Riihenmäen yhtenäiskoulu

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Riihenmäen yhtenäiskoulu"

Transkriptio

1 1 Riihenmäen yhtenäiskoulu Einontie Mäntsälä H A N K E S U U N N I T E L M A Possijärvenkatu Tampere Puh

2 2 PERUSTIEDOT Rakennuspaikka: 00/ 720 / Riihenmäki / Mäntsälä Suunnittelualue: m² Kohteen osoite: Einontie 3, Mäntsälä Paloluokka: P1 NYKYINEN KOULURAKENNUS Tontilla sijaitsee 1998 valmistunut tiilipintainen ja kivirakenteinen koulurakennus, jossa toimivat peruskoulun 7-9. luokat. Rakennus on kaksikerroksinen ja se on varustettu hissillä. Rakennuksessa on osittainen kellarikerros, joka sijaitsee tulevan laajennusosan puoleisessa päädyssä. Kellarista on yhteys hissiin sekä kahteen porrashuoneeseen. Ullakkokerroksessa on kaksi iv-konehuonetta sekä kylmää ullakkotilaa. Opetustoimintaa palvelevat tilat sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa. Kellarikerroksessa on väestönsuoja, liikunnanopettajien, siivous- ja keittiöhenkilökunnan pukuhuonetiloja sekä tekniset tilat. Väestönsuojassa on varastotiloja sekä siivouskeskus. TAVOITE Nykyisen koulurakennuksen yhteyteen rakennetaan pääosin kaksikerroksinen laajennusosa, joka sisältää opetus- ja ruokailutilat 1.-6-luokille, sekä liikuntahallin. Rakennukseen sijoitetaan myös yläkoulun tarvitsema fysiikan ja kemian luokka varastotiloineen. Nykyisestä yläkoulusta siirretään opettajien ja oppilashuollon tilat uuteen rakennukseen. Vapautuneet tilat kunnostetaan opetustiloiksi. Vanha koulu ja laajennusosa liitetään toiminnoiltaan kiinteästi yhteen. Laajennusosa rakennetaan vastaamaan nykyvaatimuksia niin pintarakenteiltaan, varustukseltaan, tekniikaltaan kuin viihtyisyydeltään, esteettömyys huomioiden. Laajennuksen vaatimien pihatilojen vuoksi viereiseltä alueelta puretaan Etevan rakennukset pois. Alueella säilytetään vanha urheilukenttä. Koulun käyttöön rakennetaan toinen pienempi kenttä sekä lisää autopaikkoja yhtenäiskoulun henkilökunnalle sekä iltakäyttäjille.

3 3 RATKAISU TILAOHJELMA Kohteesta on tehty hankesuunnitteluvaiheen aikana kolme erilaista ratkaisumallia ja näistä useampia (A-F) kehitysversioita. Versio A edusti pitkänomaista kahden siiven mallia, versiot B- D varioivat kolmen siiven mallia ja versioissa E ja F toiminnat on sijoitettu yhteen yhtenäiseen rakennusmassaan. Tilaaja ja käyttäjät ovat päätyneet esittämään jatkosuunnittelun pohjaksi vaihtoehto E:tä. Versio F on siitä hieman pidemmälle jalostettu luonnos. Vaihtoehto E: Uusi laajennus yhdistetään nykyiseen koulurakennukseen vanhan rakennuksen koillispäädyssä. Laajennusosan kerroskorkeudet noudattavat nykyisen koulurakennuksen mitoitusta, jotta esteettömyysvaatimukset toteutuvat. Näin pystytään hyödyntämään vanhaa hissiä myös uudella puolella. Laajennusosan pääsisäänkäynti on kaarevalinjaisen julkisivun keskellä. Koko alakoulua palveleva vaate- ja ulkokenkiensäilytys on sijoitettu lähelle pääsisäänkäyntiä. Koulu suunnitellaan ns. sukkakouluksi. Pääsisäänkäynnin jälkeen avautuu näkymä rakennuksen keskellä sijaitsevaan korkeaan ruokasaliin. Uusi ruokasali ja jakelukeittiö on tarkoitettu alakoulun käyttöön, yläkoululaiset ruokailevat vanhan koulun puolella. Uuteen ruokasaliin on alustavasti suunniteltu 176 istumapaikkaa. Ruuanjakelu tapahtuu kaksipuolisen jakelulinjaston kautta. Astiat palautetaan lajitellen suoraan astianpalautushihnalle. Osa ruokasalin lattiasta on korotettu siten, että kyseistä aluetta voidaan hyödyntää erilaisissa esityksissä. Keittiön, teknisentyön ja tekstiilityön huoltopiha sijaitsee rakennuksen takapuolella siten, ettei huoltoliikenne risteä muun liikenteen kanssa. Yläkoulun jakelukeittiö ja lastaus säilyvät ennallaan. Kummankin keittiön työntekijöiden sosiaalitilat sijoitetaan vanhan osan kellariin, josta nykyiset liikunnanopettajien sosiaalitilat siirtyvät liikuntahallin yhteyteen.

4 Opetustilat sijaitsevat molemmissa kerroksessa kaarevalla sivulla. Opetustiloihin on suunniteltu pienet eriyttämissyvennykset vanhan rakennuksen mallin mukaisesti. Käytävät ovat väljät ja niitä hyödynnetään opetuksessa. Opettajien työtilat ja oppilashuollon tilat on sijoitettu toiseen kerrokseen. Opettajien työtiloista on esteettömät näkymät sekä alakoulun että yläkoulun pihoille. Yläkerran työtiloista on porras alakerran taukotilaan. Kirjasto on rakennuksen toisessa kerroksessa käytävätilojen yhteydessä. Iltakäytössä hyödynnettävät tilat; tekstiilityö, tekninen työ sekä liikuntahalli aputiloineen on sijoitettu lähekkäin rakennuksen koillissivulle. Tiloihin on omat sisäänkäynnit. Ne on rajattavissa lukituksen avulla ainoastaan iltakäyttöön. Liikuntahallin koosta ja pukuhuoneiden määrästä ei ole tehty päätöstä. Tässä vaihtoehdossa on esitetty suurempi liikuntahallivaihtoehto kahdeksalla pukuhuoneella ja kahdella liikuntavälinevarastolla. Pienemmän salivaihtoehdon ulkoseinärajaus on piirretty pohjaan. Suuri sali on rajattavissa väliverhoilla neljään osaan. Pukuhuonekäytävän päästä on kulku sisäportaita pitkin kellariin, jossa sijaitsee väestösuoja / ulkoliikuntavälinevarasto, kiinteistöhuolto sekä yksi pukuhuonetila. Laajennuksen kerrosala(250) on 5440 m² ja kellarin ala 161 m². Vanhalla osalla saneerattavia tiloja on yhteensä 344 m². 4 YMPÄRISTÖ JA PIHA Piha-alueella oleva suuri urheilukenttä säilytetään. Pihan itälaidalle rakennetaan pienempi ulkokenttä. Pienemmän kentän pohjoislaitaan, rinteeseen, tehdään kivirakenteisilla maastoportailla ulko-opetukseenkin sopiva katettu ulkokatsomo. Leikki-, kiipeily-, ja kuntoilualueen viereen rakennetaan monitoimikaukalo. Asfaltoidulle piha-alueelle varataan tilat skeittausta ja pöytätennistä varten. Polkupyörille rakennetaan katos. Parkkialueen ja pienemmän kentän väli varustetaan suoja-aidalla. Yläkoulun piha-alueen pohjoisreunalla on nykyisellään 12 autopaikkaa. Yläkoulun pohjoisosaan on suunniteltu lisättävän 33 uuttaa autopaikkaa. Suunnittelualueen lounaiskulmaan rakennetaan uusi paikoitusalue 66 autolle. Autopaikkoja rakennetaan tonteille yhteensä 111 kpl, joista osa osoitetaan henkilökuntaa varten. Nämä paikat varustetaan autolämmityspistokkeilla.

5 Lounaiskulman parkkialueen laita varataan oppilaiden yksisuuntaiselle saattoliikenteelle. 5 Nykyisen keittiön huolto tapahtuu edelleen vanhan rakennuksen luoteispäädystä. Laajennuksen keittiön, teknisen tilan ja liikuntasalien huoltoa varten rakennetaan huoltopiha laajennuksen koilliskulmaan. Huoltopihalle asennetaan jätteitä varten syväkeräysastiat. Rakennuspaikan liikennöitävät alueet ovat asfalttipintaisia ja sisäänkäyntien edustat, polkupyörien säilytysalueet sekä katosalueet ovat pääosin laatoitettuja. Leikki- ja oleskelualueet ovat määräysten mukaisesti turvaalusta-, nurmikko-, sora- ja hiekkapintaisia. Leikkivälineet ja istutukset sijoitetaan tontinkäyttösuunnitelman mukaisesti. Piha-alue ja paikoitusalueelle ja asennetaan pylväsvalaisimia sähkösuunnitelmien mukaan. Rakennuksen ympäristö valaistaan lisäksi seinävalaisimilla. Vaihtoehto F: Vaihtoehto F on paranneltu versio vaihtoehdosta E. Vaihtoehdossa on huomioitu käyttäjien kommentit ja LVIS-tarpeet. Suurimmat erot: - Liikuntasali pienennetty 800m²:iin. - Liikuntasalin kokoa leventää 1,125 metrin syvyinen syvennys, johon upotetaan lisätty teleskooppikatsomo. Käytävän puolelle, katsomosyvennyksen molemmille puolille, on sijoitettu urheiluvälinekaapit. - Liikuntasalin pukuhuoneita vähennetty 1. kerroksesta 2 kpl ja kellarista 1 kpl. Pukuhuoneita on nyt yhteensä 6 kpl + 2 kpl liikuntaopettajien pukuhuoneita. - Eteläsiiven kahta päällekkäistä opetustilaa suurettu - Lisätty toinen terveydenhoitajan huone - Oppilashuoltajien tilat sijoitettu vierekkäin, opinto-ohjaaja siirretty vanhalle osalle - Tehty kenkätuulikaappi - Naulakkotilaa suurennettu - Pääporrasta levennetty ja siiven ulkoporras muutettu sisäportaaksi. Liikuntasalia palveleva sisäporras on muutettu ulkoportaaksi - Lisätty iv-konehuone katolle, siirretty tekninen tila keittiön viereen, lisätty sähkötiloja - Näyttämö siirretty musiikin viereen. Näyttämö on avattu myös musiikinluokkaan - Yläkoulun puolella entinen opettajien wc-tila on muutettu kahvinkeittopisteeksi

6 Laajennuksen kerrosala(250) on 5206 m² ja kellarin ala 144 m². Kunnostettavia tiloja on 346 m². 6

7 7 KOULURAKENNUKSEN LAAJENNUS RUNKO Kerrosluku 1 ja 2 Kerrosala (E) m² Kerrosala (F) m² Teräsbetoniset pilarit ja deltapalkit sekä kantava teräsbetonielementtisisäkuori tehdään rakennesuunnitelmien mukaan. Osa väliseinistä on kantavia teräsbetoniseiniä. ULKOSEINÄT Rakenteen u-arvon tulee täyttää lämmöneristysvaatimus 0,17 W/m2K. Ulkoseinät ovat pääasiassa betonisandwich-elementtejä, jossa ulkokuori on väribetonia tai osin graafista betonia. Kaarevalla osalla sisäkuori on kantava teräsbetoniseinä, ulkokuori on muurattua tiiltä. Vesikatolla olevan irrallisen IV-konehuoneen ulkoseinät tehdään 240 mm paroc-elementeistä ja elementtien päälle asennettavasta peltiverhouksesta. VÄLISEINÄT Luokkahuoneiden väliseinien desibelivaatimus 44 db. Väliseinät muurataan130 mm runkoponttiharkoista ja ylitasoitetaan molemmin puolin. Kantavat väliseinät tehdään teräsbetonista. Kaareva seinä on paikallavalettu ja pystylautamuottipintainen.

8 8 PERUSTUKSET JA ALAPOHJA VÄLIPOHJA YLÄPOHJA / VESIKATE Laajennuksen kohdalta ei ole tehty maaperätutkimusta vielä hankesuunnitteluvaiheessa. Rakennuspaikka on osittain rinteessä ja sitä voidaan joutua louhimaan. Piha-alueelta purettavat Etevan rakennukset on paalutettu, joten laajennuksen kohdalla myös paalutukseen on varauduttava. Alapohjat oletetaan tehtävän pääosin maanvaraisena teräsbetonilaattana. Rakenteen u-arvo on vähintään 0,16 W/m 2 K. - Lattianpäällyste - Betoni 80 mm - Solupolystyreenilevy 2 x 70 mm - Sepeli/salaojitussora >= 300 mm (radonputkitus) Anturat valetaan teräsbetonista ja sokkelit tehdään sokkelielementeistä rakennesuunnitelmien mukaan. Välipohjat ovat ontelolaattarakenteisia ja osin paikallavalettuja rakennesuunnitelmien mukaan. Yläpohjan kantavana rakenteena on pääasiassa ontelolaatasto, jonka päälle asennetaan puurakenteiset vesikattokannattajat. Lämmöneristeenä käytetään mineraalivillaa. Yläpohjarakenteen u-arvon tulee olla vähintään 0,09 W/m 2 K. Vesikate on konesaumattua muovipinnoitettua peltiä. Katoksien vesikatot tehdään teräsrakenteisina ja katetaan kuten katot muutoin. Kattovedet johdetaan räystäskouruin ja syöksytorvin sadevesikaivoihin. Räystäät tehdään ns. avoräystäinä. SISÄPORTAAT Sisäportaat ovat teräsbetonirakenteisia ja mosaiikkibetonipintaisia sivupalkittomia elementtiportaita. Pääportaan porrastasanteet tehdään paikalla valaen. Kaiteet ovat teräsrakenteisia pinnakaiteita. Käsijohteet ovat ruostumatonta teräsputkea ja ne tehdään katkeamattomina ylhäältä alas. ULKOPORTAAT Ulkoportaat ja portaiden pinnakaiteet ovat kuumasinkittyä terästä. Askelmat ja tasanteet ovat kuumasinkittyä teräsritilää.

9 9 LATTIANPÄÄLLYSTEET SISÄSEINIEN PINTARAKENTEET SISÄKATTOJEN PINTARAKENTEET Ruokasalin, vaatesäilytyksen ja kenkätuulikaapin lattiat laatoitetaan kuivapuristelaatalla. Valmistuskeittiön lattia valetaan akryylibetonilla. Luokkahuoneiden, käytävätilojen, sisävarastojen, yms. tilojen lattiat päällystetään julkisten tilojen homogeenisellä muovimatolla, jota ei tarvitse vahata. Maton tyyppi on esim. RTVyhtymä Oy / Polyflor Pearlazzo PUR. Asennus tehdään hitsattavilla saumoilla sekä hitsattavilla jalkalistoilla. Opettajien pukuhuoneiden, suihku-, siivous- ja huoltotilojen lattiat päällystetään kostean tilan liukuestepintaisella muovimatolla, esim. RTV-yhtymä Oy, Altro Safety VM20. Matto nostetaan seinälle jalkalistaksi mm. Liikuntasalin lattia päällystetään massalattialla, esim. Indoors Oy:n Pulastic Topflex Lattia on tarkoitettu raskaaseen liikuntasalikäyttöön. Lattian tulee kestää teleskooppikatsomon, tuolivaunun ja piikkikoron aiheuttamat pistekuormat. Liikuntasalin pukuhuoneiden lattiat päällystetään kolikkokumimatolla esim. Norament. Teknisen työn puu- ja metallityötilan sekä varaston lattia päällystetään alustaansa liimatulla massiivipuulla. Pintakäsittelyn ja kuumakäsittelyn betonilattiat maalataan. Kuivien tilojen seinäpinnat pääsääntöisesti tasoitetaan ja maalataan. Pesualtaiden taustat ja kalusteiden välitilat laatoitetaan. WC- ja pesuhuonetilojen seinät laatoitetaan kauttaaltaan. Siivoustiloissa laatoitetaan altaan taustat. Keittiön seinät laatoitetaan kauttaaltaan. Näkyviin jäävät kattopinnat tasoitetaan ja maalataan. Keittiötiloissa myös alakaton yläpuolelle jäävät kattopinnat maalataan. Kattopintoihin kiinnitetään valkoiset akustolevyt (vähintään 70 % kattopinnasta) liima-asennuksella avosaumoin, esim. Ecophon Master SQ. Opetustilojen alaslaskettuihin kattoihin valkoiset akustolevyt, esim. Ecophon Master

10 10 Käytävillä alaslaskettavat avattavat katot tehdään esim. Ecophon Focus E-järjestelmällä. Keittiössä kattoon kiinnitetään hygieenisten tilojen pesunkestäviä akustiikkalevyjä esim. Ecophon Hygiene Foodtec asennettuna Connect C3- listajärjestelmällä. Liikuntasalin kattoon asennetaan esim. Ecophon Super G Plus-levyt. Teknisen työn tilojen ja pukuhuoneiden kattoon asennetaan esim. Paroc Paracem kuusilastu-sementtilevyt. Märkätiloissa alakatot ovat saunasuojalla käsiteltyä kuusipaneelia. OVET Käyntiulko-ovet ovat kylmäkatkaistuista profiileista tehtyjä metallilasiovia. Ulko-ovet täyttävät U-arvovaatimuksen 1,0 W/m 2 K Muut laajennuksen ulko-ovet ovat umpinaisia, lämpöeristettyjä HDF-pintaisia puu-ulko-ovia. Ulko-ovet täyttävät U- arvovaatimuksen 1,0 W/m 2 K. Uudet väliovet ovat korkealaminaattipintaisia puuovia. Opetustiloissa ovet ovat 30 db desibeliovia. Ovissa on laskeutuvat db-kynnykset. Ovet listoitetaan vakiopuulistoilla. Tuulikaappien väliovet ovat lasiaukollisia metalliovia. IKKUNAT Ikkunat ovat tehdasvalmisteisia, ulkopinnoiltaan pulveripolttomaalattua alumiinia olevia standardi-ikkunoita, tyyppiä MSE. Kaikki ikkunat varustetaan sälekaihtimin. Ikkunoiden tulee täyttää U-arvovaatimus 1,0 W/m 2 K. Ulkoseinissä sijaitsevat lasiseinät ovat metallirakenteisia ja lämpökatkaistusta profiilista tehtyjä. TELESKOOPPIKATSOMO Teleskooppikatsomo on esim. tyyppiä Lemminkäinen, Omni, Audience TX tai vastaava. Katsomo on teräsrakenteinen, tehdasmaalattu ja sitä ohjataan sähköisesti. Katsomo avautuu eteenpäin ja se ajetaan kokoon seinässä olevaan syvennykseen. Rivit lukittuvat automaattisesti. Katsomo varustetaan penkeillä ja sivuihin asennetaan turvakaiteet. KALUSTEET WC- ja pesutiloissa on valkoiset vesikalusteet.

11 11 Kiintokalusteet ja varusteet kalusteluettelon mukaan. Irtokalusteet ovat rakennuttajan hankinta. Sisäänkäyntien eteen upotetaan sinkityt jalanpyyhintärallit. KEITTIÖLAITTEET JA KODINKONEET Valmistuskeittiön laitteet ja koneet hankitaan laite- ja varusteluetteloiden mukaan. TEKNISTEN TÖIDEN LAITTEET Teknisten töiden laitteet ja koneet hankitaan laite- ja varusteluetteloiden mukaan. OLESKELU JA LEIKKIVARUSTEET Pihan varusteet hankitaan arkkitehtisuunnitelmien mukaan. LVIS-TYÖT Lämmitysjärjestelmä on kaukolämpö. Kouluun asennetaan vesikiertoinen lämmitys lämmönluovutuksen tapahtuessa pattereilla. Ilmanvaihtojärjestelmä ja sähköjärjestelmät rakennetaan nykypäivän määräysten ja vaatimusten mukaisesti. Rakennus varustetaan automaattisella paloilmoitinjärjestelmällä. OLEVA KOULURAKENNUS, KUNNOSTETTAVAT ALUEET ULKOSEINÄ Uusi laajennus liittyy olevan koulurakennuksen kaakkoispäätyyn. Liittymäkohdassa 2. kerros on ulokkeena. Julkisivua puretaan 2. kerroksessa liittymäkohdassa. Ulokkeen alapuolella ulkoseinää ja perustuksia jatketaan alaspäin. Vanhaan kellarin hyökkäystieportaan tasanteelle tehdään uusi oviaukko uudelle ulko-ovelle.

12 12 VÄLISEINÄT Nykyisten opetushenkilökunnan ja oppilashuollon tilat siirtyvät laajennusosaan. Vapautuvista tiloista muodostetaan yhdistelemällä opetustiloja. Purettaviksi merkittävät väliseinät, asennukset ja kalusteet puretaan. Turhiksi jäävät oviaukot muurataan umpeen ja pinnoitetaan suunnitelmien mukaan. Uudet oviaukot tehdään suunnitelmien mukaan. Säilytettävät väliseinät ovat pääosin kivirakenteisia. Väliseinät ylitasoitetaan ja maalataan sisävärisuunnitelman mukaan. Uudet väliseinät tehdään pääosin muurattuina rakenteina. Seinät ovat 130 mm runkoponttia. Seinät ylitasoitetaan ja pinnoitetaan. Uudet sähköasennukset roilotaan seinään. ALAPOHJA Purettavien lattiapinnoitteiden, kaakelien, lattiakaivojen ja viemäreiden jäljet korjataan ja tasoitetaan. Alapohjan pinta kunnostetaan pinnoitettavaan kuntoon. Rakennuksien liittymäkohtaan 1. kerrokseen (rakennuksen syvennys) tehdään uusi alapohjalaatta. VÄLIPOHJA Nykyiset välipohjat ovat teräsbetonirakenteisia. Nykyisen opettajien taukotilan korkea tila poistetaan. 1. ja 2. kerroksen välille valetaan teräsbetonirakenteinen välipohja. Purettavien lattiapinnoitteiden, kaakelien, lattiakaivojen, tekniikan ja viemäreiden jäljet korjataan ja tasoitetaan. Välipohjan pinta kunnostetaan pinnoitettavaan kuntoon. YLÄPOHJA / VESIKATE Rakennuksien liittymäkohdassa Päädyn keskiosan katto viettää laajennusta kohden. Kattolappeessa tehdään muutoksia. ULKOPORTAAT Kellariin vievän hyökkäystieportaan ulko-ovi siirretään ja eteen rakennetaan paikallavaletut teräsbetonirakenteiset ulkoportaat. LATTIANPÄÄLLYSTEET

13 13 SISÄSEINIEN PINTARAKENTEET Uusittavat lattianpäällysteet kuten laajennusosalla. Sisäseinien pintarakenteet kuten laajennusosalla. SISÄKATTOJEN PINTARAKENTEET OVET Kunnostettavista kattopinnoista poistetaan vanhat puhalletut akustoivat pinnoitteet. Pinnat tasoitetaan ja maalataan. Alakatot ja akustolevytykset kuten laajennusosalla. Olevan rakennuksen ulko-ovia ei uusita. Liittymäkohdan 1. kerroksen ulko-ovi poistetaan ja aukon pielet siistitään. Kellarin hyökkäystien ulko-ovi siirretään uuteen aukkoon. Vanha oviaukko muurataan umpeen. Vanha ovi kunnostetaan; heloitus korjataan tarvittaessa ja ovi maalataan. Kunnostettavissa tiloissa vanhoja väliovia hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. Uusittavat ovet kuten laajennuosalla, värit olevien ovien mukaan. IKKUNAT Vanhan osan ikkunoita ei uusita. Ikkunoiden kunto, heloitus ja tiivisteet tarkistetaan ja korjataan tarvittaessa. KALUSTEET Kalusteet kuten laajennusosalla LVIS-TYÖT Kunnostettavissa tiloissa: - Vanhat lämpöpatterit hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. - Koneellinen ilmanvaihdon kanavistot ja päätelaitteet uusitaan LVI-suunnitelmien mukaisessa laajuudessa. - Sähköasennukset uusitaan sähkösuunnitelmien mukaisessa laajuudessa

14 - Asennetaan uudet valaisimet 14

15 15 LIITTEET - Luonnos A, tontin- ja tilankäyttösuunnitelma - Luonnos D, tontin- ja tilankäyttösuunnitelma - Luonnos D, tilaohjelma - Luonnos F, tontin- ja tilankäyttösuunnitelma - Luonnos F, tilaohjelma

RAKENNUSTAPASELOSTUS / ALUSTAVA 29.8.06 Kohde: Sijainti: Osoite: AS OY TURUN LUOLAVUORENPUISTO-II Turun kaupunki, Luolavuoren (032) kaupunginosa, kortteli 53, tontti 5 Rätiälänkatu 15 c, 20300 TURKU YLEISTÄ

Lisätiedot

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Martinkartano Senioriasumisoikeusasuntoja Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat SENIORIASUMISOIKEUS OY ILTAMANTIE 7, 05810 HYVINKÄÄ P +108.00

Lisätiedot

Havukosken Ässäkodit

Havukosken Ässäkodit Havukosken Ässäkodit Vuokra-asuntoja Kytötie 18, 01360 Vantaa Kerrospohjat Merkkien selitykset Huoneistopohjat Rakennustapaseloste R A K E N N U S T A P A S E L O S T U S / 20.05.2013

Lisätiedot

PIRKKALAN KUNTA Asemakaavaote 30.5.2012 Naistenmatka Tuohikorpi AS OY PIRKKALAN TUOHIKORPI Tuohivirsu 6 33960 Pirkkala HUONEISTOSELOSTUS Päivitetty 19.8.2013 OLOHUONE Katto koristeruiskutasoite Seinät

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS KAUKAAN VIRKAILIJAKERHO

RAKENNUSTAPASELOSTUS KAUKAAN VIRKAILIJAKERHO RAKENNUSTAPASELOSTUS KAUKAAN VIRKAILIJAKERHO RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTIEDOT PAIKKATIEDOT Rakennuskohteen nimi Kaukaan Virkailijakerho Osoite Kaukaankatu 28 Rakennuspaikkaa koskevat tiedot (tontti, kaavoitus,

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS RAKENNUSTAPASELOSTUS 25.1.2016 Oy Kyöstintie 29 84100 Ylivieska puhelin 08-420 009 faksi 08-420 060 2 D1 Olevat aluerakenteet D10 Oleva maaperä Rakennusalue on rakennettua

Lisätiedot

Pintamääritteet ks raksel ARK Rakennustoimenpide. Korjaus- ja laajennus MÄNTYMÄEN KOULU. Tinasepäntie 45

Pintamääritteet ks raksel ARK Rakennustoimenpide. Korjaus- ja laajennus MÄNTYMÄEN KOULU. Tinasepäntie 45 Pintamääritteet ks raksel ARK 101-01 Tuloste sisältää kannen sekä 4 sivua, tulostus A3. Rakennustoimenpide Piirustuslaji Korjaus- ja laajennus TYÖPIIRUSTUS Rakennuskohteen nimi ja osoite Piirustuksen sisältö

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015

AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015 AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: Yläpohja: Alapohja: Välipohja: Väliseinät: Ikkunat: Ovet: Portaat Parvekkeet

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

Mäntsälän toimistotalo RAKENNUSTAPASELOSTUS

Mäntsälän toimistotalo RAKENNUSTAPASELOSTUS Mäntsälän toimistotalo RAKENNUSTAPASELOSTUS 01 YLEISTÄ 01.1 Rakennushanke 01.11 Rakennuskohde ja sen sijainti Mäntsälän toimistotalo; ETEVA-kuntayhtymän, Uudenmaan Vammaispalvelut Oy:n, Mäntsälän kunnan,

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 luhtitalon ja 1 erillisen varastorakennuksen sekä 1 autokatoksen uudiskohde.

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS

AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 23.8.2017 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: Yläpohja: Alapohja: Välipohja: Väliseinät: Ikkunat: Ovet: Portaat Parvekkeet

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE As Oy Kuopion Rantakerttu Osoite: Asuntoja: Autokatospaikkoja: PIHA-ALUE JULKISIVUT JA VESIKATE IKKUNAT OVET VÄLISEINÄT SEINÄPINNAT KATTOPINNAT LATTIAPINNAT KALUSTEET VARUSTEET KODINKONEET

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 rivitalon ja 1 paritalon sekä 2 autokatoksen uudiskohde. Talo A perustetaan

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Tempo rakennustapaselostus 24.6.2009

Asunto Oy Vantaan Tempo rakennustapaselostus 24.6.2009 Asunto Oy Vantaan Tempo rakennustapaselostus 24.6.2009 YLEISKUVAUS PERUSTUKSET KANTAVAT RAKENTEET ULKOSEINÄT VESIKATTO IKKUNAT JA OVET PARVEKKEET Asunto Oy Vantaan Tempo rakennetaan rakennuslupaa (24.02.2009)

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 3kpl paritaloja 1 autokatosta sekä jätekatos. RS uudiskohde. Oma tontti (3107m2).

Lisätiedot

PELLASLAAKSO RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO

PELLASLAAKSO RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO PELLASLAAKSO RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO RAKENNUSTAPASELOSTE 2 Alapohja Anturat paalutetaan kovaan maahan asti ja toteutetaan betonivaluna. Anturan päälle muurataan kevytsoraharkko-sokkeli,

Lisätiedot

Pintamääritteet ks raksel ARK 101 01 URAKKALASKENTAA VARTEN. Rakennustoimenpide. Korjaus- ja muutostyö KASAVUOREN KOULUKESKUS. Rakennusmestarintie 8 A

Pintamääritteet ks raksel ARK 101 01 URAKKALASKENTAA VARTEN. Rakennustoimenpide. Korjaus- ja muutostyö KASAVUOREN KOULUKESKUS. Rakennusmestarintie 8 A Pintamääritteet ks raksel ARK 101 01 URAKKALASKENTAA VARTEN Tuloste sisältää kannen sekä 8 sivua, tulostus A3. Rakennustoimenpide Piirustuslaji Korjaus- ja muutostyö TYÖPIIRUSTUS Rakennuskohteen nimi ja

Lisätiedot

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo Vadelmakuja 1 Kangasala, Harjunsalo TA-ASUMISOIKEUS OY / SIJAINTIKARTTA KOHTEEN SIJAINTI 6 Vadelmakuja 5 2 1 4 3 8 7 Päiväkoti Koulu 1 Valintatalo Suorama 2 Suoraman R-Kioski / Pizzeria Kalimero 3 Neste

Lisätiedot

Rakennustapaseloste, asunnot

Rakennustapaseloste, asunnot RAKENNUSTAPASELOSTE TA-Asumisoikeus Oy / KIVELÄNTIE 4 26.4.2011 Rakennustapaseloste, asunnot Rakenteet Asuinrakennukset ovat puu- tai betonirunkoisia. Rakennukset perustetaan paalujen varaan. Yläpohjat

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Kohde. Kevyet väliseinät. Rakennuspaikka. Varastot. Piha-alue ja -varusteet. Pintamateriaalit. Rakenteet. Runkoa täydentävät rakennusosat.

Kohde. Kevyet väliseinät. Rakennuspaikka. Varastot. Piha-alue ja -varusteet. Pintamateriaalit. Rakenteet. Runkoa täydentävät rakennusosat. 1 RAKENNUSSTAPASSELOSSTUSS 3311..0011..22001100 Kohde Kohde on nelikerroksinen asuinkerrostalotalo, jossa on yhteensä 19 asuntoa. Pohjakerroksessa ovat huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto,

Lisätiedot

Muottikatu 6 A Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy

Muottikatu 6 A Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy Muottikatu 6 lppila, Oulu T-Yhtymä Oy OTTIKTU 6 KIINT.OY OULUN SEUDUN SENIORI/ OTTIKTU 6 DNO 32833/321/11 Hsto Kerros Hsto pintanro tyyppi ala 1 1 2h+kk 45,0 2 1 2h+kk 45,5 3 1 3h+k+s 72,5 4 1 1h+kk 38,5

Lisätiedot

D024 SUOMUSSALMEN HOITOKOTI

D024 SUOMUSSALMEN HOITOKOTI 30.06.2014 Sivu 1/9 D024 SUOMUSSALMEN HOITOKOTI TILASELOSTUS 30.06.2014 VAIN URAKKALASKENTAA VARTEN 30.06.2014 Sivu 2/9 Yleistä Kohteen uudet pintamateriaalit ovat päästöluokkaa M1. Rakennusvarusteet rakennusselostuksen

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS (alustava)

RAKENNUSTAPASELOSTUS (alustava) RAKENNUSTAPASELOSTUS (alustava) As Oy Kajaanin Seminaarinmäki sijaitsee Kajaanin kaupungin ydinkeskustassa korttelissa AK 1. Talo A sijaitsee Kauppakadun varrella osoitteessa Kauppakatu 31. Talo B sijoittuu

Lisätiedot

Osmussaarenkaari 10 Kolsari, Kirkkonummi

Osmussaarenkaari 10 Kolsari, Kirkkonummi Osmussaarenkaari 10 Kolsari, Kirkkonummi TA-Asumisoikeus Oy TA-Asumisoikeus Oy/ Osmussaarenkaari 10 KORTTELI 873, TONTTI 1 Osmussaarenkaari 10 02480 Kirkkonummi 5.11.2012 TONTIN PINTA-ALA 8245 m2 RAKENNUSOIKEUS

Lisätiedot

1 As Oy Launonrinne Rakennustapaselostus 01.04.2013 ra Yleiskuvaus Asunto Oy Launonrinne rakennetaan rakennuslupaa haettaessa voimassa olevien kentamismääräysten mukaisesti. Yhtiöön kuuluu kaksi asuinrivitaloa

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Haukkalantie 47 40740 Jyväskylä Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle Haukkalan asuinalueelle upeiden Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kuuden

Lisätiedot

Huoneistoala on yhteensä 376 m2 + var, tekn tila 45 m2, tilavuus 1660 m3 ja kerrosala 475 m2

Huoneistoala on yhteensä 376 m2 + var, tekn tila 45 m2, tilavuus 1660 m3 ja kerrosala 475 m2 RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY SEINÄJOEN HIETAMÄENTIE 17-19 Yleiskuvaus: Asunto Oy Seinäjoen Hietamäentie 17-19 rakennuspaikka sijaitsee Seinäjoen Hyllykallion kaupunginosassa kortteli 4045 tonttit 1 ja 2.

Lisätiedot

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15 30.06.2010 ASEMAPIIRUSTUS 3h + k + s 76,5 m² As. 2, 3, 6, 7, 9, 11, 12 4h + k + s 85,0 m² As. 8, 10 4h + k + s 85,5 m² As. 1, 4, 5, 13 MITTAKAAVA 1:600 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puiden ja pensaiden

Lisätiedot

Muhuntie 1 Kolsari, Kirkkonummi. TA-Asumisoikeus Oy

Muhuntie 1 Kolsari, Kirkkonummi. TA-Asumisoikeus Oy Muhuntie 1 Kolsari, Kirkkonummi TA-Asumisoikeus Oy TA-Asumisoikeus Oy/ Muhuntie 1 KORTTELI 856, TONTTI 1 Muhuntie 1 02400 Kirkkonummi 5.11.2012 TONTIN PINTA-ALA 9812 m2 RAKENNUSOIKEUS 3000 m2 HUONEISTOLUETTELO

Lisätiedot

As. Oy Naantalin Metsätähti

As. Oy Naantalin Metsätähti 1 As. Oy Naantalin Metsätähti PERUSTAMINEN JA PIHA: Rakennukset perustetaan pohjatutkijan ohjeiden ja rakennesuunnitelmien mukaan teräsbetonipaaluin sekä maanvaraisesti. Piha-alue on liikennöitäviltä osin

Lisätiedot

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus Sivu 1 / 7 Omakylä Espoo Saunalahti Asunto Oy Espoon Salajalava I Alustava Rakennustapaselostus 2.4.2013 Sivu 2 / 7 YLEISTÄ KOHTEESTA Yleistä Asunto Oy Espoon Salajalava I (myöhemmin yhtiö) koostuu kahdeksasta

Lisätiedot

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi Länsitie 40, 11 120 Riihimäki HUONEISTO Huoneistot: A ja B Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: A 52 m 2, B 56,5 m 2 Sijainti: Otsola, Riihimäki 2h+avokeittiö+ sauna Osoite:

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi JAHTIMETSÄNTIEN OMAKOTITALOT Rakennustapaselostus Rakennuspaikka: Jahtimetsäntie 1, 3, 5 ja 7, 90540 Oulu Rakennusten laajuustiedot: Päärakennus: huoneistoala 120

Lisätiedot

ASUNTO OY ESKOLAN OLAVINPUISTO

ASUNTO OY ESKOLAN OLAVINPUISTO ASUNTO OY ESKOLAN OLAVINPUISTO Uusi tasokas rivitaloyhtiö Eskolaan! Tasokas kokonaisuus erinomaisella paikalla. Toimivat tilaratkaisut, erinomainen varustelutaso, omat varastot autokatospaikat yms. Rakentajana:

Lisätiedot

Modernia kaupunkiasumista

Modernia kaupunkiasumista Modernia kaupunkiasumista Turun Kreijari Helsinginkatu 13 Kiinteistön yleiset tiedot Asuntoja 50 kpl Lämmitys Kaukolämpö Kiinteistötyyppi Kerrostalo Autopaikkoja Koti lähellä Aurajokea Irtaimistovarasto

Lisätiedot

TA-Asumisoikeus Oy / Ala-Säterinkatu 20 Rakennustapaselostus 12.6.2014 YLEISTÄ TA-Asumisoikeus Oy / Ala-Säterinkatu 20 koostuu seitsemästätoista paritalosta, joissa on yhteensä 34 huoneistoa. Kaikki huoneistot

Lisätiedot

ESTEETTÖMYYSSELVITYS

ESTEETTÖMYYSSELVITYS esteettömyysselvitys s. 1 / 7 (Mahdollinen kuva kohteesta) ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: _ Kunta: Päivämäärä: esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen nimi: Postinro ja

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

Etelä-Sipoon keskuskeittiö

Etelä-Sipoon keskuskeittiö RAKENNUSTAPASELOSTUS 1 Sisällysluettelo: Rakennushankkeen yleistiedot Kohde Käyttäjän edustajat Rakennushanke Rakennuttaja Suunnittelijat, asiantuntijat 1 Rakennustekniikka 11 Alue 111 Raivaus ja purku

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY JÄMSÄ VILLENKUJA Villenkuja 3 42100 JÄMSÄ Mestaritiimi Oy Lukkoilantie 12 42100 JÄMSÄ Yleistä: As Oy Jämsän Villenkuja sijaitsee Jämsässä os. Villenkuja 3. Tontti sijaitsee Villenkujalla

Lisätiedot

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi.

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi. As Oy Meriluodon Helmi - Elämää. Omilla ehdoillasi. 15.07.2015 Asemapiirustus ja sijainti Meriluodon Helmi valloittaa varaa uusi kotisi! Meriluodon Helmi tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupunkikoteja,

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS, SUUNNITTELUTILANTEEN 16.04.2014 MUKAISESTI

RAKENNUSTAPASELOSTUS, SUUNNITTELUTILANTEEN 16.04.2014 MUKAISESTI 16.04.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS, SUUNNITTELUTILANTEEN 16.04.2014 MUKAISESTI YLEISTÄ As Oy Iin Kirjala on vapaarahoitteinen kerrostaloyhtiö. Yhtiö muodostuu yhdestä neljäkerroksisesta puukerrostalosta,

Lisätiedot

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy Savela, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy RAKENNUSTAPASELOSTUS TA-Asumisoikeus Oy/ Laajavuorentie 8 on omalle tontille rakennettava neljä kerroksinen asumisoikeuskerrostalo, johon tulee 33 asuinhuoneistoa.

Lisätiedot

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2 RAKENNUSTAPASELOSTE Kohde Osoite Kaupungin osa Kortteli/Tontti Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala Kurikka Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1.YHTEISKOULU, HIRVIKOSKEN YHTENÄISKOULU JA KESKUSKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja

Lisätiedot

AS.OY.SÄRMÄNKULMA. ennakkomarkkinointi

AS.OY.SÄRMÄNKULMA. ennakkomarkkinointi AS.OY.SÄRMÄNKULMA ennakkomarkkinointi AS.OY.SÄRMÄNKULMA 1371m 2 alustava asemapiirros LAUTTAKYLÄNKATU SÄRMÄNKATU 1 5 10 15 20 25 30m 1H+TK 43,0m 2 alustava pjapiirros 10,8 m 2 kph 0,6 m 2 ppk tk 10,0 m

Lisätiedot

Puh INTERNET SÄHKÖPOSTI:

Puh INTERNET SÄHKÖPOSTI: Kaiterantie 5 A4 FIN 93600 Kuusamo Puh 0400 780689 INTERNET SÄHKÖPOSTI: kalevi.huuskonen@europinta.fi 1 YLEISTÄ 01.1 ESITIEDOT RAKENNUSKOHTEESTA 01.11 KOHDE Kohde tulee Kuusamon keskustan alueelle, Kitkantien

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Oulun Pyyntipiha Pyyntitie 8, 90540 Oulu Yleistä: As Oy Oulun Pyyntitie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta ja kahdesta

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu Hopeapellontie 2, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: A2, A5 ja B9 Tilat: 3H + keittiö + sauna Pinta-ala: 73,5 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna Osoite: Hopeapellontie

Lisätiedot

Hangon neuvola, Korjaustapaehdotus

Hangon neuvola, Korjaustapaehdotus S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A HANGON KAUPUNKI Hangon neuvola, Korjaustapaehdotus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY Sami Heikkilä, Juhani Pirinen Sisällysluettelo 1 Korjaustapaehdotus rakenneosittain...

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA www.aw-rakennus.fi AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA NÄKYMÄ HIIDENMAANKADULTA ARKKITEHTITOIMISTO TAPIO GRÖNLUND OY AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA Kohteessa on 13 kpl asuntoja asuntokoko 4 5 h + kt + s + var

Lisätiedot

YLIVIESKAN TERVEYSKESKUS SOSIAALITILAT JA VÄLINEHUOLTO Saneeraus 2014 HUONESELOSTUS 22.04.2014. Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy

YLIVIESKAN TERVEYSKESKUS SOSIAALITILAT JA VÄLINEHUOLTO Saneeraus 2014 HUONESELOSTUS 22.04.2014. Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy YLIVIESKAN TERVEYSKESKUS SOSIAALITILAT JA VÄLINEHUOLTO Saneeraus 2014 HUONESELOSTUS 22.04.2014 2 Purkutyöt: - piirustuksiin merkityt väliseinät puretaan - vanhat kalusteet ja varusteet puretaan, tilaaja

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta Hopeapellontie 5, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: B5 ja B3 Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: 50 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna 2h+tupakeittiö+ sauna

Lisätiedot

Vuokraus ja myynti: Juvitrade Oy Vanhalantie 2, 90240 Oulu Puh. 0500 890 360, www.juvitrade.fi

Vuokraus ja myynti: Juvitrade Oy Vanhalantie 2, 90240 Oulu Puh. 0500 890 360, www.juvitrade.fi Vuokraus ja myynti: Juvitrade Oy Vanhalantie 2, 90240 Oulu Puh. 0500 890 360, www.juvitrade.fi Lomaosake Rakennuspaikka 3 huonetta+oh+keittiö+sauna+ pesuhuone+khh+2 wc, 90m2. Lisäksi autokatos+varasto.

Lisätiedot

Helsinki, Vartiokylä. SATO LaatuKoti. Arhotie 22, 00900 Helsinki. Valoisia vuokra-asuntoja viihtyisällä alueella. Kuva otettu ennen peruskorjausta.

Helsinki, Vartiokylä. SATO LaatuKoti. Arhotie 22, 00900 Helsinki. Valoisia vuokra-asuntoja viihtyisällä alueella. Kuva otettu ennen peruskorjausta. Helsinki, Vartiokylä Arhotie 22, 00900 Helsinki SATO LaatuKoti Valoisia vuokra-asuntoja viihtyisällä alueella 1 Kuva otettu ennen peruskorjausta. Arhotie 22, 00900 Helsinki Asu aidossa 1960-luvun klassikkoasunnossa

Lisätiedot

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Pappilanpellontie 2-45700 Kuusankoski Näkymä viereisen koulun katolta. Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Itäinen Linjapuisto Maunukselantie Kauppakatu Killingintie KESKUSTA

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa.

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Asemapiirros Parihuvila loistavalla paikalla Iso-Syötteellä Parihuvila rakentuu laadukkaista

Lisätiedot

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään viimeiselle

Lisätiedot

Heka Vartioharju, Rekitie 4

Heka Vartioharju, Rekitie 4 2 HANKESELOSTUS 1 / 10 Heka Vartioharju, Rekitie 4 hnro 7303001 18.11.2013 Heka Vartioharju, Rekitie 4 Luonnokset 21.10.2013 Sijainti Kohde Rekitie 4, 00950 Helsinki Vartiokylä, kortteli 45330, tontti

Lisätiedot

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123 04.05.205 /6 Kohteen tiedot Nimi MALLITALO 930 luvun esimerkki Katuosoite Hämeenkatu Postiosoite 00000, Kotikunta Rakennuskunta/maakunta Helsinki, Uusimaa Käyttäjän tiedot Nimi Erkki Esimerkki Katuosoite

Lisätiedot

Käpylän peruskoulun sisäilma- ja kosteusongelmiin liittyvä katselmus

Käpylän peruskoulun sisäilma- ja kosteusongelmiin liittyvä katselmus 1 Helsingin kaupunki MUISTIO HKR-Rakennuttaja Rakennuttajatoimisto 1 Riitta Harju 9.3.2009 Käpylän peruskoulu Väinölänkatu 7 ja Untamontie 2 00610 HELSINKI Käpylän peruskoulun sisäilma- ja kosteusongelmiin

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009 1(9) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta 17.12.2009 2(9) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

AS OY ESPOON JAUHOTULLINTIE 7 RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO

AS OY ESPOON JAUHOTULLINTIE 7 RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO AS OY ESPOON JAUHOTULLINTIE 7 RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO RAKENNUSTAPASELOSTE 2 Alapohja Anturat paalutetaan kovaan maahan asti ja toteutetaan betonivaluna. Anturan päälle muurataan kevytsoraharkko-sokkeli,

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN Lukkosepänkatu 5 A, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 1/2013 www.suomenvuokrakodit.fi SIJAINTI SVK Kartta: Fonecta Karttapalvelu, 2012. As Oy Turun Westparkin Eeben valmistuu

Lisätiedot

Laukkarinne 4 01200 VANTAA. Vantaan Tilakeskus Kielotie 13 01300 VANTAA

Laukkarinne 4 01200 VANTAA. Vantaan Tilakeskus Kielotie 13 01300 VANTAA Kosteusvauriokartoitus ja pintakosteusmittaus Tarkastuskohde: Hakunilan nuorisotila Laukkarinne 4 01200 VANTAA Tilaaja: Mikko Krohn Vantaan Tilakeskus Kielotie 13 01300 VANTAA Vahinkonumero: Tarkastaja:

Lisätiedot

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123 04.05.205 /6 Kohteen tiedot Nimi MALLITALO 990-200 luvun esimerkki Katuosoite Hämeenkatu Postiosoite 00000, Kotikunta Rakennuskunta/maakunta Helsinki, Uusimaa Käyttäjän tiedot Nimi Erkki Esimerkki Katuosoite

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Turun. Suikkilantähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Turun. Suikkilantähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Turun Suikkilantähti on arvostetulle alueelle, luonnonläheiseen ympäristöön rakennettava korkeatasoinen 7 asunnon vapaarahoitteinen rivitaloyhtiö. Huoneistot ovat yksitasoisia,

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostettuun Palokan Tertunlaaksoon, rahalliselle asuinaluelle

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion KUUNSILTA 6

Asunto Oy Kuopion KUUNSILTA 6 Asunto Oy Kuopion KUUNSILTA 6 ASUNTO OY KUOPION KUUNSILTA 6 Kuunsilta 6, 70820 Kuopio Hyvin suunniteltuja tiiliverhottuja rivitalokoteja rakentuu hyvälle paikalle Savolanniemeen aivan Pölläkänsalmen sillan

Lisätiedot

Liite 2 Vuokranantajan ja Vuokralaisen muutostyöt vuokrakohteessa

Liite 2 Vuokranantajan ja Vuokralaisen muutostyöt vuokrakohteessa Liite 2 Vuokranantajan ja Vuokralaisen muutostyöt vuokrakohteessa Vuokranantajan muutostyöt - Vuokranantaja toteuttaa Vuokrakohteessa merkittäviä muutostöitä. - Vuokranantaja rakentaa Liitteen 1 pohjapiirustuksen

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

Finnish Consulting Group Oy KAAVIN KUNTA KIRKONKYLÄN RANTAUIMALA HUOLTORAKENNUS, MUUTOSTYÖ RAKENNUSTYÖSELOSTUS

Finnish Consulting Group Oy KAAVIN KUNTA KIRKONKYLÄN RANTAUIMALA HUOLTORAKENNUS, MUUTOSTYÖ RAKENNUSTYÖSELOSTUS Finnish Consulting Group Oy KAAVIN KUNTA KIRKONKYLÄN RANTAUIMALA HUOLTORAKENNUS, MUUTOSTYÖ RAKENNUSTYÖSELOSTUS 14.12.2010 FCG Oy RAKENNUSTYÖSELOSTUS I KAAVIN KUNTA, kirkonkylän rantauimala 14.12.2010 Huolto-

Lisätiedot

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA HANKETIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kotipiha Kokkolinnunkatu 3, 65300 Vaasa TONTTITIEDOT Vapaarahoitteinen, Vaasan kaupungin

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (6) Haso Ratasmylly SUUNNITELMASELOSTUS

HANKESELOSTUS 1 (6) Haso Ratasmylly SUUNNITELMASELOSTUS HANKESELOSTUS 1 (6) SUUNNITELMASELOSTUS Sijainti Haso 45568/12 (uusi tonttijako 45568/14) Mamsellimyllynkatu 26, Ratasmyllynraitti 1-3 00920 Helsinki Tontti Tontin koko on 11197 m 2. Tontti on rakennuspaikkana

Lisätiedot

RIILAHDEN TOIMINTAKESKUS Esteettömyystarkastelu 27.2.2014

RIILAHDEN TOIMINTAKESKUS Esteettömyystarkastelu 27.2.2014 ARKKITEHTITOIMISTO L&M S i e v ä n e n Oy RIILAHDEN TOIMINTAKESKUS Esteettömyystarkastelu 27.2.2014 TALO A (alatalo) Sisäänkäynti Sisäänkäynti rakennukseen on esteellinen: - Piha-alueelta sisäänkäyntikatoksen

Lisätiedot

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123 04.05.205 /6 Kohteen tiedot Nimi MALLITALO 950 luvun esimerkki Katuosoite Hämeenkatu Postiosoite 00000, Kotikunta Rakennuskunta/maakunta Helsinki, Uusimaa Käyttäjän tiedot Nimi Erkki Esimerkki Katuosoite

Lisätiedot

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE UUSI RIVITALO HUMPPILAAN RAKENTAA: AS OY HUMPPILAN LINKKITIE Linkkitie, 31640 Humppila ESITTELY JA MYYNTI: RS-PANKKI: Forssan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Tero Rämö LKV, KiAT 050-364 5126 Hannu Pehkonen

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha Uusia rivitaloasuntoja Lahden Kariston kaupunginosaan. Asunto Oy Lahden Posteljoonin Piha rakennetaan halutulle pientaloalueelle, lähelle Kariston kauppakeskusta,

Lisätiedot

Rakennukset perustetaan rakennepiirustusten mukaisesti pääosin maanvaraisesti ja osittain teräsbetonipaaluille.

Rakennukset perustetaan rakennepiirustusten mukaisesti pääosin maanvaraisesti ja osittain teräsbetonipaaluille. Risto Lehtomäki 04.08.2010 Sivu 1 (5) Kunnan.osa: Matinkylä Kortteli/tontti: 23-304-1 Osoite: Matinniitty 1, 02230 Espoo Yleistä yhtiöstä Rakenteet Yhtiöllä on oma tontti, jonka pinta-ala on 6478 m 2.

Lisätiedot

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 UOURONTIE TUUULNTIE -alue utokatos YÖKKITIE semapiirros RKKITEHTUURITOIMITO HONEN VEIKKO OY ertunpellontie 1 D T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 erspektiivikuvat RKKITEHTUURITOIMITO

Lisätiedot

KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS

KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS RUNONLAULAJANTIE 40 00420 HELSINKI Bruttoala 5410 Valmistunut 2009 KOULUN PÄÄSISÄÄNKÄYNTI KOHDE Koulu on rakennettu vuonna 1966 Etelä-Kaarelan Yhteiskouluksi. Rakennuksen

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI UUDIDE A OY VUOREEN LEINII oukkuaurankatu 7, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2 esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2 Kunta: Kuopio Päivämäärä: 24.11.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen

Lisätiedot

Lehtokatu 1 Lahti, Laune

Lehtokatu 1 Lahti, Laune Lehtokatu 1 Lahti, Laune LEHTOKATU jäte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 le-ap 17 46 45 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 olesk. Talo B tom. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 leikki 28 AJOKATU 29 30 31

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN VANAMO

AS OY VUOREKSEN VANAMO UUDIDE A OY VUOREEN VANAMO oukkuaurankatu 9, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA MEDIATEEKKI LUONNOSVAIHTOEHTO B ALUSTAVA 13.8.2012

GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA MEDIATEEKKI LUONNOSVAIHTOEHTO B ALUSTAVA 13.8.2012 GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA LUONNOSVAIHTOEHTO B ALUSTAVA 13.8.2012 Näkymä lukion mediateekin sisäänkäynnistä GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA, VAIHTOEHTO B Lukion mediateekille rakennetaan uudisrakennusosa E-

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Antikkalanhelmi. Uusi koti luonnonkauniilla alueella.

Asunto Oy Kuopion Antikkalanhelmi. Uusi koti luonnonkauniilla alueella. Uusi koti luonnonkauniilla alueella. Asunto Oy Kuopion Antikkalanhelmi Kohde rakennetaan luonnonkauniille Pihlajalaakson alueelle lähelle kaupungin keskustaa, jonne on alle 3 kilometriä. Kulkuyhteydet

Lisätiedot

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123 04.05.205 /6 Kohteen tiedot Nimi MALLITALO 940 luvun esimerkki Katuosoite Hämeenkatu Postiosoite 00000, Kotikunta Rakennuskunta/maakunta Helsinki, Uusimaa Käyttäjän tiedot Nimi Erkki Esimerkki Katuosoite

Lisätiedot

Anttilan koulu, korjaustapaehdotus rakenneosittain

Anttilan koulu, korjaustapaehdotus rakenneosittain S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A LOHJAN KAUPUNKI Anttilan koulu, korjaustapaehdotus rakenneosittain FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY Jokelainen Heidi-Johanna Sisällysluettelo 1 Korjaustapaehdotus rakenneosittain...

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Saariston Bulevardi on RS-rahoitteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 30 asuntoa. Rakennuksessa on huoneistokohtaiset ulkovarastotilat.

Lisätiedot

VAASAN KUTOJANKARTANO

VAASAN KUTOJANKARTANO RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KUTOJANKARTANO Huoneistoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. HANKE- TIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kutojankartano

Lisätiedot