Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten."

Transkriptio

1 Ehdot & edellytykset Myynnin ehdot ja edellytykset Lue nämä ehdot ja edellytykset huolellisesti. Sinun tulee ymmärtää, että lähettäessäsi elektroniikkalaitteesi suostut sitoutumaan näihin ehtoihin ja edellytyksiin sekä käyttöehtoihimme. Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten. 1. Näiden ehtojen ja edellytysten soveltaminen Näissä ehdoissa ja edellytyksissä ( Ehdot ), seuraavat tiedot auttavat sinua ymmärtämään käytettyjä tarkoituksia: 1. Elektroniikkalaitteet ja laite tarkoittavat elektroniikkalaitetta, jonka haluat myydä meille yhdenmukaisesti näiden ehtojen kanssa. Se ei sisällä SIM-kortteja eikä niitä tule lähettää. emc europea ei voida pitää vastuussa, jos SIM-kortteja on jätetty elektroniikkalaitteisiin. Kaikki laitteisiin jätetyt SIM-kortit tuhotaan. 2. Jätteiden siirtoilmoitus on sertifioitu asiakirja, jolla varmistetaan, että elektroniikkalaite on yhdenmukainen WEEE-direktiivin kanssa ja taataan, että emc europe ottaa täyden vastuun laitteen omistuksesta. 3. me/meitä/meidän... tarkoittaa emc europe; 4. sinä/sinun... tarkoittaa sinua, henkilöä/yritystä, joka lähettää elektroniikkalaitteen. Näitä ehtoja sovelletaan aina, kun lähetät meille elektroniikkalaitteen, mikä merkitsee, että hyväksyt nämä ehdot. 1. Voimme muuttaa näitä ehtoja aika ajoin ja pyytää sinua tarkastamaan ehdot ennen tavaraerän noutoa. 2. Kun käytät verkkosivujamme, voimme kerätä tietoja sinusta ja vierailustasi sivustollemme. Selitämme kuinka me käytämme tätä tietoa yksityisyysmenettelyissämme, jotka ovat myös nähtävissä verkkosivuilla olevan linkin kautta. Nämä ehdot sisältävät yksityisyysmenettelyt, verkkosivujen käyttöehdot ja FAQS, jotka muodostavat yhdessä välillämme olevan sopimuksen. 2. Tietoa meistä Elektroniikkalaitteiden myynnistä ja kierrätyksestä huolehtii emc europe, Englannissa yritysnumerolla rekisteröity yritys, jonka rekisteröity toimipaikka on Environmental Mobile Control Ltd, 1 Wood Street, Lontoo, EC2V 7WS ja arvonlisätunniste on GB Käytämme kauppanimeä emc europe ja liiketoimintapisteemme osoite on The Derby Turn Building, Derby Road, Burton on Trent, Staffordshire, DE14 1RS.

2 3. Sopimuksen muodostaminen välillämme 1. Sinulla tulee olla valtuudet liiketoimiin, joiden pohjalta elektroniikkalaitteet lähetetään meille. 2. Elektroniikkalaitteiden omistus ja riski siirtyvät meille vasta, kun olet hyväksynyt hintaarviomme suullisesti tai kirjallisesti yhdenmukaisesti näiden ehtojen kanssa. Jätteiden siirtoilmoitus lähetetään sinulle tämän jälkeen allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. 3. Et voi siirtää, varata, säilyttää tai muutoin luovuttaa sopimusta tai mitään siihen liittyviä oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman kirjallista hyväksyntäämme. 4. Voimme siirtää, määrätä, asettaa tehtäväksi, siirtää alihankkijalle tai muutoin luovuttaa sopimukseen tai siihen liittyviä oikeuksia tai velvollisuuksia milloin tahansa sopimuksen keston aikana. 4. Laitteiden pakkaaminen 1. On erittäin suositeltavaa pakata elektroniikkalaitteet turvallisesti ennen lähetystä vahinkojen vaaran minimoimiseksi. Alla olevan kohdan 6 mukaisesti voimme arvioida elektroniikkalaitteen ainoastaan siinä kunnossa, jossa sen saamme. Jos tarvitset pakkaamiseen liittyviä ohjeita, ota yhteyttä henkilökohtaiseen yhteyspäällikköösi. 5. Elektroniikkalaitteiden toimittaminen meille 1. emc europe huolehtii tavaroiden noutamisesta ja toimittaa lähetystarran, joka kiinnitetään pakettiin, jossa elektroniikkalaitteet lähetetään. emc europe tai kolmannen osapuolen kuljetusliike huolehtii noutamisesta ennakkoon sovitulla tavalla ilmaiseksi. Noutaminen tapahtuu sovitusta noutopisteestä maanantain ja perjantain välillä yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta. Muina aikoina suoritettava nouto voidaan järjestää erikoisnoutona. 6. Vahingoittunut elektroniikkalaite 1. Arvioimme elektroniikkalaitteen siinä kunnossa, jossa sen saamme, eikä meitä voida pitää vastuussa kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista. Samalla tavoin, jos vastaanottamamme laite on vahingoittunut, otamme vahingoittumisen huomioon arvioinnissamme (luokitusmenettelymme pohjalta) ja ilmoitamme asiasta sinulle. 7. Tietoturva 1. Jos vain teknisesti mahdollista, kannettaviin viestintälaitteisiin ja niihin liittyviin laitteisiin tallennetut tiedot poistetaan tai tyhjennetään asiakkaan pyynnöstä turvallisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti tai kolmannen osapuolen tietojenpuhdistuspalveluita käyttämällä.

3 2. Varmista, että poistat kaikki SIM-kortit ennen kuin lähetät meille elektroniikkalaitteita. Meitä ei voida pitää vastuussa, jos SIM-kortti lähetetään puhelimen kanssa, eikä meiltä voida periä kuluja. Olet itse vastuussa kyseisistä kuluista. Mitään vastaanottamiamme SIM-kortteja, muistikortteja tai muita tallennusvälineitä ei palauteta, vaan ne tuhotaan. Emme ota vastuuta tiedoista, jotka ovat SIM-korteilla, muistikorteilla tai muilla tallennuslaitteilla (olivat ne sitten henkilökohtaisia tietoja, tekstiviestejä, kuvia, pelejä, musiikkitiedostoja tai muita tietoja ( Tiedot )) 3. Muista, että lähettäessä elektroniikkalaitteesi meille sitoudut vapauttamaan meidät kaikista vaatimuksista, menetyksistä ja vahingoista laitteeseen, siihen tallennettuihin tai sisältyviin tietoihin tai mihin tahansa muuhun laitteiden kanssa käytettävään välineeseen liittyen (riippumatta siitä ovatko ne henkilökohtaisia tietoja, tekstiviestejä, kuvia, pelejä, musiikkitiedostoja tai muita tietoja ( Tiedot )). Emme ota mitään vastuuta liittyen tällaisten tietojen turvallisuuteen, suojaukseen, luottamuksellisuuteen tai käyttöön liittyen ennen elektroniikkalaitteiden vastaanottamista liiketoimintatiloihimme osoitteeseen, joka on mainittu kohdassa 2 tietoa meistä. 4. Ellette te asiakkaana määrää toisin, puhelimet joista emme voi poistaa tietoja, luokitellaan laitteiksi joita emme voi korjata(ber) ja ne voidaan toimittaa edelleen varaosiksi tai korjauksiin/uudelleen käyttöön. 8. Elektroniikkalaitteen luokitus ja arvioiminen 1. Prosessoimme, luokittelemme ja testaamme kaikki vastaanotetut laitteet. Tämän pohjalta määritämme arvon, jonka jälkeen sinua pyydetään hyväksymään arvon määritys ja palauttamaan toimittamamme jätteen siirtoilmoituksen allekirjoitettuna. 2. Huomautus: Olet vastuussa päätelaitteeseen/sim-korttiin liittyvän sopimuksen päättämisestä. Emme ole vastuussa mistään puhelukuluista ennen puhelimesi saapumista tai sen jälkeen, emmekä mistään muista olosuhteista johtuvista puhelukuluista. 9. Varastetut ja lukitut matkapuhelimet 1. Tuemme ja noudatamme sisäasianministeriön (Home Office) ja kansallisen matkapuhelinten rikosyksikön (National Mobile Phone Crime Unit) asettamia menettelytapoja varmistaaksemme, että varastettuja ja lukittuja puhelimia ei kierrätetä. Tarkastamme kaikkien annettujen tilausten IMEI-numerot CheckMEND'in kautta varmistaaksemme, että meille ei myydä lukittuja tai varastettuja puhelimia. Epäilyttävät puhelimet pidetään karanteenissa 28 päivän ajan, ja jos niitä ei vaadita takaisin tämän määritetyn ajan kuluessa, niistä tulee emc europe:n omaisuutta. Jos tällaisia asioita tulee tietoomme missä tahansa vaiheessa, meillä on oikeus pidättää/peruuttaa maksu ja sinun on sitouduttava tekemään yhteistyötä meidän tai viranomaisten kanssa, jos niin pyydämme.

4 10. Arvo ja maksu 1. Pyrimme antamaan sinulle arvion 24 tunnin sisällä tavaroiden vastaanottamisesta. 2. Elektroniikkalaitteiden mittaamiseen käytettävät kriteerit perustuvat useisiin eri tekijöihin mukaan lukien muutokset markkina-arvossa, toiminnassa ja luokituksessa. Voimme muuttaa tapaa jolla arvioimme elektroniikkalaitteita milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kun arvo on ilmoitettu, sinun on vahvistettava sen hyväksyminen 5 työpäivän kuluessa. Jos emme saa vastausta määritetyn ajan kuluessa, emc europe katsoo järkeväksi olettaa, että arvio on hyväksytty, ja että laitteiden omistusoikeus siirtyy yhdenmukaisesti parhaiden käytäntöjemme kanssa. Arvioon voi tulla muutoksia yllä mainitun 5 päivän jakson jälkeen. 3. Sinulla on oikeus kieltäytyä hyväksymästä arviota. Jos arviosta ei päästä yhteisymmärrykseen, emc europe maksaa kaikki arviointi- ja noutokustannukset ja elektroniikkalaitteesi palautetaan sinulle ilmaiseksi. 4. Maksuja ei lähetetä ennen kuin vastaanotamme elektroniikkalaitteesi. Maksu tehdään tilausmenettelyssä valitsemasi vaihtoehdon mukaan. Suositeltu maksutapa on BACS. 5. Vakioehtomme ovat 30 päivää laskutuspäivästä tai allekirjoitetusta jätteen siirtoilmoituksesta. Maksun prosessoiminen ja siihen kuluva aika riippuvat kolmansista osapuolista, joihin emme voi täysin vaikuttaa. Emme ole vastuussa mistään maksusuorituksen viivästymisestä kolmannen osapuolen toiminnasta tai toimimattomuudesta johtuen maksumääräyksen annettuamme. 6. Maksuihin voi myös kohdistua vahvistus- ja turvallisuustarkastuksia meidän tai kolmansien osapuolten toimesta aika ajoin. Maksut eivät ole siirrettävissä ja ne tehdään jätteen siirtoilmoituksessa ilmoitetulle maksun saajalle. Jos haluat, että maksu ohjataan hyväntekeväisyysjärjestölle, sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki oikeat tiedot ja valtuutus. Jos maksut lähetetään postitse, ne lähetetään jätteen siirtoilmoituksessa annettuun osoitteeseen. Maksut suoritetaan antamiasi tietoja käyttäen. Sinun on varmistettava, että annat meille kaikki oikeat tiedot, mukaan lukien maksun ja tilin tiedot. Emme ole vastuussa, jos et saa maksua tai kärsit menetyksen annettujen tilitietojen virheellisyydestä johtuen. Jos sekistä tarvitaan uusi kappale johtuen myynnin yhteydessä annetuista vääristä tiedoista, olet vastuussa kaikista hallinnollisista kuluista uuden sekin saamiseksi. Summa vähennetään maksettavien summien kokonaisarvosta. Jos hallinnollisten kulujen summa on suurempi, kuin maksettava summa, sekin maksua ei suoriteta. 11. Yleistä 1. emc europe on täysin sitoutunut noudattamaan tietoliikennesäädöksiä ja tietosuojalakia ja se noudattaa tiukkoja menettelyjä niiden noudattamisen varmistamiseksi. Me tallennamme kaikki puhelut ja varaamme oikeuden tallentaa ja kuunnella näitä puhelutallenteita. Nämä tallenteet säilytetään järjestelmässämme 300 päivän ajan ja niitä käytetään koulutus- ja laatutarkoituksiin. 2. jos jokin oikeuslaitos tai valtuutettu viranomainen päättää, että jokin näiden ehtojen määräyksistä on epäpätevä, lainvastainen tai mahdoton toteuttaa missä tahansa

5 laajuudessa, tämä määräys tulee toteuttaa annetussa laajuudessa jäljellä olevien ehtojen pohjalta, jotka ovat edelleen voimassa laajimmassa merkityksessään laissa hyväksytyllä tavalla. 3. Jos epäonnistumme missään vaiheessa näiden ehtojen ollessa voimassa vaatimaan sinua suorittamaan mitä tahansa velvollisuuksiasi näiden ehtojen mukaisesti, se ei tarkoita, että olemme luopuneet kyseisitä oikeuksista tai keinoista, eikä se tarkoita, että sinun ei tarvitse noudattaa kyseisiä velvollisuuksia. Jos luovumme toimenpiteistä tekemäsi virheen tapauksessa, se ei tarkoita, että automaattisesti luovumme toimenpiteistä muiden tekemiesi virheiden kohdalla. Näitä ehtoja koskeva poikkeuslupa tulee voimaan ainoastaan, jos me nimenomaisesti kirjallisesti ilmoitamme sen olevan poikkeuslupa. 4. Henkilöllä, joka ei ole näiden ehtojen osapuoli, ei ole mitään oikeuksia niitä koskien tai niihin liittyen yhdenmukaisesti (kolmansien osapuolten oikeudet) Sopimuslain 1999 kanssa. 5. Verkkosivuillamme voi olla myös linkkejä muiden yritysten verkkosivuille riippumatta siitä ovatko ne sidosyrityksiämme. Emme voi antaa mitään lupauksia siitä, että tuotteet, jotka olet ostanut kolmannen osapuolen myyjiltä verkkosivujemme kautta tai yrityksiltä, joiden verkkosivuille olemme antaneet linkin sivustollamme, ovat laadultaan tyydyttäviä, ja kieltäydymme ehdottomasti kaikista tällaisista takuista. Tämä VASTUUVAPAUSLAUSEKE ei vaikuta millään tavalla oikeuksiisi kolmannen osapuolen myyjää vastaan. 6. Kaikki antamasi ilmoitukset on lähetettävä osoitteeseen emc europe, The Derby Turn Building, Derby Road, Burton on Trent, Staffordshire, DE14 1RS or Ilmoitus katsotaan vastaanotetuksi ja kunnolla käsitellyksi 2 työpäivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä ja 5 työpäivän kuluttua kirjeen postittamisesta. Vaatimusten tapauksessa riittää kirjeen tapauksessa, että kirje on varustettu oikealla osoitteella ja postimerkillä, ja että se on postitettu, ja sähköpostin tapauksessa, että kyseinen sähköposti lähetettiin annettuun vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. 7. Nämä ehdot ja mikä tahansa asiakirja, johon niissä nimenomaisesti viitataan muodostavat kokonaisuudessaan välillämme olevan sopimuksen minkä tahansa sopimuksen aihealueeseen liittyen ja ne ovat ensisijaisia kaikkiin aikaisempiin välillämme tehtyihin suullisiin tai kirjallisiin sopimuksiin, yhteisymmärryksiin tai järjestelyihin. 8. Näitä ehtoja ohjataan Englannin lakien mukaisesti ja molemmat osapuolet hyväksyvät Englannin tuomioistuinten ei-yksinomaisen tuomiovallan. 9. Ota huomioon, että meillä on mahdollisuus pidättää mitä tahansa tietoja, jotka annat emc europen verkkosivuilla ja kyselyosiossa. Tällaisia yhteystietoja ja muita tietoja voidaan käyttää, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä vastataksemme kysymyksiisi ja parantaaksemme toimintojamme. Ilmoitus: lue nämä ehdot & edellytykset huolellisesti ennen kuin annat elektroniikkalaitteitasi emc europen arvioitavaksi. Sinun on ymmärrettävä, että laittamalla elektroniikkalaitteesi myytäväksi emc europelle, nämä ehdot & edellytykset sitovat sinua. Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten. Jos et hyväksy näitä ehtoja & edellytyksiä, et voi antaa elektroniikkalaitteitasi kierrätettäviksi emc europen kautta.

6

Käyttöehdot. 1. Käyttäjän ja meidän välinen sopimus. Viimeksi päivitetty 10.7.2014

Käyttöehdot. 1. Käyttäjän ja meidän välinen sopimus. Viimeksi päivitetty 10.7.2014 Käyttöehdot Viimeksi päivitetty 10.7.2014 Disney Interactive tarjoaa käyttäjiensä käyttöön sivustonsa, ohjelmistonsa, sovelluksensa, sisältönsä, tuotteensa ja palvelunsa ( Disney-palvelut ), joiden tuotemerkki

Lisätiedot

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT Näitä toimitusehtoja sovelletaan, kun Wippies, joka on osa Saunalahti Group Oyj:tä, tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö (jäljempänä Wippies, me ja niiden johdannaiset)

Lisätiedot

THERMO FISHER SCIENTIFIC OY YLEISET MYYNTIEHDOT

THERMO FISHER SCIENTIFIC OY YLEISET MYYNTIEHDOT 1(5) THERMO FISHER SCIENTIFIC OY YLEISET MYYNTIEHDOT MIKÄLI KIRJALLISESTI EI OLE NIMENOMAISESTI MUUTOIN SOVITTU, NOUDATETAAN SEURAAVIA YLEISIÄ SOPIMUSEHTOJA THERMO FISHER SCIENTIFIC OY:N VALMISTAMIEN JA/TAI

Lisätiedot

VAIHTOSOPIMUS RCI. Koska lomanne on meille tärkeä

VAIHTOSOPIMUS RCI. Koska lomanne on meille tärkeä VAIHTOSOPIMUS RCI Vaihtosopimus 2 Liite 1 - Vakiomuotoinen tietolomake vaihtosopimuksille 4 Liite 2 - Erillinen, vakiomuotoinen peruuttamislomake vaihtojärjestelmän jäsensopimuksen peruuttamisoikeuden

Lisätiedot

Sopimus -ja käyttöoikeusehdot ALLDATA Europe GmbH:n (myöhemmin ALLDATA) tuotteille

Sopimus -ja käyttöoikeusehdot ALLDATA Europe GmbH:n (myöhemmin ALLDATA) tuotteille Sopimus -ja käyttöoikeusehdot ALLDATA Europe GmbH:n (myöhemmin ALLDATA) tuotteille Varoitus: tämän tekijänoikeudella suojatun materiaalin luvaton kopiointi tai jakelu on laitonta. 1. Sopimus -ja käyttöoikeusehtojen

Lisätiedot

IE vakuuttaa ACN:lle, että hän on yli 18 vuotta vanha ja asuu Suomessa.

IE vakuuttaa ACN:lle, että hän on yli 18 vuotta vanha ja asuu Suomessa. Vain uusi itsenäinen myyntiedustaja voi täyttää tämän sopimuksen. 1. Tämän Sopimuksen solmiminen Itsenäisen Edustajan ("IE") ja ACN Communications Finland Oy:n välille riippuu siitä, hyväksyykö ACN hakemuslomakkeen.

Lisätiedot

BLACKBERRY-RATKAISUN LISENSSISOPIMUS

BLACKBERRY-RATKAISUN LISENSSISOPIMUS BLACKBERRY-RATKAISUN LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLA ENNEN KUIN ASENNAT TAI KÄYTÄT OHJELMISTOA. TÄMÄ SOPIMUS SISÄLTÄÄ EHTOJA, JOTKA RAJOITTAVAT TAI POISTAVAT RIMin VASTUUN SINUA KOHTAAN JA

Lisätiedot

1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. Yleistä Nämä ovat Vattenfall Oy:n (jäljempänä Vattenfall ) OnLine-palvelun ja siihen liittyvän sovelluksen, sivuston, sisällön sekä ohjelmiston (jäljempänä

Lisätiedot

Palvelun Hankintaehdot [N:o] 1 (15) 01/01/2015. Posti Group. Palvelun Hankintaehdot. Posti Group. Domicile: Helsinki VAT-number FI15318644.

Palvelun Hankintaehdot [N:o] 1 (15) 01/01/2015. Posti Group. Palvelun Hankintaehdot. Posti Group. Domicile: Helsinki VAT-number FI15318644. Palvelun ehdot [N:o] 1 (15) Palvelun ehdot Palvelun ehdot 2 (15) konsernin ehdot palveluille Näitä Konsernin Palvelun ehtoja sovelletaan konserniin kuuluvan yhtiön ( Asiakas ) hankkiessa palveluita hankintasopimuksessa

Lisätiedot

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen 1 (9) SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Soveltamisala ja muut sopimusehdot Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa) yritysasiakkaille

Lisätiedot

ADOBE Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

ADOBE Ohjelmiston käyttöoikeussopimus ADOBE Ohjelmiston käyttöoikeussopimus TIEDOKSI KÄYTTÄJÄLLE: LUKEKAA TÄMÄ SOPIMUS HUOLELLISESTI. KOPIOIMALLA TAI ASENTAMALLA OHJELMISTON TAI SEN OSAN TAI KÄYTTÄMÄLLÄ OHJELMISTOA TAI JOTAKIN SEN OSAA HYVÄKSYTTE

Lisätiedot

Muut laitteet tarkoittaa muuta sellaista tietokonetta tai laitetta kuin Kindle-laitetta, jolla sinulla on lupa käyttää lukusovellusta.

Muut laitteet tarkoittaa muuta sellaista tietokonetta tai laitetta kuin Kindle-laitetta, jolla sinulla on lupa käyttää lukusovellusta. Amazon.com Kindle -lisenssisopimus ja käyttöehdot Päivitetty viimeksi: 28. syyskuuta 2011 Tämä on sinun ja Amazon Digital Services, Inc. -yhtiön (ja sen tytäryhtiöiden, Amazonin tai meidän ) välinen sopimus.

Lisätiedot

TP VISION FINLAND OY YLEISET MYYNTIEHDOT

TP VISION FINLAND OY YLEISET MYYNTIEHDOT 1. TARJOUS, VAHVISTUS TAI SOPIMUS TP VISION FINLAND OY YLEISET MYYNTIEHDOT Näitä TP Vision Finland Oy myyntiehtoja (jäljempänä: "Ehdot ja Edellytykset") sovelletaan ja ne muodostavat erottamattoman osan

Lisätiedot

YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND )

YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND ) YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND ) Sivu 1 (8) Voimassa 15.1.2015 lukien A TIETOA RESURS BANK AB SUOMEN SIVULIIKKEESTÄ Resurs Bank AB on ruotsalainen

Lisätiedot

TALTIONIN KÄYTTÖEHDOT

TALTIONIN KÄYTTÖEHDOT TALTIONIN KÄYTTÖEHDOT Tervetuloa Taltionin käyttäjäksi! Näissä käyttöehdoissa sovitaan Taltionialustan ( Taltioni ) käyttöä koskevista ehdoista sekä oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi sen käyttäjänä.

Lisätiedot

PREPAID PALVELUJEN YLEISET SOPIMUSEHDOT

PREPAID PALVELUJEN YLEISET SOPIMUSEHDOT PREPAID PALVELUJEN YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Soveltamisala Näitä Prepaid-palvelujen yleisiä sopimusehtoja ( Yleiset sopimusehdot ) sovelletaan Asiakkaan ja Nets Oy:n ( Nets ) väliseen sopimussuhteeseen, jonka

Lisätiedot

Verifone maksupäätetuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot

Verifone maksupäätetuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot Voimassa alkaen 18.3.2015 1 / 5 Verifone maksupäätetuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot 1 Soveltamisala 1.1 Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan Verifone Finland Oy:n

Lisätiedot

Porrasinfo Oy:n palvelujen yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille

Porrasinfo Oy:n palvelujen yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille Porrasinfo Oy:n palvelujen yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille 1. Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan Porrasinfo Oy:n (jäljempänä Porrasinfo ) asiakkaalle toimittamiin palveluihin,

Lisätiedot

TELEYRITYKSEN PALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYKSILLE 1 Yleistä

TELEYRITYKSEN PALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYKSILLE 1 Yleistä TELEYRITYKSEN PALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYKSILLE 1 Yleistä Näitä ehtoja sovelletaan Teleyrityksen palveluiden toimi tuksiin yritys- ja yhteisöasiakkaille (asiakas), ellei muuta ole erikseen sovittu.

Lisätiedot

RIMin tietosuojakäytäntö

RIMin tietosuojakäytäntö RIMin tietosuojakäytäntö Research In Motion Limited ja sen konserniyhtiöt ( RIM ) ovat sitoutuneet noudattamaan käyttämäänsä pitkäaikaista henkilökohtaisten tietojen yksityisyyden ja tietoturvan ylläpitokäytäntöä;

Lisätiedot

HP ProLiant- ja X86 -palvelimet ja -ratkaisut. Maailmanlaajuista rajoitettua takuuta ja teknistä tukea koskevat ehdot 392512-039

HP ProLiant- ja X86 -palvelimet ja -ratkaisut. Maailmanlaajuista rajoitettua takuuta ja teknistä tukea koskevat ehdot 392512-039 HP ProLiant- ja X86 -palvelimet ja -ratkaisut Maailmanlaajuista rajoitettua takuuta ja teknistä tukea koskevat ehdot 392512-039 4.11.2011 Laitteiston rajoitettu takuu Yleiset ehdot Tämä on HP:n rajoitetun

Lisätiedot

VIRHEVASTUU JA TAKUU KULUTUSTAVARAN KAUPASSA

VIRHEVASTUU JA TAKUU KULUTUSTAVARAN KAUPASSA VIRHEVASTUU JA TAKUU KULUTUSTAVARAN KAUPASSA Tässä ohjeessa käydään läpi virhevastuuta ja takuuta koskevat periaatteet. Virhevastuuta koskevat säännökset on määritelty kuluttajansuojalain 5 luvussa ja

Lisätiedot

AB SCIEXIN HUOLTOEHDOT

AB SCIEXIN HUOLTOEHDOT AB SCIEXIN HUOLTOEHDOT Yleiset ehdot (sovelletaan kaikkiin huoltosuunnitelmiin sekä kaikkiin aika- ja materiaaliperusteisiin huoltoihin) 1. Koko sopimus AB Sciex ( Palveluntarjoaja ) ja asiakas sopivat

Lisätiedot

Neuvoston direktiivi 93/13/ETY, annettu 5 päivänä huhtikuuta 1993, kuluttajasopimusten kohtuuttomista ehdoista

Neuvoston direktiivi 93/13/ETY, annettu 5 päivänä huhtikuuta 1993, kuluttajasopimusten kohtuuttomista ehdoista Neuvoston direktiivi 93/13/ETY, annettu 5 päivänä huhtikuuta 1993, kuluttajasopimusten kohtuuttomista ehdoista Virallinen lehti nro L 095, 21/04/1993 s. 0029-0034 Suomenk. erityispainos Alue 15 Nide 12

Lisätiedot

VIRHEVASTUU JA TAKUU KULUTUSTAVARAN KAUPASSA

VIRHEVASTUU JA TAKUU KULUTUSTAVARAN KAUPASSA VIRHEVASTUU JA TAKUU KULUTUSTAVARAN KAUPASSA Tässä ohjeessa käydään läpi virhevastuuta ja takuuta koskevat periaatteet. Virhevastuuta koskevat säännökset on määritelty kuluttajansuojalain 5 luvussa ja

Lisätiedot

VERKKOKAUPPA JA MUU ETÄMYYNTI

VERKKOKAUPPA JA MUU ETÄMYYNTI Kuluttajaoikeuden linjauksia VERKKOKAUPPA JA MUU ETÄMYYNTI 1 LINJAUKSEN LÄHTÖKOHTIA... 2 2 ETÄMYYNTISÄÄNNÖSTEN SOVELTAMINEN JA LAIN PAKOTTAVUUS... 2 3 MÄÄRITELMIÄ... 2 4 MILLOIN KYSEESSÄ ON ETÄMYYNTI...

Lisätiedot

Asiakas, joka tilaa palvelun pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin elinkeinotoimintaansa varten.

Asiakas, joka tilaa palvelun pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin elinkeinotoimintaansa varten. MAXISAT OY:N MAXIVISION-PALVELUN YLEISET SOPIMUSEHDOT 01.03.2015 1. SOVELTAMISALA 1.1. Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Maxisatin asiakkaalle tarjoamiin Maxivision tuotteisiin ja palveluihin ja

Lisätiedot

Työelämän tietosuoja

Työelämän tietosuoja Työelämän tietosuoja Työelämän tietosuoja Johdannoksi Työnantajan toimintaan liittyy tarve kerätä työntekijöiden henkilötietoja. Yksityisyyden suojaan taas kuuluu työnhakijan, työntekijän ja virkamiehen

Lisätiedot

SK24.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

SK24.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille SK24.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille 1. Yleistä Näitä sopimusehtoja (jäljempänä Sopimusehdot ) sovelletaan Satakunnan Kirjateollisuus Oy:n ("Palveluntarjoaja") tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelun

Lisätiedot

Käyttäjän tulee ottaa yhteyttä F-Secureen, jos hän haluaa muita oikeuksia näissä lisenssiehdoissa myönnettyjen ehtojen lisäksi.

Käyttäjän tulee ottaa yhteyttä F-Secureen, jos hän haluaa muita oikeuksia näissä lisenssiehdoissa myönnettyjen ehtojen lisäksi. F-SECURE -LISENSSIEHDOT TÄRKEÄÄ LUE SEURAAVAT F-SECURE-OHJELMISTON KÄYTTÖÄ KOSKEVAT LISENSSIEHDOT ("EHDOT") HUOLELLISESTI. ALLA OLEVAN HYVÄKSYMISVAIHTOEHDON VALITSEMINEN TAI OHJELMISTON ASENTAMINEN, KOPIOIMINEN

Lisätiedot