e-post:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.ekornes.fi e-post: office@ekornes.fi"

Transkriptio

1 The Stressless book of Comfort MALLISTO 2013 Ekornes ja ympäristö Ekornes kantaa tuotteidensa valmistukseen, jakeluun, käyttöön ja hävitykseen liittyvän ympäristövastuun. Yritys suorittaa edelleen tehtaissaan toimenpiteitä niin sisäisen kuin ulkoisen ympäristön parantamiseksi ja valitsee ympäristöystävällisiä raaka-aineita jatkossakin. Kestävä tuotanto ja tuotteiden pitkä käyttöikä pysyy yrityksen tavoitteena myös tulevaisuudessa. Seuraavia ydinasioita noudatetaan kaikessa toiminnassamme: Ekornesin pitää olla ympäristöystävällinen yritys. Tuotteiden on oltava mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia Ekornesin tavoitteena on minimoida työpaikkojen terveysriskit Ekornes panostaa taloudellisesti ympäristö- ja terveysvahinkojen välttämiseksi ympäristötietojen on oltava yleisesti saatavissa, esimerkiksi ympäristöjulistuksina (EPD) Ekornesin on kerrottava avoimesti ja asiallisesti siitä, miten yritys toteuttaa ympäristövastuutaan Ekornes osallistuu YK:n Global compact -strategiaan. Ekornesin pitkäaikaisena tavoitteena on kehittää ympäristökysymyksistä kilpailuetu olemalla myös ympäristöasioissa kilpailijoitamme edellä. Ekornes ASA omistaa oikeudet koko maailmassa tuotemerkkeihin Stressless ja Ekornes. e-post: Photo: Øystein Klakegg AS, Christian Gravesen, Casper Sejersen, Fotograf Kristiansen AS Stylist: Berit Steffenssen. FI

2 3 Made in in Norway KUVITTELE Norjan Sykkylvenin upea luonto Ekornesin tehtaan ympärillä huokuu pysyvää, kaikenkattavaa rauhaa ja saa luovan prosessin virtaamaan kirkkaana. Uusien Stressless -innovaatioiden vaikuttavat synnyinmaisemat vuorineen ja vuonoineen eivät voi jättää ketään kylmäksi. Majesteettisina kohoavat huiput, koskien pauhu ja ilman raikkaus inspiroivat meitä välittämään tätä mielenrauhaa uusin tavoin huonekalujemme kautta. Pidämme aina mielessä sanat laatu ja mukavuus, jotta valmistusprosessin kaikki vaiheet sujuisivat varmasti suunnitelmien mukaisesti. Mahdollisuus työskennellä näin kauniissa ympäristössä herättää myös uudenlaista kunnioitusta luontoa kohtaan. Toivomme hartaasti, että Stressless - mallisto vie aitoa mukavuutta yli maan rajojen. Samalla haluamme huolehtia siitä, että tuotantotapamme eivät vahingoita ympäristöä.

3 5 KUVITTELE MUKAVUUDEN TUNNE Nykypäivän kiireen ja hälinän keskellä kunnon hengähdystauko on lämpimästi tervetullut. Haluamme tuoda ainutlaatuisen Stressless - mukavuuden ulottuvillesi, jotta voit irtautua hetkeksi arjen vaatimuksista. Innovatiiviset sohvamme ja lepotuolimme kutsuvat rentoutumaan. Kuvittele huonekalu, jonka verraton istuinmukavuus on osa jokapäiväistä elämääsi.

4 7 sisältö Stressless ipad:ssa Nyt voit ladata kuvaston Stressless suoraan Ipadiin App Storesta Komfort test -koe Stressless -huonekalujen edut 8-9 Stressless Ambassador 79 Stressless Arion 34-37, 61, 63, 81 Stressless Atlantic 78 Stressless Blues Medium 79 Stressless Blues Large 28, 79 Stressless Buckingham 83 Stressless Chelsea 78 Stressless Consul 79 Stressless Diplomat 79 Stressless Dream 44, 78 Stressless E , 83 Stressless E , 83 Stressless E300 27, 83 Stressless Eagle 78 Stressless Eldorado 53, 81 Stressless Jazz Medium 25, 29, 79 Stressless Jazz Large 45, 79 Stressless Kensington 48, 78 Stressless Legend 12-15, 64, 81 Stressless Liberty 11, 83 Stressless Magic Small 78 Stressless Magic Medium 13, 16, 78 Stressless Magic Large 15, 78 Stressless Mayfair 45, 46, 49, 78 Stressless Orion 35, 78 Stressless Pacific 39, 78 Stressless Paradise Medium 81 Stressless Paradise Large 51, 81 Stressless Reno 78 Stressless Royal Medium 79 Stressless Royal Large 79 Stressless Space 30-33, 63, 81 Stressless Spirit 78 Stressless Sunrise Small 79 Stressless Sunrise Medium 79 Stressless Sunrise Large 79 Stressless Tampa 78 Stressless Taurus 32, 78 Stressless Vegas 45, 58, 78 Stressless Vision 78 Stressless Voyager Medium 78 Stressless Voyager Large 11, 78 Stressless Wave 38-41, 66-67, 81 Stressless Windsor 49, 83 Stressless Wing 78 Stressless Wizard 16, 83 Ekornes Manhattan 55, 82 Ekornes Oslo 57, 83 Ekornes Stockholm 59, 83 Stressless Kotiteatteri Stressless Office Nahka, tekstiili, puuosat Jalat, Pöydät ja rahit Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot STRESSLESS -MUKAVUUSMALLISTO Mukavuus on muutakin kuin lupaus se on täytetty lupaus. Mukavuusmallistomme onkin tulvillaan täytettyjä lupauksia. Mukavuus on avain virkistyneeseen oloon sekä laatuaikaan perheen ja ystävien kanssa. Mukavuusmallisto-kuvastomme sisältää laajan valikoiman huonekaluja, joiden mukavuus on omaa luokkaansa. Tarjolla on lepotuoleja, sohvia, ylellisiä kulmakokonaisuuksia ja kotiteatteri-istuimia. Toiminnalliset pöydät, rahit ja tarvikkeet täydentävät mukavuuskokemuksen. Yleisilme on tyylikkään viimeistelty käytännöllisyydestä tinkimättä. Tänä vuonna viemme rentoutumisen aivan uudelle tasolle ja esittelemme ylpeinä uuden Stressless Office -kokoelman. Nyt voit nauttia Stressless -lepotuolin verrattomasta mukavuudesta myös työhuoneessa. Stressless -ulkomuoto, Stressless -tuntuma mukavuutta, joka kulkee pyörillä.

5 9 Stressless -huonekalujen edut Salaisuus henkilökohtaisen mukavuuden taustalla 1 Muotoon leikattu polyuretaani-kylmävaahtomuovi ja sen Comfort Zones -mukavuusvyöhykkeet (patentti haussa) varmistavat parhaan mahdollisen istumamukavuuden. Pienten syvänteiden ansiosta kylmävaahto muotoutuu täydellisesti kehon mukaan, ilmanvaihto paranee samalla kun tuolin käyttöikä pitenee Lohkona valettu ja muotoon leikattu polyuretaani-kylmävaahtomuovi lisää todellista pehmeyttä. Erittäin pehmeä polyesterikuitu takaa ylellisyyden tunnun ja kauniin ulkomuodon. Teräsrungossa olevat Flexo-jouset takaavat erittäin kestävän rakenteen ja mukavan jousituksen. Plus -järjestelmä huolehtii siitä, että niskasi ja ristiselkäsi saavat aina kunnollisen tuen. Toiminnot on rakennettu kummallekin puolelle, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyvinä mahdollisimman pitkään. 6 5 SALAISUUDET JULKI Aitoa nahkaa tai kangasta. Ainutlaatuinen liukujärjestelmä, jota säädetään kehonpainolla. Liukurenkaan 2-pistealustan ansiosta vakaus on ainutlaatuinen ja käännettävyys 360. Alusta on laminoitua pyökkiä. Luonnonväri (kuvassa) on lakattua, muut värit ovat petsattuja ja lakattuja Stressless -lepotuolien ja -sohvien erikoisvalmisteiset tyynyt myötäilevät ja tukevat kehoa ainutlaatuisella tavalla. Jo 40 vuotta jatkuneen ideoinnin seurauksena voimme käsi sydämellä todeta, että Stressless - lepotuolit ja -sohvat ovat markkinoiden parhaimmistoa. Tiedämme mistä puhumme, sillä jokainen Stressless - huonekalu valmistetaan viimeistä piirtoa myöten täällä Norjan vuonomaisemissa. Plus -järjestelmä. Niskatuki on automaattisesti säädettävä. Voit lukea ja katsella televisiota esimerkiksi taakse kallistetussa asennossa. Plus -järjestelmä. Ristiselän tuen säätö on synkronoitu niskatuen säädön kanssa. Saat täydellisen tuen riippumatta siitä, istutko pystyssä vai taakse nojaten. Unitoiminto kytketään helpolla säätöliikkeellä. Comfort Zones mukavuusvyöhykkeet, antavat sinulle paremman istuinmuka-vuuden sen salliessa sinun uppoutuvan syvemmälle tuolin istuimessa ja selkänojassa. Erillinen Stressless -rahi sopii kaiken pituisille jaloille. Sisäänrakennetun liukujärjestelmän ansiosta se seuraa liikkeitäsi. VUODEN kansainvälinen takuu SISÄOSAN MEKAANISILLE OSILLE 9 LUOVAA TYÖTÄ VUODESTA 1934 Jotta saat mukavan asennon, säädä tuolia Stressless - liukurenkaalla. Tämän jälkeen voit muuttaa istuma-asentoasi oman painosi avulla. Jens E. Ekornes omisti elämäntyönsä mukavuudelle. Aluksi hän perusti jousitehtaan, johon palkattiin kolme työntekijää. Todellista visionääriä ei rajoita mikään. Hän kulkee aina askeleen edellä muita ja pyrkii toimittamaan vielä enemmän kuin lupaa. Miltei 80 vuoden ajan olemme luoneet mukavat oltavat ihmisille eri puolilla maailmaa. Pidämme Jens E. Ekornesin innovaatiohenkeä yllä tavoittelemalla yhä uusia parannuksia, jotta Ekornes olisi jatkossakin mukavuuden synonyymi.

6 11 Stressless Liberty Stressless Voyager Large Stressless Voyager Medium (M) Stressless Voyager Large (L) Stressless Liberty Korkea selkä Stressless Liberty Matala selkä Stressless Liberty ja Stressless Voyager Large. Kuvan malleissa Royalin Tigereye/teak. Ekornes Pegasus sohvapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla uutuus VALINNAN VAPAUS Selkäosan omaperäisen muotoilun ansiosta Stressless Voyager -lepotuolin tyynyt myötäilevät kehoa ihanteellisesti. Tämä tuoli tuo Stressless -mallistoon lisäulottuvuuksia. Sen kumppaniksi sopii täydellisesti vuoden uusi tulokas, Stressless Liberty -sohva, johon on valittavissa joko korkea tai matala selkänoja. Aivan kuten haluat. Lienee sanomattakin selvää, että tyynyt on valmistettu samasta erikoisvalmisteisesta vaahtomateriaalista, joka takaa tutun ylellisen pehmeyden.

7 13 Stressless Legend Stressless Magic Medium Stressless Legend. Kuvan malleissa Paloma Rock/wenge. Stressless Magic Medium. Kuvan malleissa Paloma Rock/wenge. Stressless Duo -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla YKSILÖLLISTÄ MUKAVUUTTA Mukavuus on meidän kaikkien mieleen. Jokainen kuitenkin kokee mukavuuden omalla tavallaan. Siksi kaikkiin Stressless -sohviin on valittavissa joko korkea tai matala selkänoja, ja istuinosia voidaan säätää yksilöllisesti. Halusitpa nostaa käden selkänojalle tai nojata päätäsi miellyttävään niskatukeen, voit luottaa siihen, että Stressless Legend -sohvalla olosi on entistäkin lokoisampi. Voit tietenkin yhdistellä eri malleja täysin vapaasti oman olohuoneesi koon ja muodon mukaan. Stressless Magic Small (s) Stressless Magic Medium (M) Stressless Magic Large (L) Stressless Legend Korkea selkä Stressless Legend Matala selkä

8 15 Stressless Legend Stressless Magic Large KÄYTÄNNÖLLISTÄ MUKAVUUTTA Toimiva olohuone on myös mukava. Siksi Stressless Duo -rahi vie tilaa vain tarvittaessa. Duo-rahi edistää olohuoneen käytännöllisyyttä ja mukavuutta samanaikaisesti. Voit siis muunnella olohuoneesi toiminnallisuutta tilanteen mukaan. Kun on rentoutumisen tai seurustelun aika, monipuolinen Stressless Duo -rahi palvelee jakkarana tai muuttuu kätevästi pikkupöydäksi sivuosassa säilytettävän puisen pöytälevyn avulla. Kun raheille ei ole käyttöä, ne on helppo siirtää Stressless Duo -pöydän alle. Rahit ja pöytä sulautuvat yhteen saumattomaksi kokonaisuudeksi. Stressless Duo -pöytä on valmistettu laadukkaasta karkaistusta lasista ja pyökistä. Väriksi voit valita kaikista Ekornesin puusävyistä sisustukseen sopivimman vaihtoehdon. Stressless Legend ja Stressless Magic Large. Kuvan malleissa Paloma Indigo/Luonnonvärinen puu. Stressless Duo -pöytä ja Stressless Duo -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Magic Small (s) Stressless Magic Medium (M) Stressless Magic Large (L) Stressless Legend Korkea selkä Stressless Legend Matala selkä Stressless duo -pöytä Stressless duo -rahi

9 17 Stressless Wizard Stressless Magic Medium Stressless Magic Small (s) Stressless Magic Medium (M) Stressless Magic Large (L) Stressless Wizard Korkea selkä Stressless Wizard Matala selkä ILO SILMÄLLE Mukavuuden tunnistaa paitsi siitä, mikä tuntuu hyvältä, myös siitä, mikä miellyttää silmää. Puiset yksityiskohdat antavat sohvalle tyylikkään ilmeen, jota on ilo katsella. Aivan kuten alkupala herättelee makuaistia pääruokaa varten, puuosat korostavat Stressless -sohvan houkuttelevaa mukavuutta. Stressless Wizard on malliesimerkki siitä, miten ylellinen puu ja kestävä nahka muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jossa linjakkuus ja perinteikkyys täydentävät toisiaan. Puuosat suunnitellaan ja valmistetaan Norjan tehtaassamme. Seitsemästä värivaihtoehdosta on helppo valita muuhun sisustukseen sointuva sävy. Stressless Wizard -sohvassa on erikoisvalmisteisesta vaahdosta tehdyt, erittäin pehmeät tyynyt. Uskomme vakaasti, ettet joudu pettymään. Stressless Wizard ja Stressless Magic Medium. Kuvan malleissa Royalin Dark Brown/wenge. Stressless Duo -pöytä ja Stressless Duo -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

10 19 Stressless E40 Tänä vuonna meillä on ilo esitellä keskikokoinen Stressless E40, jossa on sama ainutlaatuinen ErgoAdapt -järjestelmä sisäänrakennettuna istuinpohjaan, mutta selkäosa on kiinteä. Innovatiivisten ratkaisujemme ansiosta voit nauttia verrattomasta Stressless -mukavuudesta missä tahansa asennossa. Näin kuuluu ollakin. Sinä päätät, mitä toivot uudelta sohvaltasi, ja sohva mukautuu toiveisiisi. Stressless E40. Kuvan malleissa Batick Snow/teräsjalat. Stressless Duo -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla UUtUUS Stressless sohva ja Ergo Adapt Istuudu ja anna kehosi vajota Stressless E40-, Stressless E200-, E300- tai Long Seat -mallin pehmeisiin tyynyihin. Hienovaraisella kallistusmekanismilla varustettu sohva mukautuu kehoosi ja etsii parhaan mahdollisen istuinkulman. Kun asetut makuulle, istuin pysyy täysin suorana. Tämä älykäs ja innovatiivinen patentoitu ErgoAdapt - järjestelmämme vie mukavuuden huippuunsa. Istuinpohjaan sisäänrakennettu mekanismi takaa ihanteellisen asennon niin istuen kuin makuullakin. ErgoAdapt Long Seat Divaani kallistuu automaattisesti antaen jaloillesi täydellisen tuen istuessasi ja pysyy täysin suorana silloin kun käyt makaamaan. ErgoAdapt Nolla-asennosta kallistusasentoon Istuutuessasi uusi Stressless ErgoAdapt -kallistusjärjestelmä kallistaa istuimen automaattisesti parhaaseen mahdolliseen istuma-asentoon. ErgoAdapt Makaat, ei kallistumista Kun käyt makaamaan sohvalle, istuin pysyy täysin suorassa, joten voit nauttia ylellisestä mukavuudesta ja tavallista suuremman istuimen eduista.

11 21 Stressless E40 MUKAVUUS UUDELLE TASOLLE Stressless E40 Stressless E200, E300 ja Long Seat ovat saaneet seurakseen tyylikkään urbaanin serkkunsa, jonka nimi on Stressless E40. Ei jää epäselväksi, että tulokas kuuluu samaan Stressless - perheeseen, sillä sen istuinpohjassa on sama innovatiivinen sisäänrakennettu järjestelmä. Ulkomuodossa on kuitenkin uudenlaista raikkautta. Selkäosa on kiinteä, niskatuki integroituu tyylikkäästi kokonaisuuteen ja uusi kolmikulmainen tyyny tukee ristiselkää täydellisesti. Keskikokoinen malli on omiaan pieneenkin olohuoneeseen. Kaiken kaikkiaan Stressless E40 edustaa samaa ensiluokkaista mukavuustasoa kuin serkkunsa, mutta sirommat käsinojat antavat sille urbaanin ilmeen. ErgoAdapt Stressless E40 long seat Stressless E40 3-ist Stressless E40 1-ist Stressless E40 2-ist long seat (divaanilla) Stressless E40 2-ist Stressless E40 C32/23 Stressless E40. Kuvan malleissa kangas Luna Charcoal/ teräsjalat. Stressless Duo -pöytä ja Stressless Duo -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla UUtUUS

12 23 Stressless E200 Stressless E200 C22/Long Seat sekä niskatyyny. Kuvan malleissa Paloma Clementine/teräsjalat. Stressless -sivupöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla LEPUUTA PÄÄTÄSI Stressless -SIVUPÖYTÄ. Pöytä voi olla paljon muutakin kuin vain pöytä. Nerokkaasti suunniteltu pöytä sopii hyvin sohvasi istuimen yläpuolelle, ja sitä käyttämällä välipalasi ja juomasi ovat aina käden ulottuvilla. Voit käyttää pöytää myös sivupöytänä ja laskutilana tai sohvapöytänä, jos laitat niitä kaksi yhteen. Ihan hyvä ei riitä. Vain erinomaisuus houkuttelee palaamaan takaisin etsimään sitä rentouttavaa tunnetta, jota olet koko päivän kaivannut. ErgoAdapt -järjestelmän ansiosta istut ja makaat aina mahdollisimman mukavasti. Joustava niskatuki parantaa istuma-asentoa entisestäänkin. Herkästi liikkuvaa niskatukea on helppo säätää käsin. Niskatuki sopii kaikkiin Stressless E200- ja E300-malleihin, ja sen asentaminen käy vaivattomasti ilman työkaluja. Long Seat -divaanissa on oma erikoismuotoiltu niskatuki, joka on varustettu samoilla innovatiivisilla toiminnoilla. Erinomaisuus luo pohjan pitkäaikaiselle suhteelle ja mukaville muistoille. ErgoAdapt Stressless E200 long seat Stressless E200 3-ist Stressless E200 1-ist Stressless E200 2-ist long seat (divaanilla) Stressless E200 2-ist Stressless E200 C22

13 h 25 YLLIN KYLLIN VALINNAN VARAA Ekornes haluaa panostaa paitsi laadukkaaseen vaikutelmaan, myös huonekalujen todelliseen laatuun. Siksi pyrimme jatkuvasti luomaan uutta ja kehittämään huonekaluistasi entistäkin parempia. Mietipä tätä: olohuoneesi ei ole liian pieni kokonaisvaltaiselle rentouden tunteelle. Mukavuus ei vaadi paljon tilaa. Käytettävissä oleva tila on vain osattava hyödyntää mahdollisimman hyvin. ErgoAdapt -järjestelmällä varustetut Stressless E200/E300 -sohvamme voidaan koostaa juuri sellaiseksi ratkaisuksi kuin haluat. Olohuoneita on monenmuotoisia ja -kokoisia. Niinpä Stressless E40/ E200/E300 -sohviemme harvinaislaatuinen mukavuuden ja joustavuuden yhdistelmä on nyt saatavilla myös yhdenistuttavana mallina. Yksityisyys on kodikasta. Yksityisyys merkitsee ikiomaa tilaa. Myös kankaissa on runsaasti valinnan varaa. Lisätietoja kankaista ja niiden hoidosta on sivulla 75. Stressless E200 Stressless Jazz Medium Stressless Jazz Medium. Kuvan malleissa Batick Snow. Voit koostaa oman Stressless Side panel t=45 E40/E200/E300 -ratkaisusi (SP) d juuri sellaiseksi kuin haluat. sd Kaikenkokoisissa kodeissa on tilaa Stressless -sohvalle. Left Right Salaisuus piilee joustavissa moduuleissa. Etsi suosikkimallisi ja valitse sopivin kokoonpano. Piirroksista näet tavallisimmat kokoonpanot. Kunkin mallin kokonaiskuvaus ja mitat ovat osoitteessa Standard components 3sUa 2sUa Standardisohvat 1sUa Corner armrest Left Right sh ah Headrest Corner/ Longseat sofa h= 730 d= 960 sd= 560 sh= 460 ah= 500 LsUa Standardikokoonpanot Stressless E200/E300 -malleihin on saatavilla tyylikkäät ja monikäyttöiset sivupaneelit. Muista: oma tupa, oma lupa. Stressless E200 C12/Long Seat sekä niskatyyny. Kuvan malleissa kangas Siena Brown/teräsjalat. Stressless -sivupöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla ErgoAdapt

14 27 Stressless E300 Stressless Dream Stressless E300/Long Seat. Kuvan malleissa Batick Snow//teräsjalat. Stressless Dream. Kuvan malleissa Batick Snow/wenge. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla KUVITTELE KOKONAISVALTAINEN MUKAVUUDEN TUNNE Onko mitään ihanampaa, kuin loikoilu omalla Stressless Long Seat -divaanilla kiireettömänä sunnuntaiaamuna? Divaanin istuinpohjaan sisäänrakennettu ErgoAdapt - järjestelmä tekee olosi mukavaksi päästä varpaisiin missä tahansa asennossa. Automaattisesti kallistuva istuinosa tukee selkääsi miellyttävästi, kun tartut lempiromaaniisi ja si et kupillisen tuoretta kahvia. Sitten nostat jalat ylös ja panet tyytyväisenä merkille jalkojen täydellisen tuen. Kun ojentaudut makuulle, istuin asettuu täysin suoraksi. Long Seat voi olla erillisenä tai se voidaan liittää kahden- tai kolmenistuttavaan Stressless E40- E200- tai E300-sohvakonseptiin. Stressless Long Seat mukautuu jokaiseen liikkeeseesi ja saa rentoutushetkesi tuntumaan vieläkin mukavammilta. Stressless E300 long seat Stressless E300 2-ist Stressless E300 3-ist Stressless E300 1-ist Stressless E300 2-ist long seat (divaanilla) Stressless E300 C32/23 ErgoAdapt

15 29 MUKAVUUS KÄDEN ULOTTUVILLA Stressless Jazz MEDIUM Stressless Blues Large Stressless Flexi -pöytä on kätevä ratkaisu niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Linjakkaalle sivupöydälle voit asettaa kahvikupin tai virvoitusjuoman, kun nojaudut lepotuoliin nauttimaan vapaapäivästä. Työskentelykin on miellyttävää oman olohuoneen rauhassa Stressless -lepotuolissa, jonka mukavuus on vertaansa vailla. Pöydän korkeus on säädettävissä, ja lasilevyä kallistamalla pöytä voidaan helposti muuntaa tietokonetasoksi. Stressless Blues Medium (M) Stressless Blues Large (L) Stressless Jazz Medium (M) Stressless Jazz Large (L) Stressless Blues Large. Kuvan malleissa Batick Snow. Stressless Flexi pöytä. Stressless Jazz Medium ja Stressless Jazz Large. Kuvan malleissa Paloma Cerise. Stressless Flexi -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla side

16 31 Stressless Space Stressless Jazz Office OMANNÄKÖISIÄ VALINTOJA Stressless Space. Kuvan malleissa Paloma Black/Jazz ben. Stressless Jazz Office. Kuvan malleissa Paloma Black. Ekornes Jazz -pöytä. Stressless Easy -Käsinojapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Space -sohvan modernin pelkistetty muotoilu sopii mainiosti yhteen uutukaisen Stressless Jazz Office -tuolimme kanssa. Yhdessä ne luovat olohuoneeseesi klassisen ylellistä ilmettä. Uusi työtuolimallistomme on suunniteltu täydentämään valitsemaasi Stressless -sohvakokonaisuutta. Keskelle olohuonetta syntyy mukava työtila, joka kuvastaa omaa luonnettasi ja tyyliäsi. Kaikki kohtaamamme ihmiset ja näkemämme paikat vaikuttavat mieltymyksiimme ja jalostavat persoonaamme. Tästä lähtökohdasta olemme suunnitelleet valikoiman toimistotuoleja, jotka kertovat sinun tarinaasi. Stressless Jazz Office Stressless Space Korkea selkä Stressless Space Matala selkä

17 33 Stressless Swing -pöytä kruunaa koti-illan takan tai television ääressä. Pienelle monikäyttöiselle pöydälle asetat kahvikupin, kirjan tai kaukosäätimen näppärästi käden ulottuville. Pikkupöytä sopii asennettavaksi useimpiin niistä lepotuoleistamme, joissa on kuuluisa pyöreä jalusta, lukuun ottamatta malleja Stressless Vision, Dream, Spirit, Magic, Jazz ja Blues. Stressless Taurus. Kuvan malleissa Paloma Chilli Red. Stressless Swing pöytä. TÄYDELLISTÄ YHTEENKUULUVUUTTA Miksi tyytyisit vain toiseen, kun voit saada molemmat? Kankaiden pehmeys ja nahan tyylikkyys on voitava yhdistää siten, että olohuoneen sisustus säilyy silti yhtenäisenä. Koska kaikki Stressless - ja Ekornes -sohvamme ja -lepotuolimme voidaan verhoilla haluamasi värisillä nahkaja tekstiilimateriaaleilla, niiden yhdistely onnistuu vaivatta. Kenties toivoisit Stressless Taurus -lepotuoliin nahkaverhoilua, mutta valitsisit Stressless Space -sohvan mieluummin kankaisena. Ei syytä huoleen! Nahka- ja kangasvaihtoehtomme täydentävät toisiaan saumattomasti, mikäli niin haluat. Stressless Space Korkea selkä Stressless orion (M) Stressless Taurus (L) Stressless Space Stressless Taurus Stressless Space Matala selkä Stressless Space. Kuvan malleissa kangas tella Red/teräsjalat. Ekornes Jazz -pöytä. Stressless Easy -Käsinojapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

18 35 Stressless Arion Stressless Orion Stressless Orion (M) Stressless Taurus (L) Stressless Arion Korkea selkä Stressless Arion Matala selkä Stressless Arion MC32. Kuvan malleissa Batick Snow/musta puukaari. Stressless Orion. Kuvan malleissa Batick Snow/musta. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla TÄYDELLINEN OMA MUKAVUUSNURKKAUS YOUR ULTIMATE COMFORT CORNER Jo ennen kuin esittelimme Stressless Medium Corner- ja Big Corner -yhdistelmät, nurkka oli kiistatta sohvan mukavin kohta. Halusimme tehostaa tätä kokemusta tuomalla markkinoille tilavat kulmaratkaisumme, jotta mahdut nojailemaan, käpertymään Even before ja loikoilemaan we introduced omassa the Stressless mukavuusnurkkauksessasi. Medi Corner and Big Corner set-ups, the corner was the number one comfy spot of the sofa. We wanted to heightened the experience, and introduced our spacious corners where you have all the space you need to lean back, curl up, lie down whatever your preference your own personal comfort corner. MC 22 BC 22 MC 23 Yhdistelmät ovat saatavilla seuraavissa malleissa: Stressless Arion, Stressless Eldorado, Stressless Legend, Stressless Paradise Medium ja Large, Stressless Wave ja Stressless Space. BC 23

19 37 Stressless Arion NAUTINNOLLISTA LAATUA Taideteoksen viimeinen silaus voi olla ratkaiseva. Siksi huolellisesti valikoidun Stressless -tekstiilimallistomme on täytettävä huonekaluteolli-suuden ankarimmat vaatimukset. Kansainvälinen asiantuntijaryhmämme keskittyi yli vuoden ajan valintaprosessiin, jossa hyväksyttiin vain odotuksiamme vastaavat tekstiilit. Niiden on oltava ympäristöä säästäviä ja äärimmäisen kestäviä ylellisestä tuntumasta tinkimättä. Luonnollisesti saatavilla on oltava uusimpien trendien mukaisia väri- ja kuosivaihtoehtoja. Vaativien testien perusteella voimme todeta, että tuloksena ovat markkinoiden laadukkaimmat ja mukavimmat tekstiilit. Stressless Arion A1. Kuvan malleissa kangas Stella Dark Grey/teräskaari. Ekornes Jazz -pöytä. Stressless Modern -rahit. Stressless Easy -käsinojapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

20 39 Stressless Wave Stressless Pacific Stressless Wave ja Stressless Pacific. Kuvan malleissa kangas Siena Mustard/wenge. Stressless Duo-pöytä. Stressless Easy -käsinojapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Atlantic (M) Stressless Pacific (L) Stressless Wave Korkea selkä Stressless Wave Matala selkä YKSITYISKOHDILLA ON MERKITYSTÄ Yksi loistokkaan muotoilun tunnusmerkki on saumaton sulautuminen osaksi kokonaisuutta. Stressless Easy -käsinojapöytä on suunniteltu sopimaan täydellisesti Stressless -sohviemme käsinojan päälle. Se istuu Stressless Wave -sohvan käsinojalle kuin valettu tyylikkäät ja oivaltavat yksityiskohdat tuovat mieleen vuoren laelta työntyvän massiivisen lumikielekkeen. Hyvän istumismukavuuden ja erinomaisen istumismukavuuden välinen ero syntyy yksityiskohdista. Käytännöllinen ja vakaa Stressless Easy -käsinojapöytä on ratkaiseva tekijä.

21 41 Stressless wave Stressless Design online HAUSKAA JA HELPPOA Kokoonnu perheen tai ystävien kanssa tietokoneen ääreen viettämään hauskoja hetkiä uusimman Stressless Design Online -verkkopalvelumme parissa osoitteessa Tämän helpommaksi olohuoneen luonnostelu ei voisi enää muuttua. Päästä sisäinen sisustussuunnittelijasi valloilleen haaveilu ei maksa mitään. Tutustu ainutlaatuisiin ja innovatiivisiin Stressless - ratkaisuihin ja -yhdistelmiin. Valikoi vapaasti Stressless - tekstiilien, -nahkalaatujen ja -puuosien värivaihtoehtoja. Loihdi itsellesi juuri sellainen olohuone kuin haluat. Tulosta sitten luonnos ja vie se paikalliselle Stressless w - jälleenmyyjälle, jotta unelmistasi ja toiveistasi voidaan tehdä totta. Stressless Wave MC32. Kuvan malleissa Classic Vanilla/ musta. Stressless Duo -pöytä ja Stressless Duo -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Onneksi olkoon! Olette nyt oman Stressless -kokonaisuutenne ylpeät omistajat. Stressless Design online -palvelun avulla olette räätälöineet oman kokonaisuutenne omien henkilökohtaisten mieltymystenne mukaisesti. Kuka väitti, ettei se olisi helppoa.

22 43 Comfort test 8 9 Onko tuolin korkeus ja leveys sinulle sopiva? Tunnetko koko kehosi rentoutuneeksi? Onko rahi oikealla etäisyydellä, jotta se antaa mahdollisimman paljon tukea?? 10 Saako niskatuen aivan taakse lepoasennossa? 1 2 Pystytkö lukemaan ja katselemaan televisiota taakse nojautuneena siten, että niska pysyy hyvin tuettuna? Pystytkö nojautumaan tuolissa niin taakse kuin haluat? 3 Antaako tuoli hyvän tuen ristiselälle kaikissa istuma-asennoissa? Onko tuolin liukutoiminto helppo mukauttaa painosi perusteella? Myötäileekö tuoli ja rahi pienimpiäkin liikkeitäsi? Tuntuuko tuoli vakaalta ja turvalliselta? 5 TEE COMFORT TEST Jos kysyt kymmeneltä ihmiseltä mukavuuden määritelmää, saat yhtä monta erilaista vastausta. Me tiedämme, että lepotuolimme ovat tiukkojen standardien mukaisia, mutta vain sinä tiedät, miten tunnet olosi mukavimmaksi. Siksi kannustamme kaikkia asiakkaita tekemään kehittämämme mukavuustestin, jonka avulla he voivat omakohtaisesti tutustua Stressless - tuotteiden mukavuusominaisuuksiin ja patentoituihin toimintoihimme. Comfort test vie vain viisi minuuttia, eikä aikasi taatusti mene hukkaan. Lepotuolihan on sentään sijoitus, jota käytetään jopa kymmenien vuosien ajan.

23 45 KOLME KOKOA Stressless Dream. Kuvan malleissa Paloma Khaki/Luonnonvärinen puu. Stressless Mayfair. Kuvan malleissa Paloma Stone/wenge. Stressless Jazz Large. Kuvan malleissa Paloma Clementine. Stressless Flexi -pöytä. Stressless Vegas. Kuvan malleissa Paloma Light Grey/wenge. Stressless Swing -pöytä. HYVÄ OLO VOI OLLA TÄYDELLINEN YKSILÖLLISTÄ MUKAVUUTTA Mukavuus syntyy siitä, että pystyt nauttimaan olostasi omana itsenäsi. Siksi useimmista Stressless -malleista on saatavilla kolme kokovaihtoehtoa, joistakin kaksi. Kaikenkokoisilla nautiskelijoilla tulee olla mahdollisuus kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Valitse omaa kokoasi vastaava Stressless -malli ja tee olosi mukavaksi! Jotkin valinnat ovat tärkeämpiä kuin toiset. Niistä muodostuu merkkipaaluja, joiden vaikutus jokapäiväiseen elämään on suurempi kuin osasit kuvitellakaan. Ensimmäinen Stressless -lepotuolisi voi hyvinkin osoittautua tällaiseksi käännekohdaksi. Kautta vuosikymmenten kaikkia Stressless -malleilla on ollut yksi yhdistävä tekijä: ainutlaatuinen mukavuus. Jokainen pienikin yksityiskohta on suunniteltu hyvää oloa silmälläpitäen. Istuin liukuu sulavasti taaksepäin ja tukee ihanteellisesti kaikissa asennoissa. Klassisessa muotoilussa yhdistyvät kestävyys ja luovuus. Valitse Stressless. Oman suosikkilepotuolisi löydät lähimmältä Stressless -jälleenmyyjältä. Stressless Magic Small (S), Stressless Magic Medium (M) ja Stressless Magic Large (L). Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

24 Stressless Mayfair. Kuvan malleissa Paloma Stone/wenge. Täydelliset tuoteja materiaalitiedot sivuilla Stressless Mayfair 47 Stressless Chelsea (S) Stressless Mayfair (M) Stressless Kensington (L) RENNOSTI NETISSÄ Kuvittele, miltä tuntuu istua mukavasti ja päästä liikehtimään vapaasti samalla, kun surffailet netissä. Nyky-yhteiskunnassa tietotekniikka on aina käden ulottuvilla, mutta kannettavan tietokoneen pitäminen sylissä ei ole kovin miellyttävää eikä suositelta-vaakaan. Stressless Computer -tietokonepöytä sopii useimpiin niistä lepotuoleistamme, joissa on kuuluisa pyöreä jalusta, lukuun ottamatta malleja Stressless Jazz ja Blues. Se muodostaa tukevan ja vakaan työtason suoraan sylisi yläpuolelle. Mikä parasta, sen ansiosta voit nauttia kaikista lempilepotuolisi ergonomisista eduista. Kun lopetat tietokoneen käytön, voit kääntää pöydän helposti sivuun ja taittaa sen kokoon tuolin sivulle.

25 49 Stressless Windsor Stressless Mayfair Stressless Windsor ja Stressless Mayfair. Kuvan malleissa Paloma Black/luonnonvärinen puu. Ekornes Windsor -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla TÄYSI TUKI LEMPIASENNOLLESI Kuvittele niskatuki, joka säätyy automaattisesti siten, että voit lukea ja katsella televisiota myös taakse kallistetussa asennossa. Stressless -lepotuoli on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten käyttäjän mukavuutta ajatellen. Plus - järjestelmä takaa aina ihanteellisen tuen sekä pystyasennossa että taakse nojatessa. Innovatiiviset Comfort Zones -vyöhykkeet parantavat istuinmukavuutta, sillä pienten syvänteiden ansiosta keho painuu tavallista syvemmälle lepotuolin istuimeen ja selkänojaan. Kuvittele nyt, miltä tuntuu löytää täydellinen nukkumaasento vain yhdellä liikkeellä. Kuvittele, miten voit vaihtaa istuimen asentoa oman kehosi painon avulla ja säätää haluamasi asetuksen Stressless - liukurenkaalla. Se on mahdollista. Valitse Stressless. Stressless Chelsea (S) Stressless Mayfair (M) Stressless Kensington (L) Stressless Windsor (M) Stressless Buckingham (L) Korkea selkä Stressless Windsor (M) Stressless Buckingham (L) Matala selkä

26 RENTOUTUMISALUE VIIMEISEN PÄÄLLE Stressless Paradise 51 Jokainen tarvitsee silloin tällöin hengähdyshetken omalla rentoutumisalueellaan, mieluisimmassa sohvannurkassa hyvän kirjan kanssa. Puoli tuntia ikiomaa aikaa. Mukavuuden huipentuma on Stressless Paradise, josta on saatavilla keskikokoinen ja suuri versio. Kätevän Stressless Ellipse -pöydän jalka on muotoiltu innovatiivisesti, jotta pöytä voidaan sijoittaa aivan Stressless Paradise -sohvan tai jonkin muun Stressless -sohvamallin tuntumaan. Ulotut kaikkiin tarvitsemiisi tavaroihin nousematta tuolista. Tämä on oma hetkesi. Nauti olostasi. Stressless Vision (S) Stressless dream (M) Stressless spirit (L) Stressless paradise Medium Stressless paradise Large Korkea selkä Stressless paradise Medium Stressless paradise Large Matala selkä Stressless Paradise Large. Kuvan malleissa Royalin Tigereye/ruskea. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

27 53 Stressless Eldorado Stressless Eldorado. Kuvan malleissa Batick Snow/wenge. Ekornes Windsor-sohvapöytä. TOIMINNALLINEN ELÄMYS Kun nojaudut hetkeksi taaksepäin Stressless Eldorado -sohvallasi ja lepuutat jalkojasi Stressless Ottoman -rahilla, jaksat loppupäivän taas uusin voimin. Sisäänrakennettu kallistusjärjestelmä takaa ihanteellisen mukavuuden kahdessa asennossa: kallistuneena ja suorana. Kun nojaudut taakse ja kohottaudut jälleen istumaan, toivot rahin mukautuvan asentoosi. Irrotettavan kansiosan alla on runsaasti säilytystilaa kaukosäätimille, lehdille ja pikkutavaroille. Jalkasi ansaitsevat ylellistä mukavuutta rankan työpäivän jälkeen, eikö niin? Hemmottele jalkojasi Stressless -rahilla. Stressless Eldorado ja Stressless Reno. Kuvan malleissa Paloma Chilli Red/wenge. Ekornes Pegasus -sohvapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Tampa (S) Stressless Reno (M) Stressless Vegas (L) Stressless Eldorado Stressless Eldorado Korkea selkä Stressless Eldorado Matala selkä

28 55 Ekornes Oslo Stressless Reno office OMANNÄKÖISTÄ KODIKKUUTTA Kodin kuuluu olla mukavuuden tyyssija. Lämmin kodikkuus syntyy persoonallisesta tyylistä. Sohviemme, lepotuoliemme ja Ekornes -pöytien puuosista on saatavilla seitsemän värivaihtoehtoa, joten eri huonekalut sulautuvat vaivattomasti kotisi muuhun sisustukseen. Ekornes Oslo -sohvaan voit halutessasi myös valita puuosien täysverhoilun. Lepotuoliemme jalustat valmistetaan laminoidusta eurooppalaisesta pyökistä. Kaunissyinen vaalea puu soveltuu harvinaisen hyvin sävytettäväksi. Lujuutensa ansiosta pyökki on myös erittäin kestävä huonekalumateriaali. Piditpä sitten puisista yksityiskohdista tai täydestä nahka- tai kangasverhoilusta, taikasana on Ekornes. Nyt vain loihtimaan omannäköistäsi kodikkuutta! Ekornes Oslo ja Stressless Reno Office. Kuvan malleissa Paloma Light Grey/wenge. Stressless Duo -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Tampa (S) Stressless Reno (M) Stressless Vegas (L) Stressless Reno office Ekornes Oslo PUUOSILLA Ekornes Oslo Ilman puuosia

29 57 Ekornes Manhattan Mukavuus Ekornesin skandinaavinen muotoilunäkemys Tyylikkäiden puuosien ja laadukkaan nahan yhdistelmä luo klassisen ylellisen vaikutelman, joka on jo vuosikymmenien ajan ollut skandinaavisen huonekalusuunnittelun tunnuspiirre. Stressless Tampa (S) Stressless Reno (M) Stressless Vegas (L) Stressless Eldorado Ekornes Manhattan Ekornes Manhattan Ekornes Manhattan. Kuvan malleissa Paloma Grey/wenge. Ekornes Windsor -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

30 59 Ekornes Stockholm Stressless Vegas Ekornes Stockholm, Paloma Chocolate. Stressless Vegas, Paloma Chocolate/wenge. Ekornes Pegasus -sohvapöytä. Täydelliset tuoteja materiaalitiedot sivuilla Stressless Tampa (S) Stressless Reno (M) Stressless Vegas (L) Ekornes Stockholm PÖYTIÄ MONEEN TARKOITUKSEEN Kunkin Stressless - ja Ekornes -pöydän muotoilu ilmentää sen erityistä käyttötarkoitusta. Osa pöydistä on suunniteltu ainutlaatuisen Stressless -mukavuuskokemuksen viimeistelyyn, osa taas täydentämään tiettyä Stressless - tai Ekornes -sohvakokonaisuutta, kuten Ekornes Stockholm -malleja. Laadukkaasta karkaistusta lasista ja pyökistä valmistetussa Ekornes Pegasus -pöydässä on puiset jalat, ja se sopii täydellisesti Ekornes Stockholm -sohvan klassiseen muotoiluun. Kaikista sohvapöydistämme on saatavilla seitsemän puusävyvaihtoehtoa erilaisiin sisustustyyleihin. Voit siis olla varma siitä, että löydät tarpeitasi vastaavan Stressless tai Ekornes -pöydän.

31 61 Stressless -KOTITEATTERI Stressless Arion STRESSLESS HOME CINEMA -KALUSTEET VIEVÄT ELOKUVAELÄMYKSEN UUDELLE TASOLLE Elokuva on alkamassa. Nostat jalat Stressless - rahille ja nojaudut miellyttävään asentoon tuolissasi. Olet valmis seikkailuun minne se sitten johtaakaan. Stressless -kotiteatterikokonaisuus auttaa unohtamaan arjen pienet murheet. Voit vain tempautua tarinan vietäväksi. Seuraavan parituntisen aikana käyt tapahtumapaikalla New Yorkin gangstereiden keskellä tai Kung Fu -munkkien vuoristoluostarissa. Kehosi liikkuu yli 300 kertaa elokuvan kuluessa. Stressless -kotiteatterikokonaisuuden tilavat ja pehmeät istuimet myötäilevät liikkeitä mukavasti, kuten ensiluokkaisen Stressless -kotiteatterielämyksen syvimpään olemukseen kuuluukin. Stressless Arion SC 121. Kuvan malleissa Paloma Clementine/wenge. Stressless Ovaali -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

32 63 Stressless Arion SC 11. Kuvan malleissa Paloma Chilli Red/teräsjalat. Stressless Ovaali -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless -KOTITEATTERI Stressless Arion /Stressless Space SILKKAA YLELLISYYTTÄ Kuvittele, miltä tuntuu mukavuuden ja toiminnallisuuden täydellinen harmonia. Mekin kuvittelimme, ja tuloksena syntyivät Stressless - kaksoisrahi ja Stressless Ovaali -rahi. Stressless -kaksoisrahille mahtuu mukavasti kaksikin jalkaparia, ja sen sisällä on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi mukana on pöytälevy, joka voidaan tarvittaessa asettaa rahin päälle näppäräksi tarjoilupöydäksi. Stressless Ovaali -rahin perusidea on sama irrotettavan tyynyn ansiosta rahi muuntuu kätevästi myös pöydäksi. Kun tyynyä ei käytetä, sitä voidaan säilyttää pöytälevyn alla. Silkkaa ylellisyyttä. Valitse Stressless. Stressless Space SC 121. Kuvan malleissa kangas Siena Grey/teräsjalat. Stressless - kaksoisrahi ja -pöytä. Stressless -kaksoisrahi ja -pöytä. Stressless Ovaali -rahi.

33 65 Stressless HOME -KOTITEATTERI CINEMA Stressless Legend Space AITIOPAIKAT Kun hyvän elokuvan tapahtumat tempaavat mukaansa menneisyyteen tai tulevaisuuteen, istuimen on ehdottomasti oltava mukava. Nerokkaat sektoripöydät ja käsinojapöydät kruunaavat Stressless -kotiteatterikokonaisuuden sekä toimintojen että tyylin osalta. Kenenkään ei tarvitse nousta paikaltaan. Kukin katsoja voi asettaa oman popcorn-kulhonsa ja juomansa käden ulottuville. Kätevät käsinojapöydät toimivat myös säilytystilana, samoin kuin Stressless -rahitkin. Vietä pari tuntia laatuaikaa koko perheen kanssa tai kutsu kaverit seuraamaan kiinnostavaa ottelua. Emme voi taata suosikkijoukkueen voittoa tai elokuvan onnellista loppua, mutta voimme taata jokaiselle aitiopaikan! Stressless Legend SC 1111 ja Stressless Legend SC 111. Kuvan malleissa Paloma Indigo. Stressless Legend SCA. Kuvan malleissa Batick Snow/wenge. Stressless Ovaali -rahi. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

34 67 Stressless -KOTITEATTERI Stressless Legend Sector (SC) Sector Arm (SCA) Nurkkapöytä (CT) L SC 11 L SC 12 L Stressless Arion SC 11, L:184 SC 12, L:238 SC 111, L:275 SC 22, 11 L:292 SCA 11 SC 121, L:330 Stressless Legend SC 11, L:184 SC 12, L:238 SC 12 SCA 12 SC 111, L: SC 22, L:292 SC 121, L:330 L SCA 11 L SCA 12 L Stressless Arion SCA 11, L:208 SCA 12, L:259 SCA 111, L:294 SCA CT SCA 11 22, 11 L:316 CT 11 SCA 121, L:349 Stressless Legend SCA 11, L:208 SCA 12, L:259 CT SCA CT 12 SCA 111, L:294 SCA 22, L:316 SCA 121, L:349 L CT 11 L CT 12 L Stressless Arion CT 11, L:236 CT 12, L:287 CT 111, L:351 CT 22, L:338 CT 121, L:406 Stressless Legend CT 11, L:221 CT 12, L:272 CT 111, L:348 CT 22, L:322 CT 121, L:403 SC 111 L Stressless Space SC SC 11, 111 L:210 SCA SC SC 12, L:273 SC 111, L:306 SC 22, L:335 SC 121, L:370 SCA 111 L Stressless Space SCA SCA CT , L: CT 111 SCA 12, L:285 SCA 111, L:319 SCA 22, L:351 SCA 121, L:383 CT 111 L Stressless Space CT 11, L:270 CT 12, L:329 CT 111, L:393 CT 22, L:387 CT 121, L:455 SC 22 Stressless SC 22 WaveSCA 22 SCA 22 Stressless CT SCA WaveCT 22 CT 22 SC 11, L:186 SCA 11, L:208 L SC 12, L:240 L SCA 12, L:259 L SC 111, L:275 SCA 111, L:294 SC 22, L:294 SCA 22, L:316 SC 121 SC 121, L:330 SCA 121, L:349 SC 121 SCA SC 121 SCA 121 CT SCA CT 121 CT 121 Stressless Wave CT 11, L:236 CT 12, L:288 CT 111, L:348 CT 22, L:340 CT 121, L:403 Stressless -kotiteatterikokonaisuus voidaan koota monella eri tavalla, joten pystyt hyödyntämään käytettävän tilan hyvin. Piirroksista näet tavallisimmat kokonaisuudet ja sen, paljonko tilaa kukin yksittäinen malli vie. Kattavampi kuvaus on osoitteessa Stressless Sector- (SC) ja Stressless Sector arm (SCA) -tuotteissa on samanlainen verhoilu kuin sohvassa, ja pöytälevyn alla on kätevä säilytystila. Sektoripöydät ovat samalla myös käsinoja. Sektoripöydän ansiosta kalusteet muodostavat yhden kokonaisuuden Stressless Wave SC 121. Kuvan malleissa Paloma Chilli Red/teräsjalat. Stressless Easy -Käsinojapöytä. Stressless -kaksoisrahi ja -pöytä. ENSILUOKKAINEN KATSELUELÄMYS Huolehdi mukaasi hyvä kirja, kahvikupillinen tai kannettava tietokone, niin me huolehdimme mukavuudesta yhdistelmä on lyömätön. Stressless -kotiteatterikokonaisuuteen sisältyvän Plus -järjestelmän ansiosta niskatuki liikkuu samansuuntaisesti ristiselän tuen kanssa. Jaksat siis nauttia katseluelämyksestä tuntikausia. Voit valita tavallisen käsinojan, käytännöllisen Stressless Easy -käsinojapöydän tai Stressless -nurkkapöydän. Stressless - kotiteatterissa jokainen elokuvailta saa onnellisen lopun! Ekornes -nurkkapöytä tuo laskutilaa, ja sen avulla eri istuimet saadaan yhdistettyä toisiinsa. nurkkapöytää ei kiinnitetä kalusteisiin, joten voit tarvittaessa vaihtaa järjestystä. Stressless Wave CT 121. Kuvan malleissa Batick Snow/ wenge, Ekornes -nurkkapöytä, Stressless -kaksoisrahi ja -pöytä. Stressless -käsinojapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

35 uutuus Stressless Office 69 EMME KEKSINEET PYÖRÄÄ, VAAN KEKSIMME PYÖRILLÄ KULKEVAN MUKAVUUDEN Jokainen Stressless -tuote kertoo tarinan, joka alkaa ja päättyy sanalla mukavuus. Tämä on innoittanut meitä jo 40 vuoden ajan. Nyt olemme vieneet ainutlaatuisen mukavuuden vielä astetta pidemmälle, jotta voit nauttia aidosta Stressless -mukavuudesta myös kotitoimistossasi. STRESSLESS OFFICE Stressless Jazz Office. Kuvan malleissa Paloma Clementine. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla

36 71 PALASET KOHDILLEEN Stressless Office Plus -järjestelmä. Niskatuki on automaattisesti säädettävä. Voit lukea ja katsella televisiota esimerkiksi taakse kallistetussa asennossa. 2 Plus - järjestelmä. Ristiselän tuen säätö on synkronoitu niskatuen säädön kanssa. Saat täydellisen tuen riippumatta siitä, istutko pystyssä vai taakse nojaten. 3 Unitoiminto kytketään helpolla säätöliikkeellä. 4 Jotta saat mukavan asennon, säädä tuolia Stressless -liukurenkaalla. Tämän jälkeen voit muuttaa istuma-asentoasi oman painosi avulla. 5 Comfort Zones mukavuusvyöhykkeet, antavat sinulle paremman istuinmukavuuden sen salliessa sinun uppoutuvan syvemmälle tuolin istuimessa ja selkänojassa. 6 Stressless Office -tuolin korkeutta on helppo säätää istuimen alla olevasta kahvasta. Pyörillä varustettu jalusta on suunniteltu ja kehitetty huolellisesti, jotta tuolin vakaus ja liikkuvuus olisivat huippuluokkaa. Uusi Stressless Office -mallistomme vaikeuttaa työn ja huvin erottamista toisistaan. Office-tuolimme ovat nimittäin paitsi vastustamattoman mukavia, myös saumattomasti yhteensopivia muiden Stressless - tai Ekornes -huonekalujesi kanssa. Saatat vilpittömästi unohtaa istuvasi työtuolissa eikä sitä huomaa kukaan muukaan. Stressless Office -mallisto on suunniteltu yhdistettäväksi useimpiin sohva- ja lepotuolimalleihimme. Niinpä työnurkkaus ei herätä huomiota, vaan sulautuu olohuoneen tunnelmaan, joka huokuu mukavuutta. Stressless Mayfair Office Stressless Jazz Office Stressless Windsor Stressless Buckingham Stressless Space Stressless Jazz Office ja Stressless Space. Kuvan malleissa Paloma Black. Ekornes Jazz -sohvapöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Mayfair Office ja Stressless Buckingham. Kuvan malleissa Paloma Black/luonnonväri pu. Ekornes Windsor -sohvapöytä.

37 73 Stressless Office Stressless Magic Office ja Stressless Wizard. Kuvan malleissa Royalin Dark Brown/ruskea. Stressless Duo -pöytä. Täydelliset tuote- ja materiaalitiedot sivuilla Stressless Reno Office ja Ekornes Oslo. Kuvan malleissa Paloma Light Grey/wenge. Stressless Duo -pöytä. RENTOUTTAVAT KOTITOIMISTOTUOLIT Stressless Magic Office Stressless Wizard Stressless Reno office Ekornes Oslo Suurten keksintöjen kuuluu päästä osaksi suuria luomuksia. Tästä lähtökohdasta kehitimme pyörillä kulkevan mukavuuden. Meillä on ilo esitellä uusi pyörillä varustettujen Stressless Office -tuolien mallistomme, joka edistää kotitoimiston viihtyisyyttä. Selkäsi ansaitsee rentoutusta yhtä lailla työssä kuin vapaa-ajallakin. Kun selkäsi voi hyvin, mielikin toimii paremmin. Se on kiistaton tosiasia. Stressless -lepotuolin mukavuus ja pyörillä varustetun työtuolin liikkumavapaus on nyt yhdistetty, jotta voisit hoitaa työsi kärsimättä selän jäykkyydestä päivän päätteeksi.

38 75 Stressless Leather ja fabric Care Kit Ekornes tarjoaa nyt huonekalujensa korkeaan laatuun sopivan oman nahan- ja tekstiilinhoitotuotesarjansa (sopii myös mikrokuiduille). Stressless Leather Care kit nahanhoitotuotesarja ja Stressless Leather Care Wipes pyyhkeet. Pakkaus sisältää nahanpuhdistusaineen, suojavoiteen ja pyyhkeitä. Suosittelemme ravitsevan ja tahroja estävän suojavoiteen käyttöä uuden lepotuolin tai sohvan kaikille nahkapinnoille. Myöhemmin tahrojen säännöllisen poiston lisäksi suosittelemme nahan puhdistamista Stressless Leather Cleaner puhdistusaineella vähintään puolen vuoden välein. Muista levittää suojavoidetta jokaisen puhdistuksen jälkeen. Lisätietoja nahkakalusteiden hoidosta löydät osoitteesta Stressless Fabric Care pakkaus sisältää tekstiilin puhdistusaineen, tahranpoistoaineen sekä vielä tehokkaamman tahranpoistajan, Ox cleaner -tuotteen. Pakkauksessa on kaikki tarvitsemasi tuotteet huonekalun puhdistamiseen muutamassa minuutissa, kangaspäällystä poistamatta. Yllä mainitut ovat ainoat Ekornesin hyväksymät puhdistusaineet. Ekornes vetäytyy kaikesta vastuusta tapauksissa, joissa on käytetty muita kuin Ekornesin hyväksymiä tuotteita nahka- ja kangashuonekalujen kunnossapitoon. Nahka, tekstiili, puuosat Kaikki Ekornes -huonekalut täyttävät uudet Möbelfaktavaatimukset. Kaikki Ekornes -, Stressless - ja Svane -merkityt huonekalut on testattu ja hyväksytty. Huonekalujen tulee täyttää vaatimukset seuraavilla osa- alueilla: Luja, kestävä, tukeva ja turvallinen Palovarma Verhoilun kestävyys sekä käyttöominaisuus Huonekalut jaetaan kahteen kategoriaan: Huonekalut kotikäyttöön ja Julkisten tilojen huonekalut. Kaikki Ekornes - huonekalut ovat hyväks yttyjä molemmissa kategorioissa. Lue lisää Ekornesilla on neljä erilaista kalustenahkaa ja paljon värivaihtoehtoja BATICK on korjattu, pigmentoitu ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Batick voi olla väriltään pintaa elävöittävän kaksisävyinen. Batick kestää haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta. CLASSIC on korjattu, pigmentoitu ja martioitu kalustenahka. Classic on hieman paksumpi ja martioltaan suurempirakeinen kuin Batick. Useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Myös jotkut Classic-värit ovat kaksisävyisiä ja siten pintaa elävöittäviä. Suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Classic on viisas valinta, kun haluat vahvarakenteisen nahkalaadun, jonka käyttöominaisuudet ovat erinomaiset. PALOMA on kevyesti korjattu kalustenahka, jonka väri- ja pigmenttiyhdistelmä silottaa jonkin verran nahan rakennetta (martiokuviointia). Paloman martiointi saattaa kuitenkin paikoitellen vaihdella hieman ja nahassa voi myöskin näkyä vähäisiä värivivahde-eroja. Luonnolliset merkit ja jäljet, arvet ja hyön teisten pistot näkyvät Palomassa. Ohut lakkakerros suojaa Palomaa ja helpottaa puhtaanapitoa, mutta Paloman laatu ei kestä niin kovaa kulutusta eikä ole niin suojattu kuin Batick ja Classic. Paloma on hyvin suosittu pehmeytensä, luonnolli suutensa ja miellyttävyytensä ansiosta. ROYALIN on ylellisin Ekornesin nahkatyypeistä, mutta myös herkin. Royalin on nahka-tyyppi, jossa luonnollinen martiointi ja rakenne näkyvät. Vähäisiä värivivahde-eroja ja luonnollisia vaurioita saattaa olla. Se on Royalinin kaltaiselle luonnonmateriaalille luonteenomaista. Hyvin kevyt pintakäsittely antaa jonkin verran suojaa, mutta Royalin läpäisee kosteutta helposti ja on erityisen herkkä kulumiselle, kuumuudelle, auringonvalolle, roiskeille ja hielle. Näin ollen se vaatii suurempaa varovaisuutta käytössä ja on herkempi suoralle kosketukselle ihmisen ihon kanssa (erityisesti niskan/hiusten ja käsien). Royalin kestää valoa ja sen pehmeys ja ylellisen lämmin hehku ovat tunnusomaisia ensiluokkaiselle kalustenahalle. Erilaiset rakenteet huonekalun eri osissa ovat luonnollisia ja merkkejä korkealaa tuisesta nahasta. STRESSLESS -KANKAAT Kun valitsemme kankaita valikoimaamme, emme jätä mitään sattuman varaan. Kaikki kangaslajit hyväksytään vasta huonekaluteollisuuden tiukimpien laatutestien jälkeen. Kaikkien kankaiden on täytettävä kulutuksen kestävyydelle, valonkestävyydelle ja paloa hidastaville ominaisuuksille asetetut suuret vaatimukset. Niiden on myös oltava ympäristöä säästäviä ja kierrätettäviä. Voit valita Stella-, Oasis-, Ocean-, Siena-, Luna- ja Dinamica-kankaan lukuisista eri väreistä, niin että ne sopivat täydellisesti muuhun sisustukseesi. KANKAISTA Muista, että väri voi muuttua käytössä ja valon vaikutuksesta. Huonekalut tulee suojata suoralta auringonvalolta. Jotta huonekalut kestävät ja pysyvät hyvännäköisinä mahdollis imman kauan, päälliset tulee imuroida säännöllisesti ja puhdistaa ammattitaitoisesti tai käyttämällä omaa huonekalujen hoitosarjaamme Stressless Fabric Care. Puuosissa seitsemän kaunista väriä Jos valitset huonekaluun näkyvän puurungon, voit valita seitsemästä eri värivaihtoehdosta. Puuosat ovat pyökkiä, ja hieman huonekalutyypistä riippuen voit valita seuraavista väreistä: luonnon väri-, kirsikka-, tiikki-, ruskea-, mahonki-, wenge- ja mustapetsattuna.

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN

Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN Unen laatu riippuu patjan sisäosasta. Tämän vuoksi pyrimme löytämään jatkuvasti uusia ja ainutlaatuisia ratkaisuja, joiden ansiosta voit nukkua hyvin ja oikeassa

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Elämäsi parhaisiin uniin aito TEMPUR... 4 4 askelta elämäsi parhaisiin uniin...

Lisätiedot

CITY CROSS 24 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 NITRO 28 MONDIAL 8 VIKING 48 SUPER NITRO 32 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 DOUBLE VIKING 48 SUPER VIKING 42

CITY CROSS 24 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 NITRO 28 MONDIAL 8 VIKING 48 SUPER NITRO 32 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 DOUBLE VIKING 48 SUPER VIKING 42 2 MONDIAL 8 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 CITY CROSS 24 NITRO 28 SUPER NITRO 32 SUPER VIKING 42 VIKING 48 DOUBLE VIKING 48 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 Kiitokset: Lexington/Copenhagen, Kaufmann/Copenhagen Ruths

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

KABE 2016 Ainutlaatuinen matkailuauto

KABE 2016 Ainutlaatuinen matkailuauto KABE MA DE IN SWEDEN KABE 2016 Ainutlaatuinen matkailuauto Aina askeleen edellä 2 09 34 16 54 68 64 SISÄLTÖ 04 Ainutlaatuinen matkailuauto 09 Turvallinen hankinta 12 Testattu huolellisesti 14 Laatu 16

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ. DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita

TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ. DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita Sisällysluettelo Design 4 Altaat ja moduulit 10 Laatikot 12 Small-kokoiset altaat 14 Medium-kokoiset altaat

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family.

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family. Uusi Cabby-sukupolvi Matkailuvaunuelämä on tietenkin paljolti irtiottoa arjesta, uusien elämysten kokemista ja rentoutumista. Mutta ei sen vuoksi tarvitse astua kaiken sivistyksen ulkopuolelle. Cabbyn

Lisätiedot

KALUSTERATKAISUJA PÄIVÄHUONE, JOKA TARJOAA RUNSAASTI MAHDOLLISUUKSIA KODINOMAISUUS RUOKALAT JA KAHVILAT. www.kinnarps.fi. Making life better at work

KALUSTERATKAISUJA PÄIVÄHUONE, JOKA TARJOAA RUNSAASTI MAHDOLLISUUKSIA KODINOMAISUUS RUOKALAT JA KAHVILAT. www.kinnarps.fi. Making life better at work www.kinnarps.fi Making life better at work Kinnarps on paljon enemmän kuin toimistokalusteita. Luomme pitkäjänteisiä ja tehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka parantavat työtäsi ja tekevät toiminnastasi

Lisätiedot

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

MALLISTO 2014 2015. Tämän esitteen sisältämät Brasiliassa otetut kuvat on valokuvannut Lalo de Almeida.

MALLISTO 2014 2015. Tämän esitteen sisältämät Brasiliassa otetut kuvat on valokuvannut Lalo de Almeida. MALLISTO 2014 2015 Tämän esitteen sisältämät Brasiliassa otetut kuvat on valokuvannut Lalo de Almeida. Tämä monia palkintoja voittanut brasilialainen valokuvaaja tunnetaan muun muassa herkistä Etelä-Amerikan

Lisätiedot

19,99/kpl Tämänkin tuotteen saat nettikaupasta: IKEA.f

19,99/kpl Tämänkin tuotteen saat nettikaupasta: IKEA.f ALVINE KVIST -pussilakanasetti 100 % perkaalipuuvillaa. 150 200/50 60 cm. 001.596.41 19,99/kpl Tämänkin tuotteen saat nettikaupasta: IKEA.f Hyviä huomenia, parempia päiviä. KUVASTON HINNAT OVAT ENIMMÄISHINTOJA

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

löydä ELOISA luokkahuone

löydä ELOISA luokkahuone www.kinnarps.fi Making life better at work Kinnarps on paljon enemmän kuin toimistokalusteita. Luomme pitkäjänteisiä ja tehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka parantavat työtäsi ja tekevät toiminnastasi

Lisätiedot

IKEA- TAMMIKUU ELOKUU 2014

IKEA- TAMMIKUU ELOKUU 2014 IKEA- TRENDiRaPORTti TAMMIKUU ELOKUU 2014 02 JOHDANTO 03 ELÄMÄÄ NEROKKAASSA KODISSA 05 HAASTATTELUSSA Peter Klinkert, IKEA PS -mallistojen projektipäällikkö 07 MUODOT, VÄRIT JA MATERIAALIT KEVÄÄLLÄ 2014

Lisätiedot

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 Living Collection Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 2014 6 Sisällys 6 26 2 Sisällys...2-3 Harkitsetko hissiä?...4-5 Hissi älykäs valinta...6-7 9 Hissi helppo valinta...6-7 Hissi tyylikäs valinta... 10-11

Lisätiedot

5 vuoden TT22S TT22. Korkeintaan 55 cm

5 vuoden TT22S TT22. Korkeintaan 55 cm 3 Kuka sanoo, ettei takka voi olla yhtä kaunis kuin se on tehokas ja ympäristöystävällinen? TermaTechin arkkitehtien lähtökohtana takkojen suunnittelussa on, että ulkonäön, laadun ja toimintakyvyn täytyy

Lisätiedot

Umschlag Seite 1 FIN. Matkailuautot 2012

Umschlag Seite 1 FIN. Matkailuautot 2012 Umschlag Seite 1 FIN Matkailuautot 2012 Sisältö 4 5 80 vuotta perheesi ystävä 6 7 Laadunvalvonta 8 9 Palvelumme Sinulle 10 15 Mallistot 16 17 Kompakt-luokka 18 27 GLOBEBUS T & I 28 35 GLOBE S T & A 36

Lisätiedot

Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään. Jo ennen kuin avaat silmäsi tiedät auringon aikaan heräätkin, ihana päivä on jälleen edessäsi. tuulen ja näet sinisen taivaan. Tunnet olosi henkeä ja tyyneys leviää sinussa samlla kun tulevan yhtä hieno

Lisätiedot

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti.

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. Modeo magazine Ajankohtaista tietoa toimitilasisustamisesta www.modeo.fi Modeo: Mukavan työskentelyn puolesta Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. MODEO MAGAZINE HINNAT SIS. 23% ALV. MODEO.FI/HINNASTO

Lisätiedot

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA...

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA... RIS ON JOTKIN INUTLTUIST... Filosofiae on yksinkertainen: kun sinulla on RIS-takka kodissasi, se ei ole ainoastaan läönlähde. Takassa tulee yhdistyä esteettisyys ja teknologia. Muoto ja toimivuus. Design

Lisätiedot

Toimistokalusteet 2015

Toimistokalusteet 2015 SUOMI OSTOAPU Toimistokalusteet 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet

Lisätiedot