SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA (5) 1. YLEISTÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1(5) 1. YLEISTÄ"

Transkriptio

1 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin nykyisellä nimellä yhdistys on rekisteröity lähtien. Vuosi 2014 oli SF Caravan ry:n 50v juhlavuosi ja oman yhdistyksemme 3. toimintavuosi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toimialueellaan leirintämatkailua, matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia, liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua. Yhdistys toimii jäsentensä yhteistoiminnan ylläpitäjänä sekä herättää jäsenissään oikeaa karavaanihenkeä ja pysyvää harrastusta leirintämatkailuun. Yhdistys ylläpitää Hämeenhelmi -nimistä leirintäaluetta Leppäkoskella Janakkalassa. Vuoden 2014 pääkohdat ovat Hämeenhelmen alueen lunastaminen omaksi 10.4., alueen rakennustöiden saattaminen siihen vaiheeseen, että voitiin pitää Hämeenhelmen viralliset avajaiset sekä oman lipun julkistaminen avajaisten yhteydessä. Syksyllä 2014 yhdistys teki liiton hyväksynnän jälkeen Patentti- ja rekisterihallitukselle sääntömuutosesityksen, joka hyväksyttiin ja uudet säännöt astuivat voimaan YHDISTYKSEN KOKOUKSET Yhdistys on pitänyt sääntömääräisen vuosikokouksen Hämeenhelmessä Leppäkoskella Kokouksessa oli läsnä 14 SF-Caravan Ydin-Häme ry:n säännöissä määriteltyä jäsentä. Kokous päätti vuosikokoukselle kuuluvat asiat ja valitsi tarvittavat hallitusjäsenet. Vuosikokoukselle oli tullut esitys keskustelusta Hämeenhelmen ostomahdollisuuksista. Esitys oli antanut lisäpontta jo aloitettuihin ostoneuvotteluihin, ja koska myös pankki oli ollut positiivisella kannalla, päästiin ostomahdollisuudesta keskustelemaan todellisiin lukuihin nojaten. Kokous teki kauaskantoisen päätöksen antaessaan hallitukselle valtuudet tehdä kaupat omasta Hämeenhelmen alueesta ja ottaa Lammin Osuuspankista tätä tarkoitusta varten tarvitsemansa lainan. Yhdistys on pitänyt ylimääräisen yleisen kokouksen Hämeenhelmessä. Kokouksessa oli läsnä 12 äänioikeutettua jäsentä. Kokouksen ainoana asiana oli sääntömuutosesitys, jossa hallitus esitti sääntöjä muutettavaksi siten, että hallitukselle voidaan valita myös kaksi (2) varajäsentä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti lähetettäväksi liiton ja Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksyttäväksi, tavoitteena saada muutos voimaan ennen kevään vuosikokousta. 3. HALLITUS päättynyt hallituskokoonpano piti vuoden 2014 aikana neljä (4) kokousta ja hallitusjäsenet osallistuivat kokouksiin seuraavasti:

2 Hannu Anttonen Matti Neuvonen 2 kertaa 0 kertaa 1 kertaa 2(5) Kevään 2014 vuosikokouksessa hallituksesta oli erovuorossa, ja. Hallitusjäseniksi kaudelle valittiin päättyvälle kaudelle valituista hallitusjäsenistä Matti Neuvonen oli eronnut Hallitusjäseneksi kaudelle valittiin. Hallitus piti järjestäytymiskokouksen ja järjestäytyi seuraavasti: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Hannu Anttonen hallitus järjestäytyi uudelleen sihteerin osalta; siirtyi projektisihteeriksi ja sihteerin tehtäviin aloittanut hallituskokoonpano piti vuoden 2014 aikana seitsemän (7) kokousta ja hallitusjäsenet osallistuivat kokouksiin seuraavasti: Hannu Anttonen 6 kertaa 0 kertaa 4. MUUT TOIMIHENKILÖT Yhdistyksen muina toimihenkilöinä ovat vuonna 2014 toimineet Taloudenhoitaja Jenni Haikala (ent. Laurell) Jäsenkirjuri Tiedottaja www-sivujen pääkäyttäjä www-sivujen toinen pääkäyttäjä Jesper Oja (1.8. lähtien) Jäsenlehden päätoimittaja Taittaja Taavi Oja (lehdet 1/14 ja 2/14) Taittaja Kasper Oja (lehdet 2/14 ja 3/14) Matkailuasiamies (koti- ja ulkomaat sekä matkailuautoasiamies)

3 Aluepäällikkö Aluepäällikkö Alueen projektivastaava Ympäristövastaava Jari Leskinen ( asti) ( alkaen) Sauli Erkkilä 3(5) 5. JÄSENET Yhdistyksellä oli jäseniä seuraavasti: Pääjäseniä 48 Rinnakkaisjäseniä 13 Yhteensä SFC HÄMEENHELMI Yhdistys jatkoi kesäkuussa 2013 vuokratun Hämeenhelmeksi nimetyn entisen maalaistalon pihapiirin ja peltoalueen muutos- ja rakennustöitä. Kevään 2014 ajan omaa aluetta kunnostettiin ahkerasti kymmenkunnan kausipaikalla olevan vaunukunnan ja talkoisiin osallistuneiden muiden jäsenten toimesta. Maaliskuussa 2014 saimme Janakkalan kunnalta myönteisen päätöksen leirintäalueen perustamiselle, eikä päätös saanut valitusaikana yhtään vastustusta. Lisäpontta Hämeenhelmen rakentamiseen antoi pidetyn vuosikokouksen päätös lunastaa alue omaksi. Hämeenhelmen kauppakirja allekirjoitettiin Päärakennus, Päämaja, saatiin valmiiksi ja tavoite avata alue vierailijoille kesäkauden alussa toteutui. Ulkoalueiden töitä jatkettiin ja syksyllä 2013 aloitettu noin 20 sähköistetyn vaunupaikan lisäys saatiin hyvään vaiheeseen ja ns. yläkentän paikat vapautuivat vierailijoiden käyttöön. Hämeenhelmen virallisia avajaisia viettiin Lämminhenkisessä juhlassa oli paikalla noin 60 henkeä, mukana edustus liitosta ja Hämyistä. Kesällä alue liitettiin kunnalliseen vesiverkostoon ja sähkösopimusta korotettiin 50A:iin. Syksyn aikana on valmisteltu omatoimialueeseen siirtymistä aikoina, joina ei ole isäntäpäivystystä. Tällöin huoltorakennuksena toimii syksyllä uuden ulkovuoren saanut Torppa. 7. TIEDOTUS Yhdistyksen omat nettisivut on pidetty ajan tasalla koko vuoden ja niiden ilmettä uudistettiin loppukesällä Sivuilta löytyvät menneet ja tulevat tapahtumat, hallituksen tiedotteet sekä muut kaikkia jäseniä koskevat ilmoitus- ja tiedotusasiat. Yleisten sivujen lisäksi kotisivuilla on jäsenistön ja hallituksen omat sivut. Yhdistyksellä on facebook sivut, joiden käyttöaste on kuitenkin ollut vajavainen. Tiedotus jäsenistölle on pyritty edelleen pitämään mahdollisimman avoimena ja jäsenistö ajan tasalla tapahtumien kulusta. Kaikki ajankohtaiset asiat sekä hallituksen kokouksesta laadittu tiedote on lähetetty jokaisen jäsen henkilökohtaiseen sähköpostiin. Jäsenistö on päässyt osallistumaan päätöksentekoon mm. yleisissä kokouksissa sekä äänestämällä sähköpostitse esim. yhdistyksen lipun mallia.

4 Yhdistyksen nettisivuilla ilmestyy jäsenlehti tammi-, touko- ja syyskuun lopussa, lehtiin on kuulunut myös sarjakuvaliite. Lehti liitteineen on lähetetty jokaisen jäsenen sähköpostin. Lehdet jäävät kotisivujen arkistoon, josta ne ovat kaikkien luettavissa. Olimme mukana tammikuussa 2014 julkaistussa Riihimäen seudun matkailuesitteessä, jota painettiin yli kpl ja joita oli jaossa alueen virastoissa, infopisteissä ja matkailuyrityksissä koko vuoden ajan. 4(5) 8. TOIMINNANTARKASTAJAT Vuoden 2014 toiminnantarkastaja on Eero Oja ja varatoiminnantarkastaja on Minna Koski (ent. Lahdenperä). 9. VUODEN 2014 TAPAHTUMAT Sääntömääräinen vuosikokous Kausipaikkalaisten kokous 2.5. Talkoot 5.4. Juhlaliittokokous, Hämeenlinna Juhannus Naapureiden vierailu 5.7. Hämeenhelmen avajaiset Kausipaikkalaisten kokous Talkoot Hämyjen karaokefinaali, Leininranta Kausipaikkalaisten sadonkorjuujuhla 6.9. Yksillä Tulilla (loimulohi- ja rosvopaisti tapahtuma) Ylimääräinen yleinen kokous Kausipaikkalaisten kokous Valoween treffit (Valojuhla + Halloween) Caravan-Gaala risteily, Tallink Baltic Queen Yhdistyksen pikkujoulu HUOMIONOSOITUKSET Liiton 50v juhlavuoden kunniaksi liitto painatti xx juhlamitalia. Jokaisen jäsenyhdistyksen tuli valita henkilö, joka on pitkäaikaisella oman yhdistyksen eteen tehdyllä työllä ansainnut kyseisen kunnianosoituksen. Koska yhdistyksemme on hyvin nuori, ehdotti hallitus mitalin antamista koko yhdistykselle. Sihteeri sai kunnian noutaa pidetyssä juhlaliittokokouksessa mitalin, joka nyt on kehystetty ja sijoitettu Hämeenhelmen Päämajan seinälle pidetyn pikkujoulun yhteydessä palkittiin vuoden 2014 aikana yhdistyksessä eri tavoin ansioituneita. Vuoden 2014 Ydin-Hämeläisen valitsemiseksi järjestettiin jäsenistön kesken äänestys, joka päättyi tasan Hannu Anttosen ja Pertti Toivosen kesken. Arvonnan jälkeen vuoden 2014 Ydin-Hämeläinen on Hannu Anttonen. Puheenjohtaja Hannu Anttonen ja sihteeri huomioivat lisäksi seuraavat henkilöt: Pauli Leimu, Pertti Niemi ja Sauli Erkkilä. Sihteerit ja huomioivat leikkimielisesti aluepäällikkö Pertti Toivosen.

5 11. YHTEISTYÖ 5(5) Hämeen yhteistyöalueet, Hämyt, pitivät vuoden aikana kolme kokousta, joista ensimmäinen pidettiin Hämeenhelmessä Alueemme kiinnosti niin paljon, että kokoukseen osallistui kaikkien kahdeksan yhdistyksen edustajat sekä liiton puheenjohtaja Juha Hämäläinen. Kokous valitsi sihteerimme n Hämyjen sihteeriksi. Vuoden aikana yhteistyö Hämyjen kanssa on jatkunut ja on suunniteltu mm. seuraavana vuonna toteutuva Hämyralli. Hyvä yhteistyö Janakkalan kunnan viranomaisten (ympäristöpäällikkö Heikki Tamminen, rakennustarkastaja Harri Turunen, viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi) kanssa jatkui heidän vierailullaan Hämeenhelmessä Yhteistyössä Mallinkaisten kyläyhdistyksen kanssa hankittiin Hämeenhelmeen ilmalämpöpumppuja, joihin saatiin Leader-rahoitusta (EU -tukea) Linnaseutu ry:n kautta. Hyvin alkanutta yhteistyötä naapureiden kanssa vahvistettiin kutsumalla heidät ruokavierailulle Hämeenhelmeen 5.7. Heikki Kuikka lahjoitti alueelle tammen taimen, ja yhteistyössä Linnan ja Jaakonsaaren kanssa alue liitettiin kunnalliseen vesiverkostoon kesällä Keväällä 2014 SF-Caravan ry:n myönsi aluerahastosta avustusta Hämeenhelmen rakentamiseen. Lahden Ammattikorkeakoulun matkailun alan kolme opiskelijaa ovat tehneet markkinointiin ja palvelukehitykseen liittyviä opinnäytetöitä yhteistyössä kanssamme. Yhteistyösopimuksia eri yritysten kanssa on solmittu kymmenkunta. 12. TALOUS pidetty vuosikokous antoi hallitukselle valtuudet lunastaa Hämeenhelmen alue omaksi ja ottaa sitä varten tarvitsemansa laina. Neuvottelujen jälkeen hallitus päätti ostaa Janakkalan kunnan Kernaalan kylässä sijaitsevan Juhola ( ) nimisen tilan, osoite Leppäkoskentie 788. Tilan pinta-ala on 1,51 ha ja kauppahinta Alueen ostoa ja valmiiksi saattamista varten hallitus neuvotteli Lammin Osuuspankista lainan, joka allekirjoitettiin Tällä lainalla maksettiin kesällä 2013 otetusta lainasta puolet pois. Kauppakirja allekirjoitettiin SF-Caravan ry myönsi yhdistykselle 5000 avustuksen uusien vaunupaikkojen sähköistämiseen. Hallitus on etsinyt erilaisia mahdollisuuksia varainhankintaan. Uusille vierailijoille tehty tarjous 2 vrk/ 20 sai hyvän vastaanoton. Tallitupaa on mainostettu vuokrattavaksi kokous- ja juhlatilaksi. Jäsenistöä on kehotettu edelleen hankkimaan kotisivuille mainoksia, tätä varten on kaikille jäsenille lähetetty päivitetyt mainossopimuspaperit ja ohjeet. Tilikauden tulos (alijäämä) on ,75 Hallitus Hallitus hyväksyi toimintakertomuksen esitettäväksi pidettävälle vuosikokoukselle.

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Avataan ovia

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Avataan ovia Pari sanaa päätoimittajalta Avataan ovia Alueemme Hämeenhelmen ovet aukeavat vieraille tämän lehden ilmestymisen aikoihin. Kun vieras astuu sisään alueellemme, hän näkee valmiin tuotoksen. Jos hän on lukenut

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Pari sanaa päätoimittajalta. Pari sanaa päätoimittajalta 2. Sisällysluettelo 2. Painavia sanoja puheenjohtajalta 3.

SISÄLTÖ. Pari sanaa päätoimittajalta. Pari sanaa päätoimittajalta 2. Sisällysluettelo 2. Painavia sanoja puheenjohtajalta 3. 1 Pari sanaa päätoimittajalta SISÄLTÖ Pari sanaa päätoimittajalta 2 Vastoinkäymisten kautta voittoon. Näin voisi sanoa tämän lehden kohdalla. Viimeisten viikkojen aikana, kun lehden teko oli kiireisimmillään,

Lisätiedot

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Työ / Lepo

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Työ / Lepo Pari sanaa päätoimittajalta Työ / Lepo Kymmenkunta vaunukuntaa aloitti Hämeenhelmen rakentamisen kesällä 2013. Alkuinnostus oli valtaisa ja innostunutta työntekoa jatkui vielä pitkin syksyä. Joka ikinen

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2008, yhdistyksen 39. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi

Lisätiedot

31.3.2008. SF-Caravan Turku ry

31.3.2008. SF-Caravan Turku ry 31.3.2008 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2007 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2007, yhdistyksen 38. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 Sisällysluettelo 1. YHDISTYS... 2 2. JÄSENISTÖ... 2 3. YLEISET KOKOUKSET... 2 4. JOHTOKUNTA... 2 5. CARAVAN SHOW & CAMPING TOIMIKUNTA... 3 6. KESÄNIEMITOIMIKUNTA...

Lisätiedot

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry.

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. JÄSENTIEDOTE MAALISKUU 2015 Kulmakatu 8 A 00170 HELSINKI GSM 045-2770 347 sähköposti: makli@welho.com kotisivut: www.makli.fi 1 Maanmittausalan

Lisätiedot

HERTTONIEMENRANNAN VÄESTÖN- JA TALOSUOJELUYHDISTYS HVTY RY TOIMINTAKERTOMUS

HERTTONIEMENRANNAN VÄESTÖN- JA TALOSUOJELUYHDISTYS HVTY RY TOIMINTAKERTOMUS HERTTONIEMENRANNAN VÄESTÖN- JA TALOSUOJELUYHDISTYS HVTY RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sorsavuorenkatu 14 B 31, 00810 Helsinki. Puh. 0400 447 025 www. hvty.fi 1 1. Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaan "Herttoniemenrannan

Lisätiedot

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry.

Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. JÄSENTIEDOTE MAALISKUU 2013 Kulmakatu 8 A 00170 HELSINKI GSM 045-2770 347 sähköposti: makli@welho.com kotisivut: www.makli.fi 1 Maanmittausalan

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 1/2012. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 1/2012. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 1/2012 YHTEISTIEDOTE 1/2012 (139) 34. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie

Lisätiedot

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Ilon aiheita

Sisältö. Pari sanaa päätoimittajalta. Ilon aiheita 1 Pari sanaa päätoimittajalta Ilon aiheita Olen iloinen siitä, että tämä lehti on saatu valmiiksi, vaikkakin hieman myöhässä aikataulusta. Ajattelin, että tästä lehdestä tulee lyhyempi, mutta asiaa kertyi

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE (SÄHKÖINEN VERSIO 1.3.2011)

JÄSENTIEDOTE (SÄHKÖINEN VERSIO 1.3.2011) 1 Maanmittausalan ammattikorkeakouluja opistoteknisten Liitto MAKLI ry. JÄSENTIEDOTE (SÄHKÖINEN VERSIO 1.3.2011) MAALISKUU 2011 Kulmakatu 8 A 00170 HELSINKI GSM 045-2770 347 sähköposti: makli@welho.com

Lisätiedot

Suomen RC-purjehtijat ry - Finlands RC-seglare rf Pöytäkirja - Protokoll Vuosikokous 2005 - Årsmöte 2005 5.2.2005

Suomen RC-purjehtijat ry - Finlands RC-seglare rf Pöytäkirja - Protokoll Vuosikokous 2005 - Årsmöte 2005 5.2.2005 Paikka ja aika: Lauantai 5.2.2005 klo 11.00 Kivenlahden venekerho Marinsatamantie 3, Espoo Liitteet: 1. Kokouskutsu 2. Toimintakertomus 2004 3. Tilinpäätös 2004 4. Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2005

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Hallitus, kokoukset ja jäsenistö Vantaan Energia Areenalla pidetyssä syyskokouksessa 19.10.2013 valittiin uudet jäsenet hallitukseen (kahden vuoden toimikaudeksi vuoden 2014

Lisätiedot

viesti 1/2011 Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 1/2011 Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 1/2011 YHTEISTIEDOTE 1/2011 (135) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA,

Lisätiedot

TOIMINTA- KERTOMUS TAMPEREEN KIRJATYÖNTEKIJÄIN YHDISTYS RY. TOIMINTAVUODELTA 2014. Sadaskahdeskymmeneskolmas toimintavuosi

TOIMINTA- KERTOMUS TAMPEREEN KIRJATYÖNTEKIJÄIN YHDISTYS RY. TOIMINTAVUODELTA 2014. Sadaskahdeskymmeneskolmas toimintavuosi TOIMINTA- KERTOMUS TAMPEREEN KIRJATYÖNTEKIJÄIN YHDISTYS RY. TOIMINTAVUODELTA 2014 Sadaskahdeskymmeneskolmas toimintavuosi Tammerprint Oy 2015 ALKUSANAT Vuosi 2014 oli Tampereen Kirjatyöntekijäin yhdistyksen

Lisätiedot

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (3) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 19.02.2003

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (3) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 19.02.2003 Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (3) FLUG ry VUOSIKOKOUS Aika 08.02.2003 kello 12:00 Paikka Oulun pääkirjasto, Pakkalansali, Kaarlenväylä 3, Oulu Läsnä Esko Wessman puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri

Lisätiedot

Unioni käyttää tunnuksenaan Soroptimist Internationalin tunnusta.

Unioni käyttää tunnuksenaan Soroptimist Internationalin tunnusta. SOROPTIMIST INTERNATIONAL FINLAND RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Soroptimist International Finland ry, jäljempänä Unioni. Unioni on jäsenenä Soroptimist International of Europe -nimisessä

Lisätiedot

SUOMEN AIKUISNEUROLOGINEN FYSIOTERAPIAYHDISTYS RY. - FINLANDS FYSIOTERAPIFORENING FOR VUXENNEUROLOGI RF. SAANNOT NIMI JA KOTIPAIKKA 1

SUOMEN AIKUISNEUROLOGINEN FYSIOTERAPIAYHDISTYS RY. - FINLANDS FYSIOTERAPIFORENING FOR VUXENNEUROLOGI RF. SAANNOT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 SUOMEN AIKUISNEUROLOGINEN FYSIOTERAPIAYHDISTYS RY. - FINLANDS FYSIOTERAPIFORENING FOR VUXENNEUROLOGI RF. SAANNOT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Aikuisneurologinen Fysioterapiayhdistys

Lisätiedot

V U O S I K E R T O M U S 2013

V U O S I K E R T O M U S 2013 KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT RT V U O S I K E R T O M U S 2013 1. YLEISTÄ Yhdistyksen kahdeksas toimintavuosi oli sopeutumista uuteen toimintaympäristöön, sillä Keravan Taidemuseo oli muuttanut edellisenä

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen kerho ja 2000- luvun tapahtumat vuodesta 2002 vuoden 2011 loppuun, esitelmä 8.10.2012, ONK 50v EM

Oulun Numismaattinen kerho ja 2000- luvun tapahtumat vuodesta 2002 vuoden 2011 loppuun, esitelmä 8.10.2012, ONK 50v EM Oulun Numismaattinen kerho ja 2000- luvun tapahtumat vuodesta 2002 vuoden 2011 loppuun, esitelmä 8.10.2012, ONK 50v EM Suomessa vaihdettiin entinen rahayksikkö markka euroksi vuoden 2002 alussa. Uusi käteinen

Lisätiedot

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN Sisältö: Liitteet: Mikä on vanhempainyhdistys? Rekisteröity vai rekisteröimätön vanhempainyhdistys? VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMINEN 1. Perustava kokous 2. Vanhempainyhdistyksen

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/2 talteen ry. ESITYSLISTA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/2 talteen ry. ESITYSLISTA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/2 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous Aika: tiistai 11.2.2014 kello 14.00 ESITYSLISTA Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

Kutsu vuoden 2014 vuosikokoukseen

Kutsu vuoden 2014 vuosikokoukseen Kutsu vuoden 2014 vuosikokoukseen Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n vuosikokoukseen keskiviikkona 19.3.2014 klo 18.30 alkaen Hotelli Arthuriin, osoite Vuorikatu 19, 00100 Helsinki. Kokouksen alussa esiintyy

Lisätiedot

kokoushuone Tilia, Rihkamatori A-porras (Rihkamakatu 7), Porvoo

kokoushuone Tilia, Rihkamatori A-porras (Rihkamakatu 7), Porvoo YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY Vuosikokouspöytäkirja 2007 AIKA: 12.3.2007 KLO 16.30 PAIKKA: Läsnä: kokoushuone Tilia, Rihkamatori A-porras (Rihkamakatu 7), Porvoo Sari Rajajärvi Katariina Serenius Camilla

Lisätiedot

Suomen Vanhempainliitto 2012 PERUSTAMME VANHEMPAIN- YHDISTYKSEN

Suomen Vanhempainliitto 2012 PERUSTAMME VANHEMPAIN- YHDISTYKSEN 1 PERUSTAMME VANHEMPAIN- YHDISTYKSEN 1913 Koti-lehti 2 Koti ja koulu Vanhemmat käykööt usein lastensa opettajain luona ja opettajat myös sikäli kun voivat vanhempien luona tiedustelemassa ja antamassa

Lisätiedot

NIMI JA KOTIPAIKKA 1 TARKOITUS 2

NIMI JA KOTIPAIKKA 1 TARKOITUS 2 TYÖFYSIOTERAPEUTIT RY SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Työfysioterapeutit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys kuuluu jäsenenä Suomen Fysioterapeutit - Finlands Fysioterapeuter

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 1/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 1/2015 Viesti 1/2015 YHTEISTIEDOTE 1/2015 (151) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Sammonkatu 2, 33540 Tampere. Toimintakertomus 2007-2008 YLEISTÄ

Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Sammonkatu 2, 33540 Tampere. Toimintakertomus 2007-2008 YLEISTÄ 1 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Sammonkatu 2, 33540 Tampere Toimintakertomus 2007-2008 YLEISTÄ Yhdistys on toiminut yhteistyössä opiston kanssa. Se on ollut mukana opistolla erilaisten tilaisuuksien

Lisätiedot