SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2012"

Transkriptio

1 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2012 Tammikuussa-2012 oli messuosastolla vilskettä<>olivathan ihanat kentät Thaimaan Hua Hinissä Espanjassa puttailtiin eagleitä urakalla <> Mitähän se pastori taas saarnaa Hangossa Naantali oli kutsunut Juhannuksena ja Kerigolfi kutsuu SM-kilpailuun kaikki!

2 Puheenjohtajan tervehdys! Tuusulassa Keskikesä on parhaimmillaan kun tätä kirjoitan. Toivotan kaikille golf-kerhon jäsenille mukavia kesän jatkoja. Edessä ovat mestaruusmittelöt Kerimällä ja tärkeät henkilövalinnat kerhossa. Jokohan vuosikokousväki löytää sopivan jatkajan puheenjohtajaksi uudelle kaudelle? Aika on ainakin kypsä uusien tuulien puhaltaa kerhossa. Yli puolet johtoryhmästä on myös erovuorossa. Työmäärä on selvästi lisääntynyt toiminnan vilkastumisen myötä. Ehkä olisi aika myös muutaman euron jäsenmaksun nostolle, jota olen sitkeästi vastustanut. Aikaa mielellään käyttää hyvän harrastuksen vetämiseksi, muttei mielellään omia pieniä ropoja toiminnan pyörittämiseen. Näyttää nuo matka, puhelin, tietokone ym. työsuhde edut pikku hiljaa eläkeläiseltä vähenevän, joten niitäkään etuja ei enää voi kauan hyödyntää. Tapahtumat ja matkat ainakin näyttää kiinnostavan jäseniä. Edelleen toivon myös niitä jotka eivät ole käyneet, tulevan rohkeasti mukaan. Palautteen perusteella jäsenet kyllä viihtyvät, kun ovat saaneet aikaiseksi lähteä matkalle. Ottaisimme mielellämme uusia ideoita niiltäkin jotka eivät ole useasti paikalla näkynyt. Tämähän on koko jäsenistön yhteinen juttu, joten sähköposti laulamaa vain osoitteeseen Jäsenmäärä on tasaisesti lisääntynyt vuosien varrella, joka näkyy tapahtumissa uusina kasvoina. Eihän meidän pitkään mukana olleiden kasvoissa mitään vikaa ole, vaikka ne peilistä katsottuna yhä oudonmalta näyttää. Kovasti se auttaa kun asiat tuppaantuvat unohtua nopeasti. Liittyyköhän tämä asia mitenkään karavaanigolfiin taitaa olla vain niitä Oivan höpinöitä! Kiitoksen aiheita on useampia meidän porukassa. Negatiiviset kehut on pysynyt korvien ulottumissa, joten on se paljon hauskempaa toimia positiivisessa hengessä. Aina on löytynyt apua, jos on raaskinut vastuuta jakaa. Tänä vuonna jäsenet ovat kiitettävästi pystyneet tuomaan palkintoja tapahtumiin. Kiitos kaikille tukijoille siitä ja varsinkin niille muutamille jotka ovat tukeneet tapahtumia runsaalla kädellä. Kiitos myös kerhon ulkopuolisille tukijoille, jotka ovat jäsenien kautta tai suoraa tukeneet kerhoa. Tämän lehden saa kaikki myös paperiversiona. SM-kilpailuun tulijat saavat Kerimäellä ja muille lähetetään Vakuutusyhtiö POHJANTÄHDEN tuella ja Esko Ontrosen avustuksella postissa. Ilmoittautukaa matkoille HETI, ennen kuin ne loppuvat! Kesäiset terveiset Teidän Oivanne!

3 Jäsenten pyynnöstä paljon toivottu! Kuva Suuresta Golfin kentältä Golf-kerhon Viron matka matkailu autoilla ja vaunuilla Sunnuntaina klo lähtee Helsingin länsisatamasta M/s Nordlandia ja on Tallinnassa klo Laivamatka yhteen suuntaan maksaa 18 henkilö + matkailuauto pituus alle 7m ja korkeus yli 2.40m = 82 ylimenevä pituus 20 /m. Matkailuvaunu + alle 1.9m korkea auto Max yhdistelmän pituus 13m = 99 ja ylimenevä pituus 20 /m. Siitä matka jatkuu n. 20 km päässä olevalle Suuresta Golfin kentälle jossa yövymme golf klubilla. Pelata voi sunnuntai iltapäivällä ja maanantaiaamun tee aika klo Greenfee 39 / 18r ja 29 / 9 reikää ja hintaan sisältyy sähköpaikka klubilla ja sunnuntaina savusauna uinteineen. Klubitalon ravintolassa on ruokailumahdollisuus. Sähköä saatte pistorasiasta. Maanantai 6.8 iltapäivällä jatkamme kohti Saarenmaata, voidaan vielä porukalla neuvotella poiketaanko Haapsalossa, kun Haapean Heikkikin lähtee mukaan. Laivalippu auto/vaunu+ 2 hlö= n.12. Saarenmaalla voidaan tiistaina pitää vapaapäivä golfista ja tutustua nähtävyyksiin. Pelipäivät Saare Golfissa ovat keskiviikkona ja torstaina. Yöpymisvaihtoehtoja useampia voi yöpyä kentän parkkipaikalla tai pihaleirintä paikka Piibelehe hinta 8 vaunu/auto+2 hlö+2 sähkö/vrk, josta Leena ja Oiva pitävät tai kylpylöiden pihassa. Greenfee Saare Golf normaali 55, mutta meillä on erilaisia alennuslippuja mukana ja saadaan hintaa alemmaksi. Torstaina 9.8 matka jatkuu kohti Pärnua, jälleen alle puolen tunnin lauttamatka välissä. Majoitumme vanhalle tutulle Villa Andropoffin saunalle. Kustannukset sauna/uimahalli sähköpaikasta 15 /vrk auto/vaunukunta. Perjantai-iltana on varattu hienosta Villa Andropoffin ravintolasta kolmen ruokalajin illallinen a 14 / hlö. Pelipäivät White Beach Golfin kentällä perjantai ja lauantai greenfee pe 30 ja la 35. Ravintolastahan saa myös buffet aamiaisen 5. Sunnuntai 12.8 aamuna matka jatkuu kohti Otepäätä, jossa majoitutaan golf klubin parkkipaikalla. Majoitus paikka maksaa sähköllä 7 /vrk, siellä on käytössä hienot saunatilat ja vihdoin saatu uusi hieno ravintola. Pelipäivät ovat maanantaina ja tiistaina. Otepää Golfin kentällä geenfee maksaa 42. Kotimatka voisi alkaa esimerkiksi tiistaina 14.8 klo lähtevällä laivalla tai keskiviikkona. Matkan voi tehdä myös lyhyemmällä aikataululla ja lähteä kotia kohti aikaisemmin. jatkuu.

4 Paluumatkalle lähtee laivoja Tallinnasta arkisin klo ja sunnuntaina Golfpisteen kortit käy Suuresta golfiin ja Pärnun White Beach Golfissa. Supergolfin jäsenyydellä voi pelata kaikki meidän retkellä olevat kentät. Olemme varanneet sunnuntain 5.8 Suuresta Golfin 2 ilmaista Suomen golfliiton seniori pelioikeutta, jotka arvomme laivamatkalla mukana olleiden seniori jäsenten kesken. Sopiva määrä Viron matkalle on Maximissaan 10 auto/vaunukuntaa, jotta paletti pysyy kutakuinkin Oivalla kasassa. Ilmoittautumiset HETI Oivalle puh tai sähköposti Maksut suoritetaan laivayhtiölle suoraan auto/vaunukunnittain. Golfit ja majoitukset maksetaan suoraa kyseisissä kohteissa. Jokainen valitsee niin monen päivän matkan kuin aikatauluun sopii. Matkan vetäjä Oiva tekee Leenansa kanssa tämän ohjelman mukaisen matkan. On suunniteltu myös käyntiä Latvian puolella, mutta taitaa se tällä kertaa jäädä. Ensikertalaiset ja muut halukkaat kannattaa pysyä Oivan matkassa. Golfmatka etelänaapuriin esittelyssä neljä kenttää Virosta Suuresta Golf > Suuresta Golf on Tallinnaa lähimpänä sijaitseva kenttä, jonka erityispiirteitä ovat sen avaruus ja kumpuileva maasto. Vesiesteet lisäävät haasteellisuutta, mutta viheriö sopii hyvin myös vasta-alkajille. Saare Golf > Saarenmaan pääkaupunkiin Kuresaareen vuonna 2008 valmistunut 18-reikäinen championship-tason pelikenttä on saanut osakseen paljon kiitosta erinomaisesta pelattavuudestaan. Kentän lisäksi golfaajia viehättävät Saare Golfin laadukkaat harjoittelufasiliteetit ja upea klubitalo ravintoloineen. White Beach Golf > Valkoisten hiekkadyynien Pärnussa rantalomaan on helppo yhdistää myös golfia. White Beach Golf on 18-reikäinen kenttä, jonka haastava layout laittaa golfaajan taidot testiin lukuisten vesiesteiden kautta. Otepää Golf > Viron talviurheilukeskuksena tunnetusta Otepäästä löytyy täysimittainen championship-tasoinen par 73 -kenttä. Kauniissa luonnonpuistomaisemissa sijaitseva Otepää Golf on alueelle tyypilliseen tapaan täynnä korkeuseroja. Otepään kumparemaaston, hiekkakumpujen ja aarnimetsän halki kulkevat väylät tarjoavat haastetta kokeneellekin golffarille. Golf kerhon logo paitoja tilattavissa Oivalta (logo hieman näkymättömämpi kuin paperi logo mallissa) Paidat ovat hyvälaatuisia Greg Norman tuotteita. Naisilla 8 ja miehillä 10 värivaihtoehtoa. Hinnat naisilla Play dry malli K % polyesteri ja 3 % spandex ja miehillä Sorbtek malli K % polyester

5 GOLF-kerhon SYYS-Open / Ryder Cup = NAISET vastaan MIEHET PuulaGolf hienossa kunnossa oleva 9reiän kenttä meidän pelaaja määrälle sopiva PuulaGolfin kentällä lauantaina klo Neljä sarjaa: naisten hcp lyöntipeli ja naisten pistebogey hcp miehet hcp lyöntipeli ja miehet pistebogey hcp ( ilmoittautumisen jälkeen sarjat jaetaan noin puolesta välistä) Sunnuntaina klo Naiset vastaan miehet reikäpeli hcp (lauantain lyöntipeli sarjojen voittajat ovat Ryder Cupin kapteeneja>naisten kapteenit valitsevat miehistä tarvittavan määrän pelaajia jotta kummassakin joukkueessa on yhtä monta pelaajaa) Kilpailumaksu: 2 pv kilpailupaketti 70 / hlö tai 1 pv 40 / hlö (maksu sisältää molempina päivinä puolimatkassa kahvit+pulla. ) Harjoituskierros perjantaina 18 reikää 9 reiän hinnalla (varatkaa harjoituskierros aika caddiemasterilta) Ilmoittautumiset: Viimeistään keskiviikkona klo mennessä. PuulaGolf caddiemaster puh tai sähköposti Ruokailutarjous golf klubilla: Lauantaina ja sunnuntaina hyvä keittolounas (lohi-, broileri-, liha-, tai jauhelihakeitto lisukkeineen) hintaan 5euroa / ruokailu. Ilmoittakaa halukkuutenne ruokailuun ilmoittautumisen yhteydessä. (osaavat varata tarvittava ruokamäärä) Majoitus: Meille on varattu paikat Kiviniemen Leirintäalueelle, Kiviniementie 5, Kangasniemi, Puh , Hinnat: Matkailuvaunu/ autokunta 16 / vrk valosähköllä (saa olla useamman vuorokauden tähän hintaan) Mökit 65 hintainen mökki 50 ja 55 hintainen 40. Lauantaina ovat varattu yhteiset saunavuorot rantasaunalta n. 2 /hlö.

6 Meille tuttu ja jälleen turvallinen Majoitus Hotelli Marhaba Palace ja golfit kävelymatkan päässä, El Kantaouin Sea Gourse ja Panorama kentillä Lähtö Pe klo Helsinki > kahden viikon/ viikon matkan paluu 9.11 Lähtö Pe klo Helsinki>viikon matka/ 2 ja 1 viikon paluu Hinnat 998 / viikko ja 1442 / 2 viikkoa Hintaan sisältyy: - suora lento - lentokenttäkuljetukset - majoitus Hotelli Marhaba Palace puolihoidolla - 5 kierrosta golfia viikossa ja 10 kierrosta kahden viikon matkalla - hyvät lähtöajat kaikki klo 8.00 paitsi tulopäivänän jälkeen klo bägi kuljetus ja tietenkin Oivan palvelut 24h/vrk ja iltapalaverit Lisämahdollisuudet: - 1 hengen huonelisä 60 hlö/viikko/ 140 hlö/ 2 viikkoa - Matkan voi varata myös ilman golfia hinta puolihoidolla 759 / viikko ja 1019 / kaksi viikkoa Tiedustele/ Varaa matka HETI golf-kerhon puheenjohtaja (matkan vetäjä) Oiva Riihinen puh tai sähköposti Vastuullinen matkanjärjestäjä DETUR hotellin netti osoite

7 Golf-kerhon matka Thaimaahan 1 kk lähtö su klo matka kesto 32 päivää / 31 yötä 3 viikkoa ke klo matka kesto 22 päivää / 21 yötä 2 viikkoa ke klo matka kesto 15 päivää / 14 yötä ja kaikille paluu to Majoitus 4* Furama Jomtien Hotelli superior huoneissa on Jomtien alueella, tosi mukava ja siisti hotelli (matkat hinnat laskettu kursseilla) Hinta (kahden 1 kk 3100 > sis. 14 golfia kaikki eri kentillä hengen huoneissa /hlö) 3 viikkoa 2450 > sis. 9 golfia kaikki eri kentillä 2 viikkoa 2050 > sis. 6 golfia kaikki eri kentillä Pakettihinnat sisältävät: - Finnairin suorat lennot Helsinki- Bangkok- Helsinki - kuljetus lentokenttä-hotelli - lentokenttä - hotellissa päivittäinen aamupala - kuljetus golfkentille ja caddiemaksu ja vesipullo joka pelipäivä - paikalliset ja valtion verot - bägi kuljetus 110, jos maksetaan ennakkoon Matkoja varattu 10 kpl > 1 kk ja 6 kpl > 3 viikon matkoja ja 10 kpl> 2 viikon matkoja Vastuullinen matkan järjestäjä European Event & Conference AB:lta Matkan tiedustelut, varaukset HETI, matkan vetäjältä Oiva Riihinen puh tai sähköposti

8 Vuoden 2012 tapahtumien golf tuloksia: Kaukomatka Thaimaan Hua Hiniin Kaksi päiväsellä kilpailulla ratkottiin perinteiset talvimestaruudet, jonka tulokset muodostuivat seuraaviksi. Scratchin parhaat: 1.Leena Römpötti = 189 br, 2. Taisto Kivelä = 191, 3. Oiva Riihinen = 194. Miesten hcp lyönipeli: 1.Taisto Kivelä = 142 netto, 2. Sakari Lepojärvi = 149, 3. Simo Kylänpää = 154. Naisten pistebogey hcp: 1. Leena Römpötti = 71 bp, 2. Berit Eriksson = 66, 3. Arja Kylänpää = 55. Miesten pistebogey hcp: 1. Raimo Salomaa = 62 bp, 2. Mikko Heikkinen = 60, 3. Eero Ollila = 54. ( hcp sarjoissa käytettiin sovellettua sloupia ) Reikäpeli hcp: 1. Oiva Riihinen, 2. Raija Holma ja pronssille tuli Arja Kylänpää ja Raimo Salomaa. Kevätmatka manner Espanja Tuloksia kaksipäiväisestä kilpailusta 1. viikolta: Naisten pb 1. Ulla Huhtinen 25+28=53 bp, 2. Seidi Lehtokumpu 51, 3. Anna-Maija Perttula 42, 4. Maarit Venäläinen. Miesten pb 1. Juhani Kauppinen 22+31=53 bp, 2. Hannes Liukku 47, 3. Raimo Salomaa 47, 4. Veli Törmänen, 5. Jussi Lehtokumpu. Scraths 1. Oiva Riihinen 96+93=189 br, 2. Veikko Huhtinen 190, 3. Toini Törmänen 192 (naisten paras ) 4. Hannu Rintala, 5. Taisto Kivelä, 6. Jukka Iiliäinen. Naisten 1 pv pb 1. Tuula Kauppinen23 2. Sirkka Kivelä 19, 3. Laila Savolainen 19. Toisen viikontulokset: Scraths 1. Veikko Huhtinen br, 2. Timo Utriainen 191, 3. Hannu Auvinen 196. LP hcp 1. Toini Törmänen 87+78=165 netto, 2. Seidi Lehtokumpu 168, 3. Henry Berg 171. Naisten pb 1. Sirkka Kivelä 21+36= 57, 2. Ulla Huhtinen 49, 3. Merja Berg 46, 4. Tuula Kauppinen. Miesten pb 1. Raimo Salomaa 24+37=61, 2. Hannes Liukku 52, 3. Veli Törmänen 51, 4. Juhani Kauppinen, 5. Pertti Welling, 6. Jussi Lehtokumpu. Hangon Kevätgolf Valitut joukkueet: Lauronen Airi KarG Lauronen Pentti KarG Laakkonen Anna-Leena RanG Laakkonen Esa RanG 3 Thum Risto Venemies Jorma Naantalin juhannus golf JG PaG Arvotut joukkueet: Lauronen Pentti KarG Nyppeli Mika GPi Järvinen Irma VG Kääriä Samuli SHG Huotari Pauli Kääriä Markku NGK SHG Lippukilpailu sarja Lippukilpailu sarja Rinneranta Petri 18 väylä 1. Lehtinen Kimmo 4 lyöntiä jäi käyttämättä 2. Nyppeli Mika Kylämpää Arja 2 3. Lotila Jyrki Kauppinen Juhani 18 väylä Joukkuekilpailu 1. Visuri Pentti, Rinneranta Jesse, Rintala Hannu, Karjalainen Sirpa 100 bp 2. Kattainen Matti-Jussi,Kovero Tapio, Nyppeli Mika, Rinneranta Petri 90 bp 3. Kylänpää Arja, Rasi Reijo, Salomaa Raimo, Perttula Anna-Maija 87 bp

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2012

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2012 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2012 Henry Juhani Esko Oiva Seidi Jyrki Risto Sirkku Puheenjohtajan tervehdys! Tuusulassa 12.12.2012 Talvi on tullut myös etelään ja ensimmäiset hiihtokilometrit

Lisätiedot

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 Terveisiä Mikkelistä yläkuvassa kevätgolfin voittaja joukkue Anna-Leena ja Esa Laakkonen. Alakuvassa sunnuntain arvotuilla pareilla pelatun

Lisätiedot

2015! GOLFIA. TOIMIkunnat. Jäsenlehti 1 2015. Klubiravintola. uudistuu! s.5. Naisten oma Ryder cup! s.8. tiedottavat.

2015! GOLFIA. TOIMIkunnat. Jäsenlehti 1 2015. Klubiravintola. uudistuu! s.5. Naisten oma Ryder cup! s.8. tiedottavat. LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 1 2015 Naisten oma Ryder cup! s.8 GOLFIA 2015! JÄSENLUETTELO YHTEISTYÖSOPIMUKSET TOIMIkunnat tiedottavat Kilpailukalenteri s.18 Klubiravintola uudistuu! s.5 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Golf. Kilpailukalenterissa jokaiselle jotakin. Uusi-Seelanti. Golffarin paratiisi: 2/2010

Golf. Kilpailukalenterissa jokaiselle jotakin. Uusi-Seelanti. Golffarin paratiisi: 2/2010 Golf 2/2010 Kilpailukalenterissa jokaiselle jotakin Golffarin paratiisi: Uusi-Seelanti p u h e e n j o h t a j a l t a k u v a u u t i s i a Look in Golf \ Suur-Helsingin Golf ry.:njäsenlehti 2/2010 \

Lisätiedot

LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Jäsenlehti 2 2012. Huikea. Golfkausi. 2012tulossa!

LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Jäsenlehti 2 2012. Huikea. Golfkausi. 2012tulossa! LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 2 2012 Huikea Golfkausi 2012tulossa! PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO Lakeside Golf Vammala ry Jäsenlehti 2 2012 TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Seuramme

Lisätiedot

LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 2 2010. Kohti kesää ja pelikenttiä!

LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 2 2010. Kohti kesää ja pelikenttiä! LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 2 2010 Kohti kesää ja pelikenttiä! PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO Lakeside Golf Vammala ry Jäsenlehti 2 2010 LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Lakeside Golf on saanut meneillään

Lisätiedot

Kalafornia News S. 11 S. 12-13 S. 16. Satakunnan Viikon liite 20.5.2015. Aloita golf S. 5. Jokamiesgolfia, myös jalkapallolla!

Kalafornia News S. 11 S. 12-13 S. 16. Satakunnan Viikon liite 20.5.2015. Aloita golf S. 5. Jokamiesgolfia, myös jalkapallolla! Kalafornia News Satakunnan Viikon liite 20.5.2015 Aloita golf S. 5 Jokamiesgolfia, myös jalkapallolla! S. 11 Junnugolfia S. 12-13 Ulkoilureitin avajaiset S. 16 2 Kalafornia News www.kalafornia.com facebook.com/kalafornia.pgk

Lisätiedot

TUO KAVERISI KOKEILEMAAN! KANSALLINEN GOLFVIIKKO & VALTAKUNNALLINEN GOLFRAVINTOLA-VIIKKO 2.-8.6.2014 TUO KAVERISI SYÖMÄÄN JA KOKEILEMAAN GOLFIA!

TUO KAVERISI KOKEILEMAAN! KANSALLINEN GOLFVIIKKO & VALTAKUNNALLINEN GOLFRAVINTOLA-VIIKKO 2.-8.6.2014 TUO KAVERISI SYÖMÄÄN JA KOKEILEMAAN GOLFIA! Hyvinkään Golfin kevään 2014 lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille TUO KAVERISI KOKEILEMAAN! KANSALLINEN GOLFVIIKKO & VALTAKUNNALLINEN GOLFRAVINTOLA-VIIKKO 2.-8.6.2014 TUO KAVERISI SYÖMÄÄN JA KOKEILEMAAN

Lisätiedot

Nurmijärven Golfklubin jäsenlehti 4/2008

Nurmijärven Golfklubin jäsenlehti 4/2008 Nurmijärven Golfklubin jäsenlehti 4/2008 Tässä lehdessä mm. Reikäpelin SM-kisat testaa kentän Vaihtopelaamiseen uusi kenttä Näin kesytät draiverin Avoimet ovet kiinnosti Seuraa tiedotteita www.nurmijarvi-golf.fi

Lisätiedot

Hyvinkään Golfin kevään 2015 lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille

Hyvinkään Golfin kevään 2015 lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille Hyvinkään Golfin kevään 2015 lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille KANSALLINEN GOLFVIIKKO & GOLFRAVINTOLA-VIIKKO 1.-7.6.2015 Markkinajohtaja palve Oletpa ostamassa Palveluksessasi. tai myymässä, valitse

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN GOLFKLUBI RY:N LEHTI JÄSENILLE JA SIDOSRYHMILLE Nro: 1 Huhtikuu 2015 TERVETULOA UUTEEN KAUTEEN 2015!

NURMIJÄRVEN GOLFKLUBI RY:N LEHTI JÄSENILLE JA SIDOSRYHMILLE Nro: 1 Huhtikuu 2015 TERVETULOA UUTEEN KAUTEEN 2015! NURMIJÄRVEN GOLFKLUBI RY:N LEHTI JÄSENILLE JA SIDOSRYHMILLE Nro: 1 Huhtikuu 2015 TERVETULOA UUTEEN KAUTEEN 2015! FIRST TEE Tarkista Nexgolfissa seuraavat asiat: Yhteystietosi osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lisätiedot

Nokia River Golf ry. Virran. Varrella. kesä 2010

Nokia River Golf ry. Virran. Varrella. kesä 2010 Nokia River Golf ry Virran Varrella kesä 2010 Virran Varrella Nokia River Golf ry kesä 2010 Sisällys: Päätoimittajan palsta... 3 Puheenjohtajan palsta... 4 Toiminnanjohtajan palsta... 5 Kapteenin palsta...

Lisätiedot

Syksy 2014. www.kgm.fi

Syksy 2014. www.kgm.fi KGM Syksy 2014 www.kgm.fi 1 Kankaisten Golf ry Perustettu 1989 Kenttä: Kankaisten Golfpuisto Suunnittelu: Pekka Sivula Osoite: Maskuntie 281, 21250 Masku Puheenjohtaja: Tarja Nuotio, 040 5063715 Toiminnanjohtaja:

Lisätiedot

2/2014. Aulangon Golfklubin jäsenlehti. Pekka & Pepe. Pronssimiehet. Golfmatkailu Kohteena Etelä-Korea. Tulokset 2014

2/2014. Aulangon Golfklubin jäsenlehti. Pekka & Pepe. Pronssimiehet. Golfmatkailu Kohteena Etelä-Korea. Tulokset 2014 Aulankolainen Aulangon Golfklubin jäsenlehti 2/2014 Pekka & Pepe Pronssimiehet Golfmatkailu Kohteena Etelä-Korea Tulokset 2014 SISÄLTÖ 3 Pääkirjoitus 4 Henkilökuva, Pekka & Pepe 6 Kenttämiesten esittely

Lisätiedot

Tammer-Golf ry:n jäsenlehti 1/2013. Viihtyisä klubitalomme on Ilkka Pyykön käsialaa. s. 4 5. Klubitalon 20-vuotisjuhlakilpailu 15.6. Tervetuloa!

Tammer-Golf ry:n jäsenlehti 1/2013. Viihtyisä klubitalomme on Ilkka Pyykön käsialaa. s. 4 5. Klubitalon 20-vuotisjuhlakilpailu 15.6. Tervetuloa! TG-NEWS Tammer-Golf ry:n jäsenlehti 1/2013 Viihtyisä klubitalomme on Ilkka Pyykön käsialaa s. 4 5 Klubitalon 20-vuotisjuhlakilpailu 15.6. Tervetuloa! 1 Yhteystiedot n Caddiemaster toimisto/ajanvaraus 010

Lisätiedot

KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 2 2014

KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 2 2014 KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 2 2014 Hole in one 2014 ARI ELORANTA KGV 26.6.2014 väylä Saras 7 l 172m l maila R-5 PETER MARJAKANGAS KGV 1.6.2014 Kirkka 2 l 130m l maila R-9 SAULI KELA PAG 7.7.2014 väylä

Lisätiedot

T UUL ET. Tawastin. Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2010

T UUL ET. Tawastin. Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2010 T UUL ET Tawastin Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2010 Sisällys 1/2010 3 Pääkirjoitus 4 Otteita ry:n vuosikertomuksesta 5 Ry:n talousarvio 2010 6 Oy:n talousarvio 2010 7 Ajanvarausohjeet 8 Toimisto tiedottaa

Lisätiedot

2014#2. Synttärit St Andrewsissa s. 22 Tommy ja Jaana lyöntipelimestarit s. 10. 25-vuotisjuhlat. s. 24. tulossa s. 26. Pelattu ympäri vuoden

2014#2. Synttärit St Andrewsissa s. 22 Tommy ja Jaana lyöntipelimestarit s. 10. 25-vuotisjuhlat. s. 24. tulossa s. 26. Pelattu ympäri vuoden ingside 2014#2 Synttärit St Andrewsissa s. 22 Tommy ja Jaana lyöntipelimestarit s. 10 25-vuotisjuhlat s. 24 tulossa s. 26 Pelattu ympäri vuoden Kausi 2014 Sisältö 4 Rinkun mestarit 2014 6 Tommy Gulin vei

Lisätiedot

S u u r - H e l s i n g i n G o l f r y : n j ä s e n l e h t i N R O 2 / 2 0 1 2

S u u r - H e l s i n g i n G o l f r y : n j ä s e n l e h t i N R O 2 / 2 0 1 2 Golf S u u r - H e l s i n g i n G o l f r y : n j ä s e n l e h t i N R O 2 / 2 0 1 2 Golfkesä kutsuu astu ravintolaan lähde kurssille osallistu kisaan yövy Korpilammella Nettisivut uudistuivat Look in

Lisätiedot

J Ä S E N L E H T I 1/2004. Kenttämiehemme kevättöissään.

J Ä S E N L E H T I 1/2004. Kenttämiehemme kevättöissään. J Ä S E N L E H T I 1/2004 Kenttämiehemme kevättöissään. 1 KAPTEENIN TERVEHDYS Seuramme 16. pelikausi käynnistyy lauantaina 15. päivänä toukokuuta 2004 siis varsin pian. Vuosi sitten vahvistetun seuramme

Lisätiedot

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille!

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Hyvinkään Golfseuran kevätlehti 2012 jäsenille ja yhteistyökumppaneille Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Ympäristöystävällistä ja varmaa kaukolämpöä. Riihimäen Kaukolämpö Oy, Lopentie 15-17,

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus toi paljon kehitettävää Junioreiden kausi oli vilkas ja onnistunut

Asiakastyytyväisyystutkimus toi paljon kehitettävää Junioreiden kausi oli vilkas ja onnistunut PORVOO BORGÅ PBG:n jäsenlehti 2 2009 Asiakastyytyväisyystutkimus toi paljon kehitettävää Junioreiden kausi oli vilkas ja onnistunut Tervehdys hyvät Porvoo Golfin jäsenet! Aluksi haluan kiittää teitä siitä,

Lisätiedot

Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2011. Tiilaakson. Akatemia. Senioreiden. kausi 2011. Edustuspelaajat

Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2011. Tiilaakson. Akatemia. Senioreiden. kausi 2011. Edustuspelaajat Tawastin T UUL ET Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2011 Tiilaakson Akatemia Senioreiden kausi 2011 Edustuspelaajat 2011 Sisällys 1/2011 Toimitusjohtajan katsaus kauteen 3 Pääkirjoitus 4 Kausi edessä - oletko

Lisätiedot

Kevät 2012. www.kgm.fi

Kevät 2012. www.kgm.fi KGM Kevät 2012 www.kgm.fi 1 Kankaisten Golf ry Perustettu 1989 Sisällysluettelo: Tulossa mielenkiintoinen kausi 3 Klubin kesä 2012 4 Parahin golffari 5 Caddiemasterit kaudella 2012 7 Kenttämestarin kevättervehdys

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolf. jäsenlehti 1/2012

Laukaan Peurunkagolf. jäsenlehti 1/2012 Laukaan Peurunkagolf jäsenlehti 1/2012 1 LPG 1/2012 23. vuosikerta Ville Väliaho Tässä lehdessä Kentällä tapahtuu....................... 7 Kohtaamisia............................ 9 Toimikunnat.............................

Lisätiedot

Porvoo Gol n ilme uudistuu s. 5. Porvoo Borgå Golf Jäsenlehti 1 2010. Kausi alkaa golfarin muistilista s. 6

Porvoo Gol n ilme uudistuu s. 5. Porvoo Borgå Golf Jäsenlehti 1 2010. Kausi alkaa golfarin muistilista s. 6 Porvoo Borgå Golf Jäsenlehti 1 2010 Porvoo Gol n ilme uudistuu s. 5 Kausi alkaa golfarin muistilista s. 6 Lahjakkaat junnumme Costa Ballenassa s. 12-13 Tervehdys kaudelle 2010 hyvät Porvoo Golfin jäsenet!

Lisätiedot

GPOSTI. Golf-Porrassalmi ry:n jäsenlehti 1/2014

GPOSTI. Golf-Porrassalmi ry:n jäsenlehti 1/2014 GPOSTI Golf-Porrassalmi ry:n jäsenlehti 1/2014 Seura-asut GP:n logolla tilattavissa s.12 Ladyjen kesän kalenteri s. 30 Prot kouluttavat ja kurssittavat s.10-11 Senioreiden kalenteri s. 9 Junnuryhmien aikataulut

Lisätiedot

ARCTIC GOLF. Rovaniemi

ARCTIC GOLF. Rovaniemi ARCTIC GOLF 2015 Rovaniemi HUOLELLA SUUNNITELLULLA KIINTEISTÖHUOLLOLLA TEET SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ! GOLF ON KUIN PASIANSSI, JOS HUIJAAT, HUIJAAT VAIN ITSEÄSI. - tony lema Meille jokainen asiakas on aina yhtä tärkeä

Lisätiedot

TALKOOT AVASIVAT KAUDEN

TALKOOT AVASIVAT KAUDEN St. Laurence Golfin sidosryhmälehti 1/2014 Kenttämestari: KALKKI-PETTERIN KASTELU JÄRJESTELMÄN REMONTTI TALKOOT AVASIVAT KAUDEN Talkoot kuvina Naisilla jo vauhti päällä Golfkausi on yhtä kuin grillikausi

Lisätiedot

Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2013

Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2013 Tawastin T UUL ET Tawast Golf ry:n jäsenlehti 1/2013 Kilpailukalenteri 2013 Uusia tuulia Tawastissa... Kesän Golfkurssit Sisällys 1/2013 3 Pääkirjoitus 4 Puheenjohtajan Corneri 6 OY:n puheenjohtajan juttu

Lisätiedot