John Deere -ruiskut. Etusijalla laatu ja ruiskutustarkkuus. Hinattavat John Deere -ruiskut. Laatutietoisen viljelijän valinta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "John Deere -ruiskut. Etusijalla laatu ja ruiskutustarkkuus. Hinattavat John Deere -ruiskut. Laatutietoisen viljelijän valinta."

Transkriptio

1 John Deere -ruiskut Etusijalla laatu ja ruiskutustarkkuus Hinattavat John Deere -ruiskut. Laatutietoisen viljelijän valinta.

2 John Deere osaa kasvinsuojelun Kasvinsuojelun onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttaa kolme päätekijää. Ensisijalla on oikean tehoaineen valinta. Oleellista on myös, että ruiskutusajankohta on oikea. Ruiskun tekniikalla on niin ikään suuri merkitys, miten ruiskutus onnistuu. Ruiskun on oltava riittävän tehokas, jotta kaikki kasvustot saadaan ruiskutettua ajallaan. Leveä puomisto ja suuri säiliö ovat tietenkin tärkeitä tekijöitä. Oleellisinta kuitenkin on ruiskutuksen onnistuminen teknisesti. Ruiskutus on suoritettava tarkasti ja tehokkaasti. Siihen kuuluu ruiskutustyön suunnittelu, säiliön täyttö, tehoaineen annostelu suunnitelman mukaan, työvaiheiden muistiinkirjaus ja ruiskun huuhtelu ja työn onnistumisen seuranta. Uudenaikaisen tekniikkansa ja etevien käyttöominaiuuksiensa ansiosta John Deere -ruiskulla työskentely on helpompaa ruiskutustarkkuus on erinomainen työsaavutus on korkea työskentely on kustannustehokasta John Deere -ruiskut täyttävät kaikki europoppalaisissa ympäristösäädöksissä asetetut määräykset ja rajoitukset. 5. Huuhtelu / laimennus AutoDilute AutoDilute tarkoittaa automaattista ruikutusnesteen laimennustoimintoa. Erillinen pumppu syöttää puhdasvesisäiliöstä vettä huuhtelusuuttimen kautta ruiskutussäiliöön. Laimennettu neste ohjautuu ruiskutuspumpun syöttämänä sekä puomiston putkistoon että säiliön sekoitukseen. Kuljettaja voi päättää riippuen siitä mitä seosta säiliössä on, ja mitä kasvia seuraavaksi ruiskutetaan joko tyhjentää säiliön vahvapitoisuuksisen seoksen kerralla ja nopeasti tai asteittain seosta laimentaen tiettyyn laimennusasteeseen saakka. Ja mikä tärkeintä: säädöt voidaan tehdä traktorin ohjaamosta. 4. Ruiskutus Vakaa ja kestävä puomisto John Deeren puomisto on useiden puolueeettomien koetuslaitosten testien mukaan markkinoiden vakain. Tasainen levitys, suuri ruiskutustarkkuus. Puomisto on myös erittäin kestävä ja suuttimet ovat suojattu koko puomiston matkalta. Nestekierrätys takaa tarkan aloituksen. Venttiilien sulkeuduttua nestekierto jää päälle eikä seos saostu putkistoon. Venttiilin avauksen jälkeen kaikissa suuttimissa seos on tasalaatuista. TwinFluid. Ilma-avusteiset TwinFluid-suuttimet mahdollistavat nestemäärän vähentämisen. Säiliöllinen riittää suurelle pinta-alalle. Uudenaikaista ja innovatiivisinta tekniikkaa. John Deere -ruisku voidaan varustaa monilla automaattitoiminnoilla ruiskutustuloksen maksimoimiseksi ja kuljettajan työn helpottamiseksi.

3 1. Suunnittelu Planning & Documentation ja tietojen keruu FieldDoc- ja HarvestDoc -sovellukset Huolellinen kasvinsuojelutoimenpiteiden suunnittelu maatilan toimistossa on ruiskutustyön ensimmäinen vaihe. Se alkaa edellisen satokauden tietojen tarkastelulla. John Deere -puimurissa HarvestDoc -sovellus on kerännyt tiedot edellissyksyn sadon määrästä ja kosteudesta. Muistiin on puinnin aikana mahdollisesti tallennettu myös rikkarkasvipesäkkeiden ja kasvitautipaikkojen sijainti. Ruiskutuksen toimenpidekartta voidaankin piirtää, kun tähän vielä lisätään tiedot maalajinäytteestä ja lannoituksesta. Tiedot talennetaan muistikortille ja viedään traktorissa olevaan ruiskun GreenStar-hallintalaitteeseen. Ruiskutustyön aikana sama laite toimii muistikortin ohjaamana ja tallentaa muistiin ruiskutusmäärän, mikä tieto on hyödyksi, kun kasvukauden onnistumista arvioidaan sadonkorjuun jälkeen. 2. Täyttö Nestemäärälaskuri Nestemäärälaskuri korvaa kuulakynän ja taskulaskimen. John Deeren laskurin avulla saat hetkessä selville kuinka paljon tehoainetta, yhtä tai useampia, tarvitaan täyttä tai vajaata säiliötä varten. Laitteeseen tallennetaan perustiedot, kuten pinta-ala ja säiliössä oleva vesimäärä sekä ruiskutusmäärä. Vastaus tulee muutamassa sekunnissa. Aikaa säästyy, ruiskutussatsista tulee oikean kokoinen ja ennen kaikkea tehoainetta ei mene hukkaan eikä ympäristö saastu, koska ainetta ei jää yli. Hallintalaitteisto Ruiskun vasempaan etukulmaan on keskitetty kaikki, mikä liittyy täyttöön ja seoksen sekoittamiseen. Nesteen virtausta hallitaan kahdella selkein symbolein varustetulla venttiilillä. Ylitäytön estoautomatiikka on lisävaruste. Tehoaineen sekoitussäiliö on hallintalaitepaneelin takana luontevalla korkeudella. Sitä voidaan myös käyttää tehoaineastian huuhteluun. 3. Kuljetus Nopea tiellä Ruiskun runko on mitoitettu niin, että hujippunopeudella voidaan ajaa myös täysin säiliöin. 700-sarja: 40 km/h, 800-sarja 50 km/h. Jousitettu akselisto Jousitetun akseliston (lisävaruste) hyödyt ovat moninaiset. Siirtoajonopeuden kasvaessa tehollinen työaika pellolla lisääntyy. Ajo on turvallista. Jousitus vähentää itse ruiskuun kohdistuvia rasituksia, mikä pidentää laitteiston käyttöikää.

4 Vahvat perinteet kasvinsuojelussa John Deerellä on yli 70 vuoden kokemus ruiskujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Nykyisin työtä tehdään maailmanlaajuisesti. Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa on erilliset kehitysohjelmat, joita suunnitteluosastot toteuttavat kyseisten alueiden viljelyolosuhteet huomioonottaen. Työtä tehdään käyttäjälähtöisesti. Pellolla John Deeren suunnittelija on usein nähty vieras. Tällä tavoin viljelijän antama palaute tulee suoraan oikeaan osoitteeseen, ja ideat jalostuvat uusien teknisten ratkaisujen muodossa entistä paremmiksi koneiksi. John Deere pystyy myös yhdistelemään eri tuotekehityskeskuksissa käytettyjä tekniikoita, jolloin tuloksena syntyy uudenaikaisia, luotettavia ja suorituskykyisiä koneita. Valitessasi John Deere -ruiskun, saat enemmän kuin nykyaikaisen työkoneen. Samaan kauppaan sisältyy maailman johtavan maatalouskonevalmistajan asiakastuki, josta Suomessa vastaa Agrimarket. John Deere -ruiskukauppiaat ovat asiantuntijoita, jotka osaavat neuvoa kattavasti kasvinsuojeluun liittyvissä asioissa. Agrimarketista asiakas saa kaiken, mitä kasvinsuojeluun tarvitaan.

5 Ennakkoon tilaavalle etua! Hankit ruiskun edullisimmin tilaamalla sen ennakkoon jo syksyn aikana. Ennakko-ostajan edut ovat parhaat! Hinattavat 700-sarjan ruiskut % Discount 8 4 % % % 3 3 % Sept-Oct Nov-Feb Delivery Discount Early Order Discount 700-sarjan hinattavat ruiskut soveltuvat suuremmille maatiloille ja urakoitsijoille. Niiden rakenne on vankka, vääntöjäykkä ja tasapainoinen. Puomisto on mahdollisimman lähellä säiliön takaseinää. Painonjakauma on optimaalinen niin täydellä kuin vajaallakin säiliöllä. Siirtoajossa yhdistelmä on turvallinen ja rinnepelloilla kulku on vakaata. Mallisto: Säiliötilavuus 2400 l, 3200 l tai 4000 l. Huuhteluvesisäiliö 300 l. Puomistot m, taitto kahdessa osassa tai m, taitto kolmessa osassa. 700i-sarjan mallin perustana on tavallinen 700-sarjan ruisku, mutta sen varustustasoa on monin tavoin terästetty. Se voidaan varustaa lukuisin automaattitoiminnoin. Esim. SprayerPro-automatiikka ohjaa mm. lohkoventtiileitä paikkatietoon perustuen. Tarjolla on myös traktorin automaattiohjaus, automaattinen puomiston korkeussäätö ja tietojen tallennus paikkatietoon perustuen.

6 Hinattavat 800-sarjan ruiskut 700i- ja 800i-ruiskujen uudenaikainen tekniikka palkittiin Agritechnicassa hopeamitalilla. Kun hehtaareita on paljon, edellytetään ruiskulta mittavaa työsaavutusta. Säiliökoot 4000 litraan saakka ja jopa 40 m puomisto takaavat työn edistymisen ripeästi. i-tason (Intelligent) varustelu on parasta, mitä ruiskumaailmassa on saatavana. i-tason ominaisuuksia: SprayerPro-automatiikka hallitsee ja ohjaa pää- ja lohkoventtiileiden toimintaa avaten ja sulkien ne paikkaohjatusti. BoomTrac-automatiikka säätää puomiston korkeutta ja kallistusta pitäen ruiskutuskorkeuden esiasetuksen mukaisena. FieldDoc-sovellus on sama kuin traktoreissa ja puimureissa käytetty peltolohkokarttoihin perustuva ohjaus-, hallinta- ja tiedonkeruujärjestelmä. AutoTrac-automaattiohjaus pitää traktorin oikealla ajolinjalla estäen kaksoisruiskutuksen ja aukkopaikkojen synnyn. Ilma-avusteisen TwinFlowjärjestelmän ansiosta ruiskutusmäärä voidaan pitää pienenä. Altistuminen tuulelle on vähäisempää ja neste löytää tiensä kasvien lehdille. Säiliötilavuus 3200 l tai 4000 l. Huuhteluvesisäiliö 400 l. Puomistot m, taitto kahdessa osassa tai m, taitto kolmessa osassa.

7 Palkittua tekniikkaa: John Deere i-sovellukset Tuottava maanviljely edellyttää kustannustehokasta työskentelyä ja tuotantopanosten tarkkaa annostelua ja levitystä. Jokainen viljelyvaihe pellolla on suoritettava tarkasti ja huolella. John Deeren i-sovellukset ovat innovatiivisinta tekniikkaa, mitä viljelijöille ja urakoitsijoille on tarjolla. Se peruustuu GPSsatelliittipaikannukseen tuoden paikkatiedon mahdollistaman tarkkuuden kaikkiin työvaiheisiin, myös ruiskutukseen. Järjestelmän peruspilari on värinäyttö, jonka kuoriin on integroitu tietokone ohjelmistoineen. Se ohjaa työkoneen toimintoja. Toisaalta laitteen keräämä tieto voidaan siirtää maatilan kotitietokoneelle, jolloin dataa voidaan käyttää viljelysuunitelmien pohjana. AutoTrac-automaattiohjaus Estää päällekkäinajon ja aukkopaikkojen synnyn Toimii myös hämärässä, pitää traktorin oikeassa suunnassa Ruiskutuksen tarkentuessa tuotantopanoksia ei mene hukkaan Parantaa tuottavuutta, lisää ajamisen vaivattomuutta AutoDilute-laimennus Täysin automatisoitu ruiskutusnesteen laimennus Voidaan säätää laimentamaan neste monivaiheisesti tai jatkuvatoimisesti Voidaan säätää laimentamaan neste tiettyyn laimennusasteeseen saakka Laimennuksen laskuri varmistaa kunkin vaiheen tarkkuuden Nopeuttaa ruiskun tyhjennyksen BoomTrac-puomistoautomatiikka Helpottaa kuljettajan työtä Automatiikka on integroitu puomiston vakaimeen Pitää puomiston asetetulla korkeudella ja säätää sen kallistusta automaattisesti esim. rinteissä Leveiden puomistojen säätö nopeutuu Näytöt ja hallintalaitteet Näytön koteloon on integroitu tietokone Kaksi mallia GS 1800, näppäinhallinta ja GS 2600, kosketusnäyttö Näyttö toimii ruiskun halintalaitteena, selkeät valikot, sama laite toimii myös paikkatietoon perustuvien toimintojen aivona ja muistina FieldDoc -sovellus Mahdollistaa kotitietokoneella tehtyjen ruiskutuskarttojen käytön Tallentaa muistiin, missä ja kuinka paljon nestettä on ruiskutettu Tekee muistiinpanojen teon tarpeettomasti, tieto jää koneen muistiin SprayerPro-ruiskutusautomatiikka Hallitsee ja ohjaa pää- ja lohkoventtiileiden toimintaa avaten ja sulkien ne paikkaohjatusti Minimoi kaksoisruiskutuksen ja aukkopaikat epäsäännöllisillä peltolohkoilla Nopeuttaa ruiskutusta, mahdollistaa työskentelyn hämärässä Automaattitoiminnot helpottavat kuljettajan työtä StarFire itc -vastaanotin Saanut TÜV-luokituslaitoksen virallisen hyväksynnän Tarkka signaali kaikissa olosuhteissa Kompensoi mäkisen maaston vaikutuksen Nestemäärälaskuri Laskee tarkasti kuinka paljon tehoainetta tarvitaan täyteen tai vajaaseen säiliöön Säiliöln täyttö nopeutuu ja helpottuu Laskee säiliössä olevan nesteen määrän ja pinta-alan, jolle ko. neste riittää Säästää aikaa ja estää väärän seossuhteen syntymisen Tarkentaa tuotantopanosten käytön

8 Jokainen pisara on rahan arvoinen Tehoaineiden osuus kasvinsuojelukustannuksista on n. 60%. Kustannussäästöjä haettaessa tarkka ruiskutus ja tehokas kalusto ovat ratkaisevassa roolissa. Traktorin ajo-opastin auttaa pysymään oikealla ajolinjalla, jolloin ruiskutus tapahtuu tarkasti. John Deere -ruiskun levitystarkkuus ja -tasaisuus on omaa luokkaansa. Lisäksi se voidaan varustella kattavasti, jolloin työtehokkuus paranee ja inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee. John Deere -ruiskut ovat asiantuntemuksella suunnitellut ja ammattitaidolla valmistetut. Niiden markkinoinnista vastaa maatalouskoneisiin erikoistunut organisaatio, Agrimarket, jolla on hyvin toimivat myynninjälkeiset tukitoiminnot. Peltokuumolantie Hyvinkää Puh Telefax Edullinen Agriraha-rahoitus Tarjoamme joustavia rahoituspalveluja maatilan ja urakoitsijan tarpeisiin. AGRIRAHArahoitusratkaisut ovat joustavia ja takaisinmaksu räätälöidään asiakkaan omien tarpeiden pohjalta. Ja mikä parasta: AGRIRAHA on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusvaihtoehto. Tämä esite on koottu kansainväliseen käyttöön suunnitellusta materiaalista. Suomessa myytävät tuotteet saattavat poiketa joiltakin yksityiskohdiltaan esitteen tiedoista. Varmista koneiden varustus ja saatavuus John Deere -myyjältä. Tiedot sitoumuksetta. Valmistaja pidättää oikeuden tuotemuutoksiin niistä ennalta ilmoittamatta ja ilman velvoitetta tehdä vastaavia muutoksia jo myytyihin tuotteisiin. John Deeren kelta-vihreä väri, loikkaava peura -symboli ja JOHN DEERE -nimi ovat Deere & Companyn tavaramerkkejä. YY FIN 8/10 1/1/2

Tarkasti ja kustannustehokkaasti. JD 700/700i -malliston hinattavat kasvinsuojeluruiskut

Tarkasti ja kustannustehokkaasti. JD 700/700i -malliston hinattavat kasvinsuojeluruiskut Tarkasti ja kustannustehokkaasti JD 700/700i -malliston hinattavat kasvinsuojeluruiskut 2 700/700i-malliston hinattavat ruiskut, esittely Sisällysluettelo Johdanto... 2 3 700/700i -sarjojen hinattavat

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

KASVINSUOJELURUISKUT. Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn

KASVINSUOJELURUISKUT. Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn KASVINSUOJELURUISKUT Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn Valinnanvaraa ja sopeutumiskykyä. Modulaarinen Junkkari. KASVINSUOJELURUISKUT Junkkari-ruiskut ovat modulirakenteisia. Se

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

HD 200 SelectSpray-kasvinsuojeluruisku. Erinomainen ruiskutustarkkuus ja kestävyys

HD 200 SelectSpray-kasvinsuojeluruisku. Erinomainen ruiskutustarkkuus ja kestävyys HD 200 SelectSpray-kasvinsuojeluruisku Erinomainen ruiskutustarkkuus ja kestävyys 2 HD 200 SelectSpray -kasvinsuojeluruisku Tarkkatoiminen ruisku kuuluu golfkentän hoidon perusvarustukseen John Deere -ruisku

Lisätiedot

KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0%

KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0% KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO HINNASTO 1.6.2016 ALKAEN Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0% AGROMEHANIKA RUISKU T Seppo Kuisma Oy tuo maahan AGROMEHANIKA kasvinsuojeluruiskuja.

Lisätiedot

Kasvinsuojeluruiskun tekniikka ja suutinvalinta. Kasvinsuojelukoulutus

Kasvinsuojeluruiskun tekniikka ja suutinvalinta. Kasvinsuojelukoulutus Kasvinsuojeluruiskun tekniikka ja suutinvalinta Kasvinsuojelukoulutus Kasvinsuojelutekniikan ongelmat Alhainen hyötysuhde jopa noin 90 % torjunta-aineesta joutuu hukkaan Ruiskutustekniikan taso heikko

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Automaattiohjaus ja siihen liittyvät tekniikat Sovellukset, joita voit päivittää tarpeen mukaan

Automaattiohjaus ja siihen liittyvät tekniikat Sovellukset, joita voit päivittää tarpeen mukaan Automaattiohjaus ja siihen liittyvät tekniikat Sovellukset, joita voit päivittää tarpeen mukaan 2 John Deeren GPS-paikannussovellukset. Järjestelmä, joka kasvaa tarpeittesi mukaan. Sisällysluettelo John

Lisätiedot

KAsvinsuojeluruiskut. Viljely

KAsvinsuojeluruiskut. Viljely KAsvinsuojeluruiskut Viljely KAsvinsuojeluruiskut Modulaarinen SAMI-kasvinsuojeluruisku SAMI-ruiskut ovat modulirakenteisia. Se tarkoittaa, että voit valita runko-, pumppu-, venttiili- ja puomistomalleistamme

Lisätiedot

Annostelutekniikkaa vaativiin tilanteisiin

Annostelutekniikkaa vaativiin tilanteisiin FLEXIMIX 4K-EVOLUTION Elektroninen annosteluyksikkö neljällä virtausventtiilillä Maalin syöttö - kaksoiskalvopumput - paineastiat - mäntäpumput Ruiskutusmenetelmät - korkeapaine - sivuilma-avusteinen korkeapaine

Lisätiedot

Made for efficient farmers

Made for efficient farmers Made for efficient farmers ISOMATCH TELLUS GO, work easy. be in control. Maataloudessa tarvitaan tehokkuutta. Korkeampia satoja vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kustannuksilla. Se tarkoittaa myös tuotantopanosten

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

Täsmäviljely viljelijän näkökannasta Juha Hartikainen Suonentieto Oy

Täsmäviljely viljelijän näkökannasta Juha Hartikainen Suonentieto Oy Täsmäviljely viljelijän näkökannasta Juha Hartikainen Suonentieto Oy Täsmäviljely Tarkennetussa kasvinviljelyssä eli täsmäviljelyssä viljelytoimenpiteet suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan paikkatietojen

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET

TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET Lariette 2000 LARIUS LARIETTE KORKEAPAINEMAALAUSLAITE VIIVAMAALAUKSIIN Lariette on Lariuksen viivamaalauslaite valikoiman pienin ja samalla edullisin malli. Sen on

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut 2 3 AMATRON 3 Lannoitteenlevittimien, kasvinsuojeluruiskujen ja kylvökoneiden ohjausyksikkö mahdollistaa

Lisätiedot

Ennen ruiskutusta ja ruiskutuksen aikana. Danish Agricultural Advisory Service National Centre Plant Production

Ennen ruiskutusta ja ruiskutuksen aikana. Danish Agricultural Advisory Service National Centre Plant Production Ennen ruiskutusta ja ruiskutuksen aikana Mieti ennakkoon toimenpiteesi! Varasto Enne ruiskutusta Kuljetus Ruiskutuksen aikana Jätteet Ruiskutuksen jälkeen Ennen ruiskutusta - ennakkosuunnitelma Etäisyys

Lisätiedot

AgriGPS-automaatioiden hyödyt maatiloille

AgriGPS-automaatioiden hyödyt maatiloille AgriGPS-automaatioiden hyödyt maatiloille Jussi Koskinen, Myyntijohtaja Matti Ronkainen, Tuotepäällikkö Tage Stam, Myynti, Tekninen tuki LASERLAITTEET TRIMNET GIS KÄMMEN-RTK AGRI GNSS-LAITTEET GEOSPATIAL

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

KUN TIETO TULEE AVARUUDESTA KAIKKI ON MAHDOLLISTA!

KUN TIETO TULEE AVARUUDESTA KAIKKI ON MAHDOLLISTA! KUN TIETO TULEE AVARUUDESTA KAIKKI ON MAHDOLLISTA! GEOTRIM ja TRIMBLE parasta tarkkuutta ja tehokkuutta Suomen maatiloille! HYÖDYT MAATALOUDESSA sopii kaikille tiloille ja koneille! Geotrim Oy on Suomen

Lisätiedot

Tee tuottavaa tulosta tehokkaalla ruiskutuksella...

Tee tuottavaa tulosta tehokkaalla ruiskutuksella... Tee tuottavaa tulosta tehokkaalla ruiskutuksella... www.hardi-twin.com www.hardi-international.com Esimerkki 1: Valitse HARDI TWIN seuraavalla kerralla, kun hankit ruiskun Ruiskuta nopeammin - Lisää työtehoa

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

TURVAKASSARATKAISU KÄTEISEN RAHAN KIERRÄTYKSEEN

TURVAKASSARATKAISU KÄTEISEN RAHAN KIERRÄTYKSEEN TURVAKASSARATKAISU KÄTEISEN RAHAN KIERRÄTYKSEEN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille turvakassaratkaisua seteleiden ja kolikoiden kierrätykseen. Laitekokoonpano on esitelty tässä dokumentissa.

Lisätiedot

Uuden kylvölannoitinmalliston täsmäviljelymahdollisuudet

Uuden kylvölannoitinmalliston täsmäviljelymahdollisuudet Uuden kylvölannoitinmalliston täsmäviljelymahdollisuudet Junkkari Oy Mitä on täsmäviljely? Täsmäviljely kylvötyössä nyt Täsmäviljelyn hyödyt kylvötyössä Täsmäviljelyn mahdollisuudet tulevaisuudessa MSK

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

KASVINSUOJELUN ASIANTUNTIJA

KASVINSUOJELUN ASIANTUNTIJA KASVINSUOJELUN ASIANTUNTIJA HARDI ruiskutustekniikkaa tilan tarpeiden mukaan HARDI MASTER HARDI RANGER HARDI NAVIGATOR HARDI COMMANDER HARDI ALPHA www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS MASTER Ensiluokkaista ruiskutusteknologiaa

Lisätiedot

Juha Anttila Vilppulasta

Juha Anttila Vilppulasta Juha Anttila Vilppulasta Tässä kuvia asennuksesta T 190 Valtraan. Toistaiseksi öljy otettu suoraan pikaliittimistä, tarkoitus kyllä liittää kallistus hydrauliikan tulo farmiventtiiliin ja sitten käyttää

Lisätiedot

Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin Optimaalinen säilytyskapasiteetti ja turvallinen käsittely

Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin Optimaalinen säilytyskapasiteetti ja turvallinen käsittely Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin Optimaalinen säilytyskapasiteetti ja turvallinen käsittely Tehokasta tilankäyttöä ja tehokkuutta Renkaiden ja rengassarjojen optimaalinen säilytys

Lisätiedot

ENERGIA ILTA IISOY / Scandic Station 23.5.2013

ENERGIA ILTA IISOY / Scandic Station 23.5.2013 ENERGIA ILTA IISOY / Scandic Station 23.5.2013 Energia?! Kiinteistön käyttäjät sekä tekniset laitteistot käyttävät ja kuluttavat energiaa Jokin laite säätää ja ohjaa tätä kulutusta. Ohjauslaitteet keskitetty

Lisätiedot

LUOTETTAVAT JA JOUSTAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄT

LUOTETTAVAT JA JOUSTAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄT OHJAUSJÄRJESTELMÄT LUOTETTAVAT JA JOUSTAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄT Mepun ohjausjärjestelmät ovat joustavia ja turvallisia käyttää. Luotettavien järjestelmien ansiosta kuivaamojen käyttö on helppoa ja sujuvaa.

Lisätiedot

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta!

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Radalle, ralliin, kadulle, vesille ja vaikka lumelle kattava valikoima GPS pohjaisia tiedonkeruu järjestelmiä, näyttöjä ja antureita autoihin, veneisiin,

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka Leeb GS Älykas ruiskutustekniikka 2 Theodor Leeb: Kasvisuojeluteknologiamme kehittäminen keskittyy olosuhteista riippumattomaan suorituskykyyn ja samalla pidämme hyvää huolta voimavaroista ja ympäristöstä.

Lisätiedot

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT Mallit 5088 (294 hv) 17 20 pöytä 6088 20-24 pöytä (335 hv) 7088 (366 hv) 24-30 pöytä Alusta Vankkarakenteinen voimansiirto 3,8 m akselinväli tekee ajosta vakaata Painonjakauma

Lisätiedot

MONIKONESIMULAATTORI. Uuden sukupolven ratkaisu työkonekoulutukseen

MONIKONESIMULAATTORI. Uuden sukupolven ratkaisu työkonekoulutukseen MONIKONESIMULAATTORI Uuden sukupolven ratkaisu työkonekoulutukseen Ylänäkymä 20 Ajoneuvon kohdealue Törmäys 10 Simulaattoriharjoitusraportti 17.4.2016 14:47:47 Tulos: Hyväksytty [m] 0 Arvo Pisteet -10

Lisätiedot

Harvesterinosturit Classic

Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturin ominaisuudet takaavat työn tehokkuuden ja tuloksellisuuden. Nosturin liikkeiden nopeus ja täsmällisyys, riittävä kääntömomentti sekä toimintavarmuus ovat ammattilaisille

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS

NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS Nykyaikainen öljylämmitys tarjoaa perinteisen kevytöljyn lisäksi mahdollisuuden käyttää lukuisia muitakin energiavaihtoehtoja kuten: - bioöljy - aurinkoenergia

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Älyohjattua levitystä

Älyohjattua levitystä CALIBRATOR Älyohjattua levitystä 100% ajonopeuden mukaan säätyvä Jo vuodesta 1991 saakka CALIBRATOR on ollut ratkaisu älykkäästi tietokoneohjattuun levitykseen ajonopeuden muutoksista riippumatta. Tällä

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Kverneland Accord Exacta lannoitteenlevittimet. Tekniset tiedot 2012

Kverneland Accord Exacta lannoitteenlevittimet. Tekniset tiedot 2012 Kverneland Accord Exacta lannoitteenlevittimet Tekniset tiedot 2012 Exacta EL Exacta CL Exacta CL EW Exacta HL Exacta TL >> Exacta EL Vakiovarusteet: 4 siipeä / lautanen Oikeanpuoleinen lautanen pysäytettävissä

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

SterilClave 75-90 Sisältö

SterilClave 75-90 Sisältö SterilClave 75-90 1 SterilClave 75-90 Sisältö 1. Tuotekuvaus... 4 2. Pääominaisuudet...5 3. Lisäarusteet...8 4. Laitespesifikaatio...11 5. Standardit...12 2 1. Tuotekuvaus SterilClave 75-90 on saatavana

Lisätiedot

Minarc Evo TEHOKKAAMPI JA EDULLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN

Minarc Evo TEHOKKAAMPI JA EDULLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN Minarc Evo TEHOKKAAMPI JA EDULLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN 9.09.2019 Minarc Evo TEHOKKAAMPI JA EDULLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN Minarcin kohdalla erinomainen suorituskyky ei ole liioittelua. Minarc Evo

Lisätiedot

TRAKTOREIDEN VYÖRENKAAT

TRAKTOREIDEN VYÖRENKAAT TRAKTOREIDEN VYÖRENKAAT MEILTÄ PITOA. SINULLE SATOA. SUORITUSKYKYISET TRAKTORIN RENKAAT PARANTAVAT TUOTTAVUUTTASI Tilastothan me tunnemme. Maailman väestön odotetaan kasvavan 9 miljardiin vuoteen 2050

Lisätiedot

- Käytä tarvittavia suojaimia - Käsittele torjunta-aineita vain ohjeiden mukaan - Älä käsittele torjunta-aineita väsyneenä ja vältä kiirettä

- Käytä tarvittavia suojaimia - Käsittele torjunta-aineita vain ohjeiden mukaan - Älä käsittele torjunta-aineita väsyneenä ja vältä kiirettä Turvallinen käyttö - Käytä tarvittavia suojaimia - Käsittele torjunta-aineita vain ohjeiden mukaan - Älä käsittele torjunta-aineita väsyneenä ja vältä kiirettä Torjunta-aineiden kuljetus Vaaralliseksi

Lisätiedot

Mediq Kokonaisratkaisutoimittaja

Mediq Kokonaisratkaisutoimittaja Mediq Kokonaisratkaisutoimittaja Petteri Joenpolvir 21 Tammikuu 2014 Alustus Rakennushankkeissa kuluu erittäin paljon aikaa ja rahaa laitehankintojen suunnitteluun, kilpailutukseen ja toteutukseen. Eikä

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE: PUNNITUS I.VIEW LINE: KAIVU Cobo-3B6 ymmärtää että tämän päivän avainsanat koneohjauksessa ovat JOUSTAVUUS ja KUSTANNUSTEHOKKUUS.

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt

Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt 15.11.2012 PTCS Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi Sähköisen kilpailuttamisen hyödyt 1 Keskitettynä hallittavampi kokonaisuus Kaikki kilpailutukset, sopimukset ja

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota.

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. YLEISURHEILU/JUOKSU Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design

Lisätiedot

ATKO-hanke: Ajouraopastimen peruskäyttö. Ville Ketomäki 2018

ATKO-hanke: Ajouraopastimen peruskäyttö. Ville Ketomäki 2018 ATKO-hanke: Ajouraopastimen peruskäyttö Ville Ketomäki 2018 Opastimien ominaisuuksia Näyttöruudun koko vaihtelee 4,3-12,1 (10,9-30,8 cm) Nykyiset pääsääntöisesti kosketusnäytöllisiä, pienimmät ja vanhemmat

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot TASKI swingo 1255 B UUTUUSTIEDOTE TASKI swingo 1255 Maaliskuu 2010 Pekka Kokko TASKI swingo 1255 perustiedot 1.1 Koneen profiili: Teoreettinen suoritusteho* : Työleveys Säiliötilavuus, puhdas/likavesi

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Lämpökuvaus nopea ja varma tarkastusmenetelmä

Lämpökuvaus nopea ja varma tarkastusmenetelmä Lämpökuvaus nopea ja varma tarkastusmenetelmä SERTIFIOINNIT VTT-C-2326-25-07 ITC-2007FI21N001 Lämpökuvaus Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton, nopea ja tarkka laadun- sekä kunnonarviointimenetelmä. Teollisuuden

Lisätiedot

MANSIKAN KASVINSUOJELU KÄYTÄNNÖSSÄ

MANSIKAN KASVINSUOJELU KÄYTÄNNÖSSÄ MANSIKAN KASVINSUOJELU KÄYTÄNNÖSSÄ Matias Rönnqvist ViljelijänBerner 30.1.2017 ONNISTUNEEN KASVINSUOJELUN KOMPASTUSKIVET Oikea aineenvalinta ja resistenssinhallinta Ainevalikoima pienenee! Viljelytekniikka

Lisätiedot

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA An ASSA ABLOY Group brand HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA Abloy -ratkaisut terveydenhuoltoon Hyvän hoidon ehdoilla Toimivat, turvalliset puitteet nousevat kriittiseen rooliin ihmisten hyvinvoinnista huolehdittaessa.

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 2 Suunnittelu & tuotanto Kuljetustoiminnassa erikoistuminen tuo säästöjä. Oikein suunniteltu kalusto tehostaa merkittävästi

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Kosketusnäytön käyttö

Kosketusnäytön käyttö Form No. 3412-174 Rev A X25 tai X30 GeoLink -tarkkuusruiskutusjärjestelmäsarja Mallinro: 41623 Sarjanro: 317000001 tai suurempi Mallinro: 41630 Sarjanro: 317000001 tai suurempi Quick Start Guide Lisätietoja

Lisätiedot

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Maatalouskoneiden energiankulutus Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Kasvinviljelyn energiankulutus Valtaosa kasvinviljelyn käyttämästä energiasta (~ 50 % tai yli) kuluu lannoitteiden

Lisätiedot