SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2012"

Transkriptio

1 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2012 Tammikuussa-2012 oli messuosastolla vilskettä<>olivathan ihanat kentät Thaimaan Hua Hinissä Espanjassa puttailtiin eagleitä urakalla <> Mitähän se pastori taas saarnaa Hangossa Naantali oli kutsunut Juhannuksena ja Kerigolfi kutsuu SM-kilpailuun kaikki!

2 Puheenjohtajan tervehdys! Tuusulassa Keskikesä on parhaimmillaan kun tätä kirjoitan. Toivotan kaikille golf-kerhon jäsenille mukavia kesän jatkoja. Edessä ovat mestaruusmittelöt Kerimällä ja tärkeät henkilövalinnat kerhossa. Jokohan vuosikokousväki löytää sopivan jatkajan puheenjohtajaksi uudelle kaudelle? Aika on ainakin kypsä uusien tuulien puhaltaa kerhossa. Yli puolet johtoryhmästä on myös erovuorossa. Työmäärä on selvästi lisääntynyt toiminnan vilkastumisen myötä. Ehkä olisi aika myös muutaman euron jäsenmaksun nostolle, jota olen sitkeästi vastustanut. Aikaa mielellään käyttää hyvän harrastuksen vetämiseksi, muttei mielellään omia pieniä ropoja toiminnan pyörittämiseen. Näyttää nuo matka, puhelin, tietokone ym. työsuhde edut pikku hiljaa eläkeläiseltä vähenevän, joten niitäkään etuja ei enää voi kauan hyödyntää. Tapahtumat ja matkat ainakin näyttää kiinnostavan jäseniä. Edelleen toivon myös niitä jotka eivät ole käyneet, tulevan rohkeasti mukaan. Palautteen perusteella jäsenet kyllä viihtyvät, kun ovat saaneet aikaiseksi lähteä matkalle. Ottaisimme mielellämme uusia ideoita niiltäkin jotka eivät ole useasti paikalla näkynyt. Tämähän on koko jäsenistön yhteinen juttu, joten sähköposti laulamaa vain osoitteeseen Jäsenmäärä on tasaisesti lisääntynyt vuosien varrella, joka näkyy tapahtumissa uusina kasvoina. Eihän meidän pitkään mukana olleiden kasvoissa mitään vikaa ole, vaikka ne peilistä katsottuna yhä oudonmalta näyttää. Kovasti se auttaa kun asiat tuppaantuvat unohtua nopeasti. Liittyyköhän tämä asia mitenkään karavaanigolfiin taitaa olla vain niitä Oivan höpinöitä! Kiitoksen aiheita on useampia meidän porukassa. Negatiiviset kehut on pysynyt korvien ulottumissa, joten on se paljon hauskempaa toimia positiivisessa hengessä. Aina on löytynyt apua, jos on raaskinut vastuuta jakaa. Tänä vuonna jäsenet ovat kiitettävästi pystyneet tuomaan palkintoja tapahtumiin. Kiitos kaikille tukijoille siitä ja varsinkin niille muutamille jotka ovat tukeneet tapahtumia runsaalla kädellä. Kiitos myös kerhon ulkopuolisille tukijoille, jotka ovat jäsenien kautta tai suoraa tukeneet kerhoa. Tämän lehden saa kaikki myös paperiversiona. SM-kilpailuun tulijat saavat Kerimäellä ja muille lähetetään Vakuutusyhtiö POHJANTÄHDEN tuella ja Esko Ontrosen avustuksella postissa. Ilmoittautukaa matkoille HETI, ennen kuin ne loppuvat! Kesäiset terveiset Teidän Oivanne!

3 Jäsenten pyynnöstä paljon toivottu! Kuva Suuresta Golfin kentältä Golf-kerhon Viron matka matkailu autoilla ja vaunuilla Sunnuntaina klo lähtee Helsingin länsisatamasta M/s Nordlandia ja on Tallinnassa klo Laivamatka yhteen suuntaan maksaa 18 henkilö + matkailuauto pituus alle 7m ja korkeus yli 2.40m = 82 ylimenevä pituus 20 /m. Matkailuvaunu + alle 1.9m korkea auto Max yhdistelmän pituus 13m = 99 ja ylimenevä pituus 20 /m. Siitä matka jatkuu n. 20 km päässä olevalle Suuresta Golfin kentälle jossa yövymme golf klubilla. Pelata voi sunnuntai iltapäivällä ja maanantaiaamun tee aika klo Greenfee 39 / 18r ja 29 / 9 reikää ja hintaan sisältyy sähköpaikka klubilla ja sunnuntaina savusauna uinteineen. Klubitalon ravintolassa on ruokailumahdollisuus. Sähköä saatte pistorasiasta. Maanantai 6.8 iltapäivällä jatkamme kohti Saarenmaata, voidaan vielä porukalla neuvotella poiketaanko Haapsalossa, kun Haapean Heikkikin lähtee mukaan. Laivalippu auto/vaunu+ 2 hlö= n.12. Saarenmaalla voidaan tiistaina pitää vapaapäivä golfista ja tutustua nähtävyyksiin. Pelipäivät Saare Golfissa ovat keskiviikkona ja torstaina. Yöpymisvaihtoehtoja useampia voi yöpyä kentän parkkipaikalla tai pihaleirintä paikka Piibelehe hinta 8 vaunu/auto+2 hlö+2 sähkö/vrk, josta Leena ja Oiva pitävät tai kylpylöiden pihassa. Greenfee Saare Golf normaali 55, mutta meillä on erilaisia alennuslippuja mukana ja saadaan hintaa alemmaksi. Torstaina 9.8 matka jatkuu kohti Pärnua, jälleen alle puolen tunnin lauttamatka välissä. Majoitumme vanhalle tutulle Villa Andropoffin saunalle. Kustannukset sauna/uimahalli sähköpaikasta 15 /vrk auto/vaunukunta. Perjantai-iltana on varattu hienosta Villa Andropoffin ravintolasta kolmen ruokalajin illallinen a 14 / hlö. Pelipäivät White Beach Golfin kentällä perjantai ja lauantai greenfee pe 30 ja la 35. Ravintolastahan saa myös buffet aamiaisen 5. Sunnuntai 12.8 aamuna matka jatkuu kohti Otepäätä, jossa majoitutaan golf klubin parkkipaikalla. Majoitus paikka maksaa sähköllä 7 /vrk, siellä on käytössä hienot saunatilat ja vihdoin saatu uusi hieno ravintola. Pelipäivät ovat maanantaina ja tiistaina. Otepää Golfin kentällä geenfee maksaa 42. Kotimatka voisi alkaa esimerkiksi tiistaina 14.8 klo lähtevällä laivalla tai keskiviikkona. Matkan voi tehdä myös lyhyemmällä aikataululla ja lähteä kotia kohti aikaisemmin. jatkuu.

4 Paluumatkalle lähtee laivoja Tallinnasta arkisin klo ja sunnuntaina Golfpisteen kortit käy Suuresta golfiin ja Pärnun White Beach Golfissa. Supergolfin jäsenyydellä voi pelata kaikki meidän retkellä olevat kentät. Olemme varanneet sunnuntain 5.8 Suuresta Golfin 2 ilmaista Suomen golfliiton seniori pelioikeutta, jotka arvomme laivamatkalla mukana olleiden seniori jäsenten kesken. Sopiva määrä Viron matkalle on Maximissaan 10 auto/vaunukuntaa, jotta paletti pysyy kutakuinkin Oivalla kasassa. Ilmoittautumiset HETI Oivalle puh tai sähköposti golf-kerho@karavaanarit.fi Maksut suoritetaan laivayhtiölle suoraan auto/vaunukunnittain. Golfit ja majoitukset maksetaan suoraa kyseisissä kohteissa. Jokainen valitsee niin monen päivän matkan kuin aikatauluun sopii. Matkan vetäjä Oiva tekee Leenansa kanssa tämän ohjelman mukaisen matkan. On suunniteltu myös käyntiä Latvian puolella, mutta taitaa se tällä kertaa jäädä. Ensikertalaiset ja muut halukkaat kannattaa pysyä Oivan matkassa. Golfmatka etelänaapuriin esittelyssä neljä kenttää Virosta Suuresta Golf > Suuresta Golf on Tallinnaa lähimpänä sijaitseva kenttä, jonka erityispiirteitä ovat sen avaruus ja kumpuileva maasto. Vesiesteet lisäävät haasteellisuutta, mutta viheriö sopii hyvin myös vasta-alkajille. Saare Golf > Saarenmaan pääkaupunkiin Kuresaareen vuonna 2008 valmistunut 18-reikäinen championship-tason pelikenttä on saanut osakseen paljon kiitosta erinomaisesta pelattavuudestaan. Kentän lisäksi golfaajia viehättävät Saare Golfin laadukkaat harjoittelufasiliteetit ja upea klubitalo ravintoloineen. White Beach Golf > Valkoisten hiekkadyynien Pärnussa rantalomaan on helppo yhdistää myös golfia. White Beach Golf on 18-reikäinen kenttä, jonka haastava layout laittaa golfaajan taidot testiin lukuisten vesiesteiden kautta. Otepää Golf > Viron talviurheilukeskuksena tunnetusta Otepäästä löytyy täysimittainen championship-tasoinen par 73 -kenttä. Kauniissa luonnonpuistomaisemissa sijaitseva Otepää Golf on alueelle tyypilliseen tapaan täynnä korkeuseroja. Otepään kumparemaaston, hiekkakumpujen ja aarnimetsän halki kulkevat väylät tarjoavat haastetta kokeneellekin golffarille. Golf kerhon logo paitoja tilattavissa Oivalta (logo hieman näkymättömämpi kuin paperi logo mallissa) Paidat ovat hyvälaatuisia Greg Norman tuotteita. Naisilla 8 ja miehillä 10 värivaihtoehtoa. Hinnat naisilla Play dry malli K % polyesteri ja 3 % spandex ja miehillä Sorbtek malli K % polyester

5 GOLF-kerhon SYYS-Open / Ryder Cup = NAISET vastaan MIEHET PuulaGolf hienossa kunnossa oleva 9reiän kenttä meidän pelaaja määrälle sopiva PuulaGolfin kentällä lauantaina klo Neljä sarjaa: naisten hcp lyöntipeli ja naisten pistebogey hcp miehet hcp lyöntipeli ja miehet pistebogey hcp ( ilmoittautumisen jälkeen sarjat jaetaan noin puolesta välistä) Sunnuntaina klo Naiset vastaan miehet reikäpeli hcp (lauantain lyöntipeli sarjojen voittajat ovat Ryder Cupin kapteeneja>naisten kapteenit valitsevat miehistä tarvittavan määrän pelaajia jotta kummassakin joukkueessa on yhtä monta pelaajaa) Kilpailumaksu: 2 pv kilpailupaketti 70 / hlö tai 1 pv 40 / hlö (maksu sisältää molempina päivinä puolimatkassa kahvit+pulla. ) Harjoituskierros perjantaina 18 reikää 9 reiän hinnalla (varatkaa harjoituskierros aika caddiemasterilta) Ilmoittautumiset: Viimeistään keskiviikkona klo mennessä. PuulaGolf caddiemaster puh tai sähköposti caddiemaster@puulagolf.com Ruokailutarjous golf klubilla: Lauantaina ja sunnuntaina hyvä keittolounas (lohi-, broileri-, liha-, tai jauhelihakeitto lisukkeineen) hintaan 5euroa / ruokailu. Ilmoittakaa halukkuutenne ruokailuun ilmoittautumisen yhteydessä. (osaavat varata tarvittava ruokamäärä) Majoitus: Meille on varattu paikat Kiviniemen Leirintäalueelle, Kiviniementie 5, Kangasniemi, Puh , Hinnat: Matkailuvaunu/ autokunta 16 / vrk valosähköllä (saa olla useamman vuorokauden tähän hintaan) Mökit 65 hintainen mökki 50 ja 55 hintainen 40. Lauantaina ovat varattu yhteiset saunavuorot rantasaunalta n. 2 /hlö.

6 Meille tuttu ja jälleen turvallinen Majoitus Hotelli Marhaba Palace ja golfit kävelymatkan päässä, El Kantaouin Sea Gourse ja Panorama kentillä Lähtö Pe klo Helsinki > kahden viikon/ viikon matkan paluu 9.11 Lähtö Pe klo Helsinki>viikon matka/ 2 ja 1 viikon paluu Hinnat 998 / viikko ja 1442 / 2 viikkoa Hintaan sisältyy: - suora lento - lentokenttäkuljetukset - majoitus Hotelli Marhaba Palace puolihoidolla - 5 kierrosta golfia viikossa ja 10 kierrosta kahden viikon matkalla - hyvät lähtöajat kaikki klo 8.00 paitsi tulopäivänän jälkeen klo bägi kuljetus ja tietenkin Oivan palvelut 24h/vrk ja iltapalaverit Lisämahdollisuudet: - 1 hengen huonelisä 60 hlö/viikko/ 140 hlö/ 2 viikkoa - Matkan voi varata myös ilman golfia hinta puolihoidolla 759 / viikko ja 1019 / kaksi viikkoa Tiedustele/ Varaa matka HETI golf-kerhon puheenjohtaja (matkan vetäjä) Oiva Riihinen puh tai sähköposti golf-kerho@karavaanarit.fi Vastuullinen matkanjärjestäjä DETUR hotellin netti osoite

7 Golf-kerhon matka Thaimaahan 1 kk lähtö su klo matka kesto 32 päivää / 31 yötä 3 viikkoa ke klo matka kesto 22 päivää / 21 yötä 2 viikkoa ke klo matka kesto 15 päivää / 14 yötä ja kaikille paluu to Majoitus 4* Furama Jomtien Hotelli superior huoneissa on Jomtien alueella, tosi mukava ja siisti hotelli (matkat hinnat laskettu kursseilla) Hinta (kahden 1 kk 3100 > sis. 14 golfia kaikki eri kentillä hengen huoneissa /hlö) 3 viikkoa 2450 > sis. 9 golfia kaikki eri kentillä 2 viikkoa 2050 > sis. 6 golfia kaikki eri kentillä Pakettihinnat sisältävät: - Finnairin suorat lennot Helsinki- Bangkok- Helsinki - kuljetus lentokenttä-hotelli - lentokenttä - hotellissa päivittäinen aamupala - kuljetus golfkentille ja caddiemaksu ja vesipullo joka pelipäivä - paikalliset ja valtion verot - bägi kuljetus 110, jos maksetaan ennakkoon Matkoja varattu 10 kpl > 1 kk ja 6 kpl > 3 viikon matkoja ja 10 kpl> 2 viikon matkoja Vastuullinen matkan järjestäjä European Event & Conference AB:lta Matkan tiedustelut, varaukset HETI, matkan vetäjältä Oiva Riihinen puh tai sähköposti golf-kerho@karavaanarit.fi

8 Vuoden 2012 tapahtumien golf tuloksia: Kaukomatka Thaimaan Hua Hiniin Kaksi päiväsellä kilpailulla ratkottiin perinteiset talvimestaruudet, jonka tulokset muodostuivat seuraaviksi. Scratchin parhaat: 1.Leena Römpötti = 189 br, 2. Taisto Kivelä = 191, 3. Oiva Riihinen = 194. Miesten hcp lyönipeli: 1.Taisto Kivelä = 142 netto, 2. Sakari Lepojärvi = 149, 3. Simo Kylänpää = 154. Naisten pistebogey hcp: 1. Leena Römpötti = 71 bp, 2. Berit Eriksson = 66, 3. Arja Kylänpää = 55. Miesten pistebogey hcp: 1. Raimo Salomaa = 62 bp, 2. Mikko Heikkinen = 60, 3. Eero Ollila = 54. ( hcp sarjoissa käytettiin sovellettua sloupia ) Reikäpeli hcp: 1. Oiva Riihinen, 2. Raija Holma ja pronssille tuli Arja Kylänpää ja Raimo Salomaa. Kevätmatka manner Espanja Tuloksia kaksipäiväisestä kilpailusta 1. viikolta: Naisten pb 1. Ulla Huhtinen 25+28=53 bp, 2. Seidi Lehtokumpu 51, 3. Anna-Maija Perttula 42, 4. Maarit Venäläinen. Miesten pb 1. Juhani Kauppinen 22+31=53 bp, 2. Hannes Liukku 47, 3. Raimo Salomaa 47, 4. Veli Törmänen, 5. Jussi Lehtokumpu. Scraths 1. Oiva Riihinen 96+93=189 br, 2. Veikko Huhtinen 190, 3. Toini Törmänen 192 (naisten paras ) 4. Hannu Rintala, 5. Taisto Kivelä, 6. Jukka Iiliäinen. Naisten 1 pv pb 1. Tuula Kauppinen23 2. Sirkka Kivelä 19, 3. Laila Savolainen 19. Toisen viikontulokset: Scraths 1. Veikko Huhtinen br, 2. Timo Utriainen 191, 3. Hannu Auvinen 196. LP hcp 1. Toini Törmänen 87+78=165 netto, 2. Seidi Lehtokumpu 168, 3. Henry Berg 171. Naisten pb 1. Sirkka Kivelä 21+36= 57, 2. Ulla Huhtinen 49, 3. Merja Berg 46, 4. Tuula Kauppinen. Miesten pb 1. Raimo Salomaa 24+37=61, 2. Hannes Liukku 52, 3. Veli Törmänen 51, 4. Juhani Kauppinen, 5. Pertti Welling, 6. Jussi Lehtokumpu. Hangon Kevätgolf Valitut joukkueet: Lauronen Airi KarG Lauronen Pentti KarG Laakkonen Anna-Leena RanG Laakkonen Esa RanG 3 Thum Risto Venemies Jorma Naantalin juhannus golf JG PaG Arvotut joukkueet: Lauronen Pentti KarG Nyppeli Mika GPi Järvinen Irma VG Kääriä Samuli SHG Huotari Pauli Kääriä Markku NGK SHG Lippukilpailu sarja Lippukilpailu sarja Rinneranta Petri 18 väylä 1. Lehtinen Kimmo 4 lyöntiä jäi käyttämättä 2. Nyppeli Mika Kylämpää Arja 2 3. Lotila Jyrki Kauppinen Juhani 18 väylä Joukkuekilpailu 1. Visuri Pentti, Rinneranta Jesse, Rintala Hannu, Karjalainen Sirpa 100 bp 2. Kattainen Matti-Jussi,Kovero Tapio, Nyppeli Mika, Rinneranta Petri 90 bp 3. Kylänpää Arja, Rasi Reijo, Salomaa Raimo, Perttula Anna-Maija 87 bp

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2013

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2013 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2013 Kauhajoelta terveisiä toivottavat SM-kilpailun sarjojen voittajat: Raija, Aila, Ulla, Timo, Leena, Pentti ja Jorma. Puheenjohtajan tervehdys!

Lisätiedot

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 Terveisiä Mikkelistä yläkuvassa kevätgolfin voittaja joukkue Anna-Leena ja Esa Laakkonen. Alakuvassa sunnuntain arvotuilla pareilla pelatun

Lisätiedot

15-vuotta JUHLAVUOSI. SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2011

15-vuotta JUHLAVUOSI. SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2011 15-vuotta JUHLAVUOSI SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 2/2011 Jälkipelit terassilla Ei muuta kuin syömään. Hotellissa oli upea vesiputous Puheenjohtajan tervehdys! Tuusulassa 8.6.2011

Lisätiedot

>Jäsen ota tavoite osallistua ainakin yhteen tapahtumaan 20v JUHLAVUONNA 2015<

>Jäsen ota tavoite osallistua ainakin yhteen tapahtumaan 20v JUHLAVUONNA 2015< >Jäsen ota tavoite osallistua ainakin yhteen tapahtumaan 20v JUHLAVUONNA 2015< GOLF-KERHON 20. JUHLAVUOSI avattiin hienolla Arabiemiraatin matkalla, jonka yksi huipentuma oli matkalaisten vierailu EUROPEAN

Lisätiedot

Muisteluja juhlavuodesta

Muisteluja juhlavuodesta SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 4/2011 1 Komea yhteenveto golfkerhon eri paitaväreistä saatiin aikaiseksi syksyn 2011 Tunisian matkalaisten yhteiskuvasta! Kiitos kaikille 15-vuotis

Lisätiedot

Golf-kerhon TAPAHTUMAKALENTERI 2014

Golf-kerhon TAPAHTUMAKALENTERI 2014 Golf-kerhon TAPAHTUMAKALENTERI 2014 11. 25.4 2 viikkoa Golf-kerhon JUHLAMATKA liiton 50v kunniaksi, Alicante, Espanja 18. 25.4 1 viikko 2.-3.5 Vappujatkot Hangossa, perjantaina henkilökohtainen ja lauantaina

Lisätiedot

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2012

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2012 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3/2012 Henry Juhani Esko Oiva Seidi Jyrki Risto Sirkku Puheenjohtajan tervehdys! Tuusulassa 12.12.2012 Talvi on tullut myös etelään ja ensimmäiset hiihtokilometrit

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä!

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä! Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen Naistoimikunta Sari Sarahonka Ladykapteeni ja naistoimikunnan puheenjohtaja Karita Ahlstrand Airi Kilpiäinen Riitta Kouhia Anne Mäntylä Sirpa Oksanen Naisten

Lisätiedot

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI)

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) Satakunnan Lennosto Ohjeistus 1 (5) Ilmavoimien Golf pelaajat XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) 1 YLEISTÄ Satakunnan Lennoston urheiluseura Saturnus järjestää PETEN PYTTY

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Uutiset Edelliset uutiset 14.3.2011 KoKe-mestaruuskisa sunnuntaina 12.6.2011 7.3.2011 Vuokraa Hyvinkään pelioikeus Tapahtumat Johtokunta

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

Reikäpelimestaruuskilpailut

Reikäpelimestaruuskilpailut Reikäpelimestaruuskilpailut 4-5.8.2018 Kilpailuinfo Reikäpelien kilpailuformaatti Mukaan maksimissaan 32 miestä, 16 naista tasoitusjärjestyksellä Ensimmäinen kierros pelataan 4 pelaajan lohkoissa 3x6 reiän

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

PGA PRO Tuomas Pollarin Fustra opetus-ja pelimatka Pattana Golf Club & Resort Thaimaa 23.01-02.02.2015

PGA PRO Tuomas Pollarin Fustra opetus-ja pelimatka Pattana Golf Club & Resort Thaimaa 23.01-02.02.2015 PGA PRO Tuomas Pollarin Fustra opetus-ja pelimatka Pattana Golf Club & Resort Thaimaa 23.01-02.02.2015 Pattana Golf Club & Resort on kaiken kattava urheilu ja vapaa-ajan keskus. Resort sijaitsee vain 90

Lisätiedot

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 Tervetuloa 26. kaupunkiotteluun 3.-4.9.2010 Lappeenrantaan Itä-Suomen kaikki golfseurat ja lisäksi kaksi aikaisemmin mukana ollutta golfseuraa on kutsuttu 26:een golfseurojen

Lisätiedot

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Golf-toimintaa en ja cranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Uutiset Edelliset uutiset 7.3.2011 KoKe-mestaruuskisa sunnuntaina 12.6.2011 5.3.2011 Vuokraa Hyvinkään pelioikeus Klikkaa linkkiä. Tapahtumat

Lisätiedot

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon 22.10.2018. Hotelli / lentomatkalaisten matkakertomus 20.- 27.10.2018. Adria Clubin jo historian kolmas tehdasvierailu Oivan vetämänä alkoi lauantaina

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open 9.7.2011 Sarja: 18 hcp gs pb +scr, Pistebogey Hcp, Keltainen / Punainen Kierros 1: Luukki # Pelaaja Seura Slope Out In Tulos 1 Virkki Anna-Liisa

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri

Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri 8.5.2017 pvm. kello kilpailu/sponsori kilpailumuoto (alustavia, kilpailunjohtaja palkinnot Huom! Kenttä varattu täsmennetään kilpailuohjeessa) TOUKOKUU

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 26.8.2019 Mestaruuskisan 2019 voittajat 25.8.2019 Pelilippuja on jäljellä Tapahtumat Jäsentiedote + sähköpostitiedote Johtokunta 2019 Valokuvia Nurmijärvi Golf

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

http://player.vimeo.com/video/110190145

http://player.vimeo.com/video/110190145 http://player.vimeo.com/video/110190145 Opettajat Toni Ari Juha-Pekka Jyry Sara Tomi Tuntien sisältö Alkukartoitus Swingi alkuasento Swingi taaksevienti Chipin perusteet Swingin yläasento Puumailat Avaus

Lisätiedot

Lyöntipeli Scratch Pelaaja Seura Tulos Pelaaja Diskattu Syy

Lyöntipeli Scratch Pelaaja Seura Tulos Pelaaja Diskattu Syy Lyöntipeli Scratch Pelaaja Seura K1 K2 Tulos 1. Laitala Jarmo KoG 80 79 159 2. Lehtokorpi Keijo MGS 85 86 171 3. Tanskanen Jussi AG 87 85 172 4. Nykänen Jouni KG 85 89 174 5. Ojanen Kari KGM 90 89 179

Lisätiedot

ggsenviikkoecletic Sivu :57

ggsenviikkoecletic Sivu :57 ggsenviikkoecletic Sivu 1 07.10.2013 8:57 Finaalit 2013 vk 37 14.09.2013 la gumböle 18r seniorien ja veteraanien viikkokisa Finaali vk 40 05.10.2013 la mylläri 9r naisten, seniorien ja veteraanien kauden

Lisätiedot

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang 1 Uusien jäsenten perehdyttäminen Seuran kapteeni Hanno Strang 5.7.2011 Espoo Ringside Golf Oy Espoo Ringside Golf Ry Golfyhteisö 2 Muut toimijat Ringside Golf Klubiravintola Merja ja Harry Wegelius Pro-shop

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 21.10.2018 Kauden 2018 voittajat selvillä 21.10.2018 Talviharjoittelu helposti Heikki Hirvosen ryhmissä Tapahtumat Jäsentiedote + sähköpostitiedote Johtokunta

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

AULANGON GOLFKLUBI ry SENIORIEN GOLFKAUSI

AULANGON GOLFKLUBI ry SENIORIEN GOLFKAUSI AULANGON GOLFKLUBI ry SENIORIEN GOLFKAUSI 2013 Hyvää golfkautta 2013 seniorit Tänäkin vuonna senioritoiminta jatkuu tuttuun, totuttuun tapaan. Viikkokilpailut pelataan samoin kuin vuosikymmenet on totuttu.

Lisätiedot

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet)

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) YAG-INFO KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) Bussi lähtee perjantaina monnarin parkkipaikalta klo 7.15. Ensimmäiset viestilajit alkavat jo Espoossa klo 12.00. Bussi ei jää mukaan tänä vuonna, koska majoitus

Lisätiedot

Pm-hirvenjuoksu, avoin

Pm-hirvenjuoksu, avoin Pm-hirvenjuoksu, avoin Nilsiä, 06.07.2019 Yksilökilpailut Kävely alle 65 Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota pistein -2p/1m, ei aikapisteitä) Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Pitkänen Tero 104

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja

Kohti uusia seikkailuja PORIN LYSEON SENIORIT RY. Golftoimikunta YHTEENVETO VUODEN 2017 KILPAILUISTA Vihtagolf Järjestyksessään yhdestoista Vihtamaljakilpailu pelattiin Kalafornian kentällä 13.8. yhteislähtönä klo 9.00 alkaen.

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 23.4.2017 Mestaruuskisat HyG sunnuntaina 11.6. 9.4.2017 Pelilippuja myynnissä 9.4.2017 Reikäpelikisa 2017, Wine tournament, Green card -kurssit Tapahtumat Jäsentiedote

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP 1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET 17.9.2014 Lyöntipeli HCP # Pelaaja Seura OUT IN TOT Slope Tulos CBA +/- 1 Laahanen Reino VG 49 45 94 23 71-0.8 2 Aalto Timo VG 48 39 87 15 72-0.9 3 Martin Tuomo VG 45

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 SGR Senioritoimikunta / Elias Huotari 15.02.2016 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 Toimikunta Puheenjohtaja Elias Huotari Yhteyshenkilö hallitus / tiedottaminen Jäsenet Eki Stenberg Seuraottelut Tuula Merentie

Lisätiedot

Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK

Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK 8.-11.6.2018 Cheerleaderit valtaavat jälleen Huvivaltio Powerparkin kesäkuun alussa! Kisaviikonloppuun sisältyy kilpailun lisäksi

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

NAISTEN SUNNUNTAI #MUNTAPAPELATA ja TASA-ARVOTEKO

NAISTEN SUNNUNTAI #MUNTAPAPELATA ja TASA-ARVOTEKO NAISTEN SUNNUNTAI 9.6.2019 #MUNTAPAPELATA ja TASA-ARVOTEKO Naisten Sunnuntai 9.6.2019 Ø Mahdollisimman moni seura mukaan järjestämään tapahtumia #MUNTAPAPELATA teemalla Kaveri/Perhe mukaan golf tutuksi!

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Savonlinnan seudun erotuomareiden koulutus-/opintomatka

Savonlinnan seudun erotuomareiden koulutus-/opintomatka Savonlinnan seudun erotuomareiden koulutus-/opintomatka 30.3-3.4.2017 Torstai 30.3.2017 Lähdimme klo 17.30 kokeneen tuomarin Juha Raution autolla kohti Vantaata, jossa yövyimme ensimmäisen yön. Ennen lähtöä

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 24.11.2017 Kauden 2017 voittajat selvillä 9.4.2017 Pelilippuja myynnissä 9.4.2017 Reikäpelikisa 2017, Wine tournament, Green card -kurssit Tapahtumat Jäsentiedote

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEITA PELAAJILLE/PELINJOHTAJILLE

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEITA PELAAJILLE/PELINJOHTAJILLE KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEITA PELAAJILLE/PELINJOHTAJILLE YLEISTÄ Club Finlandia Golf ei ole mihinkään kansalliseen liittoon kuuluva virallinen golfseura, vaan epävirallinen yhdistys, joten järjestämämme

Lisätiedot

Ilmaolympiapistoolin SM-kilpailut 2012 Eräluettelo Lauantai 24.3.2012 Sivu 1 (6)

Ilmaolympiapistoolin SM-kilpailut 2012 Eräluettelo Lauantai 24.3.2012 Sivu 1 (6) Lauantai 24.3.2012 Sivu 1 (6) I erä klo 11:00, toinen puolikas 15:00 1. Y 2. Heikkinen Matti P-HA Y 3. Helassalo Heikki RSA Y 4. Virtanen Seppo P-HA Y 5. Meinander Ari LAS Y 6. Nevalainen Tarja SA Y 7.

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 21. 30.7.2017 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on sama kuin vuonna 2016. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava torstaihin

Lisätiedot

Green Golf Events Social Golf Days

Green Golf Events Social Golf Days Green Golf Events Social Golf Days Hill Side Golf & Country Club Hill Side Golf & Country Club sijaitsee Vihdin Jokikunnalla, perinteikkäässä uusmaalaisessa maisemassa. Kentät sijaitsevat historiallisen

Lisätiedot

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011 SEA GOLF RÖNNÄS Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN Toimintakausi 2011 Senioritoimikunta v 2011 Vastuualueet Puheenjohtaja: Jami Ihalainen - Yhteyshenkilö hallitus / piiri ja UAS-seniorit Jäsenet: Eki Stenberg

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset Edelliset uutiset 10.5.2011 Kevättiedote lähetetty sähköpostilla (mm. alkeiskurssit, reikäpeli -cup jne.) 14.3.2011 KoKe + KoHo mestaruuskisa sunnuntaina 12.6.2011

Lisätiedot

EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA

EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA 5.3.2019 NAISET Y 80 1. HALINEN HANNA OTAVAN SEUDUN ELÄKKEENS 0,198 2. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKEENSAAJAT 0,152 3. VENÄLÄINEN EEDIT HAUKIVUOREN ELÄKKEENSAAJAT

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä kesänä

Lisätiedot

Sotilasurheiluliiton mestaruuskilpailuissa kilpaillaan seuraavissa sarjoissa.

Sotilasurheiluliiton mestaruuskilpailuissa kilpaillaan seuraavissa sarjoissa. 1(5) GOLF 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton golfmestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Golfliiton (SGL) sääntöjä näissä säännöissä mainituin poikkeuksin ja lisäyksin. Sääntökirjoja saa golfkentiltä ja niitä

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä on

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6.

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. MA 30.5.2011 KLO 07.40-10.15 LINJA-AUTO KULJETUS TRE-HKI (HÄMEENPUISTO 28 D) LUENTO-OSUUS TEATTERIKORKEAKOULU, Helsinki - Haapaniemenk. 6, HKI 53 -AUDITORIO

Lisätiedot

1. SENIORITOIMIKUNNAN TAVOITTEET & TOTEUTUMINEN

1. SENIORITOIMIKUNNAN TAVOITTEET & TOTEUTUMINEN S E N I O R I T O I M I K U N T A 10.10.2016 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. SENIORITOIMIKUNNAN TAVOITTEET & TOTEUTUMINEN o järjestää senioreille toimintaa klubilla & kentällä Tätä hyvää oli enemmän

Lisätiedot

Karjalan kannaksen taistelut Summan lohkolla ja Marjapellonmäessä sekä Tali-Ihantalan ja Viipurin taistelut kesäkuun lopulla 1944.

Karjalan kannaksen taistelut Summan lohkolla ja Marjapellonmäessä sekä Tali-Ihantalan ja Viipurin taistelut kesäkuun lopulla 1944. Karjalan kannaksen taistelut Summan lohkolla ja Marjapellonmäessä 1939 1940 sekä Tali-Ihantalan ja Viipurin taistelut kesäkuun lopulla 1944. Stalin ennakoi talvisodan kestävän 12 päivää. Hän uskoi Neuvostoliiton

Lisätiedot

ISM-hirvenhiihto. Yksilökilpailut. Hiihtely. Nilsiä,

ISM-hirvenhiihto. Yksilökilpailut. Hiihtely. Nilsiä, ISM-hirvenhiihto Nilsiä, 25.02.2017 Yksilökilpailut Hiihtely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Honkanen Leo 134 PK 520 (+4m/-4m/+11m/+21m)

Lisätiedot

Kurk Golf osakkeenomistajat Golflomat 2012 Nueva Andalucía, Marbella, España

Kurk Golf osakkeenomistajat Golflomat 2012 Nueva Andalucía, Marbella, España Kurk Golf osakkeenomistajat Golflomat 2012 Nueva Andalucía, Marbella, España Marbella 30.11.2011 Arvoisa Kurk Golfin osakkeenomistaja. Kun junioritoiminnan kilparyhmävetäjä Heikki Atrila lähestyi minua

Lisätiedot

Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo

Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo Nilsiä, 22.07.2017 Yksilökilpailut Kävely Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota, ei aikapisteitä) Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 112 Haapamäen hs

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo/ Jääkärisali Aika: 26.4.2014 klo 11:00 alkaen Tilaisuuden kesto noin tunnin Esityslista Kaartin

Lisätiedot

MAJOITUSINFO SUMMER CHEER CUP - POWERPARK

MAJOITUSINFO SUMMER CHEER CUP - POWERPARK MAJOITUSINFO SUMMER CHEER CUP - POWERPARK 7.-9.6.2019 Cheerleaderit valtaavat jälleen Huvivaltio Powerparkin kesäkuun alussa! Kisaviikonloppuun sisältyy kilpailun lisäksi iltaohjelmaa esiintyjineen ja

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä 1/5

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä 1/5 Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Jäsentiedote 12 toukokuu/2018 Ajankohtaista 1/5 Aukioloajat Caddiemaster arkisin klo 8 19, la-su klo 7-18 Ravintola päivittäin klo 8 22 Kenttämestarin

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

Lapin marttojen kylpylämatka Saarenmaalle ja Tallinnaan

Lapin marttojen kylpylämatka Saarenmaalle ja Tallinnaan Lapin marttojen kylpylämatka Saarenmaalle ja Tallinnaan 17.-23.5.2017 17.5. 2017 varhain keskiviikkoaamuna Rovaniemen linja-autoasemalla oli säpinää kun martat tekivät lähtöä kesän etsintään etelään. Klo

Lisätiedot

Pm-Hirvenjuoksut. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä,

Pm-Hirvenjuoksut. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä, Pm-Hirvenjuoksut Nilsiä, 19.07.2014 Yksilökilpailut Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Teemu 94 Haapamäen hs 582 (-1m/+3m/+1m/-4m)

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Pm-Hirvenjuoksut. Single Competitor Competitions. Kävely. Nilsiä,

Pm-Hirvenjuoksut. Single Competitor Competitions. Kävely. Nilsiä, Pm-Hirvenjuoksut Nilsiä, 19.07.2014 Single Competitor Competitions Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Teemu 94 Haapamäen

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 22.5.2017 klo 18:00 Hiedanrannan vanhalle tehdasalueelle (www.valiaikainenhiedanranta.fi, www.tampere.fi/hiedanranta).

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

Poliisien sm-hiihdot sprintti

Poliisien sm-hiihdot sprintti Page 1 / 5 Poliisien sm-hiihdot sprintti T U L O K S E T Oulun Hiihtoseura M60; M55; M50; M45; M40; M35; NYL; MYL; M60_F1; M55_F1; M50_F1; M45_F1; M40_F1; M35_F1; NYL_F1; MYL_F1; M60 Miehet 60 vuotta 1.1

Lisätiedot

SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi

SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi 2.-3.9.2016 Miehet pistebogey Hcp # Pelaaja Oppilaitos Slope Out In Tulos CBA +/- EGA 1 Koskinen Henry Turun ammatti-instituutti 32 14 21 35-0.5 Kyllä 2 Palsi

Lisätiedot

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015 METSÄSTYSHAULIKKO SIJ A MIEHET Alkuk Finaal i TULOS 1 Roiha Matti Särkisalmen Seudun Metsästysyhdistys 23 24 47 2 Suuronen Janne Kympin Kyttääjät 23 22 45 3 Korpi Kai Oravalan Metsästäjät 22 22 44 4 Pitkänen

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoossa 2017 Perjantai

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoossa 2017 Perjantai Perjantai 7.7.2017 Karju normaalijuoksut Erän kaikki hitaat juoksut ammutaan ensin ja nopeat samalla radalla heti hitaiden päätyttyä (ratakohtaisesti). Molemmilla radoilla on kaksi ampumapaikkaa, eli kilpasarja

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 21.5.2017 päivitetty 21.5.2017 klo 22.15 MM 1. Lehtonen Seppo JST 45 36 41 44 44 210 2. Immonen Hannu KuTi 40 38 42 46 43 209 3. Fischer Jussi ATi 43 39 40 41

Lisätiedot

Tarkkuussuunnistuksen avoin pohjoismainen maaottelu ja avoin henkilökohtainen kilpailu

Tarkkuussuunnistuksen avoin pohjoismainen maaottelu ja avoin henkilökohtainen kilpailu Kilpailukutsu Tarkkuussuunnistuksen avoin pohjoismainen maaottelu ja avoin henkilökohtainen kilpailu 30.9.-1.10.2017 Nokialla Järjestäjät Järjestäjä: Rasti-Nokia. Kilpailunjohtaja: Ari Hanttu Ratamestarit:

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012 SGR Senioritoimikunta / Jami Ihalainen 14.4.2012 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012 Toimikunta Puheenjohtaja o Jami Ihalainen Yhteyshenkilö hallitus / piiri / UAS-seniorit Jäsenet o Eki Stenberg Ystävyysottelut

Lisätiedot

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi EP Senioripoliisit Kevätmatka 2017 Tämän matkan valmistelu alkoi jo kuukausia ennen sen toteutumista taustoittamalla matkakohteita ja nyt päädyttiin perinteisesti Viroon ja siihen, että olemme koko ajan

Lisätiedot

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt EL Pm 2017 ei rekisteröidyt Naiset kilpailija yhdistys tulos Kaadot viim.srj 1. Helena Saarimaa Lapua 676 2. Eila A Rajamäki Kauhava 668 3. Kaarina Tuuri Lapua 642 4. Pirkko Rissa Lapua 617 5. Sirkka Kangas

Lisätiedot

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007 MAANANTAI 9.7.2007 N. Klo 8.00 startti Huttulasta ja sen jälkeenvesilahdelta Koskenkylästä kohti Vantaata, keli pilvinen ja vesikuurojen mahdollisuus ilmassa Yöpyminen vaimon serkun luona mistä aamulla

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 6.2.2014 Mestaruuskisa 2014 pelataan Hyvinkäällä su 25.5. 15.6.2013 Mestaruuskisan 2013 tuloksia Tapahtumat Johtokunta 2013-2014 Uutiset Jäsentiedote Valokuvia

Lisätiedot

Matka SFC :n suviseuroihin

Matka SFC :n suviseuroihin "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä!" Mark. 9:7 Matka SFC :n suviseuroihin Bussi - ja laivamatka Tukholmaan 30.5. - 3.6.2019 Täydenpalvelun hinta 425,00 & Ilmoittadu : Mirja : 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi

Lisätiedot