MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n m 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n. 20 000 m 2"

Transkriptio

1 MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n m 2 RAASEPORI Helsinki. Y-tunnus

2 Högbenintie 30, Meltola Myyntikohde: Sijainti Raaseporissa, sijaitseva 8,337 ha sairaalakiinteistö. Kohde käsittää Meltolan sairaalakiinteistön alueen ja sairaalarakennuksen. Kohde sijaitsee Meltolassa harjumaisessa maastossa noin 9 km Karjaan keskustasta Hyvinkäälle päin, osoitteessa Högbenintie 30, Meltola. Maa-alueet sijoittuvat valtatie 25:n molemmille puolille. Kartat:

3 Kiinteistön tiedot Kiinteistötunnus: Kaupunki: Raasepori / 710 Kaupunginosa: Högben / 626 Kortteli / tontti: 2/20 Tontin pinta-ala: 8,3373 ha ( m2) Hallinta: Kiinnitykset: Kaavamerkintä: Kiinteistö kartalla: Omistustontti. Selvennyslainhuuto Meltolan sairaala sekä selvennyslainhuuto kiinteistöön Mjölbollstad sanatorium V Rasitustodistusten ( ) mukaan kiinteistöön ei ole vahvistettu panttikirjakiinnityksiä eikä muita merkittäviä rasituksia eikä rajoituksia. Alueella ei ole asemakaavaa. Merkittävin maankäyttöä ohjaava kaava on alueella Uudenmaan maakuntakaava. Siinä kohteen alue on varattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, vastaavien julkisluonteisten palvelujen sekä niitä tukevien toimintojen tarpeisiin.

4 Kaavatilanne Alueella ei ole asemakaavaa. Merkittävin maankäyttöä ohjaava kaava on alueella Uudenmaan maakuntakaava. Siinä kohteen alue on varattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, vastaavien julkisluonteisten palvelujen sekä niitä tukevien toimintojen tarpeisiin. Lisäksi alue kuuluu vuonna 1986 laaditun Karjaan yleiskaavan alueeseen. Yleiskaava ei ole oikeusvaikutteinen ja se on käytännössä vanhentunut. Mikäli alueelle haluttaisiin merkittävästi uutta rakennusoikeutta, se edellyttäisi asemakaavan laatimista. Uudenmaan maakuntakaavan kartta Kohteen kaakkoispuoliselle naapurikiinteistölle Svarfvarsin alueelle on ollut vireillä osayleiskaavan laatiminen. Raaseporin kaupungin ajatuksena on ollut, että osayleiskaava laadittaisiin ns. kyläkaavana, jonka perusteella kaupunki voisi myöntää rakennuslupia. Osayleiskaavaluonnoksessa on esitetty Svarvarsin alueelle muun muassa 17 uutta pientalon rakennuspaikkaa. Osayleiskaavan laatimistyö on keskeytynyt eikä se etene, koska kaavan vahvistava viranomainen ei ole hyväksynyt ajatusta laatia ns. kyläkaava vain yhden kiinteistön alueelle.

5 Muut suunnitelmat Uudenmaan Ely-keskus on laatinut suunnitelmat valtatie 25:n parantamiseksi. Mikäli parantaminen toteutetaan suunnitelmien mukaan tulevaisuudessa, tielinja säilyisi nykyisellä paikallaan, mutta Meltolan sairaalan tieliittymä siirtyisi Hankoon päin likimain nykyisen jätevesipuhdistamon kohdalle. Raaseporin Vesi suunnittelee rakentavansa vuosina uuden runkovesijohdon ja uuden siirtoviemärin valtatie 25:n suuntaisena Karjaan keskustasta Mustiolle. Ne on tarkoitus sijoittaa samaan kaivantoon. Linjaus kulkee valtatie 25:n varrella, pääosin valtatien ja rautatien välissä. Jos siirtoviemäri toteutetaan tällä tavalla, Meltolan sairaalalla on mahdollisuus liittyä sen jälkeen kaupungin viemäriverkostoon. Rakentamissuunnitelmat laaditaan vuoden 2013 aikana. RAKENNUSTEN TIEDOT HUOM. Pinta-alat ovat peräisin myyjän toimittamista laskelmista. Rakennus rakennusvuodet laajuus, m 2 muuta 1. Päärakennus Ryhmäkoti Hemboet, U-talo Rivitalo (2 asuntoa), S-talo vuokrattu 4. Asuintalo (1 asunto), R-talo vuokrattu 5. Asuintalo (2 asuntoa), Ä-talo vuokrattu 6. Asuintalo (2 asuntoa), Ö-talo vuokrattu 7. Asuintalo (19 asuntoa), Z-talo Aravatalo, vuokrattu 8. Asuintalo (2 asuntoa), O-talo ei käytössä 9. Asuinkerrostalo, P-talo ei käytössä 10. Asuinkerrostalo, Q-talo ei käytössä 11. Saunarakennus 1990-luv Lämpökeskus Hakevarasto Työkoneiden varikkorakennus Varastorakennus, M-talo 1930-luv Vanha ruumishuone 1930-luv 150 Yhteensä m 2

6 Rakennukset ja rakennusosat kartalla

7 Päärakennuksen tiedot Rakennusvuodet: Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Laajennukset: 1936, 1990-luvulla (H-siipi) ja 2007 (G-siipi). V + kellari Teräsbetonia, H-siivessä teräsbetonielementti, seinärakenteet ovat betonia ja tiiltä. Alapohja ja välipohjat ovat betonia. Pääasiassa betonirappaus Harjakatto ja katteena konesaumattu peltikate. Pinta-ala: m 2 Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, sekä osittainen lämmön talteenotto. Hissejä 9 kpl, Palohälytysjärjestelmä (lämpö- ja savuilmaisimet), 2 dieselgeneraattoria, osittainen kameravalvontajärjestelmä, 6. kerroksessa litran vesisäiliö. G-siipi (Björnidet) on osittain laajennettu ja osittain rakennettu kokonaan uudelleen vuosina ja se on hyvässä kunnossa. H-siipi (lakkautettu terveyskeskus) on rakennettu 1999 ja kunnostettu viimeksi vuonna H-siipi on rakenteiltaan hyvässä kunnossa ja sisätiloiltaan tyydyttävässä kunnossa. Suurimmassa osassa rakennusta on tehty viime vuosikymmeninä vaihtelevasti saneeraustoimenpiteitä. Rakennuksen kaikki ulkoikkunat on uusittu 1970-luvun lopulla ja vesikatto on uusittu 1980-luvun lopulla. A- ja B-osien kolme hissiä on uusittu vuonna Rakennus on rakennusteknisesti ja varustukseltaan vaihtelevassa kunnossa ja karkeasti yleistäen tyydyttävässä/välttävässä kunnossa.

8 Valokuvia kohteesta Näkymä vuodeosastolle 4B Tyypillinen potilasosaston käytävä Kuva potilashuoneesta ja kylpyhuoneesta Kuva pitkäaikaishoidon osastosta Näkymä sisääntuloaulasta Kuva toimistotilasta Näkymä ravintolasalista Näkymä kellaritiloista

9 Ryhmäkoti Hemboet eli U-talo Rakennusvuosi: 1936 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I + II + kellari Betonia ja tiiltä Kivi Tiilikatteinen harjakatto Pinta-ala: 414 m² Lämmitys: Ilmanvaihto: Pintarakenteista: Muuta: Lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta. Rakennuksen toinen puolisko on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, toisessa puoliskossa on painovoimainen ilmanvaihto. Lattiapinnoitteet ovat enimmäkseen laminaattia ja muovimattoa. Palohälytysjärjestelmänä ovat lämpö- ja savuilmaisimet. Rakennuksen yhteenlaskettu huoneistoala on noin 414 m2. Siinä on ryhmäkotitiloja kahdessa kerroksessa. Alun perin rakennuksessa on ollut kaksi suurta asuntoa pohjaratkaisultaan toistensa pelikuvina. Kummassakin asunnossa on ollut alakerrassa oh+ruokasali+keittiö+wc+eteinen sekä yläkerrassa neljä makuuhuonetta+ aula+kylpyhuone+wc. Myöhemmin asunnoissa on tehty pieniä väliseinä-muutoksia ja huoneluku on hieman muuttunut. Lisäksi rakennuksessa on koko rakennuksen suuruinen kellarikerros, jossa on kaksi autotallia ja varastotilaa. Valokuvia kohteesta:

10 Rivitalo eli S-talo Rakennusvuosi: 1960 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Pintarakenteista: Muuta: I Betoni ja tiili Tiili Peltikatteinen harjakatto Rakennuksen huoneistoala on noin 252 m2 ja kerrosala 364 kem2 Vesikiertopatteri, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Painovoimainen ilmanvaihto Lattiapinnoitteet ovat enimmäkseen laminaattia ja muovimattoa. Rakennus on rakennettu vuonna 1960 sairaalan lääkärien asuintaloksi kahden perheen taloksi. Se on osaksi alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön. Tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan melko vaatimatonta tasoa. Rakennuksen huoneistoala on noin 252 m 2 ja kerrosala 364 kem 2. Rakennuksessa on kaksi tilavaa perheasuntoa (4h+k+wc+kph ja 3h+k+wc+kph, 126 m 2 /asunto) ja kaksi autotallia ja niissä varastot. Valokuva kohteesta:

11 Asuintalo Lilla Lekaren eli R-talo Rakennusvuosi: 1958 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I Tiili Rappaus Tiili, katteena pelti Pinta-ala: 124 m² Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta. Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on rakennettu vuonna 1958 sairaalan ylilääkärin asuintaloksi. Myöhemmin se on ollut päiväkotina. Rakennuksen sisätiloja on kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön. Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tavanomaista tasoa. Rakennuksen huoneistoala on noin 124 m2. Rakennuksessa on yksi tilava perheasunto (4h+aula+k+ruokasali+wc+kph, 124 htm2) ja autotalli 18 htm2. Valokuva kohteesta:

12 Asuintalo eli Ä-talo Rakennusvuosi: 1974 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I Betoni ja tiili Tiili ja mineriittilevy Tasakatto, huopakate Pinta-ala: Rakennuksen kerrosala on 300 kem2 ja huoneistoala noin 280 m2. Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on yksikerroksinen ja on rakennettu vuonna 1974 kahden perheen asuintaloksi sairaalan ylilääkäreille. Se on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on pohjaratkaisultaan kaksi samanlaista asuntoa (5h+k+wc+kph, 140 htm 2 ), jotka on molemmat vuokrattu asuinkäyttöön. Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tyydyttävää tasoa. Rakennuksen kerrosala on 300 kem 2 ja huoneistoala noin 280 m 2. Pihapiirissä on heikkokuntoinen kahden auton autotalli, jossa on lämmönjakohuone. Valokuvia kohteesta:

13 Asuintalo osoitteessa Högbenintie 49 eli Ö-talo Rakennusvuosi: 1949 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: II Puu Lauta Taitekatto, katteena peltikatto 120 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta (liitetty aluelämpöverkkoon vuonna 2011) Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on kaksikerroksinen, käsittää kaksi asuntoa ja kaksi sisäänkäyntiä. Se on rakennettu vuonna 1949 asuintaloksi ja on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön kahdelle perheelle. Tulovesijohto on uusittu vuonna Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tavanomaista tasoa. Rakennuksen kokonaisala on noin 120 brm 2 ja huoneistoala noin 100 m 2. Alakerran asunto on 2h+k+kph/wc alaltaan noin 60 htm 2 ja yläkerran asunto on 1h+k+kph/wc alaltaan noin 40 htm 2. Pihapiirissä on lisäksi puuliiteri ja maakellari. Valokuvia kohteesta:

14 Asuinkerrostalo osoitteessa Högbenintie 45 eli Z-talo (FAB Mjölbolsta) Rakennusvuosi: 1968 Kerrosluku: 4 Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Betoni ja tiili Betonirappaus Viistokatto ja katteena peltikatto Rakennuksen kerrosala on 742 kem2 ja huoneistoala 732 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Poistoilmanvaihto huippuimurien avulla Rakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on 19 huoneistoa. Asunnoista on vuokrattu 11 kpl asuinkäyttöön ja kahdeksan huoneistoa on tyhjillään. Asuntojen sisäpuolinen kunto vaihtelee jonkin verran, mutta enimmäkseen ne ovat välttävässä kunnossa ja laatutasoltaan vaatimatonta tasoa. Rakennus vaatisi peruskorjausta. Runkovesijohtoputket kerrosten välillä on uusittu 1990-luvulla ja lämminvesivaraaja on kunnostettu Valokuvia kohteesta: Kuvat 3 h+k asunnosta Kuvat yksiön keittokomerosta

15 Asuintalo osoitteessa Vanha tie 24 eli O-talo Rakennusvuosi 1936 Kerrosluku Julkisivumateriaali Katto Pinta-ala Lämmitys Ilmanvaihto Muuta II Rappaus Harjakatto ja katteena peltikatto 131 m2 Sähkö ja uunit Painovoimainen ilmanvaihto Viemäröinti, vesijohto Rakennus on kaksikerroksinen ja on rakennettu vuonna 1936 kahden perheen asuin-taloksi. Rakennuksen huoneistoala on noin 131 m2. Se on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on kaksi asuntoa, joista toinen on ollut käyttämättä noin kolme vuotta ja toinen on ollut käyttämättä noin viisi vuotta. Molemmat asunnot ovat kunnostuksen tarpeessa. Asunnot ovat kaksikerroksisia ja ne käsittävät asuintiloja 2h+k+kph+wc. Rakennus vaatii peruskorjausta. Peltikatto on uusittu 1990-luvulla. Valokuva kohteesta:

16 Asuinkerrostalo osoitteessa Vanha tie 14 eli P-talo Asuinkerrostalo osoitteessa Vanha tie 6 eli Q-talo Rakennusvuosi: 1958 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: II Betoni ja tiili Betonirappaus Harjakatto ja katteena peltikatto P-talon huoneistoala on n. 764 m2 ja Q-talon huoneistoala on n. 820 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto Nämä kaksikerroksiset rakennukset on molemmat rakennettu vuonna 1958 asuintaloiksi. Pohjoispuolista taloa on laajennettu myöhemmin. Rakennuksissa on kummassakin kolme porrashuonetta. P-talon huoneistoala on noin 764 m2 ja siinä on neljä asuntoa ja 16 erillishuonetta. Q-talon huoneistoala on noin 820 m2 ja siinä on yhdeksän asuntoa ja 10 erillishuonetta. Rakennusten lämmitys voidaan hoitaa vesikiertopattereilla, mutta taloja ei ole lämmitetty viime aikoina. Aluelämpöverkosto ulottuu molempiin rakennuksiin ja menee etelä-puolisen talon kautta edelleen S- taloon. Talot ovat pääosin alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asuinhuoneistot ovat nyt tyhjillään. Taloja on käytetty viime vuosina palokunnan savusukeltajien harjoituskohteena. Rakennukset ja kaikki asunnot vaatisivat kokonaisuudessaan peruskorjauksen. Lisäksi erillishuoneita yhdistämällä niistä voisi tehdä pieniä asuntoja. Valokuvia kohteesta: P-talo Q-talo

17 Saunarakennus Rakennusvuosi Kerrosluku Rakenteet Julkisivumateriaali Katto Pinta-ala Lämmitys Ilmanvaihto Muuta: 1990-luvulla I Höylähirsi Höylähirsi Harjakatto ja katteena peltikatto Rakennuksen kerrosala on 81 kem2 ja huoneistoala noin 77 htm2 Takka Painovoimainen Rakennus sijaitsee Villa Familian kaakkoispuolella. Se on yksikerroksinen, on rakennettu 1990-luvulla ja on pääosin alkuperäisessä kunnossa. Rakennuksessa on sähköistys, takka, vesijohto ja viemäröinti. Rakennus on hyvässä kunnossa ja laatu-tasoltaan tavanomainen. Rakennuksen kerrosala on 81 kem2 ja huoneistoala noin 77 htm2. Rakennuksessa on tilava takahuone, kaksi pukuhuonetta, sauna ja tilava avoterassi. Saunarakennusta käytetään seikkailuradan yhteydessä ja se soveltuu myös kokoustilaksi. Valokuvakohteesta:

18 Muut rakennukset Lämpölaitos ja hakevarasto Alueelle valmistui vuonna 2007 lämpölaitos, joka käyttää polttoaineena puuhaketta. Laitoksen teho on 1,5 MW. Varajärjestelmänä on öljylämmitys. Lämpölaitosrakennus on betonisokkelille perustettu, teräsrunkoinen ja sen seinät ovat teräslevypintaisia ja lämpöeristettyjä seinäelementtejä. Rakennuksen pintaala on noin 115 m². Sen vieressä sijaitsee betonisokkelille perustettu, teräsrunkoinen, teräslevypintainen ja lämpöeristämätön hakevarasto pintaalaltaan noin 78 m². Rakennusten kunto on hyvä. Työkoneiden varikkorakennus Valtatie 25:n ja rautatien välissä sijaitsee vuonna 1960 rakennettu, voimavirtasähköllä varustettu, betonisokkelille perustettu, puurakenteinen, maalattialla varustettu varastorakennus pinta-alaltaan on noin 140 m². Rakennuksen kunto on välttävä/tyydyttävä. Varastorakennus eli M-talo Valtatie 25:n ja rautatien välissä sijaitsee arviolta 1930-luvulla rakennettu, betonija puurakenteinen, betonisokkelille perustettu, sähköistetty entinen sikalarakennus pinta-alaltaan on karkeasti noin 295 m². Rakennuksessa on kahdeksan autotallia ja varastotilaa. Rakennusta käytetään Meltolan VPK:n toimitilana ja varastotilana. Vanha ruumishuone eli E-talo Valtatie 25:n ja päärakennuksen välissä sijaitsee arviolta 1930-luvulla rakennettu, betoni- ja kivirakenteinen, betonisokkelille perustettu, sähköistetty, vesijohdolla varustettu ja sähkölämmitteinen entinen ruumishuone pinta-alaltaan on karkeasti noin 150 m². Rakennuksessa on ensimmäisessä kerroksessa kappelihuone ja ruumishuone käyttökelpoisine kylmiötiloineen ja kellarikerroksessa varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. Muut rakennukset Karjaan Puhelimen vuokraamalla alueella on Karjaan Puhelimen omistama tietoliikennerakennus, joka on rakennettu vuonna Sen kerrosala on 12 kem 2.

19 Jätevesiverkosto Meltolan sairaalan alueella on oma jätevesiverkosto, joka johtaa päärakennuksesta ja useasta muusta eri rakennuksesta alueen omaan jätevedenpuhdistamoon. Puhdistamo on käytössä ja sijaitsee sairaalan päärakennuksesta noin 1,2 km lounaaseen valtatie 25:n varressa. Puhdistamo muodostuu karusellipuhdistamosta, kolmesta jätevesialtaasta sekä puurakenteisesta, sähköistetystä, alaltaan noin 20 m2:n suuruisesta pumppaamorakennuksesta. Muut rakennelmat Alueella on sairaalan asfaltoidut ja valaistut paikoitusalueet, vesijohtoverkoston ja jätevesiverkoston lisäksi useaa rakennusta palvelevia muita verkostoja, kuten tieverkosto, sähköjohtoverkosto, alueen ulkovalaistus ja aluelämpöverkosto. Päärakennuksen lounaispuolella sijaitsee kaksi asfalttipintaista tenniskenttää, välttäväkuntoinen minigolfrata ja pallokenttä. Alueen eteläosassa on seikkailurata, johon kuuluu useita rastipisteitä ja niissä sijaitsevia laitteita (mm. köysirata, jättiläiskeinu, köysitikkaat)

20 Yleistä kiinteistön taloteknisistä järjestelmistä Lämmitys ja lämmönjakelu: Vesijärjestelmät ja liittymät: Viemärijärjestelmät: Sähköjärjestelmät: Ilmanvaihto: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Raaseporin kaupungin vesijohtoverkko Meltolan sairaalan alueella on oma jätevesiverkosto, joka johtaa päärakennuksesta ja useasta muusta eri rakennuksesta alueen omaan jätevedenpuhdistamoon. Puhdistamo on käytössä ja sijaitsee sairaalan päärakennuksesta noin 1,2 km lounaaseen valtatie 25:n varressa. Puhdistamo muodostuu karusellipuhdistamosta, kolmesta jätevesialtaasta sekä puurakenteisesta, sähköistetystä, alaltaan noin 20 m2:n suuruisesta ja tyydyttäväkuntoisesta pumppaamorakennuksesta. Fortum Oyj:n muuntaja päärakennuksen vieressä. Sähkönsyöttö tulee rakennukseen kahdesta eri suunnasta. Osaan rakennuksen tiloista sähkö tulee suuritehoisella sähkökaapelilla. Varavoimajärjestelmä (2 dieselgeneraattoria.) Koneellinen ilmanvaihto (poisto ja puhallus) sekä osittainen lämmön talteenotto.

21 Muuta tietoa Hoitokulut Kohteen hoitokulut ovat likimain /v eli keskimäärin 3,9 /m2/kk rakennusten yhteenlasketulle huoneistoalalle. Päärakennuksen nykykäyttö / sopimukset Päärakennuksen vuokrausaste on noin 34 %. Päärakennuksen bruttovuokratulot ovat kolmella eri vuokrasopimuksella yhteensä noin /v. Loput päärakennuksen tiloista ovat joko omistajan omassa käytössä tai vapaina vuokrattavaksi. Asunnot ja muut rakennukset Kaksi asuintaloa ja kaksi rivitaloa on vuokrattu yksityishenkilöille toistaiseksi voimassa olevilla vuokrasopimuksilla. Taloja on yhteensä neljä ja vuokrattuja asuntoja yhteensä seitsemän. Lämpö sisältyy vuokraan. Bruttovuokratulo on näistä asunnoista sähkömaksut, vesimaksut ja kaapeli TV-maksut mukaan lukien yhteensä /kk eli noin /v Aravatalosta eli Z-talosta on vuokrattu 11 asuntoa. Talon vuokrausaste on 58 %. Bruttovuokratulo on vesimaksut, kaapeli TV-maksut, autopaikkamaksut ja saunamaksut mukaan lukien yhteensä /kk eli noin /v. Vapaana vuokrattavaksi on tästä talosta kahdeksan asuntoa. O-talo, P-talo ja Q-talo ovat vapaina ja vaativat saneerausta. Saunarakennus ja työkoneiden varastorakennus ovat omistajan omassa käytössä. M-talo eli autotalli/varastorakennus on osaksi omistajan omassa käytössä ja osaksi Meltolan VPK:n käytössä. Vanha ruumishuone on tällä hetkellä vapaana vuokrattavaksi. Myyntikohteesta ja myyntiprosessista Myyntiesitteen tiedot perustuvat myyjältä, julkisista tilastoista sekä Catellan omasta kiinteistömarkkinoihin liittyvästä tutkimustoiminnasta saatuihin tietoihin. Myyjän ja ostajan vastuut määritellään yksityiskohtaisesti laadittavassa kauppakirjassa, joka tulee olemaan ainoa kohteen myyntiin liittyvä juridisesti sitova asiakirja. Myyjällä ja Catellalla on oikeus vapaasti tarkistaa myyntiprosessin aikana tässä myyntiesitteessä esitettyjä tietoja.

22 Myyjät pidättävät itsellään oikeuden hylätä esitetyt tarjoukset ja pidättäytyä kokonaan kohteen myynnistä. Myyjät varaavat myös itselleen oikeuden muuttaa myyntiprosessia ja keskeyttää neuvottelut milloin tahansa ennen lopullisen kauppakirjan tai sitovan esisopimuksen allekirjoittamista. Vaikka ensisijainen tarkoitus on etsiä ostajia koko kiinteistökokonaisuudelle varaavat myyjät oikeuden myydä osuutensa erillisillä kaupoilla sekä myös myydä kiinteistöstä eri osia. Tässä myyntiesitteessä esitetyt tiedot ovat potentiaalisille ostajille luottamuksellista informaatiota, jota ei saa luovuttaa ulkopuolisille tahoille. HINTA: Kohde myydään tarjousten perusteella. Kiinnostuneet ostajat voivat myös jättää tarjouksensa myyntikohteen eri osista. Yhteystiedot: Mikko Kantosaari Siiri Eerola Puh Puh GSM GSM

MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2

MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2 MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2 RAASEPORI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Högbenintie 30, 10350 Meltola Myyntikohde: Sijainti Raaseporissa, sijaitseva 8,337 ha sairaalakiinteistö. Kohde käsittää Meltolan

Lisätiedot

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU IITTI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Urajärventie 483, 47400 Kausala Myyntikohde: Myyntikohde käsittää kolme eri kiinteistöä, yksi rakentamaton 8,7 ha tontti ja kaksi kiinteistöä,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYTÄVÄ KOHDE Sastamalassa, osoitteessa Harjukatu 8, sijaitseva teollisuuskiinteistö. Vammalan keskusta sijoittuu noin 1 km kohteesta pohjoiseen. Valtatie 12:sta

Lisätiedot

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Kauppakatu 69, 78200 Varkaus Myyntikohde: Myyntikohteena on varikkokiinteistö, jolla sijaitsee noin 1 842 kem 2 toimisto- ja

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016 MYYNTIESITE ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 22.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VUOKRAOIKEUS

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 12.05.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kunnaksentie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Kiinteistötunnus: 564-402-176-1 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 92

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 21.01.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

Kankaanpään Kyynärjärvellä sijaitseva Haavisto-niminen tila RN:o 1:67 (kiinteistötunnus )

Kankaanpään Kyynärjärvellä sijaitseva Haavisto-niminen tila RN:o 1:67 (kiinteistötunnus ) SATAKUNNAN ULOSOTTOVIRASTO PL 44, Eteläkauppatori 4 B 28101 PORI Puhelin 029 56 26600, Telekopio 029 56 26633 MYYNTIESITE 10.03.2014 Sähköposti satakunta.uo@oikeus.fi MYYTÄVÄ ULOSMITATTU OMAISUUS: Kankaanpään

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Oulunseläntie 7, 90580 Oulu Oulu Taskila Pinta-ala: n. 140 m² Kokonaisala: 162 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ Myydään vuonna 2009 valmistunut tuotantokiinteistö moottorintien tuntumasta Lempäälän Marjamäestä. Alueella runsaasti pihatilaa ja laajennusmahdollisuus. Kohde

Lisätiedot

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYTÄVÄ KOHDE Myynnin kohteena on Kannuksessa sijaitseva määräala noin 3,4 ha kiinteistöstä 217-404-7-29 rakennuksineen. Kohteen osoite on Silmäjärventie

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 04.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 22.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kiskotie 22 B, 90150 Oulu Oulu Nokela, Etu-Nokela Kiinteistötunnus: 564-14-34-2 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala:

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta

MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta Osoite Sijainti Kiinteistötiedot Aitovuorentie 10, 33610 Tampere Myytävät kiinteistöt sijoittuvat Tampereen ja Kangasalan rajalle Tampereen Olkahisiin

Lisätiedot

SENAATTI MYY: MAAKAARENKUJA 2, HELSINKI RAKENNUSPAIKKA HELSINGIN VIIKISSÄ

SENAATTI MYY: MAAKAARENKUJA 2, HELSINKI RAKENNUSPAIKKA HELSINGIN VIIKISSÄ SENAATTI MYY: MAAKAARENKUJA 2, HELSINKI RAKENNUSPAIKKA HELSINGIN VIIKISSÄ Sisällysluettelo Senaatti-kiinteistöt, Maakaarenkuja 2 SISÄLLYSLUETTELO LENTOKENTTÄ VANTAA 1. Johdanto 2. Kohteen yleistiedot 3.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Velintie 6, 91910 Tupos Liminka Tupos Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk+kuisti+tekn.tila+parv

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016 ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 06.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Tuomaantie 18, 90410 Oulu Oulu Pinta-ala: 172 m² Kokonaisala: 203 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ PETIKKO n. 6000 m² Kiinteistö on ollut Tarjoustalo / Tokmannin käytössä vuodesta 2005, jolloin liiketeilasaneeraus tehtiin entiseen

Lisätiedot

MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA. Sarjakatu 2

MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA. Sarjakatu 2 MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA Sarjakatu 2 MYYTÄVÄ KOHDE Vaasassa, osoitteessa Sarjakatu 2, sijaitseva oppilaitoskiinteistö (erottamaton määräala, jonka määräalatunnus on 905-30-1-1-M504). SIJAINTI

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 03.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Katajanmarjakuja 9, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 176 m² Kokonaisala: 241 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 14.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Keihäänkärjentie 11, 90410 Oulu Oulu Kaakkurinkangas Kiinteistötunnus: 564-27-33-4 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Omakotitalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.05.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lahotie 4, 90800 Oulu Oulu Pateniemi Kiinteistötunnus: 564-76-23-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 131 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Rakennusten pinta-alojen ja tilavuuksien laskeminen:

Rakennusten pinta-alojen ja tilavuuksien laskeminen: Rakennusten pinta-alojen ja tilavuuksien laskeminen: RT-ohjekortti RT 12-10277 Rakennuksen pinta-alat (1985) Kerrosalan laskeminen, Ympäristöopas 72 (2000) RAKENNUSALA: Rakennusala on se alue tontilla,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Linnaportintie 7B, 90450 Kempele Kempele Linnakangas Pinta-ala: 148,8 m² Kokonaisala: 168,2

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 5.01 Puisto. 5.02 Lähivirkistysalue. 7.09

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

MYYNTIESITE KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA. Omakotitalo Kotkassa, Suulisniemi, os. Raamikatu 8, Kotka

MYYNTIESITE KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA. Omakotitalo Kotkassa, Suulisniemi, os. Raamikatu 8, Kotka MYYNTIESITE KYMENLAAKSON ULOSOTTOVIRASTO PL 113, Vuorikatu 1 45101 KOUVOLA 16.11.2015 Puhelin 029 56 23450, Telekopio 029 56 23481 Sähköposti kymenlaakso.uo@oikeus.fi KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA Omakotitalo

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 23.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Yrjönkuja 7, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-450-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+khh+kh+s+kh/wc+erill.wc+vh+parv

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 02.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Koivikonkaari 10, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-19-178 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 14.06.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kornetinkuja 8, 90630 Oulu Kaupunki: Oulu Kaupungin osa: Hönttämäki Kiinteistötunnus: 564-90-20-4 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 4-5h(3-4mh+oh)+k+ruok.tila+takkah+khh+kh+s+et+tk

Lisätiedot

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT Ivalossa sijaitsevan Kalottikeskuksen itäsiivessä on vuokrattavana pieniä asuntoja tai toimistotiloja. Kalottikeskuksen omistajana ja vuokranantajana toimii Inarin kunnan

Lisätiedot

KERROSTALOHUONEISTO 4H+K SALOSSA, HALIKON KÄRÄVUORESSA. Myydään nettihuutokaupalla www.huutokaupat.com -sivustolla ajalla 1.6.-20.6.

KERROSTALOHUONEISTO 4H+K SALOSSA, HALIKON KÄRÄVUORESSA. Myydään nettihuutokaupalla www.huutokaupat.com -sivustolla ajalla 1.6.-20.6. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 31.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN KESKI-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 52, Vapaudenkatu 54 40101 JYVÄSKYLÄ 19.08.2011 Puhelin 0100 86345, Telekopio 010 362 6771 Sähköposti keski-suomi.uo@oikeus.fi ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA Rivitalon

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.07.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Johdekuja 4, 90540 Oulu Oulu Ritaharju Omakotitalo Pinta-ala: 153 m² Kerrosala: 193 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Tasamaatontti uudehkolla asuinalueella, pihatyöt hieman kesken Ranta

Tasamaatontti uudehkolla asuinalueella, pihatyöt hieman kesken Ranta VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Linnankatu 43 20101 TURKU 30.10.2014 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi KEMIÖNSAAREN TAALINTEHTAALLA

Lisätiedot

MYYNTIESITE. Lohkion kiinteistö 143-419-5-3

MYYNTIESITE. Lohkion kiinteistö 143-419-5-3 MYYNTIESITE Lohkion kiinteistö 143-419-5-3 IKAALISTEN KAUPUNKI Tekniset palvelut Kolmen airon katu 3 39500 IKAALINEN Puhelin (03) 45 011 Telefax (03) 4501 373 Myyntiesite Myyjä ja omistaja: Myyntikohde:

Lisätiedot

Nettihuutokauppa 3.8.2016 klo 13:00 saakka internetosoitteessa www.huutokaupat.com

Nettihuutokauppa 3.8.2016 klo 13:00 saakka internetosoitteessa www.huutokaupat.com ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 15.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

JOENSUUN INARINKULMA

JOENSUUN INARINKULMA JOENSUUN INARINKULMA Joensuun keskustan osayleiskaava & INARINKULMA Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö omistaa Joensuun kaupungin keskustassa, Niskakadun ja Torikadun kulmassa tontin 167-2-22-2, jossa

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALO JUANKOSKELLA. POHJOIS-SAVON ULOSOTTOVIRASTO PL 81, Viestikatu KUOPIO

MYYNTIESITE OMAKOTITALO JUANKOSKELLA. POHJOIS-SAVON ULOSOTTOVIRASTO PL 81, Viestikatu KUOPIO MYYNTIESITE POHJOIS-SAVON ULOSOTTOVIRASTO PL 81, Viestikatu 3 70601 KUOPIO 08.09.2014 Puhelin 02956 27900, Telekopio 02956 27937 Sähköposti pohjois-savo.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO JUANKOSKELLA Ulkokuva Vapaa

Lisätiedot

Heikinniementie 2a:n tarjouspyyntö

Heikinniementie 2a:n tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Heikinniementie 2a:n tarjouspyyntö Rakennukset Asemakaava Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta myy Meilahdessa, osoitteessa Heikinniementie 2a sijaitsevat kaksi rakennusta ja vuokraa

Lisätiedot

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 HELSINGIN KAUPUNKI HANKESELOSTUS ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 Helsingin asumisoikeus Oy Kivipari Sijainti ja tontti Kaupunginosa 4, kortteli 4129, tontti Kiviparintie a 00920 Helsinki Tontti on Kiviparintiellä,

Lisätiedot

LUUMÄEN KUNNAN KANNUSKOSKELLA SIJAITSEVA OMAKOTITALO / VAPAA-AJAN ASUNTO

LUUMÄEN KUNNAN KANNUSKOSKELLA SIJAITSEVA OMAKOTITALO / VAPAA-AJAN ASUNTO ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 04.02.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi LUUMÄEN KUNNAN

Lisätiedot

Salontie 224, Mustio. Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh

Salontie 224, Mustio. Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh Salontie 224, 10360 Mustio Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh. 0400 472 675 timo.lahtinen@asuntoverkko.com Liiketila, Ravintola-liikekiinteistö 697m2, Salontie 224, 10360 Mustio EKBORG-TAMMILINNA

Lisätiedot

MYYNTIESITE VAPAA-AJAN KIINTEISTÖ SAIMAAN RANNALLA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA

MYYNTIESITE VAPAA-AJAN KIINTEISTÖ SAIMAAN RANNALLA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 21.10.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VAPAA-AJAN

Lisätiedot

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen.

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. ILMOITUS KIINTEISTÖN MYYNNISTÄ Myyntikohde Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt 418-424-9-441 SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. Myyntikohde on 1950-luvulla rakennettu pääosin

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Ympäristölautakunta

TAMPEREEN KAUPUNKI Ympäristölautakunta IX KAUPUNGINOSAN KORTTELIN NO 144 TONTIN NO 66 ASEMAKAAVAN MUU TOSEHDOTUS. KARTTA NO 7264, JOTA EI TARVITSE ALISTAA YMPÄRISTÖMI NISTERIÖN VAHVISTETTAVAKSI. (SILTAKATU 17) Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue.

1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.0111 1.0112 1.0113 1.022 1.023 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue.

Lisätiedot

m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva.

m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.011 1.021 1.041 1.0411 1.042 1.0421 2.07 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. Mikäli rakennuksen pituus on yli 12 metriä,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (7) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (7) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2012 1 (7) 261 Kiinteistöjen ostaminen Östersundomista (91-442-6-624, 91-442-6-60 ja 91-442-6-158) HEL 2012-006144 T 10 01 00 Kiinteistökartta M7 S3, Bergantie 7, Härkätie

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.06.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Kuovikuja 1, 91800 Tyrnävä Tyrnävä Eskolanpelto Omakotitalo omalla tontilla Muut tilat: Pihavarasto 12m²

Lisätiedot

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat.

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 09.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

OMAKOTITALO LAPPEENRANNAN PARKKARILAN KAUPUNGINOSASSA. Nettihuutokauppa klo 13:00 saakka internetosoitteessa

OMAKOTITALO LAPPEENRANNAN PARKKARILAN KAUPUNGINOSASSA. Nettihuutokauppa klo 13:00 saakka internetosoitteessa ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 12.05.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

Rakennus on rakennettu asuinrakennuksena, mutta sen käyttötarkoitus on muutettu v päiväkodiksi.

Rakennus on rakennettu asuinrakennuksena, mutta sen käyttötarkoitus on muutettu v päiväkodiksi. Kiinteistö 3485/16, Kiikkaistenkuja 13, 01800 Klaukkala Tontti Tontti sijaitsee Klaukkalan asemakaava-alueella. Asemakaavamerkintä on AO2 ½I, erillispientalojen korttelialue. Tontin pinta-ala on 1 882

Lisätiedot

KESÄMÖKKIKIINTEISTÖ RUOKOLAHDELLA, PIENEN VEHKAJÄRVEN RANNALLA

KESÄMÖKKIKIINTEISTÖ RUOKOLAHDELLA, PIENEN VEHKAJÄRVEN RANNALLA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 04.08.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi KESÄMÖKKIKIINTEISTÖ

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 04.09.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Takalonpisto 6B, 90240 Oulu Oulu Patamäki As Oy-muotoinen paritalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.07.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Sateenkaari 3, 90450 Kempele Kempele Kokkokangas Omakotitalo Pinta-ala: 176,5 m² Kerrosala:

Lisätiedot

K O H D E I N V E N T O I N T I L O M A K E

K O H D E I N V E N T O I N T I L O M A K E InventointiNro: M200 Sava Kylä / Kaup Osa, Rek Nro: 789-40-0002 Koordinaatit: P: 6737425 Postiosoite Katu: Muurolantie 85A Kohteen kuvaus: Yhteisökodin asuinrivitalo ja hoitolaitos Asuinrakennus / hoitolaitos

Lisätiedot

Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva Martikanpellon koulu

Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva Martikanpellon koulu 1 (9) Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva Martikanpellon koulu 2 (9) 3 (9) Koulurakennus Pihan varasto 4 (9) 5 (9) Pohjapiirustukset 6 (9) Sijaintikartta Ajantasa-asemakaava Kantakartta 7 (9) Martikanpellon

Lisätiedot

MYYNTIESITE RAKENTAMATON SAARIKIINTEISTÖ KEMIÖNSAAREN KUNNASSA. Bolax, Nötön VARSINAIS-SUOMEN

MYYNTIESITE RAKENTAMATON SAARIKIINTEISTÖ KEMIÖNSAAREN KUNNASSA. Bolax, Nötön VARSINAIS-SUOMEN VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 07.07.2015 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi RAKENTAMATON

Lisätiedot

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p,

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p, Kohteen ilmoittaja Lockmer LKV Köydenpunojankatu 14 20100 Turku Puh: 040 300 2302 Nimi: Harry Lockmer Puh: 0403002302 Tässä siistikuntoinen ja muuttovalmis kolmio rauhallisella Härkämäen alueella. Hissitalon

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 02.06.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Liinankuja 10 A 3, 90800 Oulu Oulu Herukka Luhtitalon alakerta 3h(2mh+oh)+k+kh+s+et

Lisätiedot

Ruokolahti Vuosalmi Kesoniementie 104, Äitsaari Imatralta n. 40 km ja Lappeenrannasta n. 80 km.

Ruokolahti Vuosalmi Kesoniementie 104, Äitsaari Imatralta n. 40 km ja Lappeenrannasta n. 80 km. ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 31.03.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VAPAA-AJAN

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 01.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kuutamotie 10, 90620 Oulu Oulu Rusko Kiinteistötunnus: 564-404-11-142 1089m² 564-404-11-21 195 m² Talotyyppi: Huoneet: Muut

Lisätiedot

KAAVAMÄÄRÄYKSET. A-3 Asuinrakennusten korttelialue.

KAAVAMÄÄRÄYKSET. A-3 Asuinrakennusten korttelialue. KAAVAMÄÄRÄYKSET A-3 Asuinrakennusten korttelialue. Kortteleissa nro 16, 118, 120, 136-139, 145a, 146a, 166-169, 182, 192, 195 ja 197 oleville tonteille rakennettaessa on, mikäli tonteille ei ole vahvistettu

Lisätiedot

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03.

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03. HANKESELOSTUS 1 (11) Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu 21.03.2014 Mellunkylä 47298/1 Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu Sijainti Tontti 47298 / 1 Vuokkiniemenkatu, Mellunkylä 00920 Helsinki Tontti on Kontulantien,

Lisätiedot

Alue sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustasta itään. Osoite: Itsenäisyydenkatu 6 ja 8. Liite 1.

Alue sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustasta itään. Osoite: Itsenäisyydenkatu 6 ja 8. Liite 1. XVII KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 314 TONTTIEN 1 JA 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS- EHDOTUS. KARTTA NO 6680. (ITSENÄISWDENKATU 6 JA 8 ) Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 28. päivänä maaliskuuta 1988 päivättyä

Lisätiedot

MYYNTIESITE MYYDÄÄN OMAKOTITALO KANKAANPÄÄN HAPUOJALLA

MYYNTIESITE MYYDÄÄN OMAKOTITALO KANKAANPÄÄN HAPUOJALLA MYYNTIESITE 1 SATAKUNNAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 44, Valtakatu 12 C 28100 PORI 29.09.2016 Puhelin 029 56 26600, Telekopio 029 56 26633 Sähköposti satakunta.uo@oikeus.fi MYYDÄÄN OMAKOTITALO KANKAANPÄÄN

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALOKIINTEISTÖ SOMEROLLA. Omakotitalotalo Someron Pitkäjärvellä VARSINAIS-SUOMEN

MYYNTIESITE OMAKOTITALOKIINTEISTÖ SOMEROLLA. Omakotitalotalo Someron Pitkäjärvellä VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 19.04.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29 09.03.2015 Sivu 1 / 1 995/02.07.00/2015 29 Tontin määräosan myynti ja yleisen alueen vuokraus Tapiolasta Kiinteistö Oy Jousenpuiston Pysäköinti -yhtiölle pysäköintilaitoksen rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

KAARINASSA SIJAITSEVA KIINTEISTÖ, JOSSA OMAKOTITALO JA HALLI

KAARINASSA SIJAITSEVA KIINTEISTÖ, JOSSA OMAKOTITALO JA HALLI MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Linnankatu 43 20101 TURKU 29.01.2015 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi KAARINASSA

Lisätiedot

Oleskelupiha etelä-länsisuuntaan / parveke sisäpihan puolella Komerot, vaatehuone ja huoneistokohtainen varasto

Oleskelupiha etelä-länsisuuntaan / parveke sisäpihan puolella Komerot, vaatehuone ja huoneistokohtainen varasto 2.11.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Lisätietoja huoneluvusta: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Tilustie 4 C 1, 90650 Oulu Oulu Ala-Haapalehto

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1 3425/10.02.03/2012 Kaupunkisuunnittelulautakunta 116 2.10.2014 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa

Lisätiedot

Keskeneräinen omakotitalo Kouvolassa, os. Hirvipolku 25, TUOHIKOTTI

Keskeneräinen omakotitalo Kouvolassa, os. Hirvipolku 25, TUOHIKOTTI MYYNTIESITE KYMENLAAKSON ULOSOTTOVIRASTO PL 113, Vuorikatu 1 45101 KOUVOLA 11.11.2015 Puhelin 029 56 23450, Telekopio 029 56 23481 Sähköposti kymenlaakso.uo@oikeus.fi KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA Keskeneräinen

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta Hopeapellontie 5, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: B5 ja B3 Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: 50 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna 2h+tupakeittiö+ sauna

Lisätiedot

LAPINNIEMI-VESIURHEILUALUETTA, TILAUSSAUNAN RAKENTAMINEN. KARTTA NO 8176. Kaava-alueen sijainti ja luonne. Kaavaprosessin vaiheet

LAPINNIEMI-VESIURHEILUALUETTA, TILAUSSAUNAN RAKENTAMINEN. KARTTA NO 8176. Kaava-alueen sijainti ja luonne. Kaavaprosessin vaiheet LAPINNIEMI-VESIURHEILUALUETTA, TILAUSSAUNAN RAKENTAMINEN. KARTTA NO 8176. Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 13. päivänä helmikuuta 2009 päivättyä asemakaavakarttaa nro 8176. Asian hyväksyminen

Lisätiedot

OMAKOTITALOTONTTI TURUN HIRVENSALOSSA, TONTILLA VANHA ASUINRAKENNUS

OMAKOTITALOTONTTI TURUN HIRVENSALOSSA, TONTILLA VANHA ASUINRAKENNUS MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 14.02.2017 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 Yli-Vallintie (856), 61720 Yli-Valli Vapaa-ajan asunnon kuntokartoitus 25.11.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 2/8 Tilaus 12.11.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo

KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo OHJE Tarkastukseen on hyvä varata aikaa 3-4 tuntia. Kylpyhuoneessa ei saisi kastella lattiaa ja seiniä 2 päivää ennen tarkastusta. Mikäli on amme

Lisätiedot

Myydään nettihuutokaupalla huutokaupat.com-sivustolla ajalla klo 13.00

Myydään nettihuutokaupalla huutokaupat.com-sivustolla ajalla klo 13.00 MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 10.09.2015 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

10900/25.10.2002 mukaista Hermanninpuistoa varten. Kaupassa noudatetaan seuraavia ehtoja:

10900/25.10.2002 mukaista Hermanninpuistoa varten. Kaupassa noudatetaan seuraavia ehtoja: Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2011 1 (8) 452 Tontti-, puisto- ja katualueiden ostaminen Senaatti-kiinteistöltä Hermannista HEL 2011-004187 T 10 01 00 Päätös A Lautakunta päätti ostaa Suomen valtiolta

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 1 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN JA LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 2 1. KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Pirkanmaan Osuuskauppa ( Myyjä ), (Y-tunnus: 0536307-0), PL 130, 33101 Tampere Ostaja Lempäälän

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

Tietoja MYYTÄVÄ KOHDE: MARIANKATU 20, SALO

Tietoja MYYTÄVÄ KOHDE: MARIANKATU 20, SALO 1 MYYTÄVÄ KOHDE: MARIANKATU 20, SALO Sijainti kartalla ja kiinteistön karttaote Tietoja Kiinteistötunnus 734-3-17-2 Kiinteistön pinta-ala 15.227 m2 Tehokkuus e=1,5 Rakennuksen kerrosala noin 5.700 m2 Kiinteistövero

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

Pallomäenkuja. Kortteli tontti Osoite Pinta-ala Rak.oik. Rakentamis- Vuosivuokra / v m² k-m² valmius (ind. 8/2015)

Pallomäenkuja. Kortteli tontti Osoite Pinta-ala Rak.oik. Rakentamis- Vuosivuokra / v m² k-m² valmius (ind. 8/2015) 69 Pallomäenkuja Kortteli tontti Osoite Pinta-ala Rak.oik. Rakentamis- Vuosivuokra / v m² k-m² valmius (ind. 8/2015) 40094 30 Pallomäenkuja 10 506 180 valmis 4 117 Kaavan mukaisesta rakentamisesta mm:

Lisätiedot

ARA-vuokra-asuntokannan sopeuttamisesta, kehittämisestä, riskienhallinnasta ja kuntien asumisen suunnittelusta

ARA-vuokra-asuntokannan sopeuttamisesta, kehittämisestä, riskienhallinnasta ja kuntien asumisen suunnittelusta ARA-vuokra-asuntokannan sopeuttamisesta, kehittämisestä, riskienhallinnasta ja kuntien asumisen suunnittelusta Vuokrataloyhtiön toimenpiteet vuokratalokannan sopeuttamiseksi ja kehittämiseksi muuttuvissa

Lisätiedot

Sonkajärvi Kauppilanmäki Pajusenmäentie 594, 74270 KAUPPILANMÄKI

Sonkajärvi Kauppilanmäki Pajusenmäentie 594, 74270 KAUPPILANMÄKI MYYNTIESITE POHJOIS-SAVON ULOSOTTOVIRASTO PL 81, Viestikatu 3 70601 KUOPIO 09.06.2016 Puhelin 02956 27900, Telekopio 02956 27937 Sähköposti pohjois-savo.uo@oikeus.fi Asuin-, maa- ja metsätalouskiinteistö,

Lisätiedot

1.1 Perustiedot. Ohjeita lomakkeen täyttämiseen:

1.1 Perustiedot. Ohjeita lomakkeen täyttämiseen: 1.1 Perustiedot Ohjeita lomakkeen täyttämiseen: Ilmoita, miltä vuodelta kulutustiedot ovat ja, onko lämmön ominaiskulutus lämmitystarvekorjattu (kohdat 16,17 ja 19). Mikäli tieto on saatu suoraan isännöintitodistuksesta,

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRAOIKEUS RAKENNUKSINEEN SALON MUURLASSA

KIINTEISTÖN VUOKRAOIKEUS RAKENNUKSINEEN SALON MUURLASSA MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 22.06.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 1950/2016 02.07.00 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 49 9.5.2016 158 Kiinteistöosakeyhtiön myynti LVI-Wabek Oy:lle Koskelosta, kortteli 82001

Lisätiedot

TARMONPOLKU 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS

TARMONPOLKU 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS TARMONPOLKU 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS Ote osoitekartasta. KOHDEALUE Asemakaavan muutosalue sijaitsee Pumminmäen kaupunginosassa Tarmonpolun varressa. Muutosalueeseen kuuluu kortteli 4. Korttelin pinta-ala on

Lisätiedot

MYYNTIESITE. Ulosmitattu kerrostalokolmio Raisiossa. 3h+k, 75.5 m² VARSINAIS-SUOMEN

MYYNTIESITE. Ulosmitattu kerrostalokolmio Raisiossa. 3h+k, 75.5 m² VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 02.01.2017 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot