PlasmaMade ja puhdas ilma. Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla V

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PlasmaMade ja puhdas ilma. Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla V1.0 000-"

Transkriptio

1 PlasmaMade ja puhdas ilma Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla V

2 PlasmaMade Ilmansuodatin takaa: Terveellisen ilman Huoneissa, joissa monet ihmiset kulkevat, kuten olohuone, makuuhuone, toimistot ja odotushuoneet, ilma voi sisältää kaikenlaisia vaarantekijöitä, kuten bakteereja, hometta ja viruksia. Ilmanpuhdistustoiminta poistaa kaikki yllämainitut vaarantekijät. Tästä syystä vaarantekijöiden siirron riski on minimoitu. Tehokas seuraavia asioita vastaan: Ilmassa liikkuvia viruksia; Bakteereja; Hometta; Vaarallisia kaasuja; Terva- ja tupakansavua; Nikotiinia. Puhtaan ilman Jokainen tila on täynnä pölyä ja muita allergeeneja, vaikka niitä ei paljain silmin näy. Ne eivät ole erikoisesti vaarallisia ihmiselle, paitsi siinä tapauksessa, että olet allerginen niille. PlasmaMade Ilmansuodatin varmistaa, että vaarantekijät poistuvat ilmasta. Se myös poistaa pölypunkkeja. Allergisien reaktioiden riski on siten minimoitu. Tehokas seuraavia asioita vastaan: Pölypunkkeja; Siitepölyä; Eläimiin liittyviä allergeeneja; Pölyä; Kissa- ja koirakarvoja. Raikkaan ilman PlasmaMade Ilmansuodattimen avulla pahat hajut, kuten ruoan haju, tupakansavu ja kotieläimien hajut ovat menneisyyttä. PlasmaMade teknologia poistaa hajut välittömästi, ja varmistaa, että huoneen ilma on raikas. Sen lisäksi, PlasmaMade Ilmansuodatin luo negatiivisia happi- ioneja. PlasmaMade Ilmansuodattimen emissiolla on raikas vaikutus joka myös parantaa kehon ja mielen keskittymistä. Tehokas seuraavia asioita vastaan: Keskittymisen puutetta; Päänsärkyä; Homesairauksia; Pahoja hajuja, kuten savu, ruoan haju, kotieläimien hajut, vessan hajut.

3 PlasmaMade Ilmansuodatin lyhyesti Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla. Edut perinteiseen ilmansuodattimeen verrattuna Ainutlaatuinen & innovatiivinen Yleismaailmallinen ja innovatiivinen tuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Perinteinen ilmansuodatin Poistaa saastunutta ilmaa ulkopuolelle. Tämä kuluttaa energiaa ja rahaa. Puhdistaa vain osan ilmasta. Poistaa ilmaa, mutta ei puhdista sitä. PlasmaMade Ilmansuodatin Toimii kierrätyksen perusteella. Tällä tavalla energiaa ja lämpöä säästetään. Ilmanpuhdistus tapahtuu laitteen sisällä, sekä suoraan huoneessa. Hajut, pölyt, allergeenit, liat ja muut vaarantekijät suodatetaan ilmasta pois plasman kierrätyksen avulla. Sopiva ilmankierrätykseen uusissa ja jo käytössä olevissa tuulettimissa. Sopiva ilmansuodattimena ilmanpuhdistuslaitteissa. Suodatin toimii ilman kierrätyksen perusteella, PlasmaMade teknologian avulla. Suodattimia täytyy vaihtaa tai puhdistaa. Usein aiheuttavat meteliä. Suodattimella on itsepuhdistumiskapasiteetti. Ei tarvitse mekaanisia esisuodattimia, suodatin puhdistaa itsensä. Ei aiheuta meteliä, ja sillä on metelin vähentämisen vaikute niihin laitteisiin, johon sitä asennetaan. Kuluttaa paljon sähköä. Kuluttaa hyvin vähän (12 watts) DC teknologian ja 12 voltin yhteyden avulla.

4 Teknologia puhtaan ilman takana Neljän tekniikan yhdistelmä: 1. PlasmaMade Ilmansuodattimen plasmateknologia; 2. Sähköisesti varattu lasikuitu-nanosuodatin; 3. Sähköstaattinen suodatin, sisältäen 2 metallista ydintä; 4. Aktiivinen hiilisuodatin. Tekniikka 1 PlasmaMade plasmageneraattori varmistaa, että ionisoitu plasma (O 3 ) erottuu O 2 ryhmästä ilmassa. Sen lisäksi, H 2 O ryhmät jakautuvat positiiviseen vety- ioniin ja negatiiviseen happi- ioniin. Prosessin nimi on ionisaatio. Tekniikka 3 Sähköstaattiset ytimet varmistavat, että saastuneet hiukkaset sähköstaattisessa (eli ESD) lasikuitu- nanosuodattimessa lopullisesti poistetaan. Tekniikka 2 Lasikuitumatto varmistaa, että saastuneet hiukkaset juuttuvat lasikuitu- nanosuodattimeen. Lasikuitu- nanosuodatin on sähköisesti varattu sähköstaattiselta suodattimelta. Tekniikka 4 Hiilisuodatin varmistaa, että vapautetut O 3 (otsoni) ryhmät pyydystetään, joten vain O 2 (happi), CO 2 (hiilidioksidi) ja H 2 O (vesi) jäävät. Paikalla olevat OH ryhmät erottavat vety- molekyylin (H) bakteerien suojelusta, siten poistamalla hajut, homeet, bakteerit, virukset jne. Saastunut ilma Tekniikka 1 Tekniikka 2 Tekniikka 4 Puhdas ilma Tekniikka 3

5 Vinkkejä ja tietoja koskien PlasmaMade Vinkki 1: PlasmaMade käyttömahdollisuudet Alankomaissa on: 1.1 miljoonaa yritystä; 7.5 miljoonaa koteja; 1 miljoona ihmistä joilla on allergia; 2.3 miljoonaa kissan omistajaa; 1.5 miljoonaa koiran omistajaa; parturia; ravintolaa. Lyhyesti: melkein joka ihminen tai yritys hyötyy PlasmaMade Ilmansuodattimesta. Vinkki 2: Jaa tulokset, unohda miten laite toimii Asiakkaalle on tärkeämpää tietää, mitkä ovat laitteen käytön tulokset, kuin tuntea kaikki plasmateknologian yksityiskohdat. Joten näytä aina PlasmaMade Ilmansuodattimen tulokset. PlasmaMade takaa: Puhtaan ilman Pyydystää siitepölyä, pölyä ja allergeeneja, ja poistaa ne. Terveellisen ilman Tekee viruksista, bakteereista, nikotiinista ja homeesta vaarattomia. Raikkaan ilman Parantaa ilman laatua, vakuuttaa enemmän happea ilmassa, poistaa ihmisten, eläinten, ruoan ja tupakan hajut.

6 Vinkki 3: Jos joku kysyy toiminnasta Mitä jos asiakas vaatii selityksen ainutlaatuisesta PlasmaMade:n toiminnasta? Se on helppoa! Käytä seuraavaa selitystä esimerkkinä: PlasmaMade Ilmansuodatin tuottaa plasma ja ioneja, jotka sekoittuvat ilmaan ja siirtyvät sähköstaattisen suodattimen avulla. Pahat hajut ja saastuneet hiukkaset kasaantuvat ja rikkoutuvat. Seurauksena ilmasta tulee puhdas, terveellinen ja raikas. Vinkki 4: Puhdas ilma on näkymätön; näytä, että se toimii Monet ihmiset ja yritykset ovat testanneet PlasmaMade Ilmansuodattimia. Heidän kokemuksia voi lukea nettisivullamme tai asiakkaiden esitteessä. Vinkki 5: Mainosmateriaalien käyttö PlasmaMade Ilmansuodatin on menestys. Jos asiakas tulee tietämään tästä käänteentekevästä laitteesta, hän varmasti ostaa. Heille, joille PlasmaMade Ilmansuodatin ei ole tuttu, PlasmaMade valmisti esitteen. Laita ne näytön viereen tai myyntipöydälle. Vinkki 6: Liesituulettimella käytön selitys PlasmaMade Ilmansuodatin on erityisesti sopiva ilmanpuhdistamiseen ja ruoanlaiton savujen poistamiseen. Sitä voi helposti asentaa jokaiseen liesituulettimelle (sekä uudelle taikka jo käytössä olevalle).

7 Kuka hyötyy puhtaasta ilmasta? Yritykset Sairaalat; Koulut; Ravintolat; Tupakkahuoneet; Petrokemikaaliteollisuus; Maatalousala; Kasvihuoneet; Siementeollisuus; Kuntoilusalit; Uimahallit; Toimistot. Kuluttajat Allergiset ihmiset; Kotieläinten omistajat; Tupakanpolttajat; Liesituulettimen omistajat; Ihmiset, joilla on matala kestävyys; Kodin asukkaat, jossa ei ole tuulettimen poistumaa; Uudet talot, rakennetut 2015 alkaen NEN 7120; Kerrostalojen/passiivisten talojen asukkaat. Pysyvästi puhdas ilma PlasmaMade Ilmansuodatin sisältää haju- ja pölytunnistin. Ilman laadusta riippuen, PlasmaMade Ilmansuodatin aktivoituu. Se automaattisesti sovittaa ionien numero saastumisen tasolle. Seurauksena sisäilma on pysyvästi puhdas.

8 Huolto, puhdistus ja takuu Huolto PlasmaMade Ilmansuodatin tarvitsee hyvin vähän huoltoa. Tuote on kehitetty puhdistaakseen laitteen täydellisesti. Puhdistus PlasmaMade Ilmansuodatin toimii ilman mekaanista esisuodatinta. Jos tunnistimen ulkopuoli on pölyinen, sitä voi helposti puhdistaa pölynimurilla. Osia ei tarvitse vaihtaa säännöllisesti. Takuu PlasmaMade Ilmansuodattimella on kokonainen 5 vuoden takuu.

9 UKK: Yhdeksän usein kysyttyä kysymystä 1. Mitä on PlasmaMade teknologia? PlasmaMade teknologia on ainutlaatuinen puhdistusmenetelmä joka parantaa sisä- ja ulkoilman käyttämällä plasmaa, ionisaatiota ja sähköstaattista suodatusta. PlasmaMade kehitti tämän teknologian, ja se on täysin patentoitu. 2. Mihin laitteisiin suodatin on sopiva? Suodatin on sopiva laitteisiin, jotka tuottavat ilmanvirtausta. Esimerkkejä ovat liesituulettimet, ilmanvaihtolaitteet, ilmanpuhdistajat ja ilmastointilaitteet. Suodatin on automaattinen, joten se aktivoituu heti kun se tunnistaa ilmanvirtauksen. 3. Mitä eroa on perinteisestä ilmanpuhdistuslaitteesta? PlasmaMade Ilmansuodattimet käyttävät neljä tekniikkaa puhdistaakseen tilan. Perinteinen plasmasuodatin tai hiilisuodatin toimii vain tiettyä ainetta vastaan, kuten tietty haju tai bakteeri, ja usein pienimmät kohdat jäävät saavuttamattomaksi. 4. Onko PlasmaMade Ilmansuodatinteknologialla muita ilmanpuhdistukseen liittyviä etuja? Kyllä. PlasmaMade ionien lisäksi, laite myös tuottaa happi- ioneja. Ne tuovat lisää happea huoneeseen. Niitten ansiosta huone tulee olemaan raikas, joka johtaa parempaan keskittymiseen ja päänsäryn riskin minimointiin. 5. Kaipaako PlasmaMade Ilmansuodatinteknologia huoltoa? Laite tarvitsee vain hyvin vähän huoltoa, ja sitä ei tarvitse puhdistaa. Laite on vapaa huollosta. 6. Miksi PlasmaMade näyttää vain ilman laskun kaavan? Kaava on suuntaviiva joka johtuu monista testeistä, ja sen tarkoitus on antaa aikamäärän, jossa PlasmaMade pystyy puhdistamaan ilman. Muista, että se on vain suuntaviiva. 7. Mikä on suodattimen koko? Suodatin on hyvin tiivis. Tarkat koot löytyvät nettisivullamme: 8. Täytyykö minun tuulettaa kun käytän PlasmaMade Ilmansuodatinta? Suosittelemme tuulettaa aina, myös PlasmaMade Ilmansuodattimen käytön aikana. Se on tärkeä hyvälle ja terveelliselle ympäristölle. 9. Onko PlasmaMade teknologia vaarallinen? PlasmaMade Ilmansuodatin läpäisee kaikki testien vaatimukset, ja sitä voi asentaa puhdistuslaitteisiin. TÜV testasi PlasmaMade Ilmansuodattimen ja ilmoitti, että se on ainutlaatuinen laite. Ionien ja plasma O 3 molekyylien keskittyminen on liian matala ollakseen vaarallinen terveydelle, jopa pitkäaikaisessa käytössä. Niillä on positiivinen vaikutelma fyysiseen ja henkiseen terveyteen.

10

11 Yhteystiedot Myynti & Yleinen Fyysinen osoite:* PlasmaMade Burgemeester Niemeijerstraat TD Staphorst Alankomaat * Vierailu vain ajanvarauksella Postiosoite: PlasmaMade Postbus AD Staphorst Alankomaat Puh.: Fax: Sähköposti: Web: +31 (0) (0) Asiakastuki & Tekniset ongelmat Puhelin (08:00 17:00): Sähköposti: +31 (0) Kansainvälisiä kysymyksiä varten, jotka koskevat myyntiä ja toimitusta Alankomaitten ulkopuolella, käy osoitteella: agents Versio: 1.0 Asettamispäivä: Toukokuu 01, 2014