Asunto Oy Porin Puuvillapuisto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asunto Oy Porin Puuvillapuisto"

Transkriptio

1 Asunto Oy Porin Puuvillapuisto Kehäkuja 8, Läntinen Toejoki Maalämpö Huonekorkeus 270 Kiinteistönhoitopalvelu Lämpöeristetyt varastot Rajoittuu puistoon Huoneistot 2h, k, s 55 m2 3h, k, s 74 m2 3h, k, s 78m2 ESITTELYT JA MYYNTI: Kiinteistömaailma Satakodit Oy Yrjönkatu 10, Pori p RAKENTAJA: TYÖYHTEENLIITTYMÄ KEHÄKUJA Rakennuspalvelu Dynamo Oy, Rakennustoimisto Santala Oy ja Insinööritoimisto Antti Lehtilä Oy

2 Asunto Oy Porin Puuvillapuisto Laadukkaita ja tyylikkäitä rivitalokoteja valmistuu vuoden 2015 loppupuolella Läntiselle Toejoelle. Hyvä suunnittelu, sisustussuunnitelijan valitsemat materiaalit ja varusteet, mm. Puustellin keittiö, tekevät asumisesta viihtyisää. Tavanomaista suurempi huonekorkeus sekä isot ikkunat luovat avaruutta ja valoisuutta. Maalämpö takaa edulliset asumiskustannukset. Yhtiöllä on oma, puiston ympäröimä tontti. Keskustaan matkaa on vain 2,5 km ja uuden Puuvillan kauppakeskuksen palvelut ja Kirjurinluodon kaupunkipuisto sijaitsevat noin 1.5 km kävelymatkan päässä.

3 2h, k, s 55 m2 Mh ,80 Vh Arvioitu hoitovastike: 121 / kk (2,20 / m2)

4 2h, k, s 55 m2 Mikro lisävaruste

5 3h, k, s 74 m2 Mh Vh Arvioitu hoitovastike: 162,80 / kk (2,20 / m2)

6 3h, k, s 74 m2

7 3h, k, s 79 m2 Mh Vh Arvioitu hoitovastike: 173,80 / kk (2,20 / m2)

8 Eteläpihat Oma tontti Tontti rajoittuu kolmelta sivulta puistoon

9 Huonekorkeus 270 Lämpöeristetyt varastot huoneiston yhteydessä Tuulettuva alapohja ontelolaatalla Paalutus

10 RAKENNUSTAPASELOSTUS As. Oy Porin Puuvillapuisto. Kehäkuja 8, Toejoki Oman tontin pinta-ala 2847m2. As. Oy Porin Puuvillapuisto- niminen yhtiö muodostuu 8 asunnon rivitalosta ja katoksesta PERUSTAMINEN JA PIHA Rakennus perustetaan pohjatutkimuksen ohjeiden mukaan ja rakennesuunnitelmien mukaan. Perustuksena on betonipaaluperustus. ALAPOHJA Tuulettuvan alapohjan kantavana rakenteena on ontelolaatta. Ontelolaatan päällä on EPS eriste rakennesuunnitelmien mukaan. ULKOSEINÄT Ulkoseinät ovat puurunkoisia ja mineraalivilla eristeisiä. Ulkoverhouksena on hienosahattua paneelia UTV. YLÄPOHJA Yläpohjan kantavat rakenteet tehdään tehdasvalmisteisilla ristikoilla. Yläpohjan eristeenä on SPU AL 30mm ja puhallusvilla 400mm. VESIKATTO Vesikatto tehdään rakennesuunnitelmien mukaan. Rakennuksen vesikatteena on pystysaumattu pelti ja aluskatteena kondenssisuojattu aluskate. Päätyräystäissä sekä katon läpivienneissä on vesikatteen väriin sopiva pellitys tai erityinen läpivientikappale. HUONEISTON VARASTOT Varastojen lattioissa on maalattu betonilattia. Seinissä ja katossa kipsilevy. Seinät ja katto maalataan, mutta niissä ei suoriteta kittausta. Varustuksena on valaisin ja pistorasia. LATTIAPÄÄLLYSTEET Asuinhuoneiden, keittiön ja eteistilojen lattioissa on laminaatti käyttöluokka 32. Pesuhuoneessa, saunassa, kodinhoitohuoneessa ja WC:ssä on laattalattia HL:20 / m2. SEINÄPÄÄLLYSTEET Asuinhuoneiden sekä keittiön seinät ovat pääosin maalattuja. Pesuhuoneen seinät laatoitetaan HL:20 /m2. WC:n ja kodinhoitohuoneen seinät on pääosin maalattu. Keittiössä pesupöydän/työpöydän ja yläkaappien välissä on lasilevy. Saunan seinät paneloidaan lämpökäsitellyllä haavalla. Suihkutila erotetaan jakoseinäkkeellä.

11 KATTOPINNOITTEET Saunan ja kylpyhuoneen katot sekä saunojen seinät ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Muut katot mdf paneelia. IKKUNAT Ikkunat ovat 3-lasisia puu-alumiinirakenteisia MSE/L ikkunoita. OVET Sisäovet ovat tehdasmaalattuja laakaovia. Saunan ovi on kokolasinen ovi. Ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä tehdasmaalattuja lasiaukkoisia ovia, varaston ovet ovat umpiovia. KALUSTEET JA LAITTEET Kaikki kalusteet ovat vakiorakenteisia, kalustesuunnitelman mukaisia. Keittiöön sijoitetaan 4-levyinen 60 cm keraaminen liesitaso, liesituuletin sekä korkea yhdistelmä jääpakastinkaappi. Integroidut kodinkoneet ei sisälly vakiohintaan. Mikro ei sisälly kodinkoneisiin. Asunnossa on astianpesukone sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunassa on sähkökiuas (6 kw). Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Tarkemmat tiedot kalusteista, varusteista ja laitteista erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. LVI - TYÖT LVI-työt tehdään erikoispiirustusten mukaan. Asuinnoissa on huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet lämmöntalteenotolla. Ilmamäärät ovat säädettävissä huoneistokohtaisesti. Taloyhtiön vesiposti on teknisessä tilassa ja talovarastossa. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ Rakennuksessa on maalämpö ja energia otetaan lämpökaivoista. Lämmönjako vesikiertoisella lattialämmitysputkistolla, jota säädetään huoneistokohtaisilla termostaateilla. SÄHKÖTYÖT Sähkötyöt tehdään erikoispiirustusten mukaan. Autokatoksessa on pistorasiat. Kiinteistön yhteiset piha-alueet, sekä asuntojen omat piha-alueet valaistaan pihapylväsvalaisimin. Ulkoterasseilla on pistorasiat. Talo liitetään antenniverkkoon, ei kaapeli TV:tä. Asuntoihin tehdään avoin tietoverkkojärjestelmä. Asuntokohtaiset antenni- ja puhelinliitynnät olohuoneessa, sekä kaikissa makuuhuoneissa. Muut sähköistysratkaisut, varustetaso ja sähkökalusteet sähkötyöohjeistuksen mukaisesti. TAKKA JA SAVUPIIPPU Takka ja savupiippu ovat lisävarusteita.

12 HUONEKORKEUS Huoneistojen sisäkorkeus on n. 2,7 m arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. YHTEISTILAT Yhtiön tekninen tila ja talovarasto. Lattia-, seinä-, ja kattopinnat maalataan. Ei kittausta. AUTOPAIKOTUS Tontille toteutetaan autopaikkoja yhteensä 8 kpl katoksessa. Katos paikat varustetaan sähköpisteellä. Loput 6 kpl avopaikkoja. TERASSIT Terassit ovat kyllästettyä puuta piirustusten mukaisesti. Terassit ovat maantasossa. PIHA-ALUE Piha tehdään pihasuunnitelman mukaisesti. Pihan liikennealueen pintarakenne on soramursketta. Pääoven kohdalle tehdään osaksi laatoitus. Nurmikkoalueet tehdään asemapiirroksen osoittamilta osin, samoin istutukset ja kulkutiet. AUTOSUOJA Autosuojassa on 8 kpl autokatospaikkoja. Autokatoksessa on soramurske, katoksessa ristikon alapaarteen alapinnassa on valkoinen teräsprofiilipelti. Vesikatto tehdään rakennesuunnitelmien mukaan. Rakennuksen vesikatteena on pystysaumattu pelti ja aluskatteena kondenssisuojattu aluskate. Päätyräystäissä sekä katon läpivienneissä on vesikatteen väriin sopiva pellitys tai erityinen läpivientikappale. Katto on lämpöeristämätön. MUUTOSTYÖT Oikeus vähäisiin teknisiin muutoksiin pidätetään. MYYNTI: KIINTEISTÖMAAILMA Satakodit Oy, Yrjönkatu 10, Pori RAKENTAJA: TYÖYHTEENLIITTYMÄ KEHÄKUJA. Asemamestarinkatu 3, Pori. Rakennuspalvelu Dynamo Oy, Rakennustoimisto Santala Oy ja Insinööritoimisto Antti Lehtilä Oy