VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään"

Transkriptio

1 VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään

2 Talomme on rakennuttanut 1950-luvulla vanha opettajatar jäätyään eläkkeelle. Taloa laajennettiin 1970-luvulla ja samalla pintaan vetäistiin iki-ihanat mineriittilevyt. Vuonna 2003 talo tuli myyntiin ja ostimme sen tonttina, jolla purkukuntoinen rakennus. Rakennus ei todellakaan hurmannut estetiikallaan tai sympaattisella ulkomuodollaan Teimme perusteellisen sisäremontin ja rakensimme taloon parvekkeen, eteisen ja viherhuoneen eli pömpelin, kunnostimme pihalla nököttäneen satavuotiaan junavaunun, rakensimme pihaan pari vajaa, pihasaunan ja kasvihuoneen, raivasimme pajua ja rikkaruohoja tontilta kaikki tämä lähes kahdestaan. Ideologiamme mukaan olemme pyrkineet käyttämään kotimme luomisessa ja remontissa enemmän ideoita ja fiilistä kuin riihikuivaa rahaa. Usein ensimmäistä kertaa meillä poikkeavat ihmiset pysähtyvät ovelle, pyörivät ympäriinsä, hymyilevät, ihmettelevät, tunnustelevat, oivaltavat ja jumittuvat sitten WC:hen ihmetelläkseen jazz-wc:mme sisustusta. Arvostamme molemmat vanhoja tavaroita, huonekaluja ja astioita niihin nähdyn vaivan ja aitojen materiaalien takia. Kodissamme oikeastaan jokaisella huonekalulla on tarina ja seikkailu takanaan enn en meille päätymistä. Ruokapöytämme esimerkiksi löytyi metsästä, sängynpääty rakennettiin vanhojen työkoneiden osista jne. Kirpputoreilla poikkeamme mielellämme, niistä kun saattaa löytyä aarteita Herra B. on tosi kätevä käsistään ja hänellä on silmää kaikenlaiseen suunnitteluun ja taitoa rakenteluun. Alakerran autotallissa rakentuu parhaillaan mm luvun Ford! Sen lisäksi hän joutuu tuunaamaan avukseni milloin mitäkin; hitsaamaan sängynpäätyä, korjaamaan huonekalua, rakentamaan seinää Itse nautin siitä että voin antaa uuden elämän näennäisen rumalle, vaikkapa 70-luvun maalilla pilatulle huonekalulle kunnostamalla sen. Olen perinyt perheeltäni uhkarohkean asenteen, että kaikkea kannattaa yrittää oppia tekemään omin voimin. Niinpä sahat, verhoiluniittari ja hiomakoneet ovat tulleet varsin tutuiksi.

3 KEITTIÖ Keittiö oli surkea pieni koppi johon puu- ja sähköhellan lisäksi ei juuri muuta mahtunutkaan. Keittiön tiskiallas oli vuotanut ja sen takia noin neliömetri lattiaa jouduttiin avaamaan ja uusimaan. Muuten talo oli ehdottoman kuiva joka paikasta. Keittiökaappien mitoitusta vielä keskeneräisessä keittiössä. Huomaa vasemmalla oleva avantgardistinen avo-wc. Lopussa kiitos seisoo. Keittiöstä purettiin väliseinä, jonka avulla tila tuplaantui. Tiiliseinäkkeen tiilet saatiin kätevästi kellarista puretusta väliseinästä. Alkuperäinen puuhella oli hengenvaarallisessa kunnossa ja se jouduttiin ikävä kyllä hävittämään. Osa puuhellan osista löysi myöhemmin paikkansa kesäkeittiössä.

4 UUSI PUOLI 70-luvulla rakennetun uudisosan lattiat olivat notkolla ja sen takia lattiat piti avata ja oikaista. Kaikki väliseinät jouduttiin kaatamaan lattian avaamisen tieltä ja uudet väliseintä rakennettiin hieman eri paikkoihin. Lattian oikaisun yhteydessä lisättiin samalla lattiaan eristystä. Eristystä parannettiin myös sisäseinissä kiinnittämäällä kaikkiin ulkoseiniin lisäeristykset. Lopuksi ehjätyn lattian päälle asennettiin helppohoitoinen mutta kylkähkö laminaatti.

5 OLOHUONE Purkulistalle joutuivat myös olohuoneessa sijainneet omituiset kaapit kellarin rappusten päällä. Lattialla oli ajan tyylin mukaisesti muovimatto, jonka alta löytyi suhteellisen siistikuntoinen lautalatia. Nykyään kuvassa näkyvän ikkuna oikealta puolelta johtaa ovi parvekkeelle. Olohuonetta hallitsi haiseva öljykamina, jonka ansiosta hormit olivat rapautuneet huonoon kuntoon. Hormit jouduttiin sen takia pinnoittamaan sisäpuolelta turvalliseen käyttökuntoon. Kaminan vasemmalla puolella olevan oven takaa oli kulku keittiöön. Yläkuvassa olevat kaapit on purettu ja ankaran purkamisen jälkeen muovimattokerrosten alta paljastui kaunis puulattia, joka hiottiin ja maalattiin. Öljykaminan tilalle siirreettiin naapurihuoneesta komea ja korkea Porin-Matti. Yläkuvassa ollut oviaukko keittiöön tukittiin ja vessa laajennettiin.

6 MAKUUHUONE/TYÖHUONE VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään 70-luvulla rakennetun uudisosassa sijainnut makuuhuone näytti bordellilta kiljuvan violettikukkaisessa tapetissaan! Aistikasta muovimattoa löytyi myös makuuhuoneesta, jonka alla oli notkolla oleva lastulevylattia. Ruokapöytänä toimi kuvassa näkyvä Auran konepajan valmistama mankeli! Makuuhuoneen ulkopuolelle rakennettiin vanhoista löytöovista kaapit. Makuuhuone nykyisessä työhuonelookissaan.

7 WC WC oli noin metrin leveä koppi jossa vasen hartia otti kiinni seinään ja toinen hartia altaaseen. Suihkua emme halunneet wc-tilaan. WC:n seinä purettuna ja tukkimalla entinen keittiön sisäänkäynti saatiin wc:lle lisää tilaa. Jossain vaiheessa vessassa valitsi sininen sävy. Musiikki-ja tanssiharrastuksista johtuen WC ristittiin Swing Wc:ksi. Vessasta löytyy mm. vanhoja sinkkuja, trumpetti, viulu, julisteita ym mitä vessasa voi tarvita

8 ENTINEN HARRASTEHUONE VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään Tämä huone oli kenties parhaimmanoloisessa kunnossa mutta uusiksi sieläkin meni kaikki. Huoneen kulmaan tehtiin koroke, ihan vaan sen takia, että se näytti hyvältä! Tämänkin huoneen kaikki huonekalut ovat kirppis-tai romulavalöytyjä kuten Kampaamo Antti Mäkinen-kyltti. Siirsimme makuuhuoneemme entiseen harrastehuoneeseen (ks. pohjakuva) ja työhuoneen entiseen makkariin.

9 KELLARI Talon kellari oli tyypillinen kellari. Muutama kylmä komero, sauna ja 65-litran vesivaraaja asennettuna niin, ettei saunan ovi mahtunut aukeamaan kunnolla. Kunnan vesi taloon sentään tuli. Saunaan oli tehty jonkinasteinen remontti 90-luvulla. Suihkunurkkaukseseen tuli kuuma vesi mutta vanha vesipata oli kuitenkin jätetty paikoilleen. Kellarista purettiin kylmäkomerot, asennettiin lattialämmitys, vesivaraaja sekä pyykinpesuosasto. Saunan puolelta piikattiin vanha betonialttia pois, asennettiin eristykset lattiaan sekä lattialämmitys. Luonnollisesti kaakelit, paneelit ja lauteet meni uusiksi. Ainoa mikä jäi oli puukiuas!

10 ULKOPUOLI Talossa riitti erikoisia ratkaisuja kuten sähköpylväs portaiden edessä. Talossa ei ollut eteistä ollenkaan, ainostaan pieni katos, joka sittemin päätyi roskakatoksen katoksi. Taloon oli jossain vaiheessa vaihdettu ikkunat moderneiksi, mutta samalla talon ilme oli muuttunut entistä synkemmäksi. Autotallin luiska oli jyrkkä ja kasvanut lähes umpeen. Ensimmäisen kerran kävimme talossa omin luvin avoinaisen autotallin oven kautta. 70-luvulla rakennettu lisäosa kaikessa komeudessaan. Rujosta ulkomuodosta huolimatta talo olli rakenteellisesti yllättävän hyvässä kunnossa. Ainostaan yksi selkeä kosteusvauriopaikka löytyi koko rakennuksesta.

11 ULKOPUOLI Vappuna 2004 pidettiin mineriitinirrotustalkoot. Mineriittilevyjen irrotuksen alta paljastui täysin ehjä lautaverhoilu, joka kaipasi ainoastaan maalia pintaansa. 70-luvulla rakennettu lisäosa jouduttiin laudoittaamaan koska mineriitin alla ei ollut muuta kuin vinolaudoitus. Talo kuvattuna elokuussa 2006, jolloin suurimmat rakennushankkeet olivat jo takana.

12 ETEINEN Talossa ei ollut eteistä ollenkaan ja yksi tärkeä hanke oli sen rakentaminen. Eteinen rakennettiin harkkoperustukselle kesällä Vaikka neliöitä eteisessä ei ole paljoa, yllättävän kauan sen rakentaminen silti kesti. Lattia eristettiin kunnolla sillä eteiseen asennettiin lämmitys. Seinässä näkyvä ikkuna piilotettiin seinälevytyksen taakse. Kyllä mineriitti on kaunista!

13 PÖMPELI Kesäkuussa 2006 alkoi kylmän lisäsiiven rakennusvaihe. Juhannukseksi saatiin jo jonkilainen katto päälle. Ensimmäiset maistiaiset miltä lisärakennus tulisi näyttämään. Kuitenkin jotain puuttui kokonaisuudesta. Seuraavassa kuvassa näkyykin suuri terassi, joka syntyi luontevasti liittämään lisärakennuksen taloon. Lisärakennus saatiin valmiiksi elokuussa 2006 ja se on siitä saakka kulkenut nimellä Pömpeli. Ikkunat ovat yllättäen kierrätystavataraa ja kulkeutuivat Etelä-Pohjanmaalta Espooseen. Ovi on talon entinen ulko-ovi. Mitään äärimmäisen järkevää käyttöä Pömpelille ei ole koskaan keksitty; sielä on vietetty Joulu, tunnelmallisia syysiltoja ja useimmiten Pömpeli on toiminut varastona ja taimienkasvatuslaitoksena.

14 MUUT RAKENNELMAT VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään Pihavajaa aloitettiin rakentamaan elokuussa 2004, sillä kokemuksesta oppineena tiedettiin, ettei varastotilaa ole koskaan liikaa. Vettä jaksoi sataa melkein koko rakennusurakan ajan. Pihavaja lähes valmiina. Ovi vaihtui jossain vaiheessa talon alkuperäiseen ulko-oveen vuodelta Rouva B:n alati kasvavan puutarhaharrastuksen takia rakennettiin keväällä 2006 ikioma kasvihuone entisen pyykinkuivaustelineen jatkoksi. Kasvihuone, ANSARI ANEMONE rakentui, yllättäen kaverilta saaduista ikkunaruuduista ja muista ylijäämäosista.

15 JUNAVAUNU 1950-luvun alussa tontille oli tuotu vanha junanvaunu pihavajaksi, joka oli vuosikymmenten aikana uponnut 30 cm maan sisään ja muutenkin päässyt erittäin huonoon kuntoon. Aikanaan päälle rakennettu harjakatto oli estänyt vaunun totaalisen tuhoutumisen. Projekti alkoi huhtikuussa Harjakaton purkamisen jälkeen alta paljastui etäisesti junanvaunua muistuttava hökötys. Junia harrastavan ystävämme avulla saatiin määritettyä mikä vaunu oli kyseessä. Vaunu on valmistettu vuosien välillä ja tottelee nimeä F-sarjan kattokorokkeellinen konduktöörivaunu joka on alennettu työkaäyttöön. Vaunu on ilmeisesti ainoa säilynyt yksilö maassamme. Vaunun alkuperäinen puurunko oli maatunut 50-vuoden aikana melkein kokonaan pois ja tilalle piti rakentaa 2 x 5 uusi runko. Vaunua jouduttiin tunkkaamaan kymmeniä senttimetrejä ylöspäin sekä uusimaan osa alahelman paneloinnista. Junanvaunun vihkijäisiä vietettiin toukokuussa 2005 kauniissa keväisessä säässä.

16 PIHASAUNA JA PUUVAJA VILLA PÄÄTEPISTE - eilen ja tänään Kevät Entinen puuvaja näytti tältä joten uudelle puuvajalle olis siis kovasti käyttöä. Koska tontilla riitti tilaa päätettiin puuvajan lisäksi rakentaa saman katon alle pihasauna ja kalustosuoja ruohonleikkureille ym. välineille. Tuttuun tapaan rakennelma kasattiin omista nurkista löytyneistä tarpeista. Toki hieman jouduttiin rautakaupassakin asioimaan mutta kokonaiskustannukset jäivät noin 700 euroon. Samalla rahalla tuskin olisi tehdastekoista samanlaista saanut. Sauna lämpiämässä. Todisteena siitä kiukaalla kuumeneva makkarapaketti. Vasemmalla pihasauna, keskellä kalustosuoja ja oikealla puuvaja,

17 KESÄKEITTIÖ Eihän kukaan pärjää ilman kesäkeittiötä, joten sellainenkin piti vielä rakentaa. Kesäkeittiön runkona toimii entinen pyykinkuivausteline. Kesäkeittiön katto sortui kevättalvella 2010 ja katto uusittiin harjakatoksi toukokuussa 2010, josta ei ole näköjään yhtään kuvaa... Entisen keittiön puuhellan osat löysivät uuden kodin lahjoitustiilistä muuratussa pihahellassa. Lähes täydellisesti varustettu pihakeittiö. Puuhella, puugrilli, savustuspönttö ja kaasugrilli. Kuvassa ei näy juoksevalla vedellä varustettua tiskiallasta eikä savustusuunia. Kesäkeittiön avajaisissa riitti porukkaa.

18 YKSITYISKOHTIA JA SEKALAISTA Tämänhetkinen pohjapiirros. Eteiseen on koottu taidenäyttely tanssiaiheisista julisteista. Olohuoneessa on ovi, joka ei johda minnekään. Ovi löytyi ennen kuin edes taloakaan oli olemassa. Ovi on peräisin Aurora Karamzinin puutarhurin entisestä talosta, joka purettiin 2000-luvun alussa. Ystäviltä saatu kyltti on kuvaava...

19 YKSITYISKOHTIA JA SEKALAISTA Sängyn pääty rakentui haravakoneen piikeistä, vanhoista hanosita ja putkenpätkistä. Keittiön pöytä löytyi 2000-luvun alusta metsästä lentokentän pohjoispuolelta. Pöytä on umpitammea ja sen on valmistanut helsinkiläinen puuseppä E. Strandberg vuonna Jostain tämänkin harrastamiseen riittää aikaa. Herra B:n vuoden 1930 Ford 5 Window Coupe. Talon tuima vahti; sylikoira Bertta, joka yllättäen on myös kierrätystavaraa ja kotoisin Pelastetaan Koirat-yhdistyksen kautta Tallinnasta.

20

Bonola, eli entinen Lappeenrannan maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen (LaMPola) rehtorin asunto.

Bonola, eli entinen Lappeenrannan maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen (LaMPola) rehtorin asunto. Bonola, eli entinen Lappeenrannan maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen (LaMPola) rehtorin asunto. Koulumiljööstä vanha rehtorin talo yli 2000 neliön pihapiirineen sai uudet omistajat vuonna 2010. Siitä

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

172,0 m², 7h, 2x k, 2x...,

172,0 m², 7h, 2x k, 2x..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Samu Saarnio Puh: 0407215991 Aurea LKV Kempeleentie 7 B 90400 Oulu Puh: 08 370 900 Tämä kodikas puutalokoti sijaitsee rauhallisella Yläsiirtolan alueella kaupungin välittömässä

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 03.12.15 1 Tietoja huoneistosta Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeiden nrot: Pinta-ala: Emäpuuntie 65 as 2, 90560 Oulu Oulu Sijaintikerros/kerroksia:

Lisätiedot

Rakennusta alkuperäisasussaan

Rakennusta alkuperäisasussaan Raunion Tila 834-423-1-33 Omistajat Anne Rämö ja Juha Kujala Suunnittelu Jutta Varjus Rakentaminen Rauli Thynell, Juha itse ja sukulaiset Rakennuksen peruskorjaus, toisen kerroksen ja kuistin rakentaminen

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

98,0 m², 3h+k+s+autotalli,

98,0 m², 3h+k+s+autotalli, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Järvinen Puh: 044 3181828 Vihdoin Kotona LKV Oy - Äntligen Hemma AFM Ab Vaasanpuistikko 6 65100 Vaasa Puh: +358407036603 Suositulla Korkeamäen alueella sopivan kokoinen koti

Lisätiedot

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi.

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi. 1 (8) LIIKE- / ASUINTILA 170 m2 Sääksniemi, Sydänmaantie 1147, 61170 Sääksniemi, Alavus Yläkerta keittiö, olohuone / makuuhuone Alakerta oleskelutila, keittiö, pesuhuone, wc, aula Rakennusvuosi aloitettu

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 16.01.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Rajalantie 18, 90910 Kontio Oulu Kiiminki, Kontio Kiinteistötunnus: 564-409-11-160 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo

Lisätiedot

154,0 m², 3 mh, oh, k,...,

154,0 m², 3 mh, oh, k,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Jaana Tähtinen Puh: 040 716 2400 Kiinteistömaailma, Asuntoporvoo Oy LKV Piispankatu 36 A 06100 Porvoo Puh: 040 501 1101 Vehreässä maalaismaisemassa Porvoon ja Askolan rajalla lähellä

Lisätiedot

136,0 m², 6h,k,s, at,...,

136,0 m², 6h,k,s, at,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarja Pitkänen Puh: +358 50 555 5418 Helsingin KOTI LKV Oy Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9A (5. krs) 02320 Espoo Puh: 0207 351 222 Rauhallisella luonnonläheisellä paikalla

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.10.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kanervatie 8, 90650 Oulu Oulu Myllyoja Pinta-ala: 200 m² Kerrossala: 300 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kirkkoväärtintie 5, 90460 Oulunsalo Oulu Oulunsalo Omakotitalo Pinta-ala: 141,3 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

119,0 m², 4h, k, kph/w...,

119,0 m², 4h, k, kph/w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Konnos Puh: 0400 831 687 Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Tampellan esplanadi 11 33100 Tampere Puh: 0207802660 HUOM!! Hienolta paikalta Säkylän Iso-Vimman alueelta Pyhäjärven

Lisätiedot

Jyväskylä, Mannila Kohdenumero h,k,khh,kph,s,ask.h, parveke, 135,0 m²/145,0 m² Kov Energialuokka D 2018 Mh.

Jyväskylä, Mannila Kohdenumero h,k,khh,kph,s,ask.h, parveke, 135,0 m²/145,0 m² Kov Energialuokka D 2018 Mh. Omakotitalo Jyväskylä, Mannila Kohdenumero 632100 4h,k,khh,kph,s,ask.h, parveke, 135,0 m²/145,0 m² Kov. 1998 Energialuokka D 2018 Mh. 289 000,00 Tiilitehtaantie 26. Jyväskylän arvostetulla Mannilan alueella

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

Omakotitalo. Raasepori, Tammisaari Kohdenumero mh, k, oh, kph, halli, 70,0 m²/85,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Raasepori, Tammisaari Kohdenumero mh, k, oh, kph, halli, 70,0 m²/85,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 604730 2 mh, k, oh, kph, halli, 70,0 m²/85,0 m² Kov. 1937 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 128 000,00 Rajakatu 18. Ihastuttava koti kauniilla rehevällä tontilla.

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

3h+k+kph+3mh+ves+kel+s+ph+kph+3var, 161,0 m², Omakotitalo, Lapinlahti, Keskusta, Asematie 20

3h+k+kph+3mh+ves+kel+s+ph+kph+3var, 161,0 m², Omakotitalo, Lapinlahti, Keskusta, Asematie 20 3h+k+kph+3mh+ves+kel+s+ph+kph+3var, 161,0 m², 195 000 Omakotitalo, Lapinlahti, Keskusta, Asematie 20 Yksityinen myyjä Willem Haen Puh: 044 7720230 Lapsiperheen hirsitalo kylän sydämessä Kodikas tunnelma,

Lisätiedot

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero 607234 2h,k,s, 58,0 m² Kov. 1987 Energialuokka e-tod. Mh. 65 250,00 Vh. 79 500,00 Kyntäjänkatu 3. Rivitalokaksio päättyvän kadun varrella lähellä keskustaa.

Lisätiedot

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde Remonttisuunnitelma 1 (12) 1 Kohde As Oy yhtiön Huoneisto sijaitsee Tahmelassa,Tamperella. Taloyhtiön rakennukset ovat otettu käyttöön vuonna 1980-1981. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 3. Kerroksinen

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 12.05.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kunnaksentie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Kiinteistötunnus: 564-402-176-1 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 92

Lisätiedot

106,0 m², 4 h + k + s,

106,0 m², 4 h + k + s, Kohteen ilmoittaja Sp-Koti l Imatra Lappeentie 18 55100 Imatra Puh: 010 396 5200 Kivasti persoonallinen rivitalon päätyasunto. Sähkölämmityksen lisäksi takka ja ilmalämpöpumppu. Vino sisäkatto antaa avaruutta,

Lisätiedot

LÄMPÖKUVAUSRAPORTTI. Gsm. 040-861 7001. Osoite. Postitoimipaikka. Tilaaja:Jukka Hillo c/o As Oy Iirisranta. Osoite:Iirislahdentie 42 asunto 13

LÄMPÖKUVAUSRAPORTTI. Gsm. 040-861 7001. Osoite. Postitoimipaikka. Tilaaja:Jukka Hillo c/o As Oy Iirisranta. Osoite:Iirislahdentie 42 asunto 13 LÄMPÖKUVAUSRAPORTTI Kuvauksen suorittaja Tr-Lämpökuvaus Oy Gsm. 040-861 7001 Osoite Postitoimipaikka Krämertintie 31 D 006 Helsinki TilaajaJukka Hillo c/o As Oy Iirisranta OsoiteIirislahdentie 42 asunto

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Marja-ahontie 4, 90240 Oulu Oulu Iinatti Omakotitalo Pinta-ala: 130 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.12.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Jousenkaari 23, 90410 Oulu Oulu Kaakkuri Omakotitalo 5h-6h(4mh+parvi+oh)+k+khh+kh+s+2 wc+2

Lisätiedot

RÄNNIEN ASENNUS, VANHAN MAALIN POISTOA ULKOSEINISTÄ, KASVIMAAN ISTUTUS. Kaarinalaiset nuoret ja Jari Suormaa, Notke projekti. Toukokuun viikonloppu.

RÄNNIEN ASENNUS, VANHAN MAALIN POISTOA ULKOSEINISTÄ, KASVIMAAN ISTUTUS. Kaarinalaiset nuoret ja Jari Suormaa, Notke projekti. Toukokuun viikonloppu. RÄNNIEN ASENNUS, VANHAN MAALIN POISTOA ULKOSEINISTÄ, KASVIMAAN ISTUTUS Kaarinalaiset nuoret ja Jari Suormaa, Notke projekti. Toukokuun viikonloppu. Talossa oli vain yksi ränni alun perin. Turun yliopisto

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.09.19 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Näsiäpolku 8, 90900 Kiiminki Oulu Pinta-ala: 193 m² Kokonaisala: 220,5 m² Rakennusoikeus: 278 m² Kerroksia:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kunta: Kunnan osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Professorintie 6, 90440 Kempele Kempele Vihiluoto Omakotitalo omalla tontilla 5h+k+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk

Lisätiedot

100,0 m²/100,0 m². Omakotitalo, 4h,k,s. Keuruuntie 777, Karstula,

100,0 m²/100,0 m². Omakotitalo, 4h,k,s. Keuruuntie 777, Karstula, 100,0 m²/100,0 m² Kohdenumero 629477 Omakotitalo, 4h,k,s Pienen maatilan rakennukset ja tontti Karstulan keskustasta noin 8 kilometriä Keuruun suuntaan aivan Keuruuntien tuntumassa.tilasta myydään noin

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 15.09.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Parrastie 11, 90560 Oulu Oulu Koskela Kiinteistötunnus: 564-59-73-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo Pinta-ala:

Lisätiedot

Pielavesi, Pielavesi Kohdenumero h,k,et,2xwc,khh,ph,s, 120,0 m²/142,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Pielavesi, Pielavesi Kohdenumero h,k,et,2xwc,khh,ph,s, 120,0 m²/142,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Pielavesi, Pielavesi Kohdenumero 649360 5h,k,et,2xwc,khh,ph,s, 120,0 m²/142,0 m² Kov. 2001 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 147 000,00 Pajutie 4. Mainio koti lapsiperheelle Pielavedellä! Rauhallinen

Lisätiedot

70,0 m², Tupakeittiö+o...,

70,0 m², Tupakeittiö+o..., Kohteen ilmoittaja OP Koti Jämsä Oy LKV Keskuskatu 11 42100 Jämsä Puh: 010 256 2005 Punainen pirtti ja 6,3 ha tila, josta peltoa noin 3,5 ha. Hirsipirtti on siirretty nykyiselle paikalleen noin 1950-luvulla.

Lisätiedot

Kajaani, Kättö Kohdenumero oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Kajaani, Kättö Kohdenumero oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Kajaani, Kättö Kohdenumero 595170 oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov. 1976 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 109 000,00 Jalastie 10. Rauhallisella asuinalueella sijaitseva näppärän

Lisätiedot

Mitä remontteja osakas saa tehdä?

Mitä remontteja osakas saa tehdä? 1.1 Lain määräykset 1 Mitä remontteja osakas saa tehdä? Asunto-osakeyhtiön osakas saa lain mukaan tehdä asunnossaan omalla kustannuksellaan erilaisia remontteja. Osakas voi esimerkiksi muuttaa huoneistonsa

Lisätiedot

Omakotitalo. Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero 584337 2h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov. 1947 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 32 000,00 Sininentie 834. Vuonna 1947 rakennettu omakotitalo, jota remontoitu 2016 runsaasti:

Lisätiedot

Piirustuluettelo. Liitteet

Piirustuluettelo. Liitteet Rakennustapaseloste Seinät - kaikki seinät tasoitetaan lasikuitutapetista ja muista epätaisuuksista - kaikki seinät maalataan, jos huonekortissa ei ole toisin mainittu - myös kiintokalusteiden taustat

Lisätiedot

134,0 m², Yläkrs: h,as...,

134,0 m², Yläkrs: h,as..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mika Lehtonen Puh: 050 476 2332 Hämeen Laatu LKV Pakkastie 5 13500 Hämeenlinna Puh: 0504525254 Myllymäessä tunnelmallinen 2000-luvun alkupuolella täysin nykyaikaiseksi remontoitu

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.09.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Kuivalantie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+kh/wc+ erill.wc+vh+aula+et+tk

Lisätiedot

Akaa, Kylmäkoski / Mellola Kohdenumero h+k+wc+et+kesäh.+ullakko, 35,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Akaa, Kylmäkoski / Mellola Kohdenumero h+k+wc+et+kesäh.+ullakko, 35,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Akaa, Kylmäkoski / Mellola Kohdenumero 628931 1h+k+wc+et+kesäh.+ullakko, 35,0 m²/50,0 m² Kov. 1951 Energialuokka e-tod. Mh. 27 000,00 Murronraitti 188. Lomamökki maalaismaisemista Kylmäkosken

Lisätiedot

Maatila. Alavus, Kohdenumero h,k,wc, 80,0 m²/80,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 1,00

Maatila. Alavus, Kohdenumero h,k,wc, 80,0 m²/80,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 1,00 Maatila Alavus, Kohdenumero 603377 2h,k,wc, 80,0 m²/80,0 m² Kov. 1965 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 1,00 Martinkoskentie 128. Alavuden Jokivarrella oleva maatila, joka koostuu rakennuspaikasta, peltoalueesta

Lisätiedot

Mikkeli, Kantala Kohdenumero h,tupa-keittiö,veranta, 65,0 m²/80,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Mikkeli, Kantala Kohdenumero h,tupa-keittiö,veranta, 65,0 m²/80,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Mikkeli, Kantala Kohdenumero 618885 3h,tupa-keittiö,veranta, 65,0 m²/80,0 m² Kov. 1950-1950 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 000,00 Eteläkankaantie 84. Sähköistetty kuivanmaan mökki, vaikka

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

65,0 m², 3h, k,

65,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Nina Koskinen Puh: 050 562 4445 Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy Nervanderinkatu 8 C 00100 Helsinki Puh: 040 680 7776 Hyväkuntoinen ja kodikas rivitaloasunto. Tässä kodissa on tehokkaasti

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 08.08.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Käpytie 2, 91510 Rova Muhos Laitasaari Omakotitalo omalla tontilla 6h(5mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

Sipoo, Talma Kohdenumero h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00

Sipoo, Talma Kohdenumero h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Omakotitalo Sipoo, Talma Kohdenumero 593925 3-4h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov. 2000 Energialuokka D Mh. 230 000,00 Kumpare 10. Valoisa omakotitalo toimivalla pohjaratkaisulla. Asuintilat kahdessa tasossa,

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 19.11.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lämsäntie 17, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-17-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: n. 96 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Omakotitalo Hankasalmi, Niemisjärvi Kohdenumero h,k,s,kh,aula,wc, kellari, 3x varasto, 127,0 m²/154,0 m² Kov Mh ,00 Kisatie 3.

Omakotitalo Hankasalmi, Niemisjärvi Kohdenumero h,k,s,kh,aula,wc, kellari, 3x varasto, 127,0 m²/154,0 m² Kov Mh ,00 Kisatie 3. Omakotitalo Hankasalmi, Niemisjärvi Kohdenumero 631318 5h,k,s,kh,aula,wc, kellari, 3x varasto, 127,0 m²/154,0 m² Kov. 1949 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 175 000,00 Kisatie 3. Niemisjärvellä hyvien kulkuyhteyksien

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 22.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kiskotie 22 B, 90150 Oulu Oulu Nokela, Etu-Nokela Kiinteistötunnus: 564-14-34-2 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala:

Lisätiedot

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3 Paritalo Lehmo Saappanintie 3 80m 2 TERASSI 3h + K + KHH + S + var Tämä Lehmoon, rauhalliselle sijainnille rakentuva paritalo on ekologinen ja hengittävä. Katot ja seinät on eristetty Hunton puukuitueristeellä,

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

Omakotitalo. Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, s, kellaritilat, 112,0 m²/223,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, s, kellaritilat, 112,0 m²/223,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 598717 4 h, k, s, kellaritilat, 112,0 m²/223,0 m² Kov. 1964-2001 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 158 000,00 Rusthollintie 6. Viihtyisä omakotitalo kauniilla rinnetontilla

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Oulunseläntie 7, 90580 Oulu Oulu Taskila Pinta-ala: n. 140 m² Kokonaisala: 162 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 14.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Keihäänkärjentie 11, 90410 Oulu Oulu Kaakkurinkangas Kiinteistötunnus: 564-27-33-4 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Omakotitalo

Lisätiedot

Ostittain lasitettu/katettu terassi Komerot, 2 vaatehuonetta ja kylmä varasto. Lisäksi lämmin varasto väestönsuojassa.

Ostittain lasitettu/katettu terassi Komerot, 2 vaatehuonetta ja kylmä varasto. Lisäksi lämmin varasto väestönsuojassa. 08.06.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Pikkutikankuja 21 C 16, 90420 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Kaakkuri Talotyyppi: As Oy-muotoinen omakotitalo Huoneet: 5h(4mh+oh) + k + khh + erill.wc

Lisätiedot

PIRKKALAN KUNTA Asemakaavaote 30.5.2012 Naistenmatka Tuohikorpi AS OY PIRKKALAN TUOHIKORPI Tuohivirsu 6 33960 Pirkkala HUONEISTOSELOSTUS Päivitetty 19.8.2013 OLOHUONE Katto koristeruiskutasoite Seinät

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Iso-Anttilantie 9, 91500 Muhos Muhos Anttila Omakotitalo Pinta-ala: 148 m² Kokonaisala: 167

Lisätiedot

Helsinki, Tapaninkylä Kohdenumero h+k+s+kph+wc+at+varasto, 114,0 m²/139,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Helsinki, Tapaninkylä Kohdenumero h+k+s+kph+wc+at+varasto, 114,0 m²/139,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Helsinki, Tapaninkylä Kohdenumero 601107 3h+k+s+kph+wc+at+varasto, 114,0 m²/139,0 m² Kov. 1970-1971 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 269 000,00 Vallesmannintie 26 A. Heti vapaa. Hyvällä pohjaratkaisulla

Lisätiedot

153,0 m², 6H+K+S,

153,0 m², 6H+K+S, Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Mäkelä Puh: 040 5444399 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo Keilaranta 19 D 02150 Espoo Puh: 0207802270 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) Valoisa ja hyväkuntoinen omakotitalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.01.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Autotallin varustelu: Varaston varustelu: Kiulutie 10, 90630 Oulu Oulu Kiulukangas Omakotitalo

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, oh, aula, kph, s, 2 wc, 160,0 m²/179,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, oh, aula, kph, s, 2 wc, 160,0 m²/179,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 632566 4 h, k, oh, aula, kph, s, 2 wc, 160,0 m²/179,0 m² Kov. 2007 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 215 000,00 Klasentie 280 B. Etsittekö kotia maaseudulla keskellä

Lisätiedot

83,5 m², 3-4h, avok., s,

83,5 m², 3-4h, avok., s, Kohteen ilmoittaja Sp-Koti l Turku, Välitysliike Turku Oy LKV Humalistonkatu 2b 20100 Turku Puh: 010 288 9888 Vain yksi jäljellä!! Ennakkomarkkinointi tuotti kovan kysynnän ja nyt jäljellä on enää yksi

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ranta-Kastellin polku 4, 90230 Oulu Oulu Pinta-ala: 148,5 m² Kokonaisala: 173,5 m² Rakennusoikeus: Kerroksia:

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Omakotitalo. Kokemäki, Pappila Kohdenumero h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Kokemäki, Pappila Kohdenumero h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Kokemäki, Pappila Kohdenumero 596259 9h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov. 2003 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 290 000,00 Pussonraitti 8. Tilava omakotitalo 2.125 m2:n tontilla suositulla

Lisätiedot

Omakotitalo. Kuopio, Länsi-Puijo Kohdenumero h, k, s, 112,0 m²/169,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Kuopio, Länsi-Puijo Kohdenumero h, k, s, 112,0 m²/169,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Kuopio, Länsi-Puijo Kohdenumero 598865 4h, k, s, 112,0 m²/169,0 m² Kov. 1973 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 217 000,00 Mesitie 18. Tähän kauniiseen kotiin muutat ilman remonttihuolia. Tilat yhdessä

Lisätiedot

Turku, Jäkärlä Kohdenumero h,k,2wc,kph,s,at/var,var., 97,0 m²/97,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Turku, Jäkärlä Kohdenumero h,k,2wc,kph,s,at/var,var., 97,0 m²/97,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Turku, Jäkärlä Kohdenumero 650031 5h,k,2wc,kph,s,at/var,var., 97,0 m²/97,0 m² Kov. 1953 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 149 000,00 Viikinkikatu 1. Erittäin siistikuntoinen, hyvin hoidettu koti.

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Suokukkakuja 1, 90630 Oulu Oulu Korvensuora Pinta-ala: 108,5 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h, k, 60,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,68 Vh ,00

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h, k, 60,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,68 Vh ,00 Rivitalo Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero 624954 2h, k, 60,0 m² Kov. 1975 Energialuokka D 2013 Mh. 83 459,68 Vh. 111 000,00 Kirsikkatie 1. Hukanhaudalta tilava rivitalokaksio ilman remonttihuolia! Tämä

Lisätiedot

RAKENTEELLISET SELVITYKSET

RAKENTEELLISET SELVITYKSET Kiinteistökatselmus 2 (11) Kohteen yleiskuvaus Katselmuksen kohteet sijaitsevat Kurikassa osoitteessa Hakunintie 42, 61360 MIETO. Katselmus suoritettiin silmämääräisesti rakenteita avaamatta ja rikkomatta.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.08.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Rantakalliontie 12, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 123 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

As Oy Eerikinkatu 35 Eerikinkatu 35, Helsinki. Linjasaneerauksen hankesuunnitelma Arkkitehtiluonnokset

As Oy Eerikinkatu 35 Eerikinkatu 35, Helsinki. Linjasaneerauksen hankesuunnitelma Arkkitehtiluonnokset As Oy Eerikinkatu 35 Eerikinkatu 35, 00180 Helsinki Linjasaneerauksen hankesuunnitelma Sisältö: Yleistä kylpyhuoneista... 2 Kylpyhuone 1 - vaihtoehto a... 3 - vaihtoehto b... 4 Kylpyhuone 2 - vaihtoehto

Lisätiedot

67,0 m², 3h+k,

67,0 m², 3h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tiina Björkman Puh: 045 129 9909 OP Koti Länsi-Uusimaa Oy LKV Nummela Vihdintie 3 03100 Nummela Puh: 010 254 5206 Etsitkö kotia aivan Nummelan keskustassa mutta kuitenkin suojaisen

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 08.10.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

279,0 m², 5h+k+rt+kph+...,

279,0 m², 5h+k+rt+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Julia Jäppinen Puh: 050 301 0027 Kiinteistömaailma, Helsinki-Etelä, KKNeliöt Oy LKV, Kruununhaka Liisankatu 12 00170 Helsinki Puh: 050 300 9985 Prikitiellä, Jollaksen Laajasalon

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.03.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Malluntie 12, 90800 Oulu Oulu Länsi-Patela Omakotitalo omalla tontilla 6h(5mh+oh)+k+khh+ 2

Lisätiedot

PIHARAKENNUKSET PIHASAUNAT - LEIKKIMÖKIT - VARASTOT. Leikkimökit ja vierasmajat. Pihasaunat. Varastot. Muunneltavat PRE-CUT pihasaunat

PIHARAKENNUKSET PIHASAUNAT - LEIKKIMÖKIT - VARASTOT.   Leikkimökit ja vierasmajat. Pihasaunat. Varastot. Muunneltavat PRE-CUT pihasaunat PIHARAKENNUKSET PIHASAUNAT - LEIKKIMÖKIT - VARASTOT Asiakaspalvelu: 010 574 5500 / info@smartia.fi www.smartia.fi Pihasaunat Muunneltavat PRE-CUT pihasaunat Leikkimökit ja vierasmajat Varastot 1 Smartian

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

73,0 m², 3h, k, kph, w...,

73,0 m², 3h, k, kph, w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Janne Suoniemi Puh: 0400 766 507 Bo LKV Tampere Kelloportinkatu 1 B 33100 Tampere Puh: 0408086045 Tampereen Haapalinnasta on nyt vapautumassa 73 m2 kerrostalokolmio. Tässä kolmannen

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.02.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Tuomikuja 6, 90440 Kempele Kempele Keskusta Omakotitalo omalla tontilla 4h(2mh+oh+takkah)+k+pukuh+kh+s+erill.wc+vh

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 14.06.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kornetinkuja 8, 90630 Oulu Kaupunki: Oulu Kaupungin osa: Hönttämäki Kiinteistötunnus: 564-90-20-4 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 4-5h(3-4mh+oh)+k+ruok.tila+takkah+khh+kh+s+et+tk

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 17.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Veräjätie 32, 90530 Oulu Oulu Välivainio Paritalo Kokonaisala: 106 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 6. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 6. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 6 Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Helminauha 9 70840 Kuopio Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto Harkkorunko-rappaus

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Oulun Pyyntipiha Pyyntitie 8, 90540 Oulu Yleistä: As Oy Oulun Pyyntitie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta ja kahdesta

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 06.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ojakuja 6, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo 5h+k+takkah+khh+k+s+2 erill.wc+vh+et+tk Erillisessä

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 556499 3h, k, kht, s, 92,0 m² Kov. 2014 Energialuokka A Mh. 144 337,00 Vh. 335 700,00 Onkiniemenkatu 12 A 10. Asunto Oy Sastamalan Exlibris sijaitsee Sastamalan

Lisätiedot

Eura, Honkilahti Kohdenumero h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Eura, Honkilahti Kohdenumero h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Eura, Honkilahti Kohdenumero 631013 2h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov. 1941 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 45 000,00 Susiveräjäntie 68 A. 1941 rakennettu siistikuntoinen vapaa-ajan asunto

Lisätiedot

Omakotitalo Naantali, Merimasku Kohdenumero h+k+ph+s+wc+et+ask.huone+aula+at+kuistit+kellari, 170,0 m²/240,0 m² Kov.

Omakotitalo Naantali, Merimasku Kohdenumero h+k+ph+s+wc+et+ask.huone+aula+at+kuistit+kellari, 170,0 m²/240,0 m² Kov. Omakotitalo Naantali, Merimasku Kohdenumero 629195 6h+k+ph+s+wc+et+ask.huone+aula+at+kuistit+kellari, 170,0 m²/240,0 m² Kov. 1947-1967 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 180 000,00 Rusilantie 56. Idyllinen maatilan

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot