Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 2/ Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 2/2012 12.9.2012 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille"

Transkriptio

1 Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 2/ Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille KOKOUKSET 1. Pohjois-Karjalan Martat ry:n syyskokous Ehdokkaiden ennakkoasettelu piirin hallituksen jäsenten vaaliin JÄRJESTÖTOIMINTA 3. Marttailua on liikkeellä 4. Järjestökoulutus 9.10., Marttakeskus, Joensuu 5. Taitoavainsuorittajille tiedoksi JUHLAT/TAPAHTUMAT/RETKET 6. Energiasäästöviikon tapahtuma 8.10., Pääkirjasto, Joensuu 7. Piirin syysjuhla , Carelia-sali, Joensuu 8. Ikäihmisten terveyspäivä , Areena, Joensuu 9. Marttakammari PUUTARHANEUVONTA 10. Kukkolan syksy 11. Luonnonmateriaali-kurssit ja 27.9., Marttakeskus, Joensuu 12. Ruusut ja köynnökset -kurssi , Marttakeskus, Joensuu 13. Jouluinen askartelu/sidonta-kurssi , Marttakeskus, Joensuu RAVITSEMUSNEUVONTA 14. Marttailumaanantai 24.9., Marttakeskus, Joensuu 15. Kauha ja kukkaro -neuvonta 8.10 ja , Marttakeskus, Joensuu 16. Painonhallintakurssi alkaen Marttakeskus, Joensuu 17. Pikkukokki-ohjaajakoulutus Marttakeskus Joensuu 18. Kokataan yhdessä -kurssisarja 6.11,15.11 ja Marttakeskus, Joensuu ILMOITUSASIAT 19. Pohjois-Karjalan Marttapalvelut Oy tiedottaa 20. Maahanmuuttajan mahdollisuudet -tapahtuma, Urheilutalo, Joensuu LIITTEET: Kirje marttayhdistyksen hallitukselle Ehdokkaiden ennakkoasettelu piirin hallituksen jäsenten vaaliin Hinnasto: vuokrattavat astiat ja tilat Taitobussi tiedottaa

2 2 KOKOUKSET 1. POHJOIS-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika la Paikka Itä-Suomen yliopiston Carelia-sali, Yliopistonkatu 4, Joensuu klo klo klo klo Ilmoittautuminen (kaikki osallistujat)ja kahvi Syyskokous, jossa käsitellään sääntömääräiset sekä hallituksen esittämät asiat Ruokailu (hinta 10, talkoolaisille maksuton) Mahdollisuus tehdä ostoksia piirin puodista Syysjuhla (hinta 10, talkoolaisille maksuton) Marttalaulu Tervehdyssanat piirin hallituksen jäsen Juhlapuhe Lea Sairanen, Marttaliitto, Marttakahvion kiitokset Jaana Korhonen Taitoavaimien jakaminen Tiina Anola-Pukkila Lauluset -kuoron konsertti johtajana Tiina Könttä Kokoukseen osallistuvat marttayhdistyksien valitsemat vuoden 2012 viralliset edustajat tai heidän varaedustajansa. Läsnäolo-oikeus ilman ääni- ja puheoikeutta on piirin hallituksen jäsenillä, kunniajäsenillä, toimihenkilöillä, kotiaputyöntekijöillä ja kaikilla asiasta kiinnostuneilla marttajäsenillä. Mikäli varsinainen jäsen ei voi osallistua kokoukseen, pyydämme toimittamaan kokouspaperit varaedustajalle. Ruokailua varten sitovat ilmoittautumiset mennessä joko s-posti: pohjois-karjala(at)martat.fi tai p Mikäli ilmoittaudut s-postin kautta, niin muistathan laittaa seuraavat tiedot: -osallistujan nimi -marttayhdistyksen nimi -talkoolainen/ ei-talkoolainen osallistuminen: -aamukahvi -kokous -lounas (muista mainita erityisruokavaliot) -juhla Liput tulee noutaa (myös talkoolaiset) mennessä tai sopimuksen mukaan. TERVETULOA!

3 3 2. EHDOKKAIDEN ENNAKKOASETTELU Pohjois-Karjalan Martat ry:n syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja ja kahdeksan muuta jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Hallituksen jäsenten ja varajäsenen vaalissa ovat erovuorossa Ikonen Maija, Joensuu Kontturi Liisa, Ilomantsi Kärkkäinen Merja, Juuka Puhakka-Tarvainen Helena, Joensuu Varajäsen Pasanen Maija, Joensuu Edelleen hallitukseen kuuluvat Kotilainen Lea, Valtimo Leinonen Päivi, Kesälahti Salmela Jenny, Ilomantsi, Vaittinen Merja, Kitee Varajäsen Hakulinen Eija, Kitee Esitykset: Pyydämme toimittamaan liitteellä olevalla lomakkeella esitykset ennakkoasetteluksi Pohjois-Karjalan Martat ry:n hallituksen jäsenten vaaliin mennessä. JÄRJESTÖTOIMINTA 3. MARTTAILUA ON LIIKKEELLÄ Marttailua on liikkeellä -tapahtumien aikataulu klo Valtimo Op:n kokoustilat 4.10 klo Kiihtelysvaara Seurojentalo, Heinävaara klo Nurmes Leipä ja leivos-kahvila klo Tohmajärvi Op:n kokoustilat 6.11 klo Outokumpu Srk-talo Tapahtumien tavoitteena on yhdistyksien ja piirin yhteistyön tiivistäminen, piirin ja liiton tarjoamiin tukitoimiin ja materiaaleihin tutustuminen sekä yhteistyön lisääminen yhdistyksien välillä. Illan aikana perehdytään erilaisiin toimintamahdollisuuksiin, joilla voi elävöittää yhdistystoimintaa ja saada siitä entistä monipuolisempaa. Tervetuloa yhteiseen tapaamiseen!

4 4 4. JÄRJESTÖKOULUTUS klo Marttakeskus, Koskikatu 5-7 Kohderyhmänä ovat nykyiset tai tulevat rahastonhoitajat, taitoavainten suorittamista suunnittelevat, yhdistyksen tiedotusvastaavat, PR-martat tai muuten tiedotuksesta kiinnostuneet. Monipuolinen koulutus järjestetään työpajoissa, jotka ovat kätevästi samaan aikaan ja samassa paikassa. Rahastonhoitajien työpajassa tutustaan marttayhdistyksen käyttöön soveltuvaan sähköisen kirjanpito-ohjelmaan Tilitin. Mikäli sinulla on kannettava tietokone, otathan sen mukaasi. Toivottavaa myös on, että lataisit valmiiksi koneellesi kirjanpito-ohjelman osoitteesta Toki voit tulla koulutukseen ilman tietokonetta tutustumaan ohjelmaan. Kouluttajana toimi vertaisrahastonhoitaja Merja Kärkkäinen. Taitoavainpajassa tulevat tutuiksi kaikkien kolmen taitoavaimen vaatimukset oheismateriaaleineen sekä HOPS:n tekeminen, lisäksi tututustaan taitoavaimien opiskeluun sähköisellä Moodle-alustalla. Kouluttajana Tiina Anola-Pukkila. Tiedotus ja PR-työpajassa paneudutaan yhtenäisen ilmeen merkitykseen viestinnässä sekä ulkoisen ja sisäisen viestinnän perusteisiin. Tavoitteena on rakentaa yhdistyksen toimintaa houkuttelevaksi myös viestinnän keinoin. Kouluttajana toimii Marttaliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Outi Pekkala. Ilmoittautumiset viimeistään pohjois-karjala(at)martat.fi p Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä mihin työpajaan osallistut. Koulutus järjestetään yhteistyössä Ok-opintokeskuksen kanssa ja on osallistujille maksuton. 5. TAITOAVAINSUORITTAJILLE TIEDOKSI Taitoavainsuorituksia tarkastetaan tänä syksynä ja Toimitattehan vastaukset mielellään koko ryhmän osalta viimeistään tarkastusta edeltävänä päivänä, kiitos. Suoritukset tarkastetaan kahden viikon kuluessa em. päivistä. Syysjuhlassa mahdollisesti jaettavaksi tulevilla avainsuorituksilla alkaa siis olla kiire. Lisätietoja taitoavaimista Tiina Anola-Pukkila p tai tiina.anola-pukkila(at)martat.fi.

5 5 JUHLAT/TAPAHTUMAT/RETKET 6. ENERGIASÄÄTÖVIIKON TAPAHTUMA Joensuun seutukirjasto, pääkirjasto, Koskikatu klo neuvontaa aulassa kl luennot Muikku-salissa Käytä energiaasi järkevästi tapahtuma on osa valtakunnallista energiasäästöviikkoa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Joensuun seutukirjaston, Pohjois-Karjalan Sähkön ja Pohjois-Karjalan Marttojen kanssa. Aulan neuvonta-aiheet: - Vinkkejä energiansäästämiseen - Vähänkö hyvää puutarhassa ja - Vanhojen kirjojen uusi elämä -työpaja. Tapahtuma jatkuu luennoilla Muikkusalissa, jossa yhtenä aiheena on Vähänkö hyvää kotona, Helena Puhakka-Tarvainen. Tapahtuma ja luennot ovat kaikille avoimia. 7. PIIRIN PERINTEINEN SYYSJUHLA la klo Carelia-salilla Joensuussa. Syysjuhlassa on vieraanamme ja juhlapuhujana Marttaliiton uusi puheenjohtaja Lea Sairanen. Muusta ohjelmasta vastaa maineikas valtimolainen Lauluset kuoro, johtajanaan Tiina Könttä. Juhlaan sisältyvät myös perinteiset piirakkapajan kiitokset ja taitoavaimien jakaminen. Ennen juhlaa on syyskokous, joka alkaa ilmoittautumisella klo Juhlaan ja kokoukseen osallistujilla on klo mahdollisuus ruokailuun, ostoksiin piirin puodista ja seurusteluun Carelia-salin aulatiloissa. Juhlan hinta on 20 ruokailulla ja 10 ilman ruokailua. Piirin talkoolaisille ohjelma ruokailuineen on maksuton. Sitovat ruokailu- ja juhlalippuvaraukset mennessä s-posti: pohjois-karjala(at)martat.fi tai p TERVETULOA! 8. IKÄIHMISTEN TERVEYSPÄIVÄ klo Areena, Joensuu Terveyspäivän ohjelmassa on mm. ohjattua voimistelua, senioritanssia, mittauksia, testejä, tietoiskuja, terveysluentoja, haitarimusiikkia (Sami Hopponen) ja valtioneuvos Riitta Uosukaisen puheenvuoro. Mukana on eri järjestöjä ja yhdistyksiä, jotka esittelevät ikäihmisten arkeen, jaksamiseen sekä hyvinvointiin liittyviä toimintoja ja palveluja. Martat ovat mukana tapahtumassa esittelemässä Ikäihmisten Oiva-hanketta, marttajärjestöä ja sen tarjoamia harrastusmahdollisuuksia sekä Marttojen kotiapupalvelua. Päivän järjestävät Pohjois-Karjalan Liikunta ry ja Suomen Seniorikodit.

6 6 9. MARTTAKAMMARI Toimiston ja neuvonnan siirryttyä Koskikadulle jäi Marttojen Kauppakadun kiinteistöön vuokrattavaksi keittiö- ja kokoustilat ja uutena marttakammari. Tilat ovat marttojen ja ei-jäsenten vuokrattavissa. Keittiö- ja kokoustiloihin mahtuu noin 20 ja Marttakammariin noin 10 henkilöä. Hinnat 2012: Marttakammari: 10 /ilta, martat 20 /ilta, ei jäsenet Keittiö ja kokoustilat: 20 /ilta, martat 40 /ilta, ei jäsenet Keittiön käyttö liiketoimintaan: 30 /ilta, martat 60 /ilta, ei jäsenet Tiesittehän myös, että piiristä voi vuokrata astioita. Luettelo astioista hintatietotoineen on tämän tiedotteen liitteenä. Tila- ja astiavaraukset sekä ohjeistus marttatoimistolta p PUUTARHANEUVONTA 10. KUKKOLAN SYKSY klo Kukkolan Vanha valtatie 70, Joensuu Puutarhan syystalkoot ja puutarhan kunnostus talveksi Kukkolan neuvontatilaisuudet järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan maataloussäätiön kanssa. Illat ja tapahtumat ovat kaikille avoimia ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. 11. LUONNONMATERIAALI-KURSSIT klo Marttakeskus, Koskikatu klo Luonnosta koristeita -sidontakursseilla tehdään ovi- ja pöytäkoristeita luonnonmateriaaleista, mm. käpykranssi joko liimaten tai sitoen, siro sammaltähti riippumaan tai ruukkuun ja risusydän. Kurssilaisten tulee kerätä luonnonmateriaalit itse, keräysohjeet saa toimistolta. Rautalankoja, rusettinauhoja ym. on ostettavissa kurssipaikalta. Osallistumismaksu on 8 /martoille ja 10 /ei jäsenille (sisältää ohjauksen ja kahvitarjoilun). Kurssit järjestetään yhteistyössä Ok-opintokeskuksen kanssa. Ilmoittautuminen viimeistään p tai pohjoiskarjala(at)martat.fi

7 7 12. RUUSUT JA KÖYNNÖKSET-KURSSI klo Marttakeskus, Koskikatu 5-7 Kurssilla tutustumme pensasruusuihin ja kestäviin köynnöksiin Osallistumismaksu on 8 /martoille ja 12 / ei jäsenille. Hinta sisältää opetuksen, kahvin ja ruusuoppaan. Kurssi järjestetään yhteistyössä Ok-Opintokeskuksen kanssa. Ilmoittautuminen viimeistään p tai pohjoiskarjala(at)martat.fi. 13. JOULUINEN ASKARTELU/SIDONTA-KURSSI klo Marttakeskus, Koskikatu 5-7 Illan aikana sidotaan meriheinästä ovikoriste kranssin tai sydämen muotoon, ja valmistetaan siihen jouluiset koristeet. Tarvikkeet kurssille on varattu valmiiksi paikan päälle. Kurssin hinta on 8 /martta ja 10 /ei jäsen (sisältää kahvitarjoilun ja ohjauksen). Lisäksi on tarvikemaksu /kranssi (tarvikkeiden hinta tarkentuu myöhemmin). Kurssi järjestetään yhteistyössä Ok-Opintokeskuksen kanssa. Ilmoittautuminen viimeistään p tai pohjoiskarjala(at)martat.fi. RAVITSEMUSNEUVONTA 14. MARTTAILUMAANANTAI klo Marttakeskus, Koskikatu 5-7 Kotoista kasvisruokaa ruuanvalmistuskurssi Marttailumaanantaisin järjestetään tuttuja, kaikille avoimia kursseja. Kurssin hinta on 15 /martoille ja 18 /ei jäsenille. Ilmoittautuminen viikkoa ennen: p tai pohjois-karjala(at)martat.fi 15. KAUHA JA KUKKARO -NEUVONTA Aikaa nauttia - kiireetön ruokailu Marttakeskus, Koskikatu Muista muistia - muisti Toiminta painottuu Martat -lehden hyvinvointiliitteen ilmestymisen aikoihin. Neuvontatilaisuudet kestävät noin tunnin ja aihe toistuu klo 14 ja 17. Mukaan voi tulla myös marttayhdistyksenä ilmoittautukaa piiriin etukäteen. Huomioittehan, että jokaiseen tietoiskukertaan mahtuu yksi ennalta ilmoittautunut yhdistys. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittautumiset p tai pohjois-karjala(at)martat.fi.

8 8 16. PAINONHALLINTAKURSSI alkaen klo Marttakeskus, Koskikatu 5-7 Kurssi (10 kokoontumiskertaa) sisältää luentoja, keskusteluja ja kotitehtäviä mm. tasapainoisesta ravitsemuksesta, syömisen hallinnasta ja liikunnasta. Kurssiin sisältyy yksi ruoanvalmistuskerta, ohjattu liikuntatunti ja kehonkoostumusmittaus. Asiantuntevalla opastuksella ja ryhmän tuella sinulla on mahdollisuus pitkäaikaisiin elintapamuutoksiin. Hinta 170. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 11.9.: kirsi.rissanen(at)martat.fi tai PIKKUKOKKIOJHAAJA-KOULUTUS klo Marttakeskus, Koskikatu 5-7 Koulutus on tarkoitettu pikkukokki kerho-ohjaajakoulutukseen osallistuneille ja uusille innokkaille kerho-ohjaajille. Kurssi on maksuton. Ohjelma: Kuulumisia kerhoista ja superruokaa syksyn sadosta, Jaana Korhonen, erikoisneuvoja, Martat Piipahdus naapurissa, tutustuminen Joen Lankaan, käsityöideoita pikkukokkikerroille, Elvi Pitkänen, yrittäjä Solmuilua ja tupsuja, ohjaajana Paula Koistinen/ Arja Purmonen Eväitä lasten ja nuorten kerhonohjaamiseen Lapset ja Liikunta, Pasi Majoinen, Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä, Pohjois-Karjalan Liikunta ry Koulutus loppuu Ilmoittautuminen mennessä s-posti: pohjois-karjala(at)martat.fi tai p KOKATAAN YHDESSÄ -KURSSISARJA klo Vauhtia välipalasta Marttakeskus, Koskikatu klo Helppoa arkiruokaa klo Leivotaan, leivotaan Kokataan yhdessä kurssilla lapset pääsevät harjoittelemaan ruuanlaittoa yhdessä aikuisen kanssa. Kurssille ovat tervetulleita noin 5-12 vuotiaat lapset aikuisen seurassa. Tervetuloa erityisesti isät - myös äidit, isovanhemmat, kummit ja muut lähiaikuiset ovat tervetulleita, mikäli tilaa riittää. Järjestäjinä ovat Suomen Kasvatus- ja perheneuvontaliitto ja martat. Kurssin hinta on 10 /kerta (sis. aikuisen ja lapsen osallistumisen, ohjauksen ja ruokaaineet), Suomen Kasvatus- ja perheneuvontaliiton jäsenille vapaa pääsy. Ilmoittautumiset: tiina.anola-pukkila(at)martat.fi tai , viikkoa ennen kurssipäivää.

9 9 ILMOITUSASIAT 19. POHJOIS-KARJALAN MARTTAPALVELUT OY TIEDOTTAA Kotiapupalvelun toiminta on jatkunut edellisten vuosien tapaan. Pääasiallinen toiminta-alue on Joensuun kantakaupungin alueella. Kotiaputoiminnan tavoitteena on aina ollut toimia kannattavasti ja tehdä positiivinen tulos. Siinä on onnistuttukin, kotiavun tuomalla tuloksella piirin ympärivuotinen kassavaranto on parantunut ja marttatoiminta on saanut uusia jäseniä ja näkyvyyttä. Palveluesimiehenä on aloittanut restonomi (AMK) Saija Väisänen Enosta. Tulevaisuuden tavoitteena on kotiapupalvelujen asiakasmäärään lisääminen. Marttoja pyydetään jakamaan Saijan yhteystietoja mahdollisesti kotiapua tarvitseville asiakkaille. Saijan tavoittaa (arkisin klo 8-16) numerosta tai 20. MAAHANMUUTTAJAN MAHDOLLISUUDET -TAPAHTUMA klo Urheilutalo, Joensuu Martat ovat mukana tapahtumassa esittelemässä järjestöä ja sen tarjoamia harrastusmahdollisuuksia. Tiesithän että, tämä tiedote löytyy myös osoitteesta Sivuilla on paljon muutakin ajankohtaista tietoa toiminnasta. Käy kurkkaamassa. Toivomme, että tämän tiedote käsitellään yhdistyksenne hallituksen kokouksessa. Toivomme myös, että tiedotatte piirin kursseista ja tapahtumista sekä muusta toiminnastamme omille jäsenillenne. Kiitos. Tapaamisiin. Hyvää syksyä! Hallitus ja toimihenkilöt

Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 3/2014 18.9.2014 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille

Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 3/2014 18.9.2014 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 3/2014 18.9.2014 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille Sisällys KOKOUKSET... 3 1. KUTSU POHJOIS-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUKSEEN... 3 2. EHDOKKAIDEN

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 1/2012 3.3.2012

Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 1/2012 3.3.2012 Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 1/2012 3.3.2012 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille KOKOUKSET 1. Pohjois-Karjalan Martat ry:n kevätkokous 26.4. JÄRJESTÖTOIMINTA 2. Marttailua

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 1/2013 2.1.2013 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille

Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 1/2013 2.1.2013 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille Pohjois-Karjalan Martat ry Tiedote 1/2013 2.1.2013 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille PUHEENJOHJOHTAJAN UUDEN VUODEN TERVEHDYS KOKOUKSET 1. Syyskokousterveiset 2. Marttayhdistyksien

Lisätiedot

Tiedote 4/2014 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille

Tiedote 4/2014 Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille Marttayhdistyksille, toimintaryhmille ja luottamusmartoille 1. Puheenjohtajan uuden vuoden tervehdys... 2 2. Syyskokousterveiset... 4 3. Järjestötoiminta... 5 4. Tapahtumat ja retket... 7 5. Kevään kurssit

Lisätiedot

TIEDOTE 3 / 2013. Etelä-Karjalan Martat ry 4.9.2013 1(6)

TIEDOTE 3 / 2013. Etelä-Karjalan Martat ry 4.9.2013 1(6) 1(6) Etelä-Karjalan Martat ry 4.9.2013 TIEDOTE 3 / 2013 1. Puheenjohtajan tervehdys 2. Syyskokous 2.1. Syyskokouskutsu 2.2. Ehdokkaiden ennakkoasettelu piirin hallituksen jäsenten vaalissa 3. Kurssit ja

Lisätiedot

Huom! Muistattehan tehdä nimenkirjoittajien muutosilmoituksen yhdistysrekisteriin, jos yhdistyksen nimenkirjoittajat muuttuvat. (www.prh.fi).

Huom! Muistattehan tehdä nimenkirjoittajien muutosilmoituksen yhdistysrekisteriin, jos yhdistyksen nimenkirjoittajat muuttuvat. (www.prh.fi). Etelä-Hämeen Martat 24.11.2014 Rauhankatu 5 13100 Hämeenlinna Hyvät Jäsenet! Järjestön uusi teema (2015 2016) Vesi jättää jäljen liittyy kestävään kehityksen edistämiseen. Tavoitteena on veden kulutuksen

Lisätiedot

Syksyinen tervehdys marttayhdistyksiin! 29.10.2014

Syksyinen tervehdys marttayhdistyksiin! 29.10.2014 Syksyinen tervehdys marttayhdistyksiin! 29.10.2014 Tässä sähköisessä tiedotteessa on kokousasiakirjat annettavaksi piirin syyskokousedustajallenne sekä ohjeet kokoukseen osallistujalle. Tämän ohjesivun

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

UUDENMAAN MARTAT RY YHTEENVETO TULOKSISTA 1(18) Palautekysely, syyskuu 2008 Marttayhdistyksille syyskokouksessa 22.11.2008

UUDENMAAN MARTAT RY YHTEENVETO TULOKSISTA 1(18) Palautekysely, syyskuu 2008 Marttayhdistyksille syyskokouksessa 22.11.2008 UUDENMAAN MARTAT RY YHTEENVETO TULOKSISTA 1(18) Kysely lähetettiin kaikille uusimaalaisten marttayhdistysten hallituksille, joita on yhteensä 148 (sisältää 15 marttakerhoa/toimintaryhmää). Vastauksia saatiin

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 4/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Lukiessasi tätä syksy alkaa olla jo pitkällä. Yhdistystoiminta pyörii täydellä vauhdilla loppuvuoden ja tästä lehdestä varmasti jokainen

Lisätiedot

Toimintateemana: Hidastamalla hyvinvointiin TIEDOTE 3/2012. Martoille

Toimintateemana: Hidastamalla hyvinvointiin TIEDOTE 3/2012. Martoille Etelä-Savon Martat ry, Hallituskatu 7 A 1, 3. krs 50100 MIKKELI puh. 0440 228 910, www.martat.fi/etela-savo 12.6.2012 Toimintateemana: Hidastamalla hyvinvointiin TIEDOTE 3/2012 Martoille TÄMÄ TIEDOTE ON

Lisätiedot

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1.

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1. 1 Jäsentiedote 1/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

Marttaliittokonsernin vuosikertomus

Marttaliittokonsernin vuosikertomus 2012 Marttaliittokonsernin vuosikertomus 2 Marttaliitto-konsernin vuosikertomus 2012 MARTTALIITTO-KONSERNIN VUOSIKERTOMUS // 2012 Marttajärjestö vaikutti kotitalousneuvonnassa ja järjestötoiminnassa 2012

Lisätiedot

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry AMALIA Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry Kevät 2012 2 3 Kanta-Häme Ry Sisältö: Sisältö 3 Puheenjohtajan palsta 4 Terveiset tiedotusvastaavalta 5 Puheenjohtajan hakuilmoitus 6 Hallitus

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2011 2013 Hidastamalla hyvinvointiin

Toimintasuunnitelma 2011 2013 Hidastamalla hyvinvointiin Toimintasuunnitelma 2011 2013 Hidastamalla hyvinvointiin Sisällysluettelo Hidastamalla hyvinvointiin -teemakausi 2011 2013 1. Toimintaympäristö 2 Järjestötoiminnan haasteet Kestävä kehitys, eettinen kuluttaminen,

Lisätiedot

1/2015. KOONTI: Järjestöpäällikkö Tom Anthoni tom.anthoni@aivoliitto.fi p. 050 568 9145

1/2015. KOONTI: Järjestöpäällikkö Tom Anthoni tom.anthoni@aivoliitto.fi p. 050 568 9145 Yhdistysposti 2) Pääkirjoitus: Vaikuttamista puhevammaisten asioissa 3) Ajankohtaista järjestötoimintaa 3) Liittokokous 2015 3) Vuoden 2015 toimintatonnit 3) Vuoden 2014 toimintatonnit ja niiden tilitys

Lisätiedot

Perhehoitoliiton Jäsentiedote. Kohti kesää!

Perhehoitoliiton Jäsentiedote. Kohti kesää! Perhehoitoliiton Jäsentiedote 2/2011 Kohti kesää! Uusia jäseniä Perhehoitoliiton hallitukseen Perhehoitoliiton liittokokous järjestettiin Jyväskylässä 9.4. Perhehoitoliiton hallituksen uusiksi jäseniksi

Lisätiedot

//1. Marttaliitto-konsernin vuosikertomus // 2011

//1. Marttaliitto-konsernin vuosikertomus // 2011 //1 Marttaliitto-konsernin vuosikertomus // 2011 2// //3 MARTTALIITTO-KONSERNIN VUOSIKERTOMUS // 2011 Kannen kuvassa kootaan tilkkupeittoa Suurkirkon portaille. Kuva Kerttu Malinen. Kuvat: s. 2 3, 6, 29:

Lisätiedot

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1 JÄSENKIRJE 2/2013 VAPAASTI JAETTAVISSA Kokoajat Oili Jyrkämä ja Jaana Teräväinen päivitetty 2.10.2013 oili.jyrkama@kvtl.fi, jaana.teravainen@kvtl.fi Aika haastaa Olen viime aikoina osallistunut useampaankin

Lisätiedot

ja monipuolista toimintaa. Järjestöön kuuluu 40 000 jäsentä, yli 1 000 yhdistystä tai toimintaryhmää,

ja monipuolista toimintaa. Järjestöön kuuluu 40 000 jäsentä, yli 1 000 yhdistystä tai toimintaryhmää, Marttamatka 2008 Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotitalouden asemaa ja lisää kotityön arvostusta. Martat on puolueisiin sitoutumaton, perheiden hyvinvointia edistävä järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 1/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 1/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 2 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Vuosi on vaihtunut ja haasteellinen kevät 2014 edessä. Yhdistyksemme kevään ohjelmaa on

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Jäsenkirje II / 2008 1(10) Puheenjohtajan tervehdys Hyvät ekonomiystävät, Vaikka talven mittaan on ollut paljon harmaita päiviä, niin päivien pidentyminen ja joukkoon mahtuneet aurinkopäivät ovat tuoneet

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry

Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry 212 JÄSENLEHTI N:o 1 2014 JHL - Julkisten ja hyvinvointialojen liitto www.jhl.fi BAS2 - Itella Posti Oy Itella Green JHL 212 ry. 60 vuotta

Lisätiedot

Järjestökansio. Järjestökansion käyttäjälle

Järjestökansio. Järjestökansion käyttäjälle Järjestökansio Järjestökansion käyttäjälle Kansio on tarkoitettu arjen apuvälineeksi yhdistystoimintaan. Kansioon on koottu eri osioihin toiminta yhden kokouksen säännöillä sekä oma osio kahden kokouksen

Lisätiedot

TÄSSÄ JA NYT. Varsinais-Suomen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön.

TÄSSÄ JA NYT. Varsinais-Suomen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön. TÄSSÄ JA NYT Varsinais-Suomen piiri Järjestötiedote 2/2015 Ensiapulaukku yleiskäyttöön Taskupakkaus Matkailijan ensiapupakkaus Joka kodin ensiapulaukku 1 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. TÄSSÄ JA

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Jäsenkirje 1/2011 Tampereella maaliskuussa 2011 Koonnut tiedottaja Jaana Teräväinen jaana.teravainen@kvtl.fi Lämmin juhlavuoden tervehdys Tampereelta! Hyvä jäsenyhdistys, talvi alkaa olla voiton puolella

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Kevät on tulossa ja illat valkenevat. Tämä poikkeuksellisen leuto talvi on kääntymässä vähitellen

Lisätiedot

Tiedotuslehti 4/2010

Tiedotuslehti 4/2010 Tiedotuslehti 4/2010 Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry:n tiedotuslehti Julkaisija: Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry Malminkatu 24 D 38, 00100 Helsinki Puh: 09-586 0520, fax: 09-586 05250 Sähköposti:

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2011

Jäsentiedote 1 / 2011 1.2.2011 Jäsentiedote 1 / 2011 Hei! Löydät keskiaukeamalta helposti irroitettavan maksulomakkeen vuoden 2011 jäsenmaksua varten! (PAPERIVERSIOSSA) SAMDY ry Satakunnan yhteisökeskus Puhelin: 044-346 0898

Lisätiedot