Rautanen Liisa jäsen Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri Lindström Elina perusturvatoimen varaedustaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Rautanen Liisa jäsen Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri Lindström Elina perusturvatoimen varaedustaja"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto AIKA klo 14:00-16:10 PAIKKA Lohjantähti, Kalevankatu 4, Lohja (3. krs) OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Jokinen Jarko jäsen Mononen Liisa jäsen Rautanen Liisa jäsen Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri Lindström Elina perusturvatoimen varaedustaja POISSA Mälkki Sami varapuheenjohtaja Kautinen Terttu jäsen Saari Leena jäsen Louhi Janne perusturvaltk:n edustaja Laitinen Saila-Maarit perusturvatoimen edustaja Vierikko Mika teknisen toimen edustaja Voutilainen Laila sivistystoimen edustaja MUUT LÄSNÄOLIJAT Anttila Juha asiantuntija 3 Ojanen Anitta asiantuntija 4 KÄSITELLYT ASIAT :t 1-9 ALLEKIRJOITUKSET Minna Mäkinen puheenjohtaja Katja Erätuli-Keskinen pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Lohjalla Jarko Jokinen pöytäkirjantarkastaja Liisa Mononen pöytäkirjantarkastaja

2 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 3 Lausunto: Asemakaavan muutos L33 Porla 5 4 Lausunto: Asemakaavan muutos L42 Saajos 6 5 Talousarvio Toimintasuunnitelma Esteettömyysasiat 9 8 Tiedoksi 10 9 Muut esille tulevat asiat 11

3 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus VAMNE Kokous todettaneen laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouskutsu ja esityslista on sovitusti toimitettu vammaisneuvoston jäsenille sähköpostilla kokousta edeltävän viikon tiistaina Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Pöytäkirjantarkastajat VAMNE Pöytäkirjan tarkastavat kaksi tähän valittua. Pöytäkirjan tarkastus kokousta seuraavalla viikolla 4. Tarkastusvuorossa ovat Leena Saari ja Terttu Kautinen. Valitaan pöytäkirjantarkastajat. Valittiin Jarko Jokinen ja Liisa Mononen.

5 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Lausunto: Asemakaavan muutos L33 Porla VAMNE Ympäristötoimi on päivätyllä kirjeellään pyytänyt vammaisneuvostolta lausuntoa koskien asemakaavan muutosta: L33 Porla, 2. kaupunginosa Ahtsalmi, korttelin 210 sekä katu- ja vesialueen, ja 7. kaupunginosa Myllylampi, korttelin 403 ja vesialueen asemakaavan ja tonttijaon muutos. Asemakaavan muutosaluetta rajaavat pohjoisessa Lohjanjärvi (Aurlahti), etelässä Ojamonkatu ja Kalkkivuorenkatu, lännessä Kohtolankadun kerrostalo- ja omakotitontit sekä idässä keskustan terveysaseman tontti ja Aurlahden uimaranta-alue Multapäänkatuun asti. Asemakaavamuutoksen luonnosvaihtoehdot ja muu valmisteluaineisto pidetään nähtävillä MRA 30 :n mukaisesti kaupungintalo Monkolan asiakaspalvleukeskuksessa viraston aukioloaikoina, os. Karstuntie 4, Lohja ja kaupungin verkkosivulla Asemakaavan muutoksesta ja siihen liittyvästä keskustelu- ja työpajatilaisuudesta klo 19 on tiedotettu vammaisneuvostoa sähköpostitse Asemakaava-arkkitehti Juha Anttila tulee kokoukseen esittelemään asemakaavamuutoksen luonnosvaihtoehtoja. Käsittely Vammaisneuvosto antaa lausuntonsa asemakaavan muutoksesta L33 Porla kokouksessaan saadun esittelyn jälkeen. Asemakaava-arkkitehti Juha Anttila esitteli asemakaavamuutoksen luonnosvaihtoehtoja ja keskusteltiin ehdotuksista. Vammaisneuvosto lausuntonaan pyytää kiinnittämään L33 Porlan asemakaavan muutoksessa huomiota seuraaviin asioihin: palvelut on oltava esteettömästi kaikkien saatavilla rantaraitti on säilytettävä avoimena ja esteettömänä (ei esim. nupulakiviä) maauimalan, ns. "saunamaailman" sekä venevalkaman sijoittamista kaavaan kannatetaan levähdyspaikat turvattava.

6 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Lausunto: Asemakaavan muutos L42 Saajos VAMNE Ympäristötoimi on päivätyllä kirjeellään pyytänyt vammaisneuvostolta lausuntoa koskien asemakaavan muutoksen valmisteluvaihetta: L42 Keskilohjan kaupunginosan korttelin 343 (Saajos) ja liikenne- ja erityisalueen asemakaavan muutos sekä tonttijaon muutos osaan korttelia 343. Suunnittelualue sijaitsee Keskilohjalla pääosin Puistokadun ja rautatien välisellä alueella. Yksityisomistuksessa olevan korttelin 343 pohjoisosassa on toimitorakennus ja teollisuusrakennuksia ja -halleja, eteläosa on pääosin rakentumaton ja metsittynyt. Alueeseen kuuluu myös Puistokadulta Vienolan kaupunginosan suuntaan johtava radan alittava kaupungin omistuksesa oleva epävirallinen katualue jakorttelin 342 viereinen suojaviheralue. Asemakaavamuutoksen päätavoitteena on tutkia mahdollisuus korttelin 343 eteläisen tontin 6 rakennusoikeuden kasvattamisee ja muuttamiseen asuinrakentamiseen kohtuuhintaisille pienvuokra-/senioriasunnoille huomioiden alueen lähipalveluiden tarve. fkaavassa arvioidaan myös suojaviheralueen ja katualueen muutos virallisesti valtion rautatien alittavaksi kaduksi ja nimeäminen. Asemakaavamuutoksen luonnosvaihtoehdot ja muu valmisteluaineisto pidetään nähtävillä MRA 30 :n mukaisesti kaupungintalo Monkolan asiakaspalvelukeskuksessa viraston aukioloaikoina ja kaupugin verkkosivulla Kaavoitusarkkitehti Anitta Ojanen tulee kokoukseen esittelemään asemakaavamuutoksen luonnosvaihtoehdot. Käsittely Vammaisneuvosto antaa lausuntonsa asemakaavan muutokseen L42 Saajos kokouksessa asemakaavaehdotusten esittelyn jälkeen. Kaavoitusarkkitehti Anitta Ojanen esitteli L42 Saajos asemakaavamuutoksen luonnosvaihtoehdot ja käytiin keskustelua luonnosvaihtoehdotuksista. Vammaisneuvosto lausuntonaan pyytää kiinnittämään asemakaavan L42 Saajos muutoksessa huomiota seuraaviin asioihin: on turvattava esteettömät piha-, paikoitus- ja tiealueet invapaikkoja on mitoitettava riittävästi ja niiden koko on oltava 3 m x 8 m kerrosluvuksi suositellaan kuutta tärinän vaikutukset on minimoitava riittävillä toimenpiteillä

7 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Talousarvio 2016 VAMNE Vammaisneuvostolle on osoitettu perusturvatoimen talousarvion käyttösuunnitelmassa euron määräraha. Vammaisneuvosto kokoontuu toimintasääntönsä 7 :n mukaan neljä kertaa vuodessa. Määrärahasta on varattava euroa kokouspalkkioiden ja matkakorvausten maksuun, muuhun toimintaan jää näin euroa. Vammaisneuvosto on aikaisempina vuosina varannut talousarviomäärärahoista 200 euroa esteettömyysasiamiehen matkakustannusten korvaamiseen. Vammaisneuvosto päättää Hyväksyttiin. 1) merkitä talousarviomäärärahan tiedoksi ja 2) varata 200 euroa esteettömyysasiamiehen matkakustannuksten korvaamiseen. Matkakustannukset hyväksytään vammaisneuvoston kokouksissa toteutuneiden kustannusten mukaan sovitun määrärahan puitteissa.

8 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Toimintasuunnitelma 2016 VAMNE Vammaisneuvostolla on talousarviossa 2016 käytettävissä euroa toiminnan järjestämiseen. Tästä määrärahasta on aikaisempina vuosina varattu 200 euroa esteettömyysasiamiehen erikseen hyväksyttäviin matkakuluihin.kahtena edellisvuotena vammaisneuvosto on järjestänyt juhlan kansainvälisenä vammaistenpäivänä 3.12., juhlassa on jaettu kunniakirjat esteettömyyttä edistäneille lohjalaisille tahoille. Vammaisneuvosto keskustelee ja sopii vuoden 2016 toiminnan. Vammaisneuvosto järjestää kansainvälisen vammaistenpäivän juhlan osallistuu Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry:n salibandy-turnauksen järjestelyihin erityisesti Lohjan kaupungin luottamushenkilöille osoitetun haastekisan osalta osallistuu Laurean ja Länsi-Uudenmaan Järjestöjen Yhteisö ry:n huhtikuussa järjestämään Hyvinvointifoorumiin, jossa teemana on esteettömyys (esimerkiksi esittelemällä toimintaansa)

9 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Esteettömyysasiat VAMNE Vammaisneuvosto on nimennyt esteettömyysasiamiehekseen alkaen jäsen Jarko Jokisen. Esteettömyysasiamies kertoo kokouksesssa esille nousseista esteettömyyttä koskevista asioista. Käsittely Merkitään tiedoksi. Esteettömyysasiamies on antanut useita lausuntoja rakennushankkeista. Merkittiin tiedoksi.

10 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Tiedoksi VAMNE Vammaisneuvostolle tuodaan tiedoksi seuraavat asiat: 1. Automatia Pankkiautomaatit Oy vastasi vammaisneuvoston antamaan palautteeseen seuraavasti: Lohjan yhdeksästä Otto-automaatista uusittuja on seitsemän kappaletta, joista kaksi on esteetöntä matalaa mallia: K-Citymarket Lohja/Ojamo (Ojamonharjuntie 61, Lohja) ABC Lohja (Hossanmäentie 1, Lohja) Näistä jälkimmäinen palvelee 24/7 ja toinenkin varsin laajoilla aukioloajoilla. Esteetöntä matalaa asiointikorkeutta ei pääsääntöisesti Suomessa pysty toteuttamaan ulkoseiniin asennettuihin automaatteihin, johtuen sisälattian ja katutason korkeuserosta. 2. Kohti esteetöntä Lohjaa -oppaan päivitys on teknisessä toimessa työn alla. Toimipisteille ja yrityksille on suunniteltu webropol-kyselyä tietojen päivittämiseen ja uusien ilmoitusten tekemiseen. Samalla huomioidaan kuntaliitosten myötä laajentuneet kaupungin omat toimipisteet. Raportin pääasiat kaavoituksessa, kunnallistekniikassa ja tiloissa esteettömyyden huomioimisessa suunnittelussa ovat ennallaan. 3. Lohjan perusturvatoimessa on otettu käyttöön Kansalaisen asiointitili. Kansalaisen asiointitili on tietoturvallinen sähköinen viestintäkanava kuntalaisen ja kunnan viranomaisen välillä osoitteessa Kansalainen tunnistautuu asiointitilille mobiilivarmenteella, omilla pankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla. Tällä hetkellä asiointitilille on Lohjan perusturvatoimessa liitetty seuraavat palvelut: Vammaispalvelut, Perhekeskus, Lapsiperheiden kotipalvelu, Aikuissosiaalityö (toimeentulotuen asiointi) ja Ikääntyneiden palveluiden neuvonta ja palveluohjaus. Käsittely Merkitään tiedoksi. Teknisen toimen edustajan terveiset kokoukseen: Mäntynummen avoin kirjasto aloittaa toimintansa helmikuussa. Avoimessa kirjastossa on sähköiset ovet, jotka aukeavat kirjastokortilla (lukija 1 m korkeudessa), poistuttaessa ovet aukeavat liiketunnistimella. Kulku tiloihin onnistuu myös pyörätuolilla ja muilla apuvälineillä. Hyväksyttin.

11 PÖYTÄKIRJA 1/ Vammaisneuvosto Muut esille tulevat asiat VAMNE Käsittely Vammaisneuvoston jäsenillä on mahdollisuus tuoda esille vammaisneuvoston tehtäväalalla tärkeänä pitämiään asioita. Merkitään tiedoksi ja päätetään mahdollisesta jatkovalmistelusta. Jäsen Liisa Mononen otti esille toiveen Lähitaksin sähköpostipalvelusta, jossa taksin voisi tilata ennakkoon. Tämä palvelu alentaisi myös tilaajan kustannuksia. Päätettiin, että esitetään Lähitaksille toiminnan kehittämistä siten, että ennakkotilauksen voi tehdä sähköpostilla. Jäsen Liisa Rautanen poistui tämän pykälän käsittelyn aikana klo 16:05.

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja 2-7

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja 2-7 PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto 08.03.2017 AIKA 08.03.2017 klo 14:00-14:52 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, Riihi kh OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja Jokinen

Lisätiedot

Lohjantähti kh 4, Kalevankatu 4, Lohja (3. krs) Rautanen Liisa jäsen Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja

Lohjantähti kh 4, Kalevankatu 4, Lohja (3. krs) Rautanen Liisa jäsen Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vammaisneuvosto 10.02.2015 AIKA 10.02.2015 klo 14:10-16:20 PAIKKA Lohjantähti kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. krs) OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja. Laitinen Saila-Maarit jäsen, perusturvatoimen edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja. Laitinen Saila-Maarit jäsen, perusturvatoimen edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2017 10 Vammaisneuvosto 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 14:00-15:00 PAIKKA Validia-talo, Riikuntie 3, 08700 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lohjantähti, kokoushuone 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Kautinen Terttu jäsen. Rautanen Liisa jäsen 12-16

Lohjantähti, kokoushuone 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Kautinen Terttu jäsen. Rautanen Liisa jäsen 12-16 PÖYTÄKIRJA 2/2016 12 Vammaisneuvosto 10.05.2016 AIKA 10.05.2016 klo 14:00-15:40 PAIKKA Lohjantähti, kokoushuone 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Jokinen

Lisätiedot

Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. lrs)

Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. lrs) PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Vammaisneuvosto 19.05.2015 AIKA 19.05.2015 klo 14:00-16:00 PAIKKA Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. lrs) OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami

Lisätiedot

Lohjantähti, kokoushuone 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja. Lindström Elina varajäsen,

Lohjantähti, kokoushuone 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja. Lindström Elina varajäsen, PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Vammaisneuvosto 27.09.2016 AIKA 27.09.2016 klo 14:00-15:30 PAIKKA Lohjantähti, kokoushuone 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Kautinen

Lisätiedot

Kautinen Terttu jäsen. Rautanen Liisa jäsen. Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja

Kautinen Terttu jäsen. Rautanen Liisa jäsen. Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Vammaisneuvosto 10.06.2013 AIKA 10.06.2013 klo 14:00-16:12 PAIKKA Lohjantähti, 3. krs, kokoushuone 4 OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja Kautinen

Lisätiedot

PAIKKA Lohjantähti, Kalevankatu 4, 08100 Lohja, 3. krs, Kokoushuone 4. Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja

PAIKKA Lohjantähti, Kalevankatu 4, 08100 Lohja, 3. krs, Kokoushuone 4. Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja PÖYTÄKIRJA 2/2014 17 Vammaisneuvosto 03.06.2014 AIKA 03.06.2014 klo 14:00-16:10 PAIKKA Lohjantähti, Kalevankatu 4, 08100 Lohja, 3. krs, Kokoushuone 4 OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Jokinen

Lisätiedot

Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi /Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan nimeäminen

Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi /Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan nimeäminen Kaupunginhallitus 212 12.06.2017 Kaupunginhallitus 298 02.10.2017 Kaupunginhallitus 387 04.12.2017 Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021/Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L42 SAAJOS 11. KAUPUNGINOSA KESKILOHJA KORTTELIN 343 JA LIIKENNE- JA ERITYISALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L42 SAAJOS 11. KAUPUNGINOSA KESKILOHJA KORTTELIN 343 JA LIIKENNE- JA ERITYISALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO / JK 19.5.2015, päivitetty 27.5.2015, 17.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L42 SAAJOS 11. KAUPUNGINOSA KESKILOHJA KORTTELIN 343 JA LIIKENNE- JA ERITYISALUEEN

Lisätiedot

Kaavaselostus ehdotusvaihe

Kaavaselostus ehdotusvaihe Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus JA 22.9.2016 Kaavaselostus ehdotusvaihe L33 PORLA 2. K A U P U N G I N O S A A H T S A L M I K O RT T E L I N 2 1 0 J A 7. KAUPUNGINOSA MYLLYLAMPI KORTTELIN 403

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Lohjantähti, kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen

Lohjantähti, kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 14:00-15:20 PAIKKA Lohjantähti, kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Janerus Mirja

Lisätiedot

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (13) Aika 19.09.2017, klo 14:00-16:41 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. krs Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus 67

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:40 Paikka Vehmersalmen asukastupa, Satamarannantie 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Taina Maria Worster,

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 22.11.2017, klo 18:00-20:15 Paikka Lahelan Tertun nuorisotila Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Nuorisotyö

Lisätiedot

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 04.05.2017 AIKA 04.05.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. krs) Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja

Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. krs) Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja PÖYTÄKIRJA 3/2015 22 Vammaisneuvosto 22.09.2015 AIKA 22.09.2015 klo 14:00-15:52 PAIKKA Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. krs) OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria.

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria. Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 16:07-18:08 Paikka Kokoustila Martta-Maria Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaaminen 41 Kokouksen läsnäolijat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

67 HSL-linjastosuunnittelu, esittelijänä Jukka-Matti Laakso. 70 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö

67 HSL-linjastosuunnittelu, esittelijänä Jukka-Matti Laakso. 70 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö Tuusulan kunta Pöytäkirja 9/2017 1 (15) Aika 08.11.2017, klo 16:00-17:54 Paikka Kokoustila Aleksis, terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 63 Kokouksen avaaminen 64 Kokouksen läsnäolijat 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis. 17 Ikäihmisten päivätoiminnan ja pesupalvelujen uudelleenjärjestely ja kuljetushankinta

Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis. 17 Ikäihmisten päivätoiminnan ja pesupalvelujen uudelleenjärjestely ja kuljetushankinta Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2018 1 (9) Aika 26.03.2018, klo 10:01-12:37 Paikka Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vammaisneuvosto 27.11.2018 AIKA 17:00-19:45 PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Linnavirta Heikki Jäsen. Lemberg Monica Jäsen. Puistosalo Pekka Jäsen Perämäki Pasi. Partanen Henri Jäsen

Linnavirta Heikki Jäsen. Lemberg Monica Jäsen. Puistosalo Pekka Jäsen Perämäki Pasi. Partanen Henri Jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 02.12.2014 AIKA 02.12.2014 klo 17:00-19:16 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Äyräväinen Irene Puheenjohtaja Räsänen Joona Pajuoja Matti Virtanen Nina Rintanen

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta 07.04.2017 AIKA 07.04.2017 klo 12:00-16:05 PAIKKA Mylly OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko jäsen Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Rautanen Liisa jäsen 21-25

Rautanen Liisa jäsen 21-25 PÖYTÄKIRJA 3/2013 25 Vammaisneuvosto 23.10.2013 AIKA 23.10.2013 klo 14:00-16:04 PAIKKA Lohjantähti, 3. krs, kokoushuone 4 OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja Mononen

Lisätiedot

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 23.09.2014 klo 09:30-11:15 Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 16.1.2015 klo 13.00 15.05 Vihnuskoti, Vihnuskatu 5, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija. Lehtonen Jorma asiantuntija

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija. Lehtonen Jorma asiantuntija PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 16.02.2017 AIKA 16.02.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko jäsen Jaskari

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 10 Vammaisneuvosto AIKA 21.05.2014 klo 16:00-17:15 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Sihvonen Jarmo puheenjohtaja Rinne Jens varapuh.joht. Laakso

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 5.10.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Nokian kaupungin varikko, Nokian valtatie 31 OSALLISTUJAT Reino

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 07.05.2013 AIKA 7.5.2013 klo 14.15 PAIKKA Yläaste, Tukholma KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto AIKA 16.03.2017 kello 15:00-16:15 PAIKKA Pääterveysasema, II kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Nuorisovaltuusto 08.02.2017 Aika 08.02.2017 klo 16:15-17:08 Paikka Uimahallin kokoustila (2. krs), Koulupolku 5 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 12 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 31.03.2017 klo 13:00-14:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 30-35 Otsikko Sivu 30 Kokouksen

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2018 1 ( 13) Aika 07.11.2018, klo 15:59-17:23 Paikka Hyrylä n terveyskeskus 2 krs, kokoustila Martta- Maria Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen LOHJA PÖYTÄKIRJA 4/2010 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 09.12.2010 AIKA 09.12.2010 klo 18:00-18:40 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS. Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS. Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2. kuva Ida Fasching 2014 Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS YMPÄRISTÖTOIMEN KAAVOITUKSEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L42 SAAJOS 11. KAUPUNGINOSA KESKILOHJA KORTTELIN 343 ASEMAKAAVAN MUUTOS

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L42 SAAJOS 11. KAUPUNGINOSA KESKILOHJA KORTTELIN 343 ASEMAKAAVAN MUUTOS 0 25 50 100 Metriä Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO / JK 19.5.2015, päivitetty 27.5.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L42 SAAJOS 11. KAUPUNGINOSA KESKILOHJA KORTTELIN 343 ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 10.21 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 22.03.2016 klo 09:00-12:10 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00-16:55 OSALLISTUJAT. LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen

PÖYTÄKIRJA 8/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00-16:55 OSALLISTUJAT. LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Tarkastuslautakunta 01.09.2016 AIKA 01.09.2016 klo 12:00-16:55 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko jäsen Venell

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 2/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 2/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 2/2018 11 12.04.2018 Aika 12.04.2018 klo 10:00-12:16 Paikka Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 8 Pöytäkirjantarkastajien valinta 14

Lisätiedot

56 Kannanotto koskien vammaisten henkilöiden kuljetuspalveluiden kilpailutusta Uudellamaalla

56 Kannanotto koskien vammaisten henkilöiden kuljetuspalveluiden kilpailutusta Uudellamaalla Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 (13) Aika 11.10.2017, klo 16:01-17:18 Paikka Kokoustila Aleksis, terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 52 Kokouksen avaaminen 53 Kokouksen läsnäolijat 54 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1.krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 10 Vanhusneuvosto 15.11.2016 AIKA 15.11.2016 klo 15:02-16:06 PAIKKA Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8) Tarkastuslautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:00-18:25 PAIKKA Rantakartano Pöyhölä, Pöyhöläntie 72, Keuruu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen

Sorvari Vuokko jäsen PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 Tarkastuslautakunta 18.05.2016 AIKA 18.05.2016 klo 14:00-16:00 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, Mylly OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 23.10.2018, klo 18:07-19:55 Paikka Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Kajaanin kaupunkistrategia:

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 5/2012 26.11.2012 Asiat VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 VAMN 23 VAMMAISPOLIITTISEN OHJELMAN TARKISTUS 23 VAMN 24 VAMMAISNEUVOSTON ESITTEEN

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot