Hammashuollon opetusterveyskeskuksen tietotekniikkahanke

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hammashuollon opetusterveyskeskuksen tietotekniikkahanke"

Transkriptio

1 Sivu 1/9 OULUN LÄÄNINHALLITUS Hammashuollon opetusterveyskeskuksen tietotekniikkahanke Loppuraportti HaTi1 Sosiaali- ja terveysministeriö / lääninhallitus kustannuspaikka 3198, projekti 2065

2 Sivu 2/9 1. HAMMASHUOLLON OPETUSTERVEYSKESKUKSEN TIETOTEKNIIKKAHANKE 1.1 Hankkeen tarkoitus 1. Määritellä opetusterveyskeskuksen tietojärjestelmätarpeet tukemaan opetusterveyskeskuksen toimintaa sekä yhteyksiä rakennuksessa toimiviin yhteistyötahoihin ja Pohjois-Suomen kuntiin. 2. Määritellä ja toteuttaa asiantuntijavoimin tarvittavat tietojärjestelmämuutokset ja integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin. 3. Hankkia investointina tarvittavat tietokonelaitteet oheislaitteineen. 1.2 Projektiorganisaatio Vastuullinen johtaja: Projektikoordinaattori: Palveluyksikköpäällikkö Sakari Kärkkäinen IT-koordinaattori Jari Vanhatalo Ohjausryhmä: Seppo Voutilainen Terveydenhuollon johtaja Keijo Koski Terveysjohtaja Anne Nordblad Sosiaali- ja terveysministeriö Sakari Kärkkäinen Palveluyksikköpäällikkö Hannu Hausen Hammaslääketieteen laitoksen johtaja Vuokko Anttonen Aluevastaava hammaslääkäri Sirkka-Liisa Martikkala Osastonhoitaja Jari Vanhatalo IT-koordinaattori Eija Palsinajärvi-Äikäs Hankekoordinaattori Projektiryhmä Jari Vanhatalo Vuokko Anttonen Pirkko Koski Silva Sipola Reijo Kettunen Eeva-Liisa Hietala IT-koordinaattori Aluevastaava hammaslääkäri Aluevastaava hammashoitaja Osastosihteeri Atk-suunnittelija, Oulun yliopisto Apulaisopettaja, Oulun yliopisto ja Oulun kaupunki 1.3 Aikataulu HaTi1: , viimeinen maksatushakemus tehtävä mennessä.

3 Sivu 3/9 1.4 Tehtävät Vuoden 2006 keväällä tehdään lähtötilanteen kartoitus ja yksityiskohtainen projektisuunnitelma. Selvitetään työprosessien muutostarpeet sekä tehdään suunnitelma toimintatapojen ja työprosessien muuttamisesta. Vuonna 2006 viedään muutokset tietojärjestelmien määrityksiin ja toteutuksiin sekä määritellään ja toteutetaan uuden toimintaympäristön edellyttämät muutokset tietojärjestelmiin sekä käyttöönotetaan muutokset. Opetusterveyskeskuksen tiloista puolet saneerataan vuoden 2006 aikana ( mennessä) ja vastaavasti puolet tietotekniikan vaatimista laitehankinnoista tehdään vuoden 2006 aikana. Vuonna 2007 jatketaan tietojärjestelmämuutosten määritystä ja toteutusta sekä viimeistellään toimintamuutokset. Tilojen saneeraus saatetaan loppuun syksyyn 2007 mennessä ( mennessä). Loppuosa tietotekniikan vaatimista laitehankinnoista hankitaan kevään 2007 aikana. 1.5 Dokumentointi Dokumentit: - ohjausryhmän pöytäkirjat - projektiryhmän kokousten muistiot - suunnitelma toimintatapojen ja työprosessien muuttamisesta - toimintasuunnitelma - työasemien ja oheislaitteiden sijoitussuunnitelma - hankintapäätökset ja sopimukset

4 Sivu 4/9 2. PROJEKTIN TULOKSET Rahoituksellisesti hanke jakaantuu kahteen osaan eli sosiaali- ja terveysministeriön myöntämään kehittämisrahaan (vuonna 2006: euroa, vuonna 2007: euroa) sekä EU rakennerahaston myöntämään kone-, laite- ja ohjelmistohankintaan (vuonna 2006: euroa, vuonna 2007: euroa). Tehtävät on priorisoitu huomioiden se, että hankintoihin (HaTi2) on vuonna 2006 on käytössä euroa ja että vuoden 2007 määrärahat euroa on käytettävä mennessä (rahoitusaika). Kevään 2006 aikana selvitettiin työprosessien muutostarpeet sekä tehtiin suunnitelma toimintatapojen ja työprosessien muuttamisesta (erillinen dokumentti, joka käsiteltiin ohjausryhmässä ). Seuraavassa on yksilöity itse projektin tuloksia väliseltä ajanjaksolta. Toimintatapojen ja Effica-ohjelmiston kehittäminen Kevään 2006 aikana kartoitettiin nykyiset ongelmat ja kehittämistarpeet (mm. ajanvaraus: keskitetty, kandeilla omat kirjat), Effica-järjestelmän kehittämismahdollisuudet (mm. helpompi hyväksymiskäytäntö, viestipiikki, työkortit, kutsuminen, paikantaminen, työajan seuranta yms.). Kevään aikana neuvoteltiin muutostarpeista ohjelmistotoimittajan kanssa ja tilattiin tarvittavat Effica-järjestelmän muutostyöt TietoEnatorilta. Tietojärjestelmämuutokset toteutettiin kevään 2007 aikana ja käyttöönotto tapahtui syksyllä Tilojen suunnitteluun osallistuminen Projektiryhmä antoi lausuntonsa muutosten vaikutuksista tilasuunnitteluun ja lähinnä sähkösuunnitteluun. Remontin aikaisia puutteita korjattiin katselmusten aikana. Työasemat, palvelin ja työasemaohjelmisto hankinnat Syksyn 2006 hankinnat: Pöytätyöasemia hankittiin 52 kpl, kannettavia mikroja 2 kpl, oheiskirjoittimia 8 kpl ja yhteisiä kirjoittimia 6 kpl sekä kuva-arkisto palvelin. Asennukset suoritti Oulun Tietotekniikka (OTT) ja palvelin sijoitettiin Oulun Tietotekniikan tiloihin.

5 Sivu 5/9 Syksyn 2007 hankinnat: Pöytätyöasemia hankittiin 33 kpl sekä 2 kpl ns. Citrixtyöasemaa asiakaskäyttöön ja 1 oheiskirjoitin. Asennukset suoritti Oulun Tietotekniikka (OTT). Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen työasemiin ostettiin MS Office-tuotteet oppilaitoslisenssein. Palvelimen varus- ja tietokantaohjelmistot ostettiin. Opiskelijoille avattiin henkilökohtaiset NT-tunnukset. Opettajien henkilökohtaiset NTtunnukset käyttöönotettiin vuoden 2007 alussa. Effica-lisenssien suunnittelu ja hankinta Oulun kaupungissa oleva Effica-järjestelmä laajennettiin myös opetusterveyskeskuksen käyttöön, jolla varmistettiin yhteensopivuus kaupungin käytössä olevien tietojärjestelmien kanssa. Hoitoyksiköiden lisälaitteet ja röntgenputket Hoitoyksiköiden lisälaitteina hankittiin syksyllä 2007 suukamerat (3 kpl) ja lisänäytöt (3 kpl). Röntgenputket hankittiin, mutta niiden kustannukset eivät alkuperäisistä suunnitelmista poiketen voineet sisältyä projektin kustannuksiin. Digitaaliset kuvantamislaitteet ja kuva-arkisto Digitaaliseksi kuvantamislaitteeksi valittiin Oriolan Digora. Laitteita hankittiin 2 kpl. Testausten jälkeen päätettiin, että suoradigitaalilaitteita ei hankita tässä vaiheessa. Kuva-arkistoksi valittiin TietoEnatorin Effica-järjestelmä. Järjestelmään voidaan siirtää kuvantamislaitteiden ns. pikkukuvat sekä digikuvat. Yhteyksiä muihin kuvajärjestelmiin ei ole vielä rakennettu. Asennukset suoritettiin syyskuun alussa, Digora Effica yhteydet asennettiin Kuva-arkisto ohjelmiston koulutus pidettiin 22.9 ja kokonaisuuden toimivuuskatselmus Luentosalissa tapahtunut opastustilaisuus pidettiin Opiskelijat koulutettiin ja Keväällä 2007 toteutettiin OYSin hammasklinikalla otettujen kuvien reititys opetusterveyskeskuksen Effica-kuva-arkistoon.

6 Sivu 6/9 Audiolaitteet Syksyllä 2006 hankittiin kokoushuoneeseen videotykki kattotelineineen. Syksyllä 2007 hankittiin toiseen kokoushuoneeseen vastaavat laitteet. Opettajien, opiskelijoiden ja hoitajien kutsu- ja paikannusjärjestelmän suunnittelu ja toteutus Erillistä opettajien, opiskelijoiden ja hoitajien kutsu- ja paikantamisjärjestelmää ei hankittu. Toiminnassa tukeudutaan Effica-järjestelmän mahdollisuuksiin. Tietokoneeseen perustuva hälytysjärjestelmä tullaan asentamaan kaikkiin koneisiin. Piirto-ohjelmien määrittely ja hankinta Oikomisosastolle hankittavia diagnostiikkaan liittyviin piirtämisohjelmiin on tutustuttu sekä kustannusarviot hankittu, mutta projektin aikana ei tehty hankintoja. Tukiasemien ja tarvittavien ohjelmien suunnittelu ja hankinta Työasemien käyttö perustuu kiinteään kaapelointiin. Onnistunut käyttöönotto Hankittavien laitteiden ja ohjelmistojen sekä muuttuneiden toimintamallien sisäänajon varmistamiseksi on käytetty sosiaali- ja terveystoimen Effica-järjestelmien pääkäyttäjien asiantuntemusta. Pääkäyttäjänä toimivan Tero Pohjanveden työpanoksesta 25% kohdistettiin hankkeelle Opiskelijoiden puheluiden välitys Hoitopisteisiin on asennettu puhelimet ja puheluiden välityksessä käytetään hyväksi Effica-järjestelmän paikantamistietoja. Investoinnit Investointeina hankittiin opetuskäyttöön kaksi dokumenttikameraa, kaksi kannettavaa dataprojektoria, taulutelevisio+dvd-laite odotusaulaan sekä web-kamera kuvan välittämiseksi mm. luentosaliin.

7 Sivu 7/9 3. KUSTANNUKSET JA RAHOITUS Hankesuunnitelman rahoitus (HaTi1) Toteuma Toteuma Yhteensä v yhteensä suunnitelma Henkilöstömenot (2000) , Palvelujen ostot yhteensä, josta , Toimisto-, pankki- ja asiantuntijapalvelut (2001) , Painatukset ja ilmoitukset (2002) Majoitus- ja ravitsemuspalvelut (2003) 2, Matkustus- ja kuljetuspalvelut (2004) 367, Koulutus- ja kulttuuripalvelut (2005) Muut palvelujen ostot (2006) , Aineet, tarvikkeet ja tavarat (2007) Vuokrat (2008) 600, Investointimenot yhteensä, josta Aineettomat hyödykkeet (2009) Koneet ja kalusto (2010) Muut investointimenot (2011) Muut menot (2012) Menot yhteensä = Kokonaiskustannukset - Valtionavustukseen oikeuttamattomat kustannukset - Tulorahoitus 28, , Muu kuin julkinen rahoitus Valtionavustukseen oikeuttavat kustannukset Kunnan/kuntayhtymän oma rahoitusosuus Muu julkinen rahoitus Haettava valtionavustus , * Toteuma sisältää varaukset vuoden 2007 loppuun kustannuksista, jotka tiedetään, mutta joista ei ole vielä laskua.

8 Sivu 8/9 LIITE Hankintapäätökset / Effica räätälöinti ASIANOSAINEN/ Hammashuollon Effica-järjestelmän räätälöinti opetusterveyskeskuksen käyttöön ASIA LAUSUNNON ANTAJAT/ LAUSUNNOT PÄÄTÖS/PERUSTELUT Päätän tilata TietoEnator Oyj:ltä tarjouksen mukaiset muutokset hammashuollon Effica-järjestelmään hintaan euroa (alv 0%) sekä mahdolliset asennustehtävät tuntihintaan. Hankinta rahoitetaan opetusterveyskeskuksen tietotekniikkaprojektista: - HaTi1: kp=3198, projekti=2065, kohde=2001. Perusteet: Opetusterveyskeskuksen tietotekniikkaprojektissa on määritelty tietojärjestelmätarpeet, jotka tukevat opetusterveyskeskuksen toimintaa. Muutostarpeet kohdistuvat Effica-järjestelmään, joka on TietoEnator Oyj:n ohjelmisto. Muutokset ohjelmistoon toteutetaan yhdessä tehtyjen määrittelyjen mukaisesti TietoEnator Oyj:n asiantuntijavoimin. ALLEKIRJOITUKSET Päätöksen tekijä Päätösluettelon pitäjä OIKAISUVAATIMUS- VIRANOMAINEN Seppo Voutilainen Terveydenhuollon johtaja Eija Annala Toimistosihteeri ILMOITUS OTTO- OIKEUTETULLE VIRANOMAISELLE TIEDOKSI ANTAMINEN/ NÄHTÄVILLÄ Raimo Hynynen/TietoEnator Oyj, Sakari Kärkkäinen, Jari Vanhatalo, laskutus

9 Sivu 9/9 Oulun Tietotekniikka TILAUS OPETUSTERVEYSKESKUKSEN TIETOTEKNIIKKAPROJEKTI HaTi1 Kustannuspaikka 3198 Projekti 2065 Kohde 2001 asiantuntijatyö, 2006 atk-palvelut Asiantuntijatyö Tietotekniikan hankinta ja asennustyöt (kertakustannukset) - työasemat, kirjoittimet, palvelimet niihin liittyvine varus- ja sovellusohjelmistoineen - palvelin siihen liittyvine varusohjelmineen Projektin aikainen ( ) - tuki- ja ylläpitopalvelut työasemille ja systeemikirjoittimille - tuki- ja ylläpitopalvelut palvelimelle - tuki- ja ylläpitopalvelut tietoliikenteelle, käyttäjätunnuksille, tietoturvalle ja Internet palveluille Laskutus: Kuukausittain projektin kustannuspaikalta saakka. Sen jälkeen hammashuollon yhteisten palveluiden kustannuspaikalta. Oulu Heidi Alatalo hallinto- ja talousjohtaja

Hammashuollon opetusterveyskeskuksen tietotekniikkahanke

Hammashuollon opetusterveyskeskuksen tietotekniikkahanke Sivu 1/17 Hammashuollon opetusterveyskeskuksen tietotekniikkahanke Loppuraportti 19.10.2007 HaTi2 Euroopan yhteisö - Länsi-Suomen Tavoite 2- ohjelma / lääninhallitus kustannuspaikka 3198, projekti 1626

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN KASTE Liite 1. Kokonaisuus (vaiheet I, II ja III yhteenlaskettuna) 1.11.2008 31.10.2010

POHJOIS-SUOMEN KASTE Liite 1. Kokonaisuus (vaiheet I, II ja III yhteenlaskettuna) 1.11.2008 31.10.2010 POHJOIS-SUOMEN KASTE Liite 1 Kokonaisuus (vaiheet I, II ja III yhteenlaskettuna) 1.11.28 31.1.21 Pohjois-Suomi, kaikki vaiheet yhteensä Vuosi Vuosi 1.1.21- Yhteensä 2 8 2 9 31.1.21 Henkilöstömenot, joista

Lisätiedot

HANKKEEN MENOT JA RAHOITUS

HANKKEEN MENOT JA RAHOITUS HANKKEEN Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Hankkeen (ja/tai kehittämisosion) nimi KP LAPE Koko hankkeen menot ja rahoitus yhteensä 2 17 2 18 Henkilöstömenot, joista 691 98 41 14 1

Lisätiedot

LAPE-ohjausryhmä

LAPE-ohjausryhmä LAPE-ohjausryhmä 10.10.2017 talousassistentti Elina Järvenpää Hämäläisten hyväksi Hämeen parasta kehittämistä Kuntien omarahoitusosuus - Kun kuntien omarahoitusosuus lasketaan 0,40 / asukas, yhteissummaksi

Lisätiedot

Toimintakulut yhteensä 243 839 88 100 650 335 33 056 96 498 80 998 1 192 826

Toimintakulut yhteensä 243 839 88 100 650 335 33 056 96 498 80 998 1 192 826 TALOUSARVIO POSKE 2013 9 600 9 551 9560-9563 9 504 9 505 9 506 Perus TUKEVA Pakaste 2 TAATUSTI Hyvinvointi- VIRTU yhteensä TOIMINTATUOTOT raha Lappi TURVASSA tili Myyntituotot yhteensä 0 0 0 0 0 0 0 Myyntituotot

Lisätiedot

VALTIONAVUSTUSHAKEMUS

VALTIONAVUSTUSHAKEMUS Hakija Hankkeen hallinnoinnista vastaava kunta, kuntayhtymä tai muu toimija Hakijan postiosoite Vastuuhenkilön Yhteyshenkilön Talouden vastuuhenkilön Hankkeen nimi ja siitä käytettävä lyhenne sekä hankkeen

Lisätiedot

V*A t^/n ( M inna Korkiakoski-Västi 1(1) Kirjaamo, PL Valtioneuvosto

V*A t^/n ( M inna Korkiakoski-Västi 1(1) Kirjaamo, PL Valtioneuvosto t soìte 1(1) I{cak i-foh.ianrr:axn s*:li*a} i -.in tc rvr.ytpa lveh; krrntilyht yrr ri 21.9.218 Sosiaali- ja terveysministeriö Kirjaamo, PL 33 23 Valtioneuvosto kiriaamo (astm.fi, H POva ltionavustukset@stm.t!.

Lisätiedot

Ohjausryhmä Eeva-Liisa Saarman, hankepäällikkö

Ohjausryhmä Eeva-Liisa Saarman, hankepäällikkö Ohjausryhmä 13.4.2018 Eeva-Liisa Saarman, hankepäällikkö VISIO JA PÄÄTAVOITE Visio: Kotihoidolla on koko Keski- Suomen maakunnassa yhteinen palvelulupaus, yhteiset palvelukriteerit ja yhteiset toimintamallit

Lisätiedot

Käyttötalous Lasten päiväkotihoito Sosiaali- ja terveystoimi Lasten päivähoito Menot

Käyttötalous Lasten päiväkotihoito Sosiaali- ja terveystoimi Lasten päivähoito Menot 204 Lasten päiväkotihoito Sosiaali- ja terveystoimi Lasten päivähoito Menot 2013 204 Palkat 0100 7 646 Eläkevakuutusmaksut 0370 2 249 Muut sosiaalivakuutusmaksut 0380 471 Asiakaspalveluiden ostot 2 926

Lisätiedot

Käyttötalous Lasten päiväkotihoito Sosiaali- ja terveystoimi Lasten päivähoito Menot

Käyttötalous Lasten päiväkotihoito Sosiaali- ja terveystoimi Lasten päivähoito Menot 204 Lasten päiväkotihoito Sosiaali- ja terveystoimi Lasten päivähoito Menot 2013 204 Palkat 0100 7 693 Eläkevakuutusmaksut 0370 2 168 Muut sosiaalivakuutusmaksut 0380 461 Asiakaspalveluiden ostot 2 963

Lisätiedot

KÄYTTÖTALOUS VALTUUSTO HUOM. YM. LAUKAAN KUNTA Kaavoitus- ja rakennuslautakunta TALOUSARVIO 2016 VALTUUSTO 7.12.2015 46. Tili/Kustannuspaikka TA 2016

KÄYTTÖTALOUS VALTUUSTO HUOM. YM. LAUKAAN KUNTA Kaavoitus- ja rakennuslautakunta TALOUSARVIO 2016 VALTUUSTO 7.12.2015 46. Tili/Kustannuspaikka TA 2016 TA 2016 71001 KARA-LAUTAKUNTA 2016 4000/71001 Luottamushenkilöiden palkkiot -10000 4150/71001 Kansaneläke- ja sairausvakuutusmaksut -400 4341/71001 ICT-palvelut -1500 4410/71001 Majoitus- ja ravitsemuspalvelut

Lisätiedot

HANKKEEN MENOT JA RAHOITUS

HANKKEEN MENOT JA RAHOITUS HANKKEEN MENOT JA RAHOITUS HAKIJA JA HANKE Hakija Mannerheimin Lastensuojeliiton Hämeen piiri ry Hankkeen (ja/tai kehittämisosion) nimi Huom! Lomake laskee automaattisesti sinisellä olevat summarivit,

Lisätiedot

Toteutuma vuoden alusta. 6400 Maaseutupalvelujen hallinto 11.2.2015

Toteutuma vuoden alusta. 6400 Maaseutupalvelujen hallinto 11.2.2015 6400 Maaseutupalvelujen hallinto 4000 Vakituisen hlöstön palkat Kuel 0 0 0-2632 2632 ***** 4003 Kokouspalkkiot luottamustoimis -10000 0-10000 -8360-1640 83,6 4004 Muut luottamushenkilökorvaukse -3000 0-3000

Lisätiedot

LASTEN KASTE -HANKKEEN OULUN ETELÄISEN ALUEEN TOIMINNALLISEN OSAKOKONAISUUDEN TARKENNETTU TOIMINTASUUNNITELMA JA AIKATAULU

LASTEN KASTE -HANKKEEN OULUN ETELÄISEN ALUEEN TOIMINNALLISEN OSAKOKONAISUUDEN TARKENNETTU TOIMINTASUUNNITELMA JA AIKATAULU LASTEN KASTE -HANKKEEN OULUN ETELÄISEN ALUEEN TOIMINNALLISEN OSAKOKONAISUUDEN TARKENNETTU TOIMINTASUUNNITELMA JA AIKATAULU Sirkka Kiilakoski projektipäällikkö Oulun eteläisten kuntien toiminnallinen osakokonaisuus

Lisätiedot

AVAUS-hanke Ohjausryhmä

AVAUS-hanke Ohjausryhmä AVAUS-hanke Ohjausryhmä 21.4.2015 Esityslista 1. Kokouksen avaus, läsnäolijoiden toteaminen ja päätösvaltaisuus 2. Esityslistan hyväksyminen 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja 4. Tilannekatsaus 5. Muut

Lisätiedot

Päivä Pykälä Hakemus Päätös 3.3.2014 6 Kirsi Heino Teille myönnetään 1. ammattialalisä

Päivä Pykälä Hakemus Päätös 3.3.2014 6 Kirsi Heino Teille myönnetään 1. ammattialalisä Kunnanhallitus 12.5.2014 78 liite n:o 1 Kunnanjohtajan päätökset 1.3.2014-30.4.2014 :t 6-16 Päivä Pykälä Hakemus Päätös 3.3.2014 6 Kirsi Heino Teille myönnetään 1. ammattialalisä 1.3.2014 alkaen. Teille

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KASTE-OHJELMAA TOTEUTTAVAN KEHITTÄMISHANKKEEN VALTIONAVUSTUSSELVITYS

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KASTE-OHJELMAA TOTEUTTAVAN KEHITTÄMISHANKKEEN VALTIONAVUSTUSSELVITYS 1 Lomake saapunut Diaarinumero Käsittelijä SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KASTE-OHJELMAA TOTEUTTAVAN KEHITTÄMISHANKKEEN VALTIONAVUSTUSSELVITYS Lounais-Suomen aluehallintovirasto 1. Hankkeen nimi Keski-Suomen

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015

VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 Liite 7 VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 11201 HALLINTO MENOT YHTEENSÄ 64.407 (2014 60.680) PALKAT JA PALKKIOT 5000 Kuukausipalkat 35.449 Vapaa-aikasihteeri 5005 Kokouspalkkiot 1.800 Vapaa-ajanlautakunta

Lisätiedot

VIRTU Asiointia videoyhteydellä

VIRTU Asiointia videoyhteydellä VIRTU Asiointia videoyhteydellä d Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske) VIRTU Asiointia videoyhteydellä Hankkeessa luodaan kuntalaisille edellytykset yy käyttää kuvapuhelimella erilaisia palveluita

Lisätiedot

Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS OULUN LÄÄNINHALLITUS

Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakija yhteystiedot Vastuuhenkilön

Lisätiedot

K A R A Talousarvio 2015 / KÄYTTÖSUUNNITELMA

K A R A Talousarvio 2015 / KÄYTTÖSUUNNITELMA K A R A Talousarvio 2015 / Käyttötalous Investoinnit Laskujen hyväksyjät VALTUUSTO 8.12.2014 126 KARA / Talousarvio 2015 Talousarvion erillismääräyksiä M A A N K Ä Y T T Ö O S A S T O Tulosyksiköt / Kustannuspaikat

Lisätiedot

KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 YM PÄRISTÖLU PALAUTAKU NTA

KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 YM PÄRISTÖLU PALAUTAKU NTA KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 YM PÄRISTÖLU PALAUTAKU NTA Forssan kaupunki Talousarvio ja -suunnitelma 2015-2017 TOIMIALA PALVELU TILIVELVOLLINEN 50 YHDYSKUNTAPALVELUT 600 RAKENNUSVALVONTA JA YMPÄRISTÖPALVELUT

Lisätiedot

Toteutunut 2015 Ta-Tot.2015 TA-%

Toteutunut 2015 Ta-Tot.2015 TA-% Tiliraportti Tammikuu-Marraskuu 2015 Kustannuspaikka: 6001, 6002, 6003, 6005, 6011, 6101, 6102, 6103, 6104, 6201, 6301, 6401 Summatasot: Kustannuspaikka 3.11.2015 Ta Toteutunut 2015 Ta-Tot.2015 TA-% Toteutunut

Lisätiedot

asiaan Ympäristölautakunnan vuoden 2013 käyttösuunnitelma YM 7.3.2013 Liittyy . Hyrynsalmen kunta Y m päristölautaku nta Käyttösuunnitelma 2013

asiaan Ympäristölautakunnan vuoden 2013 käyttösuunnitelma YM 7.3.2013 Liittyy . Hyrynsalmen kunta Y m päristölautaku nta Käyttösuunnitelma 2013 YM 7.3.2013 Liittyy asiaan Ympäristölautakunnan vuoden 2013 käyttösuunnitelma. Hyrynsalmen kunta Y m päristölautaku nta Käyttösuunnitelma 2013 Meno- ja tulolajeittain Tekninen- ja valvontatoimi (13501)

Lisätiedot

Tietoteknologian käytön edistäminen sosiaali- ja terveydenhuollossa Sosiaalihuollon palvelujen ja kehittämistyön kokoaminen seudullisesti

Tietoteknologian käytön edistäminen sosiaali- ja terveydenhuollossa Sosiaalihuollon palvelujen ja kehittämistyön kokoaminen seudullisesti Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakija Vastuuhenkilön yhteystiedot

Lisätiedot

Postinumero ja postitoimipaikka 89600 Suomussalmi Puhelin (08) 61763300 ja 044-7773311. terttu.huttu-juntunen@kainuu.fi Nimi

Postinumero ja postitoimipaikka 89600 Suomussalmi Puhelin (08) 61763300 ja 044-7773311. terttu.huttu-juntunen@kainuu.fi Nimi Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS x OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakija Vastuuhenkilön

Lisätiedot

4340 Toimisto- pankki- ja asiantuntijapalvelut , Rakennusten rakentamis- ja kunnossapitopalvelut , , Servicehuset

4340 Toimisto- pankki- ja asiantuntijapalvelut , Rakennusten rakentamis- ja kunnossapitopalvelut , , Servicehuset Kalenteri 2012 Kululaji Kaikki kululajit Kuukausi Kaikki Rakenne Kaikki Arvot Riviotsikot Budjetti 2012 TP 2012 C1 LOVIISAN KAUPUNKI -11 557 000,00-3 515 136,08 C80 INVESTOINTIOSA -11 557 000,00-3 515

Lisätiedot

3 Käyttöhäiriöiden, joiden on todettu vaikuttaneen vedenkäyttäjien veden laatuun tai saatavuuteen, lukumääräisenä tavoitteena on nolla.

3 Käyttöhäiriöiden, joiden on todettu vaikuttaneen vedenkäyttäjien veden laatuun tai saatavuuteen, lukumääräisenä tavoitteena on nolla. Keski-Uudenmaan Vesi Ky Yh/6 22.8.2019/ 22 / liite 1 TALOUSARVIO VUODELLE 2020 Toiminnalliset tavoitteet 1 Kuntayhtymän perustavoitteena on toimittaa korkealaatuista, vähintään normien mukaista talousvettä

Lisätiedot

Valmisteluvaiheraportti tileittäin (valitut yksiköt peräkkäin

Valmisteluvaiheraportti tileittäin (valitut yksiköt peräkkäin Tili Tilin nimi 18413000 Yhteiset toiminnot 30 TOIMINTATUOTOT 188 464 76 650 11 354 11 354 73 354 300 Myyntituotot 16 944 11 650 11 354 11 354 73 354 3080 Täyden korvauksen perusteella saadut korvaukset

Lisätiedot

Maksatushakemus flat rate -hankkeissa. Osaamisen ja sivistyksen asialla

Maksatushakemus flat rate -hankkeissa. Osaamisen ja sivistyksen asialla Maksatushakemus flat rate -hankkeissa Osaamisen ja sivistyksen asialla Flat rate: maksatusprosessi Tuensaaja tekee maksatushakemuksen toteutuneista projektisuunnitelman mukaisista välittömistä kustannuksista.

Lisätiedot

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI KASTE-OHJELMAA TOTEUTTAVAAN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KEHITTÄMISHANKKEESEEN

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI KASTE-OHJELMAA TOTEUTTAVAAN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KEHITTÄMISHANKKEESEEN Hakemus saapunut Diaarinro HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI KASTE-OHJELMAA TOTEUTTAVAAN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KEHITTÄMISHANKKEESEEN Hakija Hankkeen hallinnoinnista vastaava kunta/kuntayhtymä

Lisätiedot

LAPSYKE- Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalvelujen seudullinen kehittäminen Lapissa - hanke

LAPSYKE- Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalvelujen seudullinen kehittäminen Lapissa - hanke LAPSYKE- Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalvelujen seudullinen kehittäminen Lapissa - hanke Tilannekatsaus 19.3.2009 Marja-Sisko Tallavaara 1 Konsultaatio ja videoneuvottelun käyttö Erityistyöntekijä

Lisätiedot

Tuotot kulut 18.12.2014 13:09 LOPULLINEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Kustannuspaikka 520-3 Tekninen lautakunta

Tuotot kulut 18.12.2014 13:09 LOPULLINEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Kustannuspaikka 520-3 Tekninen lautakunta Tuotot kulut 18.12.2014 13:09 LOPULLINEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Kustannuspaikka 520-3 Tekninen lautakunta 2 015 5210 (Tekninen hallinto) Tuotot 4 500 3050 Jätteen kuljetuksen ja käsitte 4 500 3294 Muut palvelumaksut

Lisätiedot

Toimintakate ,

Toimintakate , Tuloslaskelma 20.9.2017 Tammikuu-Syyskuu 2017 Kustannuspaikka: 6001, 6002, 6003, 6005, 6011, 6101, 6102, 6104, 6201, 6301, 6401, 6411, 6420, 6423, 6430, 6440, 6441, 6442, 6443, 6444, 6445, 6450, 7300,

Lisätiedot

Ylihoitaja. hannele.mouru@kainuu.fi Nimi

Ylihoitaja. hannele.mouru@kainuu.fi Nimi Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: Liite nro: 16 ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS x OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakija Vastuuhenkilön

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Käyttö muutos %

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Käyttö muutos % TOIVAKAN KUNTA Sivu 1 031010 Kunnanhallitus 3530 Muut tuotot 11.002,14-100,0 4001 Kokouspalkkiot -25.000-25.000-31.159,90 124,6 4100 KuEL-maksut -800-800 -1.528,94 191,1 4101 Eläkemenoperust.maksu -14.929-14.929-17.043,27

Lisätiedot

Ed.TP TA Toteutuma Poikkeama Tot.% Hallinto/Vapaa-ajanlautakunta TULOSLASKELMA

Ed.TP TA Toteutuma Poikkeama Tot.% Hallinto/Vapaa-ajanlautakunta TULOSLASKELMA KOSKEN TL KUNTA Sivu 1 011201 Hallinto/Vapaa-ajanlautakunta TULOSLASKELMA TOIMINTAKULUT HENKILÖSTÖKULUT PALKAT JA PALKKIOT 5000 KK-palkat -34.230,22-34.564,00-13.619,89 20.944,11 39,4 5005 Kokouspalkkiot

Lisätiedot

2014 TA 2015 TA 2016 TA 2017 TA 2018 2015

2014 TA 2015 TA 2016 TA 2017 TA 2018 2015 TOIVAKAN KUNTA Sivu 1 2014 TA TA 2016 TA 2017 TA 2018 011010 Kunnallisvaalit 4001 Kokouspalkkiot -4 000,00 4003 Työsuhteisten palkat -500,00 4004 Tuntipalkat -1 500,00 4100 KuEL-maksut -450,00 4150 Kansaneläke-

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 7/2017 106 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 03.10.2017 klo 16:00-18:49 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI 5.12.2012

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI 5.12.2012 560VA Nuoriso- ja liikuntatoimi 2012 12 560TA Hallinto 3 Toimintatuotot 0 0 0 30 Myyntituotot 0 0 0 4 Toimintakulut 445 637 445 637 444 369 40 Henkilöstökulut 395 177 395 177 395 177 41 Palkat ja palkkiot

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli PaKaste

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli PaKaste Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli PaKaste OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 7/2010 Aika: 10.11.10 klo 13-15 Paikka: Kokkolan kaupungintalo, kokoushuone Minerva

Lisätiedot

7.11.2011. - Kustannusmallia ei voi muuttaa missään vaiheessa hankkeen toteutusaikana sen jälkeen, kun hanke on hyväksytty rahoitettavaksi.

7.11.2011. - Kustannusmallia ei voi muuttaa missään vaiheessa hankkeen toteutusaikana sen jälkeen, kun hanke on hyväksytty rahoitettavaksi. 7.11.2011 EU:n rakennerahasto-ohjelmat 2007-2013 FLAT RATE ohje Välittömät ja välilliset kustannukset flat rate -hankkeissa - Kustannusmalli otettu käyttöön tukikelpoisuusasetuksen muutoksella (501/2011)

Lisätiedot

LAPSYKE- Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalvelujen seudullinen kehittäminen Lapissa -hanke 2008-2009

LAPSYKE- Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalvelujen seudullinen kehittäminen Lapissa -hanke 2008-2009 LAPSYKE- Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalvelujen seudullinen kehittäminen Lapissa -hanke 2008-2009 Pohtimolampi 25.9.2008 Marja-Sisko Tallavaara 1 Tavoitteiden toteutuminen 1. IP-videoneuvottelukokeiluja

Lisätiedot

Sopimus teknisestä tukipalvelusta

Sopimus teknisestä tukipalvelusta Sopimus teknisestä tukipalvelusta 20.01.2003 Asiakas Toimittaja TietoEnator Oyj, Public&HealthCare 2 (6) TARJOUS NR 001-03 Sopijapuolet Asiakas Toimittaja Kohde TIETOENATOR Oyj, Public&HealthCare, Sopijapuolet

Lisätiedot

KUVA 321/02.01.00/2014 4940 Muut kulut -200 * Menot yht. -432 591 Netto ennen poistoja -420 091

KUVA 321/02.01.00/2014 4940 Muut kulut -200 * Menot yht. -432 591 Netto ennen poistoja -420 091 6000 Kirjasto 3115 Muut yhteistoimintakorvaukset 0 3135 Oppisopimuskoulutuksen koul.k 0 3140 Muut myyntituotot 1 500 3275 Muut opetus- ja kult.t.maks. 11 000 3330 Muut tuet ja avustukset 0 3530 Muut tuotot

Lisätiedot

MAKSATUSHAKEMUS AIKO-rahoitus

MAKSATUSHAKEMUS AIKO-rahoitus 1 (5) TIEDOT AVUSTUKSEN SAAJASTA Avustuksen saaja Puutteellisesti täytettyä maksatushakemusta ei käsitellä Osoite Yhteyshenkilö Puhelin/email TIEDOT HANKKEESTA JA RAHOITUSPÄÄTÖKSESTÄ Hankkeen nimi Avustuksen

Lisätiedot

Harjoitustyö Case - HelpDesk

Harjoitustyö Case - HelpDesk Harjoitustyö Case - HelpDesk Harjoitustyön Case: HelpDesk -sovellus Tietotekniikkatoimittaja AB ja asiakas X ovat viime vuonna sopineet mikrotukiyksikön ulkoistamisesta X:ltä AB:n liikkeenjohdon vastuulle.

Lisätiedot

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo Sote-ohjausryhmä Ote pöytäkirjasta 5/2015 4 Aika Tiistai 1.12.2015 klo 18.00 20.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, Ryhmähuone 331 Aleksanterinkatu 20, 3. krs. 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

YMP 23.1.2014. Hyrynsalmen kunta. Ympäristölautakunta. Käyttösuunnitelma 2014

YMP 23.1.2014. Hyrynsalmen kunta. Ympäristölautakunta. Käyttösuunnitelma 2014 YMP 23.1.2014 Hyrynsalmen kunta Ympäristölautakunta Käyttösuunnitelma 2014 Meno- ja tulolajeittain Tekninen- ja valvontatoimi (13501) Valvonta, kaavoitus ja mittaus (13502) Liikenneväylät (13503) Liikunta-

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017

VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017 Liite 7 VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017 11201 HALLINTO MENOT YHTEENSÄ 65.848 (2015:61.518, 2016:60.035 ) 5000 Kuukausipalkat 37.484 5005 Kokouspalkkiot 700 Vapaa-ajanlautakunta Eläkekulut ja muut

Lisätiedot

Talousarvio 2016. 60 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautak 600 Kirjasto- ja kulttuuripalvelut 600 Kirjastopalvelut 6000 Kirjasto

Talousarvio 2016. 60 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautak 600 Kirjasto- ja kulttuuripalvelut 600 Kirjastopalvelut 6000 Kirjasto 60 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautak 600 Kirjasto- ja kulttuuripalvelut 600 Kirjastopalvelut 6000 Kirjasto Talousarvio 2016 3135 Oppisopimuskoulutuksen koul.k 0 3140 Muut myyntituotot 1 000 3149 Sis.muut

Lisätiedot

6.000,00 TOIMINTATUOTOT

6.000,00 TOIMINTATUOTOT Jämsän Vesi Sivu 1 Ulkoinen/Sisäinen 01.01. - 31.12. 075000 Jämsän Veden hallintopalvelut 3520 Varastolisä 6.000,00 6.000,00 6.000,00 6.000,00 Valmistus omaan käyttöön 3710 Valmistus omaan käyttöön/palkat

Lisätiedot

PROJEKTISUUNNITELMA. FotMana17

PROJEKTISUUNNITELMA. FotMana17 PROJEKTISUUNNITELMA FotMana17 Tekijä(t) Kimmo Kärki Kka Päiväys: 15.5.2017 Tiivistelmä Tarkoituksena on rakentaa Jalkapallomanageri järjestelmä, jolla voidaan pelata visuaalisesti manageripeliä. Järjestelmää

Lisätiedot

EU-tietosuoja-asetuksen toimeenpanon tukeminen Verkkokoulutus ja työpajat JUHTA Tuula Seppo erityisasiantuntija

EU-tietosuoja-asetuksen toimeenpanon tukeminen Verkkokoulutus ja työpajat JUHTA Tuula Seppo erityisasiantuntija EU-tietosuoja-asetuksen toimeenpanon tukeminen Verkkokoulutus ja työpajat JUHTA 7.2.2017 Tuula Seppo erityisasiantuntija EU-tietosuoja-asetus Astuu voimaan 25.5.2018 Edellyttää koko henkilöstön ja henkilötietoja

Lisätiedot

Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4

Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4 Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4 Tämän esityksen sisältö tausta avoimet toimittajakohtaiset rajapinnat (toimittajan hallitsemat rajapinnat) avoimet yhteiset rajapinnat (tilaajan

Lisätiedot

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI Hakemus saapunut Diaarinro Liite nro: 7 Hakemuksen vastaanottaja: [ ] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS [ ] LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [X] OULUN LÄÄNINHALLITUS

Lisätiedot

Ed.Budj Budj Muutos %

Ed.Budj Budj Muutos % ASKOLAN KUNTA Sivu 1 006100 Rakennusvalvontayksikkö T U L O S L A S K E L M A Toimintatuotot Myyntituotot Korvaukset kunnilta kuntyhteisöiltä 3201 Muut yhteistoimintakorvaukset 123.804 128.496 3,8 Korvaukset

Lisätiedot

Postinumero ja postitoimipaikka 87070 Kainuu Puhelin 044-7100 862. marita.pikkarainen@kainuu.fi Nimi

Postinumero ja postitoimipaikka 87070 Kainuu Puhelin 044-7100 862. marita.pikkarainen@kainuu.fi Nimi Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS x OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakija Vastuuhenkilön

Lisätiedot

Tuloslaskelma 1-12 / 2016 Valitut tositesarjat: 10000,11000

Tuloslaskelma 1-12 / 2016 Valitut tositesarjat: 10000,11000 Tuloslaskelma 1-12 / 216 Valitut tositesarjat: 1,11 1635 216 Raportti tulostettu: 15.3.217 (9:44) Toteuma 1- Muutettu KS Jäljellä MKS Toteuma-% MKS Toteuma 1-1635 Kulttuuri Toteuma 12/216 TP 215 12/216

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2010 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2010 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 29.03.2010 KOKOUSAIKA 29.03.2010 klo 17.00-18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 7 EFFICA VANHUSTYÖN OHJELMAHANKINTA 12 8 PALVELULIIKENTEEN TARJOUKSET 13 9

Lisätiedot

IITIN KUNTA Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 6000 Kirjasto 27.9.2013 14:51:06

IITIN KUNTA Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 6000 Kirjasto 27.9.2013 14:51:06 IITIN KUNTA Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 6000 Kirjasto 27.9.2013 14:51:06 3115 Muut yhteistoimintakorvaukset -811 3135 Oppisopimuskoulutuksen koul.k -2 000-500 3140 Muut myyntituotot

Lisätiedot

LIITE 2 B B TILIÖINTITASO

LIITE 2 B B TILIÖINTITASO Hyväksyjä UDJETOINTITASO () LIITE 2 TILIÖINTITASO HALLINNON YHTEISET VASTUUALUEELLE UDJETOIDUT RAHAT JA VASTUUHENKILÖT Seija Ryymin/Hirvikoski Soili Haapala Hannu Suoniemi Mauno Kemppi Tarja Malmivirta

Lisätiedot

Eurajoen kunta Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu Liikuntatoiminta :50:23

Eurajoen kunta Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu Liikuntatoiminta :50:23 Eurajoen kunta Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 70000 Liikuntatoiminta 13.9.2017 11:50:23 3140 Muut myyntituotot 1 111 5 000 Myyntituotot 1 111 5 000 Tuet ja avustukset YHTEENSÄ 1 111 5 000

Lisätiedot

Budjetti Ero % Ero Ed.vuosi

Budjetti Ero % Ero Ed.vuosi Keski-Uudenmaan Vesi Kuntayhtymä Jaksolla: 04-2019 TULOSLASKELMA Kausisaldo Kum.saldo Kum. Budjetti Budjetti Kum.saldo 04-2019 04-2019 Budjetti Ero % Ero Ed.vuosi Yh 5/13.6.2019/ 18, liite 1 TOIMINTATUOTOT

Lisätiedot

Tuloslaskelma 1-12 / 2017 Valitut tositesarjat: 10000,11000

Tuloslaskelma 1-12 / 2017 Valitut tositesarjat: 10000,11000 Tuloslaskelma 1-12 / Valitut tositesarjat: 1,11 16264 Raportti tulostettu: 6.3.218 (1:15) Toteuma 1- Muutettu KS Jäljellä MKS Toteuma-% MKS Toteuma 1-16264 Vesihuoltolaitos Toteuma 12/ TP 216 12/ 12/216

Lisätiedot

Tilinp. Ed.TA TA Muutos Muutos Tot. Tot.% %/Ed.TA %/TP 2016 TA/Tot Hallinto/Vapaa-ajanlautakunta TULOSLASKELMA

Tilinp. Ed.TA TA Muutos Muutos Tot. Tot.% %/Ed.TA %/TP 2016 TA/Tot Hallinto/Vapaa-ajanlautakunta TULOSLASKELMA KOSKEN TL KUNTA Sivu 1 011201 Hallinto/Vapaa-ajanlautakunta TULOSLASKELMA TOIMINTAKULUT HENKILÖSTÖKULUT PALKAT JA PALKKIOT 5000 KK-palkat -35.838-37.432-37.484 0,1 4,6-28.005 74,8 5005 Kokouspalkkiot -2.124-1.400-700

Lisätiedot

Nimi SosKes - Kunnallisten sosiaalipalveluiden tietohallinnon kehittäminen Keski-Suomessa

Nimi SosKes - Kunnallisten sosiaalipalveluiden tietohallinnon kehittäminen Keski-Suomessa Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS X LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS Hakija Hankkeen hallinnoinnista vastaava kunta/kuntayhtymä

Lisätiedot

Ylivieskan kaupunki Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 410 Varhaiskasvatuksen hallinto :09:57

Ylivieskan kaupunki Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 410 Varhaiskasvatuksen hallinto :09:57 Ylivieskan kaupunki Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 410 Varhaiskasvatuksen hallinto 11.10.2016 9:09:57 3016 Myyntituotot kunnilta -7 100-100,0 3115 Muut yhteistoimintakorvaukset -7

Lisätiedot

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [X] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [X] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [X] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS [ ] LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS

Lisätiedot

EAKR-hankkeiden aloituspalaveri

EAKR-hankkeiden aloituspalaveri EAKR-hankkeiden aloituspalaveri Tosiasiallisesti aiheutuneiden suorien kustannusten malli - EAKR 14.6.2016 Tosiasiallisesti aiheutuneiden suorien kustannusten malli Toteutetaan kokonaan investointina tai

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta 16.09.2014 AIKA 16.09.2014 klo 16:00-20:21 PAIKKA KPMG:n toimitilat, Isokatu 32B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjaliite 2 LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMAESITYS VUODELLE 2015 16140019 HALLINTO TOIMINTAKULUT/MENOT 5 700,-

Pöytäkirjaliite 2 LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMAESITYS VUODELLE 2015 16140019 HALLINTO TOIMINTAKULUT/MENOT 5 700,- Pöytäkirjaliite 2 LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMAESITYS VUODELLE 2015 16140019 HALLINTO 5 700,- HENKILÖSTÖKULUT 40400 Lautakunnan kokouspalkkiot 4 000 40410 Viranhaltijoiden kokouspalkkiot

Lisätiedot

Hankkeen hallinnoinnista vastaava kunta/kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Hankkeen hallinnoinnista vastaava kunta/kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [ ] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS [ ] LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS

Lisätiedot

Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintamalli

Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintamalli Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintamalli 1.10.2015 Sisältö tausta avoimet toimittajakohtaiset rajapinnat (toimittajan hallitsemat rajapinnat) avoimet yhteiset rajapinnat (tilaajan hallitsemat rajapinnat)

Lisätiedot

Valmisteluvaiheraportti (valitut yksiköt peräkkä

Valmisteluvaiheraportti (valitut yksiköt peräkkä 9 2020 2021 Tili Tilin nimi 14156 YMPÄRISTÖ- JA LUPAPALVELUT TOIMIALA 30 TOIMINTATUOTOT 5 033 072 4 534 458 3 452 169 300 Myyntituotot 1 627 033 1 627 033 752 188 3050 Jätehuoltotuotot 463 700 463 700

Lisätiedot

Liite 6 VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA HALLINTO

Liite 6 VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA HALLINTO VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2013 Liite 6 11201 HALLINTO MENOT 59.416 5000 Kuukausipalkat 34.564 5005 Kokouspalkkiot 1.400 Vapaa-ajanlautakunta Eläkekulut ja muut henkilöstösivukulut 10.522 5410

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017 Liikultk KS Toteuma 1-12/2016 KS 2016

LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017 Liikultk KS Toteuma 1-12/2016 KS 2016 n nimi 18434000 Liikuntapalvelut 10 30 TOIMINTATUOTOT 166 177 158 000 169 856 154 000 300 Myyntituotot 3 627 3 550 3130 Muut suoritteiden myyntituotot 3 627 3 550 31990 Muut myyntituotot 3 627 3 550 321

Lisätiedot

Osoite KAKS, kuntoutusyksikkö, Sotkamontie 13 Puhelin 08-6156 2280, 050-3614 073 Nimi Kainuun näkövammaprojekti 2006-7 (Reetta-projekti)

Osoite KAKS, kuntoutusyksikkö, Sotkamontie 13 Puhelin 08-6156 2280, 050-3614 073 Nimi Kainuun näkövammaprojekti 2006-7 (Reetta-projekti) Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: Liite nro: 13 ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS LAPIN LÄÄNINHALLITUS LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS X OULUN LÄÄNINHALLITUS Hakija Vastuuhenkilön

Lisätiedot

Liikkumisen ohjauksen valtionavustukset Jenni Eskola

Liikkumisen ohjauksen valtionavustukset Jenni Eskola Liikkumisen ohjauksen valtionavustukset Jenni Eskola 21.5.2014 Avustuksen tausta: lainsäädäntö Avustuksen taustaa Avustuksella on tarkoitus tukea kestävien liikkumisen muotojen edistämiseen tähtääviä hankkeita

Lisätiedot

Valtionavustuksen asianmukainen käyttö. Opetustoimen henkilöstökoulutuksen Tiedotustilaisuus 7.5.2015, Opetushallitus

Valtionavustuksen asianmukainen käyttö. Opetustoimen henkilöstökoulutuksen Tiedotustilaisuus 7.5.2015, Opetushallitus Valtionavustuksen asianmukainen käyttö Opetustoimen henkilöstökoulutuksen Tiedotustilaisuus 7.5.2015, Opetushallitus Valtionavustuslaki (688/2001) Valtionavustuslaki on yleislaki, jossa säädetään niistä

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA. Liikuntapalvelut. Liikultk KÄYTTÖSUUNNITELMA 2016 JA TS TP 2014 TA 2015 KS 2016 TS 2017 TS 2018

NURMIJÄRVEN KUNTA. Liikuntapalvelut. Liikultk KÄYTTÖSUUNNITELMA 2016 JA TS TP 2014 TA 2015 KS 2016 TS 2017 TS 2018 18434001 Liikuntapalvelun yhteiset 30 TOIMINTATUOTOT 211 0 0 0 0 340 Muut toimintatuotot 211 0 0 0 0 3500 Muut toimintatuotot 211 0 0 0 0 35370 Muut tuotot 211 0 0 0 35390 Käyttösuunnitelman oikaisutulot

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS JOKILATVAN OPISTO

TILINPÄÄTÖS JOKILATVAN OPISTO LIITE 2 TILINPÄÄTÖS 2015 7300 JOKILATVAN OPISTO Talousarvion toteutuminen 31.8.2015 mennessä KustTili raja 66,67% 7300 TP 14 TA 15 TP 15 Erotus Muutos% 3141 3192 3270 3275 3330 3420 3530 Muut myyntituotot

Lisätiedot

911 VALTIMO Toiminto: Kohde: TALOUSARVION TULOSLASKELMA 2017 Projekti:

911 VALTIMO Toiminto: Kohde: TALOUSARVION TULOSLASKELMA 2017 Projekti: 911 VALTIMO Toiminto: - - 999 Kohde: - - 565 TALOUSARVION TULOSLASKELMA 217 Projekti: - - 9852 51 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA TP 215 TA+MUUT. KV 217 Ero% 216 MAKSUTUOTOT 26 5 21 3 13-39, 3285 Rakennusvalvonta-

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti muutos

Budjetti Bu-muutos Budjetti muutos Kittilän kunta Sivu 1 00000600 KOULUTOIMEN HALLINTO 3310 Muut tuet ja avustukset valtiolt 3 000,00 3 000 3450 Koneiden ja laitteiden vuokrat 1 000,00 1 000 4050 Luottamustoimen palkkiot -9 000,00-9 000

Lisätiedot

Harkitsetko kehittämishanketta - 10 hyvää vinkkiä suunnitteluun. Seija Sukula Kehittämispäällikkö Kela

Harkitsetko kehittämishanketta - 10 hyvää vinkkiä suunnitteluun. Seija Sukula Kehittämispäällikkö Kela Harkitsetko kehittämishanketta - 10 hyvää vinkkiä suunnitteluun Seija Sukula Kehittämispäällikkö Kela 21.1.2015 Kelan rooli Kelalla lakisääteinen velvollisuus kehittää kuntoutusta Suomen merkittävimpiä

Lisätiedot

KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015

KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 Lapin liitto 25.10.2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA TOIMINTAVUOSI 2015 YLEINEN LUOTTAMUSHENKILÖHALLINTO 110 VALTUUSTO B2015 B2014 TOT. 08/2014 Henkilöstökulut 21 600 19 774 10 634 5010 Kokouspalkkiot

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SOTE HANKKEEN LOPPURAPORTTI - TULOKSET

KESKI-SUOMEN SOTE HANKKEEN LOPPURAPORTTI - TULOKSET KESKI-SUOMEN SOTE 2020 - HANKKEEN LOPPURAPORTTI - TULOKSET Marja Heikkilä Hankepäällikkö Keski-Suomen SOTE 2020 Ohjausryhmä 25.10.2016 25.10.2016 25.10.2016 TOIMINTAKULTTUURI KESKI-SUOMEN SOTE 2020 ARVOT

Lisätiedot

Vastaanottaja / Tarkastaja Hyväksyjä Kustannuspaikan vastuuhenkilö. Toimistosihteeri Asuntosihteeri Hallintopäällikkö.

Vastaanottaja / Tarkastaja Hyväksyjä Kustannuspaikan vastuuhenkilö. Toimistosihteeri Asuntosihteeri Hallintopäällikkö. LASKUJEN VASTAANOTTOON JA HYVÄKSYMISEEN OIKEUTETUISTA SEKÄ KUSTANNUSPAIKKOJEN VASTUUHENKILÖT 2015: Kh 23.1.2015/29 Vastuualue Oikeellisuuden tarkastaja Vastaanottaja / Tarkastaja Hyväksyjä Kustannuspaikan

Lisätiedot

SOTE/ KUNTAJOHTAJAFOORUM. Aika: 5.11.2015 klo 16.00. Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4 Seinäjoki, Parvikabinetti

SOTE/ KUNTAJOHTAJAFOORUM. Aika: 5.11.2015 klo 16.00. Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4 Seinäjoki, Parvikabinetti Aika: 5.11.2015 klo 16.00 Paikka: Läsnä: Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4 Seinäjoki, Parvikabinetti Jorma Rasinmäki (pj.) Vesa Koivunen, Alajärvi / Tero Kankaanpää, Alajärvi Pekka Ala-Mäenpää, Alavus

Lisätiedot

TARKENNETTU PILOTOINTISUUNNITELMA LÄNSI Länsi-Suomen päihde- ja mielenterveystyön kehittämishanke PILOTIN TOIMENPITEET

TARKENNETTU PILOTOINTISUUNNITELMA LÄNSI Länsi-Suomen päihde- ja mielenterveystyön kehittämishanke PILOTIN TOIMENPITEET 1(5) PILOTIN NIMI: HUITTINEN TARKENNETTU PILOTOINTISUUNNITELMA LÄNSI 2012 - Länsi-Suomen päihde- ja mielenterveystyön kehittämishanke PILOTIN TOIMENPITEET Ehkäisevän työn konkretisoiminen: Alkoholin riskikäytön

Lisätiedot

EAKR-hankkeiden aloituspalaveri

EAKR-hankkeiden aloituspalaveri EAKR-hankkeiden aloituspalaveri Flat rate 24% - EAKR 24.8.2016 Yksinkertaistettu kustannusmalli Flat rate 24% Hankkeen välilliset kustannukset korvataan prosenttimääräisenä hyväksyttävistä välittömistä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto 33/2014 Kaupunkimittausosasto Kaupungingeodeetti

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto 33/2014 Kaupunkimittausosasto Kaupungingeodeetti Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 33 Johtotietoselvityksen sähköisen asioinnin toteutuksen hankinta HEL 2014-015029 T 02 08 02 01 Päätös Helsingin kaupunkimittausosasto tuottaa maanalaisten johtojen

Lisätiedot

Hallinnoijan tehtävät

Hallinnoijan tehtävät TALOUSOHJEET Hallinnoijan tehtävät Vastata hankkeen toteuttamisesta ja sen seurannan ja arvioinnin järjestämisestä toteumaraporttien ja maksatushakemusten tekemisestä valtionavustusselvityksen tekemisestä

Lisätiedot

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [ ] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS

HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [ ] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS Hakemus saapunut Diaarinro Hakemuksen vastaanottaja: HAKEMUS VALTIONAVUSTUKSEN SAAMISEKSI [ ] ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] ITÄ-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS [ ] LAPIN LÄÄNINHALLITUS [ ] LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS

Lisätiedot

Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-12 / 2018 Valitut tositesarjat: 10000,11000

Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-12 / 2018 Valitut tositesarjat: 10000,11000 Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-12 / Valitut tositesarjat: 10000,11000 1835 Tili Tilinimi Toteuma 1-12/ Toteuma 12/ Muutettu KS Jäljellä MKS Toteuma-% MKS TP2017 Muutos 1-12/2017> 1835 KUNTAKEHITYS

Lisätiedot

Suomenkielinen työväenopisto Hankinnat tiliryhmittäin 2010 ilman opistotalon muuttokustannuksia

Suomenkielinen työväenopisto Hankinnat tiliryhmittäin 2010 ilman opistotalon muuttokustannuksia Hankinnat tiliryhmittäin 2010 ilman opistotalon muuttokustannuksia Hankinnat tiliryhmittäin ilman opistotalon muuttokustannuksia Toimisto-, pankki- ja asiantuntijapalvelut 326 671 Puhtaanapito- ja pesulapalvelut

Lisätiedot

Eurajoen kunta Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 6000 Hallinto sivistystoimi :40:11

Eurajoen kunta Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 6000 Hallinto sivistystoimi :40:11 Eurajoen kunta Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 6000 Hallinto sivistystoimi 22.9.2016 13:40:11 Myyntituotot Maksutuotot Tuet ja avustukset YHTEENSÄ 4001 Vakinaisten palkat KuEL -186

Lisätiedot

Raahen kaupunki Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 1188 Maaseutulautakunta 14.1.2015 11:02:47

Raahen kaupunki Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 1188 Maaseutulautakunta 14.1.2015 11:02:47 Raahen kaupunki Pääbudjetti Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 1188 Maaseutulautakunta 14.1.2015 11:02:47 Toimintatuotot yht. 4004 Palkkiot -4 100-6 460-6 460-6 460-6 460 4100 KuEL-maksu -329-1 069-1 069-1

Lisätiedot

YRITYKSEN KEHITTÄMISAVUSTUKSEN MAKSATUSHAKEMUS

YRITYKSEN KEHITTÄMISAVUSTUKSEN MAKSATUSHAKEMUS YRITYKSEN KEHITTÄMISAVUSTUKSEN MAKSATUSHAKEMUS Ohjeita seuraavilla sivuilla Hakemuksen saapumispäivä 1 Hakijan virallinen nimi FarmiPeli Oy 3 Hakijan yhteyshenkilön nimi Urpo Manninen Faksi 4 Postinumero

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä KYTKE hanke / Kainuu

Kainuun maakunta -kuntayhtymä KYTKE hanke / Kainuu Kainuun maakunta -kuntayhtymä KYTKE hanke / Kainuu 17.5. 2011 KYTKE Kainuun ohjausryhmä 2 / 2011 Aika: 17.5.2011 klo 9 12 Paikka: Urho Kekkosen katu 2 4, sote-johdon nh Läsnä: - Asta Komulainen, pj - Marita

Lisätiedot