MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n m 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n. 20 000 m 2"

Transkriptio

1 MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n m 2 RAASEPORI Helsinki. Y-tunnus

2 Högbenintie 30, Meltola Myyntikohde: Sijainti Raaseporissa, sijaitseva 8,337 ha sairaalakiinteistö. Kohde käsittää Meltolan sairaalakiinteistön alueen ja sairaalarakennuksen. Kohde sijaitsee Meltolassa harjumaisessa maastossa noin 9 km Karjaan keskustasta Hyvinkäälle päin, osoitteessa Högbenintie 30, Meltola. Maa-alueet sijoittuvat valtatie 25:n molemmille puolille. Kartat:

3 Kiinteistön tiedot Kiinteistötunnus: Kaupunki: Raasepori / 710 Kaupunginosa: Högben / 626 Kortteli / tontti: 2/20 Tontin pinta-ala: 8,3373 ha ( m2) Hallinta: Kiinnitykset: Kaavamerkintä: Kiinteistö kartalla: Omistustontti. Selvennyslainhuuto Meltolan sairaala sekä selvennyslainhuuto kiinteistöön Mjölbollstad sanatorium V Rasitustodistusten ( ) mukaan kiinteistöön ei ole vahvistettu panttikirjakiinnityksiä eikä muita merkittäviä rasituksia eikä rajoituksia. Alueella ei ole asemakaavaa. Merkittävin maankäyttöä ohjaava kaava on alueella Uudenmaan maakuntakaava. Siinä kohteen alue on varattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, vastaavien julkisluonteisten palvelujen sekä niitä tukevien toimintojen tarpeisiin.

4 Kaavatilanne Alueella ei ole asemakaavaa. Merkittävin maankäyttöä ohjaava kaava on alueella Uudenmaan maakuntakaava. Siinä kohteen alue on varattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, vastaavien julkisluonteisten palvelujen sekä niitä tukevien toimintojen tarpeisiin. Lisäksi alue kuuluu vuonna 1986 laaditun Karjaan yleiskaavan alueeseen. Yleiskaava ei ole oikeusvaikutteinen ja se on käytännössä vanhentunut. Mikäli alueelle haluttaisiin merkittävästi uutta rakennusoikeutta, se edellyttäisi asemakaavan laatimista. Uudenmaan maakuntakaavan kartta Kohteen kaakkoispuoliselle naapurikiinteistölle Svarfvarsin alueelle on ollut vireillä osayleiskaavan laatiminen. Raaseporin kaupungin ajatuksena on ollut, että osayleiskaava laadittaisiin ns. kyläkaavana, jonka perusteella kaupunki voisi myöntää rakennuslupia. Osayleiskaavaluonnoksessa on esitetty Svarvarsin alueelle muun muassa 17 uutta pientalon rakennuspaikkaa. Osayleiskaavan laatimistyö on keskeytynyt eikä se etene, koska kaavan vahvistava viranomainen ei ole hyväksynyt ajatusta laatia ns. kyläkaava vain yhden kiinteistön alueelle.

5 Muut suunnitelmat Uudenmaan Ely-keskus on laatinut suunnitelmat valtatie 25:n parantamiseksi. Mikäli parantaminen toteutetaan suunnitelmien mukaan tulevaisuudessa, tielinja säilyisi nykyisellä paikallaan, mutta Meltolan sairaalan tieliittymä siirtyisi Hankoon päin likimain nykyisen jätevesipuhdistamon kohdalle. Raaseporin Vesi suunnittelee rakentavansa vuosina uuden runkovesijohdon ja uuden siirtoviemärin valtatie 25:n suuntaisena Karjaan keskustasta Mustiolle. Ne on tarkoitus sijoittaa samaan kaivantoon. Linjaus kulkee valtatie 25:n varrella, pääosin valtatien ja rautatien välissä. Jos siirtoviemäri toteutetaan tällä tavalla, Meltolan sairaalalla on mahdollisuus liittyä sen jälkeen kaupungin viemäriverkostoon. Rakentamissuunnitelmat laaditaan vuoden 2013 aikana. RAKENNUSTEN TIEDOT HUOM. Pinta-alat ovat peräisin myyjän toimittamista laskelmista. Rakennus rakennusvuodet laajuus, m 2 muuta 1. Päärakennus Ryhmäkoti Hemboet, U-talo Rivitalo (2 asuntoa), S-talo vuokrattu 4. Asuintalo (1 asunto), R-talo vuokrattu 5. Asuintalo (2 asuntoa), Ä-talo vuokrattu 6. Asuintalo (2 asuntoa), Ö-talo vuokrattu 7. Asuintalo (19 asuntoa), Z-talo Aravatalo, vuokrattu 8. Asuintalo (2 asuntoa), O-talo ei käytössä 9. Asuinkerrostalo, P-talo ei käytössä 10. Asuinkerrostalo, Q-talo ei käytössä 11. Saunarakennus 1990-luv Lämpökeskus Hakevarasto Työkoneiden varikkorakennus Varastorakennus, M-talo 1930-luv Vanha ruumishuone 1930-luv 150 Yhteensä m 2

6 Rakennukset ja rakennusosat kartalla

7 Päärakennuksen tiedot Rakennusvuodet: Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Laajennukset: 1936, 1990-luvulla (H-siipi) ja 2007 (G-siipi). V + kellari Teräsbetonia, H-siivessä teräsbetonielementti, seinärakenteet ovat betonia ja tiiltä. Alapohja ja välipohjat ovat betonia. Pääasiassa betonirappaus Harjakatto ja katteena konesaumattu peltikate. Pinta-ala: m 2 Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, sekä osittainen lämmön talteenotto. Hissejä 9 kpl, Palohälytysjärjestelmä (lämpö- ja savuilmaisimet), 2 dieselgeneraattoria, osittainen kameravalvontajärjestelmä, 6. kerroksessa litran vesisäiliö. G-siipi (Björnidet) on osittain laajennettu ja osittain rakennettu kokonaan uudelleen vuosina ja se on hyvässä kunnossa. H-siipi (lakkautettu terveyskeskus) on rakennettu 1999 ja kunnostettu viimeksi vuonna H-siipi on rakenteiltaan hyvässä kunnossa ja sisätiloiltaan tyydyttävässä kunnossa. Suurimmassa osassa rakennusta on tehty viime vuosikymmeninä vaihtelevasti saneeraustoimenpiteitä. Rakennuksen kaikki ulkoikkunat on uusittu 1970-luvun lopulla ja vesikatto on uusittu 1980-luvun lopulla. A- ja B-osien kolme hissiä on uusittu vuonna Rakennus on rakennusteknisesti ja varustukseltaan vaihtelevassa kunnossa ja karkeasti yleistäen tyydyttävässä/välttävässä kunnossa.

8 Valokuvia kohteesta Näkymä vuodeosastolle 4B Tyypillinen potilasosaston käytävä Kuva potilashuoneesta ja kylpyhuoneesta Kuva pitkäaikaishoidon osastosta Näkymä sisääntuloaulasta Kuva toimistotilasta Näkymä ravintolasalista Näkymä kellaritiloista

9 Ryhmäkoti Hemboet eli U-talo Rakennusvuosi: 1936 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I + II + kellari Betonia ja tiiltä Kivi Tiilikatteinen harjakatto Pinta-ala: 414 m² Lämmitys: Ilmanvaihto: Pintarakenteista: Muuta: Lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta. Rakennuksen toinen puolisko on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, toisessa puoliskossa on painovoimainen ilmanvaihto. Lattiapinnoitteet ovat enimmäkseen laminaattia ja muovimattoa. Palohälytysjärjestelmänä ovat lämpö- ja savuilmaisimet. Rakennuksen yhteenlaskettu huoneistoala on noin 414 m2. Siinä on ryhmäkotitiloja kahdessa kerroksessa. Alun perin rakennuksessa on ollut kaksi suurta asuntoa pohjaratkaisultaan toistensa pelikuvina. Kummassakin asunnossa on ollut alakerrassa oh+ruokasali+keittiö+wc+eteinen sekä yläkerrassa neljä makuuhuonetta+ aula+kylpyhuone+wc. Myöhemmin asunnoissa on tehty pieniä väliseinä-muutoksia ja huoneluku on hieman muuttunut. Lisäksi rakennuksessa on koko rakennuksen suuruinen kellarikerros, jossa on kaksi autotallia ja varastotilaa. Valokuvia kohteesta:

10 Rivitalo eli S-talo Rakennusvuosi: 1960 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Pintarakenteista: Muuta: I Betoni ja tiili Tiili Peltikatteinen harjakatto Rakennuksen huoneistoala on noin 252 m2 ja kerrosala 364 kem2 Vesikiertopatteri, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Painovoimainen ilmanvaihto Lattiapinnoitteet ovat enimmäkseen laminaattia ja muovimattoa. Rakennus on rakennettu vuonna 1960 sairaalan lääkärien asuintaloksi kahden perheen taloksi. Se on osaksi alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön. Tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan melko vaatimatonta tasoa. Rakennuksen huoneistoala on noin 252 m 2 ja kerrosala 364 kem 2. Rakennuksessa on kaksi tilavaa perheasuntoa (4h+k+wc+kph ja 3h+k+wc+kph, 126 m 2 /asunto) ja kaksi autotallia ja niissä varastot. Valokuva kohteesta:

11 Asuintalo Lilla Lekaren eli R-talo Rakennusvuosi: 1958 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I Tiili Rappaus Tiili, katteena pelti Pinta-ala: 124 m² Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta. Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on rakennettu vuonna 1958 sairaalan ylilääkärin asuintaloksi. Myöhemmin se on ollut päiväkotina. Rakennuksen sisätiloja on kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön. Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tavanomaista tasoa. Rakennuksen huoneistoala on noin 124 m2. Rakennuksessa on yksi tilava perheasunto (4h+aula+k+ruokasali+wc+kph, 124 htm2) ja autotalli 18 htm2. Valokuva kohteesta:

12 Asuintalo eli Ä-talo Rakennusvuosi: 1974 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I Betoni ja tiili Tiili ja mineriittilevy Tasakatto, huopakate Pinta-ala: Rakennuksen kerrosala on 300 kem2 ja huoneistoala noin 280 m2. Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on yksikerroksinen ja on rakennettu vuonna 1974 kahden perheen asuintaloksi sairaalan ylilääkäreille. Se on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on pohjaratkaisultaan kaksi samanlaista asuntoa (5h+k+wc+kph, 140 htm 2 ), jotka on molemmat vuokrattu asuinkäyttöön. Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tyydyttävää tasoa. Rakennuksen kerrosala on 300 kem 2 ja huoneistoala noin 280 m 2. Pihapiirissä on heikkokuntoinen kahden auton autotalli, jossa on lämmönjakohuone. Valokuvia kohteesta:

13 Asuintalo osoitteessa Högbenintie 49 eli Ö-talo Rakennusvuosi: 1949 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: II Puu Lauta Taitekatto, katteena peltikatto 120 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta (liitetty aluelämpöverkkoon vuonna 2011) Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on kaksikerroksinen, käsittää kaksi asuntoa ja kaksi sisäänkäyntiä. Se on rakennettu vuonna 1949 asuintaloksi ja on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön kahdelle perheelle. Tulovesijohto on uusittu vuonna Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tavanomaista tasoa. Rakennuksen kokonaisala on noin 120 brm 2 ja huoneistoala noin 100 m 2. Alakerran asunto on 2h+k+kph/wc alaltaan noin 60 htm 2 ja yläkerran asunto on 1h+k+kph/wc alaltaan noin 40 htm 2. Pihapiirissä on lisäksi puuliiteri ja maakellari. Valokuvia kohteesta:

14 Asuinkerrostalo osoitteessa Högbenintie 45 eli Z-talo (FAB Mjölbolsta) Rakennusvuosi: 1968 Kerrosluku: 4 Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Betoni ja tiili Betonirappaus Viistokatto ja katteena peltikatto Rakennuksen kerrosala on 742 kem2 ja huoneistoala 732 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Poistoilmanvaihto huippuimurien avulla Rakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on 19 huoneistoa. Asunnoista on vuokrattu 11 kpl asuinkäyttöön ja kahdeksan huoneistoa on tyhjillään. Asuntojen sisäpuolinen kunto vaihtelee jonkin verran, mutta enimmäkseen ne ovat välttävässä kunnossa ja laatutasoltaan vaatimatonta tasoa. Rakennus vaatisi peruskorjausta. Runkovesijohtoputket kerrosten välillä on uusittu 1990-luvulla ja lämminvesivaraaja on kunnostettu Valokuvia kohteesta: Kuvat 3 h+k asunnosta Kuvat yksiön keittokomerosta

15 Asuintalo osoitteessa Vanha tie 24 eli O-talo Rakennusvuosi 1936 Kerrosluku Julkisivumateriaali Katto Pinta-ala Lämmitys Ilmanvaihto Muuta II Rappaus Harjakatto ja katteena peltikatto 131 m2 Sähkö ja uunit Painovoimainen ilmanvaihto Viemäröinti, vesijohto Rakennus on kaksikerroksinen ja on rakennettu vuonna 1936 kahden perheen asuin-taloksi. Rakennuksen huoneistoala on noin 131 m2. Se on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on kaksi asuntoa, joista toinen on ollut käyttämättä noin kolme vuotta ja toinen on ollut käyttämättä noin viisi vuotta. Molemmat asunnot ovat kunnostuksen tarpeessa. Asunnot ovat kaksikerroksisia ja ne käsittävät asuintiloja 2h+k+kph+wc. Rakennus vaatii peruskorjausta. Peltikatto on uusittu 1990-luvulla. Valokuva kohteesta:

16 Asuinkerrostalo osoitteessa Vanha tie 14 eli P-talo Asuinkerrostalo osoitteessa Vanha tie 6 eli Q-talo Rakennusvuosi: 1958 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: II Betoni ja tiili Betonirappaus Harjakatto ja katteena peltikatto P-talon huoneistoala on n. 764 m2 ja Q-talon huoneistoala on n. 820 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto Nämä kaksikerroksiset rakennukset on molemmat rakennettu vuonna 1958 asuintaloiksi. Pohjoispuolista taloa on laajennettu myöhemmin. Rakennuksissa on kummassakin kolme porrashuonetta. P-talon huoneistoala on noin 764 m2 ja siinä on neljä asuntoa ja 16 erillishuonetta. Q-talon huoneistoala on noin 820 m2 ja siinä on yhdeksän asuntoa ja 10 erillishuonetta. Rakennusten lämmitys voidaan hoitaa vesikiertopattereilla, mutta taloja ei ole lämmitetty viime aikoina. Aluelämpöverkosto ulottuu molempiin rakennuksiin ja menee etelä-puolisen talon kautta edelleen S- taloon. Talot ovat pääosin alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asuinhuoneistot ovat nyt tyhjillään. Taloja on käytetty viime vuosina palokunnan savusukeltajien harjoituskohteena. Rakennukset ja kaikki asunnot vaatisivat kokonaisuudessaan peruskorjauksen. Lisäksi erillishuoneita yhdistämällä niistä voisi tehdä pieniä asuntoja. Valokuvia kohteesta: P-talo Q-talo

17 Saunarakennus Rakennusvuosi Kerrosluku Rakenteet Julkisivumateriaali Katto Pinta-ala Lämmitys Ilmanvaihto Muuta: 1990-luvulla I Höylähirsi Höylähirsi Harjakatto ja katteena peltikatto Rakennuksen kerrosala on 81 kem2 ja huoneistoala noin 77 htm2 Takka Painovoimainen Rakennus sijaitsee Villa Familian kaakkoispuolella. Se on yksikerroksinen, on rakennettu 1990-luvulla ja on pääosin alkuperäisessä kunnossa. Rakennuksessa on sähköistys, takka, vesijohto ja viemäröinti. Rakennus on hyvässä kunnossa ja laatu-tasoltaan tavanomainen. Rakennuksen kerrosala on 81 kem2 ja huoneistoala noin 77 htm2. Rakennuksessa on tilava takahuone, kaksi pukuhuonetta, sauna ja tilava avoterassi. Saunarakennusta käytetään seikkailuradan yhteydessä ja se soveltuu myös kokoustilaksi. Valokuvakohteesta:

18 Muut rakennukset Lämpölaitos ja hakevarasto Alueelle valmistui vuonna 2007 lämpölaitos, joka käyttää polttoaineena puuhaketta. Laitoksen teho on 1,5 MW. Varajärjestelmänä on öljylämmitys. Lämpölaitosrakennus on betonisokkelille perustettu, teräsrunkoinen ja sen seinät ovat teräslevypintaisia ja lämpöeristettyjä seinäelementtejä. Rakennuksen pintaala on noin 115 m². Sen vieressä sijaitsee betonisokkelille perustettu, teräsrunkoinen, teräslevypintainen ja lämpöeristämätön hakevarasto pintaalaltaan noin 78 m². Rakennusten kunto on hyvä. Työkoneiden varikkorakennus Valtatie 25:n ja rautatien välissä sijaitsee vuonna 1960 rakennettu, voimavirtasähköllä varustettu, betonisokkelille perustettu, puurakenteinen, maalattialla varustettu varastorakennus pinta-alaltaan on noin 140 m². Rakennuksen kunto on välttävä/tyydyttävä. Varastorakennus eli M-talo Valtatie 25:n ja rautatien välissä sijaitsee arviolta 1930-luvulla rakennettu, betonija puurakenteinen, betonisokkelille perustettu, sähköistetty entinen sikalarakennus pinta-alaltaan on karkeasti noin 295 m². Rakennuksessa on kahdeksan autotallia ja varastotilaa. Rakennusta käytetään Meltolan VPK:n toimitilana ja varastotilana. Vanha ruumishuone eli E-talo Valtatie 25:n ja päärakennuksen välissä sijaitsee arviolta 1930-luvulla rakennettu, betoni- ja kivirakenteinen, betonisokkelille perustettu, sähköistetty, vesijohdolla varustettu ja sähkölämmitteinen entinen ruumishuone pinta-alaltaan on karkeasti noin 150 m². Rakennuksessa on ensimmäisessä kerroksessa kappelihuone ja ruumishuone käyttökelpoisine kylmiötiloineen ja kellarikerroksessa varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. Muut rakennukset Karjaan Puhelimen vuokraamalla alueella on Karjaan Puhelimen omistama tietoliikennerakennus, joka on rakennettu vuonna Sen kerrosala on 12 kem 2.

19 Jätevesiverkosto Meltolan sairaalan alueella on oma jätevesiverkosto, joka johtaa päärakennuksesta ja useasta muusta eri rakennuksesta alueen omaan jätevedenpuhdistamoon. Puhdistamo on käytössä ja sijaitsee sairaalan päärakennuksesta noin 1,2 km lounaaseen valtatie 25:n varressa. Puhdistamo muodostuu karusellipuhdistamosta, kolmesta jätevesialtaasta sekä puurakenteisesta, sähköistetystä, alaltaan noin 20 m2:n suuruisesta pumppaamorakennuksesta. Muut rakennelmat Alueella on sairaalan asfaltoidut ja valaistut paikoitusalueet, vesijohtoverkoston ja jätevesiverkoston lisäksi useaa rakennusta palvelevia muita verkostoja, kuten tieverkosto, sähköjohtoverkosto, alueen ulkovalaistus ja aluelämpöverkosto. Päärakennuksen lounaispuolella sijaitsee kaksi asfalttipintaista tenniskenttää, välttäväkuntoinen minigolfrata ja pallokenttä. Alueen eteläosassa on seikkailurata, johon kuuluu useita rastipisteitä ja niissä sijaitsevia laitteita (mm. köysirata, jättiläiskeinu, köysitikkaat)

20 Yleistä kiinteistön taloteknisistä järjestelmistä Lämmitys ja lämmönjakelu: Vesijärjestelmät ja liittymät: Viemärijärjestelmät: Sähköjärjestelmät: Ilmanvaihto: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Raaseporin kaupungin vesijohtoverkko Meltolan sairaalan alueella on oma jätevesiverkosto, joka johtaa päärakennuksesta ja useasta muusta eri rakennuksesta alueen omaan jätevedenpuhdistamoon. Puhdistamo on käytössä ja sijaitsee sairaalan päärakennuksesta noin 1,2 km lounaaseen valtatie 25:n varressa. Puhdistamo muodostuu karusellipuhdistamosta, kolmesta jätevesialtaasta sekä puurakenteisesta, sähköistetystä, alaltaan noin 20 m2:n suuruisesta ja tyydyttäväkuntoisesta pumppaamorakennuksesta. Fortum Oyj:n muuntaja päärakennuksen vieressä. Sähkönsyöttö tulee rakennukseen kahdesta eri suunnasta. Osaan rakennuksen tiloista sähkö tulee suuritehoisella sähkökaapelilla. Varavoimajärjestelmä (2 dieselgeneraattoria.) Koneellinen ilmanvaihto (poisto ja puhallus) sekä osittainen lämmön talteenotto.

21 Muuta tietoa Hoitokulut Kohteen hoitokulut ovat likimain /v eli keskimäärin 3,9 /m2/kk rakennusten yhteenlasketulle huoneistoalalle. Päärakennuksen nykykäyttö / sopimukset Päärakennuksen vuokrausaste on noin 34 %. Päärakennuksen bruttovuokratulot ovat kolmella eri vuokrasopimuksella yhteensä noin /v. Loput päärakennuksen tiloista ovat joko omistajan omassa käytössä tai vapaina vuokrattavaksi. Asunnot ja muut rakennukset Kaksi asuintaloa ja kaksi rivitaloa on vuokrattu yksityishenkilöille toistaiseksi voimassa olevilla vuokrasopimuksilla. Taloja on yhteensä neljä ja vuokrattuja asuntoja yhteensä seitsemän. Lämpö sisältyy vuokraan. Bruttovuokratulo on näistä asunnoista sähkömaksut, vesimaksut ja kaapeli TV-maksut mukaan lukien yhteensä /kk eli noin /v Aravatalosta eli Z-talosta on vuokrattu 11 asuntoa. Talon vuokrausaste on 58 %. Bruttovuokratulo on vesimaksut, kaapeli TV-maksut, autopaikkamaksut ja saunamaksut mukaan lukien yhteensä /kk eli noin /v. Vapaana vuokrattavaksi on tästä talosta kahdeksan asuntoa. O-talo, P-talo ja Q-talo ovat vapaina ja vaativat saneerausta. Saunarakennus ja työkoneiden varastorakennus ovat omistajan omassa käytössä. M-talo eli autotalli/varastorakennus on osaksi omistajan omassa käytössä ja osaksi Meltolan VPK:n käytössä. Vanha ruumishuone on tällä hetkellä vapaana vuokrattavaksi. Myyntikohteesta ja myyntiprosessista Myyntiesitteen tiedot perustuvat myyjältä, julkisista tilastoista sekä Catellan omasta kiinteistömarkkinoihin liittyvästä tutkimustoiminnasta saatuihin tietoihin. Myyjän ja ostajan vastuut määritellään yksityiskohtaisesti laadittavassa kauppakirjassa, joka tulee olemaan ainoa kohteen myyntiin liittyvä juridisesti sitova asiakirja. Myyjällä ja Catellalla on oikeus vapaasti tarkistaa myyntiprosessin aikana tässä myyntiesitteessä esitettyjä tietoja.

22 Myyjät pidättävät itsellään oikeuden hylätä esitetyt tarjoukset ja pidättäytyä kokonaan kohteen myynnistä. Myyjät varaavat myös itselleen oikeuden muuttaa myyntiprosessia ja keskeyttää neuvottelut milloin tahansa ennen lopullisen kauppakirjan tai sitovan esisopimuksen allekirjoittamista. Vaikka ensisijainen tarkoitus on etsiä ostajia koko kiinteistökokonaisuudelle varaavat myyjät oikeuden myydä osuutensa erillisillä kaupoilla sekä myös myydä kiinteistöstä eri osia. Tässä myyntiesitteessä esitetyt tiedot ovat potentiaalisille ostajille luottamuksellista informaatiota, jota ei saa luovuttaa ulkopuolisille tahoille. HINTA: Kohde myydään tarjousten perusteella. Kiinnostuneet ostajat voivat myös jättää tarjouksensa myyntikohteen eri osista. Yhteystiedot: Mikko Kantosaari Siiri Eerola Puh Puh GSM GSM

MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2

MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2 MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2 RAASEPORI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Högbenintie 30, 10350 Meltola Myyntikohde: Sijainti Raaseporissa, sijaitseva 8,337 ha sairaalakiinteistö. Kohde käsittää Meltolan

Lisätiedot

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU IITTI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Urajärventie 483, 47400 Kausala Myyntikohde: Myyntikohde käsittää kolme eri kiinteistöä, yksi rakentamaton 8,7 ha tontti ja kaksi kiinteistöä,

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN MERIVARTIOASEMA KOKKOLASTA

MYYDÄÄN MERIVARTIOASEMA KOKKOLASTA MYYDÄÄN MERIVARTIOASEMA KOKKOLASTA Märaskärintie 111, 68550 Öja Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 www.catella.fi OSOITE MYYTÄVÄ KOHDE Märaskärintie 111,

Lisätiedot

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Kauppakatu 69, 78200 Varkaus Myyntikohde: Myyntikohteena on varikkokiinteistö, jolla sijaitsee noin 1 842 kem 2 toimisto- ja

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYTÄVÄ KOHDE Sastamalassa, osoitteessa Harjukatu 8, sijaitseva teollisuuskiinteistö. Vammalan keskusta sijoittuu noin 1 km kohteesta pohjoiseen. Valtatie 12:sta

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA MYYDÄÄN KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 222 9835 www.catella.fi OSOITE

Lisätiedot

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti Puh. 010 5220 100 - Fax 03 7828 080 - www.catella.fi LÄHESTYMISKARTAT SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee Kouvolan

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki MYYDÄÄN 2 700 M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU 18-20 80100 JOENSUU MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Kauppa-Suvannon osakkeet 3963-5372, 6571-7980, 8051-9319, 9320-10729 ja 11113-11400, jotka oikeuttavat

Lisätiedot

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO KIRKKOKATU 14 NURMES MYYNTIKOHDE Kiinteistö 541-111-142-2 sekä sillä sijaitsevat kolme virastotalorakennusta osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes. SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

Itäinen Puistotie 1. Myyntiesite 1.6.2015. Myyntikohde. Kohteen nimi Marmoripalatsi - Helsinki Kuvaus 1 / 12

Itäinen Puistotie 1. Myyntiesite 1.6.2015. Myyntikohde. Kohteen nimi Marmoripalatsi - Helsinki Kuvaus 1 / 12 Myyntiesite 1.6.2015 Myyntiesitteen tiedot, kuvat ja kuvaukset. Tämän myyntiesitteen tiedot ovat peräisin monista eri tietolähteistä ja eri aikakausilta. Senaatti-kiinteistöjen tarkoituksena on antaa mahdollisimman

Lisätiedot

Sijainti ja alue. saakka.

Sijainti ja alue. saakka. Sijainti ja alue Sijainti Kemi on noin 22.400 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Perämeren rannalla noin 110 km Oulusta pohjoiseen ja noin 120 km Rovaniemeltä lounaaseen. Kemin naapurikuntia ovat mm. Keminmaa,

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016 MYYNTIESITE ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 22.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VUOKRAOIKEUS

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 10.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Simpsonintie 8, 90800 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Herukka Kiinteistötunnus: 564-77-4-2 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 3h(2mh+oh)+k+ruok.tila+et+erill.wc+tk

Lisätiedot

MYYNTIESITE. HARJAVALLAN SAIRAALA Sairaalantie 14, Harjavalta

MYYNTIESITE. HARJAVALLAN SAIRAALA Sairaalantie 14, Harjavalta MYYNTIESITE HARJAVALLAN SAIRAALA Sairaalantie 14, 29200 Harjavalta 2(18) SISÄLTÖ KOHTEEN PERUSTIEDOT... 3 Sijainti... 3 Kiinteistön perustiedot... 3 Kiinteistö... 3 Kaavatilanne... 4 Rakennukset... 5 1.

Lisätiedot

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.fi Helsinki. Y-tunnus 1048559-0

Lisätiedot

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello KONVENL Kotikankaantie 10 90820 Kello Myydään ietoja kohteesta... 2 ietoja rakennuksesta... 3 semakaava ja kartta... 4 Julkisivukuvat...5-6 Leikkauskuva... 7 isällysluettelo: (napsauta ) Pohjapiirrokset...8-10

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Tampereen kaupungissa, Hankkion kaupunginosassa sijaitseva teollisuustontti 837-45-4535-31

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 SIJAINTI MYYTÄVÄ KOHDE SIJAITSEE KARKKILAN TEOLLISUUSALUEELLA OSOITE: YRITTÄJÄNTIE 30, KARKKILA KARKKILAN KESKUSTA ~2 km YRITTÄJÄNTIE 30

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 15.10.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Rengastie 25, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Omakotitalo Pinta-ala: 155 m² Kokonaisala: 172

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Pinta-ala: Rimpitie 27, 90560 Oulu Oulu Mustasuo Omakotitalo Kokonaisala: 111

Lisätiedot

Pinta-ala: 10 102 m². Kuusankosken Tervasportti 3 Pinta-ala: 10 806 m². Rakennusoikeus: 5 000 kem²

Pinta-ala: 10 102 m². Kuusankosken Tervasportti 3 Pinta-ala: 10 806 m². Rakennusoikeus: 5 000 kem² Kouvolan kohteet Kuusankosken Tervasportti 2 Pinta-ala: 10 102 m² Rakennusoikeus: 4 546 kem² Rajaharju Pinta-ala: 5 252 m² Rakennusoikeus: 2 400 kem² : K-17 (Liike- ja toimistorakennusten : KM-4 (Liikerakennusten

Lisätiedot

Koivistonkylä Tampere

Koivistonkylä Tampere Hylliniitynkatu 10 Koivistonkylä 33820 Tampere Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Tampellan esplanadi 11, 33100 Tampere Y-tunnus: 2456454-8 puh: 0207802660 www: www.huom.fi Rasku Pasi Asunto- ja toimitilavälitys

Lisätiedot

Kaupunginosa / kylä Kortteli / tila, nimi Tontti / RN:o Punnonmäki Oskunkulma 21-71 Osoite Pinta-ala (m 2 ) Hautolahdentie 215 72100 Karttula 25.

Kaupunginosa / kylä Kortteli / tila, nimi Tontti / RN:o Punnonmäki Oskunkulma 21-71 Osoite Pinta-ala (m 2 ) Hautolahdentie 215 72100 Karttula 25. 1 Kuopion alueellinen r akennusvalvonta Kuopio Valtuusto-virastotalo, Suokatu 42 (PL 197) 711 Kuopio (7111 KUOPIO) (17) 185 174, fa (17) 185 182 Suonenj oki Kaupungintalo, Herralantie 6 (PL 13) 776 Suonenjoki

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 12.05.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kunnaksentie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Kiinteistötunnus: 564-402-176-1 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 92

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Oulunseläntie 7, 90580 Oulu Oulu Taskila Pinta-ala: n. 140 m² Kokonaisala: 162 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Omakotitalo. Kangasala, Saarikylät Kohdenumero h,k,2xet,wc,vintti, 240,0 m²/272,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Kangasala, Saarikylät Kohdenumero h,k,2xet,wc,vintti, 240,0 m²/272,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Kangasala, Saarikylät Kohdenumero 563253 5h,k,2xet,wc,vintti, 240,0 m²/272,0 m² Kov. 1912 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 390 000,00 Saarikylientie 893. Hirsirakenteinen v. 1912 valmistunut Saarikylien

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Raivaajantie 14, 90140 Oulu Oulu Karjasilta Omakotitalo Pinta-ala: 103 m² Kokonaisala: 125

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 21.01.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI 00100, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 15.567 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Antinkatu 1, 00100 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Kiinteistöllä on yksi toimistorakennus, jossa 8 maanpäällistä

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.08.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Rantakalliontie 12, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 123 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN Osoite: Vohdensaarentie 90 Kiinteistötunnus: 895 472 5 6 895 472 5 9 895 472 5 162 (määräala) Tontin pinta-ala: yhteensä n. 1.2 ha Rakennukset:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 19.11.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lämsäntie 17, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-17-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: n. 96 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO MYYDÄÄN ARVOKIINTEISTÖ KUOPION KESKUSTASSA TARJOUSTEN PERUSTEELLA PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Kuopiossa sijaitsevat Maanmittauslaitoksen virastorakennus ja saunarakennus

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ Myydään vuonna 2009 valmistunut tuotantokiinteistö moottorintien tuntumasta Lempäälän Marjamäestä. Alueella runsaasti pihatilaa ja laajennusmahdollisuus. Kohde

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ohramaltaantie 10, 90240 Oulu Oulu Maikkula Omakotitalo Pinta-ala: 115 m² Kokonaisala: 142,8 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Suksirinne 3, 90900 Kiiminki Oulu Kokonaisala: 236 m² Rakennusoikeus: Kerroksia:

Lisätiedot

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA Tykkitie 1 36240 KANGASALA Hämeenkatu 24 B 33200 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 www.catella.fi KOHDE OSOITE SIJAINTI RAKENNUS Kangasalan Vatialassa sijaitseva Pikotec

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 15.08.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Suvituulentie 1, 90460 Oulunsalo Oulu Oulunsalo Pinta-ala: 120 m² Kokonaisala: 180 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYTÄVÄ KOHDE Myynnin kohteena on Kannuksessa sijaitseva määräala noin 3,4 ha kiinteistöstä 217-404-7-29 rakennuksineen. Kohteen osoite on Silmäjärventie

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 08.10.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella MYYDÄÄN Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella - Kolme oppilaitosrakennusta - Viisi oppilasasuntolarakennusta - Yksi kurssiasuntolarakennus - Yksi neljäasuntoinen

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 17.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Veräjätie 32, 90530 Oulu Oulu Välivainio Paritalo Kokonaisala: 106 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO MYYDÄÄN Tarjousten perusteella ARVOKIINTEISTÖ KIINTEISTÖN PERUSTIEDOT KIINTEISTÖTUNNUS 297-1-21-4 TONTIN PINTA-ALA 1206m² PÄÄRAKENNUS 1027m² SAUNA 160m² RAKENNUSTEN PERUSTIEDOT

Lisätiedot

Kankaanpään Kyynärjärvellä sijaitseva Haavisto-niminen tila RN:o 1:67 (kiinteistötunnus )

Kankaanpään Kyynärjärvellä sijaitseva Haavisto-niminen tila RN:o 1:67 (kiinteistötunnus ) SATAKUNNAN ULOSOTTOVIRASTO PL 44, Eteläkauppatori 4 B 28101 PORI Puhelin 029 56 26600, Telekopio 029 56 26633 MYYNTIESITE 10.03.2014 Sähköposti satakunta.uo@oikeus.fi MYYTÄVÄ ULOSMITATTU OMAISUUS: Kankaanpään

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ranta-Kastellin polku 4, 90230 Oulu Oulu Pinta-ala: 148,5 m² Kokonaisala: 173,5 m² Rakennusoikeus: Kerroksia:

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta

MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta Osoite Sijainti Kiinteistötiedot Aitovuorentie 10, 33610 Tampere Myytävät kiinteistöt sijoittuvat Tampereen ja Kangasalan rajalle Tampereen Olkahisiin

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Marja-ahontie 4, 90240 Oulu Oulu Iinatti Omakotitalo Pinta-ala: 130 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TOIMISTORAKENNUS TONTTEINEEN Maa pinta-ala: 1,9 ha Rakennukset: 8.300 m 2 KEHITYSKOHDE Kaupan kohteena on kaksi (2) kiinteistöä rakennuksineen Osoite: Tikkutehtaantie

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.06.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kamulankuja 7, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 129 m² Kokonaisala: 184 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.03.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Malluntie 12, 90800 Oulu Oulu Länsi-Patela Omakotitalo omalla tontilla 6h(5mh+oh)+k+khh+ 2

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kirkkoväärtintie 5, 90460 Oulunsalo Oulu Oulunsalo Omakotitalo Pinta-ala: 141,3 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 22.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kiskotie 22 B, 90150 Oulu Oulu Nokela, Etu-Nokela Kiinteistötunnus: 564-14-34-2 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.09.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Kuivalantie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+kh/wc+ erill.wc+vh+aula+et+tk

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009 1(9) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta 17.12.2009 2(9) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE Kuikkulankatu 8 TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Kuikkulankatu 8 sijaitsevan rakennetun kohteen kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (Rakennukset sijaitsevat

Lisätiedot

70,0 m², Tupakeittiö+o...,

70,0 m², Tupakeittiö+o..., Kohteen ilmoittaja OP Koti Jämsä Oy LKV Keskuskatu 11 42100 Jämsä Puh: 010 256 2005 Punainen pirtti ja 6,3 ha tila, josta peltoa noin 3,5 ha. Hirsipirtti on siirretty nykyiselle paikalleen noin 1950-luvulla.

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 04.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

Tarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kiinteistöjaostolle

Tarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kiinteistöjaostolle 10000 m2, 1 Kohteen ilmoittaja Nimi: Kristian Jaakkola Puh:0407717644 Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PL 52 20521 Turku Puh: Uudenkaupungin sairaalan A-rakennus Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pekantie 12, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki, Keskusta Omakotitalo Pinta-ala: 148,9 m² Kokonaisala: 167,3

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 08.08.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Käpytie 2, 91510 Rova Muhos Laitasaari Omakotitalo omalla tontilla 6h(5mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+

Lisätiedot

RAKENNUSINVENTONTI 13.09 2013. Hangon kantakaupungin kortteli 518. Johanna Laaksonen. Korttelin 518 sijainti opaskartalla.

RAKENNUSINVENTONTI 13.09 2013. Hangon kantakaupungin kortteli 518. Johanna Laaksonen. Korttelin 518 sijainti opaskartalla. RAKENNUSINVENTONTI 13.09 2013 Hangon kantakaupungin kortteli 518 Johanna Laaksonen Korttelin 518 sijainti opaskartalla. 1 2 16 15 4 11 12 5 7 17 18 20 19 14 13 Korttelin 518 nykyinen tonttijako kantakartalla.

Lisätiedot

ISO OMAKOTITALO PIHARAKENNUKSINEEN SAIMAAN RANNALLA LAPPEENRANNAN RUTOLASSA

ISO OMAKOTITALO PIHARAKENNUKSINEEN SAIMAAN RANNALLA LAPPEENRANNAN RUTOLASSA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 26.11.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

153,0 m², 6H+K+S,

153,0 m², 6H+K+S, Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Mäkelä Puh: 040 5444399 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo Keilaranta 19 D 02150 Espoo Puh: 0207802270 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) Valoisa ja hyväkuntoinen omakotitalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Velintie 6, 91910 Tupos Liminka Tupos Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk+kuisti+tekn.tila+parv

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 15.09.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Parrastie 11, 90560 Oulu Oulu Koskela Kiinteistötunnus: 564-59-73-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo Pinta-ala:

Lisätiedot

Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen täyttää)

Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen täyttää) KIINTEISTÖTIETOJEN ILMOITUSLOMAKE / HAJA-ASUTUSALUE 1 / 5 KIINTEISTÖN (MAA-ALUEEN) TIEDOT, 1 TONTTI / LOMAKE Kiinteistötunnus: 831- Katuosoite: Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen

Lisätiedot

Muukonniemen koulu, liikuntasali-, sauna- ja talousrakennus

Muukonniemen koulu, liikuntasali-, sauna- ja talousrakennus 1 (12) Muukonniemen koulu, liikuntasali-, sauna- ja talousrakennus Pääty etelään, julkisivu pihalle Julkisivu pihalle 2 (12) Liikuntasalirakennus Liikuntasalirakennus, etelään 3 (12) Saunarakennus Talousrakennus

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016 ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 06.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.03.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Koukkukuja 3, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Pinta-ala: 86,5 m² Kokonaisala: 128,5 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

MYYNTIESITE Kiinteistö määräala tilasta osoite Koulunmäentie 15, Luhalahti

MYYNTIESITE Kiinteistö määräala tilasta osoite Koulunmäentie 15, Luhalahti MYYNTIESITE Kiinteistö 143-421- 4-20 ja määräala tilasta 143-421- 4-15 osoite Koulunmäentie 15, Luhalahti IKAALISTEN KAUPUNKI Tekniset palvelut Kolmen airon katu 3 39500 IKAALINEN Puhelin (03) 45 011 Telefax

Lisätiedot

ORIONKATU 2, ORIMATTILA

ORIONKATU 2, ORIMATTILA ORIONKATU 2, ORIMATTILA KOY ORIMATTILAN VIRASTOTALO (N. 73 % OSAKEKANNASTA) SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL 237 00531 Helsinki Vaihde 0205 8111 Y-tunnus 1503388-4 www.senaatti.fi MYYNTIKOHDE

Lisätiedot

62,5 m², 2h, k, s, kph...,

62,5 m², 2h, k, s, kph..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mia Kahila Puh: 040 822 2291 Kiinteistömaailma, Kerava, Asuntokerava Oy LKV Aleksis Kiven tie 14 04200 Kerava Puh: (09) 4174 1600 Tule viihtymään Sompioon! Tämä rivitalokoti sijaitsee

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 21.03.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Laukantie 4, 91410 Jokirinne Muhos Päivärinne Pinta-ala: 114 m² Kokonaisala: 161 m² Kerroksia:

Lisätiedot

MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA. Sarjakatu 2

MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA. Sarjakatu 2 MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA Sarjakatu 2 MYYTÄVÄ KOHDE Vaasassa, osoitteessa Sarjakatu 2, sijaitseva oppilaitoskiinteistö (erottamaton määräala, jonka määräalatunnus on 905-30-1-1-M504). SIJAINTI

Lisätiedot

Sipoo, Talma Kohdenumero h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00

Sipoo, Talma Kohdenumero h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Omakotitalo Sipoo, Talma Kohdenumero 593925 3-4h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov. 2000 Energialuokka D Mh. 230 000,00 Kumpare 10. Valoisa omakotitalo toimivalla pohjaratkaisulla. Asuintilat kahdessa tasossa,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kunta: Kunnan osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Professorintie 6, 90440 Kempele Kempele Vihiluoto Omakotitalo omalla tontilla 5h+k+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk

Lisätiedot