PlasmaMade ja puhdas ilma. Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla V

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PlasmaMade ja puhdas ilma. Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla V1.0 000-"

Transkriptio

1 PlasmaMade ja puhdas ilma Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla V

2 PlasmaMade Ilmansuodatin takaa: Terveellisen ilman Huoneissa, joissa monet ihmiset kulkevat, kuten olohuone, makuuhuone, toimistot ja odotushuoneet, ilma voi sisältää kaikenlaisia vaarantekijöitä, kuten bakteereja, hometta ja viruksia. Ilmanpuhdistustoiminta poistaa kaikki yllämainitut vaarantekijät. Tästä syystä vaarantekijöiden siirron riski on minimoitu. Tehokas seuraavia asioita vastaan: Ilmassa liikkuvia viruksia; Bakteereja; Hometta; Vaarallisia kaasuja; Terva- ja tupakansavua; Nikotiinia. Puhtaan ilman Jokainen tila on täynnä pölyä ja muita allergeeneja, vaikka niitä ei paljain silmin näy. Ne eivät ole erikoisesti vaarallisia ihmiselle, paitsi siinä tapauksessa, että olet allerginen niille. PlasmaMade Ilmansuodatin varmistaa, että vaarantekijät poistuvat ilmasta. Se myös poistaa pölypunkkeja. Allergisien reaktioiden riski on siten minimoitu. Tehokas seuraavia asioita vastaan: Pölypunkkeja; Siitepölyä; Eläimiin liittyviä allergeeneja; Pölyä; Kissa- ja koirakarvoja. Raikkaan ilman PlasmaMade Ilmansuodattimen avulla pahat hajut, kuten ruoan haju, tupakansavu ja kotieläimien hajut ovat menneisyyttä. PlasmaMade teknologia poistaa hajut välittömästi, ja varmistaa, että huoneen ilma on raikas. Sen lisäksi, PlasmaMade Ilmansuodatin luo negatiivisia happi- ioneja. PlasmaMade Ilmansuodattimen emissiolla on raikas vaikutus joka myös parantaa kehon ja mielen keskittymistä. Tehokas seuraavia asioita vastaan: Keskittymisen puutetta; Päänsärkyä; Homesairauksia; Pahoja hajuja, kuten savu, ruoan haju, kotieläimien hajut, vessan hajut.

3 PlasmaMade Ilmansuodatin lyhyesti Puhdasta ilmaa kaikille, kaikkialla. Edut perinteiseen ilmansuodattimeen verrattuna Ainutlaatuinen & innovatiivinen Yleismaailmallinen ja innovatiivinen tuote, jolla on monta käyttömahdollisuutta. Perinteinen ilmansuodatin Poistaa saastunutta ilmaa ulkopuolelle. Tämä kuluttaa energiaa ja rahaa. Puhdistaa vain osan ilmasta. Poistaa ilmaa, mutta ei puhdista sitä. PlasmaMade Ilmansuodatin Toimii kierrätyksen perusteella. Tällä tavalla energiaa ja lämpöä säästetään. Ilmanpuhdistus tapahtuu laitteen sisällä, sekä suoraan huoneessa. Hajut, pölyt, allergeenit, liat ja muut vaarantekijät suodatetaan ilmasta pois plasman kierrätyksen avulla. Sopiva ilmankierrätykseen uusissa ja jo käytössä olevissa tuulettimissa. Sopiva ilmansuodattimena ilmanpuhdistuslaitteissa. Suodatin toimii ilman kierrätyksen perusteella, PlasmaMade teknologian avulla. Suodattimia täytyy vaihtaa tai puhdistaa. Usein aiheuttavat meteliä. Suodattimella on itsepuhdistumiskapasiteetti. Ei tarvitse mekaanisia esisuodattimia, suodatin puhdistaa itsensä. Ei aiheuta meteliä, ja sillä on metelin vähentämisen vaikute niihin laitteisiin, johon sitä asennetaan. Kuluttaa paljon sähköä. Kuluttaa hyvin vähän (12 watts) DC teknologian ja 12 voltin yhteyden avulla.

4 Teknologia puhtaan ilman takana Neljän tekniikan yhdistelmä: 1. PlasmaMade Ilmansuodattimen plasmateknologia; 2. Sähköisesti varattu lasikuitu-nanosuodatin; 3. Sähköstaattinen suodatin, sisältäen 2 metallista ydintä; 4. Aktiivinen hiilisuodatin. Tekniikka 1 PlasmaMade plasmageneraattori varmistaa, että ionisoitu plasma (O 3 ) erottuu O 2 ryhmästä ilmassa. Sen lisäksi, H 2 O ryhmät jakautuvat positiiviseen vety- ioniin ja negatiiviseen happi- ioniin. Prosessin nimi on ionisaatio. Tekniikka 3 Sähköstaattiset ytimet varmistavat, että saastuneet hiukkaset sähköstaattisessa (eli ESD) lasikuitu- nanosuodattimessa lopullisesti poistetaan. Tekniikka 2 Lasikuitumatto varmistaa, että saastuneet hiukkaset juuttuvat lasikuitu- nanosuodattimeen. Lasikuitu- nanosuodatin on sähköisesti varattu sähköstaattiselta suodattimelta. Tekniikka 4 Hiilisuodatin varmistaa, että vapautetut O 3 (otsoni) ryhmät pyydystetään, joten vain O 2 (happi), CO 2 (hiilidioksidi) ja H 2 O (vesi) jäävät. Paikalla olevat OH ryhmät erottavat vety- molekyylin (H) bakteerien suojelusta, siten poistamalla hajut, homeet, bakteerit, virukset jne. Saastunut ilma Tekniikka 1 Tekniikka 2 Tekniikka 4 Puhdas ilma Tekniikka 3

5 Vinkkejä ja tietoja koskien PlasmaMade Vinkki 1: PlasmaMade käyttömahdollisuudet Alankomaissa on: 1.1 miljoonaa yritystä; 7.5 miljoonaa koteja; 1 miljoona ihmistä joilla on allergia; 2.3 miljoonaa kissan omistajaa; 1.5 miljoonaa koiran omistajaa; parturia; ravintolaa. Lyhyesti: melkein joka ihminen tai yritys hyötyy PlasmaMade Ilmansuodattimesta. Vinkki 2: Jaa tulokset, unohda miten laite toimii Asiakkaalle on tärkeämpää tietää, mitkä ovat laitteen käytön tulokset, kuin tuntea kaikki plasmateknologian yksityiskohdat. Joten näytä aina PlasmaMade Ilmansuodattimen tulokset. PlasmaMade takaa: Puhtaan ilman Pyydystää siitepölyä, pölyä ja allergeeneja, ja poistaa ne. Terveellisen ilman Tekee viruksista, bakteereista, nikotiinista ja homeesta vaarattomia. Raikkaan ilman Parantaa ilman laatua, vakuuttaa enemmän happea ilmassa, poistaa ihmisten, eläinten, ruoan ja tupakan hajut.

6 Vinkki 3: Jos joku kysyy toiminnasta Mitä jos asiakas vaatii selityksen ainutlaatuisesta PlasmaMade:n toiminnasta? Se on helppoa! Käytä seuraavaa selitystä esimerkkinä: PlasmaMade Ilmansuodatin tuottaa plasma ja ioneja, jotka sekoittuvat ilmaan ja siirtyvät sähköstaattisen suodattimen avulla. Pahat hajut ja saastuneet hiukkaset kasaantuvat ja rikkoutuvat. Seurauksena ilmasta tulee puhdas, terveellinen ja raikas. Vinkki 4: Puhdas ilma on näkymätön; näytä, että se toimii Monet ihmiset ja yritykset ovat testanneet PlasmaMade Ilmansuodattimia. Heidän kokemuksia voi lukea nettisivullamme tai asiakkaiden esitteessä. Vinkki 5: Mainosmateriaalien käyttö PlasmaMade Ilmansuodatin on menestys. Jos asiakas tulee tietämään tästä käänteentekevästä laitteesta, hän varmasti ostaa. Heille, joille PlasmaMade Ilmansuodatin ei ole tuttu, PlasmaMade valmisti esitteen. Laita ne näytön viereen tai myyntipöydälle. Vinkki 6: Liesituulettimella käytön selitys PlasmaMade Ilmansuodatin on erityisesti sopiva ilmanpuhdistamiseen ja ruoanlaiton savujen poistamiseen. Sitä voi helposti asentaa jokaiseen liesituulettimelle (sekä uudelle taikka jo käytössä olevalle).

7 Kuka hyötyy puhtaasta ilmasta? Yritykset Sairaalat; Koulut; Ravintolat; Tupakkahuoneet; Petrokemikaaliteollisuus; Maatalousala; Kasvihuoneet; Siementeollisuus; Kuntoilusalit; Uimahallit; Toimistot. Kuluttajat Allergiset ihmiset; Kotieläinten omistajat; Tupakanpolttajat; Liesituulettimen omistajat; Ihmiset, joilla on matala kestävyys; Kodin asukkaat, jossa ei ole tuulettimen poistumaa; Uudet talot, rakennetut 2015 alkaen NEN 7120; Kerrostalojen/passiivisten talojen asukkaat. Pysyvästi puhdas ilma PlasmaMade Ilmansuodatin sisältää haju- ja pölytunnistin. Ilman laadusta riippuen, PlasmaMade Ilmansuodatin aktivoituu. Se automaattisesti sovittaa ionien numero saastumisen tasolle. Seurauksena sisäilma on pysyvästi puhdas.

8 Huolto, puhdistus ja takuu Huolto PlasmaMade Ilmansuodatin tarvitsee hyvin vähän huoltoa. Tuote on kehitetty puhdistaakseen laitteen täydellisesti. Puhdistus PlasmaMade Ilmansuodatin toimii ilman mekaanista esisuodatinta. Jos tunnistimen ulkopuoli on pölyinen, sitä voi helposti puhdistaa pölynimurilla. Osia ei tarvitse vaihtaa säännöllisesti. Takuu PlasmaMade Ilmansuodattimella on kokonainen 5 vuoden takuu.

9 UKK: Yhdeksän usein kysyttyä kysymystä 1. Mitä on PlasmaMade teknologia? PlasmaMade teknologia on ainutlaatuinen puhdistusmenetelmä joka parantaa sisä- ja ulkoilman käyttämällä plasmaa, ionisaatiota ja sähköstaattista suodatusta. PlasmaMade kehitti tämän teknologian, ja se on täysin patentoitu. 2. Mihin laitteisiin suodatin on sopiva? Suodatin on sopiva laitteisiin, jotka tuottavat ilmanvirtausta. Esimerkkejä ovat liesituulettimet, ilmanvaihtolaitteet, ilmanpuhdistajat ja ilmastointilaitteet. Suodatin on automaattinen, joten se aktivoituu heti kun se tunnistaa ilmanvirtauksen. 3. Mitä eroa on perinteisestä ilmanpuhdistuslaitteesta? PlasmaMade Ilmansuodattimet käyttävät neljä tekniikkaa puhdistaakseen tilan. Perinteinen plasmasuodatin tai hiilisuodatin toimii vain tiettyä ainetta vastaan, kuten tietty haju tai bakteeri, ja usein pienimmät kohdat jäävät saavuttamattomaksi. 4. Onko PlasmaMade Ilmansuodatinteknologialla muita ilmanpuhdistukseen liittyviä etuja? Kyllä. PlasmaMade ionien lisäksi, laite myös tuottaa happi- ioneja. Ne tuovat lisää happea huoneeseen. Niitten ansiosta huone tulee olemaan raikas, joka johtaa parempaan keskittymiseen ja päänsäryn riskin minimointiin. 5. Kaipaako PlasmaMade Ilmansuodatinteknologia huoltoa? Laite tarvitsee vain hyvin vähän huoltoa, ja sitä ei tarvitse puhdistaa. Laite on vapaa huollosta. 6. Miksi PlasmaMade näyttää vain ilman laskun kaavan? Kaava on suuntaviiva joka johtuu monista testeistä, ja sen tarkoitus on antaa aikamäärän, jossa PlasmaMade pystyy puhdistamaan ilman. Muista, että se on vain suuntaviiva. 7. Mikä on suodattimen koko? Suodatin on hyvin tiivis. Tarkat koot löytyvät nettisivullamme: 8. Täytyykö minun tuulettaa kun käytän PlasmaMade Ilmansuodatinta? Suosittelemme tuulettaa aina, myös PlasmaMade Ilmansuodattimen käytön aikana. Se on tärkeä hyvälle ja terveelliselle ympäristölle. 9. Onko PlasmaMade teknologia vaarallinen? PlasmaMade Ilmansuodatin läpäisee kaikki testien vaatimukset, ja sitä voi asentaa puhdistuslaitteisiin. TÜV testasi PlasmaMade Ilmansuodattimen ja ilmoitti, että se on ainutlaatuinen laite. Ionien ja plasma O 3 molekyylien keskittyminen on liian matala ollakseen vaarallinen terveydelle, jopa pitkäaikaisessa käytössä. Niillä on positiivinen vaikutelma fyysiseen ja henkiseen terveyteen.

10

11 Yhteystiedot Myynti & Yleinen Fyysinen osoite:* PlasmaMade Burgemeester Niemeijerstraat TD Staphorst Alankomaat * Vierailu vain ajanvarauksella Postiosoite: PlasmaMade Postbus AD Staphorst Alankomaat Puh.: Fax: Sähköposti: Web: +31 (0) (0) info@plasmamade.com Asiakastuki & Tekniset ongelmat Puhelin (08:00 17:00): Sähköposti: +31 (0) helpdesk@plasmamade.com Kansainvälisiä kysymyksiä varten, jotka koskevat myyntiä ja toimitusta Alankomaitten ulkopuolella, käy osoitteella: agents Versio: 1.0 Asettamispäivä: Toukokuu 01, 2014

Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö 4. Vianmääritys 5. Huolto ja ylläpito

Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö 4. Vianmääritys 5. Huolto ja ylläpito CO2 FRESH 100/400 ILMANPUHDISTIN HAPPIRIKASTA MERI-ILMAA TOIMISTOIHIN LUOKKAHUONEISIIN, LIIKETILOIHIN JA MAKUUHUONEISIIN Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö

Lisätiedot

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 TUOTEOPAS PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 1. INTRODUCTION The PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 on tehty uudelle NEN 7120 tammikuu 2015, liesituulettimia voidaan käyttää ainoastaan uudelleenkierrättämiseen.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BONECO P340

KÄYTTÖOHJE BONECO P340 93 KÄYTTÖOHJE BONECO P340 94 YLEISKUVA JA OSIEN NIMET 4 5 1 Suojakansi 1 2 3 2 Esisuodatin 3 Suodatin A341 4 BONECO P340 5 Ohjauspaneeli ja näytöt 95 SISÄLTÖ Yleiskuva ja osien nimet 94 Toimitussisältö

Lisätiedot

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 TUOTEOPAS PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 1. ESITTELY PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 on tehty uudelle NEN 7120 tammikuussa 2015, liesituuletinta voidaan käyttää vain uudelleenkierrättämiseen. 2. TOIMINTA

Lisätiedot

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT .. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT INFUSER VENTILATION.. KEITTIO RATKAISU RASVAN POISTAMISEKSI JA HAJUN VÄHENTÄMISEKSI KEITTIÖN ILMANVAIHTOKANAVISSA JATKUVA RASVANPOISTO JATKUVA HAJUN VÄHENNYS

Lisätiedot

AL-KO PURE STERILOIVA ILMANPUHDISTIN TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI.

AL-KO PURE STERILOIVA ILMANPUHDISTIN TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI. AL-KO PURE STERILOIVA ILMANPUHDISTIN TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI. TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI AL-KO PURE STERILOI HUONEILMAN Ja eliminoi ilman epäpuhtaudet. Virukset, bakteerit ja allergeenit heikentävät hyvinvointiamme.

Lisätiedot

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Puhtaan ilman tehdas

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Puhtaan ilman tehdas BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN Puhtaan ilman tehdas FALMEC Ainoa liesituuletin, joka parantaa ilmaa. Hengittämässämme ilmassa olevien molekyylien sähkövaraus on usein epätasapainossa ja positiivisten

Lisätiedot

Lue tämä käyttöohje kokonaisuudessaan ennen laitteen käyttöä! ERRECOM OTSONAATTORI TUOTEKOODI 227-EAB1040 KÄYTTÖOHJE

Lue tämä käyttöohje kokonaisuudessaan ennen laitteen käyttöä! ERRECOM OTSONAATTORI TUOTEKOODI 227-EAB1040 KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje kokonaisuudessaan ennen laitteen käyttöä! ERRECOM OTSONAATTORI TUOTEKOODI 227-EAB1040 KÄYTTÖOHJE Maahantuoja: Koivunen Oy Malminkaari 12 00701 Helsinki Puh. 010 650 11 www.koivunen.fi

Lisätiedot

TUOTEKORTTI JA KÄYTTÖOHJE. Otsonaattori ammattikäyttöön

TUOTEKORTTI JA KÄYTTÖOHJE. Otsonaattori ammattikäyttöön 1. TUOTEKORTTI JA KÄYTTÖOHJE Otsonaattori ammattikäyttöön OZO MINI Ozo Mini on otsonaattori, joka soveltuu hajujen poistamiseen esimerkiksi navettakeittiöistä tai muista tiloista, joissa vaaditaan jatkuvaa

Lisätiedot

ILMANRAIKASTIN KÄYTTÖOHJE

ILMANRAIKASTIN KÄYTTÖOHJE ILMANRAIKASTIN KÄYTTÖOHJE Turvallisuusohjeet o Tämän laitteen käyttö on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. o Lue tarkasti tämän esitteen käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöönottoa. Laitteen väärä

Lisätiedot

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET EXIMUS Mx 180 EXIMUS Jr 140 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden

Lisätiedot

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA IHMISILLE JA KODILLE TAKAA RAIKKKAAN JA TERVEELLISEN SISÄILMAN Ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja terveyteemme. Huono

Lisätiedot

PROZONE. Automaattinen otsonin tuottaja. Noso-Tuote OY, Sulantie 19, Tuusula. Puh

PROZONE. Automaattinen otsonin tuottaja. Noso-Tuote OY, Sulantie 19, Tuusula. Puh Noso-Tuote OY, Sulantie 19, 04300 Tuusula Puh. 09 2759299 Email: nosotuoteoy@nosotuote.fi www.nosotuote.fi PROZONE Automaattinen otsonin tuottaja Mikä on PROZONE? Prozone on automaattinen otsonin tuottaja,

Lisätiedot

SISÄILMANPUHDISTIMET

SISÄILMANPUHDISTIMET SISÄILMANPUHDISTIMET Siivoamista riittää kahdeksanhenkisessä perheessämme, sillä tekstiili- ja hiekkapölyä tulee runsaasti arkipäivän vilskeessä vaatteista ja kengistä. Elixair-ilmanpuhdistin ratkaisi

Lisätiedot

TULE ENERGIA- SANKARIKSI.

TULE ENERGIA- SANKARIKSI. OPGP--0592/0287/0296-ES-25-B00 UUSI LUOKITTELU ILMANSUODATTIMILLE TULE ENERGIA- SANKARIKSI. OPGP--0592/0287/0296-ES-25-B00 0.9 m 3 /s Clean air solutions m 3 /s 0.9 SÄÄSTÄ ENERGIAA, RAHAA JA PLANEETTAA

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

Alternative Solutions. Alternative - WRG Energiaa säästävä ilmanvaihto- & lämmöntalteenottolaite

Alternative Solutions. Alternative - WRG Energiaa säästävä ilmanvaihto- & lämmöntalteenottolaite Alternative - WRG Energiaa säästävä ilmanvaihto- & SÄÄSTÄÄ ENERGIAA lämmöntalteenottolaite HYVÄ SISÄILMA Ihminen hengittää vuorokaudessa noin 10 000 litraa ilmaa Ilmassa olevat pienhiukkaset ovat todistetusti

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. -järjestelmä invertteri-ilmastointilaitteet Kattoon kiinnitettävä kanavatyyppi

KÄYTTÖOPAS. -järjestelmä invertteri-ilmastointilaitteet Kattoon kiinnitettävä kanavatyyppi KÄYTTÖOPAS -järjestelmä invertteri-ilmastointilaitteet FXM40LVE FXM50LVE FXM63LVE FXM80LVE FXM100LVE FXM125LVE FXM200LVE FXM250LVE FXMQ40MVE FXMQ50MVE FXMQ63MVE FXMQ80MVE FXMQ100MVE FXMQ125MVE FXMQ200MVE

Lisätiedot

Putkijärjestelmä MAICOFlex Taipuisa Ilmanvaihtokanava

Putkijärjestelmä MAICOFlex Taipuisa Ilmanvaihtokanava Putkijärjestelmä MAICOFlex Taipuisa Ilmanvaihtokanava Kun helppous ja nopeus ratkaisevat Terveellistä asumista www.maico-ventilatoren.com Hiukkaset, pöly, melu: Nämä kuuluvat menneisyyteen! Aina puhdasta

Lisätiedot

Ilmanhuolto Parantaa elämänlaatuasi

Ilmanhuolto Parantaa elämänlaatuasi Ilmanhuolto Parantaa elämänlaatuasi Sisältö Ilmanhuollon periaate Kuiva ilma ja sen seuraamukset On tärkeää käyttää ilmankostuttajaa Ilmankäsittelylaitteemme Vedenlaadun turvaaminen Ilmanhuollon periaate

Lisätiedot

ECO130 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE. säädin (E)

ECO130 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE. säädin (E) ECO130 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE ECO130 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden valmistaja sekä Suomen johtava pientalojen

Lisätiedot

Uuden sukupolven ilmanpuhdistusteknologiaa Suomesta

Uuden sukupolven ilmanpuhdistusteknologiaa Suomesta Ilmasta nautintoa Uuden sukupolven ilmanpuhdistusteknologiaa Suomesta Sisäilma kaipaa puhdistusta Vietämme 90% ajastamme sisätiloissa kotona, työpaikalla, koulussa jne. Hengitämme vuorokauden aikana 15

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

Tuloilmaikkunoiden edut ja kannattavuus

Tuloilmaikkunoiden edut ja kannattavuus Tuloilmaikkunoiden edut ja kannattavuus As Oy Espoon Rauhalanpuisto 8 Tausta Asuinrakennuksen suurin lämpöhäviö on ilmanvaihto Koneellisessa poistossa tattava riittävä korvausilman saanti Ulkoa tuleva

Lisätiedot

Camfil Farr esittelee uuden tavan vertailla ilmansuodattimia.

Camfil Farr esittelee uuden tavan vertailla ilmansuodattimia. Camfil Farr esittelee uuden tavan vertailla ilmansuodattimia. Teimme suodattimien valinnan helpoksi kuin ABC. Vastakehitetty Energy & Air Quality Rating -luokitusjärjestelmä auttaa vähentämään energiankulutusta.

Lisätiedot

Huomioita puhdistimien hankinnassa. Varkaus seminaari

Huomioita puhdistimien hankinnassa. Varkaus seminaari Huomioita puhdistimien hankinnassa Varkaus seminaari 28.10.2016 Mitä on sisäilmasto SISÄILMASTO Ihmisen terveyteen ja viihtyvyyteen vaikuttavia rakennuksen ympäristötekijöitä Laatuun vaikuttavat: Ilmankosteus

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

Miellyttävää sisäilmaa tyylikkäämmin

Miellyttävää sisäilmaa tyylikkäämmin Miellyttävää sisäilmaa tyylikkäämmin Viimeisteltyä viileyttä Miellyttävän tasaista ja aina sopivan viileää huoneilmaa ei enää nykyaikana voi pitää ylellisyytenä. Asianmukainen ja toimiva ilmastointi edistää

Lisätiedot

Tuloilmaikkunoiden edut ja kannattavuus. As Oy Espoon Rauhalanpuisto 8

Tuloilmaikkunoiden edut ja kannattavuus. As Oy Espoon Rauhalanpuisto 8 Tapio Tarpio Tuloilmaikkunoiden edut ja kannattavuus As Oy Espoon Rauhalanpuisto 8 Tausta Asuinrakennuksen suurin lämpöhäviö on ilmanvaihto Koneellisessa poistossa tattava riittävä korvausilman saanti

Lisätiedot

Hi-Flo II XLT 7 HI-FLO II XLT 7 MAAILMAN PARAS A+ LUOKITELTU ILMANSUODATIN. Clean air solutions

Hi-Flo II XLT 7 HI-FLO II XLT 7 MAAILMAN PARAS A+ LUOKITELTU ILMANSUODATIN. Clean air solutions Hi-Flo II XLT 7 HI-FLO II XLT 7 MAAILMAN PARAS A+ LUOKITELTU ILMANSUODATIN Clean air solutions ESITTELEMME MARKKINOIDEN PARHAAN ILMANSUODATTIMEN A+ energialuokiteltu ilmansuodatin joka säästää energiaa

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin.

JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin. JMS Malli 410 Malli 410 vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön Markkinoiden pienin ja tehokkain vedenpehmennyssuodatin. suodattaa sedimenttia 20 Mittaa veden virtausta 54,6x29,2x47

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Super Daiseikai Plus Nordic Ilmalämpöpumppu

Super Daiseikai Plus Nordic Ilmalämpöpumppu Super Daiseikai Plus Nordic Ilmalämpöpumppu 2011 High Wall Lämpöpumppu Lämpöä ympäri vuoden NEW Huippu laatua jokainen yksityiskohta Korkea energian tehokkuus Hiljainen toiminto 275mm 790mm 205mm Elegantti

Lisätiedot

KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO

KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO KÄYTTÖ JA ASENNUSOHJE MAUSTEHYLLYN ALLE ASENNETTAVA ULOSVEDETTÄVÄ LIESITUULETIN AKPO WK-7 LIGHT ECO Kiitos laadukkaan AKPO -liesituulettimen hankinnasta! Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje tarkasti ennen

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-8 ja -12 ec ilmanvaihtokoneet Fair-8 ja -12 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE SCHLOSSER LIESITUULETIN RH15 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TURVALLISUUS Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöön ottamista. Asennus on suoritettava pätevän ammattimiehen toimesta. Valmistaja

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

Otsonigeneraattorit. Vaikuttavaa sisäilmaosaamista

Otsonigeneraattorit. Vaikuttavaa sisäilmaosaamista Otsonigeneraattorit Vaikuttavaa sisäilmaosaamista Otsonointi on helppo ja tehokas tapa hävittää monenlaiset hajuongelmat rakennuksista, autoista, asuntovaunuista, veneistä, ym. Otsoni hävittää haitallisia

Lisätiedot

Kokonaisuuden haltuunotolla parempiin tuloksiin

Kokonaisuuden haltuunotolla parempiin tuloksiin Kokonaisuuden haltuunotolla parempiin tuloksiin MISSIOMME Suojaamme ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä tuottamalla puhdasta ilmaa. Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa Huono sisäilma alentaa työtehokkuutta

Lisätiedot

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n.

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n. KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Perehdy tähän ohjekirjaan huolellisesti ennen kuin asennat, käytät tai huollat EXTOR 2300 imuria. Tämän ohjekirjan ohjeita tulee noudattaa. TEKNINEN ERITTELY EXTOR 2300 imuri:

Lisätiedot

Hiilineutraali kiertotalous

Hiilineutraali kiertotalous Helsinki, Ravintola Bryggeri, 11.12.2018 Hiilineutraali kiertotalous Hanna Mattila, kiertotalouden asiantuntija, Sitra V I S I O Suomi menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä. KESTÄVYYS- KRIISI NYT!

Lisätiedot

HYVINVOINTIA JA SUORITUSKYKYÄ LAADUKKAAN SISÄILMAN AVULLA

HYVINVOINTIA JA SUORITUSKYKYÄ LAADUKKAAN SISÄILMAN AVULLA HYVINVOINTIA JA SUORITUSKYKYÄ LAADUKKAAN SISÄILMAN AVULLA Nopea kaupungistuminen on vieraannuttanut ihmiset luonnosta Tarvitsemme luonnon intervention palauttaaksemme tasapainon Mielestämme terveellinen

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

MINÄ MUUTAN. Muuttovalmennusopas vammaiselle muuttajalle

MINÄ MUUTAN. Muuttovalmennusopas vammaiselle muuttajalle MINÄ MUUTAN Muuttovalmennusopas vammaiselle muuttajalle Kirsi Timonen, projektityöntekijä Vammaispalvelujen valtakunnallinen kehittämishanke 2010-2012 MINÄ MUUTAN Olet suuren muutoksen edessä. Uuteen kotiin

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

SAP Flexi Multi Split

SAP Flexi Multi Split PB097:0705 SAP Flexi Multi Split Ilmastointilaite lämmitykseen ja jäähdytykseen Vietämme paljon aikaamme sisätiloissa. Hyvä sisäilma on meille ensiarvoisen tärkeää. Puhdas, oikeanlämpöinen ilma on tärkeä

Lisätiedot

Videotuotantojen kilpailutuksen käsikirja. MASSIVE Helsinki / TrueStory 11.9.2014

Videotuotantojen kilpailutuksen käsikirja. MASSIVE Helsinki / TrueStory 11.9.2014 Videotuotantojen kilpailutuksen käsikirja MASSIVE Helsinki / TrueStory 11.9.2014 Ja kaikki alkoi suunnittelusta... Ennen kilpailutusta mieti tarkkaan, että mihin tarkoitukseen videotuotanto tulee ja mitä

Lisätiedot

Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti!

Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti! Raikas ilma ja puhdas vesi aivan helposti! Mitä otsoni on? Otsoni koostuu kolmesta happiatomista ja se on luonnollinen kaasu, jota on hengittämässämme ilmassa. Se toimii luonnon omana puhdistusmenetelmänä

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

IIWARI Ex, Kx, MxE LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET. IIWARI Ex IIWARI Kx IIWARI MxE 180 Elektroninen säädin (E)

IIWARI Ex, Kx, MxE LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET. IIWARI Ex IIWARI Kx IIWARI MxE 180 Elektroninen säädin (E) IIWARI Ex, Kx, MxE LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET IIWARI Ex IIWARI Kx IIWARI MxE 180 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden

Lisätiedot

Mittausverkko Finland WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN. Wirepas Oy. Jarmo Lehto Toimitusjohtaja

Mittausverkko Finland WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN. Wirepas Oy. Jarmo Lehto Toimitusjohtaja WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN Wirepas Oy Jarmo Lehto Toimitusjohtaja YITYS Wirepas Oy (Mittausverkko Finland) on 4.5.2010 perustettu suomalainen spin-off Tampereen Teknillisestä Yliopistosta. Omistajat

Lisätiedot

Premier Nordic Ilmalämpöpumppu

Premier Nordic Ilmalämpöpumppu Midea Group on myös yksi suuriista valmistajista ja ulkomaanvientiyrityksistä Kiinassa. Viimeisen vuoden aikana Midea on tehnyt laskelmia ja taktisia siirtoja muuttuvilla markkinoilla, joka on taannut

Lisätiedot

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA Scanian suodattimet on kehitetty ja testattu perusteellisesti yhteensopiviksi muiden Scania-osien kanssa, ja ne täyttävät tiukat toimintaa ja laatua sekä huoltoa ja luotettavuutta

Lisätiedot

Tärkeää - Lue käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen tuotteen purkamista pakkauksesta. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa mitätöidä takuun sekä

Tärkeää - Lue käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen tuotteen purkamista pakkauksesta. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa mitätöidä takuun sekä Tärkeää - Lue käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen tuotteen purkamista pakkauksesta. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa mitätöidä takuun sekä vaarantaa oman terveytesi. Mikäli epäselvyyttä tai

Lisätiedot

Rasvanpoisto-otsonaattori Esite ja käyttöohje

Rasvanpoisto-otsonaattori Esite ja käyttöohje OZO-R800 Rasvanpoisto-otsonaattori Esite ja käyttöohje ZAILA-OTSONAATTORI ON HELPPOHOITOINEN JA TURVALLINEN RATKAISU Zailan rasvanpoisto-otsonaattorit soveltuvat ravintoloihin ja suurkeittiöihin. Ne ovat

Lisätiedot

Piccolo - energiataloudellinen ilmanvaihdon pikkujättiläinen

Piccolo - energiataloudellinen ilmanvaihdon pikkujättiläinen ILMANVAIHTOA LUONNON EHDOILLA VUODESTA 1983 KERROS- JA RIVITALOIHIN Piccolo - energiataloudellinen ilmanvaihdon pikkujättiläinen Piccolo ON -mallit Pienessä asunnossa voi olla vaikeaa löytää sopivaa paikkaa

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

EXTOR 2300A asbesti-imuri alipaineistukseen

EXTOR 2300A asbesti-imuri alipaineistukseen KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Perehdy tähän ohjeeseen huolellisesti ennen kuin asennat, käytät tai huollat EXTOR 2300A asbesti-imuria. Näitä ohjeita tulee noudattaa. TEKNINEN ERITTELY EXTOR 2300A asbesti-imuri

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Sisäilmaongelman vakavuuden arviointi

Sisäilmaongelman vakavuuden arviointi Sisäilmaongelman vakavuuden arviointi Anne Hyvärinen, yksikön päällikkö, dosentti Asuinympäristö ja terveys -yksikkö 27.3.2017 SISEM2017 Hyvärinen 1 Sisäilmaongelmia aiheuttavat monet tekijät yhdessä ja

Lisätiedot

HYVÄN SISÄILMAN PERUSASIAT

HYVÄN SISÄILMAN PERUSASIAT HYVÄN SISÄILMAN PERUSASIAT Anne Hyvärinen, tutkimusprofessori, yksikönpäällikkö Ympäristöterveyden yksikkö Kuopio 20.2.2019 Hengitysyhdistys 2019 1 SISÄILMAN MERKITYS Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

IVT Nordic Inverter 12 KHR-N

IVT Nordic Inverter 12 KHR-N IVT Nordic Inverter KHR-N Tehokkain ilmalämpöpumppumme. Uutuus! Hiljaisempi ääni, parempi säästö ja markkinoiden paras takuu. IVT Nordic Inverter KHR-N edustaa uutta, entistä kehittyneempää ilmalämpöpumpputekniikkaa.

Lisätiedot

KLENZ DESINFIOINTI LAITTEEN KÄYTTÖOHJEET: TIETOA LAITTEEN TOIMINNASTA JA KÄYTTÖTARKOITUKSISTA

KLENZ DESINFIOINTI LAITTEEN KÄYTTÖOHJEET: TIETOA LAITTEEN TOIMINNASTA JA KÄYTTÖTARKOITUKSISTA KLENZ DESINFIOINTI LAITTEEN KÄYTTÖOHJEET: TIETOA LAITTEEN TOIMINNASTA JA KÄYTTÖTARKOITUKSISTA Klenz-laite koostuu seuraavista komponenteista: - runko - sisäpohjan levy (ABS muovia) - muuntaja - käyttöohje

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa

Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa Laikas Oy on vuonna 2005 perustettu tekniseen tukkukauppaan ja huoltopalveluihin erikoistunut perheyritys. Päätoimipaikkamme on Vieremällä

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

joutsenmerkityt takat

joutsenmerkityt takat joutsenmerkityt takat tulevaisuus luodaan nyt Pohjoismaisen Joutsen-ympäristömerkin tavoitteena on auttaa kuluttajaa valitsemaan vähiten ympäristöä kuormittava tuote. Palvelulle tai tuotteelle myönnettävän

Lisätiedot

TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019

TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019 TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019 Esittelyssä: EcoShell virtausilmaraikastin P-Screen -pisuaarisuoja WEE-SCREEN -pisuaarisuoja V-Air SOLID MVP NOSO-TUOTE OY Osoite: Palkkikuja 4 A, SulaCenter, PL 137, 04301 TUUSULA

Lisätiedot

Liidit haltuun ja hallintaan. Automatic. Inbound liidi on ostopäätöksen tehnyt ostaja.

Liidit haltuun ja hallintaan. Automatic. Inbound liidi on ostopäätöksen tehnyt ostaja. Liidit haltuun ja hallintaan. Automatic. Inbound liidi on ostopäätöksen tehnyt ostaja. Ostokäyttäytyminen muuttui v. 1980 CRM Customer Relationship Management Liidi = prospekti v. 2010 ICM Inbound Contact

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

PM1-PIENHIUKKASET VAARA TERVEYDELLE. Puhdasilmaratkaisut

PM1-PIENHIUKKASET VAARA TERVEYDELLE. Puhdasilmaratkaisut -PIENHIUKKASET VAARA TERVEYDELLE Puhdasilmaratkaisut ASIAA -HIUKKASISTA TERVEYDEN JA HYVÄN SISÄILMAN PUOLESTA Ilmansaasteet ovat haitaksi ihmisen terveydelle, se on selvää. Harva kuitenkaan tietää, että

Lisätiedot

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain.

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain. Tavoita ja vaikuta Oletko koskaan ollut epätietoinen siitä, mitä tuotteita tai palveluita yritys, jonka sivuilla vierailet, oikeasti tarjoaa? Jos olet, niin on todennäköisesti asiakkaasikin. Hän voi olla

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN ILMASTOSTRATEGIA 2020

KESKI-SUOMEN ILMASTOSTRATEGIA 2020 KESKI-SUOMEN ILMASTOSTRATEGIA 2020 Kuvitus: Jarkko Vehniäinen Ulkoasu: Sami Saresma Harkitse, valitse oikein. Tule ajatelleeksi, muuta asennettasi. Ilmastonmuutoksen hillintä ja sopeutuminen on kaikkien

Lisätiedot

3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät

3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät 3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät IFA 0605012 Schweißrauchabscheideklasse W3 60 3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät Suitable for Likaantuneen ilman puhdistamiseksi työtiloissa. Kuvaus INCLUDING

Lisätiedot

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon.

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon. Tetratec In 300 plus / In 400 plus / In 600 plus / In 800 plus / In 1000 plus Hyvä asiakas, onnittelemme teitä uuden ja tehokkaan Tetratec akvaariosuodattimen valinnasta. Tetratect IN plus sisäsuodatin

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Micomme Medical. XD 100 ventilaattoridesinfektori

Micomme Medical. XD 100 ventilaattoridesinfektori Micomme Medical XD 100 ventilaattoridesinfektori XD100-ventilaattoridesinfektori Mikä se on? *Otsonointi laite CPAP-laitteille ja siihen liittyviin lisävarusteisiin (maskin, letkuston jne.). *Otsonin on

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

Laadukas, ammattitaitoisesti ja säännöllisesti toteutettu siivous vaikuttaa turvalliseen, terveelliseen työympäristöön ja rakenteiden kunnossa

Laadukas, ammattitaitoisesti ja säännöllisesti toteutettu siivous vaikuttaa turvalliseen, terveelliseen työympäristöön ja rakenteiden kunnossa Laadukas, ammattitaitoisesti ja säännöllisesti toteutettu siivous vaikuttaa turvalliseen, terveelliseen työympäristöön ja rakenteiden kunnossa pysymiseen kiinteistössä. Siivouksen laatuvaatimuksia ja tarpeita

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot

veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot Jag vill veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot Tämä esite on tarkoitettu nuorille, joilla on suojatut henkilötiedot. Sen ovat laatineet yhdessä Rikosuhriviranomainen (Brottsoffermyndigheten)

Lisätiedot

T o i m i i k o ta l o s i l ä m m i t y s -

T o i m i i k o ta l o s i l ä m m i t y s - T o i m i i k o ta l o s i l ä m m i t y s - l a i t t e i s t o t u r v a l l i s e s t i, e n e r g i a t e h o k k a a s t i j a y m pä r i s t ö ä s ä ä s tä e n? Ky s y n u o h o o j a l t a s i!

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Mitä suodatin tekee?

Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Mitä suodatin tekee? Softena 1 Tämä vedenpehmennyssuodatin on tarkoitettu pienen talouden käyttöön. Kalkkipitoisen veden käyttäjille niin yksityistalouksissa kuin yrityksissä, suurkeittiöissä, ravintoloissa jne. 66,7x57,3x41,8

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PM1 TRACKER. Tekee näkymättömästä näkyvän: mittaa ja paranna sisäilmanlaatuasi. Puhdasilmaratkaisut

KÄYTTÖOHJE PM1 TRACKER. Tekee näkymättömästä näkyvän: mittaa ja paranna sisäilmanlaatuasi. Puhdasilmaratkaisut KÄYTTÖOHJE PM1 TRACKER Tekee näkymättömästä näkyvän: mittaa ja paranna sisäilmanlaatuasi Puhdasilmaratkaisut Käyttöohje PM1 Tracker SISÄLTÖ 1. Johdanto...3 2. Laitteen käynnistys/pysäytys...4 3. PM 1ndex

Lisätiedot

FB Ylivirtaventtiili

FB Ylivirtaventtiili FB Ylivirtaventtiili 26.10.2011 Versio 1.0 Tuotefaktaa Ylivirtaventtiili paloluokituksella FB ylivirtaventtiili on teräsverkko, joka estää passiivinen tuuletusventtiili liekit alkuvaiheessa, osastoiville

Lisätiedot

Lämmöntalteenotto ekologisesti ja tehokkaasti

Lämmöntalteenotto ekologisesti ja tehokkaasti Hallitun ilmanvaihdon merkitys Lämmöntalteenotto ekologisesti ja tehokkaasti on ekologinen tapa ottaa ikkunan kautta poistuva hukkalämpö talteen ja hyödyntää auringon lämpövaikutus. Ominaisuudet: Tuloilmaikkuna

Lisätiedot

HS- JÄTEVEDENPUHDISTAMON HOITO

HS- JÄTEVEDENPUHDISTAMON HOITO Tämän hoito-ohjeen tiedot on tarkoitettu puhdistamon hoidon lisäksi puhdistamoiden suunnittelu, asennus, tarjous ja lupakäsittelyihin (mm. rakennusluvan liitteeksi). Kaikki mallimme ovat suojatut mallisuojin

Lisätiedot

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa VAROITUKSIA Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöä! Tämä imuri ei sovellu nesteiden tai terveydelle haitallisen tai räjähdysalttiin pölyn imuroimiseen.

Lisätiedot

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset.

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. UUSIUTUVAT ENERGIAT ILMANVAIHTOYKSIKÖT Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. Edistyksellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtokone varmistaa hyvän sisäilman ja tuntuvat energiansäästöt.

Lisätiedot

BETA 90 SFA/XFA

BETA 90 SFA/XFA 29.09.2019 BETA 90 SFA/XFA BETA 90 SFA/XFA Beta-raitisilmajärjestelmät puhaltavat hengitysalueelle puhdasta, raikasta ilmaa hengitysilman syöttöverkkoon kytkettävällä RSA 230 -yksiköllä tai akkukäyttöisellä

Lisätiedot

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA!

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! Kuvitelkaa, mitä mahdollisuuksia ulkovesijohdot ja viemärijohdot antavat MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! JÄÄTYMÄTTÖMÄT TUOTTEET Dia Proff Norge AS on päämaahantuoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Islantiin

Lisätiedot

ROBOTTI-IMURI MALLI NRO. M-688. Automaattinen lataus ja kaukosäätö

ROBOTTI-IMURI MALLI NRO. M-688. Automaattinen lataus ja kaukosäätö ROBOTTI-IMURI MALLI NRO. M-688 Automaattinen lataus ja kaukosäätö Kiitoksia että valitsitte meidän Robottipölynimurin! Robotti-imuri on meidän luoma ja valmistettu käyttämään meidän omaa elektronista teknologiaa.

Lisätiedot