Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mikkelin Nyrkkeilijät ry"

Transkriptio

1 Mikkelin Nyrkkeilijät ry Toimintasuunnitelma 2015 Johdanto Mikkelin Nyrkkeilijöiden tavoite on säilyttää kaikessa toiminnassaan saavutettu laatutaso ja säilyttää asemansa Suomen nyrkkeilyseurojen eturivissä. Junioritoiminta on yksi seuratoimintamme perustan kulmakivistä, jonka päätavoitteena on tarjota nuorille elämyksiä ja kasvun edellytyksiä nyrkkeilyn parissa. Tuomme selkeästi esille, että kilpaileminen ei ole pakollista eikä edellytys junioritoimintaan osallistumiselle, mutta huomioimme myös sen, että laadullisella juniorityöllä ja kannustuksella pystymme tarjoamaan nuorille oivan mahdollisuuden kilpailu-uran luomiseen seurassamme. Otteluryhmässä kilpailemisen valinneille urheilijoille tarjoamme ammattitaitoista nyrkkeily- valmennusta ja menestymisen mahdollisuuden vähintään kansallisen tason kärkisijoilla. Aikuisten kunto- ja harrastenyrkkeilyn avulla tarjoamme nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille erittäin monipuolisen valikoiman virkistysliikuntaa näiden kurssien parissa. Laadukkaaseen ohjaus- ja valmennustoimintaan panostamalla pyrimme pitämään harrastajajoukon pysyvästi tyytyväisinä ja sitä kautta ylläpitämään seuran jäsenmäärän nykyisellä tasolla. Hallinnon saralla seuran johtokunnasta kytkeytyy aktiivinen toimintayhteys Suomen Nyrkkeilyliiton luottamustehtäviin sekä Kamppailuinstituutti Mikkeli ry:n johtokuntaan ja sitä kautta WISA- areenan hallinnointiin. Varainhankinnan tulokset koostuvat ensisijaisesti jäsenkunnan suorittamista jäsen- ja salimaksuista sekä järjestämiemme Topi Rytkösen muistokisojen, Kultahanskaturnauksen sekä MiNy-Kampparit Uutiset jäsenlehden yhteydessä solmittavien kaupallisten yhteistyö- ja tukisopimuksiin. MiNy Nuori Suomi Sinettiseurana MiNy tekee laadukasta työtä nuorisourheilun eteen, josta Nuori Suomisinetti on osoituksena aktiivisesta toimimisesta lasten ja nuorten parissa. Sinetti velvoittaa seuraa toimimaan Nuori-Suomi kriteerien mukaisesti luomalla yhteiset pelisäännöt ja seuraamalla, että ne myös käytännössä toimivat. Panostamme jatkossakin laadukkaan nuorisotoiminnan osaamiseen ja lisäämiseen seurassa. Tavoitteemme on hyödyntää tehokkaasti Valo ry:n valtakunnallista materiaalia ja toimintatapoja liikunnan ilon edistämisessä. Tammikuussa suoritetaan Sinettiarviointi, jossa SNL ja ESLI tulevat arvioimaan seuran toimintaa ja kehittymistä. Tarkoituksena on käydä läpi kuinka Sinettikriteerit ovat täyttyneet ja kuinka MiNy jatkossakin noudattaa Sinettistatuksen mukaista toimintaa.

2 Koulutustoiminta Tavoitteenamme on saavuttaa SNL:n koulutusohjelmien mukaiset pätevyydet kaikille kunto- ja harrastenyrkkeilystä, juniorivalmennuksesta ja nyrkkeilyvalmennuksesta vastaaville ohjaajille ja valmentajille. Koulutuksiin osallistutaan osaamistarpeiden pohjalta ja koulutuksiin osallistuminen kustannetaan täysimääräisesti seuran varoista. Myös seuratoiminnan eri osa-alueiden henkilöstöä suunnataan tarvittaviin koulutuksiin. Seurakoulutusta täydennetään osallistumalla SLU:n Koulutuspuun koulutusosioihin. Erikseen huomioidaan juniorivalmentajakoulutus, johon pyritään osallistumaan sinettiseurahankkeen tuoman maksuttoman koulutuspaikan myötä. Kilpanyrkkeily Kilpailunyrkkeilyyn siirtymiseen helpottamiseksi junioreiden harrasteryhmä: Ottelunyrkkeilyn jatkuvuuden takaamiseksi järjestetään kilpanyrkkeilyn lisäksi junioreille oma harrasteryhmänsä, johon voi liittyä kesken kauden. Harrasteryhmässä opetetaan nyrkkeilynperusteita ja yleistaitoa. Jos harrastajan koetaan tarpeeksi kehittyneen ja juniorilla on itsellään haluja, voidaan hänet siirtää kilpailuryhmään ja mahdollisesti myös kilpailemaan. Ryhmän on tarkoitus pienentää tasoeroja aloittelevan ja kokeneemman treenaajan välillä ja pienentää suoraan kilpailuryhmään liittymisen kynnystä. Junioriharrasteryhmä treenaa kahdesti viikossa (ma, ke). Valmentajat: Jarkko Laine, Vintte Viitanen ja Timi Juutilainen. Ottelunyrkkeily: Kilpailuun tähtäävän ottelunyrkkeilyn tärkeimmät tavoitteet ovat kilpailijamäärän lisääminen ja nykyisen kilpailija-aineksen kehittäminen ja kilpailukokemuksen hankkiminen. Vastuuvalmentaja on Panu Immonen ja muut valmentajat ovat Vintte Viitanen ja Jarkko Pitkänen Tavoitteet perusharjoittelun kehittämiseksi: - Harjoitukset ma la - Yhteistyö paikallisten seurojen kanssa. - Yhteistyö urheiluakatemian kanssa- Yhden valmentajan rekrytointi kilpanyrkkeilyyn. - Valmentajien lisäkouluttaminen. Tavoitteet kilpailutoiminnan kehittämiseen: - Ryhmän kilpaileminen säännöllisesti koko kauden ajan uutta kilpanyrkkeilijää. - sijoitus viiden parhaan seuran joukossa mestaruuskisoissa. - Saada kilpailijoille kokemusta kansainvälisistä kehistä.

3 Kilpailusuunnitelma 2015 Kuukausi Kilpailu Aika ja paikka Joukkue Kustannukset Tammikuu kv. TR Mikkeli kaikki 700 Helmikuu Poikien TUL turnaus Ruskiksen skabat Olympiakinnas tai kv.turnaus Lahti Helsinki Tallinna tai Venäjä Maaliskuu Ruskiksen skabat Helsinki Huhtikuu Nuorisonyrkkeilypäivät kv.turnaus ulkomailla Nääsnyrkkeilyt avoin Tampere 4+1+2i Toukokuu Pirkkaturnaus EM B-juniorit EM valmentava leiritys Tampere Kesäkuu Kisiksen leiri Raasepori Heinäkuu Elokuu kv. leiritys avoin 1 Syyskuu Nääsnyrkkeilyt kvturnaus Tampere? Lokakuu Kultahanskat SMkisat A ja B HSK Box Cup Mikkeli Lahti Tanska kaikki Marraskuu Nääsnyrkkeilyt kv. turnaus Tampere? Joulukuu Ruskiksen skabat Helsinki Yhteensä 9600 Otteluryhmän kilpailusuunnitelma tarkistetaan puolivuosittain. Se käsitellään johtokunnassa ja nyrkkeilijöitä kilpailutetaan hyväksytyn ohjelman mukaisesti. Kilpailusuunnitelma suhteutetaan käytettävissä oleviin varoihin. Omat kilpailut Vuoden aikana järjestämme Rantakylän Urheilutalolla kansainväliset Topi Rytkösen muistokilpailut sekä myöhemmin syksyllä kansallisen Kultahanskaturnauksen lokakuussa.

4 Kunto- ja harrastenyrkkeily sekä terveysliikunta Pyrimme vastaamaan kunto- ja harrastenyrkkeilyn palveluilla yhteiskunnan asettamiin terveysliikunnallisiin haasteisiin. Kursseillamme noudatetaan lajinomaisilla harjoitteita ja niillä pyritään edistämään harrastajiensa hyvinvointia sekä terveyttä sekä kasvattamaan pysyvästi lajin harrastajien lukumäärää seurassamme. Kuntonyrkkeily on terveysliikuntaa parhaimmillaan. Kuntonyrkkeilyharjoituksissa voidaan huomioida harrastajan rajoitteet ja teettää kuntoilua jokaiselle yksilöllisesti. Vaihtelevilla ja monipuolisilla treeneillä pyrimme kasvattamaan pysyvästi lajin harrastajien lukumäärää seurassamme. Vuonna 2015 alkeisryhmä jatkaa puolen vuoden pituisena kurssina, jonka jälkeen harrastajilla on mahdollisuus siirtyä yleisryhmiin. Alkeisryhmän harjoitukset ovat kerran viikossa maanantaisin. Kaksi yleisryhmää harjoittelee edelleen kaksi kertaa viikossa. Yleisryhmän A harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin. Perjantaisin ryhmä harjoittelee yhdessä aikuisten harrasteryhmän kanssa ja ryhmien vetovastuu on harrasteryhmän ohjaajilla. Yleisryhmä B harjoittelee tiistaisin ja torstaisin. Kuntonyrkkeilyn vastuuhenkilöinä toimivat Marika Forselius ja Maria Turunen. Muita ohjaajia ovat Anu Tiitinen, Arja Hulkko, Riikka Vesanka, Liisa Koskenalho, Sanna Mönkkönen ja Pia Forselius. Uusia ohjaajia pyritään rekrytoimaan myös vuoden 2015 aikana. Tavoitteena on saada kaksi uutta ohjaajaa. Ohjaajien tukemisen ja jaksamisen tukipilari on koulutuspäivät. Kilpanyrkkeilyharrastajien ja valmentajien pitämistä koulutuspäivistä ohjaajat saavat paljon vinkkejä omaan osaamiseen ja toisten ohjaamiseen. Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää vuosittain kuntonyrkkeilytapahtuman mistä on tullut tärkeä koulutustapahtuma ohjaajille. Vuonna 2015 tapahtuma järjestetään Oulussa tai Rovaniemellä. Yhteistoimintaa on kehitetty muiden paikkakuntien nyrkkeilyseurojen ohjaajien kanssa ja yhteisissä harjoituksissa Wisa-areenalla on ollut osallistujia kuudesta eri seurasta. Vuoden 2015 aikana yhteistoimintaa jatketaan ja yhteisiä harjoituksia pyritään järjestämään meillä Mikkelissä sekä yhteistoimintaan osallistuvien seurojen omilla saleilla. Syksyllä 2015 pyritään järjestämään perinteinen maraton kuntonyrkkeilypäivä yhteisenä harrastajille ja ohjaajille, tapahtuman yhteydessä pidetään myös salilla pikkujoulut. Kunto- ja ottelunyrkkeilyn välimuotona tarjotaan edelleen aikuisten harrastenyrkkeilyä kahdesti viikossa Vintte Viitasen ja Jarkko Laineen ohjauksessa. Kunto- ja harrastenyrkkeilyn kurssituotot vaikuttavat merkittävällä tavalla seuramme varainhankintaan ja on syytä muistaa, että kurssien hyvä laadullinen toteutus parantaa erinomaisesti nyrkkeilyn mainetta kamppailu-urheilulajina. Nuorisotoiminta ja Nyrkkeilykoulu Lasten ja nuorten toiminta on yksi tärkeä painopiste seuran toiminnassa. Tavoitteena on tarjota monipuolista kamppailuharrastusta nuorille ja tehdä laadukasta työtä aikuisiän menestymisen mahdollistamiseksi.

5 Nuorisotoiminnan tulee olla toimintailmeeltään kannustavaa ja iloista tarjoamalla erilaisia liikunnallisia virikkeitä ja tapahtumia nyrkkeilyn harjoittelun ohella. Tällä toiminnan positiivisuudella pyrimme estämään osaltaan drop outin nyrkkeilyn tai yleensä liikunnan parista. Nuorisotoiminnan laadun takaamiseksi seura toimii sinettiseuratoiminnan ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti vuonna Pidämme vähintään 2 vanhempainiltaa (kevät ja syyskausi), jossa käydään läpi vuorovaikutteisesti, mitä osa-alueita meidän täytyy vielä parantaa ja kehittää. Panostamme vuonna 2015 kouluyhteistyöhön ja tavoitteena on tarjota koulujen liikuntatunteja pidettäväksi joko Wisa-areenalla tai kouluissa paikan päällä. Vastuuvalmentajana kouluprojektissa on Vintte Viitanen apunaan seuran juniorinyrkkeilijöitä. Nyrkkeilystä kiinnostuneet nuoret voivat aloittaa milloin tahansa lajin harrastamisen Junioreiden harrasteryhmässä, jossa harjoitukset on kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ohjaajina toimivat Jarkko Laine ja Timi Juutilainen. Olemme myös sopineet yhteistyöstä maahanmuuttajaryhmien kanssa ja aina uusien ryhmien alettua Mikkelissä, kutsumme heidät Wisa-areenalle liikuntatunneille ja sitä kautta ohjaamaan kunkin iän mukaisiin harrastusryhmiin. Järjestämme joka syksy Nyrkkeilyn peruskurssin, jossa tavoitteenamme on saada uusia harrastajia mukaan vähintään 20 henkilöä. Kohderyhmänä on 9-14 vuotiaat pojat ja tytöt. Kurssin tavoitteena on opetella nyrkkeilyn perustekniikkaa ja kehittää liikunnallisia perusvalmiuksia. Nyrkkeilyn peruskurssin jälkeen harrastajat sulautetaan muihin harjoitusryhmiin joulukuun aikana. Syksyllä 2014 aloittamamme Lasten liikuntaleikkikoulu on suunnattu 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminta jatkuu kevääseen saakka nykyisellään ja tavoitteena on kehittää tästä ryhmästä laajempi kokonaisuus Suomen Nyrkkeilyliiton Nuorisovaliokunnassa suunnittelemalla yhteisellä valtakunnallisella mallilla Vekara boxing. Leiritoiminta Seuramme menestyneet ottelijat käyvät Suomen Nyrkkeilyliiton järjestämillä leireillä, yleensä kutsuttuna. Tämän lisäksi tavoitteena on järjestää kesällä 2015 valtakunnallinen nuorten leiri Mikkelissä, paikkana Wisa-areena ja Visulahti. Muut tapahtumat MiNy on mukana useissa tapahtumissa vuoden 2015 aikana. Johtokunnassa tavoitellaan etupainotteista tekemistä ja seuraamme aktiivisesti tulevia tapahtumia, joihin voimme tuoda omaa osaamista ja kamppailulajin iloa. Tammikuussa ja elokuussa ennen syksyn uusia kursseja järjestetään Wisa Fight-tapahtuma, jossa tavoitteena on tuoda esille areenan monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. MiNy on aktiivisessa roolissa tapahtuman järjestelyissä ja kantaa oman panoksensa kokonaisvastuusta. Olemme perinteisesti olleet syyskuun alussa mukana ESLI:n järjestämässä toritapahtumassa. Panostamme vuonna 2015 omaan lajiesittelyyn ja värikkääseen ohjelmaan. Tavoitteena on myös järjestää hyvä lajinäytös/ottelutapahtuma kerran vuodessa Mikkelin keskeisellä paikalla Kauppakeskus Stellassa.

6 Tuomaritoiminta Kansainvälisinä AIBA tuomareina jatkavat edelleen Paavo Ollikainen 2.Star, sekä uusina v.2014 AIBA 1.Star arvoon tasonsa korottaneet Harri Juutilainen ja Jarkko Laine. Kansallisina 2. luokan kehä- ja arvostelutuomareina jatkavat edelleen Hannu Laitsaari, Tuija Toivakainen, Harri Penttilä, Matti Ruokoski, Olli Miettinen, Timo Laasonen ja Heikki Hokkanen, josta ryhmästä on tavoitteena saavuttaa ainakin yksi tasoluokan korotus. Vuoden 2015 aikana tuomareillamme on tavoitteena osallistua kaikkiin itse järjestämiimme kilpailuihin. Lisäksi tuomarimme kiertävät aktiivisesti kilpailijoidemme mukana kotimaassa järjestettävissä kilpailuissa. Järjestö-, viestintä- ja tiedotustoiminta Seuran johtokunnan tehtävänä on seuran edunvalvonta sekä pyrkimys kehittää aktiivisesti Kamppailuinstituutti Mikkeli ry:n johtokunnan toimintaa. Seura kehittää edelleen yhteistä harjoitustilaa jäsenseurojen yhteisen edun mukaisesti. Seuran edustajina johtokunnassa ovat Jarkko Pitkänen ja Harri Juutilainen. Toimimme edelleen näkyvästi Suomen Nyrkkeilyliiton luottamustehtävissä. Jarkko Pitkänen toimii Nyrkkeilyliiton päävalmentajana ja Harri Juutilainen toimii liiton Nuorisovaliokunnan puheenjohtajana. Johtokunnan jäsenten tehtävät ja muut perustettavat toimikunnat toteutetaan laadittujen yksityiskohtaisten tehtävänkuvausten mukaisina. Panostamme jokaisen henkilökohtaisen osaamisen hyödyntämiseen ja luomme tehokkaan tiimin seuramme eteenpäin viemiseksi. Viestinnän kehittämisprojekti jatkuvalla tiellä Vuonna 2015 panostamme edelleen kotisivuihimme sekä parempaan ja laadukkaampaan viestintään. Tavoitteemme on parantaa kotisivujen ylläpitämistä ja niiden kautta tapahtuvaa tiedottamista sekä viestittää jatkuvasti päivän polttavista asioista Ajankohtaista osiossa. Päätiedotuskanavana jatkamme Facebook ryhmälle tiedottamista. Mikkelin Nyrkkeilijöillä on imua, ja olemme erityisen tyytyväisiä, että useat kuntonyrkkeilijät ja harrasteryhmän harrastajat ovat löytäneet MiNy:n viestintäkanavan omakseen. Lisäksi meillä on FB seuraajia ympäri Suomea sekä ulkomailla asti. Jatkuvasti ajan tasalla olevat kotisivut ovat myös julkisuuskuva seurastamme ulkoisille tahoille, eli tulemme niihin jatkossakin panostamaan. Myös MiNy:n järjestämistä uusista kursseista tiedottaminen ja ilmoittautumiset niihin tapahtuvat kotisivuillamme olevien linkkien kautta. Vuonna 2015 panostamme edelleen Länsi-Savon nettiuutisointiin Sporttiareenan kautta. Tavoitteemme on vuoden 2015 aikana luoda seuralle viestintästrategia, jossa kehitämme erityisesti sosiaalisen median hyödyntämistä sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä (FB, Twitter, WhatsApp ja YouTube). Toteutamme seuran esittelyvideon

7 laajasta lajitarjonnastamme ennen syyskauden alkua ja tutkimme MiNy:n logon muokkaamista nykyaikaisempaan muotoon. Lisäksi osallistumme Kamppailija ei kiusaa valtakunnalliseen kampanjaan ja tavoittelemme seurallemme omaa videotervehdystä kevään 2015 aikana. Sponsorointi ja yhteistyöasiat Kaupallisten yritysten taloudellinen tuki on välttämätön edellytys nykyisen laajuuden säilyttämiseksi kilpailutoiminnassamme. Vuonna 2015 jatkamme Osuuskauppa Suur-Savon kanssa laajaa yhteistyötä, jossa he tukevat seuramme toimintaa taloudellisesti merkittävällä panostuksella. Toisena yhtä merkittävä pääyhteistyökumppanimme on Suur-Savon Osuuspankki, jonka kanssa jatkamme yhteistyösopimuksella edellisten vuosien tapaan myös kaudelle Lisäksi meidän on etsittävä lisää tukijoita, on saatava mukaan paikallisia yrityksiä, joiden taloudellinen tuki järjestämiemme julkaisujen kautta, mahdollistaa MiNy:lle kehittymisen tien ja turvaa seuran toiminnan kilpailumenestyksen jatkuvuuden. Panostuksen kohteita vuodelle Aktiivinen, yhteistyökykyinen ja rohkea verkostojen rakentaja - Yhteistyön tiivistäminen SNL:n kanssa - Yhteistyön tiivistäminen muiden nyrkkeilyseurojen kanssa - Yhteistyön tiivistäminen ja yhteismarkkinointi Wisa-areenan lajien kanssa (KIM ry) - Yhteistyön laajentaminen muiden urheiluseurojen, koulujen, vanhempien, kunnan, ESLI:n ja alueen yritysten kanssa - Uusien yhteistyömuotojen innovaatiot - Hankkeisiin osallistuminen ja niihin panostaminen - Uusien harrastusmahdollisuuksien synnyttäminen Yhteenveto Toimintamme laadukas taso on kovan seuratyön tulos. Laadun ylläpitäminen edellyttää jatkossakin, että pyrimme huolehtimaan erityisesti seura-aktiiviemme jaksamisesta sekä hyvän yhteishengen säilymisestä kaikessa toiminnassamme. Yhdessä jatkamme seuratoiminnan monipuolistamista ja etsimme eri keinoja kehittymisen turvaamiseen. Tavoitteenamme on tuottaa nyrkkeilyn saralla laadukasta harjoitus- ja valmennustoimintaa sekä hyvin toimivia kilpailutapahtumia. Tiedostamme, että kehitystyöhön on panostettava jatkuvasti. Olemme jatkuvan parantamisen tiellä. Seuran menestys saavutetaan seuratyöllä. Johtokunta

Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Mikkelin Nyrkkeilijät ry Toimintasuunnitelma 2014 Johdanto Mikkelin Nyrkkeilijöiden tavoite on säilyttää kaikessa toiminnassaan saavutettu laatutaso ja säilyttää asemansa Suomen nyrkkeilyseurojen eturivissä.

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Hokkanen toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja avasi kokouksen

1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Hokkanen toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja avasi kokouksen MIKKELIN NYRKKEILIJÄT RY SYYSKOKOUS 15.12.2011 WISA-AREENA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Hokkanen toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja avasi kokouksen 2 Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Mikkelin Nyrkkeilijät ry Toimintasuunnitelma 2016 Johdanto Mikkelin Nyrkkeilijöiden tavoite on säilyttää kaikessa toiminnassaan saavutettu laatutaso ja säilyttää asemansa Suomen nyrkkeilyseurojen eturivissä.

Lisätiedot

Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Mikkelin Nyrkkeilijät ry Toimintasuunnitelma 2019 Johdanto Mikkelin Nyrkkeilijöiden tavoite on säilyttää kaikessa toiminnassaan saavutettu laatutaso ja säilyttää asemansa Suomen nyrkkeilyseurojen eturivissä.

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013

Toimintakertomus 2013 Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Toimintakertomus 2013 1. Yleiskatsaus vuoteen 2013 Vuosi 2013 oli seuratoiminnassamme 76. työntäyteinen toimintavuosi. Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Lisätiedot

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Toimintakertomus 2011 1. Yleiskatsaus vuoteen 2011 Vuosi 2011 oli seuratoiminnassamme 74. työntäyteinen toimintavuosi. Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Lisätiedot

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi

Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Toimintakertomus 2012 1. Yleiskatsaus vuoteen 2012 Vuosi 2012 oli seuratoiminnassamme 75. työntäyteinen toimintavuosi. Juhlavuosi sisälsi paljon

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014

Toimintakertomus 2014 Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Toimintakertomus 2014 1. Yleiskatsaus vuoteen 2014 Vuosi 2014 oli seuratoiminnassamme 77. työntäyteinen toimintavuosi. Mikkelin Nyrkkeilijät ry

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Toimintakertomus 2017

Toimintakertomus 2017 Mikkelin Nyrkkeilijät ry Vuodesta 1937 nyrkkeilyn hyväksi Toimintakertomus 2017 Vuosi 2017 oli seuratoiminnassamme 80. työntäyteinen toimintavuosi. Mikkelin Nyrkkeilijät ry on asettanut seuratoimintansa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio Budokwai ry Karate Junioritoiminnan kriteerit ja toimintalinja 2016 2018 Sisällysluettelo 1. Seuran nuorisotoiminta 3 2. Seuratoiminnan visio 3 3. Eettiset linjaukset 4 4. Toiminnan tavoitteet 5 5. Käytännön

Lisätiedot

Nuorisovaliokunta. Ajankohtaiskatsaus SUOMEN NYRKKEILYLIITTO FINNISH BOXING ASSOCIATION AFFILIATED TO THE AIBA 1946 PERUSTETTU 1923 FOUNDED

Nuorisovaliokunta. Ajankohtaiskatsaus SUOMEN NYRKKEILYLIITTO FINNISH BOXING ASSOCIATION AFFILIATED TO THE AIBA 1946 PERUSTETTU 1923 FOUNDED Nuorisovaliokunta Ajankohtaiskatsaus Kysely seuroille tuloksia Junioriharrastajamäärät ovat selvässä laskussa ja meidän on syytä asettaa pidemmän tähtäimen panostuksia, jotta saamme käyrät toiseen suuntaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

SEURA. Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? RYHMÄ YKSILÖ YHTEISÖLLISYYS HARJOITTELEMINEN YKSILÖLLISYYS KILPAILEMINEN OHJAAMINEN VIESTINTÄ

SEURA. Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? RYHMÄ YKSILÖ YHTEISÖLLISYYS HARJOITTELEMINEN YKSILÖLLISYYS KILPAILEMINEN OHJAAMINEN VIESTINTÄ Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? SEURA YHTEISÖLLISYYS JA YKSILÖLLISYYS RYHMÄ YKSILÖ HARJOITTELEMINEN JA KILPAILEMINEN Omien motiivien mukaista kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa VIESTINTÄ

Lisätiedot

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015 1 TEAM FINCHEVAL RY 2 JOHDANTO Toimintalinja on laadittu Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisohjelman mukaisesti vuodelle 2015. Toimintalinjasta käy ilmi asioita, jotka ovat seurallemme tärkeitä ja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA Kirjan ja ruusun päivä 8.5. Elannon Isku - Vantaan kevätnäytös 15.5. Suomen Voimistelupäivät 8.-10.6. Svolin

Lisätiedot

Sinettiseura uudistus etenee

Sinettiseura uudistus etenee Sinettiseura uudistus etenee Sinettiseurojen uusien kriteerien osa-alueet Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa organisointi ja toimintaperiaatteet osaamisen kehittäminen viestintä

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA Suomen mestaruuskilpailut 1.-2.3. Espoo Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 8.-9.3. Tanska Luokkanousukilpailut

Lisätiedot

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5 Uudistuneet Sinettiseurakriteerit versio 5 Liikunnallinen elämäntapa Urheilijan polku Liikkujan polku Sinettiseurakriteerit Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa Organisointi ja toimintaperiaatteet

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Suomen Taekwondoliiton strategia 2012-2016 Sisällys

Suomen Taekwondoliiton strategia 2012-2016 Sisällys Suomen Taekwondoliiton strategia 2012-2016 Sisällys 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Visio 2016... 2 3 Huippu-urheilustrategia... 3 3.1 Yleistä... 3 3.2 Toiminnan tavoitteet... 3 3.3 Huippu-urheilustrategian arviointi...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Seurakehitys SJAL:ssa Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Sisältö SJAL:n seurakehitysohjelmasta Kokemuksia oman seuran analyysista Artemis Laatujärjestelmä seuroille? SJAL:n

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Kriteerit jakautuvat peruskriteereihin ja laatukriteereihin. Peruskriteerit luovat seuran tavoite- ja tahtotilan, jotka toteutuvat laatukriteerien toimenpiteiden

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER GT Teamit 2016-2017 RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER Grani Tenniksen valmennuskokonaisuus - Pelaajan polku GT Tennis- ja mailapelikoulu Esikouluikäisille ja 1-3 -luokkalaisille Ohjaajakoulutukset

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2016-2017 UVL:n organisaatio Ohjaajat ja Valmentajat Valmentajatiimi Jumppakummit Nuorisoklubi Kilta Johtokunta UVL:n toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015

Toimintasuunnitelma 2015 Toimintasuunnitelma 2015 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2014 Terveyttä edistävä Vapaaehtoistyötä arvostava TNV:n arvot ja visio Ihmisläheinen ja positiivinen Luotettava ja osaava VANTAAN KAUPUNKI/ LIIKUNTAPALVELUT JÄSENET OHJAAJAT Valo,

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

KANGASALAN MELOJAT RY

KANGASALAN MELOJAT RY KANGASALAN MELOJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 TOIMINTA-AJATUS Vuonna 1946 perustettu Kangasalan Melojat ry on melonnan yleisseura. Seuran tavoitteena on edistää melonnan

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

Tuusulan Tennisseura ry. Vanhempainilta 13.9.2011

Tuusulan Tennisseura ry. Vanhempainilta 13.9.2011 Tuusulan Tennisseura ry Vanhempainilta 13.9.2011 OHJELMA 17.30 Avaus ja käytännön asiat TTS:ssä 17.40 Tenniskoulumalli ja Nuori Suomi 18.00 Yleistä valmennuksesta ja uuden minitenniskentän esittely 18.30

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueohjelma

Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelman tavoitteet Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään 3 pelaajaa/ikäluokka 3 kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen Kilpailla

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry järjestää jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia ja erilaisia kursseja. Yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE

KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE Lasten ja nuorten harrasteryhmät Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Rasti-Nokia. Kehityspolku lasten ja nuorten laatuseuraksi Pasi Isokallio Marika Pakarinen

Rasti-Nokia. Kehityspolku lasten ja nuorten laatuseuraksi Pasi Isokallio Marika Pakarinen Rasti-Nokia Kehityspolku lasten ja nuorten laatuseuraksi 27. -28.1.2018 Pasi Isokallio Marika Pakarinen Seuran perustiedot Perustettu 1995 Keskisuuri kasvattaja- ja harrasteseura Jäseniä n.230 kpl Lapsia

Lisätiedot

Vanhempainilta 22.1.2015

Vanhempainilta 22.1.2015 Vanhempainilta 22.1.2015 Tapanilan Erä Nyrkkeily Tapanilan Erä saavuttanut lukuisia Suomen mestaruuksia ja jopa olympiamitaleja. Northern Stars tiimin perustajaseura (MiNy, PoNS) N. 220 jäsentä Kilparyhmä

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

SUOMEN TAEKWONDOLIITON STRATEGIA 2017-2020 VALMISTELU KYSELYN TULOKSIA. - Kysely seuroille. - Kysely valmentajille

SUOMEN TAEKWONDOLIITON STRATEGIA 2017-2020 VALMISTELU KYSELYN TULOKSIA. - Kysely seuroille. - Kysely valmentajille SUOMEN TAEKWONDOLIITON STRATEGIA 2017-2020 VALMISTELU KYSELYN TULOKSIA - Kysely seuroille - Kysely valmentajille Seurojen kysely Vastauksia 17 seurasta (kokonaisjäsen määrä 64 seuraa) Budokwai Taekwondo,

Lisätiedot

Seurafoorumi Tampere

Seurafoorumi Tampere Seurafoorumi 2018 Tampere 25.-26.7.2018 Ohjelma Keskiviikko 25.7. klo 12.00 seminaarin avaus klo 12.15 Tennisliiton ajankohtaiskatsaus klo 13.15 Tennisliiton jäsenmaksu-uudistus klo 13.45 antidopingtyö

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - EMK / zoom - EMK - EMK - Vihreät - Sininen - Punainen - EMK juniorit - ZOOM - zoom8 - EMK

Lisätiedot

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2 (5) 1. Yhdistystoiminta 2. Junioritoiminta 3. Aikuiset Tavoitteenamme vuodelle on edelleen pystyä muokkaamaan ja sopeuttamaan toimintaamme toimintaympäristömme muutosten mukaan. Tätä

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 30.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2018 30.4.2019 1. YLEISTÄ - Ollaan mukana alueellisen yläkoululeiritystoiminnan

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 4.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2016 30.4.2017 1. YLEISTÄ - yhteistyötä kehitetään Jämi Keskuksen kanssa alue-

Lisätiedot

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA 2008

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA 2008 OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA 2008 SISÄLLYSLUETTELO... 1 SISÄLLYSLUETTELO... 2 Toimintalinjan runkosuunnitelma...3 Oushinkan Ry:n visio... 3 Eettiset linjaukset...3 Seuratoiminnan tavoitteet 2008... 4 Käytännön

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Pyhtään Naisvoimistelijat ry 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURAN TOIMINTATAVOITTEET... 3 3. TOIMINNAN KESKEISET HAASTEET...

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2018-2022 Suomalaisen jääkiekon strategia 2018-2022: PÄÄMÄÄRÄ Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen ARVOT Kunnioitus Yhteisöllisyys Hauskuus Erinomaisuuden tavoittelu

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry Suomen Cheerleadingliitto ry KOULUTUKSET 2016 Apuohjaajakoulutus - UUTUUS! 23.1. Helsinki, 20.2. Tampere, 12.3. Oulu, 6.8. Seinäjoki Active Cheer ohjaajakoulutus 9.1. Jyväskylä, 16.1. Pori, 6.2. Helsinki,

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2008 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2008-31.8.2009 KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran toiminnan pääpaino on kilpailullisen

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi 1 SISÄLTÖ JOHDANTO. 3 RATSASTUSSEURAN VISIO... 4 RATSASTUSSEURAN ARVOT... 4 RATSASTUSSEURATOIMINNAN TAVOITTEET... 5 KÄYTÄNNÖN TOIMINTA JA PERIAATTEET... 5 Vakiintunut vuosittainen toiminta... 5 Seuran

Lisätiedot

JPA Valmennusohjelmat

JPA Valmennusohjelmat JPA Valmennusohjelmat Tasot 1 3 & harrasteryhmä 2015 Ympärivuotinen ilmoittautuminen NORDCENTER on Suomen johtava nuorten golfvalmennuskeskus, jonka toiminnan kulmakivet ovat korkeatasoinen valmennustoiminta,

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2017-2018 Seuran organisaatio Johtokunta Kilta Valmentajat Ohjaajat Nuorisoklubi Jumppakummit Seuran toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät Aikuisten

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki Paikallistoiminta vuonna 2017 Vuonna 2014 karateliitto aloitti strategiansa linjassa paikallistoiminnan kehittämisen. Karateliitto hakee paikallisia yhteistyökumppaneita eripuolilta Suomea hyvän toiminnan

Lisätiedot

SEURATUKI JA ESR -AVUSTUKSET

SEURATUKI JA ESR -AVUSTUKSET SEURATUKI JA ESR -AVUSTUKSET Järjestöpäivät Rantasipi Aulanko, Hämeenlinna Kulttuuriasiainneuvos Mirja Virtala 24.9.2008 Opetusministeriön liikuntayksikkö OPETUSMINISTERIÖ 1 ESR VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISOHJELMA

Lisätiedot

Lapsen ja nuoren hyvä päivä liikkuen ja urheillen

Lapsen ja nuoren hyvä päivä liikkuen ja urheillen Lapsen ja nuoren hyvä päivä liikkuen ja urheillen Selvityksen mukaan 5-12 vuotiaana 86 % urheilijoista harrasti 3-6 eri urheilulajia. Suomen Olympiakomitean Huippu-urheilun muutosryhmän kartoitus huippuurheilumenestykseen

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA 2009-2011 SISÄLLYSLUETTELO Toimintalinjan runkosuunnitelma...3 Oushinkan Ry:n visio...3 Eettiset linjaukset...3 Seuratoiminnan tavoitteet 2009-2011...4 Käytännön toimintatapoja...5

Lisätiedot

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät 29.11.2017 1 Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran toiminnan toteuttamiseen

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Tuusulan Luistelijat ry / Strategia 2012-2015

Tuusulan Luistelijat ry / Strategia 2012-2015 Tuusulan Luistelijat ry / Strategia 2012-2015 Strategian tavoitteena on selkeyttää ja fokusoida seuran toimintaa. Se on tulevaisuuden rakentamisen työväline. Strategia on työstetty ryhmässä, jonka jäseniä

Lisätiedot

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013 JOUKKUEEN- JOHTAJA JOUKKUEENJOHTAJA Seuratoiminta on kaiken sydän Joukkueenjohtaja on joukkueen johtaja Joukkue on aina tiimi Vanhemmat ovat suurin voimavara Turnaus- ja ottelujärjestelyt Miksi tieto kulkee

Lisätiedot

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 Hiihtojaoston toiminnan keskeisimmät osatekijät Toiminta on perhekeskeistä, koko perheen harrastus. Pyrimme toiminnassa siihen, että kaikilla olisi

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016 JSK Squash ry ver 29.9.2015 JSK:n - toimihenkilöt Johtokunta (+vastuualueet) Jack Westrén-Doll, puheenjohtaja talous jack.westren-doll@granlund.fi Raimo Yliranta,

Lisätiedot