KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2011 27.10.2011"

Transkriptio

1 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika klo Kahvitarjoilu klo Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa Lehtinen Arto Lehtinen Lauri Lepola Kristiina Maijala Mauri Matilainen Tuulia Parikka Heikki Ylimäki Sinikka, varapuheenjohtaja varajäsen Pajasmaa Mika Haavisto Sami Rantanen Veijo Koitmaa Päivi Krans-Suonpää Kristiina Ainasoja Mari Joki Harri Haavisto Tuija Muut osallistujat Tarela Arja Vuorinen Juha Nord Pirkko Saastamoinen Riina sihteeri, talouspäällikkö kirkkovaltuuston pj kirkkovaltuuston varapj Kylmäkosken kappeliseurakunnan kappalainen Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Sari Lindström puheenjohtaja Arja Tarela sihteeri tarkastus Akaa Pöytäkirja yleisesti Nähtävänä oloa koskeva kuulutus on ollut Akaan kirkkoherranviraston sekä nähtävänä Kylmäkosken ja Viialan seurakuntatoimiston ilmoitustaululla Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Akaan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana. Todistaa:

2 2 125 KOKOUKSEN AVAUS 126 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 9.luvun 1 :n mukaan kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. KN ohjesäännön 5 :n mukaan kutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. KL 7:4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Kokouskutsut on postitettu Todetaan kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 127 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS JA NÄHTÄVILLÄOLO Seurakunnan toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7:6 1 mom). Pöytäkirja tai päätös on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan (KL 25:3). 1) Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. 2) Päätetään, että pöytäkirja tarkastetaan ) Päätetään, että tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa alkaen. 4) Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta pidetään kirkkoherranviraston ja Kylmäkosken sekä Viialan seurakuntatoimiston ilmoitustaululla TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvostossa asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei neuvosto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Asioiden käsittelyn pohjana on esittelijän pohjaehdotus. Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä.

3 3 129 KYLMÄKOSKEN KIRKON KATON KORJAUS Kirkkoneuvosto Akaan seurakunnan vuodelle 2011 vahvistettuun talousarvioon on varattu euron suuruinen investointimääräraha Kylmäkosken kirkon katon korjaamiseen. Katon korjaustyön suunnitelman on laatinut arkkitehti Mikko Uotila ja tämän suunnitelman pohjalta tarjouspyyntö on julkaistu Hilmassa Tarjousten jättöaika on päättynyt klo 11. Urakkatarjouksia saatiin määräaikaan mennessä neljä (liite 1) Tarjouspyynnössä urakoitsijoita pyydettiin laskemaan urakkahinta sekä pelti- että kuparikatolle. Tarjousvertailun perusteella vaihtoehtojen välinen hinnan erotus on n euroa. Kirkon katon mittasuhteista ja muodosta johtuen peltikaton toistuva huoltomaalaus on niin iso kustannuserä, että kokonaistaloudellisesti kuparikatto on edullisempi vaihtoehto. Edullisimman hyväksytyn tarjouksen mukainen urakkahinta kuparikatolle on euroa. Koska kyseessä on pitkällä aikavälillä syntynyt vesivaurio eikä sen laajuutta ole pystytty tarkemmin tutkimaan, välttämättömiin lisätöihin tulee varata urakkasumman lisäksi ainakin 10 %. Ottaen huomioon tähän mennessä kertyneet suunnittelukustannukset, kattourakan toteuttaminen edellyttää euron määrärahaa. Kylmäkosken kirkko on ollut käyttökiellossa alkaen toistaiseksi sisäilmaongelmien vuoksi. Katon korjaaminen ei muuta sisäilman laatua eikä siten poista käyttökieltoa. Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Kylmäkosken kirkon kattourakan toteuttamista lykätään sillä perusteella, että hankkeeseen vahvistettu määräraha ei ole riittävä. Urakka kilpailutetaan tarvittaessa uudelleen nyt laadittujen suunnitelmien pohjalta siinä vaiheessa, kun keräystuottoja on kertynyt riittävä määrä kattamaan hankkeeseen tarkoitetun määrärahan ja urakkahinnan erotus, tai jostain muusta rahoituslähteestä saadaan vahvistus avustuksen myöntämisestä. Keskustelun jälkeen esittelijä muutti esitystä seuraavasti: Kirkkoneuvosto päättää, että kattourakan toteuttaminen keskeytetään sillä perusteella, että investointiin varattu määräraha ei ole riittävä. Katon rakenteet tutkitaan tarkemmin ja asian käsittelyä jatketaan sen jälkeen, kun tutkimustulokset on saatu. Esityksen mukaisesti. Kirkkoneuvosto Kylmäkosken kirkko on työsuojelutarkastuksessa julistettu toistaiseksi käyttökieltoon. Kirkon sisäilmaongelmien ja käyttökiellon poistaminen vaatii suunnitelmallista korjaushanketta, jonka toteuttaminen ja rahoittaminen on laaja ja monitahoinen projekti. Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto nimeää työryhmän, joka koostuu rakennusalan asiantuntijoista ja luottamushenkilöistä. Työryhmän tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Kylmäkosken kirkon korjausprojekti ja sen rahoitus. Työryhmä vastaa myös projektiin liittyvästä tiedottamisesta.

4 4 Kirkkoneuvosto nimesi korjaustyöryhmän jäseniksi seuraavat henkilöt: 1) Mikko Uotila 2) Olli Saarinen 3) Ralf Lindberg 4) Hannu Järvinen 5) Juha Vuorinen 6) Sinikka Ylimäki 7) Mauri Maijala 8) Reino Salminiemi 9) Sari Lindström 10) Arja Tarela 11) Kimmo Lyytikäinen Kirkkoneuvoston asettama Kylmäkosken kirkon korjaustyöryhmä on pitänyt kaksi kokousta (liitteet 3 ja 4), joista ensimmäisessä se päätti kysyä kahdelta edullisimman tarjouksensa tehneiltä urakoitsijalta Paanurakenne Oy:ltä ja Kattotutka Oy:ltä tarkennetut tarjoukset. Työryhmä halusi tietää, onko materiaali- tai työkustannuksissa tapahtunut muutoksia, ja vaikuttaako työn toteuttamisen siirtyminen talvikaudelle kokonaishintaan. Paanurakenne Oy ilmoitti, että tarjous on voimassa aikaisemmin annetulla hinnalla. Kattotutka Oy ilmoitti kirjallisesti, että tarjous on voimassa samansuuruisena kuin , mutta jos korjaus toteutetaan talvikautena, hintaa alennetaan euroa (liite 5). Toisessa kokouksessaan työryhmä päätti yksimielisesti esittää kirkkoneuvostolle, että kattoremonttiin ryhdytään mahdollisimman pian tämän vuoden puolella. Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto päättää korjaustyöryhmän esityksen mukaisesti, että Kylmäkosken kirkon katon korjausurakka toteutetaan arkkitehti Mikko Uotilan laatiman suunnitelman mukaisesti kuparikatteella. Urakan suorittaa edullisimman tarjouksen antanut Kattotutka Oy. Kirkkoneuvosto valtuuttaa talouspäällikkö Arja Tarelan allekirjoittamaan urakkasopimuksen. Asian käsittelyä jatketaan seuraavassa kirkkoneuvoston kokouksessa. Talouspäällikkö Arja Tarela Korjausurakan toteuttaminen ei aikataulullisesti ole mahdollista enää vuoden 2011 aikana. Akaan seurakunnan vuoden 2012 toiminta- ja taloussuunnitelmaan varataan euron suuruinen määräraha Kylmäkosken kirkon katon korjaamista varten. Talousarvio esitetään kirkkovaltuuston vahvistettavaksi Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

5 5 130 SIIVOUSTARJOUSTEN VERTAILU Akaan seurakunnan Toijalan seurakuntatalon ja siunauskappelin sekä leirikeskusten kesäkauden siivous on hoidettu ostopalveluna vuoden 2011 ajan. Siivoustyön on hoitanut Lassila & Tikanoja Oyj. Vuoden 2012 talousarviota varten on pyydetty tarjous myös ISS Palvelut Oy:ltä ja SOL Siivouspalvelulta. Leirikeskusten siivous on mahdollista hoitaa myös omalla työvoimalla riippuen siitä, miten kesän ajaksi on saatavissa kausityöntekijöitä, joten liitteenä olevassa hintavertailussa (liite ) on huomioitu ainoastaan Toijalan seurakuntatalon ja siunauskappelin osalle lasketut hinnat. Esitys tästä asiasta annetaan kokouksessa. Talouspäällikkö Arja Tarela Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 131 LÄHETYSTYÖLLE JA KIRKON ULKOMAANAVULLE MYÖNNETTÄVÄT MÄÄRÄRAHAT VUONNA 2012 Piispainkokous antoi vuonna 1982 suosituksen, että seurakunnat myöntäisivät verotuloistaan vähintään kaksi (2) prosenttia kirkon lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun toimintaan. Vuonna 1999 piispainkokous suositteli, että vuonna 2000 määrärahojen osuus olisi kolme (3) prosenttia. Vuonna 2004 seurakunnat antoivat verotuloistaan lähetystyölle ja kansainväliselle diakonialle keskimäärin 2,5 %. Vuonna 2008 hyväksytyssä kirkon lähetysstrategiassa tavoitteena on kasvattaa tukea lähetystyölle ja kansainväliselle diakonialle. Kirkon lähetystyön keskus suosittaa, että myöntäessään talousarviomäärärahoja kirkon lähetysjärjestöille seurakunnat ottaisivat huomioon kaikki seuraavat seikat: - lähetysjärjestöjen seurakunnalta ja suoraan seurakuntalaisilta vastaanottama lähetystyön vapaaehtoinen kannatus - seurakunnan nimikkoyhteistyösopimukset - lähetysjärjestöjen ulkomainen toiminta ja sen osuus järjestön työssä - seurakunnan ja lähetysjärjestöjen yhteistyön laajuus ja laatu - seurakunnan mahdollisuus osallistua järjestön lähetystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen Oheisena kirkon lähetystyön keskuksen kannatustilastot vuosilta 2009 ja 2010 (liitteet 2 ja 3). Seurakuntien kannatus jakaantui vuoden 2010 tilaston mukaan seuraavasti: SLS 36,7 %, SEKL 9,5%, SLEY 6%, ELK 5,2%, SANSA 5,1%, SPS 4,1%, SLEF 0,7% ja KUA 32,6%. Akaan lähetys- ja kansainvälisen diakonian kannatus oli 1,61 % verotuloista vuonna Vuodelle 2010 myönnetyn erikoisrahan kanssa kannatus oli 2,30 %. Akaan voimassa olevat nimikkolähettisopimukset ovat:

6 6 SLS (Suomen Lähetysseura) Namibia Elise ja Jarmo Lehtinen Senegal Tiina Tuominen Papua U-G Alan Brown Etiopia Nimikkotyöalue Israel Door of Hope työ yhteensä Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä 700 Ev.lut. kirkon tukeminen Istanbulissa SEKL (Suomen Ev.Lut. Kansanlähetys) Japani Kaarina ja Anssi Savonen SPS (Suomen Pipliaseura) Lähi-Itä Raamattutyö 840 SANSA (Sanansaattajat) Kiina Radioseminaari yht Kirkon Ulkomaanapu Kirkkoherra Sari Lindström yhteensä Lähetystyön työryhmäryhmä esittää, että Akaan seurakunta tavoittelisi 2 % lähetyskannatusta verotuloista pitämällä voimassa nykyiset nimikkosopimukset ja varaamalla määrärahan myöhemmin esitettäviin kohteisiin joko nimikkosopimusten korottamiseen tai johonkin erityiseen tarpeeseen. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5) 132 MUU AVUSTAMINEN Akaan seurakunta antoi vuoden 2011 talousarviossa Merimieskirkolle 4.000, ystävyysseurakuntatyöhön Karjalassa ja Virossa yhteensä Yhteensä Merimieskirkko anoo 5400 vuodelle Ystävyysseurakunta työryhmä esittää, että ystävyysseurakuntia varten saataisiin 4.000, josta 3500 ohjattaisiin Tapan Jakobin seurakunnan työntekijöiden palkkaukseen ja 500 Kontupohjaan kirkkoherra Vadim Lysenkon palkkaukseen sekä työryhmän toimintamäärärahaksi mahdollisten vierailujen hoitamiseksi. Kansainvälisten asiain neuvottelukunta esittää, että maahanmuuttajien kanssa järjestettäviä tilaisuuksia varten sekä Merimieskirkon vuosikokoukseen ja Kirkon Ulkomaanavun tilaisuuksiin osallistumisia varten varataan yhteensä 1000.

7 Kirkkoherra Sari Lindström 7 Merimieskirkolle 4000 ja ystävyysseurakuntatyölle Kotimaista kansainvälistä työtä varten esitetään Yhteensä Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5) 133 INKERIN KIRKON 400-VUOTISJUHLA KONTUPOHJASSA Ystävyysseurakuntatyöryhmälle on tullut kutsu toteuttaa matka Kontupohjaan, jossa juhlitaan Inkerin kirkon 400-vuotista historiaa. Saarnaajaksi juhlajumalanpalvelukseen on pyydetty Kontupohjasta eläkkeelle jäänyttä kirkkoherra Jorma Sädettä, jonka palkkaukseen Akaa on vuosia osallistunut. Työryhmän puheenjohtaja on työryhmän päätöksellä ryhtynyt valmistelemaan matkaa, jonne osallistuisi matkalaisia myös Sastamalasta ja Ikaalisista. Myös Jorma Säde matkustaisi ryhmän mukana. Ystävyysseurakuntatyöryhmä esittää, että Kontupohjaan tehdään matka ja sen vetäjänä toimii työryhmän puheenjohtaja Ritva Ellilä. Matkan hinta on 270 euroa sisältäen kolme yöpymistä, ateriat, viisumit ja kuljetuksen. Työryhmä esittää, että matkalle saataisiin joku edustamaan Akaan seurakuntaa, jonka matka maksettaisiin työryhmän toimintamäärärahoista. Liite. Kirkkoherra Sari Lindström Kirkkoneuvosto päättää antaa luvan toteuttaa matkan Kontupohjaan ja nimeää jonkun työntekijöistä tai kirkkoneuvostosta viemään Akaan seurakunnan virallisen tervehdyksen Inkerin kirkon Kontupohjassa vietettävään juhlaan. Myös matkan vetäjän kustannukset maksetaan. Juhlivalle kirkolle esitetään annettavaksi lahjaksi 400 rahaa tilille, jolle maksetaan vuosittainen 500 euron avustus paikallisen kirkkoherran palkkaukseen. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 134 YHDISTYSTEN TALOUSARVIOANOMUKSET Akaan seurakuntaa lähellä olevat toimijat anovat vuosittain seurakunnalta taloudellista tukea toimintansa rahoittamiseen. Tällaisia toimijoita ovat kirkkokuorot, partiolippukunnat (Toijalan Eräveikot ja Viialan Metsänkävijät), Herättäjä-Yhdistys, Suomen Raamattuopisto, Kansan Raamattuseura, Teriskotisäätiö, Toijalan Seudun Kristillinen Työväenyhdistys ja Tampereen hiippakunnan Lomakotiyhdistys Ilonpisara. Kirkkokuorojen avustukset kirjataan musiikkityön menokohtaan 220, partiolippukuntien avustukset partion menokohtaan 234 ja muut kohtaan 290 muu seurakuntatyö. Tähän menokohtaan on varattu summa myös erilaisten julkaisujen ilmoituksiin yms. Kirkkoherra Sari Lindström

8 Kirkkoneuvosto myöntää avustusta sitä anoneille järjestöille ja yhdistyksille liitteen mukaisesti, yhteensä Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 135 LAPSITYÖN TYÖVOIMATILANNE Lastenohjaaja Tuula Karvonen on jäämässä eläkkeelle vuoden vaihteessa Viialan toimipisteestä. Lapsityön työryhmä esittää, että hänen tilalleen palkattaisiin uusi pätevä lastenohjaaja (liite ). Lapsityönohjaaja Karin Uotila on ollut tehtävästään virkavapaalla alkaen toimiakseen toisen seurakunnan vastaavassa tehtävässä. Hänen sijaisenaan toimii diakonissa Hanna Yogaswaran vuoden 2011 loppuun saakka. Mikäli Karin Uotila palaa virkaansa , Hanna Yogaswaran siirtyy takaisin diakoniatyöhön. Mikäli Karin Uotila ei palaa, lapsityönohjaajan virka laitetaan joko auki tai lakkautetaan ja lapsityö organisoidaan jotenkin muuten. Kirkkoherra Sari Lindström Tuula Karvoselta vapautuva lastenohjaajan toimi hoidetaan kevään ajan määräaikaisen, epäpätevän lastenohjaajan toimesta. Syksyn 2012 kerhoihin ilmoittautumisten jälkeen työvoimatilanne arvioidaan uudestaan. Lapsityönohjaajan virka lakkautetaan, mikäli Karin Uotila ei palaa virkaansa. Tehtävä hoidetaan muilla järjestelyillä. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 136 AKAAN SEURAKUNNASSA VUONNA 2012 JÄRJESTETTÄVÄT RIPPIKOULUT SEKÄ NIIDEN OHJELMA- JA TURVALLISUUSVASTAAVAT Seurakunnan tulee pitää rippikoulua, jossa nuoria perehdytetään kirkon yhteiseen uskoon ja ohjataan elämään seurakunnan yhteydessä. Rippikoulua johtaa pappi tai lehtori. Opettajina toimivat heidän lisäkseen kanttorit, nuorisotyönohjaajat ja muut seurakunnan viranhaltijat siten kuin seurakunnan rippikoulun ohjesäännössä määrätään. Tarvittaessa pidetään rippikoulu yksityisesti. Seurakunnan rippikoulun ohjesäännön hyväksyy kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto. Päätös on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi. (KVJ 3:3) Akaan kirkkoneuvoston hyväksymässä rippikoulun ohjesäännössä 3:2 on maininta, että ohjelma- ja turvallisuusvastuuseen voidaan määrätä joku muukin seurakunnan viranhaltija, kuten nuorisotyönohjaaja, diakoniatyöntekijä tai lapsityönohjaaja. Rippikoulutyöhön osallistuvat viranhaltijat ovat neuvottelussaan jakaneet rippikouluikäluokan liitteessä mainittuihin rippikouluryhmiin ja päättäneet esittää rippikoulujen ohjelma- ja turvallisuusvastaaviksi liitteessä mainitut viranhaltijat (liite).

9 9 Kirkkoherra Sari Lindström Kirkkoneuvosto päättää, että Akaan seurakunnassa järjestetään liitteessä mainitut rippikoulut ja että niiden ohjelma- ja turvallisuusvastaaviksi vahvistetaan liitteessä esitetyt henkilöt. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 137 KOULUTUSSUUNNITELMA VUOSILLE Tuomiokapituli vaatii seurakunnilta henkilöstön kehittämissuunnitelman kolmelle vuodelle seurakunnan, hiippakuntien ja kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden kouluttavien tahojen pitkäjänteistä koulutussuunnittelua ja toteutusta varten. Akaan seurakunnan työntekijät ovat pohtineet osaamistaan työalojensa tiimeissä tai suoraan esimiehensä kanssa. He ovat päätyneet esittämään oheisenlaista koulutussuunnitelmaa.(liite) Kirkkoherra Sari Lindström Kirkkoneuvosto keskustelee koulutustarpeista ja hyväksyy esitetyn koulutussuunnitelman. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 138 VALMIUSTOIMIKUNNAN ASIAT Akaan seurakunnan kirkkoneuvosto hyväksyi seurakunnalle valmiussuunnitelman Valmiustoimikuntaan nimettiin valmiuspäälliköksi kappalainen Ali Kulhia. Valmiustoimikunta esittää kirkkoneuvostolle, että Ali Kulhian virkavapauksien aikana valmiuspäällikkönä ja toimikunnan puheenjohtajana voisi toimia toimikunnan jäsen Tarmo Repo. Revon tilalle nimettäisiin kappalaisen sijaiseksi valittu pastori Sirpa Viitaniemi. Kirkkoneuvosto Valmiussuunnitelma Kirkkohallitus on ohjeistanut seurakuntia valmiussuunnitelman tekemiseen kahdella hyväksytyllä asiakirjalla Kirkon valmiussuunnittelun yleiset perusteet ja Seurakunnan valmiussuunnitelman laatimisohje. Seurakuntien velvollisuutena on huolehtia perustehtävästään kaikissa olosuhteissa. Tästä selviytyäkseen seurakunnalla tulee olla voimassa oleva valmiussuunnitelma, jossa on määritelty seurakunnan varautumisjärjestelyt yhteiskunnan häiriötilanteiden ja poikkeusolojen varalta.

10 10 Jokaisessa rovastikunnassa tulee olla valmiussuunnittelua koordinoiva työryhmä, jonka lääninrovasti nimittää. Suunnitelmaa laadittaessa on suositeltavaa hyödyntää asiantuntijoina pelastusviranomaisia, poliisia, sairaanhoitopiirejä ja kunnallisviranomaisia ja paikkakunnan järjestöjen edustajia. Varsinaisen valmiussuunnitelma-asiakirjan liitteeksi laaditaan toimintokohtaisia erillissuunnitelmia, joissa voidaan käsitellä käytännöllisluonteisia ja yksityiskohtaisia valmiusjärjestelyjä. Seurakunnan valmiussuunnitelman laatimisohje on salassa pidettävä asiakirja viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) 24 :n 1 momentin 8 kohdan nojalla. Valmiussuunnitelman laatimisohjeen mukaisesti kirkkoneuvosto tarkistaa valmiussuunnitelman säännöllisesti vähintään toimikautensa jälkimmäisenä vuotena. Hiippakuntien tuomiokapitulit koordinoivat ja ohjaavat alueellaan tapahtuvaa valmiussuunnittelua ja neuvovat valmiussuunnitelman laatimisessa. Kirkkoherra on saanut haltuunsa Akaan kaupungin, Kylmäkosken kunnan ja Tampereen seurakuntayhtymän valmiussuunnitelmat, joiden pohjalta hän on muokannut Akaan seurakunnalle oman valmiussuunnitelman. Myös Hätäkeskuksen johtaja Jouko Rytkönen on rovastikunnallisen työvaiheen jälkeen muokannut osaltaan nyt käsiteltävää valmiussuunnitelmaa. Valmiussuunnitelmat jaetaan niiden arkaluonteisuuden vuoksi kokouksessa käsittelyn ajaksi. Kirkkoherra Sari Lindström Kirkkoneuvosto käy läpi valmiussuunnitelman, tekee siihen mahdolliset korjaukset ja nimeää valmiustoimikunnan, valmiuspäällikön ja johtoryhmän. Valmiustoimikunta huolehtii jatkossa valmiussuunnitelman päivittämisestä niin, että se voidaan tarkistaa kirkkoneuvostossa sen toimikausien jälkimmäisenä vuotena. Esityksen mukaisesti. Valmiuspäälliköksi nimettiin Ali Kulhia. Valmiustoimikunnan jäseniksi nimettiin valmiuspäällikkö Ali Kulhia, Ulla Inkinen, Tarmo Repo, Kimmo Lyytikäinen ja Hanna Yogaswaran. Johtoryhmän jäseniksi nimettiin Sari Lindström, Arja Tarela, Ali Kulhia ja Kimmo Lyytikäinen. Kirkkoherra Sari Lindström Valmiustoimikunta on kokoontunut ja laatinut toimeksiantonsa mukaisesti osan valmiussuunnitelmaan kuuluvista liitteistä. Se on laatinut myös toiminta- ja taloussuunnitelman vuodelle Valmiuspäälliköksi ja valmiustoimikunnan puheenjohtajaksi nimetään toimikunnan jäsen Tarmo Repo ajalle Revon tilalle valmiustoimikuntaan nimetään samaksi ajaksi pastori Sirpa Viitaniemi. Valmiussuunnitelma päivitetään vuoden 2012 syksyllä varsinaisen valmiuspäällikön palattua tehtäväänsä.

11 11 Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 139 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE Akaan seurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2012 perustuu kirkkoneuvoston päätöksen mukaiseen 1,7 % tuloveroarvioon. Kiinteistöjen kunnossapitokorjauksiin on taloussuunnitelmassa varattu euroa. Investointiosaan on varattu euroa Kylmäkosken kirkon katon korjaamiseen ja euroa Viialan kirkon kellotornin korjaamiseen. Henkilöstökulut talousarvioesityksessä ovat euroa ja niiden osuus arvioiduista verotuloista on n. 62 %. Liitteenä olevaan toiminta- ja taloussuunnitelmaan (liite ) sisältyvät myös Akaan ja Viialan hautainhoitorahastojen taloussuunnitelmat vuodelle Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto keskustelee toiminta- ja taloussuunnitelmasta vuosille , tekee tarvittavat korjaukset ja esittää, että kirkkovaltuusto 1) hyväksyy toiminta- ja taloussuunnitelman vuodeksi 2012 sekä 2) hyväksyy vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman ohjeellisena talousarviosuunnittelun pohjaksi ja 3) päättää talousarvion sitovuustasoksi kustannuspaikkatason toimintakatteen. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5) 140 KIRKOLLISKOKOUSEDUSTAJIEN JA HIIPPAKUNTAVALTUUSTON JÄSENTEN VAALIT Kirkkolain 17 a luvun 2 :n 3 momentin mukaan kirkolliskokousedustajien ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaaleja varten on tuomiokapitulin asettama vaalilautakunta, johon kuuluu puheenjohtaja ja muina jäseninä kaksi pappia ja kaksi maallikkoa sekä yhtä monta varajäsentä. Kirkon vaalijärjestyksen (KVJ) 4 luvun 1 :n mukaan tuomiokapituli asettaa kirkkolain 17 a luvun 2 :n 3 momentissa tarkoitetun vaalilautakunnan kirkolliskokousedustajien vaalia edeltävän syyskuun aikana. Tuomiokapituli määrää lautakunnan sihteerin ja huolehtii lautakunnan kansliatehtävistä. Vaalilautakunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Kirkkolain 20 luvun 3 :n mukaan kirkolliskokouksen pappis- ja maallikkoedustajat valitaan erikseen hiippakunnittain suhteellisilla ja salaisilla vaaleilla.

12 12 Edustajien vaalit toimitetaan helmikuun toisena maanantaina 8 luvun 2 :n 1 momentissa tarkoitettujen seurakuntavaalien jälkeisenä vuonna. Edustajien toimikausi alkaa vaalia seuraavan toukokuun 1 päivänä ja kestää neljä vuotta. Hiippakuntavaltuuston jäsenten vaaleissa noudatetaan vastaavasti, mitä KVJ 4 luvussa säädetään kirkolliskokousedustajien vaaleista. Hiippakuntavaltuuston toimikausi alkaa jäsenten vaalien toimittamista seuraavan toukokuun 1 päivänä ja kestää neljä vuotta. Tuomiokapituli ilmoittaa lautakunnan asettamisesta ja kokoonpanosta kirkkoherranvirastoille ja hiippakunnan papeille. Kirkkoherrojen on viipymättä saatettava ilmoitus kirkkovaltuuston tai seurakuntaneuvoston jäsenten tietoon. Vaalilautakuntaan ehdotetut henkilöt ovat antaneet suostumuksensa tehtävään. Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli on päättänyt pitämässään kokouksessa asettaa kirkolliskokousedustajien ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalien suorittamiseksi vaalilautakunnan, jonka kokoonpano on seuraava: puheenjohtaja lakimiesasessori Leevi Häikiö, Tampere jäsenet: kappalainen Henri Lehtola, Kangasalan seurakunta kappalainen Timo Huttunen, Hollolan seurakunta talouspäällikkö Lotta Salmela, Ikaalisten seurakunta hallintopäällikkö Matti Järventie, Tampereen seurakuntayhtymä sihteeri, hiippakuntasihteeri Maria Pitkäranta, Tampere Maallikoiden varajäseniä ovat: varatuomari Esko Nummela, Riihimäki, talousjohtaja Samuli Suokas, Vilppula ja varatuomari (lakimiesasessori lukien) Jorma Juutilainen, Tampere Pappien varajäseniä ovat: lääninrovasti Jukka Erola, Kuhmoinen ja pastori Ilkka Wiio, Forssa Akaassa valmistaudutaan osallistumaan kaksiin vaaleihin: pappisedustajien vaaliin pappien osalta lääninrovastin johdolla rovastikunnassa ja maallikkoedustajien vaaliin kirkkovaltuustossa. Kumpikin vaali toimitetaan maanantaina Hiippakunnan papit keskenään ja maallikot keskenään muodostavat valitsijayhdistyksiä, joiden perustamisasiakirjoja saa tuomiokapitulista ja kirkon nettisivuilta. Asiakirjat palautetaan tuomikapituliin klo 16 mennessä. Kirkkoherra on lähettänyt kirkkovaltuustolle erillisen kirjallisen tiedon tulevista kirkollisvaaleista. Kirkkoherra Sari Lindström Akaan kirkkovaltuusto kokoontuu ma klo 18 suorittamaan vaalin, jossa valitaan edustajia nelivuotisen työnsä aloittavaan kirkolliskokoukseen ja erikseen hiippakuntavaltuustoon. Vaalin toimittaa puheenjohtaja ja sihteeri. Äänestysliput toimitetaan suljetussa kääreessä tuomiokapituliin siellä toimivalle vaalilautakunnalle laskettavaksi. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

13 ILMOITUSASIAT Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi seuraavat asiat: 1. Tuomiokapitulin päätös : Hiippakunnan vaalilautakunnan asettaminen kirkolliskokousedustajien ja hiippakuntavaltuutettujen vaalia varten Tuomiokapitulin päätös : Päätös kappalainen Ali Kulhian virkavapauksista. 3. Tuomiokapitulin päätös : Virkamääräys pastori Sirpa Viitaniemen nimittämisestä kappalainen Ali Kulhian sijaiseksi 4. Akaan pappien työnjakokirja Uuden Sääksmäen rovastikunnan seurakuntien tunnuslukuja vuodelta 2010 Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5) 142 PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT Kirkkoherran viranhaltijapäätökset: 57/ Sairausloman myöntäminen 58/ Rippileirin maksuvapautus 59/ Sairausloman myöntäminen 60/ Vuosiloman myöntäminen 61/ Vuosiloman myöntäminen 62/ Vuosiloman myöntäminen 63/ Vuosiloman myöntäminen 64/ Isyysloman myöntäminen 65/ Sopimuksen laajentaminen 66/ Sairausloman myöntäminen 67/ Sairausloman myöntäminen 68/ Vuosiloman myöntäminen 69/ Vuosiloman myöntäminen 70/ Vuosiloman muöntäminen Talouspäällikön viranhaltijapäätökset: 46/ Vuosiloman myöntäminen 47/ Sijaisen palkkaaminen 48/ Sairausloman myöntäminen 49/ Sairausloman myöntäminen 50/ Sairausloman myöntäminen 51/ Vuosiloman myöntäminen 52/ Vuosiloman myöntäminen 53/ Sairausloman myöntäminen

14 14 Viranhaltijapäätökset merkitään tiedoksi ja vahvistetaan kirkkoneuvoston hyväksymiksi toimenpiteiksi. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5) 143 VALTUUSTON JÄSENEN VAALIKELPOISUUDEN LAKKAAMINEN KL 7:3 Vaalikelpoinen seurakunnan luottamustoimiin on kristillisestä vakaumuksesta tunnettu seurakunnan konfirmoitu jäsen. KJ 7:2 Jos seurakuntavaaleilla valittu luottamushenkilö kuolee, saa eron kirkkolain 7 luvun 3 :n 2 momentissa mainitusta tai muusta kysymyksessä olevan toimielimen hyväksymästä pätevästä syystä taikka menettää vaalikelpoisuutensa, on toimielimen, jonka jäsen hän on, todettava hänen luottamustoimensa lakanneeksi. Hänen tilalleen kutsutaan varajäsen. Kirkkovaltuuston jäsen Ritva Anneli Ihatsu (ent. Rönnholm) on ilmoittanut muuttavansa pois Akaan seurakunnasta Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Ritva Anneli Ihatsun luottamustoimi Akaan seurakunnassa katsotaan lakanneeksi ja hänen tilalleen kirkkovaltuuston jäseneksi kutsutaan Elina Vaittinen. MUUTOKSENHAKUMENETTELY Puheenjohtaja antaa KL 24 luvun mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen pöytäkirjaan liitettäväksi. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päättää kokouksen.

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2012 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2012 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.2.2012 kello 18.00 20 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.12.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Pihl Keijo, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 08.12.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2011 21.9.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2011 21.9.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 21.9.2011 klo 17.00 19.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Pajasmaa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 7.12.2015 klo 17.00, kahvitus alkaen 16.30. Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali puh.joht. Hämäläinen Sirpa jäsen Pentti Erja varajäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 17.3.2011 klo 17.00 19.40 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Lehtinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO No 2/

KIRKKONEUVOSTO No 2/ 1 Aika 23.2.2017 klo 18.00 19.05 Kahvitarjoilu klo 17.30 18.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hietala Joni Järvinen Kati Lehtinen Lauri Nord Pirkko Parikka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2013 19.11.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2013 19.11.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.11.2013 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.12.2011 klo 17.00 18.50 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Plit Keijo, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 03.12.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 03.12.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 3.12.2013 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa 1 KOKOUSAIKA keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.00 19.15 Kahvitarjoilu 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA Akaan seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Bister Salla Hakala Ellinoora

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.11.2011 kello 18.00 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 4.12.2012 klo 17.00 18.40 Kahvitarjoilu 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 30.1.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 30.1.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 30.1.2013 klo 17.00 18.30 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2015 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2015 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 08.1.2015 kello 18.30-19.45 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Bister Salla jäsen poissa Hakala Ellinoora jäsen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2011 15.8.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2011 15.8.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8..2011 klo 17.00 19.55 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Lehtinen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 31.1.2011 klo 17.00 20.10 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 24.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 24.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 24.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2012 18.4.2012

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2012 18.4.2012 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 18.4.2012 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2014 26.8.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2014 26.8.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2014 26.8.2014 Aika 26.8.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari,

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2014 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2014 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 10.11.2014 kello 18.00 20.05 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, 37800 Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aronen Hannele Holkeri-Rokkanen Sini-Marja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 24.03.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 24.03.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 24.3.2015 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.11.2013 kello 18.00 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Aika: maanantai 3.12.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 28.2.2011 klo 17.00 19.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 28.10.2015 klo 17 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Granat-Tapaila Asta, varajäsen Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/ Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/ Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/2018 1 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 19.2.2018 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 19.2.2018 klo 18:00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali Läsnä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 18.5.2015 klo 17.00 Paikka Viialan seurakuntasali Päätöksentekijät Kulhia Ali puheenjohtaja paikalla Hämäläinen Sirpa kirkkoneuvoston jäsen paikalla Kallioinen Saila kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2011 26.4.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2011 26.4.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 26.4.2011 klo 17.00 19.05 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 10/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2014

KIRKKONEUVOSTO 10/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 10/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2014 sivu 84. Kirkkovaltuuston 17.12.2014 kokouksen toimeenpanopäätökset... 2 1. Siivoojan viran lakkauttaminen...

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2013 23.10.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2013 23.10.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 23.10.2013 klo 17.00 17.40 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Haavisto

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 25.8.2016 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30 17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila Knuutila

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot