Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:"

Transkriptio

1 Tarjouspyyntö 1(4) Ajoleikkurin hankinta pyytää tarjoustanne kolmesta uudesta kelamurskaimella varustetusta ajoleikkurista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen niin salliessa. Yleistä Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Hankinta on EU-kynnysarvon alittava hankinta. Hankinnan sisältö ja laajuus sekä laatukriteerit Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: 1) Tarjoajien kelpoisuuden arviointi 2) Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen 3) Tarjousten hinnan vertailu Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos a. se ei täytä tarjouksen muodolle asetettuja vaatimuksia, b. siinä ei ole vastattu kaikkiin tarjouspyynnössä esitettyihin seikkoihin c. tarjottu palvelu ei täytä sille asetettuja ehdottomia vaatimuksia. Tarjoukset, jotka täyttävät tarjoajalle, tarjoukselle ja palvelun laadulle asetetut vaatimukset, vertaillaan esitetyn vertailuperusteen mukaisesti. Ajoleikkureiden tekniset vähimmäisvaatimukset on esitetty Liitteessä 1. Liite 1. tulee palauttaa tarjouksen osana, selkeästi merkittynä asiakohteen vieressä olevaan ruutuun sisältyykö vaadittava kohde. Tarjottavan ajoleikkurin ja lisävarusteiden tulee täyttää työturvallisuus- ja muut viranomaismääräykset sekä moottoriajoneuvoasetuksen mukaisesti varustettu ja CE-hyväksytty. Tilaaja ei sitoudu mihinkään vähimmäistilausmääriin.

2 Tarjouspyyntö 2(4) Tuotteiden ja toiminnan ympäristöystävällisyys Tarjouksen tekijän tulee ottaa toiminnassaan huomioon tuotteiden elinkaaren aikainen mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus. Tilaaja edellyttää raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien olevan ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen mukaisia sekä suosivan toimintaa, josta aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristökuormitusta. Toiminnan on oltava sopusoinnussa Oulun kaupungin kestävän kehityksen ohjelman ( kanssa. Ympäristömerkillä varustettujen tai sen mukaisesti tuotettujen tuotteiden oletetaan täyttävän tarjouspyyntöasiakirjoissa määritellyt tekniset eritelmät ja ympäristöperusteet Vaihtoehtojen esittäminen Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt vähimmäisvaatimukset täyttävät vaihtoehdot otetaan huomioon. Tarjouksesta on selvästi käytävä ilmi, miltä osin se poikkeaa tarjouspyynnön vaatimuksista. Takuu Takuuaika valmistus ja materiaalivirheistä tulee olla vähintään 24 kk. Tarjouksessa tulee olla selvitys takuusta, sen kattavuudesta ja ehdoista. Takuukorjauksen suorittaja tulee mainita tarjouksessa. Koulutus Hinta Toimitusehdot Toimitusaika Maksuehto Toimittajan on järjestettävä kuljettajalle koneen käyttö- ja perehdytyskoulutus tilaajan hyväksymänä ajankohtana Oulussa. Koneen varsinainen huoltokoulutus on järjestettävä ensimmäisen määräaikaishuollon yhteydessä. Koulutuskustannusten tulee sisältyä tarjoushintaan. Tarjoushinta on esitettävä arvonlisäverottomina (alv 0 %) kiinteinä euromääräisinä nettohintoina, joista kaikki myönnettävät alennukset on vähennetty. Hintojen tulee sisältää kaikki toimituksesta aiheutuvat kustannukset. Toimitusehto Koskitie 2. rekisteröitynä tilaajan nimiin Toimitusviikko tilauksesta on ilmoitettava. Toimitusosoite Oulun kaupungin varikko Koskitie 2 Oulu Hankinta maksetaan laskun perusteella. Laskut on toimitettava verkkolaskuna hyväksytyn koneen vastaanottamisen jälkeen. Maksuehto on 21 päivää netto.

3 Tarjouspyyntö 3(4) Tilaaja toimittaa tiedot laskutusta varten. Viivästyskorko Osatarjoukset Mikäli tarjouksen tekijä katsoo viivästyskorkoehdon välttämättömäksi, tulee se mainita tarjouksessa ja rajoittaa kulloinkin voimassa olevaan Suomen Pankin vahvistamaan viivästyskorkoon. Osatarjoukset hyväksytään, jätetyssä tarjouksessa tulee olla selkeästi ilmoitettu koneen/koneiden numerot joita tarjous koskee. Muut ehdot Julkisten hankintojen yleisiin sopimusehtoihin tavarahankinnoissa (JYSE 2014 TAVARAT). Tarjoukseen liitettävät selonteot ja muut selvitykset Päätöksentekoperusteet Tavarantoimittajan tulee toimittaa hankintayksikölle tilaajavastuulain ( /1233) 5 :n mukainen selvitys ennen sopimuksen allekirjoittamista. Kuitenkin, mikäli tarjoaja on liittynyt Oulun kaupungin käyttöön ottamaan Tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani palveluun, hankintayksikkö tarkistaa itse tarjoajaa koskevan yritysraportin palvelusta, eikä tilaajavastuulain mukaisia selvityksiä tarvitse enää erikseen toimittaa. Oulun kaupunki kehottaa tarjoajia liittymään Tilaajavastuu.fi Luotettava kumppanipalveluun. Hyväksyttävistä tarjouksista valitaan edullisin Vertailuhinnat lasketaan yhteen normaalein pyöristyssäännöin kahden (2) desimaalin tarkkuudella. pidättää oikeuden olla hyväksymättä mitään tehdyistä tarjouksista. Tilaus Ajoleikkureiden mahdollisen tilauksen yhteydessä laaditaan yhteisesti allekirjoitettava hankintasopimus tilauksen toimittamisesta. Myyjä toimittaa tilausvahvistuksen viikon kuluessa tilauksesta. Tarjousasiakirjojen julkisuus Tarjousasiakirjat siltä osin, kuin ne eivät lain mukaan ole salassa pidettäviä, tulevat julkisiksi sopimuksen tekemisen jälkeen. Mikäli tarjouksen tekijä katsoo, että joku osa tarjouksesta on liike- tai ammattisalaisuuden luonteisena salassa pidettävä, tulee tästä erikseen mainita tarjouksessa ja esittää tiedot erillisessä liitteessä.

4 Tarjouspyyntö 4(4) Hintatiedot ovat kuitenkin julkisia. Tarjouksen jättäminen Tarjous tulee esittää suomenkielisenä. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia tai tarjouksia, jotka eivät täytä tarjouskilpailuasiakirjoissa määriteltyjä ehtoja, ei oteta huomioon. Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään asti. Tarjous tulee jättää suljetussa kirjekuoressa klo mennessä osoitteella: Oulun kaupungin kirjaamo PL OULUN KAUPUNKI Katuosoite; Torikatu 10 A Kuoren päällä tulee ehdottomasti olla merkintä; Ajoleikkurit OUKA/2357/ /2015: Lisätiedot ja kysymykset Kysymykset on toimitettava klo mennessä sähköpostitse tekli.hankinnat@ouka.fi Kysymyksiin vastataan yhdellä kertaa Oulun kaupungin verkkosivuilla ( Oulussa Kimmo Leskinen Yksikön päällikkö LIITTEET LIITE 1, Tekniset vähimmäisvaatimukset (on osa tarjousasiakirjaa palautettava)

5 LIITE 1 Ajoleikkurien hankinta / Kelamurskaajalla varustettu. Diaarinro: OUKA/2357/ /2015 Vähimmäisvaatimukset Koneet 1,2 ja 3 Tieliikennelain mukaisin varustein ja rekisteröitynä tilaajan nimiin Suomenkielinen käyttö ja huoltokirja sekä varaosaluettelo Huolto ja takuukorjaus Oulun talousalueella. Huollon varaosat Suomessa Moottorin teho vähintään 38 hv Käyttövoima, diesel Neliveto Paino peruskoneella enintään 1000kg Siirtonopeus vähintään. 20 km/h Leikkuulaite peruskoneen / kuljettajan edessä Hydrostaattinen voimansiirto Istuin, jousitettu ja käsinojin varustettu, turvavyöt Jauhesammutin minimi 2kg Renkaat nk nurmirenkaat Ohjaus ohjauspyöräohjaus Tasauspyörästön lukko Turvakaari ON Leikkuri Kelamurskain, alle murskaava Työleveys cm Nivelakseliveto kelamurskaimelle Sähköinen leikkuulaitteen kytkentä

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Ajoleikkurin hankinta pyytää tarjoustanne kahdesta uudesta sauvaohjatusta ajoleikkurista varustettuna vaakatasoleikkurilla tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta

Lisätiedot

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Ajoleikkurin hankinta pyytää tarjoustanne kolmesta uudesta vaakatasoleikkurilla varustetusta ajoleikkurista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen

Lisätiedot

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Kiinteistötraktorin hankinta pyytää tarjoustanne kahdesta uudesta kiinteistötraktorista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen niin salliessa.

Lisätiedot

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Ympäristökoneen hankinta pyytää tarjoustanne uudesta ympäristökoneesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen niin salliessa. Yleistä Hankinnasta

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla.

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Tarjouspyyntö 1(5) Käytetyn koukkuvaihtolavalaitteen hankinta pyytää tarjoustanne yhdestä käytetystä, vuosimallin 2013 tai uudemmasta ns. 18-20 tn koukkuvaihtolavalaiteesta tämän tarjouspyynnön ja sen

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla.

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Tarjouspyyntö 1(5) Kiinteistötraktorin hankinta pyytää tarjoustanne yhdestä uudesta ns. kiinteistötraktorista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnalla korvataan nykyinen vanha traktori.

Lisätiedot

N2 avolava-ajoneuvoalustan hankinta

N2 avolava-ajoneuvoalustan hankinta Tarjouspyyntö 1(5) N2 avolava-ajoneuvoalustan hankinta pyytää tarjoustanne uudesta tavarankuljetukseen soveltuvasta N2-ajoneuvoluokan alustasta eli ns. kevyestä kuorma-autosta, jossa asennettuna avolava

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla.

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Tarjouspyyntö 1(5) Kaivurikuormaajan hankinta pyytää tarjoustanne yhdestä nelipyörävetoisesta runko-ohjattavasta kaivurikuormaajasta eli traktorikaivurista (koneluokitus KKT 06 R) tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Avolavapakettiauton ja alustan hankinta

Avolavapakettiauton ja alustan hankinta Tarjouspyyntö 1(6) Avolavapakettiauton ja alustan hankinta pyytää tarjoustanne uusista tavarankuljetukseen soveltuvista kolmesta (3) N1-ajoneuvoluokan ja yhdestä (1) N2- ajoneuvoluokan alustasta. Avolavapakettiautoista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.06.2014 OUKA/5662/02.08.00/2014

TARJOUSPYYNTÖ 14.06.2014 OUKA/5662/02.08.00/2014 Sivu 1(7) HENKILÖKULJETUSAUTON HANKINTA Oulun tekninen liikelaitos pyytää tarjoustanne kahdesta henkilökuljetusautosta 1 + 8 paikkainen, tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Yleistä Hankinnasta

Lisätiedot

KIINTEISTÖTRAKTORIN HANKINTA

KIINTEISTÖTRAKTORIN HANKINTA KIINTEISTÖTRAKTORIN HANKINTA Hailuodon kunnan tekniset palvelut pyytää tarjoustanne uudesta kiinteistötraktorista lisälaitteineen tämän tarjouspyynnön ja sen liitteen mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen

Lisätiedot

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos Ikkunoiden pesu- ja yläpölyjen puhdistuspalvelu hankinta Yleistä pyytää Teiltä tarjousta ikkunoiden pesuista ja yläpölyjen puhdistuksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Oulun Serviisi on Oulun kaupungin

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

HAILUODON YKSITYISTEIDEN TIEISÄNNÖINTI

HAILUODON YKSITYISTEIDEN TIEISÄNNÖINTI HAILUODON YKSITYISTEIDEN TIEISÄNNÖINTI Hailuodon kunnan Elinvoimainen Saari palvelualueen tekniset palvelut pyytää tarjoustanne Hailuodon kunnan alueella sijaitsevien yksityisteiden tieisännöinnistä tämän

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Valvesalin kaiutinjärjestelmä

Valvesalin kaiutinjärjestelmä Tarjouspyyntö 1(5) Valvesalin kaiutinjärjestelmä Hankinnan tarkoitus Oulun kaupungin kulttuuritalo Valve pyytää tarjousta kaiutinjärjestelmän laitteistosta ja siihen liittyvistä palveluista tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Sauvosaarenkatu 11 Kemin kaupunki pyytää tarjoustanne: a) yhdestä lähiliikuntapaikan tekonurmesta asennettuna b) yhdestä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Öljyntorjuntapuomin hankinta

Öljyntorjuntapuomin hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 2.6.2017 Öljyntorjuntapuomin hankinta Lapin pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) öljyntorjuntaan tarkoitetusta nopeasti veneellä

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KIRJASTOAUTON HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa infra-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa infra-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. Varastohalli Yleistä Tarjousten käsittely (Tekli) on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa infra-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. Menettelyn vaiheet ovat seuraavat: 1. Tarjousten avaaminen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Letonrannan alueen kaivumaiden ajot puitejärjestelynä

Letonrannan alueen kaivumaiden ajot puitejärjestelynä Letonrannan alueen kaivumaiden ajot puitejärjestelynä Yleistä Tarjousten käsittely on Oulun kaupungin sisäinen kunnallinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille yleisten alueiden rakentamis- ja ylläpitopalveluja,

Lisätiedot

26.01.2012. Todistusten on oltava alle kolmen kuukauden ikäisiä.

26.01.2012. Todistusten on oltava alle kolmen kuukauden ikäisiä. TARJOUSPYYNTÖ 26.01.2012 SAMMUTUSAUTO Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta sammutusautosta seuraavasti:. YLEISTÄ 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot, kaupparekisteriote, lääninveroviraston

Lisätiedot

Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta:

Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta: TARJOUSPYYNTÖ sammutusauton alustan ja korityön hankinnoista Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta: 1. Hankinnan kohde ja tavoitteet Pyydämme

Lisätiedot

JOHTOAUTON IU20 HANKINTA

JOHTOAUTON IU20 HANKINTA 1 JOHTOAUTON IU20 HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne johtoautosta. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa osoitteessa hankintailmoitukset.fi

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Lajitteleva palautusautomaatti Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

Simon kunta. Tarjouspyyntö Ylikärpän vapaa-aikatalon kuntoiluvälineiden hankinta

Simon kunta. Tarjouspyyntö Ylikärpän vapaa-aikatalon kuntoiluvälineiden hankinta Simon kunta Tarjouspyyntö Ylikärpän vapaa-aikatalon kuntoiluvälineiden hankinta 8.1.2013 2 Simon kunta Simon kunta/vapaa-aikatoimi Ratatie 6 95200 Simo vapaa-aikatoimenjohtaja Soile Vakkala p. 040 758

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ - PIENKUORMAAJA

TARJOUSPYYNTÖ - PIENKUORMAAJA TARJOUSPYYNTÖ - PIENKUORMAAJA 1 Tarjouspyynnön kohde ja vaihtokone Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä pyytää tarjousta hautausmaa- ja kiinteistötyöhön soveltuvasta pienkuormaajasta. Tarjouksessa on huomioitava

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti:

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: ÖLJYNTORJUNTAHENKILÖSTÖN SUOJAVARUSTUS Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: 1. 1200 kpl Öljyntorjuntasuojahaalari, kertakäyttö 2. 70 kpl Suojahaalari, puuvilla

Lisätiedot

Trukin hankinta. LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ

Trukin hankinta. LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 19.9.2018 Trukin hankinta Hankittavaa trukkia käytetään öljyntorjuntakaluston siirtelyyn varastossa ja laiturialueella. Öljyntorjuntavarasto

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne kappaletavaranostimella ja vaihtolavalaitteella varustetusta kuorma-autosta.

Lisätiedot

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin.

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO 1.6.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää

Lisätiedot

C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta

C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 26.2.2018 C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta Hankinnan kohteena on C-luokan öljyntorjuntavene, joka tulee yleis- ja öljyntorjuntakäyttöön merialueelle.

Lisätiedot

HYDROKOPTERIN HANKINTA

HYDROKOPTERIN HANKINTA 1 HYDROKOPTERIN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3 kpl) hydrokopterista trailereineen. Hankintamenettely Osatarjous Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää

Lisätiedot

Jäänhoitokone. Tarjouspyyntöä vastaamattomat tarjoukset hylätään.

Jäänhoitokone. Tarjouspyyntöä vastaamattomat tarjoukset hylätään. Jäänhoitokone Yleistä on Oulun kaupungin sisäinen kunnallinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille yleisten alueiden rakentamis- ja ylläpitopalveluja, työkoneja kuljetuspalveluja, rakennuttamis-,

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 HENKILÖKOHTAISEN VARUSTUKSEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta henkilökohtaisista varusteista seuraavasti: Palopukuja Palokypärä YLEISTÄ Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOPUKUJEN HANKINTA YLEISTÄ Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta palopuvuista (45 kpl) seuraavasti: Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö Toimistotarvikkeet ja värikasetit Virtain kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia toimistotarvikkeista, värikaseteista ja niiden toimittamisesta Virtain kaupungille. Virtain

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(6) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta:

Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta: ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta: - öljyntorjuntapuomikontti - kalustolaatikkoja - öljyntorjuntapuomia (korkeus 900 mm) - ankkureita, poijuja, köyttä Tekniset

Lisätiedot

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 TARJOUSPYYNTÖ MONITOIMIVAUNUJEN HANKINNASTA TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSASEMAN VUODEOSASTOLLE SEKÄ PALVELUKESKUS TUUSKOTOON 1.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot

Sopimus tehdään ajalle Sopimuskausi alkaa aikaisintaan , kuitenkin vasta hankintapäätöksen saatua lainvoiman.

Sopimus tehdään ajalle Sopimuskausi alkaa aikaisintaan , kuitenkin vasta hankintapäätöksen saatua lainvoiman. 1(8) KALENTERIT Oulun Konttori hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kalentereista Oulun kaupungille ja hankintayhteistyökumppaneilleen (jäljempänä myös tilaajat ) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA

LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA 1 LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne lääkinnän johtoautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu HILMA -ilmoituspalvelussa osoitteessa:

Hankinnasta on ilmoitettu HILMA -ilmoituspalvelussa osoitteessa: LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 1/2016 1 (5) ANESTESIARESPIRAATTORI/TYÖASEMA Pyydämme ystävällisesti tarjoustanne Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän leikkaus- ja anestesiaosastolle

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1.

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1. 10.2.2010 PL 357 02151 Espoo TARJOUSPYYNTÖ operoi Suomen tärkeimpiä viranomaisten kriittisiä tietoliikenneverkkoja ja -järjestelmiä. Operoimiemme järjestelmien käyttäjiä ovat mm. Poliisi, pelastustoimi,

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Öljyntorjuntakaluston hankinta

Öljyntorjuntakaluston hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2018 Öljyntorjuntakaluston hankinta Lapin pelastuslaitos pyytää tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustokokonaisuudesta: - öljyntorjuntapuomikontti

Lisätiedot

ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO

ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO 1 ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntaveneiden (5 kpl) kausihuolloista. Sopimuskausi on 2012-2014. Veneiden sijoituspaikat ovat: 1) Porvoo - IU108

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut pyytää tarjoustanne yhdistelmäuuneista ja linjastoista

TARJOUSPYYNTÖ Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut pyytää tarjoustanne yhdistelmäuuneista ja linjastoista TARJOUSPYYNTÖ Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut pyytää tarjoustanne yhdistelmäuuneista ja linjastoista Hankinnasta on tehty ilmoitus 2.5.2014 HILMA-ilmoituspalveluun. Tarjouspyyntöasiakirjat toimitetaan

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä TAR- JOUSPYYNTÖ 86/2008 1 (5) Materiaalipalvelut

Kainuun maakunta -kuntayhtymä TAR- JOUSPYYNTÖ 86/2008 1 (5) Materiaalipalvelut JOUSPYYNTÖ 86/2008 1 (5) Sotkamontie 13 87140 KAJAANI Puh. 08 615 62076 Fax 08 615 62071 1. YLEISTÄ Kainuun maakunta -kuntayhtymä Kainuu siirtyi 1.1.2005 uuteen aikakauteen, ensimmäisenä Manner-Suomen

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015

Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015 Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015 Ohutlevyleikkuri Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

Työstökoneelle asetetut toiminnalliset vaatimukset:

Työstökoneelle asetetut toiminnalliset vaatimukset: Tarjouspyyntö 16.10.2014 1. Hankinnan kohde Länsirannikon Koulutus Oy Winnova pyytää tarjoustanne CNC-sorvista pyörivin työkaluin tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sorvi tulee opetuskäyttöön. Mikäli myyjä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ. Konepalvelut

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ. Konepalvelut RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön nimi Tarjouspyyntöasiakirjat Tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavilla Hilma hankintailmoitusjärjestelmän kautta

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Hiekkalaatikkohiekkojen vaihtaminen vuonna 2017

Hiekkalaatikkohiekkojen vaihtaminen vuonna 2017 Hiekkalaatikkohiekkojen vaihtaminen vuonna 2017 Yleistä Tarjousten käsittely on Oulun kaupungin sisäinen kunnallinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille yleisten alueiden rakentamis- ja ylläpitopalveluja,

Lisätiedot

LIITE 1: TARJOUSLOMAKE

LIITE 1: TARJOUSLOMAKE 30. MAALISKUUTA 2017 LIITE 1: TARJOUSLOMAKE JÄÄNHOITOKONE, LEASINGSOPIMUS Tarjoamme Varkauden kaupungille jäänhoitokoneen tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Tarjouksen jättämällä tarjoaja vakuuttaa täyttävänsä

Lisätiedot

Viemäreiden kuntotarkastukset vuodelle 2014

Viemäreiden kuntotarkastukset vuodelle 2014 Viemäreiden kuntotarkastukset vuodelle 2014 Yleistä on Oulun kaupungin sisäinen kunnallinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille yleisten alueiden rakentamis- ja ylläpitopalveluja, työkone- ja kuljetuspalveluja,

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOLETKUT Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne paloletkuista seuraavasti: YLEISTÄ 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot, kaupparekisteriote, lääninveroviraston todistus maksetuista veroista

Lisätiedot

Pyydämme yksikköhintaista tarjoustanne nykyisten loisteputkien korvaamisesta LED-valoputkilla tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Pyydämme yksikköhintaista tarjoustanne nykyisten loisteputkien korvaamisesta LED-valoputkilla tämän tarjouspyynnön mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto LOISTEPUTKIEN KORVAAMINEN LED-VALOPUTKILLA Pyydämme yksikköhintaista tarjoustanne nykyisten loisteputkien korvaamisesta LED-valoputkilla tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1.

Lisätiedot

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille.

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. 15.12.2014 2 (11) Sisältö 1 Hankinnan kohde... 3 2 Vaatimukset... 3 3 Hankintamenettely...

Lisätiedot