John Deere -ruiskut. Etusijalla laatu ja ruiskutustarkkuus. Hinattavat John Deere -ruiskut. Laatutietoisen viljelijän valinta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "John Deere -ruiskut. Etusijalla laatu ja ruiskutustarkkuus. Hinattavat John Deere -ruiskut. Laatutietoisen viljelijän valinta."

Transkriptio

1 John Deere -ruiskut Etusijalla laatu ja ruiskutustarkkuus Hinattavat John Deere -ruiskut. Laatutietoisen viljelijän valinta.

2 John Deere osaa kasvinsuojelun Kasvinsuojelun onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttaa kolme päätekijää. Ensisijalla on oikean tehoaineen valinta. Oleellista on myös, että ruiskutusajankohta on oikea. Ruiskun tekniikalla on niin ikään suuri merkitys, miten ruiskutus onnistuu. Ruiskun on oltava riittävän tehokas, jotta kaikki kasvustot saadaan ruiskutettua ajallaan. Leveä puomisto ja suuri säiliö ovat tietenkin tärkeitä tekijöitä. Oleellisinta kuitenkin on ruiskutuksen onnistuminen teknisesti. Ruiskutus on suoritettava tarkasti ja tehokkaasti. Siihen kuuluu ruiskutustyön suunnittelu, säiliön täyttö, tehoaineen annostelu suunnitelman mukaan, työvaiheiden muistiinkirjaus ja ruiskun huuhtelu ja työn onnistumisen seuranta. Uudenaikaisen tekniikkansa ja etevien käyttöominaiuuksiensa ansiosta John Deere -ruiskulla työskentely on helpompaa ruiskutustarkkuus on erinomainen työsaavutus on korkea työskentely on kustannustehokasta John Deere -ruiskut täyttävät kaikki europoppalaisissa ympäristösäädöksissä asetetut määräykset ja rajoitukset. 5. Huuhtelu / laimennus AutoDilute AutoDilute tarkoittaa automaattista ruikutusnesteen laimennustoimintoa. Erillinen pumppu syöttää puhdasvesisäiliöstä vettä huuhtelusuuttimen kautta ruiskutussäiliöön. Laimennettu neste ohjautuu ruiskutuspumpun syöttämänä sekä puomiston putkistoon että säiliön sekoitukseen. Kuljettaja voi päättää riippuen siitä mitä seosta säiliössä on, ja mitä kasvia seuraavaksi ruiskutetaan joko tyhjentää säiliön vahvapitoisuuksisen seoksen kerralla ja nopeasti tai asteittain seosta laimentaen tiettyyn laimennusasteeseen saakka. Ja mikä tärkeintä: säädöt voidaan tehdä traktorin ohjaamosta. 4. Ruiskutus Vakaa ja kestävä puomisto John Deeren puomisto on useiden puolueeettomien koetuslaitosten testien mukaan markkinoiden vakain. Tasainen levitys, suuri ruiskutustarkkuus. Puomisto on myös erittäin kestävä ja suuttimet ovat suojattu koko puomiston matkalta. Nestekierrätys takaa tarkan aloituksen. Venttiilien sulkeuduttua nestekierto jää päälle eikä seos saostu putkistoon. Venttiilin avauksen jälkeen kaikissa suuttimissa seos on tasalaatuista. TwinFluid. Ilma-avusteiset TwinFluid-suuttimet mahdollistavat nestemäärän vähentämisen. Säiliöllinen riittää suurelle pinta-alalle. Uudenaikaista ja innovatiivisinta tekniikkaa. John Deere -ruisku voidaan varustaa monilla automaattitoiminnoilla ruiskutustuloksen maksimoimiseksi ja kuljettajan työn helpottamiseksi.

3 1. Suunnittelu Planning & Documentation ja tietojen keruu FieldDoc- ja HarvestDoc -sovellukset Huolellinen kasvinsuojelutoimenpiteiden suunnittelu maatilan toimistossa on ruiskutustyön ensimmäinen vaihe. Se alkaa edellisen satokauden tietojen tarkastelulla. John Deere -puimurissa HarvestDoc -sovellus on kerännyt tiedot edellissyksyn sadon määrästä ja kosteudesta. Muistiin on puinnin aikana mahdollisesti tallennettu myös rikkarkasvipesäkkeiden ja kasvitautipaikkojen sijainti. Ruiskutuksen toimenpidekartta voidaankin piirtää, kun tähän vielä lisätään tiedot maalajinäytteestä ja lannoituksesta. Tiedot talennetaan muistikortille ja viedään traktorissa olevaan ruiskun GreenStar-hallintalaitteeseen. Ruiskutustyön aikana sama laite toimii muistikortin ohjaamana ja tallentaa muistiin ruiskutusmäärän, mikä tieto on hyödyksi, kun kasvukauden onnistumista arvioidaan sadonkorjuun jälkeen. 2. Täyttö Nestemäärälaskuri Nestemäärälaskuri korvaa kuulakynän ja taskulaskimen. John Deeren laskurin avulla saat hetkessä selville kuinka paljon tehoainetta, yhtä tai useampia, tarvitaan täyttä tai vajaata säiliötä varten. Laitteeseen tallennetaan perustiedot, kuten pinta-ala ja säiliössä oleva vesimäärä sekä ruiskutusmäärä. Vastaus tulee muutamassa sekunnissa. Aikaa säästyy, ruiskutussatsista tulee oikean kokoinen ja ennen kaikkea tehoainetta ei mene hukkaan eikä ympäristö saastu, koska ainetta ei jää yli. Hallintalaitteisto Ruiskun vasempaan etukulmaan on keskitetty kaikki, mikä liittyy täyttöön ja seoksen sekoittamiseen. Nesteen virtausta hallitaan kahdella selkein symbolein varustetulla venttiilillä. Ylitäytön estoautomatiikka on lisävaruste. Tehoaineen sekoitussäiliö on hallintalaitepaneelin takana luontevalla korkeudella. Sitä voidaan myös käyttää tehoaineastian huuhteluun. 3. Kuljetus Nopea tiellä Ruiskun runko on mitoitettu niin, että hujippunopeudella voidaan ajaa myös täysin säiliöin. 700-sarja: 40 km/h, 800-sarja 50 km/h. Jousitettu akselisto Jousitetun akseliston (lisävaruste) hyödyt ovat moninaiset. Siirtoajonopeuden kasvaessa tehollinen työaika pellolla lisääntyy. Ajo on turvallista. Jousitus vähentää itse ruiskuun kohdistuvia rasituksia, mikä pidentää laitteiston käyttöikää.

4 Vahvat perinteet kasvinsuojelussa John Deerellä on yli 70 vuoden kokemus ruiskujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Nykyisin työtä tehdään maailmanlaajuisesti. Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa on erilliset kehitysohjelmat, joita suunnitteluosastot toteuttavat kyseisten alueiden viljelyolosuhteet huomioonottaen. Työtä tehdään käyttäjälähtöisesti. Pellolla John Deeren suunnittelija on usein nähty vieras. Tällä tavoin viljelijän antama palaute tulee suoraan oikeaan osoitteeseen, ja ideat jalostuvat uusien teknisten ratkaisujen muodossa entistä paremmiksi koneiksi. John Deere pystyy myös yhdistelemään eri tuotekehityskeskuksissa käytettyjä tekniikoita, jolloin tuloksena syntyy uudenaikaisia, luotettavia ja suorituskykyisiä koneita. Valitessasi John Deere -ruiskun, saat enemmän kuin nykyaikaisen työkoneen. Samaan kauppaan sisältyy maailman johtavan maatalouskonevalmistajan asiakastuki, josta Suomessa vastaa Agrimarket. John Deere -ruiskukauppiaat ovat asiantuntijoita, jotka osaavat neuvoa kattavasti kasvinsuojeluun liittyvissä asioissa. Agrimarketista asiakas saa kaiken, mitä kasvinsuojeluun tarvitaan.

5 Ennakkoon tilaavalle etua! Hankit ruiskun edullisimmin tilaamalla sen ennakkoon jo syksyn aikana. Ennakko-ostajan edut ovat parhaat! Hinattavat 700-sarjan ruiskut % Discount 8 4 % % % 3 3 % Sept-Oct Nov-Feb Delivery Discount Early Order Discount 700-sarjan hinattavat ruiskut soveltuvat suuremmille maatiloille ja urakoitsijoille. Niiden rakenne on vankka, vääntöjäykkä ja tasapainoinen. Puomisto on mahdollisimman lähellä säiliön takaseinää. Painonjakauma on optimaalinen niin täydellä kuin vajaallakin säiliöllä. Siirtoajossa yhdistelmä on turvallinen ja rinnepelloilla kulku on vakaata. Mallisto: Säiliötilavuus 2400 l, 3200 l tai 4000 l. Huuhteluvesisäiliö 300 l. Puomistot m, taitto kahdessa osassa tai m, taitto kolmessa osassa. 700i-sarjan mallin perustana on tavallinen 700-sarjan ruisku, mutta sen varustustasoa on monin tavoin terästetty. Se voidaan varustaa lukuisin automaattitoiminnoin. Esim. SprayerPro-automatiikka ohjaa mm. lohkoventtiileitä paikkatietoon perustuen. Tarjolla on myös traktorin automaattiohjaus, automaattinen puomiston korkeussäätö ja tietojen tallennus paikkatietoon perustuen.

6 Hinattavat 800-sarjan ruiskut 700i- ja 800i-ruiskujen uudenaikainen tekniikka palkittiin Agritechnicassa hopeamitalilla. Kun hehtaareita on paljon, edellytetään ruiskulta mittavaa työsaavutusta. Säiliökoot 4000 litraan saakka ja jopa 40 m puomisto takaavat työn edistymisen ripeästi. i-tason (Intelligent) varustelu on parasta, mitä ruiskumaailmassa on saatavana. i-tason ominaisuuksia: SprayerPro-automatiikka hallitsee ja ohjaa pää- ja lohkoventtiileiden toimintaa avaten ja sulkien ne paikkaohjatusti. BoomTrac-automatiikka säätää puomiston korkeutta ja kallistusta pitäen ruiskutuskorkeuden esiasetuksen mukaisena. FieldDoc-sovellus on sama kuin traktoreissa ja puimureissa käytetty peltolohkokarttoihin perustuva ohjaus-, hallinta- ja tiedonkeruujärjestelmä. AutoTrac-automaattiohjaus pitää traktorin oikealla ajolinjalla estäen kaksoisruiskutuksen ja aukkopaikkojen synnyn. Ilma-avusteisen TwinFlowjärjestelmän ansiosta ruiskutusmäärä voidaan pitää pienenä. Altistuminen tuulelle on vähäisempää ja neste löytää tiensä kasvien lehdille. Säiliötilavuus 3200 l tai 4000 l. Huuhteluvesisäiliö 400 l. Puomistot m, taitto kahdessa osassa tai m, taitto kolmessa osassa.

7 Palkittua tekniikkaa: John Deere i-sovellukset Tuottava maanviljely edellyttää kustannustehokasta työskentelyä ja tuotantopanosten tarkkaa annostelua ja levitystä. Jokainen viljelyvaihe pellolla on suoritettava tarkasti ja huolella. John Deeren i-sovellukset ovat innovatiivisinta tekniikkaa, mitä viljelijöille ja urakoitsijoille on tarjolla. Se peruustuu GPSsatelliittipaikannukseen tuoden paikkatiedon mahdollistaman tarkkuuden kaikkiin työvaiheisiin, myös ruiskutukseen. Järjestelmän peruspilari on värinäyttö, jonka kuoriin on integroitu tietokone ohjelmistoineen. Se ohjaa työkoneen toimintoja. Toisaalta laitteen keräämä tieto voidaan siirtää maatilan kotitietokoneelle, jolloin dataa voidaan käyttää viljelysuunitelmien pohjana. AutoTrac-automaattiohjaus Estää päällekkäinajon ja aukkopaikkojen synnyn Toimii myös hämärässä, pitää traktorin oikeassa suunnassa Ruiskutuksen tarkentuessa tuotantopanoksia ei mene hukkaan Parantaa tuottavuutta, lisää ajamisen vaivattomuutta AutoDilute-laimennus Täysin automatisoitu ruiskutusnesteen laimennus Voidaan säätää laimentamaan neste monivaiheisesti tai jatkuvatoimisesti Voidaan säätää laimentamaan neste tiettyyn laimennusasteeseen saakka Laimennuksen laskuri varmistaa kunkin vaiheen tarkkuuden Nopeuttaa ruiskun tyhjennyksen BoomTrac-puomistoautomatiikka Helpottaa kuljettajan työtä Automatiikka on integroitu puomiston vakaimeen Pitää puomiston asetetulla korkeudella ja säätää sen kallistusta automaattisesti esim. rinteissä Leveiden puomistojen säätö nopeutuu Näytöt ja hallintalaitteet Näytön koteloon on integroitu tietokone Kaksi mallia GS 1800, näppäinhallinta ja GS 2600, kosketusnäyttö Näyttö toimii ruiskun halintalaitteena, selkeät valikot, sama laite toimii myös paikkatietoon perustuvien toimintojen aivona ja muistina FieldDoc -sovellus Mahdollistaa kotitietokoneella tehtyjen ruiskutuskarttojen käytön Tallentaa muistiin, missä ja kuinka paljon nestettä on ruiskutettu Tekee muistiinpanojen teon tarpeettomasti, tieto jää koneen muistiin SprayerPro-ruiskutusautomatiikka Hallitsee ja ohjaa pää- ja lohkoventtiileiden toimintaa avaten ja sulkien ne paikkaohjatusti Minimoi kaksoisruiskutuksen ja aukkopaikat epäsäännöllisillä peltolohkoilla Nopeuttaa ruiskutusta, mahdollistaa työskentelyn hämärässä Automaattitoiminnot helpottavat kuljettajan työtä StarFire itc -vastaanotin Saanut TÜV-luokituslaitoksen virallisen hyväksynnän Tarkka signaali kaikissa olosuhteissa Kompensoi mäkisen maaston vaikutuksen Nestemäärälaskuri Laskee tarkasti kuinka paljon tehoainetta tarvitaan täyteen tai vajaaseen säiliöön Säiliöln täyttö nopeutuu ja helpottuu Laskee säiliössä olevan nesteen määrän ja pinta-alan, jolle ko. neste riittää Säästää aikaa ja estää väärän seossuhteen syntymisen Tarkentaa tuotantopanosten käytön

8 Jokainen pisara on rahan arvoinen Tehoaineiden osuus kasvinsuojelukustannuksista on n. 60%. Kustannussäästöjä haettaessa tarkka ruiskutus ja tehokas kalusto ovat ratkaisevassa roolissa. Traktorin ajo-opastin auttaa pysymään oikealla ajolinjalla, jolloin ruiskutus tapahtuu tarkasti. John Deere -ruiskun levitystarkkuus ja -tasaisuus on omaa luokkaansa. Lisäksi se voidaan varustella kattavasti, jolloin työtehokkuus paranee ja inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee. John Deere -ruiskut ovat asiantuntemuksella suunnitellut ja ammattitaidolla valmistetut. Niiden markkinoinnista vastaa maatalouskoneisiin erikoistunut organisaatio, Agrimarket, jolla on hyvin toimivat myynninjälkeiset tukitoiminnot. Peltokuumolantie Hyvinkää Puh Telefax Edullinen Agriraha-rahoitus Tarjoamme joustavia rahoituspalveluja maatilan ja urakoitsijan tarpeisiin. AGRIRAHArahoitusratkaisut ovat joustavia ja takaisinmaksu räätälöidään asiakkaan omien tarpeiden pohjalta. Ja mikä parasta: AGRIRAHA on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusvaihtoehto. Tämä esite on koottu kansainväliseen käyttöön suunnitellusta materiaalista. Suomessa myytävät tuotteet saattavat poiketa joiltakin yksityiskohdiltaan esitteen tiedoista. Varmista koneiden varustus ja saatavuus John Deere -myyjältä. Tiedot sitoumuksetta. Valmistaja pidättää oikeuden tuotemuutoksiin niistä ennalta ilmoittamatta ja ilman velvoitetta tehdä vastaavia muutoksia jo myytyihin tuotteisiin. John Deeren kelta-vihreä väri, loikkaava peura -symboli ja JOHN DEERE -nimi ovat Deere & Companyn tavaramerkkejä. YY FIN 8/10 1/1/2

6R-sarjan traktorit. 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien

6R-sarjan traktorit. 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien 6R-sarjan traktorit 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien 2 6R-sarjan traktorit Esittely Suunnannäyttäjä John Deeren suosittu keskikokoluokan 6000-sarjan mallisto on nyt uusiutunut perusteellisesti.

Lisätiedot

John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit.

John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit. John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit. JD-niittomurskainmallisto John Deerellä on markkinoiden näyttävin, laadukkain ja laajin niittomurskainmallisto.

Lisätiedot

S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla

S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla 2 John Deere -leikkuupuimurit Esittely John Deere tulee koko rintaman leveydellä John Deere tekee puhdasta jälkeä ja tehokkaasti. Mallistostamme

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

Ensivaikutelma on ainutkertainen!

Ensivaikutelma on ainutkertainen! UX Ensivaikutelma on ainutkertainen! Huippuluokan ruiskutustekniikkaa Iskuvoimainen, kompakti hinattava ruisku, joka painaa vähän ja sen painopiste on alhaalla, ja se on kuljetettavissa luotettavasti ja

Lisätiedot

VISIO INNOVAATIO JOHTAJUUS LAATU LUOTETTAVUUS TUKI YLPEYS SITOUTUMINEN

VISIO INNOVAATIO JOHTAJUUS LAATU LUOTETTAVUUS TUKI YLPEYS SITOUTUMINEN 140-255 HV 7600 Voimaa, suorituskykyä ja tehokkuutta Tunnustettu ja palkittu Massey Ferguson -traktorimallisto VISIO INNOVAATIO JOHTAJUUS LAATU LUOTETTAVUUS TUKI YLPEYS SITOUTUMINEN Perustellusti palkittu.

Lisätiedot

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59 KONEET 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo Traktorit ja etukuormaajat John Deere -kiinteistötraktorit... 4 5G... 7 5M... 8 5R... 9 5E... 10 John Deere 6030... 11 Käyttäjäjuttu: Lentävää rehunkorjuuta...

Lisätiedot

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL ja TL GEOspread. Lannoitteenlevittimet

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL ja TL GEOspread. Lannoitteenlevittimet Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL ja TL GEOspread Lannoitteenlevittimet Jokainen kasvusto ansaitsee parasta huolenpitoa Every Crop Deserves the Best Care Teknologian avulla parempi tulevaisuus, tätä

Lisätiedot

Variotronic VarioGuide VarioDoc ISOBUS Varioterminal

Variotronic VarioGuide VarioDoc ISOBUS Varioterminal Variotronic VarioGuide VarioDoc ISOBUS Varioterminal 2 Fendt Variotronic 3 Huipputeknologiaa integroinnin avulla Fendtin maatalouskoneiden kehityksen johtoajatus on "Älykäs integrointi", jonka mukaisesti

Lisätiedot

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä

Lisätiedot

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli.

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. 2 Se on erilainen. Se on parempi. Niitä löytyy joka lähtöön. John Deere Gator -lava-ajoneuvo on työkalu. Jotkut hankkivat sen viedäkseen

Lisätiedot

2014 T U O T E K U V A S T O

2014 T U O T E K U V A S T O 2014 TUOTE KUVASTO MAAILMANLAAJUISTA TARKKUUTTA Ag Leader on omistautunut olemaan tarkkuusviljelyn alueella maailmanlaajuinen edelläkävijä. Yhä laajenevan toimistojen, edustajien ja jälleenmyyjien maailmanlaajuisen

Lisätiedot

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sisällysluettelo Sivu 04 Sinulle suunniteltu MF:n ammattitaidolla Sivu 06 Massey Ferguson. Tehoa ja suorituskykyä aidoimmillaan. Sivu 10 Uuden

Lisätiedot

Torjunta-ainetöiden työhygienia

Torjunta-ainetöiden työhygienia Työsuojeluoppaita ja -ohjeita 13 Torjunta-ainetöiden työhygienia SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Työsuojeluosasto Tampere 2002 Hermes, Tampere 2002 2. painos ISBN 952 00 0666 4 ISSN 1456 257X Sisältö 1.

Lisätiedot

Puimurit LEXION 780 770 760 750 740

Puimurit LEXION 780 770 760 750 740 Puimurit LEXION 780 770 760 750 740 Puinnin pitää olla yksinkertaista. Ihanteesi: puimuri, joka pui automaattisesti. Nyt voit saada sen. LEXION. Löydä, koe ja käytä CLAAS'in kehittämä maailmanuutuus: ensimmäinen

Lisätiedot

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Karhottimet 9000 Sarja Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Täysi mallisto Kverneland Taarup Duo piikit Kaikki Kverneland Taarup karhottimet on varustettu Duo piikeillä, jotka karhottavat tehokkaasti ja

Lisätiedot

FIN. Valtra T-sarja HiTech / Versu / Direct 140 224 hv

FIN. Valtra T-sarja HiTech / Versu / Direct 140 224 hv FIN Valtra T-sarja HiTech / Versu / Direct 40 224 hv Valtra T 2 Valtra T-sarja 40 224 hv / HiTech Versu Direct Sivu 5... Individually Yours Sivu 7... Tehty Suomessa Sivu 8... Kuusisylteristä voimaa Sivu

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

6020SE -TRAKTORIT. Uudet 4- ja 6-sylinteriset 75 110 hv:n traktorit AGRITECHNICA 2001. Teknologiaa, joka tuottaa

6020SE -TRAKTORIT. Uudet 4- ja 6-sylinteriset 75 110 hv:n traktorit AGRITECHNICA 2001. Teknologiaa, joka tuottaa AGRITECHNICA 2001 Kulta- ja hopeamitaleita John Deeren kehitystyölle. 2 x Kultaa - Aktiivi-istuin - Quad Link erillisjousitus 5 x Hopeaa - Viljan rikkoontumisen mittausjärjestelmä - Epäkesko erottelulieriö

Lisätiedot

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet www.lely.com innovators in agriculture On aina ilo avata uusi paali Maksimaalinen teho leveän noukkimen avulla 2,25 mm:n kiinteäpiikkinen noukin kerää helposti

Lisätiedot

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet Kiinteäkammioiset paalaimet www.lely.com innovators in agriculture n ilo avata uusi paali Luotettava suoritusteho Tila, joka rehulla on virrata koneeseen, määrittää tuotoksen suuruuden. Tukoksilta vältytään

Lisätiedot

COMIA C4 C6 C8 KOKOLUOKKANSA EDELLÄKÄVIJÄ

COMIA C4 C6 C8 KOKOLUOKKANSA EDELLÄKÄVIJÄ COMIA C4 C6 C8 KOKOLUOKKANSA EDELLÄKÄVIJÄ TUOTTAVAA PUINTIA Tehokkuus leikkuupöydällä parantaa tuottavuutta HALLITTUA VOIMAA Pienemmällä kulutuksella sama teho PUHDISTUKSEN EDELLÄKÄVIJÄ Markkinoiden helpoin

Lisätiedot

Uusi runko-ohjattu kurottaja

Uusi runko-ohjattu kurottaja AGRITECHNICA 2001 Kulta- ja hopeamitaleita John Deeren kehitystyölle. 2 x Kultaa - Aktiivi-istuin - Quad Link erillisjousitus 5 x Hopeaa - Viljan rikkoontumisen mittausjärjestelmä - Epäkesko erottelulieriö

Lisätiedot

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi AMMATTILAISEN KONEET Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille www.agrimarket.fi www.deere.fi Sisällysluettelo Myyjäverkosto palveluksessanne...3 John Deere -kiinteistötraktorit...4

Lisätiedot

VALTRA S-SARJA. 290-400 hv YOUR WORKING MACHINE

VALTRA S-SARJA. 290-400 hv YOUR WORKING MACHINE VALTRA S-SARJA 290-400 hv YOUR WORKING MACHINE ISO TRAKTORI, JOLTA VOIT ODOTTAA ISOJA TULOKSIA. SISÄLLYSLUETTELO Valtra S-sarja...4 ACGO Power moottori...10 Voimansiirto...12 Ergonomia ja käytettävyys...14

Lisätiedot

TUOTEUUTISET FOX PONSSE. PONSSE ErgO 8w UUSI PONSSE BUFFALO JOUKKOKÄSITTELY

TUOTEUUTISET FOX PONSSE. PONSSE ErgO 8w UUSI PONSSE BUFFALO JOUKKOKÄSITTELY TUOTEUUTISET 2010 PONSSE FOX PONSSE ErgO 8w UUSI PONSSE BUFFALO JOUKKOKÄSITTELY PONSSE FOX UUSI PONSSE FOX voittaa vaikeakulkuiset JA PEhmEÄT PUUNKOrJUUOLOSUhTEET Uudessa PONSSE Fox -harvesterissa yhdistyy

Lisätiedot

LAUTASNIITTOKONEET. fella.eu. Kompakti kulmavaihde. Ammattimainen Tehokas Taloudellinen

LAUTASNIITTOKONEET. fella.eu. Kompakti kulmavaihde. Ammattimainen Tehokas Taloudellinen LAUTASNIITTOKONEET Kompakti kulmavaihde Ammattimainen Tehokas Taloudellinen fella.eu 2 MADE IN GERMANY PARAS SATO FELLA on jo yli 95 vuoden ajan tunnettu innovatiivisesta tekniikastaan, erinomaisesta laadustaan

Lisätiedot

720 722 724 Fendt 700 Vario 700

720 722 724 Fendt 700 Vario 700 720 722 724 Fendt 700 Vario 700 Uusi Fendt 700 Vario Täydellinen luokassaan Uuden 700-sarjan Varion myötä Fendt tuo markkinoille korkean teholuokan kompaktin traktorin, jonka käytännölliset innovaatiot

Lisätiedot

Maaseutuverkoston opintomatka Saksaan 18.6. 21.6.2012

Maaseutuverkoston opintomatka Saksaan 18.6. 21.6.2012 Maaseutuverkoston opintomatkana järjestettiin ProAgrian toimitusjohtajille ja heidän sidosryhmissä toimiville tahoille opintomatka Saksaan 18.-21.6.2012. Opintomatka alkoi lennolla Helsingistä Stuttgartiin,

Lisätiedot