Maanantai klo

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanantai 27.5.2013 klo 17.00 20.05"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai klo Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Pirjo Smolander, puheenjohtaja Jarkko Toivanen, varapuheenjohtaja Terttu Kolari, jäsen Jorma Voutilainen, jäsen Irma Riekkinen, jäsen Kari Puustinen, jäsen, Kari Pitkänen, jäsen Maija-Leena Räsänen, varajäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Valtuuston puheenjohtaja Asta Tirkkonen-Hersio ja I varapuheenjohtaja Hannu Smolander, II varapuheenjohtaja Juha Fomin, esittelijänä kunnanjohtaja Toni Auvinen ja pöytäkirjanpitäjänä hallintojohtaja Martti Kähkönen. Lisäksi asiantuntijana sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila klo ( 104) ja tekninen johtaja Teuvo Nissinen klo ( ja 112). Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Irma Riekkinen ja Maija-Leena Räsänen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Pirjo Smolander Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Irma Riekkinen Paikka ja pvm Tuusniemi Virka-asema Martti Kähkönen Maija-Leena Räsänen Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Maija-Liisa Itkonen

2 Kunnanhallitus ICT-TUKIPALVELUJEN KEHITTÄMINEN Kh 104 Tuusniemen kunnanhallitus teki / 131 päätöksen, että Istekki Oy:ltä tilataan koko kuntaorganisaatiota koskeva ICTkartoitus. Kartoitus aloitettiin toteutetulla suunnittelukokouksella. Istekin puolelta projektipäällikkönä toimi Eeva Konttinen ja Tuusniemen kunnan puolelta Tuomas Aikkila. Kunnan perustamaan selvitystyöryhmään kuuluivat lisäksi Helena Pitkänen, Johanna Joukanen-Miettinen, Antti Järveläinen ja Martti Kähkönen. Työtapana oli työpajamuotoinen työskentelytapa. Loppuraportti valmistui ja se esiteltiin kunnanhallitukselle Raportti on toimitettu kunnanhallitukselle ja raportin selvitystilaisuudessa käytiin läpi merkittävimmät ICT-kehittämistarpeet Tuusniemen kunnassa. Tuusniemen kunta liittyi Istekki Oy:n osakkaaksi alkuvuodesta 2012 tarkoituksella, että tulevaisuudessa olisi tarvetta kehittää kunnan ICT-palveluja kokonaisvaltaisesti. ICT-kartoitus osoitti, että kunnan ICT-palveluissa on riskejä ja kehittämistarpeita. Vuonna 2011 voimaan tullut tietohallintolaki mm. edellyttää organisaatiolta tietohallinnon kokonaisarkkitehtuurin kuvaamista. Sähköiset yo-kirjoitukset otetaan käyttöön vuonna 2016 ja tämä edellyttää toimivia ICT-ratkaisuja sivistystoimessa. Esityslistan liitteenä on kunnan sisäisen ICT-työryhmän muistio pidetystä kokouksesta. Työryhmä esittää, että ICTasiantuntijapalvelut ostetaan kokonaisvaltaisesti Istekiltä. Tämä pitää sisällään työasemien vakioinnin ja ylläpidon etäyhteyksien kautta sekä palvelin- ja konesalipalvelut (pois lukien Canonin, Fleximin ja CGI:n tietokantapalvelut. Koulutoimi ostaa jatkossakin kouluhallinto-ohjelmat). Tarkempi esityksen sisältö ilmenee liitteestä. Käyttöönottoprojekti alkaisi ja päättyisi tämän vuoden lopussa. Uuden järjestelmän käyttöönotto toteutettaisiin vaiheittain alkaen. Työryhmä perustelee esitystä mm. sillä, että kyseessä on kokonaisvaltainen ratkaisu, jolla vähennetään tällä hetkellä ICTtoimintaan liittyviä riskejä ja saadaan ICT-infrastruktuurin yhtenäistämisen tuomat edut esiin. Lisäksi sivistystoimi saadaan mukaan kokonaisvaltaiseen ratkaisuun.

3 Kunnanhallitus Kh 104 jatkuu Työryhmän muistion liitteenä on kustannusvertailu. Vaikka kustannukset nousevat huomattavasti, on muistettava, että vertailussa tulee ottaa huomioon myös ei-taloudelliset tekijät, kuten riskin väheneminen, tietohallintolain vaatimuksiin vastaaminen sekä nykyaikaisten ICT-ratkaisujen toiminnalliset hyödyt. Kunnanhallitus päättää hyväksyä kunnan ICTnykytilaa kartoittaneen työryhmän asiaa koskevan esityksen liitteen mukaisena. Sopimus tehdään kolmivuotisena alkaen. Aluksi Martti Kähkönen ja Tuomas Aikkila selostivat asiaa kunnanhallitukselle. Tämän jälkeen asiasta käytiin vilkas keskustelu. Lopuksi kunnanhallitus päätti yksimielisesti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen lisäselvityksiä varten. Merkitään, että Toni Auvinen ei esteellisenä ottanut osaa päätöksentekoon, vaan poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi ja esittelijänä toimi Martti Kähkönen.

4 Kunnanhallitus OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN KIRKONKYLÄLTÄ / KAISA JA KALEVI KOISTINEN Kh 105 Toukokuun 10. päivänä 2013 on allekirjoitettu kauppakirja, jolla Tuusniemen kunta myy omakotitalotontin nro 6 korttelissa nro 30 Kaisa ja Kalevi Koistiselle. Tontti sijaitsee Jussinpellon alueella Kassatien varressa. Ostajat ovat hallinneet kyseistä tonttia vuokrasopimuksen perusteella jo vuodesta 1987 lähtien. Kaupan ehdot ovat kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaiset. Kauppahinta on euroa ja tontin pinta-ala on noin 1340 m 2. Kauppakirja on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä ko. kaupan ja sitä koskevan kappakirjan liitteen mukaisena.

5 Kunnanhallitus KESÄMÖKKITONTIN MYYMINEN RÖHMÄNNIEMESTÄ / SEPPO TEERIMO Kh 106 Toukokuun 10. päivänä 2013 allekirjoitettiin kauppakirja, jolla Tuusniemen kunta myy Pahkasalosta Röhmänniemen asemakaavasta kesämökkitontin Seppo Teerimolle. Kyseessä on ensimmäinen huvilatontti uudelta Röhmänniemen alueelta, jolle on rakennettu kunnallistekniikka. Kauppakirjan ehdot ovat kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaiset. Määräalan pinta-ala on noin 1841 m 2 ja kauppahinta on euroa. Kauppakirja on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä ko. kaupan ja sitä koskevan kappakirjan liitteen mukaisena. Lisäksi kunnanjohtajan esityksestä kunnanhallitus päätti yksimielisesti myöntää valtuudet virastotyönä tarvittaessa jatkaa rakentamisvelvoitteen määräaikoja yhdellä vuodella.

6 Kunnanhallitus OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN KIRKONKYLÄLTÄ / ANJA JA PEKKA MIETTINEN Kh 107 Toukokuun 20. päivänä 2013 on allekirjoitettu kauppakirja, jolla Tuusniemen kunta myy Anja ja Pekka Miettiselle omakotitalotontin nro 2 korttelissa nro 68. Tontti sijaitsee paloasemaa vastapäätä. Ostajat ovat hallinneet ko. tonttia vuokrasopimuksen perusteella jo vuodesta Kaupan ehdot ovat kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaiset. Kauppahinta on euroa ja määräalan pinta-ala on noin 1400 m 2. Kauppakirja on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä ko. kaupan ja sitä koskevan kappakirjan liitteen mukaisena.

7 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN KIRKONKYLÄLTÄ / MIRJA POUTIAINEN Kh 108 Toukokuun 20. päivänä 2013 allekirjoitettiin kauppakirja, jolla Tuusniemen kunta myy Mirja Poutiaiselle Kenttätieltä lisämaata ostajan tontin vierestä noin 600 m 2. Kauppahinnaksi on sovittu 600 euroa. Kunnanhallitus on käsitellyt tätä asiaa iltakoulussaan ja todennut, että lisämaa voidaan myydä samojen periaatteiden pohjalta kuin on myyty aiemminkin lisämaata kirkonkylältä Kunnanhallitus päättää hyväksyä ko. kaupan ja sitä koskevan kappakirjan liitteen mukaisena ja esittää kaupan edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.

8 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta Kunnanhallitus POHJOIS-TUUSNIEMEN VESIOSUUSKUNNAN LAINAN TAKAAMINEN Tekn. ltk 49 Kh 109 Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunta hakee Tuusniemen kunnalta omavelkaista takausta euron lainalle. Lainaa tarvitaan Ukonlahden Levälahden vesijohtolinjojen (puhdas vesi) rakentamiseen. Tässä vesihuoltohankkeessa rakennetaan runkovesijohto ( 110 mm) Ukonlahdesta Levälahteen ja edelleen Rääpysjärvelle saakka, jolloin saadaan rakennettua vedenhankintaa turvaava yhteys välille Laukansalo Mustinlahti. Talousveden toimitusvarmuus alueella paranee merkittävästi, kun Mustinlahden (Kuopion puoli) ja Laukansalon päät saadaan liitettyä yhteen, jolloin vettä voidaan syöttää molemmista suunnista. Tässä vesihuoltohankkeessa rakennettavan vesijohdon kokonaispituus on 19 km ja kustannusarvio euroa (alv 0 %). Alueella on n. 50 kiinteistöä, joista 21 kiinteistöä on ilmoittanut kiinnostuksensa vesiliittymään. Hanke rahoitetaan Tuusniemen kunnan avustuksella (runkolinja 50 % ja talojohdot 30 %), liittymismaksuilla (3.000 e/liittymä) ja lainarahalla. Lainan maksavat takaisin ko. alueen liittyjät 10 vuoden aikana vuosittain perittävinä liittymismaksusaatavina. Rahalaitosten kilpailuttamisen jälkeen on Pohjois-Tuusniemen vok hyväksynyt Riistaveden Osuuspankin lainatarjouksen: 12 kk euribor + 1,10 % marginaali, laina-aika 10 vuotta ja lyhennykset sopimuksen mukaan. Lainan ( euroa) vakuudeksi haetaan Tuusniemen kunnan omavelkainen takaus. Lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että Tuusniemen kunta antaa Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunnan Riistaveden Osuuspankista otettavalle euron lainalle kunnan omavelkaisen takauksen. Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkittiin, että pöytäkirja tarkastettiin välittömästi tämän pykälän osalta kokouksessa. Merkittiin, että Teuvo Nissinen katsoi itsensä esteelliseksi ja poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn

9 Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Tekn. ltk 49 jatkuu ajaksi. Esittelijänä tämän pykälän aikana toimi Paula Matilainen. Kh 109 Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen ja esittää sen edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.

10 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (1/2) Kunnanhallitus PAPPILANNIEMEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISTA KOSKEVIEN URAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 51 Lautakunta on vahvistanut Pappilanniemen katusuunnitelman Kh 110 (tekn. ltk 45 / ). Työt on aloitettava heti, kun urakkasopimus on allekirjoitettu ja rakennusaikainen vakuus on asetettu, kuitenkin viimeistään Hankkeen on oltava valmiina mennessä. Tarjoukset on pyydetty kokonaisurakasta (maanrakennustyöt + sähkötyöt (optio)) sekä erikseen sähköurakasta. Hankintailmoitus on ollut HILMA:ssa Tarjouspyyntöasiakirjat on pyynnöstä toimitettu seuraaville: Maamerkki Infra Oy, Mikkeli Maanrakennus Väinö Martikainen, Riistavesi Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy, Kuopio Maansiirto E. Huttunen Oy, Outokumpu Hietarannan Kuljetus, Tuusniemi Tuusniemen Sora Oy, Tuusniemi Destia Oy Itä-Suomi, Kouvola Savon Kuljetus Oy STM INFRA, Kuopio Järveläisen Maansiirto Ay, Kuopio Karjalan Louhinta ja Lujitustyö Oy, Joensuu Autio Oy Infra-palvelut, Oulu Maansiirto Luostarinen Ky, Kaavi Skanska Infra Oy, Kuopio Lisäksi pelkästään sähkötöistä ovat tarjouksia pyytäneet seuraavat: Koillis-Savon Sähkö Oy, Juankoski TuusSähkö, Tuusniemi 100Sähkö, Pöljä Tarjoukset on saatu seuraavilta: Tarjoaja MU (alv 0 %) SU (alv 0 %) Destia Oy , ,00 Maansiirto E. Huttunen Oy , Maansiirto Luostarinen Ky , Järveläisen Maansiirto Ay , ,00 Tuusniemen Sora Oy ,00 ---

11 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (2/2) Kunnanhallitus Tekn. ltk 51 jatkuu Lisäksi pelkästään sähkötöistä on saatu tarjoukset seuraavilta: Tarjoaja SU (alv 0 %) Koillis-Savon Sähkö Ky 32,210,00 Juankosken Sähkö Oy TuusSähkö ,00 100Sähkö/Sähkö ja Poltin Hannu Rasi , ,00 (tarj.pyynön toimittanut Maansiirto Luostarinen Ky) Tarjoukset on avattu avauspöytäkirjat ovat liitteenä (liitteet 11 ja 12). Maanrakennusurakoitsijan oli mahdollista tehdä optiona tarjous myös sähkötöistä. Edullisimman tarjouksen maanrakennusurakan osalta teki Tuusniemen Sora Oy tarjoushinta ,00 (alv 0 %). Edullisimman tarjouksen sähköurakan osalta teki 100Sähkö/Sähkö ja Poltin Hannu Rasi tarjoushinta ,00 euroa (alv 0 %). Lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että Pappilanniemen kunnallistekniikan rakentaminen toteutetaan siten, että maanrakennus- ja sähköurakkaan valitaan erilliset urakoitsijat seuraavasti: maanrakennusurakoitsijaksi (pääurakoitsija): Tuusniemen Sora Oy ( ,00 euroa; alv 0 %) sähköurakoitsijaksi (alistettu sivu-urakka): 100Sähkö/Sähkö ja Poltin Hannu Rasi (27.500,00 euroa; alv 0 %) Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkittiin, että pöytäkirja tarkastettiin tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa. Kh 110 Kunnanhallitus päättää hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen.

12 Kunnanhallitus LAUSUNTO ITÄ-SUOMEN PÄIHDEHUOLLON KUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN UUDISTAMISESTA Kh 111 Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymässä (Tuustaipaleen kuntoutumiskeskus) on yhteensä 57 jäsenkuntaa. Kuntayhtymä tuottaa päihdehuollon erityispalveluja. Kuntayhtymä on lähettänyt kunnille lausunnolle ehdotuksen kuntayhtymän uudeksi perussopimukseksi. Ehdotus on liitteenä. Muutokset on merkitty tummemmalla tekstillä. Asiaa on kunnassa valmisteltu yhdessä sosiaalitoimen kanssa. Kunnanhallitus päättää todeta lausuntonaan Itä- Suomen päihdehuollon kuntayhtymälle seuraavaa: Suoritteiden hinnoittelu- ja laskutusperusteiden tulee olla läpinäkyvät ja perustua todellisiin kustannuksiin ja niiden on oltava perusteltuja tilanteesta riippumatta. Muilta osin kunnalla ei ole asiaan huomautettavaa.

13 Kunnanhallitus MUUTOKSIA VUODEN 2013 TALOUSARVIOON Kh 112 Talousarviovuoden kuluessa talousarvioon tehtävistä muutoksista päättää Kuntalain mukaan kunnanvaltuusto. Esityslistan liitteenä on luettelo niistä muutoksista, jotka ovat nyt ajankohtaisia ja tarpeellisia. Muutoksia on tehty toimintamenojen osalta eniten sosiaalitoimeen. Myös investointipuolella on joitakin merkittäviä määrärahojen siirtoja. Muutoksia selostetaan tarkemmin kokouksessa. Muutosten jälkeen tuloslaskelma on edelleen alijäämäinen euroa. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy kuluvan vuoden talousarvioon liitteen mukaiset määrärahojen siirrot ja muutokset.

14 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KANSALAISTEN MAASTOLIIKENNEVALVONTA RY:N OIKAISUVAATIMUS / LAUSUNTO HALLINTO-OIKEUDELLE Kh 78 Kansalaisten maastoliikennevalvonta ry:n puolesta puheenjohtaja Jorma Miettinen on allekirjoittanut oikaisuvaatimuksen koskien Tuusniemen kunnanhallituksen päätöstä 62. Tuolla päätöksellä kunnanhallitus hyväksyi sopimuksen koskien Kuopion, Siilinjärven ja Koillis-Savon moottorikelkkareittien virallistamista ja rakentamista. Oikaisuvaatimus on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hylätä oikaisuvaatimuksen perusteettomana. Perusteluna todetaan, että kyseessä on osittain EUvaroin hallinnoitu hanke, jota hoidetaan asiantuntevasti. Kunnanhallituksen oikaisuvaatimuksenalainen päätös ja sopimus ei ole lakien tai asetuksien tai muidenkaan säännösten vastainen. Kunnanhallituksen päätös on syntynyt lainmukaisessa järjestyksessä ja kunnanhallituksen toimivallan puitteissa. Päätös on myös kunnan aiempien moottorikelkkareittejä koskeviin päätöksiin pohjautuva ja näin ollen johdonmukainen. Tarkemmat perustelut liitteenä. Kh 113 Kansalaisten maastoliikennevalvonta ry on jatkanut valittamista koskien Tuusniemen kunnanhallituksen päätöstä / 62. Yhdistys on valittanut kunnanhallituksen päätöksestä / 78, jolla päätöksellä kunnanhallitus hylkäsi yhdistyksen oikaisuvaatimuksen. Hallinto-oikeudelle lähetetty valituskirjelmä on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää antaa asiasta Kuopion hallinto-oikeudelle seuraavanlaisen lausunnon: Kunnanhallitus toistaa kaiken sen, mitä esitettiin, kun kunnanhallitus hylkäsi oikaisuvaatimuksen perusteettomana kokouksessaan / 78. Tämän lisäksi kunnanhallitus esittää liitteen mukaisen lausunnon.

15 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus TONI AUVISEN ILMOITUS KUNNANJOHTAJAN VIRAN VASTAANOTTAMISESTA Kh 24 Kh 65 Kh 114 Toni Auvinen on lähettänyt Tuusniemen kunnanhallitukselle kirjeen, jossa hän ilmoittaa kunnanjohtajan viran vastaanottamisesta lukien. Toni Auvinen on lähettänyt kuntaan myös hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Kunnanvaltuusto valitsi Toni Auvisen Tuusniemen kunnanjohtajaksi kokouksessaan Kyseisestä päätöksestä on tehty valitus Kuopion hallinto-oikeuteen. Kuntalain 98 :n mukaan päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi taikka jos oikaisuvaatimuksen käsittelevä toimielin tai valitusviranomainen kieltää täytäntöönpanon. Kuopion hallinto-oikeus ei ole kieltänyt täytäntöönpanoa. Myöskään valitus ei estä täytäntöönpanoa ja kunnanhallitus on tehnyt täytäntöönpanopäätöksen koskien kunnanvaltuuston tekemiä päätöksiä. Heikki Harjula Kari Prättälä Kuntalaki-teoksen mukaan tällaisissa tapauksissa, kun virkavaalista valitetaan, virka täytetään väliaikaisesti, jolloin valituksenalaisella päätöksellä valittu voi ryhtyä heti hoitamaan virkaa. Suomen Kuntaliiton lakiasiainosastolta saadun tiedon mukaan on kuitenkin perusteltua asettaa tällaiselle väliaikaiselle viranhoidolle takaraja. Väliaikainen viranhoitaja voidaan ottaa virkaan ilman hakumenettelyä, Laki kunnallisesta viranhaltijasta 4 3 momentissa todetaan, että virkasuhteeseen voidaan ottaa ilman hakumenettelyä, kun kysymyksessä on avoinna olevaan virkasuhteeseen ottaminen määräajaksi. Kunnanhallitus merkitsee Toni Auvisen viran vastaanottamista koskevan kirjeen tietoonsa saatetuksi. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että kunnanjohtajan virka täytetään väliaikaisesti alkaen niin, että väliaikaisena viranhaltijana aloittaa Toni Auvinen. Tällä päätöksellä virka täytetään kuitenkin enintään vuoden ajaksi eli saakka.

16 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kh 65 Kuopion hallinto-oikeuden päätös valitusasiassa oli kunnalle myönteinen, mutta sama valittaja jatkoi muutoksenhakua ja valitti asiasta edelleen korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Korkeimman hallinto-oikeuden päätöstä ei ole vielä tehty. Kunnanhallitus päättää, että kunnanjohtajan virka täytetään väliaikaisesti alkaen niin, että väliaikaisen viran haltijana jatkaa edelleen Toni Auvinen. Tällä päätöksellä virka täytetään enintään vuoden ajaksi eli saakka. Merkitään, että Toni Auvinen poistui esteellisenä kokouksesta eikä ottanut osaa päätöksentekoon ja esittelijänä toimi Martti Kähkönen. Kh 114 Korkein hallinto-oikeus on tehnyt Tero Oinosen valituksen johdosta päätöksen Korkein hallinto-oikeus ei tutki Oinosen valitusta siltä osin kuin hän on vasta korkeimmassa hallintooikeudessa esittänyt, että hän on virkaan valittua Auvista ansioituneempi virkaan. Toiseksi korkein hallinto-oikeus on muuten tutkinut asian ja hylkää valituksen. Hallinto-oikeuden päätöstä ei muuteta. Asiaa selostetaan vielä tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi korkeimman hallinto-oikeuden ko. päätöksen. Lisäksi kunnanhallitus toteaa, että Toni Auvinen on Tuusniemen kunnan vakinainen kunnanjohtaja lukien toistaiseksi. Merkitään, että Toni Auvinen ei esteellisenä ottanut osaa päätöksentekoon, vaan poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi ja esittelijänä toimi Martti Kähkönen.

17 Kunnanhallitus SOSIAALIJOHTAJAN SIJAISUUS HÄNEN VUOSILOMA-AIKANAAN Kh 115 Sosiaalitoimen johtosäännön 5 :n E / 4) kohdan mukaan vanhustyönjohtaja toimii sosiaalijohtajan sijaisena, ellei kunnanhallitus muuta päätä. Vanhustyönjohtaja ei kuitenkaan voi ensi kesänä toimia sosiaalijohtajan sijaisena, koska hän on vuorotteluvapaalla. Sosiaalijohtaja suosittaa, että kunnanhallitus päättäisi, että sosiaalijohtajan sijaisena toimii sosiaalityöntekijä Ville Väänänen. Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila on vuosilomalla ja Ville Väänäsen sijaisuus koskisi tätä aikaa. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että sosiaalityöntekijä Ville Väänänen toimii sosiaalijohtaja Tuomas Aikkilan sijaisena ajalla

18 Kunnanhallitus KESKUSHALLINNON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kh 116 Keskushallinnon viranhaltijapäätökset tuodaan n. 2-3 kuukauden välein kunnanhallituksen tietoon. Edellisen kerran tämä tapahtui , jolloin kunnanhallitus merkitsi tiedokseen ja hyväksyi kunnanjohtajan, hallintojohtajan ja kehittämispäällikön tekemät viranhaltijapäätökset. Kokouksessa esitellään em. viranhaltijoiden tekemät viranhaltijapäätökset ajalta Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen ja hyväksyy kunnanjohtajan, hallintojohtajan ja kehittämispäällikön tekemät viranhaltijapäätökset yllä mainitulta ajalta.

19 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Kh Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus : Kunnanvaltuuston asemakaavapäätös / kaavapäätösten tiedoksi lähettäminen. 2. Osingonjako Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n osakkeenomistajille. PKS Oy:n yhtiökokous päätti hallituksen tekemän ehdotuksen mukaisesti jakaa osinkoa tilikauden 2012 voitosta 2,62 euroa osakkeelta, Tuusniemelle n euroa. 3. Sivistyslautakunnan kokouspöytäkirja Vanhusneuvoston kokouksen pöytäkirja Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirja Palkkatoimikunnan pöytäkirja Kunnanhallitus päättää merkitä ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Samalla merkittiin tiedoksi valtiovarainministeriön kirje Vuotta 2015 koskevien kuntien yhdistymisesitysten toimittaminen.

20 Kunnanhallitus MAANVUOKRASOPIMUS / TUUSNIEMEN KUNTA KARISET Kh 118 Tuusniemen kunnan edustajat ovat neuvotelleet Kai Karisen kanssa maa-alueen vuokraamisesta Tuusniemen kunnalta Päivi ja Kai Kariselle. Kyseinen alue sijaitsee Pappilanniemen tyvessä ja se vuokrataan hevosten laidunmaaksi ja ratsastusalueeksi. Maa-alueen pinta-ala on noin 3700 m 2. Vuokrausehdot sovittiin neuvottelussa seuraavasti: Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi kuuden kuukauden irtisanomisajalla. Vuokran suuruus on 60 euroa/vuosi. Vuokralainen saa rakentaa alueen ympärille aidan, muttei muita rakenteita tai rakennuksia. Kunnanhallitus päättää hyväksyä yllä selostetun vuokrasopimuksen. Vuokrasopimus laaditaan virastotyönä.

21 Kunnanhallitus MAANVUOKRASOPIMUS / KARISET TUUSNIEMEN KUNTA Kh 119 Tuusniemen kunnan edustajat ovat neuvotelleet Kai Karisen kanssa torstaina vuokrasopimuksesta, jolla Päivi ja Kai Karinen vuokraavat Tuusniemen kunnalle noin 105 m 2 :n maaalueen tien pohjaksi. Tämäkin vuokrattava alue sijaitsee Pappilanniemen tyvessä. Vuokrauksen ehdot on sovittu seuraavasti: Vuokran suuruus on 30 euroa/vuosi, ja vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ilman irtisanomisaikaa. Kohteessa käynnistetään tietoimituksen valmistelu. Kunnanhallitus päättää hyväksyä yllä selostetun vuokrasopimuksen. Vuokrasopimus laaditaan virastotyönä.

22 Kunnanhallitus Kunnanhallitus VUOKRASOPIMUS PALOASEMAN LISÄTILOISTA / TÄSMENNYS Kh 103 Tuusniemen kunnan ja Pohjois-Savon pelastuslaitoksen välillä on valmisteltu vuokrasopimus paloaseman ja ulkovaraston lisätiloista. Ulkovaraston lisätilan pinta-ala on 48 m 2 ja vuokra 220,90 euroa/kk. Paloaseman lisätilan pinta-ala on 60 m 2 ja vuokra 276,80 euroa/kk. Lisätilojen vuokrat yhteensä 497,70 euroa/kk. Olemassa olevan paloaseman vuokratilojen pinta-ala on 482 m 2 ja pääoma- ja ylläpitovuokra yhteensä 2218,65 euroa/kk. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja irtisanomisaika on 6 kk vuokranantajan irtisanoessa. Kaikki vuokrat yhteensä 2716,35 euroa/kk + arvonlisävero (24 %) eli yhteensä 3368,27 euroa/kk. Vuokrantarkistus vuokrasopimuksen mukaisesti 1. tammikuuta alkaen. Vuokrasopimusta esitellään tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus päättää hyväksyä Pohjois-Savon pelastuslaitoksen kanssa laaditun vuokrasopimuksen. Kunnanhallitus hyväksyi yksinmielisesti esityksen. Kh 120 Pelastuslaitos on ilmoittanut, että se ei tarvitsekaan vuokrasopimukseen sisällytettyä ulkovarastoa (pinta-ala 48 m 2 ), vaan ainoastaan paloaseman lisätilan 60 m 2. Muutoin sopimus jää ennalleen. Kunnanhallitus hyväksyy, että vuokrasopimuksesta jää pois edellä mainittu ulkovarasto. Muutoin vuokrasopimus jää ennalleen kuten päätettiin kunnanhallituksen kokouksessa / 103.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.8.2011 klo 17.00 19.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo 17.00

Maanantai klo 17.00 Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 6/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 4.5.2015 klo

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Torstai 24.02.2011 kello 17.00 18.53. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Torstai 24.02.2011 kello 17.00 18.53. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 24.02.2011 kello 17.00 18.53 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20. Hirvola, Luostaritie 3457, 71280 Kosula. Tauno Räsänen, puheenjohtaja Maija-Leena Räsänen, varapuheenjohtaja

Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20. Hirvola, Luostaritie 3457, 71280 Kosula. Tauno Räsänen, puheenjohtaja Maija-Leena Räsänen, varapuheenjohtaja Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 16.7.2010 nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 16.7.2010 nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 16.7.2010 kello 13.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 18/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 10.12.2012 klo 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 9.00 16.11 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 22.3.2010 kello 18.00-18.15 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 5/2017 1 (7) KOKOUSAIKA 25.10.2017 Klo 18.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 29.6.2012 nro 4/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 29.6.2012 nro 4/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Perjantai 29.6.2012 kello 13.00 14.35 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, Majasaaren jätekeskus 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 14/2015 KOKOUSAIKA 12.11.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 152 Toimielinten pöytäkirjat 153 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 29.12.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun

Lisätiedot

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 Kokousaika 24.03.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 02.03.2016 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot