MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n m 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n. 20 000 m 2"

Transkriptio

1 MYYDÄÄN Meltolan sairaalakiinteistö n m 2 RAASEPORI Helsinki. Y-tunnus

2 Högbenintie 30, Meltola Myyntikohde: Sijainti Raaseporissa, sijaitseva 8,337 ha sairaalakiinteistö. Kohde käsittää Meltolan sairaalakiinteistön alueen ja sairaalarakennuksen. Kohde sijaitsee Meltolassa harjumaisessa maastossa noin 9 km Karjaan keskustasta Hyvinkäälle päin, osoitteessa Högbenintie 30, Meltola. Maa-alueet sijoittuvat valtatie 25:n molemmille puolille. Kartat:

3 Kiinteistön tiedot Kiinteistötunnus: Kaupunki: Raasepori / 710 Kaupunginosa: Högben / 626 Kortteli / tontti: 2/20 Tontin pinta-ala: 8,3373 ha ( m2) Hallinta: Kiinnitykset: Kaavamerkintä: Kiinteistö kartalla: Omistustontti. Selvennyslainhuuto Meltolan sairaala sekä selvennyslainhuuto kiinteistöön Mjölbollstad sanatorium V Rasitustodistusten ( ) mukaan kiinteistöön ei ole vahvistettu panttikirjakiinnityksiä eikä muita merkittäviä rasituksia eikä rajoituksia. Alueella ei ole asemakaavaa. Merkittävin maankäyttöä ohjaava kaava on alueella Uudenmaan maakuntakaava. Siinä kohteen alue on varattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, vastaavien julkisluonteisten palvelujen sekä niitä tukevien toimintojen tarpeisiin.

4 Kaavatilanne Alueella ei ole asemakaavaa. Merkittävin maankäyttöä ohjaava kaava on alueella Uudenmaan maakuntakaava. Siinä kohteen alue on varattu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, vastaavien julkisluonteisten palvelujen sekä niitä tukevien toimintojen tarpeisiin. Lisäksi alue kuuluu vuonna 1986 laaditun Karjaan yleiskaavan alueeseen. Yleiskaava ei ole oikeusvaikutteinen ja se on käytännössä vanhentunut. Mikäli alueelle haluttaisiin merkittävästi uutta rakennusoikeutta, se edellyttäisi asemakaavan laatimista. Uudenmaan maakuntakaavan kartta Kohteen kaakkoispuoliselle naapurikiinteistölle Svarfvarsin alueelle on ollut vireillä osayleiskaavan laatiminen. Raaseporin kaupungin ajatuksena on ollut, että osayleiskaava laadittaisiin ns. kyläkaavana, jonka perusteella kaupunki voisi myöntää rakennuslupia. Osayleiskaavaluonnoksessa on esitetty Svarvarsin alueelle muun muassa 17 uutta pientalon rakennuspaikkaa. Osayleiskaavan laatimistyö on keskeytynyt eikä se etene, koska kaavan vahvistava viranomainen ei ole hyväksynyt ajatusta laatia ns. kyläkaava vain yhden kiinteistön alueelle.

5 Muut suunnitelmat Uudenmaan Ely-keskus on laatinut suunnitelmat valtatie 25:n parantamiseksi. Mikäli parantaminen toteutetaan suunnitelmien mukaan tulevaisuudessa, tielinja säilyisi nykyisellä paikallaan, mutta Meltolan sairaalan tieliittymä siirtyisi Hankoon päin likimain nykyisen jätevesipuhdistamon kohdalle. Raaseporin Vesi suunnittelee rakentavansa vuosina uuden runkovesijohdon ja uuden siirtoviemärin valtatie 25:n suuntaisena Karjaan keskustasta Mustiolle. Ne on tarkoitus sijoittaa samaan kaivantoon. Linjaus kulkee valtatie 25:n varrella, pääosin valtatien ja rautatien välissä. Jos siirtoviemäri toteutetaan tällä tavalla, Meltolan sairaalalla on mahdollisuus liittyä sen jälkeen kaupungin viemäriverkostoon. Rakentamissuunnitelmat laaditaan vuoden 2013 aikana. RAKENNUSTEN TIEDOT HUOM. Pinta-alat ovat peräisin myyjän toimittamista laskelmista. Rakennus rakennusvuodet laajuus, m 2 muuta 1. Päärakennus Ryhmäkoti Hemboet, U-talo Rivitalo (2 asuntoa), S-talo vuokrattu 4. Asuintalo (1 asunto), R-talo vuokrattu 5. Asuintalo (2 asuntoa), Ä-talo vuokrattu 6. Asuintalo (2 asuntoa), Ö-talo vuokrattu 7. Asuintalo (19 asuntoa), Z-talo Aravatalo, vuokrattu 8. Asuintalo (2 asuntoa), O-talo ei käytössä 9. Asuinkerrostalo, P-talo ei käytössä 10. Asuinkerrostalo, Q-talo ei käytössä 11. Saunarakennus 1990-luv Lämpökeskus Hakevarasto Työkoneiden varikkorakennus Varastorakennus, M-talo 1930-luv Vanha ruumishuone 1930-luv 150 Yhteensä m 2

6 Rakennukset ja rakennusosat kartalla

7 Päärakennuksen tiedot Rakennusvuodet: Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Laajennukset: 1936, 1990-luvulla (H-siipi) ja 2007 (G-siipi). V + kellari Teräsbetonia, H-siivessä teräsbetonielementti, seinärakenteet ovat betonia ja tiiltä. Alapohja ja välipohjat ovat betonia. Pääasiassa betonirappaus Harjakatto ja katteena konesaumattu peltikate. Pinta-ala: m 2 Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, sekä osittainen lämmön talteenotto. Hissejä 9 kpl, Palohälytysjärjestelmä (lämpö- ja savuilmaisimet), 2 dieselgeneraattoria, osittainen kameravalvontajärjestelmä, 6. kerroksessa litran vesisäiliö. G-siipi (Björnidet) on osittain laajennettu ja osittain rakennettu kokonaan uudelleen vuosina ja se on hyvässä kunnossa. H-siipi (lakkautettu terveyskeskus) on rakennettu 1999 ja kunnostettu viimeksi vuonna H-siipi on rakenteiltaan hyvässä kunnossa ja sisätiloiltaan tyydyttävässä kunnossa. Suurimmassa osassa rakennusta on tehty viime vuosikymmeninä vaihtelevasti saneeraustoimenpiteitä. Rakennuksen kaikki ulkoikkunat on uusittu 1970-luvun lopulla ja vesikatto on uusittu 1980-luvun lopulla. A- ja B-osien kolme hissiä on uusittu vuonna Rakennus on rakennusteknisesti ja varustukseltaan vaihtelevassa kunnossa ja karkeasti yleistäen tyydyttävässä/välttävässä kunnossa.

8 Valokuvia kohteesta Näkymä vuodeosastolle 4B Tyypillinen potilasosaston käytävä Kuva potilashuoneesta ja kylpyhuoneesta Kuva pitkäaikaishoidon osastosta Näkymä sisääntuloaulasta Kuva toimistotilasta Näkymä ravintolasalista Näkymä kellaritiloista

9 Ryhmäkoti Hemboet eli U-talo Rakennusvuosi: 1936 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I + II + kellari Betonia ja tiiltä Kivi Tiilikatteinen harjakatto Pinta-ala: 414 m² Lämmitys: Ilmanvaihto: Pintarakenteista: Muuta: Lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta. Rakennuksen toinen puolisko on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, toisessa puoliskossa on painovoimainen ilmanvaihto. Lattiapinnoitteet ovat enimmäkseen laminaattia ja muovimattoa. Palohälytysjärjestelmänä ovat lämpö- ja savuilmaisimet. Rakennuksen yhteenlaskettu huoneistoala on noin 414 m2. Siinä on ryhmäkotitiloja kahdessa kerroksessa. Alun perin rakennuksessa on ollut kaksi suurta asuntoa pohjaratkaisultaan toistensa pelikuvina. Kummassakin asunnossa on ollut alakerrassa oh+ruokasali+keittiö+wc+eteinen sekä yläkerrassa neljä makuuhuonetta+ aula+kylpyhuone+wc. Myöhemmin asunnoissa on tehty pieniä väliseinä-muutoksia ja huoneluku on hieman muuttunut. Lisäksi rakennuksessa on koko rakennuksen suuruinen kellarikerros, jossa on kaksi autotallia ja varastotilaa. Valokuvia kohteesta:

10 Rivitalo eli S-talo Rakennusvuosi: 1960 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Pintarakenteista: Muuta: I Betoni ja tiili Tiili Peltikatteinen harjakatto Rakennuksen huoneistoala on noin 252 m2 ja kerrosala 364 kem2 Vesikiertopatteri, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Painovoimainen ilmanvaihto Lattiapinnoitteet ovat enimmäkseen laminaattia ja muovimattoa. Rakennus on rakennettu vuonna 1960 sairaalan lääkärien asuintaloksi kahden perheen taloksi. Se on osaksi alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön. Tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan melko vaatimatonta tasoa. Rakennuksen huoneistoala on noin 252 m 2 ja kerrosala 364 kem 2. Rakennuksessa on kaksi tilavaa perheasuntoa (4h+k+wc+kph ja 3h+k+wc+kph, 126 m 2 /asunto) ja kaksi autotallia ja niissä varastot. Valokuva kohteesta:

11 Asuintalo Lilla Lekaren eli R-talo Rakennusvuosi: 1958 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I Tiili Rappaus Tiili, katteena pelti Pinta-ala: 124 m² Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta. Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on rakennettu vuonna 1958 sairaalan ylilääkärin asuintaloksi. Myöhemmin se on ollut päiväkotina. Rakennuksen sisätiloja on kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön. Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tavanomaista tasoa. Rakennuksen huoneistoala on noin 124 m2. Rakennuksessa on yksi tilava perheasunto (4h+aula+k+ruokasali+wc+kph, 124 htm2) ja autotalli 18 htm2. Valokuva kohteesta:

12 Asuintalo eli Ä-talo Rakennusvuosi: 1974 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: I Betoni ja tiili Tiili ja mineriittilevy Tasakatto, huopakate Pinta-ala: Rakennuksen kerrosala on 300 kem2 ja huoneistoala noin 280 m2. Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on yksikerroksinen ja on rakennettu vuonna 1974 kahden perheen asuintaloksi sairaalan ylilääkäreille. Se on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on pohjaratkaisultaan kaksi samanlaista asuntoa (5h+k+wc+kph, 140 htm 2 ), jotka on molemmat vuokrattu asuinkäyttöön. Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tyydyttävää tasoa. Rakennuksen kerrosala on 300 kem 2 ja huoneistoala noin 280 m 2. Pihapiirissä on heikkokuntoinen kahden auton autotalli, jossa on lämmönjakohuone. Valokuvia kohteesta:

13 Asuintalo osoitteessa Högbenintie 49 eli Ö-talo Rakennusvuosi: 1949 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: II Puu Lauta Taitekatto, katteena peltikatto 120 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta (liitetty aluelämpöverkkoon vuonna 2011) Painovoimainen ilmanvaihto Rakennus on kaksikerroksinen, käsittää kaksi asuntoa ja kaksi sisäänkäyntiä. Se on rakennettu vuonna 1949 asuintaloksi ja on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennus on vuokrattu asuinkäyttöön kahdelle perheelle. Tulovesijohto on uusittu vuonna Rakennuksen tilat ovat tyydyttävässä kunnossa ja laatutasoltaan tavanomaista tasoa. Rakennuksen kokonaisala on noin 120 brm 2 ja huoneistoala noin 100 m 2. Alakerran asunto on 2h+k+kph/wc alaltaan noin 60 htm 2 ja yläkerran asunto on 1h+k+kph/wc alaltaan noin 40 htm 2. Pihapiirissä on lisäksi puuliiteri ja maakellari. Valokuvia kohteesta:

14 Asuinkerrostalo osoitteessa Högbenintie 45 eli Z-talo (FAB Mjölbolsta) Rakennusvuosi: 1968 Kerrosluku: 4 Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: Betoni ja tiili Betonirappaus Viistokatto ja katteena peltikatto Rakennuksen kerrosala on 742 kem2 ja huoneistoala 732 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Poistoilmanvaihto huippuimurien avulla Rakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on 19 huoneistoa. Asunnoista on vuokrattu 11 kpl asuinkäyttöön ja kahdeksan huoneistoa on tyhjillään. Asuntojen sisäpuolinen kunto vaihtelee jonkin verran, mutta enimmäkseen ne ovat välttävässä kunnossa ja laatutasoltaan vaatimatonta tasoa. Rakennus vaatisi peruskorjausta. Runkovesijohtoputket kerrosten välillä on uusittu 1990-luvulla ja lämminvesivaraaja on kunnostettu Valokuvia kohteesta: Kuvat 3 h+k asunnosta Kuvat yksiön keittokomerosta

15 Asuintalo osoitteessa Vanha tie 24 eli O-talo Rakennusvuosi 1936 Kerrosluku Julkisivumateriaali Katto Pinta-ala Lämmitys Ilmanvaihto Muuta II Rappaus Harjakatto ja katteena peltikatto 131 m2 Sähkö ja uunit Painovoimainen ilmanvaihto Viemäröinti, vesijohto Rakennus on kaksikerroksinen ja on rakennettu vuonna 1936 kahden perheen asuin-taloksi. Rakennuksen huoneistoala on noin 131 m2. Se on pääosin alkuperäisessä kunnossa, sisätiloja on jonkin verran kunnostettu myöhemmin. Rakennuksessa on kaksi asuntoa, joista toinen on ollut käyttämättä noin kolme vuotta ja toinen on ollut käyttämättä noin viisi vuotta. Molemmat asunnot ovat kunnostuksen tarpeessa. Asunnot ovat kaksikerroksisia ja ne käsittävät asuintiloja 2h+k+kph+wc. Rakennus vaatii peruskorjausta. Peltikatto on uusittu 1990-luvulla. Valokuva kohteesta:

16 Asuinkerrostalo osoitteessa Vanha tie 14 eli P-talo Asuinkerrostalo osoitteessa Vanha tie 6 eli Q-talo Rakennusvuosi: 1958 Kerrosluku: Rakenteet: Julkisivumateriaali: Katto: Pinta-ala: Lämmitys: Ilmanvaihto: Muuta: II Betoni ja tiili Betonirappaus Harjakatto ja katteena peltikatto P-talon huoneistoala on n. 764 m2 ja Q-talon huoneistoala on n. 820 m2 Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto Nämä kaksikerroksiset rakennukset on molemmat rakennettu vuonna 1958 asuintaloiksi. Pohjoispuolista taloa on laajennettu myöhemmin. Rakennuksissa on kummassakin kolme porrashuonetta. P-talon huoneistoala on noin 764 m2 ja siinä on neljä asuntoa ja 16 erillishuonetta. Q-talon huoneistoala on noin 820 m2 ja siinä on yhdeksän asuntoa ja 10 erillishuonetta. Rakennusten lämmitys voidaan hoitaa vesikiertopattereilla, mutta taloja ei ole lämmitetty viime aikoina. Aluelämpöverkosto ulottuu molempiin rakennuksiin ja menee etelä-puolisen talon kautta edelleen S- taloon. Talot ovat pääosin alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asuinhuoneistot ovat nyt tyhjillään. Taloja on käytetty viime vuosina palokunnan savusukeltajien harjoituskohteena. Rakennukset ja kaikki asunnot vaatisivat kokonaisuudessaan peruskorjauksen. Lisäksi erillishuoneita yhdistämällä niistä voisi tehdä pieniä asuntoja. Valokuvia kohteesta: P-talo Q-talo

17 Saunarakennus Rakennusvuosi Kerrosluku Rakenteet Julkisivumateriaali Katto Pinta-ala Lämmitys Ilmanvaihto Muuta: 1990-luvulla I Höylähirsi Höylähirsi Harjakatto ja katteena peltikatto Rakennuksen kerrosala on 81 kem2 ja huoneistoala noin 77 htm2 Takka Painovoimainen Rakennus sijaitsee Villa Familian kaakkoispuolella. Se on yksikerroksinen, on rakennettu 1990-luvulla ja on pääosin alkuperäisessä kunnossa. Rakennuksessa on sähköistys, takka, vesijohto ja viemäröinti. Rakennus on hyvässä kunnossa ja laatu-tasoltaan tavanomainen. Rakennuksen kerrosala on 81 kem2 ja huoneistoala noin 77 htm2. Rakennuksessa on tilava takahuone, kaksi pukuhuonetta, sauna ja tilava avoterassi. Saunarakennusta käytetään seikkailuradan yhteydessä ja se soveltuu myös kokoustilaksi. Valokuvakohteesta:

18 Muut rakennukset Lämpölaitos ja hakevarasto Alueelle valmistui vuonna 2007 lämpölaitos, joka käyttää polttoaineena puuhaketta. Laitoksen teho on 1,5 MW. Varajärjestelmänä on öljylämmitys. Lämpölaitosrakennus on betonisokkelille perustettu, teräsrunkoinen ja sen seinät ovat teräslevypintaisia ja lämpöeristettyjä seinäelementtejä. Rakennuksen pintaala on noin 115 m². Sen vieressä sijaitsee betonisokkelille perustettu, teräsrunkoinen, teräslevypintainen ja lämpöeristämätön hakevarasto pintaalaltaan noin 78 m². Rakennusten kunto on hyvä. Työkoneiden varikkorakennus Valtatie 25:n ja rautatien välissä sijaitsee vuonna 1960 rakennettu, voimavirtasähköllä varustettu, betonisokkelille perustettu, puurakenteinen, maalattialla varustettu varastorakennus pinta-alaltaan on noin 140 m². Rakennuksen kunto on välttävä/tyydyttävä. Varastorakennus eli M-talo Valtatie 25:n ja rautatien välissä sijaitsee arviolta 1930-luvulla rakennettu, betonija puurakenteinen, betonisokkelille perustettu, sähköistetty entinen sikalarakennus pinta-alaltaan on karkeasti noin 295 m². Rakennuksessa on kahdeksan autotallia ja varastotilaa. Rakennusta käytetään Meltolan VPK:n toimitilana ja varastotilana. Vanha ruumishuone eli E-talo Valtatie 25:n ja päärakennuksen välissä sijaitsee arviolta 1930-luvulla rakennettu, betoni- ja kivirakenteinen, betonisokkelille perustettu, sähköistetty, vesijohdolla varustettu ja sähkölämmitteinen entinen ruumishuone pinta-alaltaan on karkeasti noin 150 m². Rakennuksessa on ensimmäisessä kerroksessa kappelihuone ja ruumishuone käyttökelpoisine kylmiötiloineen ja kellarikerroksessa varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. Muut rakennukset Karjaan Puhelimen vuokraamalla alueella on Karjaan Puhelimen omistama tietoliikennerakennus, joka on rakennettu vuonna Sen kerrosala on 12 kem 2.

19 Jätevesiverkosto Meltolan sairaalan alueella on oma jätevesiverkosto, joka johtaa päärakennuksesta ja useasta muusta eri rakennuksesta alueen omaan jätevedenpuhdistamoon. Puhdistamo on käytössä ja sijaitsee sairaalan päärakennuksesta noin 1,2 km lounaaseen valtatie 25:n varressa. Puhdistamo muodostuu karusellipuhdistamosta, kolmesta jätevesialtaasta sekä puurakenteisesta, sähköistetystä, alaltaan noin 20 m2:n suuruisesta pumppaamorakennuksesta. Muut rakennelmat Alueella on sairaalan asfaltoidut ja valaistut paikoitusalueet, vesijohtoverkoston ja jätevesiverkoston lisäksi useaa rakennusta palvelevia muita verkostoja, kuten tieverkosto, sähköjohtoverkosto, alueen ulkovalaistus ja aluelämpöverkosto. Päärakennuksen lounaispuolella sijaitsee kaksi asfalttipintaista tenniskenttää, välttäväkuntoinen minigolfrata ja pallokenttä. Alueen eteläosassa on seikkailurata, johon kuuluu useita rastipisteitä ja niissä sijaitsevia laitteita (mm. köysirata, jättiläiskeinu, köysitikkaat)

20 Yleistä kiinteistön taloteknisistä järjestelmistä Lämmitys ja lämmönjakelu: Vesijärjestelmät ja liittymät: Viemärijärjestelmät: Sähköjärjestelmät: Ilmanvaihto: Vesikiertopatterit, lämpö johdetaan aluelämpökeskuksesta Raaseporin kaupungin vesijohtoverkko Meltolan sairaalan alueella on oma jätevesiverkosto, joka johtaa päärakennuksesta ja useasta muusta eri rakennuksesta alueen omaan jätevedenpuhdistamoon. Puhdistamo on käytössä ja sijaitsee sairaalan päärakennuksesta noin 1,2 km lounaaseen valtatie 25:n varressa. Puhdistamo muodostuu karusellipuhdistamosta, kolmesta jätevesialtaasta sekä puurakenteisesta, sähköistetystä, alaltaan noin 20 m2:n suuruisesta ja tyydyttäväkuntoisesta pumppaamorakennuksesta. Fortum Oyj:n muuntaja päärakennuksen vieressä. Sähkönsyöttö tulee rakennukseen kahdesta eri suunnasta. Osaan rakennuksen tiloista sähkö tulee suuritehoisella sähkökaapelilla. Varavoimajärjestelmä (2 dieselgeneraattoria.) Koneellinen ilmanvaihto (poisto ja puhallus) sekä osittainen lämmön talteenotto.

21 Muuta tietoa Hoitokulut Kohteen hoitokulut ovat likimain /v eli keskimäärin 3,9 /m2/kk rakennusten yhteenlasketulle huoneistoalalle. Päärakennuksen nykykäyttö / sopimukset Päärakennuksen vuokrausaste on noin 34 %. Päärakennuksen bruttovuokratulot ovat kolmella eri vuokrasopimuksella yhteensä noin /v. Loput päärakennuksen tiloista ovat joko omistajan omassa käytössä tai vapaina vuokrattavaksi. Asunnot ja muut rakennukset Kaksi asuintaloa ja kaksi rivitaloa on vuokrattu yksityishenkilöille toistaiseksi voimassa olevilla vuokrasopimuksilla. Taloja on yhteensä neljä ja vuokrattuja asuntoja yhteensä seitsemän. Lämpö sisältyy vuokraan. Bruttovuokratulo on näistä asunnoista sähkömaksut, vesimaksut ja kaapeli TV-maksut mukaan lukien yhteensä /kk eli noin /v Aravatalosta eli Z-talosta on vuokrattu 11 asuntoa. Talon vuokrausaste on 58 %. Bruttovuokratulo on vesimaksut, kaapeli TV-maksut, autopaikkamaksut ja saunamaksut mukaan lukien yhteensä /kk eli noin /v. Vapaana vuokrattavaksi on tästä talosta kahdeksan asuntoa. O-talo, P-talo ja Q-talo ovat vapaina ja vaativat saneerausta. Saunarakennus ja työkoneiden varastorakennus ovat omistajan omassa käytössä. M-talo eli autotalli/varastorakennus on osaksi omistajan omassa käytössä ja osaksi Meltolan VPK:n käytössä. Vanha ruumishuone on tällä hetkellä vapaana vuokrattavaksi. Myyntikohteesta ja myyntiprosessista Myyntiesitteen tiedot perustuvat myyjältä, julkisista tilastoista sekä Catellan omasta kiinteistömarkkinoihin liittyvästä tutkimustoiminnasta saatuihin tietoihin. Myyjän ja ostajan vastuut määritellään yksityiskohtaisesti laadittavassa kauppakirjassa, joka tulee olemaan ainoa kohteen myyntiin liittyvä juridisesti sitova asiakirja. Myyjällä ja Catellalla on oikeus vapaasti tarkistaa myyntiprosessin aikana tässä myyntiesitteessä esitettyjä tietoja.

22 Myyjät pidättävät itsellään oikeuden hylätä esitetyt tarjoukset ja pidättäytyä kokonaan kohteen myynnistä. Myyjät varaavat myös itselleen oikeuden muuttaa myyntiprosessia ja keskeyttää neuvottelut milloin tahansa ennen lopullisen kauppakirjan tai sitovan esisopimuksen allekirjoittamista. Vaikka ensisijainen tarkoitus on etsiä ostajia koko kiinteistökokonaisuudelle varaavat myyjät oikeuden myydä osuutensa erillisillä kaupoilla sekä myös myydä kiinteistöstä eri osia. Tässä myyntiesitteessä esitetyt tiedot ovat potentiaalisille ostajille luottamuksellista informaatiota, jota ei saa luovuttaa ulkopuolisille tahoille. HINTA: Kohde myydään tarjousten perusteella. Kiinnostuneet ostajat voivat myös jättää tarjouksensa myyntikohteen eri osista. Yhteystiedot: Mikko Kantosaari Siiri Eerola Puh Puh GSM GSM

MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2

MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2 MYYDÄÄN Meltolan sairaala n. 14 000 m 2 RAASEPORI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Högbenintie 30, 10350 Meltola Myyntikohde: Sijainti Raaseporissa, sijaitseva 8,337 ha sairaalakiinteistö. Kohde käsittää Meltolan

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU IITTI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Urajärventie 483, 47400 Kausala Myyntikohde: Myyntikohde käsittää kolme eri kiinteistöä, yksi rakentamaton 8,7 ha tontti ja kaksi kiinteistöä,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN MERIVARTIOASEMA KOKKOLASTA

MYYDÄÄN MERIVARTIOASEMA KOKKOLASTA MYYDÄÄN MERIVARTIOASEMA KOKKOLASTA Märaskärintie 111, 68550 Öja Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 www.catella.fi OSOITE MYYTÄVÄ KOHDE Märaskärintie 111,

Lisätiedot

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Kauppakatu 69, 78200 Varkaus Myyntikohde: Myyntikohteena on varikkokiinteistö, jolla sijaitsee noin 1 842 kem 2 toimisto- ja

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYTÄVÄ KOHDE Sastamalassa, osoitteessa Harjukatu 8, sijaitseva teollisuuskiinteistö. Vammalan keskusta sijoittuu noin 1 km kohteesta pohjoiseen. Valtatie 12:sta

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti Puh. 010 5220 100 - Fax 03 7828 080 - www.catella.fi LÄHESTYMISKARTAT SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee Kouvolan

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA MYYDÄÄN KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 222 9835 www.catella.fi OSOITE

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

Itäinen Puistotie 1. Myyntiesite 1.6.2015. Myyntikohde. Kohteen nimi Marmoripalatsi - Helsinki Kuvaus 1 / 12

Itäinen Puistotie 1. Myyntiesite 1.6.2015. Myyntikohde. Kohteen nimi Marmoripalatsi - Helsinki Kuvaus 1 / 12 Myyntiesite 1.6.2015 Myyntiesitteen tiedot, kuvat ja kuvaukset. Tämän myyntiesitteen tiedot ovat peräisin monista eri tietolähteistä ja eri aikakausilta. Senaatti-kiinteistöjen tarkoituksena on antaa mahdollisimman

Lisätiedot

Sijainti ja alue. saakka.

Sijainti ja alue. saakka. Sijainti ja alue Sijainti Kemi on noin 22.400 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Perämeren rannalla noin 110 km Oulusta pohjoiseen ja noin 120 km Rovaniemeltä lounaaseen. Kemin naapurikuntia ovat mm. Keminmaa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.fi Helsinki. Y-tunnus 1048559-0

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016 MYYNTIESITE ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 22.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VUOKRAOIKEUS

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 10.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Simpsonintie 8, 90800 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Herukka Kiinteistötunnus: 564-77-4-2 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 3h(2mh+oh)+k+ruok.tila+et+erill.wc+tk

Lisätiedot

Pinta-ala: 10 102 m². Kuusankosken Tervasportti 3 Pinta-ala: 10 806 m². Rakennusoikeus: 5 000 kem²

Pinta-ala: 10 102 m². Kuusankosken Tervasportti 3 Pinta-ala: 10 806 m². Rakennusoikeus: 5 000 kem² Kouvolan kohteet Kuusankosken Tervasportti 2 Pinta-ala: 10 102 m² Rakennusoikeus: 4 546 kem² Rajaharju Pinta-ala: 5 252 m² Rakennusoikeus: 2 400 kem² : K-17 (Liike- ja toimistorakennusten : KM-4 (Liikerakennusten

Lisätiedot

Kaupunginosa / kylä Kortteli / tila, nimi Tontti / RN:o Punnonmäki Oskunkulma 21-71 Osoite Pinta-ala (m 2 ) Hautolahdentie 215 72100 Karttula 25.

Kaupunginosa / kylä Kortteli / tila, nimi Tontti / RN:o Punnonmäki Oskunkulma 21-71 Osoite Pinta-ala (m 2 ) Hautolahdentie 215 72100 Karttula 25. 1 Kuopion alueellinen r akennusvalvonta Kuopio Valtuusto-virastotalo, Suokatu 42 (PL 197) 711 Kuopio (7111 KUOPIO) (17) 185 174, fa (17) 185 182 Suonenj oki Kaupungintalo, Herralantie 6 (PL 13) 776 Suonenjoki

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI 00100, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 15.567 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Antinkatu 1, 00100 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Kiinteistöllä on yksi toimistorakennus, jossa 8 maanpäällistä

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 21.01.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Oulunseläntie 7, 90580 Oulu Oulu Taskila Pinta-ala: n. 140 m² Kokonaisala: 162 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN Osoite: Vohdensaarentie 90 Kiinteistötunnus: 895 472 5 6 895 472 5 9 895 472 5 162 (määräala) Tontin pinta-ala: yhteensä n. 1.2 ha Rakennukset:

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO MYYDÄÄN ARVOKIINTEISTÖ KUOPION KESKUSTASSA TARJOUSTEN PERUSTEELLA PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Kuopiossa sijaitsevat Maanmittauslaitoksen virastorakennus ja saunarakennus

Lisätiedot

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella MYYDÄÄN Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella - Kolme oppilaitosrakennusta - Viisi oppilasasuntolarakennusta - Yksi kurssiasuntolarakennus - Yksi neljäasuntoinen

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 08.10.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009 1(9) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta 17.12.2009 2(9) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta

Lisätiedot

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA Tykkitie 1 36240 KANGASALA Hämeenkatu 24 B 33200 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 www.catella.fi KOHDE OSOITE SIJAINTI RAKENNUS Kangasalan Vatialassa sijaitseva Pikotec

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 04.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO MYYDÄÄN Tarjousten perusteella ARVOKIINTEISTÖ KIINTEISTÖN PERUSTIEDOT KIINTEISTÖTUNNUS 297-1-21-4 TONTIN PINTA-ALA 1206m² PÄÄRAKENNUS 1027m² SAUNA 160m² RAKENNUSTEN PERUSTIEDOT

Lisätiedot

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYTÄVÄ KOHDE Myynnin kohteena on Kannuksessa sijaitseva määräala noin 3,4 ha kiinteistöstä 217-404-7-29 rakennuksineen. Kohteen osoite on Silmäjärventie

Lisätiedot

RAKENNUSINVENTONTI 13.09 2013. Hangon kantakaupungin kortteli 518. Johanna Laaksonen. Korttelin 518 sijainti opaskartalla.

RAKENNUSINVENTONTI 13.09 2013. Hangon kantakaupungin kortteli 518. Johanna Laaksonen. Korttelin 518 sijainti opaskartalla. RAKENNUSINVENTONTI 13.09 2013 Hangon kantakaupungin kortteli 518 Johanna Laaksonen Korttelin 518 sijainti opaskartalla. 1 2 16 15 4 11 12 5 7 17 18 20 19 14 13 Korttelin 518 nykyinen tonttijako kantakartalla.

Lisätiedot

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TOIMISTORAKENNUS TONTTEINEEN Maa pinta-ala: 1,9 ha Rakennukset: 8.300 m 2 KEHITYSKOHDE Kaupan kohteena on kaksi (2) kiinteistöä rakennuksineen Osoite: Tikkutehtaantie

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta

MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta MYYDÄÄN TOIMISTO- JA LAITETILAA Tampereen Aitovuoresta Osoite Sijainti Kiinteistötiedot Aitovuorentie 10, 33610 Tampere Myytävät kiinteistöt sijoittuvat Tampereen ja Kangasalan rajalle Tampereen Olkahisiin

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 22.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kiskotie 22 B, 90150 Oulu Oulu Nokela, Etu-Nokela Kiinteistötunnus: 564-14-34-2 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

ISO OMAKOTITALO PIHARAKENNUKSINEEN SAIMAAN RANNALLA LAPPEENRANNAN RUTOLASSA

ISO OMAKOTITALO PIHARAKENNUKSINEEN SAIMAAN RANNALLA LAPPEENRANNAN RUTOLASSA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 26.11.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA. Sarjakatu 2

MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA. Sarjakatu 2 MYYDÄÄN OPPILAITOSKIINTEISTÖ VAASASTA Sarjakatu 2 MYYTÄVÄ KOHDE Vaasassa, osoitteessa Sarjakatu 2, sijaitseva oppilaitoskiinteistö (erottamaton määräala, jonka määräalatunnus on 905-30-1-1-M504). SIJAINTI

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016 ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 06.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Koskitalo-nimellä tunnettu

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ

MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ LAIVANVARUSTAJANKATU 6, 00140 HELSINKI Tuloskiinteistöt Oy Erottajankatu 5 A 4 00130 Helsinki Puhelin 09-6841 620 Faksi 09-2783 239 etunimi.sukunimi@tuloskiinteistot.fi

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE Kuikkulankatu 8 TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Kuikkulankatu 8 sijaitsevan rakennetun kohteen kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (Rakennukset sijaitsevat

Lisätiedot

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI 00180, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 14.393 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Albertinkatu 25, 00180 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Albertinkadun ja Bulevardin kulmassa sijaitsevalla

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 03.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Katajanmarjakuja 9, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 176 m² Kokonaisala: 241 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.05.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lahotie 4, 90800 Oulu Oulu Pateniemi Kiinteistötunnus: 564-76-23-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 131 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

MYYDÄÄN HALLIKIINTEISTÖ TAMMELASTA

MYYDÄÄN HALLIKIINTEISTÖ TAMMELASTA MYYDÄÄN HALLIKIINTEISTÖ TAMMELASTA Kaukjärventie 284, 30100 Forssa Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A PL 352 33101 Tampere Puh. 010 5220 100 www.catella.fi KIINTEISTÖTIEDOT Kunta Tammela Kaupunginosa/Kylä

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 14.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Keihäänkärjentie 11, 90410 Oulu Oulu Kaakkurinkangas Kiinteistötunnus: 564-27-33-4 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Omakotitalo

Lisätiedot

Hämeentie 178. Rakennukset myydään ja tontti vuokrataan.

Hämeentie 178. Rakennukset myydään ja tontti vuokrataan. Kiinteistömaailma Kallion Kodit Oy LKV MYYNTIESITE Hämeentie 37 00500 Helsinki 18. 9. 2014 MYYNTIESITE Hämeentie 178. Rakennukset myydään ja tontti vuokrataan. Vuokra-alue ja Tontinmuodostaminen Vuokrattava

Lisätiedot

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ PETIKKO n. 6000 m² Kiinteistö on ollut Tarjoustalo / Tokmannin käytössä vuodesta 2005, jolloin liiketeilasaneeraus tehtiin entiseen

Lisätiedot

Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta. 18.6.2015 Luottamuksellinen 1

Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta. 18.6.2015 Luottamuksellinen 1 Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta 18.6.2015 Luottamuksellinen 1 Sijainti Osoite Alue Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta Kohde sijaitsee Nakkilan kunnassa Harjavallan

Lisätiedot

Nakkilan kunta tarjoaa ostettavaksi Nakkilan Viikkalan kylässä sijaitsevan vanhan koulurakennuksen piharakennuksineen.

Nakkilan kunta tarjoaa ostettavaksi Nakkilan Viikkalan kylässä sijaitsevan vanhan koulurakennuksen piharakennuksineen. MYYNTIESITE Rakennusosasto 27.3.2015 Nakkilan kunta tarjoaa ostettavaksi Nakkilan Viikkalan kylässä sijaitsevan vanhan koulurakennuksen piharakennuksineen. Esittely ja tiedustelut: Rakennusmestari Teemu

Lisätiedot

SENAATTI MYY: MAAKAARENKUJA 2, HELSINKI RAKENNUSPAIKKA HELSINGIN VIIKISSÄ

SENAATTI MYY: MAAKAARENKUJA 2, HELSINKI RAKENNUSPAIKKA HELSINGIN VIIKISSÄ SENAATTI MYY: MAAKAARENKUJA 2, HELSINKI RAKENNUSPAIKKA HELSINGIN VIIKISSÄ Sisällysluettelo Senaatti-kiinteistöt, Maakaarenkuja 2 SISÄLLYSLUETTELO LENTOKENTTÄ VANTAA 1. Johdanto 2. Kohteen yleistiedot 3.

Lisätiedot

ARVIOKIRJA TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT MUHOJOKI OY. LIPERI TEOLLISUUSKIINTEISTÖ Viilarinpolku 9-11, 80400 YLÄMYLLY

ARVIOKIRJA TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT MUHOJOKI OY. LIPERI TEOLLISUUSKIINTEISTÖ Viilarinpolku 9-11, 80400 YLÄMYLLY TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT MUHOJOKI OY ARVIOKIRJA LIPERI TEOLLISUUSKIINTEISTÖ Viilarinpolku 9-11, 80400 YLÄMYLLY Snellmaninkatu 23, 70100 KUOPIO Puh. (017) 3693 191, Fax (017) 3693 192, www.toimitila-asiantuntijat.fi

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 03.12.15 1 Tietoja huoneistosta Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeiden nrot: Pinta-ala: Emäpuuntie 65 as 2, 90560 Oulu Oulu Sijaintikerros/kerroksia:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 23.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Yrjönkuja 7, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-450-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+khh+kh+s+kh/wc+erill.wc+vh+parv

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Linnaportintie 7B, 90450 Kempele Kempele Linnakangas Pinta-ala: 148,8 m² Kokonaisala: 168,2

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 14.06.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kornetinkuja 8, 90630 Oulu Kaupunki: Oulu Kaupungin osa: Hönttämäki Kiinteistötunnus: 564-90-20-4 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 4-5h(3-4mh+oh)+k+ruok.tila+takkah+khh+kh+s+et+tk

Lisätiedot

Sauvo Hännälä Hännälänmäentie 41, 21570 Sauvo

Sauvo Hännälä Hännälänmäentie 41, 21570 Sauvo MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 10.09.2015 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 5.01 Puisto. 5.02 Lähivirkistysalue. 7.09

Lisätiedot

Rakennusten pinta-alojen ja tilavuuksien laskeminen:

Rakennusten pinta-alojen ja tilavuuksien laskeminen: Rakennusten pinta-alojen ja tilavuuksien laskeminen: RT-ohjekortti RT 12-10277 Rakennuksen pinta-alat (1985) Kerrosalan laskeminen, Ympäristöopas 72 (2000) RAKENNUSALA: Rakennusala on se alue tontilla,

Lisätiedot

MYYDÄÄN MATKAILUTALO

MYYDÄÄN MATKAILUTALO MYYDÄÄN MATKAILUTALO 26.10.2012 Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Matkailutalo -nimellä tunnettu toimisto

Lisätiedot

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto HUONEISTO Huoneistot: B4 ja B8 2 H +tupakeittiö + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2h + tupakeittiö+ sauna Osoite: Otonpolku 1, Riihimäki Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi,

Lisätiedot

Keljonkankaan keskusta

Keljonkankaan keskusta Keljonkankaan keskusta AK Asuinkerrostalojen korttelialue. Julkisivut ja katot: AK-kortteleissa asuinrakennusten pääasiallisena julkisivumateriaalina tulee olla punatiili. Osa julkisivusta tulee olla rapattu

Lisätiedot

Tasamaatontti uudehkolla asuinalueella, pihatyöt hieman kesken Ranta

Tasamaatontti uudehkolla asuinalueella, pihatyöt hieman kesken Ranta VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Linnankatu 43 20101 TURKU 30.10.2014 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi KEMIÖNSAAREN TAALINTEHTAALLA

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.07.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Johdekuja 4, 90540 Oulu Oulu Ritaharju Omakotitalo Pinta-ala: 153 m² Kerrosala: 193 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Maisterinkatu 9, Riihimäki. Mh. 1.100.000. Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.

Maisterinkatu 9, Riihimäki. Mh. 1.100.000. Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella. MYYDÄÄN Riihimäen keskustassa toimistokiinteistö ja rakennusoikeutta Maisterinkatu 9, Riihimäki Mh. 1.100.000 Osoite: Maisterinkatu 9, 11100 Riihimäki Myynnin tausta: Kiinteistön omistajan liiketoiminnot

Lisätiedot

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT Ivalossa sijaitsevan Kalottikeskuksen itäsiivessä on vuokrattavana pieniä asuntoja tai toimistotiloja. Kalottikeskuksen omistajana ja vuokranantajana toimii Inarin kunnan

Lisätiedot

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN KESKI-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 52, Vapaudenkatu 54 40101 JYVÄSKYLÄ 19.08.2011 Puhelin 0100 86345, Telekopio 010 362 6771 Sähköposti keski-suomi.uo@oikeus.fi ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA Rivitalon

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI HÖYTÄMÖSTÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI HÖYTÄMÖSTÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI HÖYTÄMÖSTÄ JAX-TALO Oy:n koko osakekanta Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi OSOITE SIJAINTI Höytämöntie

Lisätiedot

Rakennus kunnan omalla tontilla, pihaalue kyläyhteisön tontti. Huomioitava myynnissä. Ostokiinnostusta kiinteistöstä ollut.

Rakennus kunnan omalla tontilla, pihaalue kyläyhteisön tontti. Huomioitava myynnissä. Ostokiinnostusta kiinteistöstä ollut. Hindsbyn ent. koulu salkku Toimenpide Hindsbyntie 301 1903 rakennusvuosi toimenpide Myynti 04130 Sipoo 1973 korjaus vuosi Entinen kyläkoulurakennus jossa erilaista toimintaa ollut vuosien varrella ja talon

Lisätiedot

MYYTÄVÄNÄ KEHITYSKIINTEISTÖ KAARTIN MANEESI KASARMIKATU 15, 00130 HELSINKI

MYYTÄVÄNÄ KEHITYSKIINTEISTÖ KAARTIN MANEESI KASARMIKATU 15, 00130 HELSINKI MYYTÄVÄNÄ KEHITYSKIINTEISTÖ KAARTIN MANEESI KASARMIKATU 15, 00130 HELSINKI SISÄLLYSLUETTELO Sijainti 3 Perustietoa kohteesta 4 Kaavatilanteesta 5 Perustietoa rakennuksesta 6 Sotamuseo 7 1. Kerros 8 2.

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

MYYNTIESITE KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA. Omakotitalo Kotkassa, Suulisniemi, os. Raamikatu 8, Kotka

MYYNTIESITE KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA. Omakotitalo Kotkassa, Suulisniemi, os. Raamikatu 8, Kotka MYYNTIESITE KYMENLAAKSON ULOSOTTOVIRASTO PL 113, Vuorikatu 1 45101 KOUVOLA 16.11.2015 Puhelin 029 56 23450, Telekopio 029 56 23481 Sähköposti kymenlaakso.uo@oikeus.fi KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA Omakotitalo

Lisätiedot

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Asunto Oy Kauniaisten Jalavapiha Asematie 2 Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Palvelut ja luonto lähellä Kauniaisten Jalavapiha mahdollistaa asumisen

Lisätiedot

MYYNTIESITE ASUINKIINTEISTÖ KIURUVEDELLÄ

MYYNTIESITE ASUINKIINTEISTÖ KIURUVEDELLÄ MYYNTIESITE POHJOIS-SAVON ULOSOTTOVIRASTO PL 81, Viestikatu 3 70601 KUOPIO 01.02.2016 Puhelin 02956 27900, Telekopio 02956 27937 Sähköposti pohjois-savo.uo@oikeus.fi ASUINKIINTEISTÖ KIURUVEDELLÄ Nettihuutokauppa

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012

Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012 Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012 12.3.2012 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot

Lisätiedot

SUUNNITELMASELOSTUS. 45568/10 Ryynimyllynkatu 4 00920 Helsinki. Tontin koko on 4905 m 2.

SUUNNITELMASELOSTUS. 45568/10 Ryynimyllynkatu 4 00920 Helsinki. Tontin koko on 4905 m 2. HANKESELOSTUS 1 (10) SUUNNITELMASELOSTUS Sijainti 45568/10 Ryynimyllynkatu 4 00920 Helsinki Tontti Tontin koko on 4905 m 2. Tontti on rakennuspaikkana haasteellinen tiiviille kaupunkirakenteelle. Tiukat

Lisätiedot

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa Kohdetta välittää JONNE KY lkv MYYTÄVÄ KIINTEISTÖ KOUVOLA Sippola; Huovilantie 320, 46710 Sippola Kiinteistötunnukset: Kouvola/ Mämmälä/ 8:380 Metsä-Sihvola/ erotettava määräala Lisätietoja: + erillinen

Lisätiedot

Keljonkankaan keskusta

Keljonkankaan keskusta Keljonkankaan keskusta AK Asuinkerrostalojen korttelialue. Julkisivut ja katot: AK-kortteleissa asuinrakennusten pääasiallisena julkisivumateriaalina tulee olla punatiili. Osa julkisivusta tulee olla rapattu

Lisätiedot

Salontie 224, Mustio. Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh

Salontie 224, Mustio. Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh Salontie 224, 10360 Mustio Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh. 0400 472 675 timo.lahtinen@asuntoverkko.com Liiketila, Ravintola-liikekiinteistö 697m2, Salontie 224, 10360 Mustio EKBORG-TAMMILINNA

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 16.01.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Rajalantie 18, 90910 Kontio Oulu Kiiminki, Kontio Kiinteistötunnus: 564-409-11-160 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 02.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Koivikonkaari 10, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-19-178 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA (KAAVA-ALUEEN RAJAUS) JA ILMAKUVA 1 UUSIKYKÄ III A ASEMAKAAVAN MUUTOS Kohde Asemakaavamuutok-sen tarkoitus Kaavoitus tilanne Asemakaava ja asemakaavan muutos: Uusikylä III A:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (7) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (7) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2012 1 (7) 261 Kiinteistöjen ostaminen Östersundomista (91-442-6-624, 91-442-6-60 ja 91-442-6-158) HEL 2012-006144 T 10 01 00 Kiinteistökartta M7 S3, Bergantie 7, Härkätie

Lisätiedot

KERROSTALOHUONEISTO 4H+K SALOSSA, HALIKON KÄRÄVUORESSA. Myydään nettihuutokaupalla www.huutokaupat.com -sivustolla ajalla 1.6.-20.6.

KERROSTALOHUONEISTO 4H+K SALOSSA, HALIKON KÄRÄVUORESSA. Myydään nettihuutokaupalla www.huutokaupat.com -sivustolla ajalla 1.6.-20.6. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 31.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

UUDEHKO, OSIN KESKENERÄINEN 2 -KERROKSINEN OMAKOTITALO TURUN YLI-MAARIASSA

UUDEHKO, OSIN KESKENERÄINEN 2 -KERROKSINEN OMAKOTITALO TURUN YLI-MAARIASSA MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Linnankatu 43 20101 TURKU 07.10.2014 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi UUDEHKO,

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot