TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 13/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 13/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 1.9.2011 343. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A"

Transkriptio

1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t Aika torstai klo Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu Juha varapuheenjohtaja Ainasoja Merja jäsen Lahti Marika jäsen Nurmio Merja jäsen Paasio Pertti jäsen Puhakka Maria jäsen Saarela Pekka jäsen Sandberg Siv jäsen Suominen Ari jäsen Saksa Kirsti Hermonen Merja Hirvonen Martti Järvensivu Jukka Loukiala Kimmo Mäntylä Heikki Norvasuo Tuomo Sepponen Eero Vahtola Pirjo Heino Paula Hokka Irma Hurme Hannu Kallio Hannu kv:n vpj kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra vt. kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra tiedotuspäällikkö vt. talous- ja suunnittelujohtaja yhteisten työmuotojen johtaja hallintojohtaja, sihteeri Poissa Hemling Seija jäsen Huovinen Pentti kv:n pj Lehikoinen Jouni kirkkoherra Kosola Seppo kiinteistöjohtaja 373 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden. Kokous todettiin lailliseksi. 375 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 376 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto hyväksyy kokouksen esityslistan. lista hyväksyttiin. 377 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ari Suominen ja Merja Ainasoja. 378 ILMOITUSASIAT 1. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä tuomiokapituli on päättänyt antaa kanttori, MuM, FT Atte Tenkaselle valtakirjan Turun Martinseurakunnan ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorin (II) virkaan lukien tuomiokapituli on päättänyt lakkauttaa rovasti Anna-Liisa Varhialan virkamääräyksen Turun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntapastorin (I) virkaan lukien eläkkeelle siirtymistä varten tuomiokapituli on päättänyt myöntää kirkkojärjestyksen 6 luvun 12 :n ja opintovapaalain 4 :n nojalla pastori Rauno Vestille virkavapautta Turun Katariinanseurakunnan seurakuntapastorin (III) virasta ajalle opintovapaata varten, josta hänen

3 on annettava tuomiokapitulille opintovapaa-asetuksen (9 ) säätämä todistus tuomiokapituli on päättänyt 1. kirkkojärjestyksen 6 luvun 12 :n ja opintovapaalain (273/1979) 4 :n nojalla myöntää pastori Pete Hokkaselle jatkettua palkatonta virkavapautta Turun tuomiokirkkoseurakunnan kappalaisen (III) virasta opintovapaata varten ajaksi , ja että hänen tulee antaa todistus opinnoistaan tuomiokapitulille sekä 2. määrätä kirkkojärjestyksen 6 luvun 13 :n ja 4 :n 2 momentin nojalla pastori Harri Ruskeepään suostumuksensa mukaisesti Turun tuomiokirkkoseurakunnan kappalaisen (III) viransijaiseksi pastori Hokkasen opintovapaan ajaksi, edellyttäen, että Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli antaa siihen suostumuksensa tuomiokapituli on päättänyt antaa pastori Meeri Kokkolalle valtakirjan Maarian seurakunnan kappalaisen (II) virkaan lukien tuomiokapituli on merkinnyt tiedoksi Helsingin tuomiokapitulin notaarin viranhaltijapäätöksen nro 72 suostumuksesta pastori Harri Ruskeapäälle annettavaan virkamääräykseen, joka koskee Turun tuomiokirkkoseurakunnan III kappalaisen viransijaisuutta ajalla Ilmoitus taloustoimistolle. 2. Pöytäkirjoja lähetystyön toimikunnan pöytäkirja nro 3/ yhteistyötoimikunnan pöytäkirja nro 3/ musiikkitoimikunnan pöytäkirja nro 3/ testamenttitoimikunnan pöytäkirja nro 1/ tiedotustoimikunnan pöytäkirja nro 3/ hallintojohtajan päätöspöytäkirjat nrot 7 10/ kiinteistöjohtajan päätöspöytäkirjat nrot 13 22/ palkka-asiamiehen päätöspöytäkirjat nrot 2 9/ Pöytäkirjojen johdosta ei ole huomautettavaa. 3. Sovinnonjuhla Paattisilla

4 päätti keväällä jättää Paattisten hautausmaalla olevan Nikolai Huhtalan hautakiven sovinnonkiveksi. Tämä huomioidaan sunnuntaina 4.9. Paattisilla Sovinnonjuhlassa. Ohjelman kulku: klo 10 messu Paattisten kirkossa n. klo 11 Paattisten-Vahdon Sotaveteraanit ry:n ja Pohjois-Turun Vasemmisto ry:n tervehdykset Sovinnonkivellä. n. klo kirkkokahvit seurakuntatalolla ja VTT, tutkija Markku Jokisipilän esitelmä Syyskesä 1944 rintamalla, Suomessa ja Paattisilla. Tilaisuus on kaikille avoin ja kirkkoneuvoston jäseniä kutsutaan mukaan. Kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. Hallintojohtajan asiat 379 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO 39 Kokouksen avaus Ei toimenpiteitä. 40 Kokouksen laillisuus Ei toimenpiteitä. 41 Kokouksen päätösvaltaisuus Ei toimenpiteitä. 42 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen Ei toimenpiteitä. 43 Muutos kirkkovaltuuston syyskauden 2011 kokousaikoihin Ilmoitus kokouksiin osallistuville ja toimitalon vahtimestarille.

5 Kirkkovaltuuston varajäsen Heidi Fabritiuksen asuinpaikan muutos Ilmoitus Ilmoitus Heidi Fabritiukselle. 45 Turun hallinto-oikeuden välipäätös Katariinanseurakunnan viran perustamista koskevassa asiassa Ei toimenpiteitä. 46 Keskusrekisterin johtajan viran täyttäminen Ilmoitus virkaan valitulle, virkaa hakeneille, henkilöstörekisterin pitäjälle ja taloustoimistolle. 47 Seurakuntayhtymän vuosikertomus Jakelu: kirkkoneuvosto, kirkkovaltuusto, seurakuntaneuvostot, kiinteistölautakunta, johtokunnat, toimikunnat, Turun ja Kaarinan kaupunginvaltuustot, seurakuntien henkilökunta. 48 Seurakuntayhtymän henkilöstökertomus Ilmoitus taloustoimistolle, johtokunnille, kiinteistölautakunnalle, seurakuntaneuvostoille ja seurakuntayhtymän henkilökunnalle. 49 Irtaimen omaisuuden tarkastuskertomus vuodelta 2010 Ilmoitus irtaimen omaisuuden tarkastajien sihteerille. 50 Kiinteän omaisuuden tarkastajien tarkastuskertomus vuodelta 2010 Ilmoitus kiinteän omaisuuden tarkastajien sihteerille. 51 Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän vuoden 2010 tilinpäätöksen esittäminen kirkkovaltuustolle Ilmoitus taloustoimistolle. 52 Vuoden 2010 tilinpäätökseen sisältyvät paikallisseurakuntien säästöt ja ylitykset Ilmoitus taloustoimistolle toimenpiteitä varten.

6 Kirkollisiin tarkoituksiin vuoden 2011 talousarviossa myönnettäväksi varatun euron suuruisen määrärahan jakaminen Ilmoitus anojille ja taloustoimistolle toimenpiteitä varten. 54 Lisäys vuoden 2011 talousarvion kiinteistötoimen investointibudjettiin Ilmoitus kiinteistötoimistolle ja taloustoimistolle. 55 Arkkihiippakunnan IT-yhteistyöalueen johtokunnan kokoonpano Ilmoitus tietohallintopäällikkö Timo Koskiselle. 56 Turun Diakoniasäätiön tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2010 Ei toimenpiteitä. 57 Raamattujen hankkiminen kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi Turun ja Kaarinan kouluihin Ilmoitus kasvatusasiain johtokunnalle, Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvostolle ja taloustoimistolle. 58 Valtuutettu Janne Ason aloite sairauspoissaolojen vähentämiseksi Liite Ilmoitus johtoryhmälle asianmukaista valmistelua varten. 59 Muutoksenhaku Ei toimenpiteitä. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä kirkkovaltuuston kokouksen päätösten täytäntöönpanoehdotuksen edellä esitetyn mukaisena. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin.

7 KIRKON TYÖMARKKINALAITOKSEN YLEISKIRJE A 4/2011 Kirkon työmarkkinalaitos ilmoittaa tietoonsa tulleen Diakoniatyöntekijöiden Liiton hallituksen ja Kirkon Nuorisotyöntekijöiden Liiton hallituksen nimissä päivätty palkkakannanotto, joka sisältää kyseisten työntekijäin etujärjestön oman suosituksen diakonia- ja nuorisotyön työalajohtajina toimivien vaativuusryhmiin sijoittelusta. Kannanotto on lähetetty JU- KO ry:n luottamusmiehille ja jäsenistölle. Työmarkkinalaitos kiinnittää kannanoton johdosta seurakuntatyönantajien huomion seuraavaan: 1. Kannanoton johdosta ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin. 2. Kirkon yleisessä palkkausjärjestelmässä tehtäväkohtaisen palkanosan perusteena on työntekijän tehtävän vaativuus ja virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmittely. Tehtävän vaativuutta arvioidaan seurakunnan asiassa toimivaltaisen viranomaisen toimesta vaativuusryhmittelyn kriteereiden ja tehtävästä laaditun tehtävänkuvauksen avulla. Arvioinnissa otetaan huomioon tehtävänkuvauksen yleiskuvaus ja kaikki viisi vaativuuskriteeriä, myös osaaminen-kriteeri. Sen avulla arvioidaan sitä, millaista koulutuksen tasoa, kokemuksen määrää tai tietoja tai taitoja tehtävän hoitaminen edellyttää. Tehtävä on sitä vaativampi, mitä syvällisempää ja monipuolisempaa koulutusta ja laajempia tietoja ja taitoja siinä tarvitaan. 3. Tehtäväkohtaisen palkanosan määrittelyn kannalta on tärkeää, että tehtävästä laadittu tehtävänkuvaus vastaa tehtävän oikeaa sisältöä. Työnantajan on siksi huolehdittava tehtävää koskevien muutosten kirjaamisesta tehtävänkuvaukseen. Esimies ja työntekijä tarkistavat tehtävänkuvauksen ajantasaisuuden yhdessä keskustellen (et-keskustelu) vuosittain. Työnantaja tarkistaa sen myös työntekijän vaihtuessa. Tehtävän vaativuusryhmän tai työntekijälle maksettavan peruspalkan tarkistamiseen tehtäväkuvausten tarkistaminen johtaa vain silloin, kun tehtävän vaativuus muuttuu olennaisesti. Sen arvioi työnantaja vaativuusryhmittelyn kriteereiden ja tehtäväkuvausten avulla. Kirkkoneuvosto on asettanut palkkatyöryhmän, joka käsittelee tehtäväkohtaiset palkat esimiehen ja työntekijän välisessä keskustelussa laaditun tehtävänkuvauksen perusteella. Palkan määrittelyssä käytetään tehtävänkuvausta, vaativuusryhmittelyn kriteerejä ja osaamiskriteeriä. Työsuhteen alkaessa tulee siis aina täyttää tehtäväkuvauslomake ja toimittaa se palkkatyöryhmälle. Työnantajan tulee tarkistaa tehtävänkuvaus myös työntekijän vaihtuessa.

8 Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeen A 4/2011 ja muistuttaa esimiehiä tehtäväkuvauslomakkeen ja etkeskustelujen tärkeydestä. Tehtäväkuvauslomakkeet toimitetaan palkkaasiamiehelle. Ilmoitus johtaville viranhaltijoille. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 381 PERHEASIAIN NEUVOTTELUKESKUKSEN JOHTAJAN MATTI PIHALAN IRTISANOUTU- MINEN Matti Pihalan yhteiselle kirkkoneuvostolle osoittama päivätty irtisanoutumisilmoitus kuuluu seuraavasti: Ilmoitan irtisanoutuvani Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan virasta lukien toisiin tehtäviin siirtymisen vuoksi. Samalla haluan kiittää yhtymän luottamushenkilöitä ja viranhaltioitta yli 20 vuoden yhteistyöstä. Toivon teille kaikille onnea ja menestystä eri tehtävissänne. Pidän jäljellä olevat lomani (25 päivää) siten, että viimeinen varsinainen työpäiväni on Matti Pihalan irtisanoutumisaika on yksi kuukausi. Kirkkoneuvosto päättää merkitä Matti Pihalan irtisanoutumisilmoituksen saaduksi todeten, että hänen palvelussuhteensa viimeinen päivä on Samalla kirkkoneuvosto kiittää Matti Pihalaa arvokkaasta työstä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä. Ilmoitus Matti Pihalalle, henkilöstörekisterin hoitajalle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 382 PERHENEUVOJA ELSE-MARJA SANTIKON IRTISANOUTUMISILMOITUS Perheneuvoja Else-Marja Santikko on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle päivätyn irtisanoutumisilmoituksen:

9 Irtisanoudun täten perheneuvojan virastani jäädäkseni vanhuuseläkkeelle alkaen. Viimeinen työpäiväni on näin ollen Kirkkoneuvosto päättää merkitä Else-Marja Santikon irtisanoutumisilmoituksen saaduksi todeten, että hänen viimeinen työpäivänsä on Samalla kirkkoneuvosto kiittää Else-Marja Santikkoa arvokkaasta työstä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä. Ilmoitus Else-Marja Santikolle, henkilörekisterin pitäjälle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 383 KIRJAAJA PIRKKO KAISLAN IRTISANOUTUMISILMOITUS Pirkko Kaisla on toimittanut yhteiselle kirkkoneuvostolle päivätyn irtisanoutumisilmoituksen: Irtisanoudun kirjaajan virasta lukien siirtyäkseni eläkkeelle alkaen. Kiitän kuluneista vuosista. Kirkkoneuvosto päättää merkitä Pirkko Kaislan irtisanoutumisilmoituksen saaduksi todeten, että hänen palvelussuhteensa viimeinen päivä on Samalla kirkkoneuvosto kiittää Pirkko Kaislaa arvokkaasta työstä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä. Ilmoitus Pirkko Kaislalle, henkilörekisterin pitäjälle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 384 YLIVAHTIMESTARI LASSE VIITASEN IRTISANOUTUMISILMOITUS Ylösnousemuskappelin ylivahtimestari Lasse Viitanen on ilmoittanut kirkkoneuvostolle seuraavaa:

10 Irtisanoudun ylivahtimestarin virastani alkaen. Lasse Viitanen jää vanhuuseläkkeelle. Hän täyttää --- vuotta Kirkkoneuvosto myöntää Lasse Viitaselle eron ylivahtimestarin virasta lukien. Samalla kirkkoneuvosto kiittää Lasse Viitasta arvokkaasta työstä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän palveluksessa. Ilmoitus Lasse Viitaselle, Markku Mannerkorvelle, henkilöstörekisterin hoitajalle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 385 LAPSITYÖNOHJAAJA MINNA TERÄVÄISEN IRTISANOUTUMINEN Minna Teräväinen ilmoittaa päiväämällään kirjeellä seuraavaa: Irtisanoudun lapsityönohjaajan virkasuhteesta noudattaen 14 päivän irtisanomisaikaa. Minna Teräväisen virkasuhde on kestänyt alle vuoden, joten hänen irtisanoutumisaikansa on KirVESTES:n mukaan 14 kalenteripäivää. Kirkkoneuvosto päättää myöntää Minna Teräväiselle eron lapsityönohjaajan virasta siten, että hänen viimeinen työpäivänsä oli Ilmoitus Minna Teräväiselle, kasvatusasiain keskukselle, henkilöstörekisterin hoitajalle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 386 TOIMISTONHOITAJA PIRJO SEPPÄLÄN OSA-AIKAELÄKKEEN KESKEYTYMINEN Toimistonhoitaja Pirjo Seppälä jäi osa-aikaeläkkeelle lukien yhteisen kirkkoneuvoston päätöksellä. Tiedotuspäällikkö, jolla on oikeus ottaa tilapäisiä sijaisia, on tuolloin palkannut tehtävään sijaisen siihen saakka, kunnes Seppälän työsuhteeseen tulee muutos. Pirjo Seppälä on keskeyttämässä osa-aikaeläkkeensä väliseksi ajaksi sijaisen siirryttyä opintoihinsa liittyvään työharjoitteluun.

11 Työnantajalla ei ole huomautettavaa Pirjo Seppälän täyspäiväiseksi palaamiseen nähden. Kirkkoneuvosto päättää myöntää toimistonhoitaja Pirjo Seppälälle oikeuden palata hoitamaan kokoaikaisesti tiedotustoimiston toimistonhoitajan virkaa Ilmoitus Pirjo Seppälälle, Paula Heinolle, henkilöstörekisterin hoitajalle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 387 KESKUSREKISTERIN JOHTAJAN VIRAN VASTAANOTTAMINEN Kirkkovaltuusto valitsi kokouksessaan pykälässä 46 pastori Heikki Arikan Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän keskusrekisterin johtajan virkaan. Kirkkoneuvosto on tässä kokouksessa päättänyt kirkkovaltuuston asiassa tekemän valintapäätöksen täytäntöönpanosta. Valinnan aikaisin lainvoimaisuusajankohta on Keskusrekisterin johtamisen näkökulmasta on tarkoituksenmukaista, että virkaan yksimielisesti valittu Heikki Arikka ottaisi tehtävän vastaan jo lukien. Tällöin myös kasvatusasiain keskus voisi ryhtyä toimenpiteisiin Arikan nykyisen viran hoitamisen järjestämiseksi. Arikalle varattaisiin kuitenkin mahdollisuus palata nykyiseen virkaansa kasvatuksen teologina, mikäli valinta keskusrekisterin johtajaksi ei saavuttaisi lainvoimaa. Kirkkoneuvosto päättää esittää tuomiokapitulille, että pastori Heikki Arikka oikeutettaisiin aloittamaan Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän keskusrekisterin johtajan viran hoito huolimatta siitä, että valintapäätös ei ole lainvoimainen. Arikka säilyttää oikeutensa palata kasvatuksen teologin virkaan, mikäli keskusrekisterin johtajan virkavaali ei saavuttaisi lainvoimaa. Ilmoitus tuomiokapitulille, Heikki Arikalle, Hannu Hurmeelle ja taloustoimistolle Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin.

12 RITVA LEHTISEN ANOMUS HAUTAOIKEUDEN HALTIJUUDESTA (ei julkinen) 389 MARJO HURMEEN VIRKAVAPAUS (ei julkinen) 390 DIAKONIATYÖNTEKIJÄ MARJO HURMEEN VIRKAVAPAUDESTA JOHTUVAT SIJAISJÄR- JESTELYT Kirkkoneuvosto on myöntänyt diakoniatyöntekijä Marjo Hurmeelle palkatonta virkavapautta ajalle Diakoniajohtaja Hannu Suihkonen esittää, että Sirkkalan päiväkeskuksen ohjaaja, sosionomi AMK Sini Kohonen palkataan Hurmeen sijaiseksi Diakoniajohtaja on päätöspöytäkirjassaan tehnyt sijaisuudesta päätöksen ajalle Nyt Marjo Hurmeen jatkaessa virkavapauttaan sijaisuusaika ylittää kuuden kuukauden rajan ja siksi sijaisuuden jatko tulee tuoda kirkkoneuvoston päätettäväksi. Sini Kohosen sijaiseksi diakoniajohtaja esittää palkattavaksi lähihoitaja Tuulia Karjalaisen, joka on jo hoitanut sijaisuutta elokuun alusta lähtien. Kirkkoneuvosto päättää 1. myöntää Sini Kohoselle palkatonta työlomaa Sirkkalan päiväkeskuksen ohjaajan toimesta ajalle palkata Sini Kohosen päihde- ja kriminaalityön diakoniatyöntekijä Marjo Hurmeen viransijaiseksi väliseksi ajaksi. 3. palkata Tuulia Karjalaisen Sirkkalan päiväkeskuksen ohjaajan sijaiseksi ajaksi Ilmoitus Sini Kohoselle, Tuulia Karjalaiselle, Hannu Suihkoselle, henkilöstörekisterin hoitajalle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 391 VAMMAISTYÖN DIAKONIATYÖNTEKIJÄ HELVI LÄHTEENMÄEN VIRKAVAPAUSANO- MUS (ei julkinen) 392 VAATEAVUN TYÖNTEKIJÄ PIRJO SAIPAN TYÖLOMA-ANOMUS (ei julkinen)

13 SUNTIO KARI HAKALAN HOITOVAPAA-ANOMUS (ei julkinen) 394 TANJA ROSENGREN-KAUKASEN VIRKAVAALIN VAHVISTAMINEN (ei julkinen) Talous- ja suunnittelujohtajan asiat 395 SAIRAUSLOMIEN MYÖNTÄMINEN Seuraavat seurakuntien palveluksessa olevat henkilöt ovat anoneet sairauslomaa lääkärintodistuksella todetun työkyvyttömyyden perusteella: Liite 1 395, jaetaan vain kokoukseen osallistuville. Koska sairauslomat ovat henkilökohtaisina asioina salassa pidettävää tietoa, taltioidaan liite suoraan salassa pidettävien asioiden pöytäkirjakansioon. Kirkkoneuvoston jäsenet voivat halutessaan kokouksen aikana luovuttaa omat liitteensä sihteerille hävitettäviksi luotettavalla tavalla. Liitteessä on sairauslomaa esitetty 96 henkilölle. Kirkkoneuvosto päättää myöntää sairauslomat liitteessä esitetyllä tavalla. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 396 TESTAMENTTITOIMIKUNNAN ILMOITUS KULUVAN VUODEN STIPENDIEN JAOSTA Emil Niemelän ja Laimi Sivulan rahastoista jaettavat stipendit on ilmoitettu Turun Sanomissa haettaviksi päättyvin hakuajoin. Emil Niemelän rahastosta stipendiä haki 22 opiskelijaa, stipendejä jaettiin 5 kpl suuruudeltaan kukin euroa. Laimi Sivulan rahastosta testamenttitoimikunta päätti antaa yhden euron stipendin. Testamenttitoimikunnan päätös on liitteenä: Liite Testamenttitoimikunnalla on oikeus päättää stipendien jaosta. Päätöksestä tulee ilmoittaa kirkkoneuvostolle.

14 Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi testamenttitoimikunnan päätöksen kuluvan vuoden stipendien jaosta Emil Niemelän ja Laimi Sivulan rahastoista. Kirkkoneuvostolla ei ole huomautettavaa tehdyn päätöksen johdosta. Ilmoitus kaikille stipendiä hakeneille, testamenttitoimikunnalle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 397 JOHANNA YLLIKÄISEN OMAN AUTON KÄYTÖN LASKUTUSOIKEUSANOMUS Lastenohjaaja Johanna Yllikäinen on pyytänyt oman auton käytön laskutusoikeutta. Hän asuu osoitteessa ---. Lapsityön johtaja tai hänen sijaisensa määrittää Yllikäiselle kulloinkin virkapaikan. Kasvatusasiain johtaja Hannu Hurme puoltaa anomusta. Kirkkoneuvosto päättää myöntää oman auton käytön laskutusoikeuden Johanna Yllikäiselle hänen liikkuessaan virkamatkoilla seurakuntayhtymän alueella ja työpisteissä. Yllikäisen virkapaikan määrittää kulloinkin lapsityön johtaja tai hänen sijaisensa. Yllikäisen tulee tutustua seurakuntayhtymän voimassa olevaan matkustussääntöön. Ilmoitus Johanna Yllikäiselle, Hannu Hurmeelle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 398 VEROKERTYMÄT 30.6., JA Yhteenveto kirkollisverojen ja yhteisöverojen kertymästä kesäkuun loppuun mennessä on seuraava:

15 KIRKOLLISVERO- JA YHTEISÖVEROKERTYMÄ ,18 % Arvio Toteutunut % 59,77 Lisätieto: Osuus yhteisöveron tuotosta Arvio Osuus yhteisöveron tuotosta ,75 % Toteutunut % 72,67 Kirkollisveron tuotto Arvio Kirkollisveron tuotto ,43 % Toteutunut % 57,65 Yhteenveto kirkollisverojen ja yhteisöverojen kertymästä heinäkuun loppuun mennessä on seuraava: KIRKOLLISVERO- JA YHTEISÖVEROKERTYMÄ ,76 % Arvio Toteutunut % 68,62 Lisätieto: Osuus yhteisöveron tuotosta Arvio Osuus yhteisöveron tuotosta ,28 % Toteutunut % 81,51 Kirkollisveron tuotto Arvio Kirkollisveron tuotto ,68 % Toteutunut % 66,51 Yhteenveto kirkollisverojen ja yhteisöverojen kertymästä elokuun loppuun mennessä on seuraava: KIRKOLLISVERO- JA YHTEISÖVEROKERTYMÄ ,58 % Arvio Toteutunut % 78,02 Lisätieto: Osuus yhteisöveron tuotosta Arvio Osuus yhteisöveron tuotosta ,15 % Toteutunut % 93,28 Kirkollisveron tuotto Arvio Kirkollisveron tuotto ,07 % Toteutunut % 75,51 Kesäkuun lopussa kirkollisverokertymä ylitti edellisen vuoden vastaavan ajankohdan 6,4 %:lla ja yhteisöverokertymä 24,8 %:lla, joten kertymät yhteensä ylittivät edellisen vuoden vastaavan kertymän 9,2 %:lla.

16 Heinäkuun lopussa kirkollisverokertymä ylitti edellisen vuoden vastaavan ajankohdan 3,7 %:lla ja yhteisöverokertymä 25,3 %:lla, joten kertymät yhteensä ylittivät edellisen vuoden vastaavan kertymän 6,8 %:lla. Elokuun lopussa kirkollisverokertymä ylitti edellisen vuoden vastaavan ajankohdan 3,1 %:lla ja yhteisöverokertymä 28,2%:lla, joten kertymät yhteensä ylittivät edellisen vuoden vastaavan kertymän 6,6 %:lla. Verokertymän kasvu verrattuna edelliseen vuoteen on ollut edelleen hämmästyttävän suurta vaikka kasvun vauhti näyttää nyt hidastuneen. Kirkollisvero- ja yhteisöverokertymät näyttävät noudattavan omia trendejään. Kesäkuun lopussa kirkollisverokertymä oli 6,4 % enemmän kuin edellisen vuoden vastaavana ajankohtana, heinäkuun lopulla kasvu oli lähes puolittunut eli oli vain 3,7 % ja elokuun lopussa kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli enää 3,1 %. Vielä toukokuun lopussa yhteisöverokertymä oli ollut 3,5 % alle edellisen vuoden vastaavan ajankohdan, mutta kesäkuun lopussa se oli 24,8 % yli, heinäkuun lopussa 25,3 % yli ja elokuun lopussa 28,2 % yli edellisen vuoden vastaavan ajankohdan. Kirkollisverokertymän kasvu pienenee tasaisesti mutta yhteisöverokertymän nousu kiihtyy. Osoitteesta poimittuja vertailutietoja kirkollisveron ja yhteisöveron kertymän muutoksesta edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan esitetään seuraavassa: kirkollisvero yhteisövero Koko maa + 2,7 % + 15,5 % Espoo + 2,8 % + 16,7 % Helsinki + 2,1 % + 24,7 % Kuopio + 6,4 % + 17,8 % Lahti + 1,3 % + 19,4 % Oulu + 3,2 % 0,0 % Porvoo + 2,4 % + 6,5 % Salo + 5,4 % - 22,0 % Tampere + 1,0 % + 4,9 % Vantaa + 2,8 % + 24,1 % Vertailuseurakuntia ja koko maata tarkasteltaessa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirkollisverokertymä on varsin samassa linjassa. Yhteisöverokertymän osalta lisäys edelliseen vuoteen verrattuna on ollut jonkin verran suurempi kuin muilla. Jatkokehitystä tulee seurata huolella. Kirkkoneuvosto merkitsee saaduksi selvityksen verokertymästä kesä-, heinä- ja elokuun loppuun mennessä. Ei muutoksenhakuoikeutta.

17 hyväksyttiin. 399 ERÄÄN PANKKITILIN LOPETTAMINEN JA VAROJEN SIIRTO TOISELLE PANKKITILILLE Kolehtikirjanpidon taseyksikölle perustettiin vuonna 2010 Turun Seudun Osuuspankkiin konsernitilin yksikkötili Tällä tilillä korvataan kyseisen taseyksikön aikaisempi tili , joka on vanhanmallinen käyttötili, joka ei sovellu konsernirakenteeseen. Tilin lopettaminen jätettiin myöhäisempään ajankohtaan, koska sille osoitettuja tilisiirtoja oli vielä henkilökunnan käytössä kiinteistöissä, joissa kolehteja kerätään. Nyt on tullut sopiva ajankohta lopettaa vanhamuotoinen käyttötili. Kirkkoneuvosto päättää, että kolehtikirjanpidon talousyksikön pankkitili Turun Seudun Osuuspankissa lopetetaan. Tilillä olevat varat lopetuskorkoineen sekä tilille vastaisuudessa mahdollisesti vielä tilitettävät varat siirretään tilille Ilmoitus Turun Seudun Osuuspankille ja taloustoimistolle toimenpiteitä varten. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 400 VUODEN 2011 MAKSUN SUORITTAMINEN KIRKON MEDIASÄÄTIÖLLE Kirkkovaltuuston päätöksellä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä on liittynyt Kirkon mediasäätiön perustajaksi ja maksanut säätiön perustamismaksun euroa. Sen jälkeen seurakuntayhtymä on vuosittain maksanut Kirkon mediasäätiölle 0,17 euroa/jäsen. Kirkon mediasäätiö on lähettänyt pyynnön vuodelle 2011 varatun tukiavustuksen maksamisesta säätiön pankkitilille, jotta säätiö sääntöjensä mukaisesti voisi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arvoperustalta lähtien tukea ja edistää uskontoa ja elämänkatsomusta käsittelevien ohjelmien tekemistä, levittämistä ja esittämistä valtakunnallisissa medioissa. Kirkon mediasäätiön toimintakertomus vuodelta 2010 on seuraava: Liite Luettelo Kirkon mediasäätiön jakamasta tuesta vuonna 2010 on seuraava: Liite

18 Tuloslaskelma ja tase ovat nähtävissä kirkkoneuvoston kokouksessa. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän jäsenmäärä oli ja sen perusteella vuosimaksun suuruudeksi tulee euroa. Kuluvan vuoden talousarviossa on kustannuspaikalle varattu euroa Kirkon mediasäätiön tukemiseen. Kirkkoneuvosto päättää, että Kirkon mediasäätiölle maksetaan vuoden 2011 maksuna x 0,17 euroa eli euroa kustannuspaikalta Ilmoitus Kirkon mediasäätiölle sekä taloustoimistolle maksutoimenpiteitä varten. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 401 JANI KAIRAVUON OMAN AUTON KÄYTÖN LASKUTUSOIKEUSANOMUS Turun tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Jani Kairavuo on pyytänyt oman auton käytön laskutusoikeutta. Hän asuu osoitteessa ---. Virkapaikaksi on esitetty toimitaloa Eerikinkatu 1 3. Tuomiorovasti Heimo Rinne puoltaa anomusta. Kirkkoneuvosto päättää myöntää oman auton käytön laskutusoikeuden Jani Kairavuolle hänen liikkuessaan virkamatkoilla seurakuntayhtymän alueella ja työpisteissä. Kairavuon virkapaikaksi määrätään toimitalo Eerikinkatu 1 3. Kairavuon tulee tutustua seurakuntayhtymän voimassa olevaan matkustussääntöön. Ilmoitus Jani Kairavuolle, Heimo Rinteelle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin.

19 Kiinteistöjohtajan asian esitteli hallintojohtaja 402 OMAKOTITONTIN VUOKRAOIKEUDEN SIIRTO Heikki Niiniön perikunnalla on vuokralla Turun kaupungin Kuralan kaupunginosan korttelissa --- sijaitseva tontti ---. Perikunnan toinen osakas --- on myynyt osuutensa päivätyllä kauppakirjalla ---lle ja ---lle. Kaupan jälkeen ---n nimissä on 75/100 ja ---n 25/100 em. vuokraoikeudesta. Ostajat pyytävät vuokranantajaa merkitsemään tiedoksi vuokraoikeuden siirron voidakseen kirjata sen maanmittaustoimistossa. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi, että Turun kaupungin Kuralan kaupunginosan --- korttelin tontin --- vuokraoikeus on siirtynyt ---lle ja ---lle Ilmoitus Taina Niiniölle ja Kari Vanteelle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 403 MUUTOKSENHAKU Liite KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Lisätietoja päätöksestä antaa asian esittelijä. Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen. Heimo Rinne kirkkoneuvoston puheenjohtaja Hannu Kallio kirkkoneuvoston sihteeri

20 Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Turussa Ari Suominen Merja Ainasoja Tämä pöytäkirja on ollut nähtävänä seurakuntien hallintoviraston 3. kerroksessa osoitteessa Eerikinkatu 3 A ajalla klo , josta on ilmoitettu kirkkoherrainvirastojen ilmoitustaululla Hannu Kallio kirkkoneuvoston sihteeri

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 14/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 14/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 18.9.2014 klo 16.00 17.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 4.5.2006 217 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 245-265 Aika torstai 4.5.2006 klo 16.00-17.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen.

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Kirkkoneuvosto 24.04.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 2013 Aika: Keskiviikkona 24.04.2013 klo 17.30 18.45 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 03.01.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 2013 Aika: Torstaina 03.01.2013 klo 17.30-18.30 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: 49 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.10.2016 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 20.7.2005 361 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 356 373 Aika keskiviikko 20.7.2005 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 18.00. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Gustafsson, Irja jäsen Hyppönen,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 1.11.2007 520 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 533 550 Aika torstai 1.11.2007 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Kirkkoneuvosto 7. 1.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 13.5.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 13.5.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 13.5.2015 klo 17.30 19.35 Paikka Kerho- ja kokoontumistila Ilona, Turenki Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 7/2017 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (8) 170 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.7.2017 klo 16 18.10 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 15.10.2013 klo 18.00 19.09. Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3.

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3. Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 17.45 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, kokoushuone, 2. krs Juankoskentie 13 B, 73500 Juankoski Osallistujat

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 11.6.2014 kello 18.00 19.35 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) Leipomo-kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 31.3.2011 162. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 31.3.2011 162. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 31.3.2011 162 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 175 199. Aika torstai 31.3.2011 klo16.00 17.30. Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu Juha varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht.

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. 8/2017-15.11.2017 Aika: ke 15.11.2017 klo 17.00-19.40 Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, 71160 Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Huhtala Pauliina Iskanius Raija Julkunen Kaija,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous aloitettiin raamatunluvulla.

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous aloitettiin raamatunluvulla. Yhteinen kirkkovaltuusto 30.9.2004 42 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 30.9.2004 klo 18.00-18.53 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Aika klo Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, ,

Aika klo Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, , PÖYTÄKIRJA 1 (15) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 11.3.2019 klo 18 19.20 Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, 09 2340 6109,

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 1/2016 II 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.40 - Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helsten Jorma Laura Hilakarin vara Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) KOKOUSTIEDOT Aika 28.5.2012 klo 17 19.10 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen Jukka

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018 Aika ja paikka Läsnä: Reposaaren pappila 6.11.2018 klo 18.30-19.08 Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja, pois Mäkinen Anitta

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä KUOPION JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (5) Aika Tiistai 19.6.2018 klo 17.00-18.08 Paikka Osallistujat Järvi-Kuopion seurakunta,

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot