LC Helsinki/Floorankenttä TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LC Helsinki/Floorankenttä TOIMINTAKERTOMUS"

Transkriptio

1 LC Helsinki/Floorankenttä TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTA-AJATUS LC Helsinki/Floorankenttä kehittää ja ylläpitää Leijonahengen mukaisesti jäseniensä mahdollisuuksia ja voimavaroja olla mukana klubin omissa ja järjestön yhteisissä aktiviteeteissa, päämääränä ilman oman edun tavoittelua lähimmäistemme kaikkinaisen ahdingon ennalta ehkäisy ja lievittäminen. Yhdessä viihtyen yhteiseksi hyväksi KAUDEN TAVOITTEET Punainen Sulka kampanjan tavoitteiden saavuttaminen. Klubin kokonaistavoite oli kerätä euroa Alueen ja klubin vakituisten avustuskohteiden (Kuusikoti ja Eläintarhan sekä Länsi-Pasilan alaaste) tukeminen Huumeiden vastainen työ Jäsenistön jäsenmäärän kasvattaminen (minimitavoite 1 uusi jäsen) ja osallistumisaktiviteetin parantaminen. Klubikokouksen sujuvan kulun varmistamiseksi klubialoitteet tulisi tuoda käsittelyyn hallituksen kokouksen kautta, josta asiat tuodaan valmisteltuina klubikokouksen päätettäväksi. Tavoitteena on pitää klubikokouksen virallinen osuus kestoltaan alle yhden tunnin mittaisena. Yhteistyön jatkuminen ystävyysklubien kanssa Yhteistyön jatkaminen ja kehittäminen Helsingin Laulun ja Stadia Pop/Jazz koulutusohjelman kanssa STRATEGIA TAVOITTETIDEN SAAVUTTAMISEKSI Aktivoidaan jäsenet toimimaan omilla, heille sopivilla vastuualueillaan Kuunnellaan jäsenistön toiveita kiinnostavuuden parantamisesta, toteutetaan toiveet ja lisätään aktiivisuutta Varmistetaan klubin tulevaisuus hankkimalla uusia aktiivisia jäseniä Toteutetaan tarkkaa taloutta ja klubin hyväksyttyä toimintasuunnitelmaa Lisätään klubin näkyvyyttä omalla alueella. Lisätään yhteisten tilaisuuksien viihtyvyyttä

2 KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT Jos toisin ei mainita, kokoukset on pidetty Itä-Pasilassa, ravintoja van Goghissa. ELOKUU 2006 Kausi käynnistyi 29.8., jolloin järjestettiin piirin liikuntatapahtuma Töölössä ja vuosikirjojen jako. Klubimme oli hyvin edustettuna tapahtumassa. SYYSKUU 2006 Hallituksen kokous Klubikokous Kokouksessa keskityttiin Punainen Sulka 2006 kampanjan ensimmäisten aktiviteettien suunnitteluun. Lohkon puheenjohtaja Tero Aunila vieraili myös kokouksessamme SuurPNAT; klubin täysi edustus paikalla Järjestettiin ensimmäinen Punainen Sulka myyntitapahtuma MTV:n tiloissa Sulkamyynti jatkui Maistraatintorilla Syysmarkkinoiden muodossa. LOKAKUU Sulkamyyntiä Pasilan Virastokeskuksessa Sulkamyynti Eteran ja SLU:n tiloissa Pasilassa Sulkamyynti SLU:n tiloissa Hallituksen kokous Floorankentän matka Ukrainaan. Ks. tarkemmin kappaleesta Kansainvälinen toiminta. LC Floorankenttä teki matkan Ukrainaan lokakuussa 2006 LC Kievin ja LC Lviv n vieraaksi. Vierailun päätteeksi sihteeri Matti Pirjetä (vas.), IPDG Antti Tuomikoski, lion Jukka Soisalon-Soininen ja varapresidentti Matti Okolo-Kulak ojensivat Floorankentän standaarin LC Lviv n presidentille Volodymyr Semeniv. Kuva Jatta Tuomikoski

3 Vuosikokous. Tilinpäätöskokous, jossa vahvistettiin edellisen kauden tilinpäätös ja hyväksyttiin kuluvan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Talousarvion mukaisesti jäsenmaksu oli 80 euroa ja ulkojäseniltä 60 euroa. Päätettiin, että uusilta jäseniltä ei peritä liittymismaksua. Vieraina kokouksessa olivat esitelmöitsijä Mika Hatakka Liikenneturvasta ja Tuija Vilpunaho Leo Club Helsinki/Itäväylästä Klubin virkistysmatka Parolan panssarimuseoon. Museon johtaja Mauno Uoti piti klubilaisille vaikuttavan esityksen suomalaisen panssariaseen historiasta Sulkamyynti Arabian kauppakeskuksessa. MARRASKUU Hallituksen kokous Klubikokous Medi-Helin tiloissa Vantaalla. Saimme tutustua myös Medi-Helin toimintaan ja kopterikalustoon. Ke Sulkamyynti K-Market Ratiksessa. Klubi jalkautui useammankin kerran Punainen Sulka 2006 kampanjan merkeissä. Kuvassa Mikko Latva tekemässä pinssikauppaa Kauko Palvalinin ja Olli Tiaisen taustalla todistaessa.

4 Länsi-Pasilan ala-asteen oma Rauhanjulistekilpailu, palkintoina luovutettiin yhteensä 100 euroa. Eläintarhan ala-asteella opettajat valitsivat koulun Rauhanjulistekilpailun voittajatyön, joka toimitettiin kilpailuun osallistuvaksi. Tekijä Elina Kallanvaara palkittiin keväällä 50 euron stipendillä. Floorankenttä järjesti oman rauhanjulistekilpailun Länsi-Pasilan ala-asteella. Oppilaat saivat äänestää voittajan, joten kuvassa osa tuomaristoa arvioimassa jo luokkakohtaisesti valittuja parhaita töitä III-alueen PNAT, klubin edustus paikalla. JOULUKUU oli valtakunnallinen Punainen Sulka kampanjapäivä, jolloin klubimme oli kauppakeskus Arabiassa Adventtikonsertti Temppeliaukion kirkossa. Konsertti onnistui jälleen hyvin ja kirkko oli lähes täysi. Adventtikonsertin kuorona oli jälleen Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes.

5 Hallituksen kokous Pikkujoulu yhdessä Kiikalan klubin kanssa. Teatteriesitys Ryhmäteatterissa, minkä jälkeen illallinen Martina ravintolassa. Osanotto tilaisuuteen oli hyvä, yli 40 henkeä Sulkamyynti Arabian kauppakeskuksessa. TAMMIKUU Hallituksen kokous Digikoulutus Fur Centerissä. Klubista osallistuivat Kyösti, Antti ja Matti P tilaisuuteen MTV:ssä osallistui Olli Klubikokous. Klubiesitelmä ydinvoimaonnettomuudet (Raimo) Kunniakäynti sankarihaudoilla Hietaniemessä ja Sight First kampanjan aloitus ravintola Aeropolissa. Klubilla oli hyvä edustus molemmissa tilaisuuksissa. Presidentti Raimo Paappa kantoi Floorankentän lippua kunniakäynnillä Hietaniemen sankarihaudoilla Stadian Pop & Jazz koulutusohjelma Karaoke-tyyppisiin Laulu soikoon esityksiin lahjoitettiin Punainen Sulka varoista 250 euroa. HELMIKUU Hallituksen kokous Klubikokous Hotelli Pasilassa. Klubikokouksen aluksi juhlistimme Harrin 60-vuotispäivää ( ) kuohuviinillä. Klubiesitelmä tietotekniikan alkuvuosista Suomessa ja maailmalla Pohjois-Haagan klubin 50-vuotisjuhlassa Ravintola Nyyrikissä klubia edustivat Antti ja lady Jatta.

6 Helmikuussa erosi Jorma Kiiskinen klubimme jäsenyydestä. MAALISKUU Hallituksen kokous Klubikokous Suomen ilmailumuseossa Vantaalla. Klubikokouksessa todettiin, että Lions Club Internationalin presidentti Mehta on luovuttanut ainoana Pohjoismaissa Antille kultaisen Awardin (korkein mahdollinen huomionosoitus) N-piirin menestyksestä jäsenhankinnassa Antin kuvernöörikaudella Käynnillämme Ilmailumuseossa oli tarjolla myös simulaattorin kyytiä SuurPNAT; jälleen klubilla täysi edustus paikalla. HUHTIKUU Hallituksen kokous Klubikokous. Piirikuvernööri Otfried Blümchen oli läsnä kokouksessa. Kokouksessa otettiin kaksi uutta jäsentä, Miikka Vehkaoja ja Sakari Hannula. Klubi oli hakenut Antille Melvin Jones jäsenyyden. Piirikuvernööri Otfried Blümchen toi kokouksessa tiedon julki ja totesi että Melvin Jones - jäsenyys on suurin kunnianosoitus, jonka Lions Clubs International Foundation voi myöntää N-piirin vuosikokous ja juhla Fur Centerissä (Turkistuottajat Oy:ssä) Vantaan Varistossa. Klubimme edustajat olivat Antti, Raimo, Miikka ja Matti P.

7 Piirikokouksessa Floorankenttä sai sulkaviirin tunnustukseksi siitä, että klubi oli ylittänyt tavoitteensa Punainen Sulka 2006 kampanjassa. Presidentti Raimo Paappa (kuvassa) ja klubin sulkavastaava Kauko Palvalin saivat erityishuomionosoituksena Sulka-ansiomerkit Tauno Hammarin 80-vuotispäivään osallistui klubistamme Antti ja lady Jatta. TOUKOKUU Hallituksen kokous Kauden päättäjäiset Teatteri Peacock ja ravintola Peacock Kiikalan retkelle osallistui toista kymmentä klubilaista. Tutustuimme Armfelt n mielenkiintoiseen sukukartanoon, sen jälkeen Salossa keilausta ja biljardia. Illan päätteeksi mukava illanvietto Ari-Pekan kotona ja seuraavana päivänä vielä osa klubilaisista jatkoi golfin merkeissä retkeä. Uusi kiertopalkinto Vuoden Lions-golfaaja luovutettiin kisan voittajalle, lion Pekalle. Kiikalanmatkalla tutustuttiin mm. Armfelt n sukukartanoon. Myöhemmin illalla keilattiin ja pelattiin biljardia. Kuvassa Pertti Huovisen tyylinäyte keilauksessa.

8 Toukokuussa jaettiin stipendit Eläintarhan ja Länsi-Pasilan ala-asteille, 200 /koulu. Niin ikään luovutettiin Rauhanjulistekilpailun palkinto, kuten asianomaisessa kohdassa asia todetaan. KESÄKUU Vuosikokoukseen Rovaniemellä osallistuivat Antti ja lady Jatta sekä Raimo, Kyösti ja Matti P. Liiton vuosikokouksessa Rovaniemellä Floorankenttää edustivat sihteeri Matti Pirjetä (vas.), presidentti Raimo Paappa, IPDG Antti Tuomikoski ja CSF-lohkokoordinaattori Kyösti Pyysalo. Kuva Jatta Tuomikoski. YHTEENVETO KAUDEN TÄRKEIMMISTÄ AKTIVITEETTEISTA Punainen Sulka: klubissamme oli 6 tiimiä ja 11 Sulka-tapahtumaa, joista 7 yleisiä. Tavoitteemme euroa täyttyi 100,41 %:sti Joulukortit: kortteja myytiin hyvin, 832 eurolla. Adventtikonsertti: konsertti onnistui Jaakon ja Antin järjestämänä erinomaisesti. Adventtikonsertin nettotuotto oli 1 311,68 euroa, josta käsiohjelman osuus 714,05 euroa ja lipunmyynnin osuus klubille 597,63 euroa. Edustukset: piirihallituksessa IPDG Antti ja DC Jaakko; Kyösti toimi Sight First organisaatiossa lohkokoordinaattorina.

9 KANSAINVÄLINEN TOIMINTA Klubivierailu Ukrainaan Floorankenttä teki klubivierailun Ukrainaan lokakuussa 2006 Jukan johdolla. Ukrainassa isäntinämme olivat LC Kiev ja LC Lviv. Maan pääkaupungissa Kiovassa tutustuttiin tärkeimpiin nähtävyyksiin, mm. Kiovan historialliseen luolaluostariin Pecherskin lavraan ja mikroskooppiseen taidenäyttelyyn sekä Suomen suurlähetystöön. Maan länsirajalla sijaitseva Lviv on suomeksi käännettynä leijonien kaupunki ja sitä se on todellisuudessakin: siellä on ulkona nähtävissä patsaina, reliefeinä ja muina kuvioina yli 5000 leijonaa tai leijonanpäätä. Kaupungissa kävimme LC Lviv n avustuskohteissa kuten mm. katolisessa köyhäinsairaalassa ja sokeitten kirjastossa. Isäntäklubimme järjesti meille myös kulttuuriohjelmaa: ooppera Aida ja kirkkokonsertti sekä maaseudulla kansanmusiikki-illanvietto. LC Lviv n eräänä toiveena on saada suomalaiset klubit Floorankentän johdolla sponsoroimaan leijonapatsaan restauroinnin. Yhden leijonan restaurointi maksaa euroa ja ainakin matkalla olleet toivovat Floorankentän organisoivan varainhankinnan vähintään yhden leijonan restaurointiin jo lähiaikoina. Samaan aikaan floorankenttäläisten kanssa Lviv ssä vieraili bussilastillinen puolalaisia lioneita mm. toteamassa kuinka heidän sponsoroimaa leijonapatsasta jo restauroitiin. Puolalaisten leijonien matkan järjesti LC Lviv n kummiklubi LC Poznan/Rotunda, joka myös oli pannut alkuun Puolassa varainkeräyksen Lviv n leijonien restaurointiin. Floorankentän ryhmässä oli ulkojäseninä kaksi leijonaa B-piirin klubeista. Matkalla luovutettiin Floorankentän pöytästandaari LC Kiev lle, LC Lviv lle ja Suomen suurlähetystölle. Vierailu johti heti kauden lopussa kahteen nuorisovaihtoon, josta tarkemmin omassa kappaleessaan. Lähivuosina saanemme vastavieraita LC Lviv stä. Nuorisovaihto Kaudella Floorankenttä osallistui ensimmäisen kerran lionien maailmanlaajuiseen nuorisovaihtoon. Ukrainan matkalla tutustuttiin kahteen aktiiviseen nuoreen: Lviv ssä toimivaan oppaaseemme Oksanaan ja erään leijonaperheen poikaan Bohdaniin. Floorankentän nimissä heidät molemmat kutsuttiin N-piirin nuorisovaihtoleirille Ye Helsinki City Camp 2007 heinäkuun lopussa. Tämän jatkoksi Jukka otti perheeseensä vaihto-oppilaaksi Bohdanin kahdeksi viikoksi. Muutaman päivän ajan ohjelmajärjestelyissä Jukkaa avustivat Matti P. ja Antti. Oksana oli sijoitettuna nurmijärveläiseen perheeseen C-piirissä. Floorankenttä myös lähetti osallistujan nuorisovaihtoon: Kumpulassa asuvan perheen 16-vuotias poika Aleksi Leino lähti klubimme lähettämänä nuorisovaihtoon. Nuorisovaihdosta saatiin hyviä kokemuksia ja olisi toivottavaa, että jatkossakin floorankenttäläiset ottaisivat vieraakseen Lions-nuorisovaihdon kautta nuoria ja samalla saisivat oikeuden lähettää omia nuoriaan 2-4 viikon nuorisovaihtoon eri puolille maailmaa.

10 KLUBIHALLITUS JA VIRKAILIJAT Klubihallitus Presidentti Raimo Paappa 1. Varapresidentti Harri Pirkkalainen 2. Varapresidentti Matti Okolo-Kulak Past Presidentti Kari Vento Sihteeri Matti Pirjetä Rahastonhoitaja Eero Lehtinen Jäsentoimikunnan pj. Jaakko Koskinen Aktiviteettitoimikunnan pj. Kyösti Pyysalo Viihtyvyystoimikunnan pj. Olli Tiainen Klubimestari ja tailtwister Hannu Rantapää Toimikunnat Jäsentoimikunnan pj. Jaakko Koskinen Viihtyvyystoimikunnan pj. Olli Tiainen Aktiviteettitoimikunnan pj. Kyösti Pyysalo Sulkatoimikunnan pj. Kauko Palvalin Sight first II toimikunnan pj. Hannu Rantapää Virkailijat Konserttivastaava Jaakko Koskinen Klubimestari Hannu Rantapää Huume, nuoriso Mikko Latva Quest Hannu Salo Sulka-asiamies Kauko Palvalin Tiedotus/WEBmaster Sami Savolainen Tilintarkastaja Ensio Mäkelä Tilintarkastaja Pekka Laaksonen Varatilintarkastaja Hannu Salo

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2006-2007 2 LIONS CLUB Palokan toimintakertomus kaudelta 2006-2007 Kausi oli LC Palokan 29. Toiminta oli aktiivista ja perinteisten palveluaktiviteettien ja lahjoitusten

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ LIONS CLUB 09.10.2006 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2005-30.6.2006 1. YLEISTÄ Kansainvälisen presidentin Ashok Mehtan teemana oli Plus yksi. N-piirin tavoite oli sama, eli jokaiseen

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2011-2012 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 25. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 19 jäsentä, joten jäsenmäärä

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ LIONS CLUB 10.10.2005 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2004-30.6.2005 1. YLEISTÄ Klubin 48. toimintavuosi toteutettiin perinteisiä muotoja noudattaen. Aktiviteetit olivat pääosin samat

Lisätiedot

Syksyllä klubiin liittyi kolme uutta jäsentä: Pekka Isoniemi, Timo Rantanen ja Aleksi Puisto.

Syksyllä klubiin liittyi kolme uutta jäsentä: Pekka Isoniemi, Timo Rantanen ja Aleksi Puisto. 1 Lions Club Helsinki/Floorankenttä 1.10.2012 Toimintakertomus Hallitus ja virkailijat 2011-2012 Klubihallitus 2011-2012 Presidentti Simo Pääkkönen Past president Harri Strömberg 1. varapresidentti Mikko

Lisätiedot

Piirin 107-L toimintasuunnitelma LUONNOS. Piirihallituksen kokous Tuomo Romakkaniemi 1VDG

Piirin 107-L toimintasuunnitelma LUONNOS. Piirihallituksen kokous Tuomo Romakkaniemi 1VDG Piirin 107-L toimintasuunnitelma 2018-2019 LUONNOS Piirihallituksen kokous 17.2.2018 Tuomo Romakkaniemi 1VDG Esityksen sisältö 1.Toiminnan suunnittelun lähtökohdat 2.Piirin tarkoitus ja tavoite 3.Strategiset

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 STRATEGIA 2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 Maan mahti voimakkain on yhteistyö VISIO 2015 Me olemme tunnettuja palveluistamme

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA KAUDELTA YLEISTÄ Kansainvälisenä presidenttinä toimi Robert Bob E. Corlew USA:sta. TOIMINTAKAUDEN TEEMAT: Kansainvälisen presidentin teema Kotimainen teema Piirikuvernöörin teema Strenghten the Pride Vahvempina

Lisätiedot

LIONS 107 K-piiri K-PIIRIN STRATEGIA. Hyväksytty johtoryhmässä Hyväksytty piirihallituksessa

LIONS 107 K-piiri K-PIIRIN STRATEGIA. Hyväksytty johtoryhmässä Hyväksytty piirihallituksessa K-PIIRIN Hyväksytty johtoryhmässä 19.3.2018 Hyväksytty piirihallituksessa 5.4.2018 Käsittely piirin vuosikokouksessa 21.4.2018 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Toiminta-ajatus 3. Perusarvot 4. Pelikenttä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA 2018-2019 Pekka Siitonen, GLT Lions Clubs International E-Piirin koulutuskoordinaattori Pekka Siitonen 040 537 8840 pekka.siitonen@lions.fi LC Lempäälä, lion 2009 alkaen GLT

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / 2012-2013 Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo 9.30 14.00 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden

Lisätiedot

LC Helsinki / Revonsalmi 1

LC Helsinki / Revonsalmi 1 LC Helsinki / Revonsalmi 1 LIONS CLUB Helsinki Revonsalmi 1. Yleistä Kulunut toimintakausi oli klubin 31. Kauden lopussa jäsenmäärä oli 26. Veli Pekka Hakkarainen erosi klubista helmikuussa 2008. Veli

Lisätiedot

LC HELSINKI / VALLILA ry:n TOIMINTASUUNITELMA Toiminnan teemat ja raamit. Klubin hallitus. Toimikunnat ja toimikuntien vastaavat

LC HELSINKI / VALLILA ry:n TOIMINTASUUNITELMA Toiminnan teemat ja raamit. Klubin hallitus. Toimikunnat ja toimikuntien vastaavat LIONS CLUB HELSINKI/VALLILA 21.3.2017 Piiri 107 N, I Alue, 2. lohko http://www.verkkoviestin.fi/lionshkivallila/ LC HELSINKI / VALLILA ry:n TOIMINTASUUNITELMA 2017 2018 Toiminnan teemat ja raamit Toimintamme

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

Lions 107-K

Lions 107-K Lions 107-K 27.2.2012 Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2011-2012 Lauantaina 25.helmikuuta 2012 klo 9.00-15.00 Ravintola Kaks Ruusua, Varkaus PÖYTÄKIRJA Osallistuneet piirihallituksen jäsenet,

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2013-2014 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 27. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 21 jäsentä. Kauden aikana klubista

Lisätiedot

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus 13.9.2014 Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Marja Sundström-Pullinen. CM, presidentti LC Lempäälä / Sääksjärvi Aiheet: Varapresidentin sekä jäsenjohtajan tehtävät

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

LC HELSINKI- TORNI. Kansainvälinen Lions-teema New Mountains to Climb Valloitamme Uusia Vuoria

LC HELSINKI- TORNI. Kansainvälinen Lions-teema New Mountains to Climb Valloitamme Uusia Vuoria LC HELSINKI- TORNI TOIMINTASUUNNITELMA 6.9.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016-2017 1. YLEISTÄ Kansainvälinen Lions-teema New Mountains to Climb Valloitamme Uusia Vuoria Kotimainen Lions-teema Tue

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA YLEISTÄ

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA YLEISTÄ LIONS CLUB 09.10.2007 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2006-30.6.2007 YLEISTÄ Kansainvälisen presidentin Jimmy Rossin teemana oli Me palvelemme. Toimintakauden kotimainen teema oli

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014-2015 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 28. täysimittainen toimintakausi. Kauden aikana klubin jäsenmäärä kasvoi kahdella. Klubissa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 YLEISTÄ Toiminnan tarkoitus ja sisältö Toimintavuonna 2010 2011 Lions Club Rovaniemi - Ounasvaaran tarkoituksena on ollut mm. edistää yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa,

Lisätiedot

LIONS CLUB TAMMELA RY:n TOIMINTAA 2009-2010 Toimintakaudella 09-10 panostettiin pääasiassa perinteiseen lionstoimintaan. Uutena toimintamuotona oli

LIONS CLUB TAMMELA RY:n TOIMINTAA 2009-2010 Toimintakaudella 09-10 panostettiin pääasiassa perinteiseen lionstoimintaan. Uutena toimintamuotona oli LIONS CLUB TAMMELA RY:n TOIMINTAA 2009-2010 Toimintakaudella 09-10 panostettiin pääasiassa perinteiseen lionstoimintaan. Uutena toimintamuotona oli rompetorin pitäminen hakkapeliittatapahtuman yhteydessä.

Lisätiedot

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6)

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6) LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6) Klubihallitus Presidentti Martti Muukkonen I varapresidentti Kari Uuksulainen II varapresidentti Risto Hiltunen Sihteeri Kyösti

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/FLOORANKENTÄ. Toimintakertomus. Kausi 2008-2009

LIONS CLUB HELSINKI/FLOORANKENTÄ. Toimintakertomus. Kausi 2008-2009 LIONS CLUB HELSINKI/FLOORANKENTÄ Toimintakertomus Kausi 2008-2009 Toimintakertomus 2008-2009 1(15) Presidentin kommentti kauden 2008-2009 tapahtumista Mennyt kausi kuului ns. normaaleihin toimintajaksoihin

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 tiedote

Punainen Sulka 2017 tiedote Punainen Sulka 2017 tiedote 20.10.2017 Pari tehtävää PuSuun osallistuneille klubeille Nyt on viimeinen aika hakea (ellette jo ole hakeneet) palautusta klubille, joka on 25% klubinne keräämästä tuloksesta.

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE KLUBIN PRESIDENTTI 1 Valmennuksen tavoite: Tiedät tehtäväsi presidenttinä Tunnet Suomen Lions-liiton toimintatavan Kannat vastuuta klubisi Lions-toiminnasta 2 Presidentin tehtävät MITÄ KAUDELTASI HALUAT?

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 LIONS CLUBS INTERNATIONAL PIIRI 107-N Pöytäkirja Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 Kokouksen avaus DG Torsti koskinen

Lisätiedot

Varoja toimintansa tukemiseksi klubi hankkii mm. toimeenpanemalla varojenkeräyksiä, arpajaisia, juhlia ja muita tilaisuuksia.

Varoja toimintansa tukemiseksi klubi hankkii mm. toimeenpanemalla varojenkeräyksiä, arpajaisia, juhlia ja muita tilaisuuksia. 1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 2009 YLEISTÄ TOIMINTAKERTOMUS 2007 2008 Toiminnan tarkoitus ja sisältö TOIMINTAKERTOMUS 2007 2008 Toimintavuonna 2008 2009 viisikymmentä vuotta täyttäneen Lions Club Rovaniemi/Ounasvaaran

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

107- L piirihallituksen kokous /KJR PÖYTÄKIRJA

107- L piirihallituksen kokous /KJR PÖYTÄKIRJA 107- L piirihallituksen kokous 17.2.2018 200218/KJR PÖYTÄKIRJA Aika: 17.2.2018 klo 12.31 15.50 Paikka: Läsnä: Levi Hotel Spa, Levi, Kittilä 18 piirihallituksen jäsentä 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri

Lisätiedot

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2015-2016 Hallitus 2015-2016 Pres. Siht.Seppo Airaksinen Rah.h.Heikki Kuisma Varasih. 1.vara pres.lauri Seppälä 2.vara pres.kauko Rupponen Pastpres.Heikki

Lisätiedot

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 DG JUKKA KÄRKKÄINEN

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 DG JUKKA KÄRKKÄINEN PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 DG JUKKA KÄRKKÄINEN ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010-2015 Arvot Isänmaa ja maailma Luotettavuus Palveluhalu Talkootyö Ihmisläheisyys Missio Piiri

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Perustamispäivä 26.9.1977 Rekisterinumero 128.217 LC Helsinki / Revonsalmi 2(6) 1. Yleistä Kulunut kausi oli klubin 32. toimintakausi.

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2011-30.6.2012

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2011-30.6.2012 LIONS CLUB 08.10.2012 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2011-30.6.2012 YLEISTÄ Järjestön tunnuslause on We serve - me palvelemme. Kansainvälisen presidentin Wing-Kun Tamin toimintakauden

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. LC Karjalohja-Sammatti r.y. Perustettu

SÄÄNNÖT. LC Karjalohja-Sammatti r.y. Perustettu SÄÄNNÖT LC Karjalohja-Sammatti r.y. Perustettu 14.11.1976 1. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club Karjalohja-Sammatti. Sen kotipaikka on Karjalohja. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi.

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle

Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle Liite Hannu Anttonen 28.3.2016 Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle 2016-2017 Koulutuksella ja valmennuksella kehitämme ja uudistamme klubien ja piirin johtamista tavoitteena tuloksellinen toiminta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 LIONS CLUB MYLLYKOSKI RY 1 ( 5 ) TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 1. YLEISTÄ Vuosi 2010 2011 oli klubin 44. toimintavuosi. LC Myllykoski on perustettu 22.11.1967. Kansainvälisenä presidenttinä (IP)

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA LIONS CLUB 2.10.2003 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2002-30.6.2003 1. YLEISTÄ kokouksissa Klubin 46. toimintavuosi noudatti perinteisiä linjoja. Aktiviteetit olivat samat kuin edellisinä

Lisätiedot

Presidentin katsaus päättyneeseen kauteen

Presidentin katsaus päättyneeseen kauteen Presidentin katsaus päättyneeseen kauteen Kaudella 2013-2014 LC Helsinki/Floorankentällä oli kaksi suurta tapahtumaa. Syksyllä järjestimme perinteisen joulukonserttimme yhdessä Helsingin Laulun kanssa

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 26.04.2014 klo 08.30. Paikka: Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame. KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen.

Lisätiedot

LIONS CLUB -PIRKKALA/ NAISTENMATKA

LIONS CLUB -PIRKKALA/ NAISTENMATKA LIONS CLUB -PIRKKALA/ NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS 2016 2017 1 I YLEISTÄ Kausi 2016-2017 oli klubin 30. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden päättyessä 25 jäsentä, joka toiminnan tehokkuuden

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Piirikuvernööri, DG 2012 2013 Martti Törrönen ja puoliso Ritva Lions Club Rautalampi, Jaakonharjuntie 32 B, 77700 Rautalampi GSM Martti 050 340 4650 GSM Ritva

Lisätiedot

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Presidentti Teppo Luoto p. 050-45 84570 teppo.luoto@kolumbus.fi Lions tunnuslause - Organisations valspråk Järjestömme tunnuslause We serve - Me palvelemme - Vi tjänar

Lisätiedot

Nuorisotyö Toimintasuunnitelma 08-09 sivu 1/5 DC Pirkko Kokkonen 18.7.08

Nuorisotyö Toimintasuunnitelma 08-09 sivu 1/5 DC Pirkko Kokkonen 18.7.08 Nuorisotyö Toimintasuunnitelma 08-09 sivu 1/5 Nuorisotyötoimikunta jakaantuu neljään osa-alueeseen: Nuorisovaihto, Lions Quest, Päihteiden vastainen työ ja Leo-toiminta. Osa-alueiden vetäjät ovat Ulla

Lisätiedot

KLUBIKOKOUS 1, SYYSKUU KAUSI 2015/2016, KOKOUSKUTSU 1

KLUBIKOKOUS 1, SYYSKUU KAUSI 2015/2016, KOKOUSKUTSU 1 1 2 Karjahdus, presidentin palsta. KARI HYVÄT LIONIT JA LADYT. Hyvät Lionsveljet, puolisot ja uudet jäsenet. On tullut taas aika aloitella Lionskautta 2015 2016. Kauden haasteita on paljonkin mutta teemahan

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella.

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. 2013 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 10.10.2013 LOKAKUU lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. PNAT- kokouksen oli kutsunut koolle III alueen 2. lohkon puheenjohtaja Tuomo Hokkinen.

Lisätiedot

Lions Club Helsinki-Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004

Lions Club Helsinki-Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004 Helsinki-Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004 Helsinki/Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004 2(7) LIONS CLUB HELSINKI-MELLUNMÄKI RY:N TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2003 2004 1. TOIMINTAVUODEN TEEMAT Järjestön

Lisätiedot

Organisaatio Mitä titteleiden takana?

Organisaatio Mitä titteleiden takana? Lions Clubs International MD 107 Finland Organisaatio Mitä titteleiden takana? Uusien leijonien koulutus- ja keskustelutilaisuus 3.10.2013 DC Leena Lehtonen LION-ORGANISAATIO Lionit Lions-klubit Piirit

Lisätiedot

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Liminka 23.08.2015 klo 10:00 Kokouspaikka Liminka, Luontokeskus PÖYTÄKIRJA Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala CS

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle

Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle 2019-2020 Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubi Yhteystiedot Lappeenrannan Upseerikerho Upseeritie 2 53850 Lappeenranta Rotaryklubi Lappeenranta

Lisätiedot

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme?

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lions-kampanjat kaudella 2016-1. Punainen Sulka 2017 Lions-liiton rekisteröity tuotemerkki Lionit ovat vuodesta 1972 keränneet Punainen Sulka kampanjoissa noin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA Piiri 107-N DGe Sini Eloholma

TOIMINTASUUNNITELMA Piiri 107-N DGe Sini Eloholma TOIMINTASUUNNITELMA Piiri 107-N 2014-2015 DGe Sini Eloholma 12.4.2014 KAUDEN 2014-2015 TEEMAT Kansainvälinen teema (Joe Preston) Strengthen the Pride Vahvempina yhdessä Kotimainen teema (Tuomo Holopainen)

Lisätiedot

Talous- ja avustustoimikunta Pelkkikangas, Arkio ja Koljonen

Talous- ja avustustoimikunta Pelkkikangas, Arkio ja Koljonen LIONS CLUB 13.10.2009 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2008-30.6.2009 YLEISTÄ Järjestön tunnuslause on We serve - me palvelemme. Kansainvälisen presidentin Al Brandelin toimintakauden

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Suomussalmi 10.9.2016 klo 11:00 KOKOUSPAIKKA Suomussalmi, Hotelli Kiannon Kuohut, Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki ja puoliso Anita Distriktsguvernör, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki och maka Anita Lions

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

LC NURMIJÄRVI KANERVA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013

LC NURMIJÄRVI KANERVA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 1 Hallitus 24.9.2013 Vuosikokous 3.10.2013 LC NURMIJÄRVI KANERVA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 KOOTTUA TIETOA KANERVISTA

Lisätiedot

Lions Club Helsinki/Floorankenttä Toimintakertomus

Lions Club Helsinki/Floorankenttä Toimintakertomus 1 Lions Club Helsinki/Floorankenttä Toimintakertomus HALLITUS JA VIRKAILIJAT 2012-2013 Klubihallitus 2012-2013 Presidentti Mikko Liski Past President Simo Pääkkönen 1. varapresidentti Sakari Hannula 2.

Lisätiedot

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 Vaihtokokous pidettiin Muurasjärvellä luonnon helmassa. Maija Järvenpää luovutti presidentin vastuun Kreetalle. LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club, Tampere Koivisotnkyä ry. Sen kotipaikka on Tampere. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

LC Kitee Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus 2006-2007

LC Kitee Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus 2006-2007 LC Kitee/Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2006 30.6.2007 1 (5) LC Kitee Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus 2006-2007 Jäsenet Jäsenmäärä toimikauden alussa oli 31, joista etuoikeutettuja

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

SYYSKUU Hallitus ti 8.9. Klubi-ilta ti 20.4. Vuosikokous ti 20.10. JOULUKUU Itsenäisyyspäivä su 6.12. lippu. Hallitus ti 8.12

SYYSKUU Hallitus ti 8.9. Klubi-ilta ti 20.4. Vuosikokous ti 20.10. JOULUKUU Itsenäisyyspäivä su 6.12. lippu. Hallitus ti 8.12 TOIMINTAKALENTERI 2009-2010 ELOKUU Hakkapeliittatalkoot pe 31.7. ja 2.8. Rompetori pe-la 31.7.-1.8. PNAT 25.8. Järvenpäässä llkka, Ari, Heikki Kauko, Veli-Matti, Ilkka, Allan llkka, Kimmo,Tarmo SYYSKUU

Lisätiedot

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen I-piirin KOULUTUS D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen Koulutuksen toteutuminen Syksyllä osallistuneita n 300 henkilöä Elokuu LPJ 23.8 Oulu Syyskuu Lohko-/ aluekokous 24.9, aiheena mm brandiasiat uusien koulutus

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

Kauniainen Grankulla Rotary Club

Kauniainen Grankulla Rotary Club Kauniainen Grankulla Rotary Club Toimintasuunnitelma Rotaryvuosi 2008-2009 Juha Pulkkinen Toteuta unelmasi Förverkliga drömmen Make Dreams Real Yleistä Toiminta jatkuu noudattaen klubissa hyviksi koettuja

Lisätiedot

Piirikuvernöörin korvaussäännöt

Piirikuvernöörin korvaussäännöt Piirikuvernöörin korvaussäännöt Piirikuvernöörit voivat hakea korvausta seuraavista menoista. Kaikki matkat tulee tehdä mahdollisimman edullisesti. 1. KORVATTAVAT TAPAHTUMAT a. KLUBIVIERAILUT Jotta varmistetaan

Lisätiedot

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen Lions Clubs International MD 107 Finland Klubin presidentti 8.5.2012 päivitetty 16.4.2012 Varpu Ylhäinen 1 Valmennuksen tavoitteet Antaa Sinulle valmiuksia toimia klubipresidenttinä Tiedät tehtäväsi presidenttinä

Lisätiedot

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014. DG Heikki Saarinen

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014. DG Heikki Saarinen PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014 DG Heikki Saarinen ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010-2015 Arvot Isänmaa ja maailma Luotettavuus Palveluhalu Talkootyö Ihmisläheisyys Missio Piiri

Lisätiedot