Tervetuloa Luostolle ja Luoston Väärtin Kammiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.vaartinkammi.com Tervetuloa Luostolle ja Luoston Väärtin Kammiin"

Transkriptio

1 Tervetuloa Luostolle ja Luoston Väärtin Kammiin

2 POISSA = not present KOTONA = home Piha Valaistus = lightning outside Kun saavut mökille, kytke eteisestä kytkin KOTONA päälle. Mökin lattialämmitys nostaa lämpötilaa 5 astetta. Kun laitat saunan päälle, lattialammitys katkeaa. Kun lähdet lomasi jälkeen mökistä, kytke valitsin asentoon POISSA, mökin lämpötila laskee 5 astetta. Muista lukita ovet aina kun mökki jää tyhjilleen!

3 Lattialämmityksen säädöt Mökin lattialämmitykset on säädetty oikeaan arvoonsa, älä säädä lattialämmityksiä (arvo tasolla 3,5 4,5) Alakerran lämmönlähteenä on lattialämmitys. Lattialaatta lämpeää pääsääntöisesti yösähköllä. Kun saunan kiuas laitetaan päälle, lattialämpö katkeaa. Mikäli sauna on pitkään päällä saattaa lämpötila mökissä tilapäisesti laskea. Yläkerran huoneet on varustettu sähköpattereilla, älä peitä pattereita vaatteilla tai muilla varusteilla. Eteisessä oleva PÄÄLLÄ / POISSA kytkin vaikuttaa vaikuttaa lämpötilaan noin 5 astetta. Takka varaa nopeasti lämpöä ja se on otettava huomioon kun takkaa lämmitetään pitkään.

4 Takan lämmittäminen Avaa uunin pelti vetämällä vipu ääriasentoonsa ulos Takka varaa nopeasti lämpöä ja se on otettava huomioon kun takkaa lämmitetään pitkään. Avaa takan pelti nuolen osoittamasta paikasta Laita pieni määrä puita ja sytytä Kun puut palavat hyvin lisää puita, puiden ei saa osua uunin lasiin. Pidä takan luukku kiinni silloin kun takassa on tuli. Takan vetoa voi säätää takan alareinasta Muista tyhjentää tuhkat ja siivota takka ennen mökistä lähtöä (takan siivous kuuluu loppusiivoukseen). Vie tuhkat tuhka-astiaan, joka tulee olla vähintään 5 m päässä mökistä.

5 Saunan lämmittäminen Saunan lämmityskytkimien sijainti Lammitystaso VAIN PUOLEEN VÄLIIN Ajastus 1 4 tuntia Esiajastus 1 8 tuntia Ajastin -1-4 tuntia - esiajastus 1 8 tuntia Saunassa oleva vuolukivikiuas antaa mukavan kostean löylyn. Kiukaan teho on 10,5 kw kun tilaan riittäisi 6 kw:n kiuas. Tämän takia kiukaan lämmitystasoa EI SAA NOSTAA YLI PUOLEN VÄLIN. Saunan lämmitys 1.) katso ettei lämmitystaso ole yli puolen välin 2.) käännä ajastinta 1 4 tuntia ja kiuas alkaa lämpenemään 3.) Sauna on lämmin noin 30 min kuluttua Esiajastus. Mikäli lähdet esim pitkälle lenkille ja haluat, että sauna on lämmin kun tulet, voit suorittaa saunan lämmityksen esiajastuksella. Väännä ajastinta ohi lämmityssäädön 1 4 tuntia + niin monta tuntia kuin oletat lenkkisi kestävän. Esiajastus alkaa ja sauna lämpeää vasta kun esiajastus on ohi. Kun laitat saunan lämpenemään, katkeaa mökistä lattialämpö. Mikäli sauna on pitkään päällä, saattaa mökin lämpötila laskea.

6 Suihkut / lämmin vesi Sähkökaappi Mökissä on 300 litran lämminvesivaraaja (saunan lauteen alla), joka lämpeää yösähköllä. Mikäli mökissä käytetään paljon vettä, saattaa lämmin vesi loppua kesken. Lämpimän veden lämmityksen pakkosyöttö sijaitsee sähkökaapissa, joka on mökin ulkopuolella pääsisäänkäynnin vieressä. Avaa sähkökaappi ja laita pieni relekytkin asentoon 1, jatkuva syöttö. Tällöin varaajassa oleva vesi alkaa lämmitä, odota noin tunti ja voit edelleen käyttää lämmintä vettä. Relekytkin palautuu automaattisesti auto-asentoon. Suihkuja on kaksi. Suihkussa on kaksi toimintoa, tavallinen ja hierova

7 DIGITAALI-TV, KOTITEATTERI, KARAOKELAITTEET DIGI-TV KOTITEATTERI KARAOKELAITTEET KÄYTTÖOHJEET Mökissä on Televisio sekä ala- että yläkerrassa. Alakerran 32 TV on digitaalitelevisio joten se ei tarvitse erillistä viritintä. Alakerran TV:n yhteyteen on liitetty kotiteatterilaitteet ja karaokelaitteet. Kyseisten laitteiden käyttö on selvitetty tarkemmin seuraavilla sivuilla. MÖKIN LAITTEIDEN KÄYTTÖOHJEET LÖYDÄT LAATIKOSTOSSA OLEVASTA KANSIOSTA.

8

9 TELEVISION KÄYTTÄMINEN Television kanavat on viritetty ennakolta. 1.) Laita TV:n päävirta päälle virtakytkimestä 2.) Ota kaukosäädin ja valitse kanava, jota haluat katsoa kanava valitsimista 3.) A/D kytkimellä valitaan joko analogiset / digitaaliset kanavat 4.) EXT kytkin. Televisioon on liitetty lisälaitteita EXTliitäntöjen kautta. Kotiteatterija karaokelaitteet on liitetty EXT-liitännän kautta. Mikäli esim DVD- tai VHS lähde ei tule näkyviin TV:stä, paina nuolen osoittamaa EXTnäppäintä. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät TV-tason laatikostossa olevasta kansiosta. KUN ET KÄYTÄ TV:tä MUISTA SAMMUTTAA VIRTA PÄÄKYTKIMESTÄ (kohta 1).

10 KOTITEATTERI KARAOKELAITTEET Karaokelevyjä säilytetään TV-tason laatikostossa. Karaokelaitteet ja mikrofonit 2 kpl alatasolla. KARAOKELAITTEET 1.) Laita TV päälle KARAOKE- LEVYT Karaokelevyt soitetaan kotiteatterilaitteen soittimella. 2.) Laita virta päälle karaokelaitteisiin (vasen reuna), ota mikrofonit esille ja suorista johto 3.) Laita karaokelevy kotiteatterilaitteeseen, mikäli levyn valikko ei näy TV:stä, paina EXT näppäintä (EXT2) kunnes saat levyn valikon näkyviin 4.) Valitse kappale kotiteatterilaitteen kaukosäätimellä. Laita kotiteatterin äänensäätö pienelle. Laulu kuuluu TV:n kaiuttimista (ei kotiteatterin kaiuttimista), mikäli haluat lisää ääntä, säädä ääni TV:stä. Säädä tarvittaessa äänen tasoa (diskantti, basso, mikrofonien voimakkuus) karaokelaitteen säätimistä. 5.) Hauskoja lauluhetkiä! MUISTA: -Sammuttaa laitteet käytön jälkeen - laittaa mikrofonit ja levyt siististi omille paikoilleen

11 KOTITEATTERILAITTEET Laitteiston kautta voit -Katsoa DVD- ja VHS esityksiä (soittaa karaoke-levyjä) - kuunnella radiota

12 KOTITEATTERILAITTEET CD- / DVD levyt VIDEO RADIO

13 TIETOKONE JA LAAJAKAISTA Mökissä on laajakaistayhteys seuraavalla tavalla toteutettuna; joka huoneessa kaapelin kautta, yhteys keskukselta (mökin tuloeteisessä) rasiaan, 2 kpl / huone WLAN langaton yhteys, joka kattaa koko mökin alueen, noin 100 m lähettimestä, langaton yhteys on suojattu WEP-salasanalla, salasana on mökkikansiossa. Mökissä on tietokone, perusmallinen varustettuna web-kameralla, mikrofonilla ja kaiuttimilla. Tietokoneessa on kaksi käyttäjätiliä - asentaja (järjestelmänvalvoja-käyttöön, salasana haltijalla) - vieras, ei salasanaa ja vapaaseen mökkikäyttöön Jos laajakaista ei toimi, tarkasta kaapeleiden kytkentä ja käytä modeemin virtajohtoja irti (eteisen ylähyllyn päällä olevat virtajohdot) Tietokoneeseen ei saa asentaa omia ohjelmia! Tietoturvallisuusasiat on otettava huomioon, epämääräisillä sivuilla vierailua kuten myös epämääreisten tiedostojen aukaisua on vältettävä ( VIRUSUHKA)

14 LIINAVAATTEET Eteisen yläkaapista löytyy tarvittaessa vuokrattavaksi liinavaatteita. Liinavaatteet on pakattu pussiin, jotka sisältävät; lakana pussilaka tyynynpäällinen iso- ja pikkupyyheliina Liinavaatteet ovat vain ja ainoastaan vuokrakäyttöön, mikäli otat käyttöön pakkauksen, on siitä maksettava erillinen maksu. Liinavaatesetin hinta on 8 / pussi. Liinavaatteet maksetaan yhtiön tilille; Isojoen Osuuspankki, Toinen vaihtoehto on maksaa summa käteisenä hyllyssä olevaan rasiaan.

15 Tervetuloa maaliskuussa 2006 valmistuneeseen mökkiin - Luoston Väärtin Kammiin. Mökki on Kimara-malliston 196 malli ja hirret ovat Kontio-tuotteen valmistamia. Mökin varustus on monipuolinen; Sijainti Rakennusmateriaali Pyöröhirsi 210 Kerrosala Vuodepaikat - Makuuhuoneita 3 kpl Etäisyydet Sauna Takka WC Televisio Videot Mikroaaltouuni Astianpesukone Kuivauskaappi Kylmätila Muut varusteet Orresokka, Tuulenpesä 8, Luosto 126 m alakerta makuuhuone 5 - yläkerta makuuhuoneet 4 - yläkerta parvi 4 - olohuoneen vuodesohvat 2 - Rinteeseen 3000 m - Hiihtoladulle 100 m - Kauppaan 2400 m - Hotellille 2400 m - Ravintolaan 2400 m - Naapuriin 100 m - Joelle 6000 m Sähkösauna, vuolukivi On, Tulikivi vuolukivi 2 kpl (ala- ja yläkerta) 2 kpl, alakerta 32 digi, yläkerta 28 + digibox On, kotiteatterilaitteisto On On On Jääkaappi pakastin + erillinen jääkaappi DVD-soitin, karaokelaitteet, tietokone + ADSL laajakaistayhteys (kesäkuusta 2006 alkaen), XBox - peli Live yhteydellä, kotiteatteri, digitaalikanavat, pyykinpesukone, kahvikeitin, vedenkeitin, hyvin varustettu keittiö ja astiasto 20 hengelle, stereolaitteet,

16 Mökin käytössä huomioitavaa; Kotieläimet Tupakointi Lapsivarusteet Ruokailuvälineet Sallittu alakerrassa, edellyttää huolellista siivoamista lähdettäessä Kielletty Sisätiloissa. Tupakointipaikka ulkona Lastensänky, syöttötuoli (syyskuun 2006 alkuun mennessä) Täydellinen astiasto 20 henkilölle. Erillinen luettelo mökkikansiossa. Mökin varaaminen Mökin varauksen voit tehdä seuraavasti; 1. Varaukset sähköpostilla osoitteeseen tai soittamalla numeroon Varauksen vahvistaminen varausehtojen mukaisesti 3. Reaaliaikainen (viikoittainen) vuokraustilanne on nähtävissä varausluettelosta (viereiset linkit). 4. Mökin voi varata myös Lomarenkaan kautta.

17 Yhteystiedot Kiinteistöosakeyhtiö Luoston Väärtin Kammi, Y-tunnus: , Tuulenpesä Luosto Postilaatikko; Lapintie 50, Sodankylä ; postilaatikko@vaartinkammi.com 1.) Mökin tiedusteluun, varaukseen ja avaimiin liittyvät kysymykset Jari Haavisto Lapintie Sodankylä Puh: jari.haavisto&mil.fi, jari.haavisto&pp4.inet.fi Ari Akseli Puh: ) Mökin paikallinen huoltaja, ylläpitäjä ja avaimien luovuttaja Pirjo Outa-Huhtala Kerkkätie Luosto Puh: pirjo.outa&pp.inet.fi Luoston Outa-Serviisin, Y

18 Vuokraushinnasto Luoston Väärtin Kammi

19 VUOKRAUSEHDOT Luoston Väärtin Kammi Mökin vuokraamisessa noudatetaan seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokraajalle näissä sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. VARAUS JA MAKSUEHDOT Asiakkaalle lähetetään lasku, jossa on lomakohteen omistajan nimi- ja osoitetiedot, ajoohjeet avainten saantipaikkaan tai lomakohteeseen sekä tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa / lisätietoja kentässä olevaa tekstiä. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20 % mökin vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään neljä (4) viikkoa ennen loman alkua. Varattuaan mökin asiakkaalle lähetetään lasku. Laskuun merkitty ennakkomaksu (20 % mökin vuokrahinnasta) on maksettava eräpäivään mennessä. Eräpäivään mennessä maksettu ennakkomaksu vahvistaa varauksen. Mökkilaskun loppuosa (80 % mökin vuokrahinnasta) on maksettava viimeistään neljä (4 ) viikkoa ennen loman alkua, maksupäivä on merkitty laskuun. Mikäli loman alkuun on alle neljä ( 4 ) viikkoa, on koko vuokrahinta maksettava laskussa olevaan eräpäivään mennessä. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut perille. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu. Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava vuokranantajalle luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

20 OIKEUS PERUUTTAA VARAUS Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), varaus voidaan peruuttaa. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. OLESKELU MÖKILLÄ Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen omistajalle joko puhelimitse tai kirjallisesti ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Omistajalla on oikeus periä avaimista 75 suuruinen pantti. Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo lähtöpäivään klo Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo sunnuntai-iltaan klo saakka. Hiihtokeskuksissa mökki on viikonloppuvarauksissa käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo sunnuntaihin klo saakka. Erillisten mökkien viikkovuokraan kuuluu loma-asunnon, saunan ja veneen vapaa käyttöoikeus. Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet sekä sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokrahintaan. Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 120,00 suuruinen siivousmaksu. Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu esitetekstissä vuodepaikkamääränä. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Tupakointi lomahuoneiston sisätiloissa on kielletty! Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä. VAHINKOJEN KORVAUKSET Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle. VALITUKSET Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Selvittämättömissä riitatapauksissa asiat ratkaistaan Sodankylän käräjäoikeudessa. TERVETULOA LUOSTON VÄÄRTIN KAMMIIN JA VIIHTYISÄÄ LOMAA!

21 Tervetuloa Luostolle ja Luoston Väärtin Kammiin mökkilomalle. Toimintaohjeiden tarkoituksena on helpottaa mökin käyttöä. Löydät nämä toimintaohjeet näiltä kotisivuilta ja sen lisäksi mökkikansiosta. Mökillä voit selata ohjeita joko kansiosta tai mökin kiinteään varustukseen kuuluvasta laajakaistalla varustetusta tietokoneesta. Tietokoneen selain on linkitetty suoraan mökin kotisivuille. 1.) Mökin varaaminen Mökin varauksen voit tehdä seuraavasti; varaukset soittamalla numeroon tai sähköpostilla osoitteeseen nopeimman vastauksen varaustilanteeseen saat soittamalla. Varauksen yhteydessä varataan mökkikalenterista alustava varaus, joka jää odottamaan vahvistusta varauksen vahvistaminen varausehtojen mukaisesti. Mahdollisimman reaaliaikainen (viikoittainen) vuokraustilanne on nähtävissä varausluettelosta Mökin voi varata myös Lomarenkaan kautta, Varaa mökki ja suorita ohjeiden mukainen ennakkomaksu. Saat ennakkomaksulaskun ja varsinaisen laskun pian varauksesi jälkeen. 2.) Ajo-ohje mökille Mökki sijaitsee Luoston Orresokassa, maisemaltaan kauniissa ja rauhallisessa paikassa, josta on upeat näköalat niin Luostolle kuin Orresokkaan. Luostolle voit ajaa useampaa reittiä. Löydät ajo-ohjeen kotisivuilta.

22 3.) Avaimen noutaminen Sovi avaimen noutamisesta 2-3 vrk ennen saapumistasi mökille. Avaimen noutamisesta voit sopia seuraavien henkilöiden kanssa; Pirjo Outa-Huhtala, Kerkkätie 2, Luosto Puh: Luoston Outa-Serviisin, Y Jari Haavisto, Lapintie 50, Sodankylä Puh: Nouda avain sovitusta paikasta ja pääset sisälle mökkiin. 4.) Saapuminen mökille Mökin käyttöaika alkaa varauksesi mukaisena päivänä klo Saatuasi avaimen, pääset mökkiin sisälle. Tulo-ovi sijaitsee mökin eteläisellä sivulla. Avaimen tuoja perehdyttää nopeasti sinut mökin käyttöön ja tiloihin. Mökissä on runsaasti säilytystilaa. Jokaisessa makuuhuoneessa ja parvella on oma vaatekaappi, mihin omia tarvikkeita on helppo purkaa. Tämän lisäksi on käytössä irralliset naulakot, joissa vaatteita voi säilyttää. Tuloaulassa sijaitsee ilmanvaihtoon liittyvät koneen käyttökytkin. Käyttökytkin kannattaa pitää koko ajan asennossa 1-2. Mökin tulee olla edellisen käyttäjän jäljiltä siistissä kunnossa (yleisilme siisti, astiat tiskattu, matot puisteltu, lattia imuroitu ja luututtu, roskakorit tyhjennetty,...). Mikäli mökki ei ole kunnossa, ota yhteyttä Pirjo Outa- Huhtalaan, gsm tai Jari Haavistoon, gsm Mikäli havaitset muuta poikkeavaa, ota myös yhteyttä.

23 5.) Toiminta mökillä Mökkiä saa käyttää korkeintaan niin monta henkilöä, kuin mökissä on vuodepaikkoja (15). Ylimääräisistä henkilöistä on sovittava vuokranantajan kanssa. Jos tarvitse liinavaatteita, voit varata ne Jari Haavistolta, puh , vähintään 3 vrk ennen tarvetta. Liinavaatteiden hinta seuraavasti 8,00 / henkilö settinä / henkilö paikalleen sijattuina Ole varovainen avotulen kanssa. Muista sammuttaa pihatulet, roihut ja kynttilät. Käytä pihatulia ainoastaan palamattomalla alustalla. Nuotion tekeminen pihapiiriin on kielletty (pl. nuotiopaikka). Metsäpalovaroituksen aikana avotulen teko on ehdottomasti kielletty. Sulje takan pelti sen jälkeen, kun hiillos on täysin sammunut. Jollei pelti ole kiinni, mökki kylmenee ja kesällä hyttyset pääsevät sisälle. Lähtiessäsi mökiltä (hiihtämään, retkelle, ostoksille,...) sulje ovet ja ikkunat. Mökki, mökin irtaimisto ja laitteet ovat vuokralaisten käytössä. Mökissä olevien välineiden siirtely paikasta toiseen ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Peitteitä, tyynyjä, varavuoteita, jalkaraheja, jne... saa tietenkin siirrellä tarpeen mukaan.

24 6.) Mökiltä lähteminen Luoston Väärtin Kammi Mökin vuokra-aika päättyy varauksesi viimeisenä päivänä klo Viikonloppuvarauksissa mökki on käytössäsi sunnuntai-iltaan klo saakka. Lähtiessäsi mökiltä sulje ovet ja ikkunat. Jätä avain sovittuun paikkaan. Sinä itse huolehdit mökin siivouksesta loman aikana ja loppusiivouksesta lähtöpäivänä. Voit kuitenkin nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka, kun tilaat loppusiivouksen ( Jari Haavisto, puh ) hintaan 120,00. Siivous on tilattava vähintään vuorokautta ennen lähtöpäivää. Loppusiivous pitää sisällään seuraavat asiat: matot viedään ulos ja tampataan lattiat imuroidaan lattiat pyyhitään kostealla mopilla vuodevaatteet tuuletetaan ulkona astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaapit ja pöydät puhdistetaan sauna pestään WC-istuin ja lavuaari pestään sekä ala- että yläkerrasta jätteet ja roskat viedään niille osoitettuun jätepisteeseen Jos mökissä on lomasi aikana rikkoontunut jotain tai jos mökki on jätetty epäsiistiksi, olet korvausvelvollinen. Sovi korvauksesta kanssamme ennen poislähtöä. "Jätä mökki sellaiseen kuntoon, millainen itse sen haluaisit olevan saapuessasi" 7.) Muut asiat Kaikissa ongelmatapauksissa ota välittömästi yhteyttä. Mikäli mökillä on puutteita esimerkiksi wc-paperista, ilmoita puutteista välittömästi ja asiat korjataan kuntoon. Hyvää lomaa!

25 Puhelinnumeroita Yleinen hätänumero 112 Poliisi Sodankylän kunta keskus yhdistää haluamaasi palveluun terveyskeskus, päivystys Taksi ulakeskus Luosto Taksi Hiltunen Luosto Taksi Immonen Luosto Hotelli Luostotunturi Hotelli Aurora Chalet Hotelli Scandic Ravintola Kerttuli

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Lomarengas Ukkohalla-Paljakka noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Lomarengas Ukkohalla-Paljakka noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut

Lisätiedot

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA!

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! Yhteydenotot: Ma-Pe klo 08.00-16.00 puh. 040-6875508 (toimisto) Muina aikoina puh. 0400-395056 (toiminnanjohtaja) HÄTÄNUMERO: 112 Sisältö Ajo-ohjeet...

Lisätiedot

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille MAJA- KANSIO Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille SIJAINTI Linkki Google Maps palveluun: https://goo.gl/maps/gvyk9nvxuqm2 Linkki Kansalaisen karttapaikkapalveluun: http://bit.ly/2cjallm

Lisätiedot

Tervetuloa Villa Hillaan!

Tervetuloa Villa Hillaan! Villa Hilla Tervetuloa Villa Hillaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Villa Hillaan Kittilän Leville. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja muista ilmoittaa tuloaikasi avainpalveluumme. Perustiedot

Lisätiedot

Tervetuloa Putti Torppaan!

Tervetuloa Putti Torppaan! Putti Torppa Tervetuloa Putti Torppaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Putti Torppaan Jämsän Himokselle. Perustiedot Putti Torpasta Osoite: Kivistönkatu 5, 42100 Jämsä Tyyppi: hirsirakenteinen

Lisätiedot

Serenan palveluiden varausehdot

Serenan palveluiden varausehdot Serenan palveluiden varausehdot Yleiset varausehdot Tarjoukset ovat voimassa ilmoitettuun voimassaolopäivään asti. Tarjouksen voi hyväksyä vastaamalla kirjallisesti sähköpostiin tai soittamalla Serenaan.

Lisätiedot

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 2 Sisällysluettelo Käyttötarkoitus ja yleiset ohjeet... 4 Leirikeskuksen käytön varaaminen... 4 Vahingon sattuessa... 4 Varauksen vahvistaminen/peruutus...

Lisätiedot

Rautuki-Säätiö Mikonkatu 8 A 8. krs 00100 Helsinki

Rautuki-Säätiö Mikonkatu 8 A 8. krs 00100 Helsinki 1 Rautuki-Säätiö Mikonkatu 8 A 8. krs 00100 Helsinki Hyvä Ylläsraudun lomailija, Kiitämme varauksestasi Ylläsraudun lomakohteeseen. Ylläsraudun loma-asunnoissa voi majoittua vain asiakkaan ilmoittama henkilömäärä.

Lisätiedot

VILLA HAHKIALAN VARAUSEHDOT

VILLA HAHKIALAN VARAUSEHDOT VILLA HAHKIALAN VARAUSEHDOT Ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun varaaja on vahvistanut varauksen maksamalla vähintään ennakkomaksun. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN Varaajalle lähetetään varausvahvistus,

Lisätiedot

KALAJOKI KESKUSVARAAMON PALVELUJA KOSKEVAT VARAUSEHDOT

KALAJOKI KESKUSVARAAMON PALVELUJA KOSKEVAT VARAUSEHDOT Varausehdot KALAJOKI KESKUSVARAAMON PALVELUJA KOSKEVAT VARAUSEHDOT Kalajoki Keskusvaraamon operatiivisesta toiminnasta vastaa Suomen Keskusvaraamo Oy (palveluntarjoaja). Palveluntarjoaja noudattaa näitä

Lisätiedot

Varausehdot 2018 Björkholm mökit Oy

Varausehdot 2018 Björkholm mökit Oy 1/7 Varausehdot Björkholm mökit Oy:n noudattaa varausehtoja, jotka sisältävät seuraavat kohteet - Mökkivuokrat - Muut tilavuokrat (kappeli, juhlasali, tilaussauna) - Vuokraveneet - Muut aktiviteetit ja

Lisätiedot

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI Tähän mökkikansioon on kerätty hyödyllistä tietoa ja toimintaohjeita, jotta lomasi sujuisi turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa tunnelmissa. Toivomme, että viihdytte

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Asuminen vastaanottokeskuksen asunnossa Vastaanottokeskus järjestää sinulle tilapäisen majoituksen

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

OPASTUS- JA VARAUSKESKUS SUPAN VÄLITTÄMIÄ PALVELUJA KOSKEVAT VARAUSEHDOT

OPASTUS- JA VARAUSKESKUS SUPAN VÄLITTÄMIÄ PALVELUJA KOSKEVAT VARAUSEHDOT Varausehdot OPASTUS- JA VARAUSKESKUS SUPAN VÄLITTÄMIÄ PALVELUJA KOSKEVAT VARAUSEHDOT Opastus- ja varauskeskus Supan operatiivisesta toiminnasta vastaa Suomen Keskusvaraamo Oy (palveluntarjoaja). Opastus-

Lisätiedot

Tervetuloa Villa Hillaan!

Tervetuloa Villa Hillaan! Villa Hilla Tervetuloa Villa Hillaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Villa Hillaan Kittilän Leville. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja muista ilmoittaa tuloaikasi avainpalveluumme. Perustiedot

Lisätiedot

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä.

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six

Lisätiedot

BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015

BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015 BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan

Lisätiedot

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT Vuokrausehdot Sivu 1 / 5 HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT 1. YLEISET EHDOT Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa Kaukajärvellä Haiharan taidekeskuksen alueella sijaitsevaa kartanorakennusta,

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE

OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Suvaksen vuokrauskäytännöt ja -ehdot... 4 3 Tilojen varaaminen... 5 4 Käyttöohjeita... 6 5 Siivousohjeita... 6 6 Tilat...

Lisätiedot

172,0 m², 7h, 2x k, 2x...,

172,0 m², 7h, 2x k, 2x..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Samu Saarnio Puh: 0407215991 Aurea LKV Kempeleentie 7 B 90400 Oulu Puh: 08 370 900 Tämä kodikas puutalokoti sijaitsee rauhallisella Yläsiirtolan alueella kaupungin välittömässä

Lisätiedot

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 1/6 ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 Vauclusen departtementissa sijaitseva L Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010

TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010 TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010 Seuratalon osoite: Ilmiintie 34, 27730 Tuiskula Taloesittelyt ja vuokrasopimusten teko: Henna Ryömä puh. 050-324 5492, sähköposti: seuratalo@tuiskula.info

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87)

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) 1 Vapaa-aikakeskusalue on sivistyslautakunnan / liikuntatoimen hallinnassa. Sen

Lisätiedot

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh TALOON PEREHDYTYS Osoite: Knutersintie 915 00890 Helsinki Puhelinnumero: 09 310 79784 Sähköposti: ostersundom.leirikeskus@hel.fi Kotisivut: ostersundom.munstadi.fi Facebook: ostersundominleirikeskus KOORDINAATIT:

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS

PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS Sisältö 1. Tervetuloa 2. Turvallisuus 2.1. Päärakennus 2.2. Keittiörakennus 2.3. Sauna 2.4. Muut rakennukset/alueet 3. Alueen kartta 4. Järjestyssäännöt 5. Siivous ja roskat

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

ISI-KIINTEISTÖT OY:N (ISI-KOY) HUVILOIDEN KAINALOLAHTI JA KAINALORANTA VARAUS-

ISI-KIINTEISTÖT OY:N (ISI-KOY) HUVILOIDEN KAINALOLAHTI JA KAINALORANTA VARAUS- ISI-KIINTEISTÖT OY:N (ISI-KOY) HUVILOIDEN KAINALOLAHTI JA KAINALORANTA VARAUS- JA VUOKRAUSEHDOT SEKÄ HINNASTO AJALLE 2.4.2018-22.4.2019 OMISTAJAYHTEISÖJEN JÄSENILLE Omistajayhteisöt ja hinnoittelu ISI-HINN_418-419_OMYHT.xls

Lisätiedot

Tervetuloa Putti Torppaan!

Tervetuloa Putti Torppaan! Putti Torppa Tervetuloa Putti Torppaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Putti Torppaan Jämsän Himokselle. Perustiedot Putti Torpasta Osoite: Liuskekuja 5 A (ent. Kivistönkatu 5), 42100 Jämsä

Lisätiedot

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit Keto-Mökit Mökit KELO - 1,5-kerroksinen kelohirsinen mökki, jonka pinta-ala on 78 m². Mökissä on tilaa 6-8 henkilölle. Alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, sähkösauna, wc ja veranta. Tulikivitakka.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.09.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Kuivalantie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+kh/wc+ erill.wc+vh+aula+et+tk

Lisätiedot

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot Varaus- ja peruutusehdot Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Majoitusvuorokausi Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 15 ja

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

PALOTURVALLISUUTTA KOTONA

PALOTURVALLISUUTTA KOTONA TURVALLISEEN HUOMISEEN PALOTURVALLISUUTTA KOTONA Kunta/kaupunki: Katuosoite: Ovikoodi: Oma puhelinnumero: HÄTÄNUMERO: 112 Säilytä tämä esite näkyvällä paikalla. 1 Palovaroitin Kiinnitä palovaroitin kattoon.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Carrer de Viladomat 89 BHM-3178

Carrer de Viladomat 89 BHM-3178 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BHM-3178 FABULOUS 3 MAKUUHUONEEN HUONEISTO PYSÄKÖINTI, SARRIA-SANT GERVASI kuvaus Hinta per yö alkaen 122 Kuukausittainen

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Tervetuloa Kuntokantoon!

Tervetuloa Kuntokantoon! KUNTOKANTO Tervetuloa Kuntokantoon! Lämpimästi tervetuloa lomailemaan YTYn Kuntokantoon Vierumäelle. Tutustuthan näihin ohjeisiin tarkasti jo ennen varauksesi alkamista. Perustiedot Kuntokannosta Osoite:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta

Lisätiedot

METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT

METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT voimassa 1.7.2014 alkaen 1. Varausehdot Nämä varausehdot koskevat ryhmävarauksia ja niitä sovelletaan asiakkaan (vuokralaisena) ja Metsähallituksen (vuokranantajana)

Lisätiedot

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53 SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) SUOMENLINNAN UPSEERIKERHON SAUNAN SÄÄNNÖT 1. YLEISTÄ Suomenlinnan upseerikerhon saunalla on käytössä jäsenten yhteisvuoro, tilaussauna sekä perhesauna. Arkiviikon maanantait

Lisätiedot

YLEINEN OHJE. Mökin lisääminen Lomaovi.fi palveluun. Kwantic 1

YLEINEN OHJE. Mökin lisääminen Lomaovi.fi palveluun. Kwantic 1 YLEINEN OHJE Mökin lisääminen Lomaovi.fi palveluun Kwantic 1 OHJEITA MÖKKIEN LISÄÄMISEKSI LOMAOVI PALVELUUN Hakukone näkyvyydellä voi olla suuri merkitys siihen kuinka monta tiedustelua tai kauppaa internetin

Lisätiedot

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi.

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Jatkuu seuraavalla sivulla Huomioi ensimmäiseksi nämä asiat: Kuvassa näkyvissä liitinlaatikoissa tulisi olla kaikki johdot paikallaan. Mikäli jokin kuvassa

Lisätiedot

Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero h+k+s+parvi, 52,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero h+k+s+parvi, 52,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Lomaosake Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero 586000 2h+k+s+parvi, 52,0 m² Kov. 1989 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 6 000,00 Vh. 6 000,00 Katinkullantie Katinkultaniemi. Vuokatissa, Holiday Club Katinkullassa,

Lisätiedot

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tampereen aluemyyntikeskus VAHVISTUS Päivi Laukkanen Rautatienkatu 21 33100 Tampere 13.11.2013 puh. +358 3 2392 2950 email. tampere.aluemyynti@restel.fi Tappara ry Kari Aaltonen Sudenkatu 7 33520 Tampere

Lisätiedot

Lisätietoa majoituksesta

Lisätietoa majoituksesta Lisätietoa majoituksesta Huoneet Kartanon päärakennuksessa Huoneita on yhteensä 11, joista yksi on neljän hengen huone (hinta 95 per vrk), kaksi kolmen hengen (75 vrk), kuusi kahden hengen (60 vrk) ja

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

95,0 m², 3 mh, oloh, k...,

95,0 m², 3 mh, oloh, k..., Kohteen ilmoittaja Huom! Heinola, Kiinteistötoimisto Kekkonen & Surakka LKV Oy Torikatu 3 18100 Heinola Puh: 0456920460 Hieno kodin ja vapaa-ajan asumisen yhdistelmä vain n. 20 km Heinolan keskusta! Kokonaisuus

Lisätiedot

Miten asutaan? ASUMISNEUVONTAHANKE 2006-2008

Miten asutaan? ASUMISNEUVONTAHANKE 2006-2008 1 Miten asutaan? ASUMISNEUVONTAHANKE 2006-2008 2 Erilaisia asumismuotoja Vuokra-asumisessa vuokralainen maksaa joka kuukausi vuokraa vuokranantajalle. Asunnon voi vuokrata yksityisiltä omistajilta ja yleishyödyllisiltä

Lisätiedot

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Kerrostalo Kuusamo, Ruka Kohdenumero 604121 tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 154 060,00 Vh. 196 000,00 Rukatunturintie 9. Rukankylän ydin Keskustassa sijaitseva

Lisätiedot

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016 YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016 Hintojen muutokset mahdollisia. Tarjoukset sekä kulloinkin voimassa olevan hinnan näet varausjärjestelmästä. Kysy en viikkohintoja! LOMAMÖKIT Kevät Alku- ja loppukesä

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI.

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. Sisällys 1. Perusvalaistus ja valkokangas... 1 2. Tietokone, dokumenttikamera, kevyt äänentoisto, netti

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

ARVOISA LOMAILIJA. Toivotamme Teidät tervetulleeksi huoneistoon. Ylläs Chalets / A307

ARVOISA LOMAILIJA. Toivotamme Teidät tervetulleeksi huoneistoon. Ylläs Chalets / A307 ARVOISA LOMAILIJA Toivotamme Teidät tervetulleeksi huoneistoon Ylläs Chalets / A307 Tähän kansioon olemme keränneet tietoja sekä ohjeita, joista on Teille hyötyä lomallanne. Toivotamme rentouttavaa lomaa

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) Alue on tarkoitettu kiipeilypuiston rakentamista varten.

Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) Alue on tarkoitettu kiipeilypuiston rakentamista varten. VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA: Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) VUOKRALAINEN: VUOKRAUKSEN KOHDE: KÄYTTÖ TARKOITUS: Juha Malinen Oy Kaisalantie 1 A 80710 LEHMO

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna Paperiliitto Ry Os.50 Mika Lahtinen puh. +358 40 5576790 email. mika.lahtinen@ppp.inet.fi TARJOUS 18.7.2017 Restel Hotellit Länsi-Suomen aluemyynti Pekka Laitinen Rautatienkatu 21 B, 9. krs 33100 TAMPERE

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT. Antaverkan leiri- ja kurssikeskus

TAMPEREEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT. Antaverkan leiri- ja kurssikeskus TAMPEREEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT Antaverkan leiri- ja kurssikeskus Antaverkan leiri- ja kurssikeskus Antaverkan leiri- ja kurssikeskus sijaitsee Näsijärven rannalla, Ylöjärvellä n. 20 km Tampereelta.

Lisätiedot

Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero h,k,s, 52,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero h,k,s, 52,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Lomaosake Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero 585651 2h,k,s, 52,0 m² Kov. 1989 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 6 000,00 Vh. 6 000,00 Katinkullantie Katinkultaniemi 13C3. Vuokatissa, Holiday Club Katinkullassa, Kiinteistö

Lisätiedot

Ostittain lasitettu/katettu terassi Komerot, 2 vaatehuonetta ja kylmä varasto. Lisäksi lämmin varasto väestönsuojassa.

Ostittain lasitettu/katettu terassi Komerot, 2 vaatehuonetta ja kylmä varasto. Lisäksi lämmin varasto väestönsuojassa. 08.06.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Pikkutikankuja 21 C 16, 90420 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Kaakkuri Talotyyppi: As Oy-muotoinen omakotitalo Huoneet: 5h(4mh+oh) + k + khh + erill.wc

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN Koulukatu 19 Skolhusgatan PL 2 PB, Vaasa 65101 Vasa faksi/fax (06) 325 3629, www.pikipruukki.com Pvm TÄYTÄ JA TULOSTA. Palauta allekirjoitettuna osoitteeseen: Koy Pikipruukki,

Lisätiedot

Tästä kansiosta löydät tietoa mökistä/huoneistosta ja vinkkejä lomanvieton onnistumiseksi.

Tästä kansiosta löydät tietoa mökistä/huoneistosta ja vinkkejä lomanvieton onnistumiseksi. TERVETULOA! Tästä kansiosta löydät tietoa mökistä/huoneistosta ja vinkkejä lomanvieton onnistumiseksi. Tutustuthan kansioon jo lomasi alussa. Mökki/huoneisto on käytössäsi tulopäivänä klo 16 alkaen lähtöpäivään

Lisätiedot

TERVETULOA TERVASTUVALLE OLAVIN RETKEILIJÄT RY

TERVETULOA TERVASTUVALLE OLAVIN RETKEILIJÄT RY TERVETULOA TERVASTUVALLE OLAVIN RETKEILIJÄT RY NEUVOJA TERVASTUVAN KÄYTTÄJÄLLE Tervastuvan osoite: Pihlajaniementie 705 AVAIMET Tuvan avaimella avautuu: puuvajan vieressä oleva varasto puuvajan päädyssä

Lisätiedot

Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00

Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00 Lomaosake Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero 518314 1h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00 Rysätie 10 talo 1 huon. 2 vko 41. Hyvällä sijainnilla aktiviteettien äärellä

Lisätiedot

Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen. vastuunjakotaulukko 2.12.2015. Lämmitys. Ilmanvaihto

Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen. vastuunjakotaulukko 2.12.2015. Lämmitys. Ilmanvaihto Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen 2.12.2015 vastuunjakotaulukko Tämä taulukko määrittelee asukkaan ja kiinteistön omistajan väliset vastuut asunnon hoidossa. Epäselvissä tilanteissä ota yhteyttä

Lisätiedot

Jyväskylä, Korpilahti, Kärkinen Kohdenumero h,k,rt,aula,vh,khh,ph,s,at, 157,9 m²/169,4 m² Kov Energialuokka D Mh.

Jyväskylä, Korpilahti, Kärkinen Kohdenumero h,k,rt,aula,vh,khh,ph,s,at, 157,9 m²/169,4 m² Kov Energialuokka D Mh. Omakotitalo Jyväskylä, Korpilahti, Kärkinen Kohdenumero 589139 5h,k,rt,aula,vh,khh,ph,s,at, 157,9 m²/169,4 m² Kov. 2012-2012 Energialuokka D Mh. 298 000,00 Sutostenpääntie 18 B. Upealla paikalla Päijänteen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 3

Siivouspalvelukuvaus Liite 3 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 3 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Kuntoutumiskeskus Miekku Haapaniementie 27 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 440,40 m 2 Työaika on 2,0 h/kerta;

Lisätiedot

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Hämeenpuisto 47 33200 Tampere hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tel: +358 3 386 2000 Fax: +358 3 386 2299 Ajankohta 20.2. - 21.2.2016 Majoitus Varaukset

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT. Antaverkan leiri- ja kurssikeskus

TAMPEREEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT. Antaverkan leiri- ja kurssikeskus TAMPEREEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT Antaverkan leiri- ja kurssikeskus Antaverkan leiri- ja kurssikeskus Antaverkan leiri- ja kurssikeskus sijaitsee Näsijärven rannalla, Ylöjärvellä n. 20 km Tampereelta.

Lisätiedot

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Tekniset tiedot Kolme virtakytkimellä varustettua vastaanotinta + kaukosäädin Kaukosäätimen paristo: 1 x 3 V CR2032 (sisältyy pakkaukseen) Lähettimien enimmäismäärä: 3 kpl

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

22,0 m², 2h, avok, parvi,

22,0 m², 2h, avok, parvi, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Sallankivi Puh: +358 400 630 848 RE/MAX Extra Kodit Malmin raitti 7 00700 Helsinki Puh: 050 361 5099 Tämä ylimmän kerroksen näppärä kaksio viehättää avaruudellaan ja selkeällä

Lisätiedot

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017 YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017 Hintojen muutokset mahdollisia. Tarjoukset sekä kulloinkin voimassa olevan hinnan näet varausjärjestelmästä. Kysy en viikkohintoja! LOMAMÖKIT Talvi, Kevät, Syksy Alku-

Lisätiedot

PALOTURVALLISUUTTA KOTONA

PALOTURVALLISUUTTA KOTONA TURVALLISEEN HUOMISEEN PALOTURVALLISUUTTA KOTONA Kunta/kaupunki: Katuosoite: Ovikoodi: Asukkaan puhelinnumero: HÄTÄNUMERO: 112 Säilytä tämä lehtinen näkyvällä paikalla. 1 Palovaroitin Kiinnitä palovaroitin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

KOTITYÖT. Sanasto ja lämmittely

KOTITYÖT. Sanasto ja lämmittely Sanasto ja lämmittely 1. Teitkö kotitöitä, kun olit lapsi? 2. Saitko viikkorahaa? 3. Miksi siivoat? 4. Onko sulla kengät jalassa sisällä? 5. Tuuletatko kotona? 6. Mihin viet paperiroskat ja lehdet? 7.

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Laadittu 18.7.2011/Päivitetty Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta ennen omaa

Lisätiedot

klo 16:00-17:15 Saagan joogatunti ei sis. pakettiin

klo 16:00-17:15 Saagan joogatunti ei sis. pakettiin Aika: Ohjelma: Hinta Ke 6.3.2018 Majoituspaketti: - majoittuminen 2 vrk Rinnehuviloissa - aamiaiset torstai ja perjantai - lounas torstai ja perjantai - illallinen keskiviikko ja torstai - 1 x kylpylävierailu

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Nuuksion partiokämpät. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Nuuksion partiokämpät. Yleiset käyttöohjeet Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Yleiset käyttöohjeet Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3. Palvelut... 4 3.1. Pysäköinti...

Lisätiedot