Heikkenevä terveydentilamme

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Heikkenevä terveydentilamme"

Transkriptio

1

2 Heikkenevä terveydentilamme Tämän päivän nopeatahtisessa yhteiskunnassa on helppoa unohtaa huolehtia terveydestään. Monet meistä aloittavat säteilevän terveinä, mutta 30 vuoden ikään mennessä alkaa kehittyä pieniä vaivoja. Näistä pienistä ongelmista tulee vakavampia, ja ne aiheuttavat terveyden heikkenemistä edelleen. Lopulta krooniset sairaudet asettuvat elimistöön ja jopa jokapäiväiset toiminnot voivat aiheuttaa kipua ja kärsimystä. Valitettavasti monet ihmiset keskittyvät enemmän ulkonäköönsä kuin sisäiseen terveyteen: syömällä ravinneköyhiä ruokia hengittämällä saastunutta ilmaa juomalla huonolaatuista vettä Tämä on kuolettava kolmikko, joka myrkyttää elimistöjämme

3 Elämme toksisessa maailmassa Ilmansaaste Urbaanit ilmansaasteet voivat aiheuttaa tai pahentaa sydän- ja verisuonisairauksia, syöpää, allergioita, astmaa ja keuhkosairautta. Ilmansaasteet, joiden arvioidaan aiheuttavan huomattavia terveysvaikutuksia Pohjoismaissa, ovat hiukkaspäästöt ja alailmakehän otsoni. Vallitsevien eteläisten ja kaakkoisten tuulien vuoksi Pohjoismaat vastaanottavat usein ilmansaasteiden lopun muualta Euroopasta.

4 Elämme toksisessa maailmassa Veden saastuminen Pohjoismaissa merkittävät määrät saasteita päätyvät vesistöihin seuraavilla tavoilla: Valumavedet viljelymaalta, hoidetut metsät tai turvesuot. Jätevesi kunnallisjätteestä, vedenpuhdistamoista, teollisuuslaitoksista, karjatiloista tai kalanviljelylaitoksilta. Jätevedet taloista haja-asutusalueilla, joissa ei ole julkista viemärijärjestelmää. Valumavedet rakennetuilta alueilta, kaivoksista ja louhoksista tai kaatopaikoilta. Merkittäviä määriä saasteita aikaisemmin saastuneista sedimenteistä ja maaperästä voi myös vähitellen tihkua vesimuodostumiin. Ilmastosta laskeutuvat saasteet, kuten hapatusaineet, voivat myös heikentää vesimuodostelmien tilaa.

5 Elämme toksisessa maailmassa Dr. Merryl Hammond, Action Chelsea for the Respect of the Environment -organisaation perustaja sanoi: Monet arvostetuissa lääketieteellisissä julkaisuissa julkaissut tutkimukset esittävät vahvan yhteyden kemiallisten torjunta-aineiden ja vakavien terveysvaikutusten välillä, mukaan lukien: Hormonitoiminnan häiriöt ja hedelmättömyys Synnynnäiset viat Aivokasvain / aivosyöpä Rintasyöpä Eturauhassyöpä Lapsuuden leukemia Syöpätapausten lisääntyminen yhteisöissä Non-Hodgkinin lymfooma Vatsasyöpä Oppimisvaikeudet Olisi hienoa välttää kaikkia torjunta-aineita ja muita kemikaaleja. sekä saasteita. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista. Siksi on sinusta kiinni, otatko vastuun terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Ensimmäinen askel optimaaliseen terveyteen on puhdistus ja detoksifikaatio.

6 Mitä ovat myrkyt? Myrkyt ovat kemikaaleja, jotka aiheuttavat vahinkoa elimistön soluille, elimille ja jokapäiväisille toiminnoille. Myrkkyjä on kahdenlaisia: eksotoksiinit ja endotoksiinit. Eksotoksiinit ovat peräisin ulkopuolisista lähteistä. Ne joko hengitetään sisään tai niellään. Esimerkkejä ovat seuraavat: saastunut ilma, veri, tupakansavu, alkoholi, lääkkeet, ruuan lisäaineet ja kotitalouden kemikaalit. Endotoksiinit luodaan sisäisesti elimistössä. Sulamaton ruoka voi esimerkiksi mädäntyä, luoda myrkkyjä, jotka vaurioittavat soluja, kudoksia ja elimiä elimistössä. Vaikka joku syö orgaanista ruokaa, juo parasta vettä ja hengittää puhtainta ilmaa, hän voi silti kärsiä myrkkyjen kerääntymisestä elimistöön ajan mittaan.

7 Kuinka myrkyt poistetaan? Elimistöllä on seitsemän poistokanavaa, joita hyödynnetään suoraan myrkkyjen poistamisessa elimistöstä:. Maksa - muuttaa tai dektoksifioi haitalliset myrkyt aineiksi, jotka voidaan poistaa elimistöstä turvallisesti. Paksusuoli - poistaa myrkyt maksasta sekä suolistoon kerääntyneen jätteen. Veri - virtaa suoniston läpi ja kantaa happea ja ravinteita elimistön soluihin ja poistaa samalla haitallista jätettä. Imujärjestelmä - poistaa myrkyt soluista suonien verkoston kautta, joka ulottuu kaikkialle elimistöön. Iho - poistaa jätteen ja myrkyt hikoilun kautta. Keuhkot - poistaa myrkyt hengityksen kautta (esim. hiilidioksidi). Syvään hengittäminen stimuloi imunesteiden virtausta myrkkyjen poistamiseksi. Munuaiset - vastaanottavat vesiliukoista jätettä maksasta, jotta se voidaan edelleen suodattaa ja lopulta poistaa virtsarakon kautta.

8 Tärkeät poistokanavat Maksa Tärkein elimistön poistoelin. Sen tehtävä on muuttaa tai dektoksifioida haitalliset myrkyt aineiksi, jotka voidaan poistaa elimistöstä turvallisesti. Jotta maksa voi poistaa myrkkyjä, se erittää sappinestettä. Sappineste toimii kantoaineena myrkkyjen poistamiselle elimistöstä. Jos maksan toiminta lamaantuu tai se on ylikuormitettu, myrkyt kerääntyvät elimistöön ja johtavat lopulta terveysongelmiin. Jokaisen täytyy puhdistaa maksa ajoittain joko ehkäisevässä tarkoituksessa tai parantumisen kannalta. Krooniset sairaudet alkavat usein maksan myrkkyjen ylikuormituksen vuoksi.

9 Tärkeät poistokanavat Paksusuoli Terve suolen toiminta on tärkeää myrkkyjen poistamisen kannalta. Suolen ummetuksen vuoksi myrkyt pääsevät takaisin verenkiertoon paksusuolta reunustavien verisuonten kautta. Tämä myrkkyjen kierrätys johtaa itsemyrkytykseen, joka voi aiheuttaa seuraavaa: päänsäryt, lihasten heikkous, ruuansulatusongelmat, autoimmuunisairaudet ja krooniset sairaudet.

10 Mitä on detoksifikaatio ja puhdistus? Detoksifikaatio on elimistön luonnollinen myrkkyjen poistoprosessi tai neutralisointi soluista, elimistä ja verenkierrosta. Puhdistus on toiminto, joka auttaa elimistöä suorittamaan detoksifikaation perusteellisemmin. Ihmiset ovat käyttäneet luonnonyrttejä elimistön puhdistamiseen tuhansia vuosia. Kun maailma, jossa elämme, muuttuu yhä saastuneemmaksi, puhdistus ja detoksifikaatio tulevat elintärkeiksi hyvän terveyden varmistamisessa ja sairauksia vastaan suojautumisessa. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä terveytesi parantamiseksi, on puhdistaa ja detoksifioida säännöllisesti. Jokaisen on suositeltavaa puhdistaa elimistö kahdesti vuodessa. Jos hengität, sinun pitäisi puhdistaa!

11 Miksi puhdistus on tärkeää Se parantaa yleistä terveydentilaa. Se alentaa sairastumisen riskiä. Se lisää energiaa. Se parantaa ruuansulatusta. Se auttaa hallitsemaan piano. Nämä ovat vain muutamia puhdistuksen etuja.

12 Mitä puhdistukselta voi odottaa? Kun ihmiset suorittavat täydellistä puhdistusohjelmaa, monet heistä ovat kokeneet seuraavia etuja : Verenpaineen tasaantuminen Kolestorolitason vakiintuminen Heleä ja kaunis iho Lisääntynyt henkinen tasapaino Painonpudotus tai painon vakiintuminen Parempi elimistön puhdistautumiskyky Vähemmän tulehduksia ja nivelkipua Lisääntynyt yleinen elinvoimaisuus

13 Puhdistusreaktiot Puhdistus ja detoksifikaatio irrottaa ja poistaa myrkkyjä elimistöstä. Aina kun myrkkyjä vapautuu elimistön kudoksista, on mahdollista kokea puhdistusreaktioita. Nämä reaktiot ilmenevät puhdistuksen aikana, kun elimistö tekee töitä poistaakseen myrkkyjä elimistöstä. Puhdistusreaktioita ovat mm. seuraavat : Flunssan kaltaiset oireet Pahoinvointi Päänsäryt Ripuli Väsymys Ihottumat Kognitiiviset ongelmat Nämä eivät ole allergisia reaktioita, ja niitä voidaan usein helpottaa vähentämällä puhdistusohjelman annosmäärää puoleen.

14 Mikä on First Cleanse? First Cleanse on 2-osainen, 15 päivän täysin luonnollinen yrttipuhdistus. Aamutuote on elinten yrttipohjainen detoksifikaatiotuote. Yötuote on hellävarainen paksusuolen tukituote.

15 Kuinka First Cleanse toimii? First Cleanse -tuotteen tarkoitus on stimuloida elimistön seitsemän poistokanavan puhdistusta ja detoksifikaatiota: maksa, keuhkot, paksusuoli, munuaiset, veri, iho ja imujärjestelmä. Se on tarpeeksi vahva ollakseen tehokas ja tarpeeksi hellävarainen, että se ei aiheuta puhdistuskriisiä, joka saattaa tapahtua edistyneemmän puhdistuksen aikana. Se ei sisällä laksatiivisia yrttejä, kuten cascara sagrada tai senna, jotka ovat purgatiivisia ja voivat aiheuttaa riippuvuutta ja heikentää paksusuolta entisestään.

16 Kuinka First Cleanse -tuotetta käytetään? 2 kapselia First Cleanse Morning -tuotetta aamulla 250 ml:n vesilasillisen kanssa aamulla tyhjään vatsaan. 2 kapselia First Cleanse Night -tuotetta aamulla 250 ml:n vesilasillisen kanssa illalla tyhjään vatsaan. On suositeltavaa lisätä juodun veden määrää, sillä se auttaa puhdistusprosessissa ja huolehtii elimistön nesteytyksestä.

17 First Cleanse -tuotteen kohdemarkkinat Muotoiltu erityisesti ensikertalaiselle tai herkälle puhdistajalle. Kun First Cleanse on suoritettu, tämän jälkeen voidaan suorittaa seuraava puhdistuksen taso Pure Cleanse -tuotteen avulla. (edistynyt 30 päivän puhdistus). Jos joku on herkkä puhdistukselle, hän voi suorittaa First Cleanse -ohjelman 2-4 kertaa vuodessa.

18 Kuinka First Cleanse -tuotetta käytetään? Kysy asiakkailtasi seuraavat kysymykset: 1. Oletko tehnyt puhdistusta aikaisemmin? 2. Oletko herkkä puhdistukselle tai lääkkeille yleensä? 3. Toimiiko suolesi kerran tai vähemmän kuin kerran päivässä? 4. Syötkö pikaruokaa ja / tai käsiteltyä ruokaa? 5. Oletko koskaan polttanut tai ollut altistuneena passiiviselle tupakoinnille? 6. Asutko suuressa kaupungissa? 7. Asutko tehtaan lähellä - altistutko ympäristösaasteille? Jos asiakas vastaa kyllä näihin kysymyksiin, hän saattaa kärsiä toksisesta ylikuormasta ja hänen pitäisi tehdä puhdistus.

19 First Cleanse Morning -tuotteen ainesosat Yrtit maksalle Yrtit, jotka edistävät sappinesteen virtausta maksassa: ar tisokka, maarianohdake, takiaisöljy, voikukka, inkiväärinjuuri, siankärsämö Yr tit, jotka suojaavat maksasoluja: voikukka, kurkuma Yrtit suolistolle Yr tit, jotka stimuloivat suolistoa olemat ta laksatiivisia: takiaisöljy Yrtit, jotka poistavat kaasua vatsasta, suolistosta ja suolesta: fenkoli, korianteri, kumina, oregano Yrtit, jotka vähentävät dyspepsiaa (vatsavaivat, mukaan lukien epämääräinen epämukavuus ja pahoinvointi): inkivääri, fenkoli, korianteri, papaija, katkero Yrtit, jotka vähentävät ilmavaivoja: fenkoli, kumina, korianteri, katkero Yr tit, jotka stimuloivat vatsan eritteitä: turkinpippuri Yrtit keuhkoille Yr tit, jotka avustavat hengit ysteiden limakalvojen t yhjent ymistä: sarviapila, valkosipuli, tulikukka, puna-apila, kurkuma Yr tit, jotka pehmentävät limakalvoa: tulikukka

20 First Cleanse Morning -tuotteen ainesosat Yrtit imujärjestelmälle Yrtit, jotka stimuloivat imukudoksen virtausta: merihaura, puna-apila Yrtit, jotka säätelevät immuunijärjestelmää: valkosipuli, vihreä tee Yrtit munuaisille Yrtit, jotka lisäävät virtsan virtausta: ar tisokka, maarianohdake, takiaisöljy, nokkonen, persilja Yr tit, jotka ovat bakteerinvastaisia / antiseptisia: korte Yrtit, jotka vähentävät tai hävittävät virtsakiviä ja auttavat olemassa olevien kivien liuottamisessa: persiljan lehti, korte, nokkonen Diureettiset yrtit: edistävät virtsateiden eritystä: persiljan lehti, korte, nokkonen, voikukka Yrtit, jotka rauhoittavat ja helpottavat sisäistä tulehdusta: nokkonen, korte Yrtit iholle Ihoa parantavat yrtit (kun myrkyt poistetaan ihon kautta, lievää ärsytystä voi esiintyä): takiaisöljy, puna-apila Yrtit verenkierrolle Verta puhdistavat yrtit: artisokka, takiaisöljy, merihaura, nokkonen, puna-apila, kurkuma

21 First Cleanse Night -tuotteen ainesosat Yrtit suolistolle Mineraalit, jotka lisäävät suoliston nesteytystä: Magnesiumhydroksidi Suolistoa kiinteyt tävät ja vahvistavat yr tit: pellavansiemen, triphala (sekoitus kolmea intialaista ayurvedistä yrttiä: amlaa, haritakai ja bibhitakia) Kuitulähteet: pellavansiemen, omenan pektiini Suoliston seinämää rauhoittavat yrtit: rohtosalkoruusun juuri, punajalavankuori

22 Mikä on Pure Cleanse? First Cleanse on 2-osainen, 30 päivän täysin luonnollinen yrttipuhdistus. Aamutuote on elinten yrttipohjainen detoksifikaatiotuote. Yötuote on hellävarainen paksusuolen tukituote. Pure Cleanse on noin 4 kertaa vahvempi kuin First Cleanse ja tehokkaampi ummetuksen poistamisessa ja suolen toiminnan parantamisessa.

23 Kuinka Pure Cleanse toimii? Pure Cleanse -tuotteen tarkoitus on stimuloida elimistön seitsemän poistokanavan puhdistusta ja detoksifikaatiota: Aamutuote sisältää yrttejä, jotka auttavat eliminoimaan yrttejä elimistä, kudoksista ja verenkierrosta. Yötuote toimii eliminaation tehostamisessa paksusuolen kautta magnesiumin avulla (-hydroksidi ja -oksidi), joka nesteyttää paksusuolta ja yrttejä. Nämä stimuloivat peristaltiikkaa, suolen luonnollista toimintaa työntää ulos massaa. Se ei sisällä laksatiivisia yrttejä, kuten cascara sagrada tai senna, jotka ovat purgatiivisia ja voivat aiheuttaa riippuvuutta ja heikentää paksusuolta entisestään.

24 Kuinka Pure Cleanse -tuotetta käytetään? 2 kapselia Pure Cleanse Morning -tuotetta aamulla 250 ml:n vesilasillisen kanssa aamulla tyhjään vatsaan. 2 kapselia Pure Cleanse Night -tuotetta aamulla 250 ml:n vesilasillisen kanssa illalla tyhjään vatsaan. On suositeltavaa lisätä juodun veden määrää, sillä se auttaa puhdistusprosessissa ja huolehtii elimistön nesteytyksestä.

25 Pure Cleanse -tuotteen kohdemarkkinat Muotoiltu erityisesti ihmisille: joilla on ummetusta jotka ovat suorittaneet puhdistuksen aikaisemmin haluavat perusteellisemman ja pidemmän puhdistuksen edut

26 Kuinka Pure Cleanse -tuotetta myydään? Kysy asiakkailtasi seuraavat kysymykset: 1. Oletko tehnyt puhdistusta aikaisemmin? 2. Oletko herkkä puhdistukselle tai lääkkeille yleensä? 3. Toimiiko suolesi kerran tai vähemmän kuin kerran päivässä? 4. Syötkö pikaruokaa ja / tai käsiteltyä ruokaa? 5. Oletko koskaan polttanut tai ollut altistuneena passiiviselle tupakoinnille? 6. Asutko suuressa kaupungissa? 7. Asutko tehtaan lähellä - altistutko ympäristösaasteille? Jos asiakas vastaa kyllä näihin kysymyksiin, hän saattaa kärsiä toksisesta ylikuormasta ja hänen pitäisi tehdä puhdistus.

27 Pure Cleanse Morning -tuotteen ainesosat Yrtit maksalle Sappinesteen virtauksen edistäminen maksassa: ar tisokka, takiaisöljy, voikukka, kurkuma Yrtit, jotka suojaavat maksasoluja: voikukka, kurkuma, lehtijuurikas, jänönputki, chlorella Yrtit suolistolle Yrtit, jotka stimuloivat suolistoa olematta laksatiivisia: takiaisöljy Yrtit keuhkoille Yrtit, jotka avustavat hengitysteiden limakalvojen tyhjentymistä: tulikukka, puna-apila, kurkuma Yrtit, jotka pehmentävät limakalvoa: tulikukka Yrtit imujärjestelmälle Yrtit, jotka stimuloivat imukudoksen virtausta: puna-apila Yrtit, jotka säätelevät immuunijärjestelmää: lehtikuusi

28 Pure Cleanse Morning -tuotteen ainesosat Yrtit munuaisille Yrtit, jotka lisäävät virtsan virtausta: ar tisokka, takiaisöljy, maissisilkki Diureettiset yrtit: edistävät virtsateiden eritystä: voikukka Yrtit iholle Ihoa parantavat yrtit (kun myrkyt poistetaan ihon kautta, mietoa ärsytystä voi esiintyä): takiaisöljy, puna-apila Yrtit verenkierrolle Ver ta puhdistavat yr tit: artisokka, chlorella, puna-apila, kurkuma Yrtit lisämunuaiselle Yrtit, jotka edistävät lisämunuaisten toimintaa: jänönputket

29 Pure Cleanse Night -tuotteen ainesosat Yrtit suolistolle Mineraalit, jotka lisäävät suoliston nesteytystä: magnesium (-hydroksidi ja - oksidi) Yrtit, jotka stimuloivat peristaltiikkaa (paksusuolen lihasten liike): triphala (sekoitus kolmea intialaista ayurvedistä yrttiä: amlaa, haritakai ja bibhitakia) Suolistoa kiinteyt tävät ja vahvistavat yr tit: triphala Kuitulähteet: omenan kuitu, luumun kuitu Suoliston seinämää pehmentävät yrtit: rohtosalkoruusun juuri, punajalavankuori Expectorant-yrttisekoitus (irrottaa lima suolistosta) rohtosalkoruusun juuri Ruuansulatuksen avut Inkiväärinjuuri, fenkoli

30 Kuitu on tärkeää Kuituja on kahdenlaisia, liukenevia ja liukenemattomia. Liukenevat yrtit imevät ylimääräistä kolesterolia ja myrkkyjä. Liukenemattomat kuidut kaapivat ruuansulatuskanavan ja paksusuolen puhtaaksi. Molemmat ovat oleellisia hyvän terveyden kannalta. Aikuiset tarvitsevat kuitua grammaa päivässä. Lapsen tarve määritetään lisäämällä tämän ikään 5 - tämä on hän tarvitsemansa määrä grammoissa. Suurin osa ihmisistä ei noudata kunnollista, tasapainoista ruokavaliota, joka sisältää hedelmiä, kasviksia, siemeniä ja viljoja. Ajan mittaan tämä johtaa sulamattomien ruokien kertymiseen ruuansulatuskanavaan ja paksusuoleen, joissa se fermentoituu, mätänee ja tulee toksiseksi. Nämä myrkyt tihkuvat verenkiertoon ja johtavat heikkoon terveyteen ja krooniseen sairauteen. Kuitu auttaa liuottamaan ylimääräistä kolesterolia ja auttaa vakauttamaan verensokerin tasoja.

31 Kaikki kuidut eivät ole samanlaisia Suurin osa markkinoilla olevista kuiduista on psyllium pohjaisia. Psyllium on 97%:sesti liukeneva kuitu, joka voi aiheuttaa ummetusta. Psyllium imee 40 kertaa painonsa verran vettä. Tämä voi johtaa siihen, että suurin osa suolen vedestä imeytyy. Tämä voi johtaa ummetukseen. Kuituyhdistelmät tarjoavat parempaa kuitutasapainoa.

32 Ylläpito Puhdistusohjelman jälkeen suosittelemme säännöllistä kuitujen nauttimista varmistaaksemme suolen terveellisen toiminnan. Kuidut ylläpitävät säännöllistä suolen toimintaa ja vahvistavat glykeemistä indeksiä. CleanseMORE on luonnollinen suoliston tuki helpottamaan satunnaista ummetusta. CleanseMORE on suunniteltu tarjoamaan suoliston toimintaan tukea puhdistuksen jälkeen. Sitä voidaan käyttää tarvittaessa varmistamaan suolen toimintaa. Cleanse More stimuloi suolen normaalia toimintaa. Sen sisältäm magnesium nesteyttää suolistoa ja kasvit stimuloivat suoliston lihaksia. CleanseMOREA suositellaan käytettäväksi: henkilöt, jotka tarvitsevat lisätukea PureCleanse ohjelman jälkeen. henkilöt, jotka eivät halua täydellistä puhdistuskuuria vaan tuotteen, jonka avulla suolisto tyhjenee useammin ja tehokkaammin. CleanseMORE voidaan käyttää myös yhdessä FirstCleanse ohjelman kanssa.

33

Ihmisillä on ummetusta

Ihmisillä on ummetusta Ihmisillä on ummetusta Ummetus on yleinen ongelma, vaikka sen vallitsevuuden arviot vaihtelevat laajasti, koska ummetukselle ei ole yleisesti hyväksyttyä määritelmää. Perinteisen lääketieteen mukaan ummetuksen

Lisätiedot

Terveysvinkkejä 19,90 4/14. tueksi kesärientoihin! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

Terveysvinkkejä 19,90 4/14. tueksi kesärientoihin! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 4/14 +matkapakkaus kaupan päälle Jokaiseen kesäpäivään Probiootti plus 19,90 125 kaps. / sovh. 30,75 + matkapakkaus 20 kaps. tueksi kesärientoihin! Terveysvinkkejä

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruoan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous!

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous! SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.FI - 3 e 4/2015 Viviscal Strong Tehokuuri hiustenlähtöongelmiin! Monipuolisia ravintoaineita hiusjuurille ja hiusnystyille sekä tärkeitä

Lisätiedot

OPAS RAVITSEVA DETOX

OPAS RAVITSEVA DETOX OPAS RAVITSEVA DETOX TERVETULOA Tervetuloa Ravitseva Detox -ohjelmaan Tämän oppaan lukeminen on ensimmäinen askel ohjelman aloittamiseksi. Opas tarjoaa sinulle tärkeää tietoa ohjelman tarkoituksesta, sisällöstä

Lisätiedot

RAVITSEVA DETOX OPAS RAVITSEVA DETOX. www.leeniviio.com 2014.

RAVITSEVA DETOX OPAS RAVITSEVA DETOX. www.leeniviio.com 2014. OPAS RAVITSEVA DETOX TERVETULOA! Tervetuloa Ravitseva Detox -ohjelmaan! Tämän oppaan lukeminen on ensimmäinen askel ohjelman aloittamiseksi. Opas tarjoaa sinulle tärkeää tietoa ohjelman tarkoituksesta,

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruuan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruuan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

Voimia syksyyn 19,90 5/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa UUTUUS. Lehden tarjoukset voimassa 20.9.2014 saakka. Tule tutustumaan!

Voimia syksyyn 19,90 5/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa UUTUUS. Lehden tarjoukset voimassa 20.9.2014 saakka. Tule tutustumaan! 5/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Voimia syksyyn UUTUUS Tehoa aineenvaihduntaan puhdistuskuurilla! Slimmix SuperDetox Puhdistava yrtti-inuliinivalmiste 19,90 500 ml sovh. 25,35 + juomapullo

Lisätiedot

Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi.

Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi. OUR PRODUCTS Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi. SISÄLTÖ RAVINTOLISÄT Lifeforce 6 Vitastrong 10 EQ EVERYDAY 12 Multichi Energy 14

Lisätiedot

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Lemmikkisi hyvinvointi Neuvoa koirien ja kissojen vatsavaivoihin VATSAN

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Lemmikkisi hyvinvointi Neuvoa koirien ja kissojen vatsavaivoihin VATSAN ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Keliakia rajoittaa Gluteeniton ruokavalio takaa sujuvan arjen Lemmikkisi hyvinvointi Neuvoa koirien ja kissojen vatsavaivoihin

Lisätiedot

Ph-tasapaino ja hyvinvointi. Muistatko miltä tuntui... Ruokavalion aiheuttamat ongelmat. Vitamiinien ongelmat

Ph-tasapaino ja hyvinvointi. Muistatko miltä tuntui... Ruokavalion aiheuttamat ongelmat. Vitamiinien ongelmat Ph-tasapaino ja hyvinvointi Muistatko miltä tuntui... Juosta täysiä koko päivä. Mennä päiväunille sen takia, että äiti käski, eikä sen takia että olisit itse halunnut. Lapsena tuntui, että energia ei koskaan

Lisätiedot

RAVITSEMUS - elintarviketuotannosta ja onnellisista lehmistä! CARSTEN VAgN-HANSEN - elämänohjeita uudelle vuodelle

RAVITSEMUS - elintarviketuotannosta ja onnellisista lehmistä! CARSTEN VAgN-HANSEN - elämänohjeita uudelle vuodelle nr 01 tammikuu 2012 Vaihtoehtoinen hoito Käsittelyä neulanpistoilla RAVITSEMUS - elintarviketuotannosta ja onnellisista lehmistä! CARSTEN VAgN-HANSEN - elämänohjeita uudelle vuodelle foto istockphoto SISÄLTÖ

Lisätiedot

Tasapainossa. vatsan. kanssa

Tasapainossa. vatsan. kanssa Tasapainossa vatsan kanssa 1 Syö, nauti ja iloitse elä hyvää elämää Ruoansulatuksen toimimattomuus on nykyisin yleinen terveydellinen ongelma. Jopa yksi viidestä 25 65-vuotiaasta naisesta kärsii ruoansulatusongelmista.

Lisätiedot

ENERGIAA ELÄMÄLLE! 79,90 7/2015. Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.

ENERGIAA ELÄMÄLLE! 79,90 7/2015. Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT. SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.FI - 3 7/2015 ENERGIAA ELÄMÄLLE! Energiaa elämälle! Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg Aitoa, alkuperäistä ja luonnollista ubikinonia ja C-vitamiinia,

Lisätiedot

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI 1/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa issämme 10.1.2014 Maistatuspäivä myymälö Tehokas startti laihdutukseen MethodDraine Detox Express Yksi annospullo lasilliseen vettä joka aamu viikon ajan.

Lisätiedot

TerveysTieto Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

TerveysTieto Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa TerveysTieto Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 4/12 Verensokeri tasapainoon Eturauhas- tai virtsatievaivoja? Lue vinkit! Lehden tarjoukset voimassa 30.6.2012 saakka. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Lisätiedot

Suomen Shiatsukoulu. Diplomikurssin opetusmateriaali. Sisällysluettelo. Diploma Teaching Manual. John Lewis 2002 1

Suomen Shiatsukoulu. Diplomikurssin opetusmateriaali. Sisällysluettelo. Diploma Teaching Manual. John Lewis 2002 1 Suomen Shiatsukoulu Diplomikurssin opetusmateriaali Sisällysluettelo Yleisesti shiatsusta Keinutustekniikka Kyo ja jitsu Peruskäsittely shiatsussa Ki Milloin välttää shiatsun antamista Yin ja yang Keuhkojen

Lisätiedot

MITÄ MAMMOGRAFIASSA TAPAHTUU?

MITÄ MAMMOGRAFIASSA TAPAHTUU? Naisen maksuton terveysopas, ota mukaasi! Ja tiedät mitä kehossasi tapahtuu! 2/2014 MITÄ MAMMOGRAFIASSA TAPAHTUU? MITEN KALAÖLJY VAIKUTTAA? Onko elintavoilla vaikutusta lapsettomuuteen? Ehkäisyn turvallisuus

Lisätiedot

Ammattilaisvinkit onnistuneisiin

Ammattilaisvinkit onnistuneisiin Nr 07 Heinäkuu 2012 UUDET IHONHOITOTUOTTEET Ihon puhdistaminen ja kuorinta ASIAKASKERTOMUS Cathrine sai sileämmän ihon kollageenilla EQ-KESÄSALAATTI Toimistomme lounasresepti käyttöösi Ammattilaisvinkit

Lisätiedot

Tämä selittyy yleensä jogurtin valmistustavasta. Tärkeitä seikkoja joita on otettava huomioon jogurttia valmistettaessa ovat:

Tämä selittyy yleensä jogurtin valmistustavasta. Tärkeitä seikkoja joita on otettava huomioon jogurttia valmistettaessa ovat: ProB4 jogurtista ei tule kiinteää. Mistä se johtuu? Tämä selittyy yleensä jogurtin valmistustavasta. Tärkeitä seikkoja joita on otettava huomioon jogurttia valmistettaessa ovat: - jogurttipakkauksen säilytys

Lisätiedot

Terveydestä pilke silmäkulmassa

Terveydestä pilke silmäkulmassa pohjoismaiden suurin luonnollisen hyvinvoinnin lehti numero 3 2015 SYYSKUU SYKSYN TERVEYSTRENDIT Teemana NAISEN KEHO VAIVAAKO PMS? terveellinen ODOTUS HELPOTUSTA VAIHDEVUOSIOIREISIIN PERJANTAIHERKUTTELUA

Lisätiedot

BioEnergiser D-tox Spa -elektrolymfahoito

BioEnergiser D-tox Spa -elektrolymfahoito 1 BioEnergiser D-tox Spa -elektrolymfahoito Kipu Arkuus Jäykkyys Turvotus Parantaa verenkiertoa Nostaa kehon lämpötilaa Rentouttaa lihaskudoksia Parantunut verenkierto Ennen hoitoa 15 minuutin kuluttua

Lisätiedot

Nr 04 huhtikuu 2011. Brand new.

Nr 04 huhtikuu 2011. Brand new. Nr 04 huhtikuu 2011 Brand new. Uusi brändi Eqology on tullut 4 jäädäkseen AINUTLAATUINEN KULTTUURI 18 Yrttitarha Viljele omat yrttisi paikasta riippumatta Kylpylä Valitse 40 hoidon 14 valikoimasta Nyt

Lisätiedot

45,90. naiselliseen hyvinvointiin 3/15. Esittelyssä uutuustuotteita. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

45,90. naiselliseen hyvinvointiin 3/15. Esittelyssä uutuustuotteita. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 3/15 Esittelyssä uutuustuotteita naiselliseen hyvinvointiin Erikoisöljy kuiville silmille ja limakalvoille Omega7 kaksoistyrniöljykapseli 45,90 150 kaps. sovh.

Lisätiedot

Kun jo lentokoneiden istuimiakin joudutaan suurentamaan eurooppalaisten

Kun jo lentokoneiden istuimiakin joudutaan suurentamaan eurooppalaisten Paino-ongelmia? Kun jo lentokoneiden istuimiakin joudutaan suurentamaan eurooppalaisten takamusten levetessä, pakko kai se on uskoa. Yhä useamman on todella vaikeaa pitää painoaan normaalilukemissa laihduttamisesta

Lisätiedot

KALAONNI. OSTEOPOROOSI Mikä tekee meistä hauraita ja mikä vahvistaa luustoa? UUSI TUTKIMUS K2-vitamiinin vaikutus luihin, sydämeen ja verisuoniin

KALAONNI. OSTEOPOROOSI Mikä tekee meistä hauraita ja mikä vahvistaa luustoa? UUSI TUTKIMUS K2-vitamiinin vaikutus luihin, sydämeen ja verisuoniin Nr 03 Maaliskuu 2013 Lofoottien KALAONNI OSTEOPOROOSI Mikä tekee meistä hauraita ja mikä vahvistaa luustoa? UUSI TUTKIMUS K2-vitamiinin vaikutus luihin, sydämeen ja verisuoniin KARPALO Ehkäiseekö se virtsatietulehdusta?

Lisätiedot

Energiaa kevääseen! 9,90 3/14. Osallistu arvontaan! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa. Puhdistuskuuri virkistää

Energiaa kevääseen! 9,90 3/14. Osallistu arvontaan! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa. Puhdistuskuuri virkistää 3/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Osallistu arvontaan! Ihon hyvinvointiin, auringonpalvojille Palkintona polkupyörä ja tuotepaketteja. MultiKarosin 9,90 60 kaps. / sovh. 11,80 Energiaa kevääseen!

Lisätiedot

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS LYHENNETTY PAINOS KURSSIMATERIAALI Kalevi Lehtonen ISBN 978-952-92-7650-9 X-COPY TURKU 2010 INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS SISÄLLYS KURSSIMATERIAALI LYHENNETTY

Lisätiedot

Nr 07 Heinäkuu 2011. Rannikkoalueet. - siellä punkit viihtyvät. Kesätarjous viimeinen mahdollisuus. suoraan pihalta.

Nr 07 Heinäkuu 2011. Rannikkoalueet. - siellä punkit viihtyvät. Kesätarjous viimeinen mahdollisuus. suoraan pihalta. Nr 07 Heinäkuu 2011 Rannikkoalueet - siellä punkit viihtyvät Kesätarjous viimeinen mahdollisuus LÄHIRUOKAA suoraan pihalta Luonnonmukainen matka-apteekki Sisältö 4 lomailua PUNKKI Varo punkkeja, jos suunnittelet

Lisätiedot