusteet ja tarvikkeet Ingrid Kjol Toby kaulahuivi Sivu: 66 Sivu: Sivu: 45, 58, 66 Minna Omlottkjol Toby kaulahuivi Sivu: Litho kokkiliina Sivu: Nilo olkapoletit Sivu: 60 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

124 River unisex vyö Sivu: Sivu: 60 Tory napit tarjoilijan takit Sun kokkinapit Sivu: 53 Päähineet Mimas Bandana Sivu: Paris Bandana Sivu: Syros kokkihattu Sivu: Saria pyöreä päähine Sivu: Sikinos lippalakki Sivu: King kokkihattu Sivu: Casko lippalakki Sivu: 45, Sunny verkkopäähine Sivu: Kimberly huivipäähine Sivu: Sivu: 21, 45, 63 Erika hijab huivi Reese päähine Sivu: Blaze päähine Sivu: 62

125 MUUTA TIETOA 125 Kengät ja sukat Sivu: 102 Navid pistokkaat unisex Darin kengät unisex Sivu: Lykke tukisukat Sivu: Lior sukat Sivu: Sivu: 103 Lexie naisten polvisukat Pim naisten sukat Sivu: Hale kengät unisex Sivu: Sivu: 103 Daisy naisten sandaalit Sivu: 103 Malott unisex sandaalit Rene pistokkaat Sivu: Blair kengät unisex Sivu: 102 TILAA OSOITTEESTA HEJCO.COM TAI NUMEROSTA

UUTUUDET! NAISTEN TOPPI Hieman vartalonmukainen naisten toppi. Raidallinen. 3/4-hihat. Keskiselän pituus koko M n. 70 cm. Konepesu 60 C.

UUTUUDET! NAISTEN TOPPI Hieman vartalonmukainen naisten toppi. Raidallinen. 3/4-hihat. Keskiselän pituus koko M n. 70 cm. Konepesu 60 C. UUTUUDET & SUOSIKIT UUTUUDET! 2. 1. UUTUUDET! 1. NAISTEN TAKKI Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus. Painonapit. Kaksi sivutaskua, kynätasku oikeanpuoleisen taskun päällä. Sivuhalkiot. Keskiselän

Lisätiedot

LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET

LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET Rentoa ja käytännöllistä. Liivi- ja farkkuvalikoimamme laadukkaat tuotteet ovat suosittu vaihtoehto, kun vaatimuksina ovat mukavuus, käytännöllisyys ja vähemmän virallinen ilme. LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET

Lisätiedot

Raikasta ja kaikin osin harkittua Siivous- ja huoltotyöhön

Raikasta ja kaikin osin harkittua Siivous- ja huoltotyöhön 50 HUOLTOTYÖ WORKERS FUNC. 1050 LIIVI UNISEX Suora v-aukollinen malli. Pitkähkö takakappale. Vetoketju. Sivutaskut. vainlenkki oikeassa sivutaskussa. Tarralla suljettava puhelintasku. Kaksi viistoa takataskua.

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

Malli 1765 Malli 3212 Malli 4100

Malli 1765 Malli 3212 Malli 4100 Nytellon valikoimissa on paljon erilaisia housuja eri vartalotyypeille. Jotta sopivan mallin löytäminen laajasta valikoimasta olisi helpompaa, housut on luokiteltu vyötärötyypin mukaan kokoresorillisiin

Lisätiedot

Kaikki on entisellään, mutta paremmin!

Kaikki on entisellään, mutta paremmin! MALLISTO 202/203 2 UUTISIA UUTISIA 3 Hejcon nimi muuttuu, uusi nimi on Clinic Dress Kaikki on entisellään, mutta paremmin! n VUODESTA 954 OLEMME kehittäneet ja suunnitelleet vaatteita, jotka ovat helpottaneet

Lisätiedot

Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta!

Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta! 56 HUOLTOTYÖ DENIM Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta! B A A. 4302 NAISTEN STRETCH CAPRIFARKUT Naisten Capri-pituiset viisitaskuiset farkut, joissa lahkeensuussa halkio ja kolme nappia. Lenkit.

Lisätiedot

Watch the movie. uusia värejä. väri COTTON KIRSIKKA. Uudet stretchkokintakit. teresomistein. on vuoden. Työvaatteet 2015

Watch the movie. uusia värejä. väri COTTON KIRSIKKA. Uudet stretchkokintakit. teresomistein. on vuoden. Työvaatteet 2015 Watch the movie Työvaatteet 2015 Uudet stretchkokintakit teresomistein ks. sivu 30 COTTON uusia värejä ks. sivu 25 KIRSIKKA on vuoden väri Ammattikäyttäjien työvaatteet terveydenhuoltoon, ravintola-alalle

Lisätiedot

Vihdoinkin voimme tarjota rintalappuesiliinan ilman niskanauhaa. Tyylikästä ja mukavaa. Vapautta. keittiöammattilaisille

Vihdoinkin voimme tarjota rintalappuesiliinan ilman niskanauhaa. Tyylikästä ja mukavaa. Vapautta. keittiöammattilaisille Ainutlaatuinen uutuus! Vihdoinkin voimme tarjota rintalappuesiliinan ilman niskanauhaa. Tyylikästä ja mukavaa. Vapautta keittiöammattilaisille Tänä vuonna olemme panostaneet erityisesti uusien keittiöasujemme

Lisätiedot

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan Sanotaan, ettei ole olemassa huonoa säätä, ainoastaan huonoja vaatteita tai paremminkin huonoja vaatevalintoja. Meidän valikoimassamme on sopivia päällysvaatteita kaikenlaisille säille. ULKOVAAT- TEET

Lisätiedot

RENNOSTI JA TYYLIKKÄÄSTI PIKEEPAIDASSA

RENNOSTI JA TYYLIKKÄÄSTI PIKEEPAIDASSA PIKEEPAIDAT JA PUSEROT Kevyesti muotoon ommeltu malli naisille A B A B Raskaaseen työhön! Konepesu 85 C. RENNOSTI JA TYYLIKKÄÄSTI PIKEEPAIDASSA Nytellon laadukkaat design-pikeepaidat. Pehmeää ja miellyttävää

Lisätiedot

SISÄLTÖ. PIKEEPAIDAT T-PAIDAT TOPIT Sivut 57-58. Yläosat hoito hammashoito. Sivut 51-55. Sivut 56-57. Sivu 58. Sivut 59-60. Sivu 61.

SISÄLTÖ. PIKEEPAIDAT T-PAIDAT TOPIT Sivut 57-58. Yläosat hoito hammashoito. Sivut 51-55. Sivut 56-57. Sivu 58. Sivut 59-60. Sivu 61. SISÄLTÖ Yläosat hoito hammashoito Sivut 51-55 Yläosat siivous palvelu Sivut 56-57 PIKEEPAIDAT T-PAIDAT TOPIT Sivut 57-58 keittiö - suurkeittiö Sivu 58 HOUSUT HOITO HAMMASHOITO Sivut 59-60 HOUSUT SIIVOUS

Lisätiedot

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä 19 20 Uudet stretch-housut Björnkläderiltä Riipputaskuhousut stretch, luokka 2 Uutuus! Housut, joissa on stretchosiot haaraosassa ja takana. Riipputaskuissa lokerot työkaluille ja kynälle. Vahvikkeet taskuissa,

Lisätiedot

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT 31 EDGE Farkkutyylistä ja 1950-luvusta vaikutteita saanut uusi Edgekokoelma on suunniteltu kaikkien alojen ahkerille ammattilaisille, jotka odottavat työvaatteiltaan laadukkuutta, toiminnallisuutta ja

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala 2014 2015 2 Krister Dahl, Olympic Champion 1996, 2000, 2004, 20123 Gastronomian palveluksessa vuodesta 1943 Gustav Segerqvist muutti kaupunkiin tullakseen puusepäksi. Myöhemmin

Lisätiedot

Terveydenhuoltoala 2014 2015

Terveydenhuoltoala 2014 2015 Terveydenhuoltoala 2014 2015 4 5 6 3522 233 65/35 % POLYESTERIÄ/PUUVILLAA NAISTEN TUNIKA, XS XXXL Piilonapitus. Rintatasku. Kaksi sivutaskua, joista oikeanpuoleisessa avainlenkki. Sivuhalkiot. Hihassa

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 23.8.2017 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Tilaus tehdään oheisella lomakkeella, joka lähetetään Markku Tähtiselle. Tilaukset toimitetaan joukkuekohtaisesti

Lisätiedot

KAMPANJAT

KAMPANJAT 01.10.-30.11.2014 KAMPANJAT WINDBREAKER CODE 1448 & NAISTEN WINDBREAKER CODE 1449 Kuivuu nopeasti Mukavat tuulitakkimme sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Ne ovat tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä,

Lisätiedot

2TEASPON PUKINEIDEN HOITO- OHJEET MATERIAALIEN ESITTELY

2TEASPON PUKINEIDEN HOITO- OHJEET MATERIAALIEN ESITTELY 2 MATERIAALIEN ESITTELY luonnonmateriaalit - PUUVILLA (PV) Pehmeä ja mukava luonnonmateriaali. Se imee hyvin kosteutta ja on hengittävä materi PUKINEIDEN HOITO- OHJEET Lue hoito-ohjeet ennen pesua. Lajittele

Lisätiedot

TOPIT JA PI- KEEPAIDAT

TOPIT JA PI- KEEPAIDAT ASIAKKAIDEN SUOSIKKEJA TOPIT JA PI- KEEPAIDAT 74 TOPIT JA PIKEEPAIDAT 363 NAISTEN PIKEEPAITA Klassinen, kevyesti vartaloa myötäilevä pikeepaita, jossa 3 nappia. Lyhyet hihat, joiden suissa joustinneulos.

Lisätiedot

Tässä muutamia suosituimpia tuotteita, Fristads ja Leijona työvaatevalikoimastamme. Meiltä myös yksilöinnit (painatukset ja brodeeraukset) sekä

Tässä muutamia suosituimpia tuotteita, Fristads ja Leijona työvaatevalikoimastamme. Meiltä myös yksilöinnit (painatukset ja brodeeraukset) sekä Tässä muutamia suosituimpia tuotteita, Fristads ja Leijona työvaatevalikoimastamme. Meiltä myös yksilöinnit (painatukset ja brodeeraukset) sekä mainos-ja liikelahjat. (hinnat, ilman ALV:tä) Kysy lisää

Lisätiedot

CarePro-mallisto. Hoiva-alan ammattilaisille

CarePro-mallisto. Hoiva-alan ammattilaisille CarePro-mallisto Hoiva-alan ammattilaisille 2 4 CarePro-mallisto tyylikkyyttä ja mukavuutta CarePro-mallisto on sairaaloiden ja erilaisten hoitolaitosten ammattilaisille tarkoitettu työvaatemallisto. Mallistosta

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ: PÄÄHINEET ja TARVIKKEET Sivut 58-59. PAITA JA PUSERO Sivut 60-61. PIKEEPAIDAT, T-PAIDAT JA TOPIT Sivut 61-62

SISÄLTÖ SISÄLTÖ: PÄÄHINEET ja TARVIKKEET Sivut 58-59. PAITA JA PUSERO Sivut 60-61. PIKEEPAIDAT, T-PAIDAT JA TOPIT Sivut 61-62 SISÄLTÖ SISÄLTÖ: PÄÄHINEET ja TARVIKKEET Sivut 58-59 PAITA JA PUSERO Sivut 60-61 PIKEEPAIDAT, T-PAIDAT JA TOPIT Sivut 61-62 TARJOILIJANTAKIT JA -LIIVIT Sivut 62-63 PUVUT Sivut 63-65 KOKINTAKIT Sivut 66-68

Lisätiedot

Tuotenr. Tuotenimi Kuvaston sivu Hinta ALV 0% Hinta ALV 24%

Tuotenr. Tuotenimi Kuvaston sivu Hinta ALV 0% Hinta ALV 24% HINNASTO 2016 102001 Unisex housut 38, 95 61,40 76,14 102010 Naisten t-paita 27, 42 28,00 34,72 102019 Naisten t-paita 28, 44, 70 25,90 32,12 102020 Unisex pikeepaita 28, 42, 71 29,10 36,08 102021 Naisten

Lisätiedot

PRO X IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON TYÖVAATTEET»

PRO X IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON TYÖVAATTEET» TYÖVAATTEET» IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON PRO X Pro X tarjoaa laajan skaalan tyylikkäitä ja toimivia työvaatteita rakennusalan, kunnossapidon sekä teollisuuden ammattilaisille. Monipuolinen mallisto

Lisätiedot

Talvi- ja kuorivaatteet

Talvi- ja kuorivaatteet 55 Kuorihousut Vuorelliset kuorihousut, joissa on teipatut saumat, kuminauha ja kiristysnyöri vyötäröllä, sivutaskut, vetoketjullinen reisitasku, esitaivutetut polvet, säädettävä lahkeen leveys, heijastin

Lisätiedot

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu 66 PIKEET B Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. A Kevyesti muotoonommeltu naisille A. 363 NAISTEN PIKEEPAITA Hieman muotoonommeltu klassinen, kolminappinen naisten pikee. Lyhyet kaitalereunuksiset

Lisätiedot

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA Volvo Asusteet -sivuston lähtökohtana on ollut luoda asustekokonaisuus Volvo Personal Service (VPS) -konseptia toteuttaville korjaamoille, mutta sivusto sisältää myös

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

2007 Joulu. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- tai brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.12.2007 asti.

2007 Joulu. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- tai brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.12.2007 asti. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- tai brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.12.2007 asti. 2007 Joulu 00 02 03 04 05 10 12 16 18 21 35 352 38 45 572 57 561 54 55 56

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45 Heijastimet hämärään Turvaa kulku pehmoheijastimella Pehmoheijastimessa lanka/hakaneula kiinnitys. Materiaali: CE hyväksytty EN 13356 vaatimukset täyttävä. Värit: valkoinen ja keltainen. Heijastimissa

Lisätiedot

Profile Professionals - osaava ammattilainen!

Profile Professionals - osaava ammattilainen! 2007 Kevät & Kesä Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- ja brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.7.2007 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Profile Professionals

Lisätiedot

2017 Laadukkaita työvaatteita hoito-, keittiö- ja palvelualan ammattilaisille

2017 Laadukkaita työvaatteita hoito-, keittiö- ja palvelualan ammattilaisille 2017 Laadukkaita työvaatteita hoito-, keittiö- ja palvelualan ammattilaisille NYTELLO ON SUUNNITELLUT JA VALMISTANUT KEVYITÄ TYÖVAATTEITA YLI 75 VUOTTA. Olemme ylpeitä kauniista, käytännöllisistä ja edullisista

Lisätiedot

BOSS KEVYTTÄ VAATETUSTA TYÖNJOHTOON JA VAPAA-AIKAAN

BOSS KEVYTTÄ VAATETUSTA TYÖNJOHTOON JA VAPAA-AIKAAN KEVYTTÄ VAATETUSTA TYÖNJOHTOON JA VAPAA-AIKAAN BOSS Boss-mallisto tarjoaa kattavan valikoiman tyylikkäitä ja mukavia työvaatteita mm. myynti-, huolto- tai jakelutehtäviin. Hyvin istuvista, toimivuuden

Lisätiedot

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA PUHDASTILA 127 PUHDASTILA Merkittävimpiä hiukkaslähteitä puhdastiloissa ovat ihmiset. Ihmisestä irtoaa levossa noin 100 000 hiukkasta minuutissa ja liikkeessä kymmeniä miljoonia hiukkasia minuutissa. Puhdastilaan

Lisätiedot

2.1. ja värinkestävyys sekä kestävästä ja mukavasta 100-prosenttisesta kampapuuvillasta.

2.1. ja värinkestävyys sekä kestävästä ja mukavasta 100-prosenttisesta kampapuuvillasta. 2.1 Legacy Laadukas yksivärinen teollisuusmallisto, jonka vaatteissa on erinomainen istuvuus ja toiminnallisia yksityiskohtia. Perusmallisto koostuu kahdesta laadukkaasta ja kestävästä kankaasta: LUXE-polyesteri-puuvillasekoitteesta

Lisätiedot

SISÄLTÖ HOITO JA HOIVA-ALA KEITTIÖ TARJOILU ASUSTEET HUOLTOTYÖ HOUSUT MUUTA. RAINBOW Pusero, tunikat, hameet, housut ja yhdistelmäasut...

SISÄLTÖ HOITO JA HOIVA-ALA KEITTIÖ TARJOILU ASUSTEET HUOLTOTYÖ HOUSUT MUUTA. RAINBOW Pusero, tunikat, hameet, housut ja yhdistelmäasut... SISÄLTÖ HOITO JA HOIVA-ALA RAINBOW Pusero, tunikat, hameet, housut ja yhdistelmäasut...6-15 BALANS Pusero, tunikat, hameet, housut, puserot ja esiliinat...16-23 COTTON Pusero, hameet, yhdistelmäasut ja

Lisätiedot

MEDIWE-HINNASTO 2012. Mukavat, helposti puettavat ja kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön.

MEDIWE-HINNASTO 2012. Mukavat, helposti puettavat ja kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön. MEDIWE-HINNASTO 2012 Mukavat, helposti puettavat ja kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön. Päivävaatteet 1 T-paidat 3 Hoitovaatteet 4 Vuodesuojat 5 Sukat 6 Yöasut 7 Alusasut 8 Hoitohenkilöstö

Lisätiedot

GildanPitkähihainenhuomiopaita. 50% Polyester 50% Puuvila. 15,00eur/kplAlv0% 1-väripainatuksela. 10kpl170,00eurAlv0% 20kpl300,00eurAlv0%

GildanPitkähihainenhuomiopaita. 50% Polyester 50% Puuvila. 15,00eur/kplAlv0% 1-väripainatuksela. 10kpl170,00eurAlv0% 20kpl300,00eurAlv0% GildanPitkähihainenhuomiopaita 50% Polyester 50% Puuvila 15,00eur/kplAlv0% 1-väripainatuksela kpl0,00euralv0% 20kpl300,00eurAlv0% Resul tturval i i vi t 89/ 686/ EEC di r ekt i i vi nmukai nen EN471hyväksynt

Lisätiedot

TYÖVAATEMALLISTO. Kun huomionäkyvyys on työssä elintärkeää NÄKYVÄT EN ISO 20471

TYÖVAATEMALLISTO. Kun huomionäkyvyys on työssä elintärkeää NÄKYVÄT EN ISO 20471 TYÖVAATEMALLISTO Kun huomionäkyvyys on työssä elintärkeää NÄKYVÄT EN ISO 20471 NÄKYVÄT EN ISO 20471 / KESÄ PUSERO 120609 Vanha tuotenumero: 201900-077 Tuotetiedot: Edessä vetoketju, kaksi vetoketjullista

Lisätiedot

Brage Euro Fight palopuku

Brage Euro Fight palopuku Brage Euro Fight palopuku Radiotasku ulko- ja sisäpuolella. Pienempi tasku kännykälle Erittäin hyvä hinta- /laatusuhde Valmiit tarrapohjat asemaja yksikkötunnuksille Työterveyslaitoksen hyväksymä Brage

Lisätiedot

menu syksy-talvi Päivitetty 30.8.2015

menu syksy-talvi Päivitetty 30.8.2015 menu syksy-talvi Päivitetty 30.8.2015 aku-paita Laskokset juhlistavat pikeepaitaa, jonka kaulukset eivät ahdista. Kaksi väriä: klassinen toffee ja pirteä hilla. 25,00 toffee, hilla, lumi 90-140 cm Suomalainen

Lisätiedot

UUTUUKSIA SYKSY 2013

UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA ART. 650 MELVILLE Miesten talvi housut Kevyesti topatut kuorihousut, jotka toimii erinomaisesti niin hiihtäessä kuin kävellessä. Housut ovat tuulen ja vedenpitävät teipatuilla

Lisätiedot

HINNASTO 2015. Mukavat, helposti puettavat kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön

HINNASTO 2015. Mukavat, helposti puettavat kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön 2015 MediWe tuotteet vaivattomasti verkkokaupastamme www.mediwe.fi Mukavat, helposti puettavat kestävät vaatetusratkaisut yksityis- ja laitoskäyttöön Päivävaatteet 1 T-paidat 3 Hoitovaatteet 4 Vuodesuojat

Lisätiedot

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 UUTUUDET SYKSY 2013 MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 Punainen kontrastiväri kauluksessa sekä vetoketjun lenkissä. Etutaskut. Rintatasku vetoketjulla. Hihansuut ja helma joustavalla ribbineuloksella.

Lisätiedot

2013/2014 Be your best. Jo vuodesta 1933

2013/2014 Be your best. Jo vuodesta 1933 2013/2014 Be your best Jo vuodesta 1933 Keittiö Sivut 8 45 Resepti keittiössä onnistumiseen on hyvin samanlainen kuin resepti hyvien työasujen valmistamiseen. Bragard tarjoaa sinulle täydellisen valikoiman,

Lisätiedot

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto Vuorittomat sertifioidut huomioasut Työasukuvasto 6/2014 1 Vuorittomat sertifioidut huomioasut Materiaali: likaa hylkivää ja kestävää beavernylon kangasta. 55% polyesteriä ja 45% puuvillaa, kankaan paino

Lisätiedot

PALOSUOJATUT NÄKYVÄT NÄKYVÄ VAROITUSVAATETUS AMMATTIKÄYTTÖÖN

PALOSUOJATUT NÄKYVÄT NÄKYVÄ VAROITUSVAATETUS AMMATTIKÄYTTÖÖN NÄKYVÄ VAROITUSVAATETUS AMMATTIKÄYTTÖÖN PALOSUOJATUT NÄKYVÄT Polttavan kuumuuden ja lentävien kipinöiden keskellä huomioasulta vaaditaan muutakin kuin hyvää näkyvyyttä. Vaatteiden on suojattava käyttäjänsä

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L.

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L. Pikeepaita L.BRADOR 678B Vahvaa puuvillaa, hyvä istuvuus ja muotoilu. Entsyymikäsitelty. Helmassa halkio. Trendikäs, korkealaatuinen ja hyvin istuva pikeepaita. 100% Puuvilla. 280 g/m². Collegepusero L.BRADOR

Lisätiedot

Talvitakki ACE VAATTEET. voidaan avata esim. selkään tehtävää painatusta verten. Koko: XS - 3XL Til.nro: 754077699

Talvitakki ACE VAATTEET. voidaan avata esim. selkään tehtävää painatusta verten. Koko: XS - 3XL Til.nro: 754077699 Talvitakki, joka kestää käyttöä Talvitakki ACE VAATTEET Talvitakki ACE Carpenter on teipattu, ACE takin mallistoamme materiaali on täydentävä erittäin vahva talvitakki. strukturoitu Saumat polyamidi. vetoketjun

Lisätiedot

clique BURELL 027111 shirts clique TAnnER 027110

clique BURELL 027111 shirts clique TAnnER 027110 clique BURELL 027111 Sivusaumaton chambray kauluspaita jossa kaarrokkeet edessä ja takana. Rintatasku, jossa erillinen tila kynille. Selässä laskokset. Materiaali: 1 % puuvilla, chambray. Paino: 120 g/m

Lisätiedot

TOPPER + VOIMA SISÄLLYSLUETTELO

TOPPER + VOIMA SISÄLLYSLUETTELO VOIMA TOPPER + VOIMA Jokainen asianmukaisesti vaatetettu, työasussaan viihtyvä työntekijä viestittää huolehtivasta ja arvostavasta työnantajasta. Standardien mukaiset suojavaatteet on suunniteltu edesauttamaan

Lisätiedot

Naisten huippu mallisto

Naisten huippu mallisto Naisten huippu mallisto 2014 1 Naisten housut Kaksoiskiinnitys Takana jousto Kaksoiskiinnitys Takana jousto Tasku Monikäyttöiset taskut Tasku Monikäyttöiset taskut S687 Naisten Action-housut Housut on

Lisätiedot

Lisää tuotteita osoitteessa:

Lisää tuotteita osoitteessa: Lisää tuotteita osoitteessa: http://www.fristadskansas.fi/tuotteet/katalogi/ Myymälässämme olevat tuotteet: Housut 2530 CYD Joustopaneelit edessä, takana ja lahkeissa / kaksi CORDURA -vahvistettua vapaasti

Lisätiedot

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus CLIQUE ICE -T Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus Materiaali: 100 % polyesteri Koot: Miehet S XXL Naiset 36/S 42/XL Junior 0/120, 130/140, 150/160 Viikingit-logo tekstillä

Lisätiedot

SÄHKÖ ja kunnossapito

SÄHKÖ ja kunnossapito TYÖVAATEMALLISTO Kun tarvitset suojaa liekkikosketuksilta ja valokaarilta SÄHKÖ ja kunnossapito PUSERO 116879 Vanha tuotenumero: 301731-718 Tuotetiedot: Edessä vetoketju ja suojalista, oikeassa rintataskussa

Lisätiedot

NÄKYVÄT UUTUUS! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN EN SUOJAVAATTEET»

NÄKYVÄT UUTUUS! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN EN SUOJAVAATTEET» EN SUOJAVAATTEET» ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN NÄKYVÄT Kun työpiste sijaitsee ohi kiitävän liikenteen tai talonkokoisten työkoneiden seassa, ei vahinkoihin ole varaa, piste.

Lisätiedot

Lisää tuotteita osoitteessa:

Lisää tuotteita osoitteessa: Lisää tuotteita osoitteessa: http://www.fristadskansas.fi/tuotteet/katalogi/ Myymälässämme olevat tuotteet: Housut 2530 CYD Joustopaneelit edessä, takana ja lahkeissa / kaksi CORDURA -vahvistettua vapaasti

Lisätiedot

69.00 CLIQUE SOFTSHELL MIEHET/ NAISET. Sateelta ja tuulelta suojaava. -materiaali

69.00 CLIQUE SOFTSHELL MIEHET/ NAISET. Sateelta ja tuulelta suojaava. -materiaali Sateelta ja tuulelta suojaava Softshell -materiaali CLIQUE SOFTSHELL MIEHET/ NAISET 69.00 580 CLIQUE SOFTSHELL 020920 Miesten monikäyttöinen sateelta ja tuulelta suojaava Softshell-takki, jossa vetoketjulliset

Lisätiedot

20 % puuvillaa. Vettä hylkivä pinta. Toinen materiaali 65 %

20 % puuvillaa. Vettä hylkivä pinta. Toinen materiaali 65 % Gen Y 77.1 HUOMIOASUT Monipuolinen valikoima mukavia, kestäviä ja toiminnallisia huomioasuja klassisina malleina. Perusvalikoima sisältää PLU-materiaalista valmistettuja housuja, avosuojia, pusakoita ja

Lisätiedot

NÄKYVÄT UUSI DESIGN! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN PÄIVITETTY / NÄKYVÄT

NÄKYVÄT UUSI DESIGN! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN PÄIVITETTY / NÄKYVÄT PÄIVITETTY / NÄKYVÄT ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN NÄKYVÄT Kun työpiste sijaitsee ohi kiitävän liikenteen tai talonkokoisten työkoneiden seassa, ei vahinkoihin ole varaa,

Lisätiedot

TEXAS BULL PILOT SHIRT 027021 TEXAS BULL PILOT SHIRT 027010. shirts TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027011 TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027020

TEXAS BULL PILOT SHIRT 027021 TEXAS BULL PILOT SHIRT 027010. shirts TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027011 TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027020 SHIRTS Meidän mielestämme mikään ei kuvasta ammattitaitoisuutta ja tyyliä paremmin kuin kauluspaita. Siksi mallistostamme löytyykin laaja valikoima erilaisia paitoja, rennoista arkipaidoista siisteihin

Lisätiedot

Hyvännäköinen työpaikalla www.smila-workwear.se

Hyvännäköinen työpaikalla www.smila-workwear.se 2015 CMT Andreasson certified by IMO, Switzerland 100% luomupuuvillaa GOTS sertifioitu. Lue lisää seuraavalta sivulta. Hyvännäköinen työpaikalla www.smila-workwear.se Kaunis ja varma työpaikalla Smilan

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLTOALA. segers

TERVEYDENHUOLTOALA. segers TERVEYDENHUOLTOALA segers 2016 Gustav Segerqvist muutti kaupunkiin tullakseen puusepäksi. Myöhemmin hän lopetti työnsä rakennuksilla, osti polkupyörän ja matkalaukun ja lähti myymään tavaroita... Segersin

Lisätiedot

2013/2014 Be your best. Jo vuodesta 1933

2013/2014 Be your best. Jo vuodesta 1933 2013/2014 Be your best Jo vuodesta 1933 Tervetuloa tutustumaan Bragardiin Esittelemme suurella ilolla ja ylpeydellä uuden Bragard kuvaston. 2013 on tärkeä vuosi meille, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi

Lisätiedot

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet!

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Palosuojaus 370 g/m² Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Materiaalikuvaus palosuojattu/huomiovaatemallistomme on valmistettu canvasista. Materiaalin ominaisuudet ovat hyviä kulutuskestävyyden että mukavuuden

Lisätiedot

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion Giovanni Capraro Donna Capraro Corporate Fashion 903 kaulus: 2- nappi /chicago kaulus laatu: 55/45% puuvilla/polyester koot: S - 3XL leikkaus: miesten modern fit color: - 10 valkoinen mustavalkoruutu tehoste

Lisätiedot

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita:

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Sovituskappaleet esillä Belgien kokeessa 26-27.5. ja 31.5.-1.6.! Tilaajat maksavat tilauksensa etukäteen. On myös mahdollista tilata muita

Lisätiedot

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi!

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi! LpR Lakeudenportin Ratsastajat ry Itselle tai vaikka joulupukin pussiin: Tilaa Lakeudenportin Ratsastajat ry:n tiimivaatteita! Tilaukset 10.11. mennessä Etelä-Pohjanmaan Valmennustallilla olevaan listaan,

Lisätiedot

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester TOPPALIIVI Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: % polyester Värit: Musta (hieman kiiltävä) Koko: S - XXL, 3XL (Vain

Lisätiedot

hyvasta parempi, www.dimex.fi 2

hyvasta parempi, www.dimex.fi 2 hyvasta parempi, paremmasta www.dimex.fi 2 vuosi 2009 on dimexille uutuuksien vuosi. Yli puolet vaatteista on täysin uusia tai perusteellisesti remontoituja malleja. Uudistuneen malliston myötä löydät

Lisätiedot

EET Carpenter Nordic T T A A V

EET Carpenter Nordic T T A A V Carpenter Nordic 1 Carpenter Nordic Vuoden uutuus: Carpenter NORDIC uusi toiminnallinen ja trendikäs mallisto käsityöläiselle, joka vaatii paljon sekä työltään että vapaa-ajaltaan. Vaatteet ja materiaalit

Lisätiedot

NÄYTTÄVÄ NEULE KEVÄT HINTAAN!

NÄYTTÄVÄ NEULE KEVÄT HINTAAN! SALE SWEET DEALS FROM YOUR CORPORATE WEAR COMPANY OF CHOICE. JAMES HARVEST SPORTSWEAR / PRINTER ACTIVE WEAR NÄYTTÄVÄ NEULE KEVÄT HINTAAN! LEEDS 24.90 69.00 ERIKOISHINNAT VOIMASSA 30.6.2014 ASTI TAI NIIN

Lisätiedot

Confirmed model: STORM

Confirmed model: STORM Collection: 2013-2016 model: STORM Leveys 7 cm BLUE: PMS 293C Colors for socks: NORDIC BLUE BLACK WHITE 4,0 cm 4,0 cm PMS 300C PRO.BLACK PMS 000C 4968 0900 0003 BLUE: PMS 293C 18 cm BLUE PMS 300C BLACK

Lisätiedot

TEOLLISUUS PUHDASTILA

TEOLLISUUS PUHDASTILA 80 TEOLLISUUS PUHDASTILA TYÖVAATTEEMME SUOJAAVAT YMPÄRISTÖÄ SUODATTAMALLA HIUKKASIA Puhdastiloissa merkittävimpiä hiukkaslähteitä ovat ihmiset. Liikkeessä olevan ihmisen keho erittää hiukkasia minuutissa

Lisätiedot

essentials PRINTER ACTIVE WEAR IS WARMING UP THE FALL IN BRIGHT, NEW ColourS and styles

essentials PRINTER ACTIVE WEAR IS WARMING UP THE FALL IN BRIGHT, NEW ColourS and styles the essentials PRINTER ACTIVE WEAR IS WARMING UP THE FALL IN BRIGHT, NEW ColourS and styles 7 Matching Colors Mens + Ladies STYLES Wide Size Range trial 2261044 Trial / 2261045 Trial lady 2269000 zip

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET 1 SISÄLLYSLUETTELO THOR Työvaatteet 3-4 BALDER Työvaatteet 5 THOR vaatteet työhön ja vapaa-aikaan 6-7 MEDUSA Työvaatteet 8 TRITEX Työvaatteet 9 THERMO Haalarit 9 HIGH VIS

Lisätiedot

TYÖVAA AATTEET. MO 910 EN 471 luokiteltu huomiopusero, luokka 2, oranssi/musta. Runsaasti erilaisia taskuja, turvallisuutta lisäävät heijastimet.

TYÖVAA AATTEET. MO 910 EN 471 luokiteltu huomiopusero, luokka 2, oranssi/musta. Runsaasti erilaisia taskuja, turvallisuutta lisäävät heijastimet. TYÖVAA AATTEET OUTDOOR Softshell-pusero, väri musta. Lukuisia taskuja, mm. 5 eri vetoketjulla suljettavaa taskua puseron ulkopuolella ja vetoketjullinen povitasku. Hihojen suissa ja puseron alaosassa Cordura-vahvikkeet.

Lisätiedot

> Uusi väri: tummansininen. Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä.

> Uusi väri: tummansininen. Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä. 14 1.1 Gen-Y Tyylikäs valikoima mukavia ja toiminnallisia housuja, paitoja, alusvaatteita, tarvikkeita ja ulkovaatteita työ- ja huoltotehtäviin. Urheiluvaatteista vaikutteensa saanut valikoima sisältää

Lisätiedot

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut Premium takki Hyvin istuva ja tuulenpitävä hiihtotakki todelliselle aktiivihiihtäjälle Materiaalina uusi, kevyt ja tuulenpitävä Stormwall Soft Shell + Stretch Knit takaosa Hannu Mannisen ja koko yhdistetyn

Lisätiedot

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23%

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23% Mainospiste Newex tarjoaa seuralle erilaisia pukineita harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi tarjotaan joitakin valikoituja käyttöesineitä. Tämän tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä yhdistyksen

Lisätiedot

james harvest shirts carlisle + stanwood 29

james harvest shirts carlisle + stanwood 29 james harvest shirts carlisle + stanwood 29 TREMONT HILLSBORO j A m E s h A r v E s t s h I r t s MARION AVALON 30 Tremont 2133010 Twillpaita button down-kauluksella. Läpälliset rintataskut, sekä hihatasku.

Lisätiedot

Talvityövaatteet. Lämpöä ja suojaa

Talvityövaatteet. Lämpöä ja suojaa Talvityövaatteet Lämpöä ja suojaa Ammattilaisen talvityövaatteet 3801 Toppapusakka Kaksivärinen toppapusero, jossa pystykaulus ja nappilistan alla vetoketju. Kannelliset rintataskut, vetoketjulla suljettavat

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

HEELER-TEKSTIILIEN KIMPPATILAUS

HEELER-TEKSTIILIEN KIMPPATILAUS HEELER-TEKSTIILIEN KIMPPATILAUS 3.-13.5.2016 Kommentoi tuotekuvaa ja kerro väri ja koko haluamastasi tuotteesta Voit myös lähettää tilauksesi osoitteeseen heeler.yhdistys@gmail.com Tilaus lähetetään Helsitarelle

Lisätiedot

Huomiovaatteet 2013 2014

Huomiovaatteet 2013 2014 Huomiovaatteet 01 014 TYYLIKKÄÄT HUOMIOVAATTEET Päivitetty ja moderni suunnittelu, parempi istuvuus ja toimivuus ovat avainasemassa uusissa huomiovaatteiden mallistoissamme. Olemme parantaneet vaatteita

Lisätiedot

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen Squad backpack repussa: Logo 45 mm leveä Craftin logoa vastakkaiseen

Lisätiedot

Hyvännäköiset, mukavat ja yksilöidyt vaatteet ovat suosittu ja tehokas tapa kohottaa yhdessä työskentelevien

Hyvännäköiset, mukavat ja yksilöidyt vaatteet ovat suosittu ja tehokas tapa kohottaa yhdessä työskentelevien ACODE 2010 Hyvännäköiset, mukavat ja yksilöidyt vaatteet ovat suosittu ja tehokas tapa kohottaa yhdessä työskentelevien tai samat arvot jakavien henkilöiden motivaatiota. Vaatteet ovat merkki yhteenkuuluvuudesta

Lisätiedot

Craft Next Generation

Craft Next Generation TEAMWEAR Craft Next Generation Pelipaidat ja joukkueasut miehille, naisille ja lapsille, useassa eri värissä ja koossa. miehet XS-XXXL / naiset: XS-XXL / lapset: 122/128 158/164cm, sukat: 31/33 34/36 37/39

Lisätiedot

works everywhere Jälleenmyyjäsi: Myynti- ja asiakaspalvelu: Puh. 09-540 47 80 Faksi 09-547 32 14

works everywhere Jälleenmyyjäsi: Myynti- ja asiakaspalvelu: Puh. 09-540 47 80 Faksi 09-547 32 14 Fristads AB:n perustaja John Magnuson aloitti uransa tuomalla työvaatteita Amerikasta. Vuosi oli 195 eikä Ruotsissa ollut myynnissä vastaavaa. Pian John päätti aloittaa vaatteiden valmistamisen itse. Hän

Lisätiedot

Section Index. Työvaatteet. Työvaatteet. Työhousut - rakentaminen

Section Index. Työvaatteet. Työvaatteet. Työhousut - rakentaminen TYÖVAATTEET TYÖVAATTEET Työhousut - rakentaminen Section Index Työvaatteet Alusvaatteet... 79 Huomiovaatteet... 44 Huput... 87 Lakit... 92 Laukut... 99 Lyhytaika/ kemikaalisuojaus...76 Muu suojavaatetus...100

Lisätiedot

Työvaatteet kaikille teollisuuden aloille

Työvaatteet kaikille teollisuuden aloille EIJONA workwear Työvaatteet kaikille teollisuuden aloille Let s Get To Work! Kwintet Finland Oy Luotettava kumppani Kwintet Finland on vahvasti suomalainen mutta myös kansainvälinen työvaatevalmistaja.

Lisätiedot

TYÖVAATEMALLISTO. Kun tarvitset suojaa kipinöiltä ja kuumuudelta. HITSAUS ja kuumatyö

TYÖVAATEMALLISTO. Kun tarvitset suojaa kipinöiltä ja kuumuudelta. HITSAUS ja kuumatyö TYÖVAATEMALLISTO Kun tarvitset suojaa kipinöiltä ja kuumuudelta HITSAUS ja kuumatyö HITSAUS JA KUUMATYÖ HITSARIN PUSERO 120428 Vanha tuotenumero: 301415-730 Tuotetiedot: edessä vetoketju ja päällä suojalista

Lisätiedot

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21 RRÄY SYKSY 16 RRÄY Sail & Ski RRÄY mallisto on suunniteltu pohjolan urbaaniin elämään. SYKSY 16 Malliston vaatteet koostuvat laadukkaista, kestävistä ja teknisesti korkealaatuisista materiaaleista. Ne

Lisätiedot

PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT

PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT PRINTER RED FLAG PRINTER RED FLAG ON UUSI KONSEPTI, JONKA TAVOITTEENA ON HYVÄ LAATU EDULLISEEN HINTAAN. RED FLAG -MALLISTOON KUULUU FLEECETAKIT,

Lisätiedot