(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote"

Transkriptio

1 (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote LOCTITE GM AU Sivu 1 / 6 SDB-nro : V001.4 Viimeistelty, pvm.: Painatuspäivä: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste: LOCTITE GM AU Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella: Suunniteltu käyttötarkoitus: Syanoakrylaattia Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot: Henkel Norden Oy Äyritie 12 A VANTAA FI Puh.: ua-productsafety.fi@fi.henkel.com Hätäpuhelinnumero: MYRKYTYSTIETOKESKUS, Helsinki : Puh : tai (24h) 2. Vaaran yksilöinti Aineen tai seoksen luokitus: Aineen (DPD): Tuotetta ei tarvitse luokitella EU-kemikaalisäädösten tai vastaavien kansallisten säädösten mukaan. Merkinnät (DPD): Tuotetta ei tarvitse luokitella EU-kemikaalisäädösten tai vastaavien kansallisten säädösten mukaan. Lisäohjeet: Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Muut vaarat: Ei ole luokiteltu vaaraa aiheuttavaksi Kemiallinen kuvaus: Syanoakrylaattiliima 3. Koostumus ja tiedot aineosista Ilmoitus valmistusaineista CLP (EC) No 1272:n mukaisesti: Ei sisällä vaarallisia aineosia, jotka ylittävät asetus (EY) raja-arvot Ilmoitus valmistusaineista DPD (EC) No 1999/45:n mukaisesti: Ei sisällä vaarallisia aineosia, jotka ylittävät asetus (EY) raja-arvot

2 KTT-no: V001.4 LOCTITE GM AU Sivu 2 / 6 Ensiaputoimenpiteiden kuvaus: 4. Ensiaputoimenpiteet Hengittäminen: Siirry raittiiseen ilmaan, jos vaivat jatkuvat, otettava yhteys lääkäriin. Iho: Liimautuneita ihoalueita ei saa vetää irti toisistaan. Alueet voidaan varovaisesti erottaa toisistaan käyttämällä apuna jotakin tylppää esinettä kuten lusikkaa, kun liimautunutta ihoa on ensin liotettu lämpimässä saippuavedessä. Syanoakrylaatit luovuttavat lämpöä jähmettyessään. Joissakin tapauksissa suuri määrä saattaa tuottaa tarpeeksi lämpöä aiheuttamaan palovamman. Liima poistetaan iholta jonka jälkeen palovamma hoidetaan normaalisti. Jos huulet liimautuvat kiinni toisiinsa, kastele ne lämpimällä vedellä ja yritä kostuttaa niitä mahdollisimman paljon syljellä. Yritä varovasti vetää huulet irti toisistaan. Älä revi huulia erilleen väkivalloin. Roiskeet silmiin: Jos silmä on liimautunut kiinni, silmäripset vapautetaan hautomalla silmää lämpimään veteen kostutetulla vanutukolla. Syanoakrylaatti kiinnittyy silmien valkuaisaineisiin ja saa silmät vuotamaan, joka puolestaan auttaa silmien puhdistamista liimasta. Silmä on pidettävä peitettynä, kunnes silmä on kokonaan auennut liimauksesta, yleensä 1-3 päivässä. Silmää ei saa yrittää avata väkisin. Lääkärin puoleen on käännyttävä, jos silmäluomen alle joutuneet syanoakrylaatti hiukkaset hankaavat silmää. Nieleminen: On varmistettava, että hengitystiehyet eivät ole tukkeutuneet. Tuote polymerisoituu suussa melkein heti ja sen nieleminen on sen vuoksi melkein mahdotonta. Sylki erottaa kiinteytyneen aineen hitaasti suusta (monta tuntia). Tärkeimmät oireet ja vaikutukset, sekä välittömät että viivästyneet: Mahdollisesti tarvittavaa välitöntä lääketieteellistä apua ja erityishoitoa koskevat ohjeet: Katso kohta: Ensiaputoimenpiteiden kuvaus Sammutusaineet: Sopivat sammutusaineet: Vaahto, sammutusjauhe, hiilidioksidi. Sumu 5. Palontorjuntatoimenpiteet Aineesta tai seoksesta johtuvat erityiset vaarat: Hiilioksidit, typpioksidit, ärsyttävät orgaaniset höyryt. Palontorjuntaa koskevat ohjeet: Sammutustyössä tulee käyttää paineilmahengityslaitteita. 6. Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä Varotoimenpiteet, henkilönsuojaimet ja menettely hätätilanteessa: Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta ja ilmanpoistosta. Ympäristöön kohdistuvat varotoimet: Estettävä tuotteen pääsy viemäristöön. Suojarakenteita ja puhdistusta koskevat menetelmät ja -välineet: Älä ota ainetta talteen rievuilla. Kaada runsaasti vettä aineen päälle, jotta se polymeroituu hyvin, ja kaavi se pois lattialta. Kovettunut aine voidaan hävittää vaarattomana jätteenä. Viittaukset muihin kohtiin Katso ohje kohdasta 8.

3 KTT-no: V001.4 LOCTITE GM AU Sivu 3 / 6 7. Käsittely ja varastointi Turvallisen käsittelyn edellyttämät toimenpiteet: Ilmanvaihtoa (pienitehoista) suositellaan, kun käsitellään suuria määriä tai silloin kun hajun huomaa selvästi (hajukynnysarvo on suunnilleen 1-2ppm). Annostelulaitteen käyttöä suositellaan, jotta iho ja silmät joutuisivat mahdollisimman vähän kosketuksiin aineen kanssa. Yleiset hygieniatoimenpiteet: Hyviä teollisuushygienian menettelytapoja on noudatettava Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä. Kädet täytyy pestä ennen taukoja ja työn lopettamisen jälkeen. Turvallisen varastoinnin edellyttämät olosuhteet, mukaan luettuina yhteensopimattomuudet: Optimaalisen varastointiajan saavuttamiseksi säilytettävä alkuperäisessä astiassa viileissä olosuhteissa 2-8 C ( F) lämpötilassa Erityinen loppukäyttö: Syanoakrylaattia 8. Altistumisen ehkäiseminen ja henkilönsuojaimet Valvontaa koskevat muuttujat: Pätee: FI ei Altistumisen ehkäiseminen: Hengityssuojain: Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta ja ilmanpoistosta. Käsisuoja: Kemikaalinkestävien kuten nitriilikäsineiden käyttöä suositellaan Suuria ainemääriä käsiteltäessä on suositeltavaa käyttää suojakäsineitä, joiden materiaali on polyetyleeni tai polypropyleeni. PVC- kumi- tai nailonsuojakäsineitä ei saa käyttää. Huomioitava, että kemikaaleja kestävien hansikkaiden käyttöikä lyhenee monien vaikuttavien tekijöiden vuoksi (esim. lämpötila). Käyttäjän tulee huomioida mahdolliset riskit arvioidessaan käsineiden käyttöikää. Mikäli kulumista tai halkeilua esiintyy, käsineet tulee vaihtaa uusiin. Silmäsuojain: Käytettävä suojalaseja. 9. Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Fysikaalisia ja kemiallisia perusominaisuuksia koskevat tiedot: Olomuoto Nestemäinen Väritön Haju Ärsyttävä. ph Kiehumispiste Leimahduspiste Hajoamislämpötila Höyrynpaine Tiheys (20 C (68 F)) Ominaispaino Viskositeetti Viskositeetti (kinemaattinen) Räjähtävyys liukoisuus(laadullinen) > 149 C (> F) 80-93,3 C ( F); Tagliabue closed cup 0,3 mbar 1,1 g/cm3 Polymeroituu joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

4 KTT-no: V001.4 LOCTITE GM AU Sivu 4 / 6 (Liuotin: Vesi) Jähmettymislämpötila Sulamispiste Syttyvyys Itsesyttymislämpötila Räjähdysraja Jakautumiskerroin: n-oktanoli/vesi Haihtumisnopeus Haihtumisnopeus Hapettavat ominaisuudet Muut tiedot: 10. Stabiilisuus ja reaktiivisuus Reaktiivisuus: Nopeaa eksotermista polymeroitumista voi tapahtua veden, amiinien, emästen ja alkoholien läsnä ollessa. Kemiallinen stabiilisuus: Stabiili suositeltavissa varasto-olosuhteissa. Vaarallisten reaktioiden mahdollisuus: Katso kappale reaktiivisuus Vältettävät olosuhteet: Stabiili normaaleissa säilytys- ja käyttöolosuhteissa. 11. Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot Yleiset toksisuustiedot: Valmiste on luokiteltu perustuen tavanomaisiin menetelmiin, jotka on kuvattu Direktiivin 1999/45/EC Artikkelissa 6(1)(a). Asiaankuuluva terveys/ympäristötieto aineille on luetteloitu kohdassa 3 ja annettu seuraavassa. Akuutti suutoksisuus: Syanoakrylaatit ovat lievästi myrkyllisiä. Akuutti LD50 arvo suunkautta nautittuna on >5000 mg/kg (rotta). Ainetta on melkein mahdotonta niellä, sillä se polymerisoituu nopeasti suussa. Akuutti hengitystoksisuus: Pitkäaikainen altistus suurille höyrykonsentraatioille voi johtaa kroonisiin vaikutuksiin herkillä yksilöillä. Kuivissa olosuhteissa, jossa ilman suhteellinen kosteus on <50%, höyryt saattavat ärsyttää silmiä ja hengityselimiä. Ihon ärsytys: Liimaa ihon muutamassa sekunnissa. Ainetta pidetään lievästi myrkyllisenä: akuutti ihon LD50 (jänis)>2000mg/kg. Allergista reaktiota ei pidetä mahdollisena, koska aine polymerisoituu ihon pinnalla. Silmien ärsyyntyminen: Nestemäinen tuote liimaa silmäluomet. Kuivissa olosuhteissa (TH<50%) höyryt saattavat aiheuttaa silmien ärsytystä ja valumista. 12. Tiedot vaarallisuudesta ympäristölle Yleiset ekologiatiedot: Biologinen ja kemiallinen hapenkulutus (BOD ja COD) on merkityksetöntä. Ei saa päästää viemäriin/pintaveteen/pohjaveteen. Valmiste on luokiteltu perustuen tavanomaisiin menetelmiin, jotka on kuvattu Direktiivin 1999/45/EC Artikkelissa 6(1)(a). Asiaankuuluva terveys/ympäristötieto aineille on luetteloitu kohdassa 3 ja annettu seuraavassa. Tiedot vaarallisuudesta ympäristölle:

5 KTT-no: V001.4 LOCTITE GM AU Sivu 5 / 6 Kulkeutuminen ympäristössä: Kovetetut liimat ovat kiinteitä. Pysyvyys ja hajoavuus: Biokertyvyyspotentiaali: 13. Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat Jätteiden käsittelymenetelmät: Tuotteen hävittäminen: Polymerisoidaan lisäämällä aine hitaasti veteen (10:1). Hävitetään kuten veteen liukenematon myrkytön kiinteä kemikaali viemällä viralliselle kaatopaikalle tai haihduttamalla valvotuissa olosuhteissa. Toimitetaan hävitettäväksi voimassa olevien jätehuoltosäännösten mukaisesti. Tuotteesta syntyvä jätemäärä riippuu merkittävästi käyttökohteesta Puhdistamattoman pakkauksen hävittäminen: Pakkauksen hävittäminen viranomaisten määräysten mukaan. Jätenimike jäteliimat ja tiivisteet, jotka sisältävät orgaanisia liuottimia ja muita vaarallisia aineita Maantiekuljetus ADR: Rautatiekuljetus RID: Sisävesikuljetus ADN: Merikuljetus IMDG: Ilmakuljetus IATA: 14. Kuljetustiedot Luokka: 9 Pakkausluokka: Packaging-Instruction (passenger) Packaging-Instruction (cargo) UN-nro: 3334 Turvakortti: 9 Proper shipping name: Aviation regulated liquid, n.o.s. (Cyanoacrylate ester) Primary packs containing less than 500ml are unregulated by this mode of transport and may be shipped unrestricted. 15. Lainsäädäntöä koskevat tiedot Nimenomaisesti ainetta tai seosta koskevat turvallisuus-, terveys- ja ympäristösäännökset tai -lainsäädäntö: VOC-pitoisuus < 3 % (1999/13/EC)

6 KTT-no: V001.4 LOCTITE GM AU Sivu 6 / Muut tiedot Lisätiedot: Tiedot perustuvat tämänhetkiseen tietämykseemme ja koskevat tuotetta toimitusmuodossa. Ne kuvaavat tuotettamme turvallisuusvaatimusten suhteen ja niiden tarkoitus ei ole kuvata tuotteen ominaisuuksia. Tämä käyttöturvatiedote on on tehty Council Directive 67/548/EEC:n ja siihen liittyvien lisäysten sekä Comission Directive 1999/45/EC:n mukaisesti.

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 TAK PAK Adhesive SDB-nro : 153534 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 06.09.2007 Painatuspäivä: 09.02.2010 Kauppanimi: TAK PAK Adhesive

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 55 Sivu 1 / 5 SDB-nro : 168432 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 15.06.2011 Painatuspäivä: 03.08.2011 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 496 Sivu 1 / 7 SDB-nro : 153541 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 29.05.2012 Painatuspäivä: 30.05.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 7850 Sivu 1 / 5 SDB-nro : 173739 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 26.01.2012 Painatuspäivä: 18.06.2013 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Super glue plastic adhesive SDB-nro : 153529 V001.5 Viimeistelty, pvm.: 06.01.2009 Painatuspäivä: 09.08.2010 1. AINEEN TAI

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Pattex tapetinirrotusaine Sivu 1 / 5 SDB-nro : 424736 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 25.03.2011 Painatuspäivä: 02.05.2012 1. Aineen tai seoksen ja yhtiön

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Pattex Liquid Concentrate Sivu 1 / 5 SDB-nro : 423681 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 17.06.2011 Painatuspäivä: 02.05.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Loctite Super Attak Special Glass SDB-nro : 190785 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 03.07.2009 Painatuspäivä: 03.01.2011 1. AINEEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Pritt Stick Sivu 1 / 6 SDB-nro : 43182 V001.5 Viimeistelty, pvm.: 01.10.2013 Painatuspäivä: 17.06.2014 1.1 Tuotetunniste Pritt Stick KOHTA 1: Aineen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote LOCTITE 2400 Sivu 1 / 5 SDB-nro : 402939 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 13.12.2011 Painatuspäivä: 20.04.2014 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Loctite Super Glue Power Easy SDB-nro : 383159 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 11.01.2010 Painatuspäivä: 02.07.2010 1. AINEEN TAI

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Holex instant adhesive 20g, HG Sivu 1 / 8 SDB-nro : 173123 V001.5 Viimeistelty, pvm.: 27.07.2011 Painatuspäivä: 17.04.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote PASTEX 414 Sivu 1 / 5 SDB-nro : 327674 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 10.01.2011 Painatuspäivä: 10.06.2013 1. Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote TEROSON MS 9220 BK known as T393 TEROSTAT 9220 80ML SFDN Sivu 1 / 6 SDB-nro : 75753 V005.1 Viimeistelty, pvm.: 08.01.2013 Painatuspäivä: 31.05.2015

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite Super Glue Power Easy Sivu 1 / 6 SDB-nro : 383159 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 01.09.2011 Painatuspäivä: 13.10.2011 KOHTA 1: Aineen tai seoksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Pattex/PlasticPadding Puuliima Original Sivu 1 / 5 SDB-nro : 142790 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 19.04.2012 Painatuspäivä: 23.05.2014 KOHTA 1: Aineen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Thomsit CL 51 vedeneriste Sivu 1 / 6 SDB-nro : 181215 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 28.11.2012 Painatuspäivä: 15.04.2015 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Loctite Super Glue Power Easy Sivu 1 / 7 KTT-no : 383159 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 28.08.2014 Painatuspäivä: 04.06.2015 1.1 Tuotetunniste Loctite

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Pritt Rainbow Stick all colours Sivu 1 / 6 KTT-no : 303398 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 07.02.2014 Painatuspäivä: 09.04.2014 1.1 Tuotetunniste Pritt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 TEROSON PU SP200 SP200 known as TERODEM SP 200 Sivu 1 / 7 KTT-no : 76872 V001.8 Viimeistelty, pvm.: 18.06.2015 Painatuspäivä: 07.10.2015 Korvaa version:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Pritt Stick Sivu 1 / 6 KTT-no : 43182 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 15.06.2015 Painatuspäivä: 17.10.2015 Korvaa version: 01.10.2013 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 TEROSON BT SP 100 known as TERODEM SP 100 (6 Cons) X 500mm Sivu 1 / 6 KTT-no : 76575 V001.10 Viimeistelty, pvm.: 18.06.2015 Painatuspäivä: 15.10.2015

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Loctite 3090 part B Sivu 1 / 7 KTT-no : 337099 V001.7 Viimeistelty, pvm.: 23.09.2014 Painatuspäivä: 13.10.2014 1.1 Tuotetunniste Loctite 3090 part

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote T411 TERODEM SP300 50X50CM 4MA Sivu 1 / 5 SDB-nro : 76573 V001.5 Viimeistelty, pvm.: 20.06.2011 Painatuspäivä: 15.10.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 TEROSON VR 1000 known as REP TAPE 19mm x 10M 8 Sivu 1 / 7 KTT-no : 76548 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 20.05.2015 Painatuspäivä: 23.10.2015 Korvaa version:

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 1 Loctite Super Attak Gel SDB-nro : 168886 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 06.07.2009 Painatuspäivä: 06.07.2009 1. AINEEN TAI VALMISTEEN

Lisätiedot

91/155/EY - ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

91/155/EY - ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY - ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Automix Fastset 50ml Hardener KTT-no : 274805 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 08.05.2007 Painatuspäivä: 01.04.2010 Kauppanimi: Automix Fastset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 LOCTITE 55 known as Loctite 55 48x150m Estonian Sivu 1 / 6 KTT-no : 168432 V002.1 Viimeistelty, pvm.: 24.07.2014 Painatuspäivä: 13.10.2014 KOHTA 1:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Pattex Textil Glue Sivu 1 / 6 KTT-no : 490618 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 28.05.2015 Painatuspäivä: 13.06.2016 Korvaa version: 19.02.2014 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Terostat MS 939 Valkoinen 310ml Sivu 1 / 6 SDB-nro : 268236 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 11.07.2011 Painatuspäivä: 01.06.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Loctite SG PE 12x3g Sivu 1 / 9 KTT-no : 516829 V002.1 Viimeistelty, pvm.: 09.07.2018 Painatuspäivä: 02.08.2018 Korvaa version: 13.03.2017 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 6 Plastic Padding Kem. Metalli SDB-nro : 204925 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 01.11.2007 Painatuspäivä: 01.04.2010 Kauppanimi: Plastic

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Loctite 3090 Part B Sivu 1 / 6 KTT-no : 337099 V001.8 Viimeistelty, pvm.: 31.05.2015 Painatuspäivä: 19.11.2015 Korvaa version: 23.09.2014 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Terostat MS 9399 SW KK 400ml SF Sivu 1 / 5 SDB-nro : SET000624801 Viimeistelty, pvm.: 07.04.2011 Painatuspäivä: 28.03.2012 1. Aineen tai seoksen ja

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 3090 part A Sivu 1 / 8 SDB-nro : 173368 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 08.04.2011 Painatuspäivä: 01.06.2012 1. Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen ja/tai seoksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 omnifit FD1042 SDB-nro : 172974 V002.0 Viimeistelty, pvm.: 30.05.2008 Painatuspäivä: 03.06.2009 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 401 Sivu 1 / 9 SDB-nro : 153529 V001.9 Viimeistelty, pvm.: 27.02.2013 Painatuspäivä: 17.03.2014 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Loctite SI 5660 200ml SFDN Sivu 1 / 7 KTT-no : 463003 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 04.02.2014 Painatuspäivä: 02.06.2015 1.1 Tuotetunniste Loctite SI

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T7074,T7074.005 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 406 Sivu 1 / 8 SDB-nro : 422581 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 09.12.2011 Painatuspäivä: 29.05.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 LOCTITE PC 7204 HP FILLER known as Fixmaster High Perf Filler Sivu 1 / 6 KTT-no : 167749 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 01.06.2015 Painatuspäivä: 19.11.2015

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 454 Sivu 1 / 8 SDB-nro : 427527 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 20.02.2012 Painatuspäivä: 30.05.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410201 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 39237 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Mini Risk Huuhteluaine Sivu 1 / 6 SDB-nro : 33231 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 28.07.2011 Painatuspäivä: 06.04.2012 1.1 Tuotetunniste Mini Risk Huuhteluaine

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Loctite 5926 Blue 100ml SFDN SDB-nro : 165213 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 03.09.2008 Painatuspäivä: 14.10.2010 1. AINEEN TAI

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen ja/tai seoksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 LOCTITE 5366 Clear SDB-nro : 164436 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 15.07.2009 Painatuspäivä: 23.03.2010 1. AINEEN TAI VALMISTEEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Muut kauppanimet Pätee myös seuraaviin materiaalinumeroihin: 1035481 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote LOCTITE 401 Sivu 1 / 8 SDB-nro : 427627 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 17.04.2012 Painatuspäivä: 30.05.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

64-17-5 Etanoli 5-10% F; R11; Flam. Liq. 2, H225 200-578-6 3.3 Muut tiedot -

64-17-5 Etanoli 5-10% F; R11; Flam. Liq. 2, H225 200-578-6 3.3 Muut tiedot - KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410651,410653,3102562 1.2 Aineen tai seoksen

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T7842,T7842.930 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 LOCTITE 8065 SDB-nro : 153550 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 03.06.2010 Painatuspäivä: 03.01.2011 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410561,410563,3101440 1.2 Aineen tai seoksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 LOCTITE SI 5612 KITC.A known as Loctite 5612 400ml_EDFN KitC. A Sivu 1 / 6 KTT-no : 348995 V001.5 Viimeistelty, pvm.: 28.05.2015 Painatuspäivä: 05.01.2016

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T7906,T7906.930 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTTEET

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTTEET Sivu: 1 Laatimispäivä: 10.03.2011 Muutosnumero: 2 Kohta 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Tuotenimike: 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 6 PP118 Super Steel 50g SFDN Hard SDB-nro : 274893 V002.0 Viimeistelty, pvm.: 10.01.2010 Painatuspäivä: 15.07.2011 1. AINEEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Pritt Bastelkleber Sivu 1 / 6 KTT-no : 537865 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 30.01.2017 Painatuspäivä: 30.01.2017 Korvaa version: - 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410561,410563,3101440 1.2 Aineen tai seoksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 LOCTITE 595 Sivu 1 / 7 KTT-no : 164833 V003.2 Viimeistelty, pvm.: 31.05.2015 Painatuspäivä: 26.10.2017 Korvaa version: 11.11.2013 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Päiväys: 26.6.2014 Edellinen päiväys: KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T7883.930

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Loctite 222 SDB-nro : 168430 V001.4 Viimeistelty, pvm.: 31.01.2008 Painatuspäivä: 09.02.2010 1. Aineen tai valmisteen sekä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen ja/tai seoksen

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimi Muut nimitykset Colour flakes 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote LOCTITE 5368 Black Sivu 1 / 6 SDB-nro : 164824 V001.2 Viimeistelty, pvm.: 10.06.2011 Painatuspäivä: 30.05.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 6 LOCTITE 7649 Aerosol SDB-nro : 179515 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 02.10.2009 Painatuspäivä: 22.03.2010 1. AINEEN TAI VALMISTEEN

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Neutralova silmähuuhde 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Neutralova silmähuuhde 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410581,410583 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Diamond Excel 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Diamond Excel 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 65104,65105,3105074 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410621,410623,410625,410629,410681,410683,3101445

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen ja/tai seoksen

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 7240 90 ML E/G/A 34882 SDB-nro : 173274 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 24.02.2009 Painatuspäivä: 22.03.2010 1. AINEEN TAI VALMISTEEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 LOCTITE 2400 Sivu 1 / 6 KTT-no : 402939 V001.4 Viimeistelty, pvm.: 30.05.2015 Painatuspäivä: 01.12.2017 Korvaa version: 10.12.2014 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 LOCTITE SI 595 CL known as Loctite 595 Clear _100ml SFDN Sivu 1 / 8 SDB-nro : 162662 V002.3 Viimeistelty, pvm.: 21.10.2013 Painatuspäivä: 14.10.2014

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite Super Glue Brush On Sivu 1 / 8 SDB-nro : 436569 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 23.05.2012 Painatuspäivä: 19.06.2012 1.1 Tuotetunniste Loctite Super

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Abbreviation: Elektrolyt CDM 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Aquastick 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. VAARAN YKSILÖINTI

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Aquastick 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. VAARAN YKSILÖINTI KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 TEROSON PU SP200 Sivu 1 / 6 KTT-no : 76872 V001.9 Viimeistelty, pvm.: 03.05.2017 Painatuspäivä: 07.10.2017 Korvaa version: 18.06.2015 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T7883.930 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410462,410463,410460,3102462 1.2 Aineen tai

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Tämä käyttöturvallisuustiedote on laadittu EU-direktiivin 91/155/EEG (ja muiden vastaavien direktiivien) määräysten mukaisesti, ja se sisältää ohjeet tuotteen turvalliseen käsittelyyn ja käyttöön. 1 AINEEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Abbreviation: Materialnr. 1024558 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

LV Palasaippua - Versio 1 Sivu 1 / 5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE. LV Palasaippua

LV Palasaippua - Versio 1 Sivu 1 / 5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE. LV Palasaippua LV Palasaippua - Versio 1 Sivu 1 / 5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE LV Palasaippua Käyttöturvallisuustiedote täyttää asetuksen (EY) N:o 1907/2006,2015/830 REACH (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus kemikaalien

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote POLYOLEFIN BONDER-PART A (ACTI Sivu 1 / 7 SDB-nro : 157188 V002.0 Viimeistelty, pvm.: 08.02.2011 Painatuspäivä: 11.04.2015 1. Aineen tai seoksen ja

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 TTC-LF 15G RS SDB-nro : 181481 V002.0 Viimeistelty, pvm.: 22.06.2009 Painatuspäivä: 28.12.2011 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Päiväys: 17.12.2013 Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 7010 Sivu 1 / 6 SDB-nro : 392349 V001.1 Viimeistelty, pvm.: 21.02.2012 Painatuspäivä: 01.06.2012 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 5331 300ml _EN/DE Sivu 1 / 6 SDB-nro : 152750 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 06.05.2011 Painatuspäivä: 30.05.2012 1. Aineen tai seoksen ja yhtiön

Lisätiedot

Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. S2

Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. S2 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 BioFinndent 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. VAARAN YKSILÖINTI

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 BioFinndent 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. VAARAN YKSILÖINTI KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006

Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Käyttöturvallisuustiedotteet asetus (EY) N:o 1907/2006 Loctite 5610 400ml- Kit comp. A Sivu 1 / 7 KTT-no : 243875 V001.6 Viimeistelty, pvm.: 28.05.2015 Painatuspäivä: 06.10.2017 Korvaa version: 02.01.2014

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Abbreviation: Elektrolyt CDM 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Kauppanimi / aineen nimi: SALUTEM Pro Puhdistuspasta Prophy Paste Coarse

Kauppanimi / aineen nimi: SALUTEM Pro Puhdistuspasta Prophy Paste Coarse KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE (*) koskee vain kemikaali-ilmoitusta (**) täytetään joko 3.1 tai 3.2 KOHTA 1: AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste Kauppanimi / aineen nimi

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 410441,410443,410501,410503,3101436 1.2 Aineen

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO LASIKUITUTAPETTILIIMA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO LASIKUITUTAPETTILIIMA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T1278 1.1.3 REACH-rekisteröintinumero 1.2 Aineen tai

Lisätiedot