Palokuntanuorten leiri Oulussa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palokuntanuorten leiri Oulussa"

Transkriptio

1 Palokuntien vastuuhenkilöt Tervetuloa idis 2015 palokuntanuorten leirille Ouluun! Palokuntasi on ilmoittautunut idis 2015 leirille Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä lähes 180 palokuntanuorta ja 90 toimihenkilöä. Leirin vahvuus on siis melkein 300. Tässä vahvistuksessa on lisätietoa leiristä. Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn mennessä osoitteessa: Kyselyn avulla selvitetään telttojen määrä, matkailuautojen/-vaunujen määrä, ajoneuvojen käyttö leirillä ja sisämajoituksen tarve. Leiripaikka Leirin keskuspaikkana toimii Martinniemen koulu piha-alueineen. Koulu sijaitsee osoitteessa Jokisuuntie 1 ja koululle on opastus. Leirille saapuminen Leirialue avautuu maanantaina klo 12. Leirialueelle tullaan Jokisuuntien kautta. Leirialueelle saavuttaessa maanantaina klo 12 jälkeen osaston vastuuhenkilö käy ilmoittautumassa leiritoimistoon, josta saa leiriläisille tarvittavat tunnisteet, leiriaapisen yms. Leirialueelle on mahdollista käydä pystyttämässä telttoja jo sunnuntaina klo 15 jälkeen. Huomioitavaa on, että leirialueen vartiointi aloitetaan leiriporttien avautuessa. Rakennus- ja purkuleiri Leirin rakentaminen alkaa lauantaina klo 12 ja mukaan toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia. Rakentamiseen voi osallistua vaikka ei leirille muutoin osallistuisikaan. Leirin purku aloitetaan vaiheittain perjantaina 3.7 ja purku pyritään saamaan päätökseen lauantaina 4.7. klo 18 mennessä. Jokainen osasto vastaa oman majoitusalueensa siivoamisesta. Rakennus- ja purkuleireille on omat ilmoittautumiset palokuntarekisteri HAKAssa. Jälki-ilmoittautuminen Leirille on edelleen mahdollista ilmoittautua. Jälki-ilmoittautumisia voi tehdä saakka palokuntarekisteri HAKAn kautta. Jälki-ilmoittautuneiden osalta leirin hinta on nuorelta 100 ja toimihenkilöltä 50. Leirimaksut laskutetaan jälki-ilmoittautuneiden osalta kesäkuun loppuun mennessä.

2 Leirin avajaiset Leirin avajaiset pidetään ensimmäisenä päivänä maanantaina klo 18. Avajaisiin pukeudutaan leiripaitaan, ellei sää edellytä sadeasua. Leirin avajaisista on lisätietoa leiriaapisessa, jonka saa leiritoimistosta ilmoittautumisen yhteydessä. Leiriaapinen Leiriläisille jaetaan leiriaapinen ilmoittautumisen yhteydessä. Aapisesta selviää leirin ruokalista, kanttiinin aukioloajat, tärkeät yhteystiedot ja toimialojen terveiset. OuLan malja kilpailu OuLan malja kalustokilpailu järjestetään keskiviikkona 1.7. iltapäivällä. Kilpailua on muutettu ja joukkue saa tutustua etukäteen rataan. Karanteenia ei myöskään enää ole, joten vierailupäivään ehtii myös osallistumaan. Joukkueen koko 1+5, mutta joukkueen yhteisikä ei saa ylittää 84 vuotta. Lisäksi joukkueen vanhin saa olla 17 vuotias. Ilmoittautumiset ennen leiriä tai leirillä leiritoimistoon tiistaihin klo 12 mennessä. Kaikki joukolla mukaan kilpailemaan! Vierailupäivä Vierailupäivä järjestetään keskiviikkona 1.7. klo välisenä aikana. Silloin esimerkiksi vanhemmat ja sukulaiset ovat tervetulleita vierailemaan leirillä. Vierailijoille järjestetään leirialueelle parkkipaikkoja. Leirin kanttiinista on mahdollista ostaa ruokalippuja, joilla pääsee nauttimaan leiriruoasta. Leirin tiedottaminen Leiristä tiedotetaan vielä ennen leiriä vastuuhenkilöiden sähköpostiin, SPEK Pohjois-Suomen nettisivuilla ja Facebook-sivulta Ruokailut Leirin aikana on järjestetty neljä ruokailua: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Nuoret käyvät lounaan ja päivällisen osalta kurssin mukana, muutoin oman palokunnan mukana. Ruokailuvälineet on järjestetty leirin toimesta. TAKU 4 kurssille osallistuvat Taku 4 kurssilaisten tulee ottaa leirille mukaan hälytystoiminnassa käytettävä sammutusasu, turvasaappaat, visiirillinen kypärä, viiltosuojakäsineet tai vastaavat. Tarvittaessa ottakaa yhteys koulutusvastaavaan.

3 Hygienia, ympäristön huolto ja jätteet VAHVISTUS Pidämme leirialueen siistinä leirin ajan. Majoitusalueen läheisyyteen sijoitetaan keräyspiste johon voit jättää merkittyihin astioihin paperi-, pahvi- ja metallijätteet. Paristoille on oma astiansa. Biojätteet kerätään myös omiin merkittyihin astioihinsa jotka sijaitsevat ruokalatilan takana, ulkona olevassa erillisessä katoksessa. Majoitusalueelle sijoitetaan bajamajoja ja koulun wc:t ovat myös käytössä. Laita käsipaperit ja muut roskat roska-astioihin, niin vessat pysyvät siisteinä. Muista pestä kätesi vessassa asioinnin jälkeen sekä ennen ruokailua. Käynti ruokailuihin tapahtuu rakennuksen ulkopuolella olevien käsienpesulinjastojen kautta. Osastojen vastuuhenkilöt huolehtivat siitä, että leiriläiset peseytyvät leirin aikana riittävän usein ja vaihtavat tarvittaessa puhtaat vaatteet likaisten tilalle. Peseytymistilat ovat koulun liikuntasalin yhteydessä. Toimihenkilöille on rajoitetusti majoitustilaa Toimihenkilöille on varattu jonkin verran lattiasisämajoitustilaa. Jokaisessa teltassa on oltava riittävästi täysi-ikäisiä vastuuhenkilöitä. Ota mukaasi oma patja ja makuupussi petivaatteineen. Majoituskartta koulurakennukseen tuotetaan leirin järjestely-toimialan toimesta. Ajoneuvojen käyttö leirillä Leirin toimialat tarvitsevat ajoneuvoja käyttöön, joten ilmoitathan palokuntien kyselyssä, jos ajoneuvoja on mahdollista käyttää leirin aikana. Ajoneuvot, joita ei käytetä leirin aikana, pysäköidään niille varatulle pysäköintialueelle. Leirillä toimii myös päiväkoti! Hei leiripäiväkotilainen! Leiriviikon aikana (ti-pe klo 9-17) touhuamme paljon ja monenlaisia juttuja pääasiallisesti ulkosalla sataa tai paistaa. Otathan nämä seikat huomioon päiväkotiin tullessasi ja puet päällesi sellaisia vaatteita, etteivät touhujen tiimellyksessä ilmestyneet jäljet haittaa, ota mukaan vielä vara-/sadevaatteet, unikaveri ja muut tärkeät tavarasi, joita tarvitset päivän aikana. Tervetuloa! Leirimaksujen laskutus Leirimaksut laskut postitetaan kesäkuun alussa ja ne tulee olla maksettuna ennen leirin alkua. Mikäli laskusta on kysyttävää niin ota yhteyttä Patrik Willbergiin, Reipasta ja iloista leirimieltä!

4 Leirin johtoryhmän kokoonpano Leirin johto Kalusto Muonitus Leirisairaala Järjestely Päiväkoti Huolto Tiedotus Toimisto Ohjelma Turvallisuus Kanttiini Nuorten edustajat Vastuuhenkilö Marko Koivikko / Oulun VPK marko.koivikko@me.com p Teppo Rinne / Oulun VPK teppo.rinne@oulunvpk.fi p Petri Höglund / Oulun VPK petri.hoglund@oulunvpk.fi p Marketta Kakko marketta.kakko@sodexo.com Inka Poikela / Sodankylän VPK inka.poikela@hotmail.com p Kimmo Jämsä / Oulun VPK kkjamsa@gmail.com p Pilvi Suomela / Iin PVPK pilvi.suomela@outlook.com p Esa Orava / Kemin VPK esa.orava@elisanet.fi p Patrik Willberg / SPEK Pohjois-Suomi patrik.willberg@spek.fi p Helinä Vanhala / Kemin VPK helina.vanhala@lpshp.fi p Susanna Kamsula / Kemin VPK susanna.kamsula@keminvpk.fi p Jarkko Heikkilä / Sallan VPK heikkilan.porotuote@gmail.com p Pertti Heikkilä / SPEK Lappi pertti.heikkila@spek.fi p Sami Hilli / Oulun VPK cami.hilli@gmail.com p Varahenkilö Markus Mäkelä / Kiimingin VPK markus.makela@lappli.fi p Saara Hjulberg / Kemin VPK saarahjulberg@hotmail.com p Oskari Ervasti / Oulun VPK oskari.ervasti@oulunvpk.fi p Tiina Heikkilä / Sallan VPK tiina225@luukku.com Päivi Jaakkola / Iin PVPK paparvia@hotmail.com p Kirsi Hyvälä / Oulun VPK kirsi.hyvala@oulunvpk.fi p Keijo Kotala / Sallan VPK keijo.kotala@luukku.com p Katja Ahola / Posion VPK katja.ahola@gmail.com p Seija Hyyryläinen / Kemin VPK seija.hyyrylainen@pp.inet.fi p Markus Visuri / Kemin VPK markus.visuri@keminvpk.fi p Essi Ollila / Sallan VPK esssss92@hotmail.com p Oona Ruotsalainen / Iin PVPK oona.ruotsalainen@luukku.com p

5 Varustelista (ehdotus) Ulkoilmaelämään sopiva: lämmin pusero, tukevat jalkineet (lenkkarit), pitkähihainen paita, lämpimät housut, päähine (lippis) ja vaihtoalusvaatteet. Työ-asuksi: haalari, käsineet, kypärä ja saappaat. Lakki ja juomapullo. Toimihenkilöllä lisäksi palokuntapusero. Sadeasuksi vedenpitävät housut ja takki, kumisaappaat, sukat ja vaihtosukat. Urheiluasuksi verryttelypuku tai vastaava, jalkineet (lenkkarit), uimavarusteet ja T-paita. Vara-asuksi kun muut vaatteet ovat kastuneet: housut, pusero, ylimääräinen alusvaatekerta. Huom! pakkaa nämä tiiviiseen muovipussiin kastumisen varalta. Kylmän varalle lämmintä vaatetta: villapaita, villasukat ja pitkälahkeiset alushousut. Hammasharja ja tahna, pyyheliina, shampoo ja saippua, kampa, nenäliinoja sekä uimapuku tai uimahousut. Mielellään kangaspussissa, jolloin pysyvät yhdessä paikassa. Jos käytät lääkkeitä, ota ne mukaan ja muista kertoa ohjaajalle niiden käyttöohjeet. Hyttysmyrkky, aurinkovoide, taskulamppu ja varaparistot, narua leirirakennelmiin, muistiinpanokansio johon kurssimonisteet saa laitettua, kynä ja paperia sekä opintokirja. Makuupussi tai kaksi huopaa, huovan ja tyynyn voi ottaa muutenkin mukaan. Makuualusta tai vaikka kaksi, makuualusta eristää kylmyyttä. Kela-kortti mukaan ja talteen varmaan paikkaan. Tavarat säilytetään omassa kassissa tai laukussa teltassa. Arvoesineitä ei kannata ottaa mukaan. Leiri ei vastaa arvoesineistä eikä kännyköistä. Telttaan ja sadesuojaan muovikalvoa riittävästi ja muovin kiinnittämiseen tarvittavia pyykkipoikia ja painoja, palovaroitin ja alkusammutusväline. Leirillä voit ladata matkapuhelimesi akun esimerkiksi leirin kanttiinissa. Merkitse kaikki varusteesi nimelläsi ja palokuntasi nimellä!

6 Leirin 10. kultaista sääntöä Pidetään yhdessä hauska ja hyvä leiri. Noudatetaan kaikkia samoja yhteisiä sääntöjä, jotta kaikilla on mukava olla leirillä. 1 Rehellisyys on hyveemme älä koske toisen omaisuuteen ilman lupaa, nimikoi omat tavarasi ja huolehdi niistä hyvin palauta löytötavarat ohjaajille 2 Käyttäydymme siististi ja rehdisti olemme palokuntaleirillä ja käyttäydymme hyvien tapojen mukaan muista kiittää ruoasta 3 Avotulen teko on kielletty avotulen saa tehdä vain sille varatuissa paikoissa 4 Uimaan vain sallittuna aikana uimaan vain ohjaajan luvalla ja uimataitoisen vastuuhenkilön on oltava valvomassa koko ajan 5 Puhtaus on puoli ruokaa huolehdi omasta hygieniastasi pese kädet ennen ruokailua ja aina wc-käynnin jälkeen roskat vain roska-astioihin 6 on osa leiriä mene ajoissa koulutustunneille noudata kouluttajien ohjeita ja määräyksiä 7 Älä poistu leirialueelta leirialueelta ei saa poistua ilman lupaa poistumisluvan myöntää osaston vastuuhenkilö ja leirin päällikkö/varapäällikkö yhdessä 8 Alkoholia ja muita päihteitä emme tarvitse leirillä päihteiden tuominen ja niiden nauttiminen leirialueella on ehdottomasti kielletty tupakointi on sallittu vain tupakkapaikoilla tupakointi on kielletty alle 18-vuotiailta 9 Olemme tulleet Ouluun viettämään hauskan palokuntaleirin leiriin ei kuulu toisten kiusaaminen eikä pahanteko vaan iloinen yhteenkuuluvuus ja yhteistyön tekeminen. Tämä antaa hyvän mielen ja hauskat muistot meille kaikille 10 Toistuva piittaamattomuus yhteisistä pelisäännöistä aiheuttaa ylimääräistä tekemistä, ilmoittamisen omaan palokuntaan, ilmoittamisen kotiin tai ennenaikaisen kotiuttamisen leiriltä

7 idis 2015 leiriviikon ohjelma Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko 1.7. Torstai 2.7. Perjantai 3.7. Lauantai :20 Herätys Herätys Herätys Herätys Herätys 07:40-08:40 Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala 08:50 Lipunnosto Lipunnosto Lipunnosto Lipunnosto 09:00 10:00 11:00 välisiivous 11:30-11:50 Lounas I Lounas I Lounas I Lounas I :10 Lounas II Lounas II Lounas II Lounas II 12:10-12:30 Leiriportti avautuu Lounas III Lounas III Lounas III Lounas III 12:30 13:00 14:00 15:00 OulanMalja Päivällinen 16:00 HUOM osastoittain 16:30 Päivällinen I Päivällinen I Päivällinen I 16:45 Päivällinen II Päivällinen II Päivällinen Päivällinen II 17:00 Päivällinen III Päivällinen III Päivällinen III 18:00 Leirin Avajaiset Leirin Päätös Minidisco Mölkkyruisku 19:00 Kurssien järj. Disco 19:00-23:30 20:00 Iltapala Iltapala Iltapala Iltapala Iltapala 21:00 Toimihenkilöinfo 22:00 Ilmoittautuminen / Majoittuminen 23:00 Hiljaisuus Hiljaisuus Hiljaisuus Hiljaisuus 00:00 Hiljaisuus 23:00-01:00 Yökoulutus mahdollisuus Vierailupäivä 12:00-18:00 / Taitomerkit Leirinpurku Siivous ja Kurssien päätökset 9:00-10:00 Lounas 10:00 Osastoittain

8 Yhteistyökumppanit

Tervetuloa Tervas2019 palokuntanuorten leirille!

Tervetuloa Tervas2019 palokuntanuorten leirille! Tervetuloa Tervas2019 palokuntanuorten leirille! Palokuntasi on ilmoittautunut Tervas2019 leirille 14.-20.7.2019. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä 100 palokuntanuorta ja 70 toimihenkilöä. Tässä

Lisätiedot

Tervetuloa In The Middle Of Nowhere palokuntanuorten leirille Sallaan!

Tervetuloa In The Middle Of Nowhere palokuntanuorten leirille Sallaan! Palokuntien vastuuhenkilöt 2.6.2016 Tervetuloa In The Middle Of Nowhere palokuntanuorten leirille Sallaan! Palokuntasi on ilmoittautunut 2016 leirille 3.-9.7.2016. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä

Lisätiedot

leirikutsu. Palokuntanuorten leiri Oulussa

leirikutsu. Palokuntanuorten leiri Oulussa 20.3.2015 leirikutsu Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen palokuntanuorten idis 2015-leiri järjestetään Oulun Martinniemessä 29.6-4.7.2015. Leirin järjestävät SPEK Pohjois-Suomen ja Lapin toimipisteet

Lisätiedot

Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn 18.6.mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/s/3abe099a7c13f313.

Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn 18.6.mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/s/3abe099a7c13f313. Palokuntien vastuuhenkilöt 30.5.2017 Tervetuloa HIEKKA 2017 palokuntanuorten leirille Lohtajalle! Palokuntasi on ilmoittautunut 2017 leirille 2.-8.7.2017. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä 200

Lisätiedot

Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen.

Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen. Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen palokuntanuorten Tervas 2019-leiri järjestetään Ylikiimingissä Oulussa 14.-20.7.2019. Leirin järjestää SPEK yhdessä Ylikiimingin palomiehet ry:n kanssa. Leirille

Lisätiedot

22.3.2016. Leirikutsu

22.3.2016. Leirikutsu 22.3.2016 Leirikutsu Lapin ja Pohjois-Suomen pelastusliittojen palokuntanuorten In the Middle of Nowhere leiri järjestetään Sallassa koulukeskuksen alueella 3.-9.7.2016. Leirin järjestävät SPEK Lapin ja

Lisätiedot

Haukan Sanomat Ennakkolehti

Haukan Sanomat Ennakkolehti Haukan Sanomat Ennakkolehti KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri 30.6 5.7.2013, Utin leirikenttä, Kouvola Pianhan se leiri taas koittaa!

Lisätiedot

Ambulo 2015. Partiolippukunta Jeanne d Arcin kesäleirin. Toinen leirikirje

Ambulo 2015. Partiolippukunta Jeanne d Arcin kesäleirin. Toinen leirikirje Ambulo 2015 Partiolippukunta Jeanne d Arcin kesäleirin Toinen leirikirje Kuljetusten aikataulu Lähtö : Bussi lähtee maanantaina 27.7.2015 kello 12.00 Konalan kirkolta (kyntäjäntie 4, 00390 Helsinki). Olethan

Lisätiedot

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Leiripäällikön terveiset Vihdoinkin on tulla aika perinteisen pelastusalanliiton vuosittaisen koulutusleirin. Toivotankin

Lisätiedot

LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE

LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE Lohtajan ampuma- ja harjoitusalue sijaitsee Kokkolasta 30 km pohjoiseen. Ampuma- ja harjoitusalueen maapinta-ala on n 1400 ha ja vesialueen n 170 ha. Suoja-alueeseen sisältyy

Lisätiedot

Leirikutsun liitteenä on ilmoittautumisen suorittamiseen ohjeet, joihin osastojohtajan ja vastuuhenkilön toivotaan tutustuvan.

Leirikutsun liitteenä on ilmoittautumisen suorittamiseen ohjeet, joihin osastojohtajan ja vastuuhenkilön toivotaan tutustuvan. KUTSU 1(2) 24.4.2017 Tervetuloa Vantaan palokuntanuorisotyön viikonloppuleirille Metsäpirtille! Vantaan palokuntanuorten oma viikonloppuleiri järjestetään tänä vuonna Tuusulan Metsäpirtillä 9. 11.6.2017.

Lisätiedot

Haukan Sanomat Saapumislehti

Haukan Sanomat Saapumislehti Haukan Sanomat Saapumislehti KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri 30.6 5.7.2013, Utin leirikenttä, Kouvola Tervetuloa kauan odotetulle palokuntanuorten

Lisätiedot

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry Varhaisnuorten esiinmarssi Palokuntanuorten Loimu-nuorisoleirillä! Alustava suunnitelma VaNujen ohjelmasta Lohtajan Loimuleirillä Lähtö leirille 8:00 Ylihärmän paloasemalta perjantaina 12.7.2013 klo 8:00

Lisätiedot

Tampereen Kotkien kesäleiri Sudenpentuleiri

Tampereen Kotkien kesäleiri Sudenpentuleiri Tampereen Kotkien kesäleiri 26.7-2.8.2018 Sudenpentuleiri 26.7.-29.7.2018 Kuva: CC BY 2.0 Ville Vuorisalmi LEIRIKIRJE Tervetuloa Kotkien kesäleirille Niinisaareen Ruovedelle. Tässä kirjeessä on paljon

Lisätiedot

Keski-Suomen Liikunta ry Onkapannu 2, 40700 Jyväskylä puh. 050 381 3820 e-mail toimisto@kesli.fi www.kesli.fi

Keski-Suomen Liikunta ry Onkapannu 2, 40700 Jyväskylä puh. 050 381 3820 e-mail toimisto@kesli.fi www.kesli.fi HEI! Olet lämpimästi tervetullut Keski-Suomen Liikunnan järjestämälle lasten liikuntaleirille Keuruulle 8.-12.6. Toivomme, että tutustut tähän leirikirjeeseen huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa. Leirille

Lisätiedot

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 Hei jalkapalloleiriläinen ja leiriläisen vanhempi! Tervetuloa jalkapalloleirille 1. - 3.7. Leirille on ilmoittautunut yli neljäkymmentä innokasta jalkapalloilijaa. Tässä

Lisätiedot

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Iso tapahtuma! 850 joukkuetta, 6538 passia 300 pelikenttää, n. 5000 peliä 100 000

Lisätiedot

Vartiolaiset 2.-6.8.2006 Sudenpennut 4.-6.8.2006. Vartiolaisen nimi:

Vartiolaiset 2.-6.8.2006 Sudenpennut 4.-6.8.2006. Vartiolaisen nimi: Nenustannokka Vartiolaiset 2.-6.8.2006 Sudenpennut 4.-6.8.2006 LEIRILÄISEN KÄSIKIRJA Vartiolaisen nimi: Tervetuloa Nenustannokalle! Hyvä vartiolainen. Olet ilmoittautunut Salon alueen lippukuntien yhteiselle

Lisätiedot

1. Lähtövalmistelut. Osallistujakirje 3 16.7.2008. Hei!

1. Lähtövalmistelut. Osallistujakirje 3 16.7.2008. Hei! Osallistujakirje 3 16.7.2008 Hei! Tässä tulee jälleen tärkeää asiaa Yodli! -leiristä. Tämä 3. ja viimeinen osallistujakirje on samalla virallinen leirikirje. Lukekaa kirje huolella! Kirje on jaettu kolmeen

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa!

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa! Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden kolmas ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä LEIRIKUTSU Palokuntanuorten kansainvälinen suurleiri järjestetään Lohtajalla, puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Lohtajalla 1.-8.7.2017. Leiriä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä pelastusliittojen

Lisätiedot

Keski-Suomen Liikunta ry Onkapannu 2, Jyväskylä puh

Keski-Suomen Liikunta ry Onkapannu 2, Jyväskylä puh HEI! Olet lämpimästi tervetullut Keski-Suomen Liikunnan järjestämälle lasten liikuntaleirille Muurameen 6.-10.6. Toivomme, että tutustut tähän leirikirjeeseen huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa. Leirille

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA 12.12.2013 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

Power Cup 2018 OHESSA TIETOPAKETTI TURNAUKSESTA. Urheilukentän parkkipaikka. Sunnuntai 10.6 myöhään illalla

Power Cup 2018 OHESSA TIETOPAKETTI TURNAUKSESTA. Urheilukentän parkkipaikka. Sunnuntai 10.6 myöhään illalla Lentopalloturnaus Kuopiossa 7-10.6.2018 OHESSA TIETOPAKETTI TURNAUKSESTA Lähtöpaikka: Lähtöaika: Paluupaikka: Paluuaika: Keskiviikko 6.6. klo 13:00 ole paikalla klo 12:30! Sunnuntai 10.6 myöhään illalla

Lisätiedot

TERVETULOA BPC-LEIRILLE

TERVETULOA BPC-LEIRILLE TERVETULOA BPC-LEIRILLE Kesä on vihdoin täällä ja on aika ryhtyä valmistautumaan leiriä varten. Tästä leirikirjeestä löytyy tietoa leirille valmistautumista varten. SAAPUMINEN LEIRILLE Lippukunnat ovat

Lisätiedot

LEIRIELÄMÄÄ. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa 2

LEIRIELÄMÄÄ. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa 2 LEIRI-INFO LEIRIELÄMÄÄ Ilves 2013 on Hämeen Partiopiirin telttaleiri Evolla Hämeenlinnassa. Leirin teema on elokuvamaailma. Leirille odotetaan noin 4000 hämäläistä partiolaista. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa

Lisätiedot

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä LEIRIKUTSU Palokuntanuorten kansainvälinen suurleiri järjestetään Lohtajalla, puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Lohtajalla 1.-7.7.2018. Leiriä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä pelastusliittojen

Lisätiedot

Keski-Suomen Liikunta ry Onkapannu 2, Jyväskylä puh

Keski-Suomen Liikunta ry Onkapannu 2, Jyväskylä puh HEI! Olet lämpimästi tervetullut Keski-Suomen Liikunnan järjestämälle lasten liikuntaleirille Saarijärvelle 10.-14.6. Toivomme, että tutustut tähän leirikirjeeseen huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa.

Lisätiedot

SPORTTILEIRIOPAS 2016

SPORTTILEIRIOPAS 2016 SPORTTILEIRIOPAS 2016 Tervehdys sporttileiriläinen ja huoltaja Lasten ja nuorten liikunnallista leiritoimintaan on järjestetty Pohjois-Savossa jo 60- vuotta. Tervetuloa mukaan monipuoliselle sporttileirille

Lisätiedot

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 Hei, olet osallistumassa Rolloille Oulussa 12. 17.6. Tässä sinulle leirikirje, joka sisältää lisätietoja tapahtumasta. Rollot koostuvat kahdesta osasta: kilpailuista ja leiristä.

Lisätiedot

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset 10.2.2018 Järjestöpäällikkö Patrik Willberg 040 7255 448, patrik.willberg@spek.fi, www.spek.fi/pohjois-suomi SPEK Pohjois-Suomen toiminta Pohjois-Suomi hoitaa edelleen

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA 1.12.2014 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

18.5.2015. Leirille järjestetään yhteiskuljetus. Jokaisesta leirille ilmoittautuneesta palokunnasta tulee olla bussissa vähintään yksi (1) ohjaaja.

18.5.2015. Leirille järjestetään yhteiskuljetus. Jokaisesta leirille ilmoittautuneesta palokunnasta tulee olla bussissa vähintään yksi (1) ohjaaja. KUTSU 1(2) 18.5.2015 Tervetuloa Vantaan palokuntanuorten viikonloppuleirille! Vantaan palokuntanuorten oma viikonloppuleiri järjestetään myös vuonna 2015. Leiri järjestetään 30.7. 2.8.2015. Kuten varmaan

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

POWER CUP 2012 TURKU (www.lentopalloliitto.fi)

POWER CUP 2012 TURKU (www.lentopalloliitto.fi) POWER CUP 2012 TURKU (www.lentopalloliitto.fi) - Lähtö Euran S-marketin pihalta torstaina 7.6.2011 klo 8.00. - Matka taittuu Ett-liikenteen busseilla (2 bussia). Turussa Ett-liikenteen bussi käytössä koko

Lisätiedot

SPORTTILEIRIOPAS 10.-12.6.2015 SIILINJÄRVELLÄ AHMON KOULULLA

SPORTTILEIRIOPAS 10.-12.6.2015 SIILINJÄRVELLÄ AHMON KOULULLA SPORTTILEIRIOPAS 10.-12.6.2015 SIILINJÄRVELLÄ AHMON KOULULLA sporttileirit.sporttisaitti.com Hyvä sporttileiriläinen, Tervetuloa monipuoliselle sporttileirille 10. 12.6.2015 Siilinjärvelle. Tässä leirioppaassa

Lisätiedot

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014!

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! Osoitteet Kempelehalli Koulutie 3 Oulunsalon liikuntakeskus Tuohikuja 6 Pitkäkankaan koulu Opintie 6 Pysäköinti Kempele Kempelehallin yhteydessä on

Lisätiedot

LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA

LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA 14.-16.9. ALKUSANAT 1 LEIRIVARUSTEET 1 LEIRIMAKSU 1 PALUUKYYTI 1 LEIRILÄISET 2 LEIRIOHJELMA 3 LEIRIN PELISÄÄNNÖT 4 ALKUSANAT Hei kaikki reippaat leirille lähtijät! Tervetuloa

Lisätiedot

Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun!

Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun! Tervetuloa opettajankoulutuslaitokseen Turkuun! Alkuseikkailu 2016 17. 19.8.2016 Tervetuloa Opexiin! Onnea, onnea ja vielä kerran onnea uuden opiskelupaikkasi johdosta, sinä uunituore OKL-fuksi! VAKAVA-koe

Lisätiedot

Vakka-Suomen suurleiri 7-9.7.2008 Kustavi Lomavalkama

Vakka-Suomen suurleiri 7-9.7.2008 Kustavi Lomavalkama Vapaa-aikajaosto 7.4.2008 LIITE 2 Vakka-Suomen suurleiri 7-9.7.2008 Kustavi Lomavalkama LEIRIN TEEMA KALASTUS MAANANTAI 7.7. klo 10.00 Saapuminen leirille, lipunnosto, leirin avaus, suojelijan tervehdys,

Lisätiedot

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä Leirilehti 11.06.2015 NUMERO 2 Leirin avajaiset Pelastusjohtaja Harri Setälä Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA TAKU 1 ILOISIA LEIRIKASVOJA AKU 2 Sää huomenna 14 RUOAKSI HUOMENNA: 7.30 aamupala: kaurapuuro,

Lisätiedot

Tulikaste leiripalaute

Tulikaste leiripalaute Tulikaste 2013 -leiripalaute 1. Monellako leirillä olet ollut? 2. Olin leirillä 3. Mille seuraavista kursseista osallistuit? Vastaajien määrä: 74 4. Toimin leirillä seuraavalla toimialalla (toimistossa)

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Ohjeita MP:n Jaliskouluun

Ohjeita MP:n Jaliskouluun Ohjeita MP:n Jaliskouluun 5.-9.6.2017 1. Päivittäinen toiminta-aika Jaliskoulun päivittäinen toiminta-aika on klo 10.00-13.00 2. Paikka Jaliskoulu järjestetään Mikkelin Raviradalla, Raviradantie 22 Ilmoittautuminen/

Lisätiedot

Palokuntanuorten (2017)

Palokuntanuorten (2017) Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen (2017) Säännöt Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät SPEKin palokuntanuorisotyön Materiaalia-sivulta Kilpailusääntöjä-otsikon

Lisätiedot

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO 4 LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO Tänä vuonna leirillä kuunnellaan tavallista enemmän lasten liikuntaunelmia. Talvileirillä keräsimme lapsilta toiveita ja niiden pohjalta muun muassa leirin lajivalikoimaan

Lisätiedot

Tervehdys sporttileiriläinen ja huoltaja

Tervehdys sporttileiriläinen ja huoltaja Tervehdys sporttileiriläinen ja huoltaja Lasten ja nuorten liikunnallista leiritoimintaan on järjestetty Pohjois- Savossa jo 60- vuotta. Tervetuloa mukaan monipuoliselle sporttileirille Siilinjärvelle

Lisätiedot

Tervetuloa Piipaa 2016 -leirille!

Tervetuloa Piipaa 2016 -leirille! LEIRIKIRJE 2 1(6) 2.6.2016 LEIRIVAHVISTUS Tervetuloa Piipaa 2016 -leirille! ILMOITTAUTUNEET JA TIETOJEN TARKISTAMINEN Palokuntasi on ilmoittautunut kesän Piipaa 2016 -leirille, joka järjestetään Padasjoella

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI POWER CUP 2015 INFOPAKETTI JyLe lähtee Vaasan Power Cupiin 14 joukkueen voimin. Tähän infopakettiin on koottu tärkeimmät ajat, paikat ja yhteystiedot sekä listattu yleisiä ohjeita turnausta varten. Viimehetken

Lisätiedot

EDDA'14 Leirikirje Hei leiriläinen ja kotiväki!

EDDA'14 Leirikirje Hei leiriläinen ja kotiväki! EDDA'14 Leirikirje # 2 Hei leiriläinen ja kotiväki! Ilmoittautuminen Edda 14 kesäleirille on päättynyt ja mukaan on ilmoittautunut reilusti yli 100 pohjanveikkoa. Mahtavaa, että juuri sinä olet yksi heistä!

Lisätiedot

Kepeli 2015. Toinen leirikirje

Kepeli 2015. Toinen leirikirje Kepeli toinen leirikirje Tervetuloa Kepelille! Vespan kesäleirille Kepelille on ilmoittautunut reilu 430 leiriläistä 9 eri lippukunnasta. Hienoa, että sinäkin lähdet leirille! Leirikirjeen sisältö: 1)

Lisätiedot

HEHKUJA. Kaspelin palokuntanuorten oma lehti. Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri

HEHKUJA. Kaspelin palokuntanuorten oma lehti. Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri HEHKUJA Kaspelin palokuntanuorten oma lehti Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri 3.7.2011 8.7.2011, Utin leirikenttä, Kouvola HEHKU 2011 - leiripäällikkö sanoo hei! Tervetuloa

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 21. 22.9.2013 Leiri alkaa lauantaina 21.9. klo 9:15 ja loppuu sunnuntaina 22.9. klo 15:00 mennessä. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138,

Lisätiedot

Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin

Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin 2012 21. palokuntanuorten suomenmestaruus (Veikon Malja) ja ratkaistaan Sodankylässä 21.4.2012 1 SPEK / Lapin Pelastusliitto ry Tervetuloa Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

LEIRITOIMINNAN MALLI

LEIRITOIMINNAN MALLI LEIRITOIMINNAN MALLI Leiritoiminnan malli Tämä malli on kaikkien toimijoiden käyttöön. Tästä saat ideoita ja vinkkejä käytännönjärjestelyihin sekä muistilistaa siitä, mitä kaikkea on hyvä muistaa leiritoiminnan

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! Palokuntanuorten leiri idis 2015

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! Palokuntanuorten leiri idis 2015 Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden ensimmäinen ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

Leirilippukunnan infomateriaali

Leirilippukunnan infomateriaali Leirilippukunnan infomateriaali AIHEET Valmistautuminen Leiriarki Majoitus Ohjelma Matkustus Leirivierailu VALMISTAUTUMINEN VARUSTEET Tavaroiden merkitseminen: Leiriläisen nimi Alaleirin nimi Leirilippukunnan

Lisätiedot

Tervetuloa Tulta päin 2012-leirille!

Tervetuloa Tulta päin 2012-leirille! 1(9) Nuoriso- ja naisosastot LEIRIVAHVISTUS 4.5.2012 Tervetuloa Tulta päin 2012-leirille! ILMOITTAUTUNEET JA TIETOJEN TARKISTAMINEN Palokuntasi on ilmoittautunut tulevan kesän Tulta Päin 2012 leirille

Lisätiedot

Nukkumajoki - toinen leirikirje 1/7

Nukkumajoki - toinen leirikirje 1/7 1/7 KOHTA MENNÄÄN! Hei! Leiri lähenee ja jännitys tiivistyy. Tämä on toinen leirikirje, jossa on tärkeää tietoa leirin osallistujille. Ensimmäinen leirikirje on lähetetty osallistujille jo aiemmin, ja

Lisätiedot

1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE

1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE 1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE Tervetuloa Jäljille 2013 Olette ilmoittautuneet Mikaelin Sinikellojen mestaruuskisoihin, onnittelut loistavasta valinnasta! Tervetuloa mukaan! Tutustukaa

Lisätiedot

Leirikirje. Kulttuuriympäristöleiri

Leirikirje. Kulttuuriympäristöleiri Kulttuuriympäristöleiri 18.-20.8.2017 Leirikirje Tervetuloa kulttuuriympäristöleirille Kangasalle! Päävastuu leirin järjestelyistä on Pirkanmaan maakuntamuseolla. Leiri on osa maakuntamuseon Adoptoi monumentti

Lisätiedot

Hii- O- Hoi 2013 OHJEISTUSTA

Hii- O- Hoi 2013 OHJEISTUSTA Hii- O- Hoi 2013 OHJEISTUSTA TULO BENGTSÅRIIN Hanko tieltä (25) käännytään 13 km ennen Hankoa oikealle Santalan kartanotielle. Risteyksessä on tienviitat SANTALA sekä Hii- O- Hoi leirin logolla varustetut

Lisätiedot

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE!

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI 8. 13.6.2012 ROLLO UINNIT 8. 10.6.2012 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! PUS PoPy Suomen Uimaliitto KU PTU 2 Rollo leirin yhteystiedot: Minna

Lisätiedot

Hiekka Leiriaapinen

Hiekka Leiriaapinen Hiekka 2017 Leiriaapinen Sisällysluettelo Tervetuloa Lohtajalle!.................................. 3 Leiripäällikön tervehdys................................. 4 Nuorten edustajan tervehdys..............................

Lisätiedot

Hei tuntuririparille lähtevä!

Hei tuntuririparille lähtevä! Hei tuntuririparille lähtevä Viikko lapin tunturissa lähestyy Me ohjaajat ainakin odotamme jo innolla, toivottavasti sinäkin. Tässä kirjeessä on kaikki tärkeät tiedot rippikoulumme leirijaksosta ja konfirmaatiosta.

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA Moi! Tässä on vuoden ensimmäinen ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri Otathan yhteyttä,

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

Anno domini 1509. Instragrammissa @versopartio #versopartio #turkupalaa #jarrr. Seuraa vinkkejä Versojen facebookissa!

Anno domini 1509. Instragrammissa @versopartio #versopartio #turkupalaa #jarrr. Seuraa vinkkejä Versojen facebookissa! 1(7) Anno domini 1509 Kalmarin unioni oli hallinnut pohjolaa ja Itämerta jo vuodesta 1397 lähtien. Unionin mahti oli niin suuri, että sillä oli hallussaan linnoitusketju, joka ulottui aina Örebystä Viipuriin

Lisätiedot

LEIRIUUTISET Marraskuu 2017

LEIRIUUTISET Marraskuu 2017 LEIRIUUTISET Marraskuu 2017 Edessäsi on Lohtajan leiriuutiset. Leiriuutisissa ajankohtaista asiaa sekä tietoa leiristä. Lisä-infoa leiristä on saatavilla myös leirin nettisivuilta, facebookista ja instasta.

Lisätiedot

Huippua, että osallistut Pihkalle!

Huippua, että osallistut Pihkalle! Huippua, että osallistut Pihkalle! Tästä kirjeestä löydät varustelistan, ohjeet vierailupäivän ilmoittautumiseen ja lähtö- sekä paluutiedot. Muista lukea kaikki huolella läpi. Jos leiristä ilmenee jotain

Lisätiedot

Pestit ovat tärkein osa tapahtumaa ilman niitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos siis jo nyt panoksestasi yhteisen tapahtuman toteuttamiseksi!

Pestit ovat tärkein osa tapahtumaa ilman niitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos siis jo nyt panoksestasi yhteisen tapahtuman toteuttamiseksi! Tekijän opas Tervetuloa tekijäksi Pestit ovat tärkein osa tapahtumaa ilman niitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos siis jo nyt panoksestasi yhteisen tapahtuman toteuttamiseksi! Tämä tekijän opas täydentää

Lisätiedot

Sisällys. 2 Tervetuloa Nuorten leirille!

Sisällys. 2 Tervetuloa Nuorten leirille! Sisällys Sisällys... 2 Tervetuloa Nuorten leirille!... 3 Leirin ajankohta ja lasku... 3 Leirille lähtö ja paluu... 4 Ryhmät ja ryhmiin jakautuminen... 5 Majoitus... 5 Leirilehti, sosiaalinen media, leiri-dvd

Lisätiedot

Näin ilmoittaudut Pistoliekki leirille

Näin ilmoittaudut Pistoliekki leirille Näin ilmoittaudut Pistoliekki 2019 -leirille Jos kysymyksiä ilmenee ilmoittautumisesta, ole yhteydessä projektisihteeriin Katariina Niemelään. Puh. 0400-736378, katariina.niemela@upl.fi Tärkeitä huomioita

Lisätiedot

Hei tuntuririparille lähtevä Vihdissä

Hei tuntuririparille lähtevä Vihdissä Hei tuntuririparille lähtevä Vihdissä 3.5.2018 Viikko lapin tunturissa lähestyy! Me ohjaajat ainakin odotamme jo innolla, toivottavasti sinäkin. Tässä kirjeessä on kaikki tärkeät tiedot rippikoulumme leirijaksosta

Lisätiedot

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen 050-408 1209

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen 050-408 1209 2 Lukijalle! Seurakunnan lastenleirit on tarkoitettu järvenpääläisille lapsille, leiripaikkoja on rajoitetusti, 1 paikka/lapsi. Jokaisella leirillä on osallistujakiintiönsä ja ikärajansa. Kaikki leiriläiset

Lisätiedot

LEIRIKOULUUN OIVANKIIN 24.-27.5.2011

LEIRIKOULUUN OIVANKIIN 24.-27.5.2011 LEIRIKOULUUN OIVANKIIN 24.-27.5.2011 KUSTANNUSLASKELMA Kyydit 3000 Majoitus ja ruuat Oivangissa 6789 (oppilaat) - - 652 (aikuiset) Ruokailut matkalla (meno/paluu) 966 (483x2) Meno (Pudasjärvi)? Paluu (ABC

Lisätiedot

Nuoren Kansalaisen turvallisuuskurssi Reima Härkönen rehtori Savonlinnan Taidelukio

Nuoren Kansalaisen turvallisuuskurssi Reima Härkönen rehtori Savonlinnan Taidelukio Nuoren Kansalaisen turvallisuuskurssi 8.4. 10.4.2019 Reima Härkönen rehtori Savonlinnan Taidelukio Perusteet Kuuluu projektiviikon projekteihin, kurssisuoritus osaaminen arjessa Projektin valitsi 40 opiskelijaa,

Lisätiedot

Yleinen leirimatkatiedote leirit #1 ja #2

Yleinen leirimatkatiedote leirit #1 ja #2 MATKATIEDOTE 26.6.2013 Yleinen leirimatkatiedote leirit #1 ja #2 Aloitussanat Hyvät pelaajat, pelaajien vanhemmat ja toimihenkilöt, tiedote valmistelee pelaajat ja pelaajien vanhemmat onnistuneen tapahtuman

Lisätiedot

Leiriläisten Talent-ilta

Leiriläisten Talent-ilta 1 Leiriläisten Talent-ilta Tänä vuonna leirillä uutuutena on torstai-iltana järjestettävä leiriläisten Talent-ilta. Silloin lava on vapaa kaikille lasten ja nuorten esityksille. Voit siis valmistella yksin

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

- LOSE WEIGHT SMILING- Sisältö: Painonpudotus, painonhallinta ja elämäntapamuutos leiri

- LOSE WEIGHT SMILING- Sisältö: Painonpudotus, painonhallinta ja elämäntapamuutos leiri - LOSE WEIGHT SMILING- Painonpudotus, painonhallinta ja elämäntapamuutos leiri Sisältö: - FIT CAMP idea - Liikunta - Ruokailu - Ilmoittautuminen ja yhteystiedot 1. FIT CAMP FIT CAMP on leiriohjelma joka

Lisätiedot

Tervetuloa liikunnalliselle Jukuleirille! 24. Jukuleiri Kalajoella !

Tervetuloa liikunnalliselle Jukuleirille! 24. Jukuleiri Kalajoella ! Tervetuloa liikunnalliselle Jukuleirille! 24. Jukuleiri Kalajoella 24. 27.7.2017! 1 JUKULEIRI 2017 JUKULEIRILLÄ KAIKILLA ON KIVAA! Hei Jukuleiriläinen ja huoltaja! Taas on Jukuleirin aika! Toivotan sinut

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Vartiolaiset 8.8. Vartiolaiset palaavat samaan paikkaan mistä ovat lähteneet. Oma paluupaikkasi- ja aikasi löytyy etusivulta.

Vartiolaiset 8.8. Vartiolaiset palaavat samaan paikkaan mistä ovat lähteneet. Oma paluupaikkasi- ja aikasi löytyy etusivulta. LEIRIKIRJE 2 Kerkkä JIHUU! Kesäloma on jo täällä, eikä Kerkkääkään tarvitse enää pitkään odotella. Tässä sinulle ja vanhemmillesi aimo paketti Kerkkä-leiriläiselle elintärkeää tietoa mm. leirille lähdöstä

Lisätiedot

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 1.-2.4.2017 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

HUIKEA PALKINTO!! MAKSUOHJEET

HUIKEA PALKINTO!! MAKSUOHJEET Versojen Hiljaiset Päivät 15.-17.3. 2019 Seinäjoella Tapahtumapaikkana tällä kertaa on konferenssikeskus Valkea (Koulukatu 47), jossa kokoontuu Seinäjoen vapaaseurakunta. Majoitumme sinne ja ruokahuolto

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset Sosiaalinen media www.facebook.com/pspel pohjoissuomenpelastusliitto Nettisivuilta ajankohtaista tietoa Toimintatilastot 2014: Nuorisotyö 21 nuoriso-osastoa

Lisätiedot

Pitkäjärvi leirimatkatiedote leiri #3

Pitkäjärvi leirimatkatiedote leiri #3 MATKATIEDOTE 27.8.2013 Pitkäjärvi leirimatkatiedote leiri #3 Aloitussanat Hyvät pelaajat, pelaajien vanhemmat ja toimihenkilöt, tiedote valmistelee pelaajat ja pelaajien vanhemmat onnistuneen tapahtuman

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Porvoon nyrkkeilyseura ry. Meritullinkatu 3-7, 06100 Porvoo yhteyshenkilö: Karre Anttonen e-mail: karre@pons.fi puh: 050 46 44 587 Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Kutsumme

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2016

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2016 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2.- 4.9. HNMKY Seuraleiri 2.-4.9. Kisakallion seuraleirikirje Helsingin NMKY:n korisjoukkueet lähtevät jälleen avaamaan kautta perinteiselle seuraleirille. Leiri järjestetään

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23.-27.7.2018 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Tervetuloa Rovio 2015-leirille!

Tervetuloa Rovio 2015-leirille! Nuoriso- ja naisosastot LEIRIVAHVISTUS 27.5.2015 Tervetuloa Rovio 2015-leirille! ILMOITTAUTUNEET JA TIETOJEN TARKISTAMINEN Palokuntasi on ilmoittautunut tulevan kesän Rovio 2015 leirille 12. 18.7.2015.

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23-27.7.2012 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Heippa Ryskeen osallistuja!

Heippa Ryskeen osallistuja! Heippa Ryskeen osallistuja! Olet yksi yli 2300 leiriläisestä, jotka ovat ilmoittautuneet Ryskeelle, Järvi-Suomen Partiolaisten suurimmalle piirileirille. Laskin itse käyttäen kaikkia neljää tassuani, että

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 2012

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 2012 Järjestäjä: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry Yhteistyökumppanit: Suomen Urheiluopisto, urheiluseurat, lajiliitot Kohderyhmä 8-14 vuotiaat tytöt ja pojat Ajankohta 11.-14.6.2012 Paikka: Suomen Urheiluopisto,

Lisätiedot