Erityisryhmien asumispalveluiden hankinta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Erityisryhmien asumispalveluiden hankinta"

Transkriptio

1 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 319/ / Erityisryhmien asumispalveluiden hankinta Talouspäällikkö Sami Koskikallio : Erityisryhmien asumispalveluiden hankinta on kilpailutettu yhteistyössä Kaarinan kaupungin, Liedon kunnan, Naantalin kaupungin ja Perusturvakuntayhtymä Akselin kanssa. Kilpailuttamisen on hoitanut Raision kaupunki. Edellä mainitut kuntayhteisöt ovat valtuuttaneet Raision kaupungin päättämään hankinnasta. Kilpailuttaminen koskee seuraavien erityisryhmien asumispalveluita sekä asumisen tukipalveluita: - Mielenterveyskuntoutujien palveluasuminen - Mielenterveyskuntoutujien tehostettu palveluasuminen - Päihdekuntoutujien palveluasuminen - Päihdekuntoutujien tehostettu palveluasuminen - Vaikeavammaisten palveluasuminen - Mielenterveyskuntoutujien tuettu asuminen - Päihdekuntoutujien tuettu asuminen - Vammaisten tuettu asuminen Kustakin edellä mainitusta palvelusta voidaan tehdä osatarjous. Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä niin, että usean palveluntuottajan kanssa tehdään puitesopimus, jossa hankintaehdot on sovittu. Hankinnasta on julkaistu hankintalain 68 :n mukainen hankintailmoitus valtioneuvoston julkisista hankinnoista antaman asetuksen 4 :n 1 mom:n mukaisesti internet-osoitteessa (julkisten hankintojen ilmoituskanava HILMA). Hankinnassa on ilmoitettu käytettävän avointa hankintamenettelyä ja ilmoitukseen on liitetty tarjouspyyntö liitelomakkeineen. Hankinnasta esitettyjen lisäselvityspyyntöjen perusteella palveluille asetettuja vaatimuksia on täsmennetty ja tarjousaikaa jatkettu ja julkaistuilla korjausilmoituksilla julkaistun korjausilmoituksen mukaan tarjoukset on tullut toimittaa sähköpostitse kello mennessä osoitteella sosiaali.terveys@raisio.fi. Määräaikaan mennessä on toimitettu seuraavat tarjoukset: - AE Hoituripalvelut Oy - A-Klinikkasäätiö: Anjalansalo, Hillerikuja, Louhela, tuettu asuminen

2 Raision kaupunki Pöytäkirja 2 (2) - Arjessa Oy - Aspa Palvelut Oy: Liljalaakso, Merituuli Naantali, Sillansuu Salo, Sopukka Sauvo - Attendo Oy: Honkalinna, Villa Häitilä - Attendo Joenranta Oy - Attendo Larosette Oy - Attendo Neliapila Oy - Betesda-säätiö: Jokela - Coronaria Hoitoketju Oy: RaijaMaija - Esperi Care Oy: Hoitokoti Kivitasku, Hoitokoti Littoinen, Hoitokoti Pansio, Hoitokoti Pikkutikka, Hoitokoti Salo, Hoitokoti Uunilintu, Hoivakoti Pumpuli - Hoitokoti Matinkartano Oy - Hoitokoti Peltola Oy - Hoitokoti Reimari Oy - Hoitokoti Setälänpiha Oy - Hopeaharjun Palvelukoti Oy - Ihattula Oy Loisto - Invalidiliiton Asumispalvelut Oy: Turun Validia-talo, Hirvensalon Validiatalo, Vasaramäen Validia-talo, tuettu asuminen - Kaarnakoti Oy - Kristillinen Suojakoti-säätiö - Lipen Hoivakoti - LänsiTuuli Oy: Palvelukoti Lipparinne, Palvelukoti Pisa, Palvelukoti Honkavaara - Mainio Vire Oy: Ykköskoti Vaisaari, Ykköskoti Artukainen, Ykköskoti Heikki, Ykköskoti Ketunkallio, Ykköskoti Leijunkatu, Ykköskoti Martti, Ykköskoti Petäsmäki, Ykköskoti Salmenkallio - Medivida Oy: Marjalinna, Ratamokoti Kokemäki, Ratamokoti Turku - Mehiläinen Oy: Aurinkorinne, Hannunharju, Kajava, Katrineberg, Kielonrinne, Linnamäki, Tähtirinne - MielenRuokaa Oy: Esperi Hoitokoti Ilona, Esperi Hoitokoti Ilovuori - Nuorten Ystävät-palvelut Oy: Kotipesä, Villa Kapteeni, tuettu asuminen - Palvelukoti Huvikumpu Oy - Pattes Bostäder- Asunnot Ab Oy - Provesta Oy - Raision Oiva Oy: Ikipihlaja Oiva - Sanaskoti Oy - Sininauha Oy - Uudenmaan Tukitupa Oy - V-S Hoitopalvelut Oy - Yrjö & Hanna Oy Erityisryhmien asumispalvelut ovat hankintalain liitteen B mukaisia toissijaisia palveluhankintoja, joten hankinnasta päättäminen määräytyy kansallisia menettelyjä koskevien hankintalain 9 luvun 71 :n ja 72 :n säännösten mukaisesti.

3 Raision kaupunki Pöytäkirja 3 (3) Hankintalain 71 :n mukaan tarjoajat on rajoitetussa menettelyssä, neuvottelumenettelyssä ja kilpailullisessa neuvottelumenettelyssä valittava sekä ehdokkaiden ja tarjoajien soveltuvuus arvioitava kaikissa hankintamenettelyissä ennalta ilmoitettuja, tarjoajien taloudelliseen ja rahoitukselliseen tilanteeseen, tekniseen suorituskykyyn tai ammatilliseen pätevyyteen liittyviä (kelpoisuusvaatimukset) taikka muita objektiivisia ja syrjimättömiä perusteita noudattaen. Tarjouskilpailusta tulee sulkea pois ehdokas tai tarjoaja, jolla ei ole teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi. Kelpoisuusvaatimukset ilmenevät oheismateriaalilta asumispalveluita koskevat vaatimukset. Tarjouspyynnön mukaan tarjoajalla, joka toimii yksityisenä elinkeinonharjoittajana, tulee olla yrittäjien eläkelain mukainen YEL-vakuutus ja vakuutusmaksut maksettuina. Lipen Hoivakoti ei täytä tätä kelpoisuusvaatimusta, joten lain mukaan tarjoaja tulee sulkea pois tarjouskilpailusta. Muut tarjoajat täyttävät ilmoitustensa mukaan tarjouspyynnössä asetetut kelpoisuusvaatimukset. Kelpoisuutensa osoittamiseksi tarjoajien tulee lisäksi toimittaa todistus ennakkoperintärekisteriin merkitsemisestä, todistus arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkitsemisestä sekä todistus verojen ja työnantajan lakisääteisten sosiaalivakuutusmaksujen maksamisesta niitä erikseen pyydettäessä. Hankintalain 71 :n mukaan ehdokkaiden tai tarjoajien sulkemisessa tarjouskilpailun ulkopuolelle voidaan noudattaa soveltuvin osin myös, mitä ehdokkaiden ja tarjoajien soveltuvuuden arvioinnista :ssä säädetään. Lain 53 :n mukaan hankintayksikön on päätöksellään suljettava ehdokas tai tarjoaja tarjouskilpailun ulkopuolelle, jos hankintayksikön tiedossa on, että ehdokas tai tarjoaja taikka sen johtohenkilö tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu jostakin säännöksessä luetelluista rikoksista. Hankintalain 54 :n mukaan hankintayksikkö voi päätöksellään sulkea tarjouskilpailun ulkopuolelle ehdokkaan tai tarjoajan säännöksessä luetelluin perustein. Tarjouspyynnössä on ilmoitettu, että tarjoaja tullaan sulkemaan tarjouskilpailusta seuraavin perustein: - Tarjoaja on konkurssissa, velkasaneerauksessa tai vastaavassa 54 :ssä tarkoitetussa menettelyssä. - Tarjoaja on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalivakuutusmaksujen maksamisen.

4 Raision kaupunki Pöytäkirja 4 (4) - Tarjoaja on syyllistynyt 54 :ssä tarkoitettuun ammatin harjoittamiseen liittyvään lainvastaiseen tekoon tai vakavaan virheeseen. - Tarjoaja on syyllistynyt olennaisesti väärien tietojen antamiseen ilmoittaessaan soveltuvuuteen tai tarjouksen valintaan liittyviä tietoja. - Tarjoajalla ei ole rahoituksellisia ja taloudellisia edellytyksiä hankinnan suorittamiseen. - Tarjoajalla ei ole teknistä suorituskykyä tai ammatillista pätevyyttä hankinnan suorittamiseen. Tarjoajat ovat tarjouksissaan vakuuttaneet, etteivät ole syyllistyneen 53 :ssä tarkoitettuihin rikoksiin ja ettei 54 :n mukaisia harkinnanvaraisia poissulkemisperusteita ole. Oikeuskäytännön mukaan hankintayksikkö on tarjoajien tasapuolisen ja syrjimättömän kohtelun turvaamiseksi velvollinen hylkäämään tarjouspyynnön vastaisen tarjouksen. Vähäiset puutteet ovat kuitenkin sallittuja, jos näillä ei ole tosiasiallista vaikutusta tarjousten vertailtavuuteen tai tarjoajien syrjimättömään kohteluun. Palveluasumiselle ja tuetulle asumiselle asetetut vaatimukset ilmenevät oheismateriaalilta. Seuraavat tarjoukset eivät täytä asetettuja vaatimuksia: - Tarjouspyyntöä täydentävässä lisätiedossa on todettu, että uudesta asumisyksiköstä voidaan tehdä tarjous, jos yksikkö valmistuu sopimuskauden alkuun eli mennessä. Myös sopimusoikeudellisten periaatteiden mukaan sopimusosapuolen suoritusvelvollisuus alkaa sopimuksen voimaantulosta lukien eli palvelun tulee olla tällöin käytettävissä. Mehiläinen Oy:n perustettava asumisyksikkö valmistuu jälkeen, joten tarjous asumisyksiköstä tulee hylätä. Provesta Oy:n perustettava asumisyksikkö valmistuu jälkeen, joten tarjous asumisyksiköstä tulee hylätä. - Tarjouspyynnön liitteenä tuli toimittaa mm. tarjouslomake asumispalveluille asetettujen vaatimusten täyttymisestä. Mehiläinen Oy on tarjonnut Hannunharjun yksikössä tuettua asumista, mutta ei ole antanut tietoja tukipalvelulle asetettujen vaatimusten täyttymisestä, joten tarjous tulee tältä osin hylätä. V-S Hoitopalvelut Oy on tarjonnut päihdekuntoutujien palveluasumista, vaikeavammaisten palveluasumista sekä tuettua asumista, mutta ei ole antanut tietoja mainituille palveluille asetettujen vaatimusten täyttymisestä, joten V-S Hoitopalvelut Oy:n tarjous tulee näiltä osin hylätä.

5 Raision kaupunki Pöytäkirja 5 (5) - Palveluasumista koskevien vaatimusten mukaan asiakkaalla tulee olla oma huone, jossa on riittävät hygienia- ja WC-tilat. Kaarnakoti Oy:n ja Pattes Bostäder-Asunnot Ab Oy:n tarjoukset eivät täytä tätä vaatimusta, joten tarjoukset tulee hylätä. Hankinta toteutetaan usean palveluntuottajan kanssa tehtävänä puitejärjestelynä, jossa hankintaehdot on puitesopimuksessa sovittu. Hankintalain 31 :n mukaan usean toimittajan kanssa tehtävään puitejärjestelyyn on valittava vähintään kolme toimittajaa, jollei kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia tai hyväksyttäviä tarjouksia ole vähemmän. Kuntouttavassa asumispalvelussa ja tehostetussa asumispalvelussa palveluntuottajiksi valitaan tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisessa järjestyksessä niin monta palveluntuottajaa, että näiden hoitovuorokausien yhteismäärä riittää kattamaan hankintayksiköiden palvelutarpeen. Tuetussa asumispalvelussa valittujen palveluntuottajien määrä määräytyy vastaavasti hankintayksiköiden yhteenlasketun keskimääräisen viikottaisen palvelutarpeen (tuntia/viikko) mukaisesti. Tuetussa asumisessa kaikki tarjouspyynnön vaatimukset täyttävät tukiasunnot hyväksytään hankinnan piiriin. Kuntouttavassa asumispalvelussa ja tehostetussa asumispalvelussa tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden arviointiperusteina ovat hoitovuorokauden ja ateriapäivän hinnat, koulutetun ja täydennyskoulutetun henkilöstön osuus, henkilöstön työkokemus asiakaspaikkaa kohti sekä kuntoutusprosessin kuvaus. Tuetussa asumisessa arviointiperusteina ovat koulutetun ja täydennyskoulutetun henkilöstön osuus sekä henkilöstön työkokemus. Tarjouksista laadittu kokonaistaloudellisuusvertailu seuraa oheismateriaalina. Vertailu osoittaa kokonaistaloudellisesti edullisimmiksi seuraavat tarjoukset: Mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen puitejärjestely - Attendo Oy Honkalinna - Esperi Care Oy Pansio - Aspa Palvelut Oy Sillansuu Salo - Ihattula Oy Loisto - Mehiläinen Oy Hannunharju - Mehiläinen Oy Katrineberg - LänsiTuuli Oy Palvelukoti Pisa - LänsiTuuli Oy Palvelukoti Honkavaara - LänsiTuuli Oy Palvelukoti Lipparinne - Aspa Palvelut Oy Sopukka Sauvo - V-S Hoitopalvelut Oy - Attendo Larosette Oy Rosinnen Palvelukoti - Aspa Palvelut Oy Merituuli Naantali

6 Raision kaupunki Pöytäkirja 6 (6) - Mainio Vire Oy Ykköskoti Ketunkallio Mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen puitejärjestely - Hopeaharjun Palvelukoti Oy - Hoitokoti Reimari Oy - Medivida Oy Ratamokoti Kokemäki - Medivida Oy Ratamokoti Turku - Esperi Care Oy Hoitokoti Salo - Hoitokoti Setälänpiha Oy - Mehiläinen Oy Tähtirinne Päihdekuntoutujien palveluasumisen puitejärjestely - Ihattula Oy Loisto - Coronaria Hoitoketju Oy - A-klinikkasäätiö Louhela - Mainio Vire Oy Ykköskoti Artukainen Päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen puitejärjestely - Hoitokoti Setälänpiha Oy - Medivida Oy Marjalinna - Medivida Oy Ratamokoti Turku - Hoitokoti Matinkartano Oy - Medivida Oy Ratamokoti Kokemäki - Coronaria Hoitoketju Oy - Sanaskoti Oy - A-klinikkasäätiö Anjalansalo Vaikeavammaisten palveluasumisen puitejärjestely - Hoitokoti Matinkartano Oy - Raision Oiva Oy - Hoitokoti Setälänpiha Oy - Yrjö & Hanna Oy - Esperi Care Oy Hoitokoti Kivitasku - Esperi Care Oy Hoitokoti Littoinen - Nuorten Ystävät Kotipesä - Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Vasaramäen Validia-talo - Attendo Joenranta Oy Joenranta

7 Raision kaupunki Pöytäkirja 7 (7) Tuetussa asumisessa tarjouksen kohteena on voinut olla pelkästään asumisen tukipalvelut tai sekä tukiasunto että tukipalvelut. Tarjouspyynnön mukaan kaikki tarjouspyynnön vaatimukset täyttävät tukiasunnot hyväksytään hankinnan piiriin. Koska yhtä tarjousta lukuun ottamatta tarjoukset ovat koskeneet sekä tukiasuntoa että tukipalveluita, on tarkoituksenmukaista, että kaikki tarjouspyynnön vaatimukset täyttävät tuetun asumisen tarjoukset hyväksytään. Tuetusta asumisesta on tehty seuraavat tarjoukset: Mielenterveyskuntoutujien tuettu asuminen - Arjessa Oy - Aspa Palvelut Oy - Attendo Oy - Attendo Larosette Oy - Attendo Neliapila Oy - Coronaria Hoitoketju Oy - Esperi Care Oy - Hoitokoti Peltola Oy - Hopeaharjun Palvelukoti Oy - Ihattula Oy Loisto - Kristillinen Suojakoti-säätiö - Mainio Vire Oy - Medivida Oy - Nuorten Ystävät - Provesta Oy - Sininauha Oy - Uudenmaan Tukitupa - Yrjö & Hanna Oy Päihdekuntoutujien tuettu asuminen - A-Klinikkasäätiö - Arjessa Oy - Aspa Palvelut Oy - Coronaria Hoitoketju Oy - Ihattula Oy Loisto - Mainio Vire Oy - Medivida Oy - Nuorten Ystävät - Provesta Oy - Sanaskoti Oy - Sininauha Oy - Uudenmaan Tukitupa

8 Raision kaupunki Pöytäkirja 8 (8) Vammaisten tuettu asuminen - AE Hoituripalvelut Oy - Arjessa Oy - Aspa Palvelut Oy - Coronaria Hoitoketju Oy - Esperi Care Oy - Invalidiliiton Asumispalvelut Oy - Mainio Vire Oy - Nuorten Ystävät - Provesta Oy - Uudenmaan Tukitupa - Yrjö & Hanna Oy Oheismateriaali 5 Tarjouspyyntö.pdf 6 Tarjousten avauspöytäkirja.pdf 7 Mielenterveyskuntoutujien palveluasumista koskevat vaatimukset.pdf 8 Mielenterveyskuntoutujien tehostettua palveluasumista koskevat vaatimukset.pdf 9 Päihdekuntoutujien palveluasumista koskevat vaatimukset.pdf 10 Päihdekuntoutujien tehostettua palveluasumista koskevat vaatimukset.pdf 11 Vaikeavammaisten palveluasumista koskevat vaatimukset.pdf 12 Tuettua asumista koskevat vaatimukset.pdf 13 Tarjousvertailu.pdf Päätösehdotus Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta päättää edellä mainituin perustein - sulkea Lipen Hoivakodin pois tarjouskilpailusta, - hylätä Mehiläinen Oy:n tarjouksen perustettavasta yksiköstä, - hylätä Provesta Oy:n tarjouksen perustettavasta yksiköstä, - hylätä Mehiläinen Oy:n tuetun asumisen tarjouksen Hannunharjun yksiköstä, - hylätä V-S Hoitopalvelut Oy:n tarjouksen päihdekuntoutujien palveluasumisesta, vaikeavammaisten palveluasumisesta sekä tarjoukset tuetusta asumisesta, - hylätä Pattes Bostäder-asunnot Ab Oy:n tarjouksen mielenterveyskuntoutujien palveluasumisesta ja päihdekuntoutujien palveluasumisesta ja - hylätä Kaarnakoti Oy:n tarjouksen mielenterveyskuntoutujien palveluasumisesta.

9 Raision kaupunki Pöytäkirja 9 (9) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta hyväksyy tarjouspyynnön vaatimusten ja ehtojen mukaisesti - mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen puitejärjestelyyn edellä mainitut tarjoukset - mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen puitejärjestelyyn edellä mainitut tarjoukset - päihdekuntoutujien palveluasumisen puitejärjestelyyn edellä mainitut tarjoukset - päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen puitejärjestelyyn edellä mainitut tarjoukset - vaikeavammaisten palveluasumiseen edellä mainitut tarjoukset Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta hyväksyy tarjouspyynnön vaatimusten ja ehtojen mukaisesti - mielenterveyskuntoutujien tuetun asumisen edellä mainitut tarjoukset - päihdekuntoutujien tuetun asumisen edellä mainitut tarjoukset ja - vammaisten tuetun asumisen edellä mainitut tarjoukset. Päätös Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Tiedoksi Tarjoajat Kaarinan kaupunki Liedon kunta Naantalin kaupunki Perusturvakuntayhtymä Akseli

10 Raision kaupunki Pöytäkirja 10 (10)

ERITYISRYHMIEN ASUMISPALVELUIDEN TARJOUSVERTAILU

ERITYISRYHMIEN ASUMISPALVELUIDEN TARJOUSVERTAILU AE Hoituripalvelut Oy A-Klinikkasäätiö Arjessa Oy Aspa Palvelut Oy Attendo Oy Anjalansalo Hillerinkuja Louhela Liljalaakso Turku Merituuli Naantali Sillansuu Salo Sopukka Sauvo Honkalinna Hoitovuorokauden

Lisätiedot

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 707/02.08.00/2014 127 Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 15.8.2014: Kotipalveluaterioiden kuljetuspalveluiden hankinnasta

Lisätiedot

Turvapalvelujen hankinta

Turvapalvelujen hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 91 Turvapalvelujen hankinta Asianro 582/02.08.00/2015 Talouspäällikkö Markku Liimatainen 10.6.2015: Hankittavat turvapalvelut ovat toimipisteittäin seuraavat: - Päihde-

Lisätiedot

Erikoislääkärikonsultaatioiden ja muiden sairaanhoidon erikoispalveluiden hankinta

Erikoislääkärikonsultaatioiden ja muiden sairaanhoidon erikoispalveluiden hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 431/02.08.00/2015 90 Erikoislääkärikonsultaatioiden ja muiden sairaanhoidon erikoispalveluiden hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 10.6.2015: Erikoislääkärikonsultaatioiden

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta Asian valmistelija: talouspäällikkö Markku Liimatainen Julkiset hankinnat

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (59) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 17:00-19:10

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (59) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 17:00-19:10 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (59) Kokoustiedot Aika 15.06.2016 keskiviikko klo 17:00-19:10 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Heikki Laine, puheenjohtaja Veli Jalonen Janne

Lisätiedot

Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluiden kilpailutuksen keskeyttäminen ja uudelleen kilpailuttaminen

Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluiden kilpailutuksen keskeyttäminen ja uudelleen kilpailuttaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 190 24.10.2012 Asianro 615/02.08.00/2012 68 Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluiden kilpailutuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (10) 335 Mielenterveysasiakkaiden asumispalvelujen hankinta HEL 2013-001542 T 02 08 02 00 Päätös päätti mielenterveysasiakkaiden asumispalvelujen hankinnasta esityslistalla

Lisätiedot

20. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (Kauklahden Validia-talo)

20. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (Kauklahden Validia-talo) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (9) 23 Vaikeavammaisten palveluasumisen hankinta HEL 2015-011023 T 02 08 02 00 Päätös Päätettävä tässä kokouksessa päätti tarjouskilpailun perusteella valita seuraavat

Lisätiedot

Tilintarkastajan valinta vuosiksi 2013-2016 ja mahdollinen kahden vuoden option käyttö

Tilintarkastajan valinta vuosiksi 2013-2016 ja mahdollinen kahden vuoden option käyttö Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tarkastuslautakunta 55 17.1.2013 Tarkastuslautakunta 9 26.2.2013 Asianro 529/02.02.01/2012 62 Tilintarkastajan valinta vuosiksi 2013-2016 ja mahdollinen kahden vuoden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (10) 385 Alle 65-vuotiaiden monisairaiden palveluasumisen hankinta HEL 2013-004418 T 02 08 02 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun tuloksena: Todeta, että tarjouskilpailussa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 63 Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoidon hankintapäätös HEL 2016-011499 T 02 08 02 00 Päätös n perhe- ja sosiaalipalvelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Lastensuojelu Sijaishuollon valvonta ja mitoitus (yksiköt, joihin Naantali on sijoittanut lapsia)

Lastensuojelu Sijaishuollon valvonta ja mitoitus (yksiköt, joihin Naantali on sijoittanut lapsia) Lastensuojelu Sijaishuollon valvonta ja mitoitus (yksiköt, joihin Naantali on sijoittanut lapsia) Lastensuojelupalvelut Omppu, Kaarina ( 1 hlö ) Viimeisin ohjaus- ja valvontakäynti: 8.3.2019 Hoitajamitoitus:

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2018 1 (5) 254 Oikaisuvaatimus kotihoidon saunapalvelujen hankinnasta HEL 2018-004548 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/10 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 127844 Ikääntyneiden asumispalvelut, Siun sote

Lisätiedot

Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut

Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palvelu HANKINTAKOHDE Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut Palvelun kuvaus Erityisryhmien kuntouttavilla asumispalveluilla tarkoitetaan

Lisätiedot

/2008. Pyydämme tarjoustanne IR-spektrofotometristä

/2008. Pyydämme tarjoustanne IR-spektrofotometristä Tarjouspyyntö 1(5) IR-spektrofotometri Pyydämme tarjoustanne IR-spektrofotometristä Hankintayksikkö Utinkatu 44-48, PL 43 puh. (05) 744 8000 Yhteyshenkilö Koulutuspäällikkö Pertti Lindroos pertti.lindroos@ksao.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) 5 Opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinta Pöydälle 29.09.2015 HEL 2015-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinnasta

Lisätiedot

Kilpailutuksen piirissä on noin 50 asiakaspaikkaa.

Kilpailutuksen piirissä on noin 50 asiakaspaikkaa. Vaikeavammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailutus Sotela 118/16.8.2016 Sotela 56/26.4.2016 Sotela 112/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa vaikeavammaisten ympärivuorokautista palveluasumista

Lisätiedot

Tarjoajien valintaa koskeva päätös tehtiin 9.9.2015 180 ja annettiin sähköpostitse tiedoksi tarjoajille 10.9.2015.

Tarjoajien valintaa koskeva päätös tehtiin 9.9.2015 180 ja annettiin sähköpostitse tiedoksi tarjoajille 10.9.2015. Kunnanhallitus 192 28.09.2015 TARJOAJIEN VALINTAA KOSKEVAN PÄÄTÖKSEN ITSEOIKAISU SIIKALATVAN KUNNAN SOSIAALI- JA PERUSTERVEYDENHUOLLON ULKOISTUKSEN HANKINTAA KOSKEVASSA TARJOUSKILPAILUSSA Kunnanhallitus

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Henkilöstön kehittämispalvelut-liikelaitoksen

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Henkilöstön kehittämispalvelut-liikelaitoksen Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (6) 4 Palvelumuotoilupalveluiden hankinta Oiva Akatemialle, hankinnan kilpailutus H153-15 HEL 2015-011778 T 02 08 02 00 Päätös Oiva Akatemian johtokunta päätti esittelijän

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) 17 Palmian työvoima vuokraus, H100-11-1 HEL 2011-010157 T 02 08 02 00 Päätös Johtokunta päätti vuokratyövoimapalveluiden hankinnasta esityslistalla esitetyin

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2016 1 (6) 112 Helsingin Kattopalvelu Oy:n oikaisuvaatimus rakennustekniikan yksikönjohtajan päätöksestä 12.4.2016 18 HEL 2016-002230 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA KIRKKONUMMENKUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelut PL 20 5.10.2009 02401 KIRKKONUMMI TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA HANKINNAN KOHDE Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2014 1 (5) 606 LTR Suunnittelu Oy:n hankintaoikaisuvaatimus koskien kiinteistölautakunnan hankintapäätöstä pienehköjen hankkeiden pää- ja arkkitehtisuunnittelupalvelujen

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) 64 Suojaus ja peittely H074-14 HEL 2014-010142 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Emicaid Oy, Mölnlycke Health Care Oy, OneMed Oy (1),

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Vammaisten asumispalvelujen hankkiminen/oma-aloitteinen hankintaoikaisu

Vammaisten asumispalvelujen hankkiminen/oma-aloitteinen hankintaoikaisu Sosiaalilautakunta 85 16.09.2016 Sosiaalilautakunta 96 29.09.2016 Vammaisten asumispalvelujen hankkiminen/oma-aloitteinen hankintaoikaisu 2337/02.08.00/2016 SOSLA 16.09.2016 85 Hankinnan toteutus: Uudenkaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 83 28.10.2014 TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS 377/232/2014 SOSTERV 83 Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-377 1513 116/232/2014 SOSTERV

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

Hankintaan sisältyvät palvelut. Ilmenevät liitteeltä palveluille asetetut vaatimukset Palvelusoritusten arvioitu määrä. Ilmenee tarjouslomakkeistolta

Hankintaan sisältyvät palvelut. Ilmenevät liitteeltä palveluille asetetut vaatimukset Palvelusoritusten arvioitu määrä. Ilmenee tarjouslomakkeistolta 1 Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: HANKINTAKOHDE HANKINNAN SISÄLTÖ JA LAAJUUS HANKINTAMÄÄRÄ Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut Palvelun kuvaus Liedon

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely

Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely Perusturvalautakunta 60 17.06.2014 Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely 558/02.08.00/2013 PL 60 Hankintapäätös päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018

Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018 Hallitus 227 09.10.2014 Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018 964/02.08.00.04.01.00.06/2014 EKSTPHAL 227 Eksoten hallitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (5) 20 Palvelutalojen siivouspalvelujen hankinta HEL 2015-011341 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää - hyväksyä sosiaali- ja terveysviraston palvelutalojen siivouspalveluihin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/ (5) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/ (5) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/2014 1 (5) 65 Haavanhoitotarvikkeet H072-14 HEL 2014-010140 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä B.Braun Medical Oy, BSN Medical Oy, Convatec Oy, FennoMedical

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2015 1 (8) 276 Kriisi- ja tilapäismajoituksen hankinta sosiaali- ja terveysvirastossa HEL 2015-004328 T 02 08 02 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun perusteella valita

Lisätiedot

Hankinnassa palvelut luokitellaan kohderyhmien tarpeiden mukaisesti eri osioihin. Hoito toteutetaan palveluntuottajan laitoksessa.

Hankinnassa palvelut luokitellaan kohderyhmien tarpeiden mukaisesti eri osioihin. Hoito toteutetaan palveluntuottajan laitoksessa. Sosiaali- ja terveyslautakunta 155 18.12.2012 Päihdehuollon kuntouttavan laitoshoidon hankinta 276/551/2012 SOTE 155 Sosiaali- ja terveyslautakunta käsitteli viime kokouksessaan päihdehuol lon kun touttavan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 126 Ikkunan tiivistys- ja korjaustyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013851 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja osahankinnat

Hankinnan kohde ja osahankinnat Yhtymähallitus 114 09.12.2014 Kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden hankinta 26/05.02.04/2014 Yhtymähallitus 114 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus päätti 20.5.2014 jatkaa kehitysvammaisten

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/14 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 136477 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tehostettu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (9) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (9) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (9) 334 Asunnottomien tuetun asumisen ja päihdehuollon asumispalvelujen hankinta HEL 2013-001540 T 02 08 02 00 Päätös päätti asunnottomien tuetun asumisen ja päihdehuollon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 41 Hankintaoikaisuvaatimus teknisen palvelun lautakunnan päätökseen 16.2.2017 16 HEL 2016-009930 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä esityslistatekstissä mainituin

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/7 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 137226 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tukiasuminen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 19/2013 1 (9) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/20 17.12.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 19/2013 1 (9) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/20 17.12.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 19/2013 1 (9) Päätettävä tässä kokouksessa 20 Sosiaali- ja terveysviraston kehitysvammaisten ja autismin kirjon asiakkaiden asumisen hankinta HEL 2013-002499 T 02 08 02 00

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31395 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31395 Päiväys 1/14 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Joensuun, Kontiolahden ja Outokummun sosiaali-

Lisätiedot

SEUDULLINEN IKÄIHMISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS

SEUDULLINEN IKÄIHMISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS Perusturvalautakunta 30 01.04.2009 Perusturvalautakunta 63 02.09.2009 SEUDULLINEN IKÄIHMISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KILPAILUTUS 111/60/2009 PETUL 30 Tammelan kunnassa on Hoiva

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

1. Laitoskatkaisuhoito alkoholivieroitusoireiden hoitamiseksi ja alkoholin käytön katkaisemiseksi

1. Laitoskatkaisuhoito alkoholivieroitusoireiden hoitamiseksi ja alkoholin käytön katkaisemiseksi Sosiaali- ja terveysltk. 134 03.11.2016 PÄIHDEHOITOPALVELUIDEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 134 Valmistelu ja lisätiedot: aikuissosiaalityön päällikkö Anne Green 040 512 9694, hankintapäällikkö Tuure Marku

Lisätiedot

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Sote 38/15.3.2016 Sote 222/15.12.2015 Sote 111/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa kehitysvammaisten autettua palveluasumista yksityisiltä

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut

Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palvelu HANKINTAKOHDE Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut Palvelun kuvaus Erityisryhmien kuntouttavilla asumispalveluilla tarkoitetaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Tj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Tj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2015 1 (5) 158 Arkkitehtuuritoimisto B&M Oy:n hankintaoikaisuvaatimus HKL:n kiinteistöissä tehtävien arkkitehti- ja pääsuunnittelutöiden puitejärjestelystä HEL 2015-008728

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) 97 Anpe Oy:n hankintaoikaisuvaatimus, suurtehoimurointi- ja puhallustöiden puitesopimus vuodelle 2013, toimitusjohtajan päätös 24 5.3.2013 HEL 2012-015760 T 02

Lisätiedot

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan.

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan. JU.INNANINFRA Dnro 205/ 2017 Hämeenlinnan kaupungin Hiekoitushiekan poiston ja puhtaanapidon urakka Tarjouspyynnön kohde Hämeenlinnan kaupunki, Linnanlnfra-liikelaitos pyytää tarjouksia Hämeenlinnan kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille 2018 2021 ja optiona tilivuosille 2022 2023 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/169/02.08.00.02/2018 Kaupunkikonsernin tilintarkastuspalveluiden hankinta vuosille

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Oikeustapauksia - Teemana tarjoajan soveltuvuus

Oikeustapauksia - Teemana tarjoajan soveltuvuus Oikeustapauksia - Teemana tarjoajan soveltuvuus Kuntamarkkinat 13.-14.9.2017 hankinta-asiantuntija Olli Jylhä Tarjoajan soveltuvuus Hankintayksikkö voi asettaa vaatimuksia tarjoajan soveltuvuudelle Vaatimuksilla

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2014 1 (6) 408 Lääkärityövoiman vuokraaminen Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston päivystysyksiköihin HEL 2014-009676 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) ASUNNOTTOMIEN ASUMIS-JA TUKIPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet Hankinnan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (5) 72 Liiketalouden ja hallinnon alan oppisopimuskoulutukset, hankinnan kilpailutus H061-17 HEL 2017-005402 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä oppisopimuskoulutuksena

Lisätiedot

Hankittavat soittimet ja hankintamäärät on sanottu liitteellä KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET

Hankittavat soittimet ja hankintamäärät on sanottu liitteellä KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA LIIKUNTAVÄLINEISTÄ Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen KARTANONRAAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (6) 45 Sähkötöiden puitesopimus vuodelle 2014 HEL 2013-015290 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä Ict Sähkö Oy:n, Saa- ja Sähkö Oy:n, Sähkö-Keidas Oy:n, Sähköurakointi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Hank/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Hank/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (6) 29 Teolliset elintarvikkeet yhteishankinta H121-16 HEL 2016-008264 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä Kespro Oy:n, Lihel Oy Solinan, Valio Oy:n, Suomen Iglu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Esityslista 3/2014 1 (5) 15 Sähkötöiden puitesopimus vuodelle 2014 HEL 2013-015290 T 02 08 03 00 Päätösehdotus päättää hylätä Ict Sähkö Oy:n, Saa- ja Sähkö Oy:n, Sähkö-Keidas Oy:n, Sähköurakointi

Lisätiedot

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan 1 Sisällys 1 Sote-hankintamenettelyn lyhyt kuvaus... 1 2 Hankintamenettelyn perustaminen... 2 2.1.1 Tarjouspyynnön julkaisu... 2 2.1.2 Tarjousten jättäminen ja vastaanotto... 3 2.1.3 Hankintapäätös ja

Lisätiedot

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein?

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hallitusforum 6.10.2012 Helsingin Messukeskus Elina Skarra Lakimies Suomen Kiinteistöliitto ry Suomen Kiinteistöliitto ry Taloyhtiön velvollisuus kilpailuttaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 1 Vison Alliance Partners Oy:n tekemä hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä, 10.12.2013 526, koskien infrahankkeiden projektinjohtopalveluiden

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2017 1 (6) 5 Monivuotisten kasvien taimihankinnan puitejärjestely 2017 2018 hankintayhteistyössä Helsingin kaupungin rakentamispalvelun (Stara) kanssa HEL 2017-001449

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (8) 106 Vanhusten päivätoiminnan hankinta HEL 2014-010586 T 02 08 02 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun tuloksena valita kohderyhmittäin seuraavat tarjoajat

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/3 7.5.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/3 7.5.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (6) 3 Hankintaoikaisuvaatimuksen hylkääminen, teknisen palvelun lautakunnan päätös 5.3.2015, 52 HEL 2014-013735 T 02 08 03 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Kansalliset hankinnat sekä sosiaali- ja terveyspalvelut sekä muut erityiset palveluhankinnat

Kansalliset hankinnat sekä sosiaali- ja terveyspalvelut sekä muut erityiset palveluhankinnat Kansalliset hankinnat sekä sosiaali- ja terveyspalvelut sekä muut erityiset palveluhankinnat Johtava lakimies Katariina Huikko Kansalliset hankinnat OSA III, luku 11» Tavara- ja palveluhankinnat, jotka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (6) 3 Liikkumisen apuvälineet H018-14 HEL 2014-011257 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä seuraavat tarjoukset kolmeksi (3) vuodeksi hinnaltaan edullisimpina. Algol-Trehab

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015

Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015 Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari Jonna Törnroos Lakimies, varatuomari jonna.tornroos(at)kuntaliitto.fi 10 luku - Ehdokkaiden ja tarjoajien valinta sekä tarjouksen valinta 1 (2) 79

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 63 Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoidon hankintapäätös HEL 2016-011499 T 02 08 02 00 Päätös n perhe- ja sosiaalipalvelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VESIHUOLTOLAITOKSEN HUOLTOAUTOSTA

TARJOUSPYYNTÖ VESIHUOLTOLAITOKSEN HUOLTOAUTOSTA TARJOUSPYYNTÖ VESIHUOLTOLAITOKSEN HUOLTOAUTOSTA Sonkajärven kunta, vesihuoltolaitos pyytää tarjoustanne vesihuoltolaitokselle kertaostona hankittavasta, käytetystä huoltoajoneuvosta. Autoa tullaan käyttämään

Lisätiedot

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut 16.6.2010 UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1. OSTAJA... 3 2. HANKINTAMENETTELY...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Henkilöstö- ja kehittämispalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Henkilöstö- ja kehittämispalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Projektinhallinnan konsultointipalvelut sosiaali- ja terveysvirastoa varten HEL 2016-002088 T 02 08 02 00 H041-16 Päätös Päätöksen perustelut Hankinnan kohde Hankintamenettely

Lisätiedot

Kaukolämmön piirissä on tällä hetkellä n. 70 kiinteistöä ja vuoden 2014 arvioitu kulutus on n. 8.000 MWh. Kaukolämpöverkoston pituus on noin 6,9 km.

Kaukolämmön piirissä on tällä hetkellä n. 70 kiinteistöä ja vuoden 2014 arvioitu kulutus on n. 8.000 MWh. Kaukolämpöverkoston pituus on noin 6,9 km. 1(5) KINNULAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Tekninen toimisto PL 1 01.04.2014 43900 KINNULA KIINTEÄN POLTTOAINEEN TOIMITTAMINEN Kinnulan kunta pyytää tarjousta kiinteän polttoaineen (hake) toimittamisesta Kinnulan

Lisätiedot