Kokous 8/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokous 8/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo"

Transkriptio

1 Kokous 8/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila Tuija Korhonen Eila Lemberg Raija Lumijärvi Johanna poissa Miettinen Risto. Miettinen Virpi Nuottanen Jaana poissa Nurminen Pirkko Pentikäinen Tuomo Rekola Merja Seppänen Tarja Väkeväinen Tuulia Vierimaa Eino, varajäsen Haukijärvi Eino, varajäsen Aalto Jukka, varajäsen Muut läsnäolevat Haataja Terho, srk-pastori klo Piippo Leena, sihteeri Allekirjoitukset Timo Posti Puheenjohtaja Leena Piippo Pöytäkirjanpitäjä Tarkistus Raimo Elonsalo Pöytäkirjantarkastaja Eino Haukijärvi Pöytäkirjantarkastaja Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä Paikka ja aika Kirkkoherranvirasto

2 Kokous 8/2012 Sivu 2 92 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Seurakuntan ohjesäännön (2 ) mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kutsuun on ohjesäännön saman pykälän mukaan liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kirkkolain (KL 7:4) mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 93 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Pöytäkirjan tarkastaa (seurakuntan ohjesääntö 6 ) kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa tai jos kokous niin päättää, seurakunta kokouksessaan. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirja tarkastetaan Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Raimo Elonsalo ja Eino Haukijärvi.. Pöytäkirja tarkastetaan Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. 94 Kokouksen työjärjestys Kokouksen esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Rippikoulutyöstä vastaava seurakuntapastori Terho Haataja tulee kokoukseen kertomaan suomalaisen seurakunnan rippikoulutyöstä ja sen haasteista. Kokouksen esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi lisättynä muissä asioissa käsiteltävillä asioilla: erityisnuorisotyönohjaajan viranhaltijan valinta, hiipakuntafoorum, Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistyksen anomus ja Lähetystyön johtokunnan anomus.

3 Kokous 8/2012 Sivu 3 95 Rippikoululeirien maksujen korottaminen vuodelle 2013 Rippikoulutyöstä vastaava pastori Terho Haataja pyytää seurakuntalta lupaa korottaa rippikoulutyön leirimaksuja seuraavasti: kahdeksan päivän mittaiset perusleirit vaellus- ja purjehdusleiri, 10 pv Korotusten jälkeen suomalaisen seurakunnan leirimaksut ovat linjassa naapuriseurakuntien (esim. Kyrkslätt sv. förs. ja Espoon tuomiokirkkosrk) vastaavien maksujen kanssa. Seurakunta päättää hyväksyä rippikoululeirien maksujen korotukset rippikoulupastorin esityksen mukaisesti, eli kahdeksan päivän mittaiset perusleirit vaellus- ja purjehdusleiri, 10 pv Korotetut maksut tulevat voimaan vuoden 2013 alusta. Päätettiin esityksen mukaisesti.

4 Kokous 8/2012 Sivu 4 96 Budjetin ylitys rippikoulutyön osalta v Rippikoulutyön pastori pyytää seurakuntalta lupaa ylittää vuoden 2012 talousarvio rippikoulutyön (235-1) osalta. Arvioitu ylitys tulee olemaan noin euroa. Ylitys johtuu ensi sijassa ulkopaikkakunnilla pidettyjen leirien yllättävän suurista kokonaiskustannuksista. Seurakunta päättää anoa yhteiseltä kirkkolta suomalaisen seurakunnan rippikoulutyölle (235-1) oikeuden ylittää vuoden 2012 talousarvion eurolla. Päätettiin esityksen mukaisesti.

5 Kokous 8/2012 Sivu 5 97 Diakoniatyöntekijä Pia Hosion vuorotteluvapaa-anomus Diakoniatyöntekijä Pia Hosio anoo oikeutta pitää vuorotteluvapaata Kokoaikatyössä oleva työntekijä voi sopia työnantajan kanssa vuorotteluvapaasta, joka voi kestää yhtäjaksoisesti vähintään 90 ja enintään 359 kalenteripäivää. Työntekijän työhistorian tulee olla kestänyt ennen vuorotteluvapaan alkamista vähintään 10 vuotta ja saman työnantajan palveluksessa yhtäjaksoisesti vähintään 13 kuukautta. Työnantaja palkkaa vuorotteluvapaan ajaksi sijaisen, joka on työtön työnhakija. Johtava diakoniatyöntekijä Mika Siltala puoltaa anomusta. Seurakunta myöntää diakoniatyöntekijä Pia Hosiolle oikeuden vuorotteluvapaaseen , mikäli vuorotteluvapaan ehdot täyttyvät. Päätettiin esityksen mukaisesti.

6 Kokous 8/2012 Sivu 6 98 Petri Palovaaran eroilmoitus luottamustehtävistä Petri Palovaara on päivätyllä kirjeellään pyytänyt eroa kaikista Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan ja yhtymän luottamustehtävistä. Palovaara on seurakuntan varajäsen, lapsityön johtokunnan jäsen ja puheenjohtaja sekä nuorisotyön johtokunnan varajäsen. Lapsityön johtokunta on kokouksessaan (12 ) merkinnyt asian tiedoksi. Seurakunta päättää myöntää Petri Palovaaralle eron Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan luottamustehtävistä. Seurakunta valitsee Petri Palovaaran tilalle henkilön lapsityön johtokunnan jäseneksi ja nuorisotyön johtokunnan varajäseneksi. Seurakunta päätti myöntää Petri Palovaaralle eron Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan luottamustehtävistä. Samalla Petri Palovaaran tilalle lapsityön johtokuntaan valittiin Simo Sukselainen. Nuorisotyön johtokunta tekee esityksensä seuraavassa kokouksessaan.

7 Kokous 8/2012 Sivu 7 99 Kappalaisen viranhaltijan valinta Seurakunta perusti kokouksessaan , 88, 1. kappalaisen viran hakijoiden haastattelutyöryhmän, johon valittiin kirkkoherra Timo Posti, seurakuntan varapuheenjohtaja Virpi Miettinen, lähetystyön johtokunnan puheenjohtaja Raimo Elonsalo, aikuistyön johtokunnan puheenjohtaja Raija Lemberg ja Johanna Lumijärvi. Haastattelut tehdään viikolla 40. Työryhmän esitys valinnasta tehdään mennessä. Kokoukseen tuotiin seuraava esitys: Seurakuntan asettama työryhmä (Timo Posti pj. Virpi Miettinen, Johanna Lumijärvi, Raija Lemberg, Raimo Elonsalo) esittää yksimielisesti avoinna olevaan 1. kappalaisen virkaan pastori Tuula Peuraa. Perusteluinaan työryhmä tuo esiin seuraavaa: Peuralla on papillisen työkokemuksensa lisäksi laaja näkökulma työelämään erilaisista työorganisaatioista. Hän omaa johtajuuteen liittyviä tietoja ja taitoja, joista on hyötyä Veikkolan aluepapin tehtävää ajatellen. Lisäksi hänellä on taitoa ja kykyä laajojen asiakokonaisuuksien haltuunottoon ja hallintaan. Sen puolesta puhuu mm. Peuran kantama järjestelyvastuu valtakunnallisten lääkäripäivien valmisteluissa. Haastatteluissa Peura osoitti tunnistavansa hyvin kirkon ajankohtaiset kysymykset ja omaavansa luovaa ajattelua niiden kohtaamiseen. Hän on ihmisläheinen ja positiivinen persoona, jolle yhteistyö eri-ikäisten ryhmien kanssa on luontevaa ja innostavaa. Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan 1. kappalaisen virkaan valittiin yksimielisesti pastori Tuula Peura

8 Kokous 8/2012 Sivu Diakoniatyöntekijä Inkeri Saksan anomus osittaisesta hoitovapaasta Diakoniatyöntekijä Inkeri Saksa on äitiys- ja vanhempainvapaalla Hän palaa töihin ja anoo osittaista hoitovapaata ajalle siten, että työaika olisi kolme työpäivää (60 %) viikossa. Johtava diakoniatyöntekijä Mika Siltala puoltaa Inkeri Saksan anomusta. Seurakunta päättää myöntää diakoniatyöntekijä Inkeri Saksalle oikeuden osittaiseen hoitovapaaseen ajalle Työaika on kolme päivää viikossa eli 60 % työaika. Päätettiin esityksen mukaisesti.

9 Kokous 8/2012 Sivu Seurakuntan lausunto yhteiselle kirkkolle Kirkkonummen seurakuntayhtymän organisaation uudistamisesta Liite Organisaatiokaavio, työryhmän esittämänä Seurakuntan kokouksessaan , 77, asettama työryhmä, Timo Posti, Johanna Lumijärvi, Merja Rekola ja Tuomo Pentikäinen, on laatinut yhteiselle kirkkolle sen pyytämän lausunnon Kirkkonummen seurakuntayhtymän organisaation uudistamisesta. Seurakuntayhtymän johtaja Seurakuntayhtymän johtaja ei voi olla tuomiokapitulin määräämä. Seurakuntayhtymä valitsee itse omat viranhaltijansa. Tuomiokapituli ei voi määrätä toimitusjohtajaan rinnastettavaa ylimpää viranhaltijaa seurakuntayhtymään. Kirkkolain mukaan tuomiokapituli määrää puheenjohtajan seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkolle. ( KJ 10. luku, 10 ) Kirkkolain mukaan seurakuntayhtymän hallintoa hoitavat seurakuntayhtymän viranhaltijat ja seurakunnan hallintoa seurakunnan viranhaltijat. ( KL 7. luku, 2 ) Kirkkoherra on seurakunnan viranhaltija. Näin ollen hän ei voi ryhtyä hoitamaan oman virkansa ohella ja lisäksi myös seurakuntayhtymän hallintoa. Näin meneteltäessä saattaisi syntyä helposti ongelmatilanteita, koska seurakuntayhtymä kuuluu Espoon hiippakuntaan. Nykyinen yhteisen kirkkon puheenjohtaja puolestaan virkansa perusteella kuuluu Porvoon hiippakuntaan. Kummassako hiippakunnassa mahdollinen valitustapaus käsiteltäisiin. Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoherra on hengellistä työtä tekevien virkaesimies. ( KJ 6. luku, 34 ) Seurakuntayhtymässä esim. taloushallinnon viranhaltijoiden esimies on siten kirkko itse tai se seurakuntayhtymän viranhaltija, joka ohjesäännössä on määrätty toisen viranhaltijan esimieheksi. (KL 25. luku, 9 selityksineen) Kirkkoherra seurakunnan viranhaltijana ja hengellistä työtä tekevien virkaesimiehenä ei voi ryhtyä toimimaan myös seurakuntayhtymän viranhaltijoiden virkaesimiehenä. Kirkkon puheenjohtajana hänen tehtävänsä on valvoa kirkkon päätösten noudattamista ja laillisuutta hallinnossa ja taloudenhoidossa. Tämän tehtävänsä hän hoitaa Kirkkon orgaanina, sen kautta sekä sen päätöksiin ja toimivaltaan nojaten. (KL 10. luku 1 selityksineen) Johtoryhmä Ehdotuksen mukaan seurakuntayhtymän hallintoon tulee uusi valmisteleva elin, johtoryhmä, joka osaltaan lisää viranhaltijoiden hallintoon käyttämää työaikaa. Tämä ei ole tarkoituksenmukaista.

10 Kokous 8/2012 Sivu 10 Yhteisen kirkkon asioista tiedottaminen ja yhteisten asioiden pohtiminen voidaan hoitaa myös nykyisen kaltaisessa epävirallisessa johtoryhmässä. Seurakunta puoltaa sen vuoksi vapaamuotoisempaa johtoryhmää, jonka tarkoituksena on edistää seurakuntien ja seurakuntayhtymän sekä niiden työntekijöiden yhteistoimintaa. Tiedottaja Tuleeko yhtymään kaksi tiedottajaa yhtymään toinen ja suomalaiseen seurakuntaan toinen. Se tuntuisi ylimääräiseltä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa, jossa joudutaan jo vakavasti etsimään säästökohteita seurakunnallisen toiminnan eri puolilta. Mahdollisen seurakuntayhtymän tiedottajan, jos sellainen palkataan, pitää hallita hyvin molemmat kotimaiset kielet. Taloushallinnon organisaatio Taloushallinnon organisaatiota uudistettaessa tulee ottaa huomioon ne muutokset, joita ns. Kipa (Kirkon palvelukeskus kirjanpitoa ja palkkahallintoa varten) seurakunnissa aiheuttaa. Seurakuntayhtymä on olemassa seurakuntien yhteisen talouden ja hallinnon hoitamista varten. Näihin asioihin paras pätevyys koulutuksensa pohjalta on talouspäälliköllä. Myös kiinteistötoimen talous- ja hallintoasiat kuuluvat luontevimmin hänen vastuualueeseensa. Talousjohtajalta ei voida karsia vastuuta ja valtaa aiheuttamatta samalla ongelmia seurakuntayhtymän operatiiviselle johtamiselle. Tästä syystä perustelut nyt ehdotetulle varsin radikaalille ja seurakuntayhtymien piirissä poikkeukselliselle uudistukselle pitäisi tuoda seurakuntan mielestä näkyvämmin esiin. Kiinteistötoimen organisaatio Organisaatiokaaviossa on seurakuntayhtymään osoitettu useita uusia työntekijöitä, onko tämä välttämätöntä? Seurakuntien organisaatioissa tulisi kirkon rakennemuutoksen yhä edelleen jatkuessa pyrkiä mieluummin keventämään hallintoon ja tukitoimiin liittyviä kuluja kuin kasvattamaan niitä. Ehdotuksessa ei näytetä lähdettävän liikkeelle tästä periaatteesta. Onko uudistuksen valmistelussa laskettu palkkakustannuksiin rakenneuudistuksesta aiheutuvia muutoksia? Yleistä Organisaatiokaaviot ja niihin liittyvät säännöt tulisi korjata vastaamaan kirkkolain ja kirkkojärjestyksen määräyksiä. Mahdolliset ristiriidat ja epäjohdonmukaisuudet säännöissä tulee poistaa. Seurakunta edellyttää, että ennen lopullisen päätöksen tekemistä ko. asiakirjat tulee tarkistuttaa kirkkolain kysymyksiin perehtyneellä henkilöllä. Päätöksen tekemisen jälkeen asiakirjat on alistettava ylemmän hallintoelimen tarkasteltavaksi voimassaolevien alistussääntöjen mukaisesti. Seurakunta edellyttää, että seurakuntayhtymässä päätetään ensin organisaatiokaaviosta ja seurakuntayhtymän johtamisesta. Vasta sen jälkeen suomalaisen seurakunnan on mahdollista antaa lausunto uusittavista ohje- ja johtosäännöistä.

11 Kokous 8/2012 Sivu 11 Seurakunta päättää hyväksyä työryhmän laatiman lausunnon Kirkkonummen seurakuntayhtymän organisaation uudistamisesta. Päätettiin esityksen mukaisesti.

12 Kokous 8/2012 Sivu Suomenlahden Meripuolustusalueen sotilaspastorin lausuntopyyntö Suomenlahden Meripuolustusalueen sotilaspastori Henri Kivijärvi on lähettänyt lausuntopyynnön koskien teologian maisterin tutkintoon kuuluvaa työssäoppimisjaksoa. Pyydetään yhteistä työssäoppimisjaksoa varuskunnan ja seurakunnan kesken. Kirkon Säädöskokoelma nro 105, Piispainkokouksen päätös pappisviran kelpoisuusvaatimukseksi hyväksyttävästä teologisesta tutkinnosta, mukaan pappisvirkaan kelpoistaa päätoiminen työssäoppimisjakso Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnassa. Tähän perustuen ei yhteistä harjoittelujaksoa seurakunnan ja varuskunnan kesken voida järjestää. Yllä olevaan Piispainkokouksen päätökseen viitaten seurakunta ei puolla teologian opiskelijoiden yhteistä työssäoppimisjaksoa varuskunnan ja seurakunnan kesken. Päätettiin esityksen mukaisesti.

13 Kokous 8/2012 Sivu Johtokuntien lausunnot taloudellisen jaoston pyytämistä säästötoimenpiteistä Liite aikuistyön, jumalanpalvelus-ja musiikkityön sekä nuorisotyön lausunnot Kokouksessaan , 59, seurakunta päätti pyytää johtokunnilta lausunnot taloudellisen jaoston esittämistä asioista Taloudellinen jaosto , 23, Seurakuntayhtymän talouden tervehdyttäminen 1. Säästökohteitten kartoittaminen 2. Tuottavan toiminnan/tulojen lisääminen 3. Kirkkonummen seurakuntien ja seurakuntayhtymän tulee käydä läpi toimintansa, henkilöresurssit ja tilat suhteutettuna toimintaan ja tulojen vähenemiseen. Sn Johtokunnat ovat jättäneet seurakuntalle säästösuunnitelmia ja lausuntoja talouden tervehdyttämisestä tulevien vuosien aikana. Lapsityön johtokunta on keskustellut (jk , 5 ) annetusta säästötavoitteesta. Lapsityössä 5 % säästötavoitteeseen ei päästä ilman palkkakulujen leikkausta. Toimintamäärärahoista pystytään enimmillään leikkaamaan n. 2 % osuutta vastaava summa. Lapsityön johtokunta esittää seurakuntalle, että mikäli työntekijöitä joudutaan lomauttamaan, lomautus koskisi kaikkia seurakunnan työntekijöitä. Vuoden 2013 talousarviosta on esim. diakoniatyön osalta jätetty yksi Viron leiri pois. Leirin nettokustannukset tekevät n euroa. Nuorisotyössä (varhais-, varsinainen ja erityisnuorisotyö) lyhennetään leirien pituuksia ja samalla korotetaan leirimaksuja. Lähetystyön johtokunta on huolissaan budjetin leikkauksista johtuvasta työn karsimisesta ja supistamisesta. Aikuistyön johtokunta katsoo, että perustoiminnasta on huolehdittava ja vapaaehtoistyötä tulee vahvistaa ja kehittää. Aikuistyön budjetti on nykyiselläänkin jo suhteellisen pieni, joten säästötkin jäävät pieniksi. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan lausunnossa korostetaan entistä huolellisempaa suunnittelua ja yhteistyötä eri työmuotojen kesken. Tulopuolelle pyritään saamaan esim. toimituksia maksullisiksi kirkkoon kuulumattomien osalta jne. Henkilöstöresurssit ja tilat on suhteutettava toimintaan ja tulojen vähenemiseen.

14 Kokous 8/2012 Sivu 14 Seurakunta keskustelee johtokuntien lausunnoista. Asia palautettiin valmisteluun Pyydetään lausunnot niiltä työaloilta, joilta sitä ei vielä ole.

15 Kokous 8/2012 Sivu Vuoden 2013 talousarvio ja tavoitesuunnitelmat Liite Talousarvio 2013 Liite Tavoitelomakkeet v Liite Vuoden 2013 talousarvioon toivottiin n. 5 % :n säästöjä. Kaikilta osin se ei ole onnistunut. Liitteenä talousarvio ja työalojen tavoitelomakkeet vuodelle Seurakunta keskustelee v talousarviosta sekä hyväksyy työalojen tavoitesuunnitelmat vuodelle Palautettiin valmisteluun.

16 Kokous 8/2012 Sivu Ilmoitusasiat Ilmoitusasioita ei ollut. Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi.

17 Kokous 8/2012 Sivu Espoon hiippakunnan hiippakuntafoorumi Espoon hiippakunnan hiippakuntavaltuusto järjestää hiippakuntafoorumin, jonka tarkoituksena on vahvistaa hiippakunnan identiteettiä, tarjota kohtaamispaikka ja vahvistaa hiippakuntavaltuuston työtä ja asemaa. Foorumiin kutsutaan jokaisesta Espoon hiippakunnan seurakunnasta yksi maallikko ja yksi pappisedustaja. Muut mukaan kutsutut ovat Espoon hiippakuntavaltuuston jäsenet, Espoon hiippakunnan kirkolliskokousedustajat, Espoon hiippakunnan piispa ja tuomiokapitulin edustajat. Seurakunta valitsee yhden maallikkoedustajan hiippakuntafoorumiin. Päätettiin tiedustella Johanna Lumijärven mahdollisuutta osallistua. Kirkkoherra keskustelee pappien kokouksessa papiston edustajasta.

18 Kokous 8/2012 Sivu Erityisnuorisotyönohjaajan valinta Erityisnuorisotyönohjaajan virka julistettiin auki edellisen erityisnuorisotyönohjaajan, Mika Siltalan, tultua valituksi johtavan diakoniatyöntekijän virkaan. Virka edellyttää erityisnuorisotyön erityiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen. Hakuaikana virkaan tuli yhteensä kuusi hakemusta. Yksi hakija veti hakemuksensa pois, neljä hakijaa oli pätevää kyseiseen virkaan. Nuorisotyön johtokunnan asettama haastattelutyöryhmä (Eila Korhonen, Seija Salminen, Juho Kajava ja Katri Rantanen) haastatteli kolme hakijaa: Jani Havumäki, Julia Rautanen ja Martiina Lahti. Nuorisotyön johtokunnan valitsema haastattelutyöryhmä esittää valittavaksi erityisnuorisotyönohjaajan virkaan Jani Havumäkeä. Ensimmäisellä varasijalla on Julia Rautanen ja toisella varasijalla on Martiina Lahti. Jani Havumäessä haastattelutyöryhmä arvostaa kokemusta, varmuutta, innovatiivisuutta, rauhallisuutta monipuolista työkokemusta, rohkeutta ryhtyä uusiin työtehtäviin ja ammattitaitoa. Seurakunta valitsee nuorisotyön johtokunnan haastattelutyöryhmän esityksestä erityisnuorisotyönohjaajan virkaan Jani Havumäen. Ensimmäiselle varasijalle valitaan Julia Rautanen ja toiselle Martiina Lahti. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikka on keskustan seurakuntatalo. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä RRL 6 :n mukainen rikosrekisteriote. Erityisnuorisotyönohjaajan virkaan valittiin Jani Havumäki. Ensimmäiselle varasijalle valittiin Julia Rautanen ja toiselle Martiina Lahti. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikka on keskustan seurakuntatalo. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä RRL 6 :n mukainen rikosrekisteriote.

19 Kokous 8/2012 Sivu Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistyksen avustusanomus Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistys on v perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka ylläpitää Veikkolan Impivaarantiellä olevaa Punaista tupaa. Tuvassa tarjotaan esiopetusta, kokopäiväistä hoitoa 6 vuotiaille sekä iltapäiväkerhotoimintaa 1 ja 2 luokkalaisille. Yhdistys anoo seurakunnalta toimintaansa tukea. Seurakunta ei myönnä tukea Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistyksen toimintaan. Päätettiin esityksen mukaisesti.

20 Kokous 8/2012 Sivu Lähetystyön johtokunnan anomus Lähetystyön johtokunta on päättänyt lahjoittaa Kirkkonummen kunnan uusille v aloittaville kunnanvaltuutetuille Raamatun. Johtokunta on pyytänyt Pipliaseuralta Raamattu/uusi apokryfikirjan tarjouksen ja anoo nyt seurakuntalta tarkoitukseen rahaa 433, 50 euroa. Seurakunta keskustelee Lähetystyön johtokunnan esityksestä. Seurakunta päätti, että mikäli lähetystyön johtokunta lahjoittaa Raamatut uusille kunnanvaltuutetuille, on niiden oltava käytössä oleva kirkko-raamattu ei uusi apokryfikirjat sisältävä malli. Johtokunta pyytää uuden tarjouksen ja palaa asiaan.

21 Kokous 8/2012 Sivu Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen Puheenjohtaja päättää kokouksen ja antaa valitusosoituksen KL:n 24. luvun mukaisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo ja antoi valitusosoituksen KL:n 24. luvun mukaisesti.

22 Kokous 8/2012 Sivu 22 Sisällys 92 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Kokouksen työjärjestys Rippikoululeirien maksujen korottaminen vuodelle Budjetin ylitys rippikoulutyön osalta v Diakoniatyöntekijä Pia Hosion vuorotteluvapaa-anomus Petri Palovaaran eroilmoitus luottamustehtävistä Kappalaisen viranhaltijan valinta Diakoniatyöntekijä Inkeri Saksan anomus osittaisesta hoitovapaasta Seurakuntan lausunto yhteiselle kirkkolle Kirkkonummen... 9 seurakuntayhtymän organisaation uudistamisesta Suomenlahden Meripuolustusalueen sotilaspastorin lausuntopyyntö Johtokuntien lausunnot taloudellisen jaoston pyytämistä säästötoimenpiteistä Vuoden 2013 talousarvio ja tavoitesuunnitelmat Ilmoitusasiat Espoon hiippakunnan hiippakuntafoorumi Erityisnuorisotyönohjaajan valinta Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistyksen avustusanomus Lähetystyön johtokunnan anomus Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen... 21

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 22.10.2012 Kokous 9/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 22.10.2012 klo 18.00 20.43 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Vierimaa Eino, varajäsen Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 22.4.2013 Kokous 3/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 22.4.2013 klo 18.00-19.50 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 4.6.2012 Kokous 6/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 4.6.2012 klo 18.00-21.00 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa, ilm. Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1 Kokous 2/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1 Kokous 3/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00-21.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija

Lisätiedot

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 24.2.2014 Kokous 1/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 24.2.2014 klo 18 20.35 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg Raija

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 1.2.2016 Kokous 1/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 1.2.2016 klo 18.00 19.00 Jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

Kokous 8/2013 Sivu 1

Kokous 8/2013 Sivu 1 9.12.2013 Kokous 8/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.12.2013, klo 18.00-19.40 Kokouksen aluksi oli ruokailu. Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo 14.10.2013 Kokous 6/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 14.10.2013, klo 18 20.30 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg

Lisätiedot

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1 25.10.2010 Kokous 6/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, 25.10.2010 klo 17 Jäsenet Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Hirvensalo Raija Hirvonen Eero Leinonen Anja Lemberg Raija

Lisätiedot

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 7.11.2011 Kokous 9/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 7.11.2011 klo 18.00-19.08 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Miettinen

Lisätiedot

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 29.2.2016 Kokous 2/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 20.45 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari poissa Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) Kokouspäivä Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, Takkahuone, Kisapolku 1, 27.3.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 2.6.2014 Kokous 5/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko, 2.6.2014 klo 18.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Korhonen Eila Lemberg Raija Seppänen Tarja Hirvonen

Lisätiedot

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 Posti Timo Elonsalo Raimo Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Mäki Anna-Riitta Nurminen

Lisätiedot

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 19.3.2012 Kokous 3/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 19.3.2012 klo 18.00-20.35 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja

Lisätiedot

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo 12.5.2014 Kokous 4/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, 12.5.2014 klo 18.00-19.30 Läsnä olevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18. Kokous 4/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.00 Paikalla Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Lumijärvi Johanna Miettinen Risto Nurminen Pirkko Elonsalo Raimo Rekola Merja Erkkilä

Lisätiedot

31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00

31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00 Kokous 5/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, klo 18.00 Kutsutut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila Tuija Miettinen

Lisätiedot

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa, ilm. esteestä Harinen Ari Hickey

Lisätiedot

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 Jäsenet Kutsutut varajäsenet Muut läsnä olevat Posti Timo, pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 1 Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2, Seurakunnantie 1, 12.12.2012 klo 16.30 Jäsenet: Höglund Lars-Henrik, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen John

Lisätiedot

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Miettinen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 1 (14) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 18.40 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Riihitammela Paavo Bäck Carl-Gustaf Lankia Eero

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 10.12.2012 Kokous 11/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko 10.12.2012, klo 17.30-20.00 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila Tuija Korhonen Eila

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hallintoelin Kokouspäivä 16.4.2012 Sivu 1 4/2012 Paikka ja aika 16.4.2012 klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 27.5.2013 Kokous 4/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 27.5.2013 klo 18.00-19.26 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20. Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen,

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) Kokouspäivä YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 29.4.2013 7/2013 Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4, Seurakunnantie 1, 29.4.2013 klo 19.00 - Jäsenet:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 18.4.2016 Kokous 3/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 18.4.2016 klo 18.00 20.05 Jäsenet Suni Hannu Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1 Kokous 5/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, klo 17.15 Jäsenet Posti Timo poissa Haukijärvi Eino paikalla Harinen Ari saapui noin klo 18 Hirvensalo Raija paikalla Hirvonen Eero paikalla

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.3.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19.

Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19. Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19.25 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1.2.2010 Kokous 1/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1.2.2010 Kokous 1/2010 Sivu 1 Kokous 1/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 17.30 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino jäsen x Hirvensalo, Raija

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1 Kokous 1/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 4, klo 18.00 Läsnä Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija Miettinen Risto Elonsalo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 7/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 7/2010 Sivu 1 Kokous 7/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo 17.15 Paikalla Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Erkkilä Pentti Leinonen Anja Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Preisfreund

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo 23.3.2015 Kokous 3/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, 23.3.2015 klo 18.00 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika Torstai 25.1.2018 klo 17.00 18.50 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot